Alte promouri pentru Cronicuta! - Serban Huidu
1640
post-template-default,single,single-post,postid-1640,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
58 Comments
  • Innocente
    Posted at 00:51h, 02 septembrie

    😀 Haioase promouri.

  • tudor
    Posted at 00:55h, 02 septembrie

    Imi plac promo-urile, sunt foarte bine facute.
    De abea astept sezonul nou al cronicii, sper ca va fi si pe site.

  • pass
    Posted at 00:55h, 02 septembrie

    :)) :)) tareeee, tare !!
    Sa vina 16 septembrie !
    Spor la inspiratie !

  • Iulica
    Posted at 02:16h, 02 septembrie

    Ideea este intr-adevar foarte ok si misto, dar nu din partea ta, Serbane! Cu totii(telespectatorii) iti cunoastem deja frustrarile afisate de atatia ani pe sticla si cu totii am observat dorinta ta prosteasca si tipic olteanului inganfat de a te evidentina si de a umilii pe altii pozand in „The Godfather”.Stai de atatia ani langa ardeleanu’ Misu si n-ai inteles nimc. N-ai inteles ca modestia sare in evidenta mult mai repede decat laudarosenia, ipocrizia si mandria(tu avandu-le din plin pe toate).
    le am pe toate si mai cumpar ca-mi trebuie la rol…Rol nu realitate baga bine la cap! sunt satul de abordarile astea de gen: esti olten esti marlan! sunt nascut in bucuresti si am copilarit in Valcea e o rusine in asta?

    Iti place sa umilesti oamenii mai slabi ca tine, tu vrend sa le arati lor cat de dar esti, ceea ce denota numai prostie pur olteneasca.asta crezi tu….prostia nu are spatiu geografic, tu o demonstrezi foarte bine!Ti-ai luat-o in cap ca te-ai vazut director la Prima si la Kiss si tare as vrea sa te vad pe unde o sa scoti camasa cand or sa te ia nemtii la bastoane. Iti place sa pozezi in sef, dar n-ai habar de ce inseamana radio. Nu inseamna ca daca esti un moderator bun (si aici jos cu palaria, rezultatele vorbesc), nu inseama ca esti si un director bun.O sa vezi ca o sa ti-o iei in barba la primele sondaje.
    nu sunt director la primatv, despre asta am aflat si eu din ziare, nu sunt nici macar angajat la radio, dar de vreo 6 luni am grija de radiouri, ca sunt si magic si one nu numai kiss. Intr-o structura de genul asta te inseli amarnic daca tu crezi ca un singur om poate decide. E mai complicat de explicat, sunt cercetari, consilieri externi, sefi si sefuleti si nimic nu se face fara aprobari prealabiele! Asa ca asta cu buricul pamantului dispare, nu prea poti sa face ce vrei intr-o multinationala….mai intereseaza-te!

    Aaaaa si apropo, legat de un articol scris de tine cu ceva timp in urma legat de audiente….ceva de genul: suntem pe locul 4 sau 3 pt. ca pe noi ne asculta oameni intelgenti nu papagali ca la alte radiouri(tradus cu alte cuvinte).tradus prost si tendentios cum este tot commentul! Ce nu prea intelegi tu este faptul ca nu prea te intreaba nimeni cati doctori sau muncitori te asclta.Pe neamt il intereseaza rezultatele si pana una alta Zu e ascultat de 100 de zidar si voi behaiti pt. 3 doctori, sau avocati.Sau ai vrut sa te eschivezi elegant si frumos si ai bagat-o pe asta cu nivelul de cultura. Eu iti urez mult succes in lupta ta de a capta cat mai multi oameni culti si poate intr-o zi o sa te bati cu cei de la Guerilla in reating, macar pt. a-i asculta pe aia chiar iti trebuie creier.la 2 milioane de oamnei de ascultatori, ar fi bine ca kissul sa fie ascultat numai de doctori, profesori si ingineri….nu e chiar asa chiar daca mi-as dori!

    Si inca ceva, nu uita ca tu ai mai rezistat pe loul 1 la inceput dupa ce l-ai sapat bine pe fostul tau director, (nu ca ala nu era o jigodie ca si tine, dar macar ala stia meserie). nu sap pe nimeni din principiu, Denis si-a sapat singur groapa, dar asta e o alta discutie, aveam multe lucruri de facut in loc sa ma apuc de peparat greseile altora. Am facut-o si o fac din respect pentru munca mea si acelor din jur!

