Atunci cand medaliile mor...Diana Mocanu cea mai mare inotatoare romana!
2179
post-template-default,single,single-post,postid-2179,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Atunci cand medaliile mor…

Mergand cu greu pe drumurile patriei, m-am oprit intr-o parcare prafuita si-am incercat sa cumpar repede cate ceva, pentru viitoarele sute de kilometri, cand un card vesel de copii, a venit sa-si revendice cunoscutele autografe si poze. Printre ele o fetita care mi-a aratat mandra cele 4 medalii de tinichea, pe care tocmai le castigase la o importanta competitie nationala. La inot. Si o intreb: „de unde esti?” „Din Braila!” „Pai era necesar sa fii campioana, la tine in oras traieste cea mai mare inotatoare a Romaniei: Diana Mocanu.” ” pai, e cu noi acum” a venit prompt raspunsul.

Si atunci a venit randul meu sa vreau sa fac o fotografie, cu cea care, cu 10 ani in urma, la Olimpiada de la Sidney m-a facut sa plang de fericire, sa fiu mandru ca sunt roman si sa-i urasc cu inversunare pe imbecilii care au facut din noi niste distrusi, chiar daca am fost nascuti invingatori.

Priviti aceasta campioana si spuneti-mi cati dintre voi ar fi recunoscut-o? Priviti-o pe cea, care pentru noi, e ce e pentru americani extraterestrul Michael Phelps. Este fata care la 16 ani, dupa ce-a inghitit apa cu clor toata copilaria, dupa ce a dardait de frig iarna in apa bocna a unui bazin din Braila, a batut toate marile campioane ale lumii. Si nu o data, de doua ori.

Normal ca nu ati fi recunoscut-o. Pentru ca Diana Mocanu nu are loc in media, de plastica si operata Bianca lui Bote cu fitele ei aducatoare de audienta. Cum sa vorbim despre campionii nostri, atat timp cat „bomba sexi a lui Tanase” e expusa cu curul ei rapciugos in toate jurnalele sportive ale televizoarelor?! Astea sunt astazi modelele pentru milioanele de adolescente, nicidecum fata care plangea pe podiumul olimpic, tinand strans in mana medaliile de aur, pentru care si-a vandut copilaria.

Cam asta e tristul adevar, si mai e o poveste trista. Fata asta nu si-ar fi incheiat cariera la 18 ani, daca Romania avea un sistem sportiv si educational coerent. Daca de ea se ocupa un psiholog, daca ar fi avut conditii omenesti de antrenament. Acum traieste din amintiri si pregateste fetite talentate care-si sacrifica cei mai frumosi ani, pentru nimic. Ca din nefericire, in epoca vitezei, a nepasarii si a nonvalorii publicate pe prima pagina, medaliile mor….si e pacat!

mai multe despre activitatea Dianei gasiti aici si aici.

later edit: as vrea sa cred ca articolul asta va fi preluat de un ziar fie el si unul de sport. In schimb daca scriam ceva de badea, bendeac sau teo imediat se intampla asta.

222 Comments
  • Victoria West
    Posted at 05:42h, 24 mai

    Nici eu n-as fi recunoscut-o, din simplul motiv ca nu stiam de ea. Cum sa stiu de ea, daca vad la TV nimic altceva decat maimutareala. Iar cand e vorba de Sidney 2000, singura atleta romana de care imi aduc aminte este Andreea Raducan, si asta din cauza scandalului cu nurofenul in care aceasta a fost implicata.
    Ma bucur pentru tine ca ai cunoscut-o.

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2010/04/romania-si-carcotasii.html

  • Haos
    Posted at 06:26h, 24 mai

    Nesuferitule ,iar m-ai facut sa dau apa la soareci.Intelege odata ca AVEM o tara si ca SUNTEM un popor , au fost si altii mai rai la conducerea tarii .

    • mihai
      Posted at 16:51h, 11 aprilie

      🙁 cred ca e cea mai mare greseala sa ne gandim „ca se poate si mai rau”.

  • Calin
    Posted at 07:11h, 24 mai

    Sportul asta este singurul pe care il practic oricand, cu placere. Singurul. Am crescut intr-un oras in care singurul bazin adevarat s-a deschis in 86, s-a inchis in 89 si s-a redeschis undeva prin 2007, 2008.

    Ai atata dreptate in postul asta, incat ma faci sa injur iar in barba si sa ma intorc la munca injrand. Oare chiar vreau sa imi cresc aici copiii?? Asta este cea mai mare problema pe care o am, acum, de fapt.

  • Kreutzer Sorin
    Posted at 07:19h, 24 mai

    Salutare domnule Serban Huidu,bine e-am gasit frumos articol dar am si eu o o intrebare?.Cati dintre sportivii de frunte a Romaniei care sunt adevaratii reprezentanti de frunte a Romaniei ati avut invitati.
    Dar nu este tarziu si aveti posibilitatea sa indreptati lucrurile.
    Cu multa stima……….

  • raul
    Posted at 07:26h, 24 mai

    Pai avand in vedere ca voi in emisiune promovati pe Bianca lui Bote si pe Sexy Braileanca tu cred ca ar trebui sa fii ultimul care vorbeste de performanta in ROmania.

    Daca ai fi avut bun simt ati fi avut o sectiune si cu romani deosebiti.La voi in schimb predomina mistoul.
    Si nu ma lua cu replici de genul „noi criticam moravurile” sau „noi suntem moralizatori”.In loc de rubrici anoste gen dezbracatu puteti promova 5 minute un roman care efectv face ceva.

    La capitolul asta v-a luat Badea.EL are defectele lui dar a mai mentionat in emisiune de un BUte,de niste gimnaste,de o echipa de rugby,de tenis cand a fost cazul.La voi nimic.Doar NIkita & co.

    Exsta o vorba:”There’s no publicity like bad publicity”.Vrei respect?Sacrifica 5 minute in fiecar emisune si promoveaza niste valori.N-o faci.Fiidca s-o iei la misto pe Nikita face la fel de mult rating ca si aducerea ei la Capatos.

    Nu e mare diferenta intre unul care aduce un rahat la el in emisiune si-l promoveaza si altul care aduce acelasi rahat in emisiune da-si bate joc de el.Ratingul si banii se invart in jurul aceluiasi rahat.Painea v-o csastigati analizand acelasi rahat chiar daca o faceti din unghiuri diferite

    Si oricum ai lua-o timpul de emisie se pierde discutand despre acelasi personaje negative.

    Deci cand am sa vad la tine in emisune o rubrica sau macar din cand in cand sa mentionati niste merite deosebite da.Pana atunci ciocu mic si joc de glezna.

    O zi frumoasa iti doresc.

  • kiki
    Posted at 07:55h, 24 mai

    Te felicit pt.post!Chiar am retrait emotia de la Syndey, din momentul in care am vazut o fetita-din ROMANIA- timida, cu o medalie de AUR la gat!

    Nu ar fi rau sa faceti rubrica in cadrul emisiunlor voastre in care sa promovat imaginea si povestea marilor nostri campioni.Sunt convins ca cei mici care veneau la poze ar invata multe din povestea Dianei Mocanu, Gabi Szabo,MARELE Ivan Patzaichin ( dat afara de la Dinamo!!!!!!!!!-incredibil),Hagi,Nastase,Gatu…. si ar fi foarte multi care au muncit pentru a ajunge Campioni!Plecand de la sport,pentru ca are o priza mare la public, puteti duce mai departe rubrica cu marii cercetatori, oameni de teatru, ….!

    Suntem saraci rau……putine sanse sa ne revenim!!!!!!!!!!!

  • laura
    Posted at 08:00h, 24 mai

    Se citeste modestia prin toti porii fetei asteia…nu va fi niciodata o ,, vedeta,, TV pentru ca nu are loc de siliconate si pentru ca nu cred ca isi doreste sa fie o vedeta TV, ci sa aiba conditii decente de munca.

  • Alina
    Posted at 08:30h, 24 mai

    Pacat de valorile noastre, puse in umbra de niste maimute.

  • ona mariana
    Posted at 08:38h, 24 mai

    Sunteti EXTRAORDINAR nu numai la TV ci si in acest reportaj! intr-adevar,nu se evidentiaza decat non-valoarea in tarisoara asta a noastra,care e minunata,dar pacat ca e locuita!
    Va urmaresc emisiunile si ma tot intreb daca cineva,undeva ia totusi atitudine! Nici un om cumsecade nu are forta -sau poate nu este suficient de bataios- pentru a va lua exemplul!
    Va multumesc in numele meu si a multor locuitori ai Sighetului (stiti,locul acela uitat de lume in care se agata harta-n cui) ca existati si ca faceti o astfel de munca!Poate,intr-o zi,vor fi si altii si se va mai schimba ceva!
    Cu admiratie,prof.Mariana Ona
    *

  • Edward
    Posted at 08:40h, 24 mai

    E off topic dar asta e „Cat despre Andreea Esca, acum vad ca o respecti. Dar cand ai difuzat imagini de pe satelit, facand una dintre cele mai mari magarii din istoria televiziunii de la noi, cum a fost???” aici puncteaza bine Bendeac

    magarie era daca dadeam Tot ce a spus Esca necodat pe satelit. Nu am furat o caseta ci pur si simplu cineva a receptionat niste imagini. Timp de o saptamana. Iti dai seama ce era acolo? si nu a aparut decat o secventa cu niste mote si o barfa mica! Asta nu inseamna ca Esca nu e o mare profesionista!

  • Gabriel
    Posted at 08:52h, 24 mai

    Cand castiga o medalie toti ne mandrim ca suntem romani,apoi ne intoarcem sa vedem daca Bote se impaca cu Bianca(mi se face greata doar cat ii scriu numele)…chiar nu merita asa ceva!

    p.s imi fac si eu lucrarea de licenta si am nevoie de 200 de chestionare coompletate…asa ca, daca doriti: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEVlT3QyRjBmcVlzWktBUy1paFFqN3c6MQ

    Multumesc!

  • GeorgelA
    Posted at 09:13h, 24 mai

    Salut!Cei care muncesc,fizic sau intelectual,ca sa ajunga mari performeri,fiecare in domeniul lui,nu au fost si nu vor fi niciodata rasplatiti pentru eforturile lor de a atinge culmea performantei pentru ca nu poti masura efortul depus ca sa poti face o echivalenta si sa spui:atat i se cuvine cutarui sportiv si atat acelui savant.Dar de aici si pana la a uita ce au facut respectivii pentru recunoasterea internationala a Romaniei …!Diana Mocanu este doar un exemplu din multitudinea de performeri in varii domenii acoperiti de praful uitarii si carora statul roman considera ca nu le mai datoreaza nimic in afara unei rente de obiectiv.Pacat de aceasta mentalitate paguboasa dar consider ca si respectivii au o parte din vina pentru ca se complac in situatie.Trebuie gasita o solutie pentru ca o sa uitam care ne sunt valorile si cum trebuie respestat ce au realizat.Ideea cu o rubrica in emisiune sau chiar cu una dedicata special gloriilor de orice fel este excelenta.Pacat ca toate non-valorile se fataie tot timpul in media iar oameni cu adevarat valorosi sunt dati uitarii!

  • OfOf Maimai
    Posted at 09:24h, 24 mai

    Bravo Kreuzer Sorin, ai pus punctul pe I, serban ne povesteste despre cat de rea este media, de parca el nu face parte din ea, si el nu face audienta de pe urma mizeriilor de la tv….e putin ipocrit sa`i acuzi pe ceilalti serbane, cand si tu inoti in aceeasi troaca. Invit`o tu pe diana mocanu in emisiune, apoi pe simona amanar, apoi pe alexandra dulgheru, care face senzatie in tenis de la un timp, apoi pe lavinia milosevici, si tot asa…si sa vedem , ce audienta faci. E trist, dar nu de condamnat ceea ce se intampla la TV, poporul e de condamnat pentru ca cere asa ceva.

    incercam sa facem si asta. Aici e inceputul….

  • tactic-zone
    Posted at 09:40h, 24 mai

    nu ca as vrea sa te contrazic, dar diana nu a plans pe podiumul olimpic. de fapt,a frapat tocmai ca nu parea deloc afectata de uriasa performanta obtinuta.

    Avea 16 ani. nici macar adolescenta nu era. Cred ca de aia a si abandonat. Un copil nu e obisnuit cu presiunea imensa de dupa. Pe ea nu a protejat-o nimeni. Nici macar noi.

    • Gabriel
      Posted at 11:14h, 13 aprilie

      Adolescența începe la 11-13 ani.

  • Sirg
    Posted at 09:43h, 24 mai

    Bravo Serbane, faci foarte bine. Eu nu stiu daca la Cronica e loc sa mentionezi lucrul asta, dar e minunat ca tu ai audienta ca sa ne reamintesti de valorile noastre. Eu n-am uitat de aceasta campioana, tocmai pentru ca ma intrebam de ce nu mai aud de ea si alti campioni de la alte sporturi in afara de fotbalul pe care altadata il indrageam ca sport, iar acum am ajuns sa il detest (Ok, liga campionilor e altceva) din cauza manelizarii jurnalelor de sport de la noi.

    Cred ca la fel se poate spune despre handbal – prezentat la subsolul stirilor sportive – unde aproape an de an jucam finala, sau oricum mult mai sus decat putem visa sa ajungem in fotbal cu orice echipa.

    Poate ar trebui ca in fiecare Cronica sa ai o rubrica dedicata stirilor sportive, in care sa ii intepi pe realizatorii lor pentru stirile manele pe care le dau, un fel de kitsch „sportiv” despre pitipoance de fotbalisti, si fite de sportivi sub mediocri din cauza carora noi urmarim campionatele importante de fotbal de acasa.

  • valentina
    Posted at 10:00h, 24 mai

    Mi-au dat lacrimile dupa ce am citit articolul.In sfarsit cineva mai spune lucrurilor pe nume!In sfarsit cineva mai scoate la lumina oameni valorosi, de care uitam, in chinuitul asta de drum, printre gunoaile din tara asta!De aceea te iubesc Huidule(de fapt pe toti de la cronicuta) nu esti perfect, le ai situ pe ale tale, multe si urate cate odata, dar gandesti ca mine si spre deosebire de multi altii, incerci sa faci ceva!Multumesc.

    eu multumesc, pentru cuvintele frumoase!

  • I.
    Posted at 10:03h, 24 mai

    Am invatat sa inot pe la 5-6 ani si pe la 10 faceam inot de performanta. Imi aduc aminte ca ma trezeam singura dimineata la 5:20, cand toata familia dormea, pentru ca la 6 trebuia sa fiu in bazin iar daca intarziam primeam tot felul de pedepse. Am ajuns la 2 concursuri nationale. Inainte de primul nu m-am antrenat deloc timp de o luna pentru ca era inchis bazinul, iar dupa al doilea, fix cand mergeam din ce in ce mai bine s-a inchis din nou bazinul (singurul din oras) pentru vreo 4 luni. In acele 4 luni m-am ingrasat cu 7 kg. Cand am reinceput sa inot nu mai eram buna de nimic, eram obosita mereu mai ales la scoala, asa ca m-am lasat cu totul 2 ani mai tarziu.

    Acum regret asta si ma intreb ce ar fi fost daca as fi continuat sa inot.

  • stupefiatu
    Posted at 10:37h, 24 mai

    ma bucur ca ai scris un articol interesant poate ar trebui sa continui asa si sa lasati certurile de pitipoance din media iar ziarele dau omului ce vrea pt a face pe bianca sa dispara trebuie doar sa nu mai cumparati tabloide si reviste de scandal si sa nu va mai uitati la porcaria lui capatos (altfel capatos super tip dar s-a bagat si el in mocirla, pacat…) au trecut deja 2 luni de cand nu am mai luat un ziar de genul asta si nici nu vreau sa mai cumpar iar la tv nu ma uit decat la o emisiune da nu o zic pa blogul lui huidu (M.B.-I.G.P.) :))

  • dan
    Posted at 10:39h, 24 mai

    Tot din Braila sunt si sunt mandru de ea. La noi in oras inca mai sunt oameni ce o recunosc, ii recunosc meritele si nu pot sa uit ce frumos au primit-o cand s-a intors de la Olimpiada. A ramas la fel de frumoasa ca atunci.

  • florin florin
    Posted at 11:07h, 24 mai

    Serbane nu mai urmaresc Cronica,m-ai dezamagit si tu cu certurile interminabile,chiar zilele trecute eram oripilat cum te iei iar la hartza cu Bendeac(nu stiu de ce te cobori la nivelul lui) tu esti un veteran el inca mai are,dar acum in sfarsit ai reushit sa scrii un articol care m-a emotionat.Mi-aduc aminte perfect cand a castigat acea medalie si cum toate ziarele spuneau ca a invins sistemul.Bravo Serbane mai dai semne si de umanitate.

    A castigar doua medalii nu una. Macar retine ce e important!

