Gestapo antena1 - Serban Huidu
1894
post-template-default,single,single-post,postid-1894,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Gestapo antena1

Ieri, la troaca plină de lături „Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru că am avut tupeul să le atrag nesimţiţilor atenţia că m-au înregistrat într-o convorbire telefonică fără să-mi ceară permisiunea. Înregistrarea convorbirilor telefonice, fără ca persoana să fie înştiinţată, constituie infracţiune, domnu’ Ionescu.

Ce e mai grav e felul în care oamenii antenelor ataca un om: se adună în grupuri compacte şi încep a muşca separat şi repetat, împroşcând cu venin şi asteptand ca victima sa cedeze. Astfel, am aflat din gura plină de bale a domnului Ciutacu cum că sunt atras fizic de el. Tare de tot asta, nici Oana Zavoranu nu a mers atât de departe. Măi Victore, la cum arăţi, şi un şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!

În plus, o şleahtă uniformă de „ziaristi” ahtiaţi de aparitii tv au (acord prin apropiere) început să îmi explice ba cât de tare e Mişu şi cât de prost sunt eu, ba cum socrul meu are dosar la DNA (asta de unde dracu’ aţi mai scos-o, cioflingarilor?!) şi alte abjectii pe care n-are rost să le dezbat acum.

Dar să facem o mică analiză a celor care mă terfelesc, crezând că or să-mi închidă gura, deşi slabe speranţe, că există în lumea asta ceva mai rău decât oamenii răi, indiferenţa oamenilor buni. Eu m-am hotarat să nu mai întorc privirea şi să trec mai departe, ci să le mai scuip câte o replică.

Mădălin Ionescu – pseudorealizator tv, mutat de la Naţional tv la Antena, după ce şi-a umplut traista cu branză de la Jjiji, că de câte ori l-a chemat pe oier la el în emisiune s-a plictisit şi portarul carbogazos, d’apăi audienţa. La antenă, domnul Ionescu a avut nişte realizări personale emoţionante: a spânzurat un copil cu capul în jos, să-i iasă şarpele din stomac, şi l-a descoperit pe Fernando de la Caransebes, cu care a făcut niste emisiuni aranjate de toată jena, până l-a dat de gol sărmanul handicapat, care ar avea nevoie de tratament, nu de apariţii televizate!

Să-ţi fie ruşine, domnu’ Mădălin, pentru că ţi-ai părăsit orice urmaăde profesionalism doar pentru a deveni un fel de Jerry Springer ratat al României. Am o veste proastă pentru tine: olandezii ăia angajaţi de stăpâna ta să refaca imaginea jalnică a Antenelor te-au luat în colimator, cu tot cu emisiune. Pentru că astfel de audienţă, obţinută cu mijloace josnice, se întoarce întotdeauna împotriva televiziunii ce o difuzează. Ca să nu mai vorbim că pe tronsonul tău orar bate Măruţă la tine de-ţi merg fulgii, halal performanţă!

Pe lângă Mădălin, există o şleahtă de hiene angajate la fel de fel de ziare, care apar să ne explice cult câte kile de acid hialuronic are Simona Senzual în bot sau de ce Eva Kent are tarifele ridicate. O astfel de paţachină îmi spunea mie cum e treaba cu pamfletul. Ai nu zău, mă ciumăfaie, chiar crezi că ai competenţe în meseria asta? Eu cred că înainte mai trebuie să aprofundezi mişcarea de suflare a mucişorilor şi după aceea mai vorbim.

Altă răgălie de la ziar, domnul Bichir, nu ratează nici un moment să mă muşte de popou. Pseudomisticul interesat de probeme prozaice la emisiunile televizate m-a terfelit aruncându-mi cuvinte pline de venin, pe care le-a rostogolit prin barba-i slinoasă, pe care şi-o etalează atotcunoscător şi superior la fiecare invitaţie televizată. Dă-i inainte, mă Frankenstein, că nu mă sperii.

Şi la final, să ne ocupăm puţin de domnul Ciutacu. La început conţopist pe la privatizare, deci un om al sistemului. Cu sacoşele umplute, a plecat în media să înjure sistemul. După ce l-a încercat pe la Jurnalul Naţional, varanul de Voiculescu l-a mirosit că e cadru de nădejde, şi l-a angajat să înjure la Băsescu. Lucru pe care l-a făcut cu o abnegaţie de admirat. Bălosul căruia îi curg secreţiile din felancă are mai nou pata pusă pe mine, şi explică el, cult, cât de prost sunt eu şi cât de buni sunt ei. Noroc că nu se uită nimeni în gura voastră urât mirositore, mă, că la cât vă credeţi de importanţi mai aveţi puţin şi plesniţi.

Vă anunţ că sunt o piatră tare greu de spart şi am încă mijloacele de a lupta cu voi, chiar dacă mă umplu de noroi. Ştiţi de ce? Pentru că de scursurile astea nu se ia nimeni, oameni buni. Tuturor le e frică de gura lor şi de lăturile cu care te împroaşcă dacă ai curajul să spui ceva legat de troaca în care se scaldă! Da’ chiar nimeni să nu vă spună nimic? Lasă că vă mai ciupesc eu, să nu vă plictisiţi cu Fernando, Nikita sau Băsescu, personajele voastre preferate.

later edit: şi, nene Ciutacule, printre balele pe care le expectorezi, poate găseşti nişte virgule, că aş avea nevoie. De la lipsa unor virgule într-un text şi până la agramat e cale lungă, moncher!

later later edit:

529 Comments
  • primuuu
    Posted at 04:56h, 28 ianuarie

    Primu fratioare!

  • ey
    Posted at 05:02h, 28 ianuarie

    sterge comentariile, da macar baga la cap

  • tot eu
    Posted at 05:07h, 28 ianuarie

    Hey, tot eu, din america acum 😀 „I clam full copyright for the later edit”. stii tu, partea cu atentia la gramatica si bagatu la cap. esti tare oricum, am glumit, am fost nesimtit, dar te apreciez 🙂

  • luis
    Posted at 05:17h, 28 ianuarie

    hai ca deja te crezi cel mai important om din romania

  • fane
    Posted at 05:54h, 28 ianuarie

    Da corect eu cred ca acuma astia de la antene cu moguli pe care Mircea Badea care are o emisiune total fara rost in pupa in popou au ceva cu tine. Dar secretu de ce a inceput scandalu asta numa tu il stii. Deci eu zi ca cel mai bine e sa dai cartile pe fata sa le arati ca te doare la…. nici macar acolo de ei.

  • ActOfGod
    Posted at 06:05h, 28 ianuarie

    Bre Huidule, fa ceva cu Kiss Constanta: pe langa faptul ca trebuie sa va caut manual caci setarile de la radiourile mai noi cauta dupa Radio Data Sistem si al vostru zace-n canal ingropat de Bahaian, ma mai si streseaza o dobitoaca de cand cu viscolul si zapada sa-mi spuna dimineata ca sunt radare peste tot, desi nu se poate circula cu mai mult de 30km/ora. Lasand de-o parte faptul ca aia-mi spunea ca politia are radar montat pe ruta Constanta – Mangalia, chiar si cand drumul ala era inchis.
    Nu sunteti seriosi.

  • maria zah
    Posted at 06:20h, 28 ianuarie

    Huidu , ai dreptate .Te sustin in tot ce ai spus . Nu te lasa la astia cu ifose de mari oameni . Chiar sunt enervanti .Trbuie ca cineva sa le mai spuna adevarul din cand in cand .

  • M. Mihai
    Posted at 06:39h, 28 ianuarie

    sal. e adevarat ca i ai propus o alianta lui ciutacu+badea?

  • biaggio
    Posted at 08:20h, 28 ianuarie

    Sti cum e Serbane? Daca ai dreptate, sar in sus zece nebuni si zic ca nu e asa. Important e sa ramai acealasi om care spune lucrurilor pe nume. Traim intr-o tara de lingai, de prefacuti, „oameni de bine”, pile si relatii, iar daca ai cuajul de a-i arata public ca nu`s demni de bagat in seama esti demn de oprobiul public si de pus in piata publica asteptand pietroaie in capatana.
    Nu cred si nici nu vreau sa cred ca tu esti detinatorul adevarului dar macar ai verticalitatea de a spune lucrurilor fara a fi un „papusar”.
    Multa bafta in continuare si in incheiere spun ca l-am cunoscut personal pe socrul tau si vreau sa spun ca am tot respectul pentru acest om si sunt sigur ca sunt multi care au ai multumi.
    Toate bune.

  • "U" 1919
    Posted at 08:24h, 28 ianuarie

    Acesti oameni ca Madalin care se otv`izeaza pentru a face rating merita sa fie terfeliti

  • Mihaela
    Posted at 08:33h, 28 ianuarie

    Cat de gretosi sunt astia de la antene!!! Imi e scarba de stilul lor vulgar si de felul in care improasca pe toata lumea…
    Eu voi continua sa va urmaresc emisiunea :).

  • gabiDeLaMare
    Posted at 08:43h, 28 ianuarie

    🙂 ma mir de ce nu dai virgula? Sa aiba nene ce suge ? 🙂

  • georgiana
    Posted at 08:45h, 28 ianuarie

    Niste, gunoaie, de, care, n-a, auzit, nimeni, in, afara, telespectatorilor, (in, curand, a, telespectatorului), televiziunilor, baloase, s-au, adunat, intr-o, gasca, de, cioflingari, nesimtiti, care, pt, un, banut, in, plus, sunt, in, stare, sa, ponegreasca, si, pe, maicuta, lor. Frati, romani, luati, atitudine, si, nu, mai, priviti, spre, televiziunile, lor, in, care, orice, urma, de, bun, simt, ridicol, valoare, sunt, eradicate, in, favoarea, dejectiilor, propriei, incompetente,

    PS: Sper c-am pus suficiente virgule!!!

  • wormster
    Posted at 08:57h, 28 ianuarie

    Serban , tu ai dreptate ; Madalin Ionescu e un prost, Bichir e sfertodoct care face pe desteptu iar Ciutacu e unu cu gura mare , da total ineficient

  • Cătălin
    Posted at 08:58h, 28 ianuarie

    De la ce a pornit mizeria asta? De la vorbele tale că Teo trebuia să încaseze nu-ştiu-câte milioane de euro pe an? Bun. Şi de ce au sărit ca arşii anteniştii? Că doar nu încasa banii de la ei. Din lipsă de subiecte? Bun, dar nu înţeleg zoaiele şi jignirile.Poate că Teo ar fi îndreptăţită să explice ,,pe partea economică” situaţia creată, ea rezumându-se doar la câteva fraze diplomatice. Dar restul? Zoaia? Scursura? De ce a fost slobozită? O fi cumva un tratament psihiatric să borăşti acuze şi jigniri gratuite la teve? Revin…

  • Ami
    Posted at 08:59h, 28 ianuarie

    Din nefercire Romania este o tara in care se intampla extrem de multe porcarii, la fel ca si partea cu inregistrarea convorbirii. Cei care accepta astfel de situatii, isi merita soarta. Din pacate voi, Carcotasii, sunteti printre putinii care atrag atentia la lucruri de genul acesta.
    Ascultand tampeniile pe care le-au zis aruncatorii astia de pareri la tv, parca nu e destul de departe locul in care sunt acum de Romania…

  • CTH
    Posted at 08:59h, 28 ianuarie

    Prietene, de ce te-ar durea ca Teo castiga 4 milioane de euroi? O fii si Badea stricat , da’ tu devii tot mai expirat.

    O sa te respect din momentul in care o sa ioncepi sa faci emisiunea in direct.

    Toate cele bune!
    am inceput-o acum 15 ani si era la radio. inca o mai fac!

  • stelista
    Posted at 09:00h, 28 ianuarie

    cand o sa te opresti????chiar asa iti place sa-i jignesti pe toti?apropo de acces direct, fiecare isi face emisiune cum si cu cine poate…observ ca esti la curent, inseamna ca te uiti si tu, iti place :)) huidule te crezi superior, dar iti zic eu k nu esti si nu e frumos ce faci…ai devenit vulgar

    Stelisto mai vulgar decat patronul de la clubul vostru nu am cum sa devin! Va aduceti aminte cand il proslaveati cu totii si il injurati pe Huidu, ca-l arata cu degetul? Acum s-au schimbat lucrurile. V-a luat vreo 3-4 ani. Asa e si in cazul antenistilor: mai tarziu imi veti da dreptate!

  • Mario
    Posted at 09:02h, 28 ianuarie

    Citirea acestui post implica si un fond muzical:

    http://www.youtube.com/watch?v=0vFMqdFBuWo

    Are mai mult efect.

    Serbane, pune vidanja pe ei, ca put rau antenistii astia!!!

    Te rugam sa faci un brand din vidanja ta!

  • gabiDeLaMare
    Posted at 09:03h, 28 ianuarie

    pt. cei ce ma injura… ma putetzi suna la 0722700609 Oricum nu va raspund… 🙂

  • Dia
    Posted at 09:05h, 28 ianuarie

    Huidu ai un nume predestinat…meriti sa fii „huiduit” de fiecare data cand scoti nasu’ afara din casa. Esti un parvenit…
    Batjocoresti pe toata lumea, dar din pacate pentru tine, nici pe Teo Trandafir nici pe Mircea Badea nu-i poti ajunge nici la degetul mic. Esti un ratat….fara prompter n-ai fi in stare de nimic.

  • ARCU DE TRIUMF
    Posted at 09:14h, 28 ianuarie

    Asa se-ntampla cand toate maimutele au emisiuni la tv. Suntem o tara de analisti, un popor de jurnalisti de investigatii, toti astia care nu-s in stare de nimic dar au tupeu, pac o emisiune de analiza politica si economica. Oameni fara meserii, fara merite, fara nimic. Astia la antene parca sunt bajetii de cartier care se aduna seara la scara blocului si barfesc si se iau de gagici. Politica si fotbalul sunt accesibile oricarui magot. Dar cred ca ai exagerat cu Teo, nu stiu ce ti-a venit 😀 E treaba postului pe cine, cu cat plateste si de ce indiferent de argumente.

  • eliza
    Posted at 09:14h, 28 ianuarie

    deci nu inteleg ce ai patit…sincer..nu ai altceva mai important decat sa te cobori la nivelul prostilor alora,,care defapt nu vorbesc numai k sa te incite,,sa le dai replica,,
    Nu merita…te rog vezi-ti de treaba ta..si lasa-i in prostia lor,,,ca nu merita sa creasca ei in fata audientei pe spatele tau…
    cred k ai alte lucruri mai importante de facut.
    o zi buna sa ai..

  • Bogdan
    Posted at 09:15h, 28 ianuarie

    Prietene… tu il injuri pe Felix, da Felix nu e ministru, nu e presedinte, nu e europarlamentar. Tie iti convine, multora nu. E o discutie contradictorie intre admiratorii puterii si ceilalti poate mai destepti, poate mai aroganti. Oricum va adanciti cu totii in aceeasi mocirla din care nu va iesi nici unu curat.

  • robert
    Posted at 09:15h, 28 ianuarie

    in momentul de fata nu faci decat sa aduni lume pe blog ,implicit comentarii, prin acest scandal josnic..esti in aceeasi hora cu Ionescu si cu Diaconescu..

    de cacat..imaginea romaniei…

  • catalinescu
    Posted at 09:16h, 28 ianuarie

    Iti cam place sa fii primul prin „topuri”…si incerci sa gasesti cate-un nod in papura la ceilalti „colegi”…Teo, Badea, astia de la „Intact”, care dupa mine te cam „fac” in toate domeniile!Au o „caterinca” care prinde mai mult decat „carcoteala”!Nu sustin pe nimeni, dar macar aia o spun „live”, fara foi in fata(Gainusa!)si ii apreciez, au 1-0 din start!Fa si tu o emisiune live si poate chiar o sa ai un „top” pe bune si nu va mai trebui sa te iei de „astialalti” pt. a fi „nr.1”! Eu asa vad de la televizor.. Bafta!

    vezi prost, vino la filmari si vezi mai bine!

  • vanburger
    Posted at 09:16h, 28 ianuarie

    bai Huidule…ce ai patit tata? ai dat in boala? ce nu-ti convine „frate”? chiar nu-ti dai seama ca ai expirat? daca nu-ti dai seama iti spun eu: AI EXPIRAT!!! din mai multe puncte de vedere pe care nu am timp sa le scriu pe marele tau blog. La radio nu te mai ascult de mult timp, la cronica nu ma mai uit de la prima emisiune…de ce? pentru ca esti un ratat…esti un mare nimic in viata ta de rahat pe care tu o crezi frumoasa…pur si simplu nu te duce capu’ la mai mult. Ce s-a intamplat? nu mai ai audienta? Nu ai mai aparut de mult prin ziare? esti exact ca tarfele alea ahtiate de imagine care ar face orice pentru imagine…in fine…azi de curiozitate am dat pe frecventa kiss sa vad ce dracu iti mai coace mintea ta aia creata…NIMIC…glume de cacat…pacat de tine, acum ceva ani chiar credeam ca esti un baiat cu capu’ pe umeri…dar se pare ca m-am inselat rau de tot…sa nu crezi ca plang dupa tine, eu chiar rad de tine cand te vad asa un papagal
    Cat despre articolul tau cu antenele era si normal sa-ti sara toti in cap pentru ce ai facut…eu ti-as face mult mai rau…oricum ti-ai facut dusmani cacalau…ai grija cand mergi pe strada ca…
    Si inca ceva…nu-l trage si pe Misu dupa tine ca spre deosebire de tine pe asta chiar il duce capu…el tace din gura si se i-a dupa tine pentru ca e timid si nu are curaj sa te infrunte
    iti doresc o zi buna si…TREZESTE-TE

    sincer, ai mai mult de 10 ani? hai 11?

  • coco
    Posted at 09:22h, 28 ianuarie

    waw, dar de brancu cum de nu ai zis nimic pana acum??? hai ca-ti dau eu un subiect: cand ti-a fost vandalizata masina, a declarat la el in emisiune ca-i pare bine 🙂

    lui i-am turnat o vidanja in redactie cred ca ajunge pentru toata viata!

  • gabiDeLaMare
    Posted at 09:23h, 28 ianuarie

    @MARIO esti rau… antenistii mananca si ei o paine… (cu rahat cu tot) nu stiu ce ai impotriva? 🙂 Sa pape si guritza lor ceva… 🙂

  • sugacuvictor
    Posted at 09:24h, 28 ianuarie

    Nu te pune cu prostii Serban,au mintea odihnita

  • Southern Star
    Posted at 09:28h, 28 ianuarie

    Buna Serban,

    Eu nu ma uit la scursura de emisiune care te-a balacarit ieri dar am auzit ce s-a intamplat este atat de titpic pentru viermii aia care neavand ce sa mai toarne din gura imputita se iau de atine si ce oricum esti mult mai puternic decat ei si nu te lasa nici de-al naibii sa folosesc acest limbaj ca altul nu merita! Acele panarame care se cred oameni de TV sunt caricaturi care se fac de rahat singuri pentru ca ii roade inmvidia asa de rau ca mor toti foarte bine ca n-o sa fie ca tine nici daca se mai nasc de o mie de ori!!

    http://www.youtube.com/watch?v=02FgnI7X4dw

    piesa asta le-o dedic lor animalelor daca au tupeul sa asculte asa ceva!
    Va iubim for ever!

  • Raspo.ro
    Posted at 09:32h, 28 ianuarie

    nu pricep de ce te uiti la emisiunea lu ionescu 🙂

  • un gog
    Posted at 09:34h, 28 ianuarie

    Dle Huidu, eu nu va citesc blogul pentru ca nu-mi place infatuarea d-voastra, de asemenea nu va mai urmaresc de cativa ani nici emisiunile, din acelasi motiv, insa as dori sa va postez un link pe care as vrea sa cred ca d-voastra l-ati scris:
    http://www.serbanhuidu.ro/2010/anul-2010-si-tigania-din-programele-televizate/
    Ceea ce ati facut in ultimele articole tot tiganie se numeste, si asta e mai rea, deoarece nu este regizata, ci vine din interiorul omului.

    nu e tiganie Gogule e o parere. Si un raspuns la niste atacuri josnice. Am scris de Prima si de banii aruncati pe fereastra, la mine pe blog nu in emisiune, nu in interviuri etc. Si am primit avansuri sexuale din partea lui Ciutacu. unde e tigania? La mine sau la ei?

  • Radu_Ars
    Posted at 09:35h, 28 ianuarie

    Huidu sunt alaturi de tine. Sa stii ca baietii astia fac exact cea ce facea si Vadim T. acum ceva vreme. Nimeni nu se punea cu el ca il improsca cu gunoi. Si sa sti ca asa este.. „intri in troaca, te mananca porcii”. Eu stiu cum venea Vadim in zona Brasov, baga chiolhane cu toata gasca lui si nu platea. Dar putea cineva sa ii zica ceva?..totul se facea pe barba unui politist a carui ordin venea de la Bucuresti.Si asa se facea sa fie „treaba buna”
    Eu zic sa iti faci emisiunea si sa nu mai intri in scandal cu astia… nu te poti pune cu ei.. unde ajungi?.. care injura mai tare e mai bun?.. lasa-i in pace.. vezi-ti de familie, de copii.
    Succes

    pentru copii si pentru o viata mai buna o fac! Cred ca pentru o Romanai mai curata, Antenele trebuie sa dispara sau sa fie cumparate de o multinationala.

  • Corina
    Posted at 09:37h, 28 ianuarie

    Nu esti cu nimic mai putin josnic decat sunt ei. Dezavantajul tau este ca ei formeaza o echipa iar tu un Don Quijote. Iti place scandalul poate mai mult decat celor de la otv. Mi-e sila de conceptul media pe care l-ati promovat si cu care ati indobitocit un popor cu un iq majoritar sub medie.

    daca-mi placea scandalul nu ajungeam pana aici. imi palce sa spun lucrurilor pe nume chiar daca asta deranjeaza. O sa o mai fac cu riscul de a infuria si mai multi grobieni!

  • d3nisa
    Posted at 09:44h, 28 ianuarie

    „că există în lumea asta ceva mai rău decât oamenii răi, indiferenţa oamenilor buni”
    sunt in totatilate deacord. Eu una refuz sa am televizor in camera, pentru ca as risca sa fac cu nervii in fiecare zi; iar setea de informatie, si de voi :), mi-o alimentez de pe net. Va urmaresc pe voi si sunt in tema si cu scandalurile :). Eu personal te sustin, iti doresc muuulta bafta, ca vei avea nevoie, te voi urmari in continuare cu sufletul la gura, si cu speranta ca vei reusi impreuna cu echipa ta, sa aduceti o gura de aer in „frectia” asta de societate.
    Eu la randul meu, imi fac partea atat cat pot, pentru a aduce un zambet pe fata celor din jurul meu.
    Numai bine.

  • brend 144
    Posted at 09:46h, 28 ianuarie

    Am si eu o intrebare pt tine. De ce te oftici atat si trebuie sa jignesti pe toti daca tu ai inceput toata aceasta nebunie ? Tu dai si tot tu tipi?In viata trebuie sa-ti asumi consecintele vorbelor tale si sa-ti recunosti vina,numai atunci vei fi apreciat si respectat.
    Nu poti ajunge sus lovind in altii.Este loc pt toti pe acest pamant.(S-AU NU ?????)

    Un fost fan al emisiunii voastre.

    care vina? aia de a spune si sustine adevarul?

  • VVV
    Posted at 09:51h, 28 ianuarie

    Bine Huidule! Au sarit toate Antenele pe capul tau….iar d-l Madalin Ionescu i-a cantat in struna lui „Ciudatu” afland si el ca nu ai pus virgula unde trebuia…asa caz trebuia analizat la ora de varf:)
    asa ca …zi-le in continuare Don Huidu!

  • Razvan Alexandru
    Posted at 09:59h, 28 ianuarie

    Dupa umila parere, esti in cadere de forma. Ok, ai fost bun, dar nici tu nu esti de neinlocuit. Am impresia ca orgoliul tau nu mai are limite, probabil ca s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Prea te crezi „miezul din Fanta” ca sa-ti citez „prietenul”.
    Nimeni nu mai poate spune nimic de tine, tot ceea ce faci este perfect, esti un profesionist desavarsit, tu nu ai pupat niciodata in 3 litere (si nu e COT)….hai sa fim seriosi!
    Un sfat: coboara cu picioarele pe pamant, deja te crezi un semi-zeu.

    semizeul nu se trezeste in fiecare dimineata la ora 6 sa presteze munci de atat amar de vreme. BTW la radio sunt foarte live si nicidecum inregistrat!

  • viorel
    Posted at 10:03h, 28 ianuarie

    D-le Serban Huidu sunteti vedeta.Nu dati atentie si nu raspundeti tuturor jigodiilor gen madalin,caci nu se va termina mascarada niciodata.Chiar nu merita.
    Sunteti un om de televiziune foarte iubit si apreciat si nu are rost sa intrati in sleahta celor gen zavoranu sau voicu.Mai lipseste sa va critice si becali si e in regula.
    Pe cand urmatoarea emisiune „Cronica Carcotasilor”?
    Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate si putere de multa munca tuturor celor din echipa.

  • molotov
    Posted at 10:06h, 28 ianuarie

    pe mine ma amuza Ciutacu! de cite ori sunt nervos, ma uit pe blogul lui sa vad ce mai maninca si-i trimit ceva prin gura pentru binedispunerea mea. Pentru lucrul acesta Ciutacu este fantastic. Cit despre antene, SUNT JALNICI!
    Huidule ciuruieste-i! da-i in masa de jigodii!

  • Ioana
    Posted at 10:09h, 28 ianuarie

    Serban,
    ma uit cu mahnire la ceea ce risca sa ajunga o telenovela, si anume „certurile” voastre daca pot sa ma egzprim asa. Pana mai deunazi, am renuntat sa mai butonez telecomanda pentru ca m-am saturat sa vad aceleasi don’soare care pentru lumina reflectoarelor, prietene fiind odata, s-au transformat in aprige si inversunate dusman(c)e.
    Rogu-va frumos, macar, voi, care aveti cat de cat o minte (dar e drept, si orgoliu cat Casa Poporului) sa va opriti. Cel putin din punctul meu de vedere, nu va face cinste „porcaiala” de pe ecran, print si mediul virtual.
    Daca tineti cat de cat la ceea ce reprezentati pentru noi, cei care va urmarim, va rog eu macar incercati un limbaj decent. Eu personal, sunt satula de limbajul de cartier pe care il abordati in cearta asta. Cred ca ne este suficient, noua romanilor si mie in speta, realitatea abjecta care ne (ma) inconjoara.
    M-am adresat tie si nu domnului Ciutacu, pentru ca pe tine te urmaresc muuult mai des decat pe dansul.
    Iti urez numai bine, sanatate si minte sclipitoare, de aici de la Oradea.

  • mese
    Posted at 10:11h, 28 ianuarie

    Huidule nu imi vine sa cred cat de nesimtit ai devenit.. Cum poti sa fii atat de badaran si sa jignesti in stanga si in dreapta inclusiv colegii de breasla. Pe langa asta esti si prost… da, prost. Gainusa este baiat destept dar tu esti un agramat, cateodata mai mult decat altii de care iti permiti sa faci misto. Inteleg ca pui in evidenta greselile altora facute in direct dar fa si tu emisiune a in direct si atunci sa vezi spectacol, ipocritule. Si daca ai prezenta doar faptele ar fi OK dar tu faci si aprecieri jignitoare. De exemplu ai spus despre Adrian Copulul Minune ca este „pitic”. Crede-ma urasc manelele deci nu poti sa ma banuiesti ca as fi un fan al personajului, dar ce-ar fi daca eu as spune depre tine, pe post ca esti „gras, prost homofob, ipocrit si isteric”? ar fi foarte adevarat dar nu pot face acest lucru public, ar fi urat..
    Dar ce sa mai spun deapre rasul tau ridicol, stupid pe care il „aplici” dupa glumele lui Gainusa? esti de-a dreptul ridicol.
    Parerea mea si a multora este ca esti : „porcusor isteric” ridicol si plin de nesimtire…. Sper sa dispari din presa pentru ca ai devenit insuportabil

    numara de cate ori ai scris cuvantul „ridicol” in acest text. Punem mana pe niste carti si citim un pic, sa facem rost de vocabular sau cum?

  • Cosmin Iacob
    Posted at 10:11h, 28 ianuarie

    Serbane, mai da-i ma’n ….. de scarbosi. Se ingroapa singuri.

  • bbb
    Posted at 10:11h, 28 ianuarie

    nu e frumos ceea ce faci. daca erai un adevarat „gentelman” nu scriai lucrurile astea oribile despre colegii tai, pana la urma sunteti toti in aceiasi oala: VESTITII OAMENI DE TELEVIZIUNE. RUSINICA, RUSINICA, RUSINICA!!!!

  • Evanghelina
    Posted at 10:16h, 28 ianuarie

    Eh, in sfarsit au un subiect nou de dezbatut prin emisiunile lor vulgare intelectual. Sa le fie de bine, stim ce le poate pielea. Cred ca ii putem ignora, nu-i asa Serban? 🙂

  • alex
    Posted at 10:20h, 28 ianuarie

    fara niciun alt comentariu, urmatorul clip ii reprezinta TOTAL pe labagii de la Antena din Rect http://www.myvideo.ro/watch/5668229/Fernando_Caransebes_Antena_1_8_12_2008_Video_nikita_mihai_liviu
    singura solutie e sa le dam IGNORE

  • cleo
    Posted at 10:22h, 28 ianuarie

    Buna, Serban! Eu cred ca ai gresit doar pentru ca ai spus despre ce contract era vorba, implicand-o astfel pe Teo care, sa fim seriosi, este o vedeta iubita si sunt multi care stiu asta. Ai dat ocazia unei „şleahte uniforme de “ziaristi” ahtiaţi de aparitii tv” sa-si faca emisiunile!!! Ai grestit! Doar tu esti vinovat ca astia au facut ieri audiente. Cred ca multi dintre noi, care muncim, avem copii si viata sociala, atunci cand ajungem acasa nu le urmarim tampeniile. Sfatul meu pentru tine e sa te opresti, sa nu le mai raspunzi, sa nu-i mai ajuti sa-si etaleze talentele la tv. Stii ca s-ar oftica foarte mult daca nu ar mai avea cu cine sa se certe? Pa! salutari tuturor celor de la Prima si Kiss

  • Elennuka
    Posted at 10:29h, 28 ianuarie

    Şerban…dacă spui că: „Pentru că astfel de audienţă, obţinută cu mijloace josnice, se întoarce întotdeauna împotriva televiziunii ce o difuzează” crezi că are rost tot scandalul ăsta aiurea? Nu-mi place să te văd pe prima pagină a ziarelor şi subiect de discuţie pentru toţi.
    Eu urmăresc emisiunea voastră şi vă admir pentru modul cum spuneţi lucrurilor pe nume într-un mod plăcut, ce are la bază umorul.
    Sunt conştientă de faptul că „există în lumea asta ceva mai rău decât oamenii răi, indiferenţa oamenilor buni”, dar câţi te urmează?
    Câţi înţeleg adevăratul sens a tot ceea ce te-ai hotărât tu să faci?
    Mă tem c-ai să te umpli de ură şi o să oboseşti…
    Cei ca Badea, Ciutacu şi care mai vrei tu…sunt „specializaţi” în ce fac ei… Aşa e natura lor. S-au născut cu „darul” ăsta.
    Părerea mea este, aşa cum ai spus şi tu, tot ceea ce fac ei acum, se va întoarce împotriva lor.

  • base
    Posted at 10:30h, 28 ianuarie

    Mai Serbanica, eu te inteleg frate. ti-a cam scazut audienta, vad ca siteul tau o lua la vale, rau de tot si ai zis si tu ca ar fi timpul sa faci o porcarie, pt niscai vizitator. mai fratioare io te vizitez mai si azi si maine si cand vrei tu, sa fii sus, no. 1. daca astai scopul tau in viata. lumea nu-ntelege frate, k tot ceea ce faci tu e marketing. vad ca de cand cu scandalul, ai de patru ori vizitatori pe site decat media aia amarata pe care o aveai. deocamdata tiai atins scopul. dar cand moare scandalul, o sa mori si tu, asa lent, precum iti moare si emisiunea, cu pamfletele alea expirate. fratzioare, as vrea sa te mai vad in direct la o emisiune, ca zau, esti acolo la bataie cu vanghelie, la cate gafe faci. hai pa, k am treaba. totusi, stai linistit, maiintru la tine pe site.

    blogul asta este money free, adica nu fac bani din audienta lui ca altii care coboara dintr-o masina pe care nu si-o permit, pentru un banut in plus pe spatele fraierilor ce-l citesc.

  • Marius
    Posted at 10:32h, 28 ianuarie

    Ieri am pus un comment in care ziceam ca ii poti dovedi pe astia si fara atac la viata personala (gen mircea bdea care doarme la bunica etc).
    Acuma ai reusit asta, un atac de bun simt strict pe activitatea lor profesionala.
    Mai jos decat Madalin Ionescu nu ai cum sa ajungi in televiziune (poate doar la teste de fidelitate e coborata mai jos stacheta). Trist este faptul ca Maruta care inainte facea emisiuni bune a fost nevoit sa se coboare la nivelul lui (sa invite pitipoance de prima pagina din libertatea) pentru a reusi sa il bata la audienta.
    Iar acuma sunt amandoi la fel de josnici. La maruta nu pot sa uit episodul cand a invitat in direct pe cel care a uciso pe mihaela runceanu totul de dragul audientei si seria de emisiuni cu copiii lui dolanescu.
    De acord cu atacul la Madalin Ionescu dar nu il ocroti pe maruta ca si cum ar fi mai bun.
    PS: aseara mircea badea a lansat un atac la tine sub nivelul speciei umane. Pentru asta a coborat foarte mult in ochii mei. Vreau sa te rog sa nu te cobori si tu atat de jos totusi. Eu si cei care conteaza stim ca esti mai bun … nu incerca sa demonstrezi contrariul.

  • Geani
    Posted at 10:38h, 28 ianuarie

    Uite si victima, martirul, sacrificatul vedetelor din Romania! Noroc cu tine ca am aflat cat a castigat Teo in zece lui la prima, ca Ciutacu e urat si Madalin un fan Gigi Becali. Ai grija sa nu iti musti limba, s-ar putea sa te otravesti.

    asta ultima e replica mea pentru oana zavoranu-naparca media. te rog sa nu ma citezi daca nu-ti plac!

  • abc
    Posted at 10:39h, 28 ianuarie

    Daca domnul Ciutacu il numeste pe Huidu agramat din cauza unor virgule, ar trebui sa ne gandim care dintre cei doi este mai agramat?
    Si toate personajele pe care Madalin Ionescu le cheama in „emisiunea” sa (daca se poate numi emisiune)reprezinta un exemplu de urmat? Ce ar trebui sa invatam din aparitia unor „domnisoare” dezbracate care nu sunt in stare sa scoata doua vorbe?
    Sau emisiunea lui Mircea Badea in care face ca toate animalele (scuzati-mi exprimarea) si foloseste expresii nu tocmai demne de gramatica limbii romane?

  • Iulian
    Posted at 10:44h, 28 ianuarie

    Vezi ca iar ai tras o greseala de exprimare, in primul paragraf: „Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!”.
    In alta ordine de idei, toata lumea se intreaba ce te-a enervat atat de tare in ultimele zile.
    Nu cred in varianta cu salariul mai mare al lui Gainusa, cred ca e mai mare si nu cred ca e de acum. Din cate stiu de la voi, el face textele, tu esti doar actorul care le interpreteaza.
    Cred ca e ceva mai mult in criza ta, inteleg ca trebuie sa apara audientele radio, nu ? Sa fie de la ele ?

    cred ca audientele radio or sa intristeze pe altcineva nu pe mine!

  • matrixx
    Posted at 10:45h, 28 ianuarie

    domnule huidu esti perfect..daca as vrea vreodata sa am un model in viata tu vreau sa fii perfectule,intrebarea mea e cat de penibili puteti deveni pt a avea publicitate????? cand faci baie te mai uiti ca esti batbat??? eu nu cred pt ca daca ai avea demnitate in tine te ai uita in ograda ta..stii ce e nasol? ca exista libertatea de a te exprima insa exista si f multe moduri de a te proteja de discutii inutile care devin penibile evitandu le pur si simplu.cand nu vrei sa faci asta si vrei mai mult scandal procedezi ca atare..jalnici

    invatam ce e exprimarea coerenta si dupa aia scriem pe blog da?

  • Sorin
    Posted at 10:51h, 28 ianuarie

    Titlul mi se pare exagerat, la fel ca reactiile pe care le aveti de foarte multa vreme. A fost absolut penibila reactia fata de Teo, reactie absolut jenanta avand in vedere ca va dadeati un mare prieten al ei. Acum, va puneti poalele in cap ca toata lumea s-a prins de unde a aparut frustrarea – desi era cam lesne de ghicit. Deci, Misu’ castiga mai multe parale ca matale si asta te-a ofticat asa de mult ca te-ai apucat sa arunci cu laturi spre o persoana care a facut de 10 ori mai multe lucruri in televiziune decat ai reusit tu – si, culmea, le-a facut permanent IN DIRECT ! 😉 … jenant, penibil, clasic romanesc … Iar cand prieteni sau colegi de-ai ei ii sar in aparare (gest decent si normal in orice societate cu valori morale normale) acestia sunt de fapt un Gestapo care va ancheteaza ? =))=))=))

    Sunteti penibil … penibil … penibil … la revedere, drum bun ! (cum spunea un „clasic” in viata)

    nu sunt laturi, nu e nimic legat de persoana, e totul un comentariu despre cheltuirea ineficienta a unor bani. Reciteste postul. Cat priveste reactia antenistilor nu e singura: si pe basescu l-au martirizat pana a castigat ala alegerile!

