La 33 de ani... - Serban Huidu
1595
post-template-default,single,single-post,postid-1595,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

La 33 de ani…

Am ajuns la 33 de ani, pe care-i implinesc astazi. Cu deosebita placere va anunt, ca este varsta potrivita la care tragi linia si te uiti, ai facut ceva sau esti pe cale sa devii un luzar patentat si frezat.

Ma uit inapoi fara manie, si la mine ceva realizari sunt: cele mai recente au 2 ani si respectiv o luna, si imi aduc aminte, in fiecare zi, ca nu mai sunt pustan, oricat de tinerel m-as da! Dar nu neaparat despre varsta mea vreau sa va scriu aici ci despre generatia mea, a celor nascuti in anii ´70, decreteii epocii de impliniri marete, fiii comunismului de ieri, care cladesc capitalismul de azi.

Sociologic suntem incadrati intr-o categorie a neadaptatilor, nascuti prea tarziu sa fim traditionalisti si prea devreme sa stapanim tehnologiile ca mai tinerii nostri prieteni de 20 de ani, am fost denumiti pe buna dreptate: generatia de sacrificiu, careia i-a fost harazit sa traiasca vremuri interesante, insa vorba bunicii mele : ˝sa te fereasca Dumnezeu maica sa traiesti vremuri interesante!˝

Noi suntem celebrii soimi ai patriei, pentru care ˝Cutezatorii˝ era revista de capatai si ˝Ciresarii˝ primul roman citit. Noi suntem cei care am calatorit cu corabia Speranta, care am purtat cravata de pionier, am avut portretul tovarasului in clasa, si am intonat imnul de stat in fiecare dimineata. Bine, vorbeam incet si cu teama, sa nu ne auda securistii ca d´alde Felix, sa ne toarne, cum radem in hohote la bancurile cu ˝cel mai iubit fiu al popoului!˝

Noi riscam parnaia ascultand Europa libera si visand cu ochii deschisi la bunastarea de ˝dincolo˝, pe noi ne-au oriplilat cele 2 ore de program televizat, cu tot cu cantarea Romaniei si omagiile aduse de mancatori de rahat ca Vadim, conducatorului suprem. Noi haleam o data pe an, banane invelite in ziar sa se coaca, noi stateam la coada la sifoane sau la ˝se da ceva, nu se stie ce˝, si in fine ne delectam cu celebrii creveti vietnamezi, singura marfa pe care o puteai cumpara fara cartela, ratie, pile sau case de comenzi!

Am plans la ˝Liceeeni˝ si ˝Declaratie de dragoste˝, am mancat eugenii pana ne-a iesit pe nas, mergeam la disco sa ascultam Kim Wild, cc Cach sau Modern Talking, duse pe sub mana de la depravatii aia de capitalisti. Am invatat din ˝Petrica ˝ si ˝Nita-Nastasescu˝ ca sa ajungem la licee, unde adia prima raza de libertate de dupa comunism. Pentru noi ˝Dallasul˝ era echivalentul telenovelelor de azi, iar cand a inviat Bobby nici 1000 de dani diaconesti, cu tot cu elodii in ziua de azi, n-ar fi putut atinge megaaudienta aia.

Am dat din cap la primele concerte libere, am facut primele deplasari in Turcia la cumparaturi de blugi pyramid, am halit primul hamburger de la Mac donalds, si-am admirat prima gaina care a nascut puii vii in Evenimentul Zilei. Pe noi ne-au alergat minerii, noi am fost golanii, noi am facut ultima reala miscare studenteasca, si tot noi ne-am furat-o de la politica, cu toti acolitii ei, ca ne-au sedus si abandonat pe rand!

Generatia asta, din care fac parte, este cea care poarta pe umeri Romania de azi. Cei care primesc biciurile peste fata si se cocarjeaza incercand sa tina in spate: 6 pensionari, pentru care au venit americanii prea tarziu, o administratie deplorabila si un guvern ineficient, un sistem de asigurari de viata si sanatate fara nici o noima, o armata integrata si cica profesionista si un invatamant in care numai carte nu se face! Plus o democratie imperfecta si un parlament de tot rasul! Si de parca nu eram cocosati destul ,ne mai trage si criza una pe la gioale ca sa ne cotonogeasca situatia de tot!

Lasind la o parte greutatile, sunt mandru ca sunt in generatie cu Voi, cei care v-ati regasit in randurile de mai sus! Nu ca astia micii, calculatoristii, ar fi mai prejos (desi la carti nu cred ca au bifat nici o zecime din lecturile noastre obligatorii), sau ca parintii nostri ˝fauritorii Romaniei socialiste˝, nu au avut momentele lor de glorie. Nu! Pur si simplu sunt unul dintre voi, si va reprezint cu mandrie. Acum, la 33 de ani, beau o cupa de sampanie, si vreau sa va multumesc pentru sustinere si pentru ca m-ati suportat atata timp!

Si inchei cu ceva care sa va aduca aminte de copilarie si paradisul pierdut, cand se judeca totul sub forma de careu si in sloganuri inmugurite din limba de lemn: ˝Pentru viitorul Romaniei si propasierea societatii socialiste-Inainte!˝ si va las pe voi sa zbierati in cor: Tot inainte!!!!

‘ti-ai dracu de ˝comunisti˝ cu melcii vostri ca ati ramas neschimbati pana in ziua de azi!

later edit: va multumesc tuturor pentru urari, dar si pentru aducerile aminte din perioada cand inocenta era prea mare ca sa ne dam seama de lipsurile si greutatile din jur!

362 Comments
  • Iancu
    Posted at 04:46h, 16 iulie

    Huidule nu ai somn?

  • alex
    Posted at 04:49h, 16 iulie

    La Multi ani!!!

  • Ionut
    Posted at 05:08h, 16 iulie

    La multi ani Huidu !

    Si eu sunt din aceasi zi cu tine 🙂 doar ca eu fac 18 😀 !

  • Sorin
    Posted at 05:11h, 16 iulie

    Noi ăştia „şoimi ai patriei” ce ne-am regăsit în rândurile de mai sus şi care au împlinit sau vor împlini anu ăsta treizeci şi ceva de ani, vrem(ţinem neapărat) să salutam un membru marcant al generaţiei noastre care tot timpul a avut un ideal şi mai ales n puternic simţ al austerităţi pe care l-a depăşit odată cu funcţia publică obţinută prin merite deosebite..este vorba de doamna Ridzi şi ea nu demult membră a generaţiei care credea că „NOI VOM SCHIMBA LUCRURILE ÎN BINE”…
    LA MULŢI ANI!!!să ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit şi sanătos, să te bucuri de toate astea….

  • Ionut
    Posted at 05:12h, 16 iulie

    La Multi Ani Huidu !

    Si eu sunt din aceeasi zi cu tine , doar ca eu fac 18 ani !

  • maria
    Posted at 05:35h, 16 iulie

    LA MULTI ANI SI MULT MAI MULTE IMPLINIRI!in ianuarie fac si eu tot 33 si TOT INAINTE!!!!

  • Gheorghe Iuga
    Posted at 05:48h, 16 iulie

    La Mulți Ani! si… Tot inainte!!!!

  • gmx
    Posted at 05:57h, 16 iulie

    La multi ani!

  • Elvis
    Posted at 06:23h, 16 iulie

    La multi ani ,Serbanica ! Foarte bun articol ! Sa ne traiesti 1000 de ani ! Sanatate ,bucurii ,noroc la copii si tot ce iti doresti tie si familiei tale !

  • danut
    Posted at 06:35h, 16 iulie

    La multi ani!doooomnu Huidu si mai lasa trecutu in pace.Cum se spune :’ce-a fost a fost,ce va fi…sa vedem’

    P.S.Vezi ca ne duelam in prima etapa(daca v-a incepe campionatu) :))

  • Andreea
    Posted at 06:37h, 16 iulie

    La multi ani Serban! Fii mandru pentru ceea ce esti la varsta asta, pentru realizarile tale minunate si sper sa continui alaturi de Mishu sa ne incanti / relaxezi / descretesti fruntile muuuuulti ani de acum inainte.
    Experienta de viata pe care ai avut-o….tot ce ai insiruit mai sus face oarecum diferenta intre generatia ta si cei care au acum 20 de ani…si aici ma refer la nivel de maturitate, cultura!!! si experienta de viata. Eu am prins Revolutia in cls 1, dar tot imi aduc aminte o multime…cum stateam cu bunicul meu la coada de la 5 dimineata ca sa poata lua ratie dubla la branza, cum cantam imnul cu mana pe inima in fiecare dimineata la gradinita si ce mandra eram ca soim al patriei 😀 , bananele verzi impaturite in ziar , cum la 10 se intrerupea curentul…. si multe altele… Poate traind experientele astea ma face sa imi dau mai bine seama ce imi doresc de la viata, ce imi doresc epntru familia mea si de ce nu ii suport pe dobitocii astia de la putere care uneori par sa ne traga inapoi decat sa ne duca inainte…. In fine!

    La multi ani si petrecere frumoasa alaturi de prieteni si de minunata familie pe care o ai!

  • Bogdan
    Posted at 06:44h, 16 iulie

    La Multi Ani !!!

  • Lisa
    Posted at 06:55h, 16 iulie

    La multi ani si multa fericire si sanatate impreuna cu micii huiduleti. Bre, om bun ai multa dreptate in ce zici mai sus. Eu am 36 de ani, imi aduc aminte cu nostalgie de copilarie si adolescenta si nu-mi pare deloc rau ca am trait timpurile acelea. Imi pare rau ca al meu copil sta mai toata ziua la calculator si la televizor (cu toate restrictiile impuse de mine si tacsu) si nu reusim sa-l facem sa citeasca(tot speram ca poate mai incolo cind o creste,are 9 ani) si nu asta ar fi cel mai grav dar copii din ziua de azi nu mai stiu sa se joace, nu mai joaca fotbal in curtea scolii in vacanta, nu mai merg la „furat” de corcoduse, nu mai stau seara cu chitara in fata blocului sa lalaie tot felul de cintece si sa povesteasca, povesti.Nu discuta decit despre calculatoare, jocuri, birfe, haine, vor la Moll si la concerte cu pitipoance. Mai vezi cite un pustan cu cite un tricou cu Metallica si parca iti tresare sufletul de bucurie si iti vine sa-l opresti si sa-i zici:”hai sa facem analiza pe text la masters of puppets, iti mai explica batrinu’ niste lucruri…”. Ce vremuri…

  • Angela Lazar
    Posted at 07:21h, 16 iulie

    LA MULTI ANI SI SOARE !

  • Doinita
    Posted at 07:27h, 16 iulie

    LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI PUTERE SA REALIZEZI TOT CE-TI DORESTI!

  • neuron blond in vacantza
    Posted at 07:27h, 16 iulie

    LA MULTI ANI cu sanatate, fericire ,sa fii iubit de cine vrei tu, sa fii voios ,voinic, si la punga gros!!!! sa-ti traiasca copiii si as te bucurii de ei!!!! sa ti se indepilneasca macar jumatate din visele si dorintele pe care le ai…….
    te tzuc dulce, si te respect pt tot ce faci…
    pa si pusi

  • Şerban Tomşa
    Posted at 07:33h, 16 iulie

    Sunteţi încă foarte tânăr ! Valoarea Dumneavoatră indiscutabilă stă în faptul că, având umor, talent şi inteligenţă cu carul, sunteţi o persoană ştiutoare de multă carte, un om pentru care cultura este un domeniu familiar.
    Va urez, cu acest prilej, să aveţi longevitatea lui Junger, banii lui John Grisham şi să vă păstraţi propriul umor ! Să vă bucuraţi de sănătate, să fiţi înconjurat de frumuseţe şi să vă împliniţi toate minunatele proiecte pe care le gândiţi ! LA MULŢI ANI, ÎN CASCADA FĂRĂ SFÂRŞIT A TIMPULUI, MEREU ACEEAŞI ŞI MEREU ALTA !

  • catalin
    Posted at 07:35h, 16 iulie

    LA MULTI ANI ! Sa ne traiesti si sa ne faci mandri de generatia noastra;)

  • zizi8
    Posted at 07:40h, 16 iulie

    Multi ani traiasca! Multa ani traiasca! La multi ani! Multa sanatate tie si familiei!
    Fac parte din generatia calculatoristilor dar am toata admiratia si respectul pentru voi cei din generatia ’70. Iar pe tine te admir pentru modul in care continui sa lupti pentru a mai schimba ceva in tara asta.

  • mircea
    Posted at 07:42h, 16 iulie

    la multi ani ! Felicitari pt copii ! Sunt mai mare cu exact 2 ani …

  • Ana
    Posted at 07:50h, 16 iulie

    Serbane,la multi ani cu sanatate!Sa fi iubit si fericit,alaturi de cele doua mari realizari ale tale de acasa!Iti doresc o zi de sarbatoare bestial de frumoasa si cu distractie maxima!
    Si da,m-am recunoscut si eu in cele scrise de tine…ca mi-s decretel de ’68!
    Sa ai parte numai de bine!

  • Mihaela
    Posted at 07:51h, 16 iulie

    La multi ani! M-am regasit in totalitate in descrierea ta, nascuta fiind in 1971. Din tot ce scrii descopar un om mult mai profund decat ce se vede „pe sticla”.Ma bucur ca am ocazia sa te cunosc mai bine. Sa fii fericit impreuna cu sotia si cei doi copii si sa ne ” auzim” si peste 33.

  • Mihai Guramba
    Posted at 07:55h, 16 iulie

    La multi ani, Serbane! Sa ai parte de sanatate si de tot ce iti doresti.

  • Nazare Elena
    Posted at 07:56h, 16 iulie

    De acord cu tine doar ca :
    Noi stiam mai mult despre calculatoare ca astia ca am inceput direct cu programare daca iti aduci tu aminte….Noi nu puteam intra in sala calculatoarelor ca faceam praf…Si noi nu prea ne jucam pe calculator…Cam asta voiam sa zic si eu…

  • maria spandonide
    Posted at 07:58h, 16 iulie

    Buna ziua Serban,La multi ani!Desi cu mult mai in virsta ca tine mi-am reamintit pentru o clipa toata tineretea mea.Tu,si voi generatia voastra,a vrut Dumnezeu sa nu va lase sa va irositi ca noi.Insa,important este asa cum bine ai spus la inceput ,ca atunci cind te uiti in urma ti se umple sufletul de bucurie si implinire.Nimic nu e mai frumos de la viata decit copii.Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii puternic,sa nu te inclini niciodata ,decit in fata cuiva care merita,sa nu dai inapoi niciodata si sa te mentii vertical asa cum esti.Iti doresc totodata sa-ti traiasca copii ,sa fie sanatosi,sa va bucurati de ei si voi sa fiti sanatosi sa le oferiti tot ce e mai bun de la viata.Cu toata dragostea si consideratia,M.Spandonide

  • MARIAN
    Posted at 07:59h, 16 iulie

    La multi ani Serbanica

  • thorhammer
    Posted at 08:01h, 16 iulie

    M-am nascut cu 15 ani inaintea ta..cu toate astea m-am regasit in cuvintele tale.Felicitari si La Multi Ani !
    PS.Cand ai vorbit de „luzarul frezat” te-ai gandit la cine ma gandesc si eu?

  • Sadd
    Posted at 08:05h, 16 iulie

    La multi ani :)…nu stiam de ce esti asa…esti in aceiasi luna si zodie cu mine…bleah :))

  • michael4131
    Posted at 08:07h, 16 iulie

    La multi ani ,Serban !

  • Luci
    Posted at 08:13h, 16 iulie

    La Multi Ani si …sanatate maxima – restul le facem noi „singuri” ( asa cum am fost invatatzi ! )

  • kraft
    Posted at 08:13h, 16 iulie

    Mi-a placut! Ai redat perfect evolutia generatiei noastre! Modern Talking, Eugenia, Europa Libera, apoi blugii de la turci si restul.
    Cred ca ai dreptate cand afirmi ca suntem o generatie a neadaptatilor. E dificil sa traiesti in doua societati diferite. Ne-am format intr-o societate si am trait in alta! Weird dar … asta e! Bine ca am scapat de fosta (societate). Macar partial :)!
    La Multi Ani!

  • Sandu Iuliana Maria
    Posted at 08:14h, 16 iulie

    La multi ani, sa ai parte de sanatate si muuuult noroc si sa te bucuri de flacaii tai. Iar lor, sa le dea Dumnezeu sa aiba parte de vremuri mai putin tulburi dacat am trait noi.

  • robert micu
    Posted at 08:15h, 16 iulie

    La Multi Ani iti doresc ,fericire ,impliniri si sa ramai alaturi de noi merueu FRATZICA , asa de la maramu; numai bine

  • irina
    Posted at 08:16h, 16 iulie

    la multi ani!

  • berbecali
    Posted at 08:17h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!Cred ca linie poti trage mai tarziu,nu la varsta asta,eventual sa faci un bilant,luzar il poti numi pe unul care sta cu parintii si face emisiuni seara tarziu,tu ai o familie si 2 copii,prin asta io te consider un om realizat.

  • iulik!!!
    Posted at 08:24h, 16 iulie

    „Nu ca astia micii, calculatoristii, ar fi mai prejos (desi la carti nu cred ca au bifat nici o zecime din lecturile noastre obligatorii)” Nu toti sunt asa… dar majoritatea… in fine.. La muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti Ani Serbane.. sa fii (citez) „sanatos voios voinic” si la anul sa mai cresti umpic (n’am avut alta rima:D)!!! Sa’ti dea Dumnezeu tot ce’ti doresti.. ca mie mi’a ramas permisul in vara asta.. sper sa’l iau si eu din prima:D:X:)!!!! Si ne mai auzim … sa nu uiti… sa ne arati si noua poze… cat de… „obosit” ai fost dupa party;)):)))!!!! Pentru ca stiu ca’ti place „ceaiul”!!!:D

  • Casper
    Posted at 08:25h, 16 iulie

    La multi ani Serban!

  • adrian rusu
    Posted at 08:30h, 16 iulie

    La Multi Ani! Sa traiesti, si sa ai parte de bucurii!

  • dorina
    Posted at 08:31h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!!!! da, ma regasesc in randurile tale si ma oripilez de tot ce-a fost este si va fi , am 33 ani si 6luni,oare se va schimba vreodata ceva sa mai prindem si noi???????

  • Tina
    Posted at 08:33h, 16 iulie

    La multi ani!!

  • iuliana
    Posted at 08:35h, 16 iulie

    La multi ani ,Serban!Colegii de la Kiss si Magic Ploiesti….