  • CosmiN
    Posted at 11:10h, 24 mai

    Asa este, am vazut poza inainte sa deschid articolul, si ma gandeam ca oare cine-o fi cea de langa tine… Si ai dreptate, motivul asta este, ca mass-media din Romania promoveaza doar non valori, si primul raspuns care-mi vine la situatia asta este refrenul asta: http://www.youtube.com/watch?v=0x1n0jZchGU . Mult succes in incercarea de a promova valorile din sportul romanesc! Ar fi foarte frumos! Si probabil veti putea face macar ocazional niste reportaje cu si despre ei…

  • Pavel
    Posted at 11:18h, 24 mai

    Imi parea cunoscuta. Fata ei imi zicea ca o cunosc. Doar atat. Nimic exact.

    Da’, desi eram mic, imi aduc aminte performantele ei, am iubit sportul de mic si ea pe atunci era mica noatra campioana mare.

    Acum a ajuns un nimic pentru media, pentru televiziuni, dar nu si pentru iubitorii de sport si pentru cei care stiu sa tina la campionii nostrii.

    Si de ce nu incercati voi sa-i promovati? Cum merge Hrubaru la vedetele balbaite, la cele ce gafeaza in fata camerelor, de ce nu faceti o rubrica in care sa ne aduceti aminte de marii campioni, artisti, oameni de elita a Romaniei?

  • Simona Dragulescu
    Posted at 11:20h, 24 mai

    Banuiesc ca nu am putea face o campanie pentru a promova valorile adevarate?!? Am o persoana apropiata de mine care si-a dat ani buni din viata pentru a aduce Romaniei medalii de aur, glorie, fericire.. insa a fost cu adevarat bagata in seama numai cand i-au cedat nervii si astfel a devenit extrem de cunoscuta. Deh.. CanCan e un ziar citit:)Eu cred ca tu personal te-ai putea implica pentru oamenii care merita cu adevarat… Nu e greu.. trebuie doar vointa din partea ta si a romanilor satui de scarboseniile pe care le-ai mentionat si tu mai sus. Eu nu vreau sa imi cresc copiii intr-o tara cu o astfel de moralitate… Banuiesc ca nici tu… Hai sa facem ceva, zic…

  • raluka
    Posted at 11:31h, 24 mai

    sa nu spun inca odata k mi-e sila de tara in care traiesc…dar ciudat imi iubesc tara, iubesc romanii care e fac cinste, si plang de fiecare data cand inca unul mai pune la numar o medalie, un lucru bun…o vorba buna.
    si imi vine sa le scot parul din cap acelor pipitze, fara materie cenusie ce se „flendura” pe la TV cu aerele lor expirate de prime doamne!
    vedeti oameni buni dc e mai bine in ziua de azi sa stai pe net? fiindca din pacate la TV nu ai ce sa vezi, nu ai ce sa inveti..sunt cateva emisiuni (le pot numara pe degete) care se chinuie sa faa cv bun din tara asta, din ce a mai ramas din ea.
    Nu spun ca suntem prosti, nu degeaba exista copii talentati,care ne fac cinste la olimpiade scolare, sau la concursuri internationale (vezi defapt valoarea noastra) numai ca media „a 4-a putere in stat” spala creiere, ne face sa ne fie rusine ca suntem romani…de ce?
    pai uitati-va fratilor ce aduceti in emisiuni numai parasute..pt ce? pentru audienta? pentru bani? … gresit!! pentru ca pur si simplu sunteti la fel CA EI/ELE!

    uite de asta noi nu o recunoastem pe cea care ne-a facut cinste, de asta nu stim cata munca si sudoare depun unii romani sa ne curete numele patat de atatea gunoaie!

    unde sunt cei mai puternici si cei care au ce arata?in intuneric fiindca e TIMPUL NULITATILOR!

  • Alina Manu
    Posted at 11:34h, 24 mai

    O vad destul de des pe CAMPIOANA, fiind vecina mea de bloc, si aproape mereu imi vine in suflet emotia traita alaturi de toti romanii care au urmarit Olimpiada…
    Ai dreptate, uitam repede de campioni si promovam non-valorile, oamenii de tinichea, al caror nume nu ma obosesc sa il redau.
    Jos palaria, Diana, chiar daca ai stralucit pt scurt timp, noi stim ca in spatele acelor medalii au fost ani multi de munca, renuntari, chin.
    Fiul meu a facut 4 ani de inot in acelasi bazin in care se antrena CAMPIOANA, asa ca stiu ffff bine conditiile: apa rece, clorata, frigul, duritatea antrenoarei sale…o vedeam des antrenandu-se din greu pe unul din culoare, in timp ce pe restul isi faceau intrarea in lumea inotului tanci de gradinita, si boboci de generala.
    Asa am decis ca fiul meu sa NU faca performanta, ca vreau pt el o copilarie linistita, vesela, alaturi de mine, sa nu ii franga nimeni sensibilitatea si inocenta….si dupa 6 clase la lic sportiv, l-am mutat la alta scoala.
    …Si apropo, am avut ocazia sa vorbesc cu Diana, m-a frapat modestia ei, si asta se intampla la scurt timp dupa Olimpiada…
    CE AI ZICE SA FACEM O GALERIE A OAMENILOR DE LINIA INTAI? SA SCAPAM ROMANIA DE VEDETELE DE CARTON!

    ar fi o idee buna!

  • gyany1979
    Posted at 11:39h, 24 mai

    Asta e tara in care suntem nevoiti sa ne crestem copii.Intr-un fel ne cam meritam soarta pentru ca ne lasam calcati in picioare de politicieni corupti si nesimtiti, acceptam si facem audienta la stirile cu si despre anumite personaje „mondene” si uitam oamenii care ne-au facut sa ne simtim mandrii ca suntem ROMANI.
    Traiasca Romania Libera…..saracu Antonescu.

  • Noua dr.
    Posted at 11:59h, 24 mai

    @raul: Respect .

  • magnum
    Posted at 12:04h, 24 mai

    Felicitări!De curând am citit un interviu cu minunata Diana Mocanu. M-au impresionat rândurile tale care te arată aşa cum eşti: un Om cu suflet şi saracter Păcat că talentele se pierd aplicându-li-se principiul lămâii: stors şi aruncat! cu stimă .

  • George
    Posted at 12:38h, 24 mai

    huidule mi-au dat lacrimile citind ce ai scris de campioana noastra….si crede-ma eu daca as avea o putere as impusca toate gaitzele din parlament! eu cred ca suntem blestemati de… „ESCU” asta! Constantin”escu”,Ili”escu” Bas”escu”….

  • Florin.D
    Posted at 12:44h, 24 mai

    Eu unul nu mai inteleg. Cancan publica povesti de scandal despre vedetele antenei, toata lumea cauta scandalul, cancan si antena sunt prieteni( nu? eu zic ca-i clar ca e aceeasi branza ).Acum intrebarea este : scandalurile sunt regizate? vezi Bote si Bianca, eu zic DA
    Acum ceva timp erau niste inregistrari telefonice pe internet care aratau ca ,,Bote” este homo…..
    Acum a luat si el una din parcare, si a facut-o din tomberon, catea cu aere de vedeta.Ma rog, nu ma asteptam la ,,Bote” sa apara cu o olimplica la matematica gasita intr-o zi intr-o biblioteca.
    Cat despre sportivi, ai dreptate domunul Huidu, tinand cont ca oriunde ne-am duce strainii nu stiu unde e Romania dar au auzit de sportivii ei….
    Ps: Sunt Valcean si sunt dezamagit de echipa de handball Oltchim care a ,,innotat” tot Champions League-ul si s-a innecat tocmai la mal, ce-ar fi insemnat sa fi ramas in istorie…:((

    care sunt conditiile fetelor noastre si care sunt cele din Danemarca?! Bravo fetelor pentru un parcurs grozav! Si ele au facut o mare performanta!

  • Florin.D
    Posted at 12:46h, 24 mai

    Oltchim, pardon!!

  • Alex John
    Posted at 13:07h, 24 mai

    JOS CURVIA JOS TARFELE NE-AM SATURAT DE PIPIPITE SI COCALARI. SA II I-A DRACU PE ASTIA !!
    ZICE-TI SI DUMNEAVOASTRA DOMNULE HUIDU:
    Eu personal as vrea sa vad daca emisuinea aia lui Dan Capatos (Un fel de The Late Show adus in Romania; Dar fata de David Letterman invitatii sunt de Cacao iar nivelul de inteligenta este LOW) ar chema campioni mondiali in loc de vedete de cacao (scuze ca repet) dar asa e cu fripturistii aia de la Antene (Ca tot zicea Dan Diaconescu de OTVizarea Romaniei; Si ghici ce a avut dreptate bastardu-nenorocitu dracu iar aia de la Antene i-au copiat ca COCALARII pe idiotii aia de la OTV).
    Sa foloseasca totii banii aia de audiente la mancat si cacat in gura lui Felix ca tot se face de CACAO la tv.
    Cat despre campioana mondiala Jos Palaria !!
    Felicitarile Mele !!

  • dina
    Posted at 13:08h, 24 mai

    sunt de acord cu tot ce spui tu si trezesti in mine doar revolta si regret ca am ales sa imi cresc copiii in tara asta.
    cat despre televiziuni, cu programele si vedetele lor de tot rahatu’, le-am exclus.

  • mid
    Posted at 13:27h, 24 mai

    buna Serbane!de ce nu gasesti in emisiune ta tv de la prima sau de la kiss 10-15 min in care sa ne aduci aminte ca avem si altceva?o Diana Mocanu, o Alina Dumitru,o Sandra Izbasa si multe sau multi altii pe care ii promovam 5 min, adica cand ne canta imnul si apoi……….. Dumnezeu cu mila.cred ca ai putea sa aduci in Cronica cate un asemenea talent si sa faci in felul acesta concurenta loiala plasticatelor.Merci

  • Daniela Jitarasu
    Posted at 13:27h, 24 mai

    Unul dintre cele mai frumoase postari ale tale! Incantator articolul.

  • limpede
    Posted at 13:33h, 24 mai

    Las’ ca si pe Bendeac il pagiaza multi si nu se mai supara. Uite de exemplu Fernando ala de la Caransebes. Ala il imita 100% pe Bendeac incat uneori nu stii care este originalul si care facatura.

  • Gabriel CJ
    Posted at 13:50h, 24 mai

    Cam lacrimogena faza cu ,,m-a facut sa plang de fericire, sa fiu mandru ca sunt roman”care este un cliseu foarte des folosit in astfel de situatii in care un romanas plecat in lumea larga mai face ceva bun si se mai scrie despre noi si de bine prin alte tari nu numai de rau.
    ma scuzi…acum 10 ani, la 24 de ani fata asta chiar m-a facut sa ma simt mandru. Imi pare rau, poate sunt eu un pic mai sensibil, dar stiu ce insemna sportul de performanta si sa castigi 2 medalii olimpice, este o incununare o unei vieti chinuite si plina de privatiuni.

    In fine ea cand s-a apucat de sport stia care sunt conditiile din Romania deci sincer nu ma prea lasa cu gura cascata, si sincer nu vad dece ar trebui sa fie toti romanii mandrii cand un sportiv castiga o cupa sau o medalie petru ca sunt unii care poate urasc acel sport si dece ar trebui sa fie mandrii.
    pentru ca te reperzinta. Pentru ca miliarde de oameni se uita la ea si te invidiaza ca ai la tine in tara o dubla campioana olimpica. Michael Phelps este idolul adolescentilor americani. Le da un scop in viata. Diana e doar uitata de o lume pe care a incantat-o fie si pentru cateva zile.

    Cat despre vedetele autohtone care chiar conteaza acum cand vine vorba de rating aici ai dreptate prea multe pitipoance tunate prin ziare si la tv ,dar daca asta se cere televiziunile asta dau. PS ai uitat-o pe Varciu cea mai mediatizata boarfa din cate am vazut pana acum si care si-a gasit un loc binemeritat la antena 2 si uite asa si-a indeplinit scopul sa o bage si pe ea cineva in seama, dar eu 1 as fi bagat-o altundeva

    asa este am uitat-o pe alt curvistina de prima pagina….Cat priveste mentalitatea ta eu cred ca e gresita!

  • Gabriel CJ
    Posted at 13:53h, 24 mai

    Aaa vreau sa te intreb daca o sa veniti cu cartea lui Misu in Cluj si daca da cam cand o sa se intample asta? Sper ca de data asta sa veniti toata echipa si sa incercati sa nu mai intarziati:P

  • pitic
    Posted at 14:00h, 24 mai

    sunt 100% de acord cu tine!
    dar nu am nici cea mai mica idee
    cum se poate schimba „romania” in bine..

  • teo
    Posted at 14:03h, 24 mai

    Sunteti penibili rau de tot…voi cei ce comentati pe aici… Cum ar fi ca emisiunea ”cronica carcotasilor”, o emisiune de divertisment de altfel, sa se transforme intr-o emisiune culturala, sau sa aiba rubrici culturale. Numai din titlu iti dai seama despre ce fel de emisiune e vorba. Serban Huidu doar incerca sa traga un semnal de alarma in legatura cu fostele si actualele glorii. Ar trebui sa se simta producatorii de emisiuni informative, culturale si de sport…nu Huidu in emisiunea lui. parerea mea 😉

  • Figaro
    Posted at 14:03h, 24 mai

    Despre Diana Mocanu, numai de bine. O mare campioana. Dar despre pretentia ta ca un ziar sa-ti publice maculatura virtuala …, ce mai, …, te caracterizeaza. Nu ti l-ar prelua nici macar „Foaia vitelor de pripas”, daca ar exista. Si stii de ce? E scrisa foarte prost, ca tot ceea ce scrii (Sa traiasca dom` Gainusa!). Ce mai, imaginea unui buhai lombrozian bocind de fericire (bua-ha-ha-ha!!!), c-a luat o sportiva de-a noastra medalia de aur la inot (boceai uitandu-te-n bazin, ca un adevarat buhai de balta, nu?), m-a amuzat teribil.

    trage apa si fugi unde-ti e locul. La hazna. N-are nici o legatura persoana mea cu faptul ca fata asta n-a fost ajutata si respectata de nimeni.

  • Gabriela
    Posted at 14:25h, 24 mai

    Acum vreo luna am fost la Austrian Classics, am participat la o competitie de musical form alaturi de colegii de la akikai.ro (singura echipa din Ro) si am venit acasa cu 7 locuri 1, 6 locuri 2 si 5 locuri 3. Nu ne-a bagat nimeni in seama. Iar daca le spunem altora, ne ioau drept ingamfati.

  • Cosim
    Posted at 14:59h, 24 mai

    Normal ca nu are loc la TV din cauza plastificatelor. Daca era iubita unui fotbalist o vedeam pe prima pagina a unui anumit tabloid in fiecare zi. Asa cine cumpara ziarul daca scrie in titlu „Campioana olimica”. Traima intr-o tara de degenerati. Mai sunt si exceptii dar, din pacate sunt prea putine sau ales sa isi petreaca viata intr-o tara unde valorile morale sunt mai multe si siliconatele abia daca vad un colt din ultima pagina a revistelor.

    Crazy thought: De ce nu o invitati pe Diana Mocanu la voi in emisiune. Ii luati un inteviu, aratati niste imagini de la Sidney etc. Sunt convins ca exista telespecatori mai tineri care si-ar dori sa afle cate ceva despre campioana.

  • Tafta Costin
    Posted at 15:17h, 24 mai

    Va sta bine in poza !
    Amandoi sunteti valorosi ,dar fiecare in domeniul sau .

    Dau si eu clickuri pe net si uite ce am descoperit : noutati !
    An de aparitie oficial 2010 !
    Baietii bulgari se descurca rapid .
    Aici :

    http://www.rarbg.com/torrents/filmi/download/cb370c8afe8c0f9e9a1d96d5107676055533dec8/torrent.html

    Aici :

    http://www.rarbg.com/torrents/filmi/download/2218f74ff26530c8777cfabb3fbe4d10cb36e38c/torrent.html

    Aici :

    http://www.rarbg.com/torrents/filmi/download/842354ee49c97214928028c36b0342e42044b1f8/torrent.html

    Interesant ?

  • Cristi
    Posted at 15:41h, 24 mai

    A aparut articolul pe gsp.ro

  • baixinho
    Posted at 15:43h, 24 mai

    Ba şi-ar fi încheiat cariera după sydney indiferent de condiţiile de pregîtire din România, pentru că scopul ei a fost să dea un „tun”. A mizat totul pe o carte şi a câştigat. Şi încă ceva: în 1996, când JO de la Atlanta stăteau să înceapă, la Bucureşti erau naţionalele de nataţie pentru copii şi juniori. Am întrebat-o pe Laura Sachelarie ce şanse are Diana să ia medalie la Sydney, iar antrenoarea ei mi-a răspuns: „se vede că nu ai nicio treabă nu nataţia. Diana nici măcar nu are şanse de calificare. Poate peste opt ani”. Concluziile trageţi-le voi.

