sarmanul..... - Serban Huidu
2220
post-template-default,single,single-post,postid-2220,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

sarmanul…..

Face ce face pupincuristul si iar se face de rahat. De data asta ajutat de un trucaj….Ce pacalici!
Pai daca e pe asa, sa renuntam la trucaje si sa va aratam omul in splendoarea lui:

Iata-l pe Mircica la 36 de ani plin de cosuri ca un puber ce se afla! Amaratuleeee, lasa nandroloanele, hormonii de crestere si steroizii si baga niste activitate specifica varstei ca faci bube ca mucosii!
later edit:
Exista un Blog care il face pe sarman praf! E bestial pe alocuri am ras, bravo baieti!

228 Comments
  • iris
    Posted at 13:43h, 31 august

    mananca cu e`uri dobitocu`. valeuuu ce nashpa arata

  • haha c tare la prins p gagiu fotograful. Good catch Huiduu!
    Posted at 13:56h, 31 august

    BRAVOS

  • tbancu
    Posted at 14:00h, 31 august

    Si uite asa Huidule, ti-ai promovat tu revenirea din vacanta, ai mai provocat un mic scandal.Cum? Simplu, ai lovit sub centura: http://kissfm.ro/uploads/mc1.jpg altfel, nu „sarmanul” nu cred te-ar mai fi bagat in seama… dar deh, asa esti tu, deontolog

    E interesant modul cum reactionezi tu acum ca un deontolog.
    Cum era vorba aia, cine era virgina?

    P.S.: Sincer, nu ma astept sa-mi aprobi la publicare acest comentariu, pentru ca nu iti convine. Oricum, e in linia aia care te caracterizeaza, dar ce mai conteaza acest aspect

    imi convine comentariul! Fata cu gel s-a enervat pentru ca l-am facut om fara coloana vertebrala? pai asa e nefericitul si o si recunoaste! de aici pana la poza trucata e diferenta mare: de exprimare, de umor si chiar de creier!

  • unu
    Posted at 14:02h, 31 august

    dar freza e gealata :)))))))

  • dorry
    Posted at 14:09h, 31 august

    Ramane asa cum am stabilit si Voi si Ala si cu mare majoritate di tara asta de handel ramaneti undeva sub 0 …..in loc de creier aveti talaj sau span la alegere …mai bine puneti mana si mai cititi…sa nu va prinda 2012 prosti…

  • dorry
    Posted at 14:12h, 31 august

    Asa ca desteptareaaaaaaaaaaaaaaa….amatorilor

  • tbancu
    Posted at 14:17h, 31 august

    Iar modul tau de promovare a emisiunii denota cumva coloana vertebrala? Denota ipocrizie, pentru ca afisul e atac direct, nu e pamflet iar scopul afisului este evident, creearea unui scandal cu Badea, scop pe care tu il urmareai.
    Asa ca, lasa deontologeala, stii deja cum e cu virgina.

    Imi pare rau de Badea ca a muscat asa repede din cursa ta.

    ai o obsesie cu virgina….afisele nu erau doar cu badea ci si cu altii. Si nu numai despre antenisti. Erau si cu ALEEEE BOC! Ca badea e un tantalau care musca momeala e adevarat!

  • huo huidu
    Posted at 14:23h, 31 august

    Mă gândesc că n-ai mai avut şi tu de ce să te iei…hahaha,n-am ce să zic!taaaaaaaare funny,nu-i aşa?dadada,aşa ar zice gibonii cu ochii în cruciş care te urmăresc.
    Da,într-adevăr,o adevărată lovitură sub centură!Marele burtos mâncător de mici şi ciorbă de burtă i-a dat lovitura perfectă lui Badea!
    Multe felicitări Huidu…itule.
    Hai,aştept să îmi văd comentariul publicat.

    asta e toata indeletnicirea ta: sa bagi o injuratuira si astepti sa fie publicata…..sarman esti si tu!

  • Marius
    Posted at 14:39h, 31 august

    Desteptule care esti, nu stii decat sa-ti faci publicitate pe spatele altora deoarece vezi ca imaginea ta este terminata in tara asta. Pacat de tine, candva aveai glume bune. Acum nu stii decat sa faci misto ieftin de concurenta (ca e ea Buzdugan, Morar, Badea, etc) si sa nu vii cu nimic nou. Sincer, nu-s fan inrait al lor, si clar nici al tau, dar pe ei nu i-am auzit NICIODATA sa se lege primii de voi, ci doar atunci cand din nimic v-ati legat voi de ei, au raspuns. Deci nu stiu cine are o COLOANA VERTEBRALA MAI DREAPTA…

    uoff sarmanii pupincurisi si hoti (iti recomand farsa furata de Buzdugan cuvant cu cuvant de la Dobrovlschi), cum sunt ei aparati de fani cu inima buna! De aia ma urasc ma ca le zic in fata cine sunt! Niste lingai si niste neica nimeni care asa vor ramane toata viata!

  • The cool
    Posted at 14:44h, 31 august

    E doar un bou, atat il duce capul…destul de josnica faza cu toaletele, insa cea mai oribila mi s-a parut faza cu bebelusele, cum sa faci panarama o femeie fara motiv intemeiat ? Are si asta niste tampenii in cap si cica se crede om cu pretentii… Scoate-i si tu ochii, stii ca a injurat ca tiganul la satra pe post cand tantalaul credea ca-i publicitate (Baga-ti-ai …)

  • Marius
    Posted at 14:53h, 31 august

    Nu inteleg ce legatura are raspunsul tau de mai sus cu comentariul meu. De fapt inteleg: N-ai ce sa raspunzi si incepi sa arunci cu noroi si sa denigrezi pe alte enshpe mii de teme, astfel nu faci decat sa confirmi ceea ce am scris eu. Intr-un fel incerc sa te inteleg: Constientizezi ca de cativa ani esti pe o panta descendenta, si te zbati cat poti ca sa nu ramai somer. Prietene, la cat ti-s de expirate dumele si la cum stii sa te bagi doar in rahat de dragu de a tine capul sus, oricum o sa somezi…si PANTA TA SPRE SOMAJ e tot mai abrupta. Apoi te vad eu cum cersesti bani de la socru’ mic. Sincer imi pare rau de tine, deoarece candva (cand gandeai) scoteai dume faine!

    de ani de zile ne tot ingropati si noi ai dracu’ va radem in nas! cine crezi ca ar tine o emisiune care n-ar face bani si audienta? te inseli amarnic jijele! Oamenii care inteleg ce spunem ne urmaresc. Si nu sunt putini!

  • costi
    Posted at 15:23h, 31 august

    Vezi sa nu te pricopsesti s dumneata cu vreun blog de genu:))

  • costi
    Posted at 15:25h, 31 august

    Sunteti foarte amuzanti voi doi cu disputele voastre blog-ariste. De ceva vreme va observ comportamentul si nu gasesc motivatia.. probabil inca sunteti si voi copii.

  • catalinescu
    Posted at 15:32h, 31 august

    Care e meseria ta de fapt?! Aia a ta de baza, cu examen, cu licenta, cu sudoare..? Adica daca n-ai mai fii la TV/RADIO, ai stii sa faci ceva?!Chiar nu stiu, sunt curios… Bascalie poate face oricine, dar in cazul tau, dupa parerea mea, n-ai farmec, nu stii sa surprinzi, nu esti original! P.S Daca n-ar fii Badea, ai mai avea ceva de „comentat” inafara de ce scriu cei de la LIBERTATEA(numai tampenii)?

    sunt economist la baza ca si badea. Doar ca el a fost mutat de mamica de la facultatea de matematica, unde ramasese repetent, la cibernetica!

  • toma
    Posted at 15:48h, 31 august

    mai serbane nu te mai enerva pentru ca si tu si badea sunteti de tot kktu. eu spun sa va retrageti impreuna ca sunteti plictisitoooooooori.

  • =))))))))
    Posted at 15:51h, 31 august

    Pe bune acum, acela nu este al doilea blog al tau ? Te inteleg daca intr-adevar vrei sa te razbuni pe el ! Spune-mi ca sa stiu, sa te felicit, pentru ca intr-adevar este foarte haios !

  • MCD
    Posted at 16:00h, 31 august

    @The cool tu nu injuri ma?
    ginerica este din ce in ce mai praf, fara sa te legi de alti nu poti misca nimic asa e? Vai de voi radeti de alti ca de voi nu are cine. Ma daca sunteti asa grozavi ia faceti si voi emisiune in direct nu inregistrari cu duble si taieri dar sunte-ti praf, si ar trebui sa va dati pe voi insiva in urmatoare emisiune. Pacat ca Badea va baga in seama ca eu in locul lui v-as ignora complet

    miercuri pe 15 septembrie prima cronica live!

  • baiet
    Posted at 16:01h, 31 august

    Haha , ce-mi place . Ma uit cand pe site la tine , cand la Badea , nu dau doi bani pe niciunul , dar imi place sa vad cum aruncati unul in altul cu noroi . Oricum nimeni nu iese bine din asta , doar eu . Bine , ca va fac audienta pe site , ca emisiunea ta nici nu stiu daca mai exista , iar a lui Badea e prea tarziu .

  • Samy
    Posted at 16:32h, 31 august

    Salut Serban!Este adevarat ca vei face un radio cu muzica Rock? 😀

    da! foarte adevarat!

  • Tibi
    Posted at 16:44h, 31 august

    Salut,
    Ma vad nevoit sa ma repet…; Badea are, la televizor, un discurs frumos, captivant, corect. Dar sa nu cadem in plasa; El,la fel ca un politician, are nevoie de imagine (fani/adepti). Foloseste un discurs, dar nu crede in el si nu-l reprezinta. Atentie, nu procedati la fel ca in cazul politicienilor: nu confundati marfa cu ambalajul. Cel mai recent exemplu: Mircea a declarat ca Italia este naspa, italienii la fel, multa discriminare si mult gunoi,…., si ca el nu mai calca acolo. Ce a facut recent? Vacanta in Italia? ups. Daca vreti, voi continua cu exemplele; Ii uraste la televizor pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita si partidul PDL, dar participa la prezentari de moda organizate de acestia (primar si partid), cand este vorba despre prietena lui, Carmen Bruma…; ups. As putea continua dar nu vreau sa ocup tot spatiul;
    Recomandarea mea ar fi sa va bucurati in continuare de textele lui, de prezenta artistica si atat; nu va atasati de prezentator pt. ca este doar un prezentator… Mersi

  • Alexam
    Posted at 16:50h, 31 august

    Sunteti penibili amandoi. Tu ca-l provoci si el ca raspunde ca la apel. Sau sunteti vorbiti?

  • Olaru Eduard Constantin
    Posted at 17:00h, 31 august

    Auzi, domnu’ Huidu, da’ matale nu ti-e rusine sa vii cu texte din astea penibile despre inamicii dumitale.
    Hai s-o luam altfel: dumneata esti GRAS! Ti se pare ca te-am complimentat sau am spus vreo minciuna? Poate ar trebui sa faci niste activitati fizice specifice varstei. Observati ce stupid suna?
    e gresita afirmatia! la 1.80 si 80 de kilograme nu pot fi gras….poate dumneavoastra putin stupid ceea ce e altceva!
    V-am vazut promo-ul la noul sezon. Doi clawni care prezentau niste miriapode si o omida cu fetele lui Badea, Gadea si Ciutacu. M-ma amuzat, dar nu pentru ca ar fi fost vreo urma de comic cu bun gust. In primul rand am ras cand am vazut ca balonasul era indreptat spre gura dumitale si scria acolo ceva legat de lipsa coloanei vertebrale a celor trei taratori.
    mai exista afise si cu Aleei Boc! si cu Botezatu si cu tot circul din Romania. E greu sa intelegi cand ti-au fost atinsi idolii acolo unde-i doare…la coloana vertebrala lipsa!

    Domnule Huidu. Nu stiu exact cum sa formulez gandurile, ca sa nu ai ocazia apoi sa spui: Uite si la nesimtitul asta! La ce sa te astepti de la „fanii” lui Badea?!”Intre noi fie vorba, domnule Huidu, respect ceea ce faceti, mai putin perpetuarea acesui conflict jalnic si lipsit de interes pentru publicul larg. Stati linistit, nici cand zice Badea ceva despre dvs. nu ma simt prea amuzat. Insa mi se pare ciudat sa vorbiti despre coloana vertebrala, tocmai voi care aveti fie un tata psd-ist de rang inalt, fie un respect declarat si aproape netarmuit pentru Base. Mie mi-ar fi jena sa deschid gura.
    Gresit! tata a fost peremist si socrul pesedist! acum s-au retras! A fost optiunea lor nu a mea. Cam ciudat pentru un „basist” sa scria asta inainte de alegeri. Nu credeti? Diferenta dintr mine si pupincuristi este ca eu am scris despre toti nu doar impotriva lu Basescu

    Cat despre articolasul asta, o atitudine mai puerila de genul „ba p’a ma-tii” eu nu am vazut demult. Pupincurist, a se face de rahat, pacalici, amarat, bube ca mucosii…Se presupune ca trebuia sa fiti amuzant sau ceva, nu?Eu m-am simtit ca imi zvacneste un zambet mic citind urmatoarea fraza”
    „Exista un Blog care in face pe sarman praf!”
    Poate il corectati, nu de alta, dar e umor involuntar. Si la cele cateva randuri de toata jena, ar fi si ciudar sa va fi pierdut concentrarea taman la urma, inecandu-va ca tiganul la mal.
    Si dumneavoastra ati gresit o cratima in testul de mai sus. Asta nu insemna ca nu am inteles ce ati scris! Sa nu facem dintr-o eroare de tastare armasar!
    Sanatate si postari mai deontoloage, domnu’ Huidu!
    Termenul de deontolog e cam de rahat si e imprumutat de la porcovani c badea si ciutacu ce-l folosesc in disperare pentru a-i defini pe cei ce nu sunt la fel de slugoi ca ei! Pacat ca il folosisti si dumneavoasta! MA asteptam la mai mult!

