Lisabona - Orasul plin de viata - Serban Huidu
2114
post-template-default,single,single-post,postid-2114,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Lisabona – Orasul plin de viata

Daca altii isi folosesc agoniselile financiare pe tot felul de ciurucuri, eu am pata pusa pe calatorii. Si fac asta destul de des. Am revenit in Lisabona pentru a treia oara si nu-mi pare rau.

Am fost din nou in cluburile pline de viata si spectacole din Bairro Alto – cel mai latin cartier al lusitanilor. Am admirat panorama orasului din „cashtiel”, am fost la turnul din Belem, de unde au plecat toti exploratorii portughezi sa duca faima tarii lor in lume.

Am fost pe cele doua poduri imense, in cel mai vestic punct al Europei, la Sintra resedinta de vara si la final un club de fadu ne-a pus capac. Le recomand celor cu copii cel mai mare oceanarium din Europa, cu specii de pesti traind in armonie perfecta. Nu am inteles nici pana acum cum se inteleg barcudele cu rechinii, dar ii puteti vedea pe toti in acvariul imens din Lisabona. Atractia principala doua vidre care fac giumbuslucuri dupa cum vedeti.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=F4rc1tugW94

Si la final, eu n-am manechine sa va prezint, dar am cea mai frumoasa femeie din lume pentru mine, o cheama Cristina, ma suporta de 15 ani si avem impreuna cei mai frumosi si zurbagii baieti. Multumesc Bubu!

Daca vi se face dor de duca oriunde scrieti cu incredere un mail la [email protected] si spuneti ca ati vorbit cu Serban, restul se rezolva. Ca viata asta e prea scurta ca sa nu vedem ce-i frumos in lume.

95 Comments
  • iulik (target)
    Posted at 07:58h, 03 mai

    „Si la final eu n-am manechine sa va prezint, dar am cea mai frumoasa femeie din lume pentru mine, o cheama Cristina ma suporta de 15 ani si avem impreuna cei mai frumosi si zurbagii baieti. Multumesc Bubu!” Serbane… imi promiti ca nu te vei schimba odata cu batranetea? Nu intelegi ce vreau sa zic? Adica sa te lasi de vacante, sa te apuci de bautura etc ma rog.. cred ca sti si matale problemele „batranilor” ca sa le zic asa! Eu ma bucur cel mai mult pt cei mici, ca au un tata care ii scoate din casa, ii plimba in lume etc! Nu zic nimic de mama.. pentru ca nu stiu si nu ma bag:D! Dar oricum felicitari… jos palaria! (cum ar spune unii) Uite eu imi doresc atat de mult sa iau BAC’ul(2 luni mai am:X) sa plec in brasov! m’am saturat de Ploiesti si de oamenii din el! Vreau sa’mi incep viata pe propriile picioare, fara pile etc! Am un plan in cap, si incerc sa’l fac pe dracu in 4 sa reusesc sa’l pun in aplicare! Te salut si iti doresc multa sanatate!

  • Ana
    Posted at 08:22h, 03 mai

    O incantare, Serban!
    Fotografiile sunt superbe.
    A propos, nu stiam ca albul slabeste! :d
    Cu permisiunea ta, ii multumim si noi Cristinei ca te suporta. :))

  • Ileana Andrei
    Posted at 08:30h, 03 mai

    Am fost si eu acolo anul trecut este superb, intr-adevar.
    Mi-a placut foarte mult diferenta dintre Lisabona-zona veche si zona noua, cea de langa Acvariului.
    Da, si albul slabeste….la tine cel putin :-)))

  • relansat
    Posted at 08:31h, 03 mai

    ultima remarca e cu trimitere la badea cu fotomodela? sper si vreau sa cred ca nu. frumoasa poze. poate voi ajunge si eu intr-o zi pe-acolo.

  • bella
    Posted at 08:34h, 03 mai

    un oras ff frumos! am vizitat portugalia acum 2 ani si am venit incintata de acolo.serbanica,te invidiez pt scufundarile pe care le-ai facut cu delfinii,acum citiva ani.

  • maniak
    Posted at 08:42h, 03 mai

    Vad ca esti cam pasionat de delfinarii, planetarii, oceanarium si alte alea. De mult vreau sa vad si eu asa ceva, mi-am programat pentru la toamna.

  • viorel
    Posted at 08:48h, 03 mai

    lisabona, am fost si eu pe acolo de cateva ori 🙂 minunat orashul, mai ales carcavelos si estoril sau cascais la ocean, minunate locuri 😉

  • florin
    Posted at 08:58h, 03 mai

    Bravo Serbane,chiar foarte frumos.

  • Serban V
    Posted at 09:16h, 03 mai

    Salut,

    Mi se pare ca esti cel putin nebun ca aduci in discutie familia, sotia si copiii intr-o lume dominata de SUV -uri, amante si lanturi grele de aur.
    Pe langa astea mai ai si tupeul sa prezinti o destinatie care este mai degraba cunoscuta pentru istorie decat pentru cluburi si destrabalare….

    Ce sa mai zic..mi se pare ca esti una dintre putinele persoane din Romania care a trecut de pubertate. Cam nasol; daca majoritatea ar avea aceasta atitudine probabil ca s-ar trai mai bine pe meleagurile mioritice.

    P.S. Te respect, si reprezinti oarecum un model pentru mine!!

  • lucacelbun
    Posted at 09:24h, 03 mai

    foarte foarte frumos

  • Georgescu Ionut
    Posted at 09:41h, 03 mai

    Misto faza cu kisstravel, am inteles acum cu ce se ocupa sotia ta:). Si iubita mea tot in turism lucreaza, tot la o agentie, ce-i drept ca nu apucam sa vad Parisul si Londra daca nu era ea.Eu unul tocam banii prin Bucuresti, iata ca nici femeile nu-s asa rele.Las ca plec si eu la New York anul asta, strang banuti, bancile chu chu, nu le mai dau nimic, nu vreau, vreau la New York, nu vrea sa se duca Directorul „x” din banca „x”, lasa, sa crape cerandu-ne banii:))

    P.S. Daca am inteles gresit, oricum agentia e a ta, asa ca nu-s 100% pe langa subiect.

    e agentia mea dar e facuta doar din pasiune. E cam gaura neagra.

  • Nicu Craiova
    Posted at 09:47h, 03 mai

    Pai bine Serbane tu umbli de atatea ori prin Lisboa si nu stii ce inseamna „ABELIA” (albina)? Lasand gluma la o parte ma bucur sa vad ca iti place Portugal, o spune unul care a trait patru ani in Algarve.
    si de ce te-ai intors?!

  • nikol
    Posted at 09:53h, 03 mai

    foarte bine faci : ” eu am pata pusa pe calatorii „, viata e prea scurta ca sa o traiesti inchis in casa , iar copiii merita tot ce-i mai bun in viata asta . esti de admirat Serbane , feicitari , esti un familist de toata lauda .

    nu exagera….

