Frezatul ciumpalac se intoarce: acum e analist radio! - Serban Huidu
1544
post-template-default,single,single-post,postid-1544,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Frezatul ciumpalac se intoarce: acum e analist radio!

Atunci cand n-ai ce face, iar nasul de la purtator se afla mai sus decat orice inchipuire, te apuci sa musti de cur colegii pe motiv ca sunt mai „fraieri” decat tine! Este exact ce face freza impecabila in postul asta.

Trecand peste rezultatele studiului de audienta, care aduc schimbari pe piata radiourilor, trebuie sa-i reamintesc grotescului personaj (cum alerga el la cros printre 5000 de oameni cu ochelarii de soare pe nas si in „maieu”, penibil mai esti mama draga), ca niciodata, dar niciodata discursul, ideile sau emisiunile noastre nu au fost pe primul loc. Cronica este si acum, in momentele ei bune, pe locul 2-3 in audiente, dar noi avem, ma minte creata, ceva ce tu nu vei avea niciodata: oameni care ne iubesc la nebunie, nu ca-l injuram pe Basescu, ci ca-i injuram pe toti, nu ca facem spagatul pe doua scaune, ci ca ne chinuim sa strecuram si o idee printre doua zambete si nu pentru ca ne hahaim ca imbecilii printre doua stirute din tabloide, ci ca incercam sa gasim o solutie de supravietuire in tara asta, care se zbate intre nichite, capatosi, mirceabadieni, dandiaconesti sau arogante si farse trucate buzduganiene!

Asa ca, putin imi pasa de locul pe care-l ocupam, imi pasa mai mult de oamenii care inca ne asculta si-si doresc altceva de la radio, o chestie pe care mintea ta de pitecantrop nu o poate intelege: nu intotdeauna cel mai mare rating insemna cel mai bun program si viceversa! Dar pentru o tara in care majoritatea cetatenilor o cauta pe Elodia de atat’ amar de vreme, am ajuns sa ma bucur ca nu ocup primul loc in audiente, va las pe voi sa va bateti pentru el, o sa-l impartiti cu piticul porno, sexy braila, alina sugaru si alte varfuri ale audientei, cu care fericiti defilati voi-astia de pe „primul loc”! Vai viata ta de manelist cu aere de intelectual!

ps
Felicitari colegilor si ascultatorilor de Kiss, care ramane cel mai ascultat radio din Romania (cei 2700 de ascultatori care ne separa de Europa fm, intra evident cu mult in marja de eroare….)

386 Comments
  • danutz
    Posted at 02:59h, 02 iunie

    Evident, ai dreptate si ai punctat foarte bine ideea cum ca aveti oamneni care va iubesc cu adevarat. Asa este, si eu ma numar printre ei, realismul de care dai dovada si tu si intreaga echipa de la kissfm ma face pe mine sa va ascult toate emisiunile cu placere. Recunosc, am incercat sa ascult si concurenta intr o dimineata dar mi s-au parut penibili de la voce pana la vorbele pe care le spuneau si de atunci a ramas batuta in cuie ideea „Daca esti o persoana demna de tine, ai caracter si personalitate puternica si traiesti in Romanica, atunci, dimineata nu poti asculta altceva inafara de Cronica Carcotasilor”
    P. S. Badea nu i manelar, dar e un om care se plictiseste des pentru ca nu prea stie sa si traiasca viata.

  • PussyCat
    Posted at 03:21h, 02 iunie

    iar incepeti razboiul ? iar vreti publicitate ? stiti vorba aia: ulciorul nu merge de multe ori la apa 😉

    nu eu incep….

  • bogdan
    Posted at 03:46h, 02 iunie

    Va urmaresc pe amandoi si din cand in cand imi place cate o emisiune. Dar uneori ma gandesc ca e prea mult divertisment in tara asta. Ehhh…o veni si ziua cand toate mintile odihnite ale romanilor…sau poate nu.

  • sovy
    Posted at 05:28h, 02 iunie

    Momentan , nu mai ascult la radio , unde lucrez , nu mi se permite acest lucru,dar tot ma uit la tv Miercuri la Cronica.
    Huidu-le hai sa-ti dau o vorba din popor neaosa , pe care nu ai mai auzit-o pana acum „Daca ma vezi asa,lasa-ma asa” valabila pentru M.B. si nunumai!Daca el atat viseaza,pana la genuchiul broastei, nu ai ce face.Auzi Gaina lesinata si Huiduitul astenic,pai daca e mai ceva ca o hahalera ce este el, sa puna mana sa faca o emisiune adevarata de divertisment,nu sa arunce invective la adresa „concurentei”!Spor maxim , emisiuni de calitate, viata lunga!

    hai ca Mishu poate sa joace rol de lesinat, da’pe mine ditamai huiduma cum dracu, m-a vazut astenic?!?!

  • gmx
    Posted at 06:00h, 02 iunie

    Vad ca Badea este capul rautatilor, el a inceput si mi se pare normal ca Huidu sa dea replica.

  • Puf
    Posted at 07:38h, 02 iunie

    Imi place emisiunea voastra, o urmaresc, urmaresc si emisiunea lui Badea – atunci cand nu pic lata de somn. Radioul nu il ascult, e suficient de deprimant ca ma trezesc prea devreme ca sa mai ascult si mistoul de la radio. Bagati mai multa muzica.
    Nu o sa plang nici daca dispareti voi nici daca dispare Mircea. Lasa ca nu vad calitatea in a face misto de diverse personaje, pitipoance. Nu stiu ce public tinta al vostru nu e in stare sa gandeasca si singur ca ceea ce se arata la TV nu e normal. Nu publicul cu care te mandresti tu si nici oamenii care scriu aici pe site. Deci nici voi nici Badea n-ati ajuns inca Guru sau ceva de genul asta ca sa ma abonez serios si cu tot sufletul :))) Hai ca asta e chiar amuzant, oameni care va iubesc, ar fi inutil sa risipesc astfel de sentimente pe niste oameni pe care nu-i cunosc dar care ma amuza o data pe saptamana. Si atata vreme cat si voi bagati in seama vreo d’alde braileanca, nikita etc. nu vad de unde pana unde aveti dreptul sa comentati. Oare nu e suficient de clar? Nu critic nimic, doar arat ca Diaconescu cu a lui Elodia macar a venit cu ceva nou, tu cu Badea cantati aceasi melodie de ceva vreme. Plicti, plicti.

  • bella
    Posted at 08:04h, 02 iunie

    serbanica, ti-am mai scris, badea este un ratat si frustrat! la virsta lui nu are nimic,nici material nici sentimental. pozeaza cu topmpdela aia a lui ,slugareste la felix pt un pumn de arginti ca sa-si plateasca ratele la banci si sta cu mamitica mama mare si taticu’!!
    e normal ca in mintea lui intunecata sa poarte o ura dementa fata de toti cei cu nevasta ,copil,bani,etc!! te asigur ca daca de miine ar trece la realitatea tv ce ar fi la gura lui impotriva lui felix!!!! asa ca tu sa te bucuri de familie ,prieteni si emisiuni bune!!!

  • catalinux
    Posted at 08:13h, 02 iunie

    O sa incep cu formula veche „urmaresc de multi ani ambele tabere” si o sa am pretentia sa eman o concluzie daca nu pertinenta, macar completa. Cronica nu este nici mai rea, nici mai buna ca inainte, este doar mai cosmetizata. Balbaielile, greselile si ineptiile sunt aceleasi, deci ce poate fi mai frumos de atat? Atata timp cat va exista formatul unic al Cronicii eu o sa ma uit la ilustrarea prostiei cu aceeasi mare placere. In acelasi timp emisiunea tv a lui Mircea Badea s-a degradat rau de tot, deaorece personajul dintr-un umil cetatean a devenit (a se citi „se crede”) un fel de Bivolaru pt misa. Ma doar pe mine fix „acolo” de rating-ul antenei 1, 2, 3…n sau de rafuelile lui cu concurenta. Poti sa faci asta o data pe luna, dar zilnic este deja prea mult. Asta, plus alte motive, il face pe MB aproape imposibil de digerat pt mine de aprox 6 luni (pacat, inainte adormeam pe „muzica” lui).

    Cat despre radio… sa fim seriosi. Kiss este pe Zu cu doua clase, iar matinalul cel putin asemenea. Daca alea sunt farse, vaide noi. Nu am ascultat radio ZU niciodata, nu am suportat denumirea, formatul si mai mult decat atat Morar (de multe ori si Buzdugan, mai ales cand face farse) mi se pare foarte greu de ascultat, plictisitor, ca si cum asi asculta cotele apelor Dunarii sau ceva de genul asta.

    O sa ma exprim separat despre emisiunea lui Mircea Badea de la radio, emisiune care mi s-a parut groteasca, de proasta calitate, de neascultat… ce sa mai, de tot rahatul. Daca la TV mai reuseste emisiuni placute, la radio este total hidos. NU stiu cum cineva poate asculta asa ceva, insa probabil toti incultii aia care intra in direct simt ca au o trompeta media. Toti prostii, frustratii, obositii, bolnavii psihic etc etc etc intra in direct in emisiunea aia (ma mir cum de el suporta, dar se pare ca aia este adevarata lui fata) si fac dintr-o emisiune de ora 18, una de cartier, de cea mai joasa speta, ceva mai rau decat jegul ala de emisiune, numit Acces Direct.

    In concluzie… prima repriza 1-1 (ce era inainte), a doua repriza 1-0 (prezentul). Meciul se termina cu 2-1 pt carcotasi. PUNCT!!!

  • vio
    Posted at 08:18h, 02 iunie

    Citeam la cineva pe blog ca, frustratul acela de Homo narcisensis sterge comentariile care nu-i preaslavesc ,,veriga lipsa ” din lantul evolutiv.Macar pe blogul acesta nu se intimpla asta, iar acest lucru denota faptul ca de multe ori iti asumi si greselile, pe care oricum le comiti.Atunci cind judeci cu dubla masura aceleasi fapte sau vorbe sau atitudini, ale altora, nu ai cum sa pretinzi ca esti mare deontolog si aparator al eticii si moralei jurnalistice.De aceea individul la care se face referire in postarea ta nu este decit un complexat cu aere de prost.
    plecatdeacasa.blogspot.com

  • asd
    Posted at 08:35h, 02 iunie

    Am pus un comment pe blogul lui badea zicandu-i ca deja-i penibil cu audientele astea, si cred ca commentul a fost cat se poate de obiectiv si de elegant in exprimare insa nu mi l-a postat, ceea ce mi se pare f gay din partea lui. Inteleg sa nu lase toate commenturile tampite, insa nici chiar in halu asta sa nu lase decat ce-l excita pe dansul. Foarte gay din partea lui. Chiar rushinica.

  • vali
    Posted at 08:37h, 02 iunie

    Hiudule,adevarul e ca ma mai uit la badea la emisiune din cand in cand si imi place,ma distreaza zelul lui.Adica zelul cu care da in politicieni si alte personaje.Ce nu imi place este ca da cam selectiv!Cam la comanda.da e distractiv si asa.cat priveste blogul lui,cam slabut!Si ma refer aici la comentarii.Adica la cei care comenteaza.Sincer sa fiu,mie nu-mi place razboiul asta permanent dintre voi si badea,si dintre voi si becali.Cred ca e cam exagerat.Da se mai castiga niste audienta,e normal intr-un fel,ca doar si prima si kiss-ul sunt comerciale,nu sunt sponsorizate sau subventionate si pot sa se apuce de promovat cultura si atat!

  • adela
    Posted at 08:48h, 02 iunie

    Ai dreptate serios is satula de toate scarboseniile de la tv, otv,si multe alte emisiuni de c…t sunteti tari si vb ta faceti lumea sa zambeasca in continuare va pup!

  • Cosmin
    Posted at 08:55h, 02 iunie

    Nu stiu ce dracu aveti de castigat din razboiul asta dar sincer m-am plictisit si de tine si de el. Nu cred ca ai ceva de pierdut din acest fapt, dar sper sa se sature cat mai multi. Poate atunci va veti da seama ca din acea imensa masa de ascultatori s-ar putea sa conteze parerea fiecaruia in parte.
    Incearca macar sa aviti greselile in titlu, daca tot vrei sa faci morala printr-un astfel de post.
    Iar faptul ca te-ai gandit sa ataci inclusiv acea idee a lui Badea de a scoate lumea din casa dovedeste ca amandoi aveti probleme cu nasul: al lui e prea sus, tu nu vezi prea mult in fata lui.
    In rest, toate cele bune si multe puncte de rating….

    nu ideea am atacat-o ci modul in care alerga cimpalacul: cu ochelari de 007 pe nas si maieu alb de cocalar de dorobanti….beahhh!

  • mylenne
    Posted at 08:57h, 02 iunie

    ce-i????????????nu te dezminti huidule!atunci naso-l:))

  • thorhammer
    Posted at 08:57h, 02 iunie

    Nu sunteti singurii care postati pe blogul lui Badea texte critice si el…curajosu’,karatistu’…nu le publica.Ale mele nici nu mai intra in moderare.
    In ce priveste chestia cu audientele…De ani de zile ma zbat sa arat modul in care Badea e dirijat de Felix in toata agresivitatea asta.Stiti ce a facut Felix imediat dupa ce a demarat cu blogul?…Ei da,a inceput sa se laude cu audienta.

  • COQUETTE
    Posted at 09:00h, 02 iunie

    Stii ca cel mai destept cedeaza. De ce nu-ti vezi tu de treaba ta? Respectivul ciumpalac e o persoana fundamental nemultumita; lasa-l in nemultumirea lui, e suficient de trist si-asa, lasa-l in durerea lui, ca n-aveti nimic de impartit, nici macar audienta ! Si pe mine ma revolta incorectitudinea si nu o data m-am revoltat si am fost sigura ca lumea din jur imi va da dreptate. Si stii ce s-a intimplat? In final mai toti m-au acuzat pe mine ca am gura mare, ca daca persoana respectiva a zis sau a facut ceva, ce daca? Acum o s-o tinem langa? Cu alte cuvinte, ia sa mai tac! Cu greu am invatat sa-mi inghit revolta si sa ma fac ca nu vad si ca nu aud, sa se mai revolte si altii. S-ar putea ca si despre tine sa se formeze aceeasi parare gresita si ciumpalacul sa iasa deasupra, biata victima, pentru ca tu stii sa te faci mai bine auzit si mai des si…iata concluzia: mai dar si Huidu asta, sa se mai astimpere…Si e pacat. Si ciumpalacul nu merita atita atentie. Evident, parerea mea.

  • ana
    Posted at 09:07h, 02 iunie

    trebuia sa alerge in palton negru si cu lentile de contact [de soare]? era cald afara, huidu-LE. si mai batea si nemernicul de soare.

  • Alin
    Posted at 09:09h, 02 iunie

    Chiar ma intrebam cum o sa reactionezi la atacurile lui Badea de ieri de pe blog si din emisiune .
    parca ai spus ca o sa ramai imun la ele …….

  • sebastian
    Posted at 09:16h, 02 iunie

    La inceput ascultam alte posturi de radio, apoi dupa ce am prins si kissfm-ul am ramas fidel acestui post. Sunteti cei mai buni, din cauza voastra era sa ma inec cu mancarea. Badea e un zero absolut ce nu trebuie bagat in seama.

  • vio
    Posted at 09:33h, 02 iunie

    Vezi ca pina la Luna sunt 385 000 Km. iar pina pe Marte sunt citeva milioane de km!!!!!!!!!!!!!!!
    Profu’

  • Raluca
    Posted at 09:34h, 02 iunie

    Va simpatizez, va urmaresc emisiunea, va apreciez ca oameni, dar…sa lasam fatarnicia asta cu „si ce daca suntem pe locul 4, ca pe noi ne iubeste lumea”.Cand erati pe locul 1, numai promouri, numai laude, la tv la radio, ca sunteti pe primul loc. Si acum cand va critica „un ciumpalac”…gata veniti sa va aparati cu ” nu conteaza pe ce loc esti”…

    nu e vorba de asta ci de felul in care o spun si mai ales ce spun! pana una alta e cel mai ascultat matinal din Romania asa prost cum e! e foarte greu sa fi numarul unu si in bucuresti si national1 uita-te la europa fm care nu exista in bucuresti si in tara face legea….e degradant sa vezi cum lovesc in noi1 pana la urma toate echipele astea de matinalisti ne au drept model! nu vreau sa dezbat conjunctura prina care unii sau altii sunt pe primul loc, dar batalia si cifrele sunt apropiate crede-ma!

  • vio
    Posted at 09:37h, 02 iunie

    De fapt pina pe Marte sunt aproape 8o milioane de kilometri.Profu’

  • Mogosh
    Posted at 10:03h, 02 iunie

    Ce nu mi se pare in regula este felul in care comenteaza Badea clasamentul. Am scris si la el…daca ai ceva de zis, zi de tine, de rezultatele tale si ataca cu ele pe cine doresti. Au nevoie Buzdugan si Morar de un frate mai mare care sa-i apere ? Vor sa zica ceva…sa zica singuri. Nu mi se pare fair play sa introduc o a treia parte in generarea unui atac. Ai boase…zi de ce ai facut tu nene…nu lovi prin altii.

  • Dana
    Posted at 10:05h, 02 iunie

    Sincera sa fiu m-a „curiozitat” sa vad ce s-a intamplat ca nu stiam de unde vine noul conflict si m-a pus naiba sa intru pe blogul lui MB! Doamne apara si pazeste ca eram sa fac urticarie!!!Mai Serbane mie m-i s-a parut individul asta cam frustrat inca de pe vremea cand nu eraţi in conflict, dar am crezut ca e doar imaginaţia mea!
    Acum este de-a dreptul grotesc !
    Nu am ascultat niciodata radioul asta la care lucreaza el si nici nu am de gand – multa rushinica la adresa ciumpalacului (asta e cuvantul folosit de el si i se potriveste de minune) pentru ca şterge comentariile-asa cum au spus si cei de sus!Dar un comunist tot comunist ramane si normal ca nu poate sa suporte critica!

  • southern star
    Posted at 10:10h, 02 iunie

    Buna Huidu,

    Normal ca ai dreptate in tot ceea ce spui, si ca de fiecare data spui exact ce pe mine, si pe multi altii ca mine, ne deranjeaza profund, m-am saturat de toti prostii de la antene, tot ce auzi este ca sunt primii peste tot, mama ce smecheri sunt ei dar oare cine se si uita la ei? Sau poate ast nu ii intereseaza atata timp cat iese ratingul, in orice caz este penibil cum se bat ei cu pumnul in piept ca sunt tari dar defapt sunt varza, sa spun asa si faptul ca se tot iau de voi este evident din cauza frustrarii profunde, pentru ca asa cum ai spus tu sunt oameni care va adora, ca si mine, si nu v-ar da pe nimic in lume! A fi loial cuiva inseamna a fi langa acea persoana si cand ratingul e mic si cand e mare pentru ca cel mai mult conteaza ce spune acea persoana, sau emisiune sau radio nu pe ce loc este! Si fii sigur ca in inima noastra, ca am ami ramas cativa totusi in lumea asta nebuna, sunteti si veti fi pe locul unu orice ar spune aratari ca badea si alti idioti ca ei!
    Mai este pana vor ajunge la rangul vostru, defapt nu cred ca asta este posibil, sunt mandra ca existati si ca aparati tot ceea ce credeti!
    Va iubesc si va respect enorm!

  • Sebastian
    Posted at 10:11h, 02 iunie

    Excelent punctat Şerban!
    Felicitări pentru toată activitatea depusă!
    Mă bucur pentru atitudinea luată
    FELICITĂRI!
    Sebastian, ascultător fidel!

  • Codruta Pop
    Posted at 10:16h, 02 iunie

    hmmm…oricum voi ramaneti unici…de fapt fiecare dintre voi, cei de la TV sunteti unici in felul vostru incercand sa aveti sau mai bine zis aveti fara sa vreti oameni care sa va iubeasca in jurul vostru! Esti, si sumteti intreaga echipa de Carcotasi cat si Kiss FM…Promordiali!!! Saltari din Ardeal, tocmai de la Reghin

  • Costa
    Posted at 10:17h, 02 iunie

    am o singura vorba pentru voi : „Tara arde si baba se piaptana” . nu am nimic cu voi nici cu badea….fieacre dintre voi aveti farmecul vostru …..insa shiturile astea pe care le incepe ba mircica fara „frica” ba voi nu stiu daca au vreun rost….s-o fi luat si dementul ala de la ceva….o-ti fi spus voi ceva si l-a deranjat…..(asta nu inseamna ca tin cu el) terminati`o cu scandalul si mai bine puneti mana si unitiva sa mai daramam cativa corupti din tara asta !!!

  • borat
    Posted at 10:24h, 02 iunie

    huidule io nu cred k nu t intereseaza audienta pentru k voi din asta traiti. adica daca iesiti din top 10 , vrei sa spui k o sa mai faceti emisiune pentru cateva persoane care va sunt fani inraiti si va iubesc?eu nu prea cred…..si pana la urma si voi da-ti publicului ce vrea sa auda despre base , sexy braileanca ,nikita etc adica la fel k badea la fel k domnu’ capatos etc.deci toti jucati in aceeasi hora……si nu inteleg dc mereu tre sa-i dai replica lu badea.cel mai destept cedeaza….;)sanatate numai bine.

  • ZaffCat
    Posted at 10:29h, 02 iunie

    Cred sincer ca pe termen lung aveti de castigat, chiar daca acum nu pare. Si este nevoie de o alternativa pentru cei care se satura de mizerii.

  • Diana
    Posted at 10:50h, 02 iunie

    Draga Serban,
    Te rog frumos cand va numarati voi ascultatorii sa numeri si sutele de mii care sunt imprasitati prin lume si care va asculta pe Internet, va ia pe Podcast, va salveaza pe computere si, asa cum bine ai spus, va iubesc la nebunie. Sa stii ca daca nu ma numeri si pe mine (sunt in Japonia, dar daca ma asculti la emisiunile voastre s-ar putea sa-mi pot da doctoratul in cultura Radio Kiss FM) – daca nu ma numeri si pe mine, deci, sa stii ca ma supar!
    Deci – din Tokyo – va iubetk – si nu lua in seama ciumpalacul. El. saracul, tre’ sa faca spagatul la Varanul cu platosa – un turnator nenorocit!
    Cu drag,
    Diana

  • Adrian Dorofte
    Posted at 10:51h, 02 iunie

    Bine zis, Serbane. De foarte multe ori aceste studii de audienta nu au relevat altceva decat cantitatea, si nici pe departe calitatea. Si cum la romanasi, cantitatea de specimene ce afectioneaza cu umorul vulgar si josnic pe metru patrat tinde undeva la infinit, rezultatele valului de audiente de primavara erau oarecum predictibile…

    Pentru noi, ascultatorii vostri devotati, voi ramaneti in continuare pe primul loc. Ca doar ati fost si primii, si v-a iesit asa cum trebuie din PRIMA. 😀

  • miri
    Posted at 11:06h, 02 iunie

    Va iubesc!:D

  • miri
    Posted at 11:10h, 02 iunie

    P.S. sper sa se inteleaga ca ma refer la cronica, iar in legatura cu postul de radio,muzica e ce-a care nu prea imi place, dar e ok, mult succes!

  • vioarantai
    Posted at 11:15h, 02 iunie

    Lasa-l frate sa fiarba in suc propriu…ignora-l,la fel pe toti ciumpalacii dornici de publicitate,gen Nichita,Monica oralica,etc…am pretentii tata la tine!Acu lasa-i p’astia si baga tu un post „sehr schon” inclusiv cu poze de la concert …
    Bafta!!

  • Cos
    Posted at 11:15h, 02 iunie

    La sondajul din toamna cand kiss era primul totul era frumos, publicul minunat, multumiri in stanga si in dreapta.. etc.. acum ca ati cazut, brusc publicul a devenit unul otv-ist si manelist, si te bucuri ca nu sunteti lideri. Hai sa fim seriosi, pe cine incerci sa fraieresti cu discursurile astea?

    eram pe locul 3 in bucuresti in toamna….daca era si zu eram tot pe 4 stai linistit nu stii despre ce vorbesti!

  • Gaby
    Posted at 11:22h, 02 iunie

    sincer nu ascult nici zu nici kissfm dar daca ar fii dintre cele 2 sa aleg unu ar fii kiss nu ascult kissfm si zu pentru muzica proasta foarte comerciala oricum europafm e pe primu loc si nu e nici o marja de eroare are o vechime e un post consacrat dar ai avut dreptate ca audienta in romania fac toti manelisti toti cocalarii si toate pitzipoancele de ce nu e pe loc ProFM cat despre radio21 matinalu e groaznic dar in rest radio21 are cea mai buna muzica si multe genuri pentru toti, kissfm si zu numai house si dance ieftin mati ezasperat cu play win slow.. si cu ina hot cele mai proaste mel iar pe site vostru nu e adevarat unele chesti vidioclipul so bizzare a aparut prima oara pe site-ul http://www.radio21.ro cat despre infopro are acoperire sa zicem egal cu europa dar degeaba cred k infopro se va trasforma in profm iar pe frecventele profm va fii profm dance am auzit niste zvonuri

  • veve
    Posted at 11:25h, 02 iunie

    1. mirceabadianu’ linge fiecare portiunie a trustului Intact si nu rateaza nici-o ocazie s-o faca cat se poate de penibil si vizibil- asta e explicatia care-o gasesc ptr postul sau;
    2. v-asteapta mereu la cotitura (indiferent de motiv/loc/intamplare) sa mai zgandareasca rahatu’;
    3. te cred ca in momentul de fata apreciezi caldura si fidelitatea ascultatorilor tai, dar nu cred ca nu te racaie clasamentul, chiar nu te cred ca nu-ti pasa ca nu reusiti s-atrageti mai mult;
    4. model nu stiu daca sunteti, stiu doar ca radio s-a facut foarte bine si pana la aparitia voastra si voi va faceti trb f bine, dar modele s-au luat si de prin televiziuni;
    5. (nu neaparat in ordinea asta) m-a deranjat enorm faptul ca indiferent ca-i mirceabadianul, oricine altcineva putea fi in locul lui, faci haz de modul in care a fost imbracat/accesorizat!!!
    putea veni si-n chiloti sau chiar in … gol
    bravo lui ptr efortul depus, ptr intentie ptr ca a strans 5000 de oameni ptr un scop deloc rau intentionat. macar de-ar face toti cocalarii din tv asa ceva…
    6. mai bine nu te grabeai sa postezi si pregateai o replica cu adevarata greutate si nu pe replici de genul celor expuse mai sus.

    ps : dai sau nu accept-ul acestui comment, mai putin imi pasa, m-asteptam sa respecti macar esenta evenimentului la care a participat si mirceabadianul si sa zici pas la orice fel de remarci cu referire la evenimentul asta.

  • ady
    Posted at 11:32h, 02 iunie

    huidule,adevaru e ca ti a cam trecut vremea,fara suparare.mircea badea e 2 clase peste tine si gainusa,n are rost sa te oftici

    doar doua clase are sarmanul….

  • Babilonul imobiliar
    Posted at 11:35h, 02 iunie

    Salut, coane .
    Atat: RESPECT !

    Fi-ti in continuare ceea ce sunteti, da-ti-ne in continuare emisiuni (la radio si tv) precum cele ce v-au consacrat si…e f.b. !

    Bafta !

  • Babilonul imobiliar
    Posted at 11:36h, 02 iunie

    …sorry, s-a „luat” …”da-ti-ne”, in loc de „dati-ne…”.

    PS: ultima emisiune, …”crima” 🙂 !

  • Andreea
    Posted at 11:39h, 02 iunie

    Buna!
    Mai baietii azi dimineata cautand postul vostru de radio am dat peste postul celor de la Radio Zu si cand sa vezi ce aud:dobitocii aia doi(scuze de exprimare) radeau de voi numindu-va ”Gainusa lesinata” si „Huiduitu astenic” , trebuie sa luati atitudine si sa nu ii mai lasati pe toti nesimtitii sa rada de voi.
    Eu va ascult in fiecare zi la radio si miercurea ma uit la Cronica si duminica in reluare.
    Serban noi ne cunoastem tu nu cred ca mai tii minte am sa iti trimit zilele astea o poza care ti-am facut-o in Buftea.

    Te pup!
    Mult succes in continuare si audiente mari ca sa nu mai comenteze „aia mici” de la picioarele voastre.:)

  • Nicu
    Posted at 11:43h, 02 iunie

    Badea, un frustrat

    a stat o viata in umbra lui Teo si a lui Oreste si acum are „propriul Show” daca ma intelegi

    adica citeste cateva articole pe care le comenteaza intr-un stil jenant,cu atacuri directe si jigniri in stilul Felix TV

  • sarmisegetusa
    Posted at 11:45h, 02 iunie

    De ani de zile frecventa aparatelor de radio din casa este fixata pe kiss. La bordul masinii, la fel.Cand se putea ascultam si la serviciu (online) dar de vreo doi ani ne-a taiat accesul. Cand pot imi pun castile la mobilphone si va ascult. Niciodata nu m-a interesat pe ce loc sunteti. Daca eu (si cei ca mine care va asculta) va consider „the best” , poate sa-mi strige Mircea Badea + Buzdugan si Morar pe 10 voci ca ei sunt primii it topul audientelor ca nu ma intereseaza. Cui ii place sa asculte pornografiile lu’ Buzdugan, sa asculte, e liber. Mai mult nu-l duce capul. Mie nu-mi place astfel de limbaj si nu ascult posturile de radio la care activeaza cei pe care i-am amintit mai sus. De fapt ei, saraci cu duhul, aplica urmatorul principiu ” Nobody is perfefect. My name is NOBODY”
    Imi pare rau ca nu l-am vazut pe Mircea Badea alergand in tinuta de care spui tu Serbane, dar poate dati secvente maine la cronica sa ne perpelim de ras.
    Nu merita sa-i luati in seama pe cei trei …..NOBODY!

  • Bogdan
    Posted at 11:46h, 02 iunie

    Bine zis Huidule!M-am saturat de acest specimen infect numit Mircea Badea!E un ofticat si un pupinvoiculesc ce n-am vazut.E un circar si sper sa se lase o data de emisiunea aia jegoasa.
    Ps:La cat de bun se crede la box,cand s-a luptat cu Doroftei dupa o repriza nici nu se mai tinea pe picioare,nu a dat un pumn in tot meciul si cica e super antrenat.Ma intreb daca s-a batut efectiv cu cineva in afara de saci de box pe care si un copil de 3 ani stie sa dea in ei.

  • vector
    Posted at 11:49h, 02 iunie

    Iarasi incepe „distractia”?
    Prea mult se pune la suflet bataia mediatica intre voi si poate ca asta se doreste din partea tuturor celor implicati? Putin scandal, mai multa audienta? Oricum are dreptate si unul si altul, doar suntem oameni si gresim cu totii. Ce legatura este intre emisiunea de radio a lui Mircea si cea difuzata pe KissFM? Niciuna, la fel si cu omoloagele TV! In concluzie asistam la un razboi mediatic din care nu va avea nimeni de cistigat, poate doar pierderea publicului propriu.

