Un Carcotas adevarat! - Serban Huidu
1790
post-template-default,single,single-post,postid-1790,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Un Carcotas adevarat!

Emisiunea asta a incetat demult sa fie doar o emisiune de televiziune, de-a lungul celor 10 ani, am primit multe ganduri de la voi, care ne-au facut placere! Iata aici un mail de la un Student, care ma face sa-mi dau seama ca nu vorbim de pomana si ca in tara asta sunt inca oameni pentru care merita sa ne batem, sa-i reprezentam. Asa vom face, nu ne lasam, nu lasam Romania, si mai ales pe cei tineri, sa creada ca normalitatea ar fi manelistii proteveului sau vandutii si sclavii lui Voiculescu de la antene!

Dragă Şerban,

Nu sunt un telespectator fidel al Cronicii Cârcotaşilor, însă pot spune că vă urmăresc de câtre ori am ocazia, fie miercuri seara, fie duminica în reluare, fie pe internet.

În istoria de nu ştiu câţi ani ai emisiunii, doar 2 ediţii m-au bucurat extrem de tare, încât să-mi scot pălăria, în faţa voastră, şi anume : cea din urmă cu câteva săptămâni, cu ultraşii stelişti prezenţi în platou, şi cea din săptămâna aceasta, când i-aţi mustrat pe cei probabil 12 apostoli voiculescieni, prezenţi seară de seară, prin rotaţie, la masa gâlcevei anti-băsesciene de la Antena3. Drept consecinţă, n-o să vă spun “Bravo !”, ci mai degrabă “Ole !”, preferând termenii fotbalistici, acest îndemn reflectând pe de-o parte satisfacţia pe care am avut-o la vizionarea celor în cauză, iar pe de altă parte încurajându-vă să continuaţi în aceeaşi manieră.

Ştiu, nu sunt de-o moralitate impecabilă, cerându-vă să amplificaţi un posibil scandal cu nişte colegi de breaslă, însă sunt absolut scârbit de propaganda intensă şi continuă din ultimele luni, îndreptată împotriva lui Băsescu şi a gloatei lui de – fără îndoială – incompetenţi şi mincinoşi.

Asemenea ţie, doar în turul 2, recunosc faptul că nu mi-am făcut datoria de cetăţean conştiincios, renunţând la a mai merge la vot şi a mă bucura de puţinele grade Celsius din atmosferă, în timp ce avansam în pas de furnică la cozile secţiilor speciale, căci am omis să amintesc că sunt biet student al ASE-ului de 1 an şi jumătate. Ţin să menţionez că în primul tur, însufleţit de prestaţia domnului cu cei mai albaştri ochi din cei 3 candidaţi, pe numele său Crin Antonescu, am hotărât să-mi exercit dreptul firesc de a pune ştampila acolo unde mă duce capul, şi cum nu sunt fanul prostănacului, şi în acelaşi timp sufăr şi de rău de mare, am considerat că potrivit ar fi să-l aleg pe reprezentantul PNL-ului.

Toate bune şi frumoase, doar că entuziasmul meu politic din primul tur nu a fost împărtăşit decât de vreo 20% din totalul electoratului, ceea ce l-a scos din peisaj pe Crin Antonescu. În ceea ce priveşte ieşirea în decor a acestuia, nimic surprinzător, însă ceea ce a urmat a fost de-a dreptul penibil şi absolut jignitor la adresa întregii populaţii.

Conştientizez că românul s-a născut cu fotbalul şi politica în sânge şi mai ştiu că la aproape 21 de ani nu deţii prea multe diplome în CV, cu atât mai puţin cea a experienţei de viaţă, lucruri ce ar putea explica o oarecare naivitate de ordin politic în ceea ce ma priveşte, însă cu toate aceste lipsuri de care dau dovadă, pot să văd clar şi despicat când cineva încearcă să joace alba – neagra pe banii şi timpul meu, iar domnul Antonescu asta a încercat să şi facă, reuşindu-i doar pe jumătate, căci în turul 2, a-mi fi scuzată expresia, i-am tras-o, şi eu, şi vreo 50,33 de procente de români care au votat pentru răul cel mai mic. Mai exact, după cum văd eu, România a ales între un hoţ şi un prost(ănac), lucru care exemplifică în mod perfect zicala : S-a întâlnit hoţul cu prostul.

Nu vreau să iau apărarea găştii de incompetenţi portocalii, în frunte cu Băsescu, dar nici pe departe nu doresc a fi condus de băieţii veseli din spatele lui Mircea Geoană, care a dovedit, daca mai era nevoie, că Iliescu este şi va rămâne, de-acum străbunicul înţelept al politicii româneşti.

Din păcate, pentru Crin Antonescu, acesta şi-a semnat sentinţa odată cu subjugarea la plugul PSD-ist, condus magistral de guzgani, ţigani, cefe late şi moguli manipulatori.

Şi pentru că am deviat de la subiectul iniţial, legat de echipa antenelor ofuscate de încă un eşec răsunător, aş dori ca în postura de telespectator liber să-mi exprim dezaprobarea faţă de amatorismul prezent seară de seară la Sinteza Zilei, amplificat de avocatul dreptăţii şi adevărului, acest Mircea Şpagatul Raţiunii Badea, care de la măsuţa lui, împarte poveţe şi mângâie părinteşte creştetul poporului român.

În final, mărturisesc că am simţit nevoia să mă adresez unei persoane cu care împart aceleaşi puncte de vedere în ceea ce priveşte situaţia politică românească şi nu-mi rămâne decât să vă urez, ţie şi întregii echipe, mult succes în continuare şi nu renunţaţi să taxaţi prostia şi fudulia unora. Că până la urmă doar astea se plătesc negreşit.

Cu stimă,

Pera Cristian

Multumim inca o data Cristi si promitem sa nu ne lasam! iti facem cadou o piesa care mie mi-a placut mult, am si promovat-o la kiss. Din pacate, colegii mei de la 21 si zu au considerat ca nu e interesanta! Dinculescule, Tesiule treziti-va mai exista si altceva in afara de Inna sau Pitbull!

172 Comments
  • jocker12
    Posted at 00:24h, 11 decembrie

    cred ca tinerii care cinta acest cintec nu au auzit niciodata „Noi in anul 2000” cintat la emisiunea pentru pionieri, duminica dimineatza…. din cite ii aduc aminte rubrica se numea „miini indeminatice”…. eeee Sherban, ce melancolic eshti…. hehehehehe…..

    trebuie sa recunosti ca si clipul e facut ok, sa iti aduci aminte de vremurile alea!

  • moldo.ro
    Posted at 00:46h, 11 decembrie

    Intr-adevar domnule Huidu ati dat dovada de o obiectivitate, de o sinceritate, de o puritate cum nu gasesti in televiziunea romana, din pacate. Cu parere de rau spun ca televizorul a ajuns (zic eu) cel mai important „lucru” de indobitocire, de mintire si de manipulare a maselor. PACAT! Tineti-o tot asa. Va salut cu respect!

  • un copil
    Posted at 01:01h, 11 decembrie

    bravo cristi!si felicitari voua , carcotasilor, ca ne dati un motiv sa deshidem telvizorul.Din pacate, in situatia lui, infectati seara de seara de „satelitii” de la antene, suntem foarte multi.O singura curiozitate am: oare moderatorii de la antene(Gadea, Firea, Badea, Ciutacu si multi altii) chiar cred ceea ce afirma si sustin cu tarie pe posturi sau sunt platiti si joaca doar un rol?!

    intreaba-i pe ei, in ambele situatii sunt de un sinistru inimaginabil!

  • mickey999
    Posted at 01:29h, 11 decembrie

    Hmmm…toata viatza mea am ascultat (si inca o sa mai ascult!) numai heavy metal adevarat insa melodia asta cam rupe inima in romanashi. Gata cu melancolia , heavy metal is the best , we say fuck to all the rest.
    In alta ordine de idei demente, palida si deja rasuflata incercare de manipulare media cu iz invechit de „Fox News” (daca iti aduci aminte cum a cishtigat Bush a doua oara alegerile in USA)) n-a tinut deloc sau probabil ca nu a putut fi aplicata in contextul romanesc.
    Asta nu pentru ca americanii ar fi mai naivi decit romanii si nici pentru ca romanii ar fi mai istetzi decit americanii.
    Nuuu, nici vorba!
    Pur si simplu romanul stie ca nu mai are nici o scapare. Chiar si politicienii romani si-au dat seama intr-un tirziu ca nu exista scapare nici macar pentru ei. Romania e prea mica si cu totii am/ati/au avut grija sa o fac/em/ti/a extraordinar de neincapatoare. S-au aruncat gunoaie (din interior si din exterior) in Romania ca intr-o pubela fara fund pina cind, iaca na, pubela s-a umplutara fratzica si nimeni nu mai are loc ‘colosha!Si inca nimeni n-are chef sa desfunde umblatoarea ca deja e prea tirziu. Mai bine sapi alta groapa si faci alta cacastoare.
    S-a vrutara Europa cu orice pretz insa nimeni n-a intzeles ca una bucata Europa mare = vreo 2 stapini + restul sclavi.
    Fix-pix daca numele presedintelui e Geoana sau Basescu. Ambii au ordine precise…”futetzi tot , furati cit mai putetzi ca peste 5 ani tragem linie si schimbam stapinii pe veci!”
    Cred ca astia sint ultimii 5 ani de viatza buna in Romania. N-am pus ghilimele pentru ca peste 5 ani , ceea ce traiti azi v-a fi considerat atunci cu mult mai bine.
    Fenta aia cu „Romani, vi se pregateste ceva!” trebuie transformata in (ca sa sune exact cum trebuie in mintea lui romanake )…”Romani, vi se pregateste ceva! Da’ stati linistitzi ca nu numai voua!”
    Intr-un comentariu mai vechi am spus clar ca numele viitorului presedinte va fi ceva cu „…escu”.
    Ce dracu’? Chiar nimeni nu pricepe cum sta joaca cu dinsa’ntrinsa?
    Am senzatia ca de-altfel e ultimul presedinte roman (nu ca om ci la numaratoare).
    Noroc bun … deocamdata.

  • manu
    Posted at 01:30h, 11 decembrie

    Buna Serban!

    Felicitari pentru consideratia acordata acestui tanar student. Viziunea lui o impartasim multi dintre romani.

    Prin aceasta postare demonstrezi moralitatea si instruirea celor care urmaresc Cronica. Avem mai sus dovada ca tinerii pot sa se exprime gramatical corect, pot sa faca o argumentare precisa, detin un limbaj elevat si au spirit de responsabilitate.

    Eu m-as revolta daca tu si Misu ati inceta lupta cu ridicolul din TV si prostitutia politica.
    Urmarind Cronica simt ca respir un aer curat, este ca o gura de Oxigen de pe Ceahlau. 🙂

    Eu incerc sa vad partea buna a lucrurilor. Sunt onorata sa am modele de urmat oameni ca Robert Turcescu, Mihai Gainusa, Serban Huidu, Andrei Gheorghe, Andi Moisescu. Am mentionat 5 oameni care ma fac sa-i ascult cu placere, sa le citesc articolele si debitatiile; mai mult: sa fiu mandra ca sunt romanca.

    Gandeste-te ca noi, cei de 21 de ani, avem nevoie de indrumare, avem nevoie de oameni care sa ne deschida orizontul de cunoastere. Multi suntem fragezi in gandire si naivi. Ma regasesc in scrierile tale si vreau sa iti multumesc pentru ca prezinti realitatea cruda intr-un mod mai usor de digerat de o minte netulburata de valurile vietii.

  • icsa
    Posted at 01:48h, 11 decembrie

    Da,daa… si mie-mi plac mult „debitatiile” :)) voastre…. si…. pupicei dulci si „tine-ti-o tot asa” puncte puncte si desigur „sunte-ti cei mai dragutzi;xx :-@

  • Victor B
    Posted at 03:25h, 11 decembrie

    Majoritatea studenţilor se regăsesc în mesajul trimis de Cristi. Asemenea lui am votat cu Antonescu, fiind vrăjit de promisiunile unei „revoluţii”. Crin a dat cu băţul în baltă şi asemenea unei curve a trecut la clientul cu mai mulţi bani.
    Melodia e superbă!

  • eduard
    Posted at 08:37h, 11 decembrie

    Nu cred că tinerii de 21 de ani pot schimba viitorul .Eu am aproape 21 de ani și am avut ghinionul să mă învârt în ultima vreme în cercuri politice.Mă refer, prin rude , prieteni de familie .Mereu am încercat să demonstrez că , comunismul a fost cel mai mare rău al omenirii creat vreodată , mereu am vrut să demonstrez ca toți oamenii sunt egali , mereu am încercat să demonstrez că democrația înseamnă libertate și că libertatea e mai presus de orice.Dar mereu am auzit aceleași lucruri . Unii oameni sunt MAI egali decât alții ( asta pentru cine înțelege) , democrația există doar în dicționare și așa mai departe.Mă așteptam la cei bătrâni să spună aceste lucruri , dar și copiilor lor gândesc la fel,pentru că sunt educați în același stil.Așa că din păcate nu văd o schimbare majoră în România peste 30 de ani când unul de generația mea va ajunge la putere.El probabil va fi odrasla unui monstru care rupe în două România de azi . Oricum vă respect din toată inima și încerc alături de voi să aduc o schimbare în țara asta oricât de mică e ea .Felicitări pentru promovarea melodiei lui Guess who , chiar azi i am cumpărat albumul , numai așa pot să susțin muzica românească și o pot ajuta să crească .

  • Weigela
    Posted at 09:05h, 11 decembrie

    Nu-mi vine sa cred cata putere de manipulare au acesti oameni. Cat de inversunati si plini de ura sunt! Nu-mi vine sa cred cat sunt de transformati si transfigurati!

  • Der Kommissar
    Posted at 09:15h, 11 decembrie

    Oamenii ca stimabilul Domn Pera Cristian sunt reactivul care mai tine in viata speranta ca poate candva cumva lucrurile vor incepe, macar incet si trist, sa se schimbe. Probabil majoritatea oamenilor ce urmaresc acest coltisor de lume au realizat demult calitatile „divine” ale romanului si au mai realizat ca nu sunt doar o manifestatie post revolutie ci o „mostenire genetica”. Cu toate acestea ma bucura faptul ca sus mentionata speranta nu moare si nici speranta ca astfel de oameni vor reusi sa scape nepatati de o gandire post comunista si mai mult decat atat ma bucura faptul ca astfel de oameni au curajul sa spere ca isi vor construi un viitor aici si nu sunt demult in avion catre alte meleaguri.

    Multumesc Domnule Pera Cristian precum si voua Carcotasilor ca ati mai pus un zambet sincer pe fata unui om si i-ati mai dat inca o raza de speranta.

    P.S. Dans!

  • Ioan
    Posted at 09:17h, 11 decembrie

    Iti pui cunoscutii sa te laude? Sclavii lui Voiculescu fac bani grasunule! Panaramelor: dans!
    nu fac cretinoidule, consuma! antena 3 papa 3 milioane de euro pe luna. noroc ca are varanul de unde sa suga banul!

  • adriang
    Posted at 09:39h, 11 decembrie

    Bun, dar apropo de muzici, de ce dai aproape numai melodii infantile si primitive la Kiss FM, daca esti asa rocker? Se vede ca uneori chiar si voi faceti misto de ele in emisiune. N-au nici macar bas, nici acompaniament, doar o melodioara de 3-4 sunete de sintetizator, mai mult o formula ritmica, si o voce care-i tot asa. Si un copil de gradinita ar putea insaila asa ceva. Fata de astea, pana si manelele sunt muzica. De ce dati asa ceva, Serbane, cand sunt atatea muzici bune sau macar decente in toate genurile?

    radioul este o afacere privata comerciala, deocamdata nu se poate asa ceva, dar in viitor promit sa fac si un radio Rock

  • Georgescu Ionut
    Posted at 09:59h, 11 decembrie

    Alte replici, alte idei, si eu din pacate, tot nu am apucat sa vad ultimele 2 emisiuni ale voastre.Asa ca o sa fac acest comentariu pe seama a ceea ce credeam despre voi pana aku 2 saptamani.Din cate am inteles, in emisiunea de saptamana asta, ati pus in sfarsit(cineva) nuiaua pe antenisti mai clar, cu nume ,cu activitati cu , tot tacamul.Eu nu inteleg un lucru, stiu ca exista un soi de Consiliul Jurnalistilor sau mama lui, ceva in sensul asta, condus de CTP, de ce mama naibii nu se sesizeaza si ei, oficial , impotriva acelui cap de sfecla cu ochelari(pe care daca-l prind il bat de-i sare toata religia-n el)numit Gadea.Ce mama dracului, nu e evident ca struto-camila aia oribila,impreuna cu toti fii de bolsevici de pe la antene sunt nu doar partinitori,ci activisti de partid ai PSD-ului?Cat despre Cristi asta de a trimis „vorbili”, ma bucur ca mai sunt baieti isteti in Romanica, si, asa, amarati cum sunt/em,cunoastem si mirosim tot cacatul de-l emana fatarnicii si laudarosii care din pacate se bucura de foloasele unei societati injuste!Beleaua lor este ca, omului destept ii este de ajuns doar aerul si apa(hai si mancarea), pentru ca in rest se poate face fericit pe sine si pe altii si fara masini/bani/case/cluburi/curve/petreceri…samd.Prostu-i prost pana o muri, indiferent ca moare si intra seif(vezi tiganul ala de la tv) sau in cotet.Cat despre Kiss Fm,frateee, da-l in masa de playlist ca v-am schimbat de mult cu Guerrila, housereala s-a terminat pentru multi oameni verticali,Ina/bina/trina, da-le-n mamicuta lor de storfix, sa faca alte meserii, de muzica se ocupa destui profesionisti.
    Hai sanatate ca am treaba, si iar mi-ai furat juma de ora cu blogul tau Serbane.Pa!

  • Spk
    Posted at 10:08h, 11 decembrie

    Salutare. E prima oara cand comentez pe blogul tau, desi il vizitez de f mult timp am preferat sa asist pasiv :)) la discutiile de aici. Serbane, in primul rand vreau sa te felicit pt ce faci tu aici, pe blog, adica sa schimbi ceva, sa deschizi ochi, iar daca doar 1% din cei care intra aici incep sa vada altfel jegul asta de tara si intrevad macar o sansa pt Romanica, in viitorul apropiat sau nu, e de ajuns. Este laudabil faptul ca de 10 ani si tu si Gainusa ati ramas la fel de verticali si sper sa ramaneti la fel inca 261 de ani :). Cred cu tarie ca schimbarea incepe de la noi, de la generatiile care si-au petrecut mai mult timp in afara comunismului decat in el, dar nu avem nicio sansa daca dinozaurii politicii romanesti nu se dau la o parte sau nu sunt dati la o parte. M-am saturat sa fiu mintit, m-am saturat sa fiu dus cu zaharelul, nu vreau sa plec din tara ca sa simt si eu ca traiesc, nu vreau sa le mai dau bani ca sa munceasca mai putin decat stau eu in concediu, am avut o „revolutie” in care au murit oameni nevinovati, oameni care au vrut o schimbare, iar noi, ca si popor ne batem joc de sacrificiul lor. Cred ca am mai avea nevoie de cel putin o revolutie, de data asta pe bune, daca se poate, ca sa traim cu adevarat liberi in tara noastra, iar piesa lu’ Guess Who ilustreaza cel mai bine ce simt. Dar sa lasam frustrarile. Cea ce vreau sa spun este ca, alaturi de Bendeac si Cabral(citeste-i daca nu o faci deja), faci ceva extraordinar, minunat. Respect.

    multumim, pentru voi facem!