  • dan
    Posted at 17:16h, 31 august

    Cateodata ma intreb daca nu cumva ai facut o obsesie pentru antenistii astia si daca nu ai obosit sa tot dai raspunsuri in stanga si dreapta ca sa lamuresti tu publicul cum e cu badea sau cu altii de pe acolo.
    mult mai frumos le-ar fi stat capetelor incoronate de guverneaza tara asta pe afisul ala.
    ca acolo intr-adevar e un circ.

    exista si cu aia! te rog sa te uiti pe kissfm.ro

  • Mă chemă ... cineva, da nu îţi spun cine...
    Posted at 17:21h, 31 august

    Alea nu îs coşuri….
    Îi o alergie… 😐

    asa e! amancat prea mult cacat!

  • vasile
    Posted at 17:27h, 31 august

    nu e cel mai frumos dar se vede ca e modificata poza.

    da ma da el e cel mai frumos si destept!
    cosurile e la altii!

  • danielul
    Posted at 17:35h, 31 august

    Iar incepe un nou sezon; iar se isca un nou scandal… Ca deh, asa-i in media (Romaneasca)! Pai nu e prea mare cocina pentru laturile din ce in ce mai mici de prin presa ramasa pe aceste plaiuri? Vorba aia: „capra raioasa sta cu coada sus!”…

    pai cearta-l pe spagatrist ca el si-a murdarit blogul cu noi!

  • Hhunder
    Posted at 17:38h, 31 august

    esti prost…mai ai de „mancat” pana o sa ajungi ca mircea

    daaaa mai am mult rahat de mancat pana sa-l ajung pe conferentiar!

  • calin
    Posted at 17:55h, 31 august

    Ca tot veni vorba de pupincuristi si oameni fara coloana vertebrala…Asa or fi Badea si cei de la Antene,dar nici tu cu Gainusa nu sunteti cu nimic mai buni.
    Nu inteleg de ce nu recunoasteti ca sunteti basescieni. Unul ca Radu Moraru are mai multa coloana decat voi, recunoaste ca-i basescian. Mai bagati la vrajeala o gluma sau doua despre basescu(„ce glume bune spun eu” + rasul lui,aluzii ca mai bea,si ceva de Udrea).Asta, in timp ce pe altii ii desfiintati.
    In alta ordine de idei,daca Badea ar fi postat o poza in genul celei de pe blogul unde ai ras tu de te-ai prapadit, in care tu cu Gainusa faceati sex,ai fi zis ceva de genul:”atata stie, atata poate, in lipsa de argumente apeleaza la prostii de genul asta”. Dar la altii vad ca esti de acord.

    nu suntem pro basescu. Doar ca nu e obsesia noastra principala! asa a ajuns gadea sef la antena3 si sef peste observator! fiind obedient!

  • lady caca
    Posted at 17:59h, 31 august

    mai bine o burta mare decat cosuri mici

    din pacate nici burta mare nu mai am!

  • Father Mcfeely
    Posted at 18:07h, 31 august

    eu unul ma uit la MB in fiecare seara si urmaresc oricund cu placere cronica carcotasilor. Pacat ca va dusmaniti asa…
    Cat despre blogul care il face praf pe MB e basist pana in maduva oaselor. Autorul acelui blog e singurul oligofren de acolo.

  • Adrian
    Posted at 18:13h, 31 august

    ‘ Exista un Blog care in face pe sarman praf! ‘
    Sarmanule, mai invata sa scrii in primul rand, ca se vede ca nu prea te intelegi cu tastatura . Si 2, pur si simplu, numai ai haz . Cam atat am avut de zis, cu toate ca stiu ca nu-mi va fi publicat comentariul!

    este publicat! asta iti da o mare satisfactie nu?

  • Nick
    Posted at 18:22h, 31 august

    „sarmanii pupincurisi” ? nu merge T-ul de la tastatura? adica stai…era in graba..stiu.
    „De aia ma urasc ma ca le zic in fata cine sunt! Niste lingai si niste neica nimeni care asa vor ramane toata viata!” dar ce te doare pe tine ce face unu, altu’ ? de ce nu-ti vezi de emisiunea ta in care citesti niste foi si atat? de ce trebuie sa fii tu dezvaluitorul ca uite ala a copiat pe altu’ si celalalt nusht ce a mai facut? de ce nu comenteaza oricine altcineva de „lingaii” aia si tre` sa te caci tu pe tine?

    ca n-au curaj d’aia. Iar emisiunea asta face: le spune in fata! mai devreme sau mai tarziu o sa-mi dati dreptate!

  • Mihai
    Posted at 18:49h, 31 august

    Huidule, te agati de ciuful ala de par ca Basescu de suvita…

    Esti complexat cu chelia?

    nu ma…atata e!
    cand o ajunge mai putin il tund de tot!

  • comentez
    Posted at 19:02h, 31 august

    Ba taceti naiba. Sunteti praf pe langa asta.
    Voi de el va luati ? Vai de voi ma…..

  • un muc
    Posted at 19:05h, 31 august

    ba, amandoi sinteti urati da’ dumneavoastra macar sinteti simpatic 🙂

  • mihai toader
    Posted at 19:22h, 31 august

    urat mod de a raspunde. 😐
    #dezamagit

  • Linia 34
    Posted at 19:25h, 31 august

    Tine-o tot asa Serbane, nu-i baga in seama pe cei care sunt contra. RATB-ul va asculta. Tot inainte…

  • Sylver
    Posted at 19:26h, 31 august

    Serban face o gafa la Realitatea TV. Marti la Realitatea,invitat la stiri, la ora 20 si aproximativ 19 minute, spune: „Copiii de la maternitatea…au murit de vii”. Ia sa vedem cat esti de corect, daca te dai la Cronica…

  • Diana
    Posted at 19:44h, 31 august

    Huidule, eu nu sunt de partea nimanui, insa cam penibila replica asta cu Mircea plin de cosuri. Adica, ceva mai tare n-ai?

  • bambix
    Posted at 19:47h, 31 august

    Huidule, ai minte cat piatra de la bricheta 🙂

  • tikka
    Posted at 19:48h, 31 august

    Clovni expirati si unii si altii, trista natiune, triste televiziuni, trist rating.

  • Andrei
    Posted at 19:55h, 31 august

    Chiar nu pot sa inteleg ping-pong-ul asta nesfarsit de insulte. Nu mai e nici macar amuzant (de foarte mult timp). Chiar nu e destul circ si prost gust in tara asta, trebuie sa va coborati si voi la nivelul asta?

  • Dan
    Posted at 20:12h, 31 august

    Serbane, esti sub orice critica. Cel mai slab om in viata. La figurat, ca la propriu…

  • simistef
    Posted at 21:19h, 31 august

    Nu tin partea nimanui, in acest razboi de clasa a 6-a.

    Dar, adevarul e ca Badea a raspuns foarte repede la atacul vostru, cu o macheta dpdv grafic mai buna si un mesaj mai fin.

    Succese la injuraturi in continuare

  • Punky
    Posted at 21:32h, 31 august

    Inafara de faptul ca te iei degeaba de Badea nu prea vad ce ai putea realiza…hodoronc tronc te trezesti si tu sa mai faci o faza dasta. Chiar nu poti sta si tu in banca ta?! Oricum intre cei care te urmaresc pe tine (daca mai exista) si cei care il urmarim pe Badea exista niste diferente de intelectualitate, asa ca nu mai da din picioare ca un „puber” prost crescut „ce te afli”. Singurul lucru bun de zis pe care l-ai gasit au fost niste cosuri? Imi pare rau de tine sincer…

    „diferente de intelectualitate”? waw! m-ai facut praf!

  • Andrei
    Posted at 21:32h, 31 august

    Salut!
    Cum Kiss CASUL(de la CAS) nu prea mai are succes – s-au saturat romanii si de bani vostrii moca:)) te-ai gandit sa mai generezi putina publicitate.

    Da! si-mi iese de minune!

  • lolentina turner
    Posted at 21:45h, 31 august

    Inteleapta decizie ai luat cand ai ales sa taci, de ce nu continui? Evident, de altceva in afara de a`l ataca pe Badea , nu esti in stare. Asta a fost UNICUL tau subiect de cand ti-ai facut blog, cu mici diversiuni referitoare la cazuri umanitare sau lectii de moralitate, ipocrite de altfel, daca te deranjeaza o realitate romaneasca, sari cu banu` nenika, nu cu opinia ta consternata si cu replici gen ” e inadmisibil asa ceva in romania anului 2010″.
    Ce spune despre tine faptul ca ai ales sa revii in atentia publica cu ajutorul celuia pe care`l critici de atata vreme?. Mult noroc ai mai avut in viata cu gainusa 🙂 Si nu ma refer la idiotenia cu scrisul textelor.

    te rog sa-l certi pe mircica…el a postat porcaria aia. nu puteam sa raman dator!

  • lolentina turner
    Posted at 21:48h, 31 august

    Tu vrei sa ramai in atentia publica prin faptul ca ai fost oponentul lui Mircea Badea?:)) Nu e cam expirata faza cu lingaul de Badea ? Nu crezi ca toata viata ta media, se invarte in jurul lui?:)

    pai se invarte in jurul multora care sunt exemple negative! Badea e unul dintre ei!

  • mady
    Posted at 21:54h, 31 august

    Huidu ce dovedesti prin chestia asta??Chiar is curioasa??

  • Florin
    Posted at 22:04h, 31 august

    sarmanii pupincurisi…Exista un Blog care in face pe sarman praf!….adica pe bune…chiar si cand vrei sa fii ironic frate scrie macar corect sau tu fiind deontolog scrii cum vrei tu fara a tine cont de gramatica…

  • roby
    Posted at 22:49h, 31 august

    in postul anterior si in acesta dovedesti acelasi lucru:cat de prost ai fost si stand alaturi de familie ti-ai dat seama ca nu poti fi altfel !
    e misu in vacanta si nu ti-a scris ceva mai frumos?

    macar tu ai umor….am ras!

  • andra
    Posted at 22:52h, 31 august

    se pare ca va mananca rau de vreme ce va pierdeti atata timp sa faceti un blog in care sa il muscati de cur pe badea. sau la popularitatea zero pe care incepi sa o ai, asta e singurul mod in care sa la mai aduci oamenilor aminte de existenta ta. get a life !

    uite ca m-ai bagat in seama, uraaaaaa!

  • dorel loveste din nou
    Posted at 23:09h, 31 august

    S-ar putea sa va cred pe cuvant daca tu si Gainusa spuneti ca nu sunteti basescieni. Dar la emisiunea voastra individul s-a simtit foarte confortabil, atat de acerba e „lupta” voastra impotriva regimului sau corupt. La Antene n-are cohones sa mearga ca aia il desfiinteaza din doua intrebari. O sa merg anul viitor la Cheia, si ghici ce: nu merg la pensiunea lui Gainusa. Am deosebit de putina simpatie pentru cei care asista pasivi si zambitori la regimul care a facut posibil masacrul din Giulesti.

    cum s-a simtit e treaba lui…in emisiune i-am pus toata intrebarile nasole. La antene e fraier ca nu se duce…nefericitii nu sunt obisnuiti cu discutiile in contradictoriu! acolo e consens deplin! sa nu te duci la Misu la pensiune! e plin!

  • Gatty
    Posted at 23:21h, 31 august

    Iti trebuie multa, dar multa minte ca sa vii tu, ca jurnalist, sa scoti in relief problemele cu tenul ale unui coleg de breasla. Si ar trebui sa ne hahaim si sa ne veselim de asa extraordinar post pe un blog. Adevarul ca mai bine cu cosuri pe fata si minte in cap decat cu burta si prostut.
    Daca ai avea ceva original de aratat as zice ca meriti efortul dar barfa din asta gen santul din sat … nu cred ca e ceva ce sa iti faca cinste.

    1 nu sunt jurnalist
    2 nu ma preocupa cum arat…spre deosebire de narcisistul cu bube
    3 „colegul” m-a facut de la guitator pana la hipopotam
    4 cand vorbim de badea nu vorbim de cinste! sincer!

  • WOLF
    Posted at 23:29h, 31 august

    sunt momente grele pentru tara,momente de o gravitate exceptionala.La portile spitalelor a aparut cutia milei,doctorii refuza serviciul de garda,medicamentele s au scumpit iar in spitale lipsesc ,nu sunt, pur si simplu nu sunt,poti muri la fel de linstit si acasa si in spital.Pensiile se vor reduce,salariile se vor reduce si mai mult,milioane de romani vor suferi de frig, foame ,lipsa ingrijirilor medicale ,lipsa unei educatii adecvate in scoli,incepe genocidul poporului roman,incepe calvarul urcari pe dealul Golgotei.Fiecare roman trebuie sa protesteze in felul lui,asa cum poate si cum e dispus fiecare.Cei care tac,care se fac ca nu vad,cei care sunt indiferenti,cei nepasatori,cei cinici,vor deveni complici la genocidul din tara,prin tacere si indiferentza lor vor deveni calaii propilui popor.CITESTE SI DA MAI DEPARTE!!! buni si comunistii la ceva:)))))

  • ROMAN
    Posted at 00:01h, 01 septembrie

    vad ai o obsesie cu creierul; folosesti cuvantul foarte des crezand ca astfel iti ascuzi limitele;in alta ordine de idei nu dai dovada de prea mult „creier” daca nu iti dai seama ca nu exista nici un fel de guvern ci doar o sleahta de rahati incompetenti care fac tot ce le zice marinelul cu ochiul rascopt; in situatia asta ce ai vrea sa faca sa-i laude

    ar trebui sa se pupe singur ca din cauza lui a iesit baselu’! l-a muscat de cur pana l-a facut simpatic!