  • vizz
    Posted at 11:59h, 02 iunie

    De cate ori v-ati legat de Badea in mod gratuit .. acum mi se pare normal ..sa se lege si el de voi exact in momentele importante !

  • Catalin
    Posted at 12:05h, 02 iunie

    Eu stii ce cred …k voi doi sunteti prieteni si dupa ce va injurati unu pe altu’ iesiti la o bere..:))

  • Radu
    Posted at 12:07h, 02 iunie

    locul 1 in bucuresti?! parerea mea?! sa si-l tina ca il merita…ce inseamna sa ai locul 1 in romania printre majoranta de cercopiteci crescuti pe baza de guta de maimuta si salamior de sibiu, inseamna sa ai parte de un public vegetativ…bravo lor, top 1 in clasamentul legumelor [aplauze]…cat despre mutantul x -mircea badea, nu merita toata atentia care i se acorda…locul lui e in cusca proprietarului postului la care incearca de atata amar de vreme „sa lucreze”…apoi, cat despre insusirile alea „astemicul si lesinatul” …e dea dreptul dezamagitor, din preainalta pozitia inteligenta in care se afla, tot ce a gasit a fost asta?!…pana si eu gasesc ceva mai interesant daca ma aplic…esti o dezamagire pt regatul animalelor nea’ omu’ (mutant x) si un nimic pt omenire
    …btw, am reusit sa vad emisiunea de pe 20 mai a cronicii…e facuta bine, complimente

  • maria
    Posted at 12:33h, 02 iunie

    Badita asta nici la tv nu spune ceva inteligent si am sesizat cu ocazia asta ca nici pe blog nu e capabil sa scrie un post pertinent cap coada.Deci nici macar nu merita efortul sa-i transmit ca mai mult decat sa citeasca din ziar si sa se balacareasca ca un RRoman veritabil ce e in rest e tamaie. Dar sesisez ca-si pune poza cu masina ca header pe blog, in cazul asta clar i-as da o trimitere catre site-ul cocalari caci se muleaza f bine pe profilul asta :))) Doamne apara-ne si pazeste!!!

  • mihaelatudor
    Posted at 12:48h, 02 iunie

    Hai ma lasati-l pe Badea in pace ca e vai de capul lui, ce dracu s-o fi saturat si el de atata lucru manual……si din snobism se apuca de aruncat cu noroi pe ici pe colea prin punctele esentiale (pt el)! are si el opinia lui dar nu prea e impartial, bai frate daca esti vertical fi macar pana la capat nu te da in stamba si tocmai tu sa faci pe invers! e naspa rau! Lasa-ne lasa-ne badeo

  • serea
    Posted at 13:17h, 02 iunie

    Salut! Huidu, ce sa zic, te cred ca nu prea ai timp liber si esti foarte ocupat, dar daca tot ti-ai facut blog si vrei sa scrii, cred ca ai putea sa incerci sa o faci cum trebuie: „sa fi numarul unu”, Romania e Romania si Bucurestiul e bucuresti, „conjunctura prina care…” Acestea sunt doar cateva din greselile pe care ti le-am gasit, nu mai vorbesc de semne de punctuatie. Ideea e ca vin din urma cei care posteaza pe aici: „mie m-i s-a parut” si foarte multe altele. Nu ma intelege gresit, iti sunt fan, te apreciez si iti ofer timpul meu pentru a posta corect. Ce zici? Cu drag, Gabriel.

  • Ascultatoare
    Posted at 13:20h, 02 iunie

    Daca v-ati lasa chilotii in vine si ati arata ce vor sa vada unii cu bale la gura ,coji de seminte pe barba,cu toate ca e interzis de bunul simt , poate ca ar fi o lupta dreapta cu zu. Dar sigur m-ati pierde de ascultator… Mai bine cu spirit si 7 ani de-acasa… Ascult Kiss Fm! Sper ,in viitor,sa nu imi jigniti inteligenta pentru o lupta demna de OTV.

  • Mada
    Posted at 13:27h, 02 iunie

    hm, voi, atat tu, cat si Mircea Badea sunteti niste persoane foarte inteligente. nu inteleg de ce va certati, de ce aruncati reprosuri aiurea. atat tu, cat si el, puteti aduna, daca vreti, 100.000 de oameni.
    whatever.

  • glm
    Posted at 13:29h, 02 iunie

    Cea mai mare prostie este ca eu, ascultator sau privitor de media sa ma bag in lupta asta inepta si sterila pe ratingurile emisiunilor radio-tv. Si mai mare prostia este sa ma uit in gura celor ce se razboiesc pe aceasta tema, fie Badea, fie Huidu-Gainusa sau altii. Dar prostia extrema este sa nu mai vad limpede ca in tara asta cine se manjeste cu mai mult rahat si improsca cu laturi ocupa locuri fruntase in topurile audientei. Si ce sa fac? sa ma bucur ca romanii sunt „otevisti” sau asculta tot felul de porcarii (includ aici si faza cu „Pula”-orasul, care, desigur, numai pentru divertisment nu a fost – tot pentru foamea de audienta era), ei bine, nu ma bucur. Am 7 copii, si daca lucrurile o iau la vale in ritmul asta si unii se bucura ca sunt pe locul 1, e trist si dezolant. Pana si efortul vostru de a indulcii (inveselii) situatia prin emisiunile pe care le faceti, o sa fie ca frectia la picior de lemn.

  • serea
    Posted at 13:30h, 02 iunie

    Unii mai incearca sa se corecteze, dar nu multi. Pentru Babilonul imobiliar, care e unul dintre ei si vrea, totusi, sa scrie corect: „Fi-ti in continuare ceea ce sunteti, da-ti-ne in continuare emisiuni „, dupa care „…sorry, s-a “luat” …”da-ti-ne”, in loc de “dati-ne…” – sa stii ca nici „fiti” nu se scrie „fi-ti”. Sunt multe, enorm de multe, dar nu vreau sa fac asta decat daca mi se da „aprobarea divina”. Va pupa Gabriel 🙂

  • Mada
    Posted at 13:34h, 02 iunie

    Eu nu inteleg care e treaba cu badea asta…cred ca oricine,adica chiar oricine poate cu usurinta sa ii tina locul in emisiune.ce e asa de greu sa critici,sa comentezi si sa iti dau cu parerea[aia proasta a lui]? e altceva cand vezi un pamflet,o sceneta pt ca acolo se lucreaza!!deja il ridici prea mult in grad doar daca il numesti sau ii scrii numele,nu crezi?….nu merita

  • bobromanul
    Posted at 13:39h, 02 iunie

    O singura data m-am nimerit pe Antena la ora cand era MB cu „emisiunea” lui. M-am uitat mai mult din curiozitate, sa vad cu ce se ocupa, ca auzisem pe la tine despre el. Nu mi s-a parut ca ar avea vreo treaba cu revista presei ce face el acolo, mai mult vb despre alte chestii decat despre ziare, dar ma rog… Ce m-a facut sa nu ma mai opresc niciodata la el a fost faptul ca a zis – nu mai stiu in ce context – despre Catalin Stefanescu ca face „emisiunea aia plicticoasa” de pe TVR. Daca Garantat 100% e o emisiune plicticoasa in conceptia lui atunci pentru mine e clar ca nu am ce sa vad la acest personaj. Nu vreau sa fac reclama nimanui, dar pentru mine cel putin (si pana la urma EU decid la ce ma uit in putinele ore alocate TV-ului), aceasta este una din emisiunile pe care le urmaresc constant. Daca omul se plictiseste la Garantat 100%, asta spune deja prea mult despre MB.
    Sper ca tu nu te inscrii in aceeasi categorie… 🙂

  • rrr
    Posted at 14:01h, 02 iunie

    ESTI DE O INVIDIE FANTASTICA!!! n-am mai vazut asa ceva
    atunci can erati pe locul 1 ( conform spuselor tale de care tare ma indoiesc )te laudai IN FIECARE EMISIUNE, DE MAI MULTE ORI de performantele tale.
    Acum, sunteti pe locul 4 ( unul bun pentru calitatea emisunii ) si spui ca nu te mai intereseaza audienta.
    nu ti-a crescu nasul??!!!
    sper sa ajungeti pe locul 20 si aopi sa va scoata emisiunea din grila de programe al oricarui radio nu doar la Kiss Fm. MULT SUCCES!!!!!

    nici o sansa….stai cuminte!

  • btr
    Posted at 14:02h, 02 iunie

    deci la ” inaintata ” mea varsta de 18 ani realizez ca:
    – antena 1, 2, 3 … ( fara numar ” se stie ” ) – VOICULESCU
    – VOICULESCU – ala care ia furat banii lu’ Ceausescu
    – cei care il pupa-n parti opuse gurii pe Voiculuescu – sunt cainii care latra si prin care se manipuleaza PROSTI …
    concluzie ? …
    – Huidu o arde la modu’ adevarat
    – Badea – „fericit ca nu a crescut cu vaca la pascut „

  • Chitic Catalin
    Posted at 14:15h, 02 iunie

    Ce face-ti voi ma?
    „-Incercam sa gasim o solutie de supravietuire in tara asta”
    Da de ce nu v-am vazut sa veniti si cu vreo solutie de atatia ani de cand aveti aceasta emisiune penibila si cel mai important inregistrata?!
    Nu ati fi in stare sa faceti nici un sfert din audienta pe care o face Mircea Badea daca v-ar pune si pe voi in fata camerei cu o masa plina de ziare, ca nu a-ti sti ce sa face-ti cu ele! Gainusa cred ca si-ar face cuib in ele si tu Huidule cred ca te-ai lua de Badea incontinuu ca sa faci macar jumatate de punct de audienta!
    M-ai cititi o carte ca aveti probleme cu scrisu si apoi incercati sa va face-ti reclama pe seama altuia!

    matale vorbesti de probleme cu scrisul? reciteste ce ai scris!”ce face-ti voi ma” face-ti”?! si emisiunea de care vorbeste badea e chiar asa cu ziare si live! o sa punem si o camera si facem exact ce face si el si asta de vreo 10 ani! hai zburda de aici cap de pompa!

  • Ani
    Posted at 14:16h, 02 iunie

    Tine-ti-o tot asa baieti… concurenta isi face si ea treaba si va ambitioneaza si mai mult (parerea mea).
    Cat despre Badea lasa-l Huidule sa comenteze ptr ca, Kiss-omanii inraiti nu il baga in seama!!!

  • Nebunelu'
    Posted at 14:23h, 02 iunie

    Nici mie nu mi-e drag Mircea Badea, ba chiar cred ca i-am adresat un post sau doua pe blogul personal, povestind din copilarie cam ce impresie mi-a lasat el de fiecare data cand l-am intalnit. Ca sa nu starnesc un adevarat razboi pentru ca sunt un simplu muritor de rand (eventual si muritor de foame, nu ca el…) prefer insa sa nu ma cert cu „marele” Mircea Badea.
    Mah baieti (Huidu si gainusa, cat si toata echipa de la Cronica, etc.) mie-mi sunteti simpatici. Ma uit la Cronicutza si va ascult de fiecare data la radio cand am ocazia. Pentru mine nu are importanta ca sunteti numarul 2, 3 sau 100…
    Voi aveti farmecul vostru aparte, iar ce e al vostru… e al vostru bai tata! 🙂
    Hai, v-am pupat! Fir-ati voi sa fiti de simpatici mici! [si stiu ca a sunat gay, dar nu-s 😉 ]
    Bafta!

  • sorin
    Posted at 14:34h, 02 iunie

    Felicitari pentru pozitia fruntasa a radioului Kiss FM. Radio ZU a fost este si va fi promovat mult mult mai mult decat Kiss. E si normal ca lumea sa-i dea atentie si sa inregistreze crestere in prima parte a anului. Abia s-a lansat. Garantez ca pe viitoarele sondaje, Zu va scade.

  • Judy
    Posted at 14:35h, 02 iunie

    Ai dreptate…Pe langa Mircea care tot ce face e sa-l injure pe Base si in emisiune si pe blog etc, voi sunteti originali si mai si ganditi. El are numai muschi si femei slabe pe creier.

  • Marius
    Posted at 14:36h, 02 iunie

    Eu imi recunosc slabiciunea: ma uit deopotriva cu placere la Carcotasi si la Badea. Desigur, fiecare are segmentul lui, instrumentele lui de lucru si de lupta. Nu am senzatia ca vreunul dintre ei ar fi aservit unor interese foarte clare. Nici ca vreunul ar avea un IQ indoielnic. Si nici nu pun in discutie credibilitatea lor, cel putin pana azi.

    Mi se pare firesc ca Badea nu il injura pe Voiculescu. Asta nu spune decat ca este un angajat inteligent.

    De asemenea, mi se pare ca e o problema de gusturi daca iti place sau nu Badea. Si la fel cu Huidu.

    Daca nu iti place, poti afirma asta; si poti sa il ignori; nu cred ca asta inseamna ca respectivul e cretin si nu, nu inteleg vehementa celor doi impricinati in primul rand. Nu imi plac extremele si asta incurajati aici – opinii extreme. Oameni de cultura, de media, mari realizatori de emisiuni care se porcesc la lumina reflectoarelor.

    Multumesc, mi-ati redat un sentiment pe care il credeam pierdut – ma simt ca in curtea scolii generale; astept sa vad care vine primul cu fratele mai mare: Huidu sau Badea?

  • Bianca
    Posted at 14:50h, 02 iunie

    Mi se pare un gest lipsit de colegialitate din partea celor de la radio Zu.
    Chiar am auzit azi-dimineata comentariile lui Buzdugan si Morar in drumul meu spre scoala. Fara sa vreau am ajuns la acest post de radio si chiar am fost curioasa sa vad ce spun.
    Ei nu sunt laudarosi, nu nu, dar nu rateaza nici o ocazia de a spune ca ei au 1 milion 200 de ascultatori si ca sunt pe primul loc. In 10 minute cred ca au repetat chestia asta de 4 sau 5 ori. Ok, am inteles ca ati ajuns si voi primii in top, dar stiti bine ca e doar norocul incepatorului. Cand o sa aiba si ei un post de televiziune, o emisiune de divertisment si un radio de tinut in picioare, o sa vedem cat de bine se descurca. Cred si eu ca sunt putin mai inventivi din moment ce au toata ziua la dispozitie pentru radio.
    Oricum, cei care am fost vom fi in continuare ascultatori Kiss Fm, pentru ca prima iubire nu se uita. 😀

    p.s.: Sa nu uite cei de la radio Zu ce se intampla cu radio 21. A avut momentul lui de glorie un an, un an jumatate, dar a fost asuprit mai repede decat s-ar fi asteptat. Asa ca sa nu se culce pe o ureche ca nu se stie niciodata..

    Mult respect, domnule Huidu! Salutari din Timisoara si pentru domnul Gainusa.

  • ION ANTONESCU
    Posted at 15:14h, 02 iunie

    SI TU ESTI LA FEL DE PROST CA SI EL!
    EL ISI PUNE MINTEA CU TINE SI TU ITI PUI MINTEA CU EL!

    DOI PAPAGALI IMBECILI! VA BATETI IN PROSTII!

  • angi
    Posted at 15:24h, 02 iunie

    nu a fost frumos din partea lui,dar a fost doar o ocazie sa va atace,asa cum si voi l-ati atacat de multe ori.problema e ca voi va credeti singurii oameni d televiziune adevarati si nu sunteti,ii loc pentru toti,fiindca sunteti inteligenti si spontani(exculs sexy braileanca,magda,romeo fantastik..etc)nu inteleg pentru ce va intepati atat.parca ati fi in generala.

  • sorin
    Posted at 15:30h, 02 iunie

    Nu iti voi ocupa mult spatiu pe minunatul blog.
    In primul rand afirmatiile tale referitoare la faptul ca emisiunea cronica carcotasilor nu a fost niciodata pe primul loc cred ca sunt false. Acum 3 ani sa zicem pe la ora cand apareati voi se goleau strazile de lume, toata lumea se uita la Cronica si povestea despre cronica.

    acum imi explici cam ce audiente am avut? unde la o televiziune de pe locul 4-5? hai sa fim seriosi
    Doar ca dupa bunul obicei romanesc cei ce au succes (a se vedea Teo Trandafir si multi altii) incep sa se creada buricul pamantului, incepe incet incet sa le creasca capul. Asa ati ajuns ca din cauza mult clamatei voastre superioritati, acum sa va zbatetzi in mediocritate, cu tot felul de incercari esuate de a va reveni.
    Iar acum ajungand la subiect, consider ca ultima voastra strategie este strategia lipitoare sau vasc…adik sa incercati sa va asociati cu alte personaje din media care acum sunt pe val. Asa cred ca se explica prietenia de multe ori fortzata cu Mondenii (carora ati inceput sa le si furati din texte) si lupta apriga si lipsita de orice miza pentru noi restul cu Mircea Badea. Prin asocierea voastra cu ei, cei care acum au succes probabil ca sperati sa va mai creasca si voua cota.

    nu stiu cum se face ca rezistam de atatámar de vreme si iaca facem audiente bunicele! ce o sa va faceti voi astia care ne cantati prohodul de 5-6 ani de zile? o sa crapati si noi tot pe la televizor o sa fim ha?

  • mery
    Posted at 15:30h, 02 iunie

    MOSU,SCOATE SI TU 5000 DE OAMENI SI VORBESTI ATUNCI
    PAPAGALILOR DANS!

    5000 nu au fost dar oamenii au iesit…..initiativa laudabila! va pot arat cam cati oameni vin la lansarile de carte ale lui misu. o sa va pice fata!

  • Zwan
    Posted at 15:32h, 02 iunie

    Cam prea multe mesaje PRO-tine. Ori stergi din commenturi ori nu mai intra nimeni pe aici.

  • dumitru_nicolae
    Posted at 15:42h, 02 iunie

    Mircea Badea a fost ,va ramane,si chiar isi doreste sa ramana cel mai carpa-n cur din personajele de pe sticla.Te-a vazut pe tine ca ai fost la Realitatea si probabil ca asta il irita pe chitros..El si scuipatorul de flegme (Ciutacu) s-au invatat sa satisfaca orice perversitate Voiculescina,Badea este cel care din nimic reuseste sa faca max 2 puncte rating.Se ia si el de voi,crezand ca intre doua muiane scurte poate sa mai adauge ceva in plus la audienta.Serbane cel mai bine ai face daca nu iai mai raspunde la provocarii,lasa-l s-o labareasca in continuare.CRONICA CARCOTASILOR NUMBER ONE

  • adrian
    Posted at 15:51h, 02 iunie

    nea’huidu,fiecare isi spune opinia,la fel si tu si mircea badea si nu ma intereseaza ce aveti de zis unu despre altul(ciumpalac sau papagal)…dar sa incepi sa te legi de cei 5000 de oameni care au iesit duminica la ora 10!,in parc pentru o cauza destul de plauzibila e cam jenant pentru oricine.Hai sa vedem cati oameni poti strange in parc,repet,duminica la ora 10!restul e tacere!P.S.:acei oameni s-au comportat CIVILIZAT nu ca altii(printre care tu si badea)

    ne batem in oameni stansi? o sa ai surprize…daca citesti exact nu am spus nimic de rau despre oameni ci despre freztul cu ochelari si maieu care a „alergat”! citim si dupa aia comentam da?

  • tachescu gabriel
    Posted at 16:00h, 02 iunie

    ma oameni buni chiar nu vedeti ca in timpul emisiunilor de dimineata purtati discutii sterile si fara sens iar melodiile sunt demne de adolescenti bubosi care nu-si vor permite never ever produsele la care voi faceti reclama…

    ar trebui sa te intrebi de ce oare atata reclama? pentru un public neinteresant? nu as prea crede!

  • MIEZOO
    Posted at 16:28h, 02 iunie

    Azi dimineata 2 „pisoiasi” deal motanului turnator Felix se laudau cu foc inca de la inceputul programului cat de bun , cat de ascultati , cat de….. la un moment dat nu stiau ce sa mai zica cu ce sa se mai laude
    Nici un acultator nu am auzit sa intre sa le zica „da bre sunteti meseriasi”
    Despre voi , cel putin cronica care o faceti dimineaza , as vrea sa ma vedeti cum rad singur de nebun ;)in drum spre casa .

  • catalina
    Posted at 16:37h, 02 iunie

    eu vreau sa iti pun o intrebare: nu iti e rusine? in toamna trecuta va laudati cu loc funtas in clasamente, ati spus la toata lumea ce radio super tare e kiss, etc si amd. dar totusi in sufletul tau nu te gandesti ca poate acesta cadere ti se datoreaza( nu mai zic de magic fm-pacat de el)? nu prea mai ai cum sa dai vina pe denis florent, desi sunt convinsa ca vina e aruncata inspre cei mai mici decat tine ca nu si-au facut treaba ( hahahhahahah ghetii tot aia ce muncesc), ca deh asa ii cu managerul roman care habar nu are de ce face si cum face. asteptam sa vad noul clasament, si de asemenea asteptam sa vad cu ce iesi la rampa. cu siguranta mai castigai ceva ascultatori daca spuneai ,,frate de data asta ne-au intrecut, Felicitari!” dar ca sa faci asta trebuie sa ai curaj si minte. sa inteleg ca lipseste?!

    o sa razi asta s-a intamplat in 6 luni am schimbat radical tot! rezultatele nu se vor vedea acum dar vorbim peste un an! daca citeai atenta postul referitor la Denis aflai care erau bubele radiourilor astea! facem un pariu pe termen lung te tine?!\

  • sorin
    Posted at 16:43h, 02 iunie

    Salutare,
    Mai fratilor, eu va dau o idee ( si pe voi, dar si pe Mircea il plac), de ce nu faceti voi un fel de trio???? Zau asa – CRONICA CARCOTASILOR IN GURA PRESEI, sau PRESA DIN CRONICA CARCOTASILOR.
    Sunt sigur ca ar iesi ceva extraordinar, si pana una alta, sa stiti ca toti 3 sunteti valorori. Vorba aceea, unde’s 2 puterea creste, dar la 3?
    Deci: TRAIM IN ROMANIA, SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL CU, CRONICA CARCOTASILOR!!!!
    Astept feedback :))))

  • horya
    Posted at 17:07h, 02 iunie

    Huidu ,l-ai facut neprofesionist , dar el a readus radio Kissfm pe locul 1 http://www.serbanhuidu.ro/2009/impostura-e-internationala/ . Acum cand tu esti cel responsabil, pe ce loc este Kiss Fm?
    Fa o pauza de un an cu emisiunea Cronica Carcotasilor.
    Cat de misto era cand puteai sa-ti pui in birou trofeul Kiss FM – radioul numarul 1. Ce te mai mandreai. Acum , normal, ce sa mai zici, e bine si locul trei.

    daca o sa citesti ce am scris acolo, o sa vezi ca de fapt si-a batut joc de radioul asta ca un mercenar ce este! radioul si-a schimbat prioritatile si tacticile, iar asta o sa se vada in viitor, eu pun aici bazele unei dezvoltari durabile, nu un foc de paie care sa ajute un mercenar sa se angajeze mai departe, dupa un an de „rezultate bune” a si inca ceva: rezultatele au inceput sa se vada kissul isi revine si daca ai acces la rezultatele pe urban si national vei vedea ca stam rau deloc.

  • erkcor
    Posted at 17:13h, 02 iunie

    Te rog Serban sa citesti postul de erkcor.blogspot.com, referitor la acest subiect. Cu mentiunea ca cele scrise acolo pot fi valabile si pentru tine si colegul tau. Adica, in loc de Mircea Badea se poate citi si Serban Huidu …
    Pacat de voi … sunteti cu totii foarte valorosi, dar atat de orgoliosi……
    Daca vrei sa-mi raspunzi, astept feedback-ul tau cu placere.
    Numai bine!

  • sarmisegetusa
    Posted at 17:23h, 02 iunie

    Serbane,
    Daca baiatul acesta si-a dat numele adevarat si nu e vreun „pseudinim literar”, acest Chitic Catalin ar trebui cautat si vazut ce studii are?! O fi in clasele I-IV?!; V-VIII?!; liceu?!; cu facultate de-asta facuta pe genunchi?!;
    Doamne, le-am dat sa faca putina gramatica pe text copiilor mei care tocmai vor termina clasa a VI a!!! Unul dintre ei este olimpic la Limba si literatura Romana!!! L-au desfiintat!!! Ce catastrofa este!!!! Un agramat!!!Habar nu are de gramatica limbii romane. Pana sa ne arati tu maine imagini cu ciumpalacu’ , ne-am terminat de ras analizand gramatical textul de la 61. De-alde astia care „nu stiu sa scriu” si sa „vorbeste” romaneste sunt fanii celor trei NOBODY!

  • gylda
    Posted at 17:47h, 02 iunie

    e comic pana la jenant faptul cum iti expui argumentele tale impotriva lui badea.pari o babuta neajutorata.cronica voastra nu o pot urmari dar faptul cum te jelesti e de-a dreptul hilar… in rest..fii barbat…esti penibil

  • teodora
    Posted at 17:52h, 02 iunie

    Aveai dreptate sa reactionezi, dar totusi exagerezi. NU exista multe puncte comune intre mircea si un cocalar. Faptul ca a strans oamenii sa alerge e un lucru bun, apoi, era destul de simplu imbracat, iar oamenii s-au purtat civilizat. Pe de alta parte, dupa cum am scris si pe blogul lui(nu mi-a publicat insa postul) mi se pare lupta asta a voastra de un infantilism…E adevarat ca de data asta el a provocat totul, dar vad ca nici tu nu te lasi. De ce nu cautati un loc la gradinita impreuna, la grupa mica? V-ati rezolva si frustrarile furandu-va jucariile, si impartind coltul de rusine. Dar, uitasem, locurile la gradinita sunt limitate.

  • claudia
    Posted at 17:54h, 02 iunie

    serbane am 51 de ani si va ascult cu placere in fiecare zi la radio si in fiecare miercuri va urmaresc la televizor. tineti-o tot asa. bafta.

  • cretzulik
    Posted at 18:13h, 02 iunie

    poi treaba sta cam asa
    faceti-va meseria asa cum stiti ca sigur o sa fiti iubiti in continuare,
    nu va ascult dimineata la radio ca dorm, dar in schimb miercuri seara sunt la calculator va urmaresc ( p site-uri de tv online ca televizoare in studentie(regie) mai rar.
    Foarte tare emisiunea asa cum este , nu cred ca va poate inlocui nimeni , cum nu au putut sa o inlocuie nici TVR-u pe „zana surprizelor”

    Ciumpalacu` ala este un mascarici de nu se mai uita la el nici aia micii, se agita ca musca-n „orificiul” calului.

    bafta si la mai mare 😉
    salutare

  • claudia
    Posted at 18:32h, 02 iunie

    Ceau,Serbane !pentru mine astia sunt niste mizerii,pentru care nu cred ca merita nici sa-ti bati gura in legatura cu ei,care au intrat pe cablu in casela noastre abuziv,naiba stie cum,dar eu nu va dau pe nici un post niciodata ,va ascult in fiecare dimineata incepand cu ora 5 ,nici un post de radio nu va poate inlocui,voi sunteti de neilocuit………..sti ce imi place la tine ca esti responsabil, adica tot ce spui e bine spus ,adica fara perdea .Ar trebui sa fie mai multi oameni ca tine,sper sa fii si dupa emisiune un tip tot asa direct si sincer.oricum esti cel mai tare!!!!!!!!!!!!!!!claudia din lugoj,ceau!

  • Gigel
    Posted at 18:33h, 02 iunie

    Cronica este si acum, in momentele ei bune, pe locul 2-3 in audiente, dar noi avem, ma minte creata, ceva ce tu nu vei avea niciodata: oameni care ne iubesc la nebunie,

    –––-

    Va „iubesc” fetele de 14 ani si alte creaturi cu IQ sub 80 care apreciaza chestiile inteligente gen „rusinica, rusinica”.

    din nefericire pentru tine e emisiunea cu cea mai mare audienta pe public educat dintre toate emisiunile televizate!

  • bogdan
    Posted at 19:22h, 02 iunie

    Stefane!!! Sa nu-i ierti pe prosti! Arde-l pe dobitocu” de badea! Odata cu el ..,cad mai multi tantalai! Nu te lasa!!

  • bogdan
    Posted at 19:28h, 02 iunie

    Catalina….Cred ca e concurenta sau pe-acolo…Romana??? Lipsa la ea si la toti ,,ofticatii”.Sa nu te lasi,Stefane!

  • Alina
    Posted at 19:54h, 02 iunie

    Serban, oare sondajele astea „spun” adevarul? nu prea imi vine sa cred, ca Radio Zu este pe primul loc, din moment ce toti oamenii, indiferent unde te-ai afla, in masina, autobuz, acasa etc asculta Kiss FM. Stai tu linistit, daca lumea se ia de voi, inseamna ca sunteti buni !

  • Dan Eugen Burtea
    Posted at 20:19h, 02 iunie

    Mai,pe voi va ador, sunteti haiosi, inteligenti si prezentati adevarul dur si parca nefiresc din societatea noastra intr-o forma hazlie care,insa,reduce mult seriozitatea cu care privitorul ar trebui sa abordeze problemele aratate adica le ia in gluma SI ATAT! Badea prin felul in care prezinta lucrurile parca iti injecteaza o dorinta de a lua atitudine, de a face ceva! Pana la urma totul se pierde in negura noptii (bine sfatuitoare) si dimineata o luam de la capat! C-ASA-I ROMANUL! MERGE SI ASA! Imi pare rau dar cred ca asta-i adevarul! in rest…audienta conteaza! DAN FOCSANI.

  • mariana
    Posted at 20:28h, 02 iunie

    niciodata nu l-am suportat pe acest „frezat ciumpalac”, glumele lui sunt dezgustatoare si nu inteleg de ce nu face si el ce a facut raduleasca. as fi foarte fericita. Serbane multa inspiratie in continuare, faceti o emisiune super!

  • tachescu gabriel
    Posted at 20:32h, 02 iunie

    uite, promit ca voi fi mai atent…poate m-am hazardat, voi asculta in continuare sa vad ec si cum…

  • marian ionita
    Posted at 20:34h, 02 iunie

    Respect pt carcotasi!!! nu pierd nici o emisiune:D

  • marian ionita
    Posted at 20:38h, 02 iunie

    a si pt toti cei care posteaza aiurea….din cate am vazut badea e cel ce are „boala” pe carcotasi…intotdeuna el incepe.oricum huidu si gainusha >> mircea badea,cronica >>> in gura presei!!!