  • GeorgelA
    Posted at 10:23h, 03 mai

    Salut!Si mie imi plac foarte mult calatoriile in locuri pline de pitoresc si farmec.Acum imi doresc sa ajung in Egipt sa ating piramidele si sa ma minunez „in direct” de maiestria celor ce au realizat aceste constructii.Oricand urmaresc la TV documentare despre Valea Regilor si Delta Nilului imi vine dor de duca.
    inarmeaza-te cu rabdare ca e mizerie mare acolo!

  • Ana Maria
    Posted at 10:26h, 03 mai

    Superbe poze, minunate locurile vizitate! Te felicit pentru alegerea facuta de a calatori prin lumea asta mare decat sa o ‘arzi” prin bambuurile bucurestene alaturi de mitocani. Te-ai multumit doar cu 2 zile? Mai vrem poze! Remarca ta referitoare la topmodela altuia este gratuita, partenerii de viata nu au ce cauta in disputa dintre orgoliile voastre masculine, mai ales ca doamnele in cauza sunt suficient de discrete pentru a le califica DOAMNE. Fiecare are alaturi ce merita, ce poate sau ce doreste sa aiba, nu?

    Am folosit cuvantul manechin nu topmodela, tocmai ca s anu fie aluzie!. Am stat de joi pana duminica la pranz!

  • Georgescu Ionut
    Posted at 10:47h, 03 mai

    „e agentia mea dar e facuta doar din pasiune. E cam gaura neagra.” Pai Serbane, de ce nu zici amigo asa, hai sa facem afaceri impreuna:).Daca iti spun ca agentia iti poate aduce mai multi bani decat radioul ma crezi? La ce publicitate ii poti face, cu o munca teapana in spate, nu ar mai fi deloc „gaura neagra”. Oricum treaba este alta, daca te atrage ideea de a face din agentie si o afacere, nu doar o alta ocupatie scrie-mi un ok la [email protected] .N-ai cum sa nu faci treaba, si 2 ore pe zi daca-mi dedic pentru agentia ta, si tot sa ai profit,pentru mai multe detalii, daca te intereseaza, astept un e-mail.

    Daca „gaura neagra” avea alta conotatie decat cea inchipuita de mine, adica financiara, nu lua in considerare comentariul de mai sus.

    Salve

    ei stai ce e o agentie mica „de casa”. Are tot ce-i trebuie dar e greu sa faci bani din turism, daca nu ai afaceri babane! crede-ma sunt patit!

  • Cristina
    Posted at 11:17h, 03 mai

    Ba mie-mi pare ca Doamna chiar este … fotomodela! O femeie fina, delicata… dar cel mai frumos ai vorbit tu despre ea! Frumos!

  • gyovy
    Posted at 11:33h, 03 mai

    Ce sa se mai apuce asta de bautura,cand deja rupe sticlele.Maimutoiule! uita-te putin in DEX,ca sa vezi si tu ce inseamna zurbagiu.Daca asa sunt copiii tai,de tine ce sa mai zicem?

    nu se puteau abtine rahatii de la comentarii. Stiu exact ce inseamna zurbagiu. Crede-ma ca in ultimele 6 -7 luni n-am inchis un ochi noaptea de la scandal.
    Ca asa e cu baieti mici, colici, dureri de dinti etc. Da’ nu stii cum e ca esti un nesimtit. Si daca as rupe sticlele le-as rupe pe banii tai sau cum?

  • Oama
    Posted at 12:22h, 03 mai

    Wow cu cata pasiune vorbesti despre familia ta ,dar mai ales despre a ta sotie.Un model demn de urmat.

  • fabiana
    Posted at 12:49h, 03 mai

    ce e draga ala „fadu”??? fado vrei sa zici?

    draga, io-s mai prost scriu fonetic draga! dar draga, oricum ar fi scris tot frumos e! draga!

  • Elena
    Posted at 13:06h, 03 mai

    Eu zic sa nu mai avansezi in polemici cu Badea si Bendeac. Reusesc foarte bine sa arate cat de penibili sunt si fara sa ii ajuti tu…mai ales cand dezbat ei subiecte de interes national la sinteza zilei.

  • Nandrolon
    Posted at 13:18h, 03 mai

    yo vreau sa merg la lisabona sa vad turnee k1,local kombat si street fight in fata la Torre de Belem, sau lupte in custi in templul din Evora…nga,nga , nga!!!

    le-am ratat p’astea!

  • alex799
    Posted at 13:20h, 03 mai

    felicitarii serbane si i-ti doresc inca 150 de ani alaturii de cea care te-a suportat 15 ani,si noi care te suportam de 6 ani la kiss fm lugoj.bravo pt excursie

  • Nandrolon
    Posted at 13:24h, 03 mai

    cum adica…tu nu ai femeia ‘snur’, sa postezi poze cu ea in costum de baie si sa o alinti ‘fotomodela’…in shimb tu vii cu bla bla-uri din astea extrase parca din serialele de la Acasa…vezi daca mananci shaorma si nu te dai pe nandrolon:)))

    sunt mai castigat eu nu nandrolonache!

  • Cristian Ion
    Posted at 14:00h, 03 mai

    Te invidiez. De mult imi planific sa ajung si acolo si nu reusesc.
    O zi minunata iti doresc

  • EDY
    Posted at 14:10h, 03 mai

    Hai ca ma pusesi pe ganduri..e pe bune mizerie in Egipt??? tocmai vroiam sa plec pe 10 mai

    istoria e mareata, realiatatea e crunta!

  • bomarzo
    Posted at 14:16h, 03 mai

    E sarmanta Lisabona, cu siguranta merita revizitata din cand in cand… E locul tau preferat sau ai un altul (daca nu e un secret)? Ce zici de Cordoba, Granada (Alhambra) sau Sidi Bou Said?
    Serbane, ma uitam pe site-ul kiss travel la ofertele city break si ma intrebam de ce nu aveti oferte pentru mai multe orase. Cautam o calatorie de weekend pe care sa o fac cadou tatalui meu, dar mi se pare limitata oferta. E adevarat ca e scump un weekend comparativ cu o vacanta, dar e ideal pentru oamenii care nu au mult timp liber, n-ar strica sa fie oferta mai generoasa.
    Si in ultimul rand vreau sa te intreb, ziarele au dreptul de a lua poze de pe blogul tau si de a le publica? Ai observat ca acum fac articole din ce scriu vedetele pe blog, dar parca sa ia si poze.. au voie? Citeam pe blogul Oanei Ionita ca, deranjata fiind de aceasta metoda, a inceput sa posteze numai fotografii de mici dimensiuni.
    Sanatate si la mai multe calatorii.

    suna la kisstravel te rezolva cu orice!