  • Mihai
    Posted at 00:11h, 01 septembrie

    Esti penibil ! sunt si copii care iti citesc blogul si ii trimiti pe asemenea pagina cu porcarii (RUSINE SA ITI FIE ! ! ! )… pacat ca strici tot farmecul care il mai avea emisiunea cu asemenea porcarii … ati fost de treaba atat tu cat si colegul tau .. pacat … din pacate, datorita unor porcarii de genul acesta, mi-e sila sa ma mai uit la emisiunea voastra, emisiunea la care imi face o adevarata placere sa o urmaresc. sa fii sanatos!

  • FAN CRONICA SI SF. PDL
    Posted at 00:17h, 01 septembrie

    Daca-mi dai voie sa le aresez cateva vorbe celor CELOR CARE ITI SPUN CA NU SE MAI UITA NIMENI LA CRONICA:

    Domnilor, asa-i! Nu se mai uita nici dracu la Cronica Carcotasilor. Cronica rezista de atata timp nu pt ca ar avea audienta (in timpul cronicii toata tzara muta pe OTV ca sa o caute pe Elodia!!), sau pentru ca ar produce ceva bani; ci pentru ca Basescu ii da bani la Huidu (si Huidu mai si mareste echipa aproape in fiecare an). Da, Huidu are buzunarele pline de bani de la Basescu. Si Huidu in semn de recunostinta il cheama de Craciun in emisiune. (si Basescu mai si musca momeala cu alcoolul;)) )
    Iar Basescu a inceput sa faca bani pt a finanta Cronica de pe vremea taxei „Basescu”. Deci cu alte cuvinte am putea sa-i acuzam si de spalare de bani.

    CRETINILOR!!! DACA VOI SUNTETI PROSTI SI NU INTELEGETI CE SE INTAMPLA LA CRONICA, DATI PE OTV! SI-O SA FIE MANDRA ROMANIA CU UN PRESEDINTE CA DANUTZ!!! O SA TRIMITA DANUTZ ROLLS-uri CU COLACI IN COADA PE STRADA!

  • MiniMe
    Posted at 00:33h, 01 septembrie

    Serbane, ma asteptam ca, cel putin, tu sa nu raspunzi acestor atacuri. Iti ascultam cu placere emisiunea de dimineata, ma uitam si la Cronica. M-ai dezamagit.
    Intr-adevar, Romania e tara in care nimic nu se termina niciodata. In loc sa faci ceva constructiv, tu arunci o poza cu Badea, nemachiat 🙂
    Sper sa data viitoare sa vad o cu totul alta reactie.
    Hasta luego, dintre straturi de capsuni 🙂

  • Traian
    Posted at 00:57h, 01 septembrie

    Bravo Huidule, i-ai zis-o!Esti cel mai tar…Hai ma, c-am glumit.Chiar credeai ca-s primu om care te sustine?Arunca-te de pe bloc daca vrei sa fi bagat in seama, te legi si tu de cosurile lui Badea, ca un gheu fara haz.Intr-una afirmi ca aia de la antena is pupincuristi, ca o moara stricata, asa fara o dovada concreta.Esti caraghios, omule.

    eu zic sa-ti schimbi numele….te cheama Traian! vai ce scarbos!

  • Silviu
    Posted at 01:56h, 01 septembrie

    Ai dreptate in legatura cu blogul..banuiesc ca il urmaresti impreuna cu copiii tai ..si ei sunt mandrii de ce tatic au ..f bine Huidu`le felicitari!

  • Madalin
    Posted at 07:41h, 01 septembrie

    Eu nu va inteleg ce aveti cu Serban, cand adevarata atentie se acorda lui Gadea :)) prea tare poza … si inca ceva nu sunt pupincurist … voi tineti cu pupincuristul si gadea daca nu ai si tu parte de „activitate” iti propun sa te speli mai des pe fata 😉 cu sapun sau … sa te duci la farmacie sa iti iei o „crema” pentru cosuri :))

  • thorhammer
    Posted at 07:58h, 01 septembrie

    Oricine ii mai trage una tampitului de Badea, devine amicul meu. Asa ca am citit cu amuzament articolul tau, desi nu este unul dintre cele mai reusite, la adresa lui.
    Bomboana pe coliva o reprezinta insa, comentariile admiratorilor frezatului. M-am distrat copios cu retarzii astia. Aici. Pentru ca daca ii citesc la lingau pe blog ma apuca sila. Poate si pentru ca „viteazul karatist” nu publica decat comentariile care il ling in cur. Probabil ca de aia unii dintre ei sunt mirati ca aici le sunt publicate, imbecilitatile.

  • relansat
    Posted at 08:56h, 01 septembrie

    lasa huidule ca la tine se vad kg-le in plus fara zoom.

    gresit am slabit si facem si emisiunea live! ce dracu’ o sa mai ziceti acumi!

  • Marius
    Posted at 09:16h, 01 septembrie

    Mdea, numai niste plictisiti de viata s-ar mai putea uita la glumele voastre de acum (si asta o spune un fost fan al Cronicii, nu uita). E suficient sa comparam ce fel de campanie de toamna fac Morar cu Buzdugan, si ce faceti voi. Ei au venit cu o idee originala, fara sa jigneasca pe nimeni, totul decent, pe cand toata campania voastra se bazeaza pe jigniri parsive aduse altora. De aici se poate observa si gradul de cultura si civilizatie al oamenilor care ii asculta pe ei si gradul de incultura si parsivitate a celor care va asculta pe voi.Nu uita… you’re going down down down down.

    fara sa jigneasca pe nimeni? mai asculta putin spotul ia vezi de simona mahareal de vermonica si ce alti rahati pansati au ei pe acolo! si campania e fooooarte originala! data dracu’!

  • Georgescu Ionut
    Posted at 09:19h, 01 septembrie

    OFFTOPIC : Urasc oamenii care, aud, imprumuta si ulterior improprietaresc idei de la Badea. Nu bai dobitocilor, aparatul de Stat nu este condus tot de Basescu(pe care de altfel l-as storci), exista mii si mii de oameni care lucreaza prin departamentele de achizitii sau bugete si in mainile carora stau banii tarii, chiar daca Basescu ar fi un inger bun(ceea ce clar nu este), tot nu ar reusi sa controleze fenomenul.Ce nu intelegeti ca s-a format o crusta mafiota in societatea romaneasca.Cand zic mafiota inseamna ca nu poate fi infranta nici de Badea nici de Huidu, singura sansa ramane in mana unei institutii de tip DGA/DNA…acolo trebuie indreptata speranta.

    ONTOPIC : Da, Mircea Badea este un gelat complexat care are defectul guzganului de cartier, este totusi un tip istet, doar ca uneori istet nu este de ajuns, trebuie sa mai ai si clasa, iar el n-are.Totusi n-am inteles, cine a inceput-o p-asta? Ca am vazut o poza mult mai ghiolbana pe blogul lui… a venit dupa ce ai postat tu aici sau invers?

  • pumnurau
    Posted at 09:41h, 01 septembrie

    Iti urmaresc emisiunile de pe la inceputuri . Cel mai mult ma amuza Cronica Carcotasilor de la Kiss FM . Fiecare dimineata la servici trece mai rapid cand va ascult . Ca orice om ai si bune si rele , si emisiuni reusite si unele mai putin reusite . Ce nu inteleg eu la tine este de ce inca mai vorbest de rahatul ala cu ochi badea ? Cine are ochi sa vada , urechi sa auda si creier sa gandeasca nu are nevoie de articole in care sa spui tu ca el e prost . Fanii tai adevarati nu te urmaresc pentru certurile tale copilaresti cu el . Dpmv ar trebuie sa incetezi sa mai postezi orice despre el . La cat de fuduli si incapatanati sunt romanii , cei care cred ca badea e zeu si ca are dreptate vor ramane cu aceasta parere oricat ai incerca tu , prin argument mai mult sau mai putin obiective , sa ii convingi . Pe moment as zice sa incetezi a mai vorbi despre aceasta nevertebrata sis a iti acorzi toata atentia asupra situatiei critice in care este Romania . Nu stiu ce s-ar putea face , dar cred ca tu , avand in vedere pozitia care o ocupi in presa , ai putea sa initiezi campanii sau nu stiu … ceva … pentru ca daca o tinem tot asa peste 20 de ani vor ramane in Romania doar aia care au fost prea prosti ca sa plece .
    In incheiere tine-o tot asa si sper ca sa castigi meciul din seara asta 😛 . Pacat ca nu sunt din Bucuresti , ca as fi venit acolo numaidecat sa va vad alergand cu limba de un cot :P.

    este pe tvr2 in direct! sa razi bine!
    Serban

  • alexandra
    Posted at 10:18h, 01 septembrie

    esti un mucos pe langa mircea badea…nivelul tau de inteligenta e departe…slava domnului ca mai exista oameni ca badea in tara asta…care cat de cat scoate lucruri interesante pe gura…nu ca tine un frustrat incult.
    felicitari lui mircica care are niste fani atat inraiti! o adevarata secta!

  • mihai
    Posted at 11:01h, 01 septembrie

    Salut….Mircea este un om inteligent,este idolul meu,nu ma simt bine cand este criticat!!!
    Multumesc,Mihai,

    pacat! ai un idol trist fara coloana vertebrala!

  • Marcela
    Posted at 11:24h, 01 septembrie

    Pai da,
    nivelul de inteligenta a lui Badea e superior. La cate facultati a inceput….
    Oare a terminat facultatea acum? Sau inca mai cauta adevarata vocatie?

    Felicitari fanilor infocati, dar am o intrebare.. daca nu va place, de ce cititi?

  • Diana Matei
    Posted at 11:46h, 01 septembrie

    Stau cateodata si ma intreb pana unde poate merge acest imbecil, Mircea Badea? Si ca este el unul, am inteles. Dar cum pot exista atat de multi oameni care stau si-l asculta la radio si il privesc la televizor? Chiar poate o asemenea nulitate sa manipuleze atat de multe minti?

  • KKK
    Posted at 11:49h, 01 septembrie

    Nu inteleg de ce te obosesti sa raspunzi tuturor comentariilor idioate.Nu te mai obosi sa le raspunzi ca oricum e degeaba. Da-le cu skip si gata!

  • punKreas
    Posted at 11:49h, 01 septembrie

    Ce-au navalit fanii lui vuvuzel. Atat timp cat vuvuzel nu aproba decat comentariile favorabile, tu exagerezi cu publicarea atator comentarii care te jignesc. Trimite-i pe idioti la groapa cu rahat!

  • ted
    Posted at 11:55h, 01 septembrie

    Serbane, eu sunt de acord ca esti carcotas… dar parca prea ai facut o obsesie pentru Badea, e un pas mic pana la paranoia.. vezi sa nu il faci.
    Badea nu e perfect dar nici matale, esti departe de a fi marele „corect”…

  • adrian
    Posted at 11:56h, 01 septembrie

    nu te supara, dar TU ai coborat la un nivel incredibil de jos. daca promovezi pe blog-ul tau un blog atat de jegos, nu mai am comentarii! Pacat!
    Iar campania voastra de promovare este o rusine de la cap la coada! Nu mai reusiti sa va faceti rating decat incercand sa atrageti masele care ii urasc pe Badea, Ciutacu si Gadea. Procentele astea de rating se pierd cel mai usor. Pana acum aveati un produs curat si de calitate. Acum: doar un jeg

    te rog da-mi adreesa sa-ti trimit o batista…tare ne mai plangi de mila!

  • ted
    Posted at 12:04h, 01 septembrie

    am uitat sa te intreb: te deranjeaza Badea ca se ia in permanenta de Basescu pe care voi l-ati invitat in emisiunea voastra chiar inainte de alegeri?

    pe tine nu te deranjeaza sa fi stupid?! sincer?

  • Southern Star
    Posted at 12:08h, 01 septembrie

    Buna Serban,
    Cand cred ca nu se poate mai rau in tara asta vad ca se poate, aproape nimeni nu intelege nimic din ce scrii, sunt atat de indobitociti de realitatea si antena incat orice zic nenorocitii aia in frunte cu mircica idiotul, este lege pentru ei si nu-i mai scoti din asta! Ce ma deranjeaza este ca vin aici si injura si ii iau apararea, nu-i vrem aici, sa se duca pe blogul lingaului si treaba lor ce zic!
    Ai completa dreptate in tot ce scrii, acest om care se considera mare critic si destept e defapt o gluma proasta insa nu merita sa il bagi in seama esti mult prea valoros!
    Oamenii care te respecta sunt putini din pacate pe acest blog dar suntem si vom fi mereu si asta conteaza!

  • Irina
    Posted at 12:16h, 01 septembrie

    Inca mai exista atatia oameni care nu s-au prins ca Badea este o mare nulitate? La fel cu televiziunea la care lucreaza?

