interviu Evenimentul zilei - Serban Huidu
1747
post-template-default,single,single-post,postid-1747,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

interviu Evenimentul zilei

am dat un interviu pentru Evenimentul Zilei

„Cârcotaşul” Şerban Huidu a votat „de câte ori a fost necesar”. La prezidenţiale nu o va mai face. Nu vrea să gireze cu votul său actualul sistem politic.

Şerban Huidu, „cârcotaşul” de la Prima TV, este interesat de politică. O observă atent, iar aprecierile sale sunt foarte aplicate. Se declară un om de dreapta, fără a specifica o anumită doctrină.

EVZ: Îţi place politica?
Şerban Huidu:
E destul de greu să nu fii interesat cât de cât de politică, după ce te-ai născut în ’76, ai prins regimul comunist timp de 14 ani, schimbările şi tranziţia când începeai liceul şi aşa mai departe. Practic, e imposibil să nu te intereseze. Te interesează, însă, din păcate, în ultima perioadă, din ce în ce mai puţin. De ce? E foarte simplu, au fost foarte multe promisiuni şi foarte puţine lucruri realizate. Părerea mea este că am făcut un pas important în momentul în care europenii ne-au făcut să renunţăm la o parte din suveranitate şi să ne integrăm acolo, însă cu toate astea eu cred că e mult zgomot pentru nimic. Oricine ar ieşi preşedinte, oricine ar forma parlamentul, până la urmă băieţii aia de acolo or să tragă nişte clopote. Noi ne dăm rotunzi că facem lucruri. Nu facem.

„Sunt de dreapta”

Eşti de stânga, de dreapta sau de centru?
Spunea cineva, băiat deştept, că cine nu este de stânga până la 30 de ani nu are inimă, cine nu e de dreapta până la 45 de ani nu are minte şi cine nu e conservator după 45 de ani înseamnă că a trăit degeaba. Cam aşa e. Cred că sunt în perioada în care acumulările sunt cam de dreapta. Din păcate, nicio forţă politică re ală din România nu este o forţă po litică reală de dreapta pentru că, dacă ne uităm la guvernul Tăriceanu, care s-a dat peste cap a fi un guvern de dreapta, nu mi s-a părut că ce a făcut el acolo a fost de dreapta. Dimpotrivă. Acum, Crin An tonescu vine cu pro puneri: să se scadă cota unică, să reducem impozitele, să aducem economia la suprafaţă.

Social-democrat, conservator, liberal sau creştin-democrat?
Sunt de dreapta, dar nu cred că m-aş încadra în vreuna din doctrine. Nu pot să fiu social-democrat. Nu am cum. Nu fac parte din niciun partid. Am votat de câte ori a fost necesar până acum. De la alegerile europarlamentare nu am mai votat deloc. Au fost primele alegeri la care nu m-am prezentat, iar acestea sunt următoarele alegeri la care nu mă prezint, pentru că votul uninominal îţi dă şi această posibilitate, de a nu te prezenta.

Deci, nu vei merge la vot…
Dacă cineva dintre cei pe care ar trebui să-i votezi nu te reprezintă, de ce să te duci la vot? Sau de ce să mă duc să dau un vot alb? Nu vreau să dau niciun vot. Există o analiză a sistemelor de vot sau a democraţiilor în lume, unde există cel puţin două democraţii interesante, respectiv Egiptul, unde s-a dus să voteze aproximativ 19% din populaţie, în urma unei mişcări electorale de protest. Restul nu s-a dus să voteze.

Cât de legitimă poate să fie o putere cu 19% votanţi? E ilegitimă. De mocraţia îţi dă şi dreptul ăsta, de a nu te prezenta. Îi aud pe toţi că spun «duceţi-vă la vot să nu voteze alţii pentru voi». Da, sunt de acord să se meargă la vot, atâta timp cât oamenii au o opţiune clară, dacă unul dintre candidaţi le place, dacă ceea ce spune candidatul respectiv îi convinge, atunci da, duceţi-vă.

E foarte simplu. Câţi candidaţi sunt? Zece. Asta e a unsprezecea opţiune. Şi la examen ai mai multe variante A, B, C sau niciuna dintre cele trei. E tot democraţie. Or, în momentul în care te duci să-l votezi pe unul care zice că nu a băut niciodată, deşi toată lumea l-a văzut cu paharul în braţe, sau pe unul care spune că el nu minte niciodată, doar când a făcut cu maşina break-dance pe trotuar şi a accidentat nişte oameni, sau unul care înjură în stânga şi în dreapta sau unul care e clar că are o problemă patologică, nu poţi să-l girezi.

Asta pentru că tu, cu votul tău, girezi un astfel de sistem, or, la 20 de ani de pse u dode mo craţie, cred că am merita un sistem mai bun. Iar data asta este pentru prima oară când refuz să mai votez răul cel mai mic.

Preferi vreun partid de la noi?
Nu, dar eu cred că o să vină din spate nişte oameni care au ceva de spus şi în fiecare partid există oameni din ăştia, din păcate nu au loc de dinozauri, dar or să crape dinozaurii sau or să plece la in dependenţi, ca Oprescu.

La cine te referi, înţeleg că există politicieni pe care-i apreciezi?
Sunt şi oameni buni în politică, nu aş vrea să nominalizez. Există personaje care au exprimat de multe ori idei interesante, însă din păcate sunt în eşalonul doi. Din PSD ar fi «Victoraş, măi băiatule», domnul Ponta, care este probabil Mickey Mouse-ul organizaţiei, dar cred că în viitor va avea ceva de spus. Mai sunt şi la celelalte partide… mici, dar or să crească ei mari.

Există vreun politician care n-are ce căuta în politică?
95% dintre ei nu au ce căuta în politică. Sunt oameni care au fost votaţi în parlament pentru că au dat bani, au fost puşi pe listă pentru că asta a fost comanda de sus, nu au avut nicio iniţiativă parlamentară, nu au avut niciun interes în instituţia în care au lucrat, care, până la urmă, e cea mai importantă instituţie a democraţiei, nu preşedintele, nu executivul, ci par lamentul, care este ceea ce am câştigat noi în ’89. Din nefericire, oameni de genul celor care se duc acolo să moţăie ori să doarmă nu cred că au ce căuta. Şi majoritatea aşa sunt. Iar când nu dorm, se ceartă, iar când nu se ceartă în faţa ca merelor sunt buni parteneri în diferite afaceri, pe care le au soţiile.

Ce ar trebui să facă viitorul presedinte?
„Dacă aş fi pentru o zi preşedinte, v-aş amaneta pe toţi şi nu m-aţi prinde” (vers al trupei Paraziţii – n.r.). Cred că România suferă în primul rând de o eroare de sistem. Preşedintele ar trebui să le spună oamenilor că întâi trebuie să reformuleze Constituţia. Cred că, până la urmă, reformarea principiilor statului de drept ar cam fi una dintre priorităţile viitorului preşedinte.

