Pupincuristii - Serban Huidu
1352
post-template-default,single,single-post,postid-1352,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Pupincuristii

Am auzit zilele trecute una dintre cele mai scarboase demonstratii de obedienta jenanta. Este vorba de o pupatura aplicata cu simt de raspundere direct in popoul motanului Felix cel turnator, de catre ucenicii vrajitori de la noua jucarie: radioul cu nume de iaurt stricat!

„Dictatorii” prostului gust s-au gandit ca ar da bine la cabinetul 1 daca ar slefui putin imaginea hada a platitorului principal. Ca asa sunt „lucratorii” aia de acolo: intotdeauna mici, intotdeauna preocupati, sa spuna „saru’ mana” cu cat mai multa intonatie, cu capul cat mai plecat si sprijinind peretii cand trece „Marele barbat”!

Aceasta este „farsa” facuta de ultimele achizitii ale trustului chiar Varanului cu platosa ce-si misca limba ascutita si sasaita de pe scaunul de mostenitor al fondurilor crescent. E o incercare disperata de a ne arata noua fraierilor, cat de „independenti” sunt ei vezi-Doamne! Rusinica ma micutilor, sunteti fotogenici asa cu capul plecat si umili pana la exasperare. Sunteti tipul de sluga perfecta care se face pres daca e nevoie: „sefu’, sefutu… ne-ai remarcat? a iesit bine aranjamentu? nu-i asa ca suntem baieti buni, sefuuuu?” Nu stiu de ce dar iar ma apuca greata… Romania asta e o tara trista plina de scobutil!

124 Comments
  • FlorinM
    Posted at 01:57h, 28 ianuarie

    Asta e farsa? Serios? Sincer, uneori au haz, dar de de data asta s-au facut de cacao… Rusinica

  • aerosoul
    Posted at 02:00h, 28 ianuarie

    Avem nevoie de respect.. insa daca se exagereaza se ajunge dupa cum ai zi la pupincurism..

    Fiecare face ce si cum ii place..

  • Andrei
    Posted at 02:05h, 28 ianuarie

    tuturor ne e sila de tara in care traim ce putem sa schimbam pe cine cu cine ? vin alegerile prezidentiale si pe cine sa votam ? mutam furtu de la unii la altii ce sa mai facem si toata lumea se da mare economist mare cunoscator de ce nu se schimba personajele politice acelasi fete de ani de zile……..am trecut de perioada in care dintre 2 rele o alegem pe aia mai putin rea…..si ce tot atata cu trusturile ca toate sunt la fel …. fiecare tine cu cine poate si cine ajuta mai mult trustu … Ca Prima TV nu bate cu pumnu in masa ca alte televiziuni ca sa isi sustina coloratii politici nu isi pateaza imaginea cu asa ceva asta nu inseamna ca in ograda voastra e altceva…. daca cei de la antene asa sunt asta e …. faceau mare tamtam de PDL si de PNL in campanie dar de PSD ca era tot una cu PC nu au zis nimica era asa de evident … si acuma PC-u ce face nimica nici nu mai apare numele de PDS+PC… o sa se duca d… tara asta cu noi toti in ea…

  • Adrian din Arad
    Posted at 02:27h, 28 ianuarie

    Ha … ha … ha … amuzant … NU … aiurea rau chestia asta … cica trebuia sa fie o farsa … BLEAX … de cand au plecat … s-au aiurit rau … ajung si astia ca Teo … poate se retrag si ei … da’ noa … sa nu ma iau de oameni … spor sa aiba la farse … sa le iasa mai bine.

  • AntiPulitia
    Posted at 02:37h, 28 ianuarie

    Aooleooo, de oameni ca astia chiar are nevoie „motanul”, limbile lor catifelatee ii fac bine la hemoroizi.

  • Andreea
    Posted at 02:43h, 28 ianuarie

    Asta nu e farsa e teatru de 2lei!Cred ca de obicei Buzdugan isi regizeaza farsele.Ai ascultat-o pe scrantita de la Zu?E una ce scoate numai prostii si ma amuza la greu.
    Despre pupincurism in Romania aproape ca vorbesti singur,se practica la greu in toate domeniile.

  • Azahar
    Posted at 02:44h, 28 ianuarie

    Vai, ce farsă! Iată că această „minunată” coaliţie îl face pe motan să miaune mai discret.

  • Eu
    Posted at 02:46h, 28 ianuarie

    Cu fiecare post pe blog..devii din ce in ce mai penibil.
    De asta il si citeste lumea asa tare.

  • Lattea
    Posted at 03:11h, 28 ianuarie

    Felicitari, Serban! Ai pus punctul pe „i”! Obisnuiam sa ascult „farsele” mult mediatizate, dar am realizat ca-mi pierdeam timpul. Pupincurismul este pentru ZU-isti, precum rujul pentru unele femei, pana nu li se inroseste boticul… nu renunta. Pacat de ei, isi pierd audienta… datorita laudei aduse motanului care toarce in fotoliu! Cu ani in urma, farsele creau dependenta… acum ne dezgusta pe toti, din ce in de mai mult! Decat un ZU gretos… mai bine un KISS dulce* 😉

  • Cruize
    Posted at 03:12h, 28 ianuarie

    =)) ce tare! bai oamenii astia chiar au umor domn’le… hai ca n-am mai ras de mult asa… intr-adevar e… previzibila :))

  • victorblog
    Posted at 03:19h, 28 ianuarie

    parcă era un student sfios în faţa profesorului.
    halal farsă. măcar de-i băgau o înjurătură şi apoi îi închideau telefonul în nas!

  • filip
    Posted at 04:02h, 28 ianuarie

    se vede ca ai condus prea putin prin state ca sa ai idee ce se intampla pe aici…tu ce pierzi daca iti trimit poze cu 2-3tipuri de masini camuflate?Sunt masini ca oricare altele (americane de regula) modificate…dar care nu au insemnul politiei…de regula au geamurile fumurii si iti dai seama ca sunt polistitsi abia cand pornesc blitzurile din faruri si de pe luneta, care si ea e fumurie si nu poti distinge blitzurile inainte de a merge…si cum ziceam…sunt autostrazi cu 4-5-6-7benzi…viteza maxima e 55-65-70mile in cel mai fericit caz.Poti merge cam cu 10 mile peste si de regula nu se intampla nimic.Insa daca mergi peste 80 ai imediat amenda si de regula trebuie sa te prezinti in fata judecatorului. Si aici vine partea interesanta. Imagineaza-ti ca iti faci concediul in California si locuiesti in New York.Daca politistul te trimite in fata judecatorului (si destul de des se intampla) trebuie sa te prezinti pe data de pe procesul verbal la judecatorul din California. Nu ii intereseaza ca nu mai ai concediu, ca trebuie sa iei avion etc, e problema ta pt ca ai mers cu „viteza”. Iar daca iei o amenda de viteza intra in sistem si sta 5 ani. Cele mai nasolae sunt cele care au peste 20mile fata de viteza regulamentara. Atunci de regula te duci lajudecator si ai „reckless driving” Poti cauta cu google si sa vezi ca tot ce zic e adevarat.Si cand ai reckless e nasol cam 5 ani. Am prieten si stiu concret. Asgurare pe 2 masini creste de la 600 dolari pe 6 luni la 1150 pe 6 luni numai pt o amenda.Asa ca la romani nu e asa rau pana la urma ca de bine de rau ai platit amenda si ai scapat.Aici platesti peste greseli si la 4 ani dupa.

  • Marian H
    Posted at 04:19h, 28 ianuarie

    Vrei sa zici ca a fost o aranjare aceasta farsa ?si daca nu a fost ?whateve’ nu ca i-as pupa fundul, dar decat pupinbasesc mai bine pupin antena 3 sau radio zu,iar cat despre porecla „Felix”, eu cred ca totul e o facatura, la fel cum toata Romania e o facatura, si o tara comunizata din ce in ce mai rau, sub pretextul „democratiei”.