    Of, of, se pare ca prostia prinde la populatie…

  • Judy
    Posted at 12:27h, 01 septembrie

    Sunt multivalenta, imi place Cronica de acum 10 ani de cand eram inca in generala, apoi de la facultate imi place si de Bendeac si apoi si de Badea. Kill meeeeeee!

  • Ramona
    Posted at 12:39h, 01 septembrie

    Doamne … ! Mi-a venit sa ma inchin … de fapt am si facut-o… Din nou, Doamne … ! Am citit un pic din comm. de pe blogul lui Badea si de pe al tau…
    Eu am 23 de ani… Oare cei care au lasat acele comm. ce varsta or avea … ?
    Nici un copilas nu ar spune asa rautati…Sunt stupefiata de ceea ce am citit , ma refer la comm oamenilor, nici nu imi mai vine sa-i numesc „oameni”…

    D-le Huidu… Sunt uimita sa aflu cata lume te uraste , cata lume va injura. Stiti ce va rog eu ? Va rog , sincer, sa va dati la o parte , nu le mai dati ocazia tuturor prostilor sa scrie, sa gandeasaca asa murdar despre dvs . Mi s-a facut rusine citind un comm, al unui mare „destept”, la Badea pe blog ,suna asa : ” Multi se pisa in gura lor.Dar io…pfff, io ma kk in gura lor de fraieri.Nu esti de acord ? Io zic ca esti.” Uite , de aceea , te rog sa nu mai ai de a face cu toti nesimtitii aia. Lasa-l pe Badea, si ce daca daca esti „gras” , burtos sau chelios … Nu merita, deloc ! O sa spuneti ca sunt exagerata , poate, dar nu-mi revin… E cumplit sa vad in ce hal se bucura prostimea cand Badea sau dvs , postati astfel de articole…

    PS 1: Nu sunt fan Serban Huidu (nu sariti sa ma injurati,nu ca mi-ar pasa)si nici Mircea Badea.
    PS 2: Dle Huidu, sa stiti ca nu ma mai imbrac asa de prost, neasortat, Nu mai port haine asa de colorate, nu mai sunt , asa cum ma numeati ” explozie de culori”.
    Nu stiti despre ce vorbesc, nu-i asa ? Hahahaha !

  • Chris Brainiac
    Posted at 14:24h, 01 septembrie

    Salut Huidu,

    Welcome back!
    Eu personal urmaresc deopotriva Cronica Carcotasilor si In Gura Presei.Trebuie sa admit ab initio faptul ca, niciunul dintre voi doi nu e intruchiparea omului providential, de aceea prefer sa iau in calcul ideile voastre bune si sa arunc la groapa de gunoi a istoriei ideile voastre indezirabile.
    Peace and constant development,

    Brainiac, Chris Brainiac

  • Nathalie
    Posted at 14:28h, 01 septembrie

    Serban, nu asta este reteta succesului tau. Am fost si mai sunt fan al tau (mai mult decat al lui MG) dar in prezent intr-o mai mica masura. Tu si Mircea sunteti doua personaje simpatice dar care deja isi consuma neuronii in victorii neinnaripate…Amandoi imi sunteti dragi pentru ca sunteti isteti, spontani, sunteti ceea ce are tara asta mai bun (tinerete si spirit) dar de cand ati inceput razboiul acesta pot doar sa-ti spun ca se inclina balanta mea de partea cealalta. In aceasta dezamagire crunta vizavi de politic te rog nu mai continua cu ideea ca antenele sunt vandute … Eu nu fac politica dar pot sa spun ca mai rau de cat cu actualii nu poate fi iar „Domnu” presedinte realmente nu are curajul sa fie in aceeasi camera cu Oana D si restul. Hai sa dam Cezarului ce este al Cez, indiferent cat de antipatici ar fi multi dintre ei. Le spun bine, rezonam cu ei pentru ca acesta este adevarul. Si eu am resurse de trai, inca mai pot…Lasand acum politicul deoparte, astept cronicuta si sper sa va vad sanatosi si plini de verva, mi-a fost dor. Inchei spunand ca va doresc sa va creasca actiunile.. iar asta nu se poate intampla decat daca veti merge pe ironii , rautati la adresa celor care le merita.

  • alexibad
    Posted at 14:47h, 01 septembrie

    Daca s-ar produce „Cea mai tare comedie pe care a avut-o tara asta” si ar trebui sa joace in ea Mircea Badea si Serban Huidu … oare ar accepta amandoi sa joace – fara sa se faulteze reciproc?

  • theo
    Posted at 15:06h, 01 septembrie

    …mori de grija altuia…kg in plus care s-au adunat pe tine, nu te deranjeaza? chiar ca fara gainusa nu ai haz…
    badea este un om destept, cu sau fara cosuri pe fata…tu ai dat dovada de multa prostie cu „mesajul” asta

    stiu stiu ti-am arata ca perfectul are cosuri….e de la pubertate!

  • theo
    Posted at 15:14h, 01 septembrie

    vai, huidule, daca intr-adevar tu dai raspunsuri la posturile aplicate, URAT DIN PARTEA TA!!! am citit cateva…cum poti sa spui unuia ca e scarbos ca il cheama Traian?? cata minte poti sa ai??? nu dai dovada de maturitate, daca ai ceva personal cu mircea, rezolvati-va problemele in particular, nu face teatru ca risti sa cazi in dizgratie!

    sunt dizgratios de cam multicel!

  • maricel
    Posted at 16:52h, 01 septembrie

    imi place ce faceti dimin la radio.dar cateodata mergeti ,,pe aratura” cu unele taraturi care sunt zilnic in tabloide.adica le dati mai multa atentie.cand ma obositi(nu vb decat despre prosti)ascult radio romania actualitati deoarece acolo auzi despre unii oameni care nu sunt pomeniti la voi.toate articolele din tabloide sunt comentate de aproape toate posturile de radio.chiar maobosesc tampeniile!badea ,ciutacu ,gadea ,firea in frunte cu patronii si toti inchipuitii de jurnalisti si analisti platiti de felix si nus nu au valoare umana.sunt f f furios ca nu mai sunt oameni care chiar au credibilitate in fata noastra

  • Mirela
    Posted at 17:09h, 01 septembrie

    @Mihai: Se spune „PE care il mai avea”!

  • Laura
    Posted at 19:04h, 01 septembrie

    Salut Serban,
    io is ardeleanca si am invatat o chestie fff faina de la tine „consecventa castiga”, tu si echipa ta sunteti consecventi, de 10 ani va urmaresc si la TV si la radio….

    Toata adminartia!!!!

  • lucian
    Posted at 20:37h, 01 septembrie

    Serbane, mulţumesc pentru link-ul către blogul-vomă pe care îl consideri reuşit. Ba mai mult, susţii că ai mai şi răs, ceea ce spune multe, dacă nu tot despre tine sau mai bine spus despre felul în care ai ajuns. Dacă acum ceva vreme încă mai aveam nişte urme de porniri negative la adresa ta de fiecare dată când nu aveai altceva mai bun de făcut decât să pui eterna placă „Badea pupincurist voiculescian”, odată cu postul acesta mi-am dat seama că Mircea a fost MULT prea indulgent cu tine în postul de pe blogul său. Indulgent, dar original, ca de fiecare dată, originalitatea fiind una dintre multele calităţi pe care el le are. Şi tu ai avut-o, dar se pare că s-a pierdut pe drum. Unul care crede despre un om care nu-şi atacă şeful (luând în considerare o conduită mult mai demnă în cazul în care are ceva de spus împotriva lui – plecarea de la şeful respectiv) că e pupincurist, unealtă de propagandă şi obsedat de Băsescu nici nu cred că merită altceva decât răspunsul recent dat de Mircea. Aşa cum nu merită nimic altceva nici acel om care consideră a fi un site mizeria aia către care ai pus link-ul. Totodată, îmi dau seama că discuţiile noastre anterioare au fost o pierdere de timp şi că tu chiar vrei să „mori” urât, mediatic vorbind, aşa că nu pot decât să te las să-şi implineşti dorinţa masochistă, fără să mai încerc să-mi răcesc gura degeaba, explicându-ţi de ce Mircea e un om, iar tu . . .

    da mircea nu e om…e superman, este OMUL! hai fugi la culcare si papa si grisuletul obedientule!

  • ce s-ar face mircica fara o aparatoare asa ca tine! viteaza lu' spagatristu!andra
    Posted at 21:52h, 01 septembrie

    @53 da, te-am bagat in seama. esti mr. popularitate acum. bucura-te de asta cateva zile pana se termina scandalul asta si pe urma o sa te rogi sa iti intre careva pe blog. bafta huidu 🙂 oricum, faptul ca scriu aici nu cred ca iti tine de foame ca la emisiunile tale tot nu ma uit. ne vedem la urmatorul scandal pe care o sa il provoci ca sa iti cresti audienta cu 0.000000001. hai ciao!

    ce s-ar face mircica fara aparatoare lui principala! viteaza lui tata!

  • adi
    Posted at 22:27h, 01 septembrie

    Ba da nu isi mai schimba freza aia cu carare de tocilar 🙂

  • eu
    Posted at 23:11h, 01 septembrie

    eu te cred ca esti invidios pe Mircea,ca mai ai putin si burta iti atinge genunchii…mi-ar placea sa te vad o data fara tencuiala pe fata,sa vad atunci cu cine o sa te mai compari?perfectule !!!

  • ebkv
    Posted at 23:19h, 01 septembrie

    sunt in totalitate de acord cu „pumnurau” …prin urmare…:):

    „Iti urmaresc emisiunile de pe la inceputuri. Cel mai mult ma amuza Cronica Carcotasilor de la Kiss FM . Fiecare dimineata la servici trece mai rapid cand va ascult(…)Ce nu inteleg eu la tine este de ce inca mai vorbest de rahatul ala cu ochi badea?(…)Nu stiu ce s-ar putea face, dar cred ca tu, avand in vedere pozitia care o ocupi in presa, ai putea sa initiezi campanii sau nu stiu … ceva … pentru ca daca o tinem tot asa, peste 20 de ani………!!!!!!!(?)”
    am incredere in privirea ta de soim si in tipatul tau de uliu :)))

  • Andrei
    Posted at 00:51h, 02 septembrie

    Dupa ce a facut praf tara, nu inteleg de ce il mai lingi pe Basescu in halul asta, te legi de badea pt ca zice realitatea!
    Crezi ca nu stim ca tu faci site-ul paralel?
    Sincer cat iti da betivul ca sa il lingi in cur non stop?
    Vai de tine…
    singurii care ling sunt antenistii si reli-tristii!
    noi chiar suntem independenti!

  • the
    Posted at 01:01h, 02 septembrie

    te’as respecta mai mult daca ai termina cu porcaielile astea. candva urmaream emisiunea ta dar glumele fortate si repetate (rasul tau fortat lipsit de talent actoricesc e extrem de strident) m.au facut sa renunt. il apreciez pe badea, dar nu sunt atat de naiv incat sa il divinizez. personajul badea este extrem de interesant. tin minte ca inainte mi se parea ca esti mult mai talentat decat gainusa, chiar intrebandu;ma ce cauta si el pe acolo. dar chestiile de genul asta te;au injosit si pot sa spun ca gainusa este un om mult mai educat si chiar inzestrat cu un simt al umorului fin (fapt pe care ti;l asumi si tu dar nu cred ca e cazul). si de la realizator de emisiune de succes (emisiune despre greseli si balbe in direct la tv), la un exemplu de ascultat si urmat e cale lunga. badea fiind intr;adevar un fenomen din acest punct de vedere (desi tu ai si avantajul emisiunilor inregistrate). ai puterea si apreciaza macar un aspect al lui mircea badea. abia atunci ai avea un caracter puternic. lucru valabil si pt el.

  • sorindaniel
    Posted at 01:04h, 02 septembrie

    dar de la ce a inceput tot acest „razboi” intre tine si mircea? ce nu va ajunge?sincer,sunteti doi oameni cu capul pe umeri,refuz sa cred ca faceti asta pentru rating.ti-am mai pus intrebarea asta si nu mi-ai raspuns.
    si inca ceva,asta se adreseaza celor care comenteaza:de ce oare,majoritatea celor care lasa commenturi, nu stiu sa scrie?:|…adica mai dati-o dracu de treaba,chiar va e greu sa puneti cratima aia la locul ei?…intrati ca boii cu tot felu’ de mesaje jignitoare si va dati destepti,dar nu sunteti in stare sa scrieti doua cuvinte corect.mai ales ca unii n-aveti nici o treaba cu tema articolului.

  • the
    Posted at 01:06h, 02 septembrie

    si daca emisiunea voastra are ceva misto, chestia aia se numeste DEZBRACATU!!!

  • alutzu @ CornerParadise
    Posted at 01:49h, 02 septembrie

    Fara cea mai mica suparare dar sa mor daca aveti minte vreunu…unu mai terminat ca altu…mai complexat ca altu…mai aveti sa va bateti pe la tv…circ gratuit..parca erati impotriva astor de manifestari

  • Dl Spk
    Posted at 10:54h, 02 septembrie

    Mai Serbanica, in primul rand…bine ati revenit, chiar mi-ati lipsit; in al 2lea rand, nu inteleg de ce le raspunzi tuturor bufnitilor ale caror idol in viata e Mirecea-cap-de-creta(un baiat foarte amuzant de altfel, acum 5-6-7 ani). Raspunsul tau imi pare foarte normal, iar blogul-pamflet despre spagatist e genial. Multa sanatate si la cat mai multe emisiuni pe radio si TV.