  • acidutzu
    Posted at 20:39h, 02 iunie

    Indiferent de gusturi si de audiente, voi aveti si veti avea ceva special in radioul fm din Romania, restu sunt cuvinte…

  • Elena
    Posted at 20:44h, 02 iunie

    Sunteti ce mai tari tineti tot asa ,pentru mime sunteti pe loc 1 in top si cronica carcotasii si Kiss FM bravo voua tineti tot asa

  • bgd
    Posted at 20:53h, 02 iunie

    bv Serban 🙂 tot respectul pentru tine si echipa Cronicii Carcotasilor si Kiss Fm 😉 voi sunteti cei mai tari, nu ceilalti papagali fara pene care numai cu subiecte de mizerie si scandal ies in fatza. Dar din pacate, Romania e mai mult locuita de prosti, tzarani, cocalari, pitzipoance si incultzi, in loc de oameni obisnuitzi, normali… din pacate

  • Florin
    Posted at 21:13h, 02 iunie

    Ptr a nu va supara, nici voi, nici M.B., va informez, ca eu ascult Guerrilla – cel mai tare post de radio cu cel mai tare matinal!!!

  • BLOG VEDETE
    Posted at 21:25h, 02 iunie

    Sincer vorbind credeti ca cineva tine cont de topurile astea sau le verifica constant? care ar fi rostu? voi aveti ascultatorii vostrii fideli, ei ii au pe ai lor….nu are sens sa facem comparatii

  • Andre
    Posted at 22:06h, 02 iunie

    Abia asteptam replica ta si i-ai zis-o lui!Pe tine te-a amuzat cum s-a imbracat el iar pe mine ca s-a afisat cu Carmen in ”costum de baie”in fata a 5000oameni!

  • Manu
    Posted at 22:15h, 02 iunie

    Salut Huidu. Faci treaba buna asa cum o faci. Succes in continuare!
    Remarc un singur aspect: ii replicai unei persoane care ti-a postat un coment ca: „TOATE PERSOANELE CARE IL APRECIAZA SCRIU CU PUNCTE PUNCTE………………….”.
    Cum se face la la 70% din raspunsurile tale contin aceste semne de punctuatie in exces?!
    Multumesc, numai bine!

  • klm
    Posted at 22:57h, 02 iunie

    radio zu e un radio adresat prostimii.
    nu trebuie sa va mire ca a iesit pe primul loc la cata prostie si nesimtire e in romania si mai ales in bucuresti.

    nu e pe primul loc decat in Bucuresti….din fericire deocamdata ca viitorul suna sumbru!

  • Dorel
    Posted at 22:58h, 02 iunie

    Multumim Huidu, am stiut din prima clipa vazand postu lui Badea ca e o problema de minute pana postezi (dupa o lunga pauza), you make my day 😀

  • Deliric1
    Posted at 23:23h, 02 iunie

    Huidule,te cam ofitci!
    Papagalilor dans!

    daca vorbesti de papagali incearca la alt radio aia copiaza tot….

  • monalisabody
    Posted at 00:08h, 03 iunie

    degeaba te iei de otv-elodia si compania pt ca din asta traiti. problema e ca toate aceste personaje sunt supra folosite in zeflemisme la majoritatea emisiunilor.
    buzdugan si morar sunt putin mai inventivi-creeaza personaje,farse, situatii inedite
    cat despre mircea badea…nu-l intrece nimeni la comentarii acide. rautatea asta nu vine niciodata de la o persoana fericita si impacata cu sine, asa ca nu va mai luati de un sarman(nici lui nu i place ce zice, dar din asta traieste)

  • cristinuka
    Posted at 00:19h, 03 iunie

    fiti seriosi/….care pe ce loc e…astea-s tampeni9i fratzilor…!!vaaaaai

  • Mihaela D
    Posted at 00:25h, 03 iunie

    @asd: a aparut comentariul tau pe blogul lui Badea.

  • vic
    Posted at 00:40h, 03 iunie

    Nu sunt un fan al lui Badea,dar sa recunoastem e mult mai inteligent decat tine.Are emisiunea aia de mult timp,nu stiu cu exactitate si totusi o face in direct,emisiunea,cat despre voi sunteti certati cu live-ul,cel putin la televizor

    mamaaaa dásta e proasta emisiunea? halal argument va repet: live-ul nu e o scuza pentru o emisiune proasta!

  • dragos
    Posted at 00:41h, 03 iunie

    Voi va luptati sa aiba tarisoara viitor … frumos ! Dar cand aduceti fete de 16-17 ani sa danseze lasciv DOAR in chiloti ca sa faceti voi audienta … asta e bine ?

    o sa le ducem la manastire ma pudibondule!

  • glm
    Posted at 01:17h, 03 iunie

    Hai sa stie toti ce caracter are Badea si ce-l doare mai mult. I-am scris pe blog ca el va putea sa inteleaga realitatea care il inconjoara cand se va maturiza (ca ar fi cazul la varsta lui) si se va aseza si el la casa lui cu nevasta copii, etc., cum este si Huidu si Gainusa. Si, ofticat de adavarurile astea simple pe care i le-am comunicat nu mi-a publicat postul. Eu de-aia nu mai pot, dar asta-mi spune mult despre personajul nr.1 care bate tot la audienta. Sincer, imi pare rau de el pentru ca vanitatea asta(manelistica) de „cine e pe primul loc” il va macina, Tuca a inteles asta, s-a oprit la timp (eu cred ca sotia l-a ajutat), pe Badea nu are nimeni, iar alt personaj vazandu-se asa mare si dorind mai mult, a renuntat si la sotie, vezi R.Turcescu. Dincolo de polemica, cred ca a duce o viata normala si implinita te ajuta sa treci cu mai multa usurinta peste frustrarile traiului din Romania, dar pentru Badea e f. greu…

  • danielul
    Posted at 01:24h, 03 iunie

    Cat o sa va mai scoateti ochii? Care va ridica primul piatra de jos? Oricum, una peste alta, din televiziuni se scot foarte multi bani… Nu va plang de mila pe nici unul dintre voi! Si oricum, tot „razboiul” asta al circumvoluptiunilor voastre ma lasa rece atata timp cat ascultatorul vostru sau telespectatorul simte ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior atunci cand reuseste sa capete un salariu de 2000lei. La voi suma asta e maruntzish, zau! Asa ca… „show must go on”! [vrem si sange, macar…]

  • Timur
    Posted at 02:46h, 03 iunie

    Adevaru e ca draga Serbanica tu ne culturalizezi,sesizez calitatea din a trimite fetele in pula si de fapt tvr cultural acum i-a notitze…
    cred ca dupa 20 de ani nu am mai copilarit asa ca voi doi dar… of ce pot sa zic
    hahahahahahahahaaaaa

  • MirceaBadiana are mere
    Posted at 05:11h, 03 iunie

    Eu cred ca nu prea il suporti pe Badea, parerea mea!

  • berbacali
    Posted at 08:17h, 03 iunie

    La ce poti sa te astepti de la ciumpalacu’?la mizerii aruncate in stanga si dreapta,la comportari de maimuta de taxi,la pupari in dos la motanel si la sclavii de pe plantatia antenelor,ramane doar o sclava Isaura bagata la 220v.Drum bun pe ultimul drum antenelor si muncitorilor de acolo

  • rhody
    Posted at 08:44h, 03 iunie

    Huidule, esti slabut rau…..las-o balta ! incerci sa-i dai replica lui Badea, dar te penibilizezi si mai rau…..mai bine taci ; fiecare aveti publicul vostru si o sa traiti amandoi….e loc pt fiecare !

    puncte puncte se intoarece! orice poti spune despre mine da’ca sunt slabut nu!

  • ionut
    Posted at 09:24h, 03 iunie

    Mie sincer îmi place şi de tine şi de Badea, însă am învăţat câte ceva în aceşti câţiva ani de viaţă, lucru care mă încurajează să îmi permit să îţi dau un mic sfat.
    În momentul în care eşti atacat în acest fel, nu poţi decât să ignori sfruntarea cu un deosebit calm şi poate, cu un zâmbet.
    Ştiu că pare filozofic şi imposibil de realizat, însă nu pot să nu observ(uit) momentele în care voi(cârcotaşii) adunaţi sute sau chiar mii de oameni pe unde vă duceţi, fapt care ar trebui să te responsabilizeze şi să te oblige, oarecum, să dai dovadă de placiditate.
    Scuză-mă pentru aceste cuvinte, care pot fi percepute ca şi un afront, însă, am încercat să descriu omul pe care aş dori să îl pot urmări la tv, fiind cu totul altfel decât „realizatorii” de mari audienţe de astăzi.

  • ivan.a
    Posted at 09:30h, 03 iunie

    huidule, n-o mai intoarce asa. daca erati pe locul 1, cum ati fost din intamplare anul trecut, mama-mama ce bine era, nu??? acum ca nu mai sunteti,:)), deja nu mai conteaza. daca era altul in locul tau, era dat afara deja pentru acest insucces.tu continui sa sfidezi.
    nu am fost pe primul loc in bucuresti anul trecut ci pe trei! asa cum si europa fm e pe locul 6 in bucuresti dar in tara e pe primul loc la unii indicatori, pentru ca audienta radio e mult mai complexa decat pare la prima vedere. ce am obtinut anul trecut era o crestere fortata, realizata pe baza unui playlist indus care a facut praf potentialul radioului mai multe explicatii aici
    ma uitam cu placere la cronica , dar de cativa ani buni n-o mai fac, pentru ca sunt si eu in stare sa sesizez cine vorbeste corect sau nu, iar balbele nu ma fac sa rad chiar atat…incat sa-mi pierd vremea cate un sfert de ora, uitandu-ma la bucata aia in care o cucoana greseste ceva, de cate 10 ori.
    niciodata nu se repeta mai mult de doua ori exagerezi…..
    felicitari domnului badea,are fler, are scuipat la furca, are ce-i trebuie. gandeste-te ca el cheltuie un scaun si o masa:)), dar este mult peste multi.si stii de ce? pentru ca vorbeste liber, nu vorbeste fortat ca tine, si nu vorbeste tipand. el se poarta ca si cum ar vorbi in parc pe banca, cu un bun prieten in fata caruia poate sa-si exprime indignarile. si daca critica, asta se intampla pentru ca intr-adevar in viata de toate zilele, te ingrozesti cand citesti presa.
    acelasi lucru il facem si noi dimineata cu mai putina incrancenare si mai mult umor! daca punem o camera e aceeasi emisiune live! dar tu nu ai cum sa-ti iei ochii de la ciumpalac: il iubesti!
    incearca sa fii obiectiv, nu uita de unde ai pornit, si inclin sa cred ca incerci sa-ti depasesti limitele.
    cat despre schimbarea schimbarii la kiss si magic, cu rezultate la hat-vara :)))), ma indoiesc f mult, si pot si paria! ati pierdut cand radiouri cu format asemanator au urcat.Este imposibil ca sefii tai sa nu vada asta!!v-am iubit, dar de ff multa vreme v-ati imbatat cu apa rece, si asta mi-a displacut. am ajuns la vorba lui dobro, ca sunteti doar Eroii P**ii.
    aici pe de o parte ai dreptate: mi-am reprosat ca nu am actionat ani de-a randul si am lasat in pozitii cheie oameni care au avut dureri in bascheti! din ianuarie m-am apucat de treaba, schimbarile nu dau rezultate peste noapte, dar se vor vedea, hai sa facem pariul te tine?!
    eu nu va canta prohodul, sunt convinsa ca stii sa te mentii acolo(exista doar mastercard), dar nici valoare nu esti, si ai demonstrat asta.
    dupa 15 ani de radio si 10 de televiziune, dupa tot ce am facut in anii astia cred ca ai dreptate nu suntem valorosi, dar suntem Noi, nu niste masti obosite si nici niste pupatori in cur ca astia si asta conteaza cel mai mult!

  • cor
    Posted at 09:30h, 03 iunie

    Serbane asculta-ma nu merita, ar trebui sa il lasi in pace pe „Frezatul ciumpalac” si sa dai dovada de maturitate.

  • mihnea
    Posted at 10:52h, 03 iunie

    Danutz , in primul rand , Mircea Badea stie foarte bine sa se distreze . In week-end’ul trecut Mircea Badea , a fost in Franta pentru a vedea de aproape Roland Garros-ul . Mai ales eu cred ,ca cei de la „carcotasii” nu pot sa adune 5-6 mii de oameni ,pentru a alerga si in primul rand el se lauda (dar are cu ce) .

    au fost multi oameni dar nu 5000, si am adunat si noi chiar mai multi, nu numarul lor conteaza…

  • giulia
    Posted at 11:12h, 03 iunie

    Nu va mai certati mai :))
    Ce aveti ?

  • Decamio
    Posted at 11:31h, 03 iunie

    Vad comentariile…. sa inteleg ca aici intra doar oamenii retardati ca tine. ESTI PROST BA! Ti se citeste in randurile pe care le-ai scris prostia, frustrarea si incompetenta. Auzi, nu conteaza cati se uita la emisiune,ci persoanele care se uita. Nici nu stiu de ce iti las comentariu, nu meriti sa imi pierd timpul cu tine. Tu si cand vezi audientele tot crezi ca esti ma pe primul loc la radio? :)) TREZESTE-TE ciumpalacule ca esti penibil la maxim!…sau mai bine culca-te pentru totdeauna!
    Si pt cei care spun ca Badea nu spune nimic interesant la televizor… da, asa e, nu spune nimic interesant pentru neuronul vostru care doarme si circumvolutiunile se blocheaza cum apar. Pt randul maxim de prostie sunt bebelusele care isi misca celulita pe masa aia prafuita si nu mai dati pe antena3 ca Badea nu face emisiuni pt manelisti si retardati, stricati calitatea emisiunilor! PA pa pa pa pa

    argumente de genul „ESTI PROST BA!” sunt specifice mirceabadienilor, nu pot sa raspund decat cu un scurt : hai siktir!

  • gurnalistu'
    Posted at 11:35h, 03 iunie

    Huidule ti s-a taiat „maioneza” acum ca va bat toti de va asculta cu urechea, faci pe neinteresantu’ lu peste prajit.Macar Badea nu citeste glume cretine de pe promter:)cum faci tu ,voua „Corcodusilor” va da Badea „macsim” la orice ora,hai ciao ca m-am distrat destul.Daca ai cocones posteaza mesajul!

    cat ai iq-ul 50? trist mama draga, trist! mircea ce fani lobotomizati ai!

  • serea
    Posted at 11:42h, 03 iunie

    Salut Serbane, ii voi scrie si lui Mircea acelasi lucru. Parca nu iti placea de Jiji si spuneai ca suporterii sunt „pusi pe harta” si din cauza conflictelor dintre „aia mari” (ca sa nu mai dau nume, pentru ca nu conteaza acum asta). Consider ca esti un alt „Jiji” si instigi lumea la injuraturi si alte cuvinte de ocara.
    Nu prea pierd vreo Cronicuta televizata, dar la radio mai rarut (nu am radio decat in masina) si ii urmaresc si emisiunea lui Mircea(pe cat posibil) – nu pare ok ce faceti, fie chiar si pentru o audienta mai mare – stiu ca sunteti prieteni.

  • Marius
    Posted at 11:44h, 03 iunie

    Penibil de-a dreptul.Nu va mai dati mari cu publicul vostru,cand te folosesti de numele unei localitati,care este un cuvant urat in limba romana,doar ca sa te eschivezi si sa-l poti folosi pe post,dai dovada de nesimtire.Sunteti nesimtiti de-a dreptul,penibili in emisiune,faceti glume la care nu mai rade nimeni de multisor.O sa vina ziua cand o sa treceti in galeria compusa din Vacanta Mare ,Teo si altii foste vedete pe care nu mai da nimeni 2 bani.Stiti cum e pierdeti pe mana voastra.

    ohh ce fericit ai fi tu! de ani de zile ne tot cantati prohodul si noi va radem in nas de fiecare data! daca tu nu intelegi ce spunem noi, nu insemna ca noi suntem prostii!!

  • Ascultator radio
    Posted at 11:48h, 03 iunie

    As dori sa adaug cateva puncte prin care, daca pot, sa te determin sa nu mai raspunzi provocarilor aruncate de echipa ZdUp.
    1. As dori sa te uiti la comment-urile de pe bloggul lui MB, sa observi si tu „calitatea” oamenilor care posteaza acolo….de o prostie si de-o golanie crasa
    2. Nu stiu in ce relatii te afli cu Turcescu, dar observa te rog faptul ca el niciodata nu-i raspunde provocarilor, iar din punctul meu de vedere, este un profesionalist.
    3. Sunt si eu o admiratoare a lui MB, dar niciodata nu am postat pe bloggul lui pentru ca mi se pare inutil, oricum el foarte rar raspunde si exista posibilitatea sa nu imi fie expus comment-ul
    4.Desi sunt o admiratoare a lui MB, uneori nu-i suport frustrarile, iesirile diabolice si narcisismul.
    5. Ultimul punct si cel mai important, doresc sa spun ca si voi sunteti rai cateodata, dar departe de a fi diabolici, iar hazul si starea de spirit pe care o transmiteti este unica, niciun Mircea Badea sau niciun Morar sau Buzdugan n-ar putea sa ne incante asa cum faceti voi.
    Va multumesc ca existati si ca ne faceti zilele mai frumoase!
    Va rog sa nu va schimbati!

  • Roxana
    Posted at 12:27h, 03 iunie

    Romanu tot optimist ramane… daca altceva nu-i mai ramane si il doboara criza face haz de necaz… si sincer pana la un punct e si asta o calitate… dar deja e prea zen… mie mi se pare prea mult ca in topul audientelor e o emisiune de bascalie si nu una de cultura, desi sincer si eu dupa o zi de lucru as urmari cu cea mai mare placere o emisiune de bascalie… nu ma face neaparat sa fiu importanta, dar cam atat mai poate neuronul meu dupa frecusurile zilnice… si daca cumva ma umfla inspiratia si gasesc resurse nebanuite nu le redirectionez pe mass-media ca le stric; ma razbun pe o carte…
    dar uneori ma uit la viata mea si mi se pare ca fac bascalie si de mine, ca am ajuns atat de mult „sa ne radaem” unii de altii ca nu mai vedem cine de cine rade si ni se pare ca spectatorul de la teatru ca piesa aia e o fictiune, nu e vorba de noi… oare n-ar trebui din cand in cand sa mai aratam si serios cu degetul ce nu se face?… desi, baieti, am senzatia ca si voua vi se intampla ca si noua, ascultatorilor… omul nu prea mai vrea sau nu mai stie sa faca diferenta intre bascalie si lucruri serioase decat cand il loveste in moalele capului… adik ori ca le spuneti voi, ori ca spunem noi lucruri serioase, romanu se complace intr-un dolce far niente… ma intreb cum ar arata o emisiune radio a voastra cu un public neregizat… cu omul de rand… sa-i vezi mimica, sa-l antrenezi in dialog, habar n-am…

  • andreea
    Posted at 12:28h, 03 iunie

    Domnule Huidu, va rog nu spuneti ca acum Cronica e intr-unul din „momentele ei bune” deoarece nu este asa, iar acest lucru vi-l poate spune oricare telespectator ce v-a urmarit in ultimii ani. Daca as vrea sa vad cum isi face Nikita sicriu sau ce prostii mai scoate pe gura Sexy Braileanca, m-as uita la acces direct sau pe otv, insa nu acesta e motivul pentru care telespectatorii dumneavoastra va urmaresc. Din pacate, emisiunea a scazut foarte mult calitativ iar lucrul cu adevarat trist este ca dumneavoastra nu va dati seama de acest lucru.
    nu stiu pe ce va bazati eu am datele de audienta si demograficele adica cine se uita si ce calitate au oamenii care se uita! si noi dam orrorile alea dar le criticam, si suntem singurii care fac chestia asta!

    Cat despre Mircea Badea, nu face altceva decat sa devina penibil prin aceste asa-zise razboaie pe care le duce cu cei din celelalte televiziuni. E pacat ca un barbat ce pare sa aiba ceva minte, se comporta atat de imatur. Gresiti insa atunci cand ii criticati vestimentatia. Si eu alerg in fiecare dimineata in parc, iar barbatii pe care ii vad alergand ( printre care si un batranel de vreo 55-60 de ani) sunt imbracati exact la fel: maieu si pantaloni scurti.

    maieu alb de scos muschii in evidenta? si ochelarii lacrima la moda?! cum alergati cu ei pe nas ca mie mi-ar sari la primii pasi!

  • edward
    Posted at 13:08h, 03 iunie

    Serbanica stii cum esti tu acum,ca vulpea cind nu ajunge la struguri.Adu-ti aminte cum te bateai cu pumnul in piept cind Kiss fm era nr1 pe Bucuresti,acum tre sucesti la 360 de grade;in ceea ce priveste razboiul cu Badea roata se invirte ani de-a rindul l-ai dominat tu acum e randul lui sa aiba partea lui de glorie,pe de alta parte voi v-ati cam plafonat acolo la Cronica,ceva trebuie schimbat

    sa ne uitam la numarul de asculltatori sau la cota de piata: de 6 ani ea se invarte pe la aceleasi valori…in plus cronica are la radio vreo 6 ani in fata baietilor e normal sa oboseasca, da’nu ne-am spus ultimul cuvant!

  • tarzan
    Posted at 13:09h, 03 iunie

    voi faceti radio de calitate. asta e clar. d’aia trimiteti ascultatoarele in pula. penibil, Huidule. le trimitei in pula, ca nu aveti cum sa puneti femei dezbracate pe prima pagina la radio

    lasa tati asculta tu trucajele cu masturbari ale domnului Buzdugan ca sa stii ca o sa fi mult mai castigat! varzet ce esti!

  • Cristina
    Posted at 13:16h, 03 iunie

    M-am uitat aseara la emisiunea lui Gadea… cum si cat de penibil dadeau din coada cei invitati, realizatori ai emisiunilor RADIO ZU! In timp ce se difuza asa zisa „pacaleala” cu fata din Moinesti, aceiasi invitati stateau cu capetele aplecate si se faceau ca ploua… PENIBIL! MIZERABIL! Cam trebuia sa fii de prost sa-ti dai seama ca „pacaleala” era de fapt o inscenare ieftina de-a lui DANIEL BUZDUGAn actorul ratat si MIHAI MORAR care se aseaza in genunchi in fata simonei senzual… o inscenare mai penibila decat alea a lui FATU de la DAN DIACONESCU… Ma intreb cum nu le mai este rusine sa se laude cu asa zisele audiente in conditiile in care audienta/ rating in tara asta face prostul gust, manelismul, emisiunile cu nikita, columbeanu, pititcul erotic, naomi, si alte mizerii… Ma uit la cei de la Antene cum se lauda cu aduientele, cu cata ipocrizie blameaza toate personajele amintite mai sus in conditiile in care cele mai penibile si mai mizerabile emisiuni se produc exact in trustul lor! Sa te mai lauzi cu audienta in Romania … e clar de schimbat canalul cu telecomanda!


    vaaai Cristina cum poti sa spui asa ceva despre milioanele de cocalari si ghiolbani care gusta asemenea productii? cum poti sa te pui impotriva curentului general?! bravo! esti de-a noastra hai in munti la rezistenta!

  • Florinel
    Posted at 13:17h, 03 iunie

    Serbanica, te apreciez pt ce faci la radio si tv, urmaresc Cronicutza in fiecare miercuri (se mai intampla uneori sa o ratez dar noroc k e in weekend in reluare:D ), dar am si eu o intrebare pt tine… nu cumva acum, putin timp, era Mircea Badea in Plaza cu Domnu Gadea, savurau o cafea (iti zic si cafeneaua daca vrei:P) si deodata ai aparut tu (parca intrun costum de motociclist) si v-ati salutat, ati stat de vorba (destul de relaxati, neparand ca intre voi e un conflict…)si ati baut o cafea toti trei? eram prin preajma, la Starbucks Cafe. Salutari!

    partial adevarat….nu era plata era vitan mall, nu era Gadea era doar Badea!

  • Marius
    Posted at 13:18h, 03 iunie

    Stii cum zicea Borcea cind Dinamo era pe la mijlocul clasamentului „ciocu mic”,cam asa si tu acum,razboiul cu Badea l-ai pierdut demult,cu Morar si Buzdugan la fel,ca incerci tu acum sa ne spui ca nu conteaza audienta ca voi la Kiss vreti sa faceti ceva totalmente fals,stii foarte bine ca la radiourile si televiziunile comerciale asta conteaza nu mai incerca sa o dai dupa visin

    conteaza audienta si e ok, dar nu cu orice pret! in plus imi place ca baietii inca se raporteaza la noi chiar si acum dupa 10 ani de matinal….vorbim cand ne-or ajunge!

  • valy
    Posted at 13:33h, 03 iunie

    Ai reusit sa-l superi si pe George Zafiu de la
    Europa Fm. Nu e de mirare,ca asta il apreciaza pe Mircea Badea.Imi place de tine si de Gainusa ca sunteti impartiali. In ziua de azi e mare lucru.

  • Badeafan
    Posted at 13:44h, 03 iunie

    Un webcomic dragutz despre Badea, mai mult la bascau, nu ca as avea ceva cu el neaparat

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 14:36h, 03 iunie

    cati bani o primi badea de la trust pt emisiunea de la radio si de la tv ca prea face pe modestul,ca nu ar avea nici bani de iesit la film cu prietena,dar vad ca la Paris la tenis purcede…e doar un actor care joaca un rol iar lumea il ia de bun

  • VV
    Posted at 14:58h, 03 iunie

    Mey, io il plac si pe Badea, ca uneori spune adevaruri ( uneori = destul de des) si bravo lui!
    Daaaar tu esti TU, chiar si cand nu spui ceva :))

    See U tonight! Abia astept!

  • Valy
    Posted at 14:58h, 03 iunie

    Domnule Huidu, per sa nu ma catalogati drept ipocrit spunand eu sunt un fan si al lui Mircea Badea, si al dumneavoastra, oridinea nu conteaza. Exista multa lume care se afla in aceiasi situatie. E ca si cand te-ai uita la un o finala intre cei mai buni si nu ti-ai dori ca cineva sa piarda. Toata chestiunea asta cu audientele este deplasata. Si ce daca Zu este pe locul 1 in Bucuresti, iar Kiss pe locul 1 in tara? Sincer, nu il inteleg pe domnul Badea de ce se agita atat pe marginea acestui lucru, si tind sa va dau dreptate.

  • Bogdan Moldovan
    Posted at 15:21h, 03 iunie

    Draga Dle Huidu, am facut o pauza de la invatat fiindca sesiunea ne da mult de lucru, si am zis sa imi acord cateva min sa imi scriu si eu opinia, in speranta ca imi vei acorda si tu un raspuns. Deci referitor la ‘conflictul’ dintre tine si Mircea Badea: in primul rand vreau sa spun ca va simpatizez pe amandoi in aceeasi masura. Binenteles ca sunt momente in care Badea e foarte plictisitor sau tu esti mai putin inspirat la unele replici(de cele mai multe ori se intampla in cazul lui Badea si stim cu totii de ce…). Eu spun ca publicul lui Badea este putin inspre stilul-cocalar, insa adaug ca majoritatea dintre ei se uita si la Cronica Carcotasilor(insa daca privesc acest mesaj nu vor recunoaste acest lucru). Sa fim seriosi, mai ales cei de genul masc, binenteles ca tind inspre Badea ‘fiindca ala ii cel cu muschi si rau si care critica si care te face ca barbat sa il ai drept idol’. Acest lucru insa pot pune pariu ca nu ii impiedica sa se uite la Cronica C. Referitor la problema cu audientele eu zic ca e ceva firesc sa aiba ei mai mare fiindca dupa cum ai zis si tu „nu poti compara PrimaTV cu trustul voiculescian”. Mi-am dat seama dupa experientele Vacanta Mare,Teo,etc. In concluzie eu zic sa o tineti tot asa fiindca daca nu le placeau oamenilor emisiunea voastra erati disparuti de multa vreme. Si poti sa mai reduci si tu din ‘tepele’ catre Badea(in cazul in care nu iti doresti neaparat trafic pe blog :P); lasa-l pe el sa te atace primul fiindca aia-i meseria lui nu? REPET: NU ITI TIN PARTEA; fiindca recunosc ca ma uit cateodata si la el cand are ceva subiecte mai funny, NICIDECUM INTERESANTE sau INTELIGENTE. NUMAI BINE, Serbane!
    Bogdan Moldovan Cluj-Napoca.

  • bulaaan
    Posted at 15:22h, 03 iunie

    Amandoi va certati ca 2 ciumpalaci… Cum era cu zicala aia „razbunarea-i arma prostului”
    Oricum ratingurile o sa EXPLODEZE mai ales ca o sa vedem la fiecare ce arata cu degetu’ despre oponent
    p.s. ma uit la Carcotasi & Badea si fiecare au un felu lor umor 🙂

  • pitpalac
    Posted at 15:37h, 03 iunie

    totuşi, care sunt soluţiile oferite de domniile voastre? în afară de a continua să aruncaţi cu rahat în ţara asta,oricum cu fecalele până-n gât, ce soluţii inteligente aduceţi dumneavoastră sau badea? de unde până unde aţi devenit un (pseudo)front al salvării naţionale?

    macar radem de probleme sa le constientizam si dupa o sa incercam sa si rezolvam unele dintre ele, care ne sunt mai la indemana!

  • mirabela
    Posted at 15:57h, 03 iunie

    huidule hai nu te mai umfla in pene ca poti sa fii mai iubit decat Badea ca nu te cred sincer esti mai taran si mult mai badaran decat mircea postezi pe blog numai ce vrei tu sa se vada ce mult te aduleaza lumea ,mah,si bineniteles ca poti sa scrii si tu sub mai multe pseudonime ca nu posteaza mircea pe blog comentariile negative la adresa lui etc te crezi cumva mai breaz? nu cu siguranta nu esti sarea si piperul la emisiune este nimeni altul decat gainusa tu nu esti decat un zero barat care da din gura atat si nik mai mult .haidi pa sa vad daca postezi comentul meu ……………..

    dang! il postez ca esti exact din targetul ciumpalacului!

  • wally
    Posted at 16:23h, 03 iunie

    Auzi, pai chiar ca nu te mai inteleg nici pe tine,daca de voi ca sunteti cei mai tari nu se ia cu cine sa se mai bata ,cu altii de care nici n a auzit lumea????Hai lasa ca eu nu cred ca sunteti pe locul 4,atunci pe 1 cine eeee???????

  • lumi
    Posted at 16:34h, 03 iunie

    el este on men schow:MIRCEA BADEA,voi nu

    stiu stiu….el este Dumnezeul fraierilor, noi niste draci mai mici!

  • Ciupanezul
    Posted at 18:05h, 03 iunie

    Ramaneti asa, nu va schimbati. Pentru mine, voi sunteti cei mai buni. Sunteti o echipa profi. Farsele lui Buzdugan sunt demult depasite. Sunteti cei mai tari!