    Marele tau noroc este ca esti inconjurat de oameni care intr-adevar tin la tine si ar ramane langa tine si daca le-ai arunca un colt de paine. cred ca sufera de sindromul stockholm-s-au indragostit de agresorul lor! Pt. binele radioului si al tau, te sfatuiesc sa te duci tu linistit si sa behai in spatele microfonului fara sa te bagi in de conducerea radioului din simplu fapt ca nu esti capabil. Nu ai cunstiintele necesare. m-ai testat tu si asa ti-a dat? Am o veste proasta pentru tine….ma doare fix in cot si nici acolo de tampeniile debitate de tine, ti-am raspuns pentru ca stiu cine esti si pe cine reprezinti si o sa-ti demonstrez asta Du-te la la Kiss travel-ul tau si fa-i pe The Godfather lui nevasta-ta. P.S. Stai linistit, nu sunt fan Mircea Badea sau alte prostii care iti trec tine capatana. Sunt tare curios daca o sa ai curaj sa lasi comm. asta. Scuza-ma daca am mai mancat o litera sau ceva, dar ma grabesc sa plec. nu esti fan Mircea Badea, esti doar un nesimtit patentat cu pliscul mare, care se crede important si in realitate este doar o loaza mahala care o sa ramana un nimeni cu acte toata viata!

  • Cosmin Iacob
    Posted at 03:52h, 02 septembrie

    Super tari promo-urile. Abia astept sa va intoarceti si la tv
    Keep up the good work!!!

  • Stefan
    Posted at 04:40h, 02 septembrie

    Huidu,

    Ia ia-te tu de mana cu Gainusa si spuneti-ne toti in cor de cine e condusa Primatv.Nu cumva de niste strini nesimtiti care au furat bani pe teritoriul Romaniei.Sa va fie rusine la amandoi.

    Stefan

    daaa sunt unguri, tigani si evrei si comploteaza sa te distruga !

  • Dexter
    Posted at 09:02h, 02 septembrie

    Abia astept noul sezon. Noul look si propouri ale cronici sunt bestiale.. atat la radio dar si la TV

  • Mina
    Posted at 09:16h, 02 septembrie

    Bre, Stefane, vezi ca te cauta niste neni, ii recunosti ca sunt imbracati in albi, cica au o treba cu tine, ca stii prea multe.

    De unde, Doamne, vin atatia teoreticieni ai conspiratiei?!

    Si ce are o parte din ei cu prefectura?

    Promo-urile sunt foarte tari. Felicitari cronicarilor! Bine ati revenit.

  • mariusica
    Posted at 09:48h, 02 septembrie

    Puteam in concluzie sa ne apucam de treaba si sa trimitem gogomanii din tv ca in pauza asta pe care ati avut-o sau intamplat asa de multe ca va umple toata arhiva 🙂

  • alex
    Posted at 09:58h, 02 septembrie

    serbane esti leit marlon brando…pacat ca dai coltu’ in prima parte din trilogie :|….ce se face al pacino misu fara tine?

  • sarmisegetusa
    Posted at 10:06h, 02 septembrie

    Promourile sunt excelente!
    Auzi mai Serbane, dar de cine este condusa Prima TV??? Hai dom’le spune odata. Uite, imi tremura mana, nici nu pot sa duc cana de cafea la gura daca nu stiu.(hi,hi,hi)
    Pe cetateanul Stefan il termina grija asta, iar modul de exprimare ” si spuneti-ne toti in cor ” , adica folosirea subiectului colectiv (spuneti-NE, )imi provoaca o stare, ca-mi vine cu taxa inversa.
    Care noi?! NOI, „STEFAN CEL MARE”!!!!!
    Pe cata lume intereseaza de cine este condusa institutia „antenelor”?! Si de unde are „felix motanul” bani?! Pe cati ii intereseaza de unde are Sarbu (protevistu’) bani si cum i-a facut?!
    Eu am o intrebare, de ce PrimaTV nu a mai deschis si alte posturi colaterale (prima 1, prima2, prima la dreapta, prima la stanga…)?!
    Probabil ca managerii de la PrimaTV sunt interesati de CALITATE nu de CANTITATE!!!!!
    Hai, toata lumea la treaba!

  • Mad
    Posted at 10:15h, 02 septembrie

    =)) super!!!!