  • lucian
    Posted at 11:05h, 02 septembrie

    Diferenta dintre Badea si Huidu se vede de la o posta…incercati doar sa scrieti un mesaj negativ la adresa lui Badea, ia vedeti, o sa-l gasiti publicat? Asta arata ca omu’ nu are sange in instalatie.

  • Adela
    Posted at 11:07h, 02 septembrie

    fara coloana vertebrala esti tu! tu ai inceput sa faci reclama pe spinarea altora; sa faci misto cu „dragii” guvernanti am inteles, dar sa te iei de trio de la antene, nu. nu ii suporti, inteleg, dar sa te injosesti in halul asta si sa faci spoturile alea… mie mi-a placut raspunsul lui… am ras cu lacrimi (e pe blogul lui) :)) apropo, ai vreo legatura cu mizeria aia de blog care parodiaza blogul lui mircea? ca am vazut ca e fan cronica, prima si kiss fm creatorul…

    te oftiiiiici!

  • anonim
    Posted at 12:38h, 02 septembrie

    dak e sa o luam asa tu esti un porc, un umflat care abia si-o mai vede de sunci. ai decazut mult !!! mai bine ai sta draku in banca ta.

    ia vezi daca o vezi tu….hopaaa prea tarziu! ai vazut-o!

  • ktalin
    Posted at 13:22h, 02 septembrie

    daca ai ajuns sa promovezi astfel de siteuri, atunci esti disperat rau de tot sa iesi in evidenta..si sunt convins ca sunteti implicati mai mult sau mai putin in acest ”proiect” de denigrare..din pacate te ai coborat prea mult in a ti face reclama si e pacat, pentru ca nu te reprezinta, sau ma rog, nu te reprezenta, dar se pare ca lumea se mai schimba..exista si altfel de moduri de ati promova emisunea, mai profesioniste, dar se pare ca ati inceput sa le uitati..asta e..tara e oricum ”otv-izata”, de ce n ati otv-iza si voi cronica..imi pare rau de voi..sunteti penibili..

  • lucian
    Posted at 13:45h, 02 septembrie

    Chiar nu-mi dau seama de ce mai răspunzi la mesajele care te critică, din moment ce, în răspunsurile tale, nu faci altceva decât să jigneşti persoanele respective şi să te dai mai rotund decât eşti. Dacă tot te crezi superior şi ai impresia că tu înţelegi cel mai bine absolut orice aspect care s-ar pune în discuţie, atunci ar trebui să se vadă înţelegerea asta profundă şi în răspunsurile tale, care ar trebui să aibă, dacă nu argumente, măcar o urmă de originalitate şi să nu reproducă într-un mod infantil toate poantele de şmenar puber, cu care se impresionează tutele la scara blocului pe la 15-16 ani. Pe mine nu mă deranjează că-mi răspunzi într-un mod cu totul rizibil, din contră. Eu doar observ ceea ce cred că e de observat şi anume că dai replici total neadecvate multora, iar fără un gram de coerenţă şi logică ele se transformă în simple înjurături (ca termen generic, chiar dacă nu foloseşti întodeauna invective).
    Şi ca să-i răspund unui „inteligent” de mai sus, care observă el cum Mircea spamează mesajele oligofrene îndreptate împotriva lui, îi voi spune că şi aici se vede diferenţa între Huidu şi Badea. În timp ce Mircea nu ţine morţiş să fie adulat de toţi şi de toate, aruncând la coş în secunda doi orice mesaj tembel şi ilogic, Huidu ţine morţiş să aibă cât mai multe comentarii la postările sale, nu contează că 90% sunt împotriva a ceea ce susţine (asta mai ales când se încăpăţânează să scrie despre Mircea). Asta e o altă diferenţă fundamentală între cei doi, nevoia şi orgoliul lui Huidu de a se contrazice în permanenţă cu cei care nu gândesc ca el, în timp ce Mircea a renunţat de ceva vreme să mai dea importanţă unor astfel de mesaje, mai ales că în cazul său, mesajele negative sunt mereu aceleaşi, cu aceleaşi teme absurde, cu aceleaşi fraze scrise cel puţin stângaci, cu aceleaşi clişee ca acum 6 ani, când a început emsiunea. Tocmai de aceea îi dau dreptate să nu-şi mai bată capul cu toţi cretinii şi să-i spameze de îndată ce îi zăreşte. El nu trebuie să fie realizatorul TV al tuturor românilor, aşa cum ar trebui să fie cel pe care-l critică în mod regulat – preşedintele tuturor românilor.\

    te rog eu ca sa nu te mai enervezi citeste doar ce regurgiteaza pe blog idolul tau! aici e nevoie de puntin creier ca sa intelegi ce scriu!

  • cristi
    Posted at 14:00h, 02 septembrie

    buna huidu.ma bucur nespus ca ati revenit.dar nu de asta sunt aici.ci mam gandit sa trimit un mesaj.cred ca ai vazut si tu ce a facut dobitocul ala de badea pe sait.iam scris eu de sanatate.stai linistit.as dori ca maine daca poti sa vb 2-3 min despre acea vpoza pusa de dobitocu de badea pe blog am dat din greseala peste ea.si nu e frumos ce a facut.dar ce sa faci cu dobitocu daca nu stie sa piarda.ii e ciuda ca voi sunteti pe loc 1 si el cine stie pe ce loc se afla.bafta multa si emisiuni cat mai multe

  • sins_are_forgiven
    Posted at 14:11h, 02 septembrie

    Iti multumesc ca existi, pe cuvantul meu! Romania are nevoie de oameni ca tine, este trist ca tara asta s-a umplut de oameni naivi, atat de usor de manipulat. Abia astept sa te intorci cu Misu la Prima, v-am simtit lipsa toata vara. Va rog, calcati-le in picioare pe aceste scursuri ale societatii, chiar merita.
    Si vreau sa cred ca l-ai sustinut pe Basescu, chit ca ai facut-o sau nu(daca nu ai facut-o, lasa-ma sa ma amagesc).
    I-am dat lui Badea un comment usturator in speranta ca o sa ajut la cresterea vanzarii de servetele si antidepresive. Iti dai seama cat de frustrat e daca accepta numai comentariile pozitive?!
    P.S. Arati foarte bine, asa arata un barbat pe care il preocupa familia, prietenii si cariera, nu cea mai simpla cale spre lookul de metrosexual frustrat cu probleme de adolescent. Lasa-i pe pupincuristii astia sa-i stoarca cosurile lui Badea, si asa nu au nimic mai bun de facut.
    P.P.S. Badea, eu am 15 ani si n-am nici un cos. Touche! Cand iesi de la sala treci si pe la dermatolog.

  • e
    Posted at 15:06h, 02 septembrie

    taci bah handicapatule din gura, e omeneste sa ai cosuri, pe cand sa mananci cacat cum mananci tu nu prea e .

    cand pupi curul lui voiculescu e normal sa maqnci cu lingura a mare!

  • beheaderb
    Posted at 15:59h, 02 septembrie

    ar trebui un blog si pt tine serban, ca ala.ca tu ai o voce de puber, nicidecum de radio.saracul de tine….esti dus rau ba’ baiatule.niciodata nu ai avut voce de radio, invata in puii mei sa te retraagi cand trebuie ca ti a trecut timpul demult

    sa crapi tu de ciuda iaca nu ma retrag!

  • raluca
    Posted at 16:15h, 02 septembrie

    Ce frumos vorbeati despre familie, despre maturitatea la care se presupune ca orice om ajunge la o anumita varsta si acum… o dati in bara cu acest post. Tare mi-as dori sa inceteze acest „razboi” infantil intre 2 oameni care se presupune ca au o anumita varsta si o anumita gandire. De ce nu sunteti dumneavoastra cel care pune punct acestei dispute care deja devine prea deranjanta in unele momente? Vreau sa vad ca pe langa maturitatea din plan personal o sa dati dovada si de o maturitate in planul profesional.

  • alex
    Posted at 16:48h, 02 septembrie

    http://www.click.ro/vedete/romanesti/Mircea-Badea-Gura-Presei-VIDEO_0_1018098182.html

    Cred ca ar fi bine sa citesti asta…nu va face lingaul poponar 10 ani de emisiune ca tine din cate vad =))))))))))))))))

    nu te bucura! e un siretlic de promovare ieftina!

  • una
    Posted at 17:06h, 02 septembrie

    la cat de mult il urmaresti, ar fi trebuit sa stii ca este alergic la „n” lucruri. de cele mai multe ori, o alergie sa manifesta prin pete pigmentare. steroizii care graviteaza prin capul tau se manifesta cu totul altfel. de fapt tu stii asta ca nu esti prost. doar joci rolul unuia. eu zic sa-ti lasi complexele de-o parte si sa te axezi pp propriile-ti atuuri.

  • mada mada
    Posted at 17:55h, 02 septembrie

    chiar nu te inteleg…daca e asa tuta mircea asta, de iti pierzi frate timpul cu el? du-te cu copiii in parc, petrece timp de calitate. stupid, sincer.
    Toti trebuie sa traim, sunt altii si mai rau ca el.

  • bebe
    Posted at 18:12h, 02 septembrie

    Huidule, esti jalnic, fartioare!
    Macar sa te ridici la un sfert din inteligenta lui Badea si tot ai putea sa vezi si tu ce e cu lumea asta.
    Vezi-ti de lungul nasului si de caricatura aia de emisiune … pana la badea mai ai mult…
    prea mult pt tine

    daaaaang!

  • simara
    Posted at 18:27h, 02 septembrie

    Minunat baieti. Badea imi da aceeasi impresie pe care mi-a dat-o „Nikita”. Tot explica in stanga si drepta ce batausa e…s-a intalnit in ring cu o tipa poreclita Savarina. Micuta, subtirica. I-a dat doua bucati huidumei de „nikita” si a pus-o la somn. Asa si cu karatistul lui peste. Bate, face…pe cine a batut pana acum? vreun tocilar? Faceam si eu de astea cu spagatul, etc, da, e adevarat dar pana la 14-15 ani. Nu la 36!!!

  • thorhammer
    Posted at 20:13h, 02 septembrie

    Ma intreb daca toti cretinii astia care te critica pentru ca esti gras(in mintea lor), sunt niste slabi. Fizic, ca la minte nu am nici o indoiala.
    Bai boilor… numai copii de scoala primara ii judeca pe ceilalti dupa infatisarea fizica !
    Copii, Badea si retarzii de voi, bineinteles.

  • ...
    Posted at 20:45h, 02 septembrie

    Prietene dar esti trist rau.
    poti sa vorbesti si cu cuvintele tale fara sa imprumuti de la badea? nu? atunci tu esti prost!

    Din cate stiu eu, ai si tu o nevasta ,un copil doi copii spre informarea ta …si tot pacalici ai ramas.(da singurul pacalici de aici esti tu ).Cum te mai suporti?De ce nu te sinucizi?Sa vorbesti despre Badea cand esti 2 clase sub el?Faci o emisiune fara umor alaturi de alt omg care este cu 2 clase peste tine.Doar el te face sa nu pari extrem de stupid.Ia-ti o camera,schimba meseria,lasa-te de scris,nu mai comenta despre cei superiori tie,apuca-te de fotbal ( desi ai fost jalnic aseara ,dar totusi felicitari pentru participare la eveniment.)In rest …gandeste-te ca ai un copil..si rad colegii de el la gradinita/scoala oriunde merge.”uite pe tactu iar rade badea de el” .Pentru ca tu nu o sa poti rade niciodata de Badea.In rest numai bine .

    prietene….esti vai viata ta „get a life” si nu te mai uita la badea….iti dauneaza!

  • BIGHY
    Posted at 21:21h, 02 septembrie

    Ai ajuns rau de tot,nu se mai uita nimeni la tine si trebuie sa te iei de cineva ca Badea sa faci putin trafic.Imi e mila de tine.Mai ales cand te prinde Badea,iti rupe oasele.Cine seamana vant culege furtuna,pazea;)

    asta cu oasele rupte s-ar putea sa fie tocmai pe dos! Karatistul e slab…slab de tot!

  • maryusmate
    Posted at 21:40h, 02 septembrie

    Cu respect , Domnule
    Nu simpatizez pe nimeni, daca te crezi mai tare ca Domnul Badea de ce nu faci o emisiune pe tv sau la radio pe orice tema doresti , in acelasi interval orar si vede-ti care este mai bun ,in reiting ,meserie sau la spurt pe orice proba si care este mai bun sa vorbeasca celalalt , ciocul mic.
    Eu cred ca este echitabil.

    pai noi suntem mai vechi decat el…de ce nu face o emisiune miercuri seara?

    • huidu
      Posted at 23:23h, 02 septembrie

      @maryusmate:

  • ovidake
    Posted at 22:05h, 02 septembrie

    Daca tu Serban consideri ca postarea de pe respectivul blog e ceva bestial, da-mi voie sa-ti pun serios la indoiala simtul umorului! Confirma ceea ce spun foarte multi postaci: tu esti doar vocea. Creierul se afla la Gainusa.

    da ma stiu….nu vreti sa schimbati placa? pe bune acum!

  • Dan
    Posted at 22:55h, 02 septembrie

    bre, n-ar trebui sa faci reclama blogurilor de tot cacatul. ce face ala acolo e jenant. ai putea fi si tu in locul lui.

  • Mihaela
    Posted at 23:12h, 02 septembrie

    Serban,

    Chiar nu ti se pare ca ceea ce ai scris tu aici seamana cu ceea ce ar fi scris un pusti de clasa a patra?
    nu!