  • Southern Star
    Posted at 10:42h, 11 decembrie

    Buna Serban,
    Vezi, de asta ma uit la Cronica si citesc blogul tau, pentru ca ma regasesc in absolut tot, bravo Cristi ai exprimat tot ceea ce simtim noi cei care gasim o speranta miercuri seara in singura emisiune care tine cu noi, tinerii care nu ne gasim drumul, dar nu ne lasam manipulati de televiziunile mogulilor.
    Eu sincer sunt fan heavy metal de cand ma stiu dar piesa asta este super, spune tot, bravo tie Serban ca o promovezi, merita.
    Imi amintesc acum 10 ani eram intre liceu si facultate, nu prea aveam viziuni, nu imi pasa inca de politica, imi amintesc cum tata, un om inteligent si calculat, se uita la o emisiune cu balbe din televiziuni cu un tanar care spunea niste lucruri pe care altii nu indrazneau, am stat si eu sa ma uit odata si am ramas fidela Cronicii de atunci. Multa vreme am crezut ca sunt singura cu gandurile mele, singura in crezul ca ceva nu este bine in tara, nu aveam cu cine sa vorbesc despre asta decat cu tata, dar in Cronica am gasit tot, raspunsuri, sprijin si dovada ca nu eram singura, ca mai sunt multi ca mine, nu-mi imaginez o saptamana fara Cronica nu stiu ce m-as face. Ii multumesc lui tata azi pentru ca a stiut sa imi arate ce merita vazut si ce nu, m-a invatat ce e bine si m-a invatat sa nu cred in manipulari, si multumesc tie Huidu ca ai fost acum 10 ani acolo si ai avut puterea sa spui lucrurilor pe nume, va multumesc ca nu v-ati lasat si continuati sa fiti la fel de directi si de impartiali desi stiu ca nu este usor.
    Azi am inceput sa simt din plin efectul politicii asupra vietii mele si incerc din rasputeri sa raman pe drumul „cel bun” iar Cronica ma ajuta enorm in asta, totusi nu pot sa fug ca un las trebuie sa incerc sa imi tin capul sus si sa tin piept oricarei greutati, ajutor am!
    Va multumesc pentru tot ce ati facut in acesti 10 ani pentru mine si tot ce pot sa cer este sa nu va lasati niciodata!
    Va iubesc si va respect enorm!

  • raffael
    Posted at 10:42h, 11 decembrie

    Buna dimineata.
    Domnilor, de la Cronica, nu mai trebuie sa ma repet ca ma regasesc in asentimentul vostru ci doar ca imi pare rau ca nu am ocazia sa va cunosc si personal. Dar poate cine stie…Apreciez deschiderea catre dialog a voastra catre toti dar mai ales catre cei care gandesc si facandu-le public trairile si sentimentele. Nutresc speranta ca asemenea acestui tanar mai sunt nu multi, foarte multi oameni in tara asta care inca nu au renuntat sa mai creada ca poate va fi mai bine. In acelas timp, recomand tuturor celor care isi pierd timpul „intinzand” antene sa renunte a mai crede ca natia romana inca este inca in letargie si ca unii dintre „postantii” acestui blog sunt partinitorii vostrii.

    In alta ordine de idei: am asistat aseara la un dialog intre „dreapta” si stanga”. Printre ei si un tanar putin trecut de 20 de ani, care sustinea cu inversunare „cat de dulce este rosia”. L-am lasat sa fabuleze, dupa care i-am explicat cate ceva din cele traite pe propia piele, asta in conditiile in care sa-mi fie cu iertare expresia „el nici macar nu era pe teava”. Spalarea creierului la unii oameni functioneaza perfect. Cu cat stai mai aproape de ei cu atat risti sa ajungi sa crezi ca tot ce ti se spune este adevarat. Asa s-a intamplat si cu acest tanar.

    L-am intrebat daca stie ce inseamna sa fii dat afara din facultate de la teatru (tatal meu) si ulterior matusa tatalui meu pe considerentul ca parintii lor sunt opozanti ai regimului; l-am intrebat cum s-ar simti daca tatal lui ar fi fost constrans cu demisia daca nu intra in PCR, lucru pe care tatal meu l-a trecut cu demnitate; l-am intrebat daca stie ce a insemnat gulagul romanesc si daca s-ar trezi intr-o dimineata din proprietar, chiarias…l-am intrebat daca i s-a intamplat sa fie suspectat a fi terorist si perchezitionat in bataia pustii, calatorie de groaza cu trenul cu atentionari de genul linie ferata dinamitata si multe altele…Eram un amarat de elev de 18 ani pe care il prinsese revolutia plecat din orasul natal in banchetul de sfarsit de liceu si se intorcea speriat spre casa. L-am intrebat daca stie de ce au murit oamenii aia nevinovati si cine a „concertat” toate aceste lucruri…unii dintre ei SUNT printre noi; a plecat fara sa mai sufle un cuvant.

    Ei bine din pacate, acesti artizani ai manipularii au reusit sa atraga in jurul lor cat mai multi astfel de tineri pe care „i-au dirijat” cum sa gandeasca si de aici si pana la a vota „pe cine trebuie” a fost extrem de simplu. Da domnilor, unii chiar s-au dus sa voteze, convinsi de aceste „idealuri”. Imi doresc ca (scuzati cacofonia), copii mei sa nu ajunga in postura acestui tanar despre care aminteam, care pana la urma nu este decat un nevinovat.
    Va multumesc.

    sentimentul anticomunist este foarte pronuntat la romani. Dealtfel eu cred ca un punct important al pierderii alegerilor de catre Geoana a fost deplasarea de la Timisoara. Basescu(care a fost si comunist, si probabil si agent al vreunui serviciu cat a lucrat la Anvers) a stiut sa speculeze imediat acest sentiment! nu ca el ar fi mai breaz dupa cum spuneam.

  • Lyleeshor
    Posted at 10:48h, 11 decembrie

    E offtopic ce scriu, probabil nu am dispoziţia necesară să vorbesc despre politică în dimineaţa asta şi probabil nu aş fi reuşi să mă exprim la fel de bine ca şi Cristian…dar îi împărtăşesc opiniile 100%.
    PSD nu propune decât un alt regim dictatorial, care însă acţionează prin mass-media. În rest, aceleaşi constante.
    Vroiam să mă leg de melodie, este extraordinară…mesaj, videoclip….parcă te atinge….şi e trist că speranţele revoluţionarilor din 89 nu s-au îndeplinit nici pe departe.
    S-a ales praful de tot…în curând ăştia nu o să mai aibă nici de unde să fure!

  • Lyleeshor
    Posted at 10:51h, 11 decembrie

    *reuşit (scuze, am făcut o mică greşeală de scriere, din grabă)

  • danyla
    Posted at 10:52h, 11 decembrie

    E jenent ce se intampla ! Ce declaratii de simpatie ! Cata adversitate impotriva „comunistilor”! … care in mod paradoxal sunt mai multi in PDL. Daca acesti comunisti au impilat natia romana, aflati ca Basescu a fost un comunist mai mare decat Geoana si mai mult de atat a fost si securist. Tot Base pe care voi il pupati direct in cur, este si cel mai mare mogul din Romania, fiindca prin organizatia fascista numita PDL, detine controlul a tot ce misca in tarisoara asta. Mai vorbim peste 6 luni ! Vom vedea atunci de partea cui mai sunteti !

    ai dreptate, dar nu asta discutam aici, de partea cu i suntem! Eu sustin ca antenele si realitatea plus coalitia moguluilor i-au mai dat un mandat! atat! cat o sa fie de rau de aici inainte om trai si vom vedea, oricum bine nu o sa fie! A si nu pupam in cur pe nimeni, putem sa dovedim!

  • bogdan
    Posted at 10:53h, 11 decembrie

    bai fratilor, daca nu va place de sclavii aia, dc va mai uitati la ei?presupun ca daca spuneti ca in fiecare seara fac propaganda anti marinar, inseamna ca va uitati la ei.vi s-au blocat telecomenzile pe antena3,cumva?
    cand marinarul a facut guvern cu psd-ul(acum un an se intampla asta, nu acum 100),atunci nu erau in psd iliescu, marean si toti ceilalti?deci toti cei care ati votat anti-psd, o sa va cam luati teapa daca marinarul mai pune de o alianta mica cu psd.in campanie, patriciu era mogul, conducea pnl-ul…cand marinarul l-a sunat pe tariceanu(pe care pana acuma il socotea cel mai corupt din tara),patriciu nu mai conduce pnl-ul?inca o data, cei care ati votat anti psd a-ti cam luat teapa.
    cat despre impartialitatea carcotasilor…mie mi se pare ca sunt umpic pro marinar…
    un tanar

  • danyla
    Posted at 11:10h, 11 decembrie

    A !… Inca ceva ! Spiritul acesta revolutionar, nu este cumva nefiresc ? Stiam ca toate revolutiile din istorie au fost indreptate impotriva sistemelor care oprimau masele. Ceea ce incercati voi sa faceti nu are legatura cu lupta impotriva comunistilor, care au disparut acum 20 ani, este vorba mai degraba de sustinerea unei gasti, care se bate cu pumnul in piept ca lupta pentru dreptate, cand colo ea reprezinta o structura mafiota care interpreteaza legea asa cum le dicteaza lor interesul. Am fost membru al acestui partid si stiu ce vorbesc.\corect ce spui, doar aia cu comunismul nu o inghit! nu a murit acum 20 de ani, e in noi, ne mananca si ne roade pe interior! Nepotii nostri vor fi liberi de comunism. adica a doua dau a 3-a generatie!

    As vrea sa traiti si voi ca noi si mai vorbim atunci ! Cand privesti de sus in jos nu se vede la fel ca atunci cand privesti de jos in sus !
    depinde la cine te referi….noi suntem oamnei normali si rezonabili pe deasupra!

  • Lucy
    Posted at 11:19h, 11 decembrie

    Eduard,

    Cred ca din start pleci de la premisa gresita:nu toti oamenii sunt egali. Nu suntem egali din secunda in care aterizam in viata,si dam nas in nas cu lumea exterioara. Pur si simplu. Dar cred ca toti oamenii au dreptul la fericire, succes, bunastare etc. Doar ca astea-fericirea, succesul, bunastarea adika- depind de fiecare ca entitate. Nimeni nu-ti poate schimba circumstantele vietii decat TU.Nici un presedinte,guvern nu poate face asta.E vorba de efort personal.
    Just my 2 cents!

  • Doggy
    Posted at 11:19h, 11 decembrie

    Asa cum au mai afirmat si altii pe langa tine, antenistii l-au facut pe Base presedinte pt. a doua oara. Greseala lor a fost ca au crezut ca inca mai au efect manipularile de tip TVR din zilele revolutiei (stii, acele zvonuri cu teroristi hiperbolizate si amplificate pana peste limita penibilului)… Mi-au creat aceeasi impresie… Dar nu mai e nimeni atat de naiv sa puna botul… Am gasit un filmulet pe net, care e reprezentativ pentru cum s-a desfasurat toata campania si rezultatul alegerilor… enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=o2VwnBU1-iU

  • Eugen
    Posted at 11:25h, 11 decembrie

    Multam si pentru scrisoare, dar mai ales pentru clip. E demential!

  • Traian O
    Posted at 11:37h, 11 decembrie

    Felicitari Huidu’le pentru emisiunile facute. Nu am ocazia sa vad emisiunea live de peste ocean, dar recunosc ca deabia astept sa o vad in reluare pe net. Am plecat in 2001 la varsta de 13 ani din Romania, si intrun fel trebuie sa le multumesc parintilor pentru alegerea facuta. Nu am votat pana acuma in nici o alegere din Romania si recunosc ca si pasaportul mi-a expirat de prin 2005. Dar eram cat pe ce sa ma duc sa imi fac altu pentru aceste alegeri. Nu din cauza ca Basescu ar fi mai breaz. Dar pseudo jurnalistii astia de la antena international (3 in romania) mau bagat in agonie. Ura care o poarta pentru acest personaj m-a facut pe mine (Unu care inafara de echipa de suflet nu am nici o tangenta cu romania) sa ma scoata din casa ca sa merg la vot. Si aveti dreptate…. a fost ca un boomerang, ia lovit direct in figura inapoi.
    Trebuie sa recunosc In gura presei pe 7Dec a fost PRICELESS 😀
    Oricum, multumesc mult ca existati, si tineti-o tot asa, va mai tin minte de acum 10 ani cand erati 10 minute pe zi. Va mentineti extraordinar!

    va dati seama? asta ,care e american deja, a fost afectat de activitatea Antenei 3 si era cat pe ce sa-si faca pasaport sa-l voteze pe Base, ce sa mai spunem de astia din Romania care il si au pe Voiculescu langa! Incredibil!

  • aradean
    Posted at 11:54h, 11 decembrie

    In primul rand pe Crin Antonescu l-a condamnat toata media din Romania.Nimeni nu i-a acordat macar o sansa.Antenele il pupau prea mult slabind foarte mult sansele ca cei anti antene sa il voteze,voi spuneati ca oricum nu se schimba nimic,b1 tv era probasescu,la fel otv deci slabe sanse si de acolo.Fiecare trust o stie pe a lui…dar fiecare e „impartial” in felul lui.Nu credeti ca e timpul sa lasati si pe altii sa-si decida soarta?
    Poate si el era la fel,poate era mai rau cu el la putere dar merita o sansa…(chiar si numai pt ca multi tineri au crezut in el)i-ati luat-o voi din massmedia care va credeti mai destepti decat toti la un loc.

    fiecare va laudati ca de fapt voi sunteti cei care stiti si ca de fapt dupa parerea voastra ala nu poa’ sa schimbe nimic,altu’ e comunist sau ca alalalt e dictator.Lasati dracu’ lumea sa aleaga ceea ce vrea…fara apropouri subtile sau directe pt ca fiind persoane publice influentati foarte multa lume.

  • Oana
    Posted at 12:05h, 11 decembrie

    pt Ioan: neicusorule, da! isi pune Serban cunoscutii sa il laude, pt ca are multi „cunoscuti” – fani ai emisiunii care nu sunt indobitociti ca pensionarii care adulmeca televizorul pe antene si realitatea si cad prada tehnicilor de manipulare in masa. Hai, te rog, nu mai fi frustrat!

  • claudiu
    Posted at 12:15h, 11 decembrie

    Serbane,
    Stau in Belgia de 15 ani dar urmaresc tot ce se intimpla in Romania. Inainte de 6 dec, mi-am spus ca, daca iese Prostanacul, nu ma mai uit in viata mea la antene. Dar acum, le ADOR. Rad cu lacrimi cum se chinuie acum micutii sa ne explice ca s-a furat la alegeri, cum ne spune Badea ca-l doare in cot ca a iesit Base, dupa atata lupta, cum spune balosul de Ciutacu ca Romania nu mai este tara lui, cum i-o suge Gadea lui Antonescu, cum urla Radu Tudor ca securitatea controleaza tot ce misca in tara etc. Expresia „mori in chinuri” s-a inventat pentru ce fac ei acum, e o placere sa-i vezi in agonia lor. In concluzie, deocamdata Antena3 e cel mai tare post de comedie acum.
    Felicitari pentru emisiune si nu uita, „hai Stiinta”
    asa este: cel mai bun post de comedie! Macar aia de la Realitatea au cotit-o! antenele merg inainte!

  • Schumi
    Posted at 12:26h, 11 decembrie

    Din pacate o sa mai treaca multa multa vreme pana cand, macar de dragul unei amarate de aparente, politica o sa devina ceea ce si trebuie sa fie, adica o scena de discutii la nivel public unde, la capatul procesului, se iau si decizii care implica o tara intreaga. Numai acum ne putem noi da seama cat de mult rau au facut cei 42 de ani de regim totalitar, in care oamenii nu au fost nici invatati nici lasati sa gandeasca, ci doar sa li se bage totul pe gat.
    A inceput sa apara spiritul critic, dar acesta, ca sa fie cu adevarat util, trebuie sa fie si informat. Tocmai pentru ca, spre deosebire de fotbal, la politica nu se pricepe toata lumea, dar din pacate decide toata lumea. Si, din moment ce decide toata lumea, eu zic ca acea lume trebuie sa decida in cunostinta de cauza, nu dupa ureche. Decat sa stai sa primesti mura-n gura informatii sau pareri de la TV, mai bine te duci si ti le cauti singur. Sunt de parere ca orice cetatean responsabil, ca sa priceapa spre ce ar trebui noi sa tindem din punct de vedere politic, trebuie macar sa frunzareasca cel mai plapand manual de stiinta politica sau educatie civica. Apoi poate sa se uite si sa fie nemultumit de cutare sau cutare politician, de ce zice, de ce face, etc. Pana atunci sa spui ca toti sunt hoti, imorali, marlani, si asa mai departe, parca nu e suficient…

  • andy
    Posted at 12:37h, 11 decembrie

    biet student al ASE-ului?
    are talent de jurnalist, sunt de acord cu el RO nu mai are nici o sansa.

  • bogdan
    Posted at 13:12h, 11 decembrie

    serbane, din pacate suntem pe un drum fara viitor. tara asta nu mai are nici un viitor…iar cei care impartasesc sperantele si ideile lui cristi (si astia suntem destui) nu mai au cheful, puterea, dorinta de a schimba ceva. ar fi frumos sa iesim in strada si sa oprim hotiile din tara asta, sa scapam de prostie, de incultura, dar nu cred ca am avea sorti de izbanda.

    pacat! imi pare sincer rau ca nu am plecat din tara cand am avut ocazia. am vrut sa raman, sa termin facultatea (pe care am terminat-o de curand), dar nu-mi pot gasi un loc de munca prin care sa-i asigur un viitor bun baietelului meu. asta este tara in care traim!

  • Bogdan
    Posted at 13:41h, 11 decembrie

    salut vecine,

    Ar fi trebuit sa ramaneti o emisiune de divertisment.

    Parerea mea.

    Nu va prinde implicarea in „mocirla” politicii.

    Ma uit cu aceeasi placere atat la Gadea, Ciutacu, cat si la voi. Nu mi se pare in schimb foarte ok faza cu poza lui Victor Ciutacu si comentariul tau…

    Tipul asta nu e chiar venit cu pluta si as vrea, dar nu cred sa se intample, o confruntare intre voi 2.

    Rgds,

    Bogdan

    oricand cu placere, cuvintele le are, argumentele ii sunt straine, si inca ceva: nu e obiectiv! pentru un om de presa asta e esential!

  • george
    Posted at 13:53h, 11 decembrie

    adevarate versurile!!! chiar ca nu ne-am nascut in locul potrivit… jumatate din copilarie mi-au futut-o comunistii, jumatatea cealalta tranzitia lui Ilici, si acum trebuie sa pupi in cur tot felul de dobitoci ca sa faci bani si sa nu-ti pui in pericol familia… Oare copiii nostrii se vor naste in locul potrivit??? 🙁

    sa speram, altfel la ce bun „futaiu”l pe care l-am luat noi, ca sa te citez!

  • tequila_cu_varza
    Posted at 14:12h, 11 decembrie

    Imi e teama ca oameni precum ACUM studentul in cauza, peste cativa ani nu o sa mai existe, asfixiati de grijile materiale si cotidiene…care au darul de a ucide idealuri, vise , idei corecte 🙁

  • Laura
    Posted at 14:33h, 11 decembrie

    M-ai facut sa plang!Uite asa, de una singura in fata calculatorului, ascultand melodia asta si uitandu-ma la copiii care mananca banane tinute in ziar pe dulap sa se coaca(oh Doamne!).
    si pe mine m-a impresionat cadrul ala, desi toti copiii aia din clip cred ca habar nu avea ce insemnau bananele invelite in hartie! Si eu mananc 1 kg de banane odata, si chiar daca nu mai au gustul ala bun de castraveti verzi, parca imi e frica sa nu mi le ia cineva! sechelele copilariei!

    Mi s-a mai intamplat asta acum cativa ani, dupa ce intr-o sala de cinematograf mica cat o nuca, aflata la capatul unei scari in spirala, fata in fata cu toaleta, am vazut prima oara „Occident”. Paranteza: s-a stat si in picioare, si pe scari, si pe jos, dar spectatorii au preferat sa vorbeasca intre ei in germana cu accent decat in romana lor curata. Ce voiam eu sa povestesc este ca atunci cand toata lumea radea in hohote pe mine m-a busit plansul(tot in hohote)- se canta „Noi in anul 2000…”
    Baiatul asta avea dreptate, nu numai ca nu ne-am nascut in locul potrivit, dar nici nu ni-l gasim. Orbecaim prin lume cautand negasitul, nestiutul. Si bananele nu mai au oricum acelasi gust!
    asa frumos si trist ai scris!

  • Pera Cristian
    Posted at 14:33h, 11 decembrie

    Salutare tuturor si multumesc pentru cei ce mi-au spus un simplu „Bravo” cu referire la articol. De asemenea, as dori la randul meu sa-i multumesc lui Serban pentru ca a postat textul pe care l-am scris si totodata ma declar surprins de gestul lui, nedorind neaparat a iesi in relief, ci doar a-mi impartasi din gandurile si ideile pe care le-am trait si pe care inca le resimt, cauzate de avalansa de intamplari ocazionate de alegerile prezidentiale.
    Ma bucur ca nu sunt singur in aceasta „lupta” impotriva golaniei si moravurilor usoare, atat in ceea ce-i priveste pe politicieni, cat si pe acei reprezentanti mass-media care seara de seara nu ezita sa isi verse zoaiele intelectuale asupra noastra prin intermediul tv-ului. In fata tuturor celor cu o gandire corecta, coerenta si impartiala, imi scot palaria.
    Iar stimabilului domn „Ioan” ii spun ca nu il cunosc personal pe Serban Huidu si nici nu l-am laudat. Mi-am exprimat cateva opinii strict personale.