  • degeaba
    Posted at 15:07h, 03 mai

    Nu inteleg finalul:Ce legatura are plimbarea ta in Portugalia cu „fotomodela” si cu familia ta?S-a luat cineva de familia ta?
    Eu inteleg altceva ca la doua trei postari trebuie sa te iei de Badea ca sa intre lumea sa citeasca si sa iti creasca traficul.Clasamentul graieste.Multe „succesuri” neiculitza

    asa prost sa fii si sa nu vezi ca blogul asta e liber de reclama? sa nu realizezi ca amaratul ala de badea te sparge cu masina lui ciremata pe blog! pot sa fac cat trafic vreau, e gratis!

  • mady
    Posted at 15:08h, 03 mai

    interesant,dar nu trebuia sa strici ditamai prezentarea iarasi cu discutia despre badea,bendeac etc.Putin concediu nu strica la nimeni;).

    P.S:Prea frumoasa sotia ta pentru a o include in categoria „manechinuitelor”alea sunt pitipoance.

  • Notingher Vasile
    Posted at 15:27h, 03 mai

    O sama de oameni se lauda cu casa, masina, femeia, s.a.m.d. , oamenii trecuti prin viata se lauda cu ce au vazut.Jos palaria

  • dana
    Posted at 15:29h, 03 mai

    Frumoase cuvinte la adresa sotiei tale si faptul ca esti un familist convins(pe langa alte calitati), ma face sa las palaria in fata ta!

  • Stefan David
    Posted at 15:54h, 03 mai

    Merita din plin Lisabona si imprejurmile ei: Sintra, Cascais, Estorile. Portughezii sunt oameni plini de vita si sunt cei mai apropiati de noi ca temperament dintre latini . Este nu nmai o tara frumoasa , dar atmosfera creata de oamenii ei e foarte placuta. Sper sa mai ajung si eu pe acolo , cu toate ca e mai greu …Sintra cu palatul si cetatea te duce cu gandul la basme.

    exact! atmosfera e totul!

  • maniak
    Posted at 16:37h, 03 mai

    Astia de la Libertatea sunt distrusi. Au scris un articol cu tine, au furat o poza dar au sters partea de jos cu watermarkul tau. Cred ca in tara asta trebuie sa il pui mare si pe centru , sa nu se mai vada nimic in afara de watermarkul lor.

  • viorica voda
    Posted at 16:47h, 03 mai

    FANI TAI DIN PORTUGALIA,,FANII CIRCOTASILOR.MA POTI INVIDIA DRAGA DOMNULE SERBAN,NOI LOCUIM IN CACEM,LISABONA,UNDEVA INTRE SINTRA SI LISABONA DE 6 ANI.AVEM CASA NOASTRA PRINTRO IMPREJURARE FERICITA PENTRU NOI,,MOSTENIRE,,DE LA O PORTUGHEZA PE CARE AM GRIJITO.PUTEAI TRECE SA NE VIZITEZI,NE FACEA PLACERE MARE,DAR RAMINE PE DATA VIITOARE VALABILA INVITATIA.INTRADEVAR FF FRUMOASAA LISABONA,SINTRA,CAPATUL PAMINTULUI UNDE AM VAZUT CA AI FOST,DAR MAI AI MULTE DE VIZITAT IN PORTUGALIA SUNT INCA MULTE ASTFEL DE LOCURI DE NEIMAGINAT.SI NOI SUNTEM FF PASIONATI DE EXCURSII SI CUNOASTE DESTUL DE BINE PORTUGALIA.MERITA INTRADEVAR VIZITATA.PACAT CA ROMANI STIU PUTIN DESPRE PORTUGALIA SI INVERS.SUNTEM AICI TOATA FAMILIA.AM 2 COPII BAIATUL LUCREAZA AICI LA UN LABORATOR DE COFETARIE.FICA MEAESTE STUDENTA LA TURISM,HOTELARIE SI GESTIUNE SI ARE UN PART TIME.ESTE O TARA DESTUL DE LINISTITA SI SIGURA DESI SUNTEM ATITEA NATIONALITATI INTRO TARISOARA RELATIV MICA NIMENI NU ARE TREABA CU NOI DIMPOTRIVA EU SI FAM MEA NE-AM CISTIGAT RESPECTUL SI INCREDEREA VECINILOR CUNOSCUTILOR.CRONICA CIRCOTASILOR ESTE EMISIUNEA NOASTRA PREFERATA,NU RENUNTATI LA EA CIT PUTETI SI KISS FM,CELMAI TARE.SCUZE DE ISTORIOARA DA MA IMPRESIONAT CE AI SPUS DESPRE TARA NOASTRA ADOPTIVA.SUCCES MULT,SI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAM TA.DOAMNE AJUTA SAMAI REVENITI IN PORTUGALIA.VA INBRATISAM PE TOTI DE LA CRONICA CIRCOTASILOR.VIORICA

    multumim si bafta! e o tara frumoasa cu adevarat!

  • Bogdan Epureanu
    Posted at 16:56h, 03 mai

    Foarte fain articolul; la fel si pozele! 🙂

  • Catalin
    Posted at 17:05h, 03 mai

    Foarte frumos!

  • ari
    Posted at 17:44h, 03 mai

    prin 2001 ajungeam si eu intr-o excursie de 2 saptamani la Lisabona. De atunci a ramas tara mea favorita, iar portugheza una dintre limbile pe care as vrea sa le stiu vorbi. Insa din pacate nu am mai apucat sa o revizitez. Dar nu ma las!! :))

  • mirela
    Posted at 17:59h, 03 mai

    felicitari,te admir foarte mult si ma bucur sa citesc ca esti asa de familist!

  • misu
    Posted at 17:59h, 03 mai

    Pai ce fotomodel iti mai poti dori cu o asa sotie langa tine? Te invidiez Serban, tu traiesti intr-un basm, fericire maxima in continuare

    basm nu ca fiecare are problemele lui, dar am avut si am o viata frumoasa recunosc!

  • Florin
    Posted at 18:11h, 03 mai

    Un alt cuplu foarte frumos. Mai stiu eu inca unul tot la fel. Viata lunga Cristi si Rodica Minculescu! Viata lunga Serban si Cristina Huidu!

  • Catalin
    Posted at 19:37h, 03 mai

    Buna Serban.

    Te felicit ca ai calatorit in Lisabona cu familia, cunosc cativa oameni care lucreaza acolo si mi-au zis ca in Portugalia are lume buna, la fel ca Spania, ei investesc mult in turism.

    Am fost si eu in Spania acum cativa ani, si mi-a placut foarte mult si as mai merge odata.

    Foarte faine fotografii, se vede ca ai o pasiune pentru fotografie.

    Dedicatia pentru iubirea vietii tale a fost foarte romanticaa, te felicit; si la fel ca cineva de mai sus, sa nu te schimbi vreodata. Simt ca tu si Mihai Gainusa sunteti o voce de ratiune care inca mai rasuna in aceasta tara.
    Cu bine si astept cu nerabdare cronica… 🙂

    vineeee miercuri!