    Dupa razboi multi viteji se arata. Eu judec doar faptele: e singura sportiva de la natatie cu doua medalii olimpice de aur. Punct. in plus gandeste-te ca refuza de ani de zile sa-si ridice renta viagera pe care statul trebuia sa i-o plateasca. Daca urmarea tunuri in primul rand asta facea.

  • marius
    Posted at 15:52h, 24 mai

    E bine scris articolul, atinge coarda sensibila. Dar te-as fi apreciat cu adevarat daca ai fi cautat-o tu pe Diana sa faci poza. Asa culegi niste lauri pe care nu prea ii meriti.

  • Sibelius
    Posted at 15:57h, 24 mai

    Felicitari pentru articol. Deocamdata l-a preluat gsp-ul. Multi oameni din mass media se plang de „nonvaloarea de pe prima pagina”, dar fiecare la randul sau face reclama nonvalorii…si da vina pe cititori/telespectatori.

  • Marius Moga
    Posted at 16:00h, 24 mai

    Inainte sa citesc articolul am privit poza si mi se parea ca o cunosc pe fata aia de undeva, n-am reusit sa-mi dau seama de unde. Dupa ce am citit m-ai „luminat” si mi-am adus aminte cand o vedeam luand acele medalii. Felicitari pentru articol, e mai mult decat bun.

  • Luci
    Posted at 16:12h, 24 mai

    Imi „plac” astia care cearta o emisiune de pamflet de ce nu promoveaza sportivi valorosi, si le cauta alibiuri alora care teoretic din asta isi castiga existenta: gazeta sporturilor, prosport etc. Ce dracu de tara e asta daca evocarile valorilor ar fi facute de emisiunile de divertisment si pamflet? A Romania, tara cu sus in jos.

    trist e ca pana la urma asa o sa se intample, Diana Mocanu va fi invitata la Cronica Carcotasilor si pe TeleSPORT, SPORT!!!!!!! O SA ARUNCE CU FECALE IN FIECARE SEARA gisi iancu.

  • eu
    Posted at 16:13h, 24 mai

    si daca n o intalneai pe strada se mai intampla articolul asta? nu..ca uitasei ca exista. well..sa vorbim e usor..de aia am si ajuns unde suntem..ca ne rezumam la a vorbi si atat..deja cand ar tb sa trecem la fapte, suntem obositi de cat am vorbit, asa si tu. ne pricepem toti sa dam din gura..si ne e si la indemana..dam di gura lumea ne aplauda si lucrurile raman la fel.. luati masuri..faci parte din mass media romaneasca..ai facut o facultate ca sa ajungi aici..ia masuri..nu voi lua eu care n am nici o treaba cu televiziunea..voi tre sa luati si sa promovati ce trebuie promovat..umorul e bun, dar sincer prefer sa se miste in tara asta ceva si sa nu ma mai impac cu ideea ca tara e de cacat dar macar rad la cronica carcotasilor. dar evident, diana mocanu nu adice rating. asa functionati cu totii. sincer nu m ai impresionat cu articolul asta.. m ai fi impresionat daca ai fi luat masuri si ai fi incercat sa schimbi ceva.

    incerc. Prin blog incerc sa va sensibilizez. Sper cand ma voi fi mai linistit sa pot sa-i ajut si altfel. Cu Diana as incepe o campanie de sensibilizare a autoritatilor pentru a incepe constructia de bazine. Asta e un prim pas!
    Am facut unele lucruri cu ajutorul vostru. Incercam sa facem mai mult. Sper sa ne ajutati!

  • silviu deac
    Posted at 16:18h, 24 mai

    Şerbane, acuma fii sincer, câţi vizitatori unici a avut postul ăsta? 50? 100? Poate mai mulţi? Unii au lăsat comenturi, alţii s-au mulţumit să citească, să dea aprobator din cap şi atât. Chiar crezi că toată Românica e la fel cu politicienii? Chiar crezi că românul obişnuit nu tânjeşte după modele reale, sportivi adevăraţi, artişti reali? Dar, dacâ la TV nu există nimic altceva decât bălăcăreală şi troace porcine, ce vrei să aleagă? De 20 de ani, asta ne-a fost educaţia, astea ne-au fost ziarele, astea ne-au fost televiziunile. Însă, revenirea trebuie să înceapă de undeva, indiferenţa trebuie să dispară cumva… Voi, care aveţi emisiuni la radio şi tv aţi putea începe cu ceva. Şi ia fă după aia un feed-back, să vezi cum stă emisiunea, câţi români răspund pozitiv?
    Noi, oamenii de rând ne facem treaba aşa cum ştim noi mai bine, în domeniul nostru. Faceţi-vi-o şi voi pe-a voastră!

  • silviu deac
    Posted at 16:24h, 24 mai

    Aaaa, dacă tot veni vorba de valori. Mai ştie cineva cine a fost Maricel Voinea? Prin ce a rămas celebru? Dacă da, ia spuneţi repede în ce ţară trăieşte şi cu ce se ocupă?
    Nu i-am văzut în viaţa mea jucând tenis pe Năstase sau Ţiriac, handbal pe Gaţu sau Oţelea, fotbal pe Dobrin sau Balaci… dar îi ştiu şi îi respect. Oare cum?

  • dan
    Posted at 16:26h, 24 mai

    bravooo….

  • DAN
    Posted at 16:47h, 24 mai

    cineva spunea mai sus ca ar fi bine sa luati chiar voi, cei de la cronica, ”taurul de coarne”.
    a-ti putea implementa in structura emisiunii si o rubrica prin care sa promovati si sa mediatizati adevaratele valori.pentru ca sunt putine.
    a-ti intinde o prima mana de ajutor celor care ne reprezinta la diferite competitii sportive si nu numai si care au atata nevoie de sustinere morala si materiala.
    exact pe sistemul ”toni tecuceanu” numai sa va indreptati atentia si catre alte activitati nu neaparat actoria.
    ei uite, din punctul asta de vedere as putea spune ca-l apreciez si pe badea pentru ca si el se declara a fi unul dintre cei care nu mai suporta ”modelele” adolescentilor din ziua de azi ce apar zi de zi pe sticla sau prin ziare si de la care nu se poate recolta ceva bun.
    trebuie facut ceva serbane,iar voi cei din media, aveti puterea de a schimba lucrurile in mai bine.
    ramane numai sa va doriti acest lucru !

    din pacate badea este chiar el un model pentru multi adolescenti ceea ce e grav!

  • Luiza
    Posted at 17:23h, 24 mai

    Ce-ar fi daca nu ai mai scrie despre Bendeac, Badea si Teo??? Atunci, nu ar mai avea ziarele nimic de preluat. Trecuse mult timp de cand nu mai citisem un articol atat de util, frumos, emotionant. Cate amintiri, si de la Sydney, si de la CM din 2001, de la Fukuoka!

  • Marian
    Posted at 17:24h, 24 mai

    Dar tu Huidule ??? TU ? ??!!! Tu ai emisiune TV . De ce pozati voi in lupul moralist cand tu in emisiune razi de toate pitipoancele astea pe care le critici aici. Si ca tine sunt o groaza? Ti-ai adus aminte de ea ca ai vazut-o intr-o parcare. I-ai acordat un post pe blogul tau, si asta a fost. Te intorci la caterinca ieftina pe care o faci la TV. Cum iti permiti sa vorbesti din perspectiva telespectatorlui cand tu ai o emisiune TV?? CUMM ?? Esti un ipocrit, tu si toti care o faceti pe moralistii pe blogurile voastre, iar la emisiuni promovat toate boarfele si nonvalorile ! Nu ma intereseaza daca-mi publici sau nu comentariul, ma multumesc daca-l citesti macar . Numai bine

    caterinca ieftina nu facem noi, cred ca te uiti la alta emisiune. Si am incercat cat am putut sa sprijinim oamenii valorosi. uide ultima oara cele 2 studente de la actorie cu bursa Toni Tecuceanu. E un pas mic dar noi il facem. Tu ce ai facut in ultima perioada?

  • Luke
    Posted at 17:36h, 24 mai

    Serban – esti un om care gandeste asa cum trebuie in privinta valorilor acestei tari – insa dupa cum vezi divertismentul media de astazi iti impune (in goana dupa rating) anumite „standarde”.
    Am incercat de multe ori sa imi inchipui ce s-ar putea face pentru asta.
    Emisiunile care se ocupa de valorile tarii – nu sunt vizualizate pur si simplu. Inclusiv multi din cei care au scris mai sus ca ar trebui sa se miste ceva – fac la fel: nu aleg din grila tv acele emisiuni care promoveaza valorile.
    Asadar eu cred ca solutia sta chiar in „ograda” la noi (mai mult a ta de fapt:).
    Ai o emisiune cu un rating mare. Asadar aici 5 minute de „valoare” adaugate in ea – vor ajunge acolo unde trebuie – nu in emisiuni specializate.
    Aveti forta de a face o prezentare mai altfel – cum au fost acele documentare de calatorie ce le-ati facut mai demult. Deosebite – felicitari pentru ele! La fel puteti vorbi si multumi cate unui om deosebit in fiecare emisiune – nu neaparat invitat – ci cate un reportaj din seria „Romani de care sunt mandru / care m-au facut fericit” sau „Oameni Romani”. O sa specific aici si ceva din concurenta: protv avea niste emisiuni de acest gen.
    Stii cum se spune „daca nu faci nimic, nu o sa se schimbe nimic”.
    Personal as mai scoate din scenetele de acolo si as pune 5 minute mai „high”. Asa cate putin ca sa obisnuiasca lumea cu senzatia 🙂

  • GazduireComRo
    Posted at 17:44h, 24 mai

    Mare dreptate mai ai tu HUIDU. Ce sa mai zicem daca cele mai vizitate site-uri sunt cele de scandal, iti dai seama ce interes au romanii pentru inot de exemplu. ZERO!
    Pacat, pentru ca este un sport frumos.

  • Stefan
    Posted at 17:53h, 24 mai

    Uite performanta mea : http://www.youtube.com/watch?v=fibRl7mXcyo

    si aici http://www.youtube.com/watch?v=HRkvjRP7eH0

    bravo! era vorba de ce ai facut sa-i ajuti pe ceilalti!

  • ADELA
    Posted at 17:55h, 24 mai

    ai drepatate,huidule! in ziua de azi la tv si prin ziare isi fac aparitia doar fetele care sunt foarte „darnice”!!!

  • ADRIAN STAN
    Posted at 18:02h, 24 mai

    Ba esti un terminat. nu meriti sa fi la TV. Nu ai talent, haz nu esti deloc amuzant .Nu ai deloc personalitate. Stii doar sa injuri si sa critici lumea (lucru pe care il stie orice chiar si oligofrenii). Ne-ai face un mare bine daca te-ai retrage din tv de tot.esti praf. esti cel mai nesimtit om de televiciune.crede-ma.
    meriti sa fi prins si batut grav pana ai intra in spital. Ma mir cu nu ai patit treaba asta pana acum.
    Esti o capusa.iti castigi existenta jignind alte persoane.
    MORIIIII

    sune sincer ai mai mult de 10-12 ani? da? nu cred… creierul ti-a ramas undeva cam pe la varsta aia!

  • Andy
    Posted at 18:48h, 24 mai

    Da…aici sunt 100% de acord cu tine! Nu pot fi toate posturile despre ce e bun in Romania, despre valorile pe care le avem si pe care trebuie sa le sustinem? De ce trebuie mereu sa va impungeti tu, Badea si Bendeac? Incearca sa pui mai mult accentul pe lucruri de genul asta:)

  • Chris_Brainiac
    Posted at 19:22h, 24 mai

    Tot respectul domnule Huidu pentru aceasta luare de atitudine!Acest post sta marturie faptului ca esti un om realist si pragmatic, care incearca sa schimbe lucrurile in bine efectiv si sa se descurce cat mai optim cu putinta cu ceea ce are, in actualul context economic, social,politic si institutional.Asta este diferenta fumdamentala dintre tine si Badea, care nu face altceva decat talkin` loud and sayin` nothing vorba lui James Brown!Daca stai sa ma intrebi pe mine, Badea este un naiv undercover, asta este impresia pe care mi-a lasat-o din emisiunile pe care le-am mai urmarit cu detasare neta fata de acest personaj gregar!

  • bogdan
    Posted at 19:50h, 24 mai

    Frate in esenta tu ai dreptate. Perfecta dreptate. dar stii care este adevaratul motiv pentru care valorile nu sunt promovate? Nu din cauza banilor sa a nepasarii sau mai stiu eu ce. Pur si simplu pentru ca suntem mediocri . Si nu ne place cand cineva ne arata cat de mediocri suntem si in ce supa calduta traim zi cu zi. sa nu crezi ca exploziile de bucurie cand un roman reuseste ceva sunt altceva decat mandrii de grup nu individuale.

  • johnny
    Posted at 19:55h, 24 mai

    nu stiu sigur daca as fi recunoscut-o pentru ca…din cate tin minte ( in 2000 eu aveam 11 ani) era tunsa scurt si e mult mai matura fizic, deoarece atunci , pe podium , a avut o stapanire de sine incredibila incat si comentatorul tvr de la acea vreme ( nu mai stiu cine era ) s-a mirat ca nu schiteaza nici un gest, avea un aer de invingatoare, de parca nu s-ar fi intamplat nimic special(ea castigand 2 titluri olimpice totusi). repet…parca asa imi aduc aminte,fara nici o lacrima.Tin minte ca la olimpiada de la sidney, un alt roman, razvan florea , a facut o cursa minunata tot la inot si a ocupat locul 3.Felicitari pentru relatare, adevaratii campioni merita scosi in fatza.
    Numai bine !

  • Andy
    Posted at 20:01h, 24 mai

    Corect! Bravo, frumos articolul

  • bianca
    Posted at 20:08h, 24 mai

    degeaba vorbim noi aici si ne dam cu parerea fiecare de ce il doare ca pana la urma toti suntem nepasatori.Cunost o multime de copii care practica sporturi da pe care nu ii sustine nimeni si se mai striga :”sprijiniti sportul” mai bine lasam ipocrizia deoparte si recunoastem ca daca nu e pentru noi ne doare fix in cot.

  • ioan
    Posted at 20:19h, 24 mai

    bravo huidu!

  • mariana
    Posted at 20:52h, 24 mai

    Bravo ma bucur ca scoti in evidenta valori ai tarii putini oameni sunt in romania care chiar fac ceva.Dar despre persoaaonele care te vorbesc de rau sunt invidiosi si oameni fara valoare.Tineti tot asa ca aveti o emisiune super

  • andrei
    Posted at 20:59h, 24 mai

    huidule,bravo pt articol,chair daca ai scris dupa ce ai dat de ea intamplator..dar nui nimic..totul se intampla cu un rost,cu privire la cei ce te jignesc,iecare face ce il duce capul,ca daca iar duce mai mult.mai mult ar face,si fiinda am dat de tn tot intamplator si de obicei nu postez cometuri pt ca las pe altii sa „sensibileze”,as vrea ca deacum sa iei initiativa de a adresa 1-2 minute despre fosti sportivi,eroi ,actori persoane care au facut ceva pentru tara asta.si uitanduma la tn,si citand un alt”comentator”deal tau..ai papagal,stii cum sa faci ca articolul sa ajunga in mintea si inima ascultatorului.numai bine huidule…si mai e lume care inca mai crede ca romania se va schimba…:(

  • Ilie Stefan
    Posted at 21:59h, 24 mai

    Nu inteleg ce va mira, parca ati fi proaspat veniti inpoi in tara dupa o lunga sedere in austria! Ati uitat ca romanii au o aplecare deosebita spre distrugerea valorilor lor? Sportul nostru national nu e oina, si nici carcoteala(din pacate!) ci barfa ieftina de mahala insotita de aruncatul cu rahat in cei care nu merita si de promovarea sutilor, cocalarilor, parvenitilor si a boarfelor!

  • Ana
    Posted at 22:07h, 24 mai

    Cu rusine admit ca nu stiam ca e Diana Mocanu.
    Poate ca nu e promovata pentru ca de la ea nu se pot salva bugete, nu se pot face autostrazi, nu are decat un vot in alegeri. Poate de aia. Si daca imi spui ca promovand-o se pot castiga si niste bani sunt de acord cu tine dar nu sunt suficienti pt ei.
    Ne amintim de valori cand nu mai sunt. Atunci le dedicam vreo 3-4 pagini in ziare timp de 3-4 zile. Si se asterne uitarea.