  • johnnyca
    Posted at 10:27h, 02 septembrie

    Tot ce pot sa spun e: Keep up the good work!!! Felicitari pentru ceea ce faci (de fapt, cinstit ar fi sa zic „faceti”, ca e vorba de toata echipa). Sunteti cei mai tari, asta e clar! 🙂

  • vioarantai
    Posted at 10:43h, 02 septembrie

    Dragutel…tare tanti iulica sau nenea,ma rog,nu cumva personajul a fost la vreun interviu de angajare si a fost respins?ca asa am patit eu un vremea studetiei cu un asistent care a venit la interviu la firma unde eu lucram si acolo i-au demonstrat baietii ca nu stie nimic,iar el ca razbunare m-a pazit tot anul…succesuri:)

  • oana
    Posted at 10:47h, 02 septembrie

    este tare trist ca nu suntem in stare sa ne bucuram de realizarile celor din jurul nostru, si ne simtim obligati de fiecae data sa aruncam cu noroi in cei mai capabili decat noi. sunt foarte tari promourile voastre, si abia astept sa va vad pe 16 sept.

  • lau
    Posted at 11:09h, 02 septembrie

    super tari clipurile. bravo.

  • Andra
    Posted at 11:37h, 02 septembrie

    Super!!! Imi plac foarte mult promourile voastre dar recunosc ca il prefer pe al doilea 🙂 E cel mai apropiat de stilul vostru: seriozitate, sare, piper si umor inteligent! De-abia astept sa va revad la Prima tv! Salutari!

  • Eugen
    Posted at 11:39h, 02 septembrie

    Forza fratelli!!! Clipurile sunt beton…porca miseria!

  • Aura
    Posted at 11:45h, 02 septembrie

    super tari promo-urile!!!

  • bodo
    Posted at 11:46h, 02 septembrie

    draga serban,
    despre voi, despre varlan, mondenii, megastar sau alte emisiuni de rel bun simt de la prima, nu am decat cuvinte de lauda. despre moralitatea si onestitatea voastra, a celor doi carcotasi, deasemenea nu pot discuta decat de bine(aici ma refer la raporturile ascultator-realizator, restul nu e treaba mea). am insa o mare nepotriveala in cap. voi luati in ras si penalizati orice manifestare triviala, orice pseudo-vedeta, orice meltean sau agramat…si este ok…asa merita. vreau insa cu tarie sa traiesc clipa cand veti face acelasi lucru pentru a opri infamia de la TRASNITI IN NATO. daca nu veti face asta va blestem sa va uitati la episoadele lor non stop si sa vedeti ce nu vrea nimeni acum sa recunoasca din randurile voastre. fiti verticali pana la capat si o sa aveti respectul multora. este inadmisibil sa promoveze cineva o astfel de emisiune chiar daca face ‘X’puncte de rating.
    cu stima

  • FlorinZ
    Posted at 12:20h, 02 septembrie

    Frumos materialul. Felicitari pentru idee si inerpretare.
    Nu mai raspunde tuturor imbecililor, strici frumusete de blog…

    Bafta in continuare…

    Florin

  • Reed_Dog
    Posted at 12:21h, 02 septembrie

    Superr smecherr !! Mult noroc !!!

  • claudia
    Posted at 12:52h, 02 septembrie

    Ce sa spun…foarte tare!!!! FOARTE TARE!
    sincer, eu sunt absolut convinsa ca toti cei care va critica (vezi nea’…ala de mai sus) sunt „oameni de radio sau TV” suparati, furiosi si frustrati ca nu le-a venit lor aceasta idee. Chestia aia cu Sindicatul rimei organizate mi se pare GENIALA! ABSOLUT GENIALA!!!!
    PS. va astept cu drag sa reveniti pe sticla !

  • adrian
    Posted at 14:28h, 02 septembrie

    Super tare…
    Dar mi se pare ca va ia cam mult sa va intoarceti (referitor la cronica)…sau vreti sa vedeti cat de dor ro sa le fie oamenilor de voi…
    u are the best!!!

  • cici
    Posted at 14:40h, 02 septembrie

    Salutare,super tari clipurile si ideile sunt geniale,felicitari.De voi ce sa mai zic sunteti talentati!

  • cycy
    Posted at 14:48h, 02 septembrie

    sunteti oamenii momoentului si ce e mai bun decat un suras in plina criza?va iubim!