  • Gabriel
    Posted at 19:37h, 03 mai

    Serbane mai bine adunati bani si mergi la Bora Bora din ce am vazut pe net Bora Bora parca e de pe alta planeta daca exista rai sigur arata asa sau cel putin ar trebui sa arate asa.Si eu daca as avea bani as vizita toata lumea dar nu pot decat sa visez asta.

    PS: Bendeac ti-a sarit in cap ca te tot legi de mircea badea o sa te atace si femeile de servici de la antene in curand :))da mai dai in mortii lor ca la antene daca nu ai aceeasi parere cu ei esti impotriva lor adica esti pupincuristul lui Basescu ca doar la ei din coincidenta toti angajatii au ceva cu Basescu. Il tot aud si pe mircea badea pupincurist in sus pupincurist in jos dar nu se vede pe el de muschi creca:)) oricum ar trebui sa-ti fie mila de bendeac bietul om de la cat la jucat pe homo ala de mircea solcanu a inceput sa se comporte ca el si in viata de zi cu zi. Nu fiti suparati cu cat succesul e mai mare cu atat sunt mai multi invidiosi!

    Bora bora e frumoasa dar la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. sunt si alte locuri misto!

  • adeea
    Posted at 19:43h, 03 mai

    la multi ani pt cronica sper sa mai tina ink zece iar tie poooooooooooooopici poooooooooooooooopici poooooooooooooooopici asa motl te ador dak ai fi al meu numai in pooopicei te-as tine LOVE YA SO MUCH

  • adeea
    Posted at 19:45h, 03 mai

    POOOOOOOOOOOPICI POOOOOOOOOOOOOOOOPICI POOOOOOOOOOOOOOOOPICI ASA MULT TE ADOR DAK AI FI AL MEU NUMAI IN POOPICEI TE-AS TINE

  • Irina
    Posted at 19:52h, 03 mai

    Acum,ca am citit ce ai notat despre Lisabona parca inchid ochii si imi aduc aminte de un oras superb, unic! Daca ai ajuns la Cabo da Roca sunt sigura ca ai vazut si Guincho. Mie mi-au placut enorm de mult si Praia Grande, Ericeira, Foz do ferrao si toate celelalte plaje minuscule in apropiere de Sintra:).

    acum 6 ani eu am vizitat Portugalia intre Lisabona si Porto. Sa vezi acolo Nazaree, Coimbra (unde s-a inventat fado), Fuhuerra da foz etc. Frumos foarte frumos!

    Bravo, Serban! Multa sanatate si impliniri alaturi de frumoasa ta familie!

  • Ciuzz
    Posted at 19:54h, 03 mai

    Huidu ma rog la bunul Dumnezeu sa vezi acest comentariu si sa raspunzi…Doresc sa imi lasi adresa de mail sau ceva in care iti pot arata niste poze si o poveste impresionat(defapt e realitatea_care sper ca te va impresiona..Este vorba de fratele meu care sufera de autism si este inebunit de voi..va deseneaza mereu stie mai bine sa va pronunte numele voastre mai bine decat sa spuna apa…se uita in fiecare miercuri la emisiune si la cronica de 10 ani..si cand nu este emisiune la tv exista youtube..are si cornite este inebunit dupa voi doi…este fascinat total.As dori sa stiu daca sar putea face posibila vederea voastra…Il putem aduce si la Bucuresti numai sa va vada…Iti multumesc..sper sa imi raspunzi…Sunteti cei mai buni si la radio si la tv si peste tot..:*Vam pupat

    sigur ca se poate. ti-am trimis prim mail telefonul meu.

  • bby
    Posted at 19:58h, 03 mai

    am si eu o curiozitate Carcotasule :D…am o poza din asta de carcoteala..cum pot sa o trimit la voi? ca pe site.ul Carcotasilor erau doar campuri unde puteai sa introduci un post tv, o stire, intelegi tu 😀

    [email protected]

  • nicoleta
    Posted at 20:32h, 03 mai

    foarte faine pozele.apoi bine zis ca si eu am pata pusa pe calatorii.dar abia am pasit in viata,is la’nceput de drum.sper sa am ocazia sa „fug” in lume.
    iar finalul m’o impresionat puternic : „am cea mai frumoasa femeie din lume pentru mine, o cheama Cristina, ma suporta de 15 ani si avem impreuna cei mai frumosi si zurbagii baieti. Multumesc Bubu!”
    Familist convins ca tine n’am mai intalnit(de fapt mint,mai stiu vreo 2:)) ),dar tu esti cel mai super!!Esti cu adevarat implinit.Laude de genul ai mai citit…dar ti’am scris cu toata afectiunea si admiratia!!!Succes,nu’ti mai doresc.oricum ai!:)
    no..pufosule te tzuca o mandruta din Brasov!

  • Calin
    Posted at 21:25h, 03 mai

    Bravo! Tare frumos. Si nu doar Lisabona.

  • WaLy
    Posted at 21:30h, 03 mai

    Super tare!!!
    Ai o familie foarte frumoasa!!!

  • viorica voda
    Posted at 21:32h, 03 mai

    scuze ca vreau sa corectez este,,FIGUERA DA FOZ,,INTRADEVAR E SUPERB ESTE FF FRUMOS DE LA LISABONA LA PORTO SI BRAGA.VA INVIT SA O VIZITATI TARA ASTA,,TARA FADULUI,SAN ANTONIO,FATIMA,OBIDOS FESTIVALUL CIOCOLATEI CU VISINATA,BUSACU,SI MULTE MULTE ALTELE.SA VA AJUTE DUMNEZEU SA TINETI CIT MAI MULTE ,,CRONICI A CIRCOTASILOR,CRED CA FACE BINE SOCIETATI ROMANE CRONICUTA MAI TINETI IN FRIU,,MITOCANIA,,.PAREREA MEA.VA IMBRATISAM DE LA CAPATUL PAMINTULUI,SI VA ASTEPTAM AICI.