  • Xulescu
    Posted at 18:27h, 03 iunie

    Huidule, haidamac ce esti; tu cand erai mic umblai pe campuri cu vacile alaturi de Badea Mircea (cel putin dupa reactii). Inceteaza sa judeci strict din punct de vedere al ego-ului situatiile cu care te confunti. Incearca sa privesti obiectiv si ai sa vezi cum o noua lume ti se va deschide. Uita-te la Gainusa, el e cu mult mai inteligent decat tine: nu intra in conflicte doar de dragul de a se certa. Urmeaza-i exemplul. Despre Cronica ce-as putea sa spun? E ok pe alocuri, dar vorba unora de mai sus, prea rasuflata prin altele (va legati de greseli mici care vi se intampla pana si voua ceea ce mi se pare aiurea; dar iarasi, fara ele n-ati avea emisiune). Acum despre Badea Mircea: e si el un om cu frustrarile lui, ca fiecare dealtfel. Emisiunile au un anumit haz, dezbaterile pe teme politice in schimb cam lasa de dorit. Fiecare are atat la pro cat si la contra.
    In orice caz, va doresc spor la imbunatatit emisiunea si nu va mai pierdeti timpul cu chichite. In fond, sta in natura omului sa greseasca.

  • ralu1605
    Posted at 19:00h, 03 iunie

    ai o minte sclipitoare.surprinzi exact ce trebuie!

  • cora
    Posted at 19:01h, 03 iunie

    Huidule, te-ai ofticat rau de tot! Bai, dar cam are dreptate Badea. De cand cu Radio ZU, ati cam picat, si tu, si Gainusa al tau. Trebuie sa recunosti, asta e, lasa, ramane intre noi, promitem sa nu mai spunem nimanui. 😉

    dang! dang!

  • eu
    Posted at 19:03h, 03 iunie

    aveau nevoie blogul si emisiunile tale de publicitate si ai inceput sa te dai la badea???? trist…

  • Vlad de la Vaslui
    Posted at 19:06h, 03 iunie

    Tuturor astora din „trust” li se pare ca sunt cei mai buni, cei mai frumosi, cei mai cinstiti, destepti etc. Ruleaza pe tv-uri o reclama cum ca J.N. e cel mai citit dintre ziarele de valoare. Asta da modestie! Am mai vazut si un articol pe prima pagina a unui ziar in care Raduleasca spunea ca pleaca in exil suparata pe tara sa. Ce dani-ul meu a facut ea pentru tara ca sa poata fi suparata pe ea? Si, la urma urmei, cine otil-ul meu e ea sa nu pot eu trai fara sa stiu ca ‘mneaei e suparata pe „tara mea”?
    Cat priveste tonomatul, ce sa-i faci? Din asta traieste: campion in Liga Nationala de Coprofagie si maestru emerit in pupincurism. Nu face sa-l bagati in seama.

  • Splash
    Posted at 19:11h, 03 iunie

    Argumentele tale cu personajele oteviste, aline plugaru si pitici porno despre care spui ca esti mandru ca nu le-ati folosit pe post de trepte in ascensiunea voastra sunt doar unghii in gat si atat. Pe ce se bazeaza emisiunea voastra de fapt? De cate ori au aparut otevistii si piticii la Cronica ca subiect de misto si ironie? Nu vreau un numar fix pentru ca oricum s-a pierdut numaratoarea. Doar ca imi miroase tare a morala falsa. Ti s-a mai spus, vad, ca atunci cand sunteti fruntasi in audiente si ascultatori, trambitati si multumiti publicului, iar cand intrati putin la apa, aruncati cu noroi in asa zisul public de joasa speta de care acum te dezici. Iar mi se pare fals sa bagi la inaintare sentimentalisme care oricum nu iti tin de foame, pentru ca stim cu totii ca un radio e o afacere aducatoare de bani, nu organizatie de binefacere, asa incat audientele trebuie sa fie cat mai mari, lucru pentru care va si zbateti. Nu ascult nici Kiss, nici Zu, un radio construit artificial pe spatele faimei celor doi de la matinal, nu-mi place sa fiu victima marketingului agresiv din ziua de azi si nici vreun partizan fervent nu sunt al vreunuia dintre voi doi, dar ce e de remarcat, remarc fara jena.

    emisiunea noastra ii foloseste pe nefericitii aia ca exemple-negative! nu-i ii foloseste in mod josnic, asa cum o fac televiziunile care-i promoveaza! de multe ori spunem adevaruri nasoale care nu dau bine la public, dar care se dovedesc in timp a fi solutia reala! aduceti-va aminte cine il critica pe jiji cand era in plina glorie? cand era eroul salvator al romaniei?! noi, fara sa ne pese de reactiile multimii, care multime acum ne da dreptate! cam asta e cronica spre deosebire de mocirla televizata de la noi!

  • Raluca
    Posted at 19:27h, 03 iunie

    Mey Serbane, maica-sa saraca nu are nici o vina…(ma rog…una cred ca are…dar o imparte cu tatal eroului principal din text)..mi-a fost profa de romana in liceu, si crede-ma ca e o femeie de milioane (de multe milioane!:P)

    pai ce treaba ara mama lui in chestia asta?

  • BLOG VEDETE
    Posted at 19:29h, 03 iunie

    cata agitatie…

  • Andrei
    Posted at 19:31h, 03 iunie

    Huidule, provoaca-l pe Mircea Badea la o partida de sah televizata (in scopuri caritabile).

    Daca te refuza, iesi extrem de bine. 😀 N-ai nimic de pierdut si poate ajuti si niste copii cu ocazia asta.

    Astept raspuns de la tine.

  • teodoruTa
    Posted at 19:35h, 03 iunie

    Motivul pentru care unii va iubesc pe voi si altii pe Badea nu mi se pare important,insa nu pot intelege de ce ai impresia ca fanii vostri sunt mai speciali decat cei ai lui Badea. Imi place Badea…asta inseamna…ce??? Ca nu ma ridic la nivelul vostru,ca nu am capacitatea de a va intelege ? Chiar nu va inteleg pentru ca nu am sesizat nicioadata,in nici o emisiune,in ce mod incercati voi sa gasiti o solutie de supravietuire in tara asta. Dar asa suntem noi,fanii lui Badea ,limitati si prosti(si mandri de asta)!

  • Marius
    Posted at 19:43h, 03 iunie

    Huidule, imi pare rau sa-ti spun tata, dar te-ai cam afundat in multime de la o vreme incoace. Pana acu 2-3 ani te ascultam zi de zi la radio, saptamana de saptamana la TV, chiar imi displacea si ma enerva Badea, dar de la o vreme incoace s-a intors balanta in favoarea lui…pt mine, si si mai grav e ca nu-s singurul care gandeste asa. Ai inceput sa dai dume la care nu mai rade lumea, razi doar tu, te prostesti ca un copil si la tv si la radio, pe cand Badea le da el mai ca din sacure, da-s mai gandite. Schimba-te tata, ca eu chiar as vrea sa redevin fanul tau, si sunt si altii destui ca mine, REVINO-TI!!!

  • FlorinN
    Posted at 19:47h, 03 iunie

    Serbane in primul rand iti amintesc postul tau http://www.serbanhuidu.ro/2009/kissfm-e-cel-mai-ascultat-radio-din-romania-punct-va-multumim!In al doilea rand fraza „Asa ca, putin imi pasa de locul pe care-l ocupam, imi pasa mai mult de oamenii care inca ne asculta si-si doresc altceva de la radio…(bla bla bla)” nu prea isi are rostul! Realitatea e ca amandoi sunteti 2 „ciumpalaci” si va comportati ca niste copii razgaiati care se lauda care are mai multe bomboane! O sa zic si eu vechiul cliseu , sunteti amandoi buni , aveti la fel de multi fani….Criticati personaje gen Nikita , becali, Zavoranca dar voi va apropiati de aceste personaje prin circul ieftin pe care il faceti! Nimeni nu incepe scandalul si amandoi sunteti ingeri…Hai baga mare si la adresa mea…!
    Ps: in legatura cu Cronica, RESPECT!!!!

  • Bertzy
    Posted at 19:48h, 03 iunie

    Oamenilor!! nu conteaza audienta (cel putzin asta din romania nu).Daca e sa ma iau dupa audienta ar trebui sa ma uit in fiecare seara la (Zero)TV si sa ascult Gutza sau alte tampenii ce se mai dau la Tv.
    Mai are si Badea momente cand are dreptate dar are o mentalitate ,dupa parerea mea ,cum se zice…”ochielari de cal” si e un om care nu suporta critica adusa lui. O idee pt. carcotasi :cear fi sa-l trimiteti pe Hrubaru la Badea cu un tricou sport si o sapca (ca poate nare saracu de a alergat in maieu si ochelari!!:))) cred ca as murii de ras:)))

    PS: Cand mai veniti la Timisoara???

    Multe ”succesuri”:)) in continoare ,salut cu respect!!

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 19:52h, 03 iunie

    in viata reala exista vreun conflict intre voi,sau jucati mascarada asta doar ca sa va aduceti rating unul altuia? parca va vad punand la cale certurile astea la o cafelutza …tipic diaconicesc

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 19:55h, 03 iunie

    tipele care canta cu jukebox sunt bune apropo;)

  • Bertzy
    Posted at 19:56h, 03 iunie

    Am mai lasat un comment mai devrema si am omis o intrebare : Nu vreti sai chemati la emisiune sa cante la final pe Guess Who , Spike sau Grasu xxl.
    Credetzima merita mai ales Guess Who care are un album nou super misto.(nu fac nici o reclama )

  • nimeni
    Posted at 20:00h, 03 iunie

    ciumpalacu’ are iar erectii mentale: s-a dus si el odata la un meci de tenis in viata lui si i s-a parut ca Federer nu a jucat bine. Ba mai mult..i-a spus Soranei Cirstea, a invatat-o el cum sa joace cu Stosur: sa o execute cu cinism! Romanoopitecul asta habar nu are de etica si profesionalismul in sport. Am auzit ca in Piata Victoriei, badea alerga in cerc urlind: Menstruatie..menstruatie! Un trecator il opreste si ii spune: domnu’ badea..poate revolutie nu menstruatie. La care badea replica: nu conteaza! singe sa fie!

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 20:04h, 03 iunie

    Cand ai de gand sa scrii ceva interesant pe blog ca incepe sa semene cu anumite momente ale emisiunii,adik plictisitor.

  • valens
    Posted at 20:12h, 03 iunie

    Nu imi fac probleme, raman pe carcoteala…

  • vic
    Posted at 20:14h, 03 iunie

    Mi-ar placea sa vad momentul cand veti reusi sa scoateti in parc 5000 de persone,nu neaparat sa alergati,ca tie Serbane ti-ar fi putin cam dificil sa mai si alergi

    cand vrei, unde vrei , cum vrei si ce alergatura vreiau la dispozitie! i da inainte facem si 100 de bazine ca sa ne incalzim ok?

  • Bogdan
    Posted at 20:22h, 03 iunie

    Raspundeai unui comentator aici pe blog
    urmatoarele:

    „ne batem in oameni stansi? o sa ai surprize…daca citesti exact nu am spus nimic de rau despre oameni ci despre freztul cu ochelari si maieu care a “alergat”! citim si dupa aia comentam da?”

    iar cu un post in urma altui om ii spuneai altceva:
    „eu nu, tu, care te-ai dus cu alti 5000 de pitiponci sa alergati in parc cu megastarul, esti si taran si infatuat si masa de manevra! ce sport ati facut mama draga in inghesuiala aia? de remarcat tricoul de cocalar si ochelarii de soare perfect stabilizati pe nanau ai justitiarului principal! sa vomit mi-a venit!”

    Problemele tale cu mircea badea sau problemele
    lui cu tine ma lasa rece,dar oamenii care au
    participat la acea actiune nu au nici o legatura.
    Aaaa si sa nu uit, care e legatura dintre pitiponceala si miscarea in aer liber indiferent de organizator.
    Iti doresc un concediu reusit si mai putine
    subiecte despre badea ca deja devine neinteresant

  • Rau
    Posted at 20:40h, 03 iunie

    Ai avut momentele de glorie de glorie, asta o recunoastem toti .
    Dar in acelasi timp recunoaste ca Mircea Badea e f apreciat si iubit si el de lume.
    E pe primu loc ….si na…nu poti spune ca cei care sunt la tn sunt isteti…iar ailalalti is prosti .

  • Buna
    Posted at 20:43h, 03 iunie

    Mai exista in Romania si oameni care apreciaza calitatea si nu cantitateai,in mass media fie vorba intre noi:)Este degradat ceea ce vizionam ca telespectatori in fiecare zi si seara
    Sincer mi-e groaza sa ma uit la Tv pt ma ingrozesc cata prostie si dezinformare din ambele parti asa ca prefer sa va ascult pe voi carcotasilor sunteti atat de realisti enervanti de radicali….

  • pitpalac
    Posted at 20:43h, 03 iunie

    ţin să vă atrag atenţia asupra următorului aspect: a cam apus epoca în care ironia mai avea şanse de a remedia situaţia, ba din contră. îndrăznesc să afirm că nu contribuie decât la proliferarea cangrenei sociale şi politice. în mod cât se poate de concret ce soluţii aţi adus dumneavoastră? de râs aţi râs destul, pe când un remediu? sau mergeţi pe principiul „tomorrow is another day”?

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 20:47h, 03 iunie

    D’aia nu mai poti tu ca face mircea badea misto de voi…hai la mai multe emisiuni si la mai de calitate ,ca sa fie in concordanta cu publicul telespectator

  • cristina
    Posted at 20:53h, 03 iunie

    Carcotasilor tineti-o tot asa.. diminetile sunt mult mai frumoase datorita voua iar miercuri alerg intr-un suflet sa ajung acasa sa pot vedea Cronica…nu pot zice ca nu ma uit si la emisiunea lui Badea dar mi se pare ca si-a cam luat-o in cap..el e cel mai mare si mai tare…ceea ce nu cred…cel mai rau sa te crezi sus si sa cazi de acolo.. doare tare rau….sunt multi cei care va sunt fideli inca de la inceputuri si au ramas in continuare indiferent de tentatiile care au aparut; dar si mai multi cei care li s-au alaturat pe parcurs…

  • pitpalac.
    Posted at 20:58h, 03 iunie

    @pitpalac: de râs consider că aţi râs destul în toţi aceşti ani. totuşi, unde sunt soluţiile aduse de dumneavoastră? personal, nu am observat decât o evidentă deteriorare în cadrul massmedia. sau mergeţi pe principiul tomorrow is another day, and the day after tomorrow, and the day after the day after tomorrow and so on?

  • CristiB
    Posted at 21:01h, 03 iunie

    Morar si Buzdugan se dau umoristi dar sunt varza.
    Mircea B. va fi mai bun dupa ce va iesi de pe sticla ca Teo, deocamdata e nul.
    Carcotasii nu-s perfecti, dar sunt foarte tari!
    Huidu, zi-le! Gainusa, mintea lui ascutita da lectii la multi…
    Respect!

  • papagalule...dans
    Posted at 21:33h, 03 iunie

    huidule cand o sa scoti tu din casa 5000 de oameni atunci sa vorbesti (poate o sa iasa 5000 de oameni din casa si pentru tine dar nu ca sa te sustina ci ca sa te ia la suturi)…daca nu esti in stare macar nu te oftica lasa`i pe cei care pot sa faca…Badea te bate oricand si la audiente la tv, la radio si pe blog, la numarul de sustinatori, la ecuatii, la cultura, la bataie…in orice zi din saptamana o sa`ti iei bataie de la Badea…
    e greu sa ai demnitatea si sa recunosti cand nu esti in stare, mai usor e sa arunci cu „rahat” in cei care pot sa faca ceva.
    Am vazut ca „te lauzi” cu numarul de oamenii care au venit la lnsarile de carte ale lui Gainusa? De ce te lauzi cu performantele altora? Tu nu esti in stare? Nu te gandi prea mult la raspuns, iti zic sigur e un mare nu. Si…nici nu te forta sa dai o replica „intepata” citeste in continuare la cronica glumele pe care le scrie gainusa si oftica`te ca altii pot mai mult ca tine.
    Papagalule…dans


    acum hotaraste-te ori cronica e proasta, ori Gainusa e genial si scrie toate glumele, ca undeva te impiedici la logica….de fapt care logica? daaaaaaang!

  • Oana
    Posted at 21:40h, 03 iunie

    Hudiule lasa-l mama nu te supara,pentru ca sincer nu are rost.Postul acela Zu este doar pentru Antenisti si Mircea Badea nimic mai mult(pentru ca tot ce aud acolo este legat de Antene si de M.B).Imi pare sincer rau ca l-au adus pe Buzdugan cu ei acolo mie imi place de farsele lui chiar nu merita…

    Fani adevarati stau la o emisiune adevarata cum e Cronica si sti si cu faima asta cum e…trece ea XD

  • georgian
    Posted at 22:13h, 03 iunie

    Nu prea mai am ce sa adaug…..doar felicitari sincere cca inca odata l-ai pus cu ”botu’ pe labe” pe sarmanu’ Mircica….ar trebui sa fii mai indulgent cu el….nu poate mai mult…ei sunt acolo in familia celor care il pupa-n cur pe felix…si ii injura pe cei care nu sunt cel putin la fel de lingai ca ei….
    M-a amuzta teribil sa-i urmaresc pentru cateva minute la mizeria de emisiune a lui Gadea,cum se complimentau ei reciproc si cum mizeria aia de buzdugan[poate singurul moldovean care dispretzuieshte moldovenii] si pitecantropull ala de morar…pareau a fi detinatorii adevarului absolut si cum mircica in isteri-a-i binecunoscta,injura aproape toata concurenta din radio…
    Ramaneti la fel si in mine veti avea un admirator veshnic…
    Toate cele bune !!!!!!!!!!

  • catalin
    Posted at 22:19h, 03 iunie

    şerbane, eu ascult emisiunea voastra de la radio in fiecare dimineata şi imi place foarte mult dar mai sariţi şi voi calul cateodata ex: vacanţa în pula

  • Camy
    Posted at 22:19h, 03 iunie

    EU nu inteleg de ce trebuie sa va agitat atat de mult…de ce trebuie sa va certati atat de mult in public. Pana acum ceva timp eram fascinata de voi „Carcotasi”, apoi de „gura presei”.. acum m-am plicitisit de albele. Acum ma uit la „Trezirea la apel”, mi se par ca sunt scurti si la obiect si mai sunt pasonata de „Friends”.

    Sa aveti liniste in suflete.

  • Claudiu
    Posted at 22:19h, 03 iunie

    Daca tot spui ca voi incercati sa gasiti o solutie de supravietuire in tara asta, care se zbate intre nichite, capatosi, mirceabadieni, dandiaconesti sau arogante si farse trucate buzduganiene, atunci ce cauta chiar in ograda voastra sexy-braileanca, nikita, romeo fantastik si tarky la emisiunile „Cireasa de pe tort”, „Fitze cu Dezbracatu”(in calitate de comentatori) respectiv emisiunea „Vedete-n figuri” unde sunt catalogati, automat, niste vdete…?
    Nu zic chestia asta fiindca as fi din tabara lui Mircea Badea ci doar pentru ca nu mi se pare corect tot ce spui. Poate gresesc…

    nu confunda primatv cu cronica carcotasilor…..faci o mare greseala! si emisiunile alea au aparul al cronicutza tot ca exemplu negativ!

  • Alexandru
    Posted at 22:26h, 03 iunie

    Buna ziua, va urmaresc de cand eram copil si pot sa spun ca e singura emisiune televizata care ma mai atrage.In privinta faptului ca mult iubita „cronicuta” a voastra nu a fost niciodata pe primul loc, nimic mai adevarat si asta pentru un singur motiv! Un manelist nu se va uita niciodata la o emisiune din care nu va intelege mai nimic ( datorita unui nivel putin prea ridicat de inteligenta necesar ). Mare dreptate aveti si atunci cand spuneti ca aveti un grup de fani care intradevar va iubesc, si este si normal deoarece sunteti singurii care incearca sa faca putina lumina „in tara asta, care se zbate intre nichite, capatosi, mirceabadieni, dandiaconesti sau arogante si farse trucate buzduganiene!”. Totodata va spun ca nici viitorul nu ne este prea senin ( sunt adolescent si sunt obligat sa traiesc intr-o lume in care incultura este o mandrie si in care oamenii ii au ca model pe N.Guta si altii de genu’..RUSINOS!!). Am auzit de nenumarate ori de la diferiti oameni lucruri ca acestea : „aa pai ce fac aia ma? Cum greseste cineva gata, il da la TV, pai ei de ce nu fac emisiuni in direct?!” raspunsul meu este ferm: E normal sa gresesti, se intampla oricui dar de ce are nevoie ca oamenii sa ceara putin mai mult de la ei, altfel nu vom iesi din situatia asta absolut rusinoasa! Inca odata va felicit pentru ceea ce faceti in fiecare saptamana si imi cer scuze daca am fost putin off-topic ( este prima mea aparitie pe blogg si am vrut initial sa trimit toate aceste ganduri pe email dar din pacate linkul ” contact ” nu functiona <>

    PS: Ca idee, de ce nu promovati muzica de calitate in randul tinerilor?:) de exeplu sa organizati o campanie gen ” Misu aduna depechari ” si in randul adolescentilor de 14-18 ani? (stiu ca nu se face chiar asa:) )

  • catalin
    Posted at 22:35h, 03 iunie

    Ce a demonstrat acum stimabilul Badea? ca se inscrie cu succes in categoria cocalari pe principiul „cel mai tare si mai mare” . Din ce in ce mai mult demonstreaza ca se incadreaza in categoria „ciumpalacilor” blamata in emisiunile lui ;).Si de cronicuta… BRAVO ZAMBESC CU VOI IN FIECARE ZI.

  • elpida
    Posted at 22:36h, 03 iunie

    Cred ca razboiul asta dintre voi doi se va termina cand unul dintre voi va iesi din lumea show-bizului.Nu stiu de ce si-a gasit sa se lege de kissfm versus radio zu(si aici s-a legat si de colegul sau Morar)dar in fine.Eu personal sunt curioasa cati ani are razboiul vostru,pentru ca stiu ca exista demult

  • nelu
    Posted at 22:49h, 03 iunie

    @Puf: oarba dupa tine!

  • dana
    Posted at 22:56h, 03 iunie

    Sunt o mega admiratoare a emisiunii voastre si va astept cu nerabdare vineri la Constanta.Poop

  • viomi3rcuri
    Posted at 23:01h, 03 iunie

    @gurnalistu’:
    Se scrie „cojones” dar cred ca tie iti lipsesc, si cred ca nu stai bine nici cu pronuntia. In plus, mancatorule de „Salam” si cautator de „Vijelie”, incearca sa nu iti dai drumul la sange cand o sa iti savurezi berica si o sa vizualizezi rasuflatele barfe pe care reuseste sa le scoata „prestigiosul” al carui fan esti.
    Oricum, de curiozitate, ai terminat macar o scoala profesionala (nu de alta dar imi fac griji pt viitorul tau si as vrea sa iti dau cadou ceva carti de gramatica si literatura limbii romane. daca insa crezi ca poti gasim si de romanes, desi inclin sa cred ca nici acolo nu stralucesti).
    Mircea, tot respectul pt tine, ca ii pui la punct pe toti mai putin pe tine ,caci de, nu ai oglinda acasa si tu nu reusesti sa te vezi pe sticla deloc.
    Si mai lasa si alte comentarii pe blog nu doar ce iti convine tie „impartialule”

  • Spooky
    Posted at 23:14h, 03 iunie

    Man,nu stiu de ce ai tupeul sa iesi de sub aripa domnului Gainusa care are tot meritul pentru acesta emisiune.Tu mai bine iti vezi de motoare ca este mai corect si dupa vb de Badea.Inca nu ai ajuns sa faci o emisune(in general vorbind) ca sa poti vorbii.Voi la emisiune asta vanati numai greselile altora de parca voi sunteti perfecti.Nu mai are rost sa comentezi ca a zis Badea,si da are dreptate….RADIO ZU is THE BEST !!! Kiss Fm era inainte dar acum Buzdugan Si Morar sunt cei mai tari.Oricum daca stai bine sa te gandesti si Divestis are un contract de colaborare cu Buzdugan :)….Peace

    ai spus 10 idei, fara legatura intre ele, preluate de la idolii tai si ai incheiat apoteotic cu buzdugan si divertis! esti dus frate!

  • Basile
    Posted at 23:32h, 03 iunie

    Sa stiti ca mie imi place de badea,dar inca nu m-am hotarit sa fie la cuptor sau la gratar. 🙂
    As vrea sa mai vad initiative din partea lui Serban si Misu,ca acelea cu dubita pentru copii.
    Ar trebui sa mai incepeti o campanie ca aceea si eventual sa mai convingeti si pe altii.
    Ca desi sint la capsuni in Spania,(ca aici cresc peste tot,chiar si in parcarile subterane) din pacate mai citesc presa si mai vad emisiunea Cronicii pe net.
    PS:Sa va spun un secret,e DEZASTRU in mass media din Romania,dar ce e aia mass-media(parca e o albie de porci unde fiecare il tavaleste in noroi pe ceilanti).

  • Vlad
    Posted at 23:59h, 03 iunie

    Sincer … este aiurea ce face si badea ce faci si tu. Hai sa iti zic si de ce: parerea mea este ca ce faceti voi si ce face el , sunt 2 lucruri total diferite , care prind la public total diferit unul de celalalt. El intradevar le zice haios , dar nu isi da seama ca de fapt este un personaj care incearca sa se dea cult , dar de fapt este un arogant ( probabil din aceasta cauza il si plac atatia oameni ). Voi … voi ati facut istorie in radio si pe urma in tv fara intrerupere de activitate sa zic asa. El … a avut acum zeci de ani show-ul acela de dimineata cu Teo ( care parerea mea ea facea toti banii ) si dupa el , nu s-a mai auzit mare lucru. Iar tie Serban iti dau un sfat : Daca ii raspunzi la fiecare atac , nu esti mai presus de el. Lasa-l sa vorbeasca pentru ca o sa se sature candva , cand o sa observe ca vorbeste singur. Ignoranta este cel mai bun ” contra-atac „. Ca o comparatie… Voi sunteti unici , el o nulitate. Parerea mea

  • Anduril
    Posted at 00:12h, 04 iunie

    Pai traficul cum credeti voi ca se face. Adicatelea oameni seriosi ce se afla s-au gandit sa isi mai adauge niscai bennere si publicitati, acum cat e foame pe weblogurile domniilor lor.

    Cu toate acestea iti tin partea Huidule din simplul motiv ca Mircea Badea este ingrozitor de stupid si ca sa citez din Mos Ion Roata .. decat un ‘telectual „cu o mana de invatatura” mai bine un „taran cu un car de minte”

  • irina
    Posted at 00:15h, 04 iunie

    Maioul purtat de Badea la cros e, din cate vad, material promotional al actiunii „Viva la revolucion!”.Fiind reprezentantul ei, mi se pare normal sa-l imbrace ca sa promoveze toata treaba. Daca te uiti la poze ai sa vezi ca majoritatea participantilor il poarta, probabil ca l-au distribuit gratuit.Cat despre ochelarii de soare, nu cred ca incomodeaza in alergare. Cred ca mai deranjant ar fi fost sa alerge cu soarele in fata si sa nu reuseasca sa vada inainte pe unde calca. Parerea mea pa persoana fizica care sunt.

  • ES
    Posted at 01:00h, 04 iunie

    Imi este foarte greu sa cred ca nu va intereseaza audientele.Doar din publicitate traiti iar daca locul ocupat este doar in inimile noastre…nu cred ca tine de foame celor care detin trusturile din care faceti parte.
    Inca o problema ar fi ca Mircea Badea ii injura pe toti in afara de ala care ii da de mancare,atitudine care dealtfel mi se pare corecta.
    Intepaturile astea intre voi nu mai sunt amuzante 🙁

  • Splash
    Posted at 01:03h, 04 iunie

    Vad ca faci paralela Cronica Carcotasilor/Antene, adica emisiune/televiziune, ceea ce mi se pare irelevant, incorect si ne dezechilibreaza argumentatia. Serban, daca e sa o luam pe televiziuni, si Prima promoveaza tot felul de ratati prin emisiuni adresate unui public de slaba calitate. Ce-i drept, Mircea Badea aminteste in emisiunea lui de pitipoance si variantele lor masculine din ziare, dar, la fel cum spui ca o faceti si voi, cu o conotatie negativa. Ii critica. Nici lui nu ii pasa de reactia multimii, dupa cum vezi are o atitudine miserupista. Pana la urma altele ii sunt hibele si altele sunt atuurile voastre in fata lui. Ca sa revin de unde am plecat, audientele se scalda in niste ape foarte tulburi, sunt instabile, greu de controlat si oscileaza. Cand veti trece (din nou sau in premiera) pe un loc fruntas, cel putin in fata Radio Zu, as vrea sa scrii pe blog ca ii multumesti inclusiv acelui segment de public otevist, care pana la urma e si el public, de care acum te dezici. Stii cum e, exemple negative sau nu, pana la urma lumea le cauta iar voi le dati pe tava, doar ca putin ambalate, cosmetizate, pavoazate, cu putina funda si pampon. Practic e acelasi lucru. E un lucru tacit.

  • Florentina
    Posted at 02:25h, 04 iunie

    Cand termini sa mai dai apa la moara unui tampit ca Mircea??Pe bune ca s-a invechit rau si dai in penibil .Lasa-l in pace ca isi ia jucariile si placa .daca tot ii dai raspunsuri pe care sincer nici nu le merita ,nu face decat s-o tina asa si pana cand ??????Cand termini cu subiectul asta scrie mare pe site sau fa anunt la radio ca pana atunci eu nu mai intru nici pe blogul tau si nici radio nu mai ascult .Cu respect .

  • Bogdan
    Posted at 02:58h, 04 iunie

    Apropo Huidulica. Arunca si tu un ochi pe wikipedia si vezi cate lucruri interesante sunt scrie despre Mircea Badea si cate litere sunt scrie despre tine. Si daca tot te crezi tu asa „baietas care nu calca pe Dorobanti” zi-ne si noua la ce capitole sta Mircea Badea prost si prin ce excelezi tu la capitolele respective? (sper sa ai curajul nu doar sa postezi commentul ci si sa dai un raspuns (dar nu ironic cum o faci cand nu stii sa dai un raspuns pertinent))

    mamaaa ce curaj am sa te postez! si daca o sa cauti valoare in numarul de litere de pe wiki nu o sa ajungi nicaieri!

  • AlaRau
    Posted at 04:11h, 04 iunie

    Huidule..te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca pur si simplu nu ai raspunde la impunsaturile astea ieftine? Te rog, cand mai simti nevoia sa-i raspunzi si deci, sa te ataci – nu o face. Lasa-l sa spuna ce vrea si prefate ca nu stii numele de Badea.