  • Radu M.
    Posted at 04:46h, 28 ianuarie

    Esti varza.

  • Cetateanu Turmentat
    Posted at 04:55h, 28 ianuarie

    E imposibil sa nu-l fi recunoscut pe Buzdugan la telefon. E clar o facatura.

  • astea
    Posted at 05:29h, 28 ianuarie

    Si daca viata te aducea in punctul de a lucra la Antene ?? Refuzai categoric pentru ca tu ai principii ? Renuntai la vacantele din mexic si la paltoanele de firma ? Renuntai la a-ti intretine familia doar pentru ca esti tu lupul moralist ?
    Sau tu ai fi fost altfel, ne-pupincurist, cu simtul dreptatii si la o adica ii spuneai in fatza orice varanului ?
    Eu personal sunt cam satul , si cred ca majoritatea suntem, de ani de zile aceeasi moneda o bati: Felil Motanul, de parca ar fi inamicul numarul 1 al romaniai, si din cauza lui toate merg rau. Sau va bate radio zu deja si trebuia sa iei masuri?
    Oare daca va muri Felix , vei renunta la blogul asta ? Ca si tu, ca si Elena Udrea, ti-ai facut blogul ca sa ai o arma.
    l-am refuzat acum 5 ani cu toate milioanele lui oferite pe tava! si am lucrat la antene 3 luni in 1999. mi-a ajuns! Elena Udrea are nevoie de arme eu nu. blogul asta ma reprezinta cu bunele si relele mele!

  • Un roman in Canada
    Posted at 05:45h, 28 ianuarie

    haha, tareeee slaba :))
    eu cel putin n-am ras deloc.
    Is sigur ca motanul stia deja ca e o farsa ca prea raspunde in pozitia 69.

  • AlexanDru
    Posted at 06:54h, 28 ianuarie

    asta e buzdugan….

  • Claudiu
    Posted at 07:52h, 28 ianuarie

    Daca nu sunt regizate se pare ca nu mai sunt amuzante farsele lor…si oricum genul de umor pe care il are Buzdugan nu e chiar pe gustul meu…cat despre pupincurismul lor nu pot sa spun ca ar fi ceva nou sau ca se intampla doar la acel trust…asa este peste tot…suntem obisnuiti sa primim mila sau sa ne fie facute favoruri pt a evolua in orice sens nu sa luptam pt ceva…cel putin asta e parerea mea si nu cred ca doar a mea…

  • thorhammer
    Posted at 08:18h, 28 ianuarie

    Gretos…

  • Ank
    Posted at 08:28h, 28 ianuarie

    „Romania asta e o tara trista plina de scobutil!” … cred ca asta ar fi unul din motivele pentru care am plecat departe,departe de casa. Am deja aproape un an de cand sunt in Florida si inca nu pot spune ca mi-e prea dor de Romania ( pacat de familie si prieteni, i-as lua pe toti aici daca as putea 🙂 ).

  • iulik!!
    Posted at 09:22h, 28 ianuarie

    Vai ce farsa… ce’am mai ras… hahaha.. era sa adorm pe scaun:D!!! Al drq buzdugane ce’ai mai tipat la sfarsit mai asurzit! Asta era farsa?? sau cerea marire de salariu la „motan”(sub un alt fel):D!!! succesuri de la target!!

  • CALU LU FAT FRUMOS
    Posted at 09:27h, 28 ianuarie

    Astia sunt niste jalnici cu farsele lor. Un actor ratat si-un maimutoi (Morar – o fi si asta actor) care incearca si el sa manance o paine. Si de parca nu ne-ar veni acru-n gura destul mai are si-o emisiune la A2 stil OTV. Poante de cartier si farse de care rad doar ei. Dar asta e divertismentul la noi. Umor de scara blocului. Da sunt ei vedete ?

  • cor
    Posted at 09:29h, 28 ianuarie

    BLEAH BLEAH – bine spus Serbane, vaaaai ce farsa. Sefuuuuuuu nu asa ca nu va-ti suparat?

  • veve
    Posted at 09:52h, 28 ianuarie

    ascult farsele lor si chiar sunt foarte reusite!
    am ascultat-o si pe asta – da, pupincureala pe fata!!!
    pe de-o parte poate si-au capatat porecla de „slugi”
    pe de alta parte, nu cred ca tu ai zice vreodata ceva rau de musteriu’ care-ti baga bani in cont asigurandu-ti o paine. si sunt ferm convinsa ca si ai tai sefi le au pe ale lor – alea negre – dar te abtii… de ce? motivul e mai sus.
    nu le iau apararea, dar ii inteleg si nu cred ca esti in pozitia de a-i judeca tocmai tu
    chiar sunt un cuplu reusit si ii ascult cu mare placere in fiecare dimineata.
    si mai cred foarte tare ca daca ai fi avut vreun sef cu o oarecare notorietate pe la noi, si ar fi existat motive de difuzare pe post in frumoasa voastra emisiune tv/radio- clar ai fi zis pas si te-ai fi facut ca ploua. be serious

    am refuzat impreuna cu Misu acu 5 ani un contract de 4 milioane pe 3 ani din partea lui…trebuia sa le vazi fetele cand le-am zis nu!

  • sorin
    Posted at 09:58h, 28 ianuarie

    ce farsa proasta!nimic de ris.varanu i varan si atat.da tu huidule pari cam ofticat pe astia!

  • Vio
    Posted at 10:15h, 28 ianuarie

    Obedienta si slugarnicia sunt un sport global. Oriunde oamenii mici fac lucrurile acestea . Nu inteleg totusi de ce sunt atit de multi admiratori ai celor ce clameaza pe cele trei antene de bloc ,corectitudinea , onestitatea , cinstea si inocenta?Chiar nu inteleg .Acum , sa nu spui niciodata , niciodata , poate vei ajunge sa lucrezi la un patron in genul celui cu blana , cocotat pe craca .Cu respect.plecatdeacasa.blogspot.com

  • Catalin
    Posted at 10:28h, 28 ianuarie

    Fenomenul nu e singular si nu e doar in mass-media.
    Daca s-ar vedea lipsa de ‘coloana’, foarte multi oameni ar fi mai degraba asemanati cu alt regn (parameci si ameobe)

  • Acirtep
    Posted at 10:34h, 28 ianuarie

    Radio Zu este o rusine de radio. Ca sa nu mai vorbesc de cuplul vesel, un cuplu superficial, plin de nesimtire.

  • Florin
    Posted at 10:39h, 28 ianuarie

    „radioul cu nume iaurt sticat!” – mai vâră un „de” dupa „nume”.

    in general nu sunt de acord cu ce spui, dar de data asta asa e … mi s-a parut si mie ca e un fake ordinar … am scris si eu pe blog imediat dupa ce a aparut farsa. Jenant …

  • Florin
    Posted at 10:39h, 28 ianuarie

    fake ordinar …

  • CR7
    Posted at 10:40h, 28 ianuarie

    Mda … fake

  • CR7
    Posted at 10:41h, 28 ianuarie

    vezi ca se scrie „radioul cu nume DE iaurt sticat!”…

    Da, intradevar , pare a fii un fake ordinar …

  • Dragan George Bogdan( Bogdan4ya)
    Posted at 10:47h, 28 ianuarie

    Asta face parte din categoria „Sefu era sa aveti o scama”, ii dreseaza bine Motanul asta, oare cand i-au facut farsa, Voiculescu era in studio cu ei ? :)) Jenant, Deja o dau in SF-uri, erau un pic placuti cand erau la R21, asta e atunci cand dai de banuti o dai in prosteala, si in pupincurism exagerat, deja pupa pe toate partile mana patata care ii „hraneste”. Foarte reusite replicile intre cele doua personaje, nici cel mai tare scenarist nu reusea sa faca un schimb de replici care sa puna intr-o lumina buna pe „maretul motan incaltat( stai ca ala e alt personaj)” …. PENIBIL.