  • Alusia
    Posted at 21:47h, 03 mai

    Pentru Gabriel si pentu toti cei care viseaza vacante de vise in tari indepartate.
    Cautati locuri minunate mai intai in tara voastra. Taramuri de vis se gasesc unde te astepti mai putin. Faceti un drum pana la Dubova, pe malul Dunarii, mergeti pana in nord la Moldova Noua si veti descoperi un peisaj ce nu poate fi descris in cuvinte. Vreti senzatii tari? Duceti-va sa vizitati Pestera Liliecilor din Cheile Carasului. Drumul pana la pestera este printr-o padure absolut fabuloasa. Poti jura ca esti in jungla si in niciun caz intr-o zona temperata a Europei. Apoi trebuie sa traversati Carasul cu piciorul. In plus, accesul in pestera se face catarandu-va pe un zid de stanca de vreo 10 metri inaltime.
    Vreti liniste? Duceti-va in Apuseni, pana in inima lor, bucurati-va de verdeata si de puritatea ce va inconjoara. Vizitati localitatea Avram Iancu.
    Daca vreti sa descoperiti adevarate minuni ale naturii, mergeti in Parcul National Retezat, mergeti in statiunile linistie Rau de Mori sau Rausor. La fiecare pas veti descoperi o noua planta pe care nu ati vazut-o nicaieri pana atunci.
    Vreti sa va laudati ca ati vizitat ceva unic in lume, mergeti in delta. Plimbati-va cu barcuta pe canale si o sa descoperiti un peisaj mirific.
    Vreti sa retraiti luptele pe calculator unde alergati pe culoare intunecate din lemn ce par a fi un labirint? Viztati biserica fortificata de la Prejmer. Mergeti in Homorod, intrati in vorba cu domnul prietenos ce ingrijeste biserica. Propuneti-i sa va povesteasca cum canta in corul bisericii si rugati-l sa va lase sa urcati in turnul micii cetati. Surpriza va fi incredibila.
    Mai e nevoie sa mai au exemple? Vizitati manastirile din Moldova. Lasati maicutele sa va primeasca si sa va povesteasca istoria credintei noastre. Minunati-va in fata gradinii botanice de la Agapia!
    Sunt atat de multe locuri frumoase pe care le-am uitat. La fiecare concediu in strainatate ar trebui sa planificam si unul in Romania. 😉
    asa este Romania e o tara minunata. Desi de 2000 de ani ne chinuim s-o facem praf!

  • Tino
    Posted at 22:01h, 03 mai

    Lisabona, Sintra, Estoril, Cascais, Cabo da Roca, prajiturelele din Belem, muzeul trasurilor, Boca do Inferno…..si cate mai sunt. In martie am fost a doua oara si pe toamna mai planific un drum…..tot nu am reusit sa vad totul acolo……ma orientez catre partea de sud de data asta. La buna vedere pe acolo….aaa si la mult “Vinho Verde”

    iti recomand si partea de nord: Coimbra, Peniche, Nazaree, Porto-Braga senzatie!

  • DAN
    Posted at 22:28h, 03 mai

    pai numai cristina ? si ”zurbagii”(mircea si rares) in grija cui i-ai lasat ? 😀
    ce-i frumos e frumos. imi place ca ai mai postat si altceva in afara de ”rafuielile” verbale pe care le porti cu ”baietii rai” ce te tot musca de partea dorsala. sau…lasa-i sa muste ca au de unde … :))
    dar una peste alta ne mai destindem si noi nitel cu imaginile astea de mai sus…
    si sa inteleg ca din acest motiv nu ai semnat condica vineri dimineata la radio ?
    unde saracul coleg de te-a inlocuit a fost facut papagal de un alcoolic notoriu intrat in direct prin telefon,care posibil ca-ti ducea lipsa 😀
    se pare ca nu ai rabdare sa astepti vacanta pentru astfel de calatorii dar te intreb :
    nu se acumuleaza ceva oboseala cand dai o fuga pana la lisabona pt 2-3 zile si apoi revii la munca ? sau tu asa iti incarci bateriile ?
    acu’ vreo 2-3 saptamani fusesi la baia mare parca…sau asa ceva…?!
    unde te-ai indopat cu inghetata :))
    oricum e bine asa cu ”calatoreala” asta !

    la 2-3 saptamani mai dau o fuga ….si e benefic sa stii!

  • Tafta Costin
    Posted at 09:32h, 04 mai

    Lisabona si-a pastrat cladirile vechi .
    Acolo conteaza sa si le intretina.
    Aici Lipscanii sunt in paragina si nepasare din perioada comunista.
    Au intrat tiganii in cladiri si unde imtra ei ,se stie fac prapad.

    In Ardeal cand sasii au plecat s-au bagat tiganii ,dar casele fiind deosebit de robuste (deh treaba germana ca si masina germana …apropo de Mircea Badea) casele au rezistat.

    Dupa anii 90 unii din sasi s-au intors si si-au revendicat casele.Le-au luat inapoi si ori le-au dat la rude ori le-au revandut.

    Doamna din fotografie ,Cristina se pare ca e cam suparata pe tine.
    Cel putin asa reiese din fotografie,are griji de la tine in special banuiesc.

    Imbatranesti fetele inainte de vreme …
    Caracterul tau expansiv si explosiv face ca unele persoane sa reactioneze surprinse si sa te urmareasca mai lent.
    O surprinzi mereu pe Cristina(cum suporta bebelusele pe masa in fata ta0 si tine pasul mai greu cu tine.
    Vezi poate stergi mesajul,anyway tot a ajuns la tine si l-ai citit.

    Concluzia : ai facut bine ca ai iesit la o plimbare in Lisabona si le-ai facut o bucurie celor suprasolicitati excesiv de tine.
    Glumesc ,binenteles.
    Ramanem prieteni,ai sa te obisnuiesti cu ceea ce iti scriu.
    Eu sunt un caracter non conformist dar in sens pozitiv !

    Foarte bine ca ai adaugat un laptop asa cum ti-am sugerat la concursuri.Nu uita ca eu am pomenit si de camere web .
    Putini au asa ceva.Iar cand m-am referit la calculator eu iti descriam de fapt un desktop ,nu laptop !
    Sunt mare amator de jocuri pe PC si ceea ce se joaca pe un desktop nu se poate juca pe un laptop niciodata sa stii.
    Procesoare cu 6 nuclee au numai desktopurile.
    Succes .

    Tafta Costin
    Bucuresti

  • Nandrolon
    Posted at 12:45h, 04 mai

    eu nu pot sa mai plec niciunde pentru ca am ascultat pe guru nandrolonistilor si mi-am ‘ciuremat’ masina:)))

  • Mihai
    Posted at 14:20h, 04 mai

    Serban,a fost cumva la „Cronicuta de 10 ani” faza aia cand ai venit tu cu vidanja si ai imprastiat cu rahat,scuze de expresie :)),curtea redactiei unui tabloid?Daca da,in ce an a fost?Te rog spune-mi :)) =)).

    a fost in 2004 in primavara !

  • george
    Posted at 15:14h, 04 mai

    Mai umbla la kisstravel ca pentru Grecia aveti 3 surcele de oferte asa ca m-am indreptat spre alta agentie. In rest felicitari pentru familia minunata si abia astept sa va vad maine. bafta

  • southernstar
    Posted at 16:19h, 04 mai

    Buna Serban,

    Este intradevar foarte frumos acolo, daca imi permiti ai o sotie foarte frumoasa, defapt o familie foarte frumoasa; iti doresc, va doresc multa fericire si multa multa dragoste si pe viitor!
    Va pup si va respect!