  • Mircea Mucsinescu
    Posted at 23:14h, 02 septembrie

    Wow ..am vazut ca multi prosti comenteaza aici asa ca hop si eu :”>Ceea ce sunt eu foarte curios ..daca badea e de cacat cum esti tu ca vorbesti de el?;s Si daca zici ca scoti raul in evidenta saau cacat de genul esti un idiot !

    s-ar putea sa ai dreptate! dar ma mananca limba

  • andrei
    Posted at 23:27h, 02 septembrie

    nu inteleg de ce spui ca nu te preocupa cum arati? aspectul fizic este principala calitate umana, restul sunt secundare, inclusiv umorul, inteligenta…etc.

    prietene, daca tu crezi asta esti mai prost decat noaptea. pe vremea lu’ Peter Breugel al batran (desi pun pariu ca habar nu ai cine e asta) femeile rubiconde, grasune erau etalonul de frumusete! Deci frumusetea fizica se schimba odata cu moda. Acum tiparele sunt slabe alta daa erau grase!

  • Cosmin
    Posted at 23:29h, 02 septembrie

    … Penibil! Am sters de trei ori comment-ul pentru ca, de fiecare data, vroiam sa te ating cu ceva. Stai linisti, cu o vorba, nu cu altceva. Dar imi pari un prostut iremediabil. Un prostut capos. Genul ala cu care nu te poti intelege. De aceea iti spun doar atat: PENIBIL. Si, poate ca iti face cinste.


    penibil e un cuvant arhifolosit de mircica! de ce nu pui mana pe o carte sa citesti, sa-ti faci un vocablar si sa inveti si alte cuvinte?

  • scaiualcar
    Posted at 23:46h, 02 septembrie

    Ma uitam cu drag la Cronicuta… sa vad balbe si ma enervam cand faceati voi scenetele voastre. An dupa an ati urcat in topul audientei iar scenetele sau inmultit si s-au lungit. Devenise deja „show-ul VOSTRU”… ori eu chiar nu ma uitam la emisiune pentru voi.
    La Mircea ma uit pentru EL… si pentru analiza lui… nu pentru continutul ziarelor.

    Si apoi… de unde pana unde a aparut numele tau in combinatie cu Basescu si politica?

  • Vlad Andrei
    Posted at 00:24h, 03 septembrie

    Nu inteleg de unde a pornit cearta asta intre voi…Poate de la faptu ca tu esti putin si subtil pro chioru?

  • bibicu
    Posted at 00:37h, 03 septembrie

    Salutare Serbane.Te urmaresc si pe tine si pe Gainusha chiar daca sunt plecat de 8 ani si mai bine din Romania.Vad ca s-au adunat toti pupincuristii lui Badea pe blogul tau. Voi astia de il muscati de cacau pe Huidu, ori sunteti idioti, ori nu aveti pic de umor.Stii ce? , „MINCATI RAHAT PE BLOGU LU” HUIDU SI ASTA VA OCUPA TOT TIMPU” cum ar spune protejatul vostru. Hai sictir.

  • norbert
    Posted at 00:58h, 03 septembrie

    fugiti baaaaaa…
    o sa va omoare badea pe toti!!!!
    o sa murim cu totii pentru ca citim blogu lui Huidu… si el ii face rau la domnu bade 🙂

    acuma lasand gluma… Badea are cateodata dreptate, dar de cele mai multe ori o da in lambada si in jenibilitate :P… nu-l tare inghit pe mircica.

  • Vlad Andrei
    Posted at 01:00h, 03 septembrie

    Bine cearta asta intre voi e mai veche,totusi asta a accentuato

  • norbert
    Posted at 01:01h, 03 septembrie

    tot eu, era sa uit… da ce are cu gainusa?
    asta ii bolund cu pisoarele lui… cred ca are nevoie de prostamol… scuze prostanac duo…

  • Florin
    Posted at 01:31h, 03 septembrie

    Ceea ce este de admirat la Serban Huidu este ca lasa toate comentariile, oricât de injurioase ar fi. Nu ma mai uit la Cronica Carcotasilor de multa vreme, a devenit plictisitoare (ca orice lucru repetitiv de altfel), asa ca nu se poate spune ca sunt vreun fan Huidu, dar ii recunosc cel putin calitatea aratata mai sus (mai are si altele). Cat despre Mircea Badea, ce am de spus este ca ma inspaimanta numarul de admiratori pe care il are. Din pacate, asa cum a fost si va fi intotdeauna, majoritatea norodului sufera de prostie in diverse stadii. Si mai am de spus doua lucruri despre Badea: pe blogul sau personal sterge orice comentariu care contine o urma, cat de mica, de ironie sau dezacord, ca sa nu mai spun de comentarii care sa contina macar jumatate din numarul injuriilor intalnite aici; apoi, dupa episodul cu Ciutacu din mall, se lauda Badea (pe acelasi blog personal)ca va patrula prin mall-ul respectiv in fiecare seara timp de o saptamana. S-a mai auzit ceva despre treaba asta?

  • neutru
    Posted at 07:36h, 03 septembrie

    Domnule Huidu, lumea nu poate uita ca ai fost cel putin in perioada alegerilor pro-Basescu. Acum BAse cade urat de tot in sondaje, si e normal ca si voi sa cadeti. Asta este realitatea crunta si nu ai ce face. Mai tin minte si acum de bucurie mare a fost pe voi dupa alegeri.
    Nu il admir deloc pe Badea, are problemele lui, dar sa te legi de un defect fizic……….e exact ce face Badea de fapt. Mai stii faza cu dialogul vostru cu Danutz SRL si cu aluziile acestuia la fizicul lui Gainusha? A fost frumos atunci? Nu, dar acum tu faci exact la fel.

  • cri
    Posted at 07:53h, 03 septembrie

    Cand faci referire la ”activitate specifica varstei”, aceasta este mancatul de orice ca sa fii pregatit pentru sacrificiul de craciun? Mai baga o ceafa de porc definitule.

    nu-mi place dar o ciorba de burta oricand!

  • cristi
    Posted at 08:15h, 03 septembrie

    Huidu, un pupincurist al lui Basescu. I-a facut campanie la Cronica Carcotasilor! Scuzati cacofonia! Sa-i fie rusine lui Huidu si Gainusa! Cum or fi facut avere? Prin trafic de influenta?

    alta placa nu ai? s-a stricat si asta!

  • Silvia
    Posted at 08:55h, 03 septembrie

    Mi se pare aberant sa razi de o poza in care, asa cu cosuri cum spui tu, arata chiar mai bine decat tine, imi pare rau pt tine Huidu dar faptele si vorbele tale nu dovedesc decat invidie. Esti patetic!

    e o evolutie de la penibil!

  • Algernon
    Posted at 09:38h, 03 septembrie

    Esti la fel de inteligent! Nu realizati niciunul ca ati imbatranit si mintea pe care o aveti e la 20 de ani in urma voastra. Penibil. Mai ales mizeria infinita la care trimiti in „later edit”. Pacat de pozitia pe care o ai, din care ai putea sa influentezi mai multe lucruri in bine. Din pacate nu vedeti niciunul decat bani si teribilisme de copii mici (scabrosenii, pistoale, masini etc.). Rusine!!

    Algernon….vrei niste flori? Pate ii explici lu badea de ce! el nu o sa se prinda!

  • Alin
    Posted at 09:39h, 03 septembrie

    Pacat Serbane, se pare ca ai ajuns sa faci orice ca sa ajungi in presa si ca sa-ti promovezi emisiunea. Ce ai fost si ce ai ajuns. Pacat!!!

  • qwerty
    Posted at 10:01h, 03 septembrie

    bai huidule cati ani ai ma? va comportati ca niste copii, chiar vreti sa va faceti reclama astfel? ca emisiunea a remarcat toata lumea ca a fasait, nu mai e ce a fost

  • Petronel
    Posted at 10:13h, 03 septembrie

    Sunt dezolat de galceava asta de pustani dintre voi…. Treci peste remarcile lui, du emisiunile mai departe (si de la radio si de la tv.) impreuna cu colegii tai…… Nute purta ca Baselu` care da la lume ceata atunci cand se apropie presa (cel putin) de cineva drag lui….. Avem probleme mai mari decat „relatia” voastra…. In loc sa va muscati unul pe altul, sariti la beregata banditilor!!!!!… si smulgeti-o , poate se schimba ceva….

  • pop
    Posted at 10:47h, 03 septembrie

    frumos iti shade. pentru cunostintele tale evoluate ar trebui sa cunosti ca „bube ca mucosii” poti sa ai indiferent de varsta. poate fi o tendinta a tenului (cum am eu la 29 de ani, da sunt bubos ca mucosii), poti sa faci de la anumite medicamente, poti sa … dar tu deja astea le stii. bebeluselor, dans!

  • AVasile
    Posted at 11:34h, 03 septembrie

    Draga Huidu,

    Lasand la o parte faptul ce esti un umflat, probabil complexat ca are puta mica, Badea macar face ceva miscare, stie unde e sala de sport, nu sala de cefe de porc si mici, ca tine.
    alege tu un sport si facem o competitie….daca o sa castig eu tu-ti pui de gat o tablita pe care sa scriu eu ce vreua si defilezi cue ea o zi in fata la antena1! facem?

    Daca esti un complexat ca emisiunea ta e de maxim 2 bani si nu se mai uita decat mama ta la ea, stai in banca ta si nu-ti mai face reclama pe spatele altora, buni sau rai, cum or fi ei.
    da ma! ma plateste prima de pomana de 10 ani de zile! asa si?

    De vreo 5 ani ti-a trecut vremea si tie si lu` nimeni pe lume ala de Gainusa si tuturor amatorilor aia cu care va faceti voi emisiunea. Daca nu le aveati pe coardele alea celulitice care sa isi zdruncine suncile de pe cur pe masa voastra, aveati audienta fix 0.
    da! acum 5 ani a aparut pe firmament o emisiune doaua de clasa, pardon de casa, la Voiculescu in trust!

    Ati expirat ma, lasati-o balta, ca va faceti si mai mult de cacat.
    ne place ma!

    Sunteti penibili si fiti siguri ca nici eu, nici prietenii sau familia mea, nu ne mai uitam demult si nu o sa ne mai uitam ever la mizeria aia a voastra de emisiune inregistrata, la care ar putea sa schiteze un zambet doar un babuin semiretardat.
    waw asta cu babuinul ti-a iesit!

    Hai pa, have fun acolo, in anonimitatea tv!
    si tu in anonimitatea ta generala, Vasile!

  • radu
    Posted at 12:41h, 03 septembrie

    Esti cam pe langa bre Huidule. Devine absolut ridicola nevoia ta de a genera mereu numai dialoguri care insulta si inteligenta amibei. Primeste un sfat de la mine:

    UNEORI ESTE MAI BINE SA TACI SI SA LASI IMPRESIA CA ESTI PROST DECAT SA VORBESTI SI SA ELIMINI ASTFEL ORICE DUBIU.
    mama ce adanc ai scris! gata mi s-a facut rusine!
    pe mine m-ai pierdut de audient al cronicii … ramai cu porcariile tale.

  • aradean
    Posted at 13:24h, 03 septembrie

    1.Mircea Badea …un om care produce o gramada de bani trustului pt care lucreaza
    2.Serban & echipa cronicii la fel

    Asta vad eu,asta tre’ sa vada orice om normal care priveste la tv.Restul e Cancan.ro si face sa paleasca imaginea de oameni seriosi!Una peste alta Badea nu e prost orice ai zice si nici tu dealtfel iar cei 300.000 de euro dati de tine statului roman sunt 16% dintr-o suma pe care multi care scriu aci nici in vise nu au sa o produca!Jos palaria.
    Cat despre basescu,chiar daca e seful statului pare sau e(90% e,parerea mea) un semidoct cu o ascensiune aproape identica cu cea a lui Ceausescu iar aducerea lui in emisiunea voastra a fost o greseala de imagine si o pata pe “neopoliticul” de care pretinzi ca esti strain!Aceeasi poveste si pt geoana doar ca el e putin mai scolit decat marinarul!Oricum asta e treaba voastra si e doar pct de vedere al unui telespectator.Astept de la noua emisiune ceva nou pt ca,pe cea veche de la aparitia “liderilor” am cam scapat-o,nu mai era o prioritate.

  • gigi
    Posted at 13:29h, 03 septembrie

    sa nu cumva sa publici comentariile pe care nu le poti contraataca.daca ti ziceam ca l ador pe badea,imi bagai placa ..lingai, moguli, coloana vertebrala, spagat etc..ti am zis ca esti agramat-la asta se pare ca nu ai raspuns, UMFLATULE!

  • Pingback:Huidu “mătură” pe jos cu Badea | Barbatul Secolului 21
    Posted at 14:18h, 03 septembrie

    […] Ce păcălici! Pai dacă e pe aşa, să renunţam la trucaje şi să vă arătăm omul în splendoarea lui. Iată-l pe Mircică la 36 de ani plin de coşuri ca un puber ce se află! Amărâtuleeee, lasă nandroloanele, hormonii de creştere şi steroizii şi bagă nişte activitate specifică vârstei că faci bube ca mucoşii!”, scrie Şerban Huidu pe blog. […]

  • Georgel Babiuc
    Posted at 14:56h, 03 septembrie

    Huidu the best! Chihuahua badea e o rusine de jurnalist sau sa ma exprim plastic ca el o „curva jurnalistica” care mimeaza libertatea presei.