ANALIZĂ

„Băsescu i-a furat electoratul lui Iliescu”

Cum ţi se pare campania electorală?
Este o campanie foarte interesantă. Preşedintele Băsescu şi-a schimbat elec toratul. Dacă acum 5 ani de zile se baza pe voturile noastre, acum i-a furat electoratul domnului Iliescu. Apoi îl avem pe domnul Geoană, care este susţinut de o mare ma şi nărie de voturi, foarte e fi cientă, care este PSD-ul. Acum depinde cum direcţionează domnul Geoană înţelegerile cu facţiunile rivale. Este foarte important cum îşi gestionează aripile din partid. Apoi îl avem pe Crin Antonescu, care ne-a con fiscat protestul nostru on-line. Aveam şi noi un protest on-line pentru o Românie cu bun-simţ… Am scris eu pe blog într-o seară după ce m-am uitat la An tena 3 şi ăsta era finalul: „Ce ar fi să facem un partid al bunului-simţ?” şi uite că au preluat-o.

si acum cateva precizarari pentru cei ce ne pupa de fund sistematic:

Emisiunea nu se duce la vale, merge foarte bine, ba chiar in ultimele saptamani antenele mogului sufera o infrangere severa miercurea si duminica in reluare. Ne vedem in aceasta seara la 7 si jumatate, tot la primatv la emisiune cu cele mai mari venituri pe editie, dupa cum scrie Pagina de media. Multumim domnului Petrisor Obae.

Victor Ponta este unul dintre putinii oameni din politici mai aproape de realitatea din ziua de azi. L-am intalnit, i-am luat interviuri si am vorbit. Avem optiuni politice complet diferite, dar ar fi un politician mai bun decat dinozaurii care n-au facut nimic timp de 20 de ani.

Faptul ca interviul asta a fost citit, si este cel mai popular in editia on linea evz, dovedeste ca inca e interesant ceea ce debitez. Si nu in ultimul rand, as vrea sa ii asigur pe cei care ma tot fac pesedist ca socru-meu, ca omul nu mai face politica de 5 ani. Si nici tata, care a sfarsit la partidul pensionarilor dupa ce a dat o tura pe la Vadim!

Optiuni politice o sa am intotdeauna si pana la urma, chiar daca mai tarziu, o sa ajungeti la vorba mea.

59 Comments
  • bakowia
    Posted at 15:47h, 11 noiembrie

    Nu vrei sa candidezi?
    Votul meu il ai. Pacat ca cei 95% nu se simt sa se dea la o parte.

  • MARIUSICA
    Posted at 15:53h, 11 noiembrie

    Tu ai „raison” dar cei care ar trebui sa citeasca interviul sunt in campanie acum.Iar despre Antene le zic „ciocu mic ca locul 3 e de voi”.3 de la coada :d.Pacat ca Prima nu are mai multe emisiuni de calitate pt ca se vede disperarea motanului care acum mai nou va concureaza cu puii lui duminica.Daca Basescu iese din nou parerea mea este ca cel un post se va inchide sau va lua modelul DDTV.

  • Mircea
    Posted at 16:02h, 11 noiembrie

    daca te lauzi ca emisiunea voastra priduce 1.6 mil pe an, ce sa mai zica Mircea Badea, care, de unul singur cu o masuta si 10 ziare, produce aproape cat voi, care aveti orchestra, dansatoare, public platit si ditamai decorul + ca va difuzeaza in prime time pe un post national, nu pe unul de nisa, cum e antena 3? mai ai ceva de spus la faza asta?

    evident ca am: Emisiunea lui badea ara in loc de publicitate trei sferturi promo-uri la alte cretinatati ale trustului. La noi nu exista promo in cronica sunt doar bani. Din cele 1,3 milioane 80% Badea e barter.

  • Andy
    Posted at 16:38h, 11 noiembrie

    „evident ca am: Emisiunea lui badea ara in loc de publicitate trei sferturi promo-uri la alte cretinatati ale trustului. La noi nu exista promo in cronica sunt doar bani. Din cele 1,3 milioane 80% Badea e barter.”

    Totusi, you are missing the point…. E adevarat ca nu ma pricep absolut deloc la treaba asta cu televiziunea, dar cert este ca emisiunea lui produce si are audienta foarte mare. (desi nu vad care e relevanta in acest post al tau). Anyway, sunt intru totul de acord cu ce ai spus in interviu, aceasta este si opinia mea (si, din intamplare, si a „inamicului” tau, Badea) 😉

    e adevarat ca badea e foarte eficient si are o emisiune care produce profit nu are o audienta exorbitanta, dar cat o are e buna. Totusi, televiziune inseamna ceva mai mult: decoruri, camere, lumini, spectacol etc. Esta ca si cum ai compara ul film al lui Michael Moore cu o superproductie gen 300.

  • Ramona
    Posted at 17:04h, 11 noiembrie

    Mare dreptate are Serban……

  • bogdan
    Posted at 18:14h, 11 noiembrie

    vezi tu serbane…ca daca cei mici vor creste langa dinozauri….aschia nu sare departe de trunchi, si mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la fel ca mentorii lor.
    sau mai rau, ii vor depasi!

    pentru a reforma clasa politica din Romania e nevoie de o revolutie a celor „neprihaniti” inca, din linia a doua sau chiar a treia, sustinuti de noi, cei care ne-am saturat de rahaturile pe care le vedem zilnic!

    sa fii sanatos, si data viitoare aduna si tu semnaturi

  • mihai roman
    Posted at 18:24h, 11 noiembrie

    In legatura cu interview-ul tau din EvZ esti simplu un tampit … Un tampit, care fara Gainusa, ar fi de mult fara emisiune. Ti s-a urcat popularitatea la cap. Te-ai gandit, onorabile nimic, facator de opinie, ca pedepsesti de fapt copiii, viitorul tarii asteia ..amarate ? Preferi, cu putinii tai neuroni, sa lasi DECIZIA in mana celor care pot fi cumparati cu un litru de ulei. Trist. Si mai trist insa, este ca media popularizeaza prostia unui om. Traiasca Vanghelie .. Huidule. Iti suna bine, nu ?

    nu stimate domn! in urma voturilor acordate celor ce nu merita, am ajuns in situati de a avea clasa asta politica. Deciciziile nu se mai iau la Bucuresti ci la Bruxelles. Stai tu linistit, copiii mei sunt adapostiti, ai tai nu as fi chiar sigur!

  • florin_L
    Posted at 19:12h, 11 noiembrie

    Daca ati lua atitudine si in afara emisiunilor si ati putea face ceva pt.ca Prima sa se dea de trei ori peste cap,ar deveni cu siguranta o alternativa la trustul lui Sarbu.In spate nu se afla niciun partid politic,conducerea nu am auzit sa invarta afaceri dubioase prin tara,deci ar puncta la capitolul credibilitate si imagine.Iar diferenta fata de Pro sa o faca faptul ca nu se apeleaza la senzational,prost gust,promovarea vedetutelor de doi lei si a manelelor pentru nenorocita de audienta.Sa fie Prima TV prima televiziune cu adevarat occidentala si pun pariu ca v-ar copia si ceilalti,ceea ce n-ar fi un lucru rau.Bafta!

  • tiberiu
    Posted at 19:24h, 11 noiembrie

    e adevarat ca l-ai abordat pe mircea badea intr-un mall si i-ai zis ca ar fi mai bine sa cooperati in loc sa va injurati?

    da! de ce scrie pe undeva?

  • balauru84
    Posted at 19:31h, 11 noiembrie

    badea are un complex şi are prea dezvoltat cultul personalităţii.. sincer nu mă uit la el că e plictisitor şi are aceleaşi replici …de la antene singurul care-mi plca să zic aşa e ciutacu, şi nu ciutacu ca moderator tv, ci ciutacu ca şi om de după sticlă …cine zice că, cârcotaşii se duc la vale are o problemă mare da mare de tot. Invidia e deja o „calitate” la românii …baftă şi să auzim numa de bine

  • paul
    Posted at 19:53h, 11 noiembrie

    Foarte bun interviul. Uite-te te rog si peste blogul meu si poate vrei sa pui un comentariu. http://pauldascal.repetent.ro/ SERBAN HUIDU , NOTA 10 CA DE OBICEI!!!!!! CEL MAI TARE!!!!!