    Off topic: Serban, cand mai vine AC\DC? Nu de alta dar aveam si noi parte de muzica dimineata. Playlist-ul ala m-a tampit. Noroc cu CD si pe muzica si publicitate servesc Motorhead, Metallica, Sabaton etc.
    Astept cu interes Sonisphere poate atunci mai ascultam si noi muzica. Ca bilete la concerte am. 😀

  • bogdan
    Posted at 22:08h, 24 mai

    Salut! Mai frate…am recunoscut-o pe Diana din prima . Cum am vazut poza am citit imediat articolul. Eu tin minte cand a participat ea la olimpiada , am urmarit-o cu mari emotii atunci. S-a antrenat si la piscina din Pitesti de unde sunt eu. O stiam de acolo. Fata asta este o campioana. A cantat imnul Romaniei pentru ea din postura de campioana, lucru ce nu s-a mai intamplat nici macar in fotbal de cativa ani (adica niciodata). Mult respect pentru ea. Nici nu ma astept sa aprecieze multa lume articolul asta dar vreau sa te felicit pentru el. Se vede ca tu esti un om care recunoaste adevarate valori ale tarii noastre. Si la ttv nuar avea de ce sa apara pentru ca nu s-ar uita nimeni la ea. Oamenilor le plac aceste plasticate despre care vorbesti tu, iar televiziunile trebuie sa faca rating(bani) asa ca se conformeaza. Eheee…asta e situatia. Inca o data felicitari
    Salut

  • samy
    Posted at 22:10h, 24 mai

    sincer eu tin minte si acum prosportul din acele zile si cu toate ca eram mic aveam aproape 13 ani am fost emotionat pt ce a reusit ea!apoi s-a stins … n-am mai auzit de ea,dar de multe ori imi amintesc de ea si de acel ziar in care aparea.sincer cu ocazia asta am aflat ca Diana s-a retras pt ca nu a fost sustinuta!serbane…de cocalari e plin pe youtube…dar eu daca am dat sa caut un clip cu Diana … n-am gasit nimic!stiu un baiat pe care l-au premiat astia de la Dansez pt tine…sportiv la sarituri in apa,dar neavand conditii si piscina de sarit sare pe bureti!cautati sau cei care il cunosc…si il pot ajuta!numai bine si felicitari pt articol:X carcotasilor !

  • Palarie
    Posted at 22:25h, 24 mai

    Ai prea mare dreptate, si asta e doar un exemplu minor, caci in Romania sunt multi atleti, artisti si cativa oameni politici (care au fost si nu mai sunt) de care nu a auzit nimeni, insa daca ii intrebi de Guta, Sexy Braileanca (Braila), Nikita sau nu stiu ce alte specimene cred ca persoana respectiva poate sa-ti spuna toata biografia lor. Adevaratele valori ale Romaniei nu sunt recunoscute. Ca sa nu mai vorbim de atractiile tarii. Nu cred ca orice tara poate sa se laude ca are toate dreptele de relief plus o delta minunata si iesire la mare. Trist!

  • pt campioni
    Posted at 22:58h, 24 mai

    foarte bun articolul, de fapt, comentariul tau! iti propun ca in fiecare dimineata sa aloci un interviu cu un mare campion al Romaniei, fie el olimpic, mondial sau european! te ascult zilnic la kiss, sunteti simpatici si cred ca 10 min in 3 ore de emisie cu un mare campion nu e rau! si spun asta pt ca stiu ce simt ei, marii campioni dati uitarii, cand asista la promovarea magdei ciumac, simonei senzual, bianca dragusanu etc….traiesc intre ei…cei buni…

  • petru poenaru
    Posted at 23:01h, 24 mai

    Salutare!Chiar si acul la 10 ani de la Sydney imi dau lacrimile cand ma gandesc ca la acea olimpiada am fost pe locul 11 in lume,si datorita acelei fetite nevinovate,care uimea intreaga lume,rzultate ca la Sidney nu vom mai avea niciodata,ca acesti proscrisi care sunt, si ne conduc tara vor sa distruga tot ce au cladit batranii nostrii in zeci de ani.Am fost chiar foarte buni la acea alimpiada si sa nu uitam de fetele de la gimnastica care la individual compus au ocupat toate cele trei locuri de pe podium,ca sa ne FURE nesimtitii medalia ANDREIEI RADUCANU,abia atunci sa vazut cat de mare a fost umilinta intregii lumi fata de Romania.Si sa nu uitam poate de cel mai mare antrenor roman din toate timpurile OCTAVIAN BELU,si nu in ultimul rand de acea femeie care a crezut in aceasta copila ca poate reusi ce nimeni nu spera,poate nici chiar ea ,dar singura care a facut-o sa creada in fortele proprii si sa reuseasca in final,DOINA SAVA, acestia sunt oamenii care ne fac sa plangem de bucurie si nu cei de la conducerea tarii care ne fac sa plangem de necaz si ca nu reusim sa ne descurcam de pe o zi pe alta.MULTUMIM HUIDULE, si numai sanatate tuturor celor care ne fac atatea bucurii in lume.

  • petru poenaru
    Posted at 23:13h, 24 mai

    scuzati este vorba despre LAURA SACHELARIE si DOINA SAVA,care este si ea antrenoare.Frumos articol,chiar merita citit.

  • Claudiu
    Posted at 23:57h, 24 mai

    @raul: Mintea ta de cercopitec cu antene si trompa nu poate sa inteleaga ce face serban in emisiunea lui. Din punct de vedere al moralitatii sunt foarte putine persoane de varsta lui care pot sa ii reproseze ceva, in rest toti sunt scursuri ale unei societati plin de scuipangii si flegmatici. Aaa … ca sa nu uit … sigur esti unul dintre fanfaronarii prin care il ataca ‘antenistii’, sau mai bine spus ‘voiculistii’ pe serban.

  • Manu
    Posted at 00:42h, 25 mai

    Domnule Huidu mai indura putin.Desi obrazu e gros desi portofelu gol si burta la fel desi copii sunt suparati pe tine ca nu poti sa le arati locuri etc deoarece un poroverb vechi zice asa cand intunericu ne pare ca triumfa atuncia lumina va straluci cel mai tare.
    P.S. Nu ma critica din cauza adresei stiu si eu ca este o tampenie
    Al vostru fan Fitera Emanuel

  • Adrian M.
    Posted at 01:10h, 25 mai

    Salut Serbane, daca imi permiti sa ma adresez asa. Tu ai deschis un subiect destul de sensibil de aceasta data. Trebuie sa recunosc ca este pentru prima data cand iti accesez blog-ul, spre rusinea mea! Si culmea, l-am descoperit de pe pagina unui ziar de 2 bani (ca multe altele din tarisoara noastra draga) pe care l-am accesat intamplator. Revin la subiect. Ce incerci tu sa spui aici este prea tabu pentru ce se intampla cu adevarat! Problema pe care tu o tratezi se intampla de foarte foarte mult timp! Oare ce au patit toti campionii nostri de-a lungul timpului? Cati mari fotbalisti, handbalisti traiesc in mizerie si…. te respect prea mult pentru a folosi cuvinte vulgare. Dar hai sa privim mai in prezent! Ce se intampla acum? Hai sa inchidem putin ochii, sa uitam de trecut si sa privim spre viitor! Ce vor face viitoarele generatii Serbane, unde se va ajunge? Ar trebui sa zambim usor pentru ca am avut pentru ce ne bucura acum ceva timp… dar de acum inainte? Oare, vom mai avea acele medalii care mor incet? Dar, le vom mai avea? Este trist ce se intampla acum… Nu se mai pune accept pe valoare, pe talent… Acum se pune accept pe functia lu’ taticu si a lu’ mamica! Exemplu: echipele de fotbal de copii… Oare cati copii talentati nu pot face lucrul pe care il iubesc si la care se pricep pentru ca e baiatul ala pe care il aduce taticul cu o masina mare 4×4 si joaca in locul lui… Traim intr-o tara mizerabila Serbane, intr-o tara mizerabila din toate punctele de vedere! Sunt de parere ca la noi puterea banului a capat o amploare mult prea mare! Dar s-a ajuns prea departe daca astfel putem fura zambetul unui copil si il vom inlocui cu o lacrima de dezamagire! Imagineza-ti doar cati copii stau si privesc printre „zabrele” cum visul lor le este spulberat… Si pentru ce, pentru ca alegerea se face in functie de cai de sub capota? Sa nu ma intelegi gresit, sunt pentru sport din toate punctele de vedere, sunt de parere ca toti copiii ar trebui sa faca miscare, sa scapam putin de generatia „mec”. Dar nu rapiti zambetul strengar al copiilor care traiesc pentru asa ceva! Cum Serbane vom mai putea varsa acele lacrimi de care vorbesti tu, in momentul in care o alta copila se va urca pe cea mai inalta treapta a unui podium? Hai sa nu mai plangem pentru ce a fost, hai sa incercam sa zambim pentru ce va urma! Suntem intr-un moment de cumpana! Insa, cei care vor intr-adevar sa faca ceva nu au puterea necesara! Ce pot face eu, cand singura mea putere este faptul ca am o diploma si talentul de a vorbi si raspunde intrebarilor cu o nonsalanta zdrobitoare. Oare cine ma asculta pe mine, un biet pion pe o tabla de sah atat de mare? De ce ne place sa ne imbatam cu apa rece si sa spunem, hai ca maine va fi mai bine? Stim amandoi ce va fi maine! Va fi aceeasi mizerie ca si astazi, vor fi alte minciuni, insa aceiasi oameni! Hai sa incercam sa ne facem griji pentru ziua de maine, nu pentru cea de ieri! Incerc sa nu deschid subiectul „Bianca lu’ Bote” sau „bomba…”! In romania (am scris intentionat cu „r” mic) totul se rezuma la statistice, audiente si tot felul de porcarii! Si acum imi aduc aminte de „Marele Cult Mircea Rambo Badea”, care trebuie sa-mi aminteasca in fiecare zi ca a lui emisiune este pe plus si ca ii aduce sefului milioane de „heuro” pe an. Draga Mircea, cu aceasta ocazie iti trimit si tie un mesaj, ma uit la tine si nu vad unde incepe Voiculescu si unde te termini tu. Incearca sa nu il mai pupi atat de mult in dos ca… Imi cer scuze pentru cuvintele putin vulgare folosite! Insa tara noastra a ajuns sa-l asculte pe acest om ca pe un adevarat salvator! Doamne, ce departe suntem…
    Cu stima si respect,
    Jos palaria in fata ta Serbane,
    Esti o figura aparte in televiziunea din romania!
    Adrian M.

  • europroscript
    Posted at 02:12h, 25 mai

    Un campion e un campion, un bun sportiv e un bun sportiv si aceasta nu il face niste table agatate la gat de niste burtosi straini al carui interes in sport nu este decat cel economic pentru ca sportul din ziua de astazi nu este altceva decat un mare afis publicitar, mai ales pentru sistemul capitalist de 2 bani gauriti.

  • Orlando Moldovan
    Posted at 05:01h, 25 mai

    Huidule sper ca nu asculti de mitocanii astia care te acuza ca tot ce faci i sa jignesti si sa insulti. Eu cred ca tu ai pornit pe drumul potrivit si din câte vad eu nu a fost un drum lipsit de critici si probleme. Eşti un bărbat talentat cu capul pe umeri.. mă rog, din câte se vede. Este adevărat, din păcate România nu este reprezentata de oameni potriviți, da hai sa fim sinceri, un show de televiziune singur nu poate sa schimbe situaţia asta.. Românii sunt singurii care pot sa schimbe ceva, dar evident ca ei sunt prea opresati de prblemele noastre de romanii. Eu am fost mereu mândru de faptul ca sunt roman, îmi pare rău ca nu putem toţi sa fim la fel. Eu o sa încep sa joc fotbal de academie in Carolina de Sud (ce zici îţi salves nişte bilete) si deocamdată menţine statusul de roman fericit si mandru nu de corruptia noastră, dar de potentialul care tara noastră îl are.. Mult noroc si sanatate, emisiunea voastra is eyekandy for me, si continuatio pe drumul potrivit 🙂

  • wormstress
    Posted at 07:01h, 25 mai

    nu am ajuns toti bendeaci sau gazi , inca ne mai intereseaza (pe unii) genul asta de articole si chiar adevaratele valori

  • FlorinP.
    Posted at 07:18h, 25 mai

    Tati nu te supara tu ai mare dreptate in ceea ce zici dar si voi ii faceti publicitate in cronica matinala… uite ce a facut bianca uite ce a dres bianca… bianca in sus bianca in jos… iar astia din presa de scandal… abia asteapta „Uite ce a zis Huidu si Gainusa despre Bianca…”.
    Puii mei voi o promovati si voua nu va place ca este sus…
    PS: In locul numelui Bianca puteti pune orice pitipoanca din showbiz-ul romanesc si mai mult ca sigur va avea aceeasi notorietate.

  • Levi
    Posted at 08:10h, 25 mai

    Pai cum dreq sa se promoveze sportul daca nu iese ceva lovele,cum dreq sa se promoveze sportul cat la TiVii,la emisiunile de sport 85% se vorbeste numa despre nasu prafuit a lu huooo Mutu(fuly[ca sa nu vorbesc urat]),despre jijii „pac pac” valiza si ce blaturi sau facut si pestetot unde schimbi canalu dai de fotbal…pff.
    De Amelia Racea sa vorbit nici 2 min in fiecare interventie si nimic mai mult.
    FELICITARI CAMPIONILOR/CAMPIOANELOR exclud fotbalul si K(ei)1(oan)unde sunt numa porcarii,aceleas felicitari celui/or care promoveaza si altceva decat fotbal si k1(pe care eu nu le mai consider sporturi).

  • Alina Manu
    Posted at 09:56h, 25 mai

    …Vorbeam despre vedete de carton si promovarea lor intensa de televiziuni…zilele trecute m-a frapat faptul ca stirile Pro-Tv au debutat cu stiri frivole, ca de obicei si abia spre final, in cateva cuvinte au mentionat premiul la muzica clasica( Classic Brit Awards) primit de ANGELA GHEORGHIU…Crede-ma, ma- frapat imediat faptul ca stirea asta a fost socotita de mana a II-a, careia i-a fost dedicata cateva secunde…
    Revin deci, cu ideea de a construi un Wall cu nume MARI ale Romaniei un album pe care sa il tiparim si sa-l aratam copiilor nostrii pentru a fi adevaratele modele pentru ei.
    Din pacate multe tinere se viseaza „asistente” alegand calea usoarea a faimei de carton.
    Tu esti cineva in tara asta, ai ceva parghii, poti promova idei, noi nu, dar putem sa te sprijinim, venind cu propuneri sau orice alteceva ai avea nevoie.
    Succes in tot ceea ce faci!
    …Si apropo, am vazut aseara o parte din emisiunea de pe TVR1, unde ai demonstrat profunzime…Gainusa de asemeni. La mai multe aparitii de felul acesta, sa va vada oamenii si in postura de oameni seriosi cu idei si pareri despre realitatea vietii in Romania!

  • daniel V
    Posted at 10:35h, 25 mai

    Am intrat din curiozitate pe ziarul libertatea ..(un ziar de doi lei), am vazut poza ta cu Diana si astfel mi am amintit de Diana;
    da ai dreptate, valorile sunt uitate si asa va fi multa vreme datorita starii societatii in care traim ; degradare toatala, lipsa de implicare, lipsa de bun simt , lipsa motivatiei, lipsa echlibrului;
    refuz sa privesc televizorul refuz sa citesc ziarele …totul a devenit anost, totul a devenit plagiabil si plictisitor.
    Asa cum ai spus si tu se vinde televiziune ieftina: emisiuni si stiri de doi bani …asta suntem noi, asta ni s a dat si asta am inghitit si continuam sa inghitim ..punem botul la tot si la toate,suntem manipulati din toate punctele de vedere, suntem si avem ceea ce meritam..
    imi pare rau ca fetita mea s a nascut intr o societate decadenta.
    sunt suparat si frustat ca sunt roman, sunt suparat ca traiesc in aceasta tara

  • Gabi
    Posted at 12:06h, 25 mai

    Salut Serban!
    Crede-ma te rog ca nu reusesc sa imi dau seama de tavalugul asta accentuat in care a intrat in Romania. Desi eram mic in ’89 imi mai aduc aminte de cate ceva de atunci…de cate s-au promis…
    In fine…
    Cat despre Diana Mocanu, cum a spus si cineva mai sus, nu este facuta sa apara la TV-urile astora. Nu indeplineste standardele. Spun asta cu ironie. Din cate am observat eu superficialitate+silicoane+prostie+toapa= rating
    rating=TV.
    Si totusi nu as vrea sa o vad la TV…mai degraba la ceea ce stie ea sa faca mai bine si, mai ales, acolo unde ii este locul: nr 1 la orice competitie de inot cu medalia de aur la gat.
    Dar la noi medaliile mor…

  • Razvan
    Posted at 12:10h, 25 mai

    Inca o data ai dat dovada de caracter ,esti un mare om.Sincer nu am cuvinte.Acestor campioni ar trebui sa le facem o poza cat casa poporului si sa ne bucuram cu ei in fiecare zi pe care o traim printre presedinti si parlamentari hoti si degradati ..
    Sa le de-a Dumnezeu sanatate

  • maria spandonide
    Posted at 14:35h, 25 mai

    Buna ziua Serban,nu ne dezicem,vorbim despre oamenii .talentele,sportivii si eroii acestui neam numai dupa ce nu mai sunt,sau atunci cind ni-i lauda altii.De ce oare TVR-ul pentru ca tot platim abonamente,nu dedica o emisiune zilnica tuturor acestor sportivi,tehnicieni,inventatori,eroi etc. de exceptie a neamului asta,pentru ca scoala de mult nu se mai ocupa de el?Sunt copii,tineri,care au rezultate de exceptie in educatia lor,dar care nu sunt cunoscuti de nimeni.Ai mare dreptate ca sunt promovate tot felul de „rapandule”care nu am nimic de a face cu exemplul personal,cu educatia,cu bunul simt de care din ce in ce mai multi dau dovada ca nu-l au.Nu se gandeste nimeni ca asa mai multi copii s-ar interesa si ar fi mai atrasi de performantele pe care le vad la alti semini de ai lor?Poate ca ar fi bine sa inceapa Prima TV o asemenea serie de emisiune,sau poate ca ar fi bine ca voi in emisiunea voastra sa initiati asa ceva,eu stiu,urmarind succesiunea datelor evenimentelor,nu stiu nu ma pricep,dar poate ca asa ati mai trezi si interesul altora.Ti-am mai scris,ma surprinzi cu maturitatea si profunzimea ta.Cu drag Maura

  • Mihai
    Posted at 14:45h, 25 mai

    Dupa articolul demn de lauda care m a miscat pana n adancuri si comentarii de la oameni de toate felurile…din pacate.Ne mai salveaza…ce a purificat Sodoma si Gomora.