  • Oana
    Posted at 10:58h, 28 ianuarie

    Bravo Serbane. Cata mizerie emana Antenele!
    Pacat de ei ca-s oameni buni, da odata ajunsi la Antene,ii indoctrineaza cu prostie.

  • unu'
    Posted at 11:01h, 28 ianuarie

    sa zicem ca ai avea dreptate, sa zicem ca nu, nici macar de dragul divertismentului nu e interesant ce ai scris…te-ai repetat de 20 de ori si nici macar n-ai folosit alte cuvinte…intelesesem de prima oara smecheria cu „troaca, laturile si improscatu'”…un razboi in care vrei sa pari mai ceva decat „aia”, cu atat mai mult cu cat vrei sa-ti etalezi public limbajul elevat, se castiga cu o parte mai mare din DEX, nu cu primele 2 pagini…asa ca sfat ca tot n-aveam ce face!

  • Andrei
    Posted at 11:03h, 28 ianuarie

    Huidule, eu as dedica o emisiune intreaga balbelor din trustul Antena. Bine, cred ca ai putea face o emisiune numai cu ale lu’ Mircea-Crispato-Ofticoso-Plangaciosu’ Badea. M-as bucura enorm sa vad ca-i ia si pe ei cineva la misto. Sunt sigur ca nu te lasi asa usor. De altfel propun un Poll sa vedem cine vrea o emisiune cu antenistii…

  • Alina Cojocaru
    Posted at 11:04h, 28 ianuarie

    Din nefericire, ceea ce se intampla la televiziunile din Romania a depasit de foarte multa vreme limita bunul simt. Aroganta, atat de des scoasa in fata si atat de aprig aparata, este a celor care nu au substrat. Nu vreau sa te laud si nici sa ii critic pe cei despre care vorbesti. In schimb, ar trebui sa le mai spuna cineva din cand in cand ca totul are o limita si ca moderatia a ajuns o virtute. E probabil mai interesant de analizat punctul rosu de pe obrazul stang al cuiva. Ce mai conteaza faptul ca oamenii intra in depresii majore din cauza unei realitati crunte in care ne afundam in fiecare zi? Sa le alimentam tuturor starea de lehamite pentru tara in care traiesc si sa-i incurajam in a uri pe oricine nu crede la fel.

  • Paul
    Posted at 11:06h, 28 ianuarie

    Serbane, trec de virgule si litere in plus sau in minus. Dar incearca macar acordurile sa le faci dracului corect: ex. „si un sobolan e mai atractiv decat tine” fiind varianta corecta. Uite mestere, daca ai nevoie de un corector, imi ofer gratis serviciile. Da-mi te rog un raspuns si-mi iau aceasta responsabilitate pe umeri. Macar nu te va mai banui nimeni ca nu ai terminat scoala generala… Trece comentariul, ce zici?

  • Cip
    Posted at 11:07h, 28 ianuarie

    FUN !!!
    Mircea Badea e simpatic cand nu vorbeste de politica. De la o vreme nu mai e asa de simpatic. Ura alimentata din cardul umplut lunar de Voiculescu nu mai este amuzanta. E o obsesie.
    Ciutacu in schimb este abject. Are un discurs obosit iar cand nu are replica tipa ca un descreierat. Memorabil o sa imi ramana pentru multa vreme emisiunea dupa confruntarea Basescu-Geoana. Atunci s-a vazut cat de penibili si patetici sunt. Atunci s-a vazut cel mai bine din ce material sunt facuti toti. Acum toti vorbesc de gresile lui Geoana cand atunci il dadeau invingatorul confruntari !!!?!!.

    Huidu fii capitanul nostru ! …si scapa-ne de fraieri 🙂

  • adam
    Posted at 11:08h, 28 ianuarie

    Felicitari Serbane!!!tot respectul!

  • [email protected]
    Posted at 11:10h, 28 ianuarie

    imi pare rau ca te-ai luat de teo nu stiu daca ea e de vina sau cine i-a dat banii. tu ceri iar daca primesti e ok.

  • Dragos Marica
    Posted at 11:16h, 28 ianuarie

    Bun de acid ce e! „Noroc că nu se uită nimeni în gura voastră urât mirositore” – asta imi suna, totusi, a cliseu de personaj.

  • ovidius01
    Posted at 11:16h, 28 ianuarie

    zile tot asa ca le zici bine

  • ramonaanda
    Posted at 11:17h, 28 ianuarie

    Da, ai dreptate deoarece postul antena 1 repugna multora…dar as dori sa stiu si eu cand reluati emisiunea, ca nu mai am la ce sa ma uit miercurea seara…si inca ceva, cred ca indiferenta doare cel mai tare…sa te cobori la nivelul unor persoane inseamna sa te bagi in troaca cu ei…publicul care va priveste si-a facut o parere despre caracterul vostru, una care nu poate fi stearsa de niste vorbe, asa ca acele persoane fac ceea ce fac in zadar…nu inteleg ce rost are toata chestia asta.Noi va vom aprecia in continuare pentru ceea ce ne-ati demonstrat ca sunteti si pentru ca e singura emisiune unde pot sa rad fara sa cad in penibil…va pupam din Oradea si va mai asteptam pe la noi…

  • lucian
    Posted at 11:24h, 28 ianuarie

    ai doua greseli !!!
    un genitiv folosit aiurea si la sfarsit …
    da-i „cautare” sa vezi daca exista moncher in dictionarul francez !
    probabil ca e o forma romanizata din mon cher , sa nu mi-l citezi pe Caragiale si sa imi zici ca e corect !

  • Elena
    Posted at 11:26h, 28 ianuarie

    De unde atata ura,Huidule?
    Te roade invidia?sau care e problema?
    E o mare diferenta intre tine si Mircea Badea-intre voi sunt vagoane de carti,domnule…era mai bine daca iti vedeai de treaba ta,de familia ta…pacat…te faci de rusine.
    Sunt totusi curioasa ce urmaresti…audienta mai aveti cu Cronica voastra?

    urmaresc o viata mai buna pentru copii pei. Antenele reprezinta chintesenta raului din aceasta societate cum bine comenta cineva mai sus. Audienta avem multumesc de intrebare!

  • Cris
    Posted at 11:28h, 28 ianuarie

    Cata ura in exprimare…parca mai ieri spuneai ca tu esti la adapost de mizeriile acestei lumi .
    Ar fi bine pentru creierul tau sa te mai relaxezi

  • alina
    Posted at 11:36h, 28 ianuarie

    servus serban, tin sa mentionez ca sunt neutra la treaba asta cu teo si cu tine, intr-adevar, toti cei care te ataca nu au vazut esenta vorbelor tale, ca nu pe ea o atacai, ci pur si simplu, ai observat cum s-au pierdut niste bani…dar romanul asa e el…de la treaba asta, hai sa facem ceva mai mare, sa se vanda, sa iasa ceva scantei, ca de…doar suntem romani..apropo..nici eu nu-l inghit pe ciutacu…mi se pare un agramat si un flegmatic…si la propriu si la figurat..tine-o tot asa…toate cele bune…

  • Ilie
    Posted at 11:37h, 28 ianuarie

    Huidule tind sa cred ca numai ai audienta si incerci sa atragi atentia prin acest scandal. Prin acest vocabular ai intrat in hora cu Nikita,Naomi,Tarky etc. Nu te reprezinta acest caracter.
    Imi pare rau ca ai ajuns atat de rau.

  • Dan
    Posted at 11:38h, 28 ianuarie

    Serban, lasa de la tine. Uita-i! Nu se merita. Imbatranesti repede, apare inalbirea parului si/sau calvitia.
    E buna si vorba asta la ceva si anume: „Ignoranta omoara prostul!”

  • andrei
    Posted at 11:40h, 28 ianuarie

    Cand mai apare cronica? Sunteti cei mai tari si dai drak pe astia.:))

  • cristi
    Posted at 11:40h, 28 ianuarie

    Domnule Huidu, cind Becali v-a turnat un pahar cu bautura in cap la Marriott, eram revoltat ca asa ceva se poate intimpla unui om de presa. Dupa ce NU va mai urmaresc de ceva timp, am ajuns la concluzia ca Becali ar fi trebuit sa va toarne peste organism o oala plina cu cel mai pur produs pe care il mincati dvs. toata ziua…Sper ca ti-ai dat seama ca folosirea pluralului seniorial in ce te priveste este ironica…

    sunteti stimabile de toata jena, dumneavoastra odata cu trecerea timpului nu va desteptati ci din contra. Imi pare rau!

  • adi
    Posted at 11:43h, 28 ianuarie

    serban,e de necrezut sa vezi o ceata care sare in apararea lui Teo, dar precizeaza te rog ce e cu acuzele legate de simpatia sau legaturile tale cu base.
    Va ascult dimineata cu interes.
    UN ARDELEAN

  • ana
    Posted at 11:44h, 28 ianuarie

    nu stiu cum se face ca astia nu s-au innecat pana acum in propria voma!!!
    sunt de rasu-plansu…m-am razgandit,de tot cacatul!deocamdata in fruntea lor e Ciutacu,sa vedem ce urmeaza.

  • ciavistu
    Posted at 11:45h, 28 ianuarie

    chiar cand te tineai mai bine, ai comis-o din nou:
    ‘Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!’

    un sobolan…

  • gabi
    Posted at 11:47h, 28 ianuarie

    Si ai mai uitat un lucru de zis despre Ionescu, Serban! Prezinta la fiecare sfarsit de emisiune creatorul care o imbraca pe balega analfabetului Ogica, alta curvistina promovata de Ionescu. Atata poate omu’ , atata face!Da’ ei sunt „intelectuali”….Bine, Serban! Pune p..a pe ei tata, ca ne-am saturat de nulitati!!

  • florin
    Posted at 11:48h, 28 ianuarie

    Să-ţi fie ruşine, domnu’ Mădălin,Ciutacu,Badea(niste nesimtiti fara limite).
    Si la toata Antena aia a voastra de „CATAFULTE”.
    Bineinteles ca aici e mana Motanului Felix(prost-informatorul suprem).

  • Adrian
    Posted at 11:48h, 28 ianuarie

    Ma Serbane, sincer, dupa delirul lui Ciutacu despre „atractia sexuala”, ma asteptam la mai mult de la tine.

    Puteai incepe de aici de pilda http://dexonline.ro/search.php?cuv=ciutac

    Sau de la celebra faza cu casa de la Adevarul (aia e pour les connaisseurs )

    asta cu dexul e misto, pe aia cu casa nu o stiu.

  • randy
    Posted at 11:55h, 28 ianuarie

    ESTI UN BOU! V-ATI UMPLUT DE CACA! V-A MAI ZIS LUMEA SA NU MAI STATI CU GURA IN CACA IN FIECARE ZI, DAR VOI: „NU, MIERE, MIERE!”
    OFTICA-TE CA ESTI UN NETREBNIC, IAR MISU’ VA FACE TOTI BANII! CARE E ULTIMA SCENETA SCRISA DE TINE?

    vorbim foarte urat si nu e frumos!

  • Andrei
    Posted at 11:55h, 28 ianuarie

    Bai CACArcotasule,zi-mi si mie daca exista un om pe planeta asta pe care sa nu ai tu boala! Si e adevarat,daca tu ai face emisiuni live,ti-ai rupe limba aia de sarpe:)Ce usor e sa ai o emosiune de kkt in reluare si sa-i critici tu pe toti… In rest,toata stima pentru Mihai Gainusa!

    vezi ca it sare placa pe aceleasi idei. ceva mai creativ se poate?!

  • Costea
    Posted at 11:56h, 28 ianuarie

    Eu ma uit la antene de 4 ani, dar incep sa nu-i mai suport. Si-au luat-o atat de rau in cap, incat isi scarbesc si telespectatorii fideli. Sunt ei acesti destepti, acesti priceputi, acesti nonconformisti, acesti cool (eu as zice cul – pe franceza), acesti fantasmagorici. Asa sunt de curajosi, ca ataca numai in haita. Sunt plini de nonconformism, dar numai din gura. Niste impostori.

  • Costea
    Posted at 11:58h, 28 ianuarie

    Loveste-i (ca merita), dar cu inteligenta.

  • Imbracatu
    Posted at 11:59h, 28 ianuarie

    Cat esti de prost Huidule! Prostule! Ba, esti prost de puti! Divorteaza, da-ti demisia si sinucide-te. Atunci o sa fii ok. Mortule!

    ma confunzi….piaza rea nu piere, asa ca va trebui sa ma mai suporti o perioada!

  • gabi
    Posted at 12:01h, 28 ianuarie

    Serbane imi pare rau ca trebuie sa constati cati dobitoci intra pe glogul tau cu scopul de a te enerva si de a-ti vorbi urat.Iti admir calmul si reactiile.Cum poti sa-i lasi sa-si posteze mesajele cand ai putea sa le stergi?pt ca in cele din urma ar renunta si si-ar da seama ca pot sa te ignore.
    Daca emisiuni gen abces direct,cele de la otv,fac audiente iti dai seama cati retardati avem in tara? cum poate cineva sa se uite la astfel de emisiuni? Eu inteleg ca pt o televiziune privata tendinta este sa faca o audienta cat mai mare si prin urmare emisiuni cu invitati retardati,manelisti,insa nu se gandesc ca exista emisiuni cum este cronica carcotasilor care desi nu se adreseaza oligafrenilor face audiente.Prin urmare nu e adevarat cand spun cei din televiziuni ca asta cere publicul.Eu in general nu am la ce sa ma uit la televizor si cred ca sunt multi ca mine.(cum a fost spre ex de revelion cand nu am putut nici 5 min sa ma uit)Este o falsa impresie ca tampeniile care ni le ofera televiziunile e ceea ce se cere.Publicul nu are oferta.De ce voi aveti succes?
    Acum as incerca sa-ti dau un sfat:renunta la conflictele cu Badea ,pt ca el nu stie sa cedeze.E foarte incapatanat si impulsiv desi in esenta e baiat bun (asa cred eu )Nici eu nu am inteles de ce a sarit in apararea lui Teo chiar daca sunt prieteni.Daca eu as fi fost atat de buna prietena cu Badea precum e Teo dupa un castig chiar si de 2 mil eu i-as fi cumparat prietenului meu cel putin o masina noua daca nu mai mult,pt ca in viata prietenii sunt rari si putini si odata ce i-ai descoperit faci orice pt ei asa cu ar trebui sa faca si ei pt tine).Cred ca nu ai incoto si va trebui sa cedezi
    SUCCES PE MAI DEPARTE!

  • Cristina
    Posted at 12:01h, 28 ianuarie

    Serban, vina este a voastra! A ta si a lui Mihai Gainusa ca nu sunteti mai ACCIZI, mai „RAI” cu ei ( ziaristi, persoane publice, pseudovedetele si toate „aparaturile” si aratarile de la tv!) Voi aici ati pierdut pentru ca v-ati pierdut in ultimul timp din… acciditate! Asta a furat MIRCEA BADEA de la voi! Ce nu vrea sa-si aminteasca lumea este ca MIRCEA BADEA n-a facut decat sa copieze ceea ce erai tu, la inceput cand prezentai emisiunea singur! Sigur, el o face in direct! Bravo lui! Nimic de zis, dar face ce faceai tu, la inceputul CRONICII CARCOTASILOR! Ar trebui sa dai o inregistrare de atunci! Si nu erai nici clown, nici mascarici, nici infantil cum de multe ori este Mircea! Atentie v-ati pierdut din acciditate si d’asta isi pemit si asa zisi „jurnalisti” sa va toace acum!

  • pick me
    Posted at 12:03h, 28 ianuarie

    bai ….gineryka ce faci ??
    :)):)):)) nu te mai lua de televiziunile mogulului felix … nu are rost … bn pa…

    asa e raman la fel de proaste ca si in prezent.

  • ION
    Posted at 12:06h, 28 ianuarie

    Am ajuns pe acest blog din intimplare
    Ceea ce nu intzeleg e de ce te f..e grija cit castiga altii?
    In ceea ce priveshte Badea … esti in grupa piticot profesional ftza de el
    Nu am nici o relatie cu Antena Voiculescu et comp dar cunosc acesta industrie
    Emisiunea vostra e un fel de „manea” verbala
    Asa ca „maistre’ lasa profesionistii in pace

    ha ha ha ….cititorul de gazete profesionist??!?!? tare asta!

  • ramo
    Posted at 12:08h, 28 ianuarie

    Acum nu te umfla in pene ca si tu o cauti cu lumanarea.Eu nu sunt de partea nimanui dar acum…ce te-ai apucat sa zici ce salariu sau cati bani a ‘incasat’ Teo de la Prima?Ma asteptam ca Badea sa ii sara in aparare si pana la urma …bravo lui!Ai inceput sa te simti prea important si asta te strica.Nu mi se pare ca emisiunea ta este f urmarita si nici umorul de alta data nu il mai are!In final iti zic o vorba…Cand esti in rahat pana la nas…inchide gura!

  • ciuca
    Posted at 12:10h, 28 ianuarie

    ura!!! mama lor de oligofreni autisti. Bine c-ai zis-o! snt tare curios sa-i vad pozitia lui Bendeac la faza asta …

  • Marius
    Posted at 12:13h, 28 ianuarie

    „Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!”….asta era buna de titlu :)))
    E „dezarticulata” rau si daca tot te-ai apucat sa pui virgule,macar nu lasa munca neterminata.
    Va ascult dimineata fiindca din pacate pt piata audio sunteti singurii care se exprima in romaneste iar Gainusha a ramas la fel de sprintar la minte si ramane singurul matinal care glumeste inteligent.
    Tu ai farmecul tau si nu te chinui sa pari ceea ce nu esti.(va rog renuntati la fata din emisiune,rade si daca se face curent in studio, fiindca incepeti sa semanati atat de mult cu celelalte posturi unde este o hahaiala ingrozitoare)Apropo,nu se fac teste de IQ la angajare?

  • Rares
    Posted at 12:13h, 28 ianuarie

    Salut Serban,iti urmaresc cu deosebit interes emisiunea, sunt intrutotul de acord cu ceea ce scrii….dar ar trebui cum zic unele „guri rele” sa-ti faci si putina ordine in ograda.
    Se spune ca Gabi Jugaru este protejatul tau si am zis foarte bine, ce-i gresit in asta?
    Uite ca protejatul tau i-a facut rating lui Madalin acum 2 zile.E foarte corect ca e dreptul lui sa se perinde pe la ce televiziune vrea, suntem liberi, dar cu chestiunea ” o mina spala pe alta” cum ramine?

  • Bibliotecaru
    Posted at 12:13h, 28 ianuarie

    Nu am să acord atenţia mea zonelor din postare care se poziţionează printr-un limbaj agresiv vis-a-vis de realitate, dar vreau să remarc că moda înregistrărilor ilegale a ajuns un fel de cutumă în România.
    Eu nu mă mai mir că acordul persoanei de a fi înregistrată şi difuzată, un gest de normalitate născută din civilizaţie şi bun simţ, nu neapărat un gest imperativ legat de lege, este ignorant. Am văzut cum parlamentarii sunt înregistraţi în Parlament, am văzut cum membrii de partid sunt înregistraţi în sediul partidului, am văzut cum cetăţenii sculaţi din somn, aflaţi în chiloţi, sunt filmaţi de poliţie în propria casă şi arătaţi, ca atare, la ştiri, de ce să mă mai mire înregistrarea unui telefon? Nu pot să mă obişnuiesc însă să observ cum anumite persoane publice absolut onorabile, cum este şi Şerban Huidu, se coboară la un comportament ignobil, chiar şi în cazul în care reacţiile sunt provocate. Această „bălăcăreală televionistică” continuă a trecut de la „valorile naţionale” de tipul Nikita şi „nu ştiu ce sexoasă tunată” sau „domnişor cu bani în portofel”, la oameni care au un anumit statut în societate, odinioară apărători ai culturii.

    Sunt întristat şi debusolat. Nu-mi mai pot construi o scară a valorilor în lipsa valorii.

  • Mihai
    Posted at 12:15h, 28 ianuarie

    Felicitari Serbane!

    Scris cu nerv si la obiect.

  • trezirea
    Posted at 12:17h, 28 ianuarie

    draga serban huidu, cred ca te-ai coborat la un nivel sub-uman. adevarul este ca ti-ai batut joc de Teo si mereu ai avut ceva cu Mircea Badea. Voi, Carcotasii, va credeti intangibili, ceea ce este eronat. Nu sunteti perfecti. Recunoaste! La fel cum PrimaTV cu toate reality show-urile pamantului este la acelasi nivel de zoaie ca si Antena1.

  • Bogdan
    Posted at 12:18h, 28 ianuarie

    Te stiam un tip haios. Blogul tau e destul de ciudat, pentru ceea ce reprezenta in mintea mea Serban Huidu. Pacat ca iti pierzi vremea. Salut.

  • Mihai
    Posted at 12:20h, 28 ianuarie

    Iti spun ,si ma repet cu toate ca nu ai tupeul sa publici toate replicile.Esti un ipocrit! Puteai sa stai frumos in banca ta si sa-ti vezi de emisiune,dar nu tie iti trebuie faima,rating! Am impresia ca vi s-a cam dus gloria si faceti tot ce stie sa faca un roman infometat dupa faima:SCANDAL! Nimic mai simplu,si hop iti creste ratingu”! Nu carecumva sa crezi ca sunt de partea lu badea sau antene.Imi pare rau ca ati distrus emisiune voastra,atata tot.

    pai io scriu pe blog si ei ma ataca in emisiune. Cronica merge mai departe si o face bine, chit ca nu convine unora sau altora.

  • irina
    Posted at 12:20h, 28 ianuarie

    cam asa e, nu indrazneste nimeni sa se lege de haita de hiene de la antene… vedem si noi ca hienele ataca (miseleste) in grup!!!

    oricum, imaginea antenelor e la pamant..

  • Mirel
    Posted at 12:20h, 28 ianuarie

    Chiar nu stiu de ce toate subiectele tale de pe blog se leaga strict de vreun scandal sau de cum se leaga altii de tine….incearca sa abordezi si altceva. Oricum ai mare dreptate in privinta lui Mãdãlingãu’ ala
    =)))

  • george
    Posted at 12:22h, 28 ianuarie

    daca ii da afara Felix sunt tare curios cine naiba ii mai angajaza? astia nu au lasat loc de buna ziua pe nicaieri. aminteste-i inunatului madalin Ionescu ca au inceput sa-l bata chiar si povestirile, asa ca ar fi mai bine sa dispara din peisaj. hai bafta Serbane si nu te lasa.
    p.s. si reveniti la tv ca ma plictisec miercurea seara. 🙂

  • andra
    Posted at 12:23h, 28 ianuarie

    Nu crezi ca iti dai cam multe importanta? Aia cam au dreptate. Esti foarte jalnic,iar emisiunile alea (bine realizate acum cativa ani)au devenit doar niste…chestii in care va luati de oamenii cu care aveti voi conflicte..
    Te bagi singur in seama si cu Mircea Badea si cu toata lumea de la antene.. Mai bine taci si vezi’ti de treaba ta ca esti penibil:|

    p.s. stiu ca acest comentariu nu va fi publicat,dar nu-i nimic suntem o tara libera

    e bun de publicat sa vada lume cam ce oameni apreciaza oameni ca badea sau ciutacu.

  • jamgochian
    Posted at 12:26h, 28 ianuarie

    Foarte bine spus Hidule…sunt niste ratati antenistii lui „Felix prajit” .Sunt scarbit de atatia „pup-in-curisti” care se bat cu pumnul in piept ca sunt tari.Sa vedem daca pot sa fie asa si fara sa linga pe unul si altul.Tine-o tot asa…RESPECT HUIDU!

  • A.R.
    Posted at 12:29h, 28 ianuarie

    in loc sa o lasi moale tu o tii pe a ta…stai linistit…telespectatorii de la cronica oricum i-ai pierdut…ma numaram printre ei odata demult

  • scaunul electric
    Posted at 12:30h, 28 ianuarie

    BRAVO Haidu pisca-i la masele ca merita…Badea un taran de oras, Ciutacu un taran si atat iar madalin…..e praf.Nu esti singur sunt multi care t sustin. salutari de la ploiesti.RESPECT !

  • CT
    Posted at 12:36h, 28 ianuarie

    Salut! Am ezitat să comentez dar tentaţia este prea mare 🙂 Felicitări pentru acest post!

    Ciutacu…este un jeg de om. Se pare ca „originile” il dau de gol. Are gingiile cam vinete si caracter asemenea.

    Bravo Serban!

  • milea
    Posted at 12:36h, 28 ianuarie

    hello..am si eu o rugaminte la voi…

    dati si voi un vot aici..nu dureaza mult please:

    http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=98ade7eb630f306e1f24550c443df683

    Sa ajutam pe cineva sa realizeze o surpriza de 14 februarie..please…

    Tot respectu’ Serbane! You are the best!

  • Cain
    Posted at 12:36h, 28 ianuarie

    Huidu,

    De ce ii bagi in seama? lasa-i sa moara in plata lor. Sunt doar o haita de caini ce ne descopera in fata partea urata a natiunii romane.

    Stii bine ca ce ii doare mai mult e sa nu le dai atentie.

    Cat despre Badea, este un clovn excelent – si la capitolul asta te depaseste. Eu zic sa il angajezi la cronica.

    Multa bafta

  • cristi
    Posted at 12:37h, 28 ianuarie

    sunt perfect de acord cu textul de mai sus… ma bucur ca nu sunt singurul care detesta aceste gunoaie de oameni printre care se numara (pe locuri fruntase) mircea badea si ciutacu. in general nu suport sa vad „sinteza zilei” , dar, saptamana trecuta mi-a atras atentia fiindca era invitat bendeac. in acelasi studio era si badea, care a spus singurul lucru inteligent pe care l-am auzit de la el in ultimii….n ani: „nu suport prostia…d-asta mi-e foarte greu sa traiesc cu mine”. adevarat a grait.

    serban, nu te da batut in fata acestor nemernicii care apar din partea trustului comunist.

  • maria
    Posted at 12:37h, 28 ianuarie

    Ai dreptate sa-i faci in toate felurile pe cei de la Antene; emisiunea lui Madalin Ionescu s-ar putea numi ‘Barfa in direct’, dar cred ca daca asemenea emisiuni au audienta arata nivelul de cultura al romanilor (sub nivelul marii)

  • jamgochian
    Posted at 12:38h, 28 ianuarie

    @jamgochian: Scuze ca sunt si eu un agramat ca am mancat un „u” la numele tau dar e foame mare in Romania fratilor…vorba unuia dar editata de mine „MURIM IN ROMANIA IAR FLACARA VIOLET NE VEGHEAZA TOT TIMPUL.aveti aici o poza cu acest slogan http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000418974725#/photo.php?pid=108884&id=100000418974725

  • BENGOLEZU
    Posted at 12:39h, 28 ianuarie

    MA OMULE….TU TE PUI CU CINE NU TREBUIE….MATURA ASTIA CU TINE PE JOS AMARATULE…

    nu cred ca te uiti la acelasi film.

  • Doru
    Posted at 12:39h, 28 ianuarie

    sunt sigur ca in cativa ani vom realiza cu adevarat raul pe care aceasta televiziuni – A1 – l-a facut acestei tari. folosita drept troc pentru intrarea in Parlamentul tarii a tot felul de obositi, securisti si analfabeti, A1 a fost inca de la infiintare o portavoce „rosie”.

    acum este mai rau ca OTV. este o latrina, o menajerie, unde se desfasoara personaje de un grotesc inimaginabil: ciutacu, badea, gadea, madalin ionescu, „horhe”, firea, dana grecu, stan, bogdan teodorescu, ciuvica, bichir, condurateanu, stoian, capatos etc.

    sunt pentru libertatea presei, insa as vrea sa vad antenele falimentare. eventul inchise de cna, basescu sau oricine are chef sa salveze moral aceasta natie.

    am exact aceeasi opinie ca si tine!

  • costinn
    Posted at 12:40h, 28 ianuarie

    Dar chiar sa fi tu al mai breaz si restul varza… ma indoiesc. Esti prea vulgar chiar mai rau decat accesul rectal. Pai ce naiba, mai stapanestete !!!!

    greu sa-i depasesti pe aia…

  • Avramel
    Posted at 12:41h, 28 ianuarie

    de cand l-ai bagat pe Basescu in emisiune, nu ma mai uit la Cronica…

    eu zic sa te mai uiti….o sa-ti placa.

  • rusu
    Posted at 12:45h, 28 ianuarie

    Nu vreau sa spun decat atat:tu ai inceput mahalaua asta de prost gust si tot tu te vaiti ca ti-ai luat-o in bot.Mai fecior frumos,destept si preaminunat care este,te mananca te scarpini sau pe limba ta nu ai rating faci scandal…..esti ieftin prietene……

    cum am inceput-o? cu un post la mine pe blog, despre ce s-a intamplat la primatv. De aici pana la ciutacu e cale luuuuuunga!

  • ellis
    Posted at 12:46h, 28 ianuarie

    Iti racesti gura de pomana…ce naiba! cu cine ti-ai gasit sa te pui? cu Madalin ionescu…e…cine??? ce face??? aia e emisiune…e o tiganeala…e de 100 de ori mai tare Diaconescu decat el…
    …si Ciutacu..alt nobody…+ ceilalti…Astia nu merita, sincer…bine, nici nu ar fi corect sa ii lasi sa te tot muste si sa nu dai nicio replica…dar nu te stresa prea tare.
    E bine daca musca inseamna ca esti important pt ei!

  • Dorin
    Posted at 12:48h, 28 ianuarie

    Foarte bine, fute-i de-i indoaie!!!Bravo…Foarte bine i-ai descris pe toti.Imputitzii se strang seara intre ei si comenteaza toate prostiile.Da-ti in Voiculescu asta si toata familia lui (ca acum am inteles ca fiicele lui sunt cu „managementul” la trust).Bravo inca o data si mai vreau sa vad multe chestii de genu asta din partea ta.Rupe-i!!! 🙂

  • Alex
    Posted at 12:50h, 28 ianuarie

    I-ai propus sau nu lu Ciutacu alianta aia sau ce zicea el ?? Ti-am mai zis : ai luat-o rau pe aratura. Ai vreo boala sau ceva de genu? ca parca nu esti tu..

    Ei hai. De unde atata alianta?

  • yyy
    Posted at 12:56h, 28 ianuarie

    sunt britanici ..nu olandezi !!
    Se vede ca esti bine „informat” !! Asta da o mare „credibiliate ” celor spuse de tine aici !!
    Emisiunea ta in prime time nu face audienta cat fac emisiunile de dupa amiaza de la Antena si Pro . Asta spune multe despre tine si performanta postului tau ..de managerii de acolo ce sa mai vorbim
    Mie mi-ar fi rusine sa vorbesc in locul tau despre altii !!!
    Si eu am auzit, ca niste germani intra in Intact .. sa nu deveniti frati, ca atunci nu te vad bine in postul de nisa Prima tv !!! Eu zic sa folosesti de acum jobs.ro
    Hai.. la revedere

    Sunt si olandezi printre ei. Crede-ma e unul cu care am lucrat. Daca nemtii nostri ar intra la antena le-as cere sa ma lase pe mine sa-i dau afara pe cretini. Paradoxal nu l-as da afara pe badea. Iasa da doar libertatea de exprimare pe care nu o are azi.

  • giafas
    Posted at 13:06h, 28 ianuarie

    Bai Huidule tu incepi si tot tu vrei sa te lase astia in pace..acum bati in retragere..Eu in clasa in 1 am invatat ca dupa ce scrii ceva, recitesti, ca sa vezi daca ai gresit undeva..se pare ca tu ai lipsit la ora aia. Si clar ai nevoie de atentie din moment ce tu vrei scandal. Chiar ma uitam la Cronica Carcotasilor pana acum vreun an.am renuntat din cauza ta!!!

    P.S. lasa comentariile nu le mai sterge..arata ca esti barbat!!!

    eu am multe alte lucruri de facut, asa ca ma grabesc, dar e clar ca nu gramatica e problema mea numai niste bolovani ca tine pot crede asta.

  • Paul
    Posted at 13:09h, 28 ianuarie

    Gunoiule, de ce nu accepti comentariile despre gramatica(de care iti bati joc).

  • Alina
    Posted at 13:12h, 28 ianuarie

    Niciodata nu te-am crezut destept, Serbane, deoarece, sincer, nu mi se pare o dovada de materie cenusie indestulatoare sa faci emisiuni inregistrare, sa citesti textele scrise de bietul Gainusa si apoi sa iesi public sa arunci cu piatra, ca un mare meserias in presa. Sincer, n-ai talent, badie! Crede-ma. Din inima ti-ospun. N-ai. Poti fi cel mult sufleor la teatru,deoarece citesti bine. Nu esti ziarist nici cat sunt eu Delta Dunarii. Acum ca tot ai facut o boacana, de te-ai luat de amarata de Teo (si asa cazuta cam pe jos) ai aratat ca poti sa te sui cu bocancii pe capul unor oameni carora le-ai spus ca le esti amic, ai buna crestere si taci.Sau recunoaste. Cat despre Ciutacu, sincer, mai ai mult pana sa detii (vreodata in viata) talentul scritoricesc, spiritul critic si felul de gazetar avut de el. Intelegi ceva din ce zic? Sincer. Las-o asacum a cazut. Mi-e rusine de rusinea ta. Sincer. Da, stiu, vei sterge comentariul. Uite de asta n-am eu azi flanea pe gat. (adesa de email e buna de tot. si chiar sunt pe mess, daca treci la verificari)

    nu-ti sterg comentul ci te invit sa stai o zi cu noi sa vezi cum se face emisiunea. Cu canditia ca la final daca nu ai dreptate sa o spui tare si raspicat si sa papi o cutie plina cu rahat-turcesc evident! ce zici te bagi sau iti e frica ? [email protected]

  • Oblio
    Posted at 13:14h, 28 ianuarie

    De buna seama „deranjezi” multe fantoshe anteniste, sfertodocti verosi. Adevarul supara, asta e. Va amintiti de marea „dezvaluire” facuta la „acces din rect” despre casatoria travestitului Alexandra intr-o biserica ortodoxa? Si cum s-au isterizat mass-media si „oamenii de bine”? Ei bine, omu-i din orasul meu si a povestit cui a vrut si cui n-a vrut ce si cum, si cati bani a primit pt. „facaturile” de emisiuni (au fost mai multe editii). Va pot duce la locul lui/ei de munca, si de grandoman(a) si mintea putina de-o poarta, povesteste oricui vrea sa auda, v-am spus. Se crede „vedeta”. E ridicol! (pana la un punct) O discreditare pe intelesul si celui mai prostanac fan al Madalinului si a emisiunii sale, nici nu trebuie. Ca ce spune Serban despre preopinentzi sunt „finetzuri”, cam greu de inteles de catre majoritatea (din pacate). Demascatzi făcătura!!

  • oana
    Posted at 13:27h, 28 ianuarie

    bravo, noi onestenii suntem alaturi de tine

  • Camino
    Posted at 13:36h, 28 ianuarie

    Chiar imi placea cum abordai problema,linistit,decat in cronica,evitai ziarele,acum te injuri prin libertatea cu ciutacu si cu teo……tu si simona sensual…..dezamagitor

    eu scriu pe blog ei copiaza si pun in gazete. Asta se intampla!

  • gica contra
    Posted at 13:37h, 28 ianuarie

    Serbane,nu-ti pierde vremea cu limbricul de Ciutacu,iti face rau la ten.A indraznit martafoiul sa-ti zica agramat,el care are un vocabular cat o telegrama de inmormantare.El a „reusit” sa intre la Institutul Politehnic Bucuresti abia in 1989,la 29 de ani,pe unul din locurile alea rezervate pentru muncitori,origine sanatoasa conform politicii comuniste.Mai zice ca nu-si pune mintea cu tine,ca el are „staif”!?Cand vreau sa ma enervez pe jurnalisti,ma uit la „Vorbe grele”,emisiune condusa de el,nerecomandata cardiacilor si femeilor gravide.Rau a mai ajuns presa din Romania cu astfel de impostori care o populeaza.

  • daniel
    Posted at 13:40h, 28 ianuarie

    Mai Huidu,

    Tu esti un baiat destept. Emisiunea voastra e inca super si o urmaresc cu drag. Dar ai grija sa nu intreci masura, ca vei incepe sa decazi. Mie chiar nu imi place cum ataci oameni cu care nu ai avut treaba in ultima vreme. Sau te strici si tu de cap?

  • Cătălin
    Posted at 13:43h, 28 ianuarie

    (Partea doua)
    Până la urmă există vreo dovadă că Teo a cerut milioanele ălea de euroi? Bănuiesc că nu a vorbit Şerban fără probe.
    Off-topic: de ce durează aşa de mult ,,moderarea” comentariilor?

  • Andrei
    Posted at 13:48h, 28 ianuarie

    Serbane, nu ca as tine cu antenistii sau cu tine, dar stilul tau de a scrie incepe sa aduca a Romania Mare si a Vadim. Incearca sa nu te cobori la nivelul lor.

  • Alexandra
    Posted at 13:50h, 28 ianuarie

    Nu inteleg pentru ce faci scandal si arunci cu noroi in toti oamenii astia? Imi dau seama ca este ultima modalitate prin care poti sa mai apari prin presa… ca la emisiunea aia obosita nu se mai uita nimeni. Crezi ca vei castiga ceva? Poate doar antipatii. Oricum, o parte din cei care se uitau la Cronica, si-au pierdut orice urma de respect pentru tine. Asta vei vedea si daca vei citi comentariile articolelor al caror personaj principal esti tu. Macar asa, de curiozitate… sa vezi cati oameni te injura si au o parere foarte proasta despre tine…

    „Spamaţi sau scrieţi tâmpenii pe propria piele.
    Am tendinţa de a şterge comentariile cu adrese de email false” – cred ca asta spune multe despre comentariile pe care le primesti, lucru care ar trebui sa-ti dea de gandit.