  • alex
    Posted at 06:27h, 04 iunie

    mai serban. te-am vazut mai demult la realitatea vorbind despre emisiuni, audiente, cablu, cna. mi se pare ca tu ai putea sa fii un politician sau un om din administratie foarte bun. nu mi se pare ca esti f bun la capitolul umor, nu mai esti spontan de mult dar il ai pe gainusa sa te salveze si oricum esti mai bun decat badea la capitolul bun simt si abordare pro-viata.
    acum sa trecem la badea. problema lui badea e o problema oarecum nationala. nu stiu daca stii pe cineva care a avut sau sufera de tulburari mentale .la noi bolile mentale sunt destul de prezente 10% si mai ales netratate. nu sunt medic dar judecand dupa experienta pe care am capatat-o pana acum ca mircea badea e posibil sa fie psihotic. conditiile initiale ale bolii:1 a suferit enorm de pe urma faptului ca a fost neindreptatit si umilit. 2 nu am vazut pe nimeni din presa la vremea respectiva sa-i ia apararea, cel mai probabil ca a ramas si fara bani. a spus (prin 2006) ca a stat cateva luni in casa si nu a mai iesit de acolo si mai mult ca s-a gandit si la sinucidere. ei bine, cu lucrurile astea eu cred ca nu trebuie sa te joci. mai de curand a spus uitandu-se la o poza din aceea perioada ca nu a iesit din starea aia emotionala (au trecut 5 ani!) si ca singurul motiv pentru care traieste este pentru ca sa plece din tara si intr-un fel sa scape de propriul sau rol/personaj. greseala ta si a multora este ca il considerati un om normal care isi cauta dreptatea. fals. un om normal isi cauta dreptatea pro-activ in schimb el da senzatia unui soarece care alearga pe banda sau unui lup care urla la luna (amandoua exemplele vor sa arate inutilitatea ). poti sa suni la nimereala orice medic psiholog si psihiatru si sa vezi daca am dreptate sau nu. daca tu reusesti sa demonstrezi oamenilor ceea ce ti-am explicat eu poti fi sigur ca in max 10 ani o sa avem in tara mai putini nebuni. nu fac nici cel mai mic misto: psihotic si depresiv cu ganduri suicidale. poti sa suni si sa zici ca intrebi de un amic de-al tau fara sa dai nume.

  • Alexandru
    Posted at 07:45h, 04 iunie

    Pana la urma conflictul cu Mircea Badea nu mi se pare intemeiat, din punct de vedere intelectual este cu mult peste altii care fac emisiuni, problemele lui apar in alte parti ( o cam ia pe tarla cateodata ) si, uneori, e mai penibil decat un copil de 7 ani

  • RADU
    Posted at 08:22h, 04 iunie

    Draga SERBANICA`
    Ca sa fiu clar si concis.
    Diferenta intre voi si ei (Kiss-Zu) este din cultura.Asa cum stii ca bruma de cultura vine din citit………..se pare ca ei au sarit peste.Caterica de doi lei cum fac amandoi pot face toti tiganii de la coltul strazii. Din fericire Buzduganul este putin mai rasarit si asta cred ca este numai talent nativ.Moraru`…..subtire, de vara. DIn nefericire ei au intrat „pe scena” datorita lui Mircea.Si cum se poate observa de departe, Oreste ,amicul lui Mircea a citit si s-a ridicat REAL spre deosebire de „spagatist” care se crede analist politic. A avea libertatea de a expune pe post public opiniile ce-ti trec prin cap nu inseamna totdeauna ca ai si materie cenusie in interior.
    P.S. Nu te admir dar nici nu te urasc !!

  • Adela
    Posted at 08:30h, 04 iunie

    Draga Serban,

    Din cate observ eu M. Badea sufera de un complex, este frustrat insa devine o stare obsesiva pentru cei ce au capacitatea morala sa-l asculte.
    Sincer, Morar si Buzdugan mi se par atat de falsi si de artificiali, se straduiesc sa se faca simpatici. La voi , insa totul pare natural , firesc, un simt al umorului dezvoltat aplicat obiectiv.
    Cantitatea nu inseamna neaparat si calitate; la ce folos sa te bucuri de o audienta mare cand jumate din ea e compusa din frustrati, incapabili de a-si ocupa timpul cu ceva creativ, benefic, dar maestri in a manca semninte pe marginea santului si a jigni tot ce prind in cale.
    Uneori chiar asa il vad pe Badea: ii stii pe muncitotii aia de pe schele sau pe manelistii de la coltul strazii care fac misto de fete, batrani,etc cu ceva de genul: ce fata ai, ce prost esti, ce gras esti..haha..hihi…hehe
    Hai sa-i lasam pe ei sa faca ce stiu mai bine ( SA CONSUME AER AIUREA) , iar voi sa faceti emisiuni cel putin la fel de bune ca pana acum!
    Numai bine din Sibiu!

  • Adi
    Posted at 08:30h, 04 iunie

    Nu merita sa fie bagat in seama infatuatul asta de Badea. E un trist pupincurist a lui Felix. Probabil ca din acest motiv e asa frustrat. Iar voi baieti dati-i inainte si nu ii bagati in seama pe toti taranii astia, pentru ca noi va iubim si va admiram. Si nu uitati ca nu are nimic in comun numarul de ascultatori/telespectatori cu calitatea unei emisiuni intr-o tara ca a noastra, deja OTVizata.

  • Catalin
    Posted at 08:38h, 04 iunie

    pentru radu,il gasiti cateva comm mai sus:
    am o intrebare :Cand era kiss fm pe locul 1 ascultatorii care formau audienta nu tot din cocalarii,manelistii etc,erau formati?
    Mah daca tot vreti sa pupati lumea in c*r macar aduceti argumente plauzibile!
    P.s.Imi place kiss fm (radio zu am asc de vreo 2 ori)dar nu suport ipocrizia

  • Sandra
    Posted at 09:02h, 04 iunie

    Cum vrei putin trafic pe blog, cum scrii despre Badea! :))

  • Whatever
    Posted at 09:12h, 04 iunie

    Tot ne povestesti de iq ,dar tu ce iq ai?Si , daca tot repartizam lumea , ce-ai zice de un „baietel” de 17 ani cu iq de 240, membru in Mensa , care il considera genial pe „mirciulica”?Nota bene , emisiunile tale sunt geniale si ele dar nu mai bine fumati si voi pipa paci odata?E pacat ca doi oameni destepti si destul de realisti ca voi doi sa se certe in modul acesta grotesc.

  • laura
    Posted at 09:20h, 04 iunie

    Ce crezi ??? Mai bine ma uit la Dan Carpatos :)) decat la cronica

    pitipoanka mica!

  • VF. LU OMU
    Posted at 09:24h, 04 iunie

    Adevaru e ca e jale prin emisiuni. Daca ar fi afara in orice tara din vest n-ar prezenta nici meteo. Si totu a inceput cu maestrul Gheorghe, Andrei Gheorghe, acest mare nimic care a introdus flatulenta intelectuala in radio. Si s-a luat. Voi aveti farmecu vostru, Badea are si el dreptatea lui desi de multe ori o da si el prin iarba (ca tot avem voie acum) iar multi care il aplauda nu stie sa vorbeste romaneste. Morar si Buzdugan, Dobro cu alalalt cu paru mare, Mihaiu sunt sub orice critica, elevii lu Gheorghe, Andrei Gheorghe. Dar atata vreme cat sunt oameni care rad la poante de genu asta…au audienta. Eu am vazut taximetristi razand la poantele lor, vatmani, soferi, muncitori, vanzatori de ziare, stergatori de parbrize, pustime care abia descopera cum apar copiii si de ce nu cade apa de pe planeta…Deci fiecare are ascultatorii lui. In alta ordine de idei, pentru cei care sunt plictisiti de asa-zisul razboi Badea-Huidu, mie mi se pare normal sa reactionezi daca esti atacat. La noi acilea daca ai bun simt inseamna ca esti prost. Deci nu se pune. 🙂 Te lupti cu fiecare dupa cum te ataca.

  • Madalina
    Posted at 09:25h, 04 iunie

    Dragii mei eu va iubesc foarte mult si va sustin si va ascult zilnic. Nu exista comparatie intre voi si Mircea asta care se crede destept………de-aia a ajuns unde a ajuns. E frustrat asta e toata treaba. Am pus un comment si pe site-ul lui sa vad daca-l sterge, ca nu cred ca o sa-i convina.
    Va pup!

  • mada
    Posted at 09:30h, 04 iunie

    Amandoi va purtati ca doi copii..si pana la urma. daca el o face pe analistul radio, nu realizezi ca si tu o faci? citind comentariile celorlalti vad ca si tu raspunzi doar ca sa te afli in treaba, incercand sa-si impui punctul de vedere…daca spui ca badea are doua clase nu inseamna ca doar atatea are..ca sa nu mai zic ca este in mod evident un om destept,indiferent daca este frustrat si exagereaza cand se leaga de antipatiile lui.
    Si inca ceva, el i-a taxat fara mila si pe cei care fac greseli gramaticale pe blogul lui…nu il intereaza doar sa fie lumea de acord cu el pe blog;)
    Asta e doar un aspect din ce cred, pentru ca dincolo de razboiul asta fara rost (ca sa nu mai zic plictisitor) nu am nimic nici cu emisiunile voastre, nici cu ale lui;cel putin cele televizate pur si simplu nu pot fi comparate, nu se afla in acelasi registru.
    In rest, toate bune!

  • Diana
    Posted at 09:50h, 04 iunie

    Serban, invita-l la voi in emisiune. Daca are „oo” asa cum a declarat si este si foarte sigur ca poate face fata unei confruntari directe, va accepta invitatia cu placere.. sau nu??

    l-am invitat. nu are oua si nici sange in veioza sa vina! sau nu ii da voie motanul, nu stiu exact!

  • ana
    Posted at 10:12h, 04 iunie

    cand ati aparutmi-ati placut f mult..de fapt ca multi altii care aveau ce sa spuna! din pacate va luat valul…si faceti glume rasuflate… de ceva timp nu ma mai uit la voi! azi citeam in ziar ca te certi cu badea pe blog..asa ca am intrat sa-ti vad blogul..la fel ca emisiunea..rasuflata!!! pacat de voi!

  • luminita
    Posted at 10:14h, 04 iunie

    a fost frumos – si postul asta si emisiunea. tks tuturor celor implicati (tu, mishu si mircea) da’miroase a aranjament. pishikerilor!

  • Alina
    Posted at 10:46h, 04 iunie

    a fost cam urata faza cu „farse trucate buzduganiene”, un atac neloial sincer acum! Denigrezi credibilitatea unei persoane fara sa dovedesti ca cele spuse de tine sunt adevarate! Asta dovedeste faptul ca te deranjeaza foarte foarte foarte mult ca cei de la Zu sunt pe primul loc! a si inca ceva badea nu s-a luat de aspectul tau fizic si de felul in care te imbraci. Ai exagerat cu post-ul asta

  • uncle sam
    Posted at 10:50h, 04 iunie

    Mah toti vreti sa vi se ridice statui,mah pentru ce va atacati atata?Mah voi faceti treaba buna mah, manipulati gloata intr un sens bun mah.La cati oameni falsi si imbecili apar pe ecrane prefer sa va urmaresc pe voi mah.Unul sa adune turma la alergat iar celalalt la inot mah,fiecare la ce se pricepe mah.Daca miscare nu e nimic nu e mah.Sunteti tari mah , restul „care este” e minciuna mah…

  • ame
    Posted at 11:24h, 04 iunie

    Nu e ceva de prost gust,care denota vulgaritatea si ignoranta exemplelor date de tine.Din contra e un lucru bun,facut bine ,asa ca postul dl Badea e f aiurea.

    Tu esti simpatic ca de obicei,in exprimare:).

  • Andreea
    Posted at 11:34h, 04 iunie

    Sincer, certurile astea mi se par ca ale celor intre doi copii de gradinita care se cearta pe aceeasi jucarie. Dar, nu inteleg ceva… de ce ii raspunzi provocarilor? De ce nu ii arati ca esti mai destept decat el (pentru ca esti cu MULT peste el) si sa iti vezi in continuare de treaba fara sa dai frau liber rautatilor si divergentelor… Lasa papagalul sa vorbeasca si tu fa ce stii mai bine.. alaturi de Gainusa. Va iubesc emisiunile inca de la inceput, va ascult cu cel mai mare drag dimineata la Radio… si ma bucur ca sunteti singurii care ati stiut sa va mentineti aceeai traiectorie fara sa aduceti in emisiuni de-alde Guta sau SexyBraileanca doar de dragul audientei. Din pacate, ratingul mare de la emisiunile pline de astfel de ‘vedete’ arata nivelul in scadere al populatiei cu mai mult de 2-3 neuroni… Si, grav e ca unii (cei ce fac emisiunile) se mandresc cu asta!!!

    Continuati sa fiti cei mai buni!!!

  • Ballack
    Posted at 12:04h, 04 iunie

    Serban, eu nu dau 2 bani pe rezultatele studiurilor de audienta. Sunt niste porcarii si nu reflecata realitatea. Sunt persoane care asculta si Kiss-ul si Zu-ul si le place la fel de mult. Sunt persoane carora le plac de morar / buzdu, dar si care va plac pe voi.
    P.S. : badea e cam rau de gura. Nu stiu de ce-l tot bagi in seama. Lasa-l in amarul lui :-j

  • XADO
    Posted at 12:07h, 04 iunie

    Bai puhavilor, asta e , sunteti varza, iar cronica carcotasilor e singurul modul prin care doi papagali ca voi pot sa se ia de Antena 1 si Mircea Badea. 80% din emisiune este strict legata de Antena 1 ceea ce face din Cronica o emisiune strict de atac asupra trustului de mai sus. Nu mai aveti pic de respect si demnitate in voi. Sunteti niste frustrati
    Dans papagalilor !!!

    in loc de creier ai citate din mircea badea- felicitari!
    ps: chiar stii ce insemna puhav?

  • XADOX
    Posted at 12:31h, 04 iunie

    @Spooky: Huidu e chiar dus la ce comentariu a lasat in urma ta… total lipsit de logica dar plin de ura si invidie

  • Valentino
    Posted at 12:37h, 04 iunie

    Eu as fi curios huidule daca tu si cu badea v-ati intalni..si cred ca v-ati intalnit..radeti de comentariile care vi se aduc in presa, pe bloguri etc???Sau chiar nu va bagati in seama, va evitati si toate celelalte nebagari in seama?Doar pt a-mi face o parere…real sau fals acest „razboi”?

  • sfx
    Posted at 12:53h, 04 iunie

    Un lucru e ciudat, dar explicabil dintr-un punct de vedere …cum se infiripa o cearta Huidu / Badea cresc comentariile pe bloguri …
    Ref. audiente ….asa cum ai zis si tu ..inca lumea se raporteaza la voi … deci suteti deasupra …sunteti ETALON ….sunteti de REFERINTA … e normal ca majoritatea sa vrea sa va depaseasca …deci avantaj noi, ascultatorii. …dar asta nu inseamna ca daca depasim audienta e musai ca programul sa fie si de calitate …azi calitatea „comes with a price” …
    Din pacate calitatea dauneaza audientei …nu se poate sa faci audienta astazi, daca nu o gasesti pe Elodia sau nu pui un silicon pe sticla sau o barfa cu iz de sex …
    Multa lume vrea lucruri ieftine si usor de digerat …e mai simplu asa nu dauneaza creierului si nu-l supune la cazne …
    Desigur audienta aduce bani, dar si companiile vor face intr-un final distinctie …nu vor mai putea sa-si alature imaginea de orice fel de emisiune sau vedeta de carton doar ptr ca are audienta …dar va veni cu timpul chestia asta …si pana atunci …ne mai imbacsim cu niste silicoane si elodii!!!

  • Radu
    Posted at 13:00h, 04 iunie

    Serbane, poporul era acelasi si cand erati voi pe primul loc iar gusturile nu s-au schimbat de curand. Cum te-ai mandrit atunci ca te apreciaza asa trebuie sa recunosti si acum o cadere.
    Lucrurile insa nu o sa ramana asa fiindca o sa se sature lumea si de badea curand ca nu poti doar sa negi si sa faci bascalie tot timpul, trebuie sa si faci ceva , sa incerci sa schimbi ceva. Greu dar daca ramanem doar impotenti asa … circ la TV si gata … nu prea merge.

  • Dorian
    Posted at 13:23h, 04 iunie

    O chestie:comparati gramatica comentatorilor de pe blogul lui Huidu, cu cea a papagalilor de pe-al lui Badea. Si ne lamurim cine il urmareste pe karate-kid, si cine-l urmareste pe Huidu. q.e.d. 😉

  • Daniela
    Posted at 13:24h, 04 iunie

    Bravo Serban!Ca bine zici.

  • Marius
    Posted at 13:42h, 04 iunie

    Salut Serbane !

    Eu ma uit la amandoi si nu pot sa fiu de acord cu nici unul din voi cand va atacati.
    El e un pic mai „fresh” acum decat voi dar oricand se pot inversa lucrurile.
    Ce ma oftica pe mine din 4 pagini comentarii e ca unii dintre noi au impresia ca in momentul in care scoti 5000 de oameni din casa esti ZEU. Lucru care mi se pare gresit ( initiativa si mai ales sloganul initial mi se par geniale ).
    Si nu inteleg cum poate cineva sa asculte matinalul de la zu . Eu zic ca sunt penibili si pe tv si pe radio. Eu am impresia ca ma uit la 2 copii beti. Farsele alea cred ca le poti scrie si dimineata cand esti pe wc cu ochii pe jumatate ( ori de la somn ori de la altceva )
    Sper sa se schimbe ceva la Cronica.
    Cred ca lucrul cel mai important care trebuie facut acum este sa va aducem voua o limonada si li MB un ventilator.

    Numai bine.

  • rodica
    Posted at 14:04h, 04 iunie

    PACAT!!! Pacat ca 3 oameni inteligenti si deosebiti ai micului ecran ,care prezinta 2 emisiuni extraordinare ,in care se arata mizeria,snobismul,prostia si saracia poporului roman,nu fac front comun.
    Serban ,te-ai gandit macar o clipa(lasand la o parte mandria si supararea)ce echipa ati forma toti 3?
    Cu inteligenta ,umorul ,ironia si spontaneitatea voastra ,ati reusi sa miscati ceva in tara asta .Ca sa nu mai vorbesc de audienta.
    Citesc posturile si ma infior cand vad ca unii iti iau apararea iar altii te jignesc.
    Dar nici macar unul nu vede de fapt
    mai departe de razbunari si rautate.
    FRATILOR…TOTI 3 SUNTETI GENIALI!!!!!
    MAI BINE UNITI-VA .
    INTELIGENTA VOASTRA VA SPARGE BARIERA PROSTIEI ,IGNORANTEI ,MANELISMULUI ,PROSTITUTIEI SI NESIMTIRII !!!!!!

  • Pingback:Ciumpalacu « Reality 2.0
    Posted at 14:07h, 04 iunie

    […] 3. Pentru ca 3 e numar biblic si e musai sa mai adaug un motiv argumentat cu privire la primul rand scris mai sus. Am sentimentul ca ai plecat de unde ai uitat ca trebuie s’ajungi sau c’ai ajuns acolo unde nu trebuia sa fii. Sa stii ca (inca) te poti intoarce. Era fain cu Teo, simplu, dragut. Era fain si cu ezoteristu’ caftangiu. Da’ singur, pare-se ca nu te prea descurci.  […]

  • ColtDeCrocodil
    Posted at 14:14h, 04 iunie

    Imi spun si eu parerea prompta de cetatean :
    Nu imi place nici la radio zu,nici la kiss fm MUZICA fratica(care din punctul meu de vedere e foarte proasta in comparatie cu anii ’80’90).

    Si la Cronica cat si la radio imi face placere sa va vad/AUD comentand faze comice(inainte cronica continea mai multe momente de comentarii rautacioase ,carcotase ;astea aduceau cred eu rating ),insa cand vine momentul bebeluselor schimb programul ,din cauza muzicii.MUZICA ESTE DIFUZATA SI DUPA CE EMISIUNEA VOASTRA SE SFARSESTE asa ca atat timp cat sunteti live mai scurtati momentele de muzica .Asta este sugestia mea

  • manu
    Posted at 14:49h, 04 iunie

    Draga Huidu,
    Te respect pentru tot ceea ce faci. Imi plac oamenii ironici, iar tu si Gainusa sunteti intruchiparea ironiei. Eu ascult KISS FM , urmaresc Cronica voastra atat la radio cat si la TV. Conflictul acesta dintre badea si tine este absolut stupid, parerea mea. Am asteptari mai mari de la tine decat sa iti mananci nervii cu acest grohaitor. Demonstreaza-i ca esti mai destept, ingrijeste-te de treburile tale si ignora-i atacurile! Multa sanatate si putere de munca.

  • robert
    Posted at 15:07h, 04 iunie

    bine tu cheliutza…ai trecut de 100 de comenturi :)) felicitari..
    esti cumva invidios ca inca isi mai poate ridica bretonul in sus?:)))

    nu. in general parul prost paraseste capul destept!

  • ovidiu petrescu
    Posted at 15:44h, 04 iunie

    nu inteleg de ce te chinui sa raspunzi – chiar daca cu moderatie in comparatie cu MB – unui asemenea personaj. Mai bine … parodiaza-l/ignora-l. Cateodata, rasul nu doar ingrasa, dar face si bine sanatatii … mentale/mintale (na’ ca aici m-am blocat, nu stiu care este varianta corecta). In rest, la cat mai mult umor de buna calitate.

  • anamaria
    Posted at 16:24h, 04 iunie

    Nu urmaresc nici Cronica, nici pe Badea, desi mi-am tras special cablu prin strainatatzuri ca sa raman legata de patria-muma. Cred ca… oricum nu prea conteaza ce cred eu despre tine, Gainusha sau celalalt cal breaz, Badea. Voiam doar sa apreciez faptul ca (desi rareori citesc bloguri si pentru prima data in absolut pe acesta) gasesti timpul necesar pentru a citi comentariile si chiar a raspunde la unele dintre ele. Pare un blog… personal, asa cum toate ar trebui sa fie. Felicitari. Cat despre emisiunile voastre, ar trebui amandoua pensionate. Sunt convinsa ca sunteti cu totii suficient de inteligenti pentru a mai face si altceva pe sticla.

  • cosmin
    Posted at 16:35h, 04 iunie

    in postul asta tot ce faci este sa iti exprimi invidia. adevarul este ca emisiunea cea mai buna are cele mai mari audienta, si ca nu oricine putea aduna 5000 de oameni.
    daca vorbesti de farsele lui buzdugan ca fiind trucate ma gandesc cam cate persoane isi bat capu saptamanal pt. comentariile voastre din emisiune.
    oricum ma intreb cati dintre telespecatorii vostri fideli, va plac pe voi doi mai mult ca pe bebeluse 😉

    tu nu poti sa intelegi…nu ai capacitatile necesare…nu te mai chinui, mai bine admira bebelusele!

  • Bogdan
    Posted at 17:25h, 04 iunie

    bine ca le raspunzi doar la cei care te critica…. asa iti pierzi din cei care te admira, fani…. dar ma rog…. faci ce vrei…. vorba ta:”daaang”

  • EUS
    Posted at 17:46h, 04 iunie

    Huidule esti un penibil…in viatza ta nu o sa poti sa faci o emisiune LIVE…….ciocu mic…

    puncte puncte si cuvantul „penibil”- esti un mirceabadian autentic!

  • alina
    Posted at 17:58h, 04 iunie

    te ubesc…va ubesc p totzi de la kiss fm…cronica is the best…nush ce mas face fara voi dimineatza…va iubesc…suntetzi cei mai buni in ceea ce face nu conteaza p ce locuri suntetzi sau cati va asculta….noi poporu care va ascultam va iubim

  • Alex
    Posted at 17:59h, 04 iunie

    Huidu si mie mi se par exagerate atacurile lui Badea, dar nici tu nu cedezi. Pana la urma, nu am vazut text scris de tine la acest post fara greseli… daca e sa vorbim de „penibil”. La fel, nu stiu cu cat este mai okay sa razi de greselile pe care le fac altii live cand din cate stiu eu, emisiunea voastra este inregistrata (aici poate ma insel, nu te urmaresc prea des)

  • saburele din dodosca
    Posted at 18:08h, 04 iunie

    Ceea ce ma deranjeaza la tine, e doar patetismul tau ieftin si nu audientele sau prestatia ta la cronica; repet, patetismul, uzul necontrolat si nepotrivit al diminutivelor, gen „rusinica” sau al cartonaselor galbene… ma irita !!! cu toate ca dreptatea este de partea ta.

    NU UITA!
    Tonul face muzica.

    Asa ca termina cu vaitatul, lupta sa-l bati pe Badea si pe altii la audiente si cred ca daca ai incepe prin eliminarea diminutivelor, ar fi un bun start.

    Chiar daca nu crezi, fiindca nu ai fost niciodata ZEU, iti spun eu ca cu munca multa ai sa ajung si tu sus si aia sa poti fii si tu odata arogant si indisciplinat
    nu-mi vorbi mie de munca…cele 2-3 ore dormite pe noapte imi sunt martore la ceea ce inseamna munca!

    Sucesuri

  • dany
    Posted at 18:11h, 04 iunie

    sunt alaturi de tine.si mie mi se pare arogant mircea badea.face niste ‘glume’ la care doar el rade.vai de capul lui

  • alin
    Posted at 18:12h, 04 iunie

    Huidule tata cand o sa intelegi ca vremea Carcotasilor a apus??

    cand n-o sa mai misc deloc! da’ stai linistit sunt inca in plina forta!

  • val_vartej
    Posted at 18:20h, 04 iunie

    mai prieteni ati inceput sa fiti plictisitori pt lume cu razboiul asta dintre voi…fiecare are ascultatorii/telespectatorii lui din anumite motive si din respect pt acestia ar trebui sa va vedeti fiecare de emisiunile voastre si sa le faceti cat mai pe placul celor care va asculta/urmaresc…e chiar penibil sa va atacati in emisiuni sau p bloguri sau p alte cai accesibile publicului..si in ultima vreme vad ca o faceti reciproc si destul de des…ar trebui sa va vedeti de treburile voastre personale in alte parti nu stiu…tindeti sa deveniti k emisiunile alea p care le blamati unde lumea isi spala rufele in public…dezamagitor si pt voi si pt badea.toate cele bune va doresc.

  • b00mer
    Posted at 18:21h, 04 iunie

    pun pariu ca nici tu nu esti bucuros de tine

    sunt chiar suparat pe mine!

  • hell09
    Posted at 18:24h, 04 iunie

    Hai, baieti, gata cu CARCOTEALA!!!
    V-a cam trecut vremea… ati ajuns sa faceti emisiuni de genul: bascalie ieftina!… Pamfletul e un stil (daca va mai amintiti notiunea)… Ati ajuns sa dati cu bata-n balta (sau cu „mucii-n fasole”, cum spunea Dinescu – ca tot l-ati dat voi in emisiune).
    Mai vedeti de alte preocupari si, eventual, reprofilati-va… Nici bebelusele nu va mai salveaza (la urma urmei, sunt si ele niste fete dragute si-atat; nici sincronurile nu sunt prea bune).
    Asa ca…. MAI LASATI-O BALTA!

    l-ai vazut pe dinescu in emisiune? deci te uiti! te-am prins! pentru o ‘emisiune trecuta’ inca suntem interesanti si tu ne urmaresti!

  • Alina
    Posted at 19:16h, 04 iunie

    Dupa ce am citit toate comentariile (nu stiu de unde am avut atata rabdare), am observat ca majoritatea observatiilor care ti se aduc se bazeaza pe faptul ca emisiunea televizata nu e in direct.
    Oameni buni, ati fi uimiti sa vedeti cum se filmeaza aceasta emisiune. Ceea ce se vede la tv este exact ce se intampla pe platou. Stiti de cate ori este nevoie sa se mai traga inca o data? De maxim 4-5 ori pe emisiune, si asta de cele mai multe ori din cauza bebeluselor sau ale trupei.
    Eu ii admir pe oamenii astia ca nu fac emisiune in direct si nu intreaba operatorii ce parere au despre „airbagurile” nu stiu carei vedete. Ei chiar se gandesc mai mult de 2 secunde ce vor spune in direct tocmai din respect pentru telespectatori si nu din cauza ca nu ar fi destul de spontani (asta se vede la radio).
    Cred ca am spus deja destul.
    O zi buna!

  • Ada
    Posted at 19:56h, 04 iunie

    Citind toate astea, ma intrebam: la ce foloseste atata „razboi” intre oamenii mass-media…oare merita sa intri in aceasta lume? E adevarat ca in orice domeniu exista astfel de situatii, pentru ca societatea noastra individualista promovoeaza doar orgoliul si mandria…si faptul de „a calca in picioare pe altii pentru a`ti atinge scopul”. Insa, nu se rezolva nimic prin jigniri. Ce e drept atunci cand esti atacat (din senin sau nu) te simti nevoit sa te aperi (si fiecare a simtit pe propria piele); asa ca degeaba atatea idei si mesaje cu acuzatii la adresa ta…in fine…
    Parerea mea este ca fiecare ar trebui sa`si vada „ograda” lui: emisiunile voastre sunt diferite si au scopuri diferite.
    Aici se potriveste proverbul :”vezi paiul din ochiul altuia, dar nu si barna din ochiul tau”.

    P.S. nu vad rolul acestui conflict

  • Daniel Bacau
    Posted at 20:08h, 04 iunie

    Salut Serbane,
    Imi place Mircea, are IQ mai mare decat al tau ( si al meu ), este la subiect, are inspiratie, e bun in direct. Nu-i problema. Imi place si de tine. Este loc pentru amandoi, ar trebui sa faceti si voi un meci de box in scopuri caritabile (o sa o iei in freza, dar nu-i bai), sau un skandenberg ceva, si sa ramaneti macar amici. Nu merita sa va consumati atatea energii in disputa asta.
    Cronica este din ce in mai slaba, dansul bebeluselor nu mi-a placut niciodata(pur si simplu, nu imi place ideea), Dezbracatul e mare figura, mai ales cand merge la evenimente si se baga in sufletul oamenilor.

    Ma repet, ai zis odata la cronica ca ii stai lui Mircea la dispozitie pentru un meci. Cred ca ar fi o audienta beton, puteti face ceva frumos, uneori sportul uneste oamenii.

    Te las cu bine si iti doresc sanatate si liniste.

    Yours,
    Daniel (am inceput sa chelesc si eu, grasan eram deja, in ciuda faptului ca fac ceva sport, so join the club ;P )

  • Bizzy
    Posted at 20:10h, 04 iunie

    de cand e penibil sa alergi? pentru tine poate e, ca ai ajuns pe la 90 km cred..

    87 de kile…mai exact!

