Colegialitate? hmmmm.. cartonas galben pentru Guerrilla - Serban Huidu
1536
post-template-default,single,single-post,postid-1536,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Colegialitate? hmmmm.. cartonas galben pentru Guerrilla

Am primit zilele trecute un atac din partea colegilor de la Guerrilla, eu il consider nejustificat pentru ca in dese randuri am afirmat ca-mi place concurenta lor, chiar daca uneori nu sunt chiar pe gustul meu. Il cunosc pe Dobro de 1000 de ani, iar pe Craioveanu de 1500 de ani. Facem impreuna radio din cretacic. Vineri dimineata la Guerrilla a fost asta:

Imi pare rau ca nu au lasat spotul pana la capat, acolo era un avertisment pentru cna”ävertisment pentru cna:Pula este oras in Coratia.) Pentru cei ce nu au aflat inca, aceasta campanie este un semnal de alarma, orientat impotriva valului de falsa pudoare ce razbate dinspre cna. Adica urlatoarele alea care imbie tot boul sa dea telefoane si sa ghicesca fel de fel de cuvinte scabroase, sunt incurajate sa primeasca in direct injuraturi cu duiumul, iar emisiunile de radio primesc amenzi grase pentru „exprimari licentioase”? Ultima amenda de 7500 de lei am luat-o pentru versurile acestei melodii:

Ca sa nu mai spun ca si radioul lor a luat aceeasi amenda, pentru vorbitul liber din emisiunea lui Gheorghe si Mihaiu (vezi si reactia lor cu istoricul „targ de floci”). Asa ca draga Dobro, draga Craioveanu astept scuzele de rigoare pe post si promit sa va furnizez si camionul cu cenusa necesar pentru a vi-l turna in cap. Altfel am sa-mi aduc si eu aminte de catelul mort si prin de viermi pe care Craioveanu’ il tara pe strada dupa el sau de bucile pe care la batea de zor in studio acum ceva vreme:

Chia,r maeste Craioveanu, nu te sufoci sub ipocrizie? Si daca te refereai la „mai mare”, e un loc si pentru tine aici, la grupa mare, da’ trebuie sa mai exersezi putin, sa faci cerebelul mai fortos! De Dobro nu spun nimic, desi daca rasfoiesc prin arhiva cronicii, are si el „derapari” intr-ale vulgarului fara sa fie acoperit de vreun spirit de protestatar, ca in cazul de fata.

Oricum felicitari Guerrillei pentru campanie publicitar-educativa de exceptie din ultima perioada, chiar daca unii dintre ei se poarta uneori precum „cocalarus urbanus” .

later edit:
Uite campania cu Pula_orasul din Croatia (preluata de noi dupa o stire mediafax) a dat roade: iata, spre disperarea guerrillistilor, o parodie exrem de reusita a spotului de prezentare al statiunii. Bravo baieti!

187 Comments
  • cristinik
    Posted at 00:39h, 16 mai

    ce concurenta Serbane…?tu chiar compari pe cei doi de la Guerilla cu voi de la kiss?sa fim seriosi..!dar ce cu capul in nori sunt saracii de ei..auzi..”lumea isi va da seama si ne vor asculta numai pe noi”-ceva de genu ziceau parca..”we are the best” chiar comic.lumea asculta ce vrea si ce da bine auzului.succes in continuare,e loc in lumea asta pt toata lumea..toate categoriile de oameni isi au locul.
    oricum nu prea stiu cine mai asculta guerilla…se mint singuri saracii 🙂

  • marian
    Posted at 01:32h, 16 mai

    unde nu-i cap vai de picioare , rade ciob de oala sparta si altele
    oricum radiourile din romania nu sunt departe de otv sau abces din rect
    aveti cateva emisiuni bune dupa care urmeaza spuma de prostime , serios degeaba va straduiti sa faceti voi o emisiune cat de cat dimineata daca altii seara va fac de cacao
    la fel ca si la tv face-ti voi si mondenii ceva bun cat de cat asa copiat si falsat cum il faceti da e ceva si vine prostimea dupa aia de va dau cu 10 ani un urma
    dar oare voua nu va este rusine cu ei in acelasi sa spunem trust , sa va intalniti cu ogica pe holurile alea sau mai rau cu nikita
    mie unul mi-ar fi scarba sa lucrez cot la cot cu niste oameni care sunt de cea mai joasa speta
    sau va place voua si sefilor vostri ca langa un trandafir , scuze garoafa sa asezati un maracine
    apropo nu va miroae pe acolo a nespalat sau a ghetou
    va mirati de abces din rect sau otv , dar sa stiti ca radiourile nu sunt departe , ar face orice sa acapareze audienta
    tu chiar crezi serbane ca prietenia si colegialitatea isi mai are rostul in aceste zile
    sa inteleg ca inca nu te-ai trezit la realitate baiatule
    tu poti sa astepti mult si bine scuze , pentru ca o sa primesti dedicatii de „bine” nicidecum scuze

  • TiBi
    Posted at 02:04h, 16 mai

    nu va mai atacati. kiss guerilla! guerilla kiss back!

  • Judy
    Posted at 03:09h, 16 mai

    Orice dar sa nu va certati cei din cadrul emisiunii;)

  • Vic
    Posted at 03:25h, 16 mai

    „N-ai cu cine, niste tzarani.”

    Eram fan Guerrilla si obijnuiam sa ii ascult, da’ in ultima perioada s-au cam stricat rau de tot. Faza cu atacul direct la adresa voastra pot spune ca e cireasa de pe tort. Mi se face scarba cand vad atata ipocrizie si ciuda pe rating-ul altora. Probabil ca asa stiu ei sa isi exteriorizeze frustrariile.

    Sincer chiar vreau sa va felicit pentru campania realizata si la mai multe excursii in Pula. =D

  • gmx
    Posted at 05:32h, 16 mai

    Serban, vad ca esti suparat rau de tot pe colegii tai de la radio G si ai mare dreptate. Filmuletul cu parodia dupa spotul publicitar al orasului din Croatia este cireasa de pe tort!

  • olga
    Posted at 07:46h, 16 mai

    hahahaha..bravo Huidule….de jurnalisti ca tine avem nevoie…de ce noi romanii avem simtul umorului,in exces chiar, dar din pacate nu facem nimic ca sa devenim un popor normal?stiu ca ce spun nu are legatura cu postul tau dar nu ma pot abtine sa nu devin trista.

  • JT
    Posted at 08:07h, 16 mai

    Salutare,

    Tot respectul pentru ceea ce se afla in spatele acestei campanii; ma rog, e destul de pretentioasa tinand cont de capacitatea de intelegere a multora si mai ales a tintei voastre principale, prea profund si subinteles mesajul pentru ei. Ma rog, cand ati descoperit site-ul si ati anuntat o surpriza, mi-am dat seama imediat ca veti organiza un concurs cu excursii in aceasta statiune. Dezamagirea mea a fost ca trimiteti domnisoare si doamne… Nu era mai bine daca faceati voi o lista cu politicieni si trageati la sorti?! Castigau si ei ceva cinstit pe aceasta cale si vedeau cum e sa obtina ceva pe merite proprii…
    Of Doamne, in ce tara traim… frumoasa.. noi o stricam, unul putin, altul putin mai mult..si tot asa… Ai mila si ia-ne pentru putin liberul arbitru sa ne reinitiem in valori corecte si sa ne obisnuim iar cu ele..

    Serban, ce sa maispun.. e a doua situatie in care aceasta denumire descrie ceva frumos.. in rest… te referi numai la dezastre si neplaceri exprimand acest cuvant… pentru frumuseti si intamplari placute folosim celalalt argou :D, oare de ce?!

    numai bine

    io

  • Florentina
    Posted at 08:51h, 16 mai

    Rade ciob de oala sparta , ca i s-a mai rupt o toarta. Asa sunt unii ,vad gunoiul din nasul altuia . Eu nu stiu cine-s faimosii domni si nici nu ma intereseaza dar din materialul de mai sus am inteles ca-s niste cretini needucati.

  • Danu Dan
    Posted at 08:55h, 16 mai

    Multi vad putin cunosc .Nu te oftica Serbanica ,n-ai cu cine , tampitii n-au prins mesajul .E grele.

  • Flaviu
    Posted at 08:57h, 16 mai

    Ia uite ce intelectuali te judeca pe tine !!!

  • alina
    Posted at 09:31h, 16 mai

    foarte bun contraatacul! din tot ce au spus trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu un singur aspect: cuplulul morar si buzdugan sunt groaznici!! pacat de asocierea cu voi si mai ales acel „piss”…

    aici suntem intr-un oarecare acord….

  • alexandra neagu
    Posted at 10:07h, 16 mai

    da ,ai dreptate tu nu te lasa esti baiat istet

  • cristi
    Posted at 10:12h, 16 mai

    totusi, cati bani atzi decartat la CNA pe tema asta?

    inca nu am decartat….

  • rob
    Posted at 11:17h, 16 mai

    Salutare!
    Nu mai am cuvinte pentru C.N.A. Aud numai ce vor. Sa asculte atent niste reclame de la ING, spuse de copii, sa vada ce pot invata copii de acolo. (sa se bata cu indieni, sa spuna gras la frate, etc.) Si mai sunt si altele, asta cu ING fiind destul de noua, si se aude destul de des la radio. Asa ca asta este. Nu avem, ce face. (O paranteza, in legatura cu paralela dintre figurile de desene animate si oameni, ratatouille este felul de mancare pe care la preparat sobolanul Remy pentru Anton Ego.) Salutari din Baia Mare, pe cand mai veniti si pe la noi.

    corect! si mie mi se par deplasate reclamele ing!

  • maria
    Posted at 12:04h, 16 mai

    mi se pare foarte aiurea cand nu ai inspiratie sa-ti faci emisiunea sa te apuci sa improsti cu c…t concurenta…pacat huidu,dar stii ca romanilor asta le place cel mai mult, si anume balacareala, sa auda scandaluri, certuri…un fel de revista cancan audio:( care bineinteles atrage f multi ascultatori…aia cu capra veciunului nu va disparea niciodata in romania,este ceea ce stie romanul cel mai bine…adica daca eu te ascult pe tine, te ascult sa-mi spui chestii interesante, funny,nu sa-mi spui ca celalalt(adica, concurentul tau)e prost,asta decid eu…poate chiar ma faci sa nu te mai ascult daca nu ai un argument bun cand il faci prost pe celalalt…in fine,nu-ti bate capul,asta e sportul national al romaniei…chiar uitasem de emisiunile alea ale lui Craioveanu,erau chair penibile, de cea mai joasa speta, si emisiunea, dar mai ales el…acum realizez de fapt de ce nu am fost curioasa niciodata de acest radio, Dobro nu mi-a placut niciodata, iar Craioveanu dupa cat de retard era in emisiunile alea de demult,nu credeam ca ar putea sa-mi spuna ceva interesant…atata timp cat vorbesc de tine(chiar si de rau), e clar ca ai devenit o amenintare ptr ei, ceea ce e bine…concurenta la noi in tara insa se face pe alte principii si legi…iar omenia?!!?, asta e de multa vreme pe cale de disparitie in romania…keep up the good work Huidu, eu te ascult in continuare, char daca e doar pe internet, e o placere sa-mi beau cafeaua innainte de servici cu voi…multa bafta in continuare!

  • oana
    Posted at 12:06h, 16 mai

    Buna Serban,
    Eu nu agreez nici postul despre care vorbesti…nici persoanele despre care vorbesti. …De Craioveanu nu mi-a placut niciodata..mai ales pentru ca el „functioneaza” intotdeauna dupa principiul „paiul din ochiul altuia”…barna din ochiul lui fiind omisa in totalitate.
    Ca sa raspund la postul tau…poate, totusi, ar fi momentul sa incepi sa-ti pui unele intrebari in privinta ta…exista sau nu motive pentru care esti atacat…exista motive pentru care oamenii ajung sa-ti plateasca „polite”? Aici nu ma refer la cei pe care ii pamfletezi in emisiune ci la cei pe care ii cunosti de ani si ani si cu care ai avut o relatie profesionala sau de amicitie absolut ok! Foarte pe scurt si fara ascunzisuri…in ultima perioada, de vreun an incoace, nu ma mai uit cu placerea de altadata la tine pentru ca mi se pare ca incepi si tu sa te „integrezi” perfect in acea categorie de „fite, figuri si…suturi” a vedetelor autohtone.
    Un exemplu bun este si raspunsul tau catre cei doi..din acest post…erai cu multe trepte mai sus decat ei daca te multumeai sa ne aduci la cunostinta atitudinea lor si ATAT! Fara „sut-back”. Felul in care ai procedat….nu face decat sa te plaseze fix pe acelasi palier cu ei.
    Numai bine si emisiuni bune si de acum incolo!

  • DANI
    Posted at 12:07h, 16 mai

    RUSINE PENTRU CRAIOVEANU SI DOBRO!ASTA NU E CONCURENTA ,E DUSMANIE PE FATA.DAR ORICUM DE AU PRELUAT EI ASTA DE LA KISS PROBABIL CA IN TIMPUL EMISIUNII VOASTRE EI STAU CU PIXUL SI CARNETELUL IN MANUTE SI IAU NOTITE.MESRIASII ORASULUI DIN CROATIA.
    BAFTA.

  • icsuleasca
    Posted at 12:26h, 16 mai

    Deci…1500 de mailuri –venite in citeva ore- inmultit cu cite sa zicem, 20 de cunostinte ale fiecarui expeditor si o medie de 1 milion de ascultatori pe minut, plus promovarea in presa scrisa si mai ales online, plus preluarea informatiei de catre alte radiouri (indiferent cum au facut-o) egal…o lectie geniala de marketing! Sa nu uitam si de viteza de propagare a conceptului! Cu alte cuvinte, o spectaculoasa demonstratie a transformarii rahatului in bici cu pleazna de matase. E o lectie importanta pentru toti “publicitarii” cu pretentii care stiu doar sa toace o gramada de bani si sa aiba un feedback…penibil!
    Lasind la o parte motivele transparente care i-au minat in lupta pe cei de la Guerilla, mi-a placut cum ai raspuns provocarii si ti-ai argumentat reactia vis-à-vis de ei si prin asta, sint sigura ca-i determini (inca o data) sa-si dea singuri cite o palma ca tu esti ocupat…!
    Si pentru ca tentatia campaniei e mare, iar posibilitatile sint nelimitate, te intreb: cunoasterea limbii n-ar trebui sa fie o conditie obligatorie pentru…sejurul de vis?
    Felicitari!

    multumim de aprecieri, pentru noi sarbo-croata e o limba destul de grea da’daca o cunoasteti cu atat mai bine! vinerea viitoare mai dam 2 excursii!