  • GeorgelA
    Posted at 09:50h, 05 mai

    Cred ca nu sunt lipsit de modestie cand spun ca pot face deosebirea dintre mizeriile civilizatiei contemporane si frumusetile antichitatii!Macar sa ajung eu acolo!

  • Costin
    Posted at 10:34h, 05 mai

    Incercati sa-i testati cu camera ascunsa sau cu vreun cumparator fictiv care sa vrea sa isi ia banii inapoi in aceeasi zi mai ales pe cei de la magazinul mare Altex Bucur Obor.De fapt acolo s-a si intamplat razboiul meu cu ei.

  • ticus
    Posted at 12:55h, 05 mai

    Salut,Serban!!!! Super pozele, te scultam in fiecare zi pe radio, tota institutia, in fiecare birou pe telefon este Kiss fm, biroul nostru te roaga sa ne spui cine cinta melodia de acum 2 zile, cea cu tenta clasica, ai spus pe radio insa nu am fost atenti….
    Multumim anticipat!!!!!!!!

  • adriana
    Posted at 15:12h, 05 mai

    Este foarte adevarat…Lisboa e superba,Portugalia este o tara de vis..te indragostesti imediat de ea.
    Va felicit ca ati ales o astfel de destinatie…
    Te sfatuiesc sa vezi,daca nu ai vazut deja si:Cascais,Fatima,Coimbra sau Aveiro-orase superbe…Iar in LISBOA gradina zoo e mirifica („gondolele” de acolo,ceva inedit,m-au impresionat)

  • Andrei
    Posted at 19:58h, 05 mai

    Dar tu esti blondofil ? Ai fantezii cu bebelusa Oana ? Cum naiba o folosesti numai pe ea in scenete !? Chiar si pe post de figurant ! Dar Delia ce are frate si ea e finuta si un pic mai subtirica decat Oana si nu o duce rau deloc cu actoria ! Cum a fost in sceneta cu Giovanni, maseoza a fost Oana si nu a facut altceva decat sa apara pe post de figurant, fara sa spuna o replica, iar in faza originala maseoza era bruneta ca Delia, mi se pare, sau ma rog aproape bruneta ! Ca si la faza cu Dansez pentru tine, cand ai facut o mica sceneta, in care Dezbracatu’ era un italian in juriu, ati folosit-o pe Oana pe post pe parnenera a lui Morosanu (sau cine era), fara sa spuna o replica ! De ce nu apare Delia in sceneta ? A jucat rolul Cenusaresei in emisiunea de acum 2 emisiuni, doar pentru ca iubirea vietii tale Oana nu a putut fi disponibila ! Normal ca o placi, altfel nu-mi explic…SAU PROBABIL O FOLOSESTI IN SCENETE PENTRU CA ESTE O BLONDA SI NU PREA TE IMPACI CU BRUNETELE !

    Uite o sceneta in care au jucat ambele fete !

    http://www.youtube.com/watch?v=bW9jQkL68WU&translated=1

    Delia a jucat in scenetele acestor emisiuni !

    http://cronica.primatv.ro/tv/cronica-2-aprilie.html?play=1

    Ce parere ai de emisile primaverii lui 2008 ? Nu te-a deranjat cand Delia a jucat in scenete nu ? Blondofilule !

    de scenete se ocupa Misu cearta-te cu el. Dar nu e o regula. Joaca si una si alta dupa posibilitati!

  • brazvan
    Posted at 20:11h, 05 mai

    am fost si eu in portugalia intr-un decembrie cand portocalii erau pe rod. merita vazuta zona veche din lisabona (cu palatul), un fel de lipscani la puterea N, cu strazi inguste in panta si tot soiul de comercianti. merita vazuta gara din porto, tot in zona veche, unde am mancat intr-o carciuma desprinsa din filemele lui de sica. sintra bate ca puritate a aerului orice loc prin care am calcat iar la cascais marea ti se iveste de dupa coltul unor case. de mers…

  • Alin din Iasi
    Posted at 20:18h, 05 mai

    Se spune ca barbatu’ e oleac mai frumos ca dracu… prea adevarat Serbane, nu crezi???. :D.
    Eu nu am fost pe nicaieri in afara granitelor, dar ma bucur pentru voi, ceilalti.
    In fine „keep up the good work” cu cronica ca faceti bine societatii. I’m watching you. :).

  • Blogul omului plictisit
    Posted at 21:40h, 05 mai

    Frumos…:)

  • krath
    Posted at 22:32h, 05 mai

    Pt pisicile lui Mishu.
    http://www.youtube.com/watch?v=Nzvm8k5kSjs
    Fara rautate, si mie-mi plac pisisicle mai mult decat cainii.

  • CosmiN
    Posted at 01:36h, 06 mai

    Feliciari pt articol! Very nice! Interesant ca si la asta ai avut ceva comentarii de la idioti. Asta e, romanii nostri…
    Tocmai am vizionat emisiunea voastra din 28 aprilie. Serbane chiar ca a luat-o razna dictionarul, si poate-i mai bine sa ascultam de Misu (sa folosim dictionarul din biblioteca, nu cel online 🙂 ). Ma refer la explicatia pt „panarama”.
    Inca o rugaminte am: daca o puteti cumva clona pe Delia, vreau si eu una! Se poate?

    nu se poate, dar avem un cui lung pentru atarnat poftele…

  • alex
    Posted at 05:54h, 06 mai

    @CosmiN:
    Te inteleg perfect ! Imi imaginez ca ti-ar placea 😉

  • Anti fitze
    Posted at 09:37h, 06 mai

    Ginerica, nu cumva te-ai luat dupa Mirciulica Badea cu publicatul de fotografii din locurile pe unde ai umblat ? Asa face Mircea, a fost la Paris, Brasov si-a publicat pozele pe blogul sau. In orice te iei dupa Badea, gramada cere vatf nu ? Spiritul de turma, sa-i copiem pe altii, esti penal frate daca ai ajuns sa copiezi dusmanii tai, ori nu prea ai idei si vrei sa faci pe desteptul ca ai vizitat Lisabona (Piata Comertului, Turnul din Belem, Podul Vasco da Gama + probabil capul Roca mai la vest.), tu pun pariu ca nu ai fost in capitala celui mai vestic stat continental sa vezi aceste obiective ci pt. a manca o shaorma din Portugalia ca sa faci diferenta intre shaorme sau pt. a manca nu stiu ce reteta portugheza. Care shaorma ii mai buna : cea de Dristor sau cea din Lisabona ?? multumesc pt. raspuns daca va fi cazul si sa nu injuri, fi decent!

    ce tare! tu indrugi numai tampenii si-mi cer mie sa fiu decent. Cand eu faceam emisiune despre Lisabona in 2001, preferatul tau facea ca imbecilul spagatul pe scaune! Si fara jigniri te rog sa nu mai treci pe la acest bog! Mars la nandrolonel ca acolo-ti place! cum s-a dus el la Paris sa vada o gala de karate!