  • CR7
    Posted at 20:12h, 04 iunie

    Ce argumente de om ratat ai.Pai ,prietene ,organizeaza si tu un eveniment asemanator ,sa te vad cati oameni „care te iubesc” aduni;)!

    sa adun oameni in treling? niciodata!

  • ralu
    Posted at 21:29h, 04 iunie

    bine ca sunt ei destepti!chiar or fi ei number 1? marturisesc ca mie nu mi place sa ascult radio zu,nu-mi place muzica,nu e de calitate.mai simti nevoia cateodata sa asculti si o melodie mai veche,iar pe postul lor n-am auzit asa ceva niciodata. iar buzdugan si morar mi se pare ca n au farmec
    plus k numele radioului mi se pare fara sens

  • Vlad
    Posted at 21:37h, 04 iunie

    Serbane lasa-l pe Badea,el e mai coleric asa.Atat Radio Zu cat si Kiss FM sunt posturi radio de o calitate foarte buna.Ingroapa „securea razboiului” si te asigur ca M.Badea va inceta cu mesajele injurioase la adresa ta si emisiunii tale.

    Toate cele bune 😉 .

  • cata
    Posted at 22:00h, 04 iunie

    „Vai viata ta de manelist cu aere de intelectual!”
    in propozitia asta ai spus 2 neadevaruri majore: in primu` rand cred ca Mircea Badea nu asculta manele , iar in al doilea rand n-ai vazut tu filme cate carti a citit Mircea , asa ca are tot dreptul sa se dea intelectual! Si te-ai mai legat de „vestimentatia” lui din timpul crosului, as vrea daca se poate sa ne faci tu cateva recomandari cu privire la ce e „cool” sa porti la alergat, ca vad ca esti mare expert ( dar dupa burta cred ca nu alergi nici dupa autobuz)

    aparentele inseala….daca esti in stare sa faci asta mai discutam!

  • daniel v
    Posted at 22:01h, 04 iunie

    apropo de diferenta dintre romania spagatului, a fitelor si a marlaniei si cea reala, a nenorocitilor care stau cu picioralele in apa si cu ochii la cer

    La inundatii, in ciubote – Roznov (Slobozia) Neamt – foto

    http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/la-inundatii-in-ciubote-roznov-slobozia.html

  • Adam
    Posted at 22:12h, 04 iunie

    „(cum alerga el la cros printre 5000 de oameni cu ochelarii de soare pe nas si in “maieu”, penibil mai esti mama draga)” – daca ai sti si tu sa pui o virgula nu ar mai trebui sa explici ca te refereai la MB si nu la cei 5000 de oameni. Si tu esti 99% Mishu, altfel, esti 0. Esti foarte nesuferit, un gras figurant. Si spun asta pentru ca am avut „placerea” sa te vad cum te manifesti in afara cadrelor si dincolo de microfonul de la radio. Accepta critica lu’ Badea ca echivalentul criticii pe care i-o faceti voi, nu mai sari ca intepatu’. Mie imi dai impresia ca te duci sa plangi la mama de fiecare data cand se ia „ciumpalacul” de voi. Vezi-ti de treaba ta, adu ca si argumente fapte reale si da-i in gura daca ti se pare ca se ia de tine/voi aiurea. El iti da audientele pe blog (nu ca ar fi treaba lui, dar, deh…trustu’) si tu te iei de el ca alearga in maiou si cu ochelari de soare. Si el se ia de tine ca esti gras. Si tu te iei de el ca are freza gelata. Ba a mea e mai mare. Ba taica-miu e politist. Dar pe tine nu te duce capu’ sa fii tare pe pozitie si sa ii demonstrezi ceva, asa ca apelezi la glume de copil de clasa a 5a si apelezi la mila publicului, cersesti intelegere de la ai tai. Esti penibil.

    asta cu penibilul de la final iti strica toata constructia logica ce nu e deloc proasta….

  • Seba
    Posted at 22:46h, 04 iunie

    Salut! am citit si mesajul lui Badea la adresa voastra…faza e ca nu va inteleg, si permiteti-mi sa va spun ca, de fapt, va comportati ca niste copii, de fapt, mai rau: ca Andreea „Zana Surprizelor” si „Raduleasca”, daca va aduceti bine aminte! Va rog, in loc sa va „duelati” miseleste, adresandu-va epitete, incercati sa va concentrati mai mult pe ascultatorii si cititorii vostri, oamenii care va apreciaza, atat pe dumneavoastra, cat si pe Badea. Astfel, cred ca ati da dovada nu numai de maturitate, si voi putea spune dupa aceea: uite doi gentlemeni!
    Va urmaresc, atat pe dumneavoastra cat si pe Badea, amandoi incercati acelasi lucru, prin metode diferite, dar, din cate vad, nu incetati aceasta „joaca de copii” cu aruncatul pisicii moarte de la unul la altul! Multumesc. O seara placuta!

  • Posted at 22:59h, 04 iunie

    După ce faci garagaţă cum nu e bine deloc să fii numărul unu în România, pentru că e de porc(cum spune M.B.) la final la P.S. feliciţi kiss fm şi ne spui cum e el cel mai ascultat radio din ţară. Eşti cam popândău tu aşa de felul tău (puncte-puncte)

    asta e adevarul deocamdata, felul distorsionat in care se prezinta lucrurile, ma face sa reactionez asa!

  • Stoma
    Posted at 23:20h, 04 iunie

    Salutare!! Nu stiu de ce iti batzi capul cu acest (nimeni) Badea :mai bine il ignori si il va durea m ai mult..bafta la cronicutza!!

  • du-te in Pula...
    Posted at 23:46h, 04 iunie

    …mea
    degeaba incercati sa va scoateti din rahan, asta e adevarul nu mai sunteti ce ati fost, cateodata suntei chiar penibili

    da stiu …un singur cuvant cunoasteti: penibil

  • dila
    Posted at 23:58h, 04 iunie

    sincer acum, tu ori esti prost ori esti ipocrit. as fi fost de acord cu tine atat timp cat audienta nu ar fi insemnat niciodata pentru tine un argument.
    insa daca iti aduci aminte tu si Gainusa ati facut de multe ori caz de audienta pe care o aveti.
    prin urmare argumentul pe care il aduci tu in articolul asta te plaseaza in una din cele doua categorii cu care am inceput acest comentariu 🙂

    datele problemei s-au schimbat. noi facem audienta dar nu cu orice pret. cam asa e diferenta. pe termen lung noi suntem castigatori.

  • Cezar
    Posted at 00:08h, 05 iunie

    Si… te-ai cacat?

    prozaic….asa cum m-au obisnuit fanii ciumpalacului!

  • horatiu
    Posted at 00:22h, 05 iunie

    Nu inteleg de ce a degenerat atat de tare treaba asta cu sexy braileanca…doar pentru ca si-a luat numele asta, nu inseamna ca este o personalitate marcanta pentru Braila, oras care in ciuda multor lucruri mai putin bune, se poate lauda cu personalitati ca Maria Filotti, Ana Aslan, Panait Istrati si multi altii, la fel de „anonimi” dar care sunt pusi in umbra de astfel de „celebritati”.

    corect! nu e vorba de oras ci de o tp de itipoanca reprezetativ. putea sa fe la fel de bine sexi aradeanca, brasoveanca, craioveanca etc!

  • cristina
    Posted at 00:50h, 05 iunie

    senzatie de deja-vu…miercuri am nimerit intimplator pe Cronica Circotarsilor si am auzit exact acelasi discurs. Acelasi, zau, cu toate semnele de punctuatie. Asta e de Top Rusinica. Pacat

  • stelistul07
    Posted at 01:25h, 05 iunie

    o jegoasa va injurat in toate felurile pe 0tv, acum cateva minute….

  • SirNeo
    Posted at 01:35h, 05 iunie

    ahaha n1 serbane i-ai zis-o

  • Florenta
    Posted at 01:50h, 05 iunie

    Iata „opinia mea”:indiferent pe ce loc veti fi oricand si in orice clasamente,sunteti unici,aveti ceva ce le lipseste celorlalti;pe langa inteligenta,umor,talent,spontaneitate voi aveti o anumita limita si o doza de bun simt in tot ce faceti si spuneti,cel putin eu asa va percep si de aceea fanii vostri printre care si eu ma numar de multi ani chiar va iubesc pentru ca da,poti iubi pe cineva chiar daca nu-l cunosti personal{ a nu se intelege gresit}.Eu una va iubesc pe toti cei de la cronica pentru ca ma faceti sa rad si pentru ca datorita voua deschid cu mare placere televizorul in serile de miercuri ceea ce in zilele noastre e mare lucru,tinand cont de ce vedem pe la televizor in ultimii ani{numai tampenii}
    M-as bucura sa nu-i mai bagi in seama pe cei care se leaga de viata ta dar fiind si eu in aceeasi zodie stiu ca e cam greu.Oricat ai vrea nu poti trece cu vederea marlania,ignoranta,nimicnicia si din cand in cand simti nevoia sa le amintesti unde le este locul{nu ca ei chiar ar intelege chestia asta}
    Va urez sa va mearga bine,pentru ca din punctul meu de vedere chiar meritati!

  • alex reloaded
    Posted at 05:15h, 05 iunie

    am vazut 260 de com aici si 185 in partea ailalta. habar n-aveti ce inseamna aia boala psihica. serban repet, intreaba orice psholog vrei : mircea badea e psihotic si depresiv. esti chiar fraier daca il tratezi asa cum il trateaza toata lumea(che guevarra, omul contra statului samd). cauta ca nu te mint. medicamente!

  • Cosmin Iacob
    Posted at 06:35h, 05 iunie

    nu prea imi place scandalul asta dintre voi, pentru ca va urmaresc pe toti.
    ok, sunt complet de acord ca Badea il pupa in cur pe Voiculescu prin simplul fapt ca nu zice nimic de el (exceptie a facut episodul cu aerul conditionat, dar si asta facuta la modul „simpatic”).
    si voi gresiti de multe ori ca va puneti la mintea altora. stiu ca este greu sa treci peste acuzatii de tot felul venite din toate partile, dar mai bine il lasi in pace cand depaseste limita: oricum nu rezolvi nimic cu el.
    la chestia cu audientele, chiar daca ati fi ultimii in clasamentul audientelor, cu cel mai mic numar de ascultatori la radio, eu unul as fi mandru sa fiu printre ei. de doi ani va ascult numai pe voi, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor cand nu lucrez sau cand aveti probleme cu transmisia programului pe net.
    oricum, baieti, lasati-l dracului pe badea cu aerele lui de om superior (pacat, pentru ca daca ar renunta la ele ar fi un boboc de baiat, dar asta este, nu poti sa le ai pe toate. are totusi talent si priza la public).

    p.s. – despre campania lui „contra statului” nu pot sa zic decat un singur lucru de rau: a politizat-o prin simplul fapt ca i-a dat numele asta. daca ii zicea pur si simplu „hai sa dam burta jos” mi se parea ok. asa insa…
    cu toate astea, lumea care s-a dus in parc a facut-o totusi pentru o cauza frumoasa.

  • cdmitroi
    Posted at 08:07h, 05 iunie

    Daca o sa incetati in ai mai imita pe manelisti, pe tigani, pe becali si pe toti ratatii astia, promit ca o sa va reascult si o sa va reurmaresc. pana atunci mergi pe guerrilla;)

  • Laura
    Posted at 09:17h, 05 iunie

    Cel mai mult din tot postul asta imi place ca ai spus „imi pasa mai mult de oamenii care inca ne asculta…”.Da, va asculta si ar fi pacat sa-i dezamagiti odata ce le-ati castigat increderea ca voi sunteti ceva diferit .
    Ceea ce nu inteleg multi dintre cei care comenteaza si posteaza aici este ca in 10 ani de televiziune si de radio nu poti fi tot timpul pe primul loc ,nu poti fi tot timpul in aceeasi forma si entuziasm ca la prima emisiune ,nu poti emite in permanenta idei noi care sa multumeasca pe toata lumea . Dar poti in schimb sa fi constant in ceea ce faci si sa nu schimbi macazul la prima critica pe care o primesti ,sa susti o idee cu riscul de a nu fi in „trend” si mai ales sa te straduiesti sa o faci bine .
    Atunci cand ai reusit sa faci ceva personalizat ,original si constant pe o perioada atat de mare de timp si cand ai un public care oricat de ocupat ar fi isi face timp pentru tine inseamna ca nu prea mai ai nevoie sa fi pe primul loc caci faci ceva mult mai import scrii istorie .
    ” Cronica carcotasului” si ulterior „Cronica carcotasilor ” va ramane in mintea tuturor si, chiar si peste 50 de ani, cineva isi va aduce aminte ca atunci cand era el tanar era o emisiune la radio si la televizor pe care se straduia sa nu o piarda .
    Asa ca de ce sa vrei sa fi la un moment dat numarul 1 pentru toata lumea si sa te chinui sa nu fi detronat cand mai bine refuzi sa intri in competitie iti sustii ideile si castigi ceva mult mai important ,esti inventatorul propriului tau stil si esti numarul 1 tot timpul pentru niste oameni care chiar conteaza.

    Mie una imi place ce faceti ,sunt de acord cu ideile voastre si cu modul in care le expuneti si ma incanta sa vad ca va intereseaza de cei care va asculta …asa ca mai bine carcotas decat …altceva 🙂

    multumim! iti multumesc sincer, pentru ca atunci cand citesc mesaje ca acesta, imi dau seama ca nu suntem singuri, ca publicul nostru, in general discret si muuult mai putin galagios decat cel certat cu bunul simt, are inca puterea sa sustina, si dupa 10 ani, o emisiune care inseamna mai mult decat televiziune, inseamna un stil de viata, o incercare de a gasi si altceva in tara asta plina pana la refuz de rrrrrromanism!

  • obama bin laden
    Posted at 09:54h, 05 iunie

    Huidule nu pot sa zic de cat k proasta pula a fost la curu matii, esti un afcerist de proasta calitate si un vierme imputit. Mi e scarba cand te vad la telvizor si mut repede pe alt program k sa nu vars grasan jegos ce esti. bine k nu are miros televiziunea deoarce cred k asi fi varsat la cum puti tu si colegul tau avortul ala spontan.


    inca unul: bravo mircea ce fani ai, oxford scrie pe ei! ce-mi place mie e ca desi sunt inrealitate niste anonimi niciunul dintre „vitejii” astia nu semneaza cu numele real!

  • genica boerica
    Posted at 10:05h, 05 iunie

    recunosti ca „ciumpalacul” te-a saltat vreo 20 de locuri pe trafic.ro? Si daca a iesit in maieu sa alerge care-i problema? Nu s-a dus la film in mall sau la o partida de table in fata blocului. Omul a iesit sa faca sport in echipament de sport. Da o cautare pe google-imagini si ai sa vezi cum arata echipamentul unui alergator. Eu cred totusi ca te-ai luat de el doar de dragul audientei.

    pentru audienta pe blog?! vezi vreo reclama la mine pe blog? eu pierd bani cu el nu-i fac. ciumpalacu e plin de reclama, desi la ce oameni intra uzual pe blogul lui e o reclama cam degeaba! si in plu audientele astea chiar nu conteaza: pe locul 40 sunt vizitat chiar de cei care sunt interesati de ce gandesc eu nu pustani frustrati care au invatat doar cuvantul „penibil” si cum sa puna puncte puncte!

  • corina
    Posted at 10:22h, 05 iunie

    Esti varza..Fara Gainusa se cunoaste ca nu stii sa inchegi o idee, ci doar sa scrii fraze fara sfarsit.
    Imi pare rau ca am intrat pe blogul tau, nu o sa mai fac greseala asta niciodata.
    Sanatate,
    Corina

    poti sa incerci peste 10 ani cand o sa deslusesti sensul frazelor mai lungi!

  • vaist
    Posted at 10:45h, 05 iunie

    nu vreti niciunul sa faceti audienta cu scandaluri dar cam asta faceti… ma uit la ambele emisiuni si nu vad ce concurenta ar fi intre voi, poate doar orgolii de olteni.
    si inca ceva, cel mai destept si inteligent intinde mana celuilalt.
    sa vedem aici care din voi………..

  • Radu
    Posted at 10:57h, 05 iunie

    Azi dimineata l-am vazut pe semidoctul Badea afirmand la emisiunea sa „In gura presei” ca Tezaurul de la Pietroasa („Closca cu puii de aur”) ar fi in inca in Rusia impreuna cu restul tezaurului trimis de Romania „la pastrare la rusi” in 1917. Il poti informa ca poate sa il viziteze daca vrea (eventual i puteti trimite un bilet la muzeu sa il vada si sa nu mai vb prostii) – „in 1917 a fost trimis in Rusia, impreuna cu tot tezaurul national, si s-a intors de acolo in 1956. Din 1971 este expus la Muzeul National de Istorie al Romaniei.”

  • Je
    Posted at 10:58h, 05 iunie

    Domnule Huidu
    Va stimez si va simpatizez pe toti cei de la Cronica, dar e pacat ca nu puteti cadea la pace cu dl. Badea. (am varsta apropiata de a dvs dar nu imi permit sa va tutuiesc). Aveti acelasi scop cu totii si pacat ca nu va uniti fortele. PACAT.
    Dictonul spune: ‘dezbina si condu’ – va lasati dezbinati si condusi de niste orgolii care chiar nu isi au rostul si care va impiedica sa realizati ceva intr-adevar important. Ati putea, pentru ca aveti ‘uneltele’. Cu totii: Cronicarii de la Cronicuta, echipa Radio Guerilla si Mircea Badea.

  • suspectul
    Posted at 11:09h, 05 iunie

    salutare dinpunctul meu de vedere sunteti la fel ocupati acelasi loc in ograda televiziuni dar cea ce va diferentiaza este faptul ca serbane iti permiti sa te iei de orcine si sa vorbesti despre tot ce te deranjeaza e un lucru bun si de aceea va apreciez pecind m babel face spalaturi in direct poate si in rect pentru voiculescu si denigreaza voit si poate din prostie pe cei care il sau ii deranjeaza am citit comentariile celor lalti si unii sunt adevarate mascote manipulate care nu au nici un gram da cultura dar sa inteleaga ca sunt poate in unele situatii putin sau mai mult manipulati de toti jagardisti de la antene a cum era cel mai tare cuplu gidea tristoiu si suvita ala nu stiu era varza cum puteti oameni buni sa va uitati la capatos cu toti idioti aia care habar nu au de nimic si sa asculti radio zu cu moldoveni aia care spun mereu ce ai face pentru zece mii de euro si farsele alea regizate cind mai scapa unul cu nervi tari o perla si citeodata isi mai pierde si frecventa e jalnic cum vin toate ciorile la antene prima cu ciresa din tort si pro tv si incearca sa para cei mai tari dar sunt varza si spun atitea minciuni si unii cred cu desavirsire dar ce le intrece pe tote e insasi m babel prin natura sa absolut apupincurista

  • walkink on a dream
    Posted at 11:14h, 05 iunie

    nu prea va urmaresc pe niciunul dintre voi, va mai citesc blogurile cand imi amintesc. dar oricum articolul tau este de bun simt, felicitari !

  • Bass
    Posted at 11:17h, 05 iunie

    Ah ce usor spui acum ca audientele nu mai conteaza dar cand ati castigat de nu stiu cate ori premiul de la nu stiu ce revista aveati grija sa il aratati in emisiune acum cand nu mai castigati nimic … brusc premiile si auditentele nu mai conteaza IPOCRITULE! Inainte ma uitam la Cronica in fiecare saptamana dar de vreo 2 ani incoace s-a dus emisiunea..scenetele sunt din ce in ce mai prost si mai vulgar jucate, glumele sunt din cale afara de penibile si rasul fals pe care il afisati dupa a 10-a dubla deja nu mai pacaleste pe nimeni, singurul lucru valabil din emisiune este dansul fetelor care nici ala nu merita sa schimb canalul pe voi si sa ma uit. Ca si concluzie…emisiunea voastra a fost buna cat a fost la inceput primii ani… dar ati avut grija sa o stricati. Acum referitor la acest blog … adevarul este ca scrii mult si tare prost, jigniri ca la coltul blocului fara pic de creativitate (oricine te poate face prost dar nu oricine te poate face prost dar sa sune ca un compliment) si chestia cu spagatul intre 2 scaune este foarte veche chiar nu ai imaginatie sa scoti altceva nou ?? se pare ca nu..oricine se poate lua de acel spagat..ORICINE dar tu om cu pretentii speram sa gasesti alta..eh se pare ca m-am inselat. Ca si concluzir finala…Corcodusii sunt penibili, Piss FM penibil (muzica de cacat) tu…tu scrii prost si injurios.

    numai bine si veniti cu noutati.

    aveti aceeasi placa pe care o rotiti la nesfarsit: emisiunea nu mai e ce a fost, e inregistrata, eu sunt si gras si prost si chelios, mama ce tari erati si ce prosti sunteti acum etc! aici minti: nu te-au uitat niciodata cu placere la ea ci doar pentru ca era la moda, nu intelegi ce vrem noi de la viata asa ca te rog nu te mai chinui sa citesti blogul ci nici sa te uita la emisie! nu e pentru tine si nici nu te reprezentam!

  • samburele din dodosca
    Posted at 11:20h, 05 iunie

    serban huidu:
    „nu-mi vorbi mie de munca…cele 2-3 ore dormite pe noapte imi sunt martore la ceea ce inseamna munca!”

    io:
    Atunci ai o problema!!!

    sau, ca sa-ti mai dau o sansa, iti sugerez sa dormi mai mult, sa te refaci si nu uita ca orice exagerare, in bine, sau in rau, dezechilibreaza balantza, deci e RAU.

    SucesurICA

  • Darius_II
    Posted at 11:59h, 05 iunie

    Huidu,

    vrea sa manange si omu linistit, hop si tu: „Sunte-ti si voi aici!?” si apoi bineinteles numai gurita ta se auzea in toata sala.

    Noi in Ardeal cand vrem sa indepartam niste caini mari spunem „ciba”… la pechinezi undeva vad o oarecare asemanare… cred ca o sa spunem „hui, hui, hui…” :))))

    N-am nici o problema, dar noah cand vrea omu sa manance, mai taci si tu, stiu colegii tai cine esti nu tre sa fii Cronicuta 24/7.

    Numai de bine…

    la ce te referi fii mai explicit nu stiu despre ce sala e vorba…

  • eu zis mata
    Posted at 12:11h, 05 iunie

    Penibilul atinge cote inimaginabile…tu stii in ce lume traieste? eu care am muncit in cacatul ala de trust tv?!? Mars tu si cu penalele alea 4 si formatia fara nume ! reclama voastra pe seama lu badea e o zvacnire puhava. Zoaie de oameni ! 1 gras adica tu si un Fustrat psihic si cu frica de a face o emisiune live ca voi munciti extraordinar…Bai muie proasta in locul REFUZAM NASTEREA!

    Mai bine sper sa iti dai seama cine te face atunci! Prima TV ! Mai bine ma intorc la TVRM de unde am plecat ! Mars Flegmelor

    inca unul reprezentativ: bravo mircea, asta ti-a desavarsit constructiile propozitiilor si a scris cam ce-ai vrea tu sa spui dar nu-ti permiti! trai-ti-ar toata slehta de cocalari pe care-i reprezinti!

  • ana
    Posted at 12:18h, 05 iunie

    Si voi si Mircea jucati un joc de „Ba pe-a ma-tii!” care a devenit destul de enervant. Incetati, va rog. Nici nu mai conteaza cine a inceput, daca nimeni nu are de gand sa se opreasca. Nu va spun „kiss and make up”, dar ati putea macar sa nu va mai folositi emisiunile si blogurile pentru rafuiala voastra personala. Sunteti totusi niste fiinte rationale, persoane publice. Ganditi-va ca fanii vostri nu sunt obligati sa suporte conflictul acesta. Keep it fair-play, va rog inca o data. E sub demnitatea voastra.

  • Unuplusnoua
    Posted at 13:05h, 05 iunie

    of of mai mai

  • fara legatura
    Posted at 13:23h, 05 iunie

    ia uita-te la poza asta http://www.magicomp.ro/poze/toma_cod.jpg si zi-mi ca n-am dreptate! Nu seamana leit unul cu altul? Codrut are mult si din gestica lui Toma si cred ca si din talentul lui. Parerea mea este ca ar trebui sa se apuce serios de actorie decit sa piarda timpul cu „fitzele lui dezbracatu'”. Ce zici?

    e off topic dar zic ca ai dreptate, numai ca din actorie se moare de foame, din televiziune se supravietuieste!

  • mortii matii
    Posted at 13:57h, 05 iunie

    Unde mortii matii ai tu oameni care te iubesc grasu’ puli mele??? Infectule esti un infumurat incult…ai avut momentul tau de glorie, acuma taci si inghite penibilule ca mai mult te afunzi

    am primit destule mesaje dástea care sunt reprezentativii pentru fanii de „no1”. mircea te mandresti cu ei?

  • sudist
    Posted at 14:33h, 05 iunie

    am observat ca l-ai criticat vizitator de al tau ca nu stie sa scrie corect..dar adu-ti aminte de greseala ta de acum ceva vreme,tot din posturi.hidos este sa critici gresilele altora,si sa le comiti si tu,ulterior! adu-ti aminte HUIDULEEE,ANALFABETULE.respect pentru longevitate,dar renunta la bebelusele alea,ca sunt imagine reprezentativa pentru pitipoance de dorobanti!

    bebelele sunt orice numai piti de dorobanti nu!

  • sudist
    Posted at 16:06h, 05 iunie

    si inca ceva…intr-un moment de sinceritate maxim,in care latura obscura a pshihologiei abisale,sa fie dominata de OBIECTIVITATE….admiri\iti place ceva la Mircea Badea?sunt foarte curios.numai bine

    imi place: cimpalacul are verva si face frazele bine, asta il face si mai periculos!

  • mery
    Posted at 16:32h, 05 iunie

    Hai,zi mai des de Badea,poate asa mai cresti si tu pe TRAFIC RANKING DE LA 44 LA 23,hai ca poti mai mult.
    PAPAGALILOR DANS!
    PS-Mai posteaza si injuraturile,ca nu esti Basescu.

    multumesc o sa-l injur pe badea in fiecare zi poate ajung no1!

  • Rares
    Posted at 16:50h, 05 iunie

    Huidule , esti un caz trist , degeaba il faci pe Badea in toate felurile ca si tu esti la fel . Nu sti sa raspunzi decat cu aceeasi moneda .
    Sanatate

  • calinu'
    Posted at 18:24h, 05 iunie

    mai huidule…nu te lua asa tare de badea ca are si el meritul lui. cati fraieri gasesti tu sa le dai o masa si niste ziare (fara aer conditionat) si sa-ti faca o emisiune foarte buna de cele mai multe ori, sa aiba si cel mai mare rating.
    si inca o chestie…initiativa cu alergatul prin parc mi se pare mai mult decat laudabila…suntem un popor de sedentari, putini fac sport, si daca unii ca badea reusesc sa scoata 5000 de oameni sa alerge prin parc, nu e chiar degeaba. si nu, nu au iesit manelisti cum zici tu…au iesit oameni normali care au crezut in ceea ce face el.

    emisiunea lui la radio nu am ascultat-o, dar nici pe-a ta…oricum eu cand dau pe un radio nu vreau sa aud decat muzica… nu jumatate din timp o emisiune idioata si cealalta jumatate reclame

    PS:ai fi mult mai apreciat, daca ai ceda tu primul…urmand pilda aia: cel mai destept cedeaza, ai avea o bila alba…pana atunci vezi-ti de barna din ochiu tau;)

  • mariusica
    Posted at 19:09h, 05 iunie

    Despre cine vorbesti??/.Cine-i caracterul asta???Te rog frumos sa nu mai vorbesti despre toate nulitatile pe blog ca ocupi memoria serverului aiurea.

  • nana
    Posted at 19:15h, 05 iunie

    cum crezi ca la sondaje zafiu iese mereu in frunte?nu-i bun deloc,nu zice nimic special.


    are cea mai buna acoperire si un public foarte fidel!

  • Cristian
    Posted at 19:18h, 05 iunie

    Serbane, uita-te la poza de pe blog-ul lui Mirciulica, in dreapta jos e curu unui caine =))

  • iris
    Posted at 19:41h, 05 iunie

    Serbane observ, cu mare tristete, ca majoritatea celo care te injura si te blameaza sunt oameni fara cunostinte ale limbii romane, deci e clar ce public are Mircea Badea..Consider totusi ca acest scandal este inutil si ca tu fiind partea mai inteligenta, ar trebui sa ignori toata situatia, renunta la a te mai certa, nu faci decat sa-i dai apa la moara lui Badea. Stii bine ce public aveti voi la Cronica, stii ca spre deosebire de altii gen TEO, Vacanta Mare etc. voi ati trecut peste atatia ani cu succes. Va cunoasteti valoarea de profesionisti, ce va mai intereseaza ce spune unul sau altul mai prost ca noaptea?

  • alinu
    Posted at 20:34h, 05 iunie

    Eu sunt echidistant in acest razboi al vostru, fiindca va urmaresc pe amandoi…cu toate acestea, cu parere de rau pentru tine, tre sa spun ca il admir o idee mai mult pe badea..si stii de ce? pentru ca nu isi regizeaza emisiunea…sau nu pe toata…imi place mult cronica voastra, dar cand vad ca te uiti, atat tu cat si gainusa, pe desfasurator numai pentru a-ti da seama ca tre sa razi sau sa faci o remarca simplista, imi piere tot chefu…nu aveti spontaneitate deloc, dar absolut deloc…nu puteti sa reproduceti 2 silabe fara desfasurator…cu toate acestea, va urmaresc in continuare, deoarece imi place ce incercati sa faceti…nu am facut aceasta precizare in nume de rau…as dori, daca se poate, chiar sa o iei in seama si sa te gandesti la ce ti-am spus…daca emisiunile voastre, atat cea de la tv cat si cea de la radio, ar avea un gram de spontaneitate, v-ati apropia de „perfectiune” (am pus-o intre ghilimele, deoarece nu exista, dar, totusi, voi ati fi aproape 😉 )

    la o emisiune de televiziune-subliniez EMISIUNE participa 100 de oameni si este extrem de greu sa faci cam ce vrei tu, orice improvizatie e indelung repetata! ne vrei spontani? asculta dimineata la kiss acolo suntem doar noi! badea nu face o emisiune de televiziune ci un fel de presa citita si comentata cu voce tare, cam ce facem cu totii pe wc dimineata.