    Bogdan

    Carpe Diem, Memento Mori

  • mariusica
    Posted at 11:05h, 28 ianuarie

    Asta e farsa?? Sa fim seriosi draga Serbane asta e o regie mai ceva ca pe vremea cand felix turna de zor la Secu.Dupa ce ca sunt vai de mama lor cu trustul(cu toate ca ei zic altceva) ne mai ia si de fraieri cum ca asta e o farsa.Iti zic ceva|: da-te tu consilier suna la voiculescu la partid si daca reusesti sa vorbesti cu el mai vedem

  • zu..rista
    Posted at 11:13h, 28 ianuarie

    se pare ca rautatea si invidia nu mai au margini..trebuie sa recunoastem ca sunt mai buni si au audienta mai ridicata decat radio kissfm…si dupa cate imi dau seama toti cei care au scris aici asculta zu…
    asa e in viata, cand esti sus poti sa mai si cazi, cand esti jos te mai poti si ridica..
    kiss u…

  • casino
    Posted at 11:25h, 28 ianuarie

    Tocmai ma gandeam sa reprogramez radioul din masina ca sa prinda si Zu, eram curioasa…acum nu mai sunt. Nu mai e nevoie de reprogramare, e bine asa…

  • oana
    Posted at 11:26h, 28 ianuarie

    ce facatura ordinara. OR-DI-NA-RA. discursul felixului pare sa se adreseze romanului obisuit, si nu consilierului prim-ministrului. cel putin mie asa mi-a lasat impresia. mai incercati. poate data viitoare. buzdugan poate mai mult.

  • pasarica
    Posted at 11:41h, 28 ianuarie

    p zi ce trece esti mai terminat.ma mai uit la tine p blog s vad in c stadiu al dobitociei ai ajuns.
    scrie aceeasi persoana de 3-4 ori p blog aici sa ti faca posturi sau aveti acord intre voi sa i faci si u lui.
    :)))):)))):)))

  • kl
    Posted at 11:43h, 28 ianuarie

    mi-e jena mie de jena lor…
    cata disperare in trustul asta…
    problema e ca si altii il pupa-n cur pe acest buzdugan si pe acel morar( care e si mai penibil) si ii lauda.
    la lupta serbane! macar cativa…

  • maniak
    Posted at 11:54h, 28 ianuarie

    hehe..am ascultat farsa in direct , a fost vineri parca. mi s-a parut facatura de la inceput. texte pregatite. Astia o iau in jos rau de tot. Parca si colegul vostru mic si chel ( Bendeac 🙂 ) le-a refuzat oferta. Bravo lui. Nu am auzit niciodata de vreun sef de la Prima, nu stiu cine e patron ( stiu de cine apartine televiziunea) , nu am auzit pe nimeni sa il/ii perie .
    Vezi ca ai cateva greseli de scriere, modifica-le ca sigur vor sari „prutenii” pe tine 🙂
    bafta misule !

  • liana
    Posted at 12:04h, 28 ianuarie

    mi-e o sila de turnatorul si securistul asta imputit de nu-ti dai seama
    mare pacat de copiii morti la revolutie cand vezi ce jigodii au pus mana pe destinele tarii (era sa zic banii)
    este evident o „farsa” aranjata (tre’ sa fii tampit rau sa nu-ti dai seama) iar tov Voiculescu a dat chiar raspunsurile care trebuie
    cat despre sarmanii de buzdugan si morar au executat intocmai ca doar mananca si gura lor o paine…..

  • icsuleasca
    Posted at 12:05h, 28 ianuarie

    Vocea motanului e supereditata, are si efecte. E clar ca s-au chinuit sa-i scoata pe cit posibil si defectele de vorbire. Nu m-ar mira ca Felix sa fi avut scenariul la dispozitie timp de citeva zile si impreuna cu un „consilier” logoped sa-si fi exersat dictia. Mai bine lucra putin la „spontaneitatea” reactiei de surpriza.

  • veve
    Posted at 12:18h, 28 ianuarie

    stiu de oferta pe care v-a facut-o, nu-i prima data cand faci referire la ea. si nu e o ofensa caci imi face efectiv placere sa o citesc de fiecare data.
    imi inchipui ce fete au facut si chiar te cred si-as da orice sa vad o astfel de faza, dar te intreb : te-ai dus la negocieri de prea mult bine in acea perioada la Prima?
    nu cred ca refuzul vostru barosan de la vremea aia iti da dreptul sa-i judeci.
    l-ai lasat pe badea si-acum ii la rand pe buzdugan si pe morar.
    aici duel adevarat : huidu & gainusa vs. buzdu & morar
    nu impartim cu ei nici vocabularul, nici morala nimic….ei au ales cale ausoara noi ne tinem de formatul nostru!

  • Serban.Azuga
    Posted at 12:25h, 28 ianuarie

    Ooo da…s-au facut de cacao! Cea mai de prost gust „farsa”, daca o pot numi asa!

  • Mihai
    Posted at 12:49h, 28 ianuarie

    Mamaaaaaa!!!! Cum au rezolvat-o si cu imaginea „tinerilor maturi” de la ZU, cat de sfant a iesit Voiculescu si ce happy end avem!!!! Din pacate pentru Buzdugan, cred ca mai toate farsele lui au fost in stilul asta 🙁

  • Alexandru Szasz
    Posted at 12:49h, 28 ianuarie

    Hai să nu mai dăm vina pe țară ce naiba, nu mai sunt oameni în ea ?

  • UnConsilier
    Posted at 12:54h, 28 ianuarie

    Obedienta si slugarnicie crasa din pacate, pacat de baieti ca sunt tineri.

  • co22
    Posted at 13:04h, 28 ianuarie

    lol..mda toti o apa si pamant.badea, acum si astia 2.. au limbile ascutite de atat dus intors.. dar sa apelezi la tatru ieftin, hai sa fim seriosi.. huidule.. imi pare rau pt permisul tau.. in rest tine-o tot asa..

  • catalin
    Posted at 13:13h, 28 ianuarie

    Serbane, iţi aduce aminte cât de ridicol ai fost în momentul când l-ai avut invitat la Cronică pe Ilie Năstase ?
    Şerbane …tu crezi că suntem idioţi ?…atacurile tale la adresa unor anumite partide, fără a aduce măcar vorba de măgăriile altor partide ?..te crezi mai special?
    Lasă-ne cu atacurile astea personale ..sincer ….devii plictisitor

    pai ilie nastase e ca din tabara adversa….conduce radio21 si europa fm! daca era asa cum spui tu nu ar fi venit niciodata la primatv si kiss! daaang!

  • catalin
    Posted at 13:16h, 28 ianuarie

    Serbane, te crezi mai special?
    Lasă-ne cu atacurile astea personale ..sincer ….devii plictisitor.
    Nu mai aduci nimic cu Serban pe care l-am cunoscut odata. Pacat de tine.

  • ana
    Posted at 13:19h, 28 ianuarie

    Am intrat pe site-ul „copiilor” lui Felix pentru a citi comentariile de acolo si am ramas traznita de atata prostie. Comentariile de genul „f tare modul in care a vorbit dl voiculescu…Mi-a placut sa aud si o farsa in care persoana de la capatul celalalt al firului si-a putut exprima un punct de vedere pertient…M-am saturat parca de farse in care in loc sa rad,ca de asta se numeste farsa,parca sunt terifiata de prostia unor oameni..semeni de-ai nostri la urma urmei,chit ca ne place sau nu acets lucru..:(„, „FELICITARI PENTRU MODESTIA VORBELOR DOMNULUI VOICULESCU” sau „Tare farsa…eu am putut sa o ascult:D a vorbit frumos si corect domnu’ Voiculescu.” mi-au provocat durere de stomac. Sa le dea cineva doua palme sa-si revina, pe bune!!