  • Angy
    Posted at 14:49h, 11 decembrie

    Subscriu la ce ti-a scris acel baiat. Imi pare rau ca nu am reusit sa vad emisiunea in care a fost invitat Base… Ati putea s-o mai reluati?
    Melodia e f buna! Multumim!

    e pe net la http://www.carcotasii.ro

  • ZaffCat
    Posted at 14:52h, 11 decembrie

    atat de trista e melodia asta pentru un decretel… 🙁

  • Georgescu Ionut
    Posted at 15:36h, 11 decembrie

    OFFTOPIC :Am auzit ca in filmuletu presupus, ala cu Mircea Geoana, cik Gadea ii facea un blowjob! Acum inteleg toate lucrurile

  • vasiauvi
    Posted at 16:23h, 11 decembrie

    Frumoasa melodia!
    Si sunt de acord cu studentul care ti-a trimis scrisoarea!

  • cipi
    Posted at 16:30h, 11 decembrie

    la mizeriile aparute pe antenele si irealitatile marilor hoti, noi telespectatorii nu putem face decat sa schimbam canalul, dar voi sunteti cei care prin emisiune le dati multe palme de se trezesc si romanasii nostri adormiti de atatea minciuni cate scornesc lingaii gen mircea badea etc.
    va rugam sa nu ne lasati nici pe noi dar nici pe ei. multa bafta!!!

  • robert
    Posted at 16:38h, 11 decembrie

    incet, incet razboiul vostru capata tente pdlisto-psdiste! vorbiti cu turcescu, intr-o zi cind e liber sa va modereze o confruntare!

    sa nu mai vinam himere! asta e primul pas al iesirii romanilor din evul mediu!

  • Drog
    Posted at 17:19h, 11 decembrie

    locul potrivit 🙂

  • Mao
    Posted at 17:58h, 11 decembrie

    total de acord,tot respectul.

  • rog3r
    Posted at 18:48h, 11 decembrie

    serbaneee…..ac/dc vin al anu in romania :DDDDDDDDDDDDDDDDD lasati certurile si haideti la concert!!!!!!!!!

  • acidutzu
    Posted at 19:00h, 11 decembrie

    intradevar o piesa foarte simpatica si reala dealtfel, a fost intens promovata si de statia pro fm arad (probabil si Bucuresti), pana una alta de-a lungul timpului sunt catziva artisti consacrati la care voi atzi pus serios umarul, la promovarea lor…cat despre iaurturi …no comment

  • Adi T
    Posted at 19:18h, 11 decembrie

    @Weigela: si cand te gandesti ca acum cativa ani,inainte de sinteza zilei, gadea facea emisiuni de pocaiti, badea alerga dupa laea de la asia pe scena si ciutacu era pe sub masa lui musetescu, aduna firimiturile de la „marile privatizari”. acum nu mai pot de grija tarii

    Tare descrierea, de aia nu au stiut sa faca treaba buna cu Basescu, sunt niste amtori facuti pe chipul si asemanarea varanului cel incompetent!

  • Florin
    Posted at 23:21h, 11 decembrie

    Apreciez punctul de vedere mentionat de studentul de mai sus, pana la urma fiecare are dreptul intr-o democratie sa aiba parerea lui proprie; bineinteles asta nu inseamna ca sunt si de acord. Acum eu nu am 21 eu am un 22 si tot la fel ca si el nu stiu foarte multe, dar un lucru tind sa cred ca il inteleg: sarlatania, perversitatea, pentru ca din pacate, printre calitati dintr-astea am crescut. Prin urmare nu iau apararea nimanui si recunsoc ca nu am avut cum sa votez nici in turul 1, nici in turul 2, dar asta nu inseamna ca nu am avut preferati. Nu sunt din Bucuresti si de aceea ca eu sa votez ar fi trebui sa merg fie in Gara de Nor(o)d, fie la Facultatea de Drept, oricum chin in amandoua locatii. Ideea de baza la mine in cap e una simpla nu cred in mai binem, dar cred ca nu vreau sa mai vad cum un om care pretinde a fi alesul tuturor imi promoveaza oameni ca Udrea ministru sau trompete ca Boc, maini stranse cu Bercea Mondialul, Eba transformata in cea mai desteapta fata din lume si pot enumera la nesfarsit. In acelasi timp nu sunt atat de dobitoc incat sa cred ca de la Geoana curge miere sau ca el e mai capabil decat Basescu, dar macar are decenta de a nu prezenta neregulile ca fiind perfect normale atata timp cat se intampla doar in tabara lui. Nu m-as grabi nici sa il consider pe Crin un pervers…adica un om te acuza si te injura in 9 din 10 cazuri si dupa aceea are principii de dreapta si de stanga? Nu cred, nu pot, mi-ar sangera urechile si ochii daca m-as face ca nu aud sau vad ce se intampla.

    Acum trecand la ceva un pic mai informal,sa stii ca am apreciat si apreciez faptul ca o emisiune buna sau rea rezista la TV 10 ani. Tot respectul meu. Si ai respectul unui om care te-a urmarit de cand erai aproape de varsta mea si emisiunea ta era una dintre cele mai bune concepte.

  • Summer
    Posted at 23:52h, 11 decembrie

    Salut Serban.
    Regret ca atunci cand l-ati avut pe M Geona la voi in studio la radio nu i-ati pus melodia lui Michael Jackson – Stranger in Moscow.
    Se potrivea perfect cu cea facut el

    In fine, vreau sa-ti doresc tie si intregii echipe sarbatori fericite si cat mai putina energie consumata pe teme politice , viata-i prea scurta si nu suntem Badea care toata ziua sta cu gura deschisa si-i baga felix motanul fise sa vorbeasca ca o moara stricata. Omul asta a ajuns sa nu doarma noapte din cauza faptului ca 5 mil de romani au votat cu Base :)) Probabil s-a crezut vreun pui de formator de opinie ….dar de fapt e un frustrat care se crede mare dar de fapt e mic si trist.Si cand ma gandesc ca in timpul facultatii se milogea de profesori sa-l treaca la examene.Mi-a povesti profesorul de informatica de la facultate.Au fost colegi.

    Afara ploua – http://www.youtube.com/watch?v=N67OabdKWr4&feature=player_embedded

    Ciment filmuletul ca sa te citez:))

    „Cei ce nu sunt interesati de politica ajung sa fie condusi de cei ce sunt foarte interesati de politica” .
    Nu mai stiu cine a zis asta dar imi pare rau ca in lumea in care traim aest citat contine mult adevar.

  • anti tortzionari
    Posted at 01:06h, 12 decembrie

    huidule crezi ca potzi sa faci o revizie la articolul tau din iunie 2009
    http://www.serbanhuidu.ro/2009/va-acuz-de-m-am-saturat-de-romania/

    acum in contextul ultimelor evolutii potzi sa faci un fine tuning la acele idei Recunosc ca de 2 ani am incetat sa te mai urmaresc la tv si radio. Eram mega fun!
    de aia nu stii cate revolte am avut impotriva mafiilor tiganesti, a canrilor, a judecatorilor care ii elibereaza, etc pune mataluta manauta si ne urmareste si dupa aia dai cu piatra!

    nu te-am vazut sa te revoltzi la marea infratire cu mafia tiganeasca si manelista a presedintelui tau cu bercea mondialul si the king cioaba
    la fel, nu urmaresti cronica, dar si de necazu asta am zis, si am facut si scceneta mo!

    ii cade parul din nas cand trebuie sa iei atitudine pe TV. s-a dat stop la orice arestari in mafia tiganeasca din oltenia pana dupa alegeri. acum o sa ne fure cu totul masa, casa, purcel catel si intr-o zi si Romania…. Noi avem alte teme de campanie Nu te revolta ca politia politica este rang de politica de stat?Nu pentru ca daca era asa Uniunea nu starea cu maineile in san! ma revolta ineficienta judistiei in cazurile flagrante de infractori care-si fac de cap! deci incompetenta justitiei este ceea ce ma enerveaza! Facem un pariu? NU o sa fie nici un p-d-l-ist arestat cu catusele la televizor. nici macar madam Ridzi? Pe ce ? Pe audienta ta in mega scadere :)) gresit! da-mi o adresa de mail sa-ti trimit audientele…o sa ai o surpriza. Daca tu nu te uiti nu inseamna ca altii nu o fac! Nu te revolta nimic din toate astea? probabil ca nu de vreme ce-ti iei spagile de la tortzionarii astia
    niciodata spaga de la nimeni, si niciodata sclavul cuiva! e lozinca mea pierzatoare! Imi demonstrezi ceva incredibil: in tara asta cei care sunt echidistanti( nu vorbesc aici de Pora sau Moraru-nasu) sunt facuti pri Basescu si uitati intentionat de cate ori l-am atacat si ironizat pe marinar! de la Baseasca aia mica pana la Nutzi cea cu vino incoa! de la mincinosul de Berceanu pana la bordurile lui Videanu!

  • b0gdan
    Posted at 01:41h, 12 decembrie

    Foarte tare mesajul melodiei, respect guess who.
    Serbane, mai mult ca sigur Ioan are creierul spalat de antene… n-ai ce sa-i ceri, atata poate 🙂

  • brutalistu
    Posted at 02:34h, 12 decembrie

    De ce nu publicati/dezbateti si mail-urile care va fac mici si lispiti de haz pentru ca lungiti o aceeasi reteta la infinit tinzand spre viitorul glorios al emisiunii „Lumea lui Gaita*”

    *din ce in ce mai multe si mai multe si mai multe personaje in sceneta personaje absolut ridicole care strica din savoarea piesei. less is more.

    p.s. felicitari pentru piesa. e buna.

    pentru ca toate vin de la tine! la noi in audiente si in cercetarile calitative da altceva! doar nu credeai ca am rezistat 10 ani fara astfel de mijloace! Asa ca Brutalistule baga matale ideile pe care la ai in emisiune ata, pe care nu o ai, pe noi lasa-ne sa ne facem treaba, asa cum am facut-o 10 ani de zile la televizor si vreo 15 la radio!

  • Summer
    Posted at 04:05h, 12 decembrie

    Cateva glume aparute dupa alegeri.Culese de pe net

    1.
    Intrebare: Ce cadou i-a adus Mos Nicolae lu Geoana?
    Raspuns: Jocul CUM SA FII PRESEDINTE IN VARIANTA DEMO!

    2.
    – Domnia lui Geoana asupra Romaniei a fost o perioada intunecata din istoria tarii (a avut loc intr-o noapte).

    3.
    PSD- Presedinte in Seara de Duminica,
    PDL- Presedinte in Dimineata de Luni.

    4.
    Culmea somnului: să te culci preşedinte şi să te trezeşti prostănac

    5.
    – Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
    – Intreaba-l pe Geoana. :))

    6.
    Ce au facut romanii in timpul ultimului mandat PSD?
    Au dormit, a tinut doar o noapte.

    7.
    Jur ca nu am topait, nu am dansat si nu m-am bucurat ca am castigat alegerile.
    Filmul este trucat!! M.Geoana :))

  • Daniel
    Posted at 10:49h, 12 decembrie

    Din tot articolul asta, doar videoclipul este interesant si adevarat.

  • wtf
    Posted at 12:56h, 12 decembrie

    Draga Crin

    …sper că nu o să te superi că am ales adresarea asta mai directă. Înţeleg că eşti un spirit tânăr, proaspăt, preferi sinceritatea şi bunul simţ. De asta mă gândeam că poate mă ajuţi tu să văd dacă am înţeles bine câteva chestii (chestii de genul asta, cum ar spune amicul meu Rareş). Sunt lucruri fără importanţă deosebită dar tu eşti un tip cool şi sigur o să mă bagi în seamă. Din bun simţ.
    Înţeleg că interesul patriei cere la preşedinţie un om serios. Dar asta exclude simţul umorului? Şi cam cât simţ al umorului ţi se pare ţie, dragă Crin, că are cineva care (plin de tact diplomatic) declară (în glumă, fireşte): “consider o faptă bună faptul că nu mi-am dat soacra afară din casă”… Şi cam cât (bun) simţ (politic) are cineva care îl recomandă? Presupunând că ar trebui să alegi, ce ai prefera: proştii solemni sau glumeţii care o mai dau şi în bară?
    Pentru că eşti un tip tânăr (probabil mai tânăr decăt mine pentru că aparent nu îţi mai aminteşti lucruri pe care eu nu vreau să le uit) poate îl întrebi tu, dragă Crin, pe domnul Câmpeanu cam cum era povestea aia veche cu nişte neni care au devastat sediul Partidului Liberal (pe care îl conduci atât de tinereşte) şi au “găsit” bani falşi, droguri etc. Ah, scuze, nu mai e nevoie… domnul Câmpeanu tocmai a răspuns… cred că şi el întinereşte pe zi ce trece… pare că nici domnia sa nu îşi aminteşte cum a fost arestat la aeroport ca trădător de ţară de cei pe care mi-i recomandă astăzi… tocmai mi-a spus că, dacă te-am votat pe tine în turul întâi, acum interesul naţional îmi cere să votez partidul care nici după 19 ani nu şi-a asumat mineriada (mineriadele?). Şi poate îmi spui tu, dragă Crin, cum să îi explic asta lui Dan Georgescu (persoană absolut reală), fostul meu coleg de facultate care a fost bătut şi arestat de mineri trei zile pentru că (da, ştiu, a devenit loc comun) era netuns. Sau tatălui său (profesor universitar, pare-mi-se) care l-a căutat înnebunit. Că poate vine vorba…
    Dar să o scurtez, sunt sigur că ai o grămadă de treabă. Voi face exact cum faci tu; o să fiu atent cum te uiţi acum galeş în ochii lui Mircea după ce acu’ trei zile i-ai înfierat cumnatul şi i-ai umplut de caca iliescul şi hrebenciucii rozalii. Cu bun simţ liberal. Apropos, o să-ţi ceri scuze că l-ai acuzat că a fost pe ascuns la Moscova sau o să încerci în continuare să afli care a fost treaba? Că dacă o lăsăm moartă am senzaţia că ar trebui să îmi ceri mie nişte scuze.
    În altă ordine de idei, aş mai vrea să aflu, dragă Crin, cam care e politica de dreapta pe care o manevrezi tu acuma (da’ fix în momentul ăsta) şi cam cum se pupă ea cu politica de stânga… că mie mi se pare că se pupă cam pe gură. Mă rog, rahaturi din astea: pensii crescute (sau nu), cotă unică de impozitare, TVA mărit/micşorat, bla-bla… De ce, după ce v-am votat pentru cota unică, acum îmi bagi în casă pe cineva care mă pune să plătesc impozit mai mare decât salariul? (Normal, sunt un porc care câştigă peste 1000 pe lună şi nu împarte cu învăţătorii) Sunt sigur că există o explicaţie, te rugam doar să mi-o dai. Că poate înţeleg de ce acu’ vreun an de zile v-aţi închis telefoanele fix când vă căuta un chelios răguşit să vă bage la guvernare. De dreapta. La Anton era inchis, tu nu erai preşedinte deci n-ai nici o vină, nen’tu Quintus era prea mândru (nu ca atunci când făcea informări la Securitate), amazoanca de Norica – bărbată cum o ştim… şi uite aşa s-a făcut de-a ajuns Marean la guvernare… din prea mult bun simţ liberal! Dar te-ai întrebat tu, dragă Crin, dacă cei care am votat cu dreapta (nu mâna) am făcut-o ca să vedem rânjetul vostru încântat când dădeaţi cu tifla guvernării de la înălţimea celor 18 uriaşe procente?
    Sau poate îmi explici unde e bunul simţ atunci când refuzi o alianţă de dreapta pentru că partidul tău de dreapta (18 %, remember?) nu a primit postul de prim-ministru; dar dacă îţi face Marean cu stânga accepţi fără probleme un prim-ministru independent? Crezi tu, dragă Crin, că de asta am votat eu dreapta… cu ambele mâini?
    Ce nu înţeleg eu, dragă Crin, este de ce crezi tu că un preşedinte pe care îl înjură la liber 85 % din presă e mult mai periculos decât un preşedinte dat de un partid care (nu e demult, prin 2004) reuşise să intimideze sau mituiască (cu publicitate de la stat) 95 % din aceeaşi presă.
    Aşa cum te rog, dragă Crin, să îmi spui cam cum să o întorc cu amintirea bunicului meu (Jilava, Canal, deportare, domiciliu forţat) fost învăţător, ridicat într-o noapte cu toată familia doar pentru că avea o casă bună să devină sediu de primărie. Ghici cine era mare activist de partid în zonă!
    Pentru că acum eşti preşedinte de partid, poate îl întrebi tu, dragă Crin, pe domnul Călin Anton Etc Tăriceanu de ce nenorocitul ăsta de Băsescu a fost minunat până în momentul în care a spus că a primit un bileţel cu o intervenţie… şi de ce e scandalagiu cel care dezvăluie aşa ceva dar plin de bun simţ cel care face intervenţia? Hai că glumeam, eu ştiu răspunsul: de-aia!
    A, poate îmi spui tu cum a rămas: Vântu şi Voiculescu sunt sau nu the bad guys? Că dacă sunt, înseamnă că un nene chel nu a răguşit chiar aiurea… dacă au redevenit personaje respectabile, poate îmi spui de ce i-ai porcăit duminică seara… că am înţeles că o să salvăm România prin bun simţ.
    Să fim bine înţeleşi: nu cred că Băsescu e salvatorul naţiei.. nici nu prea arată a arhanghel pe cal alb dar nici nu înţeleg exact care e problema: am înţeles că omul face multă gălăgie dar are dreptate sau nu, dragă Crin? Că mi se pare că asta ar fi oarecum important…
    Îţi urez toate cele bune, casă de piatră (mi-a zis Rareş că te-ai însurat, cool) şi… mai treci pe la noi… în serile lungi de iarnă. Sper că nu şi de iarnă politică, dragă Crin!

    PS: Textul nu imi apartine. L-am gasit, intamplator, pe http://www.ultimaemisiune.ro. E absolut misto si, ca atare, am decis ca e bine sa se bucure toata lumea de el. Atat tonul saltaret, pe alocuri ironic, cat si metaforele vii mi-au placut la maxim. Pana la urma, textul spune mult adevar!

    http://tiberiukiss.wordpress.com/2009/11/25/draga-crin/

  • florin
    Posted at 13:54h, 12 decembrie

    Felictari Serbane pentru emisiune!
    Poate ca v-ati saturat de cliseul:” va ascult cu mare drag in fiecare miercuri sau duminica”, insa chiar asa se intampla.
    Toate cele bune,
    Florin

  • jan 41
    Posted at 14:47h, 12 decembrie

    asa a fost mereu in istoria romaniei ku bune si rele,timpurile se schimba mereu,noi sa fim sanatosi,deokamdata nu sa nascut societatea perfecta

  • Razvan
    Posted at 15:07h, 12 decembrie

    Mie imi plac Bebelusele 🙂
    Aveti o emisiune de divertisment foarte amuzanta si imi face placere sa ma uit la voi si chiar daca nu va prind ma mai uit si la youtube.

  • Wormstress
    Posted at 15:17h, 12 decembrie

    am ris f.mult la ultima cronica , a fost super emisiunea ; multumim

  • Bogdan
    Posted at 18:57h, 12 decembrie

    Videoclipul nu e cine stie ce!

  • Iulian
    Posted at 20:50h, 12 decembrie

    Referitor la clip, intr-adevar, nu s-a schimbat nimic in tara asta, tot comunism e, dar sub o alta forma.Frumos cadrul cu bananele invelite in hartie, n-am mancat in viata mea asa ceva, fiind nascut in ’85 nu constientizam pe vremea aia ce se intampla in jurul meu.Dar cel mai reusit cadru:cel in care( vă rog scuzati expresia)se pişă pe afisele alea electorale.Asa ar trebui sa facem cu totii,poate n-o sa mai fim in situatia in care ne aflăm dacă o să-i tratăm exact asa cum merită.

  • Paul
    Posted at 21:10h, 12 decembrie

    „iti facem cadou o piesa care mie mi-a placut mult, am si promovat-o la kiss. Din pacate, colegii mei de la 21 si zu au considerat ca nu e interesanta! Dinculescule, Tesiule treziti-va mai exista si altceva in afara de Inna sau Pitbull!”

    Draga Serban, eu sunt un fan al emisiunii voastre de la radio de dimineata. Insa afirmatia ta de mai sus mi se pare hilara. Dimineata, in timpul emisiunii voastre, la fiecare pauza muzicala aud doar Inna sau Pitbull si tind sa schimb. Corect, doar la voi dimineata mai auzi si altceva, dar asta se intampla rar.