  • Anda B.
    Posted at 08:36h, 16 iulie

    La multi ani, Serbane! Sa-ti traiasca toti cei dragi si sa te bucuri de ei. Si inca ceva, sa nu te schimbi, avem nevoie de unul ca tine si ca Misu.

    Una din ˝fauritorii Romaniei socialiste˝

  • lizuca
    Posted at 08:38h, 16 iulie

    „La Multi Ani” Serban!
    Multumim pentru toti acesti ani.

  • Adela
    Posted at 08:38h, 16 iulie

    La multi ani!sa ai multa sanatate,tie si familiei tale,am un sentimente de nostalgie la cele spuse de tine…sa ai tot ce iti doresti de la viata!pup

  • Ana Popescu
    Posted at 08:41h, 16 iulie

    La multi ani! Sa ne traiesti.

  • Nicu Mocanu
    Posted at 08:44h, 16 iulie

    La multi ani Huidule,
    iti doresc multa sanatate
    citind comentariul tau mi-am amintit de copilarie,trebuie sa iti precizez ca pe 14 August implinesc si eu 33 de ani deci… te inteleg perfect
    Sunt foarte mandru si bucuros ca am prins si acele vremuri, noi suntem o generatie care stim ce a insemnat comunismul asa cum am perceput noi fenomenul in copilarie dar am crescut odata cu dezvoltarea capitalismului

    Inchin o cupa de sampanie in cinstea ta

    La multi ani

  • Popescu Lorena
    Posted at 08:44h, 16 iulie

    LA MULTI ANI Şerban!
    Cu toate ca s nascuta in 1980 sunt de acord cu tine si daca nu ai ascultat pana acum pe cei de la ESTRADDA, ar fi bine s o faci, mai ales melodia „Era mai bine inainte”

    Pupici,
    Lori Craiova

  • Costin
    Posted at 08:47h, 16 iulie

    La multi ani Serbanica! Sa ne traiesti, sanatate multa si la cat mai multe emisiuni!

  • Florentina
    Posted at 08:49h, 16 iulie

    La multi ani Serbane, sanatate si fericire. Sa-ti traiasca copii si sa te bucuri de ei si de sotie, sa fiti sanatosi, voiosi, voinici. Multi pupici.Cat despre generatia noastra ce mai pot adauga doar faptul ca in comparatie cu cea de azi noi chiar stiam sa ne distram.

  • mihaela
    Posted at 08:55h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!

  • Vasile B
    Posted at 08:55h, 16 iulie

    Sa ne traiesti!

    Ce nu ai spus tu e ca ai avut si o evolutie publica – odata cu implinirea undor dorinte personale probabil. Ai crescut pe scara nevoilor si acum te preocupi mult mai vizibil sa ai impact in a schimba niste mentalitati sau obiceiuri total nefericite ale unor concetateni … Sper sa-ti iasa mult mai bine dar sa ramai si in topul preferintelor celor fideli deja.

    Pe de alta parte stii melodia lui Beyonce „Upgrade U”. E foarte important sa intelegi noua generatie si sa citesti multe forumuri, bloguri si alte tampenii ca sa vezi trenduri despre comportamente/etc … unde se duc cei multi si tineri pe care nu-i cunosti. Sau sa-i vezi pe strada, la film, la magazin sau pe unde naiba. Sau chiar si cei mai batrani care s-au upgradat deja. Romanii isi mai schimba obiceiurile … destul de incet dar sigur. Mi s-a parut asta mai ales cand pleaca prin „afara” … Cel putin asa percep eu …

    ps: sa-ti traiasca copilasii – si tu pe langa ei!

  • MARIOS
    Posted at 08:59h, 16 iulie

    LA MULTI ANI SERBANE!SA NE TRAIESTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA SI DE NOI CARE TE DORIM INNAPOI LA RADIO CIT MAI REPEDE CA ACOLO E HARABABURA!NU ASTA E CEEA CE ASTEPTAM DE LA KISS.FM
    EU SUNT O GENERATIE INAINTEA TA.SA STII CA AM AI EU AMINTIRI DIN PERIOADA ACEEA!ERAM LA TG-MURES STUDENT SI IMI ADUC AMINTE CU NOSTALGIE DE NOPTILE PETRECUTE PE STRAZILE ORASULUI CU GASCA NOASTRA DE BRIGADA ARTISTICA,CINTIND FOLK ACOMPANIATI DE UNUL DIN CEI MAI TALENTATI CINTARETI LA CHITARA,PIAN ACORDEON,DAR NECUNOSCUT DIN PACATE(MEDIC ACUM).CINTAM SI PE STARZILE ADORMITE ALE FRUMOSULUI ORAS SI PE TRASEU NE INTILNEAM CU STIVE DE STICLE DE LAPTE PLINE CARE DIMINEATA ERAU DISTRIBUITE LA CEI CARE AVEAU ABONAMENT LA LAPTE(DA,DA ERA ASA CEVA IN ARDEAL IN ANII 70!!!)
    LUAM O STICLA PLINA SI O INLOCUIAM CU UNA GOALA CU 5 LEI IN EA APOI MERGEAM LA BRUTARIA DIN COLT SI CEI DE ACOLO DE DADEAU COVRIGI CALZI PA CARE APOI II MINCAM CU LAPTELE ACELA.EXTRAORDINARI ANI!!CU CARE NU O SA MA MAI INTILNESC NICIODATA!IATA CA ERAU SI CLIPE PLACUTE PE VREMEA ACEEA PE CARE NIMENI NU SI LE MAI AMINTESTE!
    TE ASTEPTAM DECI SA REVI CU GAINUSE!
    INCA ODATA LA MULTI ANI!

  • claudia
    Posted at 08:59h, 16 iulie

    La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!
    Ma regasesc ………..si-ti dau dreptate!

  • Angela
    Posted at 09:00h, 16 iulie

    La multi ani!
    Ce varsta frumoasa!
    Esti, intr-adevar, un om implinit.
    Iti urez sa ai parte de tot binele din lume, sa reusesti in tot ce-ti propui, sa fii sanatos, puternic si fericit alaturi de familie. Si, mai ales, sa nu te schimbi. Sa ramai „tu”.

    P.S. Hai fuguta ca-ti tin rand. „S-a bagat fratii petreus”.;-)

  • Thunderstruck
    Posted at 09:04h, 16 iulie

    mda…La multi ani! sa ne traiesti 1000 de ani! am 24 de ani deci nu ma incadrez in categoria ta dar nici nu mi-e rusine cu cei din generatia mea pt ca am prins si noi o gramada de kkturi, (coceam bananele pe dulap), ca sa nu mai zic de noi cand eram mici(eu si fratele meu) ne promiteam ca atunci cand vom fi mari o sa ne facem cadouri banae, salam si ciocolata…. destul de trist pt noi desi cred ca am fost primii care am mancat inghetata mars….oricum prefer acea vreme decat ce e acum cand nu am bani sa ma duc si eu 1 zi la mare…

  • Radu Apostolescu
    Posted at 09:04h, 16 iulie

    Dar de o ‘tabara’ la Costinesti nu zici ? 😉 La casute, ca la Amiral stateau smecherii. Una peste alta cred ca e neschimbat pe acolo.
    Mi-ai pus pe fast forward ultimii 20 de ani cu postul tau. Ehee… cine mai apuca asa vremuri interesante ca noi? Mai am si eu cateva weekenduri pana la 33. La multi ani si tie si celor mici!

  • MOLNAR IOLANDA
    Posted at 09:05h, 16 iulie

    LA MULTI ANI, HUIDULE!

    ESTI POATE CEL MAI COOL (CA SA FOLOSESC LIMBAJUL ACTUAL) DIN ACEASTA GENERATIE, DIN CARE FAC SI EU PARTE. IN MULTE DINTRE SITUATIILE PREZENTATE DE TINE MA REGASESC SI EU.

    FELICITARI PENTRU TOT CE AI FACUT, FACI SI SPER CA VEI MAI FACE!
    ASTEPT CU NERABDARE SA INCEAPA EMISIUNEA LA TELEVIZOR!

    O ZI BUNA! DISTRACTIE PLACUTA ALATURI DE CEI DRAGI!

    LA MULTI ANI!

  • ANTOANELA
    Posted at 09:09h, 16 iulie

    LA MULTI ANI! sa ai parte de impliniri si cat mai multe realizari, sa te bucruri de cei dragi, multa sanatate si multa putere de munca…

  • Florin Z
    Posted at 09:10h, 16 iulie

    Serbane, mai intai, iti urez sincer La Multi Ani!
    Frumoase si adevarate vorbe despre vremurile trecute si cele de acum. Eu sambata fac 45 si am avut timp mai mult sa „gust” din perioada comunista.
    Eu unul, ma bucur ca am trait vremurile astea interesante pentru ca astfel am cunoscut oranduiri diferite, cu bune si cu rele, am avut ocazia sa invat, sa compar, sa ma adaptez, sa inteleg mai bine rosturile vietii.
    Sa fi sanatos, sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi, si sa te hotarasti odata sa faci mai mult in viata pentru ca poti si ai tot ce-ti trebuie la indemana.

    Florin

  • Dragomir Elena
    Posted at 09:14h, 16 iulie

    La multi ani, sa fii sanatos, sa ai parte de o viata buna, usoara cu zile pline de dragoste si liniste. La multi ani!Elena.

  • veve
    Posted at 09:15h, 16 iulie

    desi vorbim pe inteles noi nu ne putem intelege, dar cu toate astea esti rac de-al meu, eu mi-am sarbatorit ziua acu’ 2 zile caci facui sfertul de secol.
    iti urez si tie un calduros „LA MULTI ANI!”

  • Mugur
    Posted at 09:15h, 16 iulie

    La Multi ani !

  • george
    Posted at 09:16h, 16 iulie

    la multi ani huidule. sa fii sanatos si fericit . sa te bucuri de copiii tai. sper ca atunci cand ei vor fi de varsta noastra sa aiba parte de o viata mai linistita. p.s. ai uitat de desenele cu Mihaela :))

  • sarmisegetusa
    Posted at 09:19h, 16 iulie

    Serbane,
    LA MULTI ANI!
    In primul rand multa sanatate atat tie cat si intregii familii. Daca sunteti sanatosi le veti trece pe toate care vor fi de aici inainte (si bune si mai putin bune – imi imaginez ca nu visezi cu ochii larg deschisi ca viata e ROZ!)
    Vezi ca ne zbatem intr-un rahat tulbure fara posibilitati de limpezire. Din pacate asta este realitatea crunta.
    Dupa cate vezi la numarul 1 a postat cineva care n-a inteles nimic din ce ai scris si spre marea nenorocire a acestei tari ca el sunt multi cata iarba si cata frunza (GLOATA).
    Din acest motiv avem conducatorii pe care-i avem iar Romania a ajuns pe culmile disperarii, pentru ca o GLOATA o manipulezi cum vrei daca esti smecher (primul marinar al tarii stie asta si exploateaza la maximum).
    Ai uitat sa mai spui ca generatia noastra a cunoscut ce inseamna a fii „multilateral dezvoltat”!!!!!!!!!!!
    Generatia noastra a indurat rusinea amilor ’90 cand au fost suspendate bursele de studii pentri tinerii absolventi ( au fost trimise in RO burse de studii pentru tinerii absolventi si pe aceste burse au plecat TINERII PENSIONARI – adica directorii institutiilor sau sefii de laborator care aveau dreptul sa stea in cercetare pana la 70 de ani!!!!)Bineinteles ca toate tarile si-ai inchis portile dupa primele trei luni de oferte a acestor burse. Apoi au fost momentele „dulci” cu „piata universitatii” si „mineriadele” , momente care au dus la ruperea acestor relatii de schimb de experienta pentru mai bine de doi ani.
    Nu e cazul sa mai spun altele.
    Reinoiesc urarea de ani multi fericiti!

    Cu drag,
    Sarmisegetusa

  • eugenia
    Posted at 09:20h, 16 iulie

    LA MULTI ANI serbane, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si impliniri tie si familiei tale, iar copiilor tai sa le fie ingerii aproape!
    ai cea mai frumoasa varsta si sper sa stii de ce …
    iti doresc tot binele din lume si mai ales putere si interes sa mergi mai departe pe acelasi drum, pe care calatorim si noi alaturi de tine!
    sa fii iubit!

  • antoanela
    Posted at 09:21h, 16 iulie

    LA MULTI ANI! sa ai parte de impliniri, cat mai multe realizari, multa sanatate si putere de munca….

  • andreea
    Posted at 09:23h, 16 iulie

    La multi ani!!..

  • Delia
    Posted at 09:35h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatos si fericit…ca implinit sunt sigura ca esti deja 🙂

  • simona
    Posted at 09:36h, 16 iulie

    Frumos post. La multi ani! Sa ne traiesti o mie de ani. Lumea are nevoie de oameni ca tine. Deci cu siguranta ai dupa ce trage linie la 33 de ani:D

  • Aura
    Posted at 09:39h, 16 iulie

    neata Serbanica! LA MULTI, MULTI ANI! sa dea Dumnezeu sa ai tot ce vrei tu! sau macar o parte din tot!
    eu una trag linie in fiecare an sa vad ce am realizat…sper ca peste 10 ani, cand voi implini si eu 33 sa ma pot mandri cu asa comori ca ale tale…si poate si cu o schimbare in bine a lu’ Romanica…

    te pup! La multi ani inca o data si sa ai o zi mai mult decat superba!

  • bella
    Posted at 09:42h, 16 iulie

    la multi ani serbanica!!!!
    ei, vezi? pt tot ce ai realizat pina acum esti invidiat(crunt) de niste unii ca badea!!

  • codruta
    Posted at 09:42h, 16 iulie

    HMmmm…bun…chiar mi/au placut ale tale randuri!!! Chiar de nu fac parte din generatia ta…incerc sa intru in acele stari, acele momente, insa stiu ca nu voi reusi in veci…
    Huidule, iti doresc sa ai parte de o zi Bestiala(asta asa in limbajul ,,erei,, mele)….fie ca cel de Sus sa vegheze asupra ta, visele tale, chiar si cele mai ascunse sa devina realitate….
    LA MULTI ANI!!!!

  • Luna
    Posted at 09:44h, 16 iulie

    La multi ani!
    sa ai tot ceea ce iti doresti 🙂 sa fi fericit, iubit, si foarte sanatos! Viata ta abia incepe !

  • mada
    Posted at 09:44h, 16 iulie

    La multi ani!

  • sovy
    Posted at 09:45h, 16 iulie

    Mai dar numai un post la tine aici,Sa ne traiesti sa ai viata lunga ca esti mai mare cu aproape o luna decat mine!Si da , cu chiu cu vai pot sa spun ca sunt printre calculatoristi si sti de ce,nevoia de tehnologie!Ca bine le-ai mai zugravit , parca a fost ieri,ce mai trec anii astia , fara sa ne dam seama, ce , cum si in ce fel.Cred ca te ambitionezi si faci la anul 34,nu?!Ca sa fie treaba buna si nu uita sa slabesti sa nu-ti zica astia „grasu’ contrabasu'”

    TOT INAINTE Huidule la 33 , ce spui la doctor… 33! 🙂

  • popesca dj
    Posted at 09:45h, 16 iulie

    La multi ani, sanatate ,fericire si multa iubire !

  • dorina
    Posted at 09:49h, 16 iulie

    La multi ani ! Sa te bucuri in continuare de ” cele 2 mari realizari ale tale”, impreuna cu sotia ta! Intr-adevar nu mai esti tinerel dar esti foarte tanar si de-abia acum incepe viata. Eu ma apropii de 40 de ani si cred cu tarie ca ceea ce a fost pana acum, cu bune si cu rele, a fost doar incalzirea. Si consider ca am fost norocosi intr-un fel ca am fost sau suntem decretei.Avem un trecut mai bogat! Si la fel de bogat va fi si viitorul! Gandeste-te cum ar fi fost sa ai un trecut searbad si un viitor la fel ! Pentru ca prezentul e cam cenusiu! Tot inainte, ca avem de muncit!

  • AURA74
    Posted at 09:49h, 16 iulie

    la MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! ESTI UN RAC CA SI MINE MULTA SANATATE SI MARE DREPTATE AI CUI TOT CE AI SPUS TU IN ARTICOL..MAI AVEM CEVA IN COMUN IN AFARA DE FAPTUL CA SUNTEM DECRETEI (EU SUNT MAI BATRANA CU 2 ANI CA TINE) SI CA SUNTEM RACII…ESTE CA AVEM CATE O MINUNE DE BAIAT CU NUMELE RARES..APROPAE DE ACEEASI VARSTA…AL MEU E NASCUT PE 11 SEPT 2006…SA ITI TRAIASCA SI TOATE CELE BUNE.

  • Catalina
    Posted at 09:49h, 16 iulie

    La multi ani!

  • Costel
    Posted at 09:50h, 16 iulie

    LA MULTI ANI , multa sanatate si tot ce iti doresti…….si nu mai fi asa rautacios, au fost si lucruri frumoase si nu ma refer la ce faceau conducatorii de la aceea vreme …….Inca o data LA MULTI ANI

  • Florinel
    Posted at 09:51h, 16 iulie

    Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotite de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.

    LA MULŢI ANI ŞERBANICĂ!!!

  • Alusia
    Posted at 09:54h, 16 iulie

    La multi ani!

  • oana
    Posted at 09:56h, 16 iulie

    ma facusi sa mi se faca dor de numarul matricol, de uniforma cu sarafan, de guma aia de mestecat ingrozitor de tare care costa 3 lei, de cozile la care imi placea sa stau cu bunicu-meu si de o gramada de alte lucruri pe care le mentionasi si tu. dar dor rau, nu asa.
    la multi ani!!! sa fii sanatos, voios si sa te bucuri de familie!!!

  • pepe
    Posted at 09:57h, 16 iulie

    La multi ani tataie ! Hihihihihi.
    Sanatate si fericire maxima taicule!

  • AURA74
    Posted at 09:59h, 16 iulie

    Uraaaa la multi ani!! Multa sanatate si sa ne traiesti…..ca ne faci viata mai placuta. M-am regasit in tot ce ai scris in articol asta pentru ca sunt tot un decretel ca si tine (chiar daca mai batrana cu 2 ani:)) in plus suntem amandoi raci….si avem si cate un baietel minunat pe nume Rares (al meu nascut pe 11 sept 2006)desi iar m-ai intrecut pentru ca tu ai 2 baietei…felicitari/…eu nu mai am curaj..mai vedem….(sper sa nu apara commentul de 2 ori ca nu l0-am vazut si l-am scris din nou)sa fi sanatos si tu si toti ai tai.