  • tiberiu
    Posted at 13:01h, 16 mai

    SERBANE, LASA DRACU PROSTII IN PACE SA URLE PRECUM CAINII IN CALDURI, VOI VEDETI-VA IN CONTINUARE DE CRONICA. LUCREZ CA SOFER LA O FIRMA DIN PITESTI SI DIMINEATA DE LA 4.30 DE CAND PLEC IN CURSA ASCULT NUMAI KISS. NICI NU STIU CAND TRECE TIMPUL . MAI ALES ACUM DE CAND CU EXCURSIA ASTA E „NENOROCIRE” CU STATIUNEA AIA….BRAVOS!
    LA MAI MARE SI NU MAI BAGATI IN SEAMA TOTI HANDICAPATII (INCEPAND CU AIA DE LA C.N.A. , CARE AR FI IN STARE SA LE DEA AMENDA SI LA CASTIGATOARELE EXCURSIEI, PE MOTIV DE „GEST OBSCEN” :”PLEC IN PULA”…..

  • aia mik si faina :*
    Posted at 13:33h, 16 mai

    ce oameni, frate…!

  • petri
    Posted at 14:07h, 16 mai

    Doi cretini!!! Ideea de campanie a fost foarte originala! Probabil ca acestor indivizi inodori, incolori si insipizi, li s’au terminat comentariile de bun simt. Bine ca sunt ei destepti si chiar si’au dat seama care era ‘hiba’ ce a determinat aparitia acestei campanii! Prosti si fuduli(i)!
    Chiar astept sa continuati campania asta si sa’i mai deranjati la „intelect”.

  • mihai.dicton
    Posted at 14:25h, 16 mai

    În viaţă, unii îşi fac loc dând din coate (şi nu numai).

  • Ana-Maria
    Posted at 14:48h, 16 mai

    Buna Serban!
    Sunt off-topic, insa las aici linkul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=YjO_VXHxsRw&feature=related
    Este vorba de un mare cantaret si compozitor rus, Vitas, la ora actuala intrat in cartea recordurilor pentru octavele pe care le atinge. Face ravagii in Asia, chinezii i-au facut chiar si o statuie in semn de adorare. Urmeaza sa cucereasca in curand Europa si America. Are foarte multe melodii superbe, am lasat-o pe aceasta deoarece este printre cele mai vestite. Probabil stii despre el. In februarie anul acesta, a avut concert si in Romania.
    Promovarea lui media la noi in tara este zero, iar noi fanii, chiar ne intrebam daca ar fi bine sa il auzim in peisajul autohton, printre atata muzica comerciala (scuzati cacofonia) de proasta calitate.
    Bineinteles, este si bariera lingvistica, insa cred ca si-ar pierde din farmec daca s-ar apuca sa cante intr-o limba de circulatie.
    Stiu ca avem si noi Traistariul nostru insa comparatia chiar nu isi are rostul…argumente sunt multe.

    off topic-da, l-am difuzat pe Vitas la cronica, iar melodia care a castigat eurovisionul este copie fidela a melodiei opera2 a lui vitas.

  • Nobody
    Posted at 15:09h, 16 mai

    Nu pot sa cred ca n-au inteles nimic din campania voastra! Chiar ii credeam mai inteligenti de atat. Ma asteptam chiar sa zica ceva interesant si sa fie cumva de acord. Si cand ma gandesc ca era o perioada cand chiar ma ofticam ca sunt la aceeasi ora cu voi dimineata…. Bleah!! Seamana din ce in ce mai mult cu retarzii aia de la mogul.

  • eugenia-mihaela panait
    Posted at 17:05h, 16 mai

    ete na serbane, nu mor caii cand vor cainii … la ce te asteptai? stai linistit se cerne totul prin sita cea deasa si voi veti fi intotdeauna cei dintai!

  • Ciupi
    Posted at 17:08h, 16 mai

    Salut Huidu ,

    Parerea mea e ca au incercat sa va copieze un pic emisiunea ,,Cronica Carcotasilor” in rest tineti-o tot asa !!

    Ciupi

  • Renata
    Posted at 17:52h, 16 mai

    Stiam de orasul respectiv demult.
    Ideea e ca e prima data cand aud de radio Gue- nu stiu cum. Ascult Kiss Fm cu placere si pe mine nu m- a deranjat spotul respectiv. Chiar am ras cu pofta cand l- am auzit.
    Si pentru o cultura muzicala mai vasta watch this:
    http://www.youtube.com/watch?v=jwASbCDvNTc

    Si… Huidu… tot mai multi dusmani atragi. Dar macar nu te plictisesti, ha ha ha.
    Take care!

  • dana
    Posted at 18:02h, 16 mai

    concurenta este buna numai ca unii n-o inteleg cum trebuie …tine- o tot asa ..este cel mai bun huidule

  • cristinajo
    Posted at 18:03h, 16 mai

    da, am auzit ce au spus cei de la guerilla/ aveam alta parere despre craioveanu…
    ma rog, vad ca ma insel mai tot timpul in ultima vreme. cred ca m-am cam timpit, din moment ce inca mai cred in oameni( oare!?). serban, nu ma dezamagi si tu, pentru ca daca vom continua asa, chiar ca ne va conduce cineva gen, …fernando de la caransebes. Dumnezeu sa ne fereasca si sa ne apere de prosti!!!!
    nu de alta, dar astia nu stiu multe….

  • Southern star
    Posted at 18:36h, 16 mai

    Buna draga Serban,

    Nu stiu cum sa reactionez cred ca mai mult ca orice ma incearca un sentiment de dispret, din nou dar asta e incep sa ma obisnuiesc!
    In primul rand cine sunt acei doi indivizi care se mai si cred normali, dupa ce am vazut eu in clip cred ca sunt departe de asa ceva, cred ca anonimul din care fac parte ii impinge sa dea cu piatra in ceva care ii depaseste cu mult!
    Dupa parerea mea si sunt sigura a multora, nu merita nici sa ii iei in serios, sincer, invidia si succesul vostru ii determina sa vorbeasca asa si spera ca macar asa ii va oserva cineva, eu cred ca nu merita nimic decat completa ignorare!
    Cat despre grupa mare in care sunteti voi, mai este pana asemenea specimene vor ajunge acolo momentan emit si ei in cartier pentru cateva gospodine ca altcineva nu cred sa se coboare in asa fel!
    Da, draga radio Guerilla, Kiss FM este cel mai bun si va si in viitor asa ca stati in banca voastra si nu va mai luati de altii sa va faceti putin rating! Disgusting!
    Va pup si va respect ca mereu!

  • Mareean Van Chelie
    Posted at 19:44h, 16 mai
  • berbecali
    Posted at 20:05h, 16 mai

    Da interesanta lovitura sub centura,gorila efem are specimene de zoo in ograda numita studio,sa fie oare invidie ca nu au facut ei campania cu statiunea din Croatia?of dj-ii mor de grija altuia si cainele de drum lung

  • sarmisegetusa
    Posted at 20:28h, 16 mai

    Serbane,
    Eu imi aduc aminte perfct de mizeria aceea – BUCIFAL (BUCI,BUCI,BUCI…..)Sincer am crezut la vremea aceea ca acest Craioveanu a intrat DROGAT pe post. Ulterior mi-am dat seama ca este de vina continutul cutiei lui craniene – adica are numa bashini in cap. Nu ma pot pronunta despre colegul lui, doar ce l-am auzit mai devreme spunand cateva cuvinte jignitoare la adresa postului vostru de radio.
    Urla invidia in el si in radio Guerrilla in general.
    Cuvantul PULA (lasand de-o parte intelesul cuvantului in limba romana) , este folosit si in alte tari bineinteles cu alte intelesuri.
    In limba portugheza PULA (verbul PULAR – a sari) inseamna saritura. Ca sa ma exprim mai aproape de IQ-ul „craioveanului” in limba „BRAZILIANA” gseste cuvantul si explicatia.
    Cam atat, nu mai este nimic de comentat ca au dat dovada de faptul ca neuronii lor sunt „la BUCI”, si nici macar la bucile lor, ci la „bucile tobei”!!!
    Le-am pus si copiilor mei sa asculte si evident le-am aratat clipul cideo.
    Concluzia cu neuronii locatia neuronilor pentru
    cei doi invidiosi au tras-o doi copii (gemeni) in varsta de aproape 13 ani!!!!

  • mi
    Posted at 23:01h, 16 mai

    cu dedicatie speciala, ca tot vorbesti de campanii contra „falsa pudoare”

    http://www.youtube.com/watch?v=fbaoRrX8p5U&feature=related

  • carcotasadidiutza
    Posted at 23:11h, 16 mai

    cna=un mare rahat pentru mine.Recunosc,ca nu ascult emisiunea ta la radio insa apreciez foarte mult cronica carcotasilor.Parerea mea este ca majoritatea amenzilor pe care le da cna-ul nu sunt corecte.I-au in vizor o emisiune precum cronica si nu se uita la zero tv care practic debiteaza tampenii nonstop.Iti urez mult succes de acum inainte,cu drag didi

  • tudor
    Posted at 23:12h, 16 mai

    ce ipocrit e bucifal..

  • sorin
    Posted at 04:15h, 17 mai

    De ce-i bagi pe toti…in seama? Cand vor da si ei premiile care se dau la Kiss, atunci sa rada de chestia asta…

  • edy
    Posted at 10:19h, 17 mai

    vai si amar de ei:))!ei nici makar nau atatia ascultatori k voi…au auzit si ei de statiunea ”pula”:))!si huidule,eu le-as da rosu pt chestia asta

  • cristi
    Posted at 10:28h, 17 mai

    urat…

  • Augustin
    Posted at 10:36h, 17 mai

    Nu stiu de cand au inceput tatonarile intre voi, dar mi-aduc aminte ca Vlad Craioveanu a afirmat ca ai fi o persoana duplicitara, sau ceva de genul asta, intr-o emisiune la B1TV, prezentata de Tania Budi. Campania cu Pula a fost un prilej numai bun sa se ia de voi. Nu tin cu nimeni in acest conflict, ascult Guerrilla si imi plac Carcotasii.

  • mariusica
    Posted at 12:05h, 17 mai

    Serbanica, poate asta e solutia lor in lupta cu audientele.Ataca pe cei mai puternici si-i discrediteaza-regula economiei mioritice.Despre amenda pe care ati luat de la cna, e meritata numai daca piesa a fost difuzata inainte de ora 22.Oricum jenanta chestia aia cu bucile, dar de remarcat ca maestrul bucarerilor foloseste manusi de unica folosinta si astfel respecta ultimile norme de protectie impotriva gripei porcine si prin urmare respecta ultimile norme ale cna.Dar o intrebare se impune si poate de aceea v-au atacat si pe voi:dupa atata timp cu statul in buci nu cumva le-a venit sa le duca pe respectivele in Pula?? :d

  • Alexz
    Posted at 13:13h, 17 mai

    bai frate, da amenda pt. nishte ombladon mah?
    aqum, de, puteati cenzura macar aja discret, jtitzi ji voi c cna-ul tine urechile ciulite
    da oricum urat, ca doar e muzica, sa fim seriosi

  • McGogoo
    Posted at 16:56h, 17 mai

    ca sa viu sincer pe craioveanu nu l-am agreat pt ca a incercat sa fie un Howard Stern da’ a iesit un kkt mai mare ca el.
    sper ca a inteles ca Howard e unic si ca ce face el e un fake de 2 lei…

  • boro
    Posted at 17:26h, 17 mai

    Draga Serban , nu uita ca si tu la randul tau ai jignit pe altii:).Imporatant este sa ierti , asta apreciaza ascultatorul:).Si oricum singurul radio concurent este R21:).Dar pana cum cei din Fabrica Dementa accepta o concurenta cinstita sper sa nu va legati in viitor voi de ei.Ma refer cand vor aparea sondajele cele noi si poate veti fi in urma lor:)

  • valive
    Posted at 17:59h, 17 mai

    Nu mai exista colegialitate, Serbane. Multi isi trag spuza pe turta lor ca sa se coaca mai repede. Si ce rezolva cu asta? Isi mananca turta si apoi li se face foame mai repede decat voua. Restul… apa de poaie.

  • BLOG VEDETE
    Posted at 18:37h, 17 mai

    Au fost niste rautati gartuite, care-i pun intr-o lumina proasta

  • ascultator radio
    Posted at 19:26h, 17 mai

    Am si eu o intrebare: Cine asculta radio Guerilla? Cine asculta un dezaxat, care in nenumarate randuri, voind sa copieze alti dezaxati americani, Jackass, a demonstrat ca nu are nimic de spus si care dupa putin timp petrecut in televiziune, nu s-a remarcat cu nimic, poate doar prin mitocania de care a dat dovada. Cum nu v-ati dat seama de cine vorbesc? E vorba de Craioveanu, care a facut doar un lucru, care poate fi calificat drept normal, acel copilas pe care il are. Sincer il compatimesc. In rest numai bine si la mai mare d-le Serban Huidu. Astept zilnic sa va aud la radio, iar ziua de miercuri e preferata mea. Multa bafta!

  • Pingback:Idee de campanie pentru prezidentiale «
    Posted at 21:40h, 17 mai

    […] [Huidu] Dau scris oricui, ca cel ce va folosi acest slogan si acest clip de promovare a campaniei va castiga pentru sinceritatea de care ar da dovada! […]

  • Andrei
    Posted at 23:56h, 17 mai

    Mda, cam de prost gust faza. Nu inteleg care a fost scopul.

    Dar in rest trebuie sa recunosti ca va cam sufla in ceafa. Eu de exemplu am trecut de ceva timp pe matinalul de la Guerrilla pentru ca al vostru la Kiss nu prea mai e ascultabil. Aveti semnal prost in Timisoara, iar cred ca durata reclamelor depaseste cu mult durata in care vorbiti voi. Cei de la Guerrilla au o emisiune mult mai cursiva.