    Cu respect!

    asa este, dar ca o melodie sa devina hit trebuie cantata de zu, kiss, profm si 21! altfel, orice melodie data doar de unul dintre radiouri si nedifuzata de ceilalti nu are nici o sansa.Radiourile se bazeaza pe puterea obisnuintei si pe faptul ca publicur respinge melodiile pe care nu le cunoaste. cam asta e! de aia difuzam inna si alte porcari, pentru ca oamenii le cunosc, ele fiind difuzate in draci!

  • Marius
    Posted at 23:03h, 12 decembrie

    Serbane,singura mea dorinta este sa dati mai tare in anetnisti.CAt de tare se poate,tare ma nene……nu ii mai suport.

    Apropo hai sa ti zic una buna si misto pe care poti sa o verifici singurel tati:
    daca ai nevoie de un personaj care sa-l imite pe imbecilul ala de ciutacu contacteaza ma.

    O gramada de lume ma face sa am atacuri de panica cand imi spune:ba ce semeni cu ciutacu!

    As fi fericit sa pot sa l parodiez pe omul care a dat numele unui atribut:ciutac,lingau,libidinos,voit arogant,neintentionat vonmitiv.

    Sunt genial.

    ahahahahahahaha….

  • adynutza
    Posted at 02:04h, 13 decembrie

    da comentez! 🙂 vreau sa spun k melodia asta a lui guess who e f tare si din pacate f adevarata,pot sa ma laud k ii stiu toate versurile.chiar am fost sapt trecuta la emisiune in public cand a venit guess who si a cantat,am fost cand a venit si margineanu pe care-l ador. saptamana asta ce-mi pregatesti huidule?

  • George
    Posted at 11:40h, 13 decembrie

    Salut!Domnul Pera Cristian cred ca este reprezentantul unui nou val de formatori de opinie care considera ca liberalismul este viitorul nostru.Se poate sa aiba dreptate dar liberalii pana nu descopera un lider cu carisma si hotarat sa lupte cu adevarat pentru schimbare, nu au nici o sansa.Liberalismul inseamna libertate si noutate pe care liberalii actuali doar le clameaza ca asa da bine dar nu stiu sa le aduca la realitate.Pana atunci o sa castige tot vechiul si obisnuinta .Iar cei care au remixat „Noi in anul 2000” cred ca ar fi trebuit sa traiasca acele vremuri si apoi sa „vorbeasca”.Mie mi se pare de prost gust, suna a bataie de joc asupra vietii celor mai in varsta.Daca sunteti asa grozavi(Guess Who) schimbati voi starea de lucruri actuala sau macar creati ceva original.

  • dyutza
    Posted at 12:32h, 13 decembrie

    maine o sa merg sa cumpar cd-urile guess who si spyke de la chioscul de ziare ca am inteles din media ca acolo se gaseste [daca se mai gaseste] nu de alta da tre sa manance si gura lor ceva . de fapt asa ar fi corect. misule ,mai draga, daca tot esti cu nasul in blogul lui serban ,vezi sa nu te prinzi in el. ti-am citit cartile , sunt faine, esti de nota 1000 la cronica, esti asa cum ma astept sa fi. te pup si te astept la alba iulia cu urmatoarea carte.

  • Eduard Nygma
    Posted at 15:14h, 13 decembrie

    http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U&feature=player_embedded


    asta cu geoana si botul e cam de cacao, mai bun ce i-au facut Happy fish lui Base: comandante ai futut tara:
    http://www.220.ro/7RnRKEFyo4/Comandante-Ai-Futut-Tara

  • Piti
    Posted at 15:34h, 13 decembrie

    Uitati-va umpic:)) http://www.youtube.com/watch?v=ZROuOfH9FiM JukeBox

  • Codrina
    Posted at 16:07h, 13 decembrie

    Felicitari pentru ultima emisiune, Serban! Desi nu sunt in tara, urmaresc ‘pe net’ atat emisiunea de la radio cat si Cronicuta. Imi place ca incercati sa promovati o mass-media libera, cat mai ‘curata’ si nepartinitoare si sper ca va veti face auziti. Fie ca ne place sau nu, presa are o enorma putere, mai ales in Romania, pentru ca aici oamenii sunt extrem de influentabili. Toti politicienii incearca sa manipuleze-evident prin canale multiple. Important este cat de mult alegem sa ne lasam manipulati si mai ales de catre cine. De aceea ‘razboiul media’ pe care l-ati pornit nu numai ca mi se pare laudabil, ba chiar necesar!
    V-ati pastrat ironia si verticalitatea morala pe parcursul acestor 10 ani de cronica si va felicit! Bafta la carcoteala!

    C.

    PS: mesajul ii este adresat in egala masura si lui Misu! Va pup, carcotasilor!

  • elencu
    Posted at 17:14h, 13 decembrie

    Imi pare rau,carcotasi,dar m-ati dezamagit… Ca aveti resentimente sau manifestari de ura sau dispret fata de Badea,nu e o problema,chiar nu trebuie sa-l iubiti sau apreciati. Cand va deranjeaza in mod fatis un anumit post de televiziune,condus de moguli(m-am saturat,sincer,de acest cuvant,ma plictiseste!),atunci chiar aveti o problema! Ultima voastra emisiune mi-a dezvaluit faptul ca,din pacate,chiar si voi sunteti „pupincuristi”. Imi cer scuze pentru termenul folosit,nu-mi apartine,altul mai destept si mai cult ca mine a inventat-o. Mi-ar placea sa fiti mai obiectivi,asa cum am crezut ca sunteti. Nici mie nu-mi place Geoana,prostanacul cum e numit,nici eu nu cred in asa-zisa capacitate a dumnealui de a ne scoate din noroiul in care mai avem putin si ne inecam,stiu doar cat de crunt a fost ultimul an cel putin pentru mine si sotul meu,stiu cum e cand unul din cei doi soti aduce acasa unicul salariu,si acela de bugetar,pentru ca celalalt tocmai si-a pierdut locul de munca si nu reuseste sa se reangajeze.Ultima voastra emisiune a tinut in brate un politician in detrimentul celuilalt. Chiar credeti ca vreun politician din Romania merita creditul vostru? Eu cred ca nu.

  • Alin din Iasi
    Posted at 20:41h, 13 decembrie

    Salve. Superfain videoclipul si gandesc ca tine Cristi, dar doar atat nu schimba idei si convingeri (adic vreau mai mult). Subscriu la parerile de mai sus in legatura cu muzica (adic 4 tone de publicitate si 3 melodii cu 2 fraze) de la Kiss asa ca de la 10 schimb pe Guerilla … sry. Nu aveti muzica de promovat zici Serbane? incearca asta http://www.youtube.com/watch?v=xy3t6dDyXHg
    Cit despre antene … ces alea??? ups am uitat ca le-am scos din grila de programe :P.
    Asa e Doggy (post 23)numai ca in loc de pletos trebuia sa fie Goeana :D.
    Un gand care nu-mi da pace Serbane inca de asta vara… tu de ce nu candidezi la presedintie? (stiu ca daca te scalzi in troaca te mananca … bla bla) ca in 2 zile adunai semnaturile (nu ca Oprescu la primarie … de la bebelusi).

  • ionut_fan_craiova
    Posted at 21:54h, 13 decembrie

    serbane cum i ai adus pe stelisti sa protestez de ce nu i aduci si pe fanii stiintei

  • LauraS
    Posted at 22:16h, 13 decembrie

    Hai sa-ti povestesc o intamplare .Joi seara fetitei mele de 4 ani jumate ii lacrimau ochii foarte rau ,avea febra ,si intrati in panica am decis sa mergem la Spitalul Gr Alexandrescu.Ajunsi acolo ,pe la ora 19 ,fiind deja intuneric ,ne-a directionat portarul catre camera de garda ,o cladire undeva mai in spate.Undeva pe drumul spre camera de garda pediatrie cred ca s-a dat timpul cu 20 de ani in urma,pentru ca am ajuns intr-o incapere veche cu pereti galbeni ,care se vedea ca nu a fost renovata niciodata. Cand am intrat am asistat la un mic scandal cu patru tiganci care venisera cu o fetita de 13 ani si insistau sa fie primite mai repede ca e urgenta(de parca nu toata lumea de acolo era venita tot pentru ca era urgenta).Dupa ce o asistenta ,clar depasita de situatie si singura de acolo, a cerut mai multe detalii ,a aflat ca „fetita” de 13 ani era de fapt insarcinata in doua luni.Oare are rost sa mai continui povestea sau v-ati dat seama de imagine ?!Asta e ,gresala noastra ,cine dracu ne-a pus sa ne ducem la spital cu copilul bolnav!!!Ce n-am auzit de metode de tratament alternativ sau de ce n-am facut oare programare cu doua saptamani inainte la o clinica particulara,unde costa dar nu risti atat de mult sa vezi astfel de scene.In mod sigur nu eram in locul potrivit,dar ni se par atat de normale astfel de scene in jurul nostru incat ma intreb daca am sti sa apreciem cu adevarat daca am gasi un locul potrivit.
    Atata timp cat inca mai suntem aici,noi cei carora nu ni se pare a fi normal tot ce se intampla in jurul nostru si refuzam sa acceptam anumite lucruri avem o datorie sa luptam cu umor si ironie impotriva caricaturilor ce-si dau importanta si a situatiilor ce vor sa ne depaseasca ,dar stau si ma intreb cat o sa mai rezistam si daca o sa mai fie de ajuns doar asta sau poate ar trebui sa trecem la arme mai grele.Si voi sunteti cei care puteti aduce arme din ce in ce mai grele …
    Nu stiu daca conteaza dar am 31 de ani si,credeti-ma sunt de 10 ani alaturi de Cronica si pentru mine nu vorbiti degeaba.:)

  • jasy
    Posted at 22:25h, 13 decembrie

    http://www.click.ro/vedete/scrisorile_lui_stanca/serban-huidu-oana-zavoranu_0_865113568.html
    de ia peste picior revista click ,maine baga cica si de mihai….poate aveti loc de ei la cronica :)) numa bine

  • anti totzionari
    Posted at 23:51h, 13 decembrie

    Da recunosc ca nu esti ca limbistii de care pomenesti. O oarecare aciditate ti-ai pastrat dar tradezi servilismul basescian. esti un WCtudor in anii tineretii …
    Vadim manca cacat pe bani si favoruri, la mine nu se pune problema lucram la nemti!
    1) vorbesc audientele CC intre 2006 si 2009 si nu intre Prima si alte televiziuni cand difuzati CC. Adica evolutia in timp a audientelor voi cu voi
    tocmai ca suntem constanti iar ceilalti scad. in 2006 erau 25 de televiziune, acum sunt 40. Asta insemana ca ponderea televiziunilor mici cumulata a crescut de la un 15-20% la aproape 40%. de aia scad televiziunile mari, ca Antena si protv-ul.
    2) emailul este acesta
    3) fac pariu pe o sticla de whisky ca Ritzi nu va patzi absolut nimic ba mai mult va fi gasita nevinovata
    atunci sa te caci in ea de justitie din romania si in uniune ca nu-i rade mai de la radacina!
    4) cati bani ti-ai luat pt ca a venit presedintele tau in emisiune?
    dupa cum ai observat au fost amandoi, de ce nu ma intrebi cati bani mi-a dat si celelalt ca asa ar fi corect!
    5) nu m-ai convins cu faptul ca presedintele si-a facut manele de campanie, a fost la OTV etc Stiu ca te reprezinta. in sinea ta fredonezi manelele desi oficial negi !!!
    nu-mi plac manelele dar pe Faramita si Romica puceanu ii ador!
    6) Intr-un fel m-ai convins sa ma intorc la tv sa te urmaesc…:)
    ar fi bine! si dupa aia comentam!

    6)

  • glm
    Posted at 00:40h, 14 decembrie

    Mai Serbane de catva timp ai luat-o razna in papusoi, si cred ca datorita faptului ca ti-ai luat o caruta (citeste Alfa Romeo) mare in care ti-ai incarcat toti sacii. Adica, ai devenit atat de „impartial”, de „obiectiv” (politic, vorbind) incat te-ai suit pe un piedestal de unde nu-ti mai ajunge nimeni cu prajina la nas. Toti sunt aserviti, lingai incat numai tu activezi si comentezi corect pe taramul politichiei. Iar daca ma uit cumva la Gadea (ala adventistul, sectantul – ce urat iti sta folosind astfel de apelative ceausiste…) dar de ce causiste? ce nu exista secta adventistilor azi in Romania? care e probleme, fiecare e liber sa face ce vrea, ipocrizia e o problema aici! sau Badea (frustratul) si totodata ma uit si la emisiunile voastre sunt un tip trepanat si fara discernamant...e treaba ta! poti sa te uita sa vezi cum se face si cum nu se face o productie de televiziune

    Vad ca iti iei si avocat, gratis, care ne explica cum a votat el cu „raul cel mai mic” (adica „hotul” – cum zice el), foarte impartial baiatul asta… Pai mai Serbane, eu ce sa mai zic? cat de impartial sunt eu care nu mai votez de 18 ani refuzand sa-mi dau girul cu unul sau cu altul?! Da, voi sunteti echidistanti, ca, vorba aia, va „frecati” si cu unii si cu altii, vine audienta si de la „prostanac” si de la „mariner”, mai ales de la asta din urma, ca stie sa hahaie tot timpul si, mai ales ca stie sa bea „vischi”…deh!… ce sa-i faci? voi sa „traiti bine”…ca pleava se hlizeste tampa la o tara fara viitor, in care vor locui si copiii mei si ai tai. Rezultatul alegerilor astea sunt: prsedinte scremut (e inca „pe vine”), guvern: pauza (lunga si deasa) si…ura!!! televiziuni prospere cu subiecte de scandal tot mai multe. Dupa ani de zile cat v-am urmarit, emisiunile inainte si dupa alegeri le-am cam sarit si am vazut ca mai multi au trait senzatia ca v-ati corodat. Oricat ai incrimina manelismele proteveului, nu poti nega succesul nebun al clipurilor popular-maneliste ale basescului in randul conationalilor tai si ai mei fara leac…
    va urma…

    asta e tara in care traim! retine: nu ma bucur ca a iesit Basescu, sunt insa fericit ca am avut dreptate: antenele, realitatea si tot blocajul mediatic l-au scos presedinte, asculta-ma pe mine! de asta ar trebui sa-si dea demisia cretinii

  • Ciolanus
    Posted at 09:49h, 14 decembrie

    Daca eu ma uit la antene, in special la emisiunile de dezbateri, inseamna ca sunt si eu sclavul lui Voiculescu? Iti spun eu ca nu.
    Si eu am votat antonescu, dar la turul 2 am votat geoana. Nu pentru el sau gasca lui, ci pentru ca a venit cu o idee, a aratat ca poate fi maleabil si ei (impreuna cu pnl si udmr) s-au inteles sa faca un guvern. Ne-am ales cu Basescu, unul care spune „cuvantul meu e lege” si „ori ca mine, ori nicicum”.

  • Razvan
    Posted at 10:41h, 14 decembrie

    Serbanica, te rog frumos sa nu mai dai in antenisti, acum ca sunt la pamant cu dintii si coastele rupte e frumos sa le intainzi o mana de ajutor sau ma rog un picior in spagat. Pentru telespectatorii fideli ai acestora (antenisitii) am un sfat sa-si faca antitetanos si mearga mai departe. Oricum sa multumeasca celor care au votat portaocaliu (sunt convins doar 5-10% din convingere, restul de 90-95% din ura fata de rosu)pentru ca mai au un loc de munca. Badea ar fi fost singurul care se reorienta rapid, are si Cantarea Romaniei in CV si film cu Sergiu Nicolaescu. Stima.

  • domnu dan
    Posted at 12:43h, 14 decembrie

    mai cand aveti de gand sa bagati pe net cronica din 09.12.2009???? cei care nu au fost acasa pe 09 si pe 13 trebuie sa poata sa vada cronica pe net, nu? hai pa

  • NIMENI
    Posted at 14:28h, 14 decembrie

    Putin off topic : Va dati seama acum cu sarbatorile care vor urma,cum ar fi ca,la ce circ politic e in tara asta:cu fraude,cu casete cu sex oral,etc;sa vina colindatorii la usa lui Geoana si sa zica:
    -Primiti cu sex oral?
    -Pr(ra)imim,pr(ra)imim!!
    Iar la usa lui Basescu sa zica o colindatoare:
    -Primiti cu capra?
    -Haa,haa,ha,nu primim cu capra blonda decat la Cotroceni,ca e nevasta acasa!
    Sa fiti destepti si fara frica…eu va salut…peste cativa ani posibil din alta tara!!

  • roxana
    Posted at 14:38h, 14 decembrie

    Serbanica ce se intampla cu cronicutza de ce o puneti asa de tarziu pe net, aproape o saptamana de la filmari. Aveti mila si de cei din diaspora, va asteptem cu sufletul la gura, sa o dati mai repede si pe net. Sincer doar voi ne mai faceti sa uitam de necazuri.

  • Mizumschi
    Posted at 22:39h, 14 decembrie

    Un citat din O.Paler

    Iata, deci, care e teama mea. Retorica de care face uz acum Basescu: acuzarea intregii clase politice, “mesianizarea” sa, cu un tot mai pronuntat iz fascistoid, aminteste de cea care a dus la ascensiunea extremei drepte in Romania interbelica. Las la o parte ridicolul pretentiei lui Basescu, ca el ar fi altfel decit ceilalti politicieni, ca el ar fi, vezi Doamne, un misionar al anticoruptiei si ca el n-ar proveni, in linie directa (cum provine!) din “sistemul ticalosit”. Ma marginesc sa spun doar atit: ca inflamarea demagogiei populiste intr-o atmosfera plina de materii inflamabile e un joc, iresponsabil, cu focul. Ea poate activa, din cauza mizeriei, derutelor, frustrarilor si exasperarilor, riscuri grave. Incit, daca va mai invirti flasneta populismului, Traian Basescu ameninta sa devina un pericol mult mai mare decit a fost pina acum.

    Faptul ca Octavian Paler a murit nu ma obliga sa fiu de acord cu el! Basescu insusi face parte dintr-o clasa politica repetenta, corupta, neputincioasa si preocupata de maruntisuri. Din nefericire, rare au fost perioadele cand tara asta s-a putut conduce singura, sau a avut oameni potriviti pentru a conduce! multumim Uniunii ca a inlaturat aceasta miasma!

  • Dan
    Posted at 23:07h, 14 decembrie

    Tocmai acum e sinteza zilei pe antena3!In platou sunt Gadea,Stan,Badea!Ma gandeam ce le-a mai ordonat Felix inainte de emisiune..probabil le-a zis simplu : panaramelor dans!

  • Mihai
    Posted at 23:45h, 14 decembrie

    Dan, n-ai telecomanda?

  • Pingback:vika jigulina numarul 8 in bilboard !!! - Info Monden, Lansari, Videoclipuri, Premiere, Muzica
    Posted at 00:06h, 15 decembrie

    […] fizice si digitale din ultimul timp din europa. nu as fi postat treaba asta dar , asa cum serban huidu se mandrea astazi pe blogul personal ca incurajeaza tinerele talente si ca  oameni ca dinculescu, […]

    am primit asta de la http://www.dinculescu.ro singura problema draga dumnezen e ca ai indobitocit lumea cu muzica dance dar asta o sa ingroape toata piata de radio! pentru ca un radio comercial, mare si nu nisat ca dracu, are si alte muzice de coloratura, voi ati uitat asta si o sa crapati incet dar lent! din nefericire ii trageti si pe altii cu voi!

  • Gogu
    Posted at 01:50h, 15 decembrie

    Sa inteleg ca principalul scop al alegerilor a fost sa le dam un pumn in gura antenistilor? Ce sa zic, felicitari – ati castigat, aveti presedintele pe care il meritati.
    Iar raul cel mai mare cu care se confrunta Romania in prezent (atacarea presedintelui de cativa „ziaristi” care n-aveau alta treaba decat sa il injure in fiecare zi pe Basescu) a fost eradicat.

    felicita-ti antenele e victoria lor! bu erau citiva ziaristi era ditamai masinaria, si nu a fost eradicat si e la fel de periculos! si iti reamintesc ca eu nu am votat!