  • Notingher Vasile
    Posted at 14:52h, 25 mai

    De ce nu puneti mana sa promovati aceste valori? Asta e tot ceea ce vreau sa stiu…pe langa publicitatea pe care le-o faceti tuturor nonvedetelor din Romania ati putea dedica 10-15 min din emisiune promovarii adevaratelor valori. Macar sa le aducem omagiul cuvenit daca mai mult nu suntem in stare.La voi e puterea,faceti ceva…

  • Catalin
    Posted at 15:07h, 25 mai

    nu e nici ea cine stie ce model…doar ca nu apare la televizor. celebritatea a stricat`o total, din respect pentru performantele ei nu intru in detalii.

    p.s.: sunt din braila.

    la 16 ani celebritatea e o povara! De asta spun ca avea nevoie de psihologi, oameni specializati care sa o ajute sa mearga mai departe. A avut parte de batai si umilinte! Nu intra in detalii ca le cunosc mai bine decat tine!

  • Retete de prajituri
    Posted at 16:06h, 25 mai

    ai doua amintiri acum…

  • jan pitesti
    Posted at 16:39h, 25 mai

    in istoria romaniei asa a fost mereu cu bune si rele,depinde de noi sa ne fie bine pe viitor,timpurile se schimba mereu.

  • anda olaru
    Posted at 16:44h, 25 mai

    am vazut din intamplare azi-noapte ”NOCTURNE”.fabulosul si eternul TVR, desi neatragator pentru mine, are totusi o emisiune ok. atat dumneavoastra cat si Mihai Gainusa ati zgandarat un pic fata jegoasa a sistemului de rahat care ”guverneaza” tarisoara asta.mare dreptate aveti! articolul de mai sus e intr-un fel o continuare a emisiunii, iar concluzia e aceeasi: TRIST TRIST TRIST.
    PS: scriu acum pentru ca am avut scoala. nu-mi explic de ce m-am dus!

    te-ai dus pentru tine ca te respecti! imporatnt e sa fi impacat tu cu tine. e simplu!

  • vali
    Posted at 17:14h, 25 mai

    respectele mele pt. exprimarea directa , dar cu o floare nu se face primavara.

  • raul
    Posted at 18:05h, 25 mai

    Imi place ca mie nu-m ipublci mesajul dar pe al aluia care ma injura l-ai publicat.Imi cam dai dreptate.

  • Doina Mihaela
    Posted at 18:24h, 25 mai

    Ca animale suntem ceea ce mancam.
    Ca telespectatori suntem ceea ce ni se serveste.
    Iar Romania este, in esenta ei, o tara de telespectatori…

  • nelutzu
    Posted at 18:29h, 25 mai

    Huidule prin Zalau cand trecetzi sa-mi fac si eu poze cu voi:D:D:DD:D: va iubesc si ma uit la voi de 10 ani!!!!!

  • Alina
    Posted at 21:59h, 25 mai

    Buna, Serban!
    Fara nici o legatura cu subiectul acesta, as vrea sa te felicit, sa va felicit, mai bine zis pentru ce faceti la cronica! Din pacate, miercurea nu reusesc sa vad emisiunea, dar va urmaresc duminica, in reluare, cu mare placere; am ras cu pofta duminica trecuta, comentariile tale sunt super tari, iar de Dezbracatu’ nu mai zic ca este extraordinar!
    Felicitari inca o data, faceti o echipa minunata!

  • George
    Posted at 22:32h, 25 mai

    Pai, vezi cat de ipocrit esti?! Tu iti castigi painea de pe urma manelelor, a ‘sexoaselor’ si mai stiu eu ce alte mizerii dai prin emisiune, iar acum vi si ne dai lectii de moralitate? Te plangi ca statul nu face nimic cu sportul. Pai intreaba si tu politicienii pe care ii ai la indemana, de ce nu fac nimic? Sau de ce totul il fac doar pentru ei? Sa fie oare pentru ‘depasirea conditiei’? Si nu e atac sub centura. Cati dintre marii sportivi i-ai invitat in emisiune?
    Cand unii se duceau la bazine sau prin salile de sport, alti se jucau dea mascariciul, se antrenau pentru rolul pe care il joaca cu atata succes azi.
    Performanta, nu se obtine in curtea scolii facand mistouri cu bufonii, ci sacrificand ani copilariei sau in cazul altora… ratingul.

    au fost cativa: Ivan Pataichin cu lotul de kanoe, poloistii de la Rapid si altii.Noi tot mai facem ceva. E greu sa m apuc sa reglez sistemul dar o sa o fac si pe asta!

  • LUCI
    Posted at 23:30h, 25 mai

    Evident, problemele antrenamentului la noi in tara sunt foarte mari. Singurul sport care este cat de cat practicabil in tara asta este fotbalul. Se baga niste sume ametitoare in acel sport si nu vedem nici un rezultat, pe cand alte sporturi precum Handbalul,inotul, basket etc… sunt niste sporturi care sunt duse in carca de cativa investitori, din care 50% au dat faliment in acest an. Explicatia este foarte simpla, aceste sporturi nu au prindere la noi, nu aduna omu la meci sau in fata televizorului spargand seminte si ragaind bere, ca sa nu mai vorbesc de stirile sportive care sunt niste emisiuni cancan despre jucatorii cocalari de fotbal, in care ii arata ce fac ei in cluburi si cu ce panarame mai umbla.
    Sfatul meu pentru acesti sportivi care aduc niste medalii in tara asta de rahat: plecati intro tara civilizata, o tara in care puteti practica acest sport in cele mai bune conditii si de pe urma careia si puteti traii.

  • Mada
    Posted at 01:32h, 26 mai

    Daca fata ar fi avut consiliere din partea unui psiholog din BRAILA probabil isi incheia cariera mult mai devreme si nicidecum mult mai tarziu!

    nu e vorba de Braila ci de Comitetul Olimpic Roman. De bazele de pregatire, de sistemul care trebuie sa-i deserveasca pe marii campioni. Au avut in mana un bulgare de aur….

  • LauraS
    Posted at 07:00h, 26 mai

    Foarte frumos,clar si corect Serban !!!Cat despre cei care sustin ca Diana oricum n-ar mai fi facut performanta nu pot sa le spun decat ca nici macar nu a avut sansa de a alege,de a fi sustinuta si de a se putea spune ca s-a facut tot posibilul. Dar ideea este ca asta se intampla in toate domeniile nu doar in sport.Ne aflam in tara in care nu se poate face performanta,pentru ca nu e sustinuta.Cunosc matematicieni foarte buni plecati de aici care si-au facut un nume si sunt recunoscuti pentru lucrarile lor la Universitati din USA ,Canada,Franta,Spania si nu numai.Merg la conferinte,tin cursuri si scriu carti si sunt respectati pentru asta acolo.Nici macar odata nu au fost chemati pentru a sustine o conferinta sau pentru a prezenta ceva aici.De ce ? Suntem ocupati sa promovam non valori si uitam de oamenii cu care ar trebui sa ne mandrim.Probabil par un pic off topic ,tu vorbeai de sport ,dar ideea este aceeasi nu conteaza domeniul,asta a fost exemplul meu.

  • Matinel
    Posted at 07:11h, 26 mai

    Traiesc de cativa ani in Canada si mai rasfoiesc online cateva ziare romanesti printre care si Libertatea. In aceeasi zi au fost publicate doua stiri: una cand Oana zavoranu a facut pipi pe masina ei ca a gasit un pui mort (sau asa ceva, in orice caz era vorba de un blestem) si alta stire despre un medic roman care traieste in America si a reusit sa identifice celulele canceroase doar pe baza unui test de sange. Stirea cu Oana avea in jur de 5000 accesari iar cea a medicului in jur de 100. Asta spune tot despre ce vrea poporul roman sa citeasca.
    Bafta!

  • dennis
    Posted at 10:22h, 26 mai

    felicitari pentru articol. cred ca insusi Mircea Badea ar putea sa lase la o parte mandria si sa te laude pentru asta.

  • Anthy
    Posted at 12:38h, 26 mai

    in romania trebuie sa ai grija ce sport alegi pentru copilul tau.
    parerea mea e ca cel mai usor de practicat in romania e sahul – o masa, o tabla si 32 de piese.

  • cristiana
    Posted at 12:53h, 26 mai

    serbanica esti un dulce

  • cristiana
    Posted at 13:05h, 26 mai

    serbanica serbanel te-as tuca in chip si fel Pe gainusa las strange in brate pana-i pica penele de pe spate pe mistretu la-sa da la soacramea Nu te supara ca va tuca cristiana din Timisoara

  • gpa
    Posted at 15:18h, 26 mai

    Sportul nu e o prioritate in Romania, a spus-o chiar un politician! Deci campionii care apar pe ici pe colo sunt intr-adevar exceptii si merita respect. E foarte adevarat ce spui pe final de rubrica. La tv foarte putin se vb despre oamenii adevarati (campioni fie ei sportivi, in diverse domenii de activitate sau pur si simplu oameni obisnuiti dar cu teluri si realizari marete) si ffff mult despre nulitati gen becali, bia lu’ bote, nichita si alte panarame. Apropo de becali (scris cu b mic) era intr-o zi la tv pe 4 posturi in direct, in reluare si in exclusivitate desi nu avea nimic intersant de spus, si in acelasi timp era Alexandra Dulgheru intr-un turneu de tenis castigand finala de la Varsovia. Credeti ca era afisat pe vreunul din aceste posturi ceva despre asta?!? Nu. Nici macar un cuvant. De fapt cred ca nici becali n-a auzit de ea. Probabil nu intelege rostul tenisului.
    Toate cele bune!

  • super_fotbal
    Posted at 15:30h, 26 mai

    probabil si daca as fi stat de vorba cu ea n-as fi avut habar cine e! si cred ca s-ar fi comportat normal si as fi putut schimba cateva vorbe nu ca vreo idiota care a pus curu intr-o masina de 100 de cai si e diva!
    ce sa-i faci daca asa merge treaba…

  • Georgescu Ionut
    Posted at 17:08h, 26 mai

    Mesaj adresat romanilor pe categorii de varsta si sexe:

    M 7-15 :Invatati dracu’ carte si nu mai jucati toti fotbal si Counter Strike, ca peste 20 de ani o sa ajungem dracu’ sa ne cumpere vreun miliardar RUS.

    F 7-15 :Invatati dracu’ carte si puneti pe voi niste toale normale.Nu mai imitati toate stoarfele de le vedeti la tv.

    M 15-25:Lasati dracu’ visele de „poponet” si „bamboo”, lasati ipocriziile, faceti facultati pe bune si respectati-va aproapele.Gigi Becali NU este smecher.Nici Pepe sau Dan Negru, alte modele pls.

    F 15-25:Daca aveti tatele mari si craci apetisanti(in conceptia tiganilor din cartier), nu inseamna ca tre’ sa lasati scoala si sa mergeti pe varianta SLUT ON JOB. Scoala fetele,scoala,ca sa nu va bata fiul vreunui bogatas pe la 30 de ani.

    M+F 25-100 :Lasati spagile/coruptia/demagogia/ura/bautura in exces s.a. Asigurati dracului copiilor vostri un viitor stabil economic.Nu jucaria asta de tara,vopsita in auriu la exterior si cacanie in interior.Politicienilor, jet dracu’ din tara afara, sunteti singurul sistem care consuma enorm din PIB si nu produce nimic. Este ca si cum la o firma privata, un director general „suge” grosu’ din profitul pe care il aduc angajatii.Veste proasta -Firmele de acest fel dau faliment si directorii respectivi trasi la raspundere de patroni.

    M+F 100-1000 : MURITI DRACU’

  • raluka
    Posted at 19:54h, 26 mai

    @ georgescu ionut
    de mult nu am mai gasit un om care sa spuna lucrurilor pe nume cu atat de multa dreptate!
    e mai mult decat adevar, poate deveni chiar un „proverb” pt fiecare categ de varsta…
    si asta nu doar ptr romani pt toti, pt k nici unul nu e mai bun k altul

  • DAN
    Posted at 22:22h, 26 mai

    si iata ca ne-a mai murit o ”medalie” :
    maestrul jean constantin si-a incheiat rolul pe scena vietii. :(((
    Odihneasca-se in pace !

  • Catalin
    Posted at 22:45h, 26 mai

    Romania e o tara bogata, dar nimeni nu incearca macar sa exploateze jumatate din bogatiile ei pentru binele tarii si ii lasa pe altii din alte tari sa ne fure tot.

  • gbr
    Posted at 06:58h, 27 mai

    Huidu, te mai miri ? Ar fi singurul caz ? Tu ai plans cand a luat medaliile, eu plang cand citesc articolul. Si eu dau vina tot pe media…

  • cris
    Posted at 08:13h, 27 mai

    Sie eu urmaresc indeaproape gimnastica si sa sti ca si acolo e cam acelasi lucru. Fete care la 17-18 ani se lasa de sport dupa ce au castigat medalii olimpice, mondiale sau europene, pentru ca nu mai sunt sprijinite de antrenori pentru ca nu mai suporta conditiile, etc.
    Am prins destul de putin din emisiunea de la TVR unde ai fost invitat alaturi de Gainusa. Mi-a placut foarte mult! Stiu ca vorbeai la un moment dat despre un film legat de manipularea tv dar n-am retinut titlul pentru ca l-ai spus prea repede. Am vazut ca raspunzi si la comentarii si poate poti sa-mi spui inca o data numele filmului. Mersi!

    Natural born killers

  • Alexandrina
    Posted at 09:50h, 27 mai

    De ce, indiferent de subiect, ne abatem si vorbim despre cu totul altceva? Serban a adus in discutie o problema spinoasa si grava a Romaniei-desconsiderarea marilor noastre valori, din orice domeniu. Sa ne referim numai la sport- stim Nadia,Hagi si Tiriac-Nastase.Atat.Si au fost si sunt atat de multi care ne-au facut sa plangem odata cu ei cand s-a inaltat tricolorul si s-a cantat imnul Romaniei…ca si aceasta fetita (avea 16 ani!)care ne-a bulversat pe toti cu performantele ei ..

  • Nico
    Posted at 11:17h, 27 mai

    „In tara asta geniile mor,
    In cerc restrins si fara sentiment,
    De asta esti vestita-n Orient,
    Tu tara trista plina de umor!”

  • mari
    Posted at 11:28h, 27 mai

    Buna Serban,
    Inca o data ai dat dovada de caracter,esti un om adevarat.Nu te schimba….
    Cu respect Dana

  • Raluca
    Posted at 15:39h, 27 mai

    Te admir Huidu! Ma regasesc in gandirea ta. Esti un super om 🙂

  • Adi
    Posted at 19:59h, 27 mai

    nu e nimic de admirat la tine prietene Serban,vb . lui Badea,esti doar un ”ginerica”.

    da ma stiu, imi plang de mila!

  • Raluca
    Posted at 09:19h, 28 mai

    @Adi: Poate tu nu ai ce admira…altii au. Tu cred ca esti inchis in gandire si nu poti ajunge sa intelegi gandirea ui Huidu….”Ginerica” o fi Badea. Huidu are familie,2 copii, deci e inca odata exemplu pt noi.