    Degeaba sunteti voi buni, daca nu va desfasurati in cadrul in care trebuie.

    P.S. Comentariul asta vrea o critica constructiva

  • pass
    Posted at 01:25h, 18 mai

    Serbane, bag seama ca unii au uitat ce e campanie de idee si nu de buget. E tare campania, pliata fix pe target, bravo voua…Altii, atat stiu atat fac.De unde nu e nici Dzeu nu cere. La mai multe si fara biletele de la CNA 🙂

  • Nicu
    Posted at 08:55h, 18 mai

    Salutare Huidu,

    apropo de Craioveanu ,daca cauti in arhiva ProFM sigur vei descoperi cateva situatii in care acum foarte multi ani folosea numele statiunii sa zicem asa in direct in emisiunile lui(parca avea ceva sambata la pranz)
    Adica injura de mama focului
    Acum se leaga de o chestie simpatica, oricum si el si Dobro se cred din „rasa supaerioara”, foarte aroganti dar… extrem de plictisitori

    in rest numai de bine

  • dorin
    Posted at 13:20h, 18 mai

    Off-topic. Scuze ca scriu aici, dar nu merge pagina de contact.

    Serban,

    Stiu ca ti-am vazut numele la niste sedinte legate de transmisia digitala terestra (DVB-T) si HD. In acest context, vreau sa te intreb daca e adevarat ca PrimaTV nu e interesata de transmisiile SNR incepute din data de 15 mai cu Antenele si National TV pe canalul 59?

    Stirea apare pe un forum de specialitate (link-ul l-am trecut la campul website)! Ai idee care ar fi motivele? In contextul in care si Bulgaria ne-a depasit la DVB-T si se stie foarte bine cum trateaza cablistii consumatorii, mi se pare o mare prostie ca posturile private nu fac presiuni pentru DVB-T si nu fac investitii pentru trecerea la SD sau HD. O sa se ajunga sa fie calitate mai buna a imaginii pe YouTube decat la posturile profesioniste din Romania… Multumesc anticipat pentru raspuns

  • Dana
    Posted at 18:33h, 18 mai

    Salut Serbane!
    Sincera sa fiu sunteti f tari daca se aude kiss si pe alte posturi dimineata !Sa nu te superi niciodata pt reclama gratuita – pun pariu ca cei care nu ascultau kiss’ul il asculta acum dupa reclama facuta !Cine nu ar vrea o excursie moaca …sa fim seriosi ! In ceea ce ii priveste pe cei doi nici nu merita sa tocesc prea mult literele de la tastatura , nu spun decat atat: doi oligofreni inculti si ipocriti!
    Sa nu va schimbati pt ca a ramas putina lume in ziua de azi sincera si cinstita!
    Multa sanatate si astept concursul de vineri(daca o mai fi)…cine stie de unde sare norocul…!

  • Dana
    Posted at 18:40h, 18 mai

    Si pana primesc confirmarea divina la comentariul meu pot sa spun ca eu le-as da cartonas ROSU fara drept de apel!!

  • yoyo
    Posted at 22:12h, 18 mai

    draga serbane..pentru a avea mai multi vizitatori ar trebui sa scrii mai des, nu crezi?

  • adrian
    Posted at 23:52h, 18 mai

    hai k te a facut serbane….sunteti varza…(ps..stiu ca nu o sa publici,ca deh…)

  • Ingineru
    Posted at 09:41h, 19 mai

    Este de un nivel mult prea jos campania voastră cu Pula. Trist că aţi ajuns oameni mari să vă bucuraţi că puteţi înjura.

  • Ana-Maria
    Posted at 10:13h, 19 mai

    Multumesc mult pt. raspuns si ma bucur nespus ca l-ati difuzat pe Vitas la Cronica. Lasasem comentariul inainte de Eurovision, nu stiam de existenta acelei piese. Ulterior, am vazut si eu cum baietasul norvegian a triumfat prin inspiratie si tupeu nemarginit. Asta este! Se intampla si pe la case mai mari si deja nu ne mai surprinde nimic la acest concurs.

  • Lucian
    Posted at 10:15h, 19 mai

    Cei doi de la Guerrilla au dreptate.Voi chiar nu vedeti ce prostii promovati?Am renuntat sa ma uit la Cronica pentru ca mi se face sila cand o vad pe nikita, monica, magda, tolea, zavoranca si asa mai departe.Nu sunteti cu nimic mai buni decat capatos sau otv.Pana la urma si voi ajutati ca aceste personaje sa castige popularitate si sa apara din ce in ce mai des.Cat despre campania de dimineata, nu credeti ca asculta si copiii?Chiar Serban, tu ti-ai lasa copilul sa asculte mizeriile astea?Ca ati trimis doua fete in Pula…Doamne….!

  • Cameleonika
    Posted at 10:20h, 19 mai

    ca în Romania, multă răutate în genere…
    dar asta îmi dă, totuşi, dreptul să am o părere. nu ştiu de ce te ataci. Dobro şi Craio chiar fac show dimineaţa, ceea ce nu mai fac multe alte radiouri de ani de zile.
    şi cum Guerrilla e un radio ascultat de oameni un pic mai altfel, nu cred că ascultătorii au luat-o decât ca pe o glumă.
    Kiss e o treabă comercială care a început să scadă pe piaţă în ultima vreme, Guerrilla e un radio cu cap care se ridică. părerea mea. şi gusturile nu se discută.
    stau şi mă întreb dacă tot ce faceţi voi nu e cumva reclamă gratis…
    şi păcat de capacităţile unora… suntem iar răi şi împroşcăm cu noroi imediat cum avem ocazia…
    peace!!!

  • Drysk
    Posted at 10:24h, 19 mai

    elocvent
    http://www.dobro.ro/

    maimutoii care se bucura la auzul cuvantului Pula in media nu fac decat sa ingroase randurile prostimii. Educati-va si culturalizati-va cu Pula, bucurati-va ca niste copii de gradinita ca aveti voie sa o spuneti fara sa fiti pedepsiti. Nu asta e ideea si nu asta ar trebui sa ne arate media.
    Nu ascultati Guerrilla si nici nu aveti cum sa auziti de el pentru ca nu aveti de ce pana cand nu scapati de frustrarea pulii nerostite.
    Succes.

    PS. Il apreciez pe Huidu si pe Misu + echipa pentru cronica, excelenta, emisiunea de radio nu o ascult pentru ca sunt ocupat cu alta 😉
    bafta

  • vassi
    Posted at 10:25h, 19 mai

    Urata campanie promovati! Daca faceati ceva mai SMART sau mai FUNNY poate aveati credibilitate in fata C.N.A. – ului sau in fata altora dar cu falusuri – slabe sanse nenica…
    Asistam la OTVizarea radioului prin astfel de campanii.

  • click
    Posted at 10:36h, 19 mai

    ….cata suferinta. fiti aroganti, fiti certareti, fiti rai, tineti-va partea…o sa ajungem cu totii in p***
    ne calcam pe coada peste tot, pe strada, in magazine, in trafic, la birou. suntem nervosi. fiecare are dreptatea lui….toti celalti se inseala. facem caterinca de toti si toate. ne ajutam prea putin intre noi. hai sa radem de necazu altuia.
    dezgustator. media…vocea care se aude mai tare decat vocea interioara a fiecaruia.
    de ce tre’ sa preluam prostia si raca dintre doi indivizi, care poate peste doua luni isi vor da mana dinnou, si tu ascultator de kiss sa ajungi sa insulti ascultator de gherila. trist.
    era frumos la inceput cand s-au pornit radiourile private la noi. auzeai muzica la care poate nu aveai acces. oamenii inregistrau pe caseta melodiile de la radio. uni+, unifan, contact.
    pai daca acum x de la radio, indragit de ascultatori pronunta „toparnac” in loc de tarnacop…pai asa ii ramane numele.
    oamenii astia chiar pot influenta mase de oameni.
    WAKE UP PEOPLE

    frumoase vremuri….multi le-au uitat! imi aduc aminte de pobestea povestilor de Crenga citita la unuplus de Bobby, ce vremuri frate!

  • Sebastian
    Posted at 10:40h, 19 mai

    Serbane , te rog nu faceti un caz din asta. Eventual modificati orele emisiunilor ca trebuie mereu sa schimb postul de radio, ba pe kiss ba pe guerrilla. Sunteti cele doua posturi de radio care fac diferenta. Eu zic sa faceti emisiunile impreuna. Chiar azi zicea Dobro ceva de genul…
    Daca incepeti prin aruncatul vorbelor de la unu la altul nu o sa mai avem ce asculta dimineata.
    Succes!

  • eugelu
    Posted at 10:44h, 19 mai

    Salut Carcotas fruntas,
    Inteleg dorinta voastra de a „tranti” CNA-ul pe jos pentru atitudinea de „militian” al mass-media din Romania, dar pe de alta parte, voi Carcotasii, sunteti idolii a zeci de mii de copii care va asculta on-line sau de pe radiourile telefoanelor mobile sau aiurea, in autobuzul care ii duce la scoala. Acesti copii copiaza imediat exprimarile celor care sunt „Cool”, si deja poti sa-le auzi dorinta liber exprimata de a trimite profesori, parinti, colegi si colege in statiunea croata, poate chiar fara vreun alt motiv decat pentru ca e „COOL”; au auzit la KISS.
    Si daca se merge pe aceeasi linie va vor copia si televiziunile si radiourile concurente ideea polularizand si localitati romanesti gen Baicoi din Prahova sau satul Spermezeu din Bistrita-Nasaud (http://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Spermezeu,_Bistri%C5%A3a-N%C4%83s%C4%83ud). Nu consider ca aveti o campanie originala si nici nu e greu sa cauti pe net, pe Wikipedia diverse cuvinte vugare sau cu conotatii vulgare care pot fi si nume de localitati. Erau mult mai originale emisiunile tale de radio din 2000 cand Misu nici nu aparuse ON AIR si care erau presarate cu multe replici celebre din piese de teatru si filme romanesti.

  • bogdan
    Posted at 11:07h, 19 mai

    stii care-i problema voastra de fapt? nu neaparat ce spuneti, ci tonul pe care o faceti. voi nu stiti sa vorbiti pe un ton placu urechii. voi trebuie sa urlati. si asta ma scoate din minti. nu pot sa va urmaresc mai mult de 5 minute fara sa ma enervez desi uneori spuneti lucruri interesante.
    il stiu pe mihai de cand era stirist la delta rfi si mi s-a parut un tip foarte destept. sunt convins ca e si cazul tau. bine, pe vremea aia nu urla
    ideea este ca vulgaritatea unui om nu vine din cuvintele pe care le scoate pe gura, ci din multi alti factori. tot studentul stie ca in comunicasrea orala cuvintele ocupa un procent foarte mic iar restul semnalelor se transmil pe cu totul alte cai.
    campania voastra cu doamnele trimise in pula nu-mi place si o consider vulgara. cred ca sunt multe alte modalitati bine sustinute de a se proteste impotriva CNA-ului, pe care dealtfel il urasc. problema este ca orasul croat si toata campania asta este o gaselnita, nu vine dintr-o necesitate. adica noi stim ca n-are relevanta, da n-aveti ce ne face pentru ca nu e cuvant romanesc in contextul in care il punem. nu foarte inteligent.
    ca sa dau un exemplu de oameni care injura fara sa fie vulgari, asta in afar a de mioriticii parazitii, in marea britanie exista un chef cu multe stele michelin si cu emisiuni pe channel 4. una dintre ele se numeste the f word. asta pentru prin natura lui, ramsay spune fuck in medie odata la 10 secunde. but i’s fun, iti vine sa razi. cand ma uit la voi imi vine sa arunc cu telecomanda in televizor.

  • Vali
    Posted at 11:15h, 19 mai

    Draga Huidu,

    Colegul tau de la Radio Guerrilla a avut un raspuns pe blogul lui personal mult mai decent si mai civilizat decat reactia ta la emisiunea lor de vineri. In primul rand ei au atacat campania, nu persoana, si zic eu pe buna dreptate (motivele cred ca le-ai citit deja in ultimul post al lui Dobrovolschi) si in al doilea rand nu te-a JIGNIT! dar intr-o tara in care audienta OTV creste de la o zi la alta ai o scuza. Paradoxal, cand ei au terminat o campanie de bun simt si antimitocanie voi incepeti o campanie in care promovati cuvantul PULA, fie el si numele unei statiuni. E drept ca scopurile celor doua campanii sunt total diferite, dar zi-mi cu ce ramane un copil de 9-13 ani dupa ce asculta campania voastra? Spunea cineva intr-un comentariu cum ca aceasta campanie se pliaza exact pe target. Serbane, scopul vostru este sa va fixati targetul in jurul acestui cuvant?

    Cred din ce in ce mai mult in sloganul „Tara te vrea prost”….si ii cam reuseste. Traiasca prostia, traiasca bucuria! Hai Romania!

    unde e jignirea in postul meu? indignare exista nu si jignire!

  • Mihaela
    Posted at 12:31h, 19 mai

    Salut Serbanica!Nu are rost sa-i iei in seama pe cei doi maimutoi de la Guerrila …ei vorbesc de vulgaritate…

  • Magda
    Posted at 12:38h, 19 mai

    Sper ca opinia pe care o exprim mai jos sa nu fie luata ca un atac la persoana si/sau emisiune ci strict ca o opinie la campania pe care o faceti.

    Ascult Guerilla in fiecare dimineata si eram pe frecventa in ziua cand a fost difuzat spotul campaniei voastre. In timp ce il ascultam, inainte ca Dobro si Craio sa faca orice comentariu, tin minte foarte bine senzatia pe care am avut-o eu.