  • ignoratzi-ma
    Posted at 21:41h, 05 iunie

    Huidulica, sincer iti spun, eu cred ca daca dai nas in nas cu Badea iti iei niste capace de Maseratti. Cu postul asta i-ai dat maxim. Pe mine ma amuza cearta dinre voi. Si ca tot ai zis de Braileanca, Sugaru si alte alea, nici tu nu esti departe, dar chiar deloc. Daca vroiai sa pari mai intelectual, trebuia sa taci dracu. MB credea ca a castigat razboiul, noi ceilalti care gandim mai mult ca el si probabil mai mult si ca tine stiam ca de fapt desteptul cedeaza primul. Sau nu ? Oricum, pe mine nu ma amuza nici Nikita, nici Naomi, nici celelalte prostituate tv. Dar voi ma amuzati din simplul motiv ca vreti amandoi sa pareti merele de aur din copacul ofilit. Sper sa nu ma injuri, este doar parerea mea . Salutare si bafta in certuri. Astept replica lui Baditu dupa care replica ta iar. Continuati, faceti-ma sa rad. Ha-ha-ha !

    a dracu’ specie de animal esti, razi de balacareala si dupa aia o combati. misto! mi-a placut aia cu merele din orasul ofilit!

  • toader
    Posted at 22:09h, 05 iunie

    du te ba in pizda matii de puhav prost

  • daniel v.
    Posted at 22:23h, 05 iunie

    o sa ajungem ca toate in tara asta sa fie o fenta; o mistocareala

    FREE. GHID pt FRAUDA ALEGERI (prin santaj, cumparare de voturi, furaciune etc)
    http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/ghid-pt-alegeri-fraudate-prin-furaciune.html

  • Adam
    Posted at 23:49h, 05 iunie

    Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins ca nu ai avut o replica din aia de a ta, chipurile sarcastica, la postul meu precedent. Daca te-ai comporta si ai replica la fel de pertinent si in disputa cu MB, acesta ar ramane penibil de unul singur. Toate cele bune!

  • Sadak
    Posted at 00:25h, 06 iunie

    Șerbane, iar ai dat-o-n penibil. Ce treabă are că poartă maieu și are ochelari de soare? Ce voiai să poarte, trening pe 30 de grade? Voiai să aiba cipici sau izmene? Și te lauzi că sunteți pe primul loc în țară, printre oameni de la coada vacii și din spatele rațelor. Acolo nu se mai pune ca la București, nu?

    maieuar sau treninguist e acelasi lucru mama draga!

  • Rar3sh
    Posted at 00:27h, 06 iunie

    Dupa cum i-am scris si lui, nu stiu daca conteaza statistica radiourilor pe Bucuresti, romanii traiesc in toata tara;

    Apoi, spre deosebire de el, voi faceti radio; sunteti de mii de ori mai buni decat, cum spuneai tu, „hahaitul” cititor de presa :)) E cam imatur pentru cati ani o avea.

    Si mi se pare normal sa-i dai replica, a atacat primul. Oricum presa ar trebui selectionata, jumatate din ea ne invata numai porcarii.

    Voi fi carcotas si kiss fm-ist mereu 😉
    felicitari huidule (si echipa de la cronica) pt tot ce fac(et)i !!!

  • tony
    Posted at 02:18h, 06 iunie

    tu cred ca nu iti mai vezi P..A de burta si razi de ala ca alerga cu ochelari si in maiou. esti penibil si ai o emisiune super usor de facut tu esti angajat ca mascarici, capul nu prea te duce. te tine in spate gainusa.tu nu esti in masura sa poti rade de cineva cum e imbracat sau cum arata,inainte sa critici uitate la tine: un gras cu o strungareatza de taran ca in filmele cu prosti :)))))

    da’ fara maieu de taran di obor si fara ochelari de meltean pe moaca si fara fraza de gigolo ratat!

  • oana
    Posted at 03:55h, 06 iunie

    am sa incep prin a-ti spune ca tu si gainusi sunteti penibili!nu sunteti in stare sa faceti o emisiune live la tv dar in schimb ii criticati pe altii care fac asta si mai fac cate o greaseala.daca tot criticati ,as vrea sa va vad pe voi live,sa vedem voi cate balbe faceti?si app cu tara…daca v-ar pasa atat de tare,nu aveai asa multi bani de pe urma tatalui socru’care e primar din cate am auzit s-au asa ceva…asa ca lasati-ne!ca sunteti de ras..pe bune 😉

    si blonda si din caracal, incredibil mama draga!

  • Andrei
    Posted at 09:02h, 06 iunie

    dimineata, spre munca, ascult kiss sau, cand o dati in balarii prelungite pe un anumit subiect, magic fm sau pro fm – imi plac ideile voastre insa uneori va confundati cu baietii pe care nu ii voi asculta niciodata(cei de pe primul loc in Buc) si sunt nevoit sa schimb postul
    seara, ma uit la mircea badea – imi plac si ideile lui

    nu inteleg de unde razboiul asta intre voi- nu aveti unde sa va intersectati in opinia mea si chiar nu inteleg de unde rautatile astea intre voi

    poate ma lumineaza si pe mine cineva ca altfel mut pe postul cu ea mai mare audienta in capitala :))) never

    multam

  • Pingback:S vs B si O vs M « ®a®3sh – Viata nu e intotdeauna foarte lunga…Foloseste-o cu cap !
    Posted at 11:11h, 06 iunie

    […] mascarada a inceput ceva mai demult intre Serban Huidu si Mircea Badea. Nu prea inteleg eu de ce acestia doi isi arunca vorbe grele din cand in cand, de ce […]

  • Gudrulea
    Posted at 11:20h, 06 iunie

    Asa e Huidule. Voi vreti calitate nu cantitate. Vai vai vai….

  • djhmusic
    Posted at 11:28h, 06 iunie

    da aici ai dreptate sunt doua categorii diferite, oamenii va stiu in principal de la cronica, si de aceea intra si pe radio sa va asculte si aici, ca le este dor de vocea voastra si de glume, chiar daca nu sunteti pe primul loc, nu inseamna ca nu sunteti ascultati…

  • bogdan
    Posted at 11:52h, 06 iunie

    bai purcelusule, tu sa comntezi la badea, cand o sa faci si tu emisiune live, in fiecare seara.
    e foarte simplu sa razi de altii.
    ma uitam si eu la cronica (cand eram mai mic), dar m-am lasat.emisiunea e la fel ca acum 4-5 ani.
    nu s-a schimbat nimic. dezbracatu si bebelusele va mai tin in viata..asa ca ciocu mic !

    da’ cati ani aveti domnu’? 10 sau 12?

  • robert72
    Posted at 12:32h, 06 iunie

    dupa cum vezi am si aici ceva de obiectat… Badea nu e vreo figura legendara prin presa. Nu e si probabil nu va fi. La cum vad acum presa nu cred ca peste 20 de ani ne vom aminti de cineva de prin mass-media. Nici de tine nu cred ca ne vom aminti, desi ai inventat un concept (croncia carcotasilor e un concept) si te felicit pentru asta. Badea incearca sa dea un ton personal si de polemica unei rubrici anoste. adesea chiar reuseste si trebuie sa ii acorzi meritele pe care si le-a castigat. ca e un individ tulburator de nesuferit , arogant (Jiji din presa) si prostovan in inteligenta lui (mishto oximoron , ai!) e alta treaba. dar si voi doi treceti prin zona asta. Drumul de la inteligenta si rafinament la prostie publica e cateodata foarte scurt. E suficient sa pedalezi cand nu trebuie pe un subiect si te-ai incarcat de antipatie. In ce te priveste, iti pun o intrebare de 1000 puncte? te vezi la 40 de ani scalambaindu-te si carcotind intre bebelushe si mistreti? daca da, e grav.

    italienii, au cei mai buni prezentatori doi tipi pe la vreo 60 de ani si-si fac treaba admirabil! nu compara varsta cu spiritul gresesti, in schimb mi-a placut mesajul tau, esti destept!

  • nicushor
    Posted at 13:18h, 06 iunie

    Salut Şerbane,
    Punctele de audienţă aduc banii la mandea sau aiurea de la agenţiile de publicitate. Dar este un scop imediat şi uşor de reperat. Dar aici seamănă a mahala. Îţi strigi marfa cu volumul cît mai sus ca să atragi atenţia. Mai mult, distorsionezi o informaţie – culmea, presa parcă n-ar trebui să facă asta =)) doar-doar vei fi văzut sau auzit primul şi poate caşcavalu’ mai mare va veni la tine. Deci, la fel ca tine Şerbane, spun ferm că nu contează dacă sunteţi pe primul loc sau al doilea etc. atîta timp cît aveţi un răspuns din partea ascultătorilor sau privitorilor, după caz. Eu mă bucur că voi 2 sunteţi prezenţi în media şi faceţi exact ceea ce ai comentat mai sus.

    P.S. Dacă se poate Şerbane scrie cu diacritice. Uneori mi-e greu să citesc cursiv din cauza asta.

  • bogdan
    Posted at 13:42h, 06 iunie

    In ultimul timp nu am mai urmarit emisiunea voastra pt ca nu mai aveti nici un haz, cat despre Mircea Badea il consider mult mai bun decat tine pt ca e mai inteligent, spontan si face o emisiune in direct pe cand tu faci o un fel de gunoi care mai e si inregistrat plus ca pari doar un frustrat care citeste niste glume de pe o foie

    glume din foaie scrise de noi si el glume din ziar scrise de altii, si stiu ca ai o icoana cu mircea la care te inchini in fiecare seara!

  • horya
    Posted at 13:53h, 06 iunie

    imi place noul site kissfm.
    Este foarte frumos si gasesti usor tot ce doresti.
    BV.
    Incepe marele show KISSFM.
    Astept BOMBA KISSFM IS NUMBER ONE IN BUCHAREST And TODAY is Radio NR 1 in Romania

  • horya
    Posted at 13:59h, 06 iunie

    tare de tot chestia cu despagubirea la biletele de la loto. Foarte tare.

  • horya
    Posted at 14:00h, 06 iunie

    scrie si tu mai des pe blog, sa-ti tii cititorii in priza.

  • Edward
    Posted at 15:41h, 06 iunie

    Evident, cand e sa te umplii de tine ca esti pe primul loc, e bine, cand ti se dovedeste ca nu mai esti pe primul loc ce zici? Aaa, pai e de cacat sa fi primul. SIIIIIGUR.
    repet: nu am fost niciodata pe primul loc la televiziune, suntem acum la radio pe urban dar si asta e o conjunctura: zu nu are acoperirea noastra. repet: crezi ca asta e singurul argument?!
    Badea va rupe dintii la televizor, la radio, pe blog, atat ca numar de urmaritori/ascultatori/cititori cat si ca esenta, aveti o emisiune pe saptamana la TV, iar jumatate din audienta lu badea in cea mai proasta zi va intrece, si bineinteles, ca sa va mai scoateti ce faceti? In loc sa va ridicati pe voi,trageti in jos audienta, FOARTE TAREE! Sunteti niste inteligenti.
    badea nu ne bate la audinta pe tv, ca nu prea ne putem compara, repet: pe tronsonul ei orar cronica e pe locurile 3-4 asa a fost mereu, iar in „vremurile bune” pe care le tot amintiti voi aici, aveam ratinguri chiar mai mici. asa ca lasati-o balta cu numarul unu ca sunteti ca manelistii: cine e pa primu’ loc? cine e? cine e?
    P.S. -> Baiatu cu „:La cat de bun se crede la box,cand s-a luptat cu Doroftei dupa o repriza nici nu se mai tinea pe picioare…” ba esti prost? Meciul ala a fost acum 2000 de ani, si era fac pentru divertisment, nu pentru rupere de oase, si cum a zis si el, pune pe oricine care nu e luptator profesionist cu doroftei in ring, rezista 10 secunde?

  • valy13
    Posted at 16:32h, 06 iunie

    Ce treaba buna ati face voi daca ati fi impreuna! Dar asa? Va purtati ca niste blonde descentrate si nu vreti sa aratati deloc ca traiti in Bucuresti de cativa ani! Imi placeti toti (poate mircea are mai multa spontaneitate decat voi)dar va rog sa ma credeti: ati fi cu 2cm mai destepti daca nu v-ati ataca. In rest tineti-o tot asa ca-mi place de voi toti (hahalerelor)! 🙂

  • Bitone
    Posted at 17:01h, 06 iunie

    AROGANȚĂ: Purtare obraznică şi sfidătoare; atitudine de mândrie dispreţuitoare. – Din fr. arrogance, lat. arrogantia. Sursa – http://www.dexonline.ro

    De cand imbecilitatile alea de dimineata, provocari idioate si neamuzante sunt „aroganțe”?

  • Hermannstadt
    Posted at 17:48h, 06 iunie

    „Pitecantrop”(definitia o puteti gasi aici :http://www.clopotel.ro/utile/dictionar/pitecantrop_pithecanthrope_pithecanthropus_pithekanthropus.html)
    Foarte tare frate!
    Oricum, „shpagat man” e expirat de mult, e un frustrat contagios si din pacate multi il cam plaseaza pe un altar nemeritat. Defapt tot niste frustrati ca el!

  • Alex
    Posted at 17:48h, 06 iunie

    Bravo Huidu !!!!! manelist cu aere de intelectual, mai bine de atat nu se putea spune

  • ignoratzi-ma
    Posted at 18:23h, 06 iunie

    Am spus copacul ofilit nu orasul ofilit. In fine, sunt un animal cu doua maini si doua picioare. Culmea, la fel ca tine, nu ? Doar cantaresc cateva kg mai putin. Bine, aici e vorba si de salar. Daca vrei, facem schimb de salarii o luna . :))

  • Alex
    Posted at 21:21h, 06 iunie

    cu cat esti mai sus cu ata cazi mai tare!asta s-a intamplat si cu kiss fm si cu cronica!trebuie sa intelegi ca daca te lauzi insistent cu performanta pe care o ai vor fi altii care se vor bucura cand o iei la vale!evident asta se va intampla si cu badea dar intre timp imi place mai mult emisiunea lui!poate ca e prea direct,dar ii impartasesc parerile si sentimentele!doamne cat mi-as dori sa pot sa le zic si eu de sanatate politicienilor,o adunatura de cacati,labagii ,hoti ,prosti si tarfe!(eu nu am timp sa ascult radio,adica emisuni matinal dar sincer imi pare rau ca nu se asculta zu aici,suna int)

    de ani de zile ne canta toate nulitatile prohodul si noi ne incapatanam sa nu murim! inca nu ne-am spus ultimul cuvant moncher!

  • Daniel BC
    Posted at 09:47h, 07 iunie

    Am intrat pe blogul tau numai pt ca ai comentat de Mircea, sa vad care e treaba. Chiar daca nu sunt de acord tot timpul cu Mircea, ma uit cu placere la el, mai invat una alta pentru ca omul este beton, are intelect dezvoltat si stie vorbi. asta nu am contestat niciodata
    A trecut prin greutati pe care noi nici nu le putem banui, s-a lovit tare de sistem.
    Daca ai fi cinstit i-ai acorda creditele pe care le merita. crezi ca eu nu m-am lovit de sitem? habar nu ai ce vorbesti, crede-ma mircea e mic copil la capitolul asta!
    Cronica la inceput era ceva, acum e nashpaaaaa(s-au am depasit eu etapa).
    nu ai depasit etapa cred ca nu ai atins niciodata, dar nu e bai ai tot timpul sa-ti vina mintea la cap!
    Mircea rules ( nu am o icoana cu Mircea la care ma inchin seara, ok? )Cronica e nasoala, din ce in ce mai nasoalaCand pot te ascult la Kiss cu placere.
    gusturile nu se discuta dar asa ar spune si otevistii si cocalarii din Dorobanti
    Las-o mai moale cu Mircea, iti este superior, insa avem toti aceeasi valoare in ochii lui Dumnezeu, asta este cu adevarat important pana la urma, nu gradele omenesti de comparatie.

    Yours,
    Domnu’ Daniel
    techiu’

  • Ciolanus
    Posted at 15:44h, 07 iunie

    Mie imi plac emisiunile voastre (cronica si in gura presei). E corect, nu doar ratingul e totul.

  • Xblade
    Posted at 17:31h, 07 iunie

    lolz, badea face reclama pe blog (care e o chestie patetica de la inceput)la „taria de caracter a noului *******”

    ROFL.

    p.s Felicitari intregii echipe Kiss.

  • anggy
    Posted at 18:38h, 07 iunie

    Salutare, Şerbănică!
    În ce lume trăim!!! Se doreşte din ce în ce mai multă Putere, ajungându-se într-o horă nebună a absurdului, horă care, dacă nu te prinzi în ea, te ia cu totul, te spulberă… Înţeleg că v-aţi prins şi voi în ea (tu, echipa, Badea); e firesc, pt ca cei ce nu o fac sunt nişte inadaptaţi, iar voi sunteţi oameni de succes…
    Sa ştii că publicitatea de pe urma acestei „lupte” cu Badea nu îţi e favorabilă; lui da… Pe el îl ştie lumea de ghiolban (nu într-un sens absolut peiorativ; unul care nu-i pasă de niciun fel reguli exterioare, dar are totuşi o măsură interioară)! Tu, pe de altă parte, ar trebui să ai grijă de imaginea ta! Nu cred că îi mai poţi pune la zid pe alţii, atâta timp cât şi tu te complaci în mocirlă…
    Are dreptate lumea în ceea ce spune despre cronică… Eu încă o urmăresc, dacă nu am altceva de făcut, dar ar trebui schimbat câte ceva. Nu e nevoie de alte bebeluşe, de cânteluşe, ci de o rubrică nouă. Într-un timp aveaţi o rublică în care puneaţi întrebări de cultură generală pe stradă… Era bună!
    La Badea ma uit destul de des… M-am obişnuit să adorm pe „răgetele” lui. Dacă nu s-ar iubi atât de mult pe sine, ar fi un om de ispravă… Despre orice ar vorbi, ajunge tot la persoana lui, aşa cu cei de la Sinteza zilei ajung mereu la Băsescu!
    Cu bine,
    O telespectatoare dezamagită.

    P.S. Ce de agramaţi pe blogul tău!!!

    si tu ai dreptate! promit sa facem lucruri mai bune si mai interesante si crede-ma asta a fost i preocupare constanta a noastra in ultimii ani! suntem la sfarsit de sezon, ulnul foarte bun, am muncit mult, si sper sa se vada si rezultatele!

  • Ionut
    Posted at 19:18h, 07 iunie

    Daca nu era Badea tu nu ai fi scris nimic pe blog???Intru de mai bine de o luna cu gandul ca o sa gasesc un articol de calitate. Din nefericire am fost dezamagit. Am inceput sa cred ca noi ascultatorii tai iti facem trafic pe blog degeaba, pentru ca nu ai scris nimic inteligient in ultima vreme, doar scandaluri si certuri de vedete!

    aici ai dreptate, o sa incerc in vara asta sa scriu mai mult pentru voi si mai putin pentru orgoliul meu! nimeni nu e perfect!

  • nicoleta
    Posted at 20:43h, 07 iunie

    esti cel mai tare:) te-am vazut in constanta chiar mi-ai dat autograf..eu nu pierd niciodata cronica carcotasilor si sunt sigura ca nu sunt singura..te ador:X si mircea badea impreuna cu aia mihaela tiganu sunt 2 ratati,asa ca nu are rost sa ii bage cineva in seama.

  • kitylilu
    Posted at 22:14h, 07 iunie

    @borat: .. 1. cel mai destept nu cedeaza.. da o replica mai inteligenta.. 2. eu cred ca huidu e perseverent si cum zicea si el a invartit casete cu degetele .. DIN PLACERE!.. si atata timp cat iese si banu.. Tu te-ai supara?:)..

  • nikolas
    Posted at 22:23h, 07 iunie

    De mult cronica carcotasilor nu mai e o emisiune care sa astepti de luni sa se faca miercuri seara ca sa o vezi.. toate comentarile si glumele nu mai au chiar nici un haz si mai ales reclama penibila pe care o face mihai gainusa cartii sale de vreo cateva saptamani bune eu sincer nu am mai vazut asa ceva ajung pe prima il vad pe gainusa cu cartea in mana. ma intreb nu are ce manca.. ce e cu disperarea asta pentru repet o flgema de carte .. lassaaaneeee lasaneeee

    asa este! acum acces direct cu nichita fatand e o emisiuen pe care sa nu o aratezi….iar cartea lui mishu ii pune pe oameni sa mai citeasca din cand in cand atata tot! pe tine te enerveaza, ca cititul probabil la matale e un moft!

  • iulica
    Posted at 22:39h, 07 iunie

    Avem echipa.. avem valoare Radio Muuuuu….(eee) e cel mai PRAFF din parcare!!! intrebarea este care parcare.. ca in bucuresti cu parcarea este c’am nasol.. inseamna ca serban se gandeste la ce ma gandesc si eu:))!!! Ceva vreme.. adica acum cate’va zile stateam de vb cu verisoara mea.. legat de materia Limba si Literatura Romana… ca eu si cititul cam greu..URASC sportul asta.. dar pentru dezvoltarea vocabularului in radio iti trebuie… sa trec direct la subiect!! Vb ca Misu in fiecare dimineata la tocanita face redactari.. citeste..compune „personaje” etc (jos palaria Misule).. sa nu mai zic la emisiune cate face…(emisiunea TV).. Dar badea ce face?? in afara faptului ca am vz la comenturile tale dp blog o gramada de injuraturi… el la emisiunea lui LIVE( sa nu mai zic ca’l copiaza pe diaconescu… e LIVE pe antena3 .. pe urma e in reluarea si pe antena 1 si 2:)))) ) citeste din ziare si dezbate.. ce face fiecare DJ de matinal la radio.. daca stai bine sa asculti cam toate radiourile!!! Dar numai unii au umor de calitate.. si stiu sa glumeasca pana in un anumit punct!!! Kissfm dc nu face farse?? Eu unul nu as vrea serios… imi este dor de dm doctor cristian andrei sau cum il cheama la emisiunea de seara care a fost…de suna lumea cu diferite probleme… emisiune de laudat!!! Nu stiu dc am impresia ca intr’o zi am sa aud ca l’a emisiunea lui badea o sa angajeze cate’va fete!!!:)) sa’i bucure ochiul nu altcv.. mai la ce va ganditi:))!!! off.. serbane.. ma intreb tu cum rezisti daca te’ai intalnii cu un grup de fani al lui mircea badea.. agresivi… injurii.. „precipitatii” ca sa nu le zic flecme.. etc!!!! te intreb.. dar acum o sa zici „nu le da idei!!”:))) aia e..!!! oricum.. nu ii duce mintea!! te salut din ploiesti acelasi fan.. targetu!!!

  • djeo
    Posted at 23:11h, 07 iunie

    Ce lume plina de idei si id…eologi?
    Avem/ti o problema cu celelalte specii comportamentale umane: cocalar, manelist, mirceabadian, melteni, dar cand vad ce dovada comportamentala am in ceea ce scrieti,v-as ruga pe toti, in frunte cu badea ,hudu si restu , sa va luati adio acestei societati,sunteti prea buni pentru asa ceva.Duce-ti-va in lume sa vedeti cocalarii cu maieuri albe de dorobanti cum alearga cu casti in urechi cu ipodul la brat si pungulita de lichid in spate,aia ce fel de cocalari sunt? civilizati?
    Voi ce fel de ingamfati sunteti? Sa traiesti in zona rurala sa vezi ce lipsa de griji ai si sa uiti de „problemele astea”: politica(de care sunt si suntem scarbiti), apartenenta muzicala/comportamentala/profesionala/regionala/chiar si politicala,s.a.
    Ca fiecare din aceste postari pe al tau blog/site/ce vrei sa-l consideri, le-am scris doar pentru a mai pierde din greata provocata de evenimentele ce au fost(nu ca as fi gretos) 🙂 o seara buna

  • Alex
    Posted at 00:09h, 08 iunie

    aa da .. si adevarul e ca strecurati niste idei inovatoare, excursii la mama naibii in Pula cu nasul..si ma refeream desigur la oras..

  • fedur
    Posted at 01:18h, 08 iunie

    cred ca nu merita sa dai replica unor asemenea personaje! cei care te iubesc o fac pentru realizarile care le ai nu pentru comparatia ta cu Mircea Badea! nici eu nu vreau sa te compar acum deoarece te raportez la ceea ce imi place mie adica sunt subiectiv…important e ca stiu pentur mine ce vreau asa cum si voi stiti ce vreti si nu sunteti comerciali…..cine e cu voi e ca va impartaseste gandul si va iubeste pentru ca intr-adevar mai si ganditi…..comparatia…nu mai are loc…majoritatea niciodata nu a reprezentat calitatea……

  • ukra
    Posted at 13:57h, 08 iunie

    serbane, sa nu te-apuci de farse , ca sint cele mai de kkt rautati gratuite pe care le poti face unui om! mi-e rusine de rusinea lu’ buzdugan la farse. da’ spun asta din amintiri, am ascultat creo 2-3 si m-am lecuit. ideea de farsa imi repugna! n-ai dreptul sa-ti bati joc de oameni, cu atat mai putin pe un post de radio!
    orice, numai FARSE NU!

  • 0vidiu
    Posted at 14:32h, 08 iunie

    ma intrebam numai, MIRCEA BADEA asta nu cumva e cel din spatele bancurilor cu CHUCK NORIS? eu cred ca i se potriveste porecla macar pe teritoriu autohton ,ca e tare amuzant ….

  • smy
    Posted at 16:08h, 08 iunie

    @Huidu

    Te-ai gandit ca e recomandare medicala sa porti ochelari de soare sa nu iti expui ochii la razele ultraviolete, pt ca iti poti dauna vederea?
    Badea a fugit in maiou, pe caldura, dar dupa parerea ta cum trebuia sa se imbrace?
    Cat despre primul loc…ce spui tu e fals: Calitatea publicului NU AI CUM S-O MASURI DUPA UN CLASAMENT. S-a publicat in acest studiu cati medici, ingineri, etc asculta ZU si cati Kiss FM?

    @restul de pe blog

    e alegerea lui Badea pe cine lasa sa publice pe blogul lui si pe cine nu…

  • gxggeorgegxg
    Posted at 19:21h, 08 iunie

    Huidule ! Scuza-ma ca-ti spun , dar esti prost ! Incredibil de prost ! Esti un prost-fericit cazut in penibil !

    tu esti fericit, dar sarac cu duhul!

  • vlad
    Posted at 20:52h, 08 iunie

    si badea ii injura pe toti bai patruped sec
    dar el o face intr’un mod amuzant
    mai scoti din tastatura niste inutilitati ca sa’ti iasa si tie de niste comentarii , JENIBILULE!

  • Poparad Tiberiu
    Posted at 22:33h, 08 iunie

    Salut,
    Mult timp l-am simpatizat pe Mircea Badea pt. discursul si modul de gandire afisat(inca de la prima aparitie televizata);
    Din pacate si-a pierdut credibilitatea in ochii mei si o va face probabil, intr-o anumita perioada de timp, si-n ochii cosiderabilei audiente pe care o detine in prezent.
    De ce spun asta? Pt. ca am constatat ca se poarta exact ca si politicienii pe care el ii blameaza. Adica foloseste un discurs la tv, care sa gadile urechile si orgoliul telespectatorilor (la fel ca un politician ce-si racoleaza adeptii), dar cand iese din emisiune uita complet parerile si setul de valori pe care le-a sustinut in emisiune.
    As parafraza o declaratia a sa: ”politicienii trebuie sa inteleaga ca a trecut timpul cand ne convingeau sa votam prin vorbe” si as spune ca ”prezentatorii trebuie sa inteleaga ca a trecut timpul cand ne convingeau sa-i urmarim prin vorbe”.
    De curand am inteles ce ati vrut sa spuneti despre Mircea Badea cand l-ati caracterizat a fi un ”impostor”.
    Vineri, 05.06.2008, la invitatia Primariei sectorului 3 (prin afisele lipite la intrarea in bloc)m-am dus in Parcul IOR cu sotia si bebelusul nostru, sa vedem prezentarea de moda a
    uneia…Udrea. De fapt impuscam doi iepuri: ne si plimbam, vedeam si un spectacol. Nu vreau s-o mai lungesc; organizarea a fost de tot rahatul si o sfidare la adresa cetateanului ”platitor de taxe”.
    Adica: smecherii au intrat cu masinile in parc (si aveau ecusoane cu: Parlamentul Romaniei, Primaria Sect. 3 si, culmea…GARDA DE MEDIU).
    Scena era pusa pe aleea ce inconjura lacul (deci pe aleea principala, unde se plimba lumea) iar firma de paza restrictiona deplasarea si punea toata lumea sa urce o panta pt. a ocolii: femei cu carucioare…chiar si oameni cu handicap.
    Dupa toate aceste porcarii sa constatam ca evenimentul poate fi urmarit de doua clase de oameni: una superioara iar alta inferioara, aceasta separare facandu-se cu ajutorul unei benzi semnalizatoare si agenti de paza. Clasa superioara statea in centru, pe scaune iar ”pulimea” (asa cum spune Mircea Badea si ii place sa se includa in ea), pe margine, pe iarba.
    Si aici l-am vazut eu pe Mircea Badea; si nu era in randul ”pulimii”, si nu mai era suparat pe primarul Negoita, si nu mai era suparat pe PDL (caci si PDL era implicat in eveniment), si nu mai era suparat pe autoritati pt. modul de organizare si dispretul fata de cetatean.
    Puteam sa-l inteleg daca recunostea ca fost un gest mai neinspirat sa participe la acea mizerie.
    I-am cerut sa comenteze in vreun fel evenimentul pe blog dar nu mi-a acceptat mesajul desi a fost exprimat civilizat.
    Ce pot sa mai cred?

    nu e frumos…..in mijlocul „pulimii” freza se putea deranja! pe bune acum, eu nu m-as fi dus la o intrunire politizata nici picat cu ceara. am avut mii de invitatii dástea de la partide, de la primari etc! in numele echidistantei nu m-am dus!

  • cretzulik
    Posted at 23:18h, 08 iunie

    toata prostia ciupalacului intr-un raspuns
    fiti atenti !!!

    „brotacelu vesel Says:
    June 2nd, 2009 at 6:25 pm

    apropo, frumoasa poza cu avensis-u ala, am facut si eu in audi tt, mazda rx8, BMW seria 8 deci ne asemanam . . .facem poze cu masini care nu le avem

    iar daca avensis-u ala e al tau si mai nasol, te dai smecher cu masina . . . ce sa zic

    CRETINULE, NU AI CE CAUTA PE ACEST BLOG DACA ESTI ATAT DE IMBECIL INCAT SA NU OBSERVI CA BLOGUL ASTA E SPONSORIZAT DE TOYOTA. ”

    iar replica mea… :

    „brotacelu Says: Your comment is awaiting moderation.
    June 8th, 2009 at 11:13 pm

    CRETIN esti tu,
    nu scrie nicaieri ca este sponsorizat de toyota
    de unde stiu ca nu este publicitate,

    exista o mica mare diferenta intre sponsorizare si publicitate

    daca zici ca este sponsorizat , scrie si tu jos

    Sponsori: Toyota . . .bal bla bla , care mai sunt sponsorii blogului tau

    astep raspuns, ca prea te vad tare”

    dupa cum spuneam , prostia vine de la sine :)))

  • vălul de pe ochi
    Posted at 00:42h, 09 iunie

    Am citit postarea lui Badea si am vrut sa comentez ca sa ii spun ce cred despre atitudinea lui dar apoi am realizat ca as face o prostie, i-as acorda atentie, asa ca am ales sa il ignor. La fel voi face si de acum incolo, cat despre postarile lui, intru sa le citesc cand le pomenesti tu pentru ca nimic din ce face el acum nu imi mai starneste interesul.