  • mtbshadow
    Posted at 13:21h, 28 ianuarie

    Nu e facatura! Dar voi toti v-ati obisnuit sa comentati mereu ceva ce nu va convine! Sunteti frustrati ca nu va mai merge asa de bine ca inainte! Sicer, Huidu, glumele tale sunt cam rasuflate.Ar trebui sa faci o schimbare…

    rasuflate dar reale!

  • zalex
    Posted at 13:28h, 28 ianuarie

    exact pe dos: la radio guerrila (trustul realitatea), intr-o dimineata, dobrovolski parca, canta in ritm de Guantanamera la adresa unui stirist: „sclavul lui vantu, sa vina sclavul lui vantuuu, sclavu lui vantuuuu, sa vina sclavul lui vaaanttuuu!!”. astia de la radio ZU sunt penibili – mai ales personajele alea doua… glume/farse de santier.

  • augusta
    Posted at 13:49h, 28 ianuarie

    Jenant, de 3 ori jenant.Cat de prosti si de naivi ne cred? Probabil foarte, daca isi permit sa spuna ca facatura asta de doi lei verzi este o farsa.

  • Lattea
    Posted at 13:52h, 28 ianuarie

    @Eu: Domnule EU… „care esti”… ai reusit sa ne plictisesti cu doar doua propozitii! Este o vorba din popor… „impusca-te”, draga domnule EU! Daca Serban ar fi penibil, cum pretinzi TU, atunci NOI, care suntem de acord cu EL… am fi PENIBILI! Apropo, domnule EU, daca nu sunt indiscreta… si TU ai fost „alaptat” tot de un motan?!?!? 😀

  • alex
    Posted at 14:03h, 28 ianuarie

    asta deja e declaratie politica la radio…noroc ca raman fara audienta:)

  • Ita
    Posted at 14:15h, 28 ianuarie

    mde…trist…mai ales partea finala cu „A fost o farsa!”…Ura!…mde..trist

  • thorhammer
    Posted at 14:20h, 28 ianuarie

    Trebuie sa faceti ceva…mesaj pentru limbisti..
    Foirile efeminate prestate de Gadea….ochii scosi din orbitele lui Stan….balele curse din gura lui Ciutacu … pantofii lui Badea aruncati in directia unui Basescu imaginar….toate palesc in fata limbilor dibace date de Buzdugan dosului prezidential in celebra „farsa” „cum sa il mai ridicam in slavi pe stapanul Voiculescu”.
    Ati ramas in urma mai baieti…Buzdugan vine pe turnanta….si are limba odihnita…

    am ras….misto!

  • alex
    Posted at 14:34h, 28 ianuarie

    nu stiu daca e regizata sau nu…dar te rog io mult nu injura si tu romania.

  • cristu
    Posted at 14:41h, 28 ianuarie

    intr-adevar,buzduganu’ s-a facut de toata jena! sincer sa fiu,& eu as fi facut asa ceva,doar daca eram amenintat cu bataia sau,& mai rau,mi se punea buzduganu’,pardon,pistolu’ la tampla. in oricare alte conditii,as fi preferat sa-mi dau demisia,decat sa ma prostituez.

  • cristi
    Posted at 14:42h, 28 ianuarie

    Serbane, te rog promite-ne ca oricat de strans ai fi de situatie, oricat de disperat ai fi din stiu eu ce motive nu ai accepta sa lucrezi pentru astia.

    promit!

  • hellenstef
    Posted at 15:32h, 28 ianuarie

    In mod cert este o farsa pusa la cale de oamenii de imagine „extraordinari” ai lui Voiculescu. Daca ar fi facut cei de la Radio ZU o astfel de farsa „Bossului” fara sa stie sau fara sa fie pregatit, aia ar fi zburat in secunda doi.

  • PrIzA
    Posted at 15:53h, 28 ianuarie

    Nu ne spui nimic nou…toti stim ca farsele amaratului sunt aranjate , poate doar cativa inculti care rad cu pofta si isi spun in gand ” ce prostii sunt unii” …cand de fapt e chiar invers.

  • Vălul de pe ochi
    Posted at 15:54h, 28 ianuarie

    Se pare cca banii pot cumpara orice, din pacate nu iti cumpara respectul pe care l-ai pierdut… Ati facut bine ca nu ati plecat la ei, oamenii consacrati merg acolo ca sa moara incet, sa isi piarda respectul opiniei publice. Imi placea Buzdugan, imi pare rau ca s-a coborat la astfel de mizerii…

  • ali
    Posted at 15:54h, 28 ianuarie

    parerea mea este ca voi toti la un loc, cei care va dati experti in fake-uri de radio sunteti jenanti. nu intelegeti ca resping ideea posibilitatii de a fi cum spuneti voi, insa eu personal nu cred.
    huidule, mi-e sila sa mai vad ce scrii aici pe blogul tau (deopotriva cu admiratorii/gorilele tale internaute)…
    ai o doza de rautate pe care nu mi-o pot explica decat prin faptul ca esti manipulat exact asa cum ii acuzi tu pe altii ca sunt.
    nu-mi pare rau ca nu ma mai uit la carcotasi de 4 ani de zile… devenise de atunci plictisitoare cu draci. nu-mi pare rau nici ca nu ma mai uit la tv decat foarte rar, si atunci la cate un documentar stiintific care merita efortul.
    spor in continuare la improscarea cu mocirla si cacat! sper sa va afundati de tot pana la urma.

    te rog sa ma ajuti cand o sa ma infund de tot!

  • Foolish
    Posted at 16:14h, 28 ianuarie

    „eu nu-mi permit sa le spun ce sa faca, sunt oameni mari…” spune marele domn…suna a ceva organizat ;;)…sa-si mai spele imaginea sifonata de toate criticile voastre de pe la carcotasi…ce sa-ti spun „farsa” :))…yeah myass…marsh mah desteptii lui peste…mie unul, imi suna mai mult a mica sceneta de gradinita cu raspunsuri pregatite si dialoguri la fel de pregatite de dmna invatatoare…radio zOo, fiv’ar gradina zoologica ce cresteti

  • monitoru'
    Posted at 16:14h, 28 ianuarie

    Nu pot sa inteleg, cum req de le reusesc la astia de la iaurturi cu termen de garantie mereu expirat sa faca farse de o „asemenea importantza”. Oare cat o fii oferit compania de iaurturi ptr a aranja acestasta farsa regizata ?:)). Era imposibil sa nu-i recunosti vocea la slujitoru mancator de iaurturi cu ambalaj fals , cred ca si ultimu boschetar recunostea dak i-ar fii auzit vreodata vocea. Oare Felix Motanu realizeaza cand vorbescte cu Boc poc? ca-s curios

  • Alex
    Posted at 16:16h, 28 ianuarie

    ……………………………..
    „Ma înşeală-auzul ori eu am un vis?
    Capul ce se pleacă paloşul nu-l taie,
    Dar cu umilinţă lanţu-l încovoaie!
    Ce e oare traiul, dacă e robit?
    Sărbătoare-n care nimeni n-a zâmbit?
    Viaţa şi robia nu pot sta-mpreună,
    Nu e totd-odată pace şi furtună.”
    ……………………………

  • [email protected]
    Posted at 16:28h, 28 ianuarie

    Aici se pune o singura problema:Dan Voiculescu nu-i recunoaste vocea lui buzdugan???In rest un radio de kkt…copii retardati asculta radio zu…aia care au creier pun urechile pe huidu sau si guerilla de dimineata…Huidu a dat multa bere pentru un asemenea mesaj pupincuristic asta asa ca sa imi fac dezinfectiunea!!! 😀 Ma gandesc ca daca nici DV nu asculta radio zu poate i da pe astia afara… 😀 La televizor au super matinal e cel mai tare trust de presa cum bine spunea nenea DV la emisiunea domnului Ion Cristinoiu pardon Cristoiu!!!