    Nu mi-a placut. Mi s-a parut de prost gust sa mentionezi sub acoperirea numelui unui oras din Croatia un cuvant care nu este in final decat o trivialitate. Din punctul meu de vedere trivialitatile nu sunt niciodata inteligente. M-a indignat inca si mai mult ca mesajul spotului era indreptat spre femei (care, doar ele, pot castiga o excursie la Adriatica in orasul mentionat de voi). Am inteles ca actiunea voastra era indreptata spre CNA si nu spre femei, insa cred ca atacul a fost prost pozitionat si de aici si indignarea unora.
    spotul avea niste cuvinte la final indreptate impotriva cna, aceasta campania a venit in urma unor amenzi nejustificate…iar de aici pana la cenzura in sine nu mai e decat un pas, te rog intelege asta! in plus dobro nu a lasat spotul pana la capat, asa cum ama mai spus!

    Repet, pentru ca nu vreau sa fiu gresit inteleasa, ca parerea mea este despre campania aceasta si nu despre voi ca si personaje media sau despre emisiunea voastra. Cred ca si Dobro si Craio au vrut sa spuna acelasi lucru dar au fost prost perceputi. Poate ca ar trebui ca acest conflict sa nu se inflameze.

    Si daca tot suntem „fair”, in emisiunea de astazi ei au vrut sa aiba un dialog in direct sa clarifice situatia, dialog pe care voi l-ati refuzat.

    dobro are telefonul meu personal daca vroia sa intre in direct cu noi ma anuanta cu o searta inainte, nu facea circul asta de prost gust!

  • nuteteme
    Posted at 12:40h, 19 mai

    Sincer sa fiu mi se pare o porcarie campania cu Pula, luptam impotriva cenzurii si a CNA’ului dar hai sa nu devenim penibili.
    Huidu esti un tip care poti mult mai mult decat sa fi carcotas, capabil de a creea si intelege umorul mai subtil, mai de calitate … de aici tind sa cred ca intre tine si Dobro nu sunt probleme si ai inteles perfect ce vroia sa spuna ( sunt sigur ca nici voi nu sunteti convinsi de campania asta )
    Am vazut unele comentarii in care autorii se intreaba cine asculta Radio Guerrilla, eu ascult Guerrilla ! de ce ?
    1.nu se repeta o melodie la 30 minute, nu se administreaza tipicul brainwash cu euro trash / commercial pop / 1 summer hit wonder artist … etc
    2.pentru ca sunt in stare sa difuzeze muzica le place, credeti ca Dj’ii/producatorii de la alte posturi radio nu sunt constienti ca difuzeaza dejectii audio doar pentru majoritatea ascultatoare de publicitate ?

    Huidule ce ar fi sa ne faceti o surpriza ? schimbati macar pentru o zi studiourile ? guerrillistii va asculta pe Guerrilla si kissisti ii asculta pe Dobro si Craio pe Kiss …

  • DeRe
    Posted at 13:20h, 19 mai

    Huidu, nu vreau sa fiu rautacios dar ar trebui sa arunci un ochi pe comentariile de pe blog-ul lui Dobro si pe cele de pe blog-ul tau…asta ca sa vezi nivelul de „inteligenta” al ascultatorilor Kiss comparativ cu al celor de la Guerrilla.
    Si tanti asta cu gemenii de 13 ani ar trebui sa incerce sa isi educe copiii intr-un mod diferit, nu cu bucifal…
    Am citit toate comentariile de pe blog-ul tau…unele mi se par destul de pertinente, dar altele lasa de dorit…

    Mult succes in continuare!
    Numai bine!

  • seed
    Posted at 13:36h, 19 mai

    In timp ce Guerilla promoveaza campanii de bun-simt, voi defilati cu ordinaria asta pseudo-verbal-inteligenta.

    N-a zis nimeni sa nu va amuzati de intelesul, in romana, al denumirii statiunii, dar umorul pe care il abordati in spoturi este… basic*. Prea basic. Asta ma face sa ma gandesc la faptul ca targetul acestui spot este fix publicul lui Florin Salam. Sau Vali Vijelie. Sau Dan Diaconescu. Eu cred ca vreti sa va cumparat yacht.
    Nu-s fan nici bucifal, vulgar si el, de asemenea, dar el macar s-a asezat in ipostaze punctuale, n-a facut campanii abjecte mizand pe zambetele simple (si cand zic simple, intelege ceva mai mult decat semnificatia imediata) si neslefuite, needucate si mirosind a micii lui Vanghelie.
    Ordinar.

    *basic [beizic] – „mai intreaba ma-ta de mine? hahahaha”

  • RaduH
    Posted at 13:55h, 19 mai

    Imi permit – sper sa fiu scuzat – sa transcriu un comentariu de pe blog-ul lui Dobro.

    „alina says:
    May 19, 2009 at 10:13 am

    am o fetita de 5 ani, care stie ca multe cuvinte sant interzise, inclusiv pula( din pacate, inevitabil o aude , chiar si la gradinita, dar stie ca e interzis).hmmmmm, se aude radio kiss cu marea campanie si urmeaza intrebarea: mami, oamenii de la radio au spus pula, deci am voie???????asta a inteles un copil de 5 ani din campania kiss…..trist.”

    Acestea sunt victimele colaterale ale campaniei Kiss..de care pareti sa nu tineti seama.. Ce o sa se schimbe prin campania voastra ? Va fi CNA-ul diferit ? NU ! Sigurele lucruri schimbate vor fi RAITING-ul si acesti copii..care aud..

    va fi fetita respectiva protejata daca i se interzice cuvantul respectiv?!?! voi nu sesizati cat de in eroare sunteti? cat de ipocriti puteti fi? nu puteti sa-i explicati fetitei ca pula e un cuvant urat in limba romana dar ca in alte limbi e numele unui oras care e chiar frumos?!!? oare fata respectiva va avea interzis in orasul respectiv cand va fi mare? pentru ea sexule va fi o rusine? ca pe vremea lu’mamaia?! treziti-va prieteni!

    Gainusa..chiar nu ai putut face nimic ? Imi e greu sa cred ca ai fost de acord cu aceasta campanie..

    Va vindeti pentru raiting..din pacate incepe sa se vada.. Invitati pe Costi Ionita (PE COSTI IONITAA????) sa cante in emisiune.

    Iar pentru cei care nu au auzit de Guerrilla, cred ca nici de TVR cultural sau de Discovery n-au auzit. Probabil daca ascultau, erau jigniti de campania lor care tocmai s-a incheiat..

    Numai bine si voua.

  • Lars
    Posted at 13:56h, 19 mai

    1. Acum pe bune, tie chiar ti se pare ok sa zici PULA pe radio?
    in acest context da!
    2. Demersul lor de a va da pe voi cand ziceti pula este la fel de urat si va arunca in aceeasi troaca.
    sunt megaipocriti!
    3. In fragmentul postat de tine Vlad a facut exact greseala pe care o faci si tu mereu: a trecut de la o observatie obiectiva la un atac la persoana.
    e adevarat, nu suntem perfecti!
    4. L-ai sunat pe Mihaiu sa-i parasti? Ce urat!
    l-am sunat pe Mihaiu sa-l intreb daca el care a luat aceeasi amenda ca si noi, de ce vorbeste pe post de orasul de floci, ca o sa-l ia Dobro la intrebari!

  • 1h0ly
    Posted at 14:17h, 19 mai

    Majoritatea „scriitorilor” de aici sunt fani carcotasi/kiss la fel cum majoritatea „comentatorilor” de pe blogul lui dobro sunt fani…ei bine guerilla. In concluzie „ambele majoritati” sunt subiective. Personal sunt fan guerilla. Poate ca si eu am sa fiu subiectiv in cele ce urmeaza desi incerc din rasputeri opusul.
    Poate ca abordarea guerilla este usor aroganta dar nu trebuie negat faptul ca muzica lor este intr-adevar alta decat ce se asculta pe la alte radiouri. Faptul ca sunt mai multi ascultatori kiss, zu, 21 nu mi se pare un lucru de laudat. Nu vreau sa zic acum ca muzica MEA e mai buna ca a LOR dar totusi am sa o zic. Nu e frumos sa judeci dar la o superficiala analiza a ascultatorilor guerilla, kiss, zu, 21 cred ca ar reiesi trist de usor concluzia: ascultatori lor(guerilla) sunt mai destepti decat ai vostri(kiss, zu, 21). Poate si usor mai aroganti…dar usor justificat. Legatura cu galceava asta legata de „campania pulii” ar fi urmatoarea… Campania voastra desi are scopul declarat de a curatii media romaneasca mie mi se pare ca este fie doar un truc pt. audienta, fie una prost facuta. Dupa cum zicea un comentator de pe blogul asta sau de pe al lui dobro de ce nu ati oferit excursii in pula oamenilor care chiar ar merita o astfel de excursie prelungita, gen politicieni, oameni din media tabloida etc. Eu i-as fi trimis intr-o campanie pe cei mai sus amintiti intr-un centru de retragere permanent. Un fel de azil pentru fosilele comuniste. Nu vad cauza dreapta in a trimite doamne/domnisoare in pula… Un motiv in plus sa cred ca este doar un truc pt audienta voastra slab inzestrata intelectual ce se tavaleste de ras probabil la auzul organului prea mult amintit deja de mai sus.

    In speranta ca intr-o zi media romaneasca va inceta sa exploateze masele si va incepe sa incerce cel putin sa le educe… o zi buna va doresc.

  • wero
    Posted at 15:10h, 19 mai

    Dragule ,esti cam frustrat….”desi daca rasfoiesc prin arhiva cronicii, are si el “derapari” intr-ale vulgarului fara sa fie acoperit de vreun spirit de protestatar”.Asta e similara cu „politia politica”.Las’ ca arat eu cine esti.Diferenta intre tine si el..e urmatoarea:el are ce sa arate..iar tu ca un rumegator stai si te uiti…si doarcritici ca o tzatza-n targ.
    Poate ca Badea…stia el ce stie…ca sa nu mai vorbim despre episodul Teo.

    „La mai mare..regatzene”

    era pur si simpu o explicare a ipocriziei lui Dobro nu a politiei politice….ce treaba are Badea aici?! sau TEo?

  • dokkkia
    Posted at 16:01h, 19 mai

    dobrovolschi n-a intrat bine in politica si-si face deja campanie electorala..deja „seduce” masele.. am cunoscut oameni ca el, sunt atat de preocupati de imagine, ca uita de ei insisi..nu va lasati pacaliti, nu sunt atat de minunati pe cat se arata! in rest, ca oameni de radio….au si ei farmecul lor, si voi pe-al vostru, e loc pt toi sub soare, nu e problema.. nu vreau sa spun mai mult, daca Huidu zice ca-s prieteni..foarte bine, in fata prieteniei ma plec

  • Ingineru
    Posted at 16:07h, 19 mai

    @Dana: Eşti cea mai tare. Ţine-o tot aşa.

  • badmf
    Posted at 16:17h, 19 mai

    eroii pulii

  • RaduH
    Posted at 16:26h, 19 mai

    Si inca ceva..pe langa comentariul anterior, referitor la campania kiss, mai am de adaugat ca nu sunt deloc de acord nici cu reactia lui Dobro..care a jignit foarte urat in prima faza (sa comapri pe oricine cu dereglatii de la Zu e o afirmatie grava din pct meu dvdre)si acum, pe blog, se da un domn grijuliu si mare prieten care vrea doar binele. Si la cate „porcarii” zic ei in fiecare dimineata..(la care poti sa razi..sau poti sa nu razi) nu cred ca sunt ei cei mai buni critici ai campaniei Kiss..

  • Stefan
    Posted at 18:43h, 19 mai

    Draga Serban,
    Poti cumva sa platesti amenda de la CNA cu „valuta” forte dintr-o tara numita Botzwana? Daca nu macar poti sa le dai ceva „valuta” lui Craioveanu si Dobro sa aiba si ei de-o paine, ceva acolo de bagat in gura.

  • Guerilla > Kiss
    Posted at 19:42h, 19 mai

    Scuza-mio frate Huidu dar Dobro si Craio sunt mult peste voi si in general Guerilla cu toate emisiunile si mai ales muzica data acolo , este mult peste Piss FM .
    Asa cum a zis si Craioveanu , tu nici macar nu ai voce de radio prietene , ati fost si voi marfa cu cronica acum ceva ani , la inceput ,acum mie scarba sa ascult piss fm sau mizeria aia de zu .
    Faza cu Pula e de kkt oricum pentru ca totusi Pula in limba noastra ( ca doar asta vorbim aici ) este un cuvant urat , nu stiu daca voi indemnati copii sa foloseasca cuvantul asta cat mai des , si nu e vorba de pudoare , e pur si simplu un cuvant urat , folosit de toti taranii si toti cocalarii. Dar pana la urma aia va asculta , si aia va cresc audienta asa ca te inteleg ca vrei Pula in emisiunile tale.
    Legat de clipul lui Craio cu Bucifal …pai frate , ala a fost epic pe vrema cand a iesti , esti doar invidios.
    Hai bafta si succes in ceea ce faci

  • nemilosu
    Posted at 19:54h, 19 mai

    nu e bine sa v-a suparati unii pe altii, mai bine incercati sa faceti o campanie impreuna. Huidu sa fim seriosi, stii si tu ca nu esti chiar un geniu. Cine se afla in spatele cuvintelor talr scrise pe blog,Gainusa?

    da ma imi scrie in fiecare zi….nu stiu ce m-as face fara el…

  • IONUT
    Posted at 22:10h, 19 mai

    „Prostii” aia de la Guerilla sunt mai destepti decat toti care ati comentat pana acum articolul asta de kkt si l-ati ridicat in slavi pe exagerat de desteptul asta de Huidu. Ei au avut doar o reactie la campania asta terminata pe care o incearca rasuflatii astia de carcotasi. Au incercat si ei ceva subtil dar le-a iesit fix p..a. Mai au de invatat… Dar daca stau sa ma gandesc putin, mai aude si lumea buna de ei cand se agatata de unii ca Dobro si Craio

    domnu’Ionut atacule e invers….nu noi am inceput, cat priveste rasuflarile noastre e vorba de gust, pentru multi craioveanu si dobro sucks!