  • alexandra neagu
    Posted at 10:01h, 16 iulie

    la multi ani huidu sa iti dea domnul tot ce doresti zile senine si fericire , emana dragoste ca sa primesi dragoste ,petrecere frumoasa , cu respect alexandra

  • bbmihai
    Posted at 10:03h, 16 iulie

    Of of … urmez si eu curand.

  • sinziana
    Posted at 10:04h, 16 iulie

    La multi ani sanatate si multe impliniri in continuare.

  • fanegun
    Posted at 10:12h, 16 iulie

    La multi ani, coane!

  • je
    Posted at 10:12h, 16 iulie

    La multi ani Serban!!!
    Sa ne traiesti si sa fii fericit.
    Avem nevoie de oameni ca tine, care inca mai spera ca se poate schimba ceva in rahatul asta de tara.
    Iti multumesc pentru ca ideile tale ma incurajeaza si pe mine si ma face sa cred ca inca mai sunt romania care lupta pentru o Romanie a adevarului .
    Inca o data LA MULTI ANI !

  • juless
    Posted at 10:15h, 16 iulie

    Uuuuf, ma speriasem ca te plangi ca esti looser si ma pregateam sa spun de pruncii care sunt cea mai mare realizare, dar am citit pana la capat 😀 … Din pacate te inteleg perfect (eu am bifat 33 de ani acum cateva luni), dar din fericire la fel ca si tine am o imensa sursa de bucurie in fiecare clipa: o mogaldeata cu un dinte si multa energie care habar nu are ca e criza, ca toti tembelii si incultii se perinda pe la tv, ca unii au turnat la securitate, dar mai ales…nu are pofta de melci si rade, rade si iar rade. Si pentru asta mergem inainte in tara asta care merge tot inapoi.
    Si ca „urare” de ziua ta… BE „YOUNG” SI BAGA UN „THUNDERSTRUCK”!!!

  • Ioana
    Posted at 10:17h, 16 iulie

    La multi ani Huidule!!!! Sa ne traiesti sa ne mai delectezi cu postarile tale.

  • danny
    Posted at 10:19h, 16 iulie

    huidule, la multi ani sa ne traiesti sa fi fericit!!!!!

  • JoKeBoX
    Posted at 10:21h, 16 iulie

    La multi ani si sa ne traiesti! si multumesc ca mi-am inceput ziua in butoiul cu melancolie!!! HAHAHA!
    Am glumit…
    Acum sa stii ca ai spus-o exact asa cum trebuie si te sustin intru totul (moral).

  • Delia
    Posted at 10:21h, 16 iulie

    La multi ani!Sa-ti creasca mari si sanatosi copiii!

  • corina
    Posted at 10:21h, 16 iulie

    La multi ani!!!Sa ne traiesti!!

  • mihaela lazar
    Posted at 10:23h, 16 iulie

    m-am regasit in fiecare cuvant al tau,chiar daca sunt cu 14 ani mai mare dacat tine.
    am trait totusi ceva in plus fata de tine:durerea de a avea un copil mic in acea perioada si de a nu-i
    putea oferi lucruri elementare care i-ar face sa pufneasca in ras pe pustii de astazi!cand i-am dat prima data o banana avea 3 ani.dupa o ora am observat cu stupoare ca inca o tinea in mana exact
    asa cum i-o dadusem iar la intrebarea mea mi-a raspuns candid cu o alta intrebare-e de mancare?
    am crezut ca trebuie sa ma joc cu ea!
    pentru asta si multe,multe altele urasc acea perioada si pe cei ce nu ma lasa s-o uit ranjind
    pe la tv cu zambete democratice si acelasi limbaj de lemn ajustat pe ici,pe colo dar nu in punctele esentiale!

  • Simona
    Posted at 10:24h, 16 iulie

    La Multi Ani!!!
    Poate ca suntem mai puternici asa, ca stii tu cum se zice „ce nu te omoara, te intareste” ;)) Eu personal am avut o copilarie faina, si amintiri frumoase pe care probabil multi din generatia de azi nu le vor avea… ce a fost rau am pus deoparte, abia de imi amintesc … atunci era unul pe care il uram toti acum sunt mai multi pt care nu ne ajunge ura sa-i uram…
    La Multi Ani inca o data cu multa sanatate numai bine pentru tine si toti ai tai 🙂

  • Madalina
    Posted at 10:26h, 16 iulie

    Ptr k tot ai vorbit de „generatia de sacrificiu” din care cu onor fac si eu parte, vreau sa-ti multumesc ptr remember-ul facut vremurilor de atunci si totodata sa te felicit pentru curajul de a spune deschis ceea ce gandesti. By the way, eu as plati cotizatie, asa k astept cu inters infiintarea partidului!
    LA MULTI ANI si….TOT INAINTE!

  • Olga
    Posted at 10:27h, 16 iulie

    La multi ani! Sa fii sanatos ca sa te bucuri si sa treci prin tot ce viata ne ofera…provocari, lucruri minunate, tristete, fericire, implinire….Inima plina si gandul cel bun!

  • Je
    Posted at 10:29h, 16 iulie

    La multi ani!
    Singurul regret e ca nici la aniversare nu reusesti sa treci peste mici orgolii.
    Pacat. Sunteti baieti buni. Din aceeasi generatie pe care ai descris-o mai sus.

  • Dianne
    Posted at 10:30h, 16 iulie

    La multi ani! 🙂

  • MARIUS
    Posted at 10:37h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!

  • Marina
    Posted at 10:42h, 16 iulie

    La multi ani, Serban!

    Eu am 33 de ani de cateva luni si deja m-am cam plictisit de ei, cred ca in curand in schimb pe 34, sa vad aia cum sunt. 🙂

    Ma recunosc atata de mult in descrierea ta. Si ma uit cum multi dintre cei de varsta mea sunt prea ocupati de prezent ca sa se mai gandeasca la cum eram acum 20 si ceva de ani, eventual, dand din mana plictisiti, imi spun ca ce rost are, acum au bani, masini si vile, nu e mai bine acum? Nu contest, e mult mai bine, insa nu asta era ce vroiam eu sa spun.

    Cei mai tineri ca mine sunt si mai plictisiti cand vine vorba despre generatia noastra – ‘Hai, bre, mamaie, ma lasi cu amintirile tale din copilarie, nici macar nu ai patit ceva interesant, du-te la eugeniile tale si vezi-ti de treaba!’ (eventual veziti scris impreunat, ca sa ‘rimeze’).

    Cum se intampla adeseori, te trezesti ca viata pe care o traiesti nu este asa cum ti-o inchipuiai cand erai adolescent. Se intampla ca eu am ajuns sa traiesc in alta tara de cativa ani si mi-e ciuda ca cei care mai sunt interesati de cum era viata cand aveam eu 10 ani sunt straini. Stau inmarmuriti sa asculte cum ne duceam la congrese pionieresti, cum de craciun mancam banane si doua ciocolate chinezesti (din-aia cu fagurele), cum stateam la coada la tacamuri de la ora 1 noaptea, cum stateam in aceeasi camera cu mama si cu tata pentru ca nu aveam caldura si lumina, ma rog, stii despre ce e vorba.

    Si acum, pentru ca nu mai locuiesc in Romania, ma trezesc ca mi se spune destul de des ca am o parere total gresita despre tara mea, ca nu e chiar asa de rau, ca lasa, draga, ca si aia din vest au falitii lor si ca daca tot am ales sa stau departe de „reconstruirea viitorului” sa imi asum lasitatea si sa nu imi mai dau cu parerea despre lucruri pe care oricum nu le inteleg.

    Ma bucur sa imi regasesc multe din opinii in post-ul tau. 🙂 Si daca acum nu mai indur in fiecare zi traficul din Bucuresti si marlanismele mioritice, asta nu inseamna ca am renuntat la Romania si trecutul meu, ci doar ca meseria mea imi asigura aici un trai decent, pe cand in patria mama doar griji pentru ziua de maine.

    Felicitari pentru realizarile tale! Pana la urma, acestea conteaza si ele te implinesc.

    Toate cele bune!

  • AnuK
    Posted at 10:44h, 16 iulie

    La multi ani! 🙂

  • Raluca
    Posted at 10:45h, 16 iulie

    Iti doresc un sincer La multi ani!!
    Oi fi eu cu 10 ani mai mica, dar am prins cateva din ce ai scris aici.. e ciudat ce intorsaturi ia viata asta.. trist. Mai demult, eram mai saraci, aveam mai putin, ne multumeam cu putinul ala, si totusi, eram mai Fericiti. Mi-e dor de sentimentul ala. Azi, am evoluat, cica.. si cu ce pret? Am intrat si noi in goana dupa bani si ne lasam guvernati in fiecare zi de hartiile astea si, cu toata graba asta, am uitat cum sa traim, sa ne bucuram de familie, prieteni, natura, de lucrurile simple (pentru mine astea conteaza).
    Iertati-ma daca v-am plictisit cu cateva din gandurile mele, dar am nevoie de o schimbare..
    La multi ani inca o data, Huidu! O zi de nastere minunata, alaturi de ai tai!

  • Claudel
    Posted at 10:45h, 16 iulie

    * LA MULTI ANI SERBANEL *

  • mariusica
    Posted at 10:47h, 16 iulie

    Pai nu esti chiar asa batran Serbane , mai ai pana te coci si cazi din pom :d.Lasand gluma la o parte sa ai parte in viata de tot ce-ti doresti si in primul rand multa sanatate tie si familiei.Sa ne auzim sanatosi la 99 ani sa vad ce concluzii mai tragi atunci.
    PS.Tu asculatai EL la 13 ani?Daca intelegeai ceva de ce nu te-ai bagat in politica in ’89.Asa scapam si noi de Iliescu…

  • SimonaNistor
    Posted at 10:47h, 16 iulie

    La Multi Ani, sa ne traiesti Serbanica!

  • sebastian
    Posted at 10:47h, 16 iulie

    La multi ani! sa fi sanatos, iubit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti alaturi de cei dragi.

  • Johnny1711
    Posted at 10:52h, 16 iulie

    La multi ani ,Serbane si tot ce ti doresti sa ti se indeplineasc! Sa fi fericit si sanatos!!

  • Cristina
    Posted at 10:55h, 16 iulie

    Frumos spus. Desi nu sunt chiar din generatia 70( nascuta in 81), multe din imaginile evocate in postare imi sunt atat de familiare. Mi-a placut mult, ai scris frumos( toate compunerile pe care te punea tovarasa sa le scrii acum isi dovedesc valoarea).
    La multi ani, sa dea D-zeu sa fii fericit si sanatos si familia ta frumoasa la fel, sa va bucurati si de urmatorii 33 de ani si de urmatorii 33.:)

  • d3nisa
    Posted at 11:09h, 16 iulie

    Sa ai parte numai de bine si sanatate tu si familia ta. Mult spor mai departe in munca pe care o faci, si cu incredere in suflet sa speram ca mai putem face ceva pentru noi si generatiile care vin dupa noi.
    Cu respect,Denisa B.

  • dana
    Posted at 11:09h, 16 iulie

    „fii comunismului de ieri?”…se vede ca erai somnoros cand ai scris ptr ca stiam ca „fii”… aici sunt trei „i”.Te pup

  • vioarantai
    Posted at 11:11h, 16 iulie

    HAI LA MULTI ANI!!! sa fii sanatos si sa te bucurii de juniorii tai!cam ai dreptate c inadaptatii social…de ce dracu nu am emigrat noi in Vatterland sau in Austria?Toate cele bune!

  • Otilia
    Posted at 11:12h, 16 iulie

    La multi ani,draga Serban Huidu!!Traiasca generatia „de aur”!!!!

  • marius
    Posted at 11:15h, 16 iulie

    La multi ani!, sa fii sanatos si toate cele bune alaturi de cei dragi.

  • wub
    Posted at 11:19h, 16 iulie

    Hai La Multi Ani ! tot de la un 33, un soim, pionier ( UTC-ist n-am mai apucat) actualmente worker.

    Sa traiesti !

  • serea
    Posted at 11:19h, 16 iulie

    Salut:) La multi ani, grasutule:) Si acum cand scriu am un zambet in coltul gurii (din toata inima). Mi l-a adus nostalgia cred. Toti faceam aceleasi lucruri si aveam aceleasi indeletniciri. Daca ar fi sa scrie cineva acum despre tineretile lui de dupa 89, oare si-ar gasi vreun „zambitor” printre cititori? De fapt, aberez: bloguri, net, Bambu (Bamboo – am intrat pe google sa vad), manele…Gata si zambetul. Nu mi-e clar ce voiam sa spun initial. Nevermind, sa ai o zi usoara ca sa te poti „destrabala” la petrecere! Te-am pupat! – de ziua ta!

  • Laura Maris
    Posted at 11:19h, 16 iulie

    Iti doresc SANATATE MAXIMA SI FERICIRE EXAGERATA! E bine din cand sa ne uitam in trecut…dar asta doar ca sa ne dam seama ca nu avem cum sa dam timpul inapoi si atunci nu ne ramane decat sa privim viitorul!! cat mai entuziasti si optimisti!!! Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti, dar si de tot ceea ce nu indraznesti sa-ti doresti!

  • parafaragaramus
    Posted at 11:20h, 16 iulie

    Mama, ce cursiv scrii cand esti baut!
    Bai frate, felicitari!
    Tot Inainteeeee!

  • Florin
    Posted at 11:20h, 16 iulie

    Huidule La Multi Ani! Presarati cu multe bucurii impliniri marete si sa te bucuri din plin de realizarile tale 2! Sau cate vor mai fi! Ma scuzi pt eventuala incoerenta dar azi noapte am dormit doar 2 ore. Si la serviciu aici am vreo 5 incalcite dosare de rez. Si ceata din creier momentan e atat de deasa.. 33 de ani tu ii implineshti azi. Eu peste cateva luni in moiembrie 1. Mi-e teama ink de varsta asta. Am trait pe propria piele tot ce-ai relatat tu aici!.. Le-am retrait si cu bucurie si cu nostalgie si cu tristete.

    Am dansat pe muzica celor de la Modern Talking, CC Catch si Blue System la fiecare sfarsit de an scolar in generala. Sau pe la cate un „bairam” :). Un Majak si 2 boxe. Eventual o statie. Si cateva benzi bune :). M-am bucurat la revolutie, sau ce-o fi fost k scapam de cozi, ratii, lipsuri, ingradiri de libertate si gandire, s a m d. Am simtit si gustul amar al capitalismului dur. Al tranzitiei. Al dezolarii. Al pierderii identitatii uneori. Am trait la fiecare alegeri sentimentul de dezgust ce ma incerca atunci cand vedeam perindati prin fata ochilor atatia politicieni ce ne promiteau o viata mai buna de ii vom alege. Cand de fapt noi ii votam doar pentru a le fi lor bine, si a ne putea fura pe noi in voie.

    Am inceput sa ma gandesc si sa discut cativa amici ce ink varsta asta i-a prins burlaci k realizari de genul celor de mai sus inca nu avem. Vrem sa mai traim din ceva ce-am trait prea putin. Sau ma gandesc in ce lume vor trai. Nu shtiu tu dar eu inca simt din plin loviturile de bici de care vorbesti. In fata si in suflet. Si loviturile la gioale. Tie intr-un fel ti-a suras soarta. Dar eu? Si multi altii? Ma gandesc sa nu fiu si un parinte de sacrificiu. Adik incapabil uneori de-a duce in spate nevoile unui copil unei familii. Plus k cei 6 mandri pensionari cei tin si pe ei in spate vrand nevrand nu-mi vor da pace sub nicio forma. Chiar de voi trage o bere k tipul din reclama ce scapa de seful ce-l urmarea peste tot.

    Ma intreb noi cand vom ajunge la anii senectutii cati vom fi atarnati in spatele vreunui june? Dar nu ei sunt de condamnat. Si nici familia ce nu m-a putut ajuta cu mai nimic. Societatea? Poate. Dar o consider tot o victima. A politicienilor. A vremurilor. Mare dreptate ai cu generatia de sacrificiu. De mijloc. Cei mari ne considerau mici. Si mai nestiutori. Cei mici, mari :). Si tot asa. Din toate punctele de vedere. Ma gandeam la lucrul asta de ani buni de zile. Si il discutam de asemenea cu fostii mei colegi deseori. Ma bucur sa gasesc aceiasi parere si prin alte parti..:).

    Cand i-am spus unui amic de 20 de ani k am citi toata colectia lui Jules Verne si Alexandre Dumas a ramas perplex. Mi-a marturisit k prima intrebare ce i-a venit in minte a fost ceva de genul..cum de am avut atata rabdare cand am avut atata timp si cum de am rezistat tentatiei calculatorului..:) Cand primul calculator dak pot sa-i spun asa l-am avut in fata ochilor prin liceu. Era ceva de genul 286. Apoi 386 si mai apoi revolutionarul 486..Totusi stau si ma gandesc. Am dus in spate toate astea. Ink mai purtam mai mult sau mai putin povara asta. Cu stoicism. Cu sperante naclaite de prostie nedreptati si hotii. Si toate astea pentru ce? Generatie de Sacrificiu… Macar a meritat? Sau pentru cineva se va merita…intr-un oarecare viitor?

    Poate da – pentru unii. Poate k cineva, undeva a hotarat k asa trebuia sa fie :). Dar sa lasam lucrurile astea urate. Cel putin azi. Spor in toate Huidule. Sper sa mai vb! Si mai sper k prin ceata ce-mi umbla ink prin creierasul meu tot de sacrificiu sa fi razbatut ideile ce vroiam a le expune. Mai ashtept semne de viata de la un confrate de generatie. Ma face sa ma simt mai bine cand mai primesc ganduri asemanatoare impresii, amnintiri, sperante si de la alti camarazi. De sacrificiu (?)

    frumos si trist spus, ma regasesc in vorbele tale, mie mi-a suras soarta, dar cu pretul unor sacrificii poate mai mari decat ale voastre la un loc….dar nu despre asta vorbim aici!

  • iovan diana
    Posted at 11:23h, 16 iulie

    LA MULTI ANI !!! multa sanatate, fericire, multe bucurii, succese si impliniri alaturi de cei dragi !
    bafta in tot ceea ce faci si toate cele bune !

  • Alina
    Posted at 11:23h, 16 iulie

    La multi ani si sanatate. Si eu imi amintesc de vremurile alea, si eu sunt decretel.

    Alina

  • Alice
    Posted at 11:24h, 16 iulie

    La multi ani !!