  • anamaria
    Posted at 20:07h, 11 noiembrie

    Dl Huidu,e bine ca orgoliul nu va permite sa girati raul cel mai mic.Stiu ca aveti copii,e numai bine sa la pregatiti o viata minunata,pina vor fi maricei numai bine se poate coace de-o societate in care,invingator sa fie raul cel mai crunt.Toti romanii vor politicieni ca la carte,uitind ca,toti,suntem romani – alegatori si politicieni – si,fatalmente,nu putem fi mai buni.
    Eu zic sa mergeti la vot,macar si pentru a nu zice si face acelasi lucru cu potaia de la antena 3,pe care apropo-o bagati prea mult in seama,spunindu i numele.Poate va mai ginditi si tu si colegul Gainusa.Daca nu,va doresc epoca de aur placuta,atit voua cit si famiilor voastre.

  • vasiauvi
    Posted at 20:17h, 11 noiembrie

    Cu toate ca sunteti un formator de opinie (ca „vedetele” de la antene) nu influentati oamenii sa faca sau sa actioneza intr-un anumit fel. E bine ca v-ati exprimat parerea personala si nu parerea patronului asa cum fac multi.
    Constiinta ar trebui sa-i indrume pe toti! Adica daca vrei mergi la vot si votezi cu cine vrei, nu cu cine iti impune sau sugereaza unele ziare sau televiziuni. Asta-i democratie!
    Va doresc emisiuni cat mai frumoase!(asa ca sa moara Şpăgăţel)

  • alin
    Posted at 20:37h, 11 noiembrie

    s-ar putea sa ai dreptate… pana la proba contrarie, eu o sa-l votez pe sorin oprescu!

  • manu
    Posted at 20:55h, 11 noiembrie

    Buna draga Serban. Interesant interviul. Apreciez parerea ta, dar eu m-am gandit sa merg totusi sa votez. O sa votez pe tipul care candideaza din partea ungurilor, nici macar nu stiu cum il cheama dar o sa-mi dau seama dupa nume. Stiu ca nu are sanse sa castige, dar stiu ca este singurul care are demnitatea unui presedinte. Sunt romanca, am prieteni unguri si stiu ca sunt indeajuns de responsabili si competenti incat sa intre in conducerea tarii. Daca ar veni un neamt, sigur l-as vota. Peste vreo 10-15 ani o sa candidez si eu sa scot tara asta din rahat. Pana atunci mai am de studiat. Ma pregatesc vehement sa demonstrez ca o femeie are puterea sa le stea in fata tuturor acestor romanasi. Pana atunci o sa mai crape (doamne ajuta!) din mumiile de pe la Parlament. Te salut cu respect!

  • iv.vg
    Posted at 23:21h, 11 noiembrie

    ai vazut ce ti-a transmis gheorghe dinica,acum ceva timp:sa ramai cinstit;ei bine,nu esti cinstit;atunci cand il batjocoresti pe vadim,fetele sale te urmaresc si cand isi intalnesc tatal il privesc jenate si bulversate:”oare chiar tatal nostru e vazut de toata lumea drept nebun?”Cum crezi ca se simt niste copii,care-si divinizeaza tatal,cand aud atatea lucruri infecte la adresa tatalui lor?Ba,macar daca ar fi unul din cei care au jefuit tara…Esti incurabil.Dumnezeu ti-a dat noroc,EL o sa ti-l ia!

    maestre….citeste ce scrie tribunul in fiecare saptamana si gandeste-te ca toti oamenii aia au la randul lor familii, copii, mame. Vrei sa-ti spun ce a scris despre mama mea? cuvintele sunt prea putine pentru a descrie acest monstru care este vadim. ii e rusine in fata copiilor? sa-si analizeze gesturile, vocabularul si comportamentul care i-au adus renumele de nebun nu sa ne ameninte pe noi cei care zabim pe seama lui. Va ajunge acolo unde ii este locul…la cosul de gunoi al istoriei!

  • Baloiu Catalin
    Posted at 23:34h, 11 noiembrie

    Salutare Huidule. Am si eu o mare rugaminte la tine, asta daca vrei sa-mi citesti randurile. Te rog eu frumos, din tot sufletelul meu, ascult kiss fm de la 8 dimineata pana seara la 6 non stop pt ca serviciul imi permite, te rog spune-le la baieti sa mai schimbe playlistul, sunt multe melodii care se repet de cate 4-5 ori, nu exagerez, dimineata, pe la 11, pe la 1, pe la 3, pe la 5 si seara, aceleasi melodii. Frumoase sunt, dar la un moment dat sa le tot repeti in fiecare saptamana devine obsedant. Nu zic ca nu e rau postul, ca doar ai milioane de ascultatori, dar te rog, schimbati si voi lista de melodii, sunt zeci de mii de melodii, numai cateva reusiti sa le tot repetati? Te rog i-a in considerare mesajul asta, imi place tot ce are legatura cu kiss fm si cronica

  • moldo.ro
    Posted at 01:38h, 12 noiembrie

    Sper sa nu fii conservator dupa 45 de ani. ;)))

  • Alex Florea
    Posted at 03:45h, 12 noiembrie

    Si Dl Badea si Dl Huidu sunt amandoi eficienti pentru public, fiecare are publicul lui. Emisiunea Dlui Badea a fost lansata ca un test si a prins, emisiunea Cronica Carcotasilor este un supermega brand foarte vechi in piata si este normal sa se investeasca in aceasta emisiune atata vreme cat scoate profitul pe masura. Si asa este, televiziunea inseamna decor, actiune si o echipa in spate caree sustine vedetele.

    Dar eu va dau o alta tema de gandire.

    Anuntati-va prietenii oameni buni de acest eveniment caritabil Best Foto Fest si acum dati un sms la 874! Veti fi constructivi 🙂

    Cu un SMS la 874, SALVEZI VEDEREA!
    Numarul este activ pentru Asociatia nevazatorilor!
    Best Foto Fest, expozitia artistilor fotografi, sustinuta de vedetele din Romania!

    Din data de 6 noiembrie pana in 30 noiembrie, cei care doresc sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face cu un SMS in valoare de 2 euro la numarul 874 in reteaua Orange, Vodafone si Cosmote! Nu se precepe TVA!

    In aceasta saptamana la Centrul Comercial Feeria din capitala, pana in data de 12 noiembrie, are loc expozitia celor mai renumiti fotografi, care isi expun fotografiile pentru a reda lumina ochilor. In galeria comerciala sunt amplasate urne pentru donatii, iar cei care sprijina campania cu minim 1 RON vor primi o carte postala cu vedetele participante in eveniment: Gabi Szabo, Andra, Maia Morgenstern, Adrian Bucur si DJ Wanda.

    Printre fotografiile expuse in cadrul evenimentul umanitar Best Foto Fest, datorita unei noi sectiuni cu fotografia de presa mondena, se numara si perosonalitati ale show-bizului romanesc cat si ale vietii politice. Cei care vor merge la cumparaturi in aceasta perioada, au sansa de a admira poze mai vechi cu: Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Cristina Rus, Gina Pistol, Loredana Groza, Simona Patruleasa, Valentina Pelinel, Daniela Crudu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Bineinteles, nu lipsesc nici politicienii, Silviu Prigoana, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becalli, fata presedintelui sau Elena Udrea, iar dintre vedetele internationale ii veti regasi pe Patricia Kaas, Roberto Cavalli, David Hasselhoff sau Duffy.