  • da! comentez!
    Posted at 13:56h, 28 ianuarie

    Serbane, n-ai dreptate. Tu ai voie sa te iei de toata lumea, iar ei n-au voie sa ti-o taie?
    Nu era cazul sa faci public salariul lui Teo ( daca chiar e real ce ai spus tu )

  • alex lugoj
    Posted at 13:56h, 28 ianuarie

    bravo mai huidule,nu te lasa ca nu merita fraierii de”antenistii” sa-i bagi in seama.tine-o tot asa ca te sustinem asa cum putem noi

  • BRAVO HUIDU
    Posted at 13:56h, 28 ianuarie

    Pisatii aia de antenisti jignesc pe orcine. Sa iti spun Huidule ceva despre ciutacu cacatu. I-am dat un e-mail in care i-am zis ca nu a jucat corect in campanie. I-am spus ca de ce nu se leaga niciodata de cei de la PSD PC, Voiculescu. Sa fie impartial daca se predinde corect. Si la final l-am semnat asa: un simplu student la stat. Raspunsul lui ciutacu cacatu a fost: ce analfabeti sunt studentii de la stat…! Nu avea argumente, el trebuia doar sa jigneasca… cuvintele sunt la noi, la el sunt doar rahaturile. RESPECT HUIDU. Cosmin

  • dezaxxatu
    Posted at 13:59h, 28 ianuarie

    rupe’le capu’ la fagotzi huidule!

  • Ramo
    Posted at 14:01h, 28 ianuarie

    Domnule Huiudu, tu faci o emisiune dedicata semidoctilor. Ca sa nu ne mai taraim in jurul povestii – tu nu ai cum sa te comapari cu un Ciutacu sau un Badea. Nu imi placi nici tu, nici ei. Deci ia-o obiectiv. Domnule, tu ai o gluma de emisiune. O fi ea bine organizata, ai tu bebeluse dansante, dar tu singurel domnule, nu ai fi in stare sa tii 10 oameni atenti de la ora 23 la ora 00. Nici macar de la ora 14 la ora 15. Fii macar sincer cu capacitatile tale si nu incerca sa le depasesti aruncand cu rahat in altii. E o metoda prea josnica iar tu … te tii prea corect si inteligent. Dovedeste-ti inteligenta intr-o dezbatere politica. Intr-un discurs fara „ciment” si alte porcarii furate si prelucrate.Raspunde-ti tu la o intrebare simpla – pot sau nu pot sa fac fata intr-un dialog direct cu o persoana ca V. Ciutacu? Daca poti – autoinvita-te la o Sinteza Zilei sau la un „Abces Direct”.


    ar fi ca Basescu care se duce la otv. nu ma duc acolo nici micat cu ceara. ce sa caut in nenorocirile alea de emisii?!?!?

  • Raul
    Posted at 14:03h, 28 ianuarie

    Io cred ca de la topul de audienta sau de rating i s-a tras la Madalin.Huidu, nu te lasa ca papitoii astia is 0 barat.Li ciuda, deja nu mai au pa cine sa bage in shleata lor ca emisiuni nu le poti zice.Si asteptam dak se poate face ceva in legatura cu ascultarea convorbirilor telefonice fara ca persoana sa fie instiintat..un rezultat.

  • Pitipoanca
    Posted at 14:07h, 28 ianuarie

    De ce am eu impresia ca toata lumea iubeste scandalurile? oare sa fie pentru audienta? bat-o vina :))

  • Bercea Mondialu
    Posted at 14:15h, 28 ianuarie

    Bai Serbane,

    astia de la antene, sunt o sleahta de caini vagabonzi, care musca de c..u.r. la comanda, insa numai ca sunt cam gloabe batrane si dau in gol.
    Il musca si pe Basescu de vreo 4 nai, insa tot in gol. Am inteles ca s-a bagat in gloata si unchiul sapro (alia bichir). Voiam doar sa spun, daca poti sa ii transmiti lui Mircea Badea, sa nu mai fac glume , deoarece de fiecare data cand le aud imi vine sa plang si o spun sincer. Spune-i ca imi trezeste compasiunea!

  • sebastian
    Posted at 14:16h, 28 ianuarie

    te-au facaut de cacao? la antene se mai uita Firea ,Ciutacu si Mancaling Ionescu. Cine crezi ca se uita la ei,Serbane? si daca se uita , cine ii mai crede? stai linistit. multi spun ca s-au aliat sa se bata cu tine ca sa faca si ei ceva reiting ca acus merg maturatori la Grivco. Ii bate pro-ul de le suna apa in cap. mult respect prietene.

  • Cristina
    Posted at 14:16h, 28 ianuarie

    Imi pare rau ca dati un exemplu atat de prost oamenilor care va privesc, inteleg ca este un fele de lupta mediatica intre posturi de televiziune si moderatorii acestora,in toate replicile si ocaziile pe care le aveti de a iesi cu declaratii pe post, pledati la violenta sincer spun, pai daca si voi oamenii de televiziune ati ajuns sa folositi un limbaj atat de oribil cu extrem de multe jicniri, inseamna ca Romania nu mai are nici o sansa, urat domnilor pentru limbajul si replicile de doi bani folosite, ati putea sa ajutati copiii sarmani ca sunt foarte multi daca tot sunteti atat de inversunati dar banuiesc ca nu este atat de interesant.
    Urat.

  • TIMO
    Posted at 14:21h, 28 ianuarie

    Serbane iti recomand sa procedezi la fel ca in cazul lui Cristi Brancu.Aduci o masina plina cu cacat si o rastorni in fata sediului Antenei.
    Cu dedicatie pentru badea,ciutacu gadea,teodorescu ,ciuvica si alti mancatori de cacat.
    Suntem alaturi de tine

  • nicoletta
    Posted at 14:33h, 28 ianuarie

    puiu ai devenit un fel de „Simona Sesual” masculina, speli rufe cu toata lumea in public! Nu te prinde, pacat, te-ai transformat in ceva care nu mai place!! Poti sa dai zece mii de studii, realitatea este alta in tara, pana si postul de radio Kiss il schimbam atunci cand exagerezi cu rautate!! Dar oricum pt. tine nu conteaza atata timp cat te iubeste „Presedintele””! Asta de fapt a fost greseala ta de capatai!! Sa traiesti bine!!

  • gabi
    Posted at 14:36h, 28 ianuarie

    Huidule, iar o dai cu Voiculescu? Esti penibil, pe bune.
    Si stii care-i faza? Aia de la Antene fac misto de tine (Badea), iar tu te ataci la greu. :)))))
    Esti frustrat rau, omule…

  • Sorin
    Posted at 14:39h, 28 ianuarie

    Serbane nici nu stii cat ma bucur ca il ataci pe acest Ciutacu. El impreuna cu Gadea si cu frustratul ala de Badea mau facut sa-l votez pe Basesu

  • shusta
    Posted at 14:44h, 28 ianuarie

    bravo huidule!!!!tine-o tot asa

  • AURESCU
    Posted at 14:44h, 28 ianuarie

    Cine spune? tu??? Draga Serbane, nu da vina pe altii daca te-ai pisat putin impotriva vantului … ciocu mic! Nu tu ai declansat tot? si? faci pe victima?

    eu am scris despre prima si bani aruncati pe fereastra si m-am trezit fact homo de ciutacu!

  • lazarsorin
    Posted at 14:54h, 28 ianuarie

    Salut omule. Dai ma dracu de dobitoci ca sar-da si- ei inportanti…dar- deocamdata nau cu ce…cas prosti si asta este, noi sa-fim sanatosi ca birfa vine de la sine…sal.

  • Razvan
    Posted at 15:02h, 28 ianuarie

    N-are rost Serbanica, iti scade cota daca te iei in colti cu pupi-n-curistii de la pas’opt.
    In alta ordine de ideei stai sa se porneasca „file-ul” pe tine. (Ba Huidule Ba)
    De curiozitate explica-mi tu ca sa nu fac vreo gafa, nu esti propietarul societatii care produce Cronicutza??? Deci ca uramre nu tu ii platesti salariu lu’ Don’ Micheele Gainusa???
    Sincer, stiu gresit???

  • Georgescu Ionut
    Posted at 15:03h, 28 ianuarie

    Salut Serban, uite ce rezultate am identificat eu din „lupta” de pana acum :

    1. Numarul de vizitatori pe blog ti-a crescut
    2. Ai dezvaluit(fara sa vrei)incapacitatea de a-si sutine cauzele in care se afla Teo.
    3. Ai scos la iveala un lucru care sincer sa fiu nu ma surprinde – Management Prost in televiziuni.
    4. Ai facut si tu din nou o incursiune(utila) in lumea reala(cea a prostilor), vazand ce opinii dezvolta cascarabetii pe aici cu privire la un subiect relativ simplu.
    5. Ai aflat ca desi nu esti in situatia in care scrii documente oficiale ci scrii pe propriul blog, daca nu pui 2 virgule esti agramat. Deci ia-ti seama:D
    6. Am aflat cu totii cum ca „marele” Mircea Badea si gasca lui(Gadea/Ciutacu/si blonda aia in geaca de blugi si fara dinti-mereu uit cum o cheama), se agita extrem de tare atunci cand un subiect ce nu-i include se petrece, deci sunt niste PUTZULICI CARE N-AU TREABA ACASA!
    7. Ne-am readus aminte cu totii zicala „Dupa ce ca esti prost, te mai caci si in drum”, vazand cum cele mai mari marionete media vorbesc si o fac cu tupeu, despre un om care din cate stiu eu, el a fost in postura lui Badea, da Badea nu a fost in postura lui(tu) si care are ceva mai multe de zis decat Badea(superiorul lor)
    Huidu>Badea>Ciutaci si Gazi
    8. M-ai facut sa vad principala diferenta dintre tine si Badea. Tu ai inceput vorbind singur iar acum ai o ditamai echipa langa tine(latura umana dezvoltata), iar Badea a plecat la drum insotit de o echipa si a ajuns sa vorbeasca singur.
    Involutie vs. Evolutie – Badea vs. Huidu
    9. Mi-am adus aminte ca tu iti faci mai rar freza decat si-o face Badea si implicit mi-am dat seama ca Badea este tot un mapet dependent de opinia societatii
    10. Ma bucur ca v-ati curatat de „fanii” prosti, mai bine 1.000 da cu cenusiu in doaga, decat 1.000.000, dar care sa rada si cand nu glumiti(gen fanii Badea)

  • gy
    Posted at 15:06h, 28 ianuarie

    si tocmai tu esti ala care”scapa tara de moguli si de emisiuni de 2 bani”.prietenee, emisiunea ta nu face nici un sfert de ban…avand in vedere ca este o copie nereusita a celei din italia.iar referitor la badea…poi daca ala ar avea emisiune in acelasi interval orar cu a ta…poi si daca ar sta 2 ore uitandu-se numai la camera(fara sa scoata un cuvant)..face audienta mai mare ca voi…asta e pufosule…nu prea te are lumea la suflet..ca esti penibil si jalnic…si te mai crezi si…pielea cea mai fina.acum ca toti te scuipa…ca esti marlan…te apuci si tu sa vorbesti de altii si sa faci tu mai dezvaluiri…faza e ca nu prea ies…si te afunzi singur.
    hai pa…si tine-o tot asa de bine.

    puncte puncte puncte puncte!

  • manu
    Posted at 15:08h, 28 ianuarie

    Bună Şerban!

    Singura emisiune care mă face să deschid televizorul este Cronica Cârcotaşilor. Slavă Tatălui, mi-am depăşit orice urmă de curiozitate de a le analiza ipocrizia şi cinismul cu care se prezintă aceste pseudo-vedete pe toate posturile de televiziune. Oricum, le găsesc pe toate adunate şi prelucrate la voi în emisiune. Eu chiar nu te înţeleg de ce le faci reclamă gratuită unor „băgători de seamă”.
    Repet: Le faci reclamă gratuită!
    În rest, rămâi febleţea mea.

    Sănătate şi virtute!

  • ioana
    Posted at 15:09h, 28 ianuarie

    Off, of ! Sa te umpli cu noroi cand te „lupti” ( zici tu) asa cu cineva, e clar. Insa e dezamagitor sa vad ca incepi sa te simti bine in mediocritate. Pacat !

  • Iulian
    Posted at 15:16h, 28 ianuarie

    Herbane, frate, ce-ti trebuie tie sa te pui cu prostii? Lasa naibii tot negativul asta al lor, lasa-i sa se scalde ei in laturile lor, nu-ti pune mintea cu ei. Pierdere de timp, nu alta.

    Spre exemplu eu pur si simplu am sters din memoria tv-ului canalele astea pline de nikite, fernanzi, senzationali, etc. e mai simplu, nici macar din gresala acum nu nimeres peste ei cind schimb canalele.

    Mda, pot sa-ti spun un lucru, ti-am citit atent blogul pina acum cu toate ca nu prea am comentat, dar daca o sa tu o sa continui sa tot scrii pe temele astea atunci sa stii ca o sa-l transformi tot intr-un fel de antene(troaca). Problema este ca eu nu prea am pofta sa ma bag in troaca si o sa fiu nevoit sincer sa fiu sa nu mai intru pe aici.

    Este o vorba la moldoveni: Nu lua tot in cap … 😉 ia si-n in gura ca sa poti scuipa ..:) ei bine tu nu lua nici in cap nici in alta parte, indiferentsa ta va avea mai mare efect asupra negodeailor.

    DACA TACEAI, FILOSOF RAMINEAI !!!

  • Moromete
    Posted at 15:20h, 28 ianuarie

    Ma intreb…oare ce fel de prieteni au oamenii de genul Madalin Ionescu, caratistu’ alias Mircea Badea, Ciutacu si restul pupincuristilor de la Antene… jalnice creaturi…

  • stanca
    Posted at 15:25h, 28 ianuarie

    Daca tot nu-l suferi pe Vadim, nu fi ca el si nu mai vorbi de rau pe nimeni

  • Georgescu Ionut
    Posted at 15:26h, 28 ianuarie

    Scuze pentru revenire, vroiam sa mai zic ceva si de ala de la Abces din Rect.Omu’ arata semne de normalitate cand prezenta la National TV, ba chiar se situa binisor, pe langa Nasu’ si alte emisiuni de gen. Bai, da’ de cand s-a dus la Antena 1, pa pa, deci ultima boratura a presei a ajuns: Manelisti/curve/interlopi/retardati/Ciutacu/travestiti/criminali//idioti…etc Astia sunt invitatii lui- deci pur si simplu 3 minute daca ma uit, ma iau crizele de nervi cand vad cata prostie este permisa la ora aia pe un post cu pretentii de top3. Asta e- Antena 1 este un post plin de cacat, maro si urat mirositor.

  • Dana
    Posted at 15:31h, 28 ianuarie

    gandacii astia de bucatarie gen ciutacu merita striviti imediat. din pacate ai naibii sunt multi si apar unul cate unul, unu’ mai doritor ca altu’ sa isi imprastie microbii. striveste-i Serbane in continuare! daca stau mai bine si ma gandesc astia nu mor asa repede, zici ca au mai multe vieti (ca pisicile).

  • IRina
    Posted at 15:39h, 28 ianuarie

    numa` panarame, măăă, numa` panarame!
    MAXIM am spus!

    ăştia ar trebui duşi „de mal”, frate!

    cre’că n-au ce lucra pe-acasă şi stând pe WC le clocesc pe-astea.

    Doamne fereşte!

    să fie la ei acolo!

    noi să fim sănătoşi!

    cred că ai fi lăsat în pace, fără să ţi se mai adreseze injurii, dacă i-ai face o plăcuţă cu numele ei Nikitei, şi s-o propteşţti între tine & Mişu la Cronicuţă. sau să ne rezumăm doar la Jiji hahahahahaaaaaa, m-ai înţeles.

    :))

    după orele de la şcoală, o postare ca asta îmi dă un refresh extrem de benefic!

    mă declar fană a blogului.
    .. sau cititor fidel.

    mulţumesc 😀

  • marius
    Posted at 15:40h, 28 ianuarie

    Hehe cat adevar graiesti nea Serbane.Cat de penibili sunt acesti oameni si cat de ieftine sunt emisiunile pe care cica le modereaza.Nu se va schimba nimic la nivelul asta,dar macar e bine ca-i mai urecheste cineva pe ieftinacii astia care au aparut ca mustele pe sticla si care, cica fac emisiuni tv.Ma uitam la alde Badea si ma intrebam ce naiba vrea asta sa para,inteligent sau amuzant,ca e cu ”vaca”total.De Medelin ce sa mai zic,DD e mic copil…Iar aia care se aduna pe la antena 3 si fac politica pe nervii celor care nu au ce face si ii privesc sunt buni intr-un serial de comedie…regizat de Bahaian ;:))

  • Lucian
    Posted at 15:40h, 28 ianuarie

    salut….asa intelegi tu sa faci jurnalism? sa fim seriosi…nu sunt vreun fan al antenistilor..ca probabil asta vei zice dupa ce vei citi comentariul meu dar…cu astfel de limbaj vrei sa dai dovada de inteligenta? mai bine ti-ai vedea de emisiunea ta unde…stim toti ca de fapt mihai gainusa este creierul si tu nu faci decat sa citesti niste foi scrise de el…ar fi bine sa nu iti mai dai asemenea importanta..stii si tu vorba aia ”prostul pana nu e fudul..parca nu e prost destul”….ai si tu familie si copii…te dai mare moralist dar folosesti limbajul ala…halal natiune!

  • Dudu
    Posted at 15:42h, 28 ianuarie

    Serbane sunt total de acord cu tine in aceasta disputa si te felicit pentru ca ai facut indelungata la un post de televiziune si „la mai mare!!!”. Legat de curlingisti eu unul sunt sigur ca ei cand merg la culcare seara sau pe la miezul noptii nu cred ca pot adormi fara sa se plezneasca de cateva ori pe frunte sau pe fata si sa nu isi dea seama cat de compromisi sunt din punct de vedere jurnalistic. Legat de badea am observat ca s-a legat zilele trecute si de Andrei Gheorghe, dar din motive neclare, eu cred ca doar pentru ca niciodata nu se va ridica la nivelul lui. Acesta este motivul si in cazul tau, cred eu. Pe viitor mult succes si nu uita cresti tu mare… cresc ei mici…

  • Lorant
    Posted at 15:46h, 28 ianuarie

    BUN ARTICOL …FOARTE BUN !!! RESPECTELE SI FELICITARILE MELE SINCERE !!! O PERSOANA CARE SPUNE LUCRURILOR PE NUME..IN TARA ASTA…BRAVO !

  • Liana Morar
    Posted at 15:50h, 28 ianuarie

    Serban, de mult nu ai mai avut atata umor intr-un post!!!!!!!!!
    Pacat ca-i cu un pic de scandal la mijloc, era mai fain „haz de necaz”, dar fara suparare.

    Mergeti inainte cu cronicutza ca mergeti bine.
    Misu are farmecul lui, dar fara tine alaturi n-ar mai avea atata haz! Parerea mea:)

    Hai ca te descurci!

  • Alexandrina
    Posted at 15:50h, 28 ianuarie

    Serbane, eu sunt un fan inrait al tau, dar iti dau un sfat (avand in vedere varsta si experienta de viata): nu-ti mai risipi energia si nu-ti mai supune nervii la tortura pentru toti idiotii, foloseste-ti tonusul pe care il ai din belsug pentru a ne incanta pe noi, cei care te admiram…

  • ....escu
    Posted at 15:52h, 28 ianuarie

    Bai ” teutonule „, vezi sa nu-ti musti limba ca mori otravit.

    asta e replica mea…da-mi-o inapoi nu o fura!

  • Andra
    Posted at 15:55h, 28 ianuarie

    Salut. Te urmaresc de foarte multi ani si aveam impresia ca esti un om drept, rasat si cu o masura mare de maturitate. M-am inselat, faci circ exact ca Nichita…chiar nu e nicio diferenta intre tine si ea….nimic in lumea asta nu e drept si nici nu va fi vreodata…vezi-ti de cariera, de familie, de copii, nu te mai ataca atat.Mi-am dorit intotdeauna sa vad cum reactionezi cand te provoaca cineva…urat…nu te cobori la un asemena nivel…mi-e rusine ca te-am apreciat…tutror va place circu si scandalul ca in tiganie sa nu va mai aud!!!!

  • Alexandra
    Posted at 15:55h, 28 ianuarie

    de ce de ce de ceeeee? de ce vorbesti cu domnii astia, de ce le acorzi atentie? eu nu pot sa ma mai uit la nici o antena pentru ca imi explodeaza capul cand ii aud. pe domnul Ciutacu l-as calca pe cap cu tractorul sau i l-as gauri cu tocul de la pantof. ATAT de rau ma scoate din sarite.
    dupa cum spuneai, ai o familie, un serviciu pe care-l iubesti, niste colegi de ani de zile. de ce naiba trebuie sa le raspunzi? sa te compari cu ei? am vazut acum ceva vreme pe youtube o secventa in care domnul Badea declara foarte amuzat ca se leagana noaptea inainte sa adorma. 😐
    e clar ca e „necrescut” dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i mentionezi parintii.
    cu el te compari? cu el polemizezi? de ceeee?
    tu ai gresit la faza cu Teo, ok, dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa le raspunzi celor de la antene cand ei iti spun asta. lui Teo da, dar nu lor. cred ca stii si singur ca ai gresit nu trebuie sa-ti spuna ei si nu trebuie sa te justifici in fata lor sau sa le raspunzi la ineptiile debitate.
    ignorarea celor care-ti sunt inferiori iti da intotdeauna o eleganta aparte.

  • Gainusa
    Posted at 15:58h, 28 ianuarie

    Dragul meau Muidu, vreau sa iti spun ca sunt un mare fan al prostiei tale de nemasurat (as putea sa spun ca esti mai prost si decat mine). Faptul ca ai o emisiune de o calitate indoielnica nu te face cu nimic mai bun fata de alte persoane. Esti un agramat, un nesimtit, o sulfa, si un gras dezgustator!

    stiu ti-ti place ala frumos cu pene pe cur ce defileaza prin piata victoriei….

  • not important
    Posted at 16:06h, 28 ianuarie

    Ceea ce ma uimeste este faptul ca atunci cand nu mai au cum sa te atace apeleaza la atacuri catre familia ta……cat de josnic sa fii sa poti face acest lucru??? inteleg ca oamenii au diferite opinii si ca altii nu te suporta dar de la niste opinii sa treaca la jigniri catre familia ta e prea mult!!!nu stiu cum suporti asta …..probabil ai o personalitate strong!!…iar emisiunea abces si ciuta aia makes me puke!!!EWWWWWW!!!am vazut clipul unde ii curg balele din gura!!!YUK!!!mai bine nu ma uitam….he just grossed me out!!!! YUUKK!!!…ce penibil!!!!oricum Serbane multa bafta cu noul sezon cronica carcotasilor si sper sa o pot vedea pe internet deoarece nu locuiesc in romania si nu am nici televiziune prin satelit sa prind vreun post romanesc:(……..iar pentru aia care te ataca nejustificat: GET A FUCKING LIFE LOOSERS!!!

  • danielul
    Posted at 16:09h, 28 ianuarie

    Şerbane, nu te spăria! Ăsta e tipicul românilor: să moară mai întâi capra vecinului!

    Păi ce ne-am face noi dacă ne-am vedea fiecare de pătrăţica lui şi nu ne-am lua de toate gunoaiele gasite prin tomberoane? Asta cere publicul, asta livrăm (vezi aici şi ProTV)!

    Acum că sunt unii telespectatori care se uită şi la ceilalţi, tu nu ai nici un drept să te iei de gustul omului! Nici măcar de telespectatorii tăi care se mai uită şi la ceilalţi (că sincer să fim, in afară de Cronică, ce mai poţi vedea la Prima?)!!!

    Toţi ne uzăm cu trecerea timpului şi ne impacientăm când vedem că ne scad cotele (de audienţă, de virilitate, de prestanţă, de sex-appeal, etc.)… Acum eşti la episodul cu revolta interioară şi protestul public. Te înţeleg! Nu te impacienta: în curând va veni episodul cu resemnarea şi atmosfera va fi mult mai calmă…

    Totul e trecător! Cimitirele sunt pline de „oameni de neînlocuit”… Asta e!

    Mult succes în continuare şi hai mai repede cu noul sezon! 🙂 Pe curând!!!

  • Scene-Music O barfa totala
    Posted at 16:10h, 28 ianuarie

    Antenistii aia cred ca se plictisesc rau de tot si cand nu au subiect inventeaza …….

  • silvy
    Posted at 16:13h, 28 ianuarie

    Sincer, incep sa ma intreb cat de departe poate sa va mearga mintea. Ati dat-o si voi in ale lui Basescu, mogulii sunt de vina? Recunoaste,ai dat-o-n bara.. rau de tot. Te asteptai sa nu existe reactii, unele chiar puternice? Si iti repet, nu e nevoia de scandal, e raspunsul la o afirmatia tampita. Ca tu vroiai sa transmiti,de fapt,altceva..e partea a doua. Din nou,greseala ta ca nu te-ai exprimat cum trebuie.
    In trusturile Antenei exista comunicare si respect. Punct. Intre voi,cei de la prima, nu am vazut asa ceva. Doar in echipa voastra de la Carcotasii, am vazut ca ati fi ceva mai uniti. Atat. Va luptati cu morile de vant aici. Creati probleme care nu ar fi trebuit sa existe de prima data. Din ambele tabere. Dar,din nou iti spun,nu te astepta sa nu exista reactii puternice atunci cand se afirma o tampenie.

  • giny
    Posted at 16:15h, 28 ianuarie

    huidule vezi ca si cristi brancu s-a luat de tn pe blogul lui:)…incet incet,toti antenistii te incercuiesc ca sa te atace…asteptam deznodamantul infruntarii : huidu vs trustul intact :))

    ei se omoara singuri intre ei, eu doar o sa le constat decesul!

  • Vali
    Posted at 16:17h, 28 ianuarie

    Te crezi prea mare Hudule ,dar in realitate esti un nimic

  • .
    Posted at 16:19h, 28 ianuarie

    ba esti o latura de om, esti expirat in ultimul hal, nu ai gram de haz, ma mir ca te mai tine prima tv, oricum e de toata jena prima tv: carcotasii, traznitii, de cacat esti ba, un jeg ordinar!

    fan badea nu? se vede!

  • Andreea
    Posted at 16:24h, 28 ianuarie

    Sunt fana carcotasilor de foarte multi ani..
    Ca sa sumarizez..(desi nu-mi cere nimeni parerea) mi s-ar fi parut corect si cavaleresc sa rezolvi personal animozitatile cu Teo (daca intr-adevar ea este tinta); acum blogul tau s-a transformat intr-un camp de lupta, esti catalogat in functie de limbaj si pentru ca au prins samanta de scandal oamenii uita ce faceti voi de fapt: subliniati erori, faceti comedie de calitate si sunteti o echipa excelenta. Sper sa treaca repede valul si sa se revina la articole interesante, la Huidu pe care eu chiar il admir:) Numai bine!

  • gylda
    Posted at 16:26h, 28 ianuarie

    daca stiai ca vei fi inregistrat la acces direct…care ar fi fost diferenta? nu ai fi avut vorbit la fel? ca nu inteleg ce vrei sa spui cu asta.

  • Camelia
    Posted at 16:29h, 28 ianuarie

    Domnule Huidu nu trebuie sa puneti la suflet ceea ce spun NULITATILE DE LA ANTENE. Sunt oameni fara caracter, fara coloana vertebrala , intr-un cuvant niste JIGODII . TOTI cei de acolo! Nu am vazut unul care sa iasa si altfel in evidenta. Au 2-3 idei,FIXE, pentru ca in creierul lor ATAT DE MIC , nu pot exista mai multe idei, ca ar fi mare inghesuiala. Asa ca nu aveti ce sa le cereti, lui gadea,badea,ciutacu,ciuvica, stan,celor de la stiri ( nu le stiu numele ca sunt prea insignifianti,ca sa imi incarc eu memoria cu ei). Nu am scris cu litera mare numele de mai sus pentru ca gunoaiele nu sunt substantive proprii. Mergeti inainte, domnule Huidu, lasati cainii sa latre, de altceva nu sunt in stare.Vai de capul lor !

  • Ani
    Posted at 16:31h, 28 ianuarie

    As vrea sa va spun ca aici in Sulina nu prindem Kiss FM si cand incepeti din nou emisiunea „Cronica Carcotasilor”?

  • mike
    Posted at 16:36h, 28 ianuarie

    bah baiatule…eu nu inteleg dc esti asa de prost de te iei de Teo…presupun ca esti frustrat rau…oricum tu nu ai sa ajungi niciodata sa faci rating cum a facut ea..nici macar jumatate..la ce mizerie de emisiune ai…razi de altii..eu in locul tau m-as uita la mine si apoi la altii…esti terminat pe viata…si nu o spun ca as fi vreun fan al lui Teo,Badea etc…o spun ca om…

  • Vasile Gadinceanu
    Posted at 16:46h, 28 ianuarie

    ”Socrul are dosar la DNA” – asta e buna! DNA chiar face ceva?!
    Din păcate continuăm pe principiul ”cine țipă mai tare are dreptate” iar halalerele de la antene țipă de câțiva ani încoace de îți e greu să mai auzi și pe altcineva. Cât despre ”indiferența oamenilor buni” poate că mulți au alte preocupațiuni în afara urmăririi acestor gen de indivizi ușor grețoși. In final, pentru a te lupta cu asemenea răgălii trebuie să întrebuințezi arma lor: adică să țipi mai tare!

  • Rares
    Posted at 16:50h, 28 ianuarie

    Eu doar doua chestii nu pot sa o inteleg:
    1.Dece dupa asa o perioada lunga de timp spui treaba asta cu cati bani a luat Teo cand a lucrat la Prima?
    ca acum a aapraut cercetare ade piata si mi-am adus aminte cum oameni cu potential au fost refuzati pentru a se plati 4 milioane numitei Teo care nu a facut nimic de aia!
    2.Si de ce nea’Madalin sau Ciutacu s-au amestecat in subiectul asta?

    nu stiu intreaba-i pe ei!

  • edward
    Posted at 16:50h, 28 ianuarie

    Nu sunt un mare fan al tau dar in razboiul asta cu scarbele anteniste ai dreptate,cum sar ei in haita sa te atace,ca pina la urma tu ai facut o afirmatie cum ca investitia in Teo a fost o greseala uriasa,dar s-a autosesizat din oficiu Karate Kid si inteleg si asta fiind prietenul lui Teo,dar de aici pina la a se baga in seama Ciutacu Apaps,Madalin Ionescu ,Bichir si fufele ziariste de la tabloide e cale lunga

  • adi
    Posted at 16:56h, 28 ianuarie

    Ce bine ca a descoperit Madalin Ionescu pitipoance si penibili in emisiunea lui. Asa puteti si voi sa va faceti emisiunea. Erai simpatic mai acu 3-4 ani. Acum esti lame. Din ce in ce mai lame.

  • vlad
    Posted at 16:57h, 28 ianuarie

    Am si eu o intrebare:
    Cand l-ati sunat pe ala care se lamenta ca nu poate face nushce drum prin judetul Ialomita (Slobizia – Ciulnita era?) si l-ati inregistrat fara acordul lui era infractiune?
    a fost anuntat ca e indirec la radio!
    Sau cand l-ati sunat pe dobitocul ala care zicea ca daca ai nushce Lada de acum 1 milion de ani iti da 5000 de euro pe ea ca el face colectie – de fapt te punea sa depui in contul lui multi bani – tot infractiune era?
    daca demonstrezi ca e o infractiune se accepta, citeste legea. convorbirea mea era privata ei m-au sunat si le-am spus ca nu vreu sa comentez!
    Sau cand face hotul ala de Buzdugan farse la radio tot infractiune e?
    nu…buzdugan face inselaciune cu ascultatorii ca farsele lui sunt aranjate si copiate!
    Sau cand ii sunati pe aia cu SMS-urile la radio si le spuneti ca au castigat x sute de euro(cate 100 pe ora parca era) ii puneti apoi sa antesemneze ca isi dau acordul sa fie difuzati? (Ca daca semneaza dupa tot infractiune e)
    cand s-au inscris se presupune ca au citit regulamentul de la kissfm.ro deci stiu ca o sa-i sunam, de aia se si inscriu.
    Lamureste-ma si pe mine cum e cu infractiunea asta de a inregistra pe cineva fara acordul lui, ca eu nu ma pricep.
    citeste legea e simplu!
    Apropo dupa tine toate flagrantele politiei sunt de fapt infractiuni?!?

  • LUCIA
    Posted at 17:00h, 28 ianuarie

    hai Huidu ca ai tu buba la cap. esti dus rau de tot… mai ia si tu o pauza!!!!!!!!!!!

  • gabyjk
    Posted at 17:03h, 28 ianuarie

    Bravo Serbane dale peste bot puilor de ceausei ,scoliti la felix in troaca .Unii care te contesta acolo la antene nu au emisiuni citi ani ai tu de televiziune

  • Ioana
    Posted at 17:17h, 28 ianuarie

    Bravo huidu! ce sa faca si astia, se razbuna ca ultimii cacanari ca tu ii dai la cronica. nu-i baga in seama:-j. Chiar huidu, cand incepeti si la tv cronica din nou?:(

  • vali
    Posted at 17:18h, 28 ianuarie

    Domnule Huidu vad ca sunteti frustrat … spre deosebire de baietelul cu spagatul nu aveti argumente ci doar injurii… erati cumva cel care manca mereu bataie in copilarie sau ramanea neales la fotbal?
    Serios altceva decat sa jigniti stiti sa faceti ?
    M gandesc cu drag ca va plangeati acum cateva luni ca v-a fost vandalizata masina dar ceea ce nu ati mentionat atunci este faptul ca parcarea era pe domeniul public loc neinchriat, ba mai mult in cladirea respectiva exista locuri platite pe care Kiss FM le foloseste … ma intreb oare in afara de publicitate si ceva bani de la asigurari ati mai castigat /pierdut ceva ?
    adica daca masina era pe un loc de parcare public merita sa fie vandalizata sau cum ca logica ta ma depaseste! ce vina are masina ca nu inteleg?!?!?!

    SI ca fapt divers nu ca as fi fan al Antenelor dar puneti pe blog audientele de la emisiunile dvs. de la Prima.
    si scuzati-mi ignoranta de ce va denumeste Badea „ginerica” ? cu ce se ocupa membrii familiei sotiei dvs.?
    numai de bine.

  • conferentiaru'
    Posted at 17:28h, 28 ianuarie

    Bai inteligentule…tu care n-ai fost in stare sa-ti indrepti o strunga pe care o afisezi cu mandrie de atata timp…
    pai ce sa-i faca ma nene daca m-am nascut cu ea? sa-mi pun placa?!?!!??

    Te treesti sa comentezi tu fara nici un rost..In primul rand ar trebui sa te uiti in oglinda dimineata cand te trezesti ca la cat de anal-fabet esti n-ar trebui sa ai dreptu sa comentezi si sa vorbesti despre altii…cu emisiunea te de pamfletar umflat si gusat ce esti crezi ca ti-ai castigat dreptul asta? Te inseli ar trebui sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai comentezi fara sa fii intreabat

  • ghemutza
    Posted at 17:28h, 28 ianuarie

    macar ai spart recorul accesarilor la tine p blog? k deja ii prea palpitant :)))))

  • gabiDeLaMare
    Posted at 17:37h, 28 ianuarie

    🙂 Aoleoul ce-mi plac glumele mele… 🙂 Sa traitzi bine! si multe Succesuri! 🙂

  • demisec
    Posted at 17:41h, 28 ianuarie

    Analfabet.Critici dar nu cunosti nimic din ceea ce se intampla in tara asta.Cronica Carcotasilor a fost pana acum 2 ani ceva frumos,de atunci sunteti penibili,mai alts tu,cel care incerci sa pari ceea ce nu esti.
    Nu mai crede ceea ce iti spune mintea ta mica,ca te inseli.Retine ca singurul spatiu pe care l-ai cucerit vreodata a fost WC-ul…
    Robin,14 ani Galati.Daca nu aprobi comentariul esti un imbecil fiindca nu accepti replicile dure.

    ma crestem un pic, mai adaugam niste neuroni, intelegem despre ce e vorba si o sa ne placa cronicuta!

  • vali
    Posted at 17:54h, 28 ianuarie

    auzi prietene incerci cumva sa te substitui vreunei Divinitati ? e incadrabil … si tratabil…
    Te intreb pentru ca
    citez din mesajul automat:
    „Comentariul tau asteapta aprobarea divina…”

    e de la un prieten citire….o sa-l schimb nu l-am pus eu acolo!

  • giggs
    Posted at 18:01h, 28 ianuarie

    Salut,
    Tinete tare , si eu am boala pe slugile astea a lui Voiculescu. Sau simtit atacati domni Badea zis si „VanDam” si balosul ala care se crede cel mai tare ziarist de ancheta din romania.Daca vrea sa ancheteze ceva cu adevarat sa ancheteze cum a facut motanul Felix bani in ani 90 din conturile romanilor din afara , pe care le-a delapidat, sau Dinu Patriciu care a luat Petromidia pe datorie, ca va da bani in 2010 (asa si eu asi putea sa dau lecti de afaceri).
    Sa ne mai lase cu impartialitatea lor. Sincer am votat cu Basescu ca pur si simplu mi s-a facut scirba de ei. Mai bine un comunist, decit un comunist prostanac si papusa.