  • razvan
    Posted at 16:34h, 28 ianuarie

    daca asi fi fost de la ALBALACT te-asi fi dat in judecata pt ca ai zis despre iaurt ca este stricat!! in rest, nu comentez modul in care iti arati frustrarile. adica, chiar daca si eu sunt de parere ca e o facatura, pur si simplu, puteai comenta la adresa „farsei” fara sa apelezi la toate acele jigniri. inca o data arati ce fel de om esti… si din ce in ce ne faci sa te dispretuim

    asa asa dispretuiti-ma pe mine nu pe ala care traieste din falsuri si din credulitatea voastra si ia bani buni pentru asta! ma car pe huidu il poti uri gratis….pe buzdugan il asculti pe bani! el va minte si face si profit din asta!

  • cristi
    Posted at 16:51h, 28 ianuarie

    o sa bata la kissfm sa-i angajatzi:)):P

  • cici
    Posted at 17:24h, 28 ianuarie

    Salutare,pupincuristii au fost si vor exista atata timp cand in tara asta mai sunt fostii comunisti sau cei ce nu pot uita trecutul ,singurul cuvant ce l-au schimbat este sefu si nu tovarasul.Oare pt ce am iesit in strada in 89? ca nu prea au inteles ce inseamna democratia…pacat.

  • meta-Comunicatorul
    Posted at 18:50h, 28 ianuarie

    Becali, Badea, Buzdugan… Hai ca m-am prins. Ai pata pe astia care incep cu „B”. Se pregatesc Berceanu, Basescu, Bute. Despre Bastase nu ai nimic de zis?

  • Berbecali
    Posted at 19:04h, 28 ianuarie

    Ce poti cere de la 2 papagali.Serbane da-i draqu,fiecare papagal pe limba lui piere,oricum aia nu este nici o farsa,toate „farsele” lui sunt facute cu actori si oameni platiti.E o facatura josnica comandata de motanul Felix care a ridicat coada si cei 2 s-au dus sa il pupe.Cadere placuta zoo efem

  • andra
    Posted at 19:08h, 28 ianuarie

    trebuie sa recunosc ca sunt destul de buni…daca mint…daca pupa in cur….dar sunt buni…si uite asa lumea ii asculta…trebuie sa recunosc ca nu e dimineata in care sa nu ascult farsa…si unele sunt penale….altele sunt chiar bune…chiar foarte bune. ce fac fac cu stil, pupa in cur, o fac cu stil…ce sa mai zic? fiecare urca pe scara succesului in modul sa personal…si e problema lor fata de ei insisi daca o fac in cel mai imoral, neortodox, moral, amoral mod. of course, vine partea in care dau socoteala in fata celor deasupra carora s-au ridicat. si incepe jalea. radio zu este unul dintre cele mai nesemnificative lucruri de care trebuie sa ne facem griji, de care trebuie sa ne temem, pe care trebuie sa-l facem praf…asa…din lipsa de ocupatie poate sa ne distram putin…dar consider ca sunt lucruri mult mai grave, mult mai serioase cu privire la tara noastra, nu un post de radio mai prost decat altele, sau mai bun, sau un prezentator mai imbecil…uite in ce stare e lumea in care traim….de ce ne mai miram de pupincuristi cand sunt criminali, hoti, violatori si altii de genul? pupincuristi sunt si vor fi peste tot…e ceva universal si omniprezent. si daca ne ofticam de toti, ajungem la nebuni si acolo ramanem.
    in orice caz, lasa serbane cutitu din mana si zi mersi ca tu nu pupi in cur pe nimeni. stiu…e frustrant dar ti-am zis, fiecare va da socoteala, si daca mai si crezi ca cineva acolo sus le vede pe toate, lasa-le in seama lui sa vezi cum pica toti…

  • garfield
    Posted at 19:11h, 28 ianuarie

    felicitari.tine-o tot asa.sustine-ti punctul de vedere…

  • flavius
    Posted at 19:12h, 28 ianuarie

    Ce farsa de doi lei si regizata pe deasupra… A fost ca un banc sec…

  • bogdan i.d.
    Posted at 19:14h, 28 ianuarie

    Salut!!! Trebuie sa fiu total de acord cu tine.
    Postul asta l-am primit foarte bine in acest moment deoarece cu 2 zile in urma am ascultat si eu aceasta farsa si am avut aceeasi reactie…..dar cum reactia mea nu poate fi ascultata , citita…..etc. si de alti ma bucur k ai facut tu acest comentariu

    E bine venit.Foarte bine venit. Cineva trebuie sa ii trezeasca pe oameni la realitate si sa vada ca sunt de fapt hipnotizati de anumiti idioti…..asta e secretul succesului lor(asa cat e el)

    Si inca o dovada …ieri din intamplare cautand pe youtube -mondenii- am dat de o emisiune a lui morar cand facea el un teatru ieftin si de rahat…ca si cum ar renunta sa mai faca emisiunea aia la ant 2….A fost PENIBIL…..

    Eu nu m-am uitat niciodata la emisiunea lu’ fraieru asta nesimtit si nici la radio nu ii ascult. Sunt prea vulgari frate si fac misto chiar si de ascultatorii lor…..ceea ce ma face sa cred ca oamenii care le fac lor audienta sunt aceiasi oameni care ii fac si lui Dan Diaconescu audienta.

    Bine ca ai facut acest post!!! Felicitari

    Salut .

  • MIEZOO
    Posted at 19:19h, 28 ianuarie

    A dracu farsa , ma asteptam sa sa rad de ceva , de cineva ,dar cand colo…

  • Ciolanus
    Posted at 19:58h, 28 ianuarie

    Eu chiar nu inteleg de ce tot apar aceste radiouri peste noapte. La un moment dat si televiziunile apareau la fel. Sa nu ma intelegeti gresit, sunt adeptul economiei de piata, al concurentei, dar cand deja sunt destui, parca nu-i mai vrem si pe altii.
    Imi plac mult cei de la A3, dar cand vine vorba de slugarnicie fata de Felix, toti iau pozitia de drepti si de pupincuristi, ca altfel nu am cum sa le spun. E trist cand faci pe moralistul, si de cele mai multe ori au si dreptate cei de la antene, iar tu nu razi ca un ciob ce esti de oala sparta a altora.
    Hai Serbanica, te vrem mai activ pe blog!

  • ioanaalexandra
    Posted at 20:23h, 28 ianuarie

    ar fi mult mai inteligent din partea ta daca nu ai continua atacurile astea’subtile ‘.eu te apreciez da incep sa imi cam schimb parerea.
    Sanatate familiei tale!
    kiss!

  • Bogdan
    Posted at 21:02h, 28 ianuarie

    „asa asa dispretuiti-ma pe mine nu pe ala care traieste din falsuri si din credulitatea voastra si ia bani buni pentru asta! ma car pe huidu il poti uri gratis….pe buzdugan il asculti pe bani! el va minte si face si profit din asta!”
    Citat din Serban Huidu.
    Cel putin, cand ma uit la blogul lui Mircea Badea nu vad greseli gramaticale. Asta e diferenta intre voi. Macar de pe blog-ul asta, nu? (Ca sa inteleaga si Serban).

    unde dracu’ sunt greselile alea catastrofale? poate explici!