  • anna
    Posted at 11:31h, 16 iulie

    serbane iti urez din tot sufletul un sincer La multi ani!!sa n traiesti sh sa n mai scrii!

  • Mircea
    Posted at 11:32h, 16 iulie

    La Multi Ani Serbane!!!!!

  • princeofpersia
    Posted at 11:33h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!!!! Multe binecuvantari,sanatos voios si voinic! LA MULTI ANI!!!!

  • corina
    Posted at 11:35h, 16 iulie

    LA multi ani!!!!!!!Cu sanatate si fericire!Ai descris minunat acele timpuri nostalgice pentru mine!!Cred ca ar trebui sa scrii si tu o carte;)!
    Inca o data iti urez La multi ani si implinirea tuturor viselor!Sa fii mereu alaturi de noi prin cronica si alaturi de colegii tai!

  • angelina
    Posted at 11:42h, 16 iulie

    La multi ani! Sanatate si multe impliniri!Sa ramai la fel!
    Despre ce ai amintit mai sus..sunt putin mai tinerica dar am stat destul la cozi,cu cartela in mana..ore in sir. 2 paini jumate= atata aveam voie,eram 5 in familie.Si ma intreb acum..oare mezina lui basescu impartaseste aceleasi amintiri?Nu prea cred…

  • Elena
    Posted at 11:42h, 16 iulie

    LA MULTI ANI! in primul rand, sa fii sanatos! si pe urma daca ai chef poti face orice, nu? multe realizari in continuare pe toate planurile!
    petrecere frumoasa!

  • Cristina
    Posted at 11:45h, 16 iulie

    LA MULTI ANI !
    SA TE BUCURI DE FAMILIE ……………..SI HAI ODATA NU MAI TERMINI CONCEDIUL CA NU ARE FARMEC CRONICUTA FARA TINE

    PA PA

    DISTRACTIE PLACUTA

  • Lau
    Posted at 11:49h, 16 iulie

    La Multi Ani si sa ne traiesti!!!!!felicitari pentru o viata-zic eu-implinita si felicitari ca te incapatanezi sa ramai unul dintre putinii „golani”adevarati,ultima speranta a acestei tari.nu fac parte din generatia ta insa as fi mandra daca generatia mea ar avea macar jumatate din coloana voastra vertebrala.

  • dani
    Posted at 11:50h, 16 iulie

    Adevarat graiesti ”nene” Serbanica

  • MihaelaP
    Posted at 11:51h, 16 iulie

    De pe bicicleta, cu pompoanele pe cap si Azorel si Miaunel alergand besmetici prin jur, Mihaela iti ureaza La Multi Ani!

    Si, foarte pe scurt, imi place mult sa fac parte din generatia asta zbanghie, care alearga neunitar sub ochii perplecsi ai parintilor care urmaresc siderati spectacolul neasezarii, al zburatacirii, al tembelismului infantil de copil precoce cu care insistam sa defilam si la varsta asta.

    In acelasi timp, nu pot sa sufar ca fac parte din generatia asta cu mentalitati impartite in zeci de mari si zari: pe de o parte, cu nostalgii imposibile si ambitii de spart zidurile si schimbat lumea, iar pe de alta, cu priponirea teribila de tarusul din curtea bunicilor sau parintilor.

    Ei, mergem inainte cu umor. Multam ca ai scris de treburile astea.

  • mada
    Posted at 11:54h, 16 iulie

    La multi ani. Sa te bucuri sanatos de copii si de familie. sigur si eu ma regasesc in ce ai scris.

  • Alizeea
    Posted at 11:55h, 16 iulie

    La Multi Ani! Multa sanatate si bucurii alaturi de familie.Din pacate (sau din fericire) nu fac parte din aceeasi generatie ca si tine dar personal m-a fascinat privind-o prin ochii rudelor si cunoscutilor care au trait-o. In ziua de azi adolescentii, copiii nu mai pot sa aprecieze micile bucurii ale vietii si s-au pierdut multe dintre lucrurile care-i uneau pe tineri.

  • mirela_blue
    Posted at 11:56h, 16 iulie

    chiar daca am 42 de ani ma regasesc in generatia asta ,,de aur ,, si sunt foarte mandra de ce am ,,faurit impreuna,,

  • strawberrik
    Posted at 11:58h, 16 iulie

    Happy birthday to you!Huidule, sa ne traiesti si sa ne faci viata la fel de frumoasa cum ai facut-o pana acum.Sa ai parte in continuare de multe „succesuri” si impliniri!Best wishes!

  • edy
    Posted at 12:01h, 16 iulie

    La multi ani,Serbane,si multa sanatate!

  • adriana
    Posted at 12:04h, 16 iulie

    La multi multi ani!

  • mirela
    Posted at 12:04h, 16 iulie

    La multi ani, Serban!
    Sa fii sanatos alaturi de pusti si de sotie!
    Si eu am tot 2 gorobeti si stiu ce nebunie va asteapta, mai ales dupa ce va intra ala mare la scoala si ala mic va face „figuratie”prin casa.
    Sunt deja in situatia sa dau sfaturi pentru ca acum astia ai mei au 18 si 15 ani.
    Ti-am citit articolul de ziua ta si desi eu am 47 de ani iti pot spune ca generatia mea s-a simtit „nici cal, nici magar” dupa „revolutie”. Nu eram nici tineri nici batrani.Nu stiam bine ce va urma si nici ce sa asteptam. Am trait aceeasi mizerie, am invatat, am citit (lucru pe care baietii mei nu l-au mai facut – ca de altfel toata generatia),
    m-am facut inginer ca tata, cand puteam sa optez pentru invatamant ca mama, dar mi s-a spus:”vrei sa iei repartitie in varf de munte?”
    Si acum traim „fericiti dintr-un salariu mizerabil de inginer la Ploiesti (al sotului)pentru ca eu am ramas fara serviciu si evident nici macar in somaj.
    Asa ca „Tot iniante!” ca raspuns la salutul tau.
    Te sarutam, intreaga mea famile si toate bune!

  • greta
    Posted at 12:05h, 16 iulie

    La multi ani!

  • Alexuta
    Posted at 12:06h, 16 iulie

    La multi ani Serban, sa ai parte de atatia ani cati km de autostrada are Romania, cand o sa termine astia autostrazile iti uram mai multi!
    Sa fii fericit la varsta asta asa cum ai fost si la 18 ani!

  • Irina
    Posted at 12:11h, 16 iulie

    Draga Serban,
    Lasand la o parte faptul ca mi-esti tare drag, atat tu cat si colegul tau mai sarcastic (mai pe sufletul meu, asa), ca si eu fac parte parte din generatia sacrificata a epocii de aur si ca prin qarticolul tau mi-ai reamintit ca viata e frumoasa oricum si ca merita traita cu scopuri, dar nu cu orice mijloace, cum ziceam, lasand la o parte toate astea, nu pot sa ma abtin sa nu fiu carcotasa (de la cine m-am inspirat oare?) si sa-ti atrag atentia asupra unor greseli de exprimare: fiii comunismului, tinerii nostri prieteni, vorba bunicii mele… Poate te-ai grabit…imi cer scuze de observatie, e un defect profesional. In rest, astept revenirea voastra, voi imi faceti diminetile mai vesele…LA MULTI, MULTI ANI!

    corectam corectam!

  • Radu
    Posted at 12:15h, 16 iulie

    LA MULTI ANI, domnu` Huidu !!!! Felicitari pt. cei 33 ani impliniti si la cat mai multe emisiuni bune si nebune la radio & TV !!! 😀

  • AntiCocalari
    Posted at 12:16h, 16 iulie

    Iti doresc un calduros La Multi Ani!De oameni ca tine avem nevoie pentru a schimba mentalitatea tarii asteia,care din pacate e furata din toate partile!

  • xblade
    Posted at 12:17h, 16 iulie

    ¡La multi ani!

    P.S „…Nu ca astia micii, calculatoristii, ar fi mai prejos…”

    Gandeste-te un pic si spune-mi ce-ar fi de Cronica si de blogul asta fara „aia mici” care in ultimele 5000 de zile (cat are Web-ul) l-au ridicat de la un ecran verde (INTERNET) la Yahoo, Google si E-bay.

    Eu sunt din generatia asta si intamplarea face ca acum sunt student la info, si sunt pana-n gat sa va aduceti toti aminte de informaticieni doar cand va moare laptop-u si va arde buza.

    Sunt foarte curios cat de bucurosi ati fi toti daca de maine nu s-ar mai mentine nici un DNS, daca maine Google si Wikipedia ar stinge tot..
    Mai bine, ce-ar fi daca de maine sistemele care va securizeaza datele pe serverele bancilor s-ar duce dracu’?

    Happy 0011 0011 th Bday!

    suntem din generatii diferite asta am si explicat…sisa nu va lasati mai prejos ca vin bionicii aia si mai mici decat voi o sa vedeti….

  • Andrei
    Posted at 12:20h, 16 iulie

    LA Multi Ani Serban, si sa stii ca sunt intru totul de acord cu tine la ce ai scris. Si eu sunt nascut in anii 70 si stiu ce inseamna. Sa fii sanatos, asta-i tot ce conteaza, restul vin de la sine.

  • Lu
    Posted at 12:20h, 16 iulie

    La multi ani!

  • natalia
    Posted at 12:21h, 16 iulie

    Mi-a placut foarte mult acest articol si felul in care iti expui puncul de vedere. In multe dintre amintirile tala m-am regasit si eu.
    Iti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI, sanatate, fericire alaturi de sotie si cei doi baieti si mult succes in tot ceea ce faci.

  • Pingback:!Blog » La multi ani, Serban Huidu!!!
    Posted at 12:23h, 16 iulie

    […] eu nu stiam (sau poate voi stiati), dar daca a postat pe blog, am aflat:).  Mi s-a pus un zambet cand i-am citit blogul. Asta ii spuneam si lui, probabil ca […]

  • Moni
    Posted at 12:29h, 16 iulie

    LA MULTI ANI Huidule!
    Perfecta dreptate nene..

    Sa traiesti mult si sa ne reprezinti in continuare cu mandrie!

  • claudia
    Posted at 12:34h, 16 iulie

    Un sincer la multi ani! Sa nu te schimbe nimic pe lumea asta!

  • Raluca Ionita
    Posted at 12:38h, 16 iulie

    La multi ani, Huidule! Sa- i traiesti sanatos si fericit!

  • jeana
    Posted at 12:41h, 16 iulie

    Serban….. tot inainte dupa o sucire de min 90 grade / max 270!

    La multi ani cu adevarat fericiti langa toti cei dragi ai tai! Sa fii tot mai iubit!

  • Mada
    Posted at 12:53h, 16 iulie

    La multi ani, Serban! 🙂

  • Mircea
    Posted at 13:05h, 16 iulie

    La multi ani de ziua noastra Serbane ! Sunt mai mare cu doi ca tine dar tu esti THE BEST ! In rest cu CAPITALISMUL CU FATA UMANA INAINTE !

  • doina
    Posted at 13:08h, 16 iulie

    LA MULTI ANI SERBAN!!!
    Multa sanatate si sper sa ramai la fel de voios si haios.

    Semneaza o decretica mai mare decat tine, mai ca Gainusa asa!

  • ktalin
    Posted at 13:10h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!!…Sa fii sanatos ca sa poti sa-ti cresti copii mari si destepti..ca tine.:P…si la punga gros..viata lunga bani in punga cum spunea un clasic in viata…si apropo..si eu sunt generatia ta..

  • vali
    Posted at 13:11h, 16 iulie

    La multi ani !!!

  • Andrei
    Posted at 13:14h, 16 iulie

    Toate cele bune,fericire,multa sanatate alaturi de familie si cei dragi cu ocazia zilei tale de nastere si la cat mai multe emisiuni.Multumesc pe aceasta cale de clipele minunate si haioase din fiecare dimineata de la kiss fm si nu in ultimul rand pentru Cronica Carcotasilor de la Prima TV.

  • claudia
    Posted at 13:31h, 16 iulie

    La multi ani dl. Huidu! sa va bucurati de ‘realizari’ si sa fiti sanatosi toti 4!

  • Pingback:La multi ani: Serban Huidu! | Monden INFO
    Posted at 13:32h, 16 iulie

    […] Carcotasul de la KISS FM face azi 33 de ani. […]

  • Dora
    Posted at 13:32h, 16 iulie

    La multi ani, Serban! Sa ai parte de mult noroc, fericire si sanatate, ca-i mai buna decat toate.:)

  • Monika
    Posted at 13:33h, 16 iulie

    La multi ani Serban! Vezi sa nu cresti prea mare ! 🙂
    Da, generatia noastra cea de aur… e bine sa ne aducem aminte de unde venim…. auzi Serban, oare Ridzi isi mai aduce aminte de unde vine? scrie-i si ei un mail Serban poate i se face un pic rusine. Da’ vezi cand ii trimiti mailul sa nu cumva sa-l vada mama sau tatal ei pentru ca fac infarct saracii…. of, of.

  • Georgiana B
    Posted at 13:35h, 16 iulie

    Hai sa traiesti sa fii snatos si puternic in continuare.La multi ani frumosi si plini de impliniri iti doresc.
    Eu ma regasesc in indurile tale de mia sus si imi aduc aminte cu nostalgie cum mincam bananele crude de pe sifonier, unde mama le punea la copt si cum mancam crevetii aia nenorociti cu dulceata ca nu imi placeau altfel.Stiu cum era cind mergeam la pine cu 3 lei banul ala de metal si cu cel de 5 lei ala de lauminiu, ce mai vremuri.Adevarul e ca imiplace sa imi amintesc toate astea si chiar dac aimi lasa un gust amar amintirile de acum le accept si pe astea ca n-am ce face. Stii si eu implinesc pe 31 iulie 31 de ani.
    Ma Serbane sa ne traiesti.

  • carmen
    Posted at 13:36h, 16 iulie

    La multi ani!!!

  • diana
    Posted at 13:37h, 16 iulie

    Serbane,
    Ce sa-ti spun? La multi ani! Sa-ti traiasca familia, boierule, si sa fii sanatos! Ne esti scump si drag, asa cum ne este si celalalt Carcotas!
    Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i bun si drept!
    Cu drag,
    Diana

  • Taylor Pearl
    Posted at 13:39h, 16 iulie

    La multi ani si la multi bani!!!!
    Multa sanatate si fericire.
    Si cum se mai spune: Sanatate si virtute, …

  • Cristina
    Posted at 13:39h, 16 iulie

    Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: „LA MULTI ANI!

  • Dragos
    Posted at 13:39h, 16 iulie

    La multi ani.Sa ai sanatate pentru inca 33 de ani.

  • mihaela
    Posted at 13:42h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!Carcotasule sa fii sanatos sa-ti creasa mari si destepte cele doua realizari(vorba ta)sa aveti vacanta frumoasa in care sa va relaxati…din toamna va asteptam cu mult dor si drag ,sunteti cei mai buni…am uitat in fam suntem 3 din Generatia de sacrificiu…eu ,prietenul meu si sora luicare saraca se lupta cu morile de vant sa isi faca o cariera in Romanica.Sa ne traiesti HUIDULE…toate cele bune…salutari din MALLORCA

  • Haidu Danut
    Posted at 13:42h, 16 iulie

    La multi ani !!! draga Serban.
    Iti doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi tie, multa sanatate si crestere mare copiilor tai.
    Referitor la Cronica Carcotasilor faceti treaba super acolo toata gasca.
    Iti urez ceea ce imi ura si bunicii mei mereu: „Pace-n casa, sanatate-n oase” 🙂

  • Dan
    Posted at 13:45h, 16 iulie

    La multi ani Huidule, sa ne traiesti, chiar daca nu fac parte cu adevarat din generatia ta, am prins si eu putin din „vechea” organizare si intr-o anumita masura ma regasesc in cuvintele tale. Sa ciocnim cupa de sampanie si sa zicem „Tot inainte!” fara insemnatatea care o avea atunci pentru ˝cel mai iubit fiu al popoului!˝ 😉

  • taran
    Posted at 13:49h, 16 iulie

    Este un nesimtit care locuieste in Controceni, in vila socrului! Profesional, este ZERO fara Gainusa, pe care are nesimtirea sa-l atentioneze din cand in cand ca el e seful! .. Un prost !

    ti-ai ales bine nick-ul: taran! n-ai cu cine ba n-ai cu cine….niste tarani!

  • PITI
    Posted at 13:52h, 16 iulie

    La multi ani Huidule!!<:-P<:-P<:-P<:-P.

  • laura
    Posted at 13:52h, 16 iulie

    La multi ani!

  • alexandr
    Posted at 13:59h, 16 iulie

    la multi ani serban sa fii sanatos si multe realizari

  • gabriela horvath
    Posted at 14:00h, 16 iulie

    La atat de multi ani cati iti doresti dar traiti din plin, frumos si cum doresti!!! Ce rost are sa traiesti mult si aiurea???? Sa ajungi sa-ti vezi copiii crescand, sa te bucuri de ei…Cat despre vremurile ” noastre”, au fost ele mai saracacioase dar stiam sa ne bucuram…
    Cu mult drag, Gabriela din Timisoara

  • corect
    Posted at 14:04h, 16 iulie

    La Multi Ani, omuleeeeeeeeeeeee 😀

  • Florina
    Posted at 14:09h, 16 iulie

    Oh da. Caldurosul ‘La multi ani!’, alaturi de cele mai frumoase ganduri.
    Cu respect.

  • nikol
    Posted at 14:12h, 16 iulie

    LA MULTI ANI Serbanica sa traiesti , sa fii sanatos , sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa ramai vesnic tanar !

  • elvis
    Posted at 14:19h, 16 iulie

    La multi Ani Serbane, suntem de acelasi leat, cum ar spune bunicii nostri. Sa fii sanatos, sa te bucuri de familie, sa ai o viata frumoasa si sa o tii tot asa cu ” Cronicuta”, faci o treaba buna, alaturi de colegii tai.

  • BLOG VEDETE
    Posted at 14:29h, 16 iulie

    la multi ani!:-))

  • simonelul
    Posted at 14:35h, 16 iulie

    La Multi Ani Serbane!!!! Sa fii sanatos, iubit, sa ai parte numai de realizari profesionale. Sa iti traisca baietii sa creasca mari si sanatosi si sa te bucuri de ei. Te pupam

  • otilia
    Posted at 14:37h, 16 iulie

    LA MULTZI ANISHORI HUIDULE!!! ce-mi doresc eu mie, sa ti se intample si tie!! =)) ioai, nu te speria!! imi doresc doar lucruri bune, stai linishtit!!

    sper k citeti toate mesajele fanilor tai!! sunteti cei mai tari tu, si trupa da de cronicutza.