  • timisoso
    Posted at 18:04h, 28 ianuarie

    Nu ma mira nimic. Umbla vorba prin tirg ca in Piata Iozefin din Timisoara se vind mai mult bilete de Bingo tiparite ‘dupa colt’ decit d-alea adevarate(la pachet, adica un top intreg). Toate ajung in niste saci, Bucale, emisiune… Nu verifica nimeni. Astept ziua in care o sa apara o serie cistigatoare si mai multi sa o reclame ca fiind a lor. Parca vad ca ar fi in stare sa musamalizeze falsul

  • Alin din Iasi
    Posted at 18:12h, 28 ianuarie

    Serbaneeeeeee las-o moarta ca iei asta cauta: sa-i bage carava in seama/ sa faca emisiuni/audienta/prostalai care inghit tot ce se mananca tot ce zboara, pe cand tu te alegi cu ce? >>>ulcer la stomac? (na-i nevoie de dicarbocalm?) :)) .
    Azi dimineata la cronica in inregistrarea aia tipa grohaia ca voi nu faceti emisiuni live … doamne da’, te gandesti, baga in direct pe orce ciumafaie???.
    Da-i in masa/ close topic/ nu le mai da de mancare lasa-i sa moara ca nu-ti faci bine.
    P.S. Fie vorba 4 mil E ptr. 10 luni??? WTF. e cam mult, dar pe de alta parte nu se da intr-un om cazut, nici chiar cu o aluzie (mai ales ca e Teo).

  • ionut(kre a castigat o umbrela la tine)
    Posted at 18:13h, 28 ianuarie

    SALUTARE SERBANE ITI DORESC MULT SUCCES LA KISS SI LA PRIMA!!! LASA-I PE PORCII AIA K IS FOARTE ENERVANTI! SI DA-MI MIE BANII LA KISS CASH!!! LA REVEDERE!

  • not important
    Posted at 18:22h, 28 ianuarie

    Ceea ce ma uimeste este faptul ca atunci cand nu mai au cum sa te atace apeleaza la atacuri catre familia ta……cat de josnic sa fii sa poti face acest lucru??? inteleg ca oamenii au diferite opinii si ca altii nu te suporta dar de la niste opinii sa treaca la jigniri catre familia ta e prea mult!!!nu stiu cum suporti asta …..probabil ai o personalitate strong!!…iar emisiunea abces si ciuta aia makes me puke!!!EWWWWWW!!!am vazut clipul unde ii curg balele din gura!!!YUK!!!mai bine nu ma uitam….he just grossed me out!!!! YUUKK!!!…ce penibil!!!!oricum Serbane multa bafta cu noul sezon cronica carcotasilor si sper sa o pot vedea pe internet deoarece nu locuiesc in romania si nu am nici televiziune prin satelit sa prind vreun post romanesc:(

  • gabiDeLaMare
    Posted at 18:25h, 28 ianuarie

    Acum sa vedetzi abureala cu MUTU 🙂

  • vampir sictirit
    Posted at 18:35h, 28 ianuarie

    daca medelin vrea scandal, sa o aduca pe firea, pe care fosta o acuza ca si-a ingropat barbatul „ca pe-un ciine”. citat din bichiru’ liber. a – si un om de la protectia animalelor. doar scrie „ciine”, nu-i asa?

  • adi
    Posted at 18:38h, 28 ianuarie

    Imi pare rau d-le Huidu,dar vremurile se schimba…in Romania audientele manelistice nu mai pot spune mare lucru iar batalia asta intre „vedete” tv nu prea mai intereseaza pe nimeni.Daca tot criticati anumite pseudovedete de pe la noi ar fi timpul sa invatati un lucru.Scandalul,jignirile,limbajul asta care se vrea inteligent,ironic,sarcastic nu aduc audienta.In ceea ce te priveste cu regret,nu-ti mai pot urmarii emisiunile de ceva vreme.Monotone,lipsite de umor in cel mai fericit caz.Pacat.A-ti avut o emisiune ok,dar la noi,dupa 3-4 sezoane formatul respectiv moare.In rest….bafta si sa-ti traiasca copii.

  • radu
    Posted at 18:40h, 28 ianuarie

    Hotu’ striga hotu’! :))

    Pai nene huidu nu acelasi lucru il faci si tu de 10 ani, respectiv 20 de sezoane?

    in cele din urma te apreciez pt ceea ce ai facut insa nu-mi place ce devii!

  • Ruxandra
    Posted at 18:44h, 28 ianuarie

    Din pacate esti penibil in incecarile tale de a mai scapa de frustrari- pentru este cert ca despre asta vorbim. Nu practic sportul lasatului de comentarii pe bloguri,dar de data asta simt nevoia sa o fac. V-am admirat mult timp si pe tine si pe colegul tau de emisiune, dar, cu trecera timpului, glumele voastre s-au acrit; asta e adevarul pe care cel mai probabil si voi il stiti.
    Sunt sigura ca Teo a primit acea suma de bani, dar nu era cazul sa faci publica o astfel de informatie. Motivul tau este destul de clar: cronica (asadar si voi) a intrat intr-un con de umbra si probabil esti adeptul filosofiei „publicitatea negativa e tot publicitate”. A mers. Iata cum postezi in fiecare zi pe blog, sute de oameni iti raspund in fiecare zi, iar prima editie din cronica este mult asteptata, doar de, toti vor sa vada cum vor continua aceste tensiuni intre guralivii televiziunilor.

    Vei sterge mesajul asta, stiu.

    daca te uiti la cercetarea asta cu privire la piata televiziunii nu gasesti conul de umbra. Dar nu-i nimic, de la gradinita aud ca o sa-mi mearga din ce in ce mai rau…pana acum la 34 de ani nu m-au intins cainii!

  • joker
    Posted at 18:54h, 28 ianuarie

    laser frate.Ma dispera kkt astea de emisiuni gen madalin maruta bahmu..plm prostii din astea.Bine le faci….merita cate o palma ,vad ca nu se plictisesc sa manjeasaca in continuare.Ciutacu…ala e un distrus.Badea=0.Apropo cand incepeti cronica?

  • mishu
    Posted at 18:57h, 28 ianuarie

    pai haideti sa o luam logic;
    cei care il sustin pe Madalin ….. inseamna ca il si urmaresc, ce asteptari ai putea sa ai de la o persoana care isi hraneste neuronu cu replicile Nichitei si cu melodiile lui Fernando. Pai atunci la mai mare ”bai inteligentilor” dar daca se poate sa ocoliti acest site pentru ca nu sunteti in ograda antenista (badea ciutacu …… si multi altii are ar valora impreuna cat unul bun)

  • oratanie
    Posted at 19:08h, 28 ianuarie

    Asa e cum zici tu Serbane .Insa ce noroc ca te avem pe tine ,superinteligentule,nepatatul ,nebalitul ,etc .Frate ,ti s-a urcat la cap „vedetismul” .E mai normal ce face Mihai ,colegul tau :tace si raspunde in emisiune.In rest ,peace man.

  • Dan C.
    Posted at 19:10h, 28 ianuarie

    Colega, te cam inseli

    Pentru a fi legala o inregistrare telefonica este suficient ca doar unul dintre interlocutori sa fie de acord cu asta. Abia cand un al treilea sau al patrulea inregistreaza, fara acordul unuia dintre cei ce participa la discutie, atunci avem de-a face cu o ilegalitate.
    Adresa mea de mail nu este falsa. Nici numele, chiar daca usor amputat.
    In rest, comentariile tale m-au amuzat, ca de obicei. Si ale potrivnicilor, cu exceptia violentelor verbale gratuite. Pamfletul si atacurile la persoana sa traiasca, fiidca din astea iese audienta, mama noastra cea de toate zilele.
    Cand e timp, mai urmaresc vorbele voastre, ale tale si ale lui Gainusa si ma amuz cand sunt bine tintite. Am si o mica remarca, cum altfel?! Adesea partenerul tau intervine in text, mancandu-ti ultimele vorbe. Adica, nu se mai aude exact poanta. Stiu ca se bazeaza pe spontaneitate, dar cu mine ce aveti? Spune-i, te rog, ca vreau sa aud pana la capat fiecare replica, daca tot ascult ori ma uit la TV.

    Semnat: un umil jurnalist cu un stat de plata de 20 de ani.

    Sa auzim numai de bine!

  • tavi
    Posted at 19:12h, 28 ianuarie

    Sunteti toti niste cacaciosi. intalniti-va si voi fata in fata si spuneti-va ce aveti de spus, ca asa pe bloguri vad ca sunteti toti cocosi. Doar gura de voi…

  • vasiauvi
    Posted at 19:17h, 28 ianuarie

    De-acord cu dumneavoastra in tot ce-ati zis despre „cultii” de la antene!

  • brazvan
    Posted at 19:28h, 28 ianuarie

    1. nu cred ca-ti foloseste in vreun fel scandalul asta in care te-ai bagat.
    2. nu cred ca era necesar sa te iei la harta chiar cu toata antena.
    3. nu vad pe cineva de la prima sau de aiurea, inclusiv dl. gainusa, care sa mearga cu tine pe-o mana.
    ???

    eu am scriu un articol pe blog legat de Primatv si ineficienta emisiunii lui teo….si s-au inflamat toate antenele! asta e tot!

  • LuckAss
    Posted at 19:29h, 28 ianuarie

    Treaba e ca ma anuntat si pe mn cineva atunci cand la Acces direct din rect au inceput sa t atace.Cred ca nici Badea nici Madalin sau cu lo chema e ca u doar ai zis o opini nu cred ca ar fi trebuit sa se faca atat caz.acm se vede ce are fiecare in cap,se vede ca au fost atenti la cronica de fiecaredata dar cand postul anunta ca emisiunea este un pamflet s-au facut totzi ca ploua.Asta e inteligenti din Romania.bv Tie Serbane

  • Razvan
    Posted at 19:31h, 28 ianuarie

    Pai la ce te asteptai Huidule? Au terminat cu Basescu dupa ce si-au luat-o grav. Domnul „Ciudatu” trebuie sa manance si el o paine impreuna cu toti neavenitii de acolo. Si in cine sa dea acum in lipsa de subiecte daca nu in cel care ii tot critica si ii face de ras?

  • Alex... pt huidu
    Posted at 19:40h, 28 ianuarie

    Un om cu bun simt nu s-ar lua de altul si ar spune ca e urat. Asa ne face mama natura, nu putem alege. (huidu despre ciutacu). Si draga sherbanika, te am zarit odata pe strada, si sa stii, ca nici tu nu esti chiar „adorabil” la vedere. ce sa mai zic despre ce spui pe gura aia ta…

    Esti chiar urat sa stii

    da’ dar eu nu cer sa ma iubeasca baietii ca ciutacu aici de fata!

  • Alex
    Posted at 19:40h, 28 ianuarie

    Huiduitule hai ca stim noi ca ti-e ciuda. Badea face rating mai mare decat tine si te baga in buzunar. E cu muuuult peste tine.
    Tu te oftici pe el pt ca ti-a zis-o pe aia cu freza. Tu te luai de el ca are freza ca aia din pozele de la frizerie…iar el ti-a zis ca macar are cu ce sa-si faca freza. Iti bagi unghia in gat de ciuda.
    Si-n plus de asta Badea poate sa vorbeasca si o luna fara sa citeasca de pe prompter si sa fie captivant, dar tu esti varza daca nu ai cuvintele in fata.
    E o diferenta mare…de clasa. Badea e istet…iar umorul lui nu se compara cu mitocanile tale si ale ciufulitului de gainusa.
    CroniCA C a devenit insipida, lipsita de substanta…va repetati cu aceleasi comentarii…voi tre sa bagati „bebelusele” ca sa mai obtineti cativa telespectatori.
    SI eu ma uit la cronica…dar mai mult il apreciez pe Badea decat pe voi 2.

    uoff mai micutule badea e cel mai tare si asa o sa ramana in veacul vecilor amin! acum esti multumit?!?!

  • Nicu
    Posted at 19:42h, 28 ianuarie

    Huidule auzi afacere la craiova ce o pune Solomon la cale:
    http://www.gds.ro/Actualitate/2010-01-28/Afacerea+%E2%80%9EConstructorul%E2%80%9C+costa+1,4+milioane+de+euro

    Fratele meu bani se fura incet …dar sigur.Ssssst…sa nu ne vada cineva

  • legendauru'
    Posted at 19:43h, 28 ianuarie

    bine onanistule!!! acum prostalaii degustatori de „umor” ieftin o sa viseze frumos la noapte, cu bebeluse. tu ai impresia ca esti frumos mai armando umflat cu sunci si sarmale, posedand o ceafa tripla si-o chelie prematura. ba tu dupa ce ca esti prost de bubuie erectia pe care o porti bebeluselor, mai tii sa si semnalizezi. intr-adevar, esti o piatra.. un mare BOLOVAN. ramai umflatule, la dat cu limba la curu basescian, ca aroma de alcool basinos poti s-o suporti a. cum zicea si badea.. PANARAMELOR, Dans!
    galeti de voma!
    acesta este fanul tipic al antenelor….cititi ce regurgiteaza si apoi trageti apa!

  • alina
    Posted at 19:54h, 28 ianuarie

    =)) tare!!! eu tot nu inteleg cum poti face astfel de emisiune „acces direct” si cum se poate uita lumea la asa ceva??!!! despre otv nu vorbesc ca nici nu stiu pe unde e in grila de canale…..

  • angy
    Posted at 19:59h, 28 ianuarie

    Huidule, nu mai fa reclama acelei abjectii de „emisiune”! Cand revine Cronica la tv???

  • unul
    Posted at 20:08h, 28 ianuarie

    Noroc cu tine si obscura televiziune numita prima ,desi in realitate e ultima ,ca altfel nu stiu ce ne-am fi facut !! Am fi avut doar Discovery Channel,Discovery World,etc.Du-te unde si-a intarcat mutu (liniuta) ,iapa.

  • Urat
    Posted at 20:11h, 28 ianuarie

    E urat felu in care scrii deoarece raspunzi cu aceeasi moneda! Si asta nu te prinde! Daca ai fi mai superior, nu te-ai cobori ,nu ai incerca sa te justifici atat si ai invata ca tacerea e de aur in unele momente!

  • darius
    Posted at 20:13h, 28 ianuarie

    Ba baiatule,tu chiar nu stii sa scrii corect gramatical.Mi-am dat seama ca esti doar un urangutan

  • danu
    Posted at 20:15h, 28 ianuarie

    bravooo…bine le-ai facut la mocofani. nu stiu cu cine trebuie sa vorbesc la „dolce” ca sa-mi scoata antenele din grila de programe pentru ca m-am saturat sa platesc niste idioti….

  • cristi
    Posted at 20:17h, 28 ianuarie

    salut serbane.Toti ratati astia de la antena 1 se jucau cu „cocoselul” in nisip cand tu faceai cronica cu foarte multi ani in urma.Fi tare in continuare pentru ca ai foarte multi fani.Respect,sunt un fan care te urmareste din ’97

  • maria
    Posted at 20:23h, 28 ianuarie

    Undeva mai sus: „Sti cum e Serbane? Daca ai dreptate, sar in sus zece ……”

    Hahahaha!

    Admiratorii tai? Va fac cadou niste virgule si niste „i”, nu se stie niciodata cand aveti nevoie de ele.

    Iar nu iti dai seama care e liga ta? Iti dau o parere „din afara” si incerc sa raman obiectiva in ciuda faptului ca mi-am format deja o parere despre capabilitatile tale de ceva timp.

    1. Tu ai pornit un scandal nesolicitat
    2. Tu ti-ai luat-o in freza rau de tot de la oamenii mari, sigur nu ai anticipat asta sau, mai rau, ai crezut ca esti in alta liga
    3. TOATE ‘argumentele” tale sunt formulate pe genul „ba tu prost! ba tu esti prost!”, nici macar cinism de buna calitate nu ai reusit sa emiti

    Chiar asa, daca nu publici, macar baga la cap. STAI IN BANCA TA – sfat constructiv (nu prietenesc).

  • eu
    Posted at 20:26h, 28 ianuarie

    Serbane, ma bucur din suflet ca existi, asta nu inseamna ca te pup in cur conform spuselor altora, ci pentru ca ma faci sa rad si sa imi schimb dispozitia in fiecare dimineata la radio si la Tv.
    Din pacate la 24 de ani ai mei si desi sunt la a 2-a facultate ma gandesc ca o sa am sterg undeva cu acele cunostinte si diplome pt ca mereu ma impiedic de kktii cu bani, bani care mie imi lipsesc:))
    Stiu ca mesajul meu e off-topic dar am gasit ceva pe net ….asta pt ca stiu ca esti ca si mine fan Parazitii, http://www.youtube.com/watch?v=LN5WBXC5sTU, banuiesc ca deja o stii, vreau sa aflu si parerea ta de profesionist si fan despre aceasta melodie….multumesc atnticipat sperand ca iti vei „arunca” ochii si peste aceste randuri.

  • Pasăre
    Posted at 20:29h, 28 ianuarie

    Zelul ăsta combativ agresiv zău că e forţat, mister H. Parcă ai ieşit din cârciumă, ai smuls o şipcă din gard şi ai ieşit la drumul mare! Trebuie să fi mai stilat, mai cizelat, fără referiri prea directe. Foloseşte şi tu metafora, epitetul, comparaţia, enumeraţia. Zău aşa eşti pornit la lupte de stradă.
    Exprimă-te decent şi respectuos
    De ei te înjură, tu vorbeşte-le frumos,
    Gândeşte-te că te aplaudă,
    Şi-n loc de critici îţi aduc o laudă,
    Să le zici:
    „Vă mulţumesc prieteni, în viaţa mea n-am auzit
    Mai măreţe laude, decât cele pe care tocmai le-aţi rostit
    Şi în adâncul sufletului mă simt profund mişcat,
    Recunoscător vă sunt pentru emisiunea ce mi-aţi dedicat.
    Ajung atâtea aplauze, destul, vă rog frumos să vă opriţi,
    Nu merit zău, cu mine aşa de buni să fiţi!
    Aştept cu drag să ne mai revedem odată,
    La Sfântu Aşteaptă!
    Specialilor!
    Banalior!
    Şacalilor!
    Canaliilor!
    Infamilor!
    Ultima îmi aduce aminte de Caragiale 🙂
    Vezi
    Că poţi să te distrezi,
    În loc să te enervezi?

    ai si tu dreptate multam!

  • Puzzled
    Posted at 20:29h, 28 ianuarie

    „NU PUN VIRGULE SI NIMENI NU MA POATE OBLIGA!” a

    Adevarul ca e grea asta cu virgulele…. te sustin: JOS CU VIRGULA!

  • Orlando
    Posted at 20:31h, 28 ianuarie

    Huidule , ce pot sa.ti spun decat ramai asa cum esti tu! Am ramas masca, ieri cand butonam telecomanda si vedeam ca pe postul frate cu otv.ul , antena ( aceleasi scandaluri, aceleasi subiecte, aceleasi personaje platite pentru a face audienta si pentru a se face de ras), printre mult alte subiecte „foarte interesante”, se afla persoana ta! Nu am nimic cu ei, dar cand vezi pe Madalin Ionescu avand tupeul de a vorbi despre tine in modul acela , m.a deranjat! Nu vreau sa te copiez si nu sunt inspirat de ce ai spus tu mai sus, insa Madalin ionescu – un cocalar, am pupincurist, un om egal cu zero , care promoveaza adevarati handicapati , un om care prezinta tot felul de subiecte pentru marea prostime din Romania, un adevarat muc cel mic al antenelor, ale carui glume sunt de prost gust si asta nefiind de ajuns, sunt insotite de un ras ( unicul dealtfel) de primata, cum dracu are TUPEUL sa vorbeasca despre tine?

    Mai erau cativa, nu le.am retinut numele si am un regret ca nu le stiu numele, probabil ca nu voi mai trai mult, dar cine i.o fi crezand?
    Legat de agramat… huidule ai 10 clase peste ei … am mai inteles ca nu esti in stare sa mergi in cocina lor pentru a avea un „duel”. Ca nu esti in stare sa porti o discutie live si tot felul de acuze nefondate… Ei oare sunt constienti ca ai o emisiune live la radio in fiecare dimineata? Si una de succes …
    Bravo tie, bravo si colegului tau , Gainusa, si tuturor echipei de la carcatasi! Sunteti tari! Meritati RESPECT!

  • Alex
    Posted at 20:32h, 28 ianuarie

    Nu il simpatizez pe Ciutacu , dar te-a facut pudel . LOL. A nimerit-o

    si el e balosel asa ca nu ma supar!

  • icsuleasca
    Posted at 20:41h, 28 ianuarie

    Am ris cu lacrimi, cred ca mai am putin si invat pe deasupra descrierea amanuntita si extrem de realista pe care i-ai facut-o lui Bichir, mai ales! „pseudomisticul preocupat de prozaic” e o sintagma geniala… De asteptarile sexuale pe care le are Ciutacu de la tine nu mai pot sa rid, am facut febra musculara deja de atita ilaritate!

  • roxy
    Posted at 20:46h, 28 ianuarie

    hei…saluti.eu zic sa nu va mai certati…n-are sens,cel putin pt ca nu sunteti nici unul nici ceilalti prosti s-au tampiti…eu cred ca aveti loc in televiziuni toti,ma refer la voi carcotasi si cei de la antena,adica ciutacu,badea,gadea…ca restu sunt cam pe spate….voi sunteti tari in cea ce faceti si la fel si ei….sunt singurele emisiuni la care merita sa te uiti,parerea mea…apropo…as vrea sa-mi spui ce e cu emisiunea voastra..ca am pierdut firul.nu mai stiu de ce nu o faceti…sau nu mai dati reluare sau cum e?poti te rog sa-mi scri eventual(daca poti pe mail,ca sa fie sigur ca primesc un raspuns),sa ma lamuresti?mersi mult…si toate cele bune tie si echipei voastre….

  • dobricarazvan
    Posted at 20:53h, 28 ianuarie

    serbane ,frate tot respectu’niste papagali care nu au ce face,te ataca dar degeaba.emisiunea aia infecta a lui ionescu e de tot rasul.toti tampitii si retardatii acolo isi gasesc locu.rating pe naiba !!tine-o tot asa si nu te lasa!inceraca sa te denigreze ,dar eu cred ca e mai mult vorba de invidie ca ai succes ,si nu mai stiu cu ce sa te atace.au cam epuizat resursele !

  • fan club ciutacesc
    Posted at 20:57h, 28 ianuarie

    Hai ma, pe bune acuma, recunoaste ca esti atras maxim de Ciutacu! Cine n-ar fi? Cred ca si omizile isi parasesc omizii pentru el, melcii devin iuti de picior la vederea lui, nevertebratele in general au facut un fan club… Cum ai putea sa-i rezisti? Oi fi tu hetero sau treaba ta, dar Ciutacu e asexuat! Asadar da-i-o, ca sigur nu stie ce-i aia!

  • razvan
    Posted at 21:00h, 28 ianuarie

    Daca te bagi in cocina, te maninca porcii. Sper ca am pus bine virgula.

  • Toni Montana
    Posted at 21:00h, 28 ianuarie

    Într-adevăr, ceea ce spui e în mare măsură ok(doar faza cu Teo mi s-a părut exagerată – trebuia s-o rezolvi direct cu ea). Nu numai tu eşti sictirit de jegurile de la antene. Nişte oameni fără pic de demnitate, cărora le place să stea capră, culmea la un Motan.Dar ştii cum sună refrenul acelei melodii, pe care tot o difuzezi la Cronică : dar nu-i nimic, sunt consolat de PLIC…
    Plicul plin de euro din partea Turnătorului Nenorocit, pe numele lui Felix.

  • Alyna
    Posted at 21:01h, 28 ianuarie

    Hai Serbane, ca deja exagerezi: tu esti cel mai destept si toti ceilalti sunt prosti. Ma mir cum de mai rezisti in lumea asta „mondena” daca toti sunt vai de capul lor!

  • florin
    Posted at 21:03h, 28 ianuarie

    serban (iti spun pe nume fiindca avem cam acceasi varsta) daca-i futi pe asexuatii de la anteneio te sprijin. io m-am saturat de pacifistii cu orice pret.
    nu se mai poate sa avem ciuvica analist pe orice problema, balosu’ sa fie mare analist politic iar spagatistu’ antipatic sa fie mare jurnalist.
    cum s-a ajuns aici? pai, simplu – nimeni nu le-a dat replica. intotdeauna au fost agresivi si asta a prins. tin minte cand idiotul de badea il jignea (facea misto in mintea lui) pe tabara, popa de la protv. si teo nu-i dadea peste bot. din comoditate, lehamite sau apreciere.viata a dus-oin aceeasi echipa cu tabara.dar teo era vindecabila. cum a ajuns un semidoct, un geoana ca mircea badea sa aiba fani. lucrul asta nu trebuia sa se intample. asta e prostire in masa. noi, in romania, avem o traditie a prostilor care prostesc si a prostilor prostiti. numarul prostitilor de prostul de badea deja imi da batai de cap.
    sunt lucruri care se vad de la distanta.nandrolon, cum bine ii spui lui badea, radu tudor – analistu’ ala politico militar, dana grecu, stan laptop, ciuvica, oamenii astia au probleme de identitate sexuala. sau mai degraba sunt asexuati, handicapati emotional. niciunulnu da senzatia de implinire, nici macar implinire modesta. oamenii astia sunt permanent frustrati.
    din toti, gadea si ciutacu sunt oameni normali, sanatosi, doar ca ciutacu pare promiscuu.
    esti figura publica si e datoria ta sa te lupti cu specimenele astea.

  • Andy
    Posted at 21:27h, 28 ianuarie

    Măi Victore, la cum arăţi, şi unui şobolan e mai atractiv decât tine, crede-mă!

    Ai gresit aici, in loc de unui trebuie un.

  • drB
    Posted at 21:41h, 28 ianuarie

    Toate mizeriile anteniste sunt numai pt manelisti…care din pacate sunt intr-o pondere mare.Pacat ca esti un peste mic intr-un ocean de rechini flamanzi de audienta…
    Cam lunga vacanta ta de la tv..

  • sergiu
    Posted at 22:03h, 28 ianuarie

    tot respectu huidu sincer sa spun toate kkt astea is doar pt looserii din romania care asculta si vad genu de faze ….
    pe bune nu ar mai fii nimicx de comentat
    macar ca o sa avem ac dc si stii cronica carcotasiilor rupe zona ! e pt oameni ar trebuii sa se mai continuie sau ma rog
    dar sa stii domnu serban ai un fan aci in bv
    si iti dau crezare
    hai sa facem rock!!!!

  • cici
    Posted at 22:04h, 28 ianuarie

    esti patetic huidule ….pacat de tine , sincer …dar de fapt nu , nu e pacat ..mai bine asa ..fiecare cum se naste ,nu ?

  • Gelu
    Posted at 22:04h, 28 ianuarie

    antena e cea mai proasta televiziune. aia promoveaza prostia, incultura si tot ce tine de manele si alte porcarii. aia nu stiu ce e aia inteligenta, is niste idioti. nu mai zic acces direct care e porcaria suprema.

  • Ovidiu
    Posted at 22:22h, 28 ianuarie

    S-a „oteveizat” și Mădălin Ionescu. Penibilă emisiune, penibili invitați, jalnic prezentator. La ăștia chiar nu merită să te uiți nici cu ceafa. Ciudatul ăla se crede mai tare ca Obama…

  • Lucian
    Posted at 22:46h, 28 ianuarie

    Serbane bravo tata ca bine le zici. Acum serios, te rog eu sa o tii tot asa sa ii combati pe pacalicii astia de mahala. Avem nevoie de mai multi oameni ca tine ca sa nu ajungem ca ei… 😉
    In ziua in care o sa incetetzi sa ii combati pe analfabetii si pe cretinii astia o sa ma las de navigat pe net!

    Keep up the good work!!!

  • Cristian Toma
    Posted at 22:47h, 28 ianuarie

    BRAVO SERBANE !!!!!!VREAU SA-TI SPUN CA DE AZI SUNT NU NUMAI FAN CRONICA CARCOTASILOR CI SI FAN SERBAN HIUDU. CRED CA AI FOST TOTUSI INDULGENT CU CIUTACU ZIS CIUDATU SI SPER SA -L FACI PE GUNOIUL ASTA SA NE MAI SCUTEASCA CU PREZENTA LUI CARE ORICUM OCUPA TIMPUL DEGEABA SI CHELTUIE BANII LUI VOICULESCU!DACA AR FI SA CITEZ DIN MONDENII ,ASTORA DE LA ANTENE LE PLACE OPULENTA.

  • ADRIAN UNGVARI
    Posted at 22:47h, 28 ianuarie

    „Fenomenul” Mircea Badea
    Serbane,cum a aparut individul?…dar inainte de asta ,de unde i se trag radacinile?
    In Ploiesti,exista un Bulevard al Castanilor,unde primavara,ies perechile de adolescenti la plimbare,formate peste iarna,este un fel de oficializare.Ca in orice relatie umana,fetele superbe,au 4-5 admiratori,din care ea alege doar unul,ceilalti 3-4 raman pe dinafara.Tinand cont ca procentul de fete si baieti,este cam 50% la 50%, este clar ca raman niste fete,frumoase,dar nu super,pe dinafara…acum apare „fenomenul”…fetele respective cauta o colega,prietena,vecina…mai uratica si ies impreuna,normal pe langa cea uratica,fata frumoasa…straluceste,astfel isi gaseste perechea…revin la subiect,Teo,o fata inteligenta,dar nu geniala,avea o emisiune la tv de dimineata,obositor,greu,te scoli la 3-4 dimineata…plus cu o audienta redusa,avea nevoie langa ea de un contrast…mai bine zis..un prost,ca sa para geniala si l-a gasit,vestitul ..Miiiirrrcea Badea !Asa a reusit sa ajunga la acea „cafenea” de seara,dar nu de Teo este vorba aici,ci de individ,care a avut impresia ca a fost ales,fiindca este la fel de inteligent ca ea…as mai avea multe de spus,dar sper ca nu te-am plictisit
    Adrian

  • Regele Irod
    Posted at 23:05h, 28 ianuarie

    Erai simpatic ani la rand, te’am urmarit, acuma te urmaresc fumurile, esti doar o umbra a vanitatii tale, eu sa fiu Mircea Badea… te’as calca ca pe o tzigara, fraiere!

    na ca nu poate!

  • sba9k
    Posted at 23:06h, 28 ianuarie

    „Înregistrarea convorbirilor telefonice, fără ca persoana să fie înştiinţată, constituie infracţiune, domnu’ Ionescu.”

    Deci farsele lui Buzdugan sunt regizate?

    Scuze de offtopic 🙂

  • Parintele Evghenie
    Posted at 23:16h, 28 ianuarie

    Inca stai bine 🙂 – http://www.enervant.ro/2010/01/25/cel-mai-enervant-blog-ro-revenire/

    buna asta! dar nu se pune ca aia primii au mai multi oameni pe blog ca mine!

  • Ana
    Posted at 23:30h, 28 ianuarie

    Serbanishule,TE SUSTINEM!!!!

  • lili spania
    Posted at 23:32h, 28 ianuarie

    bravo huidule,punei la punt pe nemernici aste ca sun satula de ei pana peste cap,mai frate cat de inteligenti sunt ei si cum le stiu ei pe toate aici ma refer LA ANTENISTI,REALITATI,in campanie mai inebunit de cap,inafara de-l scoate pe base oaia neagra nu ai facut si nu au discutat nimic,
    dupa au inceput cu harachiri flacari si naiba sa-i mai ia,da ce cred totusi OAMENI ASTE?CA POPORUL E CHIAR ASA DE TAMPIT?si ca nu ne-am prins ca buzdugan face farse aiuria?bai frate 10farse aceiasi voce de femeie mai dao in p……….si ca nu suntem atat de inapoiati si mama ce tari sunt ei,mi-e una imi vine sa crd ca romai sunt pe cale de-a face o schimbare in viata lor radicala,
    HUIDULE NU TE LASA FAI TROACA DE PORCI PE CARE CUM IL PRINZI TAXEAZAL FRATE SA LE MAI IESE FIGURILE DIN CAP CA ASA FAC SI EU IN VIATA DE ZI CU ZI,CUM PRIND UN FRAIER IL TAXEZ,LUMEA IN GENERAL MA URASTE PENTRU SIMPLUL FAPT CA SUNT O CARCOTASA ADEVARAT!
    IMI PARE RAU DE PIERDERE LUI TONI ,STIU CAU E SA PIERZI UN PRIETEN ADEVARAT!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

  • Me
    Posted at 23:36h, 28 ianuarie

    tu esti principalul vinovat pentru ca esti frustrat de faptul ca acesti oameni au mai mult succes decat ai avut tu in ultimul timp…si de fapt asta e realitatea trebuie sa o accepti… nu mai ai haz!! pa pa pa pa cum zice prietenul tau Mircea Badea lasa-ne k deja esti expirat!!

  • lili spania
    Posted at 23:36h, 28 ianuarie

    Huidule fi rau si nu te lasa noi te ajutam cu ce putem ,rupele nasul ca e prea lung mai ales lui balosul de citacul,mircea badea etc…antenistilor,daca se supara MOTANUL FELIX SI II ARUNCA IN STRADA MI-E RAU DE EI!

  • Daniel
    Posted at 00:30h, 29 ianuarie

    Huidule…foarte bine le faci, si eu unul te sustin!

  • Megan
    Posted at 00:31h, 29 ianuarie

    De ce nu ai aprobat comment-ul, Serban? Doare cand ti se spune ca nu stii ce e aia rusine?
    Observ ca de data asta ponderea mesajelor de sustinere e mult mai mare. Ai ostenit de-atata verticalitate?

  • gabi
    Posted at 00:36h, 29 ianuarie

    daca ramai fara servici ce faci?

    o sa mai ai tupeu pe stomacul gol?

  • mario
    Posted at 01:23h, 29 ianuarie

    Serbanica NO1.

    HUIDU E NUMAI 1
    Un oltean adevarat!
    Respect! tine-o tot asa.
    Reprezinti o mandrie ,esti un VALCEAN! adevarat)
    FORZA STIINTA!!!!!

  • Pingback:De la milioanele lui Teo, la pasiunea lui Huidu pentru fundul lui Ciutacu - Rimel.ro
    Posted at 01:45h, 29 ianuarie

    […] durat mult până ce cârcotaşul a ieşit cu o nouă replică: Ieri, la troaca plină de lături “Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru că […]

  • Pingback:De la milioanele lui Teo, la pasiunea lui Huidu pentru fundul lui Ciutacu | Bucharest Accommodation
    Posted at 02:48h, 29 ianuarie

    […] durat mult până ce cârcotaşul a ieşit cu o nouă replică: Ieri, la troaca plină de lături “Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru că […]

  • Pingback:De la milioanele lui Teo, la pasiunea lui Huidu pentru fundul lui Ciutacu | MillionGossips from all around the world
    Posted at 02:51h, 29 ianuarie

    […] durat mult până ce cârcotaşul a ieşit cu o nouă replică: Ieri, la troaca plină de lături “Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru că […]

  • gianni
    Posted at 03:28h, 29 ianuarie

    da’ altceva decat balele lu’ ciutacu vad ca nu mai stiti. ati cam expirat baieti! si sa nu uitam de unde a plecat scandalu totusi.

  • Mihai B
    Posted at 03:39h, 29 ianuarie

    pt CIUTACU: sa ii multumesti lu’ Doamne Doamne ca te-a lasat(daca te-a lasat)sa pupi o fata(sau un baiat) care nu e ruda cu tine.Obsesie fizica pt matale ciutacule n-are cum sa faca nimeni niciodata.De unde vii tu ciutacule cu parerile astea (i)logice(?!)?daca ma duceam cioban la oi si traiam in izolare 20 de ani cand ma intorceam scriam articole si dezbateam poate putin mai bine ca ciutacu.AUZI HAL DE OM CIUTACU ROFL.cat e de sigur pe el ciutacu dom-le…Nici Einstein nu era asa.eu n-am nimic cu tziganii ciutacu sa nu ma intelegi aiurea(ca fac pariu ca mai arunci cate un ochi aici la huidu pe blog) dar tu parca esti mai antipatic decat aia care iti fura din buzunar!AUZI TU HUIDU SCRIE MIAU CA PISICA!cum sa te dai destept si sa zici asa ceva?
    „Traim bine” in Romania,(VIRGULA) dar am putea sa traim si mai bine daca nu ne-ati ocupa tot timpul cu INEPTIILE VOASTRE(pt Mircea&Ciutacu=love fira-ti ai drq ca sunteti simpatici.pardon antipatici)!De madalinionescu sa mai zic?

  • mickey999
    Posted at 03:48h, 29 ianuarie

    Am cam pierdut „firul” articolelor postate de tine si iaca vaz ca mai degraba sint atras de comentariile de pe linga articole.
    Cele mai multe ascund, bag seama, specimene de clasa tripla-cretinoida.
    Or fi vremurile de vina? Sau, mai bine spus, oare criza l-a facut pe romanake sa stea mai putin in circiuma si mai mult acasa in fatza computerului bagind tare la butoane pe net?? Oricum nu-i nici un cishtig!
    Cauta sa lashi niste portize „cavaleristico-diplomatice” intre tine si Badea, Becali, Ciutacu, etc.Face bine la psihic si nu numai.
    Desigur, ai putea foarte bine sa spui „cine mama dracului mai e si trompetistu’ asta care pirtziie la tzeava de la capatul lumii si-mi da mie sfaturi despre cum sa zic si ce sa scriu cind ma cauta de oua (atentie „OOlele se da decit cu cartonu'”, da? Si „azi e OO!”) pe la doseni alde Badea sau Madalin „.
    Fii diplomat…un diplomat ( nu o servieta „Diplomat”) mai bun.
    In alta ordine de idei , mai da-i in vreju’ meu pe toti si pentru ca anul 2010 se anuntza tare de tot pentru Romania in ceea ce priveste muzica adevarata stringe toata gashca si mergeti sa-i vedeti pe Metallica, Slayer, Anthrax dar mai ales pe Mastodon la Sonisphere in iunie.
    Fa cumva, puneti mina de la mina si speriatzi un bilet si pentru Vadim. Daca pentru el concertul Mastodon n-o sa aibe proprietati terapeutice, iti dai seama ca mai rau nu are cum sa-i faca si esti si tu impacat cu ideea ca (cel putin) din punctul tau de vedere ai facut tot ce se putea pentru ‘mnealui!
    In incheiere (aproape ca uitam)…nu te intereseaza un costumash de halterofil? E aproape nou. Ti-ar veni prima’ntii. N-am prea apucat sa-l port ca mi-a ramas ….scurt. Deh, cre’ ca din motivu’ cauzei ca s-a lungitara OOlele.