  • sfx
    Posted at 14:58h, 03 septembrie

    nu te lua de fata lui, ca are acnee, a recunoscut chiar el ca cu greu o doftoriceste!!! e tare naspa sa te trezesti la peste 30 de ani cu acnee …este o chestiune care se poate manifesta chiar si pe fond nervos. Si slava ca are de ce sa fie stresat – nereusitele in afaceri mai ales cand te „mananca altii” pot lasa sechele mari …
    Nu te lua de el ca are „cosuri ” altele sunt bubele lui …dar astea hai te rog …este o chestiune delicata.
    Si ce mama dracului il tot bagi in seama !!! Tu nu ai alte treburi mai importante ??? Adica „enterteineaza-ne ” pe noi !

  • Elena
    Posted at 14:59h, 03 septembrie

    Draga Huidu,

    Asta este reactia ta la faptul ca Badea ti-a spus cum arati?
    Adica ai chelit, ti-ai lasat burta si esti bondoc.

    Treci la cura de slabire Huidu, ca iti cade audienta si te lasa nevasta!
    Nu stiu care e raul cel mai mare.

    elena-nuti, nu toti suntem frumosi asa ca domnul mircea! si daca am fi toti frumosi, nu ati mai aprecia frumusetea masculina intruchipata! acest Adonis al televiziunii!

  • Vai de noi ...
    Posted at 15:00h, 03 septembrie

    Doar atat mai pot si tu acum …

  • Unu
    Posted at 15:20h, 03 septembrie

    Apropo de ipocrizie:

    Acum vreun an ma intalnesc cu Huidu (era un ditamai norul, Huidu avea ochelari de soare si fuma trabuc la volanul unei alfa romeo).
    Mergea omu pe contrasens, ma intalnesc cu el fata in fata si nu am pe unde sa trec… Ii zic: ce e mah, nu mai ai loc pe strada sau ti s-a urcat TV-ul la cap??? Zice: Nu frate, ca nu mi s-a urcat la cap dar daca toata lumea merge asa eu de ce sa nu??!!!
    Dupa doua zile aud la kissfm cum huidu ii injura pe aia care pun girofarul si merg pe contrasens…

    Pai pe dobitocii care merg pe contrasens fara girofar de ce nu ii injuri huidule???

    Apropo de badea: zici ca e el pupincurist… dar pe basescu cine il pupa in cur in campania electorala la cronica? de la emisiunea aia in care ai fost un penibil, huidule, schimb canalul instantaneu cand te vad / aud (tv/radio)

    aia cu masina e tare! Greu de crezut! asta cu basecu e si mai buna! uita-te la badea si multimeste-i ca el l-a facut presedinte pe base nu eu!

  • sorindaniel
    Posted at 15:36h, 03 septembrie

    stiam eu ca n-o sa-mi raspunzi la intrebare:)))

  • ionutzu
    Posted at 17:43h, 03 septembrie

    daca nu veniti cu ce va nou in emisiune adienta va scadea, publicul s-a saturat de balbe,scenete cu otv . oamenilor le au cam disparut cheful de umor, au uitat s-a zambeasca

  • Octavian
    Posted at 18:28h, 03 septembrie

    🙂 nu sunt nici fanu lu badea si nici al cronicii carcotasilor/tau. Iti spun doar ca nu esti foarte bine documentat. Badea nu ia steroizi..se vede pe el ca nu ia..nu stii despre ce vorbesti.

  • Octavian
    Posted at 18:36h, 03 septembrie

    Si daca tot am ajuns avocatul lui Badea.. alea nu sunt cosuri, arata mai degraba a niste pete..reactie alergica la ceva. Daca te simti obgligat sa raspunzi cumva la poza cu pisoarele, gaseste ceva mai aproape de realitate 🙂
    Vad ca raspunzi la mesaje, chiar si la cele cu injuratorui, bravo! Nu ma asteptam!

  • baro$an cu valoare
    Posted at 18:50h, 03 septembrie

    deci sa moare totii dujmanii miei daca te mai iei da Mircea o sa ai dea face cu mine care mai rar asa fan infocat si devotat al lui. ie clar?

  • Stefania
    Posted at 18:54h, 03 septembrie

    Domnule Serban Huidu, am citit articolul postat si comentariile si trebuie sa va spun cateva lucruri pe care le-am sesizat…In primul rand articolul dvs. este pueril…Faptul ca pe fruntea domnului Badea sunt pete rosiatice, nu inseamna ca sunt cosuri specifice pubertatii…poate fi o forma de acnee la varsa adulta, ce poarta numele de „rozacee”( deci nu are nicio legatura cu ce spuneti dvs ca este).In al doilea rand…vreau sa punctez faptul ca marea majoritate a persoanelor ce au postat comentarii va constrazice, iar expresiile( de multe ori vulgare) va sunt impotriva…oamenii, atat de multi, va contrazic…Oare de ce? Poate pt ca fara niciun motiv atacati dur, de cate ori aveti ocazia, imaginea domnului Badea. Poate pt ca va place scandalul? Poate pt ca dumneavoastra sunteti impotriva mai multor oameni dintr-un alt trust tv…alt post tv…persoane care reprezinta concurenta…Dvs. prin aceste posturi incercati sa ne aratati cat de rai, incompetenti si nepregatiti sunt…dar de fapt ne aratati cat de „ciuda”( pt ca nu pot gasi un cuvant mai bun) va e pt succesul tv pe care il au…pe faptul ca au castigat aprecierea pe care o aveati si dumneavoastra in primii ani de cronica. Dvs. incercati sa ne convingeti pe noi, telespectatorii, ca nu trebuie sa ne mai uitam la ei, pt ca sunt mai noi aparuti( desi domnul Badea nu este nou in televiziune, absolut toti tinem minte emisiunile cu Teo, pana nu de mult prietena dumneavoastra bun), iar dumneavoastra sunteti mai vechi, asa cum ne amintiti de nenumarate ori, dar vechimea nu este intotdeauna criteriul de baza…Nu puteti convinge pe nimeni prin scoaterea in evidenta cu orice pret a „defectelor” concurentei…Am observat un lucru care m-a facut sa analizez cu atentie ce am sa va spun…Ne jigniti…Daca cineva a spus in comentarii ceva ce nu a placut urechilor dumneavoastra fine de om de televiziune a fost catalogat imediat drept:PROST…de nerepetate ori. Raspunsurile si notarile dumneavoastra au fost spuse ironic si intr-un mod jignitor/ ofensator, doar pt ca in comentariul respectiv nu erau scrise lucruri de lauda, iar pers. ce scria avea ceva impotriva dumneavoastra. Aceste pers. care au intrat pe blogul dumneavoastra si-au pierdut cateva minute bune sa citeasca articolul si sa scrie un comentariu…aceste pers. au urmarit poate emisiunea dvs. o data( sau de mai multe ori)…deci a facut parte din publicul dumneavoastra…din telespectatorii atat de pretiosi fara de care meseria dvs. ar fi fost cu totul alta.Poate ca printre cei care au scris…se aflau si copii, adolescenti, ce se afla la pubertate…si care au citit in frumosul dvs. articol „faci bube ca mucosii!”…sunteti parinte…aveti doi copii asa cum i-ati atras atentia(ironic bineinteles) unei pers intr-un comentariu…si copii dvs. o sa fie adolescenti…o sa fie la pubertate, o sa junga sa fie MUCOSI, nu era mai frumos sa gasiti un cuv. mai frumos?…sau poate unul dintre comentarii a fost scris de un MUCOS si dvs. ii raspundeti cam asa:
    „prietene, daca tu crezi asta esti mai prost decat noaptea” sau „poti sa vorbesti si cu cuvintele tale fara sa imprumuti de la badea? nu? atunci tu esti prost!” si alte catvea exemple…Vi se pare normal? Daca unul din copii dvs. ar scrie un comentariu pe blogul orcarei vedete/ pers. cunoascuta( inclusiv domnul Badea) si i s-ar raspunde asa…atata timp cat e tanar si in curs de afirmare…ce credeti ca s-ar intampla?…Va pot raspunde eu, care sunt adolescenta, sunt o mucoasa de numai 14 ani, olimpica nationala la olimpiada de limba si literatura romana in fiecare an de cand sunt in ciclul gimnazial…acel copil/adolescent se va stanjeni, va avea o deceptie, oricat de greu ar parea…pt ca noi, mucosii, reprezentam generatia ce vine, marile sperante ale Romaniei si suntem atat de dornici de afirmare…dar ne blocam de pers. ca dumneavoastra, care daca vad ca inca nu ne ridicam la nivelul la care ei se afla ne considera si ne fac PROSTI…un cuvant atat de mare, care atarna atat de greu…As putea sa continui la infinit, dar ma opresc aici considerand ca e suficient. Repet insa ca nu sunt absolut deloc de acord cu dvs. si v-as ruga sa reflectati macar putin la ce v-a spus o adolescenta de 14 ani, care are maturitatea sa isi dea seama ce se intampla in aceasta Romanie plina de frustrare si invidie. Si mai am o rugaminte…v-as ruga ca inainte sa adaugati otarile de rigoare sa va ganditi putin, sa va alegeti cuvintele, pt ca eu imi asum ce am spus, dar stiu ca o sa fiti tentat sa ma stanjeniti prin comentarii rautacioase…si orice ar fi asta nu se va intampla…Va multumesc!

    waw! Daca la 14 ani il ai idol pe badea (pardon-domnul Badea) e de inteles. Cresti un pic si o sa intelegi si punctul meu de vedere! si ca sa-l citez pe cel cu replici putine si fixe : „hai pa!”

  • Ady din RomanNT
    Posted at 19:42h, 03 septembrie

    VAA ROG FRUMOS NU VA LUATI DE DOMNU MIRCEA BADEA!!! EU SUNT FANUL LU MIRCEA BADEA IN ACELASI PROPORTI K SI CU KISSFM ASCULTATOR! EL ESTE UNUL SI VOI SUNTETI MAI MULTI PE TV SI PE CHIAR RADIO! VA RUGAM MULT FARA MIRCEA BADEA. Va multumim pentru intelegere.

  • serban
    Posted at 21:32h, 03 septembrie

    Macar jumatate din inteligenta lui daca ai avea, nu ai fii mereu in umbra lui Mihai. Daca nu ar fii Gainusa, ai fii un nimeni in continuare…..sau nu…un porcusor de guineea….mascarici de 2 bani.

    schimba placa, aveti aceleeasi marote cu care defilati!

  • Florin
    Posted at 21:51h, 03 septembrie

    Mama ce terminat esti bai retardatule…

    de mircea vorbesti? corect! sunt de acord!

  • laura
    Posted at 22:20h, 03 septembrie

    Badea e super bunaciune!L-am vazut fata in fata!Te-am vazut si pe tine!Esti foarte,foarte pufos si ii ajungi lui Mircea putin mai jos de buric!Pofta buna!

    te las pe tine draga mea….se pare ca-ti doresti!

  • Buxi
    Posted at 00:59h, 04 septembrie

    Daca am pune o poza fara tricou cu tine, si una cu Badea, sigur l-ai umili pe „saraman”. Din pacate pentru el, nu prea e niciuna, ca la trucaje toti suntem buni.

  • Buxi
    Posted at 01:07h, 04 septembrie

    Circula un zvon, ca femeile te gasesc foarte atragator, cica toamna se poarta vergeturi.

  • alin
    Posted at 05:41h, 04 septembrie

    You da’ bomb 🙂 Era si cazul sa le mai zdruncine cineva lumea.

  • mariakalogero
    Posted at 07:43h, 04 septembrie

    nu stiu ce aveti de impartit cu badea,eu ma uit si la voi si la el.imi place umorul vostru,dar vai  si mircea ma amuza,ce sa fac?!voi santeti mai relaxati,el…chiar el a zis ca o sa moara tanar…o sa-i plezneasca o vena la cap.nu  mi-a placut gestul lui de a posta prostia aia de caricatura,ultima data!urat,orice ar fi intre voi.a  intrecut masura si o sa-i scriu  asta.imi placea  cand doar va intepati,dar lucrurile au mers prea departe.

  • Alexey
    Posted at 09:34h, 04 septembrie

    Sunteti niste ratati toti. Va faceti reclama numai prin certuri ca de altceva nu sunteti in stare. Daca sunteti asa duri bateti-va ba ratatilor in pumni si rezolvati-va problema , nu pe blog-uri sau n-ati avut jucarii cand ati fost mici? M-am saturat sa vad numai certuri , alte subiecte n-aveti? Vorba aia „Tara arde si baba se piaptana” .. Oricum , poza e tare , l-ai lovit direct la pifometru , el Badea care se credea un Don Juan plin de muschiuleti si iubit de toate pitipoancele. Tara plina de imbecili. Impuscati-va. Amin.

  • bia
    Posted at 11:15h, 04 septembrie

    wooooow!! Te admiram..esti/erai misto la tv..chiar imi placeai. dar de ce sa ajungi atat de joooos??? Dooamne,asa ceva nu se poate. In emisiune te dai foarte moral cu sotie si copil acasa si aici ce mizerie faci? Nu se face asa ceva. Poti avea o disputa cu Mircea si prin alte mijloace. As putea jura ca tu esti autorul acelui blog plin cu mizerii. Din ce comentarii am citit nimeni nu te aproba, cazi in penibil urat de tot si e pacat pt ca pe tv esti/pari alt om. Imi pare rau,pari frustrat raaau de tot si nu stiu de ce.. aveai o imagine,lumea te placea.. R.I.P

    Amin!