  • alecz
    Posted at 14:39h, 16 iulie

    La multi ani serbanica :)..toate cele bune si sper ca nu bagi in seama toti tarani ca vor sa te supere chiar akum de ziua ta …lA MULTI ANI 😛

  • Ancami
    Posted at 14:41h, 16 iulie

    La Multi Ani !Iti doresc din suflet multa sanatate,fericire si sa nu uiti sa bei o cupa de sampanie pt noi toti astia care ne gandim la tine si-ti transmitem un gand bun.Toate cele bune si familiei tale si iubiti-va mult,mult pt nici nu stiti ce pierdeti.Pupici dulci !

  • ZaffCat
    Posted at 14:41h, 16 iulie

    La multi ani!

    sigur ai numarat bine? decreteii au 40 😉

  • bella
    Posted at 14:47h, 16 iulie

    la multi ani serban, sa fii fericit alaturi de baietii tai si sa faci emisiuni la fel de bune ca pana acum, in rest numai bine:)!

  • alina
    Posted at 15:00h, 16 iulie

    la multi ani!!!!!!!!!!!!!!

  • Mad
    Posted at 15:05h, 16 iulie

    La Multi Ani!!!!! Sa ne scrii si cand o sa implinesti 100 si noi sa fim destul de lucizi sa citim si sa intelegem ce scrii! Cum zicea vorba aia inteleapta : „Toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!”

  • newdada
    Posted at 15:17h, 16 iulie

    La Multi Ani!

  • hackso01
    Posted at 15:20h, 16 iulie

    La multi ani !

  • KornNT
    Posted at 15:22h, 16 iulie

    La Multi Ani!! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa fii iubit.

  • Georgiana B
    Posted at 15:25h, 16 iulie

    HAI MA SERBANE ANGAJEAZA-MA SI PE MINE LA TINE ACOLO CA TARE M-AM SATURAT DE LOCUL ASTA AL MEU DE MUNCA. PLIZZZ PLIZZZ MULT HAI .FAC CE ZICI MATUR SCUTUR FAC MANCARE SPAL BAIA FAC ORICE PLIZ NUMAI NU MAI VREAU AUDIT . ASTA FAC ACUM , INTELEGI NU MAI POT HELP SERBANE MACAR BAGATOR DE SEAMA SAU SA MUT BUTOANELE FAC ORICE.GEORGIANA B 31 ANI

  • adina_dej
    Posted at 15:25h, 16 iulie

    la multi ani Serban!!

  • lia
    Posted at 15:25h, 16 iulie

    Sanatate si liniste pe plan familial!
    La multi ani!

  • Giusepe
    Posted at 15:30h, 16 iulie

    Am 43 de ani si uite ca mi-au dat lacrimile citind ce-ai scris azi pe blog .Asta pentru ca la fel ca si tine am simtit din plin toate despre care amintesti.Intradevar am trait niste vremuri interesante insa,sa stii ca nu varsta de 33 de ani e cea la care trebuie sa te uiti in urma ,stai sa vezi dupa 40.Deocamdata priveste inainte ,mai ai multe de facut in special pentru cei doi copii care ,intradevar,sunt lucrurile cele mai importante din viata unui parinte.La multi ani si multa fericire!

  • kristina
    Posted at 15:36h, 16 iulie

    la multi aaaaaani!!!

  • PISICUTA
    Posted at 15:37h, 16 iulie

    LA MULTI ANI ! CUM AS PUTEA SA INCEP INTR-O ASA ZI IMPORTANTA?!
    SUNT MAI IN VARSTA CA TINE, AM 46 ANI, SI SA STI CA VIATA ESTE FRUMOASA, INDIFERENT DE ORANDUIRE, NUMAI CA TREBUIE SA TI-O FACI FRUMOASA. M-AM CASATORIT SI LA REVOLUTIE AVEAM COPIL DE 8 ANI, MAI ERA PUTIN SI O FACEA PIONIERA. ACUM SUNT MANDRA DE EA. INAINTE DE 13 IUNIE 1990 AM TOT FOST CU EA IN PIATA UNIVERSITATII[EA ERA IN CARCA TATALUI EI]TRAIAM CU SPERANTA IN SUFLET CA, COMUNISMUL ILIESCIST NU VA DURA PREA MULT. ACUM NUMAI MANIFESTAM NICI UN INTERES FATA DE POLITICA[ASA CUM NICI PE VREMEA LUI CEAUSESCU NU NE INTERESA ]
    DAR SA NU TE MAI PLICTISESC, VA URMARESC, SUNTETI DEOSEBITI, SA TRAITI FERICITI ALATURI DE FAMILIILE VOSTRE SI DE PRIETENI- ADEVARATA AVERE !

  • Amalia
    Posted at 15:38h, 16 iulie

    La Multi Ani!!!

  • Erica
    Posted at 15:52h, 16 iulie

    La multi ani! Fiul meu Razvan este nascut tot pe 16 iulie si va urez si tie si lui sanatate multa si tot binele din lume.

  • deleanu
    Posted at 16:12h, 16 iulie

    LA MULTI ANI

  • Portugues
    Posted at 16:14h, 16 iulie

    Parabéns a você
    Nesta data querida
    Muitas felicidades
    Muitos anos de vida!

    Tenha tudo do bom
    Do que a vida contém
    Tenha muita saúde
    E amigos também

    Hoje é dia de festa
    Cantam as nossas almas
    Para o menino Shebanicush Carcotel
    Uma salva de palmas!

  • daniela
    Posted at 16:18h, 16 iulie

    Iti urez La multi Ani, sa fii sanatos , si fii mandru ca faci parte din generatia asta ; nici sa nu te gandesti ca ai imbatranit, din contra …esti la varsta cea mai frumoasa …cand ai trecut si de anii in care iti cauti directia …si nici nu ai ajuns zic eu ..la momentul in care sa tragi linie; esti fix „pe val ” …si sa fii asa ani buni de acum incolo!!!

  • Andreea
    Posted at 16:21h, 16 iulie

    La multi ani!! sa fii fericit alaturi de fam ta!

    Ma gandisem si eu ca suntem o generatie mai speciala si amintirile noastre de pe vremea comunistilor par rupte din scrierile lui Orwell,mai ales asternute pe harie sau povestite altora mai tineri…dar..fiecare gen cu specificul ei..Noi,tot inainte!! hahaha

  • unknown_virus
    Posted at 16:35h, 16 iulie

    Sa-ti dea Domnul multa minte
    Si multi ani de-acum-nainte
    S-ai parte de fericire,
    Sanatate si iubire,
    De tot ce-i mai bun pe lume
    De la mine, ganduri bune,
    S-ajungi 100 de ani,
    Mult noroc si LA MULTI ANI !!

  • marian
    Posted at 16:36h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dana Chirita
    Posted at 16:40h, 16 iulie

    Sa ne traiesti ani buni cu sanatate!

    Oricat ati fi voi generatie de sacrificiu, reusiti prin spontaneitate si umor sa ne faceti sa uitam de relele care ne inconjoara macar o data pe saptamana!
    Ai facut multe si utile in cei 33 de anisori! CEa mai valoroasa realizare sunt Rares si Mircea pentru care trebuie sa te lupti in continuare sa aibe macar ei o tara mai buna si oameni mai integri printre care sa traiasca!
    Sa fiti sanatosi sa-i formati oameni cu coloana vertebrala!
    Sa-ti dea Dumnezeu numai bine!
    La multi ani!
    Dana

  • takeda
    Posted at 16:44h, 16 iulie

    Salut Serban! La multi ani in primul rand.
    Sunt relativ de acord cu ce spui. dar, la 33 de ani de ani cati am si eu, nu ma consider un sacrificat al soartei. revolutia m-a prins pe bicicleta, in acel decembrie sec, relativ fericit si linistit. am trait toate ororile vremurilor (tu nu iti faceai temele cu manusi in maini sub o lampa de neon legata la bateria de masina? sau nu aveai calorifer cu ulei… sau ceva similar?). dar nu s-a prins prea mult de mine mazga comunista.

    sacrificat? nu eu. nu tu… sacrificati au fost parintii nostri, care in conditiile alea crunte, crude, adverse, trebuiau sa ne puna ceva pe masa si sa ne faca sa zambim. eu pentru ei am oarece respect. noi suntem niste zgaiti. dam un pic din aripi si ne credem mari corporatisti. vrem masini cu scartz, sistem home-cinema, casa cu etaj si vacante in locuri cu nume greu de pronuntat de catre parintii nostri. toate la 33 de ani! asta daca nu ne-a prins capitalismul tot in fatza blocului scuipand seminte si asteptand ca democratia sa ne faca oameni…

    nu suntem sacrificati, Serban! ai scris cu ceva vreme in urma un articol in care ne spuneai sa ne fie rusine… cu ala sunt de acord!

    depinde cum privesti lucrurile: cand o generatie schimba sistemele cu totul e de sacrificiu, ai nostri stiau pe ce se bazeaza, noi a trebuit sa ne adaptam intre doua lumi….d´aia suntem de scacrificiu!

  • Pingback:Stiri 24/7 » La multi ani: Serban Huidu!
    Posted at 17:01h, 16 iulie

    […] Carcotasul de la KISS FM face azi 33 de ani. […]

  • Stefan
    Posted at 17:03h, 16 iulie

    Multa sanatate Serbanica!La multi ani !

  • Udescu
    Posted at 17:20h, 16 iulie

    Buna Ziua Domnul Serban. Vreau sa va urez un calduros LA MULTI ANI , SANATATE DEPLINA si TOT NOROCUL DIN LUME . Sa reusiti in tot ce va propuneti sa faceti. Sunteti un simbol al ROMANIEI. Cu Respect , Daniel Udescu.

  • corina
    Posted at 17:21h, 16 iulie

    La Multi Ani!!!!:*:*:**:*:*:*:*:*:*

  • McGogoo
    Posted at 17:24h, 16 iulie

    La multi ani Serbane… au trecut o gramada de ani… nu imi vine sa cred…

  • Rares
    Posted at 17:25h, 16 iulie

    Sa fi bine sanatos
    Si la punga tare gros!
    De ai o suparare
    Azi, uit-o in ‘parcare’!
    Si, fiindca, este zi mare
    As dori la fiecare
    Sa desfaca chiar si-un… dop
    De la sticla,n-o fi foc!
    Sa dea cep, macar un strop
    La butoiu’ cu noroc!
    Nu uita sa ai pe masa
    Musai, o floare frumoasa
    Si tortul adus de… ‘fani’
    Scris cu frisca: LA MULTI ANI!

  • becaly76
    Posted at 17:42h, 16 iulie

    LA MULTI ANI multa sanatate si fericire implinirea tutoror dorintelor,sa-ti traiasca copii si sotia si cat mai multe emisiuni bune la radio si tv si te asteptam sa revi cat mai repede la radio si tv cu emisiuni bune si foarte tari.

  • Alyna
    Posted at 17:44h, 16 iulie

    LA MULTI ANI !!!

  • lili
    Posted at 17:48h, 16 iulie

    LA MULTI SI FERICITI ANI!!!

  • Cristina
    Posted at 17:54h, 16 iulie

    La multi ani, Huidu! si eu am implinit azi 18 ani!

  • Nora VI
    Posted at 18:04h, 16 iulie

    La multi ani! Serban … vezi ce multi suntem cei care-ti suntem alaturi E semn bun! Semn ca te iubim, fiindca si avem dece …
    Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe Lume!

  • reaua
    Posted at 18:11h, 16 iulie

    La multi ani, Serbanica!!!!!!!!!!!!!

  • Andreea
    Posted at 18:33h, 16 iulie

    LA MULTI ANI, SERBANE! Tu esti unul dintre putinele persoane pe care le pot numi „model demn de urmat”. Iti urmaresc emisiunile de cand ma stiu si mi’au placut la nebunie,le’am urmarit cu placere.

  • monica
    Posted at 18:33h, 16 iulie

    LA MULTI ANI…sa ne traiesti ink multi,multi ani de acum inainte,sa ai parte numai de lucruri frumoase,alaturi de familie si de toti cei dragi tie,si sa revii cat mai repede pe tv,k prea isi fac astia de cap in lipsa CARCOTASILOR:D.te-am pupat,si distractie placuta astazi.

  • ALEXAANDRA
    Posted at 18:52h, 16 iulie

    LA MULTI MULTI MULTI SI SANATOSI ANI PLINI DE IMPLINIRI SI SATISFACTII!!!

  • takeda
    Posted at 18:57h, 16 iulie

    raman la parerea mea. si, sigur, o respect pe a ta 🙂

    ceea ce trebuie sa ne asumam daca mergem pe varianta ta, este compatimirea. eu nu vreau sa traiesc peste alti 33 de ani (66, nu ar fi imposibil 🙂 ) cu sentimentul ca m-am zbatut degeaba.

    marlani si oportunisti au fost si inainte. deci, din punctul meu de vedere, nici asta nu tine apa.

    eu prefer sa fac diferenta in jurul meu. tu chiar ai reusit. sunt sute de mii de oameni care te adora. tu esti o parte din aceasta schimbare. si esti o parte vesela. enjoy this, nu te considera sacrificat!

    iar daca vorbesti in numele celor ca mine, fara notorietate… e inutil! si noi suntem fericiti ca putem sa schimbam, atat cat putem, fata lucrurilor in care suntem prinsi. si avem o solutie, daca ne-a ajuns la os: plecatul din tara. care era mission impossible pentru parintii tai si ai mei.

    Numai bine!

  • Iulian
    Posted at 18:58h, 16 iulie

    Ba nenea Huidu, in primul rand tin sa-ti spun „La multi ani „sa-ti traiasca cele doua odrasle, sa fiti fericiti, si tin sa-ti spun ca desi nu fac parte din generatia aia de sacrificiu, (ma nasteam cu noua ani mai tarziu)adica atunci cand comunistii de atunci incepeau sa realizeze ca nu vor mai avea prea mult timp sorti de izbanda,dar sunt multi cei din generatia asta mai noua care va stimeaza, va urmaresc cu ardoare, sperand ca odata si odata sa ajunga si ei ca voi.Astfel ca,sa fii mandru de ce-ai realizat pana acum,si sincer, emisiuni precum „Cronica carcotasilor”,Mondenii,Neatza cu Razvan si Dani, Garantat 100%,Apropo TV, mai sunt singurele cu bun simt si umor, la care ma uit cu placere,si a caror realizatori nu pupa pe nimeni in c..,si nu se umilesc in fata unor parveniti precum Jiji,Vanghelie,s.a.Asadar, din partea mea ,keep up the good work si SUCCESURI.Bye

  • Ioana
    Posted at 19:12h, 16 iulie

    La multi ani!

  • Roxy
    Posted at 19:41h, 16 iulie

    La multi ani,dragul nostru Serban.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale,sa te bucuri sanatos de bucuriile vietii alaturi de scumpii tai copilasi si pretioasa ta sotie

  • Veronica
    Posted at 20:04h, 16 iulie

    Ma alatur si eu celor 199 de persoane care ti-au scris si iti urez si eu un sincer si calduros La Multi Ani! Nu fac parte din generatia ’70 dar sunt mai mult in jurul oamenilor din generatia voastra si chiar imi pot da seama ce simti 🙂
    Iti doresc numai bine si sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa mai poti realiza inca pe atat cat ai realizat. Urmaresc Cronica de la inceput si inca ma uit cu drag, tot asa!! macar tu arati oamenilor adevarata fata a lucurilor.

    Numai bine si pupici! Vero

  • petri
    Posted at 20:09h, 16 iulie

    La multi ani, multi ani cu bine!!Si o sarutare pentru tine, cu drag, de ziua ta. Ma inscriu si eu in aceeasi generatie, aceeasi luna de nastere, aceleasi ganduri bune, rele… Si o sarutare pentru tine, de ziua ta.
    p.s. tu dormi in noptile cu luna plina??? (just checkin’ for my personal records 😉

  • Gaby
    Posted at 20:17h, 16 iulie

    La multi ani, Serbane!

  • geovi65
    Posted at 20:20h, 16 iulie

    Domnule Serban,
    LA MULTI,MULTI ANI CU SANATATE!ALATURI DE CEI DRAGI TIE, SA AI NUMAI IMPLINIRI,INIMA BUNA,FERICIRE SI MULTE,MULTE BUCURII INSOTITE DE PROSPERITATE!!! LA MULTI ANI! deci sa curga Sampania in cupe,ai mai pus un an la la cei cei 32,dar sa stii tot Tanar ai ramas!!!Dupa cum stii,nimic nu dureaza o vesnicie,asa ca traieste fiecare clipa ca si cum ar fi Ultima….dar nu uita de tine!!!Sa fi iubit si sa iubesti!!!

  • cristi
    Posted at 20:21h, 16 iulie

    no serbus ! si LA MULTI ANI !!! vacanta placuta si la mai multe CRONICI DE 10 !!! Te la las cu bine Cristi din Arad ! „Clanul drojdierilor cu bere”- al lui Unguru Bulan ! Numai Bine !!! LA MULTI ANI ! SERBANICA !

  • rafa_best_ok
    Posted at 20:29h, 16 iulie

    La multi ani,Serbanica! Sa fii sanatos,voios,voinic ( urarile pe care le faci tu ).Si mai adaug eu sa te bucuri de familie si prieteni,ca se vede treaba ca ai destui,si la cat mai mari cornitele de …carcotas!

  • Miruna
    Posted at 20:30h, 16 iulie

    La multi ani si sa fii sanatos. Sa faci cat poti de mult pentru noi ceea ce faci acum.

  • cici
    Posted at 20:30h, 16 iulie

    Salutare,LA MULTI ANI multa sanatate si noroc cu carul .Ce plictisitor fara voi la radio, abia astept sa va intoarceti!!!

  • symyna
    Posted at 20:30h, 16 iulie

    LA MULTI ANI. MULTA SANATATE FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA

  • Adina
    Posted at 20:34h, 16 iulie

    LA MULTI ANI! ce mai ..esti bun omule.poate ma chemi la Prima sa facem emisiune:P

  • Mogosh
    Posted at 20:39h, 16 iulie

    Sa te-nburde dumnezo` in bine si`n bani Serbane !
    Sa-ti traiasca odraslele si sa-ti aduca numai bucurii.

    LMA !

    Hai sa ne traiesti !

  • deea
    Posted at 20:43h, 16 iulie

    LA MULTI ANI! Si la cat mai multe reusite

  • alina
    Posted at 20:49h, 16 iulie

    La multi ani! Tot ce-ti doresti tie si celor dragi!