  • Emil
    Posted at 12:23h, 06 mai

    @CosmiN:
    dar tu ce esti de zici ” romanii nostri” ? Ce legatura au romanii cu unele comentarii ? Stai acasa in banca ta baiatule !

  • mony
    Posted at 12:58h, 06 mai

    serbanica, apropos de calatorii, hai sa facem noi un targ.
    p(oo)liticienii oricum nu iti citesc blog-ul, ca „nu stie sa citeste” si pt. ca sunt prea ocupati cu furatul…nu degeaba se spune: „tara noastra este mare, cine fura, ala are”…in fine, hai sa le spunem tuturor p(oo)liticienilor ca noi, intreg statul roman, ne-am gandit ca sunt foarte surmenati si facem cheta sa ii trimitem in vacanta…ii suim frumos pe toti, de la presedintele tarii pana la ultimul membru activ de partid, pe un vas mare mare mare de croaziera, care arata bestial de fain pe dinafara. ii suim, ii ducem in larg, unde e largul mai larg si izbim frumos vasul de cativa iceberg-i, dar il lovim din toate partile si survolam apoi frumos zona sa ne asiguram ca nu exista supravietuitori. si ii trimitem noi frumusel pe toti intr-o calatorie fara intoarcere. ce zici? facem targul?

  • Aura
    Posted at 14:12h, 06 mai

    de ani de zile mercurea la 7:30 sunt prezenta cu sotul meu in fata televizorului…acum cu intreruperi de cand il am pe Rares de 3 ani si 8 luni sunteti cei mai tari si sper sa rezistati cat mai mult…si bravo pentru familia ta si pentru tine ca iti faci timp asa de des sa-i scoti la plimbari prin lume. si mie mi-ar place dar sotul meu are diabet insulino dependent si ii e destul de teama sa iasa din tara(chiar si in tara pe distante luni are probleme). ORICUM AZI AM VIZITAT SITE-UL AGENTIEI Kisstravel as vrea poate reusesc sa-l duc cu Rares macar la Bulgari anul asta. Noi nu prea avem voie la soare Dan avand diabet eu Vitiligo dar pentru Rares ne sacrificam o saptamna. Toate cele bune si te iubim.

  • dana
    Posted at 16:27h, 06 mai

    sper ca ati vizitat si Fatima ,cartierul Benfica si frumasa statiune Geres stiam de ce te prefer in locul lui Badea si sunt convinsa ca ati mancat si bachalea!
    Felicitari!

    toate la un loc!
    si a fost foarte frumos!

  • eu_tot_eu
    Posted at 00:21h, 07 mai

    e na? si ce, te lauzi?

  • ari
    Posted at 16:34h, 07 mai

    Iarasi eu,

    Iti recomand sa mergi si in Mexic. E foarte frumos si pitoresc. Insa nu in statiunile facute pentru americani (gen Cancun) unde nu vezi deloc spiritul mexican plin de viata si culoare. Eu am ocazia sa merg pentru ca sotul meu e mexican, ca altfel probabil ca nu as fi ajuns niciodata si as fi pierdut enorm!

    Numai succes!
    am fost, am mers cu masina vreo 2000km!

  • Edwin
    Posted at 23:15h, 08 mai

    Cand doi (la puterea zero) se cearta, nu castiga nimeni. Dar e frumos sa fabrici tot felul de comicarii… aiureli grozave!:-)

  • Stefan
    Posted at 15:56h, 09 mai

    Eu am fost in Roma tot a fost frumos pana am dat de tigani romani care m-au scarbit total !

  • Gina
    Posted at 18:43h, 09 mai

    E o norocoasa Cristina ca te are.Pup

  • Nea' Mandache
    Posted at 14:20h, 11 mai

    Am si eu o fata de 3 anisori juma’ si fug cu sotia, si cu ea, oriunde, numai sa nu stam acas’. Sunt de pe langa Buc., si incercam sa plecam cat e cald si vreme frumoasa sa hoinarim prin tara. Nu am incercat sa iesim din tara, ca am pus siguranta fetei ianinte de toate, si sa te duci intr-o tara straina… chiar si cu asig. med. NU. Momentan. Ex: Am patit-o anul trecut la Mamaia. A cazut in hotel, in camera, si s-a lovit la cap. Am dus-o urgentissimo la spitalul din Constanta, si desi nu era grav, iar medicii de acolo erau full de raniti din diverse accidente de masina, in 10 min. au vazut-o 3 medici de specialitati diferite + tomografie, ca sa se asigure ca totul e ok. Deci se poate si la noi. SI TOTUL FARA SA DAU UN LEU SPAGA!
    De asta hoinarim prin Romanica, ca mai avem destul de multe de vazut. „Ca o familie fericita!” ca sa o citez pe fii-mea 😉
    PS: Daca plec vreodata din tara in vacanta (ca as prefera Grecia, acum si cu concursul din FM), as prefera Kiss Travel-ul…

  • Alina
    Posted at 14:23h, 12 mai

    Eu tocmai m-am intors de la Milano si am fost foarte impresionata de Dom, pe viu. Arta, frate!!

  • CosmiN
    Posted at 00:47h, 13 mai

    @ Emil (Emic Prost!) Ba da, sunt roman, da’ cand ma uit in jur de multe ori ma cuprinde rusinea. Zi-mi tu un motiv pentru care sa fiu mandru ca-s roman! Romanii nostri se uita ore intregi la TV, la showuri de 2 lei, si la telenovele, si apoi se plang ca viata-i scumpa, si ca n-au bani, si-l critica pe Huidu (de ex.) ca-si permite vacante in strainatate! Ei bine, eu, fatza de romani, in loc sa pierd timpul cu rahaturi televizate, muncesc catre 100 de ore pe saptamana (crede-ma!), si desi nu m-am realizat, ca Huidu, va veni si ziua aia, crede-ma! Iar ultimul concediu cu adevarat mi l-am permis in 2007, si a insemnat o vizita de cateva ore in zona Praid-Sovata! In schimb, am deja o multumire de sine, ca desi am 24 de ani, ma intretin singur cam de cand aveam 17-18 ani, fara sa ma bazez pe parinti DELOC!!!. E doar un exemplu, da’ cand ma uit in jur la romani, nu prea vad acelasi lucru! Toti asteapta sa primeasca, nusa-si faca ei, ba chiar pe unii ii auzi ca asteapta sa le moara parintii sau socrii – dupa de au turnat o turma de copiii – ca sa aiba o casa! Is scarbit de multe ori de atitudinea romanilor! Pe de alta parte nu e de competenta ta sa-mi spui sa stau in banca mea, pt ca eu aici, daca scriu, nu pt tine scriu! Daca te-a deranjat comentariul meu de ce l-ai aprobat, si nu l-ai sters?! (DACA NU INTELEGI INTREBAREA ASTA IMPUSCA-TE, CA ESTI MAI PROST DECAT PARI!!!)
    A, si daca am jignit cumva natiunea din care faci tu parte, uita-te-n istorie, si spune-mi tu cu ce ne putem mandri noi, romanii, ca natiune, dar in caomparatie cu alte natiuni! Si nu-mi veni cu o mana de persoane cu adevarat valoroase (eventual specialisti IT, sau persoane care fac descoperiri in medicina, s.a.), ca acestea sunt doar exceptiile care confirma regula!!!
    Si daca nu ai inteles cat de cat clar, nu-mi scrie mie pe blogul asta, ca eu daca scriu aici, comunic cu Huidu, si de raspuns la cretini, le raspunde el, nu eu. Cand mi-oi face blog, baiatule, te anunt, ca vii sa ma injuri, sa-mi spui sa stau acasa, baiatule, si sa-mi explici ce am voie sa scriu, si ce nu!
    bYe! (multumesc Serban, daca imi publici comentariul, stiu ca-i cam pe langa ceea ce te intereseaza pe tine 🙂 )