  • Pingback:De la milioanele lui Teo, la pasiunea lui Huidu pentru fundul lui Ciutacu | PITIPOANCE SI COCALARI
    Posted at 04:11h, 29 ianuarie

    […] durat mult până ce cârcotaşul a ieşit cu o nouă replică: Ieri, la troaca plină de lături “Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru că […]

  • Pingback:DeToatePentruToti.INFO » Blog Archive » De la milioanele lui Teo, la pasiunea lui Huidu pentru fundul lui Ciutacu
    Posted at 06:10h, 29 ianuarie

    […] durat mult pân? ce cârcota?ul a ie?it cu o nou? replic?: Ieri, la troaca plin? de l?turi “Abces dinrect”, am fost pus la zidul infamiei, pentru c? am […]

  • Claudiu
    Posted at 07:28h, 29 ianuarie

    I-ai bagat prea mult in seama dupa primul articol . Nu e cum spui tu cu replica si ca esti tu luptatorul mpotriva lor … . Cred ca gresesti si te-ai lasat dus de valul scandalului mai mult decat trebuie. Multora le e jena sau de fapt greata sa le dea replica si cu cat grohaie mai mult cu atat se afunda singuri in cocina lor si le scade audienta si „puterea” media. Replicila tale daca se limiteaza la satira si pamflet inteligent ii pot afecta mult mai mult . Parearea mea !

  • Andreea
    Posted at 07:58h, 29 ianuarie

    Cine mama ma-sii e si Ciutacu asta? Ce mananca? Ce vorbeste?
    Chiar nu se mai face televiziune de calitate in Romania? Ar trebui sa-i schimbam numele in „tembeliziune”, sa fie corect.
    Noi sa traim bine, ca ne uitam in continuare la ei, desi ne dau numai porcarii. Ia sa inchidem televizoarele o saptamana sau sa ne uitam doar pe Discovery, sa vedem cine, ce audiente mai are.

  • B.B.King
    Posted at 08:17h, 29 ianuarie

    Serban,

    Dracu te-a pus sa abordezi subiectul cu Teo, dar lasa ca da bine la ratingu’ blogului. Din primul articol am priceput diferenta uriasa care exista la salarii in diferite arii de activitate. Nu este posibil ca un realizator de programe sa aiba asemenea castiguri … pai ce responsabilitate are el comparat cu un medic, sau ce volum de munca ?

    Oricum ce a urmat a fost doar un duel intre tabere. Cei de la Antene sunt jalnici, se apuca de orice subiect sa manjeasca persoane. Si-au dat arama pe fata de mult … a fost patetic modul in care au actionat si pe perioada campaniei electorale.

    Sper ca nu te lasi influentat in orice fel de remarcile lor, pana acum cred ca ti-ai format un soi de imunitate la haita lui Felix si la emisiunile comandate.

    Nevermind, dai inainte cu tupeu 😉

  • EOL
    Posted at 08:19h, 29 ianuarie

    Asa cum mi-am inchipuit,cine nu te „tamâiaza”nu prea are loc pe aici.Ca de, „cine nu-i cu noi e impotriva noastra”- sloganul asta e vechi ca si comunismul care l-a inventat.
    Altceva insa vreau sa-ti zic, tu pupa-i mâna lui Mistretu, oriunde te-ai afla, ca daca nu era el acum nu mai trageai tu sfori la Prima, moncher!

  • vector
    Posted at 08:45h, 29 ianuarie

    In ultimele luni ale campaniei electorale s-a vazut clar ce „politica” se poarta la Cronica; nici nu trebuie sa fii un mare expert sa nu fi observat ca tot ce tine si este emis de Antene acopereau peste 50% din timpul alocat emisiunii, deci erau cei mai prosti, cei mai rai in ceea ce faceau, etc. Nu era emisiune sa nu fie balacariti toti realizatorii si prezentatorii de la Antene, cei de la 3 fiind liderii de piata, fara a avea o reactie asemenea din partea lor. Iar acum ii condamni ca ar fi „o haita ce sare la gitul unui singur om”? Nu mai este nimic de comentat! Iar, daca nici emisiunea in care a fost invitat „Salvatorul Natiunii” nu a fost exemplul cel mai bun privind inclinatiile politice ale realizatorilor Cronicii, atunci pot sa spun cu mina pe inima ca esti cel mai echidistant realizator de show din Romania!

    la cat l-au tocat 5 ani fara drept de apel aia de la antena Basescu s-a prezentat onorabil in alegeri. Nu l-am vota dar a fost o palma pentru toti lingatorii in cur ai securistului!

  • Andreea
    Posted at 08:48h, 29 ianuarie

    Mie mi se pare ca ti s-au urcat vedetismele la cap si ca ai impresia ca poti jigni pe oricine, oricand. Nu mi-a placut niciodata emisiunea, tu – nici atat, Ginerica! Si nu, nu sunt fana Badea, Ciutacu and co.

    esti fana badea, ciutacu etc nu te mai ascunde dupa deget!

  • Quadratus
    Posted at 09:46h, 29 ianuarie

    ZEI! 😀 Atras fizic de Ciutacu? Omul ala nu e atragator nici fizic, nici intelectual, nici… in nici un fel!
    Si bine faci ca le spui- insa ma tem ca le spui degeaba.

  • MARIUSICA
    Posted at 09:57h, 29 ianuarie

    Dar cum draqu ai putut sa urmaresti scursura aia de emisiune?Ca vad ca esti la curent cu „realizarile” lui Medelin.Cum reusesti:nu mananci cu 6 ore inainte sau platesti pe cineva sa urmareasca???

    ma uit pentru cronicuta!

  • o romanca
    Posted at 10:14h, 29 ianuarie

    Te urmaresc de la incepututl carieriei tale si mi-am permis sa-mi exprim anumite pareri.M-a deranjat ca te-ai luat de Teo.Nu era problema ta ca i s-a dat un salariu atat de mare:,,nu e prost cine cere ci e prost cel care da”.La vremea respectiva Teo era un brand, acest lucru e indubitabil.Cat despre Badea eu personal nu-l consider un frustrat ci o persoana care traieste doar/pentru raitig tv & fani pe blog.Tu, dupa cum ai spus ai o familie fericite de care trebuie sa fii mai mult decat mandru.Nu degeaba ti-am spus lucrul acesta.Gandeste-te ca ai niste copii care peste cativa ani nu vor dori sa-si vada pe tatal implicat in fel de fel de scandaluri tv.Fa-ti meseria cu profesionalism si gandeste-te de 2 ori inainte de a declara anumite lucruri (o poti face cu tact si diplomatie nu trebuie sa cazi in plasa pusa de badea si trustul la care lucreaza).Stiu ca tu ai alta personalitate, dar sunt sigura ca daca vrei o sa reusesti.Ti-am spus spus niste lucruri ca unui prieten pe care-l apreciez sincer.

  • aadd
    Posted at 10:43h, 29 ianuarie

    Te sustin! oricum pe Teo nu o mai suport de foarte mult timp cat despre Mircea Badea…ala e un om sec!Forzaa STiintza!!

  • mery
    Posted at 10:45h, 29 ianuarie

    Ratatoile,noroc de „balos” si de „ala care doarme cu bunica-sa”,asa mai iesi si tu din anonimat.De cateva zile nu te mai zbati in cacat,succesuri.

  • Bogdan
    Posted at 11:05h, 29 ianuarie

    Serbane…te rog sa nu te opresti pina nu termini cu jegurile astea suburbane…m-am saturat cind dau drumul la tv sa le vad mutrele..!!! Daca tot s-a declansat avalansa asta poate spargi buboiul!!! TE ROG!

  • danatina
    Posted at 11:09h, 29 ianuarie

    da’ …..tu cand ai dat pe post inregistrarea cu esca (stii tu aia cu bigudiurile in cap) ai intrebat-o? i-ai cerut voie sa o dai in emisiune? sau nu se pune ? MAI DEONTOLOGule , MAI
    (CO)RECT(ULE)!!!!!!!! mai bine ai incerca sa afli de ce colegul tau de emisiune primeste bani mai multi decat tine .Cumva ca este mai destept? Vezi poate te angajeaza Base pe undeva pe bani mai buni, si poate ca daca-l pupi bine „in rect” cum te exprimi poate te lasa sa ai si opinii proprii.

    Sarmanule care te iei dupa ce spun oamenii de la teve, inregistrarea cu Esca a fost transmisa public pe satelit necodat. Deci este tot comunicare Publica si putea fi difuzata. Pe cand o convorbire telefonica e privata si asa ramane.

  • Viorica Dobre
    Posted at 11:20h, 29 ianuarie

    FELICITARI SERBAN!!!
    Este minunat sa vezi ca in ziua de azi mai ia cineva atitudine. Multumesc pentru acest lucru. Emisiunea voastra este singura pe care o urmarim noi, toata familia. Pe langa faptul ca este un pamflet, ne arata si impartialitaeta de care dati dovada. Sunteti mult deasupra antenelor si irealitatii. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit amenintarea lui madalin ionescu (nu merita sa-i scriu initialele cu litere mari)la adresa ta cum ca tu nu trebuie sa ripostezi ca el are mai mult audienta si….nu stiu ce va face. Imi place de voi, va respect si sper sa ramaneti la fel.
    Viorica

  • gy
    Posted at 11:46h, 29 ianuarie

    inca o mizerie „made by serban….huiduuuu”pirietene..melodia dedicata lui ciutacu…se va intorce impotriva ta…o sa se faca o campanie impotriva voastra..si este sustinuta de 90% din media romaneasca (vor face o cerere la cna sa interzica preluarile de secvente de la alte televiziuni fara acordul acestora)…o sa fi-ti paaa..(app emisiunea de la radio e dusa de mult…si radio romania face audienta mai mare ca voi..ca sa nu mai zic de zu..

    au facut si impotriva lui basescu si l-au votat 5 milioane de oameni! au fost buni ai dracu!

  • Canguru'
    Posted at 12:01h, 29 ianuarie

    Bravo Serban! Si daca vrei o informatie din interiorul cocinei din Baneasa, iata: Balbuta si Storceasca vor fi avansati, pe principiul binecunoscut. Zaharestii nu vor avea parte de avansare, ci vor fi dati afara direct. Canalul unde scuipa Ciutacu va fi inchis, si toate astea pentru ca s-au terminat banii. 200 de persoane vor fi date afara din intact pana la 1 martie

  • georgebr22
    Posted at 12:20h, 29 ianuarie

    eu nu inteleg de ce te chinui si pierzi vremea sa raspunzi unor idioti cu gandire obtuza. ei reactioneaza instinctiv…fara sa gandeasca..ca niste animale,deci nu are rost sa speri ca va ajunge la ei ce le raspunzi.cu cei scot si bale pe gura doar pentru o bucata de pane…inteleg sa speri ceva.

  • Un fan
    Posted at 12:45h, 29 ianuarie

    Mortule ….mortule cu tine vorbesc 🙂 n-am preferinte in tv dar faptul ca faci un grafic de cacat cu tine care esti pe primul loc in preferintele romanilor mi se pare gretos ca sa fiu bland.
    De multa vreme emisiunea voastra nu mai face audienta. ti ai facut blog ca sa ataci pentru ca stii ca asa nu poti sa fii dat la tribunal pentru injurii calomnioase.
    Clasamentul ala trebuie sa fie putin altfel aranjat.
    In alta ordine de idei si penibilitatea de-i ziceti voi emisiune e tinuta in spate de mihai care are putin creier mspre deosebire de tine.
    Marsh !

    am blog sa-i suport pr stupizii ca tine, in speranta ca ii scot la liman….slabe sperante!

  • Waszlaw
    Posted at 12:47h, 29 ianuarie

    Majestate, sunteti un model pentru presa Romaneasca, cinste Dumneavoastra, Rege al Divertismentului si imaculata prezenta pe ecrane, Mesia al cinstei…Erou al integritatii… . Du-te bre de te plimba si mai scuteste lumea de spectacolu’ asta penibil

    incepusei bine….pacat de final!

  • ovidius01
    Posted at 12:53h, 29 ianuarie

    mergi inainte, nu te lua dupa altii, faci bine ceea ce faci

  • Claude
    Posted at 12:57h, 29 ianuarie

    Nu sint un mare fan al tau, dar pozitia ta referitoare la acesti cercopiteci este OK! Ai in mine un sustinator!

  • oneone
    Posted at 13:03h, 29 ianuarie

    Serbane, nu inteleg ceva.De ce comenteaza viperele pe blogul tau?
    Eu va simpatizez pe voi si implicit imi provoaca greata tot ce misca pe la Antene, dar eu nu pierd vremea sa intru pe blog la Ciupacu sau Mircea ” Looney Tunes ” Badea sa arunc cu laturi, ca nu merita.
    Nu am niciodata curiozitatea sa intru pe blog/forum la publicatii sau personaje care nu poseda caracter.E o atitudine de bun simt, zic eu.
    Ma surprinde faptul ca sunt atatea postari otravite……..
    Serbane te salut, te apreciez, forta si lupta in continuare, eu te sustin.Avem nevoie de oameni ca voi!

  • miha
    Posted at 13:06h, 29 ianuarie

    Bai vlade( comm. 60), dar esti prost rau. Vorba lui Serban, mai citeste legea si abia apoi comenteaza. Comment-ul tau este lipsit total de logica. Cat despre articol: super tare. Arde toate slugile lui Voiculescu. Le trebuie subiect de discutie, ca sa poata sa-si ia salariile. Iar tanti aia blonda invitata la emisiunea lui Gadea, care e problema ei? Aia e paralela cu tot. E aeriana.

  • marian
    Posted at 13:09h, 29 ianuarie

    Saluty Serbane,
    acum se vede mizeria de COMTIM {antenele,a..vantatii} cum iese la iveala, cu se da cineva la ei cum guita in cor.Mirecea Badea atotstiutorul,anal..izatorul lui Voiculescu de mare clasa, numai prostii debiteaza pe tv…aaa imi placea inaite ..dar acum cu alegerile s-a vazut ca injura la comanda si ii pupa in dos cand ii mai arunca neste chischirei in plus.cand te uiti la Gadea si la sleapca de aserviti iti vine sa pleci …cum da in basescu te ia rasul…apropo sa le fi vazut fetele cand a iesit Base zicea-i ca le-a fatat pisi in gurita. SERBANE da-te la ei…
    merci.

  • Ana
    Posted at 13:12h, 29 ianuarie

    @danatina : e dragutz sa vorbesti din spatele monitorului,e mai cool si nu te pishi pe tine,asa-i?

    @gy : man,vorbesti PREA mult!!numai un om cu probleme s-ar bucura de raul altuia..;)) geez!uite,de ratati frustrati ca tine e plina Romania (caci esti ratat,din moment ce nu stii sa scrii)!oameni care nu fac nimic si se bucura si ei de circ!

  • tutahunia
    Posted at 13:15h, 29 ianuarie

    Serbane mi se pare ca ai iesit cam sifonat din scandalul asta ..si ai cam scazut un pic in ochii mei sa zic asa .. nu mi-a placut atitudinea ta fata de problema de la prima cu respec la contractul lui Teo…
    Oricum super tare dedicatia pentru CIUTACU din 28 ian.
    Numai bine.

  • Parintele Evghenie
    Posted at 13:39h, 29 ianuarie

    Felicitari, Badea e la locul lui acum, in top 🙂 INFO: http://2.ly/hzc

  • DaNa
    Posted at 13:40h, 29 ianuarie

    Eu te sustin Serbane si-ti dau dreptate in intregime…Antena1 nu mai exista de mult pentru mine si familia mea!

  • blo
    Posted at 13:48h, 29 ianuarie

    Eu te cunosc de pe vremea cand eram colegi la Prima. Si stiu ce fel de persoana esti tu. Ti-am admirat intotdeauna spiritul. Nu-i baga in seama. Tu continua sa-ti vezi de viata ta si gandeste in continuare pozitiv. Nu te mai incarca cu mizeriile lor.

  • lucielle
    Posted at 14:02h, 29 ianuarie

    „si dai si lupta „:)))

    „the show must go on” …imi place

  • ALEX
    Posted at 14:12h, 29 ianuarie

    ESTI UN TERMINAT si un distrus ! te bagi aiurea in seama, cauti publicitate cu japca. MARSH !

    nu mai sta cu nasul in antene, vezi ca mai sunt si alte televiziuni…incearca un protv, un caroon network etc!

  • prima
    Posted at 14:13h, 29 ianuarie

    penibilule, esti homalau ma? agramatu puli mele. Esti un nesimtit ordinar si esti si foarte, foarte prost. incredibil de prost. FARA GAINUSA ESTI UN ZERO.

    cam cat de rau sa fie sa te uiti numai la antena? uite in ce hal ajungi! vorbesti ca la medelin in emisiune si spui numai ce gandeste badea sau ciutacu!

  • Orlando
    Posted at 14:17h, 29 ianuarie

    Cum puteti oamenilor sa credeti in cei de la antena? Aia mananca in fiecare zi NUMAI c***t si va prostesc pe voi , va arunca in ochi cu sarpele din burta, cu piticul porno, cu fernando si gasca rebela , va face sa nu vedeti murdariile ce le fac sobolanii aia mari … pe bune acum! sa zicem ii credeti … dar sa ii mai si laudati pe aici? Sunteti josnici … Reprezentati marea prostime din Romania!

  • ion
    Posted at 14:19h, 29 ianuarie

    -Am Plecat- Pa!
    Nu cunosc despre ce e vorba (nu mai locuiesc acolo), si as incepe cu o secventa amuzanta din filmul „Crocodile Dundee” cind eroul ajunge in New York iar cind porneste televizorul din camera de hotel se difuzeaza un film de epoca, la care Crocodilul zice: Mda.. asta am vazut acum 10 ani la „Ida”(personajul secundar feminin ramas in Australia) in circiuma. Deci nimic nu sa schimbat…
    Priveam cronica pe vremuri si mi se parea amuzant dar in acelasi timp mi se parea la fel de amuzant si cealalta parte. Apoi am inceput sa ma plictisesc si nici macar butoanele telecomenzii nu imi mai erau de ajuns. Asa ca am plecat. Am ajuns aici si o perioada nu am mai calatorit virtual pe la voi dar dupa un timp curiozitatea ma facut sa va vizitez in pauza de masa si exact ca in filmul de mai sus am ajuns la aceeasi concluzie.
    Va inteleg frustrarile, bucuriile, bunastarea, fericirea, necazurile, neajunsurile, chiar vi le inteleg, dar nu pot sa nu observ (ca cineva din exterior de data asta) ca societatea in care convietuiti este din ce in ce mai amara. Scriu aici pentru ca am considerat acest blog un pic mai inteligent decit celelalte. Inteleg si nu am nimic impotriva daca acest umil mesaj va fi sters.
    -Am sa revin in vizita Virtuala peste 10 ani-
    Succes!

  • gabiDeLaMare
    Posted at 14:40h, 29 ianuarie

    pt. ca…, asa deci si fiindca Asa ramane… 🙂

  • vecinul tau
    Posted at 14:41h, 29 ianuarie

    Am avut dubii in ceea ce te priveste, dar ai reusit sa le risipesti.
    „Olteanul pina nu-i fudul, nu-i prost destul”

    tin cu Universitatea Craiova dar sunt nascut in Bucuresti. nu esti informat.

  • zuzu
    Posted at 14:46h, 29 ianuarie

    Salut Serban!Si daca stateai departe de orice cacat,tot gaseau astia ceva de care sa se ia,asa ca…..da-i inainte cu tupeu!!Apropo….nu iesi cu o declaratie publica privind situatia Universitatii Craiova?
    Toate bune!

  • VIVI
    Posted at 14:50h, 29 ianuarie

    ORICUM AIA DE LA ANTENA NU MERITA NUMAI IGNORANTA LA CAT DE JOS AU AJUNS,BV SERBAN II FACI VARZA PT CA MERITA DACA AU AJUNS SA PLATEASCA UN OM CARE NU E IN TOATE FACULTATILE MENTALE SI AICI MA REFER LA FERNANDO DIN CARANSEBES,DEJA LASA MULTE SEMNE DE INTREBARE CAT DE JOS AU PUTUT COBORA.

  • Anda
    Posted at 14:51h, 29 ianuarie

    Pai trebuie sa asculte si ei ceva…Macar telefoane, ca sa se justifice fondurile alocate pe 2010 la SRI 🙁

  • Georgescu Ionut
    Posted at 14:52h, 29 ianuarie

    OFFTOPIC :Are cineva idee cum a reusit sa-mi iasa scrisul de la comentariu(nr 31) din chenar?? Ce bizarerie:D, cred ca era de la excesul de furie pe care-l am in imprejurari/contexte ce includ Antenele sau angajatii lor!

  • name_nick
    Posted at 14:55h, 29 ianuarie

    Părerea mea este că se întâmplă o telenovelă românească(mult mai tare decât alea braziliene). Totul începe de la afirmația unei persoane referitoare la conducerea unui post de televiziune care a dat dovadă de prostie și management defectuos. Pentru a demonstra prostia se dă un exemplu (probabil cel mai elocvent) de „vedetă” plătită la supra-preț. De aici, românii au înțeles că respectivul are un cui împotriva vedetei, că moare de invidie etc. De aici, subiectul începe „să traiască” și se implică în discuții toți „intelectualii” (masculi și femele) care consideră că trebuie să ia atitudine împotriva „măgarului” care se ia de femei, batrâni și copii nevinovați. Și exact ca în exemplul biblic (cel fără de păcat să arunce primul piatra) toți sunt înarmați cu grămezi de pietre și aruncă fără încetare deoarece ei sunt puri. În dispută este atras și „dușmanul de moarte” al proprietarului blogului (nu știu dacă nu cumva se aplică principiul fizic al magneților) care nu poate rămâne dator, mai ales că vedeta este prietenă bună cu el. De aici până la circul televizat format de OTV pașii sunt mici.
    Cum „anteniștii” se ajută între ei, începe atacul din toate părțile împotriva lui (totul mi se pare ilogic deoarece critica la adresa conducerii unui post rival ar fi trebuit să-i bucure, nu să-i supere). Așa că din nimic, toți „becalienii”, „ebele”, „vanghelienii” și „udristele” își dau cu părerea și aruncă cu noroi în protagonist, colegele și colegii lui, familia lui etc. De asta ne merităm soarta!!!!
    O să închei cu un citat dintr-un cântec interpretat de nemuritorul Becali cu vocea lui de „tenor” de la microfon:” Doamne ocrotește-i pe români!”
    P.S. Tu și M.B. semănați în multe privințe, aveți multe idei comune dar vă despart ego-ul vostru și „prietenii” care nu au altă treabă decât să se bucure de cearta asta copilărească dintre voi.

  • cristos
    Posted at 15:21h, 29 ianuarie

    mai loaza!eu am crezut ca in penibila ta emisiune tu doar faci pe prostul.din pacate pentru tine,m-am inselat!tu chiar esti prost,mahh!!loaza!!iti place cu iti gidila unii comentatori de aici hemoroizi!!daca nu,hai ca ti-i gidil eu.am 46 la bocanc.hai sictir si mai gidila un pic hemoroizii basescului ca mi-a zis udrea ca il maninca!si daca nu te saturi,pot sa iti las nr de tel sa vi si pe la mine la ”rect”sa cureti putin ca am o diaree de iti lasa gura apa.

    inca o mostra de inteligenta creativa! te rog eu nu te mai uita la antene ca si asa arati rau!

  • Alice
    Posted at 15:21h, 29 ianuarie

    Da,da da…desigur! Toti care nu-ti aproba marlania sunt de partea „antenelor” . Nu trebuie sa fii de partea nimanui ca sa observi ca faci atacuri gratuite impotriva tuturor care nu sunt de acord cu tine! Asta spune mult – neavand argumente logice – jignesti, pentru ca asa intelegi tu sa te faci remarcat! Esti de-a dreptul caragios nu „numita Teo”- ce dracu’, te crezi instanta de judecata? Doar in fata aleia suntem cu totii „numiti”. Ia trimite-i si o notificare „numitei Teo” ca sa-i arati ca „instanta Huidu” a dat verdictul ca ea a castigat prea mult! Ce caraghios!
    Cred ca a fost o mica strategie ca sa ai si tu un pic de trafic pe blog, dar ce sa vezi? Esti la pozitia 45 in scadere, in timp ce cei pe care ii blamezi sunt cu mult inaintea ta! Proasta strategie!
    Da, personal, imi place Teo foarte mult, am motivele mele pe care nu am de ce sa ti le explic, pentru ca nu le-ai intelege, si evident, comparand ai fi in inferioritate! Iar daca multi au sarit sa o apere e pentru ca atacul tau a fost tardiv, inutil si necavaleresc… A demostrat ca ea are multi prieteni si oameni care o apreciaza! Invata si tu! Poate o sa te ajute! Pana acum nu ai demonstrat decat ca esti capabil de atacuri josnice, fara substanta, si ca ai face orice ca sa ti se acorde si tie putintica atentie…
    Hai, ca acum ca ti-am acordat cu totii atentie, iti bei lapticul si faci nani?
    Somn usor!

    unde erau prietenii aia cand chiar avea nevoie de ajutor? Si dupa ce a ajuns la prima cu mine de manuta, dupa ce a plecat de acolo, drept multumire, a declarat prin toate ziarele: „mi-a tras-o Huidu de nu m-am vazut!” asa face un prieten? fata de un om care chiar a ajutat-o cand a avut nevoie?! Asta inseamna loialitate si prietenie? Eu nu cred.

  • tgheorgheradu
    Posted at 15:36h, 29 ianuarie

    Serbane, nu sunt de acord sa continui „razboiul” (fara glorie) cu impricinatii de la Antene ! Nu sunt de acord cu faptul ca te cobori la un limbaj de mahala, asemenea lor ! Intotdeauna, cel mai destept, cel mai inteligent, cedeaza ! Chiar cu riscul de a parea fraier sau „prostanac” (domnu`Geoana, nu va suparati !). Tu si Misu, alaturi de ceilalti formati echipa „beton” a Cronicii Carcotasilor, nu lasati hienele sa va dezbine! Lasa orgoliile deoparte si vezi-ti de proiectele tale. Mult succes !

  • jamgochian
    Posted at 15:41h, 29 ianuarie

    Domnu Serban Huidu sa-ti fie rusinicaaaa de 3Xrusinica deoarece mi-ai sters mesajele…din cate stiu nu te-am jignit si am fost de partea ta.
    RUSINICA frate.sper sa-mi stergi si acest mesaj doar de asta esti in stare

  • daniel_iasi
    Posted at 16:27h, 29 ianuarie

    Pentru Ciutacuu „fara numarrr la bale” DADA SA SUGI P**A DE ZIUA TAAAAAAAAA!!!!!!!!
    Bravo hiudule ascult cronica aproape in fiecare dimineata, faceti o treaba buna cu cronica la kissfm.
    Mai am o intrebare, cand revine cronica la prima?

  • Andrei
    Posted at 16:36h, 29 ianuarie

    ce idioti astia de la antena1..

  • EOL
    Posted at 16:39h, 29 ianuarie

    Aha, te-am atins unde te doare si ai sters repede mesajul in care iti aminteam cine e „taticul ” tau de la Prima, adica Mistretu !
    Daca nu era el, ramâneai muuuuuuult si bine un NO NAME.”Zoe,fii barbata”(nu numai tie iti place nenea Iancu)si recunoaste, un adevar de ne contestat.
    A fi fair play, tine de educatie dar si de curaj!
    In rest, mie mi-se pare ca te comporti ca un adolescent si crede-ma esti destul de maricel.

  • anca
    Posted at 16:39h, 29 ianuarie

    Draga Serban, tre’ sa te bucuri, maaah! Dupa spoturile alea tari cu voi cei de la Cronica (bravo!!) care apar peste tot, acum iti mai fac si antenistii publicitate cu poze, cu tot.
    Problema e, ca tu le dai atentie, si uneori (scuze ca-ti zic) te comporti ca ei. NU TE MAI BAGA IN TROACA LOR,nu le mai raspunde la provocari, tu le esti net superior, ignora-i si lasa-i sa-ti faca publicitate mocca :))
    Lumea si asa e saturata de scandalurile politice, nu mai vor scandal si-m media. Chiar nu merita. pe voi va iubim ca ne faceti sa radem, sunteti frumosi veseli! Lasa-i pe prosti sa crape orzul in ei de invidie. N-au de ce se lega, se leaga de orientari sexuale. Nu vad tampitzii ca ai nevasta si 2 copii, frate, alte orientari sa ai?!
    Si acum inchei ca in Molvoda, ca de-acolo sunt: „Da-o-ar boalili in ii di cretini”!!!!

  • DS
    Posted at 17:06h, 29 ianuarie

    Personal sint de acord cu comentariile tale si apreciez emisiunea voastra. Cit despre postul „broscoiului raios” era de asteptat ca doar broscutele din familie se pot alatura: Ciutac s.a…. Nu te lasa intimidat de sleahta de staruri „imaginare”!! Felicitari si tine-o tot asa!!

  • rodica
    Posted at 17:06h, 29 ianuarie

    Stimate Domn,

    Paginademedia.ro a publicat recent un Barometru al vedetelor realizat de o firma de cercetare si marketing. Si stiti ce? Se pare ca celebrul cuplu Huidu&Gainusa (adica amandoi- atat dl Huidu cat si dl. Gainusa) sunt preferatii tuturor, inregistrand insa rezultate foarte bune insa in randul persoanelor cu studii superioare participante la studiu. Dialogul asta „internautico-jurnalistic” cu antenele si acolitii lor nu prea face bine la imagine, cel putin nu cred ca in randul admiratorilor identificati de Barometru. Sau mai stii? S-au inselat ei? Ne-am inselat noi? Vreti sa cuceriti noi piete?

    PS: Folclorul romanesc are o vorba, care in principiu suna in felul urmator: Daca te bagi in troaca, te mananca porcii!

  • POP
    Posted at 17:18h, 29 ianuarie

    Huidule,iti pierzi vremea degeaba cu acesti pupinkuristi de poale voiculesciene.
    Pune-i cu botul pe labe,dar nu intra in jocul lor murdar.
    Tu nu esti o vidanja asa cum sunt ei.
    Antenistii se vor inneca in propriile fecale in viitorul apropiat.
    Mult succes tie si lui Gainusa.

  • Andreea
    Posted at 17:27h, 29 ianuarie

    In primul rand, felicit intiativa dvs, domnule Huidu, de a spune adevarul despre nulitatile de la Antena.
    Nu m-am uitat niciodata la acele emisiuni regizate si nici nu am de gand sa fac lucrul asta vreodata. De ce? Pt ca persoanele intelectuale stiu sa aprecieza munca unor oameni (aici ma refer la munca intregii dvs echipe) care fac o emisune DE CALITATE! Persoanele intelectuale nu s-ar uita niciodata la emisinui care nu valoreaza nici cat o ceapa degerata; singurii telespectatori ai acestor emisiuni sunt analfabetii si oamenii cu studii primare! Da, ati auzit bine, voi toti cei care v-ati luat de Serban Huidu! 90% dintre voi nu ati trecut pe la orele de romana, dar va permiteti sa judecati si sa criticati un om cu facultate, care face ceva ce nici unul dintre voi nu va face vreodata. Asa ca va rugam, noi cei care stim si putem sa vobim si sa scriem coerent, corect si fara jigniri, sa mai puneti mana pe o carte de romana si apoi sa scrieti.
    In al doilea rand, desi limbajul dnului Huidu nu este nici pe departe acedemic, ar trebui ca voi (analfabetii si cei cu studii primare, care scrieti numai aberatii pe acest blog) sa va dati seama de un lucru: cu oameni prosti si inculti, cum sunt cei de la Antena) nu ai cum sa vorbesti frumos, pt ca cei 2 neuroni rataciti ai grupului antenescian nu pot intelege cand un om incearca pe cale pasnisa sa rezolve un diferend.
    FELICITARI, DNULE HUIDU, PT CA AVETI CURAJUL SA SPUNETI ADEVARUL, PT CA SUNTETI UNUL DIN PUTINII OAMENI DE TELEVIZIUNE CU COLOANA VERTREBALA SI PT CA REPREZENTATI, PT NOI, INTELECTUALII, UN OM DE LA CARE AVEM CE INVATA!
    Salutari Cronicutei si mult succes in continuare!
    Andreea, 23 ani

  • ion titu
    Posted at 17:29h, 29 ianuarie

    Era mai simplu daca ai fi semnalat aceasta problema fara sa precizezi vreun nume.
    In caz ca erai contrazis, atacat, s.a.m.d. publicai respectivul document( pe blog,site,presa etc.), ca dovada, dar ca ultima solutie.
    Pana la urma, greseala este a celor care au aprobat sa plateasca aceasta suma, chiar daca doare ca cineva talentat nu primiste decat sume cu mult mai mici, dar asta e viata.
    Si daca stau sa ma gandesc mai bine, e parerea ta fata de o actiune a conducerii trustului, lucru care , cred eu , nu trebuia sa o faci publica.

    Cu respect.

  • ada
    Posted at 17:46h, 29 ianuarie

    foarte tare Serbane, da-i in ei ca asa le trebuie la ,,vedetele astea de piata´´

  • sorin
    Posted at 17:50h, 29 ianuarie

    asa smecherie sa nu publici comentariul meu. ca tu esti curajos. hai pa si salutari de la ciutacu. ba si de la badea 😉

  • ada
    Posted at 17:54h, 29 ianuarie

    am mai comentat ceva acum 10 min cred, dar atunci nu ascultasem ce i-ai dedicat lui Ciutacu, foarte tare si buna de pus la sufletelul lui melodia

  • giani
    Posted at 17:55h, 29 ianuarie

    nu inteleg la ce va foloseste acest scandal, acest limbaj si toate jignirile care circula care incotro….pacat ca si la acest nivel( de inteligenta, statut etc), la care sunteti, se intampla astfel de lucruri, incredibile dupa mine; cum era zicala aia, „cel mai destept renunta”?
    nu va puteti desfasura activitatea fiecare pe sectorul lui, fara injurii personale? credeti ca telespectatorii care va urmaresc nu sunt in stare sa vada” si sa perceapa dincolo de „a zis ala, ba ala a zis, ala m-a provocat, ala nu ma lasa in pace…”???

    sunt convinsa ca fiecare din cei mai sus mentionati, si inclusiv dvs, are propriul segment de piata, pentru care „lucreaza” ; ok, nu exista respect, dar de ce sa va luati unu de altu, doar asa, sa existe subiecte de presa?

    probabil, doar traim in romania…unde totul e posibil!

    numai bine

  • bebe
    Posted at 17:56h, 29 ianuarie

    ma bucur ca l-ai luat in colimator pe manelistu de de medelin ionescu. cum iti spuneam la commentul de la articolul anterior,asta e un jegos ordinar si merita facut de tot rahatu! PS: si eu il urasc de moarte pe Bichir ala care seamana cu popa-porno de la Caldarusani :)))si pe Ciutacu care pun pariu ca a fost bataia de joc a liceului in tinerete,genu ala de om inofensiv si urat de care toata lumea face misto.

  • Oana
    Posted at 18:14h, 29 ianuarie

    Bahmutzeanca a gasit sa comenteze ceea ce scrii pe blog cu domnu’ Mitoselu prin telefon azi, pe la 18:00, Mitoselu care spune ca vrea sa „ii mai repete inca o data”

  • roxitza
    Posted at 18:37h, 29 ianuarie

    Buna huidu.Madalin asta e cel mai mare fitzos din cati exista…se crede om de televiziune dar de fapt e ceva gen Fernando de la Caransebes…Sincer,nu pot sa-l sufar deloc….e invidios pe tn ca esti barbat bine.Te pupa Roxana:)

  • J.C. D`Ark
    Posted at 18:41h, 29 ianuarie

    Buna Serban!
    Nu scriu ca sa te critic, pentru ca nu am de ce. Nu sunt cea care trebuie sa o faca. Ideea e ca ceea ce faci tu (si colegii tai) nu este prea bine inteles de cei din jurul nostru.
    Adevarul doare mereu, dar indiferenta doare mult mai tare. Problema noastra a romanilor este ca nu prea suntem indiferenti si dam ascultare tuturor porcariilor ce ne sunt date la TEMBELIZOR. Pentru ca sincer, eu una ma vad pe vremea Imperiului Roman, atunci cand guvernatorii dadeau plebei „Paine si circ” pentru a-i face sa uite de problemele de acasa.
    Hai sa fim seriosi! Parca suntem in mileniul al 3-lea, secolul 21, primul deceniu, anul 2010, nu? Sau m-au informat pe mine prost la facultate? Acesta este si motivul pentru care eu nu ma mai uit la televizor de mai bine de un an de zile. Sunt doar porcarii. Daca toti romanii ar fi ca mine, ar da televiziunile faliment.
    Eu ascult radio KISS FM si ma uit la cronica, desi trebuie sa marturisesc ca nu o fac prea des, din cauza lipsei de timp.
    Dar iti citesc post-urile de pe blog si te ascult la radio.
    Sfatul meu, daca vrei sa-l asculti avand in vedere ca vine de la o fata de aproape 20 de ani, e sa continui sa le scoti ochii. Omul mandru si arogant nu va recunoaste niciodata cat e de prost(Badea, de exemplu), dar poate cei din jurul lui isi vor da seama si nu-l vor mai baga atata in seama.