  • Raluca
    Posted at 09:21h, 28 mai

    ..si apropo…daca tot nu ai ce admira la Serban, pentru ce-i mai vizitezi blogul?

  • Drowned Soul
    Posted at 11:13h, 28 mai

    Foarte adevarat si trist in acelasi timp ce zici tu acolo. Traim intr-o tara plina de gunoaie care se vand pentru a aparea la tv iar cultura si munca asidua pe care unii o depun pentru a face cu adevarat ceva e data uitarii.
    imi vine sa borasc pur si simplu cand ma uit la tv … si DA … abia astept sa plec din tara asta si sa fac o facultate in alta parte numai nu in romania … spre exemplu Anglia … unde am conditii pe care nici nu le visam.
    Am facut si eu 5 ani de sport de performanta , volei , si stiu ce inseamna sa muncesti ca boul ca sa iesi in fata si altii nici sa nu se uite la tine. In fine … hai cu pensiile/salariile/alocatiile micsorate jegosii dracului!

    p.s: nu te mai certa cu badea bre … ti le intoarce de fiecare data 😉 rock! \m/

    asa crede el!

  • brandart
    Posted at 13:21h, 28 mai

    Un gest frumos care face mai mult decat medaliile pe care aceasta tanara le-a realizat intr-o cariera exceptionala. Aceasta fotografie reprezinta un act de bun simt pe care il apreciez ca atare. Bravo !

  • sorin
    Posted at 14:35h, 28 mai

    Statul nu face nimic pentru sport ci doar scene de 10 de mii de euro; nu face nimic pentru cei care in loc sa faca sarituri in apa sar in groapa cu bureti;
    nu face nimic pentru polo unde ne descurcam bine pentru cate bazine avem; nu face nimic pentru canotaj unde avem o mare traditie; bine ca fac stadionul national de fotbal ca sa joace toti gelati si toate bufnitele de noapte care mai mult marcheaza prin cluburi.

  • Mircea
    Posted at 16:04h, 28 mai

    Salut . Din pacate fiecare club din tara asta are o multime de campioni care inca mai traiesc dar in uitare . Ne aducem aminte , putin , doar cand mai moare cate unul . In categoria ” campioni ” ar intra si marii nostri actori .

  • EOL
    Posted at 17:11h, 28 mai

    Mi-a placut comentariul asta si esti foarte talentat – ai condei cum se spune – apuca-te baiatule de scris si fa-i concurenta lui Misu !
    Pâna la urma toate trec dar scrisul ramâne,e pacat sa te pierzi in derizoriu.
    Bravos !

  • horatiu
    Posted at 20:20h, 28 mai

    Asa am ajuns.Am dat lumii sportivi de exceptie,oameni de stiinta,scriitori si multe altele.Cei care au avut ocazia au fugit din tara, si nu s-au mai uitat inapoi decat ocazional.Din pacate cei care au ramas aici fie isi primesc p… in cur si bani de drum, fie se chinuie sa faca ceva cu numele lor.Dar cat timp nu dai falca lu bote, sau il sufli in cur pe Brancu, nu poti fi cunoscut in aceasta tara. In ce hal am ajuns.Nu ca am fi fost cu mult mai presus in ultima perioada istorica.

  • EOL
    Posted at 09:22h, 29 mai

    S-a urcat scroafa’n copac ! Nici nu s-a uscat bine tusul pe stampilele de vot si ” Salam Alecum „a inceput sa-si dea drumu la neroziile ei obisnuite.
    Am citit in Libertatea elucrubatiile ei si mi-am oprit cu greu voma.
    Auzi lume, ce sfat le da ea pensionarilor cu pensia ciuntita cu 15%:e…pensionarii sa nu se mai plânga, sa-si cumpere o pâine, sa o bage in frigider si sa manânce in fiecare zi câteva frimituri din ea.
    Acum vreo 10 ani pe când facea ea faimoasele emisiuni cu „floarea” manelistilor, nu scapa nici o ocazie de a se plânge ca sta intr-un apartament amarât, ca ea marea absolventa de limba araba nu a vazut lumea/nici macar America -ha,ha,ha !Acum,”Ophra”de Românica sta in Pipera si a vazut si America, adica-telea s-a ajuns si da sfaturi la români.Poti sa nu vomiti când vezi atâta scârbosenie?!

  • HaHaHa
    Posted at 15:29h, 29 mai

    „Adi a scris pe 27 May 2010, 7:59 pm Reply to this comment

    nu e nimic de admirat la tine prietene Serban,vb . lui Badea,esti doar un ”ginerica””

    Adi pe tine nu te duce capul ala sec sa spui si tu ceva de la tine? Sa gandesti tu cu ce nu ai! Sau trebuie sa gandesti cu partea dorsala a lui Badea in capul tau?

  • Diana
    Posted at 22:14h, 29 mai

    Felicitari pt acest post! Nu mai stiam nimic de Diana Mocanu de ani buni, dar observ ca e la fel de frumoasa ca intotdeauna.

    Am urmarit (cu mare placere) interviul de la emisiunea ‘Nocturne’, desi a fost destul de ciudat sa va vad (pe tine si pe Mihai) atat de seriosi. 🙂
    Ai mare dreptate in legatura cu spaga din spitale, ‘bolile’ din sistemul de invatamant si cu faptul ca multa lume nu intelege mare lucru din ‘Natural born killers’. De fapt, multa lume nu intelege nimic din nimic. Ce zici? Mai putem schimba lumea (sau macar tara asta) doar cu o simpla dorinta? 🙂

  • Mario
    Posted at 10:33h, 30 mai

    CE LA TANC AM REVENIT PE BLOGUL TAU.

    HUIDULE FII ROMAN, BAGA DE AICI PE RADIO.

    http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc&feature=player_embedded

    DE AICI ITI IEI MELODIA.

    http://www.bugmafiaoficial.ro/downloads

    NU MAI SPUN NIMIC, SPUN ASTIA PE MELODIE DESTUL.

  • Florin
    Posted at 14:21h, 30 mai

    Serbane nu pot accesa siteul cronica.primatv.ro incearca sa ii faci ceva sa functioneze daca nu da-mi te rog frumos adresa unde se afla serverul sa vin sa-l arunc pe geam poate asa va functiona! Multumesc am fost, sunt si voi ramane fan cronica carcotasilor pana la moarte!

  • Florin
    Posted at 14:40h, 30 mai

    In tara asta toate nulitatile sunt ridicate la rang de vedete. Asta nu denota decat gradul de cultura si inteligenta a poporului roman. Putinii oameni normali care au ramas deja au gandurile indreptate spre alte meleaguri.

  • Claudiu
    Posted at 19:04h, 30 mai

    Offtopic
    Ziceai la radio , acum ceva vreme , ca vrei sa plecati iar prin lume – Carcotasii in Europa – dar nu esti sigur daca se va difuza la prima sau alta televiziune . Ati reusit ceva ? Imi placeau tare mult excursiile vostre .

  • George
    Posted at 07:50h, 31 mai

    Insusi faptul ca se discuta despre Diana Mocanu pe acelasi site cu Bendeac, Badea, etc eu zic ca este o mare jignire adusa sportivei. E ca si cum am discuta de Paula Seling sau Angela Gheorghiu si Laura Andresan, ori Zavoranca…
    Serbane, cred ca ar trebui sa te decizi asupra nivelului de discutii.
    Voi va bucurati, ca niste copii va recunosc pe strada si ca vor sa faca poze cu voi, dar in general media romaneasca, parerea mea e ca e o mizerie. Nici prin cap sa nu va treaca ca sunteti idoli…

  • Dragos
    Posted at 21:50h, 31 mai

    Dragi contestatari ai lui Huidu va dau sfatul de a va tine tampeniile pentru voi.Mai nou acuzati ca Huidu e ipocrit si vai ce infumurat.Daca articolul asta aparea la Bendeac(fratele Gibilan) sau la domnul Badea(tot respectul pentru ce face)gata ridicati statuie,ca ce patriot ca ce sensibil ca ce personalitate,dar nu daca e la Huidu ca e porc ca e una ca e alta sa atuncam noroi.Pana la proba contrarie nici unul din idoli vostri celebri nu a scris un astfel de articol ci cel ce a facut-o este Serban Huidu asa ca ciocu mic fratilor.Si apropo Huidu printre olimpici esti foarte bine vazut lasa-i pe marii oameni gen Bendeac sa cataie ca nu va rezolva nimic

  • Cristina
    Posted at 14:02h, 02 iunie

    Pacat de aceasta tara, ca nu stie sa isi respecte marile valori. Pe mine nu m-a facut sa plang Diana Mocanu, doar in 2000, la Olimpiada, ci si atunci cand m-am gandit ce talent de copil a putut fi sa aibe record la 10 ani la toate probele. O copilarie vanduta si sacrificata in apa, zi de zi, cu mii de km inotati, o ambitie desavarsita si, la final, o mana de incompetenti, care n-au stiut cum s-o recompenseze si s-o faca mandra ca e romanca. Au uitat toti mai-marii din federatie de ea. Rusine acestor impostori care nu au nimic in comun cu inotul!!!!!!!!!!

  • Alice
    Posted at 15:16h, 02 iunie

    Foarte multi romani au plans de fericire acum 10 ani cand Diana Mocanu castigase doua medalii de aur, dar din pacate foarte putini din cei care ar putea schimba ceva in bine o fac.

  • Saloane tatuaje
    Posted at 19:09h, 03 iunie

    @DAN: ai dreptate, ne-a mai murit o medalie – Jean Constantin; sincere condoleante!

  • Andreea
    Posted at 20:04h, 03 iunie

    @eu: Tot timpul da-ti vina pe mass-media, dar omul de rand de ce nu face nimic? jurnalismul cetatenesc este foaret rigid… scrie-ti pe bloguri discutati despre persoane importante, faceti-va auziti. da=ti vina pe orisicine, dar nu vedeti ca din cauza mentalitatii,a proastei cresteri, a lipsei celor 7 ani de acasa a ajuns Romania in asa hal

  • Horatiu Stoica
    Posted at 23:55h, 03 iunie

    Ajuta-i prin a nu-i ajuta !!! Cum? Da exact…
    Sunt sigur ca si tu ca si mine ai vrea sa-o ajuti pe fetita din imagine care fara nicio vina a ajuns sa cerseasca pe strazi, sa traiasca in conditii mizere si sa nu aiba parte de o viata cum am avut eu, tu sau altcineva din anturajul nostru. Ma uimesc cand stau la semafor si vad atat de multa lume care da bani copiilor cersetori din intersectiile Brasovului. De ce ma uimesc? De ce nu fac ca ei? Pentru ca imi pasa… cu adevarat si fara nici un exces de zel sau mila gandesc si analizez atent inainte sa ma fac si eu vinovat de existenta cersetoriei.

    Voi explica scurt si la obiect fenomenul sa nu te plictisesc…

    Copilul cersetor este educat si crescut de o familie saraca, lipsita de venituri care sa le asigure o viata normala, un camin, mancare, etc. Nu are si nu va avea puterea sa gandeasca sau sa-si gaseasca singur calea catre succes. E clar, de mic e resemnat cu gandul ca s-a nascut sarac si asa va ramane si tot ce trebuie sa faca este sa cerseasca pentru a putea trai pentru ca asa l-au invatat parintii. Evident cersitul are varsta lui, dupa care urmeaza cautarea in gunoaie, furtul, bijnita, etc.

    Parintii lui sunt constienti ca singura sursa de venit este cersetoria asa ca se vor stradui sa faca,cat mai multi copii, astfel cat mai multe surse de venit. Asta cumulat cu neglijenta si lipsa educatiei sexuale.

    Copilul cersetor sau spalator de parbrize va ajunge la o varsta la care nu mai are “rating”, priza la public, nu mai inspira mila. Astfel ajuns la 13-14 ani se apuca de furat in paralel cu proiectarea noior surse de venit respectiv copii… Da! va face si el vreo 5-10 copii sa-i asgure sticluta de alcool si pachetul de tigari pe zi, eventual o paine ca restul se “rezolva”.

    Deci TU prin cei 10 bani ramasi de la parcare, prin bancnota de un leu pe care i-o dai sa impresionezi lumea de la semafor ce generos esti il ajuti pe acel copil sa nu-si manance “ratia” de bataie zilnica pentru un eventual esec in realizarea “targetului” zilnic.

    El iti multumeste fara sa stie ca tu prin gestul tau ai CONDAMNAT la saracie pe cei 10 copii pe care acesta ii va face constient ca “afacerea” merge ca pe roate. Niciodata nu va cauta o solutie, niciodata nu se va gandii sa faca sex protejat, niciodata nu se va trezii din betia continua, niciodata nu va aprecia cu adevarat gestul tau, niciodata nu se va intreba de ce parintii lui nu sunt ca alti parinti, niciodata nu isi va respecta cu adevarat copiii, niciodata nu se va gandii ca va veni o zi in care AFACEREA NU VA MERGE… pentru ca el stie ca intotdeauna va avea pe cineva in familie care poate cersi…

    Vrei sa ajuti cu adevarat… NU DA BANI CERSETORILOR !!!

  • leilana
    Posted at 19:05h, 05 iunie

    ca să fiu sinceră, eu nu înţeleg faza asta cu „x m-a făcut să fiu mândru că sunt român”. hai să n-o dăm cotită, e până la urmă realizarea EI. medalia nu este a ţării întregi, ci a EI. iar faptul că se întâmplă să fim din aceeaşi ţară cu ea nu reprezintă nici cel mai mic merit. până la urmă cu ce am contribuit noi la realizările ei?

  • robert
    Posted at 20:51h, 08 iunie

    poate ca nu suntem destui care apreciem valorile in tara asta ,si care suntem nu avem la indemana butoanele,puterea cu care sa atragem atentia asupra lor,voi in schimb cei care apareti la tv ,cu atat mai mult cronica carcotasilor ati putea sa ii puneti pe sticla pe cei care sunt exemple pozitive si pe cei care au fost la vremea lor si de la care mai putem invata ultimele lecti de viata

  • robert
    Posted at 20:54h, 08 iunie

    mi-ar placea de ex sa il vad pe Florin Piersic intre voi intr-o emisiune sper sa ti cont de idee….

  • Cristi
    Posted at 08:42h, 09 iunie

    Nu comentez ce ai spus doar vreau sa-ti atrag atentia ca tot din Braila este si Camelia Potec :).

  • Pingback:O intamplare | Mihai Bendeac
    Posted at 04:07h, 10 iunie

    […] intampinarea lui Huidu care a scris un post superb despre intalnirea cu Diana Mocanu. Puteti citi AICI . Intr-un later edit, el scrie: “as vrea sa cred ca articolul asta va fi preluat de un ziar […]

  • darkangel
    Posted at 08:50h, 10 iunie

    Sincera sa fiu , nu as fi recunoscut-o pentru ca niciodata nu am vazut-o la televizor . In media nu gasesti decat individe , mai nou si indivizi cu silicoane implicati in scandaluri . Acesta este si motivul pentru care nici nu ma mai obosesc sa deschid televizorul . Mi-e sila sa mai vad nonvalorile ce mai nou reprezinta un ideal pentru continuitatea societatii in care ne taram si noi …astia mai ” prostii „. M-am saturat de ” vedete ” precum Nichita , Naomi , Tarky si alte panarame (ma scuzati) ce-si expun ” inteligenta ” in direct si-n reluare . Unde sa mai incapa si cei care muncesc de multi ani pentru medalii , premii , pentru afirmare , pe langa Oana Zavoranu cu cimitirul ei, care isi injura mastera pe toate canalele de televiziune ?

  • incertitudini
    Posted at 13:15h, 10 iunie

    Buna ziua!
    Am facut un slalom serios, pana am ajuns aici. A meritat, chiar daca mi-au dat lacrimile.
    Ma bucur ca sunteti .
    Intr-o lume nebuna, oameni ca dumneata( scuze pentru formula de adresare, dar cred ca aveti cam varsta fiului celui mare) nu doar descretesc fruntile. Incanta inimile .
    Multumesc!

  • Mirunika
    Posted at 13:50h, 10 iunie

    Stiu cine e Diana Mocanu din auzite, nu-mi aduc aminte exact faza cand plangea pe podium, dar ai reusit sa ma faci sa-mi dea lacrimile.
    Acum 10 ani si eu aveam tot 16 ani…

  • Paul Pista
    Posted at 13:53h, 10 iunie

    Din pacate asa este, nonvalorile sunt promovate intens in ziua de azi, in timp ce noi avem campioni, de care nimeni n-a auzit de ei. Frumoase cuvinte ai spus despre Diana Mocanu, chiar m-a impresionat. Tine-o tot asa cu articole de genul acesta, ca sa mai aflu si eu cate ceva despre adevaratele valori ale tarii 🙂

  • Mihaela
    Posted at 14:09h, 10 iunie

    Poate ar fi frumos daca Cronica ar reusi printre balbute si non-valori precum Oana Zavoranu, sa faca o sectiune in care sa promoveze si persoane cu adevarat importante, fara scopul de a le satiriza, evident.