  • CosmiN
    Posted at 00:50h, 13 mai

    „nu se poate, dar avem un cui lung pentru atarnat poftele…” =)) Multumesc, am ras cu pofta!
    @alex: multumesc de intelegere :-p :))

  • Liana Morar
    Posted at 22:53h, 15 mai

    Serban poti sa-mi dai mai multe detalii legate de Lisabona? Ce merita cu adevarat vazut?
    Este mai ieftin decat in Spania? Recomanzi o vacanta de o saptamana acolo pentru o familie de tineri (30 ani) cu un copilas de 3 ani?
    Eventual daca poti sa-mi recomanzi un hotel.
    Problema este ca sotul meu insista sa mergem in septembrie o saptamana in Lisabona si sunt nehotarata pentru ca nu stiu multa lume care sa fi facut acolo un concediu.
    Raspunde-mi cat de repede poti ca a gasit ceva zbor convenabil si ar vrea sa-l rezerve.
    Multumesc frumos.

    este superb si foarte ieftin. Mai ieftin dect in Spania!
    suna-ma si iti povestesc. ai pe e-mail telefonul meu!

  • Sanda
    Posted at 16:04h, 16 mai

    @Nicu Craiova:

    Buna Nicule. Se scrie ABELHA si nu ABELIA.
    Andra ar trebui sa se documenteze putin mai mult!
    Imbratisari si pupici. 😉

  • Liana Morar
    Posted at 16:39h, 16 mai

    Serban,
    Pentru ca nu am primit nici un e-mail inca, m-am gandit sa scriu din nou sa ma asigur ca nu cumva am introdus eu gresit adresa mea de mail.
    Daca poti trimite-mi din nou acel mail la adresa folosita acum.
    Multumesc din nou.

    [email protected]

  • mihaela
    Posted at 21:20h, 18 mai

    felicitari pentru ca ai o familie minunata pe care o iubesti! succes sh sper sa vad sh cronica de 20 ani!

  • alidia
    Posted at 08:23h, 20 mai

    stiu ca nu prea are legatura cu blogul tau, dar am ascultat azi l aradiu dezbraterea voastra-cine se plictiseste primul femeia sau barbatul , si ziceau uni dintre ascultatori ca atunci cand femeia nu mai are bani de cheltuit se plictiseste , nu i adevarat, cel putin nu toate femeile sunt la fel, nu toate ne alegem un barbat in functie de contul lui din banca, sotul meu are aceea si situatie materiala ca a mea, pot spune ca eu castig un pic mai mult ca el, asta nu a contat si nu conteaza, se plictisesc unu de celelat cand unul dintre soti nu mai are grija de el si uita ca nu e singur, uita ca sunt doi si amandoi am pareri si nu in ultimul rand sunt diferiti
    cel putin asta e parerea mea

  • gabriel p
    Posted at 15:18h, 29 mai

    Avem si noi o tara frumoasa..Pacat ca e locuita de cine nu trebuie…

    In Germania nu am vazut cum vin sa faca curatenie pe strada zi de zi ca aici..
    Curatenia era pastrada de OAMENI (in adevaratul sens al cuvantului)..
    Aici? Traiesc ANIMALE! Manelisti cat cuprinde..

    Exemple :
    1.Un caine dupa ce face un r**t il ingroapa.. Omul? Dupa ce-l face..il imprastie..Cine are mintea mai odihnita?
    2.Un om trece pe langa trecerea de pietoni, aproape ca este lovit si tot el are nesimtirea de a injura..Un caine? Trece pe la trecerea de pietoni, chiar si pe verde si se asigura mai bine decat un „OM” de 2 ori.
    3. Un caine cand pleaca la drum, pune semne ca sa stie pe unde a venit..Si dupa miros, reuseste sa se intoarca..Un „OM”? Nu retine nici macar atata lucru :))))

    Bafta!

  • bernadette
    Posted at 23:55h, 12 iulie

    sambata plec pt 5 zile la lisabona. ai putea sa imi dai cateva sfaturi ? 🙂
    multumesc

  • Nicu RADA
    Posted at 01:37h, 21 septembrie

    Good choise …i love Portugal.Am vizitat cu cativa ani in urma Portugalia.Cele doua PODURI sunt fantastice ,mall ul Vasco da Gama ,am fost si la acvariu,am fost si la CABO DA ROCA…mi-am facut si cativa prieteni in Cascais si Estoril ….am inotat in Atlantic la Bocca de’diablo….o tara fantastica …..si sa nu uit betiile cu Vinul de Porto …..asa da zau ca mi place!!!!!! 😉

  • catalina
    Posted at 12:41h, 19 octombrie

    buna huidu. ma bucur sa aflu ca ai fost in Lisabona este un oras superb. eu locuiesc in Cascais si am vizitat foarte multe locuri fabuloase in Portugalia…Daca ai avea ocazia sa vi si sa stai mai mult aici e superb ai foarte multe de vizitat nici-o viata nu ti-ar ajunge….crede-ma. va pup

  • RS
    Posted at 10:58h, 12 noiembrie

    sint interesat sa plec in lisabona sa traiesc acolo am nevoie de sprijin pt locuinta si loc de munca,cine ma poate ajuta autoritatile ce pericole exista

  • mamon medy
    Posted at 18:58h, 09 septembrie

    Buna seara Serban
    Te rog daca ne poti ajuta cu un sfat
    noi suntem in lisabona pe data de 25/10/2012 pentru 6ore ajungem cu cruise
    ne dorim sa vedem ALFAMA SI SA FACEM UN TOUR CU TRAMVAIUL 28
    partea dificila este ca nu suntem tineri si sotul meu merge greu
    am cautat excursi oferite de vas sau eventual compani locale nu se potriveste nimic
    te rog daca cunosti o modalitate texi particulari
    sper sa primesc raspuns
    multumesc
    [email protected]
    israel

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.