    P.S.: Nu tin neaparat sa publici comentariul meu, si iarta-ma daca m-am exprimat prea nepoliticos, avand in vedere diferenta de varsta, dar pentru mine este suficient sa stiu ca macar l-ai citit.
    Daca te intereseaza parerile mele, poti sa ma anunti printr-un e-mail.

    Cu consideratie, pentru Don Huidu.
    Cu respect, de la J.C. D`Ark

  • Borris
    Posted at 19:00h, 29 ianuarie

    Sunt un fan al STIINTEI.Te salut Serbane si iti spun ca imi place mult de tot cum ii iei tu pe toti mocanii astia de la antene la rand,adica pe Scarbosu,pe Nandrolon,pe descoperitoru lu Fernando,pe slinosul de Bichir,toti acesti atotstiutori care ne invata pe noi cine si ce e bine pe lume.Te rog,da te rog nu te opri frate,da-le si dimineata si la cronicuta cu melodia „da da…..de ziua ta”,fa-i pilaf ca prea se dau atat de mareti si de zmei.Si tu Mihai vezi ca Nandrolon te-a facut „oratanie”,nu-l lasa nepedepsit.Va salut si multa sanatate!!!Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace pe Tony!!!

  • Vlad
    Posted at 19:26h, 29 ianuarie

    Serbane, daca te bagi in troaca te mananca porcii. Lasa-i frate ca toata tara stie cata prostie e in capul lor, s-au schimbat unele chestii. Fa-ti treaba la Kiss si la Cronica, asta faci foarte bine. Uite ce acum ajungi in acelasi ziar cu Simona Senzual si Zavoranca, facand exact ceea ce criticai tu. Esti un om destept, te respect pentru taria ta de caracter dar cred ca ar fi mai bine pentru tine si pentru cei care te urmaresc sa o lasi asa, ca-ti strici imaginea. Stii cum e, cel mai destept cedeaza primul. Lasa-i sa spuna ce vor. Succesuri!

  • Ernest
    Posted at 19:55h, 29 ianuarie

    Serbane, nu pot sa nu iti dau dreptate cand vine vorba de decizii pt anumite investitii care nu se iau pe criterii de competitivitate, dar nu sunt deacord sa manjesti imaginea unei persoane si sa o tarasti intr-un scandal (aici ma refer la Teo) mai ales ca ati fost prieteni, asa cum spune si Teo p blogul ei este o chestiune de loialitate. Pe de alta parte recunosc ca intentia ta nu a fost de a arunca cu noroi in Teo, dar involuntar ai facut-o, mi s a intamplat si mie de multe ori.
    Am incredere ca o sa termini intr-un mod civilizat si razboiul cu Badea, in care cam pierzi. Si tu si Badea sunteti doua persoane importante pentru noi publicul. Romania are nevoie de voi, dar nu cred ca Romania vrea sa va vada in conflict. Ar fi o dovada de maturitate sa faceti amandoi o intalnire un talk show in care sa va „impacati”.

  • Razvan84
    Posted at 20:24h, 29 ianuarie

    Serbanica tata,faza aia cu „..Măcar eu am făcut o familie, am doi copii frumoşi, sunt fericit când ajung acasă şi sunt la adăpost de mizeria acestei lumi. Tu, dragă Mircea, o să dormi până la adânci bătrâneţi cu bunica în pat ..” mi se pare aiurea rau si daca ai ajuns sa implici familiile in chestia asta,arata ce fel de caracter ai! mai mult, faptul ca te lauzi ca ai o familie si 2 copii frumosi(apropo sa-ti traiasca) nu face decat sa confirme ce spunea Mircea, ca asta e cea mai mare realizare a ta , faptul ca te-ai insurat si ai turnat 2 plozi!ce sa zic o fi si asta o realizare, da sa o pomenesti intr-o discutie despre televiziune,rating si remuneratii mi se pare ciudat!!Aaa!! era sa uit si inca ceva!fapul ca esti mancator de ceafa de porc,mici si bautor de bere(apropo se vede) nu te face mai putin ipocrit decat ceilalti, esti doar un ipocrit cu burta si chelie care face emisiuni cu un fost tocilar actualmente inaripat!! Praf tata praf!!Succesuri si R.I.P Tecuceanu era singurul de la voi pe care il admiram!!Haidy pa!!

    cand o sa ai copii o sa vezi ca de fapt ei sunt cea mai mare realizare a fiecarui om normal la cap. Restul esta o urma. dupa tine doar copiii raman. Nu imi place ceafa si berea dar beau cu placere wiskey si manac friptura de vita. Asta ca sa nu suferi de dezinformare.

  • Doru
    Posted at 20:25h, 29 ianuarie

    Huidule tine-o tot asa. Nu pot spune ca sunt un fan al tau, dar te stimez. Mai ales in conflictul tau cu antenistii.
    Eu sunt programator. Deci toata ziua pe calculator… Zilnic intru pe blogul Ciudatului si la comment ii atasez un link catre youtube, in care ii curg balele. Nesuferit om…
    Cum iti spuneam, nu sunt un fan de-al tau. De fapt nu eram, pt ca de acu sunt. Te iubesc pentru curaj si … sa stii ca nu ai sa ramai singur niciodata.
    Da, da, da, sa ne-o de ziua lui.
    Bafta multa!

  • Dana
    Posted at 20:30h, 29 ianuarie

    Intre tine si fufele acelea care spun ca au facut sex cu diferiti barbati pentru a fi bagate in seama, nu este nicio diferenta Sunteti la fel de ahtiati sa iesiti in evidenta cu orice pret. Si daca nu va duce capul sa faceti ceva interesant, va puneti poalele in cap pe la televizor, atunci cand nu sunteti ocupati sa faceti o emisiune bazata pe mistocareala ieftina si de prost gust, bazata pe sterpelitul fragmentelor din emisiunile altora. atunci cand tu te jucai…in tarana, altii mancau televiziune pe paine.De fapt , dupa cum te porti in ultima perioada, tu nu te-ai jucat in tarana va nu aveai cu ce.

    emisiunea aia are un scop pe care tu nu il poti intelege, in fragmentele alea sta tot prostul gust din romania, dar tu te complaci in el asa ca nu ai nici o sansa. Esti fericita si saraca…..cu duhul!

  • websam
    Posted at 20:32h, 29 ianuarie

    recomand tuturor impatimitilor de „curling” sa viziteze alte blog-uri, si sa se antreneze acolo nu sa vina aici si sa bage botu’, ca sa poata turna in celelalte „blogunoaie”

  • irina
    Posted at 20:38h, 29 ianuarie

    penibil si trist. atat. spumegi si improsti cu noroi in stanga si in dreapta in mod absolut stupid.faci parte din acelasi curent manelistic de melteni cu ceafa groasa morti de ciuda ca altora le merge mai bine. pacat

    unde e ciuda asta? ca nu inteleg? Eu am scris despre niste bani cheltuiti aiurea si a fost atacat de toti sclaviicum pot sa ma oftic ca unora le merge mai bine cand de fapt sunt inchisi intr-un sistem de rahat ca cel de la antene?!??!

  • Mara
    Posted at 20:44h, 29 ianuarie

    Mai Serbane, citesc si ma minunez! Ai declansat ditamai razboiul! Care/i miza??? Nici una! Totul se reduce la atac la persoana, replici cu limbaj suburban, orgolii ranite, intaietati ridicole in ce priveste nu stiu ce grad de inteligenta sau tip de emisiune (pe sistemul ,,ba pe-a ma-tii,,) etc. Dar o dezbatere serioasa despre ce vedem zilnic la posturile numite generic ,,laturi TV^ nu are sorti de izbanda!! Se putea initia o dezbatere pornind de la ceea ce tu ai semnalat in postarea cu pricina, fenomenul ca atare, cauzele lui etc. Dar mai frumoase sunt pentru romani balacarelile! Asta le place tare mult, chiar si celor cu coronite de premianti la gat!! Ca de, nici intelectualii nu mai sunt ce/au fost odata!! Asa ne trebuie daca nu am emigrat la timp! Deci, ce ne-a ramas? Supravietuirea prin UMOR!! Lasa/i sa se certe intre ei si apuca/te de cronica,ca oricum nu rezolvi nimic cu ,,ciutacii,, astia (generic vorbind)!

  • Catalin
    Posted at 20:52h, 29 ianuarie

    Huidule te sustin. M-am saturat de Acces dinRect ,mari jurnalisti gen: badea, ciutacu , madalin ionescu, etc. noroc ca s-a inventat telecomanda. App. cand incepe Cronica

  • misu
    Posted at 22:15h, 29 ianuarie

    jos, foarte jos.

  • ghidulocatarului
    Posted at 22:45h, 29 ianuarie

    domnu huidu,

    antenele astea daca ar fi sa zicem asa de „acide” ar face acelasi lucru si in teritoriu…numai ca aici lucrurile stau altfel…tare as vrea sa vad si eu in cele 30 de minute alocate postului local la antena 1, o emisiune in care autoritatile locale „mai grele” sunt atacate, sunate in direct, sa li se ceara explicatii…macar asa de bun simt pt noi, contribuabilii astia care le platim tot felu lde excursii

  • toulour
    Posted at 22:48h, 29 ianuarie

    JEEEGUUULLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! ESTI O BALEGA DE CAL !!!!

    incearca sa nu te mai uiti la antene dauneaza intelectului!

  • Fiorello
    Posted at 22:58h, 29 ianuarie

    Astia de Abces direct troaca de la Antenele securiste manaca cacat de cand se stiu ei ca sa creasca audienta babana si sa iasa numarul unu in topul celor mai vizionate posturi. CNA-ul care trebuie sa se ocupe de laturile televizate nu o face ba mai mult amendeaza televiziuni ca gresec sa pronunte corect unele cuvinte. In cloncluzie scarbosenile gen Abces direct si multe altele se fac cu voia CNA-ului! In Romania nu va reusi nimeni sa opreasca aceste tampeni pentru ca suntem o tara de cacat in care fiecare face ce vrea el si cand vrea el si ar face orice ca sa creasca audienta sa-r dezbraca nud in direct in cel mai aglomerat loc pentru a ca audienta sa creasca.
    In ceea cel priveste pe Ciutacu este un poponar jegos.

  • mamaleone
    Posted at 23:14h, 29 ianuarie

    Ai perfecta dreptate:)Omiti insa ca esti in Romania:(caracterizata prin’prosti,da muuuuulti’:((.Asa ca ignora-i.Esti oricumONE OF THE BEST!:)NUMAI BINE!

  • eliza
    Posted at 23:31h, 29 ianuarie

    „impusca-te”!!!!!


    vorbesti singura in fata oglinzii?!

  • Robert
    Posted at 23:42h, 29 ianuarie

    citind atat blogul tau cat si al „rivalilor” ca sa zic asa, si dupa cum se citeste, pot, am observat ca toata tevatura a fost facuta datorita sau din cauza (cum vrei tu) lipsei de audinta de care va bucurati atat tu cat si mircea (si desigur o sa-mi spui atat tu cat si el ca sunteti cei mai tari). Incercati sa mai coborati pe pamant printre noi muritorii, aici totul este atat de limpede …. in media cred ca totul este sa stii atunci cand te retragi sau cand te reconstruiesti sau habar nu am ce, dar chiar era necesar tot balciul asta? credeam ca bunul simt primeaza la oamenii de televiziune, pacat, m-am inselat.

    Cine crezi ca te tine in televiziune daca nu ai audienta? tata mare. cand nu faci banii cu care esti platit pa la revedere. Cand Cronica va disparea abia atunci vei avea dreptate.

  • CTC
    Posted at 23:43h, 29 ianuarie

    Oamenilor .. defapt ce nu înţelegeţi? Huidu a intrat în acest scandal ca să-şi facă reclamă , nu sa facă antenelor , ci pentru a deveni el faimos. Ştiţi destul de bine că multe „vedete” ca el au devenit faimoase prin scandaluri de tot rahatul .. Huidu eu nu-s fan nici al tău , nici al lui Badea , nici al vreunui post de televiziune. Dar sincer .. trebuie să recunosc că Badea te face din orice punct de vedere şi fizic şi moral. Ştii .. tu ai început scandalul , tu trebuie să-l termini! Te-ai luat aiurea de Teo (când Teo făcea rating`uri pe alte posturi te jucai cu puţa-n ţărână .. scuză-mi expresia dar aşa este!) .. Ai vrut să-ţi faci reclamă? Reclamă ţi-a trebuit. Eu zic că ar fi bine să încetaţi. Asta face o imagine proastă românilor şi mai ziceţi de ce nu ne văd bine străinii. Şi pot să te întreb un lucru? Ce-ai avut cu Teo? De ce nu ai zis din prima de Găinuşă? De cine ţi-era frică? Oricum îţi urez multă baftă şi „succesuri” în acest scandal.

    cata faima sa-mi mai fac rost?!?!? nu vedeti cam cat de pe dinafara sunteti? am faima destula nu-mi mai trebuie dar nu raman dator, mai ales unor jeguri umane!

  • Ana
    Posted at 23:56h, 29 ianuarie

    De ce nu inveti tu sa folosesti tastatura cum trebuie?

  • ciordeles
    Posted at 00:29h, 30 ianuarie

    suji pula lu badea si ciutacu porcule, nu le ajungi nici pana la degetul mic in prostia ta. tzigan borat ce esti marsh inapoi la satra

    unul dintre privitorii antenelor! felicitari Camelia!

  • adrian
    Posted at 00:44h, 30 ianuarie

    Fii tare Huidule noi te sustinem ,Nu esti singur.
    Bafta in continuare si nu lasa garda jos..

  • Mario Andretti
    Posted at 01:17h, 30 ianuarie

    Huidule tata esti penibil.Ma scuzi ba ginericaaa!!!!Astept ziua cand te vei scufunda de tot in rahat bai „inteligentule”

    ce misto gandeste badea pentru tine….bai inteligentule!

  • ada
    Posted at 01:39h, 30 ianuarie

    Serban,ma doare sufletul cand vad cata ura exista in unii oameni, nu te mai cobori la nivelul lor, tu crezi ca vor mai rezista mult asa, sunt atat de agramati, de urati sufleteste, de plini de ura, numai vorbind de ei si simt cum ma umplu de energie negativa.
    Esti atat de destept, de talentat, de sensibil si cu o inima maaaaare…se simte daruirea ta, crede-ma… inacat e de ajuns.
    Suntem atat de multi cei care te iubim pentru tot ceea ce faci si abia asteptam sa te vedem din nou la Cronica!!!!!
    Love
    Ada

  • Lucian
    Posted at 01:48h, 30 ianuarie

    Ce te poti astepta Serbane de la aghiotantii lui Felix?
    Cred ca faci emisiuni de prea mult timp si ai uitat sa te uiti si la televizor. Fara exceptii, fiecare post etaleaza colectia personala de ratati si complexati sa sufle in trompete pentru a areage atentia unei majoritati needucate si real agramate a grosului ce palesc zi de zi in fata televizorului si balesc la te mir ce aberatii.
    Bai nene, zi „HAI SICTIR”, si sa stii ca indiferenta ii doare mai mult decat replicile. Sunt niste zerouri si tu le dai valoare cu textul asta.
    Lasa-i sa moara in liniste.
    PS: Subscriu la cele zise de Parazitii

  • Anish
    Posted at 01:51h, 30 ianuarie

    Eu cred ca toate comentariile „de bine” sunt postate chiar de tine… ce atata scandal pt ce? Razi de toata lumea in emisiunea aia a ta dar intre tine si o asistenta prostuta ce pozeaza in chiloti nu e nicio diferenta, si ele ca si tine se afiseaza in ziare prin scandal. Prin ceva bun te duce mintea sa te afisezi? Si scenetele alea de la tine din emisiune sunt pt copii mici, cred ca doar ei le pot gasi haioase, eu nu ma mai uit la emisiunea ta de cand eram copil… sincer imi e mila de tine. Probabil ca nu imi vei accepta comentariul dar e prima si ultima data cand intru pe blogul tau ca prea ti-am vazut moaca in ziare si m-am plictisit. Esti penibil.

    daca o sa citesti blogul asta vei gasi multe lucruri frumoase in el. Din pacate unii ca tine vin pe el sa citeasca doar de scandaluri.

  • EMMA
    Posted at 03:15h, 30 ianuarie

    Si tu vorbesti ca la usa cortului!!Serios!!Ar trebui sa aveti putina jena ca CICA va numiti oameni de televiziune!!!toti sunteti la fel!Nu mai aveti rusine!offf…

  • Ciolanus
    Posted at 06:22h, 30 ianuarie

    Madalin e un jeg.
    Badea si Ciutacu imi plac, sunt ei cam partizani cu voiculescu si pesedei, dar nu poti sa te superi ca-l injura pe basel, au si de ce.

  • Alice
    Posted at 08:55h, 30 ianuarie

    Esti demn de mila, omule! Daca tu poti sa scuipi atata ura, dupa o experienta pe care de-abia ai trait-o, atunci nu meriti sa te numesti om. De obicei cand cineva apropiat iti moare, e momentul sa ai un moment de reflexie si macar, pentru un timp, sa te gandesti ca viata omului nu e facuta doar din dejectii si mizerie, asa cum esti tu obisnuit! Daca tu, in scurt timp, esti deja pregatit sa-i spurci chiar si pe cei care nu ti-au facut nici un rau, inseamna ca esti doar un frustrat!
    Si, pentru latura ta „profesionala”: dat fiind ca nu „momentul de reculegere” pentru pierderea amicului v-a facut sa luati o pauza pe tv ( atitudinea ta o spune), putem concluziona simplu ca totul fiind pre-fabricat si inregistrat, nici idei nu aveti sa sustineti un program construit pe loc! Asta spune totul despre voi! Sau l-au pus me Misu sa-si puna creierul la dospit sa scoata ceva in timp ce tu arunci cu rahat? Pentur ce o faci? pentru vesnica pomenire a lui Toni? Halal prieten! Nu mi-as dori asa ceva!!!

    unde e ura? ca am scris cat s-a cheltuit cu un show de doi lei? nu mi se pare a fi ura, cand oameni de joasa speta ne ataca ce vrei sa las capul in pamant? cand unul ca ciutacu se apuca sa spuna asemenea porcarii despre mine aia nu e ura?

  • mkn
    Posted at 09:36h, 30 ianuarie

    bravo serbanica…adevaru’ doare

  • maia-home
    Posted at 09:49h, 30 ianuarie

    Recunosc ca emisiunea lui Madalin Ionescu nu ma atrage ,dar nici voi nu sunteti mai grozavi!Emisiunile de chilotarae si de rufe spalate in public nu ma pasioneaza.Demult,imi placea emisiunea ta, pacat ca tinuta ta profesionala nu este ceia ce imi doresc eu!Cum poti sa scuipi azi ce ieri ti-a fost drag? [mai ti minte cand ai venit la Teo in emisiune cind era laPRO.TV sa o de feliciti de ziua ei].Imi placea sa te cred un om moral si integru dar chiar nu mai esti cel pe care il stiam cindva !

    cand nu scriu despre ce-ti convine tie nu mai sunt moral sau cum?

  • wolverine
    Posted at 09:59h, 30 ianuarie

    In momentul in care ai inceput cu Teo. Stiai ca asta o sa il enerveze pe Badea. Badea nervos = toata corporatia pe tine. Si nu vei putea niciodata sa bati antenele. Primatv e o televiziune prea mica, Cronica nu mai este ceea ce a fost odata. Ma uitam cu placere la voi, radeam, insa acuma nu stiu ce ati patit, mai bine ma uit la bendeac si la scenele lui cu fernando. Incepi sa te repeti cu scandalurile astea in care te iei de Badea, Ciutacu, etc din antene, esti previzibil. Si nu cred ca motivul tau de a te lua de ei este acela ca ei sunt oamenii lui felix, ai nevoie de publicitate? dupa atatia ani de tv si radio simti ca te-au uitat toti? incearca ceva original. Si nu o baga pe aia ca eu sunt fan al lui badea si tot neamul lui, incearca sa suporti si o critica la adresa ta. Sau din obisnuinta de a critica pe altii nu mai suporti sa primesti asta la randul tau?

    si acum sa nu scriu nimic ca se enerveaza badea sau cum?! imi place cum ganditi, ca angajatii mogulului, dar nu se aplica la mine! daca am ceva de spus spun si nu raman dator! si apropos nu vreu sa inving pe nimeni.

  • www.e-cronicar.blogspot,com
    Posted at 10:26h, 30 ianuarie

    misto…azi am scris despre „Treptele succesului”..poate si legat de cei ce au sau nu au ceva in cap. Sper sa va placa…bafta multa

  • Gabriela
    Posted at 11:55h, 30 ianuarie

    Ai un comportament de copil!Incearca sa fii mai dipolomat in insulte ca nu asa castigi un conflict.cu cat te atai mai mult cu atat dai mai multa satisfactie dusmanului.pacat…credeam ca esti un tip de treaba.

  • gabi
    Posted at 12:14h, 30 ianuarie

    Serbane masajul nr 14 ce are ?

  • moni
    Posted at 12:20h, 30 ianuarie

    serbane,eu nu inteleg cum de aia nu-si dau seama cat sunt de penibili!nu neaparat ca se iau de tine dar asa…sa faci emisiuni doar sa injuri pe unu si pe altu?nu inteleg cum de lumea se uita la asemenea abjectii??????????eu,una, am ales sa nu fiu de acord cu ei si sa inchid televizorul si sa citesc.nu reviste(glossy) ci carti.

    intr-o zi am vrut sa vad pana unde se poate ajunge…am nimerit din greseala la „Dejectie Directa” si era invitata,printre altele, Mariana Moculescu(de ce dracu’ o cheama pe colerica asta pe la emisiuni nu o sa inteleg niciodata!!!!!!!!!!!!!!!) sa comenteze cu privire la discutiile in contradictoriu dintre Mihai Mitoseru si fostul posibil socru.se apucase asta sa comenteze ca a folosit Mitoreru un ton …necivilizat!!!!!!!!cata ipocrizie!parca o curva dadea lecti de moralitate!ea cand l-a porcait pe barbat-su si chiar si pe fiica-sa a folosit numai cuvinte din DEX si pe un ton calm ca abia ii puteai auzi glasul!mars nebuno!si zat(ca la pisici,ca nu stiu cum s-ar folosi pt sobolani) cu emisiunea de …real succes!
    aa,dc le-ai atras atentia ca se cere voie pt o inregistrare telefonica te-au pus la zid ca ai curaj sa mai pretinzi bun simt.ce e ala Serbane?!?!nu ti-e rusine ca-l mai ai????”nesimtitule” cu bun simt!multumesc lui Dumnezeu ca-l mai am si eu ca altfel poate ma incadram printre fanii emisiunii!(Doamne feri!)

    in rest, te pup si te sustin „nesimtitule” care faci(nu singur)emisiuni cu subiecte,cu glume bune si…cu bun simt!CE CURAJ PE CAPUL VOSTRU!

  • Waszlaw
    Posted at 12:43h, 30 ianuarie

    uite ma domolesc si-ti fac o oferta:
    cand te dau astia afara de la prima te angajez eu ca Minnesänger sa mai scoti un ban cinstit, doar ca textele trebuie sa le scrie Gainusa.

  • amar
    Posted at 12:56h, 30 ianuarie

    canva , la inceputurile”cronicii” ma uitam cu placere la voi.apoi am realizat ca nu faceti altceva decat sa va uitati la celelalte posturi si sa va barfiti colegii.nu e o emisiune in direct in care sa vorbiti liber , in care sa aveti voi vreo idee.e usor sa stai pe margine, sa nu faci mare lucru, si din cand in cand sa ridici degetul.e mult de cand nu ma mai uit la balariile voastre.un calificativ? gretosi…..

    cand vorbim de celelalte posturi o facem la cerinta expresa a telespectatorilor nostri fideli printre care nu te numeri si tu. Te rog foloseste telecomanda e mai bine pentru toti!

  • Ckubs
    Posted at 13:02h, 30 ianuarie

    Ti-am mai scris odata ceva si am primit un raspuns cum ca Gadea e cocalar ca are Q7…..si acum vad ca iar e cu scandaluri chestii.Daca e asa ca nu-i suferi pe oameni atunci ai face ca orice om normal si nu i-ai baga in seama.sau ai putea sa vezi si partea buna ca daca dau aia in Basescu &co nu dau ca sunt ei niste nebuni sau profitori platiti si tu mergi din autostrada in autostrada cu 4 benzi si Berceanu e un baiat cu obrazu fin si dacie logan…..de showbiz nu gust cocalarismele dar cum il bate Maruta pe ala la emisiuni de cacao asa va bat si pe voi Buzdugan&Morar la matinale pe radio.Mai pierzi mai castigi…

    asta cu Plagiator si Morar s-a cam fasait. Au cam obosit baietii….

  • Matache
    Posted at 13:06h, 30 ianuarie

    Serbanica nu are rost sa te pui cu ciurda de lingai de la Intact. Badea e un copil cu pubertatea intarziata si nu stie altceva sa faca …….ca doar il cunosti si mataluta foarte bine. Madalin Ionescu mai are sa si-o traga in c*r in direct pentru audienta. De Ciutacu nu am ce sa zic pentru ca eu nu il stiam asa. A mai iesit si traseista televiziunilor, Oana Zavoranu, sa isi dea cu parerea in ceea ce va priveste. Pai Oana Zavoranu spune ca e mic copil :))) sa ii aducem aminte ca mai are putin si musca din cameramani 🙂

    Numai bine!

  • Waszlaw
    Posted at 13:09h, 30 ianuarie

    hai bre, chiar asa… mama masii de treaba… nici sa ma cert cu tine nu ma lasi… daca nu vrei comentarii anti la care sa nu ai replica inchide-ti blogul. Sa traisca cenzura… si arogant si las in acelasi timp…esti un paradox.

    ti-am dat o replica junge! n-am timp sa ma cert cu toti nebunii! mai am 300 de commenturi si sunt multi cercopiteci ca tine de lamurit. Lasa-ma sa ma cert si cu ei ca altfel or sa spuna ca sunt las si arogant!

  • Ina*andreea*
    Posted at 13:33h, 30 ianuarie

    Buna Serban,
    Nu sunt eu ‘nimeni’ sa te critic, kum au facut’o cei kre ti’au lasat com pe blog . M’am uitat la kteva, si dupa asta iti dai seama kta prostie zace in capul unora, aducand injurii la adresa u in halul asta, mai rau k la ‘usa cortului’. Despre Teo, no comment, u stii mai bn ce s’a int, orikum ea nu mai este ce a fost o data. Iar Badea este penibil 😉 Referitor la ce s’a spus k ai fi invidios de faptul k Gainusa este mai destept si k ar castiga mai mult k u, asta tot probl voastra este. Parerea mea, este k amandoi intr-o egala masura sunteti profesionisti :). Va ask in fiecare dim la C.C (kissfm). Ma bucur k ink mai exista cineva ca voi, kre spuneti lukrurilor pe nume, nu kum fac altii, kre ‘sprijina’ tigania si prostia din tara noastra. Pacat!:( Succesuri, atat tie, kt si lui Gainusa, Oanei, sunteti sooper ★ Luv ~~

  • maia-home
    Posted at 14:20h, 30 ianuarie

    Omule,nu este vorba despre ce imi place mie!!Este vorba despre cum te-ai schimbat tu ca om!Cauta arhiva daca nu ma crezi!Criticai puterea si ce mult imi placea!Astazi nu o mai faci ,te priveste din ce motive dar lucrurile nu au cum sa nu se vada!

    oamenilor nu le mai place politica. nici puterea nici opozitia. Toti sunt o apa si un pamant. Cei care cred ca suntem pro base sa se uite la sccenetele din emisiunea cu Basescu.

  • CosmiN
    Posted at 14:26h, 30 ianuarie

    Ti-ai urcat toti dracii in cap!! Unde dai si unde crapa :d ! Bine, e adevarat ca daca erai ceva mai atent in exprimarea din articolul acela cu Teo, poate nu credea toata lumea ca ai aruncat o grenada spre Teo. Nu crezi?
    In schimb, apreciez taria ta de caracter, si energia pe care o ai. Adica, oamenii te critica pt ca nu cedezi (bine faci, daca stii ca ai dreptate!), dar acuma pe bune, ce-ar vrea? Sa iesi la acces direct si sa sa incepi sa plangi ca te-au atacat toti, chiar daca nu aveau nici o treaba cu subiectul? Apropo, e interesant cum ti-au sarit toti in cap; o fi zis si prezentatorul de la acces d. : „stai ma, ca Huidu mi-a zis <>, pai atunci ma bag si eu!”; si-o fi amintit si Zavoranca nush ce, s.a.m.d.
    Te si invidiez, sincer! Mi-ar placea sa-i pot spune sefului, ca este cel mai barfitor barbat pe care il cunosc, si ca are un caracter foarte slab si infect, si la toate astea pot sa-i aduc argumente, eventual sa fac un eseu :). Si sincer, n-o fac pt ca am nevoie de banii pe care tre’ sa-i primesc la sfarsitul lunii (+ jumatate din salariul pe decembrie, si nu-mi primesc nici macar o mica doza de recunostinta pt ca accept siutuatia asta, pt ca na, is mai prost si inteleg ca si el are de primit bani, si etc . . . rulajul, stii tu!), si pe vremuri de criza din-asta, nu-i asa usor sa dai cu piciorul la un job, oricat de jeg uman ar fi shefu’, si oricata mizerie ar avea in cap. Si continui sa sper ca intr-o zi o sa se termine, si o sa pot sa-mi „directionez veninul” spre cine vreau, si o sa pot raspunde cu fruntea sus la toate imbecilitatile si nesimtirile pe care le vad! Oare va veni acea zi?

  • Marius
    Posted at 14:58h, 30 ianuarie

    La articolul asta au ajuns sa comenteze doar cei care nu au inteles nimica? Sunt un om cu un nivel mediu de inteligenta, am citit de 1o ori cred postul tau si nu inteleg unde e atacata teo, si am citit cred si 60% din comentarii si incep sa cred ca defapt eu sunt ala prostu. Eu am inteles ca defapt nu ataci ca s-au dat 4 mil pe TEO (nu spui ca defapt nu face atata) ci ca s-au dat 4 mil Euro (inca am dubii la suma asta) si i s-a dat un format de emisiune slab la o ora la care nici in 1000 de ani nu avea cum sa isi justifice investitia. Sunt cumva printre singurii care intelege din asta ca atacul e defapt impotriva conducerii PRIMA TV si nu imptriva omului de televiziune TEO (ma refer la articolul de la care a pornit totul, ca dupaia au existat intradevar si ceva replici mai mult sau mai putin dure la adresa ei), sau defapt eu sunt ala care vede pe dos?
    Sunt unu din primii spectatori ai tai de cand ereai un fel de Mircea Badea, tu cu masuta ta si emisiunea se numea „Cronica Carcotasului” iar la prima stiu ca ereau 2 filme seriale care ereau date de vreo 4 ori in reluare pe zi. Asa ca cei care zic ca te ridici pe spatele lui Misu sa se uite putin si la trecut. Prima s-a ridicat si prin emisiunea ta, iar Mihai a venit dupa cativa ani si fara indoiala a adaugat un plus emisiunii la fel ca si ceilalti care acuma sunt implicati. Dar emisiunea a existat si erea urmarita si fara el.
    PS: ma uit destul de des si la Mircea Badea si la Sintez zilei dar nu am creierul spalat. Sunt convins ca daca in campanie intrau in vacanta mircea geoana castiga alegerile si scapam de boc.

  • 666
    Posted at 15:09h, 30 ianuarie

    Esti penibil rau ! Nu crede nici draq aberatia asta pe care ai spus-o. Se pare ca-ti place sa te afirmi prin scandaluri de cea mai joasa speta.

  • beheader69
    Posted at 15:23h, 30 ianuarie

    bai huidule..ce tot mama ma-sii te oftici si te ataci atat?
    e o emisiune de tip tabloid care cu asta se ocupa.
    in loc sa zici ms cati fac reclama..ca si asa nu mai ai audienta:)
    ps: numai retardatii asculta melodia asta de la parazitii, iar tu, ca o mai si difuzezi..esti varsa:D

  • ctaaa
    Posted at 15:25h, 30 ianuarie

    @luis: te inseli…cei mai importanti oameni din romania sunt pupincuristii lui voiculescu:)…echipa nationala a romaniei la curling:)))(tare duma)

  • Alice
    Posted at 15:52h, 30 ianuarie

    Ma intrebai unde e ura? Iti raspund poate intelegi: in toate aceste dispute tu ai dat intotdeauna tonul- asta e regula generala! De la inceput! Imi sunteti cu totii egali, dar nu pot sa uit ca ai fost primul care i-ai atacat pe Badea si Oreste, primul care a atacat-o pe Esca, primul care l-ai atacat pe Ciutacu, chiar si pe Zavoranca tot tu ai atacat-o primul! Si, pe parcurs, vezi si tu cum iti merge! Te-a redus la tacere Zavoranca spunand ca „pute a rahat” pe holuri la Prima…Nu ti-a placut! Ai vazut ca exista si altii mai cu tupeu ca tine si ai depus armele, macar pentru un an! Nu esti buricul pamantului, oricat ti-ai dori! Esti si tu. un biet om care azi beneficiaza de oarece notorietate, iar maine s-ar putea sa nu… te-ai gandit la momentul ala? n-ai prea lasat loc de „buna ziua” pe nicaieri…Unde e ura? Intreaba-te pe tine, mai baiatule! Tu crezi ca noi, toti anii astia am dormit? Nu stim pe ce lume traim? N-am urmarit evolutia evenimentelor? Sau crezi ca e suficient sa-i balacaresti pe toti ca sa creada lumea ca ai dreptate? Tupeul tine si el pana la un punct, insa cand argumentele logice lipsesc…ce sa mai vorbim? E evident ca tu nu ai simtul masurii!… Barbatia se demonstreaza atunci cand esti in stare sa recunosti ca ai gresit, si nu atunci cand lupti pentru o cauza pierduta! … Iar – in ceea ce-l priveste pe Toni, nu cred ca e mandru de tine acolo unde e! Te-am vazut la inmormantare, pe Drumul Sarii cand spuneai ca ai inteles ce e important cu adevarat in viata! Asa sa fie?! Iata ca nu! Vax albina!
    Hai sa vorbim despre omul Huidu, vrei? conosti termenul „omenie”????

    evident ca il cunosc si il aplic ori de cate ori pot. Dar astai nu sunt oameni, sunt niste aratari.

  • icsuleasca
    Posted at 16:02h, 30 ianuarie

    Am o nedumerire pe care te rog sa mi-o lamuresti: de ce curtezi atita PRO-ul, in fiece interventie? Cum sint ei profi, in ce fel, ca nu se baga in scandaluri, si ca orice persoana sub contract cu ei are un PR beton? OK, insa sa nu uitam ca mustesc de manele si de tiganie! Sint dezgustatori, ei sint initiatorii, deschizatorii de drumuri ai stirilor de la ora 5! Sint doar niste fomisti disperati cu pretentii profi! De ce-i pupi pe „buzele taleee, doua petaleee”…
    WTF?

  • wolverine
    Posted at 16:15h, 30 ianuarie

    Nu inteleg de ce fiecare replica care e contrara parerii tale e facuta de cineva care dupa tine e fan badea and co., e omu’ mogulului, sau e idiot. Eu nu m-am referit la faptul ca nu ar m-ai trebui sa scri, eu doar sesizam scopul tau, motivul pentru care te certi cu toti. In ultima vreme ti s-a stirbit notorietatea, nu mai ai priza la public, nu se mai aude de tine si foarte inteligent ai gasit o solutie, la randul ei foarte credibila. Spui ca esti impotriva lor din cauza ca ei sunt niste nenorociti, iar ei iti raspund cu aceeasi moneda. E un joc foarte simplu si eficient. Nici tu nu esti deranjat, nici ei nu raman fara subiect de discutie. Asta e showbiz.

  • Marius Daniel
    Posted at 16:35h, 30 ianuarie

    BAi nene e de apreciat ca raspunzi la commenturi.din punctul asta de vedere jos palaria.
    ma uitam la nandronolat cum raspunde el:injuraturi de cea mai joasa speta.

    sunt curios cat o sa rezisti la tavaleala asta,iti tin pumnii.

    nu te opri tocmai acum!

    iti raspund si tie daca vrei. Si tin la tavaleala stai linistit!

    nu mi place ca raspunzi doar alora care te injura.

  • brune
    Posted at 16:36h, 30 ianuarie

    Vai! Oare cata prostie mai incape in lumea asta? Mircea Badea dupa parerea mea e un frustrat scapat de la nebuni care si-a gasit refugiul in critica jurnalistica…succes in continuare…nu ma astept sa avanseze. Ciutacu e o marioneta stricata…un „robot” vechi, ruginit dar care inca…mai are saliva…la fel si lui ii doresc succes…pe aceeasi linie cu saliva :))

    Tu Huidule ciupeste in continuare ca imi place 😀 !

  • irina
    Posted at 16:52h, 30 ianuarie

    Buna Serban,
    Urmaresc emisiunea Cronica Carcotasilor cu multa placere,nu ma face sa inchid televizorul knd va vad asa cum fac de multe ori knd televizorul se deschide pe Antena1 la mizeria de emisiune a domnului Madalin
    Eu una m-am saturat de emisiuni unde sunt promovate toate pitipoancele sau in care subiectul principal e scandalul dintre Monica Columbeanu si soferul ei de ex,de parca ar interesa pe cineva asa ceva,,,cel putin oamenii cu putina demnitate nu sunt interesati,,,
    As vrea sa vad la tv oameni care au cu adevarat ceva de spus,oameni care au realizat ceva si care sunt un exemplu pentru noi toti,dar din pacate vad foarte rar asemenea oameni la tv,,,sau se aminteste de ei dupa ce pleaca dintre noi TRIST,FOARTE TRIST pt k nu-i asa?mai multa audienta face Simona Sensual sau manelistii aia care ma fac sa-mi tai venele knd ii aud,,,ma intreb unde o sa se ajunga..,probabil se intreaba si altii acelasi lucru.
    Sunt multumita sa vad ca mai sunt si oameni de CALITATE asa cum sunteti voi care faceti niste emisiuni pe cinste,va doresc mult succes in ceea ce faceti,,,nu pot sa spun decat
    PS:Oltenia va iubeste!!!