    Offtopic: M-as bucura totodata, daca Mondenii ar folosi actori in adevaratul sens al cuvantului, nu mascaricii care au venit dupa plecarea lui Bendeac! Poate, aude cineva… caci sunt atatia actori talentati, care isi irosesc talentul prin studiorile Cassandra, sau prin teatre mici, care nu le dau posibilitatea sa evolueze pe plan profesional.

  • sergiu
    Posted at 15:21h, 10 iunie

    Ce frumos, preiau la mine pe blog.
    O zi frumoasa,

  • Pingback:Serban Huidu:”ii urasc cu inversunare pe imbecilii care au facut din noi niste distrusi, chiar daca am fost nascuti invingatori”
    Posted at 09:26h, 11 iunie

    […] Si atunci a venit randul meu sa vreau sa fac o fotografie, cu cea care, cu 10 ani in urma, la Olimpiada de la Sidney m-a facut sa plang de fericire, sa fiu mandru ca sunt roman si sa-i urasc cu inversunare pe imbecilii care au facut din noi niste distrusi, chiar daca am fost nascuti invingatori. >>>Tot articolul la Serban Huidu […]

  • keloo
    Posted at 14:10h, 11 iunie

    salutare serbane am citit cu ceva timp in urma aceasta postare, si am vrut sa-ti scriu
    dar crde-ma ca nu am avut timp. sunt de acord cu c zici tu – cum ca adevaratele valori ale tarii noastre nu sunt promovate, pentru ca nu au loc de manelisti, pipite si prostie televizata, si cred ca multi romani simt asta. problema e insa alta: cat o sa mai stam cu mainile in san fara sa facem nimic? vad la televizior multi oameni importanti ai societatii noastre care blameaza subcultura promovata pe „sticla”, dar totusi aceasta „otevizare” a televiziunilor continua si se dezvolta devenind tot mai agresiva. nu ti se pare cam paradoxala situatia? cum se face ca desi multi o condamna marlaneala tot creste? ca desi multi spun „ar trebui sa facem…” nimeni nu face nimic? si pe langa toate astea mai avem si o clasa politica incompetenta, care-si bate joc de noi pe banii nostri. adevarul e ca suntem o natie de prosti, lasi si nu vrem sa ne reeducam, sa luam partile bune si sa le promovam, sa dam in cap sau sa ignoram marlanii si gunoaiele din viata nostra, sa ne batem pentru drepturile noastre si cel mai important sa facem viitorul copiilor nostri mai bun. emisiuni care contin mizeriile societatii, problemele sociale,indiferent ca le blameaza sau le promoveaza fac rating. drept urmare si emisiunea voastra intra aici, chiar daca te superi, asta e parerea mea. pentru ca toti ne uitam la cronica pt a vedea ce balbe sau ce marlani exista la noi in tara, sau pentru bebeluse, sau pentru modul vostru, inteligent de altfel, de a va bate joc de prostii din tara asta, dar in cele din urma tot drojdia societatii va da o bucata de paine, iar noua tot drjdia societatii ne aduce zambetul p buze si cu cat voi ii ponegriti mai tare cu atat ei se umfla in pene mai mult. e un cerc vicios care va continua, si noi toti purtam vina pentru situatia asta.
    in tara asta interesul personal primeaza. toti fac ce e mai bine pentru ei si cred k daca „se ascund dupa cuvinte” vor fi in siguranta si ei si urmasii lor, ca daca au o situatie materiala buna nu li se poate intampla ce li se intampla celor mai necajiti, de aici si fanafroneala si marlaneala de pe la noi; si din cauza asta toti au doar o opinie despre ce se intampla cu tara asta dar nimeni nu are curajul sa spuna, cu adevarat STOP! si sa faca ceva petru a schimba ceva in romanica.
    in concluzie astfel de oameni cum e campioana noastra, vor ramane mereu ascunsi de achii lumii, pana cand cineva va incepe sa faca o promovare a valorilor societatii, la fel de agresiva cu „concurenta”. lumea e satula, cred eu, de nimicuri si gunoaie, poate o „revolutie” cel putin mediatica ar schimba ceva.

  • Gyerko Szabolcs- Laszlo
    Posted at 17:34h, 16 iunie

    Doar atat as dori sa spun(si poate nu sunt singurul)intr-o singura fraza, ca si eu am fost, sunt, si voi ramane fascinat de performantele Dianei Mocanu, o stea care va lumina mereu pe cerul sportului romanesc.

  • Meduza
    Posted at 00:24h, 18 iunie

    Bravo Huidule! Frumos articol. Si eu ii apreciez enorm pe oamenii ca ea si ii respect. In acelasi timp, sunt mandra o data in plus de Diana in comparatie cu voi pentru ca sunt concetateana de-a ei.
    Numai bine! Meduza din Braila 🙂

  • Aurica
    Posted at 14:27h, 18 iunie

    ce mai face Diana? 🙂

  • Rodica Anghel
    Posted at 06:59h, 20 iunie

    Este trista privirea Dianei la fel ca si povestea ei.O mare campioana,o invingatoare cum nu multi reusesc sa fie in viata, mai are parte din cand in cand de aplauze atunci cand participa ca antrenor la concursurile de inot pentru copii.Dar credeti cumva ca a fost ea aplaudata destul la concursurile din Romania cand inca mai concura?Va asigur ca nu.Pentru ca aceste concursuri se desfasoara oarecum cu „usile inchise”.Nu pentru ca biletele ar fi prea scumpe sau pentru ca s-au epuizat ci doar pentru ca nu exista interes pentru inot.La competitiile nationale de inot participa concurentii si antrenorii, evident, copiii care mai fac inot si doresc sa-si incurajeze idolii si catinva parinti ai concurentilor si micutilor inotatori.Nu se face publicitate acestor concursuri si nu exista interes pentru inot in Romaina.Apoi cand au loc Olimpiadele romanii incep sa judece rezultatele inotatorilor.Dupa ce nu se intereseaza nimeni daca antrenamentele se desfasoara macar in apa( sunt si astfel de siuatii,cand micutii se antreneaza prin sali de ateletism in lipsa apei cu clor sau a apei reci din vreun bazin din tara)apar cei care judeca rezultatele.Multi…
    Acum, cand sunt impicata emotional,pentru ca si copilul meu inoata si viseaza sa devina campion de inot pot sa va spun acestea pentru ca merg frecvent la concursuri si vad ce se intampla.Atunci,cand Diana inota eram unul dintrecei multi.Ma bucuram daca existau rezultate si poate credeam ca puteau face mai mult.Nici atunci si nici acum inotul nu a reprezentat un interes pentru presa.La concursurile de care va vorbem,Nationalele de inot ale Romaniei,locurile rezervate presei raman libere pana in ultima zi.Atunci vin cativa fografi,iau cateva cadre si scriu eventul nu rezultatele ci ceva barfe de la bazin.
    Cu toate acestea exista copii care inoata zilnic pentru ca numele Roamniei sa se auda inca.Ei asta viseaza,cati vor reusi vom vedea.
    Haideti sa-i ajuatam sa ceada ca medaliile lor nu sunt de tinichea,ca stralucirea lor e vesnica!

  • Aurora.
    Posted at 17:35h, 22 iunie

    Wow! M-ai facut sa plang Huidule!
    Imi aduc aminte cu ce emotii ma uitam la Andreea Raducanu si Catalina Ponor, si cum imi numeam pisoiasii dupa ele =))
    Ma bucur ca am apucat sa-mi traiesc copilaria, in ziua de azi e numai prostitutie peste tot.

  • Madalina
    Posted at 18:14h, 23 iunie

    Sunteti multi profesionisti care intr-adevar aveti ceva bun de spus,care detestati ce e in presa actuala,poate chiar incercati sa si schimbati ceva. Ma intreb de ce nu luati initiativa,puneti mana de la mana si sa faceti un ziar,un post,un ceva la care sa se uite oamenii SCARBITI de ce a ajuns mass-media si poate multi va vor lua exemplul.Am incredere si admiratie in persoanele profesioniste din media(Tu,Mishu,Andreea Esca….etc), care nu au doar audienta ci si ceva de spus,care ne ofera poate un exemplu pentru ca tzara asta nu mai are valori,la televizor nu mai poti admira pe cineva ci doar injura. Termin facultatea de Jurnalism si prefer sa lucrez chiar si in contabilitate(sunt complet paralela) decat sa lucrez la tabloide!

  • tenis de camp
    Posted at 10:37h, 28 iunie

    am auzit si imi aduc aminte cu drag prin ce emotii am trecut cand Diana Mocanu a reusit la olimpiada insa nu cred ca ar trebui sa o uitam nici pe camelia potec

  • Stefan
    Posted at 13:04h, 29 iunie

    Domnule Huidu,

    Ma numesc Stefan Nastase, sunt fost inotator si actualmente reprezentant al revistei Sport Revolution. Raman placut surprins de articolul dvs. si chiar daca nu faceti parte dintr-o redactie sportiva, va pasa mai mult de ce se intampla cu soarta sportului decat cei ce din pacate au aceasta „meserie”. In acest sens am propus redactie Sport Revolution (www.sportrevolution.ro) publicarea in numarul viitor (iulie) a articolului dvs, integral. Pentru ca totul sa fie oficial, va vom contacta pentru acordul dvs. Respect!

    E ok! publicati-l!

  • turismland
    Posted at 20:17h, 30 iunie

    Cel mai greu este pentru un sportiv, care toata viata lui a tras tare sa urce pe un podium, sa fie cel mai bun in sportul pe care il face, sa reprezinte tara asta de kkt … si sa pice dupa aia in uitare … din cauza indiferentei autoritatilor din domeniu … Nu o mai recunosc, cu toate ca m-am uiat la tv atunci …

  • cosmin
    Posted at 03:08h, 01 iulie

    e trist ..si se intampla din ce in ce mai des in romania. pacat..

  • adriana
    Posted at 20:28h, 01 iulie

    da, ai perfecta dreptate, la noi sunt promovate numai nonvalorile

  • Bibliotecaru
    Posted at 21:55h, 01 iulie

    @ Şerban Huidu
    Întrebarea mea este… cine cui trebuia să ceară un autograf?

  • Krath
    Posted at 13:36h, 04 iulie

    Pana vine Sherban ‘napoi luati niste miere pe note muzicale . Cu stima
    http://www.youtube.com/watch?v=7uMGH3kHhzM

  • Weedini
    Posted at 18:08h, 07 iulie

    Pacat.Stau la 100 de metrii de ea.Inca mai are masina oferita cadou de statul roman(Ford Mondeo) si tot in apartamentul , la fel , oferit de statul roman locuieste.Nimeni nu ii arata un gram de respect…Invat in liceul in care preda ea (LPS) si imi aduc aminte si acum cand am asteptat-o in curtea liceului cu un buchet de flori in mana.Eram ~ 50 de copii cu varste intre 6 si 10 ani , la costum , cu buchetul de flori tinut in jos( asa ne zisese invatatoarea:)) ).BRAILA de astazi este cunoscuta datoria ei!Daca nu era ea nu cred ca mai turcii,italienii,grecii aici.Acum 10 ani daca vedeai un negru pe faleza Brailei , ori te speriai ..ori te inchinai.Sper sa putrezeasca toate basmutele de pe ecrane.HUOOOO ROBOTIZATELOR!!!

  • Weedini
    Posted at 18:10h, 07 iulie

    * „Daca nu era ea nu cred ca mai veneau turcii,italienii,grecii aici.”

  • Monica
    Posted at 14:26h, 09 iulie

    Sunt fericita ca la Campionatul National de inot de la Braila 2010, premierea la proba de 200 m mixt a fost facuta de catre Diana Mocanu. Eu am luat Locul 1 si privirea ei, strangerea de mana si felicitarile si incurajarile care au venit din partea ei m-au onorat.
    Multumesc Diana Mocanu !

  • Alexandru
    Posted at 12:58h, 11 iulie

    @Mihaela & Şerban:

    Corect! Cârcotaşii sunt foarte bine înfipţi acum în piaţa media, au audienţă suficientă, şi ar trebui să dea peste nas şi cu exemple pozitive, nu doar cu miştouri şi poliţia presei. Ceva cam cum erau pe „vremuri” la gazeta de perete rubricile „aşa da!” şi „aşa nu”. Ca fost „presar”, îmi dau seama că aici vorbim şi de buget, adică pentru o rubrică dedicată chestiilor pozitive trebuie o echipă separată, care să caute subiecte şi facă teren, etc. Şi poate nu este posibil la ora actuală să existe o rubrică dedicată, dar măcar o dată pe lună poate ar merge… Toate bune!

  • Andrei
    Posted at 13:02h, 11 iulie

    Toata lumea se plange ca presa nu promoveaza sportul iar atunci cand se intampla si acel miracol cei ce „conduc” sportul romanesc se intreaba: ” dar cine este domne in spatele astora”??!! intrati pe site sa vedeti o revista adevarata de sport, ce promoveaza si respecta performanta!!

    http://www.sportrevolution.ro

    Succes Serban, insa nu uita ca sta in puterea voastra, a presei, sa-i faceti pe oameni sa inteleaga ca o natiune trebuie sa fie sanatoasa nu prin consumul de medicamente ci prin SPORT!

    Sanatate tuturor romanilor!

  • madalina
    Posted at 16:12h, 11 iulie

    Bună Şerban!!!Vreau să ştii că am rămas profund impresionată de cele scrise de tine.Am întâlnit-o şi eu pe Diana Mocanu dupa 2 ani de la „dispariţia” ei de la televizor.Eram într-un cabinet stomatologic din Brăila foarte modest. Eram cu mama şi medicul îmi spune că are programare şi Diana Mocanu. Am rămas surprinsă impresionată deoarece deşi aveam doar 12 ani ştiam totul despre ea pentru k am plâns şi am râs atunci cand ea a câştigat la olimpiada.Parcă nu imi venea să cred k era ea într-un astfel de cabinet modest deşi ea era campioană mondială.Eram emoţionată şi nu imi venea să cred că este ea pentru că era simplă ,fără fiţe aşa cum au aşa numitele „vedete” din ziua de azi.Şi acum păstrez autograful de la ea şi îmi aduc aminte cu drag de ea ca fiind o fostă campioană mondială.Păcat că nimeni nu îşi mai aminteşte de ea.ESTE FOARTE TRIST ŞI MI-AŞ DORI CA MĂCAR VOI SĂ FACEŢI CEVA PENTRU ACESTE VALORI!!!!

  • andrei
    Posted at 17:04h, 12 iulie

    frumos gestul tau si buna aprecierea despre expunerea media

  • ionela
    Posted at 11:14h, 13 iulie

    ma gandesc la ceea ce ai scris si este zdruncinator de adevarat…..oare ma gandesc nu ati putea voi sa faceti o parte aditionala emisiunii voastre in care dupa atata scoatere in evidenta a nonvalorilor din tara(lucru cu care sunt perfect de acord), sa atrageti atentia intr-o nota de-a vostra dar perinenta a unei valori..5 min daca dedicati la sf emisiunii unei valori adev ati facae un mare favor romaniei….si asa sa vada lumea ca nu sunteti doar niste persiflanti ci din conntra stiti sa inkeiati o emisiune de acest gen si cu o nota admirativa si supusa judecatilor de valoare pozitive…in rest tot respectul pt ceea ce faceti

  • ani chis
    Posted at 18:10h, 22 iulie

    bravo huidu.ai mare dreptate cam asa sta treba in tara asta,pacat ca se intampla asa.. dar asta e suntem o tara de oameni destepti care au ceva la bibilica dar din pacate condusi de distrusi si de oameni de o nulitate nemaintalnita…adevaratele valori sunt uitate si lasa te de izbeliste luandu le locul niste nulitati ,niste paparude si plasticate precum ametita aia de bianca lui bote si de cealalta distrusa de simona sensual niste nulitati care au captat toata mass media.vai si amar de capul lor.!!in fine te apreciez foarte mult si nu ratez nici o emisiune din cronicutza.bravo inca odata !!!!da le in buza cu tupeu!nu lasa nimic sa scape;)..

  • TipulDinUmbra
    Posted at 21:00h, 26 iulie

    ROCKEREEEEE!!

  • Geanina
    Posted at 10:47h, 28 iulie

    Braila here!;;)

  • Adrian Savonea
    Posted at 10:41h, 02 august

    Din pacate esti printre putinii care mai stie si altceva in afara de fotbal.Fotbal romanesc.Scrie cineva de lotul national de karate care a luat locul 3 pe natiuni la campionatul mondial de karate care a avut loc in Brazilia anu asta?Nu.De ce? Pentru ca nu ar interesa pe nimeni…Imi pare foarte rau ca se intampla asa ceva.Serbane….cate un lucru bun mai faceti viu…sunteti singurii.[Tin sa reamintesc ca anul trecut federatia romana de karate cu lotul national au luat licul 1 pe natiuni la campionatele mondiale ce s-au tinut la Odesa in Ucraina.Degeaba se pare]

  • Angi MITA
    Posted at 12:08h, 03 august

    Felicitari MONICA

    Sunt mama de copil inotator si care face performanta de 7 ani.
    A participat la nationalele de la Braila si da, se inghite mult clor si se munceste mult.