  • mariana
    Posted at 03:09h, 09 iunie

    Ma amuzati teribil! Urmaresc si emisiunea dvs si emisiunea lui badea si va ador pe aman2.Ma mut de la un blog la altu(de la blogul dvs la cel al lui badea) si rad incontinu de atacurile pe care le lansati unu contra celuilalt amintindu-mi(cu drag)de certurile dintre prietenii mei din fatza blocului din copilarie.Ma bucur k reusiti sa aveti in continuare o emisiune frumoasa si
    captivanta la fel kum ma bucur si pt badea k face o emisiune interesanta.Pup dulce si pe gainusa si felicitari pt ce bebeluse simpatice aveti.

  • marius din iasi
    Posted at 15:20h, 09 iunie

    e clar. v-at vorbit sa creati scandalul asta intre voi. voi de fapt cred ca sunteti prieteni de pahar, si ati venit cu ideea asta pentru a va crea notorietate, ca asa-i in show biz.

  • olteanca de TM
    Posted at 11:35h, 10 iunie

    Mircea Badea… Numele asta ma duce cu gandul la mai multe trasaturi umane intalnite intr-o singura fiinta umana(daca o putem numi asa). Dupa cum zicea si profa mea de Lb. Romana (o profesoara extraordinar de buna) Mircea Badea este una dintre putinele persoane publice care vorbeste limba romana corect. Pe de alta parte propaganda politica pro Voiculescu pe care o face este de prost gust. Daca ar incerca sa nu-i mai critice pe altii si sa-si vada de propia emisiune (care sinceri sa fim nu-i prea reusita) poate ca ar fi vazut altfel de noi, telespectatorii.
    Tie, Serbane chiar n-am ce sa-ti comentez, fiind oltean de-al meu. Tine-o tot asa si nu asculta toti „ciumpalacii” care nu-s in stare sa tina o emisiune fara propaganda.
    Sper sa citeasca desteptu` ala de mai sus care comenta ca emisiunea voastra nu mai e asa de interesanta. De mic copil ma uit la voi si nici acum nu m-am plictisit de acest format de emisiune. Ma simt intr-o alta Romanie cand va privesc pe voi. Sunteti cei mai tari! Tineti-o tot asa!

  • costin
    Posted at 14:18h, 10 iunie

    Huidule, dans ! Pe cand Badea are intotdeauna ceva nou sau ceva de zis in emisiunea lui, tu fara balbute sau alte cretinatati televizate stoarse de pe la telespectatorii care ti le trimit esti un mare zero. „Discursurile” tale oricat de sincere ar vrea sa para sunt de o infantilitate puerila si jenibila. Esti doar un clown trist si obosit care nu mai are nimic de zis sau de demonstrat. De fapt nu tu esti obosit, ci gainusa careia i-a expirat de mult spontaneitatea si simtul umorului. Tu ai fost intotdeauna „trompeta”. Fara gainusa nu existati.

    cred ca esti in gaura mare de logica te-ai contrazis de 3 ori intr-o singura fraza!

  • blue eyes
    Posted at 22:26h, 10 iunie

    Va ador!! Sunteti cei mai buni indiferent de ce spun cei care va dau cu nasul…in fund!

  • pulea
    Posted at 22:38h, 10 iunie

    Bai labagiilor va chinuiti sa traiti in romania? o fi bine cu vila la snagov .pe la munte sau prin delta ? pisamas pe voi de ratati

    pai hotaraste-te ratati sau cu vile?

  • LAVINIA
    Posted at 23:37h, 10 iunie

    Gresesti incercand sa-l faci sa-si vada lungul nasului, nici pe el si nici pe toti aia care ii fac audienta. Esti destept, trebuie sa reusesti sa nu-l mai bagi in seama. Ironizati-l in emisiunea voastra (nu ai cum sa treci cu vederea aparitiile lui) si atat!

  • Anonim
    Posted at 16:23h, 11 iunie

    serbanica si pe blogul tau vedem gunoaie ale televiziunii( hmmm cam generos cu televiziunea ) de ce nu organizati o gala de box caritabila in care sa lupti cu ciumpalacu

    bafta

  • laurra
    Posted at 22:04h, 11 iunie

    Dar de ce nu postezi toate comentariile?Esti praf!Repede, cand ti se spune adevarul il stergi precum cei mici cand au facut o boacana si ascund paguba de parinti.Rusine sa iti fie!Nu te compari cu Mircea nici la degetul mic de la picior!Lasa-ne,lasa-ne!ESTI PENIBIL!Nu meriti raspuns la aberatiile pe care le-ai scris!Sa-i pupi picioarele lui Mircea cand ca ti-a accesat si tie cineva blogul chiar dak doar sa te injure!

  • empeus
    Posted at 22:42h, 11 iunie

    ciumpalacul frezat :)))))))))) hahahahahahaha cat pot sa rad

  • Marinica fara frica
    Posted at 09:50h, 12 iunie

    Mircea Badea – Oul frumos incondeiat dar gol pe dinauntru cum bine l-a descris un elev olimpic la comunicare isi face raiting cu ajutorul vostru.
    Da -i ignor sa vezi atunci ce se oftica.
    La multe emisiuni bune.

  • dana
    Posted at 11:48h, 12 iunie

    Ma Huidule, mai las-o in colo de cearta cu badea! Intepaturile astea dintre voi dureaza de prea mult timp si deja eu una m-am cam plictisit. fiecare are publicul lui, e drept ca al tau e „mai destept, mai frumos..” (si o spun cu toata dragostea, dar vezi ca din controversele astea pierzi si tu. sunt prea tocite refrenele tale cu Zavoranca si Badea. Stii ceva: daca nu erai tu sa o tii vie pe Buzuca in mintile romanilor cu intepaturile tale, probabil ca astazi nu mai auzeam de personaj. lumea o uita. Nu le mai fa reclama gratuita astora! eu una mai vad ce emisiuni au de la Cronica voastra, altfel…………
    felicitari pentru ambii tai baietei. sa-ti dea Dumnezeu sanatate, rabdare si putere sa le oferi tot ce-i mai bun!

  • marian
    Posted at 13:57h, 12 iunie

    uite serbane frezatul ciumpalac ce canta pe vremea cand era la prima :)) http://www.youtube.com/watch?v=RDxTxcIPl7c acuma se lauda el ca e anti manele :))

  • cretzulik
    Posted at 21:57h, 12 iunie

    noutatee . . .(pt mine este sigur)
    ciumpalacu sterge postarile „vizitatorilor cretini” cum am fost facut, pentru simplul motiv ca am dreptate

    iar postarea neaprobata de „CNA” este scrisa in pagina anterioara :)))

    cat de prost sa fii sa spui asa ceva??? =)))
    hai ca nu mai ma opresc din ras :))) =)))

    si in incheiere citez un mare poet national „ombladon” in poezia „violent”

    „Eram in alta parte, departe, acum aveam bani frumosi
    Daca-aveam noroc in viata de bani, cum am noroc de prosti”

  • Parmalat
    Posted at 03:09h, 13 iunie

    Neica tu esti un mascarici degeaba vorbesti tu de Badea ca ala e mai fin de 10 ori ca tine.
    Plm Gainuse ala mai e cum mai e da pe tine cand te vad imi vine sa te iau la palme pe televizor sa moara fi-mea.
    Esti antipatic rau neica bine ti-a facut ala cand ti-a desertat carafa de vin in cap trebuia sa-ti traga si o flegma.

    mi-a tras si flegme stai linistit!

  • laurra
    Posted at 11:19h, 13 iunie

    Hai ca te-ai mai indreptat!Apreciez ca ai recunoscut ca meciul cu doroftei a fost pt. divertisment!

  • Pingback:Frezatul ciumpalac se intoarce: acum e analist radio! | Blog Tecucionline.com - Muzica, Stiri, Filme, etc...
    Posted at 02:38h, 15 iunie

    […] original here: Frezatul ciumpalac se intoarce: acum e analist radio! You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, […]

  • ovian
    Posted at 20:39h, 15 iunie

    Mie imi place emisiunea lui Mircea Badea si emisiunea voastra in mod egal.Nu stiu ce aveti de castigat din acest tam-tam,poate o invitatie la Capatos sau la Kerida in emisiune.

  • maman nelli
    Posted at 22:57h, 15 iunie

    nu toate babele sunt idioate.am o varsta ,dar nu-mi plac telenovelele ,manelele,multe alte tampenii nu-mi plac.ce sa zic de antene!!! greata pura asa ca dati bataie in continuare,de la voi aflu cancanurile macar intr-o forma as spune caricaturistico-inteligente si pe umorul vostru spontan ma distrez copios!!! Na va salut de la oradea

  • Petty
    Posted at 23:48h, 15 iunie

    Citez: „PussyCat a scris pe 2 Iunie 2009, 3:21 am Reply to this comment

    iar incepeti razboiul ? iar vreti publicitate ? stiti vorba aia: ulciorul nu merge de multe ori la apa 😉

    nu eu incep…”

    pai eu din cate stiu eu nu voi ati inceput sa va luati de M.B. cateva showuri de la inceputul unui sezon de Cronica Carcotasilor…nu ti se pare normal sa fi venit replica lui…iar acum mi se pare ca incercati tu si Misu sa dobanditi popularitate abordand stirile din romania cu aceleasi opinii care le are si el in emisiunile lui…parerea mea dar in fine ce stiu eu…

  • eu
    Posted at 00:15h, 17 iunie

    Huidule ,in insemnarea de mai sus spui ca pe tine nu te intereseaza locul pe care kiss fm il ocupa in audiente.De asemenea ,afirmi ca NICIODATA emisiunile,ideile sau discursurile ( toate astea inseamnand de fapt kiss fm) nu au fost pe primul loc.
    Ce ar fi sa cauti in posturile trecute pe care chiar tu le-ai scris? vei descoperi ca ai scris despre un un subiect legat de kiss fm si audiente : „Kissfm e Cel Mai Ascultat Radio din Romania. Punct. Va multumim! ”
    Duminică, 8 Februarie 2009

    adevarul este ca atunci cand nu ajungi la struguri , ei sunt acri 😉

    la capitolul asta nu s-au schimbat prea multe…chiar asa e in continuare suntem pe primul loc! dar e un concurs de imprejurari: probabil ca daca ar activa la un radio cu aceeasi acoperire cei doi baieti descurcareti ar avea alte rezultate.

  • Michelle
    Posted at 12:26h, 17 iunie

    In sfarsit pot sa-mi dau si eu cu parerea despre acest nesemnificant „lucru” Mircea Badea si cand aud ca mai intra cate unul pe fir cu el imi vine sa sparg radioul.La servici chiar trebuia sa-l ascult desi mi-ar fi placut sa vorbesc cu paznicul sa schimbe frecventa ca ma calca pe nervi.Si la un moment dat fara sa-mi dau seama incepusem sa-l injur pe Mircica nedandu-mi seama ca,clienti erau aproape de standul la care lucram.Asta e mi-a fost putin rusine fata de ei dar la cati nervi aveam…eu pe d-nu asta nu l-am suferit de cand l-am vazut cand aparea cu Teo la tv.http://1.bp.blogspot.com/_m_7qxnk71GI/SAa7yZtnFBI/AAAAAAAAAtQ/1AeDmspkDTM/s1600-h/doroftei_vs_badea800re.jpg

  • Meda Enescu
    Posted at 13:09h, 17 iunie

    Salut tuturor, celor cunoscuti, celor stiuti si celor nestiuti ( inca ?) dar care participa la revolta ( manifestata sau nu ) impotriva degradarii noastre fortate.
    SUNT DE ACORD cu infiintarea, vietuirea si dezvoltarea „partidului bunului simt”. Din stiinta analizelor, experimentelor si experientelor specialistilor dar si din concluziile mele directe am invatat ca bunul simt nu este indisolubil atasat caracterului sau personalitatii umane ci el fluctueaza intre autocreere si dezvoltare fireasca sau degenerare in simulacre morale in functie de paradigmele fiecarei etape din viata personajelor la care ne referim.

    Astfel toti sau mai judicios spus majoritatea celor ce in prezent gestioneaza cauza dezgustului nostru socio-politic , au manifestat (in trecut ) atitudini speciale sau chiar generale de „bun simt”, au „livrat” cu buna credinta a acelor momente idei devenite VERBE cu forta credintei si aplicatiei creative dar, instantaneu in raport cu schimbarea statutului socio politic si material al promotorilor ideilor , manifestarea verbelor a fost infestata cu egocentrism si materialism vulgar , cu agresivitate si complot impotriva semenilor neparticipanti la ospatul „succesului”…

    Si astfel din etapa in etapa din negare in negare ( a sefilor efemeri dar succesivi in propriul sistem, ai geopoliticului autohton) NOI ,cei ce astazi avem revolta in manifestare, am sustinut dezvoltarea consolidata a unei reale clase sociale dominante, inavutite, cu forta inpunerii oricaror metode de inrobire continua a noastra… Uneori din disperare ma-ntorc la vechiul concept biblic „fericiti cei saraci cu duhul…”, caci celor aflati in conexiunea intelegerii functionarii hologramei politice (a celor ce au numitorul comun al lipsei de bun simt ), le este imposibila amagirea in iluziile livrate cu dispret de atotputernicii zilei !

    Deci haideti sa vedem cum ar functiona o asociere in maifestarea fara echivoc a bunului simt si a respectului fata de fiinta umana ! Cum am evalua periodic prezenta bunului simt mai ales la liderii grupului si cum am putea reusi sa ne mentinem directia ferma dincolo de pericolul atasarii la ispite ( a devenit principiu general ideea ” pot rezista la orice , mai putin ispitelor”), dar acest lucru ar presupune iesirea din espectativa a tuturor sau majoritatii oponentilor derapajului actual. Daca ne-am saturat de ceva nu de Romania este vorba caci nu intamplator ne-am nascut aici si cu certitudine fiecare din noi avem o lectie de aplicat/invatat/dezvoltat, AICI si nu in refugiu (vreun loc aflat pe alte meleaguri dar ales cu onestitate doar „in extremis”)…
    Acceptati provocarea ?
    Meda Enescu

  • dragos donisa
    Posted at 16:37h, 18 iunie

    stimabile SERBAN,nici tu,nici MIRCEA BADEA,nu sunteti filozofi,doctori docenti sau mai stiu eu ce.
    eu cred ca voi ati face echipa buna daca ati lucra impreuna.dar mai lasati orgoliul.
    oricum ma uit la emisiunile tale impreuna cu gainusa,dar si la mircea badea.
    la gainusa(are nume predestinat) sa vazut cat de viteaz e cand la intalnit pe zmarandescu:))))
    bafta si vacanta placuta

  • Marius
    Posted at 06:40h, 20 iunie

    Serbane eu sunt unul din aia care iubeste cronica la nebunie. Imi place pur si simplu. Sunteti buni. Felicitari.

    Audienta mare nu inseamna ceva inteligent.

    Eu prefer sa merg cu un destept in pierdere decat cu un prost in castig.

  • Indubitabil
    Posted at 21:15h, 20 iunie

    Şi care mă rog e problema ta că el poartă ochelari, maieu, şi nu mai ştiu ce?! Tu şi cu Mişu sunteţi super, dar intraţi adânc în abisul penibilului tot legându-vă de Mircea – şi o faci într-o manieră de cel mult clasa a 4-a: „modul in care alerga cimpalacul: cu ochelari de 007 pe nas si maieu alb de cocalar de dorobanti….beahhh!” Ce-i asta frate?????

  • livia
    Posted at 01:15h, 21 iunie

    stimate domnule Huidu,am primit pe cale e-mail manifestul tocmai din america, eu sunt in italia, si la randul meu l-am trimis la toti prietenii mei.Eu am plecat acum 7 ani din Romania impreuna cu fiica mea si chiar si cu cainele.Daca as fi avut soareci, fara doar si poate i-as fi luat cu mine. Pentru acelasi motiv ce razbate din manifestul” Va acuz!”Complimente pentru mesajul pe care ati reusit sa-l transmiteti noua tuturor.M-am simtit ca atunci cand am iesit cu totii in strada impotriva regimului ceausescu.Eu m-am salvat, pacat de milioane de oameni care fac foame, frig si traiesc intr-o societate fara drepturi.Dumnezeu sa va aiba in paza!

  • olesea
    Posted at 15:23h, 21 iunie

    cine dracu e Mircea Badea asta??? La noi in Moldova (Republica) o gramada lume stie de Kiss Fm si multisori de Carcotasi ( care au Prima). Da de Badea asta nu o auzit nime….

  • ole
    Posted at 15:29h, 21 iunie

    @Parmalat: tu si Badea sunteti de-o teapa:) nu meritati nici macar un scuipat.

  • simona
    Posted at 15:06h, 22 iunie

    Interesant cum de va urati voi asa de tare, dar ti-ai botezat copilul (apropo, sa-ti traisca si sa te bucuri de el!) cu numele lui!!!
    ce treaba are numele cu dementa unui personaj?!?!?

  • oanna
    Posted at 17:45h, 22 iunie

    auzi mai huidu, cand o sa poti face si tu ce face badea,adica o emisiune in direct,el cu o masa,niste ziare si-un „leptop”,sa vorbesti o ora intreaga,in fiecare seara,fara ca cineva sa-ti scrie textele si sa se si uite cineva la tine,cand o sa aduni tu intr-un parc bucurestean nu 5000, 100.000 de persoane(ca tot te gasesti si tu sa critici chestia asta),atunci o sa poti sa comentezi,sa critici,sa injuri.pana atunci mai usor cu aroganta:).

    p.s:nu spun ca badea nu-i arogant si exagerat uneori,dar te asigur ca spectatorii lui nu sunt nici fanii otv,nici ultrasii de pe stadioane,cercopiteci,maleisti,cocalari si alti colorati din tarisoara.
    aa…si inca o chestie!sunt o fana a cronicii,va ascult la radio si va urmaresc si la tv.

  • simona
    Posted at 14:01h, 23 iunie

    ce treaba are numele cu dementa unui personaj?!?!?

    Cu dementa n-are nicio treaba. Aici vorbeam de ura, si cand urasti cu adevarat pe cineva, pai il urasti cu nume cu tot!
    La voi, precis e caterinca (chiar sper sa fie, fiindca imi sunteti dragi amandoi, si va prefer smecheri in cautare de audienta, nu incarcati de ura).
    Imi aduc aminte ca era o vreme cand ii dadeai sms-uri in emisiune…

  • Phlo
    Posted at 14:09h, 24 iunie

    Obisnuieste-te!Mircea Badea are un alt gen de public decat aveti voi!Cat despre „farse buzduganiene trucate”…De ce faci aceeasi magarie pe care au facut-o tipii de la Guerilla?Tu ar trebui (si nu numai tu) sa fii bantuit doar de grija emisiunii de maine in nici un caz de ce fac altii.Asemenea remarci iti aduc numai deservicii iar in conditiile in care oamenii s-au desteptat si nu mai pun botu’ la orice nu cred ca ar fii normal sa continui.Ce ai tu cu el nu intereseaza pe nimeni.Poate pe cei din anturajul tau ca in rest…Vrem pe blogul tau chestii care sa ne destinda.Lasa-i pe altii sa fie analisti,deontologi si alte de-astea.Te rugam!O zi buna!

  • Phlo
    Posted at 14:17h, 24 iunie

    Auzi?Dezbracatu a facut 4 editii de Fitze…si a intrat in vacanta?!?Angajati-ma ma pe mine ca sunt destept,spiritual,cult,spontan,modest in aer,apa si pe pamant si garantez ca nu vreau vacanta o vara intreaga dupa 4 emisiuni.Si nici la bani nu ma arunc.Doamne cum mai castiga unii bani iar altii se frang 12 ore p zi cu tot cu licenta si master.Mama ei de criza!

  • gym77
    Posted at 14:16h, 26 iunie

    Sunteti buni amandoi doar de misto ceva bun nici nu va trece prin cap.pacat de voi

  • Gaby
    Posted at 17:16h, 26 iunie

    Nu il mai comenta tu pe Badea ca tu prin ceea ce faci la radio si la tv joci la juniori.Eu zic sa te reprofilezi, sa il lasi pe Gainusa singur ca si asa tot meritul este al lui pentru emisiunile realizate, tu nu esti decat o capusa si vad ca te-ai infipt bine ca mai ai putin si bati 110 kg.
    Eu zic ca daca vrei sa mai rezisti in tv si radio in Romania sa nu iti mai dai atata importanta si sa iti vezi lungul nasului, prea critici tot timpul pe toata lumea, chiar nu obervi ca ai ajuns un nesuferit si nu te mai asculta nici naiba la radio, de tv nu mai zic.
    Hai ca deja ti-am acordat prea mult timp si chiar nu meriti.Pa pa pa pa pa

    si acum ne adunam lopatelele si ne ducem la gradinita unde toti copiii il iubesc pe mircea!

  • Iulia Linca
    Posted at 19:33h, 29 iunie

    Buna,

    Mircea Badea spune ceea ce isi doreste tot romanul sa auda in tara asta in care iti sunt taiate aripile, in care nu esti lasat sa zbori pentru ca totul se face pe pile si ochi frumosi. Traiesc in Romania cruda de astazi si vad cate lucruri se intampla. Mai rau este ca momentan lucrez intr-o firma multinationala cu management pur romanesc si comunist in care trei ani am incercat sa fac ceva, insa de fiecare data nu am stiut si nu am vrut sa spun lucruri frumoase celor carora nu le-au meritat si sper ca intr-o zi se va face ceva si cred ca de oameni ca Badea este nevoie. Voi mi-ati placut foarte mult, nu trecea o miercuri in care sa nu va urmaresc emisiunea, insa de cand v-ati luat de ciumpalacul acesta, nu va mai urmaresc nici macar o emisiune. Imi pare rau de voi, avem mai multe pretentii de la voi si mai ales de la Gainusa, dar m-a dezamagit si el de curand spunand ca Badea nu citeste decat presa. Sa fim seriosi un om care a citit doar presa nu ar fi capabil sa faca o emisiune de 50 de minute fara umplutura de rigoare care exista in Cronica si crede-ma ca am avut ocazia sa vorbesc cu Mircea si nu despre ce se scrie in presa si vocabularul lui nu este cel al unuia care rasfoieste niste ziare, caci cunosc si astfel de specimene.
    Si sincera fiind, daca nu ar fi Gainusa sa scrie textele si formatia sa invioreze atmosfera, nu stiu cat de urmarita ar mai fii emisiunea.
    Nu sunt 100% pro Badea ca are momentele lui de aroganta cand ma scoate din minti, dar il prefer pe el.
    Imi pare rau ca s-a ajuns la circul asta si imi pare rau ca din pacate pe blogul tau isi spun parerea doar cei cu 3 clase care il vad pe Badea ca pe un mic adevar in toata minciuna in care se traieste de ceva timp.
    Insa, nu toti „fanii” sunt la fel.
    Nu stiu cat de coerenta am fost si nici nu stau sa recitesc, tot ce conteaza este ca eu stiu ca Mircea Badea pe care il descrii tu nu prea exista. Mi-e greata de tot scandalul asta si pana la urma unde duce????
    P.S : Nu ma deranjeaza daca nu postezi, nu asta ma intereseaza pe mine e de ajuns sa citesti tu ca de asta scriu.

    O seara frumoasa in continuare.

  • Pingback:Frezatul ciumpalac şi Huiduitul astenic « Ultima Redută
    Posted at 17:33h, 02 iulie

    […] De data asta, armele sunt blogurile personale. Războiul nu este unul nou. Sunt ani buni de când cei doi îşi caută unul altuia cu bâta pe la dinţi. De la un timp însă, Frezatul ciumpalac a început să-şi piardă din inspiraţie şi fani, aşa că în urma unei vizibile crize de gelozie, sare de gâtul audienţei astenicului Huiduşor (vezi postul cu pricina). Şerbănel simte ultimele tresăriri ale inamicului şi nu pierde ocazia de a-l zgâlţâi puţintel pe frezat (check this out). […]

  • parafaragaramus
    Posted at 11:17h, 03 iulie

    Mai baieti, terminatzi-va-tzi-vatzi ca acu va iau de ciuf si va dau cap-in-cap! EEeeeeeee!
    Si tu, si Badea sunteti absolut OK!
    Va iubesc pe amandoi, fresh air…

  • parafaragaramus
    Posted at 11:40h, 03 iulie

    Felicitari, Serbane, ca te ocupi de astia care scriem pe blog, si ne raspunzi!
    Mircea Badea nu are obiceiul asta!
    Luptele Badea-Huidu ma duc cu gandul la meciurile mele de rock-er cu depesharii. E bun si rock-ul, si depeche-ul, nu trebuie sa ni se umfle cefele de ura unii pe altii. Mai ales ca le ziceti bine amandoi.

  • brandy78
    Posted at 01:10h, 04 iulie

    In loc sa arunci cu noroi mai bine ai revizui formatul emisiunii. Nu mai sunteti ce erati la inceput si ce numesti o emisiune care strecoara „idei” intre doua zbantuieli de dezbracate nu e cu nimic diferita de scalambaielile de la mondenii sau circotecile cu nikita. Asa ca pana sa vezi paiul din ochiul altuia mai bine te-ai preocupa de barna din al tau. Si asa cum zicea un fan de-al tau mai sus (asta daca nu te ocupi sa populezi si post-urile singur pe aici de propaganda) sa nu ai o atitudine gay ca „frezatul ciumpalac” si sa nu postezi comment-ul meu.

  • Ioana
    Posted at 08:44h, 17 iulie

    O frate …

  • Maria
    Posted at 22:04h, 21 iulie

    Cine va iubeste ma la nebunie?:)) V-ati rasuflat de tot chiar nu va dati seama? Gainusa e inca simpatic,tu ai niste aere,pfu.
    Ai vazut si tu ca ai multe vizualizari si commenturi cand te mai legi de Badea si o tii asa incontinuu.El nici nu te baga in seama penibilule
    Da-ti 2 palme de urgenta

    si matale trage apa dupa ce te exprimi….cam puti, la iq e problema mama draga!

  • stefela
    Posted at 23:56h, 24 iulie

    m-am saturat de toata vrajeala asta pe care tu si Badea o tot faceti. Unde vreti sa ajungeti???

    El e cu niste comentarii, tu esti cu muzica. Nu-mi pasa cum va intersectati, doar terminati harjoneala asta de 2 lei (in banii vechi 😀 )

    P.S: Nu mai mancati atat c”’t, ca nu ma pasa de audienta. Nu v-ar pasa daca nu ati lucra acolo…

    Eu plac si „Carcotasii”, si „In gura presei”. Iar faptul ca tu inca mai comentezi pe seama lui, il numesc „topism”. Sigur ca si din partea acestuia…
    DAR NU ASTA VA ADUCE AUDIENTA? :-??

    P.S.2: poti sterge „tampenia asta”… voiam doar sa stii opinia mea, sigur ca deloc importanta. Insa voiam sa ma bag in seama…cred.

  • Andrei
    Posted at 14:35h, 14 septembrie

    Mircea badea chiar nu e prost, el a terminat o facultate de matematica. mircea va bate si la blog si la audienta si la numarul de fani… Dar ce nu inteleg este ca de ce va ceratati? Ca sunteti amandoi niste baieti destepti care incearca sa traiasca in tara asta… Te rog sa imi raspunzi la acest comment (raspunde-mi prin e-mail te rog).

  • diana
    Posted at 17:11h, 01 decembrie

    buna. am citit si eu cate ceva din ceea ce iti scriu fanii tai sau ai lui badea(pt ca e asa o combinatie intre ei).concluzia mea este ca sunteti amandoi la fel de buni, aveti umor, faceti rating acolo la voi iar printre noi aveti multi admiratori. pe de alta parte, daca tot esti in contre cu badea de ce ti-ai botezat al doilea baiat MIRCEA? vezi? aici s-ar putea sa dai de banuit. oricum, sa-ti traiasca.
    acum am si eu o intrebare serioasa. vad ca dezbracatu, ca si voi dealtfel, v-ati facut un titlu de glorie cu sectorul „care este”. toata ziua buna ziua va legati de vanghelie, faceti emisiunile pe aici(ca si eu stau tot aici)dar, daca nu va place si sunteti cu atat de multa trecere de ce nu faceti ceva pt cei ce locuiesc in sectorul 5? voi aveti mai multe parghii sa miscati anumite lucruri. noi locuitorii nu. puneti-va mintea la contributie si televiziunea(radioul) in miscare si hai la treaba ca nu se mai poate. va dau si niste indicii. vizitati fostul carier uranus si vorbiti cu cei care stau acolo. cu cat mai multi. mergeti in ferentari, dar nu la daniela crudu ci la cei care trebuie asistati social, mergeti in parcul izvor care ar fi trebuit sa fie gata la ora asta si vedeti ce s-a facut si cum derbedeii joaca fotbal pe tartanul de baschet special amenajat si daca o sa-mi raspunzi la mail poate mai discutam si la un telefon. hai sa facem ceva ca facem tot pt noi. glumele de la cronica sunt bune dar numai cu atat nu se face primavara.ce zici? te prinzi

    a! si in incheiere, nu te speria de numele mailului meu. e facut de baiatul meu care va place foarte tare.

    01.12.2009

  • DJ IULIANO
    Posted at 09:21h, 08 noiembrie

    ASCULTA CEL MAI POPULAR POST DE RADIO DEPE INTERNET NU SE FACE DIFERENTA LA MELODI SI SE BAGA DETOATE MELODILE IN GENERAL TOATE GENURILE ASA CA EU DJ IULIANO DE LA RADIO NR1 INPREUNA CU ECHIPA MEA VEM SA VA FACEM O SURPRIZA MARE MUZICA TA FAVORITA ESTE NUMAI AICI MA BUCUR CA RADIO KISS ESTE TARE SI EU IASCULT ASA CA NU FAC CONFUNZII AS VREA SA MA ASCULTATI SI PE MINE EU IMI CAUT UN LOC DE MUNCA CA DJ LA RADIO ASCULTATI CU CEA MAI MARE PLACERE RADIO NR1 INPREUNA CU DJ IULIANO INTRA SI TU ASA CA EU VA UREZ O ASCULTARE PLACUTA LA TOTIII CARE INTRATI SI ASCULTATII

  • ciumpalac boa
    Posted at 06:33h, 18 ianuarie

    Nu doresc sa contrazic pe nimeni, dar imi place Mircea Badea. Pe langa faptul ca are un umor savuros este spontan si nu inregistrat. Regret acest razboi fatis. Este loc in eter pentru toata lumea. Toti sunteti talentati. Succese!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.