  • Sorana
    Posted at 14:54h, 02 septembrie

    Sunt o studenta l medicina destul de ocupata ca sa mai asculte radioul sau sa aiba timp sa se uite la televizor…dar Serbane de cate ori am ocazia ascult kiss fm si knd ajung la tv …dau pe prima in speranta k am ocazia sa vad cronica sau pe kiss tv.Sincera sa fiu nu sunt o ipocrita sa zik k va ascult zilnik la radio si k sunt cea mai infocata fana a voastra..dar imi sunteti dragi si ori de cate ori imi ajunge timpul este o placere sa va ascult…nu ma intereseaza dak cine conduce e strain sau nu …ideea e ca faceti treaba buna pentru poprul roman si nu conteaza cine va conduce atata timp kat inseninati zilele oamenilor.Va felicit pentru promourile reusite si vorba ta Serbane,nu cred ca tii pe cineva langa tine cu forta.Cui nu ii convine nu cred k mai sta cu tine…lucrurile sunt simple pentru ca traim intr-o tara democrata.Felicitari intregii echipe pentru munca depusa si pentru rezultatele care sunt deja vizibile

  • Jigsaw
    Posted at 15:55h, 02 septembrie

    Salut ! Vazand aceste promo-uri , m-i s-a facut dor sa revad trilogia Nasul . 😀 Ma bucur ca va intoarceti sa ne luminati zilele . Abia astept data de 16 septembrie… 😀

  • andreea
    Posted at 16:14h, 02 septembrie

    Bun venit carcotaaasi! abia astept sa va vad pe 16 septembrie…chiar mi-ati lipsit in vacanta asta..foarte tari promourile, tineti`o tot asa;)

  • Se aude? Receptie! Over
    Posted at 17:15h, 02 septembrie

    Faceti ceva urgent cu emitatorul Kiss de la Constanta. E vraiste. Daca nu se aude cu brum, dispare de tot. Tot weekendul n-am putut sa va prind nici de pe barca nici din masina.

  • fefe
    Posted at 17:27h, 02 septembrie

    🙂
    Le ascult cu multa placere la radio. Si abia astept cronica

  • adrian
    Posted at 17:49h, 02 septembrie

    SUNTETI TARI BAIATII O SA FIE MARE SHOW IN TOAMNA ASTA TINETI0O TOT ASA

  • boro
    Posted at 18:09h, 02 septembrie

    Primul si ultimul sunt cele mai tari;)).In alta privinta am citit ce a scris Iulica ,si nu ii dau nici eu dreptate nici macar 1%.Sunt multe motive prin care il dezaprob, si le le voi descrie in randurile de mai jos.
    1.Serban Huidu face radio si tv din placere(parerea mea).
    2.Nu cred ca Serban e frustrat, ci din contra este ambitios:)
    3.Nu conteaza regiunea de unde apartii, ci felul de a fi:)
    4.Daca esti sef la 3 radiouri nu totdeauna poti face ceea ce vrei pentru ca din umilinta unor oamenii asa cum spunea Iulica tot Serban ar fi avut de pierdut cu siguranta.
    5.In ultimul rand,normal ca Serban isi doreste sa fie ascultat de profesori, doctori etc si nu de persoanaje care stau la capatul podului:))
    Sa nu credeti ca sunt un mare fan Kiss Fm dar noi romanii ne permitem sa aruncam cu niste cuvinte foarte usor, fara a ne lua nici macar o anumita raspundere.
    Stima Serban:)

  • Alin
    Posted at 18:12h, 02 septembrie

    ahahaha, foarte tare =)

  • Florin
    Posted at 18:29h, 02 septembrie

    Eu va apreciez pentru ca stiti sa faceti emisiuni de calitate,lasand la o parte faptul ca au ca subiect ororile care se petrec in romanica,un fel de rasu-plansu’,dar macar asa incepi ziua mai vesel.Toata stima pentru Misu,care este un om pregatit,pe care eu il vad ca un fel de „omul potrivit intr-o tara nepotrivita”.Cat despre tine,Serban,nu esti mai prejos,poate cu vreo 5-6 ani mai in urma lui,cat cred ca e diferenta de varsta dintre voi.Si tocmai fiindca va stimez,vreau neaparat sa sesisez o oarecare aroganta la tine,care nu e o caracteristica generala a ta,dar mai dai dovada pe ici-colo.De exemplu,intr-o dimineata te-ai adresat unui ascultator cu „potaie”,chiar daca subiectul erau cainii achizitionati de Aeroport,daca nu ma insel.Sau chiar si in interventiile cu Dezbracatu’,care chiar are umor si e perfect in emisiunea voastra si a facut senzatie vara asta.Cu Ovidiu,colegul de la Kiss,caruia s-a simtit ca i-ai cam luat din buna dispozitie la mare,desi poate intentia ta era una ironica in sens pozitiv,acum nu stiu cum a luat-o el.Dar repet,nu esti un tip arogant,ci doar cu unele scapari,care nu dau bine intr-o emisiune de divertisment,decat impotriva acelora care chiar merita si voi ii aveti in vizor.
    Asta e parerea unui fidel ascultator/telespectator si poate vei tine cont cat de cat.Bafta in noul sezon pe TV,ca la radio aveti deja!