  • veve
    Posted at 21:18h, 28 ianuarie

    de acord cu tine ca va veti tine de formatul vostru, ca vocabularul sau morala nu o impartasiti (fiecare cu publicul lui, pe segmentul lui), dar daca ei te vor ataca la randul lor, atunci o sa ajungeti la un vs.
    nu stiu daca ei au ales o cale usoara, clar au gasit o nisa pe piata extraordinara cu o priza la public de invidiat

    nu au gasit o nisa ci un public foarte extins si da, ne-au atacat in trecut si chiar sub centura!

  • Yoss Praff
    Posted at 21:47h, 28 ianuarie

    Asta a fost farsa? Sau gluma? Sa caute cineva de curiozitate pe internet ultima emisiune aniversara de 1 decembrie pe care au facut-o Vacanta Mare la Pro TV. Mie nu mi-a venit sa cred cat l-au luat peste picior pe Sarbu cu Pro TV-ul lui cu tot. Si au mai facut asta si cu alte ocazii, nu doar atunci. Eu zic ca aceasta farsa a lui Buzdugan a fost facuta mai repede ascultatorilor care pun botu’ la vrajeala lor. Iar faza cu „sa ajute populatia, nu companiile” mi s-a parut prea dubioasa. Si alta questie: farsele am vazut ca in general sunt inregistrate. Deci daca iesea prost (sau bine pentru noi in cazul in care ar fi fost ceva care sa ne multumeasca auzul) oricum ramanea intre ei.

  • Pingback:Serban Huidu ii face pupincuristi pe Buzdugan si Morar : Ziarul 13
    Posted at 22:35h, 28 ianuarie

    […] Carcotasul nu-i iarta pe Buzdugan si Morar si ii face pupincuristi pe blogul sau. […]

  • andreea
    Posted at 23:58h, 28 ianuarie

    ff tare farsa am ras de m-am prapadit( sau asa ar fi trebuit). Nu mi-au fost simpatici nicodata si nici nu gasesc ca au umor.Da totusi hai sa nu mai dam toata ziua vina pe tara si pe faptul ca suntem romani si mai bine hai sa facem ceva sa schimbam mentalitatile astea.Ne mai miram de ce au strainii astfel de pareri despre noi!

  • diculici
    Posted at 00:02h, 29 ianuarie

    Pana la urma ce s-a intamplat cu Diana care facea Magic Nights la Magic FM? Ea vorbeste frumos despre tine: http://forum.cna.ro/viewtopic.php?f=3&t=1087&sid=7b06873dff2e21d842e47abcc5f8ed19&p=38026#p38025

  • Lattea
    Posted at 00:44h, 29 ianuarie

    Majoritatea oamenilor care asculta un asemenea post de radio, chiar si pentru 2-3 minute, va intelege ca ZU-isti sunt frustrati, stresati fiindca nu se mai bucura de aceeasi audienta avuta candva la „21”. Motiv pentru care au ajuns sa recurga la cele mai josnice strategii. In afara de aceste „farse” (fake-uri), mai sunt si altele care au indepartat publicul de ei… un alt exemplu il reprezinta manelele. Da, daca se mira cineva, am auzit manele difuzate de ZU. Daca se intreaba cineva cand si cum… recunosc, i-am ascultat pentru ultima data pe la inceputul lunii decembrie, atunci mi-au auzit urechile o manea (parodie sau nu… ERA MANEA). A doua oara a fost acum, in ianuarie, cand circulam cu un autobuz in care am auzit o melodie cu ritmuri orientale. Vroiam sa atentionez soferul, dar imediat i-am auzit pe cei vinovati de poluarea fonica… erau ZU-istii! IMI E GREATA sa ii mai aud, daca nu ar fi asa pupincuristi, ar fi mai digerabili. Publicul lor tinta nu mai este cel alcatuit din oameni cu studii superioare, ci este cel alcatuit din oameni mai putin cultivati sau deloc. 🙁 Asta este realitatea! Pentru a asculta un post de radio poate nu iti trebuie „carte”, dar pentru a nu fi manipulat de trust-ul de care apartine radioul… atunci cam este nevoie de „carte”, pentru a-ti da seama ca se incearca o manipulare in masa. Cititnd si celelalte comentarii post-ate aici, am ajuns la o concluzie. Poate ca prin atingerea acestui subiect ZU-istilor li se face publicitate, una negativa, dar pentru ei poate avea un efect pozitiv. 🙁
    P.S.: Nu este reclama, dar pentru cei care nu sunt de acord cu cele scrise de mine… am o singura replica… o carte… „Tehnici de manipulare”. 😉

  • ioana
    Posted at 00:51h, 29 ianuarie

    auzi, daca tot repeti ca ai refuzat de la antena 4 milioane pe 3 ani, corect ar fi si sa spui cat luati de la prima. Asa ar fi corect, ca sa aiba si un sens.

    ohoooo incomparabil mai putin! pe vreme aia la prima era praf rau de tot!

  • Mihai
    Posted at 01:14h, 29 ianuarie

    Pfoa. Cat nu mi-au placut reactiile tale in ultima vreme, dar la asta ai dreptate …pute, pute. Ce scarbos.

  • razvan
    Posted at 01:17h, 29 ianuarie

    „unde dracu’ sunt greselile alea catastrofale? poate explici!” Huidu

    in afara de greselile de punctuatie:
    “dispretuiti-ma pe mine”. Ai gasit greseala? citeste cu voce tare, vezi cum suna! In plus, -ma=pe mine

    daca nu vezi bine, am scris ca sunt de parere ca farsa aia e o facatura (si nu numai), insa atitudinea ta chiar ma face sa te dispretuiesc. Iar comentariile la adresa celor doi, la adresa mogulului si trustului, etc. sunt penibile, ca si tine!! Si subliniez: nu sunt fanul nimanui!!!!

  • goe
    Posted at 02:11h, 29 ianuarie

    Pana la a face umor, slujbasii lui Felix se fac de ras. Intr-o stire despre Bac, demonstreaza ca tocmai ei n-au trecut bac-ul http://zgurapresei.wordpress.com/2009/01/28/antena-3-pica-bac-ul/

  • Andreea
    Posted at 02:47h, 29 ianuarie

    Se poate spune ca suntem un popor inteligent si stim sa observam profunzimea unui lucru.
    Niciodata nu putem lua o informatie ca atare. In cazul articolului acesta, nu vedem tema – ca a fost o „farsa a farsei”-, nu vedem nici motivele – Morar si Buzdugan-, vedem undeva mai departe. Ce intelege romanul din articol? Ca Albalact ( se poate observa cata munca de cercetare a fost depusa pentru realizarea unui comentariu) ar trebui sa te dea in judecata. Trebuie apreciata observatia. :))) sau nu

  • yz
    Posted at 03:07h, 29 ianuarie

    Tu ai o obsesie pentru Intact !!
    Ia o pauza !!

  • thegood
    Posted at 05:03h, 29 ianuarie

    ha ha. Daca Prima ar avea un Felix cum spui tu ai suge p..a lui. Asta pentru ca ai familie si nu vrei sa fi somer in criza. Dar daca totusi ai dreptate .. si eu simnt ca Buzdugan e un jegos si face scenete nu farse… dar cit de cacat sa fi sa te sune un bou si sa te anunte ca e o farsa si tu sa faci pe duru ca nu musti la santaj. Spor

  • mihai
    Posted at 10:02h, 29 ianuarie

    Stii doar ca Buzdugan e genial in felul lui ,nu poti sa il compari pe jugarul cu el chiar daca sunt ambi din Iasisi farse mai expirate ca a lui jugarul mai greu,farsa cu Felix motanul nu ia iesit ,dar la cate a facut el i se poate ierta un rateu!Il ascult de cand facea Buzduganul de seara la un mic post de radio din Iasi de la celebrul Alo ! Alo ! generatia sto?Cat despre formatul cronici se stie ca e copiat dupa un show din italia si ajustat pietei din romania faceti si voi ceva original ca vi se cam infunda ,ce sa zic inainte ma uitam si eu la cronica da de plictisitori ce sunteti la niste faze tre sa schimb ca imi curge sange din ochi!Oricum genial sloganul lor cu : Concurenta patineaza baieti se relanseaza !Acu sa nu te superi ca stii ca numai prosti se supara!Esti cumva …atunci…