    Ulterior, expozitia se va muta din 13 noiembrie pana in 22 noiembrie la Centrul Comercial Orhideea, iar ulterior la Brasov in galeria Comerciala Brasov in perioada 24 – 30 noiembrie.

    Fondurile stranse din campania de SMS-uri si donatiile reunite din centrele comerciale vor fi folosite pentru a opera tineri cu deficiente grave de vedere, dar cu sanse de recuperare in urma interventiilor chirurgicale.

    In Romania un nevazator beneficiaza de ajutoare financiare infime din care nu si-ar putea permite sa plateasca o interventie chirurgicala. In Romania sunt 80000 de nevazatori, rata orbirilor in urma accidentelor de masina sunt in continua crestere, iar peste 5 % din procentul normal european, isi pierd vederea in campul muncii:
    Monica Pop, medic oftalmolog, spune că procentul european de 5% oameni care rămân fără vedere accidental este mult depăşit în România, unde accidentele de muncă sunt frecvente, protecţia muncii nu se respectă şi se munceşte mult la negru. „Nici medicina preventivă nu există, deci procentul acela e cu siguranţă mai mare, dar nimeni nu l-a cercetat”, crede Pop.

    Evenimentul Best Foto Fest este la o 2 a editie, prima editie a reusit operarea a doua persoane, strict din fondurile donate in cele 3 centre comerciale in care evenimentul s-a perindat in 2008. Best Foto Fest a fost creat de Split Advertising si sustinut de Carrefour Romania si Duracell.

  • Cosmin Iacob
    Posted at 04:42h, 12 noiembrie

    stiu ca ai dreptate cand spui ca 95% dintre parlamentari nu au ce cauta acolo. eu as avansa un procent mai aproape de 100, dar… asta este. in schimb, ma intreb daca simpla lipsa a votului va rezolva ceva. sa zicem ca se duc 5% din electorat la vot. crezi ca le va pasa astora mai mult de noi?
    nu. indiferent cine va iesi. aaa, sunt complet de acord ca nu avem pe cine vota. asa este. atunci insa… nu ar fi mai indicata inca o revolutie? de preferabil ar fi una de „catifea”, in care astia se vor autoexila in groenlanda, sau undeva unde sa nu ii mai vedem vreodata. dar ar renunta astia asa usor la ciolan, la contracte de asfaltare, la rafinarii moca, la scene de 75.000 de euro si o gramaaaaaada de alte chestii? nu, nu cred. atunci ce fel de revolutie ar fi mai interesanta?

  • brutalistu
    Posted at 05:23h, 12 noiembrie

    De acord cu tine. Nici eu nu am pe cine vota. Oscilez intre a merge sa cer doar hartiile cu referendumul si a iesii taraboi „da’ de ce nu luati dom’ne sa votati si lista asta de inchipuiti?” si a nu merge deloc.

  • Schumi
    Posted at 06:43h, 12 noiembrie

    1. Nu compara Romania cu Egiptul. Sau Iranul. Sau Venezuela. Sau alte „democratii” de genul asta.
    Aia au probleme mult mai mari decat avem noi, stai tu linistit, si oamenii aia chiar au de ce sa fie blazati ca sa nu se duca la vot. La noi, am fi nedrepti s spunem ca sistemul actual e o pseudodemocratie care nu functioneaza deloc. Da, sistemul trebuie ameliorat, tocmai pentru ca am vazut care au fost problemele in 18 ani de functionare.

    2. Problema sistemului nostru constitutional e ca atunci cand a fost facut s-a vrut un compromis intre un regim 100% parlamentar, care poate avea probleme de functionalitate reala si sistemul prezidential, greu de imaginat dupa anii de dictatura. S-a potrivit oarecum tranzitiei de la noi in sensul in care le-a permis si lui Iliescu si lui Constantinescu, doi presedinti fundamental diferiti, sa functioneze si ca tara de bine de rau sa se indrepte pe calea cea buna. Acuma s-a terminat tranzitia, trebuie un nou sistem mult mai clar. Dupa parerea mea, unul parlamentar ar fi tocmai bun, din moment ce parlamentul este prin excelenta institutia reprezentativa intr-o democratie.
    Din pacate oameni care vor isi vor plati locul vor exista intotdeauna. Ori asta, ori vor plati pe unii care sa-i reprezinte. Ceea ce e cam totuna.
    Sunt in schimb de acord ca o clasa politica trebuie crescuta si ca numai oameni care au crescut o data cu democratia si au fost toata viata lor in acel sistem pot sa-l priceapa si sa-l faca la randul lor sa functioneze.

    3. Este ok sa spui ca nici unul dintre cei 10 nu te reprezinta, dar, in acelasi timp, trebuie sa-ti dai seama ca, la nivel institutional, unul dintre cei 10 te va reprezenta in mod obligatoriu pana in 2014, fie ca nu te-ai dus la vot sau ca nu ai votat pentru el. Asta-i falia din rationamentul tau. Fie ca vor veni 25% sau 80% dintre oameni la vot, daca alegerile vor fi curate, ele vor fi si validate, si nenea ala o sa aiba tot atata legitimitate cata a avut si Nea Nelu’ la inceputul anilor ’90. Ca asa functioneaza alegerile.

    4. Dreapta si stanga se delimiteaza greu in ziua de azi, adeseori se confunda dreapta cu partidele populare, ceea ce cred eu este o mare greseala. Conform citatului, eu, ca om sub 30 de ani, n-as avea inima, pentru ca nu pot fi de stanga, pur si simplu detest cu toata fiinta mea statul providenta si o implicare crescuta a statului in societate. Iar asta este o viziune de dreapta comuna celor mai multi tineri educati. Poti sa-ti schimbi oarecum viziunea o data cu varsta, sa devii mai pragmatic, asta sunt de acord, dar principiile care-ti fundamenteaza acea viziune trebuie sa ramana neschimbate.

    Te salut.

  • dana jitarasu
    Posted at 10:18h, 12 noiembrie

    te apreciez dar as avea si multe critici sa-ti aduc cateodata insa in linii mari sunt de acord cu parerile tale in ceea ce priveste sistemul bolnav din Romania.Initial nici eu nu voiam sa ma prezint la vot insa intre timp ascultandu-l pe Oprescu ,pot spune k m-a convins sa-l girez cu votul meu,cred ca merita sa-i dau credit.Tot vad scris despre emisiune..bun, fiecare pe segmentul lui este bun in ceea ce face, voi aveti o emisiune chiar reusita, va ascult si la radio desi comut mereu pt k sunt fan Magic Fm si nu-l pot trada nici pe Hrubaru insa sincer imi place si emisiunea lui Badea, il apreciez si pe el desi as avea foarte multe critici sa-i aduc si lui, este clar baiat destept, isi expune foarte bine ideile, ca si tine de altfel, aveti coerentza!
    O zi buna!

  • brindusa
    Posted at 11:20h, 12 noiembrie

    Salut Serbane, am o rugaminte, care e off topic si imi cer scuze. V-am vazt aseara la Cronica si as vrea sa-mi cumpar cartile doctorului Bacalbasa, zi-mi te rog unde le gasesc. Am dat pe google dar n-am gasit nici un titlu de-al lui. M-am amuzat teribil si tare as vrea sa citesc si altceva scris de el :))) Multam

  • CC
    Posted at 11:58h, 12 noiembrie

    Motivul pentru care esti impotriva lui basescu este copilaresc, nu cumva este doar de forma?