  • tot bia..
    Posted at 11:21h, 04 septembrie

    Serban(ca „domnule” de la mine nu mai meriti), cand raspunzi tu la fiecare comentariu rautacios nu te mai comporta ca un copil de gradinita si scrie naibii corect. las-o-n ma-sa de treaba.

  • abc
    Posted at 12:17h, 04 septembrie

    Stefan , indiferent cat de mult te deranjeaza cineva , incearca sa discuti aceasta problema direct cu persoana .
    Este usor sa arunci cu pietre .
    Poate ca este un sambure de adevar in ce spui , dar te rog eu ,asa ca un fratior , sa te abtii in a exprima anumite numltumiri cu acest limbaj , pentru ca nu esti tu acela care sa vorbeasca astfel , tu esti asemeni lui Caragiale , tu trebuie sa faci un umor cu perdea , ca cei care se simt cu musca pe caciula sa le fie rusine de ceea ce fac .
    Te simpatizez si vreau sa fii acela care esti tu cu adevarat .
    Practit tu si Mircea sunteti pe aceeasi baricada , adica oameni de televiziune .
    Nu va lasati prinsi in acest joc mizer si intindeti-va mana unul altuia ca semn de respect , pentru ca nu se stie in viata ce surprize vom avea.
    Iti urez bafta in emisiunea pe care o coordonezi impreuna cu Misu si te rog mediteaza putin la ceea ce ti-am spus.
    Asculta mai mult de inima ta .

  • coco90
    Posted at 13:30h, 04 septembrie

    Mircea e mult,mult peste voi , ce ma mira e ca va da atentie pt k voi , de fapt sunteti niste scamatori ! HUIDULEEEE ce urat suna huidu …te huidui…esti penibil

    varsta? 11 ani jumate 12!

  • escu...
    Posted at 16:21h, 04 septembrie

    Bai conasule, de ce dracu esti atat de plin de ura ?

  • Walker&Daniels
    Posted at 17:10h, 04 septembrie

    De ce e pupincurist? Eu ma uit la emisiunile lui si nu am remarcat niciodata sa tina partea cuiva, nici macar partea lu’ Mogulu’, de care nu vorbeste deloc.
    aici te contrazici!
    Nu l-am auzit sa tina partea vreunui partid, sau vreunei ideologii, ba din contra omu’ e disperat de toti si pe toti ii blameaza. Ce nu iti convine tie si restului carcotasilor? Ce face Badea in emisiune e atitudinea normala , pe care cu totii o avem uneva, in subconstient!!!
    normala? cred ca ai o imagine distorsionata a normalitatii!
    Ai vrea sa faca cu totii glume de-ale vostre rasuflate si exagerate, texte penibile, ati ajuns ca si babele care pun tara la cale pe marginea santului…daca aveti audienta, e doar pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…

    daca nu-l il injuri pe basescu la fiecare 2 minute si daca nu dai cu pumnii in aer si daca nu arunci telefoane prin studio ai glume rasflate nu? Siktir!

  • naspa situatie...
    Posted at 20:00h, 04 septembrie

    Ce sa zic… Cearta asta dintre voi doi e penibila. Eu cred ca ar trebui sa mai lasati de la voi si sa nu va mai tiganiti peste tot. Nu faceti decat sa va faceti de tot cacatul in fata tuturor oamenilor care va urmaresc. Personal cred ca Serban ar trebui sa o lase mai moale cu atacurile la adresa lui Mircea Badea. Daca tu Serban l-ai lasa in pace, nu ti-ar mai raspunde in nici un fel. O seara buna!

    P.S. Scuze de dublu post. Pusesem o adresa falsa. Daca poti sterge partea asta din mesaj dupa ce o citesti:) Tks.

  • Dragos
    Posted at 22:10h, 04 septembrie

    Lipsa de maturitate…putin spus.Sa te iei de cineva pt. ca are niste cosuri pe fata,doar pe la varsta de 15-16 ani am mai vazut.

    daaa aia cu pisoarele e foarte subtila si deloc puerila! hai ne lasi!?

  • gaby
    Posted at 22:14h, 04 septembrie

    Huidule te-ai tavalit in chinuri cand ai vazut postarea lu’ Badea pe blog cu voi.
    Ceva mai bun nu am vazut pana acum,tavalitiva in chinuri in continuare.Bine pa:))!!!

  • Dan Pandrea
    Posted at 02:19h, 05 septembrie

    Serban, o intrebare de la care as dori sa primesc un raspuns sincer: Te enerveaza Badea?

    PS: De ce disclaimer-ul tau seamana cu cel de pe zoso.ro?

    e scris se zoso…n-am intels niciodata cum si de ce!

  • phoenix
    Posted at 05:32h, 05 septembrie

    Sincer sa fiu va apreciez pe amandoi, dar este de recunoscut faptul ca Badea are niste probleme, cel putin asta am observa eu.
    Despre tine Huidu nu stiu ce sa zic, per general din punctul meu de vedere (nu stiu cat de mult conteaza asta pentru tine si e si normal sa nu conteze, e viata ta doar) esti destul de ok. n-am gasit nici o problema cum are Badea.
    Anyway …Succes amandurora si bafta la carcoteala :).

  • Alin
    Posted at 07:31h, 05 septembrie

    Cred ca badea il dovedeste pe huidu , badea bate bine 😛 , se antreneaza , huidiu manaca shaworma si da din gura 😛 si poza mai mult ca sigur este editata 😛 totusi , anyways mircea badea rulez , vezi huidule nai putut ? , mai mananca ceva !

    pe tine-n sange asa!

  • Tafta Costin
    Posted at 07:33h, 05 septembrie

    In Libertatea de azi :”“Cârcotaşului” Şerban Huidu (foto) îi merge cât se poate de bine. Firma sa, SC Hodoronc- Tronc Production SRL, e foarte perfomantă la producţie cinematografică, video, şi de programe de televiziune, unde mai are un asociat şi opt angajaţi. Compania are o cifră de afaceri de 1.170.000 de euro şi un profit de peste 1.000.000 de euro.”

    Bravo ,ma bucur pentru tine,meriti !

  • Alin
    Posted at 07:33h, 05 septembrie

    http://www.youtube.com/watch?v=0D3PdamimNA

    Te-a dovedit 😛

    in fata unor tampitei ca tine da! oamenii care judeca au aceeasi reactie: „pueril si exaltat!”

  • Catalin
    Posted at 12:15h, 05 septembrie

    Huidule daca tu ai 80 kg eu mananc cantarul ala cu totul. Fa dovada in emisiune , ia un bidon de apa de 5 l pune l pe kantar si apoi te cantaresti si tu. Badea a avut curaj sa isi arate shuncile la tv ul , sa te vad si pe tine.

    trebuie sa facem in pariu! nu merge asa!

  • Adi
    Posted at 12:29h, 05 septembrie

    Esti un complexat! Cea mai mare realizare a ta a fost aceea de a te gandi sa slabesti (umflatule!), mancand mere ! De fapt, te prinde! Un porc cu un mar in bot…

    gresit! am mancat carne! Am frigiderul plin!

  • Anca
    Posted at 19:47h, 05 septembrie

    Carcotasii nu mai sunt pe locul 1 de mult…de mult de mult de mult:))))))))))Nu cumva ai dovedi ca esti mai bun facand ceea ce stii sa faci si lasand la o parte prostiile astea infantile!Esti penibil rau de tot!Oricum isi bate joc de voi mult mai bine decat ai putea tu sa il iei la misto vreodata!Maturizeaza-te Huidule si revino la momentele tale bune ca ai luat-o pe ulei rau de tot!

    penibil…unde am mai auzit eu cuvantu asta repetat obsesiv seara de seara? AAA si inca ceva; Cronica carcotasilor nu a fost pe primul loc niciodata! am o veste proata pentru tine….nici badea!

  • Ionut
    Posted at 20:03h, 05 septembrie

    Bravo, Serbane! Esti pe val. Crezi ca nu are suficienti cititori, bietul Badea… ii faci si tu reclama. esti penibil, fratioare.

    Fratioare? unde am mai auzit io cuvantul asta? unde prietene? unde conferentiare? „hai ca nu mai pot cu nervii capului”…Cetateni ganditi!

  • Ştefan
    Posted at 21:17h, 05 septembrie

    Greşiţi grav „domnu'” Huidu în ultima perioadă, eraţi printre preferaţii multora înainte de a deveni un snob arogant. Da, am stat mult şi m-am gândit, nu vă supăraţi dar acestea sunt cuvintele potrivite. Sunt convins că schimbarea dumneavoastră de atitudine este una dintre cauzele pricipale pentru căderea din ce în ce mai abruptă a emisiunii „cronica cârcotaşilor” (scuzaţi cacofonia) !!!! hi hi hi, na c-am zis-o, nu m-am putut abţine…. În fine, în speranţa că veţi redeveni tipul simpatic care făcea emisiuni frumoase şi pe care îl urmăream cu plăcere, vă urez numai bine.

    Al dumneavoastră, un fost şi (sper) viitor admirator.

    P.S. vă atenţionez că războiul pe care îl purtaţi cu dl Badea este unul absurd din care, piedeţi enorm din imaginea pe care (cred eu) încă o mai aveţi.

    o sa ajungeti la vorba mea! multi au zis la fel in contrele cu fel de fel de potentati de la vanghelie pana la jiji. Dupa un timp toti au ajuns sa-i dea dreptate „snobului arogant”! Nu ma intereseaza imaginea! Pe mircica da! Are o freza perfecta!

  • anonim
    Posted at 22:10h, 05 septembrie

    Ma intreb asa … oare taranul uitandu-se cu jind spre cel cu o treapta mai domn poate accepta acest lucru sau va incerca sa il aduca pe cel superior pe un plan comun cu el (provocandu-l)?
    Creierul tau inca fierbe?

    domn e ala cu toaleta trucata? Aii buba la cap? Superior zici? la ce? cu glume copiate din urzica?

  • Alexey
    Posted at 08:14h, 06 septembrie

    Auzi mai Huidulica de ce le spui oamenilor ca „penibil” e arhifolosit de mircisor? Dar cuvantul folosit de tine mai sus si anume „obedient” nu e si el arhifolosit tot de Don Juan? N-o mai da din cola-n fanta si din fata-n sprite.

    PS : Daca nu te intereseaza imaginea de ce te bagi in astfel de certuri de tot cacatul?

  • aaaaaaaa
    Posted at 12:28h, 06 septembrie

    mucos esti tu ba huidule!!! parca tu n-ai avut cosuri in tinerete… jet

    nu la 37 de ani!

  • ARCUS
    Posted at 14:59h, 06 septembrie

    ce procupari aveti si voi, sa-l injurati pe Mircea BADEA, concentrativa energiile spre acte caritabile

  • Andreea
    Posted at 17:16h, 06 septembrie

    huidule…vai de tine :)) se vede ca te deranjeaza fiecare comentariu pentru ca te ataci si le raspunzi la fiecare…esti praf…esti cat un porc si esti penibil…in afisul in care apar ciutacu gadea si badea v-ati deghizat exact in ceea ce sunteti:2 CLOVNI…intr-adevar la circ va e locul =))

    nope! circari sunt chiar imbecilii pe care-i prezentam!

  • Camelia
    Posted at 18:43h, 06 septembrie

    Şerban, mie îmi este milă de băiatul ăsta, iar mila nu este nici pe departe vreun sentiment înălţător. Ştii că ea, când se practică între oameni, presupune condescendenţă. Îmi pare rău de el. Ar fi putut alege un drum care să-l onoreze. Consumă din rezerve şi nu reface nimic din energie. Din cauza faptului că funcţionează pe avarii este noncreativ. Manierismul lui şi frenezia în a se autopastişa sunt cele care îmi trezesc mila. Şi, repet, mereu mă ruşinez când îmi este milă de cineva.

  • ovidiu
    Posted at 21:11h, 06 septembrie

    bai deci stati putin… petele de pe frunte nu sunt nici acnee nici rozacee nici alta forma de ciuperci , mucegai sau branza…. eu sunt un bun prieten cu badea si mia spus ca petele lea capatat de la gadea cand acesta a intrat pe usa intrun mod violent in birou la felix rasturnandu-i unul dintre scaunele pa care badea tocmai se asezase in pozitie de spagat.rezultatul aceste intamplari sunt vizibile pe fata lui badea dar si in buzunarul lui gadea acesta primind o prima de la patronul sau. daca ii rupea gatul ii dadeam si eu o bere

  • Florin
    Posted at 21:28h, 06 septembrie

    Huidule esti o panarama, pe bune. ASCUNDE-TE, esti mai prost decat prevede legea!

    daca n-am fi noi „prostii” cum v-ati mai da voi seama ca sunteti destepti? ha?

  • huidu prostu`
    Posted at 21:40h, 06 septembrie

    huidule nu te mai oftica atat ca badea e mai tare ca tine dar asta e…se vede pana si pe blogul tau ca oamenii il plac mai mult pe el!
    toti „oamenii” il plac pe el! mai ales tu!

  • dan
    Posted at 22:06h, 06 septembrie

    salut. obisnuiam sa-mi placa de mircea badea acum 1 an 2. era foarte haios, si acum mai este, dar prea a dat-o in cocalarii de copil de maxim 16 ani. Face flotari in minge 8-|, se lauda cu culturista lui mereu(ps:daca intr-o relatie barbatul are curul mai mare ca al femeii atunci e grav), lucruri care ma fac sa cred ca nu se va maturiza niciodata. Doar cand va avea un copil facut de