  • veve
    Posted at 11:19h, 29 ianuarie

    trebuie sa recunosc ca radio 21 n-am ascultat niciodata, doar Kiss FM si acum si Radio Zu ca-s chiar „zuzu”, daca spui ca v-au atacat in trecut, te cred.
    hai sa recunoastem… pana la urma…. mai in gluma… mai in serios… toti suntem sclavii sefilor nostri…. (radem de altii sa ne simtim noi bine, desi si noi suntem in aceeasi oala). asta-i romanica noastra!
    poate te gandesti vreodata la vreun post pe tema asta : „sclavia la romanica”, sa vezi cati se vor identifica in postura asta si cati nu vor recunoaste de altfel… pledand pe independenta si moralitate… false de altfel!
    d-aia lasand la o parte farsa ieftina, i-am inteles si n-am ras de ei… ar insemna sa rad de toata romania

  • Huuuuuuuuu-idu
    Posted at 12:31h, 29 ianuarie

    Domnul Huidu, cu cel mai mare respect va spun, emisiunile dumneavoastra de la Radio Buze dar si cea de la A Cincea Tv nu mai fac nici cat o ceapa degerata, nu este frumos cum reactionati. Putin respect va rog. Baietii chiar fac treaba buna, dumneavoastra nu intelegeti foarte bine ceea ce se intampla, nu aruncati cu rahat in cei care sunt mai buni decat dumneavoastra. Cat despre numemele radioului, nu are nicio legatura cu brand-ul de lactate(chiar daca acel brand este lider pe piata lactatelor iar certificatele de calitate il recomanda ca fiind printre cele mai bune de pe piata). Deci domnul Huuuuuu-idu, aveti mare grija.
    daaang!

  • Huuuuu-idu
    Posted at 12:44h, 29 ianuarie

    Mai tataie, te-ai dus la fund de tot. Tu vorbesti, fosila expirata. Ai tendinta sa arunci cu rahat in toti si in toate.Sefu, sefutu….., mai lasa-ne cu faze din astea. Imi pare rau ca te-ai stricat, de fapt nu, stai, imi pare bine ca-ti arati acum adevarata fata. Ai fost un tip OK, dar acum…..Inceteaza cu atacurile pe sub centura, sti foarte bine cine este in trustul Intact, sunt niste oameni pe care voi ceilalti nu aveti cum sa-i egalati. Ai grija Huuuuuuuu-idu, ai grija, caracterul tau infect nu te recomanda ca un om care poate sa-i critice pe ceilalti. Sunt sigur ca acest comentariu nu va aparea la tine pe blog.

    ba apare pe blog comentariul pentru caq exemplifici foarte bine tipologia capetelor seci care se uita la antene si-i ridica in slavi pe scalvii aia de pe plantatie!

  • ionut androne
    Posted at 13:25h, 29 ianuarie

    Am vazut un comment de la unu in care zicea ca vezi doamne chestia asta cu Felix e o facatura…imbecilule care esti…facatura esti tu si te rog lasa politica ca nu e pentru toti!

    Salut Serbane,am tinut sa ii raspund unui traficant monstruos de infantilitate!

  • Klin
    Posted at 13:31h, 29 ianuarie

    ” Nu v`ati suparat ? ” [M`am descurcat bine, am punctat tot ce trebuia?]

    „Nu ma supar, cum sa ma supar” [Se putea si mai bine dar nu te dau afara]

    jenibil….

  • Puiu
    Posted at 14:15h, 29 ianuarie

    ba lasati-o mai moale cu asta ca nu prea merge !! pupincuristi sunteti si voi cred !! imi place RADIO ZU !!in cadere libera echipa asta de dimineata de la kiss… !! si inca ceva : nu ii cunosc pe cei doi de la zu dar cred ca fac treaba buna !! asa si inca ceva : serbane nu mai ai cu cine sa te certi ??? badea nu te mai baga in seama??

  • sarmisegetusa
    Posted at 14:40h, 29 ianuarie

    Am citit aproape toate comentariile. Unii „comentatori” isi dau cu parerea fara sa stie despre faptul ca Buzdugan – „cel cu limba odihnita” v-a atacat in modul cel mai josnic posibil. Nu as vrea sa fiu rea, dar cred ca numai moldovenii au „ceva josnic” in structura ADN-ului. Imi aduc aminte ca si „divertisii” v-au atacat tot sub cenura, tot in modul cel mai josnic – si ei tot din „zona cu ADN-ul modificat” provin.
    Te rog sa nu cenzurezi asta. Sa ma injure lumea pe mine, dar stiu ce spun uitandu-ma la gramada de „vedete” care apar pe sticla la diverse televiziuni.
    Cred ca numai in RO producem „vedete” la metru si la kilogram. S-a dus dracului industria, agricultura, aproape totul e pe duca, DAR, avem „productie de vedete” de doi lei snopu'(pe taraba din piata).
    Evident ca iar este prezent pe forum SUBIECTU’ COLECTIV (ne plictisesti, ne obosesti….ne..ne..)
    {Pe cine ne plictisesti? Pe NOI……”stefan ce mare”}
    VEVE pledeaza pentru cei doi care fac un CUPLU bun (asa o fi) , ca farsa facuta sefului…..bla…bla…..ca nu aveau cum sa procedeze ca sa nu-si puna postul in pericol….bla…bleah! NU FACI FARSE SEFULUI! – ca sa-l scoti in evidenta si gata.
    Nu te poate obiga nimeni sa mananci un kkt, dar sa-l mananci de buna voie si sa mai spui ca este si buuuunnnnn….! Asta da caracter, „mare” caracter, „mare” educatie!
    Nu cred ca o asemenea porcarie poate fi numita farsa!
    Iar farsele facute de cei doi, ma scuzi, dar toate au tenta sau conotatie sexuala – am ascultat cateva farse cand eram in mijloacele de transport in comun , (cu patroana de la sex-shop si cu batranica aceea care-si scapase vibratorul mai adanc) si multe alte subiecte de prost gust – deci uite un esantion de populatie care asculta fasrele lor : soferii RATB !!!!!! Tu ca persoana daca te afli acolo nu ai cum sa-i impui soferului sa schimbe postul.
    Am fost siderata de farselepostului OTV ale lui gabriel fatu facute „in direct”.
    Ascultand si vazand tot felul de „farsori” din astia mi-am adus aminte de una dintre povestile lui Creanga – Prostia Omeneasca!
    Puincuristii au fost, sunt si vor fi in toate timpurile. Nu are nici o legatura stuctura si oranduirea societatii (se zicea ceva de comunism) cu existenta pupincuristilor. Ar trebui sa puna mana pe carti si sa citeasca neinformatii care dau vina numai pe comunism/comunisti pentru aparitia pupincuristilor. Comunismul are marile lui carente (daca lecturezi si te informezi , te prinzi care sunt acelea) dar pupincuristii au existat decand lumea.
    Serbane, recomanda-le tuturor sa asculte PARAZITII ca au ce invata!
    Citind comentariile am vazut ca unii comentatori incercau sa te injure dar, nestapanind tehnica scrierii si-a vorbirii dupa gramatica limbii romane, frazele se intorc impotriva lor!
    Au Parazitii un cantec in care spun cam asa : ai grija cum pui „P” – lele in propozitie ca sa nu te injuri singur!!!!!!!

  • roxana
    Posted at 15:00h, 29 ianuarie

    si voi il pupati in c… pe base….va urmaream cu drag inainte dar ati devenit penibil cu iubirea asta!

    cred ca nu te-ai uitat la noi….
    vezi ca emisiile sunt pe site!