    Ce-nseamna ca bea, l-ati vazut prastie pe undeva? Daca a ciocnit un pahar de sampanie la o sarbatoare sau a fost la o distractie la Golden ala asta chiar vrea sa insemne ca este un betiv? E ridicol ceea ce propavaduiti in emisiune si la interviurile care le dati. Sant pro basescu, am unele dezamagiri in privinta lui (vezi ebba) dar una peste alta este cel mai curajos si mai energic presedinte pe care Romania l-a avut de 20 de ani incoace, de-abia de cand e el presedinte a inceput sa se mai clatine cate vreun mastodont din culcusul caldut care i-l asigurase PSD-ul.

    Ce sa-ti zic, eu imi rup picioarele sa ajung in fata televizorului in fiecare miercuri dar incetati cu defaimarea incorecta a catorva personaje care chiar au ceva de spus la ora actuala in politica romaneasca, e adevarat ca putine.

    A!Si inca ceva, chiar nu mi-a placut repetitia aia care au facut-o cei de la PDL pentru discursul lui Base dar pe bune, chiar o fi comandat el asa ceva??

    nu beutura m-a enervat ci ipocrizia…si mie-mi place wiskey-ul crede-ma! prefer unul parfumat il locul unui afumat!

  • Laura
    Posted at 12:51h, 12 noiembrie

    Tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca iti admir curajul de a spune ce gandesti, de a infrunta opinia publica romaneasca pestrita ca nivel de cultura si limbaj, gata sa jigneasca fara argumente- ti se reproseaza (ridicol) aspectul fizic si legaturile de rudenie intr-un interviu despre opiniile tale politice; esti acuzat de apartenenta la FSN, desi, dupa socotelile mele, in vremurile alea (triste) tu nici buletin nu aveai! Si ma gandeam prin ce trebuie sa treaca un om de buna credinta ajuns persoana publica in Romania (ceea ce explica de ce sunt asa putini!)
    Dar inainte de a ma apuca sa scriu am citit raspunsul tau dat la nr.7 si m-am blocat. Poate(sper ca) n-am inteles eu bine.Ma revolta limbajul folosit, nu sunt de acord cu ideile expuse in comentariu domnului respectiv, dar el vorbeste la un moment dat despre „copiii, viitorul tarii asteia ..amarate” iar tu raspunzi „copiii mei sunt adapostiti, ai tai nu as fi chiar sigur!”. Adica generatia de maine se imparte in copiii nostri, ai celor de jos ,cu soarta oricum pecetluita indiferent de evolutia evenimentelor politice si ai vostri a caror viitor e asigurat no matter what??? Nu-mi vine sa cred! Mare dezamagire….

    Nu are nici o legatura mostenirea in bani, pe care o lasi copiilor tai, ci ceea ce-i ii educi sa faca. Bagajul de cunostinte, de bun simt si buna crestere, pe care numai familia ti-l poate da. De asta cred ca unii copii sunt mai expusi, cei ai domnului cu pricina sigur sunt vulnerabili.

    Bunica mea care a prins destule razboaie, dictaturi si democratii in tara asta, si inca se incapataneaza sa traiasca, avea o vorba: „toata averea omului e in capul lui. Daca tartacuta functioneaza poti sa o iei de la capat de 1000 de ori!”

    La asta ma refeream cand am scris raspunsul nu la banii care azi sunt, maine vine criza, inflatia, deflatia si nu-i mai ai! Cine nu intelege asta e terminat!

    Serban

  • raffael
    Posted at 13:05h, 12 noiembrie

    Salutare Serban.
    Am inceput sa iti citesc blogul tau imediat cum am aflat ca ai asa ceva; de pe net evident. Ma regasesc in totalitate in tot ceea ce spui si unele dintre articolele tale le-am trimis unei bune amici romanca de origine, aflata acum in Germania din vara anului 1990; a ramas stupefiata. Sigur a mai venit in Romania de atunci de mai multe ori dar nu a avut ocazia sa dea nas in nas cu ‘realitatea’. Eu am apucat sa fiu aproape major in anul de referinta ’89, pentru ca sa-mi fie cu iertare nu stiu daca a fost revolutie sau nu…constientizam atunci cam ce se intampla; imi amintesc de vorbele unchiului meu, traieste si azi, in care imi spunea ca bine nu o sa fie deloc; si nu a fost vreun membru de partid comunist; ba mai mult: fiu de detinut politic. Si uite ca i s-au adeverit spusele.
    De multe ori imi spun: ‘Daca as fi pentru o zi presedinte!’ dar nu cred ca as putea face mare lucru fara un sprijin al unei generatii ca a noastra care ar vrea intr-adevar sa faca ceva pentru tara asta. Am avut, sa spunem biletul de Canada in mana; am renuntat datorita celor mici, pentru a nu crea o ruptura de moment; cu siguranta ca i-ar fi afectat chiar si pentru o perioada de timp; si ca un contraargument speranta din mine ma consola cu idea ca poate va fi mai bine. Acum regret..dar stii vorba aceea: dai romanului mintea de pe urma. Nu ma intreba cum ma simt acum..dezamagit si sceptic. Si mai este ceva: soarta frate, desi nu cred, dar daca asa iti este scris..
    In privinta a ceea ce faci(faceti tu si Mihai): putini stiu sa spuna lucrurilor pe nume. Felicitari.
    Si inca ceva: infernul aglomeratiei stradale de dimineta de la prima ora, din cea mai mare comuna din Romania, Craiova, trece neobservat ascultand KissFM; iar in masina cand sunt cu cei mici regula este clara: only KissFm. Uneori nu ma pot abtine si rad asa de tare la cronica dimineata, de unii colegi de trafic, se uita la mine si probabil ca isi zic: „saracul”.
    Esti in asentimentul meu
    Toate cele bune.

  • viorel dodan
    Posted at 13:15h, 12 noiembrie

    Salut Serbane! Am ceva care sper sa ti se para interesant. Iertaţi-ne, Maestre!