  • Claudiu Ionuț
    Posted at 22:36h, 19 mai

    Bună Șerbane. Nu doresc în mod deosebit să îți las un comentariu la postarea ta, (oricum ai dreptate) ci sa te rog sa arunci o privire peste câteva din publicațiile de pe blog-ul meu. Poate le vei găsi folositoare și poate mă vei găsi folositor și pe mine. Respecte. Mulțumesc.
    http://claudiuboia.blogspot.com/

  • Ze Germans
    Posted at 22:54h, 19 mai

    Pula… mea. cam asta inregistreaza un copil de 10 ani care va asculta dimineata. dobro are dreptate, daca te mai si lauzi ca sunteti prieteni de nshpe mii de ani, atunci asculta-l si da dovada ca ai varsta aia! epoca pionierului erou a apus herr Huidu!

    si de la noi o inregistreaza sau de la fiecare colt de strada? crezi ca un copil e ascuns intr-un clopot de cristal? te inseli amarnic amice!

  • tata
    Posted at 08:34h, 20 mai

    te crezi destept…
    aveam o alta parere despre tine..inclin sa-i dau dreptate lui dobrovolschi..incearca sa-ti duci copilul la scoala dimineata cu un tampit ca tine emanand dejectii verbale la radio..te mai lauzi ca esti tata…

    incearca sa-ti educi copilul nu sa-i ascunzi cuvinte, le va gasi oricum….acest tip de pudibonderie de doi lei nu aduce nimic bun! hai sa fim seriosi, daca nu e pe gustul tau poti schimba pe gurilla, da; ce facem nu il invatam franceza pe ala mica pentru ca pui in limba aia suna urat?! trebuie sa fii cretin sa crezi asa ceva!

  • Ana
    Posted at 09:30h, 20 mai

    Ca de obicei sunt pareri pro si contra. Din punctul meu de vedere ai facut foarte bine ca ai dat un contraatac. De ce? Pentru ca daca nu ai fi raspuns in nici un fel te-ar fi luat de fraier. Si daca le-ai raspuns lumea zice ca nu ar fi trebuit, ca nu trebuia sa te cobori la acel nivel…. bla bla bla. Pai daca nu ripostam la atacurile care ni se aduc hai sa-i lasam pe toti sa se urce in capul nostru!!! Iar cei de la CNA sunt niste mosi pudici si chiar nu am inteles de ce v-au dat amenda!!!?? Nu cred ca tara asta va scapa vreodata de prostia si indobitocirea cu care am fost educati in „epoca de aur” si cred ca orice ai face tu sau altii nu se va rezolva nimic. Ma uit la tel. si vad tot felul de campanii pentru aia, pentru aia etc. De fiecare data noi avem nevoie de o campanie ca sa ne fie mai bine? Sa ne spalam, sa nu aruncam gunoaie pe strada, sa nu….. Chestii de bun SIMT si noi tre sa facem campanii pentru asta?!!!
    Felicitari pentru voi toti!!
    Keep the good work!!

  • dan
    Posted at 11:05h, 20 mai

    ^:)^

  • Anne
    Posted at 11:19h, 20 mai

    Stii tu..scopul scuza mijloacele 😀

  • dan
    Posted at 11:35h, 20 mai

    Ce mai face Dezbracatu?Spune-i k e cel mai TARE 😉

  • Bluekid
    Posted at 11:59h, 20 mai

    Adevarul e ca mai aveti putin pana la Morar si Buzdugan….stiu ca asta vrea romanul sa auda la radio dar asta nu inseamna ca bagati si manele…sau bagati ca nu v-am ascultat cam de mult;)

  • emi
    Posted at 13:50h, 20 mai

    Campania cu PULA e cam „retarded”; nu te supara pe mine 🙁 e in genul retarzilor aia doi de la ZU…
    Cat despre cei doi de la Guerilla nu stiu cat de mare e vina lor, in ultima vreme in trustul realitatea-catavencu se cam poarta atacurile sub centura fata de concurenta.

  • Luu
    Posted at 14:04h, 20 mai

    dragul meu Serban…si dragi comentatori de mai sus,
    multa lume asculta guerrila…foarte multa lume rade la glumele lor, glume care te fac sa razi fiindca nu sunt rasuflate si atat de invechite ca altele…poate ar trebui sa citesti ce a scris dobro pe blogul lui despre toata chestia asta…si sa nu mai arunci cu noroi in nimeni…nu esti tu cel mai curat om, cel menit sa curete peisajul media din tara…

    dobro nu a fost corect…era corect daca lasa spotul pana la capat cu tot cu avertismentul contra cna!

  • lebowski
    Posted at 15:09h, 20 mai

    Serbane, de data asta ati sfeclit-o cu o gluma de santier care e vulgara si nu poate avea succes decat la copiii dintr-a saptea. pt asta v-a batut obrazul Craioveanu, iar paralela cu glumitele lor deocheate e fortata. ei sunt ceva mai atenti, mai rafinati si nu folosesc cuvinte vulgare doar de dragul de a le folosi. nici voi n-ati vrut sa faceti asta cu campania voastra, dar nu v-a iesit. si cred ca v-ati ales gresit si cuvantul, si tema, si gluma…

    vai, dar nu ati inteles nimic din campania asta….va rog sa il admirati in continuare pe bucifal…

  • Aurelian
    Posted at 16:27h, 20 mai

    Campania voastra este de rahat, nu puteti voi schimba atitudinea celor de la CNA, dor pentru ca flositi cuvantul PULA de 1000 de ori.As vrea sa spun celor care posteaza pe acest blog si le gasesc celor de la Guerrilla tot felul de rahaturi din trecut, sa nu mai fie asa de ipocriti, fiindca daca stam sa ne cautam in fund gasim fiecare cate un rahat, asa ca lasti-o mai moale cu acuzatiile si nu esti pros daca ai o opinie diferita, esti prost daca nu poti sa iti sustii opinia cu argumente logice.

  • Johny Bravo
    Posted at 16:56h, 20 mai

    Nu te mai opari atat. Comentariu este pertinent chiar daca pe astia 2 nu ii sufar, iar explicatia ta pentru campania asta este subtirica tare. Esti baiat inteligent si iti dai si tu seama ca numai un fraier pune botu’ la „aceasta campanie este un semnal de alarma, orientat impotriva valului de falsa pudoare ce razbate dinspre cna”. Common

  • Ana
    Posted at 17:08h, 20 mai

    N-am sa scriu nici despre genialitatea lui Serban (desi-l apreciez din multe puncte de vedere) si nici despre nulitatea (care e sublima, dar lipseste cu desavarsire ;-)celor de la Guerrila, ci mai degraba despre faptul ca mai bine v-ati concentra energia in a va asuma criticile la modul constructiv, ca mai aveti multe de invatat (ca noi toti dealtfel, nu te grabi sa o iei personal). Si pana una alta chiar nu cred ca va puteti numi concurenta pt Guerrila de dimineata. Dovada este ca multi dintre cei care au postat nici nu-i cunosc si nu-i asculta pe cei doi „infatuati” din „rasa superioara”. Si zau, bine fac, ca sigur n-ar intelege nimic. Momentan Dobro si Craio fac un altfel de radio (Slava Domnului!) de la care ar avea multi si multe de invatat.

  • Vanilla Moon
    Posted at 20:05h, 20 mai

    Atata ii duce capul, n-ai ce sa le faci.

  • kiki
    Posted at 20:31h, 20 mai

    Dragi Carcotasi,
    imi pare sincer rau pentru voi, calitatea programelor voastre a scazut mult in ultimii ani.
    Chiar si la Cronica Carcotasilor ati prezentat niste scenete de toata jena,ca cel in care naste Nikita…vulgar e putin spus.Am schimbat programul si mi-am spus ca nu va voi mai urmari niciodata..
    Chiar atat de disperati sunteti dupa audienta incat sa faceti o campanie de atat de kitch ?!Chiar numai asta vinde la noi la tv?!
    Nu ascult kiss fm dar imi pot imagina cine anume este publicul tinta…
    Le dau dreptate celor de la guerrilla pentru ca v-au taxat.
    Sorry…

    plangem….rau si in pumni!

  • cave canem
    Posted at 20:55h, 20 mai

    In Dobro we trust

  • cretulik
    Posted at 01:48h, 21 mai

    foarte urat din partea lor serbanica
    aa si la partea cu pitzipoancele alea de imbarliga lumea la tv sa sune in direc pt cuvinte scoase de unde nu stiu,cred ca e a jda` mia oara cand aud asta de la tine numai CNA-u nu aude
    au dopuri in urechi sau nu stiu ca exista prima tv???
    in fine

    si la final ca sa nu uit, cred ca scrii si cateva cuvinte despre „munca” de azi 🙂
    tot „tarboiu” creat care, eu n-am mai vazut asa ceva 🙂

  • cretulik
    Posted at 01:49h, 21 mai

    ca uitai
    . . .
    distractie placuta

  • Laura
    Posted at 09:07h, 21 mai

    Buna,
    nu stiam unde altundeva sa va scriu. Nu stiu cum e in restul oraselor, dar in Timisoara semnalul Kiss se intrerupe din 5 in 5 minute. Este enervant… se intrerupe exact la mijlocul cuvantului… si stau sa deduc ce ati spus spus sau ati vrut sa spuneti atunci… Imi place mult Cronica Carcotasilor si nu vreau sa ascult altceva dimineata, dar cu asa semnal…
    Faceti ceva, va rog. 🙂

  • Cosmin Iacob
    Posted at 09:14h, 21 mai

    Dobro imi era si mie simpatic, probabil ca plecarea din trustul Pro i-a afectat calitatile. Oricum este un fenomen normal in Romania ca, in momentul in care nu ai audienta si vrei sa ai, dai in colegi. Chiar si voua va mai scapa in emisiunile matinale. Este drept ca ceva mai putin decat altora (sa nu imi aduc aminte de ZU-isti).

  • Vali
    Posted at 09:55h, 21 mai

    „unde e jignirea in postul meu? indignare exista nu si jignire!” (citat din comentariu)

    Atac direct la persoana:
    „Altfel am sa-mi aduc si eu aminte de catelul mort si prin de viermi pe care Craioveanu’ il tara pe strada dupa el sau de bucile pe care la batea de zor in studio acum ceva vreme” (citat din post)
    pai nu e atac, e realitatea- asta a facut nefericitul
    Jignire:
    „Chia,r maeste Craioveanu, nu te sufoci sub ipocrizie?” (citat din post)
    nu e o jignire, e concluzie argumentata: craioveanu ne face face noua Morala cand el e cel mai venal din fm! cum se numeste asta? nu ipocrizie?!
    Hai ma faceti o interventie, voi, la ei in emisiune si ei la voi in emisiune si impacati-va….ca numa’ se bucura Badea&co de la Zu. Merita?
    ce treaba are zu cu asta?!

  • SefaDeTrib
    Posted at 11:21h, 21 mai

    Vreau sa spun ca am ascultat mult timp kiss fm si la fel de mult m-am uitat si la cronica carcotasilor, dar de ceva vreme- destul de multa- mi s-a „luat” definitiv de postul asta de radio, in primul rand din cauza muzicii. E infecta!!!Si din punct de vedere al calitatii cat si al cantitatii!! Aveti 5 melodii de 2 lei pe care le rulati obsesiv!In aldoilea rand…ii iubesc pe Dobro si pe Craio.Sunt cei mai buni din fm-ul romanesc (asa cum si ei insisi recunosc :)))), impreuna cu toti ceilalti dj de la Guerrilla. Iar genul asta de „cearta” pe bloguri a scos clar la iveala calitatea ascultatorilor de kiss fm, care au tot comentat.In orice caz, ma asteptam la altceva de la un fan AC/DC cum cum se declara Serban.No offence.

  • hohoneatza
    Posted at 12:47h, 21 mai

    Doua radiouri, doua campanii, doua modalitati de exprimare, doua „segmente tinta”… ca e kiss sau guerilla mai bun nu se poate cuantifica pentru ca este ceva ce tine de gust si gusturile nu se comenteaza.
    Dar la acest subiect sunt total in asentimentul lui Dobrovolschi. Cuvantul „pula” nu are ce cauta pe un post de radio, indiferent de context! Un copil nu va intelege din campania asta decat ca s-a dat liber la utilizarea cuvantului in cauza.
    Aveti de ales intre a face sa rada populatia cu un grad de inteligenta maxim medie sau sa ii faceti sa planga pe parintii interesati de educatia copiilor lor.

  • Phlo
    Posted at 14:43h, 21 mai

    Ai dreptate!Voi si Radio Guerilla nu suportati comparatie.Am auzit de multe ori ca nu aveti haz la Cronica,ca e emisiune inregistrata etc.Argumentul vostru era (si inca mai este) ca aveti emisiune la radio de luni pana vineri,in direct.Am avut toata bunavointa din lume si v-am ascultat vreme de trei saptamani in fiecare dimineata si,va jur,n-am ras nici macar odata.poate ca unele lucruri erau spirituale insa motivul pt. care nu am ras este acela ca e foarte usor sa te crezi destept facand haz de prostia altora.Sa remarci ca unu e prost si sa razi de el te transforma automat intr-un destept?Nici vorba!Eu sunt consumatorul de radio si televiziune,nu am treaba cu voi si nici cu ei si tot ce vreau e CALITATE!Atata vreme,insa,cat ascultatorii stau pe frecventa voastra pt. ca ii mituiti nu putem vb. de calitate.Imi aduc aminte cu placere de vremea cand erai la Radio 21 si faceai o treaba super fara sa dai gramezi de bani.Si inca ceva:am obs. ca aproape va usuiti ascultatorii care nu va plac voua asa ca nu ma astept ca acest comentariu sa devina public.Cu respect,Phlo!

    pe vremea mea la 21 nu existau radiouri profesioniste si nici afaceri in fm! era haiducie! rostul promotiilor asta e! sa se faca rost de cat mai multi ascultatori! e o afacere!