  • costin
    Posted at 11:30h, 15 decembrie

    Ma doare capu’ cand vad cata lume fara pic de cultura politica se da rotunda in fata alegerilor lui Antonescu. Bai fraierilor, Antonescu a stors tot ce a vrut de la PSD. Dar voi sunteti prea prosti sa vedeti asta. Sunteti atat de prosti incat ati ramas blocati in mineriade… Timpurile s-au schimbat, PSD-ul tot comunist ramane, dar nu oricine intra in contact cu pesedistii trece automat granita spre „Mineriade”

  • tot ea
    Posted at 12:19h, 15 decembrie

    Deci eu nu mai te inteleg. Iti place sau nu PRO ul ?
    Ba spui ca ti-ar placea sa lucrezin PRO , ba ii faci manelisti . Deci ???

    pai au lucruri bune si altele proaste! asta e un lucru prost, per total sunt singurii profesionisti din Romania!

  • sash
    Posted at 16:48h, 15 decembrie

    Huidule da-le un pumn in bot webmasterilor site-ului carcotasii.ro pentru ca nu au pus emisiunae de pe 9. Unii care au fost destepti si au emigrat vor sa va urmareasca pe net si nu pot!!!!

  • adriana
    Posted at 18:23h, 15 decembrie

    Te rog,intra in echipa lui Mos Craciun…citeste intai scrisorile…multumesc!

  • anamaria
    Posted at 19:10h, 15 decembrie

    Serbane,

    Ia uite, probabil, personajul principal din urmatoarele emisiuni de la OTV.

    http://www.youtube.com/watch?v=r08yvOTCiQg

    betoooon! o sa fac un post separat cu el!

  • adela
    Posted at 19:50h, 15 decembrie

    Salut Serban!vreau sa va felicit pt emisiunile reusite care ma fac sa rad de fiecare data cand ma uit,sunteti plini de umor si cu toate ca e criza cand ma uit la Cronica Carcotasilor uit de criza si imi aduceti un zambet pe fata va pup si va urez mult succes!

  • Diana.
    Posted at 20:29h, 15 decembrie

    Respect ptr Laur [ Guess who] si Serban felicitari ptr emisiune.:)) SA mai dureze inca pe atat.. chair mai mult 🙂 Saliu 😉

  • levi
    Posted at 20:45h, 15 decembrie

    cand vezi ca legea raspunderi fiscale innebuneste parlamentarii din frumoasa noastra tara si sunt in stare toate partidele, doar mai ales pnl sa isi calce principiile si ideologiile liberalismului de frica. ar trebui ca in fiecare dimineata sa vorbiti de aceasta lege ca sa le mai dati cate un dus rece celor ce pagubesc si batjocoresc oamenii de 20 de ani.

  • Inna
    Posted at 20:48h, 15 decembrie

    Felicitari! Contrar parerii unora cum ca nu ati mai avea nimic de spus, ma uit in continuare la emisiune pt ca dincolo de partea de divertisment trebuie privit caracterul moral, satirizarea! Consider ca orice tânăr sătul de circul politic, de emisiunile de propaganda, de prezentatorii care de dupa un mic pupitru se agita, fac spagatul si spume la gura de dragul audientei, prefera sa isi ia portia de cultura si umor de bun gust de la voi!
    Bravo, unii din putinii oameni din Roamania in fata carora putem spune „Jos palaria!”

  • fabiana
    Posted at 00:15h, 16 decembrie

    cred ca ti s-a mai spus asta, insa un mare lucru de apreciat la tine este faptul ca nu ti-ai expus intreaga familie in media. nici nu se gasesc poze cu sotia ta pe net si nici nu ati pozat cu copiii in viva. felicitari Serban! esti o exceptie in peisajul romanesc al vedetelor de azi!

    multumesc! m-am ferit de asta ca de dracu, si promit sa nu fac astfel de compromisuri nici pe viitor! am vazut un coleg disperat cu poze facute de pr, pupandu-si fetele gemene in parc! Rusinos sa-ti faci imagine pe spinarea copiilor!

  • Vasilis
    Posted at 00:16h, 16 decembrie

    Mai era un banc….al meu :))
    azi sa fii presedinte si maine sa contesti alegerile :))

  • Mizu
    Posted at 00:37h, 16 decembrie

    Salut,

    imi cer scuze daca inoportunez cu o propunere: va urmaresc si pe voi si pe badea. Sincer ma distrez teribil la ambele emisiuni. In caz ca va atinge si pe voi reconcilierea, ma propun drept impaciuitor. Numai sa ma preveniti cu 2 sapt inainte sa las capsunile astea digitale si sa vin in Romanica.
    Alevoir

  • gerdez
    Posted at 01:04h, 16 decembrie

    Eu de 5 ani astept sa trageti naibii cortina odata cu glumele rasuflate, si sa va dati seama ca ceea ce faceti este un mare balon plin cu cacao. Dar se pare ca prostia face rating. Daca asta vrea p#@$@A, apai asta sa le dati. Sanatate. Si nu este adresa de mail falsa. Si o sa ai tendinta sa stergi si acest comment, stiu. Dar macar ai citit-o. Copycats of RTL Zwei. Rasuflatilor. Amandoi.
    gigel macar trebuia sa te interesezi care e originalul: Stricia la notizza de la canale 5 italia! si nu ne duce de grija, de 10-15 ani ne tot ingroapa cate unii si n-au reusit!

  • bogdan
    Posted at 01:24h, 16 decembrie

    Tot politica… 🙂
    Apropos de Antena3, mi se pare absurd sa nu te mai opresti din a-i critica. Lupta e cu doua taisuri. Fiind impotriva lor esti contra si a convingerilor lor; prin urmare ai devenit „fan Basescu” si trebuie sa repeti la nesfarsit ca n-ai fost la vot in turul 2 si ca l-ai criticat de-a lungul timpului pe Basescu.
    eu am constiinta impacata, antenele si alte media atat de inregimentate sunt adevarate pericole prin influenta nefata pe care o au! acum vorbesc de basescu maine il fac praf pe altul si nu raspund in fata nimanui! oamenii nu se pot apara de asta, amandele cumulate pentru abuzurile antenei3 in campanie au fost de 5000 de euro! ti se pare normal? Mie nu!

    Eu cred in continuare ca ne apropiem de totalitarism.
    Legat de siguranta ta ca UE pazeste, mi se pare naiva. O dictatura se poate instaura si tacit mai ales cand creierele electorilor sunt spalate. priveste cazul Haider in Austria! Uniunea nu uita si nu iarta, sunt interese prea mari in joc pentru a se impiedica de un mic dictator! Atata timp cat la TV nu apar atentate cu bomba, oameni murind de foame … cui sa-i pese ca Basescu e peste tot mimand democratia? Observatorilor UE? Bineinteles! si nu ii subestima. stiu exact ce misca in spatiul lor!
    „Vecinu’ isi poate bate nevasta in fiecare zi, fara ca tu sa-ti dai seama, daca nu uita sa-i puna calusul in gura”. nu daca stai in aceeasi casa cu el! uniunea e casa comuna! am renutat la 80% din suveranitate cand am semnat aderarea!
    Totul se rezuma la cata inteligenta perversa are acest om in dotare. priveste legea salarizarii profesorilor! Basescu a zis da si bruxellul i-a dat peste manute! si atacut si a facut exact ca acolo !

  • cine mai e Serbanica?
    Posted at 11:17h, 16 decembrie

    Serbanica, nu am putut citi decat pana acolo unde il faci albie de porci pe cel care te critica. adica al doilea comentariu. toate „mailurile” vin de la el? nu zau? ti-am trimis si eu cateva de-a lungul timpului. am primit de la tine, ca raspuns, o liniste totala. asa cum eu am renuntat sa iti mai trimit ceva, nu cumva au renuntat si altii? nici miercuri seara nu ma mai agit sa te vad. reclame pot vedea si pe alte posturi.
    ai ajuns sa alergi dupa audienta, la fel ca cei pe care ii „critici”. absolut tot ce faci e doar goana dupa audienta, nu „lupti” pentru nimeni. sau paote mai sunt unii care te cred.
    domnul respectiv, Brutalistul e un cunoscut al forumului carcotasii.ro unde nu face decat sa injura, alte mesaje, argumentate apar. Si nu, nu e goana dupa audienta ca daca era asa schimbam formatul! stii ce usor se face audienta cu nichite?

    ai incercat sa analizezi cum te-ai schimbat in astia 15 ani de radio cu care te lauzi? de la emisiunea aia de o ora simbata dimineata la radio 21, pana la „mogulul” care esti acum?
    e o lege a firii, te schimbi atunci cand viata trece pe langa tine! as vrea sa mai fiu cel de acum 15 ani dar daca se poate cu mintea de acum! daca vrei pot sa-ti dau inregistrari de atunci, chiar am cateva!

    te-am auzit dimineata la radio vaitandu-te ca nu vine oprescu sa curete strazile. de mult pari sa ai ceva personal cu el. e treaba ta, nu stiu ce ti-a facut si nici nu ma intereseaza. la urma urmei aduce mai multa audienta sa il iei in deradere pe oprescu decat pe cei care arunca zapada pe strada cu lopata, dupa ce strada a fost curatata (am vazut multe cazuri azi dimineata). doar nu oi fi fraier sa dai in audienta, nu?
    e vorba de strazile mari, bulevardele si acolo unde circula ratb-ul care e inadmisibil sa fie curatate abia dupa 40 de ore! Austriecii, francezii, italienii, nemtii au pluguri care circula nonstop cand incepe ninsoarea, nu se astepta sa se termine si dupa aia sa intervina! nu am nici o datorie la buget, ei de ce nu-mi furnizeaza serviciile pe care le platesc?

    o sa fac o captura de pe ecran, ca nu cred ca ramane mult comentariul asta pe aici. doar ai tendinta sa stergi. (adresa e buna, sic!)
    nu sterg, iti raspund ca esti bun de exemplu negativ!

    ps: am derulat acum putin in sus si ce vad???? Serbanica are probleme cu limba romana??? „felicita-ti antenele”??? cu cratima??? acum o sa imi explici ca sunt antenele lui Gogu si l-ai indemnat sa isi felicite propriile antene, nu? era „felicită-ţi antenele, Gogule”, asa-i?
    dupa cum vezi nu folosesc diacritice, dar daca pana si tu ti-ai dat seama inseaman ca intentia mea a fost dovedita!
    ps 2: daca nu era Mihai Gainusa, de mult scoteam Kiss FM de pe lista posturilor preselectate in masina. tine bine de el, ca daca pleaca nu iti vad bine cercetarile calitative (ce am mai ras).
    stiu, asa se vede din afara: sorecutul de biblioteca Misu, creierul emisiunii care-l cara in spate pe Huidu! te-ai gandit vreodata ca poate nu e chiar asa?! Nu! aparentele sunt intotdeauna cele mai corecte!

  • raffael
    Posted at 12:00h, 16 decembrie

    Salut Serban.
    Mi-am creat cont pe forumul Cronicii, dar nu am primit mail pentru activare a contului. Am retrimis mail-ul de activare si tot nu am primit nimic. Am rugamintea sa ma ajuti in acest sens, sau poate imi scapa ceva, desi nu as crede.
    Multumesc pentru intelegere.
    O zi placuta.

  • ELMMAR
    Posted at 12:47h, 16 decembrie

    Se trezeste Zeus scriind pe blog la Nastase si se preface ca se ia de Mitrea.
    De parca noi nu stim ca Basescu si Mitrea sunt aceeaso marfa.
    Basescu o are pe Elena blonda vopsita, Mitrea are si el blonda lui vopsita(numai ca nu se numeste Elena) da’ asta nu conteaza.
    Elena lu’ Basescu e maritata cu Cocos, blonda lu’ Mitrea era si ea maritata.
    Basescu si a facut blonda deputata, Mitrea si a facut si el blonda deputata si inca de mai multe ori. Acum se repede in gatul lui Basescu sa l sperie, ca sa si “bage” blonda la guverne ca nu mai are trai bun cu ea de cand marinarul a facut o pe a lui ministreasa turizda.
    Besescu si a pus maimutoii pe posturi importante la pedeleu, Mitrea si a pus maimutoiul care este pa post de shef pesedeu la Bucuresti.
    A fost Basescu ministru al transporturilor, a fost si Mitreaaa.
    L a muscat Base pe Nastase de cur, l a muscat si Mitreaaaa.
    Diferenta este ca Basescu e cu carma, Mitrea e cu manivela…mare diferenta n am ce zice.
    Basescu zice ca iarna nu i ca vara, Mitrea zice ca
    viata e dura ca caldaramul.
    E’te potriveala dracu’.

  • Georgescu Ionut
    Posted at 14:18h, 16 decembrie

    Stiu ca e al 3-lea comment pe subiectul asta, dar nu ma pot abtine. Serbane, dupa ce ca esti singurul om cunoscut care macar raspunde la comentariile postate pe blogul sau,lucru care mie mi se pare de foarte mare bun simt ,isi mai si permit cacanautii astia sa incerce(degeaba) sa te intepe cu faptul ca, vai, fara Gainusa nush ce si cum?!!? Lipsa de aroganta si respectul pe care-l acorzi oamenilor ce scriu aici(atat prin postarea tuturor mesajelor, cat si prin raspuns la unele),in ochii mei cel putin, se vede foarte clar. Cat despre idiotii carora trebuie sa le explici cuvant cu cuvant pentru a prinde intelesul unor expresii/idei, frate, da-i dracu’, nu stii limba romana, nu te invat eu acum, daca fraza are un sens/scop, si „x” nu o intelege, lasa-l in problema lui.Cat despre motivatiile comerciale(specifice pietei radiourilor si concurentei dintre ele)pentru care difuzati aceleasi porcarii muzicale ca si altii,ai dat o explicatie foarte corecta si sincera pentru care te felicit.

    Din cate stiu, tot tu ai si Magic FM, unde sinceri sa fim, e supermuzica, asa ca la fel cum diversitatea tv, ne este la indemana, asa sunt si radiourile.
    Bafta omule si lasa-i pe puriceii care nu vor sa priceapa mesajul corect si sincer (chiar daca nu neaparat bun) pe care tu il transmiti!!

    multam’ ! or sa te faca pupincurist!

  • cine mai e Serbanica?
    Posted at 14:20h, 16 decembrie

    tot e bine, macar sunt un exemplu.
    stiu, cine nu e cu noi e impotriva noastra. daca iti trimiteam o scrisorica plina de osanale, poate ajungeam „carcotas adevarat”. asa, sunt doar un exemplu. negativ.
    are dreptate GLM, mai sus. nu iti mai ajunge nimeni cu prajina la nas.
    daca era asa nu te bagam in sema si stergeam tot fara drept de apel! mai gandeste-te!

    nu am zis „daca” te-ai schimbat ci „cum”. daca nu iti dai seama, iti spun eu: in rau! atunci erai carcotasul. faceam cumva sa fiu pe langa radio in ora aia. acum ai razboiae personale cu tot felul de personaje si alergi dupa audienta. zici ca nu, dar te lauzi cu ea. nu…ma laud cu calitatea ei nu cu cat e de are! e emisiunea cu cei mai multi intelectuali dintre toate emisinile de la tv din Romania. nu o spun eu ci audientele saptamanale! nu e nevoie de nichite pentru audienta. nu e unicul subiect. mai sunt elodii, jijei, manele noi etc. multi s-au holbat ca sa vada concursul de bebeluse noi.
    a fost o strategie de marketing buna. si feltele destepte si frumoase multumim!pentru habotnici te poftim la Tanacu!

    apropo, zici ca nu iti plac manelele, dar ai promovat multe la radio. nu as fi auzit niciodata de ele, daca nu le promovai tu (evit manelele din rasputeri). asta ce o fi? iti plac manelele? sau audienta? sau poate gresesc eu si nu ai facut-o de buna voie? te-a obligat patronul? ti-am mai scris o data ca am inceput sa folosesc butonul cu radio romantic tot mai des.
    e perfect! eu zic sa incerci magic! e un produs facut tot de mine! mult mai bun decat roanticul! manele la radio?! cred ca te inseli! rau!

    nu am zis nici ca Misu te duce in spate. nici ca tu il duci pe el. nici nu ma intereseaza aspectul din sensul in care il privesti tu. dar parca nu prea cred ca ii pui tu in gura toate vorbele dimineata. el are mai mult haz. tu ai pierdut. nu tot, dar mult. cand ati plecat de la 21, am inlocuit 21 cu Kiss in masina. acum, (cand) daca pleaca Misu la alt post, probabil voi inlocui Kiss. o fi bine, o fi rau, o sa vad eu.
    (sper ca nu ii scrii si cartile, nu?)
    nu despre scris si vorbe era discutia! este un tot comun in care fiecare e specializat in ceva! ai ascultat vreodata cronica fara mine? dar fara el? s-a intamplat de cateva ori! asculta o sa ai surprize!

    ps: Serbanica, nu ma lua de sus ca nu tine. si nici nu ai de unde.
    zici? te faci de cacao in orice ai scris pana acum argumente pe sponci si stereotipuri puerile, e cam ultima oara cand ajungi cu prajina la nasul meu! oricum pentru un(o) dezamagita stii destul de multe despre noi(mine) aici am scor pozitiv eu!

  • gigi frana
    Posted at 14:55h, 16 decembrie

    ce sa zic de inceput as vrea sa stiu de unde atata curaj sa vb despre toti cum vreti,aveti pe cineva pus undeva bine?am km 26 de ani si sunt unul din oameni care sa trezesc la 7.30 DOAR sa asculte emisiunea voastra,mai adorm intre timp da na ce sa faci:)))))apropo emisiune de dimineata a fost super tare,cat despre grajdul nostru politic,mi se rupe,si spun tare si raspicat ca niciunul nu sunt buni de nimic,park am vazut acici k ai avea oarecut incredere in PONTA,same shit different toilet,parerea mea.cat despre emisiune de la tv,e frumos ce faceti dar park mai deviati uneori de la ce ar trebui cu adevarat sa stie lumea.a si faza cu muzica,pe care eu sunt foarte enervat,pe bune chiar nu puteti sa faceti nimic sa nu mai dati toate cacaturile?sunt in fiecare zi aceleasi melodii.mai vb va salut cu toata stima

  • adynutza
    Posted at 15:42h, 16 decembrie

    ma huidule sa mor eu dak tu nu esti destept :), imi place cum gandesti si replicile tale d mai sus…cu toate k intr-o emisiune ai intrebat publicul intr-o pauza cu cine a votat si eu am fost singura care a zis k cu geoana si ai ras d mine da t iert k esti simpatic.hai sa traiesti!

  • gabriela
    Posted at 20:49h, 16 decembrie

    buna ! mesajul este valabil si pt misu gainusa ! baieti, la inceput ne uitam la emisiunile voastre pentru aportul vostru spumos si de buna calitate si in secundar pentru bilbe !…acum nici macar bilbele nu mai sint interesante ( probabil pentru faptul ca a scazut numarul celor care va mai ajuta!!!???? ).umorul vostru a disparut complet ( idem si la kiss fm ),ati devenit aroganti si plictisiti ( pacatul tuturor celor ce fac emisiuni de acelasi format ani in sir….rocky 38 !!! ).mai nou , probabil datorita crizei ( a se vedea cascada de reclame pt telefonie , la fel de insipide ) ati devenit partizanii baseledistilor ! nu ne-am asteptat ca o emisiune de umor avind ca obiect bilbe massmedia sa devina lacheul politic al unui anumit segment politic si pupatori de papuc cotrocenist ! pentru toate aceste motive vom cauta umorul de buna calitate in alta parte ! coi v-ati transformat intr-o neinspirata reclama pentru rom marinaresc ! respectul de sine ???????????????????

    te rog, era vorba de wiskey nicidecum de rom! eu zic sa te mai uiti la emisiune, nu a devenit sclava nimanui, stiu ca e greu sa acceptati, dar asa e! umorul e la locul lui iar reclamele la rds chiar isi fac treaba!

  • anti tortzionari
    Posted at 21:56h, 16 decembrie

    ai mai scris o data dar iti public mizeria pentru ca arata tara in care traim, rautatea gratuita si mai ales minciunile pe care unii cred ca le pot spune pana cred si ei in ele!
    draga Serban

    M-am uitat la CC si mi-am dat seama in 2 secunde de ce am incetat sa te mai urmaresc. Slugarnicia voastra fata de regimul trotzkist este omni prezenta
    n-are basescu nici un milimetru din anvergura lui Trotzki nu-l supraestima!

    E clar ca s-a luat de la tata socru care a contribuit la psd ani de zile dar de cand a venit iubitul conducator a schimbat macazul. de sa fie si el in gasca constructorilor tarii. si tu esti in gasca de spritzuri pedelista si nu te mai da rotund ca esti marele impartzial. nu inteleg de ce nu-ti recunosti public cocoasha ta de dromadera brusc cuprinsa de calduri la mirosul laturilor pedeliste.
    socrul meu nu face parte din niciun partid de 5 ani de zile! asfaltatorii si sugatorii de buget sunt in alta parte, omul e constructor din 1979, asta e meseria lui, ar trebui cumva sa si-o schimbe?.
    salutari lu tata socru si stai linistit ca nu-i spun nimic de corectziile care i le aplici adesea progeniturii sale mult prea triste.
    asta e o mojicie de tip vadimist! cei ce ma stiu bine cunosc faptul ca nu sunt un om vilolent, cu sotia mea nu pot nici sa ma cert daramite sa-i mai aplic si corectii. Iti doresc sa ai parte de veninul pe care-l arunci aici, fara nici un pic de jena, asupra unei femei care nu ti-a gresit cu nimic si care are o singura vina: aceea de a fi sotia mea!