  • SJ
    Posted at 19:07h, 02 septembrie

    Oh, Nu puteati fi arestati de un organ trist! Daca asta nu este umor genial (criminal) atunci ce este ?! :)) =))

  • skykery
    Posted at 19:11h, 02 septembrie

    Dabea astept sa incepeti, apropo nu ati furat ideea de la Branza Delaco :))? si ei parca tot gangsta style aveau, gen GodFather
    Oricum astept 16 septembrie, sunteti cei mai buni 😀

  • mickey999
    Posted at 20:35h, 02 septembrie

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
    Mai fa odata cum ai facut in clip-ul ala cind e vorba de „Nicu care … se uita la OTV”.
    Chestia aia face cit 50 de mii de clipuri promo!
    Trebuie neaparat introdusa grimasa respectiva de fiecare data cind e vorba de ….OTV!
    Hahahahahahahaha!

  • mickey999
    Posted at 20:40h, 02 septembrie

    Ei….Tony…sei stupido? Shoot the fucker e basta! hahahahahahahaha

  • kos
    Posted at 23:58h, 02 septembrie

    ei da. asa promouri mai zic si eu.

  • brandu
    Posted at 13:13h, 03 septembrie

    bune toate fazele astea,dar ce ne facem cu nr ala de telefon de la kiss cash?eu m-am inscris,am primit sms ca e livrat mesajul dar cd am verificat pe site dc sunt inscrisa in concurs mi s-a zis ca cele 2 numere de tel de pe care am dat sms nu exista in baza voastra de date.

  • Antoanette
    Posted at 14:51h, 03 septembrie

    Cel mai tare mi se pare cel legat de mircea badea…..”filmele se uita dupa mircea badea”.Unde il pot gasi??

  • vali
    Posted at 20:08h, 03 septembrie

    foarte tari promourile

  • niku
    Posted at 22:11h, 03 septembrie

    cand am un strop liber ma uit sa vad ce mai debiteaza „tartacuta” unora ca huidu e bun ca gainusa e bun ca nu e, ca bla bla, faceti oameni sa se simta mai bine asta e important cand sunteti la radio sau la tv, ce faceti in rest e problema voastra ascultandu-va pot sa trec mai usor peste diminetile aglomerate plictisit obosit (nu sunt nici inginer nici doctor nici prost nici destept ascult radioul pt ca ma binedispune )
    tineti-o tot asa pt ca faceti bine ceea ce faceti daca reusiti sa pastrati actuala echipa e perfect
    mai va ascult vreo 1000 ani
    bafta

  • Coral
    Posted at 00:22h, 04 septembrie

    Mafiotii raspund mai violent un pic, celor ca Iulica 😀

    In fine….Serban e un om ambitios atata tot si il admir pentru asta si uneori trebe sa ai gura mare pentru tara asta, ca altfel risti sa fii calcat in pcioare.
    De abia astept sa va vad iar! :*

  • sfx
    Posted at 00:33h, 05 septembrie

    Este evident de ce sunteti unde sunteti…aveti echipa aveti valoare …

  • alina
    Posted at 21:27h, 07 septembrie

    cine este iulica? am o cunostinta care vroia sa ma ia la bataie si nu alta ca imi place sa ascult mai ales dimineata kiss in loc de proaspatul lansat pe atunci zu. nu numai ca lui nu ii placea de voi, dar vroia ca nici eu nu sa nu va ascult… eu cred ca suntem liberi sa ne placa/displaca cine vrem noi. mie nu imi place zu, nu ii ascult, nu le las mesaje pe site/blog. oare de ce altii care nu va plac consuma atata timp si energie sa va asculte si sa scrie aici randuri intregi…

  • Dan
    Posted at 01:10h, 08 septembrie

    Foarte tare ideea,iar tu semeni cu personajul din film !Se vede ca sunteti o echipa de profesionisti!Mult succes! Ps : Bai frate Iulica ala e idiot rau!!!