    Si da, Diana Mocanu e una dintre sportivele noastre care a facut multe pentru acest sport si pentru Romania.

    Care sport se finanteaza din banii parintilor si ale unor cluburi sarace, se inoata in bazine(?) …………………… in niste conditii de nepovestit, nu se respecta nici un standard de calitate si igiena sportiva si sunt competitii unde nici acele medalii de tinichea nu se acorda (sunt scumpe si nu se pot oferi)

    Cu toate astea nu am vazut un spirit mai frumos si mai curat ca la copii inotatori. Cu tot jegul din tara si din sport au o dorinta de munca si afirmare care te face sa te gandesti ca mai exista sperante pentru noi ca natie si ca mai sunt resurse sa ne recastigam „spiritul” manelizat. (indiferent de cine)

  • Ciupanezul
    Posted at 00:16h, 11 august

    In orice alta tara campionii lor fac performanta mereu. La noi de ce la fiecare competitie mondiala avem alte si alte nume? Din cauza sistemului prost! Din cauza SILICONATELOR.

  • Dorina
    Posted at 09:51h, 01 septembrie

    Iti multumesc !!
    Sunt mama unei inotatoare de 12 ani care deja a incercat emotiile a 5 medalii 1-locul 1 si cate 2 – locul 2 si 3.
    Mi-au dat lacrimile citind articolul tau cu atat mai mult cu cat stiu exact ce inseamna
    -frigul indurat,
    -oboseala trezirii la ora 5,30-6 iar la ora 7 deja in bazin (cand altor copii de-abia le suna ceasul de trezire),
    -flacoanele de picaturi de ochi si urechi pe langa durerile deloc de neglijat,
    -numeroasele restrictii autoimpuse – de la televizor, calculator, intalniri cu colegii – pentru ca timpul nu le permite: intre 3 si 5 ore antrenament zilnic + 5-6 ore scoala + 3-4 ore teme acasa.
    Iti multumesc pentru respectul acordat acestor copii care chiar daca nu vor ajunge toti campioni, ei muncesc foarte mult- cu o sustinere materiala minima dar cu FOARTE MULTA DARUIRE.

  • MrsFRR
    Posted at 21:57h, 11 septembrie

    Toata stima, tot respectul si toata admiratia pentru copiii si tinerii care fac ceea ce Diana a facut, si la fel si pentru parintii lor care ii sustin material si moral…

    Pacat ca in Romania lumea a uitat ca mai exista si alte sporturi in afara de fotbal(care oricum e acolo unde este si tara asta, adica pe fundul prapastiei)…

  • T.H.C. Vlad
    Posted at 12:09h, 01 octombrie

    Ai mare dreptate!Asa e in tara noastra… nu se apreciaza adevaratele valori, in schimb suntem bombardati la tv cu tot felul de c***e si miliardari cu IQ subunitar… Suntem la pamant si pare ca tot mergem in jos din moment ce toata atentia e in jurul oamenilor cu valoare nula intr-o tara in care cu bani peste noapte esti ce vrei tu si talentul in orice domeniu nu e apreciat!

  • Alexandra
    Posted at 20:56h, 01 octombrie

    Iti multumesc pentru ca esti unul dintre putinii care ne spun ca si Romania merita iubita…pentru ei, valorile noastre, campionii nostri! Felicitari!!!

  • iacob
    Posted at 15:31h, 08 decembrie

    o sa vina si ziua schimabarii dar asta depinde si de noi

  • Anne
    Posted at 17:12h, 31 decembrie

    Rusine sistemului romanesc pentru asta…
    Si eu scriu poezii, si la cei 16 ani ai mei intentionez sa-mi public 2 carti…evident nu am nici un fel de sprijin!
    Deja m-am impacat cu ideea ca talentul meu va muri ingropat prin niste carti mucegaite si uitate prin biblioteca personala. Cam acesta este viitorul talentului meu…Ma gandesc serios sa ma reprofilez la acest capitol:|

  • oana
    Posted at 08:33h, 18 august

    Are mare dreptate Huidu.Din pacate adevaratii oamenii sunt lasati in trecut si vedete sunt cine are silicoane mai mari sau cine e in patul cuiva cunoscut,Atata din pacate.Dar oamenii care ne-au facut mandrii ca suntem romanii unde sunt fratilor?dc nu se fac emisiuni cu ei,dc nu gasim decat 12 secunde din minutul de la sydney al copilului de aur al Romaniei,DIANA MOCANU?Si exemplele pot continua ….Pacat ca nu apreciem efortul si rezultatele lor si le uitam in secunda 2.

  • Persoana Nongrata
    Posted at 14:31h, 11 iunie

    Serbane, intr-o zi o sa-ti preiau eu articolele, si cred ca o sa le citeasca multi. Si cand zic multi …multi o sa fie. 😉 E doar chestie de timp si bani pana o sa ma pot tine de cuvant. Site-ul tau are o hiba, nu pot sa le raspund la unii care au postat pe aici. Sau poate sunt eu prea DUDA, si nu stiu cum :))))))))

  • Dumitrescu
    Posted at 19:23h, 11 iunie

    Foarte frumos

  • Nicu Popescu
    Posted at 22:21h, 11 iunie

    Superb scris. As dori sa iti preiau postul pe site-ul meu. Daca esti de acord, evident.

    E ok

  • florina
    Posted at 23:29h, 11 iunie

    Eu am recunoscut-o de la prima vedere, nu s-a schimbat pria mult. La fel de simpla si naturala ca acum 10 ani. Sunt o fosta sportiva si pentru mine nu exista un spectacol mai majestos si emotionant decat olimpiada.
    Nu ma mira faptul ca viata ei e una „penibila” ca oricarui om. Cred ca nici un alt sportiv care nu e fotbalist nu are alt destin decat cel al uitarii.

  • Lu khass
    Posted at 01:37h, 12 iunie

    Pot spune cu mandrie ca sunt vecin cu Diana, de cartier, dar exact modestia ce o caracterizeaza a facut sa nu apara ca un paduche in frunte- Bianca Daragusanu si alte curve…. Este exact fata pe care o vedeti: normala dar deosebita, modesta dar exceptionala, cuminte si foarte buna. Am avut placerea de a observa cum se poarta cu copii la lectiile de innot ducandu-mi fiica la bazin: grijulie, ingaduitoare, exact cum ii sta bine unui profesionist, dascal! Bravo Diana, stiu ca asta nu te ajuta material dar sa stii ca sunt multi ca mine ce te apreciaza fara TV si pitipoance!

  • nan alexandru
    Posted at 12:53h, 12 iunie

    daca beneficiam de un sistem normal in tara noastra dumneacoastra erati dupa gratii pentru omor din culpa scurt, nu mai incercati sa faceti pe contemplativul social in conditiile de fata, normal nu cer sa va ascundeti sau sa traiti mereu cu imaginea regretului, dar pur si simplu nu sunteti in masura sa faceti remarci cand sunteti una cu sistemul si beneficiati de asta

  • SpeedTest
    Posted at 19:52h, 12 iunie

    Ai grija sa nu mai mergi pe contrasens cand mergi pe drumurile patriei Serbane 🙂

  • Jan Costache
    Posted at 10:51h, 13 iunie

    Asta este problema cea mai mare a tarii noastre! Oamenii! Ma rog, atat cat i-as putea denumi asa… Nu mai conteaza subiectul, nu mai conteaza valoarea unor elemente, nu mai conteaza nimic! Conteaza doar ideile unora eronat formate in absoluta necunostinta de cauza. Si dracu’ in persoana daca ar incerca sa traga un asemenea semnal de alarma in urma unor constatari pertinente ar trebui ascultat si tinut cont de ceea ce are de spus. Cea mai mare parte a romanilor s-au erijat in conationali cu cea care a reusit performanta sa joace o finala la Roland Garros. Intotdeauna se gasesc indivizi care la momentul unui castig incearca sa-i confiste campionului titlul prin „si eu, si eu sunt roman”. La momentul cand unu’ dintre cei mai mari „campioni” ai romaniei de dupa revolutie in ceea ce priveste media si divertismentul are/a avut o problema, fix acelasi segment de „mandri ca sunt romani” devin brusc „nemandri”… Ipocrizia, fariseismul si ..jegu’ moral al celor mai multi din tara asta a depasit cu mult limita bunului simt, al eticii si al moralei pe care (culmea) acestia o tot invoca. Mie imi e mult mai rusine ca sunt roman din cauza acestor elemente pseudoumane, dar si din cauza promovarii nonvalorilor despre care este vorba in acest articol. Mi-e mult mai rusine ca sunt roman din cauza lipsurilor pe care le au campionii uitati de sistem decat as putea fi vreodata mandru de castigarea unei finale Roland Garros de catre un roman.

  • Raul
    Posted at 13:10h, 13 iunie

    Nan Alexandru, daca eram intr-o tara normala, tu , care foarte probabil n-ai nici-o legatura cu procesele domnului Serban Huidu si habar n-ai despre ce s-a intamplat in acele procese , taceai si iti vedeai de drum fara sa judeci deampixu’ fara sa ai toate infromatiile la indemana.
    Daca erai un OM cu putin cap, nu scoteai ochii nimanui pe baza informatiilor primite de la televizor si din mass-media.

    Tu numara ouale tale, lasa ouale altora 😉

  • Marius Ardeleanu
    Posted at 16:45h, 13 iunie

    Salut Serban iti doresc numai bine, vezi tu fiecare ar vrea sa arunce cu pietre dar cine este fara pacat?Sa ne uitam fiecare la noi sa iertam si sa fim alaturi de ceilalti si la bine si la rau.

  • Alex
    Posted at 18:48h, 13 iunie

    nan alexandru sincer nu pot sa spun decat ca ești un idiot… ceea ce a pățit Șerban Huidu este regretabil, pedeapsa primită a fost una corectă iar adevărata pedeapsă e sa trăiești cu ce are el pe conștiință. nan alexandru oricine poate sa pățească ceea ce a pățit Huidu…

    Șerban, ai foarte mare dreptate, senzaționalul, teribilismul, prostia și ratingul sunt „valorile” de azi. Fetițele își doresc sa ajungă vedete si soții de miliardari, băieții visează la fotbaliști si maneliști, avem primari care citesc almanaheeeee…

    Tu și eu și cei care mai ne aducem aminte care suntaadevăratele valori avem datoria sa luptăm pentru a le pastra si transmite generațiilor următoare…

    Toate cele bune…

  • monica
    Posted at 23:07h, 15 iunie

    problema dianei si a altor sportivi exceptie fotbalistii suntem, in definitiv, tot noi oamenii de rand. noi suntem cei care spargem seminte la meciurile de fotbal si noi suntem cei care limbam la fufele cu care se afiseaza forbalistii si noi suntem cei care ne uitam la toate idioteniile pe care le fac si le sarim in aparare cand se drogheaza. si ignoram complet sportivi precum diana mocanu sau andreea raducanu, sportivi care nu stiu ce este copilaria, care se sacrifica nu pentru bani ci pentru ca au un talent, sportivi ce nu alearga de la un club sportiv la altul pt salarii de milioane de euro, ci care se isi sacrifica fiecare minut pentru a mai face o tura de bazin sau un salt pentru a-si imbunatati tehnica.
    da, ai dreptate serban, pe oamenii acestia ii uitam, ii ignoram, insa pe tine care ai gresit nu…dar pe mutu il chiar aplaudam pentru ca e un drogat, ii sarim toti in aparare, scumpul de el, de andreea raducan ne-am dezis repede cand a luat un medicament si i-a fost retrasa pe nedrept medalia olimpica, nu am auzit in presa nimic despre incercarile ei de a-si relua medalia, nu am auzit in presa nimic despre viata dianei mocanu si a sutelor de alti sportivi ce merita atentia noastra, numai pt ca nu mai este timp din cauza atentiei sporite catre fotbalisti. pt ca asa vrem noi, oamenii. nu avem timp si nici macar tendinta sa mergem sa vizionam alte competitii sporive, alte concursuri si asta pt ca in sala nu e permis sa spargi seminte, sa injuri si sa urli ca leul, ori noua asta ne place, sa scuipam seminte in ceafa celui din fata, sa racnim cand cineva greseste, sa injuram ca la usa cortului, sa ne aratam muschii in tricourile mulate (verde fluorescent), sa ne etalam bolidele, sa speriem fanii echipei adverse cu fumigene, batai, masini distruse…cine a mai vazut asa ceva la o competitie de inot? poti veni sa scuipi seminte in apa? poti veni sa injuri arbitri? poti intra cu bmw pana la intrarea in bazin, sa fii sigur ca vad toti nr de inmatriculare ce se termina in xxl? poate fufa cu care vii sa isi etaleze silicoanele si tu sa o apuci de buci, sa o mozolesti in vazul lumii? nu prea se poate…atunci de ce sa mergem la inot? mai bine la un meci de fotbal

  • bianca grecu
    Posted at 13:04h, 22 iunie

    Hei, voi cei ce considerati ca lucrurile nu se desfasoara corect ati citit Popa Tanda al lui Slavici? Nu exista decat o cale a schimbarii, exemplul propriu, fara injurii sau atentie acordata nonvalorii si mai ales nu va deziceti de neamul vostru.

  • Daniela
    Posted at 17:37h, 21 iulie

    Dragilor, voi nu stiti cat de mult a muncit acest copil. Nu a avut copilarie. Muncea enorm de mult Doua antrenamente in bazin pe zi, scoala si sala de forta. Si numai noi, cei apropiati stim cat a suferit , si sunt sigura ca nici acum suferinta ei nu a luat sfarsit. Chiar daca acum sunt departe fizic de ea mereu cu gindul ii sunt alaturi. Poate ca ar trebui sa ne TREZIM si sa recunoastem adevaratele valori, sa ii recunoastem si sa ii respectam.

  • monica
    Posted at 15:31h, 26 iulie

    Nu stiu care ziar ar prelua acest articol.. Chiar nu ai talent la scri. Pam, pam!

    nu este scris pentru tine ci pentru cei ce stiu sa citeasca pam pam! si sa judece cu mintea lor pam pam-pardon:dang dang!

  • jean
    Posted at 10:48h, 17 octombrie

    Citesc acest articol cam la fiecare 3 -4 luni …si de fiecare data cu aceeasi emotie si neputinta.
    Si eu am o fetita care are zeci de tinichele castigate cu truda la inot si care se scoala inclusiv sambata la 6 AM pentru a merge la inca un antrenament.
    Sper din tot sufleul sa nu renunte niciodata la pasiunea ei, dar deja invatatoarea spune ca n-o intereseaza ce fac copii in afara scolii, pentru ea conteaza doar matematica si romana.

    PS. Culmea ironiei stii care e ? Sportiva mea iubita de 9 ani are fb la toate materiile mai putin la sport, pentru ca in tara asta nu conteaza daca esti campion municipal la bras daca nu stii sa sari corect coarda.

  • marius
    Posted at 21:13h, 09 aprilie

    ti-as scrie mai multe .. dar sigur nu o sa aprobi comentariul.. 🙂

  • radu
    Posted at 03:38h, 10 aprilie

    bravo! ma bucur ca ai trecut peste rautati…..

  • pinta
    Posted at 11:53h, 10 aprilie

    Ha-ha-ha
    plastica si operata Bianca lui Bote cu fitele ei aducatoare de audienta

  • SMOking
    Posted at 00:05h, 11 aprilie

    Mergand cu greu pe drumurile patriei…de data asta nu ai omorat pe nimeni ?

    ia vezi tu cand cand e scris articolul!

  • Petre George
    Posted at 00:13h, 11 aprilie

    Să ne trăieşti Diana.

  • Adrian
    Posted at 14:08h, 11 aprilie

    sau macar nu te mai lauda ca inca conduci masina.

    ia vezi tu cand e scris articolul!

  • viorel iancu
    Posted at 14:27h, 11 aprilie

    ”Pentru ca Diana Mocanu nu are loc in media” , este copy paste din articolul tau , dle.Serban Huidu . Pai tu vorbesti dle. , tu ce-ai facut in atatia ani in media , ce valori ai promovat ? Esti un demagog dle. , critici pe altii , dar pe tine ….?

    dupa acest articol Diana a fost prezenta in emisiunea noastra!

  • Eu
    Posted at 12:37h, 28 iunie

    Știu ca nu mai poți conduce! Îmi pare reușit ca am scris altceva….

  • B3
    Posted at 14:06h, 26 august

    Trist, foarte trist!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.