  • nicu tepes
    Posted at 14:56h, 21 mai

    cand il vad pe vraioveanu imi vine sa rad pentru ca este vagabondul destept autentic, un fel de ozzy in tinerete sau daca vrei un fel de keith moon care face prostii mari dar si le asuma, iar voi incercati sa faceti prostioare de prost gust dar daca se poate sa le justificati cumva ca sa pareti baieti finuti. o bila neagra pentru voi

  • Cristian
    Posted at 16:15h, 21 mai

    Salut! Am fost un ascultator infocat al Kiss Fm, dar intre timp s-au cam ramolit si pot sa spun ca m-am cam saturat de aceleasi glume si aceleasi personaje. Apoi am inceput sa ascult guerilla. Ma refere la ambele radiouri la emisiunile de dimineata. Mie chiar imi plac, mai intrec si ei masura… dar sunt ok. Serban, blogul tau il citesc frecvent. Am mai postat un comentariu cand te tot certai cu Badea si v-am zis ca voi, pentru ca aveti notorietate si priza la public ati putea face lucruri frumoase, nu sa aruncati cu noroi in media asta care e o mocirla. Nu e normal, serban. La fel ca si acum… In loc sa te certi cu Dobro pe bloguri, puteati face un proiect comun sa ajutati niste copii (asa cum ai facut cu acei copii care nu aveau un mijloc cu care sa se deplaseze la scoala – campanie pentru care am donat bani). Sper sa ma fi facut inteles. Mult succes Serban H. si Mihai D.

    nu noi am inceput….

  • Catalin
    Posted at 16:51h, 21 mai

    Astia au vrut sa va atraga atentia ..nu ii mai urmarea nimeni si s-au legat de voi in speranta ca cei care se uita la voi(toata tara)o sa-i observe si pe ei…e trist dar nah..publicitate pe seama altuia ..asta e!

  • wero
    Posted at 19:37h, 21 mai

    …Am sesizat ca esti prea plin de tine…si te folosesti de emisiune pentru a-i executa pe cei care te critica.Aceeasi tehnica si pe blog…
    si eu am sesizat ce esti plina de puncte puncte ca toti cei care nu se pot exprima!
    Inca ceva…chiar nu am inteles ura lui Badea pentru tine…dar poate m-am iluminat…Cat despre Teo…o stie toata presa…asa ca las-o jos.
    ce stie presa? ca am pus o vorba buna pentru a veni Teo la prima tv? de asta sunt vinovat? ca am ajtat-o sa primesca un salariu astronomic nsi total nerealist in comparatie cu realizarile de doi lei ale emisiunii? ce trebuia sa mai fac? sa- execut si emisiunea?! asta nu se poate!
    Nu,nu vrem sa ascultam doar Guerilla..ci mai ascultam si Kiss….dar mesaje pentru retarzi gen…ascultati DOAR radio X sau Y…ne jigneste inteligenta.Faceti-va voi emisiunile..nu ne sugerati ce sa ascultam…

    „La mai mare..regatzene”

    mama ce-mi place cand ardelenii se considera superiori! din nefericire, uneori sunteti mai mitici decat noi

  • xdx
    Posted at 19:58h, 21 mai

    Nu dispera frate Serbanica, ei mai „trebe” sa mai felieze ceva paine pana isi vor da seama ca totusi iarba nu-i albastra si Croatia e totusi o tara frumoasa, nu urata ca dracu’ cum sunt ei! Hihihi….hai…la carcoteala, nu mai bagati toti tremuricii in seama! Multa bafta!

  • mishu
    Posted at 21:04h, 21 mai

    ce sa spun nu am auzit pana acum de radio G si acuma hai sa o luam logic care radio este cel mai ascultat?…………kiss fm baietzii aia au incercat sa va difuzeze emisiunea si pe postul lor pentru a face audientza .Criticatzi campania impotriva CNA dar nu vatz-i pus niciodata in locul carcotasiilor….sa iei amenzi o gramada de bani total nejustificat………
    PS:si inainte sa te enervezi pe cei care te critica uita-te catzi sunt de partea ta:D

  • mishu
    Posted at 21:10h, 21 mai

    am citit mai devreme un comm in care se spunea ca textele de pe blog itzi sunt scrise de gainusa(RESPECT GAINUSA) mai mare prostie nu putea debita pt ca pe un blog scrii cea ce simtzi ceea ce nu potzi scrie decat tu si oricum intotdeauna vor fii pareri pro si contra

  • mishu
    Posted at 21:12h, 21 mai

    apropo dak ascultzi radio dp internet se contabilizeaza la audientze (pls raspunde-mi sunt si io curios ca numa dp net va receptzionez)

  • sofia
    Posted at 21:55h, 21 mai

    http://www.brylu.ro/din-ciclul-multi-vad-putini-pricepe/

    Bai Serbane, aveam pretentii mai mari de la voi…

  • dokkkia
    Posted at 01:21h, 22 mai

    „guerrila de dimineata” e ok, e pe gustul nostru, e genul de radio pe care ni l-am dorit in tinerete, dar „cronica” e dementiala si nu are concurenta, inca, parerea mea! o sa va enervez acum si-o sa va spun ca-mi place si Badea la nebunie. e destept, are si el umorul lui. e cam dur dar asta e. si parca si-a mai depasit badarania de acum ceva vreme, nu? alte frustrari, ce mai are el si conflicte, nu ma intereseaza. oricum, gasca cronicii e super, ii invidiez ca s-au gasit asa.. unul mai ticnit ca celalalt..parca a tunat si i-a adunat. bravo!

  • Gabriel
    Posted at 02:33h, 22 mai

    Nu e frumos ce au facut, dar totusi sunteti colegi de breasla. Nu mai pune la suflet Serbanica. Bafta!

  • Valive
    Posted at 03:24h, 22 mai

    Vad ca sunt foarte multi care se iau de voi pentru ca aveti o asa campanie, insa nimeni nu se gandeste ca nu e vina nimanui ca asa se numeste orasul. Ne-am obisnuit sa „rosim” cand auzim cuvinte ca Pula, insa nu e vina nimanui ca in loc sa ne gandim la oras in sine, ne imaginam un mare falus. Si ne mai si atacam ca nu ne convine ce auzim. Nu vi se pare ca suntem cam ipocriti?

    ohooo si inca cum!

  • mona
    Posted at 09:23h, 22 mai

    Fie ce’o fi…eu la ora 10.00 schimb postu, pe guerilla sau pe altul. As asculta Carcotasii la orice radio, da pana Kiss fm nu-si schimba stilu muzical, nicio sansa sa mearga dupa ora 10 :))))

  • Emil
    Posted at 09:35h, 22 mai

    Huidule,stiai ca „motanului Felix” i se spune ” VARANUL „…..ha,ha,ha ha………..

    Emil

  • ZaffCat
    Posted at 10:05h, 22 mai

    Salut Serban,

    cum nu-ti merge casuta de contact, iti scriu aici.
    Am simtit nevoia sa te felicit pentru ce ai spus in emisiunea de aseara de la Realitatea.
    S-auzim numai de bine!

    multumesc nu cred ca ma mai invita aia ever!

  • Bogdan
    Posted at 10:28h, 22 mai

    Prea te ataci pentru prea putin.

  • daniel
    Posted at 11:32h, 22 mai

    serbanica tata, chiar nu te-ai prins ca la noi nu este vedeta decat individul care calca ori in strachini ori pe cadavre, ca invidia guverneaza si prostia da sentinte…
    ipocriti care se dau „jurnalisti’ cand le convine sunt primii care ii injura pe jurnalistii adevarati; cei (cele) care boceau sa le apara macar poza din buletin prin ziare, tipa acum ca din gura de aspe acuzand paparazzi;
    oameni platiti sa modereze sau sa realizeze emisiuni dicuta in platou despre problemele de acasa, despre soacra sau sotul proaspat abandonat cu cardul pe 1/2 golit;
    ca idioti deveniti vedete umflate cu pompa si-au catarat nasul in varful prajinii agatate de turla de la cucuietii din deal;

    si ca sa te consolezi cu alte ideii despre pretinsi oameni, strategii si bani, poti trage cu coada ochiului acilea:

    „MIRCEA BADEA E BLAT CU TRAIAN BASESCU”

    http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/05/mircea-badea-e-blat-cu-traian-basescu.html

    p.s. – mi-a placut ce ai zis despre subiectul cu tatoasele de la caritasuri televizate (si pe blog si la realitatea tv) si este absolut ridicola pasivitatea onor statului care sta capra la astfel de escrocherii televizate si-i vaneaza pe amaratii care vand doua cepe degerate in piata

  • Piersi
    Posted at 13:38h, 22 mai

    Eu ascult doar carcotasii dimineata in drum spre munca. Daca nu aveti emisiune, nu ascult alt post. Bag un cd eventual.

    Dar… Guerilla are dreptate. Parca suntem la gradinita si ne bucuram ca i-am vazut chilotii colegei. Uau s-a zis CUVANTUL pe post. Uau s-a mai auzit o data. Exact ca la gradinita. Mi se pare de prost gust toata campania.

    Si daca chiar vreti sa protestati vizavi de CNA, faceti-o frate cu cap. Adica ceva mai complicat decat nivelul primilor ani de scoala.
    Nu stiu daca m-am exprimat bine, dar ce nu mi-a placut la toata asta cu vacanta in …Croatia, este ca ma asteptam la mai mult. Puteati mai mult! Si e fix nivelul Morar Buzdugan. Gen casatorii pe NV si alte idiotenii.

    Oricum voi asculta in continuare cronicuta. Si imi place de voi. Dar luati-o ca pe o critica de la un ascultator zilnic.

  • Nicut Alexandru
    Posted at 04:10h, 23 mai

    Hai sa ne aducem aminte de o piesa a Parazitilor… Jos cenzura! Remember?! Eu propun ca in loc sa va certati voi, cei doi poli total opusi ai radioului, mai bine v-ati uni in eforturile voastre anti-cna. Ati avea mai multe sanse de succes! si ce daca voi sunteti cei comerciali, iar Guerilla sunt cei undergroud? Nu are rost sa va umflati in pene, profitand de ” micile mizerii ” ale lui dobro si Craio ca sa ii numiti inculti, needucati , etc. O zi buna!

  • dan
    Posted at 10:50h, 23 mai

    Tineti-o tot asa !!!

  • criss
    Posted at 16:17h, 23 mai

    diferenta dintre kiss fm si guerrilla: pe voi va asculta 99% dintre romani, pe ei 1%. 😀
    va poup

  • cretulik
    Posted at 11:20h, 24 mai

    parerea mea :
    carcotasii i-au ridicat pe aia de la guerrilla la 1% de audienta (ca nici p-aia nu o aveau)
    cand a fost interviul cu cei de la parazitii
    intrebarea (pusa chiar de tine serbane) ” cine va difuzeaza in fm???”
    raspunsu lu` ombladon : „carcotasi si radio guerrilla”

    dupa asta au inceput romanii sa mai asc si p-aia ca poate au o sansa sa asc acolo parazitii ca nu ii prea auzi la radio parazitii.

  • ady sibiu
    Posted at 12:13h, 24 mai

    Serbane,dati reclama cu orasul din Croatia doar dupa ora 8,sa ne putem duce si noi copiii la scoala in liniste,te rog mult!

  • freddy
    Posted at 12:36h, 24 mai

    maaaa,eu stiu dc au vorbit cei doi asa…..pt k sunt invidiosi…k n-au castigat ei excursia in PULA…hai mai Huidule,fa o editie speciala a concursului k sa castige si ei,sa nu mai fie suparati si sa-si verse of-ul pe frecventa…:))

  • pax
    Posted at 11:47h, 25 mai

    (fără mare legătură, da’ n-am unde să-ţi zic în altă parte, Şerbane: tristă rău era femeia aia cu care eraţi în studio la Realitatea săptămâna trecută. rău de tot, cum o putea să fie cineva atât de constipat?! vă miroseau picioarele sau chiar aşa de silă le e de voi?)

  • razvan
    Posted at 13:35h, 25 mai

    reactia pe care ai avut-o la emisiunea de dimineata despre mircea badea si actiunea lui demonstreaza ca esti un ţăran. păcat de tine
    eu nu, tu, care te-ai dus cu alti 5000 de pitiponci sa alergati in parc cu megastarul, esti si taran si infatuat si masa de manevra! ce sport ati facut mama draga in inghesuiala aia? de remarcat tricoul de cocalar si ochelarii de soare perfect stabilizati pe nanau ai justitiarului principal! sa vomit mi-a venit!

  • click
    Posted at 15:54h, 25 mai

    ce aiurea. noi ne certam, si CNA-ul are serva. sculareeeaaaa.

  • bau bau
    Posted at 17:35h, 25 mai

    ca om de televiziune esti 0, barat chiar,sincer, nu imi placi deloc, cand ma uit la tine la tv imi vine in minte un porc, nu stiu de ce, dar in mintea mea esti asociat un un porc;si nu ca ai avea vreun parteneriat cu vreun porc, asta pentru ca semeni cu unul, hahhaa, mai ai si vocea aia a la nea dorel de pe santier, daca ai vazut reclama aia la Unirea..poanetele tale nu au niciun farmec, ca talent actoricesc in scenetele alea esti nul, iar pe kiss tv prezinti clipurile ca bunicu, la radio nu te ascult ca mi se descompun creierii, ma enerveaza vocea ta, nu stiu, pur si simplu este enervanta; si nu inteleg ce te ofuschezi atata ca te ataca cineva? si daca te ataca ce? ar treb sa te placa toata lumea? nu esti un pic comunist la faza asta? suferi de complexul personalitatii narcisiste amestecat un pic cu tendinta spre autoritarianism, iar clipul ala cu excursia in pula este chiar mijoc, ati prezentat-o tendentios ca sa atrageti atentia asupra voastra cu o chestie vulgara, va ascundeti in spatele numelui unui oras nevoia disperata de atentie, audienta, etc, sunteti amandoi antipatici, si tu si gaina ala ciufulitu, nu imi pasa daca stergi sau nu ce am scris, normal ca o sa stergi, ca esti genul care nu suporta decat pupincurismele


    te rog evita-ma cat poti, nu sunt croit pe gustul exigentelor tale! te rog iarta-mi existenta efemera pe langa contemporaneitatea matalutza, adica mai pe romaneste: n-ai altceva de facut decat sa te enervezi pe persoana mea? da’ ce sunt frate obligatoriu pentru toti? nu! nu-ti convine pac schimbi, si atunci nu te mai enervezi! omoara-ma cu telecomanda,ca oricum nu intelegi ce spun!