  • silviu
    Posted at 19:32h, 29 ianuarie

    Decazi cu fiecare afisare pe blog prin prostimea si rautatea pe care o afisezi…..
    „post de radio cu nume de iaurt stricat”???
    Dar tu ce nume ai dobitocule?
    Vai…ce-am mai ras la farsa…
    Ce sa-ti spun..?mare smecherie……

    Da’ visezi urat datorita succesului lui Badea????
    :)))))

  • Dan
    Posted at 04:39h, 30 ianuarie

    Mi se pare ca esti cam aprig pentru o farsa nereusita. Mie mi se pare reala la cat de proasta e; daca e facatura mi se pare cam de prost gust.

  • Andrei
    Posted at 10:58h, 30 ianuarie

    Total lipsita de haz farsa asta. Mai are de lucru mult si bine motanul sa ne demonstreze cat de curat este… In alta viata, domnule motan!

  • Claudiu
    Posted at 17:33h, 30 ianuarie

    Astia sint angajatii de la Antene, niste slugi si lingai, toti mari smecheri si independenti, dar in realitate niste presuri pe care se sterge Felix in fiecare zi. Gadea, Ciutacu, Badea, Radu Tudor etc, o cloaca de pupincuristi care executa la comanda ordinele securistului.
    Felicitari ca nu te-ai dus acolo.

  • rox
    Posted at 17:35h, 31 ianuarie

    bai Huidule ai terminat cu Mircea {( desi ramane de vazut…),(totusi era placut si ma amuzam, vizitam ambele bloguri sa vad ce ati mai zis :)} si acum incepi cu astia de la ZU.
    Esti invidios?
    Nu te mai baga in seama, mai bine lasa concurenta in pace si vezi-ti de treaba ta.

    si nu sunt din tabara adversa, ma uit la cronica, radio nu prea ascult.

  • Lari
    Posted at 22:39h, 31 ianuarie

    Aşa e. Da, ai dreptate. Ce slugi. Ce slugi. Slugea-ţi-ar ţie potenţa, cu tot cu audienţele lor. Cât de bărbat ai fost tu când ai refuzat oferta, măi. Ce mult aş fi vrut să le văd feţele lor împietrite de aplombul tău stilat. Eşti consecvent, îmi placi, intransigent, îmi placi, eşti nemişcat în faţa milioanelor de dolari ca un copac. La fel cum în faţa milioanelor de oameni scrii, te exprimi, vorbeşti, gândeşti ca un copac. Fiind ecologici, te apreciem, frunză verde.
    nu stiu unde sa te incadrez: la prieteni sau dusmani!

  • champagni
    Posted at 18:50h, 01 februarie

    sarmisegetusa respect!!!

  • vasile
    Posted at 23:27h, 01 februarie

    Trebuie sa fii handicapat mintal sa crezi ca un salariat poate sa-i faca o farsa unui patron.Mai ales la scara economica(sau astronomica) a lui Felix!Criza economica ne-a gidilat putzin fundul ,risca cineva sa fie concediat?Uita-te la moaca lui Morar la Tv ,nu vad un ris sanatos,totul e crispat parca a inghitit sirma ghimpata.

  • mihai.dicton
    Posted at 03:26h, 02 februarie

    Lege a obedienţei: fiecare om mare a învăţat mai întâi că trebuie să asculte,
    de cine trebuie să asculte şi când trebuie să asculte!

  • nick
    Posted at 13:39h, 02 februarie

    tu cu badea aveti aceleasi probleme pe langa faptul ca duce-ti romania in jos aveti fiecare protejatii vostrii. voi sunteti exemple pentru tineri si din cauza asta vom ramane pana la sfarsitul lumii in urma cu 50 de ani!!! sunteti varza amandoi

    care e protejatul meu?
    Serban

  • aida
    Posted at 17:07h, 03 februarie

    serbane, nu cred ca esti in masura sa vorbesti TU despre pupincuristi. Iti place si tie sa fii pupat si ridicat in slavi, altfel n-ai tine atatia pierde vara pe la radio pe unde te dai patron(a se vedea raraita aia ipocrita, cu aere de fetita modesta, care face radio dupa ce pupa sefii in msdos).
    esti…genial, vorba ei! si ea…:))

  • un Nimeni
    Posted at 12:24h, 05 februarie

    lol,…hai ca e buna „farsa”=)))
    acum pe bune, serbane Voiculescu, parca citeste „de undeva” 😉

  • schmoukiz
    Posted at 07:47h, 09 februarie

    Mda, prea vizibila ata alba la „farsa” si prea repetat dinainte textul sefului. Ma gandeam ce e mai dizgratios, programul de pe Antena 2 cu tot felul de scursuri, sau un asemena tip de PR? Parca mai curand rabd o editie din Rai da buni cu Sexy Braileanca decat prelegerea lui Voiculescu.

  • alex ionut
    Posted at 22:44h, 12 februarie

    tare farsa …chiar ca pupincuristi…abia astept sa inceapa cronicutza :>:>:>

  • SO
    Posted at 15:19h, 20 februarie

    Am citit atent toate comentariile pana acum si am avut o frustare peste care nu am putut sa trec. Intrebare mea se refera la toti cei care au comentat pe acest subiect: Oare, voi ati uitat de „CULTUL PERSONALITATII” ?!? Pupincurism este un jargon destul de vulgar,dar……cultul personalitatii este ceva maret, plin de substanta, materie cenusie, exact ca aceasta farsa! ….nu mai am superlative pentru acest gen de manifestare. In schimb nu uit ca timp de peste 40 de ani au existat conducatori carora acest mod de apreciere le-a placut si l-au recompensat „fara numar”, iar cei multi dar prosti au acceptat si au participat la asemenea elogii. In concluzie, nu ma mira ca sunt tabere diferite pe baza acestui subiect iar toti care au exprimat un punct de vedere au uitat ca Felix Varanul provine din acea perioada.

    asa e! ei sunt mai tineri nu stiu despre cultul personalitatii, pe care noi l-am trait cand eram mici!
    pupicurism suna mai bine!
    serban

  • doru
    Posted at 23:09h, 02 martie

    asa e

  • Mihai S
    Posted at 12:08h, 05 martie

    Serbane inca o data arati cat de dusmanos poti fi.Pe Buzdugan nu-l mai poti suferi dupa ce te-a lasat cu ochi-n soare cand a plecat de la radioul vostru cu nume de „ciocolata”.Si inca ceva la Pro de ce v-a refuzat Sarbu,pentru ca ati cerut o suma cu multe zerouri in coada c a deh v-a placut sa merge-ti pe mai multe cai.Oricum articolul tau nu este deontologic ,darma intreb oare de ce din cauza concurente-i care va sufla in ceafa?Ca profesionist de radio esti super,insa ca om zero…

    nu! este o simpla constatare! zerourile de la prima sunt mai multe decat cele oferite de dl Sarbu, iar faptul ca avem aproape zece ani de prima dovedeste multe monsher!
    loialitate, perseverenta, performanta! da’ nu cred ca poti sa le intelegi tu p’astea!

  • cumatra
    Posted at 20:52h, 25 august

    Esti extraordinar bre, cum ai reusit sa-i gasesti asa un nume Varanul Cu Platosa? I se potriveste si la propriu si la figurat, bravo!

    nici nu e foarte greu….cine-l cunoaste cu adevarat stie ca asta e animalul cu care se aseamana 100%

  • Clau
    Posted at 17:13h, 27 septembrie

    Ignora muisti, emisiunea ta e super si articolul la fel, sa fim seriosi, chiar si farsele lui Dan Negru de la „Plasa de stele” sunt false (asa se numeste, nu?). Ma rog, le dedic un calduros „Da-te-n Gatu Matii” tuturor sclavilor. :))

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.