  • irina
    Posted at 16:55h, 30 ianuarie

    nu pot sa spun decat

  • irina
    Posted at 16:56h, 30 ianuarie

    RESPECT

  • sorin
    Posted at 17:10h, 30 ianuarie

    ginerica….salutari de la badea. mircea badea. 🙂

    ceva noutati avem?

  • mishy
    Posted at 18:09h, 30 ianuarie

    bravo…bene leai zis 😉

  • Agnes
    Posted at 18:14h, 30 ianuarie

    Eu nu inteleg o treaba… De ce toata lumea sare cu gura pe Serban? Omu’ si-a zis parerea pe blog-ul lui personal, suntem intr-o tara democratica, deci fiecare are dreptul la opinie. Interesant e cat de repede au si sarit Antenele…. Ce treaba au ele aici? Daca e cineva care ar fi trebuit sa inceapa vreun scandal, aceea e Teo, care ( din cate stiu eu ) nici macar n-a schitat vreun gest public. Ia mai lasa-ti-l in pace pe Serban si vedeti-va fiecare de treaba voastra. Parca sunteti „hiene” dupa scandal!…. Huidule – TOT respectul!!! ( o baimareanca 😉 )

  • daniel
    Posted at 19:30h, 30 ianuarie

    bai Serbane…explica-mi si mie de ce stau eu ca prostu si va privesc, pe tine si pe astia de la antene , cum va certati?…sigur nu am obsesii sexuale pentru tine, ciutacu, madalin, bichir, badea,fernando, etc… dar recunosc ca pentru bebeluse am ;))

  • Marius'
    Posted at 19:41h, 30 ianuarie

    Bravo Serbane.

    Chiar meritau asa ceva. sunt niste anagramatii si chiar nu au ce cauta pe sticla.

    Respect CRONICA CARCOTASILOR>

    Respect HUIDU.

  • Lia Londra
    Posted at 20:26h, 30 ianuarie

    Draga Serban,

    Am plecat din Romania acum cativa ani, si nu pierdeam nici o emisiune a „Carcotasilor”. Nefiind unul dintre romanii ce se uita la programe romanesti (traind in alta tara), am pierdut (partial) legatura cu ce se mai intampla acasa, in sensul ca nu ma mai uit la TV (trist, stiu hehe). Va admiram insa, atat tie, cat si lui Mihai, umorul fin, si rubrica „Topul rusinica” ma distra extraordinar.

    Sunt, insa, surprinsa de ceea ce citesc in presa in ultima vreme. Nu stiu cine a generat scandalul, si nu stiu nici cat exagereaza presa scriind tot timpul despre „razboiul” dintre tine si cativa concetateni ce, probabil, au fost „premiati” la topul rusinica. Ma intreb insa, unde este Serban cel de acum 5-6 ani? De ce te cobori la nivelul lor? Stii cum e vorba romaneasca, „Daca intri in cocina, te mananca porcii”. Recunosc, poate fi destul de greu sa ramai indiferent la atacuri, stiu ca tu ai coloana vertebrala, nu inteleg insa de ce le raspunzi cu aceeasi moneda. Tu ai putea (si, din pacate, trebuie sa iti martusisesc ca am constatat, cu mahnire, o dovedesti ca poti) sa faci ce fac ei, ei insa ma indoiesc ca ar putea sa faca ce faci tu. Nu pricep de ce toata lumea s-a atacat cand ai declarat salariul lui Teo. Bravo ei, mai spune si de altii ca sa vedem si noi ce bine se traieste in Romania…

    Sincer, mi-as dori sa il revad pe Serban care raspundea cu ironie (si fara jigniri) atacurilor de toate felurile. Ignoranta este cea mai buna metoda de a raspunde atacurilor. Parerea mea de observator neutru (desi am o slabiciune pentru voi).

    As vrea sa nu intelegi gresit comentariul meu. Sunt doar un pic dezamagita, mahnita, si totusi …stiu ca esti acelasi Serban de acum 5-6 ani.

    Iti doresc multa bafta in tot ceea ce iti propui, si raman, in continuare, o admiratoare a ta 🙂

    Lia

    P.S. Am constatat ca Oana Zavoranu a dezlegat misterul atractiei domnului Ciutacu pentru tine. „Esti ca o femeie …….. sau la menopauza”- citat. 😀

  • Emil TYGER
    Posted at 20:30h, 30 ianuarie

    Lasa mai Serbanica.. noi sa fim sanatosi.. si-au facut si ei reclama pe spatele tau

  • Megan
    Posted at 21:21h, 30 ianuarie

    Cronica nu va disparea atat timp cat Misu Gainusa va avea inspiratie 😀

    Ce replici infantile dai, Serban… si cat de ne-prieten cu limba romana esti.
    Mai pune mana pe-o carte, mai omule, ca n-o sa iesi la pensie de la Cronica… si nu se stie cand iti va fi necesar sa stii a te exprima corect macar in limba materna. De gramatica nu mai vorbesc…
    Oricat de cocos ai vrea sa te dai, te-ai aratat singur ce esti: habar nu ai sa scrii corect romaneste. La varsta, statutul si pretentiile tale, mai mare rusinea.

    Hai, sterge si comentariul asta, cum mi l-ai sters si pe-ala in care iti spuneam ca esti ieftin pentru ca te legi de aspectul fizic al oamenilor.
    Mi-e totuna daca stergi; faptul ca citesti chestia asta e mai mult decat suficient 😀

    A bon entendeur, salut!

    eu ma leg de aspectul fizic? pai nu prea pot ca si al meu lasa de dorit.

  • mosu
    Posted at 21:40h, 30 ianuarie

    Ai o inpresie buna despre tine…nu?E rusinos ce se intampla!Continuati ….sunteti adevarate exmple….Se pare ca in ultima vreme ai dialogul la tine!Succes pe mai departe!

  • Ernest
    Posted at 22:17h, 30 ianuarie

    Serbane, tata nu stiu cum reszisti la asaltul de comenturi, am citit mare parte din ele, si stau si ma intreb oare cand vom fi noi cititorii capabili sa analizam lucrurile civilizat, nu stiu ce placere ascunsa au unii sa intre si sa comenteze atat de vulgar, grosolan si de mare prost gust, pun pariu ca daca i-as invita fata in fatza sa ii pun sa repete nu ar avea curajul, asa m-am saturat de sobolani dastia ca intr-o zi o sa ma apuc de aflat adrese reale dupa adresa de ip ca sti ca e posibil.
    Daca maine, ipotetic vorbind, ne ar vizita un strain si s ar uita pe comenturile de la bloguri din ziare etc, ar trage niste concluzii dureroase pentru noi romanii, oare chiar asa suntem o shleahta de mitocani anagramati si nesismtiti???

  • isk
    Posted at 22:28h, 30 ianuarie

    Nivelul de inteligenta al audientei antenelor reiese din unele din comenturile de aici .

    Huidule tine-te tare!

  • Paul
    Posted at 23:11h, 30 ianuarie

    Observ ca i-ai dat drumul pana la urma (la comentariu)… Puteai sa spui multumesc, Serbane! Macar de vazul lumii, vad ca ai corectat…

  • Doinita
    Posted at 23:26h, 30 ianuarie

    Am reusit pentru prima oara sa urmaresc „emisiunea” dlui Madalin,cand,butonand,am vazut subiectul.Macar fii fericit ca au ilustrat-o cu poze ca lumea.In rest,”cainii latra,ursul trece”;nici macar nu trebuie sa te deranjeze ce spun.Au avut si ei un subiect intr-o zi………Tu vezi-ti de treaba.Ma trezesc dimineata special la ora 7 sa dau drumul la radio – imi dati impulsul sa incep tonic ziua.

  • Zack
    Posted at 23:39h, 30 ianuarie

    Respect!
    Tine-o tot asa.

  • ascultator de cativa ani
    Posted at 00:23h, 31 ianuarie

    bine mai huidule de astea ai tu timp?
    nu ai gasit si tu altceva ?
    lasa-i sa te muste de popou ca oricum la valoarea ta nu au cum sa ajunga
    si bune si rele asta e lumea in care traim. Nu toti pot sa-si faca audienta prin ceea ce sunt…
    Lasa-i ma , si veza-ti tu de treaba ta k o faci bine .Ce fain ii cand poti sa bati pe cineva cu armele lui.
    Fain te pup. Sa fii prunc bun.

  • pupy
    Posted at 01:33h, 31 ianuarie

    Hai succes, semeni enorm cu florin calinescu (caracter, “talent”, tupeu, marlanie, inclusiv muian): o sa iesi de pe sticla cat de curand si esti PA definitiv :)))

    nu toti suntem frumosi, destepti ca mircica badea. mai sunt si d’astia cu mufa scofalcita!

  • Mario
    Posted at 02:21h, 31 ianuarie

    keep up the good work huidu!

  • taha-aki
    Posted at 04:26h, 31 ianuarie

    foarte tare replica ta! pe astia daca ii ignori, nu-i doare…dar sufera la greu cand sunt luati la misto si li se spune si adevarul in fata.

    app, o faza foarte, foarte haioasa e ca domnu` madalin ionescu intr-una din extraordinarele lui emisiuni a prezentat un accident aviatic filmat chiar de un pasager. :)) se vedea clar pe film cum se rupe avionul la nici 1-2 metri de ala care filma :))

    si cine credeti ca era printre invitatii care comentau ce sange rece a putut sa aiba ala sa filmeze accidentul si sa-l mai si trimita pe net sau prin msg? domnu` bichir

    de fapt, primisera materialul in mail si asa le spusese expeditorul ca ar fi accident aviatic, insa in fapt, era vorba de secvente din serialul Lost. :)))

    mereu rad cand revad emisiunea aia! este dementziala faza!

    bineinteles ca d-nul madalin a revenit in urmatoarea emisiune si a spus ca au primit materialul in e-mail si ca de fapt erau secvente din respectivul serial.

    aici puteti vedea marea gafa:

    http://www.youtube.com/watch?v=5unNctoZZxc
    http://www.youtube.com/watch?v=-11CFfvUdfY

    cat poti sa fii de naiv sa iei de buna ce primesti aiurea in e-mail fara sa verifici?

  • yonike
    Posted at 08:47h, 31 ianuarie

    aici ai dreptate, am vazut si io emisiunea iar daca ar fi sa fac o comparatie intre tine si ratatii aia, chiar ai castiga. pe bune, ala cu fata de alcoolist, batranelul ala de ciutacu si panarama aia blonda de la ziar nu aveau niciun drept sa-si dea cu parerea pentru simplul fapt ca sunt prea mici si prea prosti. nimeni nu le ia in seama parerile. pe bune:) comentariul asta al tau de mai sus kiar imi place si te admir pentru el
    felicitari:)

  • okiul
    Posted at 10:21h, 31 ianuarie

    Ar fi bine poate sa nu publici comentariul asta:)
    Asa, in cinci minute, m-am uitat peste chestia asta, care oricum nu ma intereseaza deloc. Ce am observat insa este ca, intr-adevar, ai ceva probleme cu scrisul. Nu e nicio rusine sa te documentezi putin, chiar daca Ciutacu a folosit minusul asta intr-un mod deplorabil. Cum vrei:)

  • Megan
    Posted at 10:26h, 31 ianuarie

    ERATA: ”nu ‘anagramati’, CI ‘agramati”’.
    Da’ cred ca domnu’ Marius pricepe oricum ideea 😉

  • remm
    Posted at 11:20h, 31 ianuarie

    mah sincer, io cred ca esti cu capu.
    parerea mea!
    aruncati toti cu dejectii ca sa va umpleti site’urile de commenturi, de vizitatori…
    cu ce esti tu mai breaz ca madalin?
    nikita, fernando si alte caractere sunt painea voastra mah pupezelor.

  • Mara
    Posted at 11:25h, 31 ianuarie

    Mai Serbane, lasa-i in prostia lor pe astia ca oricum nu rezolvi nimic! Ai spus ce ai avut de spus, ai suportat ,,dreptul de replica”, ai dat si tu cu dreptul la replica in ei, nimic nu s-a schimbat, ramane cum am stabilit si ,,pupat toti Piata Independentei”! Asa ca apuca-te de Cronica, ca de-abia astept sa ,,iau pulsul” prostiei televizate, pe care voi o imbracati cu un umor demn de toata aprecierea!

  • Timi
    Posted at 12:54h, 31 ianuarie

    Adevarul e ca lui Badea ii cam ies figurile pe nas de la un timp. Cred ca la emisiunea in care cotcodacea imitandu-te pe tine si pe colegul tau de emisiune era drogat. Sau cel putin sub efectul unor energizante puternice. Sa te uiti atent la el. Nu-mi prea plac oamenii increzuti ca el, si, constat ca foarte multi papagali incerca sa-l imite. Oricum, Badea e un trend, la un moment dat lumea se va satura si de el si va disparea de pe micile ecrane. Ca valoare,oricum esti mult peste el, pe langa emisunea de la prima, esti si om de radio. El e doar un maimutoi care apare la TV. Si are cat de cat succes, desigur, pentru ca romanilor le place mult circul televizat.

    Cat despre treaba cu Teo…Chiar a luat 4 milioane pentru emisiunea ei plicticoasa? E cam mult

  • Florin Anghel
    Posted at 13:42h, 31 ianuarie

    Serbane, ai idee ce solutie are Romania ca sa poata iesi din criza? Iti spun eu! Cumperi un sclav ce sade in troaca plina cu materii fecale a antenelor la valoarea la care este si il vinzi la valoarea la care se crede! 😉

  • J.J.
    Posted at 13:43h, 31 ianuarie

    Domnule Huidu imi pare rau pentru situatia in care ati intrat. Sunteti o echipa minunata si sper ca acest scandal nu va afecta prietenia dumneavoastra cu domnul Gainusa. Cand incepe Cronicuta? Sa inchideti gura tuturor antenistilor odata! Mult succes in noul an si va doresc sa treceti cu bine peste toate problemele. Mi-ar (nu „miau” ca la antenisti haha)placea un top top top rusinica cu toti antenistii. Un an cat mai bun sa aveti!

  • aristica
    Posted at 14:13h, 31 ianuarie

    ba huidule scuza-ma ca-ti spun asa te consider prieten tu cu de astia iti pui mintea cu pupincuristl de badea.ciutacu.madalin sau cu antenele lui voiculescu,ei sa cred cei mai destepti dar nu lasa pe alti sa o recunoasca de tine mai trebuiau sa se lege ca in rest nu mai aveau adica mint’ mai au sa se lege de popor ca sintem prosti ,ca au mai spus de nenumarate ori ca cei care lau votat pe basescu sint niste prosti ,eu leasi aduce aminte pupincuristilor de la antene ca cu cit se cred mai destepti cu atit pica in ochi poporului ;in primul rind sa fi in stare sa faca audienta precum faci tu si dupa sa vorbeasca

  • daniel
    Posted at 14:26h, 31 ianuarie

    Serbane, revin cu o intrebare: de ce iti spune Badea si Ciutacu, ginerica, unde-i ironia, sa mor de inteleg?

  • Daniel
    Posted at 15:08h, 31 ianuarie

    BRAVO SERBANE, RUPE-LE MU.A LA CURISTII ASTIA… NE-AM SATURAT DE CIRCUL ASTA IEFTIN PE CARE IL FAC POPONARII DE LA ANTENE !

  • tzetze_utcn
    Posted at 15:48h, 31 ianuarie

    Imi provoci mila si in acelasi timp greata cand te aud cum vociferezi, avand tot atata sens ca un lup ce urla privind luna. Mi-e sila cand vad cum te agiti ca sifonu’ in emisiunea aceea pentru care nu gasesc un atribut decent si cum tragi ‘nspe duble pentru 30 de secunde de „vorbit”(a.k.a. citit textele colegului).
    Am tot asteptat niste argumente solide care sa mai indulceasca gafa ta in care ai varat-o si pe „prietena Teo”, pe care o apreciai cand facea emisiuni la ProTv. Halal prieten! Calci peste tot cand incepi sa turbezi si cand iti dai seama ce ai facut, e prea tarziu si maimutarelile nu te mai pot salva… Felicitari, l-ai intrecut in maiestrie pe diavolul tasmanian din celebrele desene animate…
    Asta e, trebuie sa apara la TV si oameni ca tine, ca sa avem si imaginea unui contraexemplu. Imi permit sa-ti dau un sfat: ia un diazepan si, cand nu ai nimic de spus, apeleaza la dreptul tau constitutional de a tacea!
    P.S. Nu am folosit cuvinte licentioase, dar sunt aproape sigur ca nu vei accepta comentariul meu. Oricum, nici nu e nevoie. Gandul ca exista probabilitatea sa-l fi citit integral si un capilar sa-ti fi plesnit ma satisface pe deplin.

    Satisfactie canci, capilarele sunt intregi. Sunt mult mai rezistent decat iti inchipui. In alta ordine de idei, repeti si tu o poezie invatata si parapetata de niste legume care refuza sa gandeasca. Esti redundant(a).

  • Toni Montana
    Posted at 15:55h, 31 ianuarie

    Intrati cu mare drag pe link-ul de mai jos. O sa va placa!Cautati-l pe Mircea Nandrolon Badea, cu B de la Bulangiu, e nascut in ’74…Daca aveti alta idee, puteti s-o puneti in practica.
    http://ro.wikipedia.org/wiki/24_februarie#Na.C5.9Fteri

  • Paulyk
    Posted at 16:54h, 31 ianuarie

    Nesimtiti da-i naibi…

  • Creata
    Posted at 17:03h, 31 ianuarie

    Prosti sunt ei, nu tu…Si Ionescu asta nu stie pe cine sa invite in emisiune sa se uite lumea…Cine crede el ca se uita la Fernando, Roxi manelista sau restu`:-j..Ce oameni..
    Oricum, tu tine-o tot asa ca faci bine ce faci:*
    Bafta!

  • George
    Posted at 17:50h, 31 ianuarie

    Balacareala!Exact ce ai spus:te-ai umplut de noroi!Te-au provocat si tu ai raspuns exact cum se asteptau.Mai degraba se confirma o banuiala mai veche:va cautati nod in papura ca sa aveti subiecte.Daca o sa continui asa cred ca o sa ajungi la nivelul lor si o sa inviti in emisiune manelisti, prostituate,poponari, depravati,dusi cu pluta,etc.,numai ca sa ii „faci”.Emisiunea voastra este de alt nivel si ar fi pacat sa va bate-ti joc de ea dupa atatia ani.Si nu cred ca Gainusa te aproba;cu umorul lui fin poate sa ii puna la punct fara injuraturi.Fireste , daca ei sunt atat de inteligenti incat sa-l priceapa.Cu voi imi satisfac nevoia saptamanala(cel putin) de ras si voie buna.Nu vreau sa va pierd (si asa intarziati nepermis de mult).Dar daca indrazniti sa va schimbati stilul ma pierdeti voi pe mine (nu ca ar fi mare lucru) si ca mine cred ca sunt multi.

  • codri
    Posted at 17:56h, 31 ianuarie

    bravo tie !

  • Irina
    Posted at 18:45h, 31 ianuarie

    Buna seara domnule Huidu,deoarece inca nu imi permit sa spun Serban! Citesc de foarte mult timp blogul asta,sincer e ca o gura de aer printre toate mizeriile astea care se intampla in ziua de astazi! Sunteti printre putinele persoane publice care nu permite ceea ce se intampla pe la unele televiziuni. Nu am ceva in mod special cu vreouna din ele pt ca la toate gasesti cate o emisiune tip OTV,dar adevarul e ca la antene se poate observa un lucru foarte evident: se duc campanii antipersoana, nu foarte reusite.Nu tin cu nimeni,deoarece consider ca la noi in Romania nu se face politica ci reglare si umplere de conturi,dar asta este alta discutie. Pana la alegerile din anul trecut nu credeam asa ceva,dar s-uu evidentiat prin nervozitatea cu care faceau emisiunile mai ales dupa publicarea rezultatelor oficiale, incat ma uitam la cate o faza ca si cumas fi vizionat ocomedie! Si nu sunt exact un expert in domeniu!Dar au avut niste fete atat de comice incat nu ma puteam abtine! Ar fi interesanta ocomparatie a emisiunilor pe care le faceau inainte si dupa aflarea rezultatelor oficiale la alegerile prezidentiale!
    Sincer eu cred ca sunteti un exemplu foarte bun atat pentru noi ca public cat si pentru alte personaje din televiziune. Sa va lasati si sa le aplicati palme de morala peste obrazul ala gros poate se mai subtiaza (nu cred da merita incercat)!

  • Toni Montana
    Posted at 18:46h, 31 ianuarie

    http://ro.wikipedia.org/wiki/25_septembrie
    Acesta e link dedicat Turnatorului Nenorocit Felix

  • ildiko
    Posted at 19:00h, 31 ianuarie

    Serbane,nu te lasa.Sunteti cei mai buni,astept ziua de17 febr.sa reveniti.Ai grija de sanatate si de familie, restul nu conteaza.

  • Megan
    Posted at 20:05h, 31 ianuarie

    =)))) Serbane, cat de praf poti sa fii?!!! Publici erata, dar nu publici mesajul unde gresisem si pentru care dadusem erata! =)))

    Frate, da’ tu chiar esti candid =)))

    candid nu e un cuvant care sa ma poata caracteriza. Mesajul de erata era in lista mea cu mult inaintea celui incriminat!

  • Megan
    Posted at 20:09h, 31 ianuarie

    Stii ce e interesant? Publici mesajele unora care te injura de te trec Dunarea si nu publici un mesaj unde nu esti absolut deloc injurat.

    Poate pentru ca mesajul la care fac referire iti pune oglinda in fata prin faptul ca-ti spune niste adevaruri si nu-ti serveste in demersul de a te victimiza si de a bazai ”uite ce face x si y, sunt asa si pe dincolo”?

    Jalnic, Serbane, jalnic… numai barbat nu te poti numi.

    Mesajul respectiv vorbeste despre o replica dura dar binemeritata in contextul respectiv. Domnul ciutacu si-a dorit ca insinuarea scarboasa pe care a facut-o la adresa mea, sa ii poata aduce dreptate, in ideea in care am o „obsesie cu el”. Numai un om bolnav poate gandi asa, si numai o persoana dezechilibrata nu poate vedea ca aceea a fost o replica pe masura josniciei cu care prietenul ciutac m-a atacat. Scurt pe doi!

  • ANCA
    Posted at 20:17h, 31 ianuarie

    Acest mesaj nu ti-e adresat tie, Serban, ci acelor domni/doamne care se tot iau de citez „gafa cu Teo”. Ce gafa fratilor, ca ma scoateti din sarite? Omul a comentat pe marginea unui rezultat de sondaje. E vinovat Serban ca Teo a inceput bine si a finalizat exagerat de prost (ma refer la calitatea emisiunilor moderate de ea) Pai Serban a invitat in emisiunea ei, zecile de manelisti? Si daca Teo era asa de buna, dupa ce a disparut de la Prima de ce n-au sarit cu ofertele celelalte televiziuni?! Poate imi raspunde cineva….
    Apoi faza (iar citez) „citesti textele colegului” iar nu inteleg care-i treaba. A spus el vreodata ca sunt textele scrise de el? Mereu (atat la radio cat si tv.) anunta ca sunt textele lui Mishu. Afirm asta, pentru ca le urmaresc emisiunile. Bravo lor, doi oameni capabili care se completeaza si se respecta. Deci, unde-i buba?
    V-ati mai luat si de cronica, cica”rade de colegi”. Dar ce dracu cauta niste analfabeti pe sticla, si se mai dau si vedete? Avem copii care saracii se uita si ei la tv, ce sa vada, oameni care nu stiu nici macar limba romana, nu mai vb. de istorie, geografie.. ca e prea mult pentru singurul lor neuron plecat si ala in vacanta….Haideti sa renuntam la obiceiul romanesc de a face tot posibilu’ „sa moara si capra vecinului” Cand vedeti niste oamnei destepti mandriti-va cu ei si luati-i ca exemplu, nu incercati sa le dati in cap!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Florin Anghel
    Posted at 20:50h, 31 ianuarie

    Vaaaaaai serbaneeeeeee ce ne faaaci. 🙁 Vineri dimineata adica pe 29 ianuarie am ascultat cronica la kiss pana inainte de melodia lui stefan banice jr (rodica). Si nasul din tine la ziua ta norocoasa a ales luna lui aprilie. Adica luna in care e nascut subsemnatul. Iar la zi in prima incercare ai ales ziua de 15, adica tot ziua in care e nascut subsemnatul. Vaaai de capul meu, nu imi vine a crede.

    whatever keep goin’ you doin’ a very good job there.

    Florin

    P.S. Si uite asa am pierdut 5000 de euro. CINE O MAI LASA HANDS FREE JOS DIN URECHI PANA NU PRIMESTE BINECUVANTAREA DE FINAL DE LA VOI.

  • alexa
    Posted at 22:49h, 31 ianuarie

    Am inteles ca ati avut frustrari legate de salariul lui Teo Trandafir. Eu cred ca Teo si-a negociat salariul si Prima TV a fost de acord cu indiferent ce suma. Apoi, ca emisiunea a avut sau nu succes, nu vad care e problema. Banii nu erau furati din vistieria dv personala.
    Apoi, observ ca ati sarit la beregata tuturor celor din Antena care i-au luat apararea lui Teo. Eu zic asa: daca nu va plac Ciutacu, Badea si Ionescu nu va mai uitati la ei. Dati pe Discovery Chanel sau pe CNN.
    Apoi, nici Ciutacu, nici Badea nu v-au spus vreodata ca aveti figura insipida. S-au legat de spusele dv, nu de fizionomii. Ceea ce este mai etic, cred eu.

    intre ce fac antenele si „etic” e o distanta atat de mare, ca nici universul nu incape. Nu m-a interesat ce a facut Teo cu banii nici de ce i-a luat. Sustin ca a fost o prostie din partea primatv sa renunte la unii ca Razvan si Dani sau Maruta pentru a arunca banii pe fereastra. O sa repet asta pana o sa inteleaga toti lobotomizatii fara creier care n-au citit ce am scris eu ci iau drept bune explicatiile de rahat ale unora si ale altora!

  • Hmmmmm
    Posted at 23:59h, 31 ianuarie

    Doru
    „sunt pentru libertatea presei, insa as vrea sa vad antenele falimentare. eventul inchise de cna, basescu sau oricine are chef sa salveze moral” aceasta natie.
    Serban Huidu
    „am exact aceeasi opinie ca si tine!”

    Mda… iarasi nu se leaga: Serbane, deci sa inteleg ca Basescu si CNA sunt morali? Sau nu te deranjeaza ca niste imorali sa inchida alti imorali?

    nu asta era ideea principala ci faptul ca antenele reprezinta un rau moral pentru Romania. de ce se inchid habar nu am dar as vrea sa se intample. Buna fraza cu imoralii&imoralii.

  • GAINUSA
    Posted at 00:09h, 01 februarie

    DE CE NU AI DAT NUMAI IN CONDUCEREA PRIMA SI AI DAT SI IN TEO? SI CE AI DE CASTIGAT DUPA ASTA?

  • Hmmmmm
    Posted at 00:15h, 01 februarie

    Vad ca repeti intr-una chestia cu Maruta si cei doi de la Antena 1. Sunt ferm convins ca Maruta si cei doi n-ar fi avut nici o sansa la Prima. Tu si Gainusa ati avut o sansa pentru ca aveti personalitate si chiar stiti ce trebuie sa faceti, pe cand Maruta si cei doi nu o au… Toata chestia este, ca in respectivii s-a pompat la greu cu banul… Si mai e ceva: Pro TV-ul si Antenele au luat fata, au prins acel start, pentru ca… au avut de unde au avut, banii… deja conteaza mai putin… Deci, aici le dau dreptate celor de la conducerea postului Prima… ar fi multe de explicat, dar sunt convins ca ai inteles exact ce am vrut sa spun! Toate cele bune! 🙂

  • Hmmmmm
    Posted at 00:22h, 01 februarie

    Apropo de „aprobarea divina”: AC&DC (nu m-am priceput sa pun traznetul in locul & , intr-adevar in zilele din urma Diavolul va putea sa coboare foc din cer, ceea ce nu a putut sa faca pe vremea lui Ilie) este chiar… Anti Christos … cred ca stiai asta! 😉

    asta e cea mai mare prostie existenta ac/dc inseamna curent continuu curent alternativ.

  • alexa
    Posted at 00:35h, 01 februarie

    „Lobotomizatii fara creier” nu inteleg de ce frustrarile dv legate de politica postului Prima TV, care va plateste prestatia, nu sunt adresate cui trebuie: POSTULUI PRIMA TV!!!
    Ce vina are Teo Trandafir ca a fost platita pentru ceea ce a facut?
    Domnule Huidu, daca angajatorul dv va calca pe nervi, dati-va demisia. Nici Teo, nici Ciutacu, nici Maruta nu sunt vinovati.
    Daca aveti o problema legata de politica postului unde prestati, adresati-va conducerii! Nu e LOGIC??

  • Gineta
    Posted at 01:21h, 01 februarie

    Dedicatia muzicala e perfecta! Nu numai pentru Balos,ci si pentru colegi:gadea,badea,stan,tudor,paranoica dana grecu,etc. Refrenul….”da-da…de ziua ta”….se fredoneaza la antene zilnic.Ziua lor e…ZILNIC!

  • Dila
    Posted at 02:11h, 01 februarie

    tu consideri ca asta este un raspuns de om inteligent, superior celor care il injura? 🙂

  • Ventura
    Posted at 03:46h, 01 februarie

    Huidule… mult curaj si tarie de-acum incolo cu terminatii; pana acum ai demonstrat ca le ai din plin. Sper ca urecheala trasa alora sa trezeasca si mamaligile ‘decente si cu bun-simt’ (de fapt apatice si mult prea ignorante) care rabda si se lasa scuipati zi de zi de acesti ciumati ai mass-mediei romanesti.

  • Ventura,
    Posted at 03:58h, 01 februarie

    inca ceva: faptul ca s-a aliat si oligofrena de Zavoranu cu ei transforma acest scandal intr-un circ grotesc si totodata nostim. Ar trebui sa postezi niste colaje de pe youtube cu sutele de momente PENIBILE in care-i gasesti pe toti membrii clanului proaspat format. Sa arati ceea ce sunt de fapt: niste abrutizati. 🙁 Imi aduc aminte ce frumos si simplu a ripostat Donald Trump la spuma si la balele lui Rosie O’Donnell: „N_ai alta sansa cu oameni de tipul asta. Uitati-va la privirea ei, chiar n-aveti nici o sansa cu vorba buna; trebuie sa o loviti ca pe un buhai intre coarne. Doar atunci sunt sanse sa cada.”

  • EOL
    Posted at 09:07h, 01 februarie

    I-auzi ce greu o duce si don Michelle asta, „la el la Cheia” adica la viloaca sau cabanoaca, pe banii babachii ( adica ai prostilor care va fac rating).Bravos natiune, halal sa-ti fie !

    primatv si kissfm este un serviciu GRATUIT. pensiunea lui misu a fost facuta cu fonduri Sapard. Deci bani de la nemti, suedezi etc

  • nelly
    Posted at 10:32h, 01 februarie

    I LOVE YOUUUU HUIDU!!!!!

  • ivanka
    Posted at 11:47h, 01 februarie

    okay serban, am inteles.is naspa aia de la antene.toti.dar ce legatura are asta cu ce au zis ei despre tine?ei au vorbit despre cum ai venit tu in fata si ai spus ca teo a primit nu stiu cati bani, ajungand la concluzia ca tu de fapt esti frustat ca ai mai putini bani ca Misu.nu despre trecutul tau, „mocher”.

  • Oana
    Posted at 11:52h, 01 februarie

    Ce sa le faci mey Huidule sunt niste cacati vorbitor… Da-i in sange pe toti ca oricum esti prea tare….si coieficientul lor de inteligenta este prea scazut al lor….ca sa vada cat de penibili sunt….Esti foarte tare si ai grija de tine….si pentru ei am un mesaj”Sa o aveti tare” pupici voinici

  • Andrei
    Posted at 12:17h, 01 februarie

    Sut si goool! O merita antenistii cu varf si indesat!

  • Catalin
    Posted at 13:30h, 01 februarie

    Serban, am si eu o rugaminte…pe site-ul kiss nu am gasit unde sa intreb. Ati dat voi o melodie misto, care era mai mult instrumentala (cu bass) si uneori spunea o voce de femeie (sau de barbat modificata) ceva de genul: „ni ni niiii..” Sper ca ai inteles. Caut melodia de vreo 2 luni si poate o stii tu.
    Multumesc mult.

    Mossano-indianotech

  • fabiana
    Posted at 13:35h, 01 februarie

    draga serban, nu sunt intru totul de acord cu scormonirile astea in treaba mare de acu nu stiu cati ani, insa daca tot te-ai apucat nu te opri la juma de drum. daca tu simti ca sunt lucruri pe care trebuie sa le spui, atunci spune-le.
    eu una voi continua sa ma uit la cronica si sa te citesc.
    fii tare!

  • Adi
    Posted at 13:36h, 01 februarie

    Mai Serbanica, nu te mai agita ptr toti fraierii si lingaii. Te stresezi degeaba si ai niste copii de crescut. Stii cum e proverbul „Nu te amesteca in laturi ca te mananca porcii”.Chiar nu se merita sa-ti mananci nervii ptr niste scursuri. Am avut si eu astfel de probleme si am constatat(dupa mult stres si nervi tocati, din pacate)ca fiind indiferent am mult mai mult de castigat. Va astept cu Cronica si la TV. Bafta!

  • EOL
    Posted at 14:52h, 01 februarie

    Adica, voi nu aveti nevoie de audienta, indiferent daca prostii se uita sau nu la voi, daca va asculta sau nu , nu conteaza, ca voi suteti „gratisi”!Si nici frumoasa emisiune nu se inchide daca ramâne fara telespectatori si nici voi nu puteti ramâne pe „liber”, ca de , voi sunteti eterni si intangibili.
    Curat, murdar coane Fanica!
    Cât despre fondurile Sapard, sa nu-mi spui ca daca nu esti „om al zilei”, dai un click si iti cad fondurile Sapard in cap.Ce „pile” trebuie sa ai ca sa atragi asemenea fonduri!
    Precizez ca nu am nimic cu Misu, imi e simpatic si il apreciez din mai multe puncte de vedere.
    Nu fac parte din „corul antic”al niciunui post iar cei „nominalizati” de tine nu-mi sunt nici pe departe simpatici dar ai intrecut orice limita denigrându-i, in maniera ta personala, fara sa te gândesti ca asta poate avea un efect contrar asteptarilor.
    Asa ca…lupta-te Huidule, si dai si lupta !

  • Attila
    Posted at 16:25h, 01 februarie

    Bravo Serbane! Tine tot asa, era timpul ca cineva credibil sa ridice vocea asupra trustului varanului….este intolerabil cu ce emisiuni de cea mai joasa calitate ne intoxica tineretul antenele, toti handicapati, smenari, manelisti, bingoisti, ciudati sunt invitati la emisiuni gen acces direct.

    noi din secuime suntem cu tine!!

    Tonomatelor mars!
    Despre Mircea Badea ce sa mai vorbim… un om penibil, acest Chackie Chan de ferentari

  • filip
    Posted at 17:54h, 01 februarie

    N-ai cu cine ba ! Niste tarani ! Bafta

  • alina
    Posted at 18:53h, 01 februarie

    nasol ca ai intrat si tu intr-un scandal de cacat si ca ai ajuns si pe la acces direct mai bine te tineai departe cred ca cei de care s-a facut misto la cronica carcotasilor nici nu sperau asa ceva ..

  • Adi T
    Posted at 19:26h, 01 februarie

    a facut si ciutacu ceva scoala… cam un an in doi ani. dar trebe sa-l intelegi, a avut o deceptie. la fel ca si prietenul lui cu nume de floare. – varianta corectata 🙂

  • Bogdan90
    Posted at 20:13h, 01 februarie

    Cand reincepeti emisiunea?

    pe 17 februarie!

  • Laura
    Posted at 21:37h, 01 februarie

    Nu inteleg de ce le raspunzi la toti desteptii astia care au impresia ca stiu adevarul absolut si incearca sa te faca sa cedezi,desi n-am inteles la ce.Unii dintre ei este clar ca nici macar nu ii duce capul sa inteleaga ceva,s-au apucat sa scrie doar ca sa te jigneasca si sa vada daca le raspunzi.Un fel de teribilism tampit ,desi teribilism nu e chiar cuvantul potrivit.Stiu ca tu vrei sa fi deschis si incerci sa combati ceva prost inteles,dar unora din ei nici nu merita sa le publici mesajele.Pentru ce sa-ti incarci locul asta unde vroiai sa dezvolti o multime de idei si sa dezbati o multime de teme cu niste mizerii de genul asta .
    Si ca sa-ti aduc aminte ceva ce chiar tu ai scris la inceputuri :”Va astept cu comentarii, critici, scandaluri, si promit sa fiu un moderator “deschis”, adica imi plac injuraturile, dar sa fie cu argument! Cat despre continut, el se vrea a fi emanat din nevoile si problemele generatiei din care fac parte, da’ nu exclud pe nimeni dintre cei interesati! Hai ca-s curios si io cum merge!”
    Deci scoate-i p-aia fara argument si nu uita de continut 🙂
    Nu merita sa incerci sa convingi niste oameni carora creierul nu le permite mai mult .Vorba aceea:” n-ai cu cine…”

  • Fiorello
    Posted at 22:20h, 01 februarie

    Serbane vreau si eu sa lucrez odata la o emisie sa vad cum se face o emisiune de tote prostiile din TV te rog se poate sunt un fan infocat Cronica Carcotasiilor! Msssss mult!