    Iertaţi-ne Maestre, că am scris rândurile acestea atât de târziu! Nu ne-am fi dorit niciodată să le scriem. Iertaţi-mă pe mine, autorul lor, că mi-am permis, ilustru anonim fiind, să-mi dau cu părerea la un moment dat, în paginile acestui ziar, despre munca dvs., despre rolurile pe care le-aţi jucat! Că am uitat pentru o clipă că aţi făcut roluri magistrale care mi-au fermecat copilăria şi viaţa mea de până acum: ,,Diplomatul” din ,,Prin cenuşa imperiului”, Bastus din ,,Columna”, Lăscărică din ,,Cu mainile curate”, Pepe din ,,Filantropica” şi multe altele pe care aceste câteva rânduri nu le pot cuprinde.
    Iertaţi-ne pe noi, toţi cei încă rămaşi singuri pe-aici că n-am ştiut să preţuim cu adevărat viaţa şi munca celor ca dvs. în timpul vieţii. Din snobism, am mimat extazul şi erudiţia la spectacolele dvs., fără a înţelege de fapt nimic din zbuciumul creaţiei. Ne-am amăgit cu ipocrizie că ne-am făcut datoria înmânându-vă cu emfază titluri, diplome, ordine…Hârtii fără valoare şi atât. Ne-aţi privit cu ironie şi înţelegere şi ne-aţi făcut pe plac acceptându-le. În nemernicia noastră, ca nişte câini turbaţi am uitat să fim recunoscători celor ca dvs. care ne-au ,,hrănit” sufletul cu mari roluri în teatru şi film. Odată cu dispariţia fizică a celor ca dvs., ca bunul dvs. prieten Ştefan Iordache, sau ca mulţi alţii aflaţi acum la apusul vieţii, ,,vâna” de genialitate a spiritului adevărat este pe cale să secătuiască. Ne va rămâne moştenirea unică şi inalienabilă a ceea ce înseamnă valoarea: talent, muncă, dăruire, altruism. Dar mai presus de toate, geniu. Şi poate că generaţiile actuale sau viitoare de truditori pe lemnul scenei sau pânza ecranului, vor înţelege că arta în general şi actoria în special, nu e doar un serviciu(prost plătit, din păcate!), de unde vii şi pleci după cele opt ore, mulţumit că ai bifat încă ozi de muncă. Poate vor înţelege că e nevoie de mult mai mult. Că trebuie să ai acea chemare către această nobilă artă, e nevoie de har, de respect pentru tine însuţi şi pentru public. Că e nevoie de dăruire până la sacrificiul de sine, de frământări şi sudoare. Şi că, aşa cum bine aţi spus ,,În meseria asta, ori te dăruieşti absolut total şi eşti liber să faci ce vrei tu cu viaţa ta şi cu timpul tău liber şi cu tot, ori nu”.Toate aceste principii de muncă şi viaţă fac parte-din păcate-din alte vremuri, din altă şcoală, din alte sfere…Astăzi superficialitatea, kitcsch-ul, ignoranţa şi materialismul sunt ,,valorile” tinerilor. Astăzi ne ignorăm adevăratele valori şi nu le preţuim în timpul vieţii, pentru ca mâine, la moartea lor să rostim discursuri sforăitoare şi ipocrite despre viaţa şi opera lor. Suntem nedrepţi cu viii, dar şi mai nedrepţi cu morţii. Aţi avut dreptate, maestre:,,Ţară mică. Câteva mese”. E nedrept că o viaţă de om se reduce până la urmă în cuvinte stingehere spuse de alţii la căpătâiul său. Şi cum poate încăpea în câteva cuvinte o întreagă viaţă? Maestrul ne-a arătat că se poate, cuprinzând în câteva versuri simple esenţa vieţii, sale:
    ,,Sunt vagabondul vieţii mele,
    Ca într-un film cu Raj Kapoor
    Măturător de praf de stele
    Şi cusurgiu fără cusur.
    Iar când adorm de dimineaţă
    Îmi reproşez de la-nceput,
    Că n-am luat totul de la viaţă
    Şi nu i-am dat cât aş fi vrut.”
    Nu ne rămâne decât să ne consolăm cu gândul că acolo sus, lăsându-ne pe noi mai săraci cu un actor dar îmbogăţindu-ne cu un spirit, Dumnezeu îşi va întregi trupa sa de actori de geniu care-l vor bucura şi pe El. Iar noi, cei subţiri în spirit şi în fapte, vă vom rămâne pe veci îndatoraţi Maestre, că ne-aţi făcut marea onoare de a fi contemporan cu noi. Şi pentru că n-am ştiut, n-am putut sau n-am vrut să vă arătăm întreaga noastră preţuire, iertaţi-ne!… Pentru toate astea şi pentru multe altele, iertaţi-ne, Maestre!

    Viorel Dodan
    11.11.2009
    Dac crezi ca e interesant post me a sign! 🙂

  • Mihaela
    Posted at 13:55h, 12 noiembrie

    Buna Huidu, sunt o admiratoare a emisiunii „Cronica Carcotasilor” evident ca si a voastra :),si vreau din toata inima sa va felicit….sunteti super tari.Intr-o societate ca a noastra unde lumea a uitat sa rada voi echipa „Carcotasilor” ne mai faceti sa uitam de stresul care ne inconjoara si sa ne bucuram alatur de voi.As vrea totusi sa te intreb ceva (poate ca nu trebuie sa te intreb aici pe site…dar eu totusi o fac).Mi-as dori din tot sufletul sa fac parte din echipa ta, sa lucrez pe langa voi.Ma poti sfatui ce as putea sa fac ?Sper sa citesti mesajul meu si sa-mi raspunzi 🙂
    Multumesc mult si sa ramaneti asa veseli mereu…poop

  • silviu
    Posted at 14:10h, 12 noiembrie

    Serbane , chiar daca nu te reprezinte nimeni , voteaza-i pe toti. Asa se anuleaza si cel putin ai convingerea ca votul tau nu va fi folosit de altii

  • Angelolater
    Posted at 14:14h, 12 noiembrie

    Sistemul este corupt pina-n dinti,Noua Ordine Mondiala sta cu lupa pe oameni,ba mai mult ca sa aiba control total asupra „vitelor” promoveaza rapid si cipul implantabil.
    respectele mele pentru Huidu si Gainusa,care pe langa umorul cu care ma fac sa plang de ras,ma fac sa plang si de adevar.
    Imi place ca ataca sistemul si-l arata asa cum este,nu se ascund dupa degete!

  • maria
    Posted at 14:25h, 12 noiembrie

    Buna Serbane! Nu am mai scris de mult caci timpul nu mi-a permis. Acest post il voi incepe prin a VA felicita pentru campania pe care o aveti pe Kiss. Mi se pare cea mai buna si ingenioasa din ultimii ani. Ciment! 🙂 ( scriu asta pentru ca te obicei te critic si personal nu imi prea placi, dar trebuie sa fiu cinstinta atunci cand faci ceva de calitate sau aprobi, depinde). In legatura cu decizia ta referitoare la vot evident iti apartine. Eu voi merge sa votez caci stiu clar,intodeauna am stiut, cu cine sa votez. Am sustinut PNL, caci asa sunt eu, hotarata si fidela propriilor filosofii. ( ce sa fac?! ma cred un om destept). Nu cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca ca tine sau ca mine, ci ar trebui sa se decida, sa isi argumenteze decizia, evident fata de propria persoana si apoi sa devina responsabil fata de ceea ce se intampla. Cred ca va fi simplu pentru tine daca peste 1 an vom fi in acelasi cacat sa zici io nu am votat. Eu imi permit sa risc un pic si sa votez. Ce voiam eu sa iti propun, caci vad ca toata lumea propune in ziua de azi, dar nu face nimic altceva: te rog frumos, niste dansatori la voi in emisiune? 🙂 Barbati, macar din cand in cand, caci aveti si public feminim. Asa pentru fun, nu?!

    bravo tie!
    dupa cum am spus in interviu si eu sunt de dreapta. Chiar liberal in gandire, din nefericire pentru mine liberlii de la Pnl ar fi stropiti cu gaz de Bratianu cel mic si incendiati de Bratianu cel mare!

  • Georgescu Ionut
    Posted at 14:53h, 12 noiembrie

    Hai ca asta-i tare, auzi, cica de ce va luati de Vadim!? saracutul de el, cum vorbeste el doar duios si respectandu-si conlocutorii… De ce ma??a? de ce?ce aveti cu bietul om care nu a vorbit niciodata despre nimeni?//Ma rog…
    Despre interviu, nush ce sa zic, e o opinie normala, cantitate informationala nu e multa iar despre interminabilele comparatii cu Mircea Badea(facute de oricine) deja ele sunt echivalente cu ZERO , pentru ca nu doare pe nimeni care e mai tare in raport cu celalalt!!!Despre cronica…e ok, despre emisiunea lui Mircea–nush, s-a dus la vale..omul e prea fixist pe Basescu, si la fel e tot trustul..pana mea deja este obositor. Sunt satul si de emisiunea acelui Mos in corp de Bebelus. Isi imagineaza toti ca sunt „martirii” mediatici ai neamului, deschizatorii de ochi si aparatorii corectitudinii…PE DRACU!!! Stam sa influentam 24/7 populatia, dupa cum vrea un gusat de Voiculescu, si plecam acasa linistiti si multumiti ca si azi ne-am facut datoria de „jurnalisti”…fas. Eu il votez pe Vadim, si o fac pentru ca ierarhic un nebun e mai ok decat un prost!