  • geovi65
    Posted at 20:55h, 16 iulie

    Domnule Serban,
    La multi,multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi tie,inima buna,multe,multe bucurii insotite si de prosperitate!LA MULTI ANI!sa curga Sampania in cupe!!Si dupa cum bine stii,nimic nu dureaza o vesnicie,asa ca traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima….dar nu uita de tine!!!Sa fi iubit si sa iubesti!! cu stima Ovidiu George

  • LauraS
    Posted at 21:07h, 16 iulie

    Draga Seban,
    La multi ani !!!
    Ma bucur enorm sa vad ca cineva din aceeasi generatie ca si mine gandeste la fel ,am 30 de ani impliniti si o fetita de 4 ani ,probabil ca profesional mai am ceva asteptari si ma chinui sa impac ceea ce am invatat in scoala noastra cu lecturi obligatorii cu epoca calculatoristilor in care ne aflam,dar cu toate greutatile prin care trecem nu regret nici o clipa ca fac parte din generatia asta .
    Suntem cei care stim sa apreciem si valorile vechi si ne fascineaza si tehnologia noua …Suntem cei care am crescut ascultand povesti si muzica pe discuri de vinil si acum pazim ca o comoara dvd-urile cu povestile si muzica de atunci, si ne bucuram enorm cand vedem cat de fascinati sunt si copiii nostri de ele.
    Suntem cei care am facut kilometri de comentarii literare in scoala generala si liceu dupa care am ajuns sa ne scriem lucrarea de diploma pe propriul calculator ,daca eram norocosi …mai scriam si pentru altii .
    Asta e partea nostalgica si frumoasa ne putem considera o generatie care stie multe si a trecut prin multe,o generatie de tranzit.
    Este totusi ziua ta asa ca e mai bine sa nu spunem nimic si de reversul medaliei,de partea neagra si urata a acestei generatii si a greutatilor de care au parte …mai ales ca despre asta se vorbeste tot timpul
    Inchei tot cu „La muti ani!!!” si iti doresc ca de fiecare data cand tragi linie de acum inainte sa vezi in spate din ce in ce mai multe realizari si amintiri frumoase care sa nu te schimbe decat in bine 🙂

    Cu drag,
    Laura

  • Ella
    Posted at 21:17h, 16 iulie

    Serbane…’La multi ani!’ si nu oricum, ci fericiti si cu multe impliniri. Sigur ca m-am regasit in randurile tale, doar am 34 de ani :). Multa vreme am fost frustrata pentru ca fac parte dintr-o generatie care nu-si gaseste locul pe planeta asta…alungati din tara de nesimtire, hotie, gunoaie, mizerii umane, birocratie, mineri si mineriade…traim pe te miri ce colt din lumea asta si ne e dor de cultura din care facem parte si suntem mandri ca suntem romani, dar fericiti tot nu suntem. Nu sunt adaptata, dar m-am impacat cu ideea, ca n-am loc pe nicaieri.
    Noroc ca ne mai gasim unii cu altii sa mai vorbim de-ale noastre de pe acasa, si ne uitam la Cronica pe internet ca sa radem cu lacrimi si apoi sa plangem pentru mizeria din televiziuni si incultura care a castigat teren intr-un ritm absolut alarmant.
    La modul foarte serios, se cer niste teste de limba romana pentru cei care lucreaza intr-o televiziune. ‘Ciolofan’, judete in orase, ‘Carpatii criblurii’ si ‘Carpatii occipitali’ (asta pentru ca, chiar aseara m-am uitat la una din Cronici). Fara sa mai vorbesc de circ cu Nikita, Braileanca, Columbeanu… Nu se poate asa ceva.
    Te pup si te asteptam cu un nou sezon.

    Ella si alti sustinatori din Canada.

  • Carmen
    Posted at 21:19h, 16 iulie

    La multi ani!

  • edward
    Posted at 21:22h, 16 iulie

    La Multi Ani! stiam ca esti din iulie, dar nu stiam ziua, iar de ziua ta, nevasta, copiii iti vor aduce cel mai valoros DAR,respect familia HUIDU, la maim mare burtica!!!

  • edward
    Posted at 21:27h, 16 iulie

    La Multi Ani! stiam ca esti din iulie, dar nu stiam ziua, iar de ziua ta, nevasta, copiii iti vor aduce cel mai valoros DAR,respect familia HUIDU, la mai mare burtica!!!

  • Judy
    Posted at 21:46h, 16 iulie

    La multi aniiii!!! Esti doar cu 10 ani mai mare ca mine?:DDD

  • Adina
    Posted at 21:57h, 16 iulie

    La multia ani!!!

  • Enigma
    Posted at 22:16h, 16 iulie

    La multi ani, coane Serbanica, sa ne traiesti intru multi ani!!! Sa-ti traiasca si conitza si cuconashii si toata echipa de la Cronicuta! Ura! Ura! Ura!
    M-am regasit, stimabile, in fiecare cuvant si-n fiecare virgula, caci si eu mi-s din aceeasi generatie de soimi ai patriei, din aceeasi generatie de sacrificiu. Citindu-ti randurile, mi-am amintit lucruri pe care le credeam uitate si m-a palit asa o nostalgie…
    Asa e, coane, trait-am vremi interesante si poate tocmai datorita acestui fapt noi am fost, suntem si ramanem o generatie de idealisti, o generatie care inca mai crede ca „binili invinge”.
    Spuneai bine dumneata, ca suntem generatia care poarta pe umeri Romania de azi si consider ca e tot de datoria noastra sa-i invatam pe cei mai mici ca noi despre valori, morala, printzipuri, sa-i invatam sa aleaga graul de neghina.
    Respect pana la devotiune misiunea in care te-ai angajat si pe care, de cativa ani incoace, o indeplinesti cu atata sarg. Asta este motivul pentru care sunt, la randul meu, mandra ca facem parte din aceeasi generatie si imi doresc ca putregaiul din jur sa nu ne cuprinda, ci noi cu istetime si inversunare sa il starpim.
    Tot inainte! ;))

    braovos neicushorule adevar grait-ai!

  • maya
    Posted at 22:17h, 16 iulie

    la multi ani .sa ne traiesti

  • irinel
    Posted at 22:19h, 16 iulie

    HAI NOROC SI LA MULTI ANI!!! DE LA UN CRAIOVEAN PENTRU UN CRAIOVEAN.

  • Vio, Scufita Leoaica
    Posted at 22:23h, 16 iulie

    La multi ani!
    Sora mea face parte din generatia 70, asa ca toate astea mi-s cunoscute. Desi fac parte din generatia „calculatoristilor”, 22, cei cu blog, masina, etc (sa nu-mi fac declaratia de avere totusi :)) ) parca toate astea au fost povestile mele preferate din gradinita, alaturi de povestile bunicii despre inceperea razboiului, deportarea strabunicului in Siberia (de unde a reusit sa se intoarca -era partea cea mai interesanta), etc. Lasand nuanta de gluma la o parte, da, ati fost si veti fi inca generatia de sacrificiu.
    Dar nici noua nu ne e usor, si fiecare perioada are farmecul ei.

  • nicushor
    Posted at 22:34h, 16 iulie

    Mulţi ani cu sănătate Şerbane,
    Înţeleg perfect ce efort ai depus la propăşirea patriei spre culmi cît mai înalte şi spre o dezvoltare a ţării multilateral dezvoltate:D În rest, nu duc dorul acelor vremuri şi n-am să explic vreun motiv anume. Acele timpuri vor rămîne doar în amintirile celor care au trăit atunci. Spuneai de generaţia de sacrificiu. Aşa ţin şi eu minte că eram consideraţi. O generaţie lipsită de modele de urmat, fără lideri spirituali. De aceea urăsc perioada comunistă. A răsturnat grila de valori în favoarea bădăranilor şi a celor needucaţi. Aşa cum în zilele acestea se confundă sinceritatea cu grobianismul. Ar fi multe de povestit dar tu trebuie să serbezi ceva, nu? 🙂 Încă o dată La mulţi ani!

  • Florin Toma
    Posted at 22:36h, 16 iulie

    La Multi Ani! Multa sanatate tie si familiei!
    Ai uitat; suntem d’aia care am dat ultimii treapta 2-a si bacul la 5 materii prima oara, iar admiterea la facultate a fost chir examen frate, nu cotizatie!

    eu sunt primul care nu a dat treapta a doua in rest tot asa cum ai spus!

  • Ambra
    Posted at 22:40h, 16 iulie

    LA MULTI ANI, Serbane! Sa-ti dea domnul sanatate si putere sa-ti cresti copiii si sa te bucuri de ei! Tot asa inainte!
    Jos palaria, maiestre!

  • gabriela
    Posted at 22:56h, 16 iulie

    LA MULTI ANI SANATOSI,SERBANE!

    iar ai punctat bine,iar esti de apreciat!
    m-am regasit si eu cu placere in ceea ce ai scris.
    dar azi hai sa bem in cinstea ta o cupa de sampanie!

    sa fi sanatos si fericit alaturi de familia ta!

  • Andreea
    Posted at 22:56h, 16 iulie

    La multi ani!

  • Lu
    Posted at 22:59h, 16 iulie

    LA MULTI ANI!
    SA NE REPREZINTI IN CONTINUARE DACA TOT ESTI ACOLO SI POTI. ITI MULTUMESC PENTRU CA EXISTI!
    POATE NE PUTEM INTALNI ODATA!

    LA MULTI ANI!

    ITI LAS CEVA INTERESANT, NU E AL MEU DAR MERITA VAZUT… http://noisicriza.blogspot.com/

  • Zurlia
    Posted at 23:04h, 16 iulie

    La multi ani! Si nu fi trist, pentru 33 de ani nu stai tocmai rau…
    Locuiesc in decadentul Occident de ani buni si intr-una din vacante mi-am luat satelitara din tara ca sa urmaresc, printre altele, „Cronica carcotasilor”, ce sa zic…sunteti cei mai buni, tineti-o tot asa, poate macar ironia sa schimbe ceva in Romania…
    Sa fii iubit!

  • Razvan P.
    Posted at 23:11h, 16 iulie

    „LA MULTI ANI!”,sanatate maxima si putere de munca in continuare!!!

  • ioana
    Posted at 23:18h, 16 iulie

    La multi ani Serbane!!!Abia azi am putut sa intru si sa-tzi urez toate cele buna, sa fi sanatos si sa ai perte in viata de tot ce-ti doresti!

  • Digital Elf
    Posted at 23:38h, 16 iulie

    Stiu ca am fost fericit! Cu cozile la lapte, cu crenvurstii pe sub mana, asa fara calculator, cu minge si coarda, cu „frunza”, „ratele si vanatorii”, „tzurca”, cu „Ion” citit in 3 zile toride de vara si multe multe altele, ma simt mai fericit si mai implinit decat generatiile de acum. Sincer? De-ar fi sa aleg, as alege aceeasi copilarie, cu cate 10 minute de Ciocanitoarea Woody la pranz sambata si 10 de Mihaela seara, sau sa ne strigam ca a inceput „Linda” pe bulgari sau „Studio HIX”, sa ne adunam cu totii in jurul mesei la bucatarie cand se intrerupe lumina (s-a luat lumina; asa, si?) si sa facem umbre din maini la lumanare, … As alege iar Stan si Bran in locul lui Spider Man, as da internetul pe luptele cu cornete pe santier…

    Leka noshti, detza.

    ce frumos! bravo ai scris mai bine decat mine!

  • zuzu
    Posted at 23:47h, 16 iulie

    http://lamishu.blogspot.com/2008/10/generatia-de-ieri-vs-generatia-de-azi.html Cele doua generatii vazute prin ochii unui adolescent de 16 ani. Imi cer scuze pentru offtopic.

    La multi ani, Serbane!

  • Simona Ionascu
    Posted at 23:50h, 16 iulie

    Hai la multi ani! vad ca ti-au prins bine lecturile adolescentei, ti-ai dezvoltat condeiul:)/ m-am regasit partial in ce scrii tu aici, dar eu imi permit (retrasa fiind din valtoarea Industriei:) sa raman doar cu Ciresarii, primele concerte libere, bancurile pe care le ziceai in soapta/ adik e misto sa poti fi detasat si sa te uiti cu ochi pur informativ la ce se intampla in jur…
    Imi place ca realizezi ca cele mai mari succese ale tale in viata sunt, de fapt, copiii:)/
    33 de ani…pari ca te-ai maturizat:):)/La multi ani then!

  • Mihaiko
    Posted at 00:15h, 17 iulie

    La mulţi ani, Şerbane! Azi, mâine, te ajung şi eu. Mi-a plăcut radiografia ta a perioadei de „împliniri măreţe” şi a perioadei „post decembriste”. Aş mai adăuga faptul că făceam temele la lumânare pentru că iarna se lua curentul între 5 şi 9 seara, că ne căţăram pe dealuri, cu televizoare alimentate de la acumulatorii auto să prindem şi noi un campionat european/mondial de fotbal la TV de la sârbi, că nu mergeam la turci după blugi ci cu porţelan şi caiete în Jugoslavia (cine îşi mai aminteşte de ţara asta?)şi Ungaria. Oricum ai dreptate cu guvernanţii. Chiar nu putem să-i mişcăm pe ăştia de la ciolan? Nu faci vre-un partid, o mişcare, ceva? Mişcarea 33, ceva de genul ăsta. A ajuns şi mama să spună, la 63 de ani: „dacă eram mai tânără, plecam din ţară, că ăştia ne vând şi emisiile de carbon de la Kyoto”…

  • Adriana
    Posted at 00:39h, 17 iulie

    La multi ani, Serbanica!
    Important este ca ai sufletul mereu tanar si n-o sa-ti arati niciodata varsta.

  • robert
    Posted at 01:19h, 17 iulie

    la multi ani serbanica…

  • glm
    Posted at 01:26h, 17 iulie

    da’ ce-ti veni Serbane cu atata nostalgie? faci bilanturi? vorbesti de realizari? pui in balanta loser-ii si „realizatii”? nu cred ca demersul tau (personal) e bun, dar…ma rog… ai toata libertatea s-o faci. numai ca mi se pare ca e doar un pretext sa ne spui la toti ca a fost „ziua ta” si astfel sa primesti tone de „la multi ani” care mai de care mai gratuite. De unde pana unde la 33 de ani tragi linia (si te uiti)?
    unora daca le spui: copiii sunt „realizarile” mele cele mai importante se uita chioras si-ti zic: „esti nebun de ai atatea „realizari”… (in cazul meu 7) si eu atunci ce sa cred ca sunt un loser? ca stau in 2 camere la bloc cu o nevasta casnica si 7 copii? nu mai serbanica! eu SUNT un „realizat” caci am ce tu se pare ca nu ai inca – am proisiunile lui Dumnezeu ca sunt mantuit si am capatat viata vesnica, asta da realizare in viata asta efemera si scurta pe acest pamant bolnav. restul cu purtarea Romaniei pe umeri de catre generatia ta si a mea e doar metafora seaca (uscaturi si elite sunt in toate generatiile) si, sincer, nu vreau sa ma identific cu acea generatie care face azi regula in Romania, iar boom-ul tehnologic si noua generatie e ca o bula de sapun cu acul gata s-o intepe. oricum, astept sa faci bilanturi cand te vei mai coace si sunt sigur ca la potentialul tau vei mai adauga lucruri cu adevarat importante vietii tale. toate cele bune!

  • ktx
    Posted at 02:50h, 17 iulie

    La Multi Ani, moshule !

  • wormstress
    Posted at 07:21h, 17 iulie

    LA MULTI ANI , BAFTA SI SANATATE !

  • elena toma
    Posted at 07:38h, 17 iulie

    La multi ani si toate cele bune!!! Si eu sunt nascuta pe 16 iulie. Tocmai am schimbat prefixul (30).

  • coosmin
    Posted at 08:38h, 17 iulie

    sa fii sanatos si fericit! la multi ani! (cum zic Parazitii: „iti doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie!”)

  • tartoras
    Posted at 09:00h, 17 iulie

    Un tartoras de 32 iti ureaza LA MULTI ANI, mult bine si s ate bucuri de minunata familie!
    De departe, tocmai din California, toate bune, distractie maxima de ziua ta!
    Poate faptul ca ti-ai rememorat viata, ne-a ajutat si pe noi sa nu uitam lucruri importante, care poate ne-au facut mai oameni !!!
    Iar pe tin, OMUL de astazi!
    Sanatate(ca-i mai buna decat toate, nu-i asa?),distrati-va voi Carcotasilor, ca ne distrati si pe noi!

  • Laura
    Posted at 09:11h, 17 iulie

    LA MULTI ANI !!!

    Eu implinesc 33 de ani in decembrie…

  • Alissss
    Posted at 10:17h, 17 iulie

    daaaa, intr-o engleza de la nea Nelu iti zic si eu „hepi barzdei tu iu, mai draga”…sa ai liniste e tot ce iti pot dori….

  • bia
    Posted at 11:05h, 17 iulie

    La multi ani Huidu!…multa sanatate,fericire si evident,putere de munca:P Sa reusesti sa te bucuri d emicile bucurii ale vietii,de cele zilnice….sa fii fericit alaturi de sotie si copilul tau…si binenteles sa o tii tot asa la kiss fm si la carcotasi,adaugand un pic de sare si piper dimineata si facand omul sa zambeasca.:P. felicitari pt ce ai realizat pana acum,la multi ani inca o data,desi e cam tarziu…ce e drept…dar intrucat nu a mers netul,am zs ca mai bine mai tarziu decat niciodata:P

  • Quadratus
    Posted at 11:57h, 17 iulie

    La multi ani! Cu putina intarziere:) Da` sa stii ca e valabil! Am zis!

  • andreea
    Posted at 12:07h, 17 iulie

    salutare si La multi ani!!! e f adevadar ce ai sc aici si chiar daca nu am 33 de ani ci 24, am o minunata sora care e mai mare decat tine cu 3 zile, asa ca am trait o copilarie atat de frumoasa, pe care as mai trai-o inca de 10 ori si pe care mi-o doresc sa o traiasca si copii mei, desi cred ca nu va fi posibil. jucam ascunsa prin vie in spatele blocului, furam mere din livada liceului, toamna culegeam struguri si primeam 1 leu pe zi, m-am jucat cu papusile pana la 12, 13 ani si crede-ma nu sunt nici vreo ciudata nici vreo urata. dar mi-am trait copilaria asa cum e firesc ca fiecare copil sa o traiasca, frumos, inconjurata de alti copii, si chiar nu ne interesa culoarea pielii. ce citit am citit cat jumatate din clasa mea, avand in vedere ca aveam un „indrumator”, sora mea. si acum am placerea asta sa citesc, mai ales in bucuresti, citesc oriunde, acasa, la serviciu in pauza de masa, in ratb…………….
    ei …..frumos.m-ai facut sa realizez ca mi-e tare dor de copilarie

  • iuliana
    Posted at 12:57h, 17 iulie

    La multi ani! La multi ani! La multi ani!