  • dana
    Posted at 01:04h, 02 februarie

    multi sunt slabi, altii sunt puternici,unii sunt perseverenti…
    ce nu stiu multi? ca oamenii puternici sau perseverenti… sunt mai puternici cu fiecare lovitura pe care o primesc de la cei slabi, pesimisti…
    tratandu-i cu ignoranta ai putea spune ca iti e mila de ei, dar un om puternic nu poate simtiti asta. un om puternic este milostiv iar ceea ce face el, este sa indrume ratacitul pe calea lui…

  • q33ny
    Posted at 01:45h, 02 februarie

    Apropo … poate lasi injuraturile de pe blogg si te ocupi si de emisiune .. poate reusim si noi sa schitam un zambet la vizionarea ei … in rest bebeluselor … dans !!!

  • gabriel
    Posted at 02:20h, 02 februarie

    salut huidule
    am plecat din tara romaneasca de 5 ani si ceva. am vrut sa scap de vulgaritatea vehiculata si etalata de toti nemernicii si veneticii, am refuzat sa imi las copilul sa creasca intre blocuri insalubre, intre tiganusi cu muci la nas si boxe scoase pe geamul de la balcon, din care rasuna salam, guta, sau minunatu`. te-am admirat la vremea aceea si inca te admir, (va vad pe net si imi aduc aminte de tara mea si de apucaturile alor mei) pentru pozitia ta si a lui mishu de a le arata romanilor raul care se naste din incultura (manele, antenele, coruptia din politica romaneasca, tiganii care nu muncesc, dar fura si colac peste pupaza, s-au lasat pina si de cintat muzica lautateasca), azi am fost consternat ascultind „dedicatia„ pentru ciutacu. te rog daca inca mai crezi in bunul simt, daca inca mai crezi in valorile care te-au facut ceea ce red eu ca esti, nu te mai cobori la nivelul parazitilor, nici macar pentru un scirnav ca si ciutacu sau madalin ionescu si toata trupa lor de lingai.
    sunt sigur ca poti sa-l faci sa sufere folosind un limbaj mai omenesc, decit sa-l injuri folosind parazitii si sa te cobori in felul asta la nivelul celor care pot cinta asa o melodie in public.
    in rest va urez un an nou fericit la toata echipa de circotasi, dumnezeu sa-l odihneasca pe toni si apucati-va o data de emisiunea aia pe anul asta ca ma plictisesc de mor fara glumele voastre acide.

  • Rodica Sahian
    Posted at 04:21h, 02 februarie

    Buna Serbane ! Esti un baiat destept si cu mult umor,la fel si ceilalti Carcotasi.Continuati in aceeasi maniera si nu dati atentie clevetitorilor si invidiosilor.Atita ii duce mintea !
    Sanatate,putere de munca si numai bine tie,familiei tale precum si intregului „clan”al carcotasilor.Abia astept sa va revad pe internet.(Eu locuiesc in State si pot sa va urmaresc emisiunea doar Duminica,online)Dumnezeu sa va ajute si sa va apere de rele!

  • sergiu
    Posted at 08:53h, 02 februarie

    fir-ar mama voastra cand veniti pe primatv
    baaaa va atac cu raza gri=verzuie cu nuante de bleo
    daca nu veniti

    serban ,bazaconia aia schemoasa de la voiculescu tv
    te-a facut ginerica
    a facut misto de tine
    de ce nu vien sa te bata
    frate eu cred ca-i tremura coaiele si doar vorbeste

    multa fericire la tot batalionu’carcotesc

  • Ioan Valentin
    Posted at 09:16h, 02 februarie

    …..:))……mishto…dar ee… :))….ciudat cum ati scris..sh asta..sh madalin ionescu e un PROST:D …n’am ce zice…:)…..:|…Domnu „madalin Ionescu”…;)

  • radu voinea
    Posted at 10:13h, 02 februarie

    pe scurt lucrurile stau cam asa:

    sunt bufoni si bufoni
    freelanceri ca huidu sau denigratori
    ciutacu, gadea, badea, stan-laptop
    rahati visand la eleganta unui mop
    (nota autorului: versul anterior se refera doar la denigratori)
    si poate tocmai de aceea
    la mijloc cand apare ea, FEMEIA,
    se-ncing strangandu-se in usa
    uitand sa ia exemplu de la gainusa.

    CRED CA SCENA ESTE CLARA ACUM.

  • Megan
    Posted at 10:45h, 02 februarie

    Serban, cred ca ar fi cel mai intelept sa inchizi comentariile la toate articolele care au de-a face cu scandalul si sa scrii SI despre altceva, daca se poate.
    Gata, ti-ai avut minutul de glorie absoluta, te-ai acoperit de penibil cat pentru 3 generatii, dar ajunge. Risti sa devii plictisitor, ceea ce e mai rau decat penibil.

  • Ita
    Posted at 11:12h, 02 februarie

    Scriu doar ca m-a enervat un post…nu mai stiu care exact dar vorbea cineva de libertatea presei…care libertate frate atunci cand schimbi pe toate cele 3 antene crainicii de acolo trancanesc pe acelasi subiect continuu, nu mai zic ca emisiunele pana si alea de stiri au devenit obositoare…pe badea il cred ca de la atata monolog s-a cam dus cu pluta…au devenit mai interesante stirile de la ora 5 de la protv. Duminica mi-am facut ordine in grila de programe tv…super tare ala cu travel & living…antenele le-am sters

  • carmen
    Posted at 12:27h, 02 februarie

    in afara subiectului, ai vazut avatar Serban?????

  • Laurentiu Ghita
    Posted at 13:02h, 02 februarie

    Serbane,succes in a le tine piept mancatorilor de (beep) de la Antene! Ai tot sprijunul tuturor celor nespalati pe creier din tara asta.
    Vreau sa-ti trimit o carte si nu stiu pe ce adresa.
    Ti-am dat un mail la [email protected], dar nu am primit nic un raspuns.

  • lizuca
    Posted at 14:39h, 02 februarie

    ce faci cu bebelusa Delia? V-a facut cronica si pe voi de ras.MI-E SCARBA SA MA MAI UIT LA VOI CAND O VAD DANSAND!

    esti cel putin fraier. intre dou oameni nu te poti baga. Delia nu e gravida si nici nu a furat barbatul cuiva. Erau despartiti , nedivortati dar despartiti. Ma rog e treaba lor!

  • Cosmin
    Posted at 15:34h, 02 februarie

    Serbane esti slab, slabutz rau de tot… condoleantele mele!

    greu de crezut la 90 de kile!

  • Alice
    Posted at 18:38h, 02 februarie

    Ciao, moralistule!!!
    Daca pe vechea „bebelusa” ati concediat-o pentru ca a facut dragoste ( nu conteaza in ce mod) cu iubitul propriu si personal – ma intreb acum ce-o sa faceti? O concediati pentru ca s-a combinat cu Dragos Buliga?…. Hai, ca doar voi sunteti mai catolici decat papa!
    Hai sa vorbim espre ipocrizie, vrei???

    nu a concediat nimeni nici o bebelusa. Am insistat sa vina la treaba. Nu a vrut. E problema ei!

  • Ana
    Posted at 19:45h, 02 februarie

    Good point, Serbane!
    Subscriu la dedicatie pt antenisti si sa nu le uitam pe cele portugheze ca si alea-s bune.

    Reveniti odata pe prima ca s-a pus praful pe tv si caut motiv sa il sterg. :d

  • Punctul G
    Posted at 21:31h, 02 februarie

    I: Ce emite cele mai multe noxe?
    R: Un rahat imputit ca Abcess Direct!

  • Onebuna
    Posted at 23:16h, 02 februarie

    Mda, emisiunile din ziua de azi au ajuns din ce in ce mai penibile si triste, cat mai multa prostie daca se poate, si avem pretentia de a ne considera un popor inteligent, de unde ?

  • Hmmmmm
    Posted at 23:25h, 02 februarie

    Serban
    „asta e cea mai mare prostie existenta ac/dc inseamna curent continuu curent alternativ.”
    E clar… atat ai putut tu sa vezi… dar ai putea sa cauti sa asculti mai cu atentie ce canta respectivii… ai auzit de mesaje subliminale? Las ca la astia, nici nu e cazul sa fie prea subliminali… Sa fi sanatos… 🙂

  • complet dezinteresat
    Posted at 00:59h, 03 februarie

    A ajuns sa imi fie mila de serban huidu…imi pare rau pentru el. Parea a fi un baiat civilizat. Scriu asta pentru ca mi se pare foarte trist modul agresiv in care alege sa raspunda nu numai colegilor de breasla cu care se tot balacareste, ci si celor care ii scriu pe blog. In orice caz sper sa „ne arati tu noua” ca ai avut dreptate pentru ca in momentul asta nu arati deloc onorabil si nici martirizarea ta nu se intrevede in viitorul apropiat sau mai putin apropiat. Iti urez din nou o zi lipsita de frustrari tie si cititorilor tai si sper sa iti revii cat mai repede la un limbaj si o atitudine cat de cat civilizate.
    P.S. 1) Agramat= „Persoana care face greseli elementare de limba, ignorant, incult.” Incult si ignorant este clar ca nu esti dar demonstrezi alte carente poate chiar mai grave prin vocabularul utilizat.
    2) Agramat= „care contine greseli elementare de gramatica si ortografie.” Este cale lunga ai dreptate…virgula este o componenta de aprofundare si in nici un caz elementara.

    *bibliografie
    http://dexonline.ro/search.php?cuv=agramat

  • Smarandescu A.
    Posted at 07:36h, 03 februarie

    nu ii mai pune la suflet…exista o vorba adevarata „dak eshti vorbit,inseamna k eshti invidiat,inseamna k exishti;)” bucura`te k nu traieshti in anonimat shi nu ai devenit cunoscut cu ajutorul vreunui scnadal penibil shi ieftin,asha cum tot mai multe maimutze kuta s iasa din anonimat! mult succes in continuare:)

  • Cris
    Posted at 09:00h, 03 februarie

    Din fericire, flegma de prost nu raneste. Balele unor Ciutacu sau Badea sunt infoensive, pentru ca nu le raman multe pe atac, dupa ce pupa funduri intr-una.

  • Bogdan
    Posted at 13:57h, 03 februarie

    Cainii latra, Huidu trece… Important e ca esti eficient in ceea ce faci, fapt demonstrat de longevitatea si consecventa pe care o ai in media. Succes!

  • adrian canada
    Posted at 15:08h, 03 februarie

    1. cel mai tare ma oftic Huidule cand ma trezesc dimineata si nu am ce asculta(emisiunile voastre inregistrate de la radio….puneti-le frate mai repede pe site).
    2. uneori mai vad antena 3 pe net… e un fel de comedy channel
    3. scandalul cu teo… doar o precizare facuta de mine (un necunoscator in ale afacerii cu prima tv), imi aduc aminte de cand era teo la antena1 …ce mai injura protv-ul si ea si mircea, apoi pac teo a fugit la pro … ce mai injura antena mama mama … faza e ca sa tot lingi asa unde ai scuipat…

    O primavara frumoasa la toti

  • dana
    Posted at 15:15h, 03 februarie

    dragilor daca nu ati participat fizic la discutiile dintre bebelusa si huidu nu mai judecati. asta se numeste barfa. emiteti judecati cand stiti toate datele problemei. in rest, sa ne scriem despre bine.

  • Lorin
    Posted at 15:30h, 03 februarie

    Citind comentariile observ cu tristete ca am uitat sa fim originali, am uitat sa avem si noi propriile valori, sa decidem noi ce sa facem sau ce sa nu facem, cred ca spuneai ceva asemenator cu postul in care spuneai ca am uitat sa ne bucuram de viata si sa apreciem ceea ce avem.Pur si simplu nu inteleg cine ma obliga sa ma uit la Cronica daca „nu mai este ceea ce a fost” am telecomanda in mana si dau mai departe, daca totusi am ceva de spus atunci sa spun intr-un scop constructiv si punctual oferind solutii si argumentand ce anume este acel „ceea ce a fost”, iar atunci cand spun ceva sa nu fie doar asa ca sa ma aflu in treaba sau din dorinta de a fi gica-contra (toti sustin ca trebuie sa evoluam, dar nimanui nu ii place atunci cand ceva se schimba).

    Si acuma sa revin la capitolul cu originalitatea, parca nu mai avem personalitate, ne alegem un Badea, Ciutacu, Nikita, Bendeac…… si ne dorim sa fim ca ei, iar daca la un moment dat acesta/aceasta face ceva ce nu ne convine incepem sa ii reprosam tot felul de chestii de parca el e obligat sa reactioneze si sa faca asa cum imi doresc eu si chiar simt nevoia sa il trag la raspundere de ce a facut asa ceva.Eu nu zic ca nu e bine sa apreciem pe cineva pentru ceva ce face sau nu face, dar asta nu imi da mie dreptul sa il trag la raspundere de parca trebuie sa imi dea el mie socoteala pentru ceea ce a facut.Iar ceea ce este si mai distractiv, daca la un moment dat cineva imi ataca „modelul”, parca innebunesc si simt nevoia sa il apar si eu si sa particip activ la „razboi”, improscand in stanga si in dreapta cu noroi (poate poate ii intru in gratii si ma mangaie pe cap dandu-mi bombonica si spunandu-mi: foarte bine, foarte bine), iar atunci cand un scandal este in toi parca imi creste inima in mine si devine interesant (vezi raiting-urile Acces di(n)rect, Capatos… si multe altele care doar asta promoveaza), daca din „pacate” insa nu exista nici un scandal atunci hai sa interpretez cum imi convine mie o anume postare de pe blog ca sa fac generez „scandal”, ca doar trebuie sa manance si ei o paine pe spatele fraierilor care se uita la ei si chiar sa spun ca cel care a postat de fapt a vrut scandal ca sa se promoveze…………:)) bah, ne lasi, daca eu nu incepeam „scandalul” prin interpretarea mea de doi bani a celor scrise pe blog atunci kanci promovare, trebuie sa fiu tampit ca sa cred si sa le mai si dau apa la moara afirmand cat de buni sunt ei de fapt dar nimeni nu observa, poate din pacate este normal sa fie asa fiindca cei 10% care ii dezaproba sunt chiar nimeni comparativ cu cei care li se inchina si care au uitat ca mai au si ei creier sa si gandeasca in timp ce le asculta debitatiile de doi parai.

    N-ai cu cine dom’le, n-ai cu cine…….

    Lorin

  • anna maria
    Posted at 16:44h, 03 februarie

    iti irosesti prea mult timp raspunzand unor comentarii cel putin stupide!Nici nu ar trebui sa le postezi ! Nu ajuta nimanui pt ca oricum stim cat de multi idioti sunt in jur…si, personal, cand intru pe acest blog as prefera sa citesc comentarii care transmit si un mesaj, nu vorbe goale sau injurii gratuite.

  • Alina
    Posted at 20:23h, 03 februarie

    Dragilor,
    Haideti inapoi pe sticla!
    Sebane, Misule, va salut cu mare stima, domnilor!

  • alex
    Posted at 22:45h, 03 februarie

    corect! nimeni nu mai are curajul sa le raspunda pt ca sunt o haita destul de mare si agresiva.

  • Shredder
    Posted at 23:14h, 03 februarie

    Multi ratati comenteaza aiurea… se vede ca badea,ciutacu si medelin au multi fani din aceeasi specie care trebuie exterminata, asa reducem prostiile din televiziune si emisiile de CO2, poate scapam de incalzirea globala.

  • ank
    Posted at 07:50h, 04 februarie

    buna serban
    am cautat pe net emisiunea de la acces direct in care se discuta despre tine….amgasit ceva dar se discuta foarte putin…poti sa imi spui si mie te rog frumos data…vreau sa vad cat de penibili sunt
    inca o intrebare pt cei care te critica si tin cu ‘minunata’ teo….daca nu e adevarat ceea ce zice serban de ce teo nu publica contractul? a zis ca serban poate nu are contractul si chiar daca l-ar avea este ilegal sa il publice si l-ar da in judecata daca l-ar publica…..daca e corecta sa il publice ea sau sa il lase pe serban sail publice….de ce nu il lasa? te rog mult spune-mi si mie data cand s-a vorbit despre asta pe la acces direct sau lasa-mi link-ul

  • Cory
    Posted at 10:02h, 04 februarie

    Draga Serban,

    Ai mare dreptate in legatura cu articolul…
    Dar vreau sa-ti spun altceva si nu am gasit un loc mai potrivit unde sa-l spun.
    Am doar 11 ani si stau in Botosani. Desi la varsta mea multi copii sunt preocupati cu altceva, eu ma consider constienta de starea deplorabila in care se afla Romania. Urmaresc de mult timp Cronica Carcotasilor si imi place la nebunie. Sunteti cei mai tari, tineti-o tot asa!
    Televiziunile devin din ce in ce mai scarboase. Nu prea am obiceiul sa ma uit la TV, doar pe Discovery si Animal Planet si la Prima unde va vad pe voi.
    Acum, cand situatia se agraveaza, politicienii se duc in Thailanda si alte chestii…eu va scriu acest mesaj!:D

    Sper sa-mi citesti comentariul,
    Corina.

  • Cory
    Posted at 10:04h, 04 februarie

    Shredder, ai mare dreptate si pot spune ca iti admir comentariul.

  • Boghy
    Posted at 11:19h, 04 februarie

    Serbane, e pacat de atata energie irosita si de timpul pierdut ca sa te certi cu idiotii aia de antenisti. Nu faci decat sa le dai apa la moara si satisfactie. Stiu ca e greu, dar cel mai bine ar fi sa-i ignori. Si sa incepi sa-i ironizezi puternic in emisiunile tale, asa cum faci cu politicienii si alte specimene. De abia atunci vor turba de furie si poate crapa ceva in ei. In plus organizeaza un „brain storming”, pe toate canalale de comunicare de care dispui, pe tema „cum putem scapa de loazele de la antene”. Poate vine cineva cu vreo idee si se formeaza un curent care sa duca la scaderea audientei lor.

  • irinica
    Posted at 13:22h, 04 februarie

    Buna , Serbane!
    Nu pot sa spun de care imi pare mai rau: de tine sau de gasca Antenelor.Ideea este ca parezi niste atacuri evidente si o faci in stilul tau cu care ne-ai obisnuit la Cronicuta.Asta esti tu! Cine te place bine cine nu – la fel.O singura chestie nu mi-a placut la tine.Faza care i-ai facut-o lui Misu cu Smarandescu(garda lui Jiji).Te-ai gandit vreodata cum s-a simtit cand mii de telespectatori si colegii l-au vazut atat de speriat ca nu mai avea mult si facea pe el? Toate se intorc in viata.Iti doresc viata lunga si sa ne mai incanti cu ceea ce faci tu cel mai bine.Nu o mai pune pe Delia sa danseze.Orice femeie casatorita uraste o spargatoare de casnicii si,din pacate, tu esti o victima colaterala.
    Tare mult as vrea sa nu-mi stergi comment-ul.

  • Dan
    Posted at 14:34h, 04 februarie

    ” Sunt si olandezi printre ei. Crede-ma e unul cu care am lucrat. Daca nemtii nostri ar intra la antena le-as cere sa ma lase pe mine sa-i dau afara pe cretini. Paradoxal nu l-as da afara pe badea. I-as da doar libertatea de exprimare pe care nu o are azi. ” Credeam ca presupusa ta „agramatie” e un mit inventat de de lingaii de la antene. Dar azi am intrat pe blogul tau si vad ca e reala…

    eu sunt unul singur si voi mii. E foarte greu sa raspunzi tuturor rapid si sa mai faci si corecturi. Cine intelege asta bine, cine nu cauta in continuare nod in papura!

  • Lucian
    Posted at 14:45h, 04 februarie

    Bravo, domnu’ Huidu, la un singur lucru te pricepi și te pricepi bine, sa arunci cu căcat în alți. Poate asa te mai baga și pe tine cineva în seamă.

    Tine-o tot asa, ști bancul ala, dacă te bagi în rahat măcar băga-te de tot!

  • FLORY,BUCURESTI
    Posted at 15:02h, 04 februarie

    SALUTARE NEICA!Poate ramai surprins dar eu te cunosc de mai bine de 10 ani , sa zicem 12 ani mai precis din ’98(de la rsdio 21).Draga HUIDU ,(pote nu ma mai ti minte) eu,te-am cunoscut chiar si personal pe atunci in ‘1998,de aceea imi permit sa-ti dau un sfat(care nu trbuie neaparat sa ti cont de el): nu-ti mai pune toata lume-n cap,nu de alta dar este „grea” nu?Vezi? totul a inceput daca nu ma-nsel de la TEO. NU?Nu uita ca TEO este iubita inca de toata lume,chiar si eu ma numar printre acestia si nu merita ce i-ai facut tu.Din cate stiu eu,TEO a fost invitata si la „cronica carcotasilor” de la prima-tv.De ce Teo?De ce tocmai ea?Eu, stiu ca tu esti carcotasi ,dar las-o putin mai muale omule,stiu ca te-ai luat la un moment dat si de mine cand sunam la radio 21 la concursuri si mi-ai spus ca prea mult stica.E…acum poate iti aduci aminte de mine.Te pup.

  • Bravo!!!
    Posted at 16:30h, 04 februarie

    Dle Huidu, lucrez in mass media de peste 10 ani si urmaresc cu atentie tot ce se intampla. Ai mare dreptate in privinta bivolului de Ciutacu, cred ca nu exista ziarist mai libidinos ca asta. Am citit si ascultat ce e aici in acest post si pot spune ca m-am stricat de ras. Bv si imi place ca mai exista cineva in presa care face diferenta intre ciumpalaci/libidinosi ziristi si oameni normali.
    All the best – dle Huidu
    A. R.

  • sorina
    Posted at 18:50h, 04 februarie

    Ce tare esti mai Serbane,sa stii ai foarte multi fani,si ca te sustinem cu totii…….
    Si nu mai baga toti moldovenii in aceeasi oala pt ca nu toti sunt niste analfabetzi,ignoranti….etc
    Mult succes si nu uita ca esti un om de nota zece si ca fanii te apreciaza si te sustin orice ar fi

  • dana
    Posted at 19:14h, 04 februarie

    NU TREBUIE PUBLICAT

    ii spuneam sotului meu despre ultima flegma a antenistilor si stii ce a spus: „citacu are dreptate. vrea sa-l f..a huidu in gura”. am ras atunci, mai rad si acum,la viziunea sotului meu despre dorinta lui ciutacu.

    numai la figurat Dana, numai la figurat!

  • Huiducapatu
    Posted at 19:55h, 04 februarie

    Imgamfatu’ pacii, ai creierasul cam neted la cum gandesti. Ca sa nu mai vorbim de greselile de ortografie de pe blog.Om de 2 lei.Daca ma gandesc mai bine…om???

  • iulian ce se intimpla de lao vreme incoace
    Posted at 20:48h, 04 februarie

    de ce lasi pe blogl tau sa se scrie asemea mizeri pe el ca nu e gard
    merita din plin 1 pumn in gura astia

  • Hmmmmmm
    Posted at 23:43h, 04 februarie

    Dan:
    „Credeam ca presupusa ta “agramatie” e un mit inventat de de lingaii de la antene. Dar azi am intrat pe blogul tau si vad ca e reala…”
    @Dane, Dane… poate ca nu am intrat eu pe multe bloguri… dar nu am vazut pana acum pe nimeni sa raspunda la commenturi, asa cum o face Serban… si am in vedere chiar cantitativul… se vede ca-si respecta cititorii chiar daca unora le spune chestii mai aspre sau mai urate… asa ca las-o mai moale… daca ai ceva de spus, spune in ceea ce posteaza ca idee, daca nu… du-te pe acele bloguri, unde n-o sa vezi nici o greseala, dar nici ca te baga cineva in seama…
    @Serbane… respectul meu pentru asta… imi scot palaria in fata ta! 🙂

  • varu sandel
    Posted at 11:23h, 05 februarie

    eu unul simt lipsa emisiunii voastre.
    cat despre ciutacu si ai lui nu merita efortul sa ii bagi in seama

  • cineva
    Posted at 12:55h, 05 februarie

    emisiunile de la antene sunt de tot rahatu;prezentatorii sunt niste pupincuristi care ar face orice pentru audienta;
    si fratilor nu-l mai injurati pe huidu ca e foarte adevarat ce zice…..
    si app ce se intampla cu cronica carcotasilor ca nu v-am mai vazut de mult???

  • catman
    Posted at 14:05h, 05 februarie

    Calmeaza-te Serbane!
    Gasca de la Antena nu va avea viata dincolo de faliment. Stiu ce spun, vorbim prin septembrie!

  • cristi
    Posted at 19:19h, 05 februarie

    Ciutacu are vise erotice cu huidu. Nu ne mai mira pentru ca stie o tara ca antenistu este poponar notoriu. nu te supara Serbane ca si-a pus omu’ ochii pe tine. Vezi tu olandezii care ii sfatuiesc sunt mai libertini… Ca de erau belgieni era mare bai.

  • ionatan
    Posted at 16:14h, 06 februarie

    Serban nu-i mai lasa p totzi capriorii sa scrie nu vezi ka numa ” perle ” skot din ei …. in loc sa te aprecieze .. ei te critica …. orikum esti cel mai tare

  • Cory
    Posted at 17:48h, 06 februarie

    Serbane, ti-o zic direct: Nu-i baga in seama, nu-ti pune mintea cu ei. Sunt oameni adusi acolo pt. rating si..bani. Ca acum lumea se invarte numai in jurul money-ului………
    Si, in plus, nu stiu de ce, dar ei chiarau chestia numita rating…ce oameni! Chestiile astea ar trebui interzise prin lege. Dar, asta-i, „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

    Nici rating si nici bani nu fac. Sunt pusi acolo sa-l pupe-n popou pe Varan.

  • beberoz
    Posted at 19:18h, 06 februarie

    Antenele si IRealitatea cele mai expirate 🙂 Cea mai usoara cale de a scapa de „obsedatii” astia este sa nu mai raspunzi nici unui atac. Lasa-i sa asculte Parazitii 😛

  • Roland
    Posted at 21:32h, 06 februarie

    Mai bine iar face emisiune la Fernando de la Caransebes … :)) dekat infectzii astia

  • radu_dinamovistul
    Posted at 22:37h, 07 februarie

    da te pricepi la dedicatii :)) macar asta ar trebui sa rec si domnu’ :))

  • fery
    Posted at 21:39h, 08 februarie

    chiar mie scirba de cei mentionati si cind ciutacul a facut seminarul iti dai seama ce sfint iesea si pupai si mina dreapta ca acelui de la……….te iubesc de cind ai fost la deschiderea revistei readers digest,tu ai alte calitati ai simtit pe propria piele ce inseamna bucuria unor copii .le-ai schimbat situatile in bine voluntar si ma bucur nespus de mult doamnelor cu inima mare care sint din orasele p neamt..mihaela radulescu.. roman..andreea marin.. si ias..iulia vintur.voi meritati pretuirea noastra si nu indivizi nici de 2 bani.

  • Vlad
    Posted at 21:45h, 08 februarie

    eu o treabă nu înţeleg: chiar nu găsiţi altă temă de făcut băşcălie decât mircea balea? recunosc faptul că-mi provoacă indigestie persoana lui, da’ parcă aveam alte aşteptări de la o persoană ca huidu.
    apropos: trebuie să fii retardat ca să poţi lăsa comentarii aici sau doar întâmplarea face ca cei mai mulţi ciufuţi de-şi dau cu părerea puţin mai sus/jos să fie perfect retardaţi?

  • Iustina
    Posted at 10:09h, 09 februarie

    Salutari in primul rand tuturor insilor care au mai lasat comentarii si care vor mai lasa poate. Este extrem de greu sa vezi cum unii te pupa si te felicita, iar altii iti subestimeaza personalitatea ( si de-ar fi unicul lucru pe care l-ati face in fiecare zi…). Asadar, ce vreau sa spun ( scriu) este ca oamenii din televiziune sunt suprasolicitati, si observ reactiile diverse in prezenta scandalurilor. In urma a toate acestea ce rezulta? Pai… celule nervoase moarte , nopti de nesomn, dusmanie, neliniste…pana cand? Pana cand ce?…Ce-i drept invidia si orgoliul ating altitudini considerabile… Poate ca intr-o zi oamenii vor fi mai buni. ( De inteles ca nu vreau sa supar pe nimeni prin tot ce am scris [ sunt un copil si vad multe lucruri care in viitor vor fi privite cu lehamite de toata lumea] , de-mi va fi sters comentariul, voi intelege perfect ) Toate cele bune. 🙂

  • FLORIN, TARGOVISTE
    Posted at 09:02h, 10 februarie

    Serbanica, nu lua in seama WC-ul public numit „ANTENE”, pt ca toti de acolo fiind in kakat nu au altceva de mancat de la Varanul FELIX decat tot kakat.

    Insa felicitari pt demersul de a le da peste NAS. In rest, sunteti NR.1 si asta e cel mai important.

    Ar fii extraordinar sa dati Cronica Carcotasilor de pe KISS FM LIVE si pe PRIMA TV.

    Sau, Serbane, fa o selectie de oameni destoinici si fa-i moderatori, prezentatori concursuri de cultura generala sau chiar producatori de emisiuni la TV. MARITA sa vedem si altceva la TV!!! Va pup.

  • calin
    Posted at 23:05h, 10 februarie

    Serbane lupta in continuare! Nu suport sleahta asta de la antene: pitbulii lui voiculescu, ataca dupa cum dicteaza partidu! Verifica si tu , cum ai treaba cu voiculescu sau orice alt membru de partid cum echipa „power rangers” au treaba cu tine! tine-o tot asa !! In special in cel priveste pe mircea badea(catel de curte a antenelor)!

  • Calin
    Posted at 23:09h, 10 februarie

    he he nu stiu daca ai vazut-o asta da oricum foarte tare: http://www.youtube.com/watch?v=OgmnWhI6ALA&feature=related -pt ciutacu :)):))

  • Marius
    Posted at 19:48h, 12 februarie

    Acces din rect, emisiunea penibila in care hotii striga,,hotii !” , cea mai buna dedicatie muzicala pentru toata cohorta de la antene.

  • silviu gabriel
    Posted at 16:41h, 13 februarie

    Off, ce aiurea. Serios, e o situatie „naspa”. Mie imi place f. mult de Badea, probabil cel mai mult de el, dar nu-mi place ca voi doi va certati. 😐 Si se mai iau si restu balosilor de tine.

    DACA TU CU BADEA IN VREO 2-3 ANI ATI FI PRIETENI, AR FI 70% COTA DE PIATA LA ORICE EMISIUNE!

  • Andra
    Posted at 01:14h, 15 februarie

    Domnule Huidu, parerea mea este ca ai putea sa dai cate o dedicatie ca asta in fiecare dimineata. Dar ca sa nu mai ai probleme cu acea cutie de chibrite numita CNA sa numesti doar numele piesei si solistul(solistii) ca si asa cei care te ascult dimineata au posibilitatea sa asculte piesa si prin alte metode(unde CNA-ul nu are acces 😀 ). Bafta in continuare si sper ca in fiecare zii cand te trezesti iti aduci aminte ca sunt multi care au aceeasi parere ca si tine si te vor sprijinii pana ‘in panzele albe’ daca trebuie.

  • Andi
    Posted at 02:22h, 15 februarie

    Sincer, eu nu te inteleg. Zici ca vrei o tara mai buna pentru copii tai, sustii ca faci ceea ce faci pentru a fi mai bine pentru ei si toti ceilalti, dar pe langa toate acestea dorinta ta cea mare este de a elimina antenele de pe piata. Hmm. Oare viitorul dorit este acela in care doar acele posturi raman care sustin o anumita ideologie?? O anumita culoare politica? Hmm. Nu pentru asta au murit unii dintre noi acum 20 de ani? Libertatea de exprimare? Libertatea presei? Iti suna cunoscut?
    Si citind ca, consideri antenele „chintesenta raului din aceasta societate” tind din ce in ce mai mult sa cred ca ceva nu e in regula aici: ne macina criza, somajul in sus, pensiile in jos se trag, nu vedem nicio masura concreta a iesirii din criza iar tu consideri antenele ca si raul suprem in societate???

    da pentru ca reprezinta exact societatea de care vrem sa scapam: aia clevetitoare, vesnic supusa, care n-are deontologie si ii pupa scarboasa mainile patronului! Daca vrem un viitor mai bun trebuie sa scapm de aceste metehne. E vorba de mentalitate aici!

  • floare79
    Posted at 00:58h, 18 februarie

    Serban, eu zic sa le trimiti inregistrarile emisiunilor lor si cate o oglinda si intr-o zi o sa se intample o minune…(poate isi schimba joburile; pe Badea chiar nu-l inteleg, il vad bodygardul perfect pentru Jiji).

    Felicitari pentru emisiuni, cred ca sunteti singurul lucru bun intamplat Romaniei, dupa revolutie!

  • Behy
    Posted at 10:31h, 21 februarie

    Da’ ceva vorbe pe inteles nu ai tu Serbane, ori decand te tot maimutaresti pe la televizor nu mai poti avea un comportament normal?!
    Daca-i asa cauta sa te maimutaresti mai rar baiatule, ca esti tanar si e pacat de tine.

    Ei lasati ca ne descurcam nu-i problema. Si vorbele sunt pe inteles pentru cei ce vor sa inteleaga!

  • mary
    Posted at 17:56h, 21 februarie

    bravo,serbane!avem nevoie de oameni ca tine care ne arata ca totusi mai exista o speranta in televiziune si nu sunt toti niste „pupincuristi”. sin cauza unor pramatii ca ei am renuntat aproape de tot sa ma uit la programe romanesti de televiziune,prostia nu merita promovata…..tine-o tot asa,noi te sustine…..ar trebui sa facem ceva sa ii dam jos pe toti maimutoii astia….mersi ca inca mai ai curajul sa spui tot in fata.bafta tie si echipei……..p.s:prin tara nu mai veniti?ca ni s-a facut dor de voi 🙂

  • Liyah
    Posted at 04:33h, 22 februarie

    Bine!!!

  • Dan
    Posted at 05:02h, 24 februarie

    Pai la asa natiune, asa atitudine. Te-a surprins, Serbane? Eu ma intrebam cand se vor lua din nou de voi. Stii proverbul cu vulpea si cu strugurii. Apropos, aia cu abcesu si rectul e o emisiune TV sau ce e, ca eu nu m-am prins.

  • Io
    Posted at 23:15h, 24 februarie

    antenele ? niste retele ale uni viitor comunism negociat la un pahar de whisky amestecat cu bere, ca sa iasa modelul romanesc, adica un carcalete. nu ma uit la antene pentru ca sunt jalnici din toate punctele de vedere, nu mai citesc ziare pentru ca sunt sau pline de playboy sau politica partinica ce vrea sa manipuleze tara, nu mai am incredere decat in cronica voastra ce este impartiala. cine nu crede asta inseamna sau ca este ultracomunist, tampit sau impotriva natiei romane.

    sa ne traiti si sa ne bucurati cu criticile voastre impotriva imposturii romanesti la orice nivel ! far avoi, este neagra dimineata in trafic, cand injuram ca ceausescu s-a lasat mazilit de niste papitoi de mana a doua ce acum se dau interesati de tara (cine vrea sa ii creada, sa ramana prost in veci !)

  • Don
    Posted at 11:09h, 12 martie

    Stau si citesc comentariile postate de astia care-l citesc pe Huidu…vai de mama voastra…sunteti orbi,aveti creierele spalate ba prostilor.

  • rox
    Posted at 12:17h, 29 martie

    :))barbat bine ciutacu asta…:))kiar ar trebui s fii atras d el..intradevar..:))glumesc…tine’o tot asa…fii tare…prefer s m uit la cronica de 3 ori la aceeasi emisie dkt s m uit la abces dinrect…

  • annem`
    Posted at 17:26h, 31 martie

    Nu`i lasa Serban. Sa`i mai ciupesti:)) ca merita;)) !
    App: Metallica rulzz\m/ !

  • ghostXX
    Posted at 16:03h, 11 aprilie

    Libertatea presei inseamna si ca oamenii de presa sa isi ocupe locul pe merit insa oameni precum capatos sau ,,moderatorul” de la acces direct au ajuns acolo prin pile si santaj ieftin,prin linguseli si josnicii ,iar pe langa faptul ca nu pot lega 3 fraze calumea au nesimtirea de a da lectii de viata cand ei nu si-ar merita nici macar locul de ciobani la turmele lui jiji;e incredibil ca retarzi precum sunt ei sa ajunga moderatori intr-o tara care a trecut de evul mediu

  • Agresoru' lu' Ciutacu
    Posted at 08:56h, 23 octombrie

    Invariabil cand citesc postarile referitoare la Mircea Badea toti scriu ca spune lucrurilor pe nume. Eu as vrea sa faca lucruri.
    Nimeni nu observa ca atat Ciutacu cat si Badea au declarat si au scris pe blogul lor ca sunt in serviciul mogulului. Ce vreti mai mult de atat? Asta este definitia manipularii. I-am cerut socoteala lui ciutacu in parcare la mall si am fost incadrat la agresiune…dar nu ma voi opri aici voi face si eu un blog…va astept

  • Noelia Immerman
    Posted at 11:28h, 30 noiembrie

    Hello there. I seriously appreciate the factors you created. I dont believe Ive truly believed about it in that way. I can really appreciate the way you approached the topic matter and what you mentioned genuinely gave me a brand new point of view. Thanks for making the effort to publish this all out.

  • DASS SS
    Posted at 19:24h, 01 februarie

    cand incepe emisiunea?

  • Gopo
    Posted at 19:33h, 24 martie

    DECI:
    Cand ne aliem sa scapam de televiziunile de rahat care isi bat joc de timpul nostru liber ?

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.