  • Maria
    Posted at 14:54h, 12 noiembrie

    Chiar avem nevoie de o schimbare , de oameni cu caracter ,care chiar vor sa faca ceva pentru poporul asta , avem nevoie de speranta..

  • One of them
    Posted at 16:42h, 12 noiembrie

    Si eu sunt o persoana care inca nu stie cu cine sa voteze. De ce nu mai avem dezbateri la care sa fie invitati candidatii? Sunt satul de emisiuni in care vorbesc doar analisti politici, jurnalisti si realizatori TV.

    Probabil ca nici in ziua alegerilor nu voi stii cu cine sa votez, dar o sa merg la vot, si o sa pun stampila intre casutele cu candidatii – o sa pun ma multe stampile, astfel incat votul meu sa fie inregistrat, dar nevalidat.

    Doar asa putem arata ca NU AVEM PE CINE VOTA!

  • andrei666
    Posted at 18:29h, 12 noiembrie

    http://www.220.ro/7RnRKEFyo4/Comandante-Ai-Futut-Tara
    cred ca ar trebui sa vezi asta:))

  • Marian Boba
    Posted at 19:22h, 12 noiembrie

    parca o reclama era. nevasta isi schimba sotul usor usor atat de mult incat in final il paraseste spunandu-i „te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput”. printre motivele acelor milioane de ascultatori se numara, domnule, si faptul ca piesele au rotatia respectiva. Cum adica iti place kiss dar „mai schimbati muzica”?

  • Florian
    Posted at 21:24h, 12 noiembrie

    Salut ! Serbane fa ceva sa pot sa trimit si eu sms-uri la kisscash din reteaua cosmote,te org mult ca vreau si eu sa trimit si nu merge.Multumesc Anticipat.

  • CC
    Posted at 08:35h, 13 noiembrie

    nu beutura m-a enervat ci ipocrizia…si mie-mi place wiskey-ul crede-ma! prefer unul parfumat il locul unui afumat!

    Anul trecut cand au fost scandalurile cu romanii prin italia si voi v-ati eschivat sa comentati pe marginea acestui subiect,de ce? Pentru ca aveati un fiat pe care vroiati sa-l faceti cadou si nu v-ar fi convenit sa deschideti focuri cu italieni, corect? Cel putin impresia asta am avut-o atunci. Cred ca noi toti santem ipocriti mai mult sau mai putin atunci cand santem pusi in unele situatii.

    Cat despre ultima fraza a ta cu parfumatul in locul afumatului imi scapa intelesul, poate ai bunavointa sa-mi explici..oricum daca nu-i vreo aluzie rautacioasa ma poti ignora. 🙂


    ce treaba are fiatul cu italia. Noi aveam contract cu o firma romaneasca ce importa fiat. dar constat ca paranoia e mare!

  • Bogdan
    Posted at 10:33h, 13 noiembrie

    Salutare Serban,

    Frumos interviu, dar imi pari cam categoric. Eu zic ca daca vrem sa dispara cat mai repede dinozaurii din politica ar cam trebui sa ne implicam noi, cei care nu ii mai suporta, mai mult in aceasta troaca. Ma gandesc ca daca vor fi mai multi din cei tineri, chiar daca te bagi in troaca nu te vor mai manca porcii, ci poate va incepe sa miroase a parfum. Eu am postat la mine pe blog o „scrisoare inchisa” catre presedinte care viyeaya de fapt intreaga clasa politica. te invit sa o citesti: http://econotricks.blogspot.com/2009/11/scrisoare-inchisa.html.

    Mult succes in continuare si spor la carcotit.

  • Andy
    Posted at 14:26h, 13 noiembrie

    „Eu zic ca daca vrem sa dispara cat mai repede dinozaurii din politica ar cam trebui sa ne implicam noi, cei care nu ii mai suporta, mai mult in aceasta troaca”

    Amice, aceste cuvinte pe care le scrii demonstreaza ca habar n-ai in ce tara traiesti. Iti zic eu, un om care lucreaza in IT si are de-a face cu „institutiile statului” de 15 ani, ca noi, astia mici, nu avem absolut nicio modalitate prin care sa-i putem atinge – fie si cu o floare – pe marii mahari ai acestei tari. Daca nu esti de-al lor, esti impotriva, prin urmare toate usile iti sunt inchise. In Romania anului 2009 (curand 2010), gastile cu mare influenta sunt atat de bine definite, incat daca nu esti ca ei nu vei putea niciodata sa patrunzi in lumea lor cu pretentii de a indrepta lucrurile. Deci revin, noi astia mici, ce sa facem? Sa ne implicam? Ha! Singura implicare la care ne putem limita este mersul sau nu la vot. Insa cand vei vrea sa pui stampila, ghici ce, o sa-i gasesti pe aceiasi mahari si sefi de gasti…

  • Dexter
    Posted at 19:47h, 13 noiembrie

    Din pacate clasa politica este de tot rasul.. nici nu ai pe cine sa alegi

  • marius_lax
    Posted at 20:51h, 13 noiembrie

    ma sincer sa fiu am 26 nu am fost sa votez niciodata k nu am pe cine dracu sa votez.cat tine de hipopotami aia care se scarpina in cur toata ziua si dau legi cu ochii inchisi si cred_em k am auzit cateva de credeam k glumeste cine mi-lea zis.sa moara toti si poate o sa ne fie mai bine,eu i-as arunca in aer.sunt de partea ta in ce ai zis,dar faza cu PONTA nu prea as fi de acord si ala tot acelas cacat il mananca,dar na avem voie la optiuni normal.si zici k se uita astia pe situ tau?asa ba mancatori de fecale de cal k sa vorbim frumos.ba,abea asteptam sa va duceti dracu,o sa ma imbat 3 zile d fericire.sper ca intra cineva sa citeasca.ceau,ne auzim,sau cel putin eu te aud dimineata,hallo

  • cam 13
    Posted at 21:32h, 13 noiembrie

    Recunosc,nu am prea ajuns sa votez in anii precedenti. Anul acesta insa,cei de la Antena mi-au dat un motiv. O sa-l votez pe Basescu ca sa moara toti pupincuristii lu Voiculescu de ciuda,daca castiga.

  • mirela
    Posted at 13:26h, 14 noiembrie

    daca nu ma insel interviul a fost copiat si de cei de la „libertatea”.multi te comenteaza aici,dar te copiaza in amanunt si folosesc multe expresii din vocbularul tau.

  • nemultumire
    Posted at 21:48h, 14 noiembrie

    nu imi place de gainusha ca face bancuri de pe vremea lu caragiale, de la 1800, a ramas la nivelul ala. probabil a fost marcat in scoala de domnu goe si de bubico si de atunci are fixatia asta. eu vreau de la un dj sa fie conectat la realitate, la secolul 21, sa fie modern, sa ma pot vedea pe mine in persoana lui. glumele lui sunt mai mult anecdote, de genul ua, ua, uaaaaaa….. tu esti ok!pacat ca si tu esti pe pilot automat de la o vreme. sfatul meu- bagati mare cat mai aveti timp ca o sa va ia trupele noi painea.