  • boro
    Posted at 13:49h, 17 iulie

    Vreau sa ajugi si la 33 de ani de Cronica Carcotasilor la radio;)).Pana atunci Multa fericire , sanatate si dragoste deplina:)

  • Florin
    Posted at 13:58h, 17 iulie

    La multi ani, Serban !

  • ohsa
    Posted at 14:14h, 17 iulie

    La multi ani,Serban!

  • arnolds
    Posted at 14:27h, 17 iulie

    M-au trecut lacrimile cand am citit ce ai scris, sunt mandru ca fac parte din aceasta generatie, i-ti doresc multa sanatate si mult noroc.CARCOTAS pana la moarte…

  • lucian
    Posted at 15:17h, 17 iulie

    la multi ani si tot ce iti doresti

  • Oana
    Posted at 15:58h, 17 iulie

    LA MULTI ANI , SERBAN !!!!! ….

    Chiar daca e putin in intarziere , iti urez numai bine si mult succes in ceea ce faci , pt. ca faci o treaba extraordinara !

    La multi ani !

  • madalin
    Posted at 16:03h, 17 iulie

    la multi ani si tot ce-ti doresti!!!

  • georgiana
    Posted at 16:14h, 17 iulie

    La multi ani!!!Sa fi sanatos si sa te bucuri de viata!!Abia astept sa va intoarceti cu cronica!!

  • nimeni
    Posted at 18:47h, 17 iulie

    LA MULTI ANI..si un cadou sa fii si mai vesel 🙂

    La PE:

    Ora 7.00 – d-ul Becali iese din camera si coboara in pijama in fata hotelului. Confruntat cu privirile socate ale receptionerilor,
    realizeaza ca nu e la Bucuresti si, deci, nu are 30 de oi simbolico-relaxante de muls. Somnoros, se intoarce in camera.

    Ora 7.15 – d-ul Vadim iese din camera si pune pasta de dinti pe clantele europarlamentarilor UDMR.

    Ora 8.00 – d-ul Becali se trezeste.

    Ora 8.05 – d-ul Vadim se trezeste.

    Ora 8.10 – domnisoara Elena Basescu se intoarce din club.

    Ora 8.30 – d-ul Vadim si d-ul Becali se intalnesc la micul dejun. D-ul Becali face un scandal monstru. Cum si-au permis sa-i serveasca lui, care se pricepe la lactate, o branza mucegaita? I se explica faptul ca branza e Camembert. “Atunci sa-i spuneti lu’ Camambert ca ma pis pe branza lui! Are noroc ca nu e Giovanni aici ca-l si scuipa!” D-ul Vadim a concluzionat : “Nu te enerva, ca nu-i mare branza!”

    Ora 9.00 – D-ul Becali se ascunde in baie ca sa nu-l vada Dumnezeu ca fumeaza.

    Ora 9.15 – D-ul Vadim se intalneste in holul hotelului cu europarlamentarii UDMR.. Schimbul de replici demonstreza tuturor
    delegatiilor din preajma ca semnele pentru sex oral, mama si morti sunt universale.

    Ora 9.30 – Incep lucrarile. Emotii. Si d-ul Becali si d-ul Vadim sunt inscrisi astazi la cuvant.

    Ora 10.30 – Ca sa mai treaca timpul, d-ul Vadim face Sudoku si d-ul Becali nu face Sudoku.

    Ora 11.00 – George Becali ia cuvantul pentru prima data in Parlamentul European. “I am onorated that za romanians votated me to be or not to be…aaa… scuze…to be parlamentarashion in…here. My mission here iz to show that with…credinta in Dumnezeu it will be ok! I am the Bear, the vulturation, the warrior of light! Thank you! Fortza Steaua!”

    Ora 11.30 – Europarlamentarii din celelalte tari isi revin din soc. Lucrarile continua.

    Ora 12.00 – D-ul Vadim termina de jucat SUDOKU si incepe sa arunce cu bilute de muci in europarlamentarii UDMR. Acestia ridica mana si-l parasc. Scandal etnic. Presedintele ii ameninta cu evacuarea. D-ul Vadim ii striga in limba romana ; “Tu vorbesti animalule? Care esti un homosexual de prima mana si ai facut sex in trei cu Javier Solana si Gorbaciov? Crezi ca nu am aflat ca esti copilul din flori al Evei Braun, facut cu Hitler?!” Din fericire pentru delegatia noastra, traducatorul era in pauza de pipi.

    Ora 12.30 – D-ul Vadim ia cuvantul si spune exact ce-a zis mai devreme. Din nefericire, traducatorul se intorsese din pauza de pipi… D-ul Vadim este evacuat.

    Ora 13.30 – D-ul Becali si d-ul Vadim se intalnesc la masa de pranz.

    Ora 13.45 – D-ul Becali vomita pateul de gasca.

    Ora 14.00 – Europarlamentarii au parte de o surpriza. Un micro-recital de pian. Spre final, domnul Becali se ridica, pune 1000 de euro pe pian si-i sopteste pianistei “Vreau melodia aia, Suparat, pentru domnu’ presedinte al Parlamentului ca sa-l ierte pe Vadim si pentru familia mea care a ramas in tara!”

    Ora 14.30 – Domnisoara Elena se trezeste sa faca pipi. Se culca la loc.

    Ora 15.00 – Se reiau lucrarile Parlamentului European. D-ul Vadim joaca biliard pe messenger cu Gheorghe Funar. D-ul Becali joaca poker on-line cu laptopul ascuns sub masa, ca sa nu-l vada Dumnezeu.

    Ora 16.00 – Domnisoara Basescu se trezeste si pleaca la shopping.

    Ora 17.00 – se termina programul zilei. D-ul Vadim il duce pe d-ul Becali intr-un muzeu unde avea loc o expozitie speciala. D-ul Becali insista sa cumpere un tablou cu o “tipa zambareata”. Ghidul insista ca Mona Lisa nu e de vanzare! D-ul Becali se enerveaza : “Orice are un pret! N-am io bani sa cumpar un cacat de tablou?!”

    Ora 18.00 – Cei doi intra intr-un magazin si se intalnesc cu d-ra Elena Basescu. O pun in tema cu ce s-a intamplat la lucrarile Parlamentului.

    Ora 19.00 – Toti trei mananca scoici la un restaurant din centru.

    Ora 19.10 – D-ul Becali sustine ca scoicile se vomita mai usor decat pateul de gasca.

    Ora 20.00 – Intoarcerea la hotel.

    Ora 20.15 – D-ul Becali intra in dus.

    Ora 20.15 si 20 de secunde – D-ul Becali iese din dus.

    Ora 20.45 – D-ra Basescu deschide laptopul si isi pune gandurile pe hartie.

    Ora 20.45 si 10 secunde – D-ra Basescu inchide laptopul.

    Ora 21.00 – D-ul Vadim se uita la dvd-uri cu Elena Ceausescu si plange.

    Ora 22.00 – D-ul Becali adoarme uitandu-se la el insusi pe Pro TV.

    Ora 22.30 – D-ul Vadim adoarme uitandu-se la el insusi pe Otv.

    Ora 23.00 – D-ra Basescu pleaca in club.

  • Lacramioara
    Posted at 19:40h, 17 iulie

    La multi ani, Serban! Sa fii fericit cu micuta ta familie, din partea fostei tale colege din generala.
    Eu sunt plecata de 11 ani din România (se împlinesc astazi), dar nu voi uita niciodata meleagurile copilariei mele, orasul nostru cu „mii de trandafiri” (asta gratie muncii noastre patriotice). Aici în Franta povestesc fara încetare clientilor mei despre copilaria mea si cum era pe vremea lui Ceasca. Si nu ma deranjeaza deloc vremurile de atunci pt ca în ziua de astazi au o valoare inestimabila pt mine. Gratie acelor zile grele am învatat sa pretuiesc orice realizare din viata mea si sunt mîndra în momentul cînd pot sa-mi cumpar un lucru sau cu educatia care am primit-o sa avansez în cariera mea profesionala. Vreau sa spun ca noi generatia sacrificata (soimii si pionierii patriei) avem un bagaj cultural si social de nepretuit fata de generatia post decembrista care habar nu au sa scrie si sa citeasca corect. De fiecare data cînd vin în România în vacanta am impresia ca eu nu mai stiu sa vorbesc româneste dar de fapt nu! Cei din jurul meu sunt de vina, au stîlcit asa de mult limba româna ca nici nu mai sti unde ne situam, undeva între engleza, franceza (mariaj în loc de casatorie, etc). Sunt atît de multe de spus ca cele cîteva rînduri nu pot exprima durerea si regretul meu ca noi ca români în ziua de astazi suntem cunoscuti doar ca niste oameni corupti, golani, tigani, prostituate si violatori. Asa este vazuta România aici în Franta. Îmi pare rau si încerc cu toate puterile sa remediez situatia. Cu drag si te pupic, dragul nostru comandant de grupa.

  • IO
    Posted at 20:03h, 17 iulie

    La multi ani!

    ciudata generatie mai suntem nu?……..:)

  • achilianu
    Posted at 21:48h, 17 iulie

    La multi ani! cu intarziere,dar pentru ca e o urare de bine,sper sa conteze:P
    sanatate..

  • HpVirus a.k.a Alex
    Posted at 22:12h, 17 iulie

    La Multi Ani si Fericire, perle sa ne aduci in nestire
    La multi ani si sanatate, sa ne umpli plasmele cu bebeluse
    La multi ani si bani cu caru, sa ne dai de ras pentru o viata
    …………………………………………….
    Tot ce-ti doresti!

  • Medeea
    Posted at 23:22h, 17 iulie

    Bai, da’ ce vremuri (si eu tot 33). Ma uit la tonele de jucarii, piscine si hanne montane din jur si zau ca bucuria noastra era mai mare cand primeam ciocolatzele aurii chinezesti…

  • Sorinu
    Posted at 23:51h, 17 iulie

    La multi ani!!

  • Psycho
    Posted at 23:54h, 17 iulie

    Serban , la multi ani sa fii sanatos … 😉

  • maxx
    Posted at 00:28h, 18 iulie

    La Multi Ani omule…… dai inainte cu tupeu:)

  • Bianca
    Posted at 08:58h, 18 iulie

    In primul rand La Multi Ani,multa sanatate(si tot ce se mai zice cu ocazia asta) si felicitari pt toate realizarile de pana acum . cu siguranta faci parte din alta generatie decat a mea,dar si eu pot spune ca sunt mandra ca nu am crrescut in fata calculatorului ci in spatele blocului cu copiii,ca nu am avut telefon mobil pana la liceu,etc.m-am nascut in 87 cand copiii inca mai erau copii….

  • Andreea
    Posted at 12:56h, 18 iulie

    La multi ani Serban, cu o mica intarziere. Mult noroc in viata si sper sa ramai neschimbat si sa ne incanti mereu prin ceea ce faci. Succes!

  • Daniela
    Posted at 13:03h, 18 iulie

    La multi ani Serban, SA NE TRAIESTI!!!

  • Maria
    Posted at 15:22h, 18 iulie

    La multi ani !!!

  • Radu
    Posted at 15:39h, 18 iulie

    La multi ani, sanatate si tot ceea ce iti doresti.
    M-ai facut sa fiu nostalgic … sa imi amintesc tot felul de peripetii de la varstele respective. Eu am mai prins un trimestru de liceu in comunism asa ca schimbarea a fost mai tarziu am apucat sa vcad ce e aia Cunostinte social politice…

  • Alina
    Posted at 22:48h, 18 iulie

    Serban, te rog, uita-te aici, un copil are nevoie de ajutor ! poate poti face ceva mai mult !!!!!!
    http://www.alexdamian.com/

  • Alecsandra[Blaj]
    Posted at 01:43h, 19 iulie

    Ooo da!!
    La multi ani!!
    Nici nu`mi vine sa cred ca ai 33 de ani:O!
    Oricum multi inainte si app,felicitari pentru bebe Mircea:X
    :*:*

  • lucian88
    Posted at 13:52h, 19 iulie

    la multi ani serban si sa ne traiesti

  • Mihai
    Posted at 15:38h, 19 iulie

    La multi ani Serban! Si totusi sa stii ca esti tinerel! Desi eu am (doar intr-o lume asa grabita?!?) 23 de ani, pot spune si despre tine ca la 33 de ani pe care ii ai, te-a „prins revolutia” la 13 ani.
    Si am o intrebare la care vreau sa aflu raspunsul de mai mult timp: ai vreo legatura cu judetul Valcea?:D

  • MissPoser
    Posted at 18:38h, 19 iulie

    mie inca imi plac eugeniile:))

  • getodacus
    Posted at 19:22h, 19 iulie

    LA multi ani

  • Anlexandra
    Posted at 22:17h, 19 iulie

    La multi ani 🙂 !!!!!!

  • eugenia
    Posted at 22:59h, 19 iulie

    la multi ani,Huidule!

  • Ana
    Posted at 00:18h, 20 iulie

    http://www.bitpress.ro/articole/pamflet/3717/cadeeee-padurea-trivale-o-noua-melodie-marca-bitpress.ro-video.html

    Cadeeeee padurea Trivale! Pamflet muzical marca Bitpress.ro, ca protest fata de defrisarile ilegale care au loc in Padurea Trivale din Pitesti si nu numai! Asculta si da mai departe! Ia atitudine!

  • thedaniel
    Posted at 00:22h, 20 iulie

    La Multi Ani!
    Cam tarziu, dar primeste scuzele mele.

    Daca te-ai uitat in spate, dupa acesti 33 de ani, ai vazut destul de multe realizari, asa-i? Cel putin eu ca telespectator (din postura in care te privesc si te cunosc), observ realizari.

    Toate cele bune! 🙂

  • mihai_astro_logic
    Posted at 10:45h, 20 iulie

    LA MULŢI ANI domnule Şerban Huidu! Scuze pt. întârziere, deşi aveam în cap ziua ta, mai ales ca eşti una din puţinele persoane din ţara asta pe care le apreciez.Cunosc şi ora ta de naştere 17,30, e reală?

  • mihai
    Posted at 11:12h, 20 iulie

    Înc-o dată îţi urez „La mulţi ani” , mă regăsesc în cele spuse de tine şi completez cu un detaliu dureros : tot cei din generaţia anilor ’70 au fost majoritatea celor morţi la „revoluţie”. În anii 1990-1991 am satisfăcut stagiul militar la o U.M. din Bucureşti unde petru o perioadă mai lungă am fost curier şi una din atribuţii era să ridic săptămânal (în fiecare joi) presa de specialitate de la MAPN, am fost şocat când într-o zi după ce am ridicat presa am citit într-un ziar lista morţilor la revoluţie din cadrul armatei, erau sute si majoritatea erau militari în termen născuţi în anii ’69 şi ’70 ; îţi spun drept mi s-a facut pielea de găina.

  • C|rce
    Posted at 12:29h, 20 iulie

    Huidu – taifun de vise, vulcan de dorinte, vartej de ganduri si..uitare, taina si intuneric, lumina ascunsa in suflet..adeptul omului complex..Serbane..esti rar, rar ca un cuvant ce nu se des rosteste. Desi ironic, cinic ai o anumita suavitate in suflet asa ca puful de papadie..:) Ai niste dureri rasadite adanc de tot in tine, le tot ascunzi, le tot bandajezi, le tot promiti uitare dar esti in egala masura constient ca nu le vei uita nicicand. Ai o naivitate in bunatatea ta, naiv ca un ghiocel ce viseaza sa apuce vara (aici e vorba de acel anotimp pe care il tot asteptam toti de la revolutie incoace).. Ai un farmec ce aduce a magie.. Multi si buni ani inainte! Sa ai parte numai de bine si frumos in viata!

  • andnobody
    Posted at 15:37h, 20 iulie

    la multi ani cu intarziere serbane!! 😀
    multe impliniri si pe mai departe. nu se stie niciodata ce surprize ne rezerva aceasta noua generatie si aceasta conducere prezintiale infecta. mari vremuri ati trait pe vremea lui ceausescu, dar noi cei mai tineri, care traim pe vremea lui basescu, suntem mult mai necajiti! nu se stie daca copiii nostri vor mai apuca viitorul. dar sa nu devin prea pesimista, ca nu mai apuc sa ies din casa. te pup si la multi ani inca odata!

  • Dragos Cioranic
    Posted at 20:26h, 20 iulie

    La multi si fericiti ani!
    Sunteti cumva in vacanta?
    As dori sa urmaresc emisiunile Dvs live pe Internet

  • Scufita Leoaica
    Posted at 22:47h, 20 iulie

    Nu stiu daca mai aveti rubrica aceea de desene animate cu politicieni la Cronica Carcotasilor, dar ma gandeam, legat de scandalul Spiru Haret… ar fi culmea sa faceti o faza in care Androneasca asa in fusta eleganta cu tocuri….cu Oxigenul in spate..din globul de sticla zicand proaspat aterizata pe Luna:
    Un pas mic pentru licentiati, un pas mare pentru Spiru Haret!
    Asta legat de faptul ca a zis ca o sa plece in Cosmos daca nu rezolva problema cu Spiru…

  • YossPraff
    Posted at 22:48h, 20 iulie

    La Multi Ani si sanatate maxima!

  • Mircea Badea
    Posted at 00:31h, 21 iulie

    Te-a făcut, are 34, e mai mare ca tine, sâc-sâc …(puncte puncte)

  • Virgil
    Posted at 11:52h, 21 iulie

    Sunt nascut in ’85, deci departe de „generatia ta”. dar fiind fratele cel mic, resimt tot ce ai scris mai sus prin prisma modelului care m-a ghidat si dupa care m-am ghidat pana acum in viata, fratele meu. Totusi sa stii ca si eu am cantat imnul de dimineata si „l-am privit pe conducator” pe prima pagina din manualul de Citire si Aritmetica, am fost ultima generatie de „soim al patriei” si pot sa spun ca sunt foarte mandru cand vad acele poze :). Acum ce mandrie sa ai, nu te mai „incoroneaza” nimeni la varste fragede cu astfel de titulaturi. Foarte bun articolul, inca mai simt emotia care mi-a trecut prin corp citindu-l. 😀

  • M0n0
    Posted at 14:03h, 21 iulie

    La multi, multi ani Huidule…

    Sa ai tot ce iti doresti dar in special sanatate ca e mai importanta decat toate…tie si familiei tale de acasa si de la tv.