  • Alex
    Posted at 13:28h, 09 septembrie

    Sunt haioase !!
    dar ceva tot va lipseste !! . . . ceva ce nu o sa intelegeti niciodata .
    stiu ne lipseste Mircea Badea cu umorul lui nebun stiu!

  • Dan C
    Posted at 12:31h, 10 septembrie

    Promourile reusite, foarte reusite. Iar pentru oameni ca Iulica – no comment, te-au refuzat astia la interviu ca vorbeai cum scrii aici? Faceti treaba buna si la radio si la teveu, keep up the good work!!!

  • Bogdan
    Posted at 15:19h, 10 septembrie

    Am auzit de atatea ori la radio si vad ca e si aici in ultimul clip, expresia „Stimati complici de glume interlopa”.
    Nu va suna urat gramatical?
    Poate si corectati odata!

    cronica se intoarce DECAT in 5 zile nu ti-a sunat rau?!!?!ca aia e greseala mare!

  • Bogdan
    Posted at 15:24h, 10 septembrie

    Poate va ganditi ca in urmatoarul sezon sa faceti un miniserial Nasul, in cadrul Cronicii Carcotasilor. Sper sa nu va limitati doar la aceste scurte promo-uri.

    Bafta multa!

  • Damian
    Posted at 02:36h, 14 septembrie

    Năvalnicul Vadim

    Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, îşi aduce aminte ca azi prima zi de şcoală: „M-a dus sora mea mai mare, Lidia, de mână. Eram al cincilea copil al unei familii de oameni săraci. Şcoala am făcut-o pe Calea 13 Septembrie din Bucureşti”. Vadim recunoaşte că a fost „un copil-problemă, un element antisocial, pentru că trăgeam fetele de coadă şi mă agăţam de căruţe. Nu erau maşini în ’56-’57”. În clasa a III-a, învăţătoarea l-a pus singur într-o bancă pe elevul Corneliu Vadim Tudor: „Eram rău”.

  • rammm
    Posted at 20:24h, 21 septembrie

    Imi plac foarte mult noile promo-uri. Mereu sunteti la inaltime si mereu veniti cu idei noi ! Respect ! Ascult incredibil de mult Kiss Fm si as vrea sa stiu daca se poate o dedicatie in timpul cronicii de la radio . Eu invat dimineata si impreuna cu colegii ascultam Kiss in pauze . Voiam sa stiu daca e posibil dedicatia intr-o dimineata pt profesoara de romana , Raileanu Marga ce „corupe” toata scoala sa asculte Kiss Fm ! Aveti mari fani in Vrancea !

  • Angus Young
    Posted at 21:09h, 22 septembrie

    Felicitari Serbane, inca va mentineti acolo, always a pleasure watching, keep up the good work.

  • HUSISAN
    Posted at 15:08h, 24 septembrie

    53 Damian. Ia să vedem ce s-a schimbat de atunci până acum cu Năvalnicul Vadim.
    1.M-a dus sora mea mai mare,Ldia.(la şcoală)
    1.Acum l-a dus de mâna sora România Mare.(la Brucseles)
    2.Eram al cincilea copil al unei familii de oameni săraci.
    2.Acum e al „n”=nula, al unei familii Europene foarte sărace.
    3.Şcoala am făcut-o pe Calea 13 Septembrie din Bucureşti.
    3.Acum şcoala o face pe „23 august”
    4.Un copil-problemă, un element antisocial.
    4.Un matur-problemă, tot antisocial.
    5.Trăgeam fetele de coadă şi mă agăţam de căruţe.
    5.Acum trage mâţa de coada şi se agaţă de tot şi de toate fără motiv.
    6.În clasa a III-a, învăţătoarea l-a pus singur într-o bancă pe elevul Corneliu Vadim Tudor: “Eram rău”.
    6.Acum face parte din clasa aIII-a,a politicii,şi este pus in Parlamentul european. „Este iresponsabil”

  • razvan
    Posted at 18:03h, 05 octombrie

    salut…foarte tare emisiunea….o vad in fiecare miercuri dar pot sa pun o intrebare??…..ce inseamna „ciment!” ??? :))

  • alinutz
    Posted at 21:04h, 13 octombrie

    e cea mai CIMENT emisiune dintre toate existente la ora actuala

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.