  • Angi
    Posted at 22:46h, 14 noiembrie

    Buna seara, Serbane
    Apreciez, alaturi de multi altii, blogul tau si eforturile tale in meserie, dar mi-as dori totusi sa votezi. Zau, e important! Argumentele mele nu stiu daca ar fi de folos vis-a-vis de decizia ta, asa ca nu le mai insirui,…, o ciudatenie- pana acum constiinta mea a dormit caci nu am votat niciodata, dar cred ca trebuie sa risc si…votez tot cu dreapta,….un pic de bun simt-alaturi de multe altele, din pacate, nu ar strica.
    Bafta multa si sanatate!
    Ma bucur ca parerile dure nu te deranjeaza, ai stofa si dai replica ciment!

  • madalin
    Posted at 23:08h, 15 noiembrie

    Referitor la cei 95% nu vor disparea niciodata da macar procentul ar trebuii sa mai scada, poate asa le-ar fi mai frca sa ne mai fure si sa ne mai minta ca pe niste copii retardati.
    Cat despre noua generarie de politicieni, va mai dura ceva timp pana vor credte marindar ce te faci ca sunt scoliti tot de „dinozauri”. Si oricim ar fi, Corleone a spus in partea a 3-a a spus o vb mare „in lumea asta e priculos sa fi corect”

    Despre partidul bunului simtn hai sa trecem la fapte!!!!!

  • sash
    Posted at 11:14h, 19 noiembrie

    @iv.vg: E vina lui Vadim ca este cum este… Carcotasii nu au facut nimic decat sa ii faca nebuniile cunoscute,
    Daca ai vedea ce spume face la TV ai intelege de ce copii ar crede despre el ca e nebun, crezi ca totul se rezuma la Carcotasi? -normal ca-s cei mai tari 😀 – dar NU, Vadim ESTE nebun si cu asta basta, el si-a facut-o cu mana lui, la TV si in alte surse media

  • liliana c.
    Posted at 14:09h, 19 noiembrie

    draga serban huidu sint profund dezamagita si nedumerita ca ai ales momentul ”potrivit” sa nu mergi la vot. inseamna ca emisiunile tale indraznete ,citeodata, m-au inselat in asteptari p.s nici eu nu-ti mai dau votul miercuri seara sau duminica. sorry , asta e ma resemnez caci stiu bine, tara asta nu duce lipsa de caterinca ci de barbati adevarati

  • George
    Posted at 17:08h, 19 noiembrie

    Salut!Asa cum am mai comentat la un alt articol al tau de pe blog exista personalitati politice care, deocamdata, sunt in inferioritate,ca numar vreau sa spun, si personaje politice care sunt mult prea multe si care nu urmaresc decat interesul personal imediat.Cand acest raport se va schimba atunci voi merge si eu la vot.

  • cristi
    Posted at 23:32h, 20 noiembrie

    Parazitii – Stirile de la ora 5 :

    ”Limba-n pizda copii, a fost descoperita cu adevarat/Cu mult innainte de limbajul articulat”/De fapt, sa-mi platiti dreptul de autor cand faceti acest comunicat/Ca va cred in stare s-o spuneti intr-un show televizat.

  • explorish
    Posted at 02:18h, 21 noiembrie

    eu sunt curios ce părere aveţi despre dl cernea. el nu vă reprezintă? dacă nu, de ce?

  • Cristian Talpiga
    Posted at 15:50h, 25 noiembrie

    Salut Serban!

    Si eu sunt la fel de dezamagit de clasa politica actuala. Am incercat sa regasesc macar o parte din ideile mele in ideologia vreo unui partid, insa se pare ca toate partidele noastre sunt de o singura coloritate politica: populismul de ciolan!

    Dar, chiar daca nu am cu cine vota, tot ma voi duce la vot de fiecare data. Pentru ca nu vreau ca votul meu sa fie folosit in fraudarea unor alegeri si ca numele meu sa fie folosit in ideea ca unul dintre candidati sa obtina vre-un avantaj. Si ca dovada ca cei ce nu vin la vot fac o mare greseala, iata o mica discutie intre un sef de sectie din Valcea si colegii lui de partid:

    http://www.youtube.com/watch?v=eRvHlBBSm2w

    PS. Cat crezi ca s-a furat la alegerile astea prin metoda de mai sus? Iti spun eu: aproape 3 procente (cam diferenta intre prezenta la referendum si cea la prezidentiale.) Pentru ca referendumul nu trebuia ajutat sa treaca (era mai bine sa fie prezenta sub 50%), in schimb domnu’ Prostanac trebuia sa fie in turul 2. Trage tu semnalul de alarma!

  • Kiss Fm Za Best
    Posted at 10:33h, 01 decembrie

    Cum am putea lovi televiziunile comuniste ale celor mai nenorociti oameni din tara asta…Cum putem schimba programele din televiziuni….De ziua Romaniei vreau sa-mi vad fratele defiland, vreau sa vad istoria Romanilor si despre romania…Peste tot (Antenele lui Felix, Irealitatea..si ziarele mogulilor PSD-isti)…vedem decat ANTI Basescu…E posibil?unde este Respectul pentru omul care inca este PRESEDINTE? Unde mai invatam ce-i respectul?
    O zi nu se pot opri?Este ziau noastra..isi bat toti joc de noi?Televiziunile parca sunt neutre..De ce sustin o maimuta pentru interesul celor din spate..si nu-i sustin pe aman2…sau sa rade in mod egal de mascarada politica?
    Numai voi aveti puterea de a lovi in Ei si treptat sa-i potoliti…AM incercat sa sun in direct si mi-au inchis tel cand le-am spus despre ce vreau sa discut in emisiunile lor…Normal atacam sursa lor de bani si stricam imaginea…
    Am incredere in voi pentru ca VOI sunteti cei mai tari…si ati reusit sa schimbati aberatiile din televiziuni..
    Sper sa ramaneti asa….Nu ca Mircea Badea (MB=Mogul Belit) care linge acolo unde totul iese mai urat…Cum pupa in fund toti nesimtitii tarii care au terminat tara asta de la revolutie..
    Oamenii sunt asa incuiati si cred ca un presedionte in 5 ani, dupa alti 15 ani..mai are ce fura din tara? Sa nu ne intindem la politica….Sper sa gasitio metoda in care sa „manipulati” lumea sa gandeasca spre bine…sa gandeasca realitatea care exista nu prostia care se extinde..
    La multi ani de ziua Romaniei, La multi ani de ziua mea 😀 Nascut pe 1 Dec, Sufar pentru tara mea…cel mai mare patriot..
    Asa cum Michael Jackson a incercat sa schimbe lumea in bine, a fost acuzat, asa si Dl Presedinte Traian Basescu incearca sa scoata raul din Tara comunistilor si sugatorilor de resurse si bani.
    Bafta tutoror si La multi ani!

  • Mao
    Posted at 18:03h, 11 decembrie

    foarte misto,felicitari.

  • pesteancristi
    Posted at 01:33h, 25 decembrie

    SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU FERICIT HAPPY NEW YEAR

  • lucian
    Posted at 18:47h, 30 decembrie

    man dc trebuie sa te opresti de cin tie frica pina la urma te dai atat de rotund cum de fapt ai ajuns[de bine]eu am impresia ca voi doar radeti noi toti ROMANII ca base deja isi face treaba de care am fugit shi am sperat ca nu o sa se imtample ,si sa nu zici ca tu nu ai fi dorit alfel ,dar asta e kkt-ul asta de politica

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.