  • Phlo
    Posted at 17:38h, 25 mai

    Inteleg ce spui.Erau si pe vremea aia ceva posturi foarte bune.Poate nu atat de multe dar erau.Nu am nimic impotriva promotiilor sau a altor metode de a atrage publicul.Sunt cat se poate de firesti cand vb. de afaceri.Eu ma refer la ce se intampla dupa ce aduceti ascultatorii pe frecventa voastra.As asculta cu placere orice post care nu face sute de promotii cu conditia ca la finalul programului sa ma simt intr-un fel.

  • stupefiatu
    Posted at 17:42h, 25 mai

    ba sa mor mari panarame sunteti va certati ca niste pitipoance debile si vad ca nu te lasi mai prejos si il jignesti pa craioveanu copiindu-l pa badea si mentionand perioada in care craioveanu era bucifal
    nu iti e scarba de tine insuti ba huidule?

    ba da, ma scuip de cate ori pot in oglinda…

  • suspectul
    Posted at 19:37h, 25 mai

    salut serbane am citit comentariul lor sau apucat si ei de radio de cualtele nu prea mai tinea m am uitat la clip cu b … o porcarie sa iei doua c… dupa centura si sa le umfliii c… in direct ca la apces din rect si sa pretinzi ca ai facut un clip rusineee asta e in ograda lui scirbu totul e posibil c…i peste tot regina pe international rusine cei doi degeaba promoveaza bunele maniere sunt varza si ar trebui moral si de drept sa cam lase locul altora poate mai buni ca iei voi insa sunteti mult deasupra lor atit la nivel de audienta cit si de cultura toate cele bune

  • click
    Posted at 02:37h, 26 mai

    the wanderer….si acum sunt fan al acelei emisuni…in rest, nu stiu, mai faci si alte emisiuni 🙂

  • Vlad
    Posted at 21:36h, 26 mai

    Serbane baiete, doare, nu-i asa, cand te calca cineva pe coada fara sa aibe dreptate. Ei uite asa a durut si pe un jurnalist din Sibiu care l-a parodiat pe descreieratul de Tarzan, iar voi fara sa intelegeti nimic din imaginile acelea, pe care le-au inteles sute de oameni, l-ati facut nebun si l-ati asezat alaturi de alti tampiti. Jurnalistul respectiv pe numele sau Bogdan Brilinsky si-a suit masina pe o platforma si alt coleg l-a filmat in timp ce camionul rula de-alungul drumului. Toti au vazut asta,toti au acceptat si apreciat ironia si pamfletul, numai voi nu. Sau ma rog, ceva gorobete din echipa voastra de producatori neatent sau nepriceput care v-a servit galusca. Deci, nu-i cinstit si daca sunteti cei pe care i-am cunoscut cu adevarat, ar trebui sa va cereti scuze fata de un coleg de breasla care v-a admirat totdeauna si care a parodiat la fel ca voi inca unul din baiurile vietii noastre de roman.

    da ma nu era doar el in omaginile respective….au fost preluate de la protv unde erau prezentati ca epigoni ai lui Tarzan si scuza-ma la cum faceau chiar erau….am remarcat remorca dar ceva pe la lampa le fila baietilor chiar daca erau in plina parodie! numai succes le doresc!

  • bebizzone
    Posted at 00:58h, 27 mai

    Bre’ Serbanica, adevarul este ca mi-a placut modul in care ati introdus faza cu excursia! Tare initiativa si cred ca de data asta chiar le este ciuda ca le-ati luat-o inainte. Dar ca un intreg, Guerilla este mai bun decat Kiss Fm – care se adreseaza in general clubber-ilor, in timp ce muzica de pe G. este mult mai variata, emisiuni mai la obiect… intr-un cuvant va cam ia fata.

  • cip_cip
    Posted at 15:50h, 27 mai

    Craiovene … las-o mai moale cu prafurile si cu seringile cu „penicilina” .

  • Daniel
    Posted at 18:42h, 27 mai

    salut Huidu esti foarte tare.Veniti si la Piatra Neamt cu cartea domnului Misu Gainusa si cu echipa daca se poate.As fi foarte bucuros si onorat sa ma intanlesc cu voi.

  • polbr
    Posted at 20:10h, 27 mai

    Salut!

    Sunt din Timisoara, off topic, dar am fost la AC/DC la Belgrad!!! Ieri 26.05 la 21h00 au inceput „batranii” (?) cu „Rock’n’Roll Train” si celelalte hituri mai vechi! Experienta „once in a lifetime”! Personal sunt un „purist” AC/DC, imi place mai mult perioada Bon Scott, si mai putine tracks de-ale lui Brian, dar a fost memorabil!

    Au fost peste 50.000 fani, sirbi, bulgari, romani, multi din Vestul Ro, normal – pe de alta parte cinste BRASOVULUI! Singurul steag fluturat in marea aceea de fani infierbantati (si inclusiv apucat de Angus si Brian) a fost cel cu blazonul Brasovului, mi-a placut chestia!

    Pragmatic: organizare buna, preturi acceptabile la bilete si memorabilia, bravo Belgrad, bravo AC/DC!!!

  • un muc
    Posted at 21:41h, 27 mai
  • KTLiN
    Posted at 23:48h, 27 mai

    Serbane, uite cum sta treaba.
    Eu va ascult pe voi dimineata….si dupa 10, cand sunt pe radio, magic sau guerilla. (asta ti-am mai spus-o).
    Am incercat sa-i ascult pe „comicii inegalibili si cu IQ cat casa” dimineata la guerila si mi-a venit sa dau cu masina in copaci (am dat pana la urma da’ nu din cauza lor).
    Bah, cele mai tari glume pe care ei le-au considerat geniale, au fost alea cu „SAAARMAAA BAAAAAHHH.
    Yo sunt moldovean, si-am luat foc, cand am auzit…..
    Mestere, si voi, mai faceti de astea, da parca-s de bun simt si mai elegante…..
    Si-am zis….hait, a fugit puiu cu ata, nu mai pupa guerilla.
    Dupa 10 il ascultam pe „fratele vintila” ca asa se recomanda omu…Si asta a comis-o de vreo doua ori, da mai decent (Ce sunt CHILOTII??). Chesti din alea puerile, pentru care am fost dat afara de la gradinita….
    acu il mai ascult pe Bogdan Serban, dupa 17:00, ca e singurul, care mai are capu’ pe umeri (dupa parerea mea) in radioul ala. Restu s-au dus dupa IQ-ul lor ridicat.
    Da stii ce ma uimeste?? ca-s la fel de eroi ca Badea. Totu’ pana la cin’ da banu (salariul). Pai mai du-te-n ba in PULA (in croatia)…Daca ai sange in instalatie, dai peste nas si lu carnatu ala corupt, nu-i lua in „Croatia” doar pe cei care nu-ti convin tie. Da Vantu & Felix, platesc salariile si mana care te hraneste, n-o musti. In rest suntem acizi si EROI… Suntem impartiali. Bleah.
    Un singur lucru e cat se poate de adevarat. Manelistii aia de la Radioul chisleag (sper ca stii ce-i ala), ar trebui pusi la scurs, sa le iasa zeru din cap, ca sunt overfermented. EU NU CONSUM IAURT STRICAT.
    Haidi CIAO.
    PS: ls mine in Iancului, undele internet-ului merg cu metro-ul si de asta am postat atat de tarziu.

  • PUIA GIGI
    Posted at 02:39h, 28 mai

    Serbaneeee…
    uite carcoteli cate vrei pe site-ul alora de la Exploziv, citeste ca te inspira:
    http://www.exploziv-news.ro

  • maria
    Posted at 15:50h, 28 mai

    eee… serbane iara te hazardezi si incepe sa urle invidia in tine. din curiozitate ai citit comenturile postului anterior? sa vezi un pic ce impact are cuvantul la rumani? deci daca vrei intr-adevar sa iesi din mocirla si ipocrizie poti incepe cu a spune adevarul din cand in cand si sa recunosti ca intreaga campanie s-a facut numa ca sa atraga atentia noastra, a ascultatorilor tare destepti, care tresar la cuvantul Pula, chiar daca e numele unei locatilati. deci gura un pic mai mica ca unii dintre noi chiar suntem mai destepti si educati si ne cam insulti inteligenta prin postarile tale pline de ifose si ambitii. in rest daca sunteti asa de minunati de ce kiss fm nu este un radio educativ, ci doar unu de entertaiment?!sa fie banii de vina sau faptul ca numai unii pot face educatie….

    maria te rog sa ma scuzi…data viitoare sa-ti treci si iq-ul ca sa nu-ti mai insult inteligenta ok?!

  • FredJouldd
    Posted at 03:28h, 29 mai

    Thanks, good article.

  • Sanatate si bani
    Posted at 09:08h, 29 mai

    Hai Huidule, ceva nou pe când?

    Intru de câteva ori pe zi pe „globul” tău, poate-poate ai mai scris…

  • SIMINA
    Posted at 16:25h, 29 mai

    Saluty Ce faci Serban? am si eu o intrebare:De ce nu il mai invitati la emisiunea voastra pe ELI din Timisoara(cel care a facut melodia ai despre voi)nu a mai scos nimic nou? pupycy Simi

  • www.pufosi.org
    Posted at 18:06h, 29 mai

    Pai ideea e ca Vlad Craioveanu a fost penal atunci… cu multi ani in urma. acum si-a mai revenit se pare. dar ideea voastra cu excursia in Pula chiar a fost josnica, pentru a creste audienta. Or fi cei de la CNA foarte inchisi, dar nici voi nu trebuie sa va dati zmei cu campanii de genul asta. ce…orasele si statiunile din tara noastra nu va mai ajung? sau poate nu va mai ajung cuvintele din dex si trebuie sa bagati jargoane pentru cativa ascultatori in plus…

  • Vali
    Posted at 23:06h, 29 mai

    Serbanica tata, Lasa invidiosii in plata calului. Si dupa cum spunea un mare filozof zimbabuean, „A fi prost e o tragedie a te numi Craioveanu, e o confirmare. Noi sa fim sanatosi. Succesuri

  • Ionut
    Posted at 05:14h, 31 mai

    Hai prietene ca nu ai mai postat nimic de o luna de zile.:) Felicitari pentru emisiune tie si lui Gainusa si mult succes in continuare;) Salutari din State!

  • tiberiu
    Posted at 11:02h, 31 mai

    SERBANE, CUM POT SA FAC SA ASCULT SI EU IN RELUARE CRONICA DE LA KISS FM…..
    IN ARHIVA N-ATI MAI PUS NIMIC DIN 18 MAI.

  • Alcohol69
    Posted at 15:07h, 31 mai

    TOTAL OFFTOPIC
    @d-l Serban Huidu: vrei sa stii de ce cronica nu mai are acelasi succes ca cel din trecut? Mai scoateti naibii din publicitatea aia – am incercat sa ma uit acum si n-am suportat pauzele alea lungi si dese – (timpul are valoare cel putin pentru mine).
    Aduceti standardele la nivelul curent, acum chiar aveti concurenta, chiar daca e de calitate(mondenii) sau nu prea (antena1/zu).
    o zi buna.

  • andrada
    Posted at 13:41h, 01 iunie

    Foarte tare clipul cu p..a non-stop, cat despre baietii de la Guerilla, desi uneori sunt simpatici, alteori sunt niste cretini-nativi. Prin urmare nu cred ca merita osteneala.

  • Randy
    Posted at 14:58h, 01 iunie

    cati te lingusesc pe aici..ca Guerilla e rea, ca nu e buna, ca nu stiu ce…si voi cu campania aia sexualo-maritima nu sunteti prea departe, sa fim seriosi…si cand apari pe la Guvernatorul, ai pretentia sa te creada lumea serios…sry, esti din alta lume..te-ai consacrat intre rasete si laturi tv, nu poti sa vii in fata oamenilor sa vorbesti tu de politica…acum sincer, mai bine ne prosteste unu’ care vorbeste frumos, cu prestatie, reputatie,carisma, etc., decat un om al comediei ‘umane’…parerea mea…desi te apreciez ca suporter al Stiintei, nu pot sa simpatizez cu tine la capitolul asta…iar partea cu PRM, nu reprezint acest partid, dar, crede-ma, decat sa aleg ratati de genul ‘Bataiosu”, sau oameni care NU-si au rostul in politica, mai bine aleg ultima solutie-PRM, care e, de departe un partid mai moral si mai cinstit decat toate partidele din Romania…treaba ta ce comentezi!

  • Anna
    Posted at 22:01h, 01 iunie

    De ceva timp imi doresc sa las si eu aici niste comentarii pt ca nu rezist sa scriu urmatoarele:)
    Limbajul obscen folosit in mass media este normal si CNA nu isi mai are rost.
    Intr-o tara numita Romania totul este posibil si adevarul deranjeaza …
    Mai este ceva normal in tara noastra?? Eu cred ca nu posturile de televiziune difuzeaza emisiuni din care nu inveti din contra ma intriga foarte mult lipsa de informare a jurnalistilor si subiectele banale abordate.Ce poti sa mai inveti de la TV? Nimic
    Cei care ajung „sus” uita de unde au plecat sau au dat cu fundul pt a ajunge acolo unde sunt.
    Atunci cand aveti ocazia sa ii ardeti sa o faceti fara nici un resentiment pt ca merita. E rusinos ce emisiuni Tv avem.C-am atat avut de spus.E bine totusi ca s-au mai nascut si oameni destepti si cu un simt al umorului dezvolvat.Intr-o gluma exista mereu si un sambure de adevar:)

  • doru
    Posted at 23:52h, 01 iunie

    las’ ca va vedeti dreaq la o bere si va impacati.