    Ramai in saliva ta balita la duhuarea puterii tortzionare. ramai cu adevaratzi tai admiratori. pe mine nu ma interesezi.
    ce te face sa crezi ca insemni pentu mine mai mult decat un muc uscat pe un gard! te-am postat pentru mojicia de care dai dovada, si te anunt ca te si cunosc, am sa te trag o data de ureche atunci cand ne intalnim ca nu prea stii sa asunzi ip-ul!

  • Ana
    Posted at 21:58h, 16 decembrie

    Buna,

    Revin…
    Sunt revoltata dupa ce am citit comentariile unora…

    1.Atata timp cat sunt oameni de tv si-au ales sa „carcoteasca” pe seama tuturor…cat si A LOR…ceea ce nimeni nu prea mai stiu ce e chestia asta…ca nu mai stim sa ne mai bucuram de ceva de „calitate” in schimb toata prostia de la alte emisiuni, promovata LA GREU…parca nimeni nu vede…
    2.Atata timp cat sunt oameni de tv au dreptul sa mai aduca modificari emisiunii, sa joace in reclame…etc…nu vad care e problema unora…

    Succes baieti!
    Va admir foarte mult modul in care v-ati dezvoltat/prosperat!
    Bravo! 🙂

    Totul in viata e o afacere, dar conteaza cat de „om” stii sa ramai!

  • tudor
    Posted at 22:04h, 16 decembrie

    gabriela..nu te pune nimeni sa te uiti la cronica.carcotasii sunt cei mai tari in materie de umor! asa ca hai sictir! uita-te la expiratii aia de divertis ca aia is tare amuzanti.

  • Noxie
    Posted at 22:22h, 16 decembrie

    Vreau doar sa stiu ce opinie dumneavoastra, in general, aveti fata de domnul Johanis. Mentionez ca nu am votat, fiind prea tanar, dar doresc sa privesc cat mai obiectiv situatiile din timpul alegerilor.
    Personal l-am vazut pe Basescu drept un om slab: la dezbateri era un ecou al lui Nixon („Nu sunt hot”) si nu am auzit adevarate argumente pro-dansul. De cealalta parte, atuul lui Geona era un prim-ministru independent, aparent inteligent si amiabil, capabil sa se puna pe treaba. Intrebarea finala: chiar credeti ca a fost mai bine sa alegeti un om care a lasat (si va lasa) economia sa scada la minus 10% decat cineva care a cautat sa demonstreze sa se separe de partid?
    Sau am fost eu prins in valtoare?

    am parerea ca Johannis nu stia in ce s-a bagat! chiar crezi ca psd-ul peneleul si ceilalti oameni cu interese l-ar fi lasat pe sibian sa-si aleaga oamenii? te inseli amarnic si chiar crezi intr-o lume perfecta!
    De aceea a cazut si Geoana pentru ca in spatele sau era o miscare politica ce in general s-a coalizat nu pentru o idee (pentru ca au docrine si deprinderi economice diametral opuse) ci impotriva unei persoane! in politica asta e o greseala de neiertat! Basescu a cerut asta, pentru ca nu avea cu ce convinge! facand acesta constructie monstruoasa si mirobolanta, Geoana i-a dat lui Basescu un scop in viata! ala de a urla cum e el impotriva tuturor! Alte mari „impliniri” nu avea de afisat!

  • dan
    Posted at 08:57h, 17 decembrie

    Hrebe o arde mistic (pamflet)

    Stiam ca Hrebe e singurul care crede ce zice Vanghelie. Stiam ca Hrebe stranuta in preajma lui Base. Stiam ca Geoana emuleaza miscarile lui Hrebe. Ce insa nu stiam este ca Hrebe o arde mistic.

    …mai multe pe deliric.ro

  • george
    Posted at 09:35h, 17 decembrie

    Nu am scris niciodata pe blog-uri si probabil ca nu o sa mai scriu prea curand. Pot sa spun ca, desi sunt destul de tanar (23 de ani), nu ma mai mira nimic in tara asta. cred ca acest lucru e grav. Dar sa nu deviez de la ce vroiam sa zic\scriu. Inteleg ca oamenii au ceva cu tine – esti o persoana publica, realizezi o emisiune care critica anumite moravuri sau persoane. Ceea ce nu inteleg este cum o o persoana care se crede intelectuala (anti tortzionari) – zic intelectuala deoarece vorbeste de Trotki (desi ma indoiesc ca stie altceva despre el, in afara de nume – apropo ii recomand sa citeasca „Arhipelagul Gulag”, poate o sa priceapa ceva) – sa se lege de o persoana pe care sigur nu o cunoaste – sotia ta – si care are o singura „vina” (sa nu ma intelegi gresit): aceea de a fi sotia unei persoane publice. Oi fi eu mai greu de cap, dar nu reusesc sa pricep chestia asta. Atat am avut de zis.
    Apropo, „Arhipelagul Gulag” o recomand tuturor (si din pacate sunt multi) care inca mai cred ca era mai bine pe timpul comunistilor.
    Si inca ceva: De ce nu a aparut inca pe site emisiunea din 09.12?

  • Laura
    Posted at 13:01h, 17 decembrie

    Semnal de alarma! Pe acest blog au inceput sa se strecoare creaturi dezgustatoare asemanatoare gandacilor de bucatarie care ascusi in cotloanele intunecate ale net-ului, la adapostul unor nickname-uri idioate(„anti tortzionari”, „cine mai e Serbanica?” …) se tarasc si imprastie boli: prostie, ura, invidie, rautate, nesimtire. Ca si in viata reala murdaresc tot ce ating, in timp ce noi ceilalti clatinam scarbiti din cap, ne ferim cu sila sa nu ne atinga si incercam sa uitam ca au trecut pe langa noi. Si nu ripostam!
    Oameni cumsecade va place sa le cititi comentariile? Daca raspunsul e „nu” atunci de ce nu reactionati? Dati cu papucul dupa ei, striviti-i ca altfel mizeria lor ne sufoca! Priviti, de exemplu, la „anti tortzionari”(!!!) cum prinde curaj de la un comentariu la altul, ce insalubru e si cum conchide el (el gandacul) „pe mine nu ma interesezi”. Ei bine, nici tu pe mine, taraste-te inapoi in gaura din care ai iesit!
    Unul din ei ( nu mai stiu care, dar ce conteaza) se declara fost „fun”- ok, il urasti pe Serban, dar engleza ce ti-a facut?
    Ma opresc ca astea nu sunt texte de analizat ci de aratat cu degetul!
    Concluzia mea e trista! Daca mai inchidem mult ochii o sa orbim de tot si astia o sa fojgaie peste capetele noastre plecate!

  • Ioana
    Posted at 13:30h, 17 decembrie

    Buna Huidu,

    Imi place foarte mult de voi[ cronica] si va urmaresc in fiecare saptamana. Nu vi s-a dus umorul[ cum zic alti] , nu ati devenit nicidecum aroganti , ci doar vati saturat de prostimea imensa din Romania. Noroc ca mai exista emisiunea voastra ca sa mai traga un semnal de alarma
    Totusi, am o nelamurire..am citit commurile de mai sus si am vazut ca ai adoptat o oarecare atitudine defensiva fatza de gainusa..adik ai zis ca nu el te duce pe tine in spate , ca nu e chiar asa. Ce ai vrut sa spui? ca e invers? Nu cred, amandoi faceti cronica carcotasilor in egala masura. Ai vreo pb cu gainusa? te deranjeaza ca oamenii te critica pe tine si pe el il lauda? Te rog raspunde-mi..ca nu mi-ar placea sa vad ca pana si intre voi exista divergente

    exact asa este: suntem o echipa, si in echipa oamenii fac lucrurile la cre se pricep ei cel mai bine, la final produsul ne reprezinta pe toti!

  • cosmin
    Posted at 15:48h, 17 decembrie

    mama frate da cata lume te cunoaste serbane, cati iti stiu adevarata fata si isi dau cu parerea de cat si cum te-ai schimbat si cum vorbesti s.a.m.d
    Deci , dupa parerea mea proprie si personala, „nu cunosc, nu judec si nu vorbesc despre ” dar vad ca majoritatea romanilor sunt atoatecunoscatori. Citesc multe bloguri si rar las cate un comment, prefer doar sa citesc dar cateodata ma enervez la culme cand vad „prostia” cum comenteaza aiurea despre calitatile si defectele unui om pe care ei nu il cunosc in realitate. eu nu il suport pe m. badea dar nu am intrat niciodata la el pe blog sa vorbesc urat sau sa-i explic macar cat de penibil este uneori. nu iti place nu privesti, nu te obliga nimeni dar majoritatea frustratilor nu il suporta pe huidu, se uita la emisiunea lui doar ca sa il poata critica mai apoi. multi dintre voi nu ati terminat nici macar un liceu si il cereti socoteala lu’ huidu ca a gresit nu stiu ce cuvant.penal. serbane, imi plac emisiunile tale si a lu’ gainusa dar recunosc ca nu va urmaresc mereu. sincer , in locul tau as sterge comentariile absurde , e blogul tau si poti scrie ce vrei ca nu mai suntem in comunism.

  • alex9920iasi
    Posted at 18:05h, 17 decembrie

    Am urmarit emisiunea de aseara, care a fost pusa si pe youtube si vreau sa va spun cateva lucruri dragi carcotasi…uitati-va va rog in jurul vostru, daca toti oamenii din Romania sunt ca acei oameni din stirea aceea cu localnicii, si daca se merita sa va raportati la o tara intreaga…am ramas masca…Cu ce drept ne faceti pe noi, romanii animale ??? De ce nu v-ati luat doar de acei oameni, care sunt disperati de starea lor materiala ? Sincer ma asteptam sa aud asta de la un semi-analfabet fara creier, de la voi sigur nu…iata ca v-ati pierdut un fan !
    Auziti voi carcotasi…daca voi sunteti cei mai destepti oameni din lume, duceti-va altundeva, chiar va rog…ori o faceti pentru mai multa atentie ori din scarba voastra…sincer fara bebeluse ati fi morti…ca topul urmarit era cam aiurea si emidiunea de acum is varza, comparativ cu ceea ce faceati (2 emisiuni omonime, dar cu o calitate diferita)…in orice caz dupa niste pleve care cauta in gunoaie, trebuie musai sa faceti raport la o natie intreaga ?
    Sincer in stirea aceea era vorba de niste persoane disperate de saracie, nu de o tara intreaga…daca noi romanii, nu suntem altceva pentru voi decat niste pleve care cauta de mancare in gunoi si nu ati vazut si oameni deosebiti in tara, decat scursuri si voi sunteti cei mai destepti, atunci de ce nu va duceti intr-o alta tara ? ca nu va baga nimeni in seama acolo, iar aici aveti parte de toata atentia noastra, baieti ?
    Sa va spun ceva : Numai o persoana marginita, fara creieras si nici un neuron care vede doar televizorul nu si ce-i in lumea reala…daca va trageti de cap baieti ca vedeti niste oameni care mananca din gunoi si sunt din Romania, uitati-va pe strada sa vedeti cati oameni mananca din gunoi si sa trageti concluziile la ceea ce am spus 😉
    Si cu jukeboxul sa va uitati pe trilulilu sau youtube ca este destul de multa muzica de calitate uploadata pe acele site-uri si ca sa stiti si voi sunt destui care au mers la concertele lor…si daca se nimeresc a fi pe acolo ” trei americani rataciti „, cred ca mai mlti romani ar cumpara decat americani…ridicati-i in slavi pe ei daca va plac atat de mult !!!
    Si nu in ultimul rand tin sa precizez ca de prea multe ori v-ati considerat desteptii lumii, dar de data asta v-ati intrecut pe voi…va renegati in asa hal tara si in acest hal va desconsiderati poporul ( ca voi romani nu sunteti, nici macar un pic ) si ne umiliti asa de tare de la toate cazurile sau plevele de oameni, incat imi sunteti total antipatici…tineretul nare ce sa invete de la voi !!! Ca sa nu mai vorbim de glume proaste, umor foarte sec si emisiuni din ce in ce mai slabe, baieti !
    In orice caz nu va port pica, va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou cat mai bun !!!

    oamenii aia care cautau in gunoaie sunt reprezentativi pentru o mare parte din poporul asta! si ceea ce e mai grav, votul lor e egal cu al tau! si termina cu retorica vadimista ca poporul asta e buricul pamantului ca nu e! tineretul are ce sa invete de la noi numai ca trebuie inainte sa invete sa nu ascunda gunoiul sub pres cum ai vrea tu sa se intample!

  • mihai
    Posted at 21:57h, 17 decembrie

    iti scriu si eu un comentariu doar din cateva motive: 1.e suparator cum il perii pe base si in psd si aliatii dai fara mila de parca n-ar avea toti aceleasi interese legate de viitorul romanilor cu toate ca, nu isi permit ei sa faca chiar ce le trece prin cap.
    toti sunt o apa si un pamant si isi vad interesul lor propriu! psd-pdl-pnl….etc

    2.spune-mi, ca tot veni vorba de moguli, patronul/finantatorul radiolui kiss fm si a televiziunii prima tv de unde iti iei euroii lunar s-or fi imbogatit lucrand in c.a.p.-urile comuniste sau fiind strungari?eu cred ca si tu prea-slavesti moguli aparandu-le lor interesele si aliantele cu oamenii politici
    niciodata! patronul nostru este un grup gernam: pro7-sat1 Astia au facut bani din media, fara smenuri politice balcanice parate la tv de jurnalisti platiti!

    3.apropo de concurenta, atacuri in gen „radio 14” „radio-uri „vesele” si „triste” nu duc cu gandul decat la teama de a nu lua monopolul radiourilor cei de la 21.
    imi pare rau sa te anunt, dar la monopol suntem in pozitii fruntase: noi suntem si kissfm si magicfm si onefm si kisstv!
    si apropo: nu e audienta, nu mai e scumpa reclama, si ciu-ciu salarii frumusele..am fost si eu reporter tv…p.s.: nu poti sa faci pe altii sa te placa.bye!
    reclama este, banii sunt ok, dar trebuie sa muncesti mai mult e simplu! mai grav e de aia tinuti in spinare de politicieni. Ei pierd tot acum!

  • Emme
    Posted at 12:19h, 18 decembrie

    Urmaresc doar cand am timp emisiunea, dar imi face placere pentru ca imi mai ridic si eu moralul alaturi de voi. O zi buna va doresc, la toata echipa!

  • muricel
    Posted at 15:00h, 18 decembrie

    Ce dracului, mă Şerbane… răspunzi oricui? Nu vezi că mulţi pe aici au jucat în reclamele de la Romtelecom?
    Păi în cazul ăsta trebuie să dai prin Oltenia, că vrea bunică-mea să-ţi pupe fălcile tale, alea din care poţi să faci o oală de piftii din ele. Nu aş fi comentat, dar scrie în josul paginii că putem să scriem tâmpenii pe propia piele şi la cât strat de şorici am pe mine, aş fi fost prea puţin tâmpit să nu scriu.
    Cât despre emisiunea voastră, eu cred că aţi rămas cam singurii care mai scot o glumă, o poantă, o drugă de pormub. Acum, nu te ling pe fese, dar mi-am simţit insultată inteligenţa când am citit am citit comentariul lui „gerdez”, pe care, apropo, îl invit să îmi spele ciorapii şi să-mi facă masaj la bătăturile din tălpi.
    Vezi că vreau să mă bagi în zeamă, şi să îmi răspunzi pe cât de în-dorul-lelii, pe atât de „mumu steaua”! Da’, ştii cum… să mi se zbărlească părul pe palme!
    Hai… Craiova!

  • liva
    Posted at 15:02h, 18 decembrie

    Am doua intrebari, daca vrei sa imi raspunzi. Te lauzi ca esti profi, ca faci acelasi lucru de 15 ani, etc,etc. Ai facut un calcul cam cita audienta ai pierdut de cind ti-ai facut blog? Citi dintre noi ti-au descoperit aici adevarata fata, nu cea de pe sticla?

    1.pai sunt oameni profi care fac lucruri legate de meseria lor toata viata! unde e contradictia?
    2-dimpotriva am castigat si-mi place sa cred ca sunt acelasi si aici si pe sticla! sarbatori fericite si tie!

  • Ochi Albastri
    Posted at 19:48h, 18 decembrie

    Buna Serban,primesti colindul?

    AHO AHO ROMANI FRUSTRATI
    STATI PUTIN SI REFLECTATI
    AZI GUVERNU-L SE-NOIESTE…
    TOT BASESCU-L CARMUIESTE
    SI CU BOC IN FRUNTEA SA
    STATUL IL VOM REFORMA
    PE MOGULI VOM INFUNDA,
    CRIZA VOM ERADICA,
    CRED CA DRACU-O SA NE IA!
    IA MAI VOTATI MAAAI!

    UN ANUS NOU FERICIT!

    Sincer nu am incredere in clasa politica romaneasca indiferent de culoare…Mircea Badea daca ar fi putin mai temperat ar fi ok.
    Nu cred ca este mare diferenta intre tine si el ,puteti face pace ca o dati in penibil uneori…
    Toate cele bune,si Sarbatori fericite!
    P.S Niciodata nu este prea tarziu!(o sa plece…ai sa vezi)
    HASTA LUEGO CHAVAL!

  • Ochi Albastri
    Posted at 19:59h, 18 decembrie

    Tot eu,mai am una si gata!

    AM ALES CALEA SCHIMBARII
    NU NE-AM INSELAT DELOC!
    CU BASESCU PRESEDINTE
    SI CU GUVERNARE BOC
    AM SCHIMBAT DIN TEMELIE
    TOT CE-A FOST TICALOSIT
    SA CLADIM O ROMANIE
    PENTRU CHIORU SI ALA MIC
    SI MA-NTREB UNDE-I SCHIMBAREA?
    UNDE DOAMNE AM GRESIT?
    C-AM VOTAT SA FIE BINE
    SI N-AM REZOLVAT NIMIC!

    Cum o sa ne scoata din criza astia?cu ajutorul lui ROBOBOC?

  • Alin din Iasi
    Posted at 20:49h, 18 decembrie

    Bai anti tortzionari, tu ai macar ceva in viata la care sa spui (scrii) un cuvant de bine, de apreciere sau lauda la munca unui om?. Da bine am inteles ca Huidu da in anteneisti si in toti lingaii de la celelalte posturi, dar te uiti ca aia daca nu-l injura pe Base (care iti/imi place sau nu este presedintele romanilor) de 10 ori pe zi nu se pot culca?… si faza ca te-ai legat de sotia lui … de la obraz: esti un magar.
    Serbane din partea mea nu mai comenta pRost-urile astuia … mananci din litere (la nervi 🙁 ) .

  • Roxyk_Stef
    Posted at 21:00h, 18 decembrie

    referitor la post, 2 chestii simple: Foarte Tare! Ador si emisiunea si blogul asta.
    Referitor la comentarii… sau mai bine zis la comentatori: nu pot pricepe un lucru. Sunt multi care nici limba romana nu o stiu si in loc sa ia o culegere de gramatica stau si dau comentarii de tot rahatul unui om care… chiar are niste conceptii solide si stie ce vorbeste. Nu zice niste chestii in vant. Si asta n-am observat-o doar aici, ci pe la mai multe articole.
    Nu poti, daca nu esti de acord, sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mod cat mai manierat posibil? Fara a te crede superior oricui?