    Numai bine!

  • rodica
    Posted at 14:30h, 21 iulie

    La Multi Ani ,Serban! Mi-ai rascolit amintirile cu „eugenia””cc.Catch””Modern Talking” .Eu m-am nascut cu 10 ani inaintea ta si pot sa-ti spun ca ai pierdut.Ai pierdut perioada in care inca se mai gasea la alimentara tot ce aveai nevoie,perioada in care puteai sa iesi la plimbare si la cinema chiar si noaptea ,fara frica de a fi agresat,perioada in care tiganii nu aveau bani cu nemiluita si nici curajul sa te sfideze ,perioada in care parintii mei isi permiteau sa ma trimita in vacanta la bunici cu avionul (pana la Oradea cu trenul faceam 12 ore cu avionul 1 ora)chiar daca erau oameni simpli ,perioada in care pe strazi era liniste,era curat,era o disciplina civica,perioada in care oamenii de langa tine (chiar si necunoscuti) te ajutau daca ti se facea rau pe strada ,perioada in care politia (si nu ma refer la securisti)chiar putea sa isi faca datoria si nu era luata la misto de oameni de bani gata . Pe scurt Serban ,ai pierdut 10 ani din ROMANIA CIVILIZATA,DISCIPLINATA,CURATA SI FERICITA.

  • Mihaela
    Posted at 16:07h, 21 iulie

    La multi ani, Domnule Huidu! Sanatate si multi ani fericiti alaturi de familie si copii! Copiii mei va urmaresc (cel mare are 16 ani si e elev la Cuza iar cea mica 7 ani) si va admira. Am citit cu placere randurile scrise dspre ,,decretei,, .Eu sunt nascuta in ’68, si din cate imi amintesc am avut o copilarie frumoasa. Nu aveam calculator, dar citeam mult. Si imi placeau teribil Eugeniile!!!!

  • Aneeza
    Posted at 17:27h, 21 iulie

    La multi ani !!!!

  • jijel
    Posted at 19:36h, 21 iulie

    si eu fac parte din generatia celor neadaptati….intrebarea este ..la ce sa te adaptezi?????

  • val
    Posted at 20:16h, 21 iulie

    Chiar daca este cu intarziere LA MULTI ANI si te inteleg perfect,ba mai mult sunt de acord cu tine.La mai mare si tot ce iti doresti.sa fii mandru de ceea ce ai realizat,mai tarziu toate realizarile materiale nu mai conteaza,cel mai mult o sa te mandresti cu copii tai

  • Adriana
    Posted at 23:09h, 21 iulie

    Cu ceva zile intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI si sa fi fericit alaturi de familia ta.
    Eu sunt din 80 si parca e si mai ciudat sentimentul.
    Am citit si ciresarii, am lucrat si din nita nastasescu si hristea la gramatica, dar, in acelasi timp am avut si cateva oportunitati in plus fata de voi. Doar ca, la noi, in cea mai mare parte a cazurilor, au mers inainte, fii sau fiicele de inavutiti peste noapte care se cred destepti doar pentru ca parintii au putere.
    Asta e, nu renunt, lupt mai departe. imi doresc sa se mai trezeasca naivii de romani.

    Numai bine

  • Ioana
    Posted at 23:21h, 21 iulie

    ,,La multi ani!” Credeam ca numai eu sunt cu capul pe umeri si trag linie la 34 de ani. Ma bucur sa descopar ca in acest punct gandim asemenea. Exista lucruri care trebuiesc facute la timpul lor. Unii se trezesc pe la 50 de ani si cred ca nici macar atunci nu constientizeaza ca nu lasa nimic in urma lor.

  • Florenta
    Posted at 00:31h, 22 iulie

    Acum te recunosc!Acest stil te reprezinta si ti se potriveste.
    Scuze ca scriu atat de tarziu dar iti spun” LA MULTI ANI!”din tot sufletul.

  • Gabriela M
    Posted at 03:10h, 22 iulie

    La Multi Ani Serbane,
    Nu pot sa iti spun cate amintiri mi-a trezit articolul tau.
    Imi amintesc de gustul „pufuletilor”, „pufarinelor” si „bomboanele cip”, de „flori, fete sau baieti sau artisti sau cantareti”, de bataile primite in scoala cu linia la palma, de tabere si intilnirile de „la bara” (aia unde se bateau covorele)
    Ce vremuri domne’, ce generatie!
    La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca !

  • Florentina
    Posted at 04:14h, 22 iulie

    la multi ani ! sa fi sanatos si bataios ca pana acum .

  • George
    Posted at 15:56h, 22 iulie

    La multi ani!Am cazut in nostalgie dupa ce am citit articolul tau!Sunt un pic mai in varsta ca tine dar,ca multi altii,ma regasesc in”intamplarile”astea Sa dea Dumnezeu sa nu mai traim asa ceva.Iar cei tineri care afla de ele sa le ia ca un fapt divers.Poate ca tocmai astfel de trairi formeaza caractere,cine stie!Sa auzim de bine!

  • Mos Ion
    Posted at 16:44h, 22 iulie

    ˝Pentru viitorul Romaniei si propasierea societatii socialiste-Inainte!˝ si va las pe voi sa zbierati in cor: Tot inainte!!!!”

    …ai uitat „multilateral dezvoltate”

    La multi ani!

    nu imi pare rau la pionieri era doar asa, fara multilateral dezvoltata!

  • stef
    Posted at 20:31h, 22 iulie

    ce face manutza bionica?

  • Alice
    Posted at 23:08h, 22 iulie

    Sa traiesti!

  • Vladut
    Posted at 15:52h, 23 iulie

    Salut Serban! La multi ani!
    Scuze ca te deranjez, dar in urma cu 3 zile am deschis un blog, ceva mai special… Eu incurajez vizitatorii acestui blog sa imi trimita povestile, intamplarile lor pe mail si eu promit sa le public pe blog. Prin acest sistem vreau sa ii fac pe oameni sa imparta din experienta lor si celorlalti, sau macar sa aduca un mic zambet pe fata romanilor…
    De aici incepe problema mea: in aceste zile de cand l-am deschis, cu ajutorul prietenilor mei, am reusit sa fac rost de „material” pentru publicare dar in continuare nu stiu ce voi face 🙁
    Sincer, credeam la inceput, in acest demers al meu; dar acum el pare sortit uitarii.

    Am adresat un mesaj si „prietenului tau” Domnul Mircea Badea, daar se pare ca l-a ignorat la fel cum probabil vei face si tu 🙁

    Si totusi nu imi place sa pierd poate de aceea am si ajuns unde am ajuns acum(la 15 ani olimpic national la istorie); Vroiam sa te rog, daca vrei sa ma ajuti si pe mine cu blogul meu, pe care sunt sigur ca in curand nu va mai ave anici un vizitator. Daca o sa citesti mesajul asta, te rog sa nu il publici, deoarece nu vreau sa se creada ca sunt doar o pramatie care nu a gasit alt loc mai bun de a cersi laude.

    Imi cer scuze pentru ca ti-ai pierdut timpul citind acest mesaj al meu 🙂

  • Angi GORGOVAN
    Posted at 16:19h, 23 iulie

    LA MULTI ANI !
    Nu-ti doresc fericire, pentru ca ea nu exista, dar iti doresc sa ai puterea necesara de a depasi orice obstacol al vietii, triumfind. Sunt fericita ca Romania are asemenea oameni ca tine, putini,dar sunt.Cei drept, m-a coplesit developarea filmului vietii tale.Am 40 de ani,si am jucat un rol in aceeas pelicula cu tine, suntem niste actori grabiti care privesc cu nostalgie in urma.As vrea sa scriu multe , dar daca, o sa scriu un mesaj prea lung, sigur nu-l vei citi.Ma aflu in Spania la munca, si-mi lipsesc foarte mult orele de divertisment de acasa.Mult succes in tot ce faci,mergi inainte, esti prea tinar sa privesti inapoi, pentru ca, unul ca tine nu va obosi prea curind.
    Cu respect Angi GORGOVAN

  • mery
    Posted at 16:34h, 23 iulie

    Bine ma capitalistule cu formula 1 a ta!

  • Ciolanus
    Posted at 00:28h, 24 iulie

    Sa traiesti mult si bine!

  • Cipcirel
    Posted at 20:04h, 24 iulie

    Si eu am tot 33 (inca) dar nu te-am sustinut si nu te-am suportat. Te-am privit doar ca pe un realizator radio. Uneori te-am ascultat cu indiferenta, alteori amuzat. De aici pina la sustinere e cale lunga. Oricum, La Multi Ani

  • Berianu Vlad
    Posted at 22:20h, 24 iulie

    http://www.youtube.com/watch?v=z99WLWVsTkg

    Uite cum se poarta Badea cu mine…Saracul..

  • Vice
    Posted at 01:28h, 25 iulie

    La multi ani !!!

  • ar_de
    Posted at 17:05h, 25 iulie

    si eu cu o zi dupa tine fac…60!Oricum LA MULTI ANI numai bine si sanatate de la un”mos” admirator

  • robert
    Posted at 18:00h, 29 iulie

    mon cher. La Multi Ani. Banuiam ca esti nascut vara ca prea esti vesel…Noi astia nascuti in plin soare suntem mai diurni, mai plini de lumina, mai zambarreti, cica avem si ceva mai mult umor..o fi. Tu sigur ai ceva peste medie.
    Dar sa stii 33 e o varsta periculoasa. Nu poti trage linie. Te poti uita un pic inapoi, dar riscul sa devii un idiot este maxim abia de acum inainte. Respectiv de acum si pana la 50 de ani. Eu am aproape 38…deci stiu cate ceva. daca nu casti ochii simai ales daca nu ai putere sa te retragi din viata publica atunci cand esti pe val poti sa esuezi lamentabil, ca mare masa a fostelor „vedete” autohtone. Teo e numai un exemplar. Mai avem si altii pe lista. Ai facut ceva frumos, faci inca ceva bun…dar daca maine-poimanie nu schimbi registrul te vei intreba brusc de ce ai aceeasi audienta ca fostele rateuri TV ale lui teo, ra-Tatu sau altele (amica zavoranca probabil ca va ajunge la cosh in curand fix pe aceeasi problema). Mi-ar parea rau de tine sa nu te reorientezi la timp. Te vezi peste 10 ani facand pe carcotash-ul? cred ca ai fi penibil sa aniversezi 20 de ani de cronici….

  • Iulian Preda
    Posted at 08:41h, 30 iulie

    Buna !! Intra pe http://www.momentevesele.ro si citeste pamfletul in versuri “ Estivala” Pataniile unui tanar in sejur la munte !!!

  • bogdan
    Posted at 15:28h, 30 iulie

    Esti un bou de 33 de ani!Felicitari!

  • MaiAmCinciTigari
    Posted at 01:27h, 31 iulie

    Bogdan…esti un mare idiot…:)….in fine.. lasand asta la o parte…

    La multi ani Huidu(cu intarziere) !!
    Multa sanatate, sa fi fericit, iubit, si tot ce vrei tu sa ti se implineasca..esti unu` dintre putinii care chiar merita.. 🙂

  • cdi
    Posted at 18:34h, 02 august

    LA MULTI ANI!!! frumoasa varsta la 33 de ani asa-i? eu anu asta fac 22 😀

  • irina
    Posted at 20:06h, 02 august

    La Multi Ani, Huidule! Sa fii fericit, sanatos, voios, voinic! 😉 (scuze pentru intarziere)

  • Promete
    Posted at 12:32h, 04 august

    Huidule de data asta chiar imi placi.Se pare ca la fel de bine cum esti umorist poti fi si profund.
    Din pacate PLUTOCRATIA SECURISTA nu mai poate fi schimbata…mai rau ca nu ai amintit despre ce am putea sa le oferim copiilor nostri…cat o sa mai rabdam sa fim mintiti…
    Poate ai tu idei legate de modul in care ne-am putea organiza sa-i scarpinam putin pe Reptilieni.:)

  • Ana Bratu
    Posted at 11:54h, 24 august

    Cam tarziu te felicit pentru implinirea unei varste asa frumoase. Eu am o varsta mult mai mica, dar am o sora tot la aceasta varsta, si citindu-ti post-ul am recunoscut multe lucruri pe care exact asa mi le poveste si ea. Au fost niste vremuri frumoase pe care le regretam numai din cauza situatiei actuale. Felicitari pentru cele mai mari realizari ale tale, felicitari pentru gandirea ta, felicitari pentru faptul ca ai stat atatia ani in mass media si reusesti inca sa mai gandesti in felul tau(asa bun sau rau cum este el caracterizat de fiecare in parte)

    Inca o data la multi ani, sa ramai mereu acelasi!Si sa-ti creasca realizarile pe langa tine voioisi, voinici!

  • Patrascu Andreea
    Posted at 20:32h, 26 august

    POVESTEA CRINULUI ALB

    Purtată de un simţământ tainic, păşesc pentru prima dată pe poarta neagră din fier forjat. Paşii îmi calcă nesiguri şi mi se opresc în faţa unui… crin îmbobocit. E timid şi totusi parfumul lui îmi trezeşte interesul. O coardă tainică din străfundul inimii începe să vibreze uşor dar prelung, ca un ecou.
    Una dintre petale era sfâşiată şi parcă ar purta o picătura de sânge. Ii simt reţinerea preţ de câteva clipe. Să creadă oare că îl lovesc, că vreau să-i fac rău?
    Îşi revine fiindcă ceva tainic ne uneşte!
    Doresc să-i vorbesc! În fiecare noapte doresc să-l revăd şi să-l stropesc cu roua lacrimilor mele, să-i alin suferinţa trecutului. Îi simt apăsarea şi întrezăresc dorinţa de a-i fi alături. Nu pot sau nu vreau să-l părăsesc? Trebuia să fac ceva să-mi aparţină!
    Vorbindu-i zilnic, el îşi învinge timiditatea, şi petalele i se desfac una câte una. Povestea lui e tristă. Din amărăciunea în care îşi are rădăcinile îi vine culoarea! Da, s-a hrănit cu multă amărăciune.
    Lacrimile mele i-au mângâiat petalele, şi povestea lui a devenit povestea noastra. Ele i-au pătruns sufletul, iar parfumul lui a devenit îmbătător. Prin încredere, i-am redat frumuseţea şi, eliberându-l de rugii ce-l înconjurau, i-am redat libertatea!
    Singura forţă ce mi-a oferit ajutorul spre a readuce la culoare această floare, reprezentativă luminii, a fost Dumnezeu.
    Sufletul meu, drept mulţumire, I-a dăruit crinul. Sunt sigură că numai lângă EL această floare nu se va mai ofili niciodată, iar puterea pe care i-o va da EL ne va îmbăta sufletele, le va descătuşa.
    Am crezut şi cred în puterea LUI!

  • Andrei L.
    Posted at 12:04h, 21 septembrie

    Felicitari pentru postul asta si pentru cum ati inceput noul sezon de cronica..cred ca aia cu Europa libera e putin exagerata; dupa calculele mele erai in clasa a 7 la Revolutie..Suntem de cam aceeasi varsta (eu am 30) si tin minte ca, mai degraba, ma intrebam de ce asculta taica-miu radioul de sub perna 🙂

  • elis
    Posted at 16:44h, 02 noiembrie

    Recunosc ca am citit cele scrise mai sus si m-am intors fara sa vreau in trecut.N-o mai facusem demult.Suntem prea prinsi in vietile noastre actuale pentru a ne mai uita inapoi.Incercam sa supravietuim vremurilor astea,si desi nu ne e usor,cred ca suntem o generatie care a reusit sa se adapteze din mers.Sau n-am avut incotro.

  • andreea bidenci
    Posted at 23:53h, 18 decembrie

    „Crestele muntilor se desenau pe cer ca un feresrau urias cu dintii tociti.’…’ Primeste,Doamne,sufletul robului tau Apostol…Apostol…Apostol… ” L.Rebreanu

  • Radu
    Posted at 11:37h, 01 aprilie

    Azi am implinit si eu 33 de ani. Ce sa fac daca sunt nascut de ziua pacalelilor. Sunt mandru ca sunt nascut in acea generatie care le-a prins pe toate. Treaba cu crevetii nu imi amintesc de ea. Eu preferam savarinele la 3 lei (erau mirifice) si Pepsi-ul baut la restaurantul de pe dealul de langa orasul natal. Faptul ca nu am avut televiziune decat 2 ore pe zi ne-a ajut sa ne dezvoltam (sa citim, sa alergam in aer liber, sa socializam face-to-face). Atunci s-au nascut prieteniile adevarate. Imparteam totul cu amicii de joaca, nu erau calculatoare care sa ne tina in casa si ne e respectam.
    Cand in Romania ne vom respecta unii pe altii atunci probabil nu ne vom mai gandi sa emigram in Canada.
    Multumesc Huidule pentru ca ne reprezinti.

    hop ca fac 34 in curand si inca ma bat cu ciumpalacii Romaniei! La multi ani!

  • diana
    Posted at 18:23h, 15 decembrie

    Un sincer la multi ani desi cred ca scriu cam tarziu. am , de asemenea, 33 de ani, si sunt suparata ca ai uitat de cinematografele arhipline cand rula vreun film cu jackie chan,primul video, tv color, „veniti la mine ca am video”:))). apropos, cel care avea video , avea si f multi prieteni sau chiar iubite. primul pegas… si , nu in ultimul rand, cozile de la cofetarie cand, de craciun, se mai primeau ceva dulciuri de pom pentru care ne bateam „in spiritul Craciunului”.oricum, in brad mai ramaneau doar hartiile de ciocolata…:))).
    mda, am un copil de 8 ani si sper sa fac tot posibilul sa nu cunoasca vremea asta . ar fi bine sa facem toti asta pentru copiii nostri. Cei care au ,sa nu mai fure, cei ca n-au ,sa munceasca pentru un viitor mai bun, sa aiba curaj sa infrunte problemele sociale deoarece , cred ca sunt suficient de motivati:fac asta pentru copiii lor:). va pup pe toti , gen ’70!

  • Tudor
    Posted at 13:45h, 23 iulie

    Doresc să fac un film documentar cu tema Generaţii de sacrificiu. Cine are ceva de spus în faţa unei camere video este rugat să mă contacteze.
    Mulţumesc!
    [email protected]

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.