  • Caly
    Posted at 17:04h, 02 iunie

    „Pula este oras in Coratia.” „de cuvinte scabroase” „prin de viermi” „bucile pe care la batea de zor” „o parodie exrem de reusita”

  • Lulu
    Posted at 21:35h, 03 iunie

    Serbanica, te iubesc din tot sufletul meu, dar sincer si eu am fost dezamagita de campania voastra cu excursia in Pula. Am inteles razboiul vostru cu CNA-ul, sunt perfect de-acord cu voi, dar nu cred ca asta era solutia. Nu sunt pudica si nu rosesc daca pronunt cuvantul Pula…
    Cred ca asteptam totusi altceva din partea voastra. Si nu-l ataca si pe Dobro, pt ca e prea inteligent si prea simpatic 🙂
    Ramai la Ciumpalacul Pitecantrop, te rog 🙂

  • banderras
    Posted at 15:54h, 04 iunie

    nivelul inculturii si al prostiei e foarte mare in tara asta. ma minunez cata lume poate sa sustina aceasta campanie kiss fm, aceasta campanie „impotriva emisiunilor concurs de la tv unde lumea suna si injura”????…..
    lumea te sustine si nu inteleg de ce….te-ai schimbat foarte mult in ultimii ani….si in rau.
    emisiunea nu mai are haz, radioul nu mai atrage, a devenit totul doar o rutina. scapa de ea serbane ca te duci in jos rau…stii si tu cum arata graficul de la CC.
    nu sunt pudic, nu sunt inchis la minte, am 21 de ani si sunt cu capul pe umeri, dar acasa, radio-ul din familia huidu e pe kiss fm? si daca da, cum reactioneaza cei doi copii?
    deocamdata unul si reactioneaza bine! cu explicatii nu cu interziceri viata merge mai departe!

  • Karelia
    Posted at 18:57h, 04 iunie

    „We are the real thing…..” wahahahahhaha! Cata „modestie”, cata impertinenta si cata imbecilitate! Ce laudatori morti au! Eu prefer „arogantele” de la Kiss, cu ele ma trezesc in fiecare dimineata si ma binedispun, la fel cum prefer si „arogantele” Parazitilor!
    Amenda pt „esti cel mai prost din curtea scolii”? S-o fi simtit vreun nene sau vreo tanti de la cna? :))
    Iar la faza din studio, can i throw up?

  • io
    Posted at 19:45h, 04 iunie

    atat de multe comentarii ca nici nu-mi vine sa mai scriu. cu toate astea, here it goes.

    serbane draga, arogant esti tu. degeaba. aveti o emisiune de toata jena la radio, la tv nici nu mai zic, tu vorbesti de ipocrizie cand emisiunea voastra nu e live? poante rasuflate, la care rad gloatele de imbecili. cat despre campania p**ii, ti-ar placea sa auzi copilul tau venind acasa si zicand asta ca asa l-a invatat tati? nu stiu daca ai fetita sau baiat, dar presupunand ca e fetita, cum te-ai simti, ca tata? mandru nu, ca ai invatat-o ceva frumos. bun, ideea campaniei e buna, dar campania in sine este submediocra.

    poti sa-i explici copilului cum e cu cuvintele in limba roama suna rau in alte limbi inseamna lucru, daca nu intelege inseamna ca nu intelege nici sensul negativ!

    cat despre dobro si craio, iarasi, liniste, ca nu va comparati. evident ca majoritatea gloatei care a postat pe aici nu-i intelege, poate e mai bine asa. voi, astia, de care scriu aici, voi il comentati pe craio? tie, serban, ti se pare exagerat? omul e original. e un cuvant strain voua. creierul lui nu e inchis intr-o cutie neagra, ca ale voastre. voi sunteti limitati, marii ascultatori de piss fm. va laudati cu audiente? decat sa ma asculte toti taranii analfabeti mai bine sa nu ma asculte nimeni.
    adica o campanie impotriva pudibonderiei e naspa, un scelerat batand bucile unor curve in direct e ‘origina’….hai ma lasi?!

    rusine!

  • walkink on a dream
    Posted at 11:12h, 05 iunie

    haide ma, ca o iei prea in serios, niciodata nu au zis nimic rau de voi, cat despre spot… nu va face onoare.

  • banderras
    Posted at 17:36h, 05 iunie

    eram un copil cand te-am urmarit prima oara si pot spune ca am crescut si cu CC. mai tii minte papagalul de la tine din emisiune? in timp, a intrat si gainusa pe sticla si ati fost cei mai tari..acum pentru a nu arata ca ce faci e gresit continui cu argumente care nu isi au sensul. in fine..stim ca toti copiii invata cuvinte urate, cum am facut-o si noi…dar macar nu din casa si nu de la radio.

    in alta ordine de idei, nivelul comentariilor pro sau contra e jalnic. nimeni nu are vreun argument si toti posteaza, „ca romanu`”, sa injure sau sa pupe in dos….

    bafta in continuare la emisiune si as vrea sa rad din nou cu lacrimi nu doar sa schitez niste zambete. asta ar fi cea mai buna caracterizare a CC la momentul actual.

  • marica
    Posted at 19:39h, 05 iunie

    Ha ha ha…. super video… Sinteti cei mai buni (am si un autograf pe cartea lui Misu…)

  • Anna
    Posted at 15:31h, 07 iunie

    Incercand sa ma exprim frumos si ma abtin, in special dupa ce am citit cateva din comentariile de mai sus care m-au lasat rece … Era de asteptat asa o situatie, dar a fost cautata cu lumanarea. De ce din START ati apelat la locatia respectiva? Pentru ca numele suna intrigant si, normal, ratingul creste ..
    Deci, no offense, baietii de la Guerilla poate nu au facut studii de diplomatie in comunicare, dar nu sunt nici departe de a fi perfect motivati.

    p.s. si daca e sa includem si capitolul „muzica” … go guerilla!! pentru playlist-urile de bun gust, mai aproape de muzica de calitate din occident, nu generatia MTV Romania, cum aud de fiacer data la radioul vostru special.

  • alin
    Posted at 18:01h, 07 iunie

    „Pula” e o localitate din insula Sardegna, care se invecineaza cu orasul Cagliari. Tot acolo se gaseste si Capo di Pula.

  • Bogdan I.
    Posted at 18:07h, 08 iunie

    Bineinteles, vor sa va imite.. pe dracu. Cand va face plopul pere Guerrila va imita Kiss-ul! Hai omule nu te mai plange atat. Am asculutat in acea dimineata emisiunea de lui Dobro si Craio si s-a specificat ca e vorba despre concurs in Croatia, un alt concurs prin care Kiss FM isi cumpara ascultatori ;). Ce ati facut voi acolo chiar a fost un spot de toata culoarea maro. In loc sa sari in sus la fiecare afirmatie ce nu iti place mai bine ai face ceva cu emisiunea de la tv pentru ca nu stiu cine se mai uita la ea.
    Anna de la commetul 174 are mare dreptate. Ia dati si voi o muzica de calitate o saptamana si sa vad atunci raitinguri. Asa ca hai gata celor care vor mai comenta la aces post si vor zice ca celor de la Eliberadio le e ciuda pe raitung-ul Kiss. Cand vor vrea raiting mare vor cere CD-uri de la Kiss si 21

  • Adrian
    Posted at 20:14h, 08 iunie

    Salutare.Serbane,nu inteleg de ce iti mananci nervii cu commenturile astea.Dobro si celalalt au dat dovada de total neprofesionalism.Asta e..M-am distrat putin citind commenturile,unii parca simt asta pe proprie piele.Dupa parerea mea ai dreptate in cea ce zici si in replicile tale in legatura cu campania aceea.Am intarziat cu reply-ul stiu,unele complicatii.
    Daca unii isi inchipuie ca daca nu ar fii fost campania la radio,unii copii un auzeau cuvantul pula.Gresit.Cu atat mai mult,i-ar ajuta pe copii explicandu-le faptul ca acel cuvant are diferite semnificatii in mai multe limbi.Adica,daca majoritatea stiu ca este un organ,nu o sa inteleaga ca este si un oras,verb,zona si asa mai departe in alta tara?Nu e mai simplu asa?Numai ca aici e problema,cand parintii aud asta ei sunt primii care se gandesc la organ si interpreteaza ca atare.Mdah,am observat ca ma repet.

    Serban,toata cele bune si tie si familiei tale si celor de la cronica.Aveti grija de voi.
    Salutari din Satu Mare.

  • Toma Alimos
    Posted at 16:21h, 09 iunie

    Serbane,

    Imi place umorul vostru, cel de la cronicuta, imi place si umorul celor de la guerilla. am ales sa-i ascult pe ei pentru ca sunt buni, au reclama putina si pentru ca au o muzica ascultabila (nu inteleg cum poate un rock-er ca tine sa promoveze muzica de la kiss). Sunt sigur ca acest atac a avut un dedesubt pe care il stiti numai voi. Mai bine ati fi intelepti si ati rezolva-o la un telefon, nu in public. nu de alta, dar bucurati cuplul care face cat jumatate dintr-o marca de lapte. si e pacat

    Va mai urmaresc duminica in reluare si cred ca sunteti inca la inaltime, fara sa stiu ce zic audientele.

    Multe sporuri si fara esece;)

  • Toma Alimos
    Posted at 16:34h, 09 iunie

    P.P.S. intr-o zi, avand masina in service, am mers cu un alt prieten cu masina, prieten ce va asculta dimineata. ma rog, timpul dintre reclame in care apucati sa vorbiti. am auzit campania voastra cu excursia in pula ce mi s-a parut exagerata. exista un bun simt de limita caruia nu poti trece. daca as avea un copil dimineata in masina, nu v-as putea asculta. cred ca exagerati

  • oq
    Posted at 15:20h, 11 iunie

    Dragalasule, mama ta nu te-a invatat ca nu e frumos sa vorbesti urat? Si nici sa ii incurajezi pe altii sa o faca? Oamenii care folosesc un limbaj vulgar sunt oameni slabi, care nu stiu sa se manifeste altfel. Si acest comportament nu trebuie incurajat sau imitat nici macar in scop educativ. Grow up!

  • Alex_T
    Posted at 20:14h, 12 iunie

    Daca aperi ideea cu orasul din Croatia inseamna ca nu pricepi care este impactul mass-media asupra populatiei.

  • Alexandra
    Posted at 09:31h, 13 iunie

    Oricum voi sunteţi cei ma tari! Ar trebui să fiţi mulţumiţi că vă atacă, asta înseamnă că vă ascultă, şi că le sunteţi „dragi”. Prin faza asta voi aţi câştigat, cei mai slabi comenteaza de obicei. Şi ceea ce faceţi voi e mult mai valoros, mai ales că aveţi grijă să ne îndrumaţi şi pe noi, picii de la jurnalism. Ţineţi-o tot aşa!!! Mult succes în continuare şi la mai mulţi ascultători. Eu vă rămân fidelă.

  • alex stavi
    Posted at 14:10h, 18 iunie

    ”Salut Serbanele! Am pus un clip pe youtube cu „stimabilul” Badea in care se facea pe sine insusi prost! dupa o luna(cam asa) clipul mi’a fost sters, deoarece incalc drepturile de atutor ale SC ANTENA 3 SA…. Intrebarea mea este: daca urc un clip cu topul vostru „rusinica” , voi patii la fel?? respect si multa bafta emisiunilor voastre!

    Apropo: cand luati vacanta ca ne’ati plictisit! 😛 GLUMEEEESC! Presupun ca veti lua vacanta cand termina vacanta colegii vostrii de la mondenii, nu? 🙂 v’am prins la faza asta! 😛
    Multa bafta!

  • Andra
    Posted at 18:05h, 18 iunie

    Buna Huidu!Faza care au facut-o cei de la Radio G,a fost chiar o lipsa de colegialitate si bun simt,pur si simplu localitatea respectiva exista,ce ii interesa pe ei faza respectiva?Si mai ales ca voi ati facut impreuna radio X(.In fine,asta-i Romania,cu oamenii ei.Mereu m-am simtit ca intre hiene,am dat numai de oameni rai si pusi pe fapte rele,invidiosi,plini de ura.Va pup si suntei tari;)

  • mihai
    Posted at 16:25h, 26 august

    @Maria

    „deci gura un pic mai mica ca unii dintre noi chiar suntem mai destepti si educati si ne cam insulti inteligenta ”
    e adevarat cand spui „mai mica ca ” nu e o dovada de lipsa de inteligenta, ci doar de lipsa de bun simt( bunul simt de a invata limba romana).
    In rest intr-adevar suntem cei mai destepti, educati si inteligenti…
    Pana la proba contrarie Romania e o tara frumoasa… pacat ca e locuita!

  • popescu maria
    Posted at 21:17h, 06 noiembrie

    Draga Serban , cind aapari pe sticla in afara emisiunii circotasii , incearc sa fi obiectiv .In prezent eu nu am nici o „flebete” din oamenii politicii si nu fac parte din nuci un partid.
    Dacre vrei sa aflii multe despre Dan Voiculescu , cauta pe d-l Ungureanu care a lucrat la Govcrest (firma lui D. V. ) Aceasta firma facea sau mai face export-import pt. Uzina de Soda Govora cu un comision de 2% In prezent in aceasta soc. mai lucreaza 800 de muncitori din 2800 pina in 1992.
    Aceasta capuse , parazit intestinal Govgrest a falimentat USG
    Export la un pret foarte mic fata de intern , Oare de ce ??? comisioane ???!!!!!
    Se facea depozit de marfa la Bughe Hering in Ungaria (asa se citeste nu stiu cum se scrie).
    De import nu mai vorbesc tot pin aceasta firma se primea TPP( tripolifosfat de sodiu ) care s-a vindut foarte greu .
    S-a facut publicitate in anii 2001 pentru un mizerabil detergent Ariel la Antena 1 in valoare de 8 miliarde .
    In 19994 sau 95 s-a importat 34 m de finet in valoare de 17 milioane putin patata ici colo pentru a testa detergentul . Oare noi nu aveam cirpe murdare in toata societatea ?
    Sint doar citeva din marile magari facute la USG prin minunate firma Govcrest.
    Oare USG nu avea personal competent pentru a pregati documentatia pentru imort-export sau un servicii competent pentru contractar ?????!!!!!
    Normal , nu se putea pentru ca la USG a fost director comerical Dumitru Buse ( care a murit anul trecut), mina dreapta la PC si in afaceri.

    Daca vreti sa aflati mai multe intreaba pe Balintescu (fost dir, gr) de unde are caramida si tigla de la vila de la Olanesti.

    Adevaratii luptatori pentru dreptate cauta informatii adevarate si le scot pe sticla .

    Ce veden noi la toate tv. toti hotii striga hotii , o mare parte din romani sint scirbiti de semenii lor din Romania .
    Adevarat frumoasa tara dar pacat ca e locuita de homo sapiens.

  • Tudor
    Posted at 17:10h, 01 februarie

    bafta Serban! sunt un mare fan!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.