  • Raluca
    Posted at 21:18h, 18 decembrie

    Stiu ca nu e locul potrivit si vi se spune asta de 1000 de ori , dar o sa o spun eu a 1001 oara , nu ma uit de 10 ani la voi , de la inceput adica pentru ca aveam 4 ani si nu intelegeam nimic , dar cu timpu m-am mai desteptat si eu , ca sa zic asa , si inteleg ca…voi 2 , si toata echipa de fapt , nu sunteti ca ceilalti , adica nu sunteti FALSI. Imi place de voi in primul rand pentru ca spuneti lucrurile pe fata si nu va e frica ca daca va vede X ca ziceti aia de el va face reclama proasta , si chiar daca va face cineva reclama proasta de atatia ani , jumatate din populatia romana se uita la voi pentru ca sunteti singura emisiune care prezinta interes. Stiu ca am numai 14 ani si poate o sa primesc comentarii la adresa mea ca sunt prea mica si nu inteleg , dar nu sunt si proasta , si imi dau seamacand ceva e bine si cand ceva nu e. M-am SATURAT de politica , M-am saturat de problemele lui Geoana , Basescu , Becali si cine mai e pe acolo. Si cand deschid televizorul numai asta vad. Pot spune ca imi mai relaxez ochii cand ma uit la voi pentru ca nu vorbiti numai despre politica , iar daca vorbiti de ea, va bateti joc de ea , asa cum milioane de persoane au inceput sa o faca. Si asa avem parlamentari si ce mai sunt ei care stau de geaba in fata unui birou si dau interviuri. Daca aveam niste politiceni buni , era Romania printre primele tari din Europa.Asa ca…Basescu sau Geoana , tot aia e , Romania ramane printre ultimele.
    Oricum , vreau sa va urez succes si sper ca emisiunea asta sa nu se termine niciodata , dupa voi sa vina altii si altii ca sa rada de problemele in care ne baga niste oameni INCOMPETENTI si sa scoata in evidenta faptul ca nu se invata romana la scoala .
    Felicitari si sa o tineti tot asa .
    Sarbatori fericite si imi cer scuze daca am greseli gramaticale:).

  • Robi
    Posted at 23:45h, 18 decembrie

    Aveam odata, intr-o glastra
    > Dintr-un cristal sensibil, fin,
    Pe un pervaz, la o fereastra,
    Trei rosii trandafiri si-un crin.
    Ce stranie alaturare,
    Total opusa legii firii,
    Asa o delicata floare,
    Intr-un pocal cu trandafirii!?
    I-a luat aseara bunicuta,
    C-asa e dansa, grijulie,
    Si le-a dat apa cu canuta,
    Si un banut, asa… sa fie!
    Afara-n stratul din gradina,
    In frigul aspru si zbanghiu,
    Se ridica, langa-o sulfina,
    Un trandafir portocaliu.
    Avea pe varf, cumva, lasate,
    Un numar mare de petale
    Dar si suvite adunate
    Pe zonele occipitale.
    Crestea cu spini si cu prestanta,
    Asa cum trandafirii cresc,
    Imprastiind in ambianta,
    Un damf de rom marinaresc.
    Din vaza chicotea buchetul,
    Ca-n casa-i cald si este bine,
    Si-afara,-ncetul cu incetul,
    Te uita, iarna crunta vine…
    Dar, vai, nenorocita faza:
    Numai un pic batut-a vantul,
    Ca geamul s-a izbit de vaza
    Facand-o una cu pamantul.
    Iar trandafirul din poiata,
    Udat si adapat de ploi,
    A inflorit a doua data,
    Iar cei cu crinul… la gunoi!
    Rezulta-nvataturi morale:
    Cand pierd contactul cu pamantu’,
    Buchetele-artificiale
    Le-mprastie pe data vantu’!

  • Kira
    Posted at 00:55h, 19 decembrie

    Incredibil! Chiar nu reusesti sa pui ceva pe hartie fara sa faci referire la antene????

  • lucian
    Posted at 12:27h, 19 decembrie

    salut serban , vreau sa-ti spun ca din momentul in care ati inceput sa-l promovati pe guess who am renuntat sa mai ascult radio zu si acum sunt ascultatorul vostru fidel!
    Felicitari ca promovati muzica buna!Sunt student si eu impreuna cu multi prieteni de-ai mei si cunostinte am fost si am votat cu basescu doar ca sa nu iasa prostanacul de geona si compania cu moguli nesimtiti.Eu vreau sa te felicit pentru emisiunea in care a fost invitat basescu !
    Continua sa faci ceea ce faci pentru ca o faci bine. RESPECT!

  • IB
    Posted at 12:30h, 19 decembrie

    Doar atît vă zic: Sărbători fericite!

  • festi
    Posted at 15:06h, 19 decembrie

    bravo…desi suntem o tara libera,sau asa se zice, multzi tac cand e vorba de politica tarii si se lasa fraieritzi ,bucurandu-se ded produsele ce le primesc inainte de alege.evident dupa ce se alegepresedinte/primar etc nu se mai face nimic,mai exact fiecare pt el si nu mai ofera nimeni nimic.evident ca dupa 4-5 ani se repeta poveste si omameni fac la fel.unde e libertatea de a alege ?
    ne lasam furatzi de bucuria primiri unor produse pt un vot care influenteaza viaza tzarii noastre 5 ani.pacat
    sarbatori fericite Huidu si OLiX si tuturor dj de la kiss fm si evident kiss tv… toata vacantza va ascult de la 10 pana la 10-11.imi pare rau ca nu pot asculta cronica carcotasilor la radio dar e prea dim si e asa placut somnul.oricum in fiecare miercuri vad cronica carcotasilor si toate ”starurile” promovate in Romania.:D:*:*:*:*:*:*:*:*

  • duduia
    Posted at 15:17h, 19 decembrie

    f.f.tare piesa:)

  • Brutalistu
    Posted at 00:22h, 20 decembrie

    Doooomnu Huidu! Ce-aveti cu mine dooomnu Huidu? „Brutalistul e un cunoscut al forumului carcotasii.ro unde nu face decat sa injura, alte mesaje, argumentate apar. ”
    cum adica nu face decat sa injura doooomnu Huidu? Nu am injurat pe forumul lu’ matale nici macar pornobotii care bantuie in voie. Am facut doar trimiteri si recomandari pentru tinerii inepatori in descoperirea propriei sexualiatii ce posteaza pe la sectiunea dedicata bebeluselor „au cea buna ejty. Papooja da ji mye idul tahu”. Idioti care, sa recunoastem, merita un sarpe in cur.
    Matale doooooomnu Huidu esti suparat pe mine de m-ai si banat pe forum cand ti-am zis lu’ matale ca esti „badaran cu glume de neam-prost” cu ocazia farsei orchestrate colegului Gainusa. Da, da, aia de cacat cu Smântânescu sau cum l-o chema pe homohabilis ala

  • Cosmin
    Posted at 02:20h, 20 decembrie

    Buna! Am vazut mai multe comentarii si am ajuns la concluzia ca PSD-istii va acuza ca sunteti pro-Base. Referitor la emisiunile anterioara si precedenta alegerilor (tur 2) am stat cu „ochii critici” pe voi (o vad pe net, ca nu-s in tzara) vazand ca ati fost acuzati de impartialitate de unii telespectatori. Ei bine, parerea mea este ca Basescu, fiind mai carismatic si mai „versat” decat Geoana a stiut sa minimalizeze atacurile voastre. Adica, sa-l chemi in emisiune si sa-i faci aluzii atat de clare despre „doamna blonda” . . . sory, cam urat, avand in vedere si statutul lui. Si asta e doar un aspect care ne arata ca nu a fost menajat.
    Si acum, dupa tot ce am vazut, permite-mi sa iti spun cum vad eu „apartenenta sau culoarea politica” a ta: il consideri pa Basescu „un rau mai mic”, cu care e un pic mai bine decat cu Geoana; si din pacate altceva nu era de ales. Si totusi nu ai votat nici cu Base, ca sa nu-ti dai mai tarziu pumni in cap, stim noi toti de ce.
    Iar faptul ca l-ati taxat pe Geoana (si prin sceneta, apropo, SUPER sceneta!!!) dupa ce s-a bucurat aiurea, ca un prostanac, mi se pare mai mult decat logic. Ba chiar mi s-ar fi parut o dovada de incompetenta, sau neprofesionalism (la care nu am asteptam) sa nu il taxati. Si totusi un repros am. Referitor la confruntarea dintre Base si Geoana. Ar fi meritat sa fie amintiti si Ilie Nstase – pt. ca rumega guma ca o vaca in timpul dezbaterii, fiind si in primul rand- si Dinescu – uitati-va la el, cum arata! Nici unul din astia doi nu erau constienti de ceea ce insemna evenimentul, si prin atitudinea lor sigur nu i-au facut un serviciu d-lui Geoana. Eventual un „deserviciu”. Deci m-ash fi asteptat sa scoateti si asta in evidenta la emisiune.
    ***Si mai am o curiozitate. Ai scris mai sus ca te-ai ferit ca de dracu de faptul de „a se plimba” prin presa poze sau informatii cu familia ta. Si chiar ai dat un exemplu, e la polul opus. Mi se pare foarte corect, si in locul tau, as gandi la fel. Totusi, intrebarea mea e „cum faci???”. Adica pr. daca vor sa iti faca poze, o fac fara sa iti ceara voie. Si ma gandesc ca si colegul celalalt de care ai vb (comentariul 99) o fi fost o „victima”. Adica ce vina are el daca iese cu copilul in parc, sau merge cu nevasta la cumparaturi s.a.m.d.? Pana la urma astea sunt aspecte normale ale vietii pe care ma gandesc ca si tu le faci. Deci esti la fel de vulnerabil in fata pr. ca si celalalt coleg al tau (nush cine e, si nici nu ma intereseaza). Daca nu vrei sa postezi aliniatul asta, te inteleg perfect. Si daca vrei sa-mi raspunzi cumva pe mail, no problem!***
    Iar referitor la „anti tortzionari”, parerea mea e ca e un marlan. Adica daca ai fi cine stie cum acasa, nu ar fi treaba lui. Iar sa aminteasca de sotia ta . . . da-l in-…. Si a adus o serie de argumente nefondata, si aiurea, se vede si de aici foarte clar.
    SI in incheiere, multumesc pt faptul ca iti faci timp si pentru cei care comenteaza aici. Uneori incerc sa ma pun in locul tau, si imi dau seama ca nu e neaparat usor. Si multumesc despre ceea ce mi-ai spus despre Alfa R. Cand o sa trebuiasca sa-mi aleg o masina, o sa fie una din optiunile pe care le voi studia si compara.

  • Cosmin
    Posted at 02:33h, 20 decembrie

    Am uitat ceva: ati fost acuzati ca repetati de o mie de ori, (emisiunea de la TV) si ca nu ati fi in stare sa o faceti in direct. Cine va cunoaste cat-de-cat rade „cu patru guri” de cel care v-a acuzat de chestia asta. Inainte sa acuze, sa fie mai atent. Si sa vada „emisiuni” , nu doar cate o secventa la 2-3 luni. Si acuma, daca prostu’ ala -aberand- si-a castigat o invitatie la filmari, sincer cand vin in tzara, ash vrea si eu sa vin o data macar . . . 😛

  • Pingback:Diseara: Guess Who & Spike @ Divertis | Monden INFO
    Posted at 09:54h, 20 decembrie

    […] (Serban Huidu) “Zilele trecute vorbeam cu Junky si Pyuric si am ajuns la concluzia ca suntem martorii unor schimbari semnificative ÎN BINE, în muzica româneasca, însa avem atât de multe lucruri de facut încât nu ne mai dam seama de tot ce se întâmpla, chiar daca anumite îmbunatatiri se întâmpla chiar cu ajutorul nostru, al oamenilor din online ce vor sa asculte în continuare muzica de calitate su promoveaza, de mai bine de un an de zile, fiecare videoclip, fiecare album, fiecare piesa, pe care artistii hip hop le adauga în portofoliu.” […]

  • Ochi Albastri
    Posted at 16:22h, 20 decembrie

    Pai nu ziceai ce esti echidistant Serbane?
    Sau versurile mele au fost chiar asa de proaste?
    eee lume lume…

  • Ochi Albastri
    Posted at 16:23h, 20 decembrie

    OK,SCUZE,SE ACCEPTA?

  • teo
    Posted at 16:32h, 20 decembrie

    serbane, uite un subiect pt cronica: ce a fost mircea badea in viata anterioara. gospodina in japonia!!! pe wwww.carieremedia.ro

  • o_parere
    Posted at 17:50h, 20 decembrie

    Domnule Huidu, ma uit acum la o reluare a emisiunii dumneavoastre („Cronica Carcotasilor”) si nu inteleg care e treaba cu Daniela Crudu. Nu zic ca e o mare inteligenta dar de ce aratati clipuri din emisiunea „Neata cu Razvan si Dani” de dimineata in care este evident ca interpreteaza un rol. Ca si cum ar spune cineva ca ceea ce va defineste pe dumneavoastra sau pe colegii dumneavoastra este faptul ca va prostiti intr-o emisiune (care nu este in direct).

    i se sufla in casca un rol! daca vrei, ia-o ca pe o promovare a emisiunii lor, Daniela Crudu e absolut benigna, nu-i pericol asa mare!

  • nicushor
    Posted at 18:27h, 20 decembrie

    Salut Şerbane,
    Scriu acum cînd se configurează un guvern. Sunt frustrat că nu s-a înţeles nici pînă acum că UDMR nu trebuie să fie un partid parlamentar. În rest să văd eu parlamentarii ăia înjumătăţiţi print-ro Constituţie model. Cît despre ce a fost în campanie? Forma cea mai rudimentară de folosire a căilor de manipulare, dezinformare şi diversiune. Dacă eram în sec. XIX posibil să fi fost o lucrare bună, dar aşa?
    Mă bucur că n-a intrat cizma bolşevică în ţară. Pericolul încă ne paşte.
    Să ne auzim cu bine Şerbane şi îţi urez
    Sărbători liniştite, ţie şi la toată familia ta.

  • niţu liliana
    Posted at 18:32h, 20 decembrie

    Şerbane, de mult timp vroiam să-ţi scriu, doar timpul mă ţinea pe loc. Sunt un umil slujitor al învăţământului românesc şi, prin natura disciplinei pe care o predau – limba şi literatura română – mă uit cu un foarte sporit interes la emisiunea voastră. Mai mult, miercurea, la ora 19.30 – fie ploaie, fie vânt (nu cunoscutul mogul, brrrr!!!!), fie şedinţă cu părinţii (sau de altă natură), mă postez în faţa televizorului.Observ că sunt nenumărate piedici în calea realizării emisiunii voastre, dar, dragilor, nu vă lăsaţi! Nu-mi luaţi plăcerea de a urmări singura emisiune cu adevărat valoroasă. Şi aşa mi-e greu în timpul pauzelor fără voi.
    P.S. Sunt sora celui de la care Cristi Hrubaru a cumpărat, pe vremea când fratele meu era director acolo, nu cu mult timp în urmă, Skoda pe care are Hrubaru o are în dotare. De ce vă scriu aceste lucruri? Pentru că am o foarte mare rugăminte: doresc o poză cu voi, cu toată echipa Cârcotaşilor, fiecare membru să-mi dea şi un autograf pe spatele acesteia. Îl rugasem pe fratele – Niţu Gabriel – să-i ceară lui Cristi Hrubaru, chiar când s-a deschis Show-room-ul din Focşani, dar avusese prea multă treabă. Acesta e darul pe care mi-l doresc de Moş Crăciun. Şi vă asigur că am fost foaaaaaaaaaaarte cuminte! Promit că vă mai scriu!

    vorbeste cu Hrubaru, vino la inregistrari si se rezolva…

  • niţu liliana
    Posted at 17:31h, 21 decembrie

    Mulţumesc foarte mult pentru promptitudine. Sunteţi foarte amabili – oricum n-aveam nicio îndoială. Doar că e o singură problemă: locuind în Focşani, nu pot veni în Bucureşti.Fratele meu, când se întâlnşte cu Hrubaru, discută doar despre maşini, motociclete şi uită complet de rugămintea mea.Pe de altă parte,am ore de luni până vineri, plus alte obligaţii faţă de şcoală – olimpiade, concursuri diverse în specialitate… De aceea şi apelasem la această formă. Sper ca într-o zi… să se rezolve. Înseamnă că Moş Crăciun nu va veni şi la mine!!!!!!!!!
    P.S. La şcoală am un proiect în care, la începutul fiecărei ore, elevii mei prezintă greşeli de exprimare „dibuite” în presă! E o minune!

  • Andrei M
    Posted at 17:58h, 21 decembrie

    Sal Serbane,ref la post-ul tau si la comm-urile venite de la diferiti cititori,as dori sa precizez si eu anumite lucruri:in primul rand,ref la politica,nici eu nu am fost la vot,deoarece indiferent cu cine votam,tot „cine trebuie” castiga…totusi,ca preferinta politica,era Crin Antonescu,dar datorita „invechitului partid” era clar k nu avea nici o sansa….Iar ref la comentariile aparute la post-ul tau,cu toate ca sunt ascultator de Radio21 in cea mai mare parte a timpului,trebuie sa recunosc ca emisiunea matinala de la Kiss cu tn si Gainusa e cea mai buna la ora actuala,va ascult in fiecare dimineata…iar cand ratez anumite emisiune,fie ca dorm mai tarziu sau sunt la fac,ascult inreg postate pe site…si de acea tin sa va felicit de 3x,in primul rand pt matinalul facut,apoi pt posibilitatea de a/reasculta integral emisiunea pe http://www.carcotasii.ro si,nu in ultimul rand,pt Cronica de la Tv,deoarece ramane singura emisiune de divertisment de la tv… Mult Succes in cont & Sarbatori Fericite!

  • Nicu
    Posted at 10:44h, 22 decembrie

    Salut!
    Mai sa bufnesc in plans sa vad cati misogini sunt pe aici…Toti se grabesc cu critici….ca ce te-ai face fara Misu?….ca emisiunea are mai mult teme politice!…ca sunt mai multe spot-uri publicitare!…Iar misoginu nr.1 care ma impresionat pana la rarunchii(o vorba populara romanesca) a fost nenorocitul acelea „anti tortzionari” cum poti sa faci astfel de afirmatii mai bolovane?..sa dus dreq tot bunul simt!
    Ceea ce vad eu la Misu si Serban:
    1.Ying si Yang…cum ai zis tu Serbane mai sus emisiunile fara unu dintre voi sunt epave….Chiar asa si e,tu fara Misu poate ai mai putea sa mai continui ,pt ca din cate imi amintesc eu prin 2000 tu aveai Cronica era pe la ora 18 si dura vreo 10min. si o prezentai singur….si sincer era foarte reusita…Misu s-ar descurca mai greu singur…a se asculta emisiunile in perioada cand ai fost la un concert afara….AC-DC parca!? \m/…n-au fost deloc reusite..
    2.Sustin sus si tare ca la voi e DIVERTISMENT… alti probabil se asteapta sa rada in hohote la emisiunea voastra….dar aceea nu e altceva decat COMEDIE…eu cel putin rad la voi la emisiune…
    Pentru toti cei care nu apreciaza munca depusa de oameni acestia in scopul de ne mai scoate din uzuala monotonie zilnica…n-am decat un deget _|_ ….iar pentru SERBAN HUIDU n-am decat respect….
    sarbatori Fericite! si un an nou plin de impliniri!

  • nico
    Posted at 10:40h, 23 decembrie

    badea e mai tare :D\:D/

  • io
    Posted at 14:03h, 23 decembrie

    Te urmaresc mai nou pe blog – rar, e adevarat, dupa ce am abandonat emisiunea.
    Nu faci decat sa intaresti opiniile foarte multor fosti fani ai emisiunii, prin reactiile tale. Culmea, tu vorbesti de rautate, de vehementa, iar absolut toate raspunsurile tale la commenturi nefavorabile n-au nici 10% ironie, haz, spirit de carcoteala. Sunt pline de aroganta si, mai grav pentru tine, esti inca in faza de negare. Esti arogant, accepta treaba asta, pana la urma, ai motive, pentru ca ai ajuns departe. Te-ar ajuta, ar ajuta emisiunea. Nu faci altcuiva vreun favor, pentru ca eu (si multi altii) te vad si te aud de prea multi ani ca sa ma fi inselat.
    Bafta, poate totusi ajuti si tu Cronica, pt ca nu era o emisiune in care Huidu era grosolan, iar Gainusa era finut. Sau ati schimbat formatul si nu stiu eu?

    imi place ca daca imi sustin o idee, adug argumente sau daca raspund sunt arogant! fii pe pace asa mi se spune de la gradinita! si toti ma amenintau ca nu o sa se aleaga nimic de viata mea! Sunt obisnuit, cand o sa ma plafonez sau plictisesc o sa ma opresc! deocamdata ma simt bine! Nu vad unde in emisiune e Huidu grosolan?

  • oana
    Posted at 21:07h, 23 decembrie

    din pacate nu am placerea sa va urmaresc de fiecare data incerc sa nu va pierd cred ca e singura emisiune de televiziune care spune lucrurilor pe nume fara sa le pese ce vor spune altii.Ma dezsgusta ce vad la televiziunile noastre de un real succes daca pot sa ma exprim asa.Referitor la revolutie si la evenimetele ce sau intamplat in aceea perioada e dureros sa te gandesti ca au murit peste 800 de mii de oameni (copii,parinti) si lista poate continua eu stau si ma intreb pentru care libertate au murit acesti oameni?!In nici un caz pentru aceasta libertate!.Nu cred ca au votat pentru „UN PROSTANAC” sau pentru un „MARINAR MINCINOS” au votat pentru o viata mai buna pentru noi toti.Ce e mai dureros este ca tara asta este condusa de „MOGULII,PROSTANACII SI BATRANII CARE AR TREBUI SA IASA LA PENSIE” Ma refer la domn-ul Iliescu zis „BUNICUTA”.Nu poti sa deschizi si sa te uiti la o stire in afara de circul prezent in clasa politica atat in alegeri cat si in prezent.Au trecut alegerile domnii nostrii politicieni nu stiu in care parte sa o apuce cred ca toti au o dorinta si cum vin sarbatorile se gandesc si ei „oare unde e ciolanul mai gros?”.Dar mai sunt politicieni care nu gandesc inainte de a trece la actiune cum este domnul Crin Antonescu care peste noapte sa gandit sa se alieze cu PSD e si uite asa domnul Antonecu va fi pe nicaieri fara partid si binenteles fara sustinerea mogulorilor pentru ca mai devreme sau mai tarziu domnul Antonescu va primi un „sut in fund” ei si atunci sa vezi trategie monser.Dar sa lasam politica si sa trecem la „vedete” Doamne nu ne lasa, in fara de Moni Cacolumbianu zisa si scorpia din „Izvorani” le mai avem si pe cele doua „cotofane” Mihaela Radulescu si Andreea Marin care nu cumva sa fie una dintre ele cu un succes mai mare decat cealalta ce sau gandit ele sa lanseze cate o carte dar nu afost destul culmea coincidentei au trebuit ca lansarile sa aiba in acelasi loc numai ca vezi doamne la ore diferite!!!!Oare ele nu se cred penibile ? .Si nu sunt destul ele mai sunt si alte asa zise „vedete” care se dau in stamba la televizor nu de mult am vazut la televizor o stire cum ca actrita cu un mare succes Maria Dinulescu impreuna cu „POPONET” deci frate chiar asa ne coboram de jos pentru niste banii? am trait sa o vad si peste ce fac banii din un om.Noroc cu voi ca nu stiu ce ne-am face daca nu ati fii voi sa ne mai inveseliti prin umorul vostru greu de egalat nu degeaba ati ramas pe micile ecrane atatia ani pentru ca voi spre deosebire de altii sunteti oamneni de televiziune stiti cum sa faceti televizune pentru ca dati dovada de originalitate si mai ales inteligenta pentru ca din pacate la unii le lipseste cu carul.Sarbatori frumoase va doresc echipei intregi si la cat mai multe emisiunii cu rating mare sa va aduca mosul si anul ce vine!!!

  • Vlad Chirieac
    Posted at 09:00h, 24 decembrie

    Te salut, Serbane!

    Apreciez foarte mult munca voastra (a carcotasilor).Imi place echipa, faceti o treaba grozava!
    Cred ca este destul de greu, dar e ceva necesar (acestei țări). Foarte buna ideea cu emisiunile online, deoarece nu apuc tot timpul sa o vad la televizor. De exeplmu acum 2 nopti am vizionat 4 bucati. Ce vreau neaparat? M-a lovit nostalgia primelor emisiuni, cand era un studio mic, stateai cu ziarele in fața, iar bebelușele dansau pe muzica de la un casetofon cu cd. Poti sa faci ceva in privinta asta?

    Iar ca sa fiu sincer pana la capat, pot sa spun ca singurele momente faine la kiss fm, sunt acelea de dimineța, cand sunteți voi ON AIR. Inteleg ca este un radio comercial, dar muzica ce se difuzeaza e „brainwash”. Ma scot din sarite acesti „artisti”, piesele lor enervante pe care din pacate le aud din ora in ora.

    …Am ramas fara idei…

    In incheiere inchei(un pleonasm micuț)cu :
    Va doresc un 2010 genial! Avem incredere in voi!

  • anisorela
    Posted at 20:33h, 24 decembrie

    imi place si emisiunea de la TV si dimineata dar nu mai ma inscriu la concursul vostru ca nu mai fac nimic daca nu dati voi banii dimineata dar ma bucur cind faceti oamenii fericiti asa cum a fost atunci cind ati sunat o fata din tirgoviste care tocmai nascuse si ati fost draguti cu ea sunteti destepti si simpatici

  • Sulzerul 0733
    Posted at 13:38h, 25 decembrie

    Imi place emisiunea voastra, sunt fan al vostru, nu pot sa spun de la inceput, pt ca as minti dar de cel putin 2 ani, va urmaresc fiecare emisiune, atat cat se poate la tv, pt ca am totusi serviciu, dar va urmaresc constant. Nu am ce sa va reprosez, ba din contra vreau sa va laud ca de atata timp inca reusiti sa faceti emisiuni de calitate, iar singurul motiv pt care mai deschid televizorul sunteti voi, pt ca m-am saturat de atatea pseudo-vedete si atata prostie cate apar la televiziunile noastre. Ce mai vreau sa mentionez, e faptul ca am alergie teribila la antenele lui Voiculescu, mai ales ca eu sunt din comuna unde a crescut ”Guzganul rozaliu”, comuna pe care nu a ajutat-o in nici un fel, in afara de o troita din marmura ricicata in 2004. Voi sunteti singurii care promovati inteligenta si bunul gust, pacat ca restul sunt impotriva. Poate am scris tampenii, poate nu, dar asta este parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni. In final, va doresc Sarbatori fericite, si fie ca in noul an 2010 sa aveti de 3 ori mai mult succes decat pana acum. La multi ani dragii mei carcotasi!!!

    Multumim si sa traiesti si tu pe langa noi!

  • daeron
    Posted at 11:34h, 27 decembrie

    „Voi sunteti singurii care promovati inteligenta si bunul gust, pacat ca restul sunt impotriva. ”

    -asa a scris sulzerul 0733
    Nemnaipomenit sunteti romani dragi.Astazi a fost ziua mea de „bloggereala” si am ramas uimit ce apreciaza romanasii nostrii dragi: show-ul importat de peste hotare, panaramele care apar la tv, panaramele cu papagal ca huidu, mircea badea, ala cu senzational, k am si uitat cum il cheama si distrusele de la antene si realitatea care se cred mari moderatoare tv…Penibilism total, un capitalism fals, importat etc etc
    La urma urmei cine esti si tu huidu?Esti un norocos cu tupeu si papagal, te felicit pentru papagal(nu vreau sa intelegi prin papagal altceva de cat ca stapanesti „arta oratorica”).
    De asemenea nu vreau sa intelegi ca imi displaci, ba din contra, dar nu inteleg oamenii care sustin ca voi ati promova inteligenta si alte lucruri care nu au nici o legatura cu ceea ce faceti voi.

  • chris
    Posted at 13:36h, 27 decembrie

    Bai studentule la ASE care dai bine pe net cu tastatura… Te oftica Badea? Foarte bine. Nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume. Nu da doi lei pe oameni ca tine, propagandisti basescieni d-aia libidinosi si jegosi, chiar japite. Recunosc ca e isteric si coleric uneori. Dar face parte din acele 5 milioane de romani care nu l-au votat pe popeye, acest adevarat Ceausescu II sau chiar Antichrist !!!
    Vizavi de Antena3 … sunt cei mai competenti moderatori, au cei mai competenti jurnalisti si analisti politici. Dar de zeroTV de ce nu te legi? Ca iti placea sa vezi pupincuristii acolo, inclusiv pe cel care a dat celebra replica „Sa traiti bine”.
    Nu trebuia sa il votezi pe Geoana, ci impotriva lui popeye.

    Serban, mult succes cu Cronicuta in continuare.

  • niţu liliana
    Posted at 13:19h, 28 decembrie

    Acum, în prag de An Nou, doresc întregii echipe ce realizează emisiunea multă sănătate, spor în tot ce doriţi să faceţi şi, oricâte piedici vi se vor pune, nu vă lăsaţi!!! Vă promit că o să vă ofer şi eu suficiente „chifteluţe”, numai aşa
    „de-al naibii”, să moară toţi cei ce nu vă au la inimă!!!! Şi am şi vreo 110 ajutoare. Sunt cu ochii pe voi!
    LA MULŢI ANI!

  • beatrice
    Posted at 22:12h, 30 decembrie

    sunteti tari fratilor! tineti-o tot asa ca tare bine face la moralul celor carora le vine a se parasuta peste balcoane! intrebati-i pe tovarasii parlamentari si senatori daca impreuna cu pachetul de legi care-l voteaza figureaza si legea rusinii, constiintei si a muncii?daca va tine loviti tare sub centura prostia mediatizata cu atata nerusinare! faceti uz de toate armele inteligentei aflate in dotare si subminati ignoranta cu care ne trateaza clasa politica!opriti vantul care fluiera prin creierele celor de sus si plantati ceva idei revolutionare care sa scoata tara asta din amortire! ce ziceti, seamana a uret de an nou? la anul si la multi ani! sa va fie de bine si sa aveti pofta de carcoteala (nu ca n-ati avea motiv!) fericit fie cel ce va sprijina, ca bun lucru mai face! sarbatori fericite!

  • SULZERUL 0733
    Posted at 21:19h, 05 ianuarie

    Din cate vad eu, daeron se pare ca este putin cam total comunist. Frate, trezeste-te, nu mai suntem pe timpul impuscatului, cat despre faptul ca formatul emisiunii este importat, da este adevarat, dar sa spui ca Huidu si ai lui sunt niste papagali inseamna ca esti putin , hai sa spunem, pe langa subiect, nu cred ca emisiunea asta se incadreaza in acelasi gen cu toate celelalte tampenii. P.S. Imi pare sincer rau, si vreau sa va spun ca mi-au dat lacrimile cand am aflat de moartea lui Toni Tecuceanu si nici acum nu imi vine sa cred ca el nu mai este printre noi. Este o mare pierdere atat pt echipa cronicii, cat si pt noi, fanii vostri. Sunt total alaturi de voi si transmit pe aceasta cale condoleante familiei indoliate si intregii echipe a Cronicii. Dumnezeu sa-l odihneasca!

  • Ginutza
    Posted at 22:02h, 07 ianuarie

    Dupa parerea mea Cronica Carcotasilor este singura emisiune in care prostia este criticata pentru a fi ERADICATA din Romania, cu toate ca acest lucru nu este posibil, nu promovata gen OTV style.

  • daeron
    Posted at 01:23h, 17 ianuarie

    Zici tu ‘sulzerule’ ca sunt comonist?De unde ai tras tu concluziile astea?As fi tare curios…Tin sa te anunt ca brusca emancipare a societatii romanesti a transformat-o intr-un kitch total, intr-un amalgan de asa-zis specialisti in toate domeniile, persoane cu inalte studii care abia stiu a desparti corect doua cuvinte.ASTA ERA IDEEA(dar poate e o idee comunista si nu stiu eu).
    Suntem o societate de penibili, de falsi, de falsi democrati, de falsi emancipati, si nu as vrea sa se creada ca eu sunt cine stie ce frustrat sau ca vreau sa apar ca si intelectual, doar k nu imi place mediul in care traiesc, nu imi place societatea romaneasca, nici macar blogurile nu sunt asa cum ar trebui 😛
    Ca exceptie, blogul lui huidu e unul ok, imi place, se axeaza pe nijte subiecte interesante si e oarecum pertinent dar nu imi place faptul k atinge nijtte subiecte care nu sunt de nivelul lui.Dar la urma urmei ei si el un roman si ca orice roman se pricepe la toate:politica, divertismente, financiar etc etc.

    moncher, traiesc in Romania si ma preocupa niste subiecte. Pot sa-mi dau cu parerea despre ele ca nu-mi interzici tu. pot sa am o parere mai compententa in unele domenii si mai incompententa in altele, dar, repet, nu estu tu in masura de cina sa scriu si cum. in plus meseria mea e in televiziune si radio acolo stiu eu sa fac treaba, pe de alta parte emsisiunile mele nu se refera doar la tv si la radio, ele sunt niiste radiografii ale societatii asa ca daca de 15 ani fac pe observatorul si comentatorul si inca se mai uita lumea in gura mea, lasa-ma sa cred ca pot sa-mi dau cu parerea. nu-ti convine? combate-ma dar argumentat nu cu porcarii d’astea c n-ai voie sa comentezi decat domeniul tau, ca atunci choiar ca esti comunist!

    Inchei pentru k e prea vast subiectul pentru a-l dezvolta(au facut-o altii destul) si tin sa ii precizez domnului ‘sulzer’ ca nu sunt comunist si ca, cronica este o emisiune de divertisment si nu una care promoveaza inteligenta.si aici te citez iar, poate intelegi ce am vrut sa spun:“Voi sunteti singurii care promovati inteligenta si bunul gust, pacat ca restul sunt impotriva. ”
    esti mic sulzerule, incearca data viitoare sa scrii mai coerent.

    o sa razi Cronica are cea mai mare audienta, dintre toate enisiunile televizate la oamenii cu studii superioara. Adica e emisiunea de la televizor cea mai urmarita de persoanele doxate. Asta spune multe!

  • daeron
    Posted at 13:32h, 18 ianuarie

    moncher, stii cine se uita in gura ta?sau in gura unuia ca mircea badea(stiu k sunteti „tovarasi”)?
    unii care nu prea pot sa aiba propriul punct de vedere, unii care accepta sa primeasca totul de-a gata.Recunosc k imi place blogul( printre singurele pe care le apreciez), imi place k esti orientat k sa zic asa…si sincer sunt si fan cronica-daca o pierd la tv o urmaresc pe net.Ne asemanam mai mult decat crezi, sau cel putin cu imaginea pe care o oferi la tv si radio, realitatea poate fi alta.In esenta pe mine ma deranjeaza societatea romaneasca care a devenit credula si stearsa, in special tinerii care refuza sa analizeze si accepta sa primeasca punctul de vederea format de alte persoane asa-zis intelectuale.
    Iti dau un exemplu: daca a spus Mircea Badea ceva e lege, asa trebuie sa fie, daca spune el…fiindca este apolitic, cica…
    Si cu tendinta de a ma repeta, eu nu iti interzic sa postezi(nici nu as putea) sa scrii orice pe blog…doar ca e ca un cocktail care arata fain dar are prea multe bauturi rezultatul fiind…
    Probabil ai o strategie de marketing reusita pentru k oferi exact ce cere societatea noastra…varzeala si nimic concret, de toate si de fapt nimic, critica impotriva sistemului fara fapte concrete, fete dezbracate pe tv, muzica comerciala(te-ai laudat ca o sa scoti un radio rock, ar fi tare dar probabil nu ar fi profitabil si nu ar mai iesi bani ca din kiss si cronica).Nu spun k nu ar trebui sa faci asta doar k nu vreau sa postezi k fiind un fel de guru al societatii romanesti intelectuale care apreciaza frumosul adevarat si altfel, inteligenta si intelectualitatea…Pe tine te ajuta faptul k ai fost altfel, de fapt cronica a fost altfel fata de ce era pana in momentul respectiv pe ecran, si astfel te-ai ridicat alaturi de cronica, care intr-adevar e sus cu meritele aferente.

    TRAIASCA ROMANIK!!!

  • daeron
    Posted at 13:43h, 18 ianuarie

    PS: nu cred k era cazul sa mentionezi, dar probabil tu de undeva de sus de acolo te-ai gandit ca eu sunt un prost si fara capacitatea intelectuala de a intelege ce ai vrut sa spui in fraza de mai sus asa ca ai tinut mortis sa imi explici:”Adica e emisiunea de la televizor cea mai urmarita de persoanele doxate.”
    trebuia sa atasezi si linkul care dictionarul explicativ online…

    Ce bine ai facut ca mi-ai spus ce inseamna persoanele cu studii superioare, esti prea bun.Apropo de statistici…te-ai interesat ce procent din cei care au studii superioare sunt „persoane doxate” cu adevarat?
    Ai facut scoala primara/liceu/facultate in ultimii 20 de ani sa vezi cum se „doxeaza” studentii in facultate?Eu da…si stiu cum se doxeaza invatamantul.

    TRAIASCA ROMANIK!!!

  • sonia
    Posted at 10:30h, 11 februarie

    azi 12 februarie ,ora 9:30.te-am sunat in direct ,live,pentru prima data de cand sunt nascuta,,la „ZIUA NOROCOASA”..dar din pacet ziua de azi a fost decembrie,,ieri ati nimerit ziua mea cu data mea,16 noiembrie,,ce fericita eram ieri dimineata,,dar din cauza retelei prea ocupate nu reusesc sa va prind,.azi am avut norocul sa va prind,asa fericita eram,,nu am crezut ca o sa mi se intample asta ,,chiar daca nu am castigat nimica,,bucuria mea a fost sa fiu ascultata in direct de catre voi si cei din jur..
    Sunteti cei mai tar,,aveti emisiuni,,foarte faine,,nu degeaba sunteti NUMBER 1.
    Sa traiesti multi ani la cronicuta,alaturi de familia ta ,,si colegii tai,,sunteti chiar buni,,very nice..
    Nea hara…parakalo….

  • Unterhaltung
    Posted at 01:56h, 27 februarie

    Asa e, Cronica Carcotasilor e incomoda, jenanta pentru multi, deranjanta si… am spus „incomoda”?
    – tocmai pentru ca sunt o gramada de – ce s-o mai ocolim atat ? – prosti in media asta, oameni fara umor, fara un pic de caterinca in ei, fara spirit de gluma cand situatia o cere, ca asa merita. O emisiune unde sunt (ex)pusi la zid, asa cum o cer, in fiece zi, dar fara glitz, sclipici si scaparici.
    Cata vreme or sa mai existe in tara asta toparlance protapite ca ‘vedete’ precum Zavoranu (care nu a aflat ca, daca esti doamna, nu ridici tonul si nu-ti ridici fustele in cap in public) sau nedumerita aia de Sensual, dati, fratilor, cu ele sau cu ei de sticla televizorului, sa le sune apa-n cap !

    P.S. Cronica a ramas (de fapt, de 6 ani) singura emisiune urmarita cu incapatanare.

  • Iacob Diana
    Posted at 21:15h, 04 martie

    Nu pot intra pe „Carcotasii.ro”.Ce se intampla,de-mi scrie pe monitor,”conection is resert”? La emisiunea,”Uite cine gateste”,de pe Prima Tv,la ora 19.32,azi,4 martie,am observat o greseala de exprimare,la una din cele doua domnisoare,Ramona Gabor sau Bianca Dragusan.”Uite,pui dezosat fara piele”.

  • Alex
    Posted at 17:18h, 25 martie

    Băi DAERON ce vrei să spui prin „Ai facut scoala primara/liceu/facultate in ultimii 20 de ani sa vezi cum se “doxeaza” studentii in facultate?Eu da…si stiu cum se doxeaza invatamantul.”???
    Dacă ai fost un chiulangiu care nu frecventa cursurile liceului și ale facultății, nu înseamna că majoritatea elevilor și studenților sunt ca tine. Vreau să-ți amintesc că în România se face un învățământ de calitate ridicată și cu un nivel de dificultate ridicat apreciat de majoritatea țărilor cu un statut ridicat și standarde înalte. Dacă unii profesori nu-și fac treaba sau elevii sunt dezinteresați este una, dar pana la a ajunge să afirmi că învățământul este de proastă calitate, este cale lunga, iar cei ce întradevăr au fost interesați de școala urmăresc Cronica Cârcotașilor.

  • daeron
    Posted at 23:53h, 08 aprilie

    @Alex: taci mah ca ma faci sa rad :))))
    frustratule :))) traim intr-o romanika plina de frustrati si sifonati care se cred doxa in toate.cel dintai sunt eu, intr-adevar 😛

  • dana
    Posted at 21:15h, 12 aprilie

    va urmaresc de ceva vreme…de cativa ani buni si vreau sa-ti transmit atat tie cat si echipei tale ca sunteti frate cei mai tari..s-o tineti tot asa ..bravo
    Nu am cuvinte sa va spun cu ce drag urmaresc cronica si mai tot ce se intampla cu hauidu si gainusa:D felicitari si mai este ceva ….dak cuiva nu-i place sa schimbe postul si sa va lase in pace sa va face-ti meseria:D

  • STELA
    Posted at 13:00h, 18 aprilie

    imi place ca esti comic,dar,uneori esti prea vulgar.

  • Sorana
    Posted at 13:05h, 18 aprilie

    am urmarit aseara emisiunea din 2004 am ras cu lacrimi,a fost f frumos si bebelusele:Oana si Delia sant frumoase si talentate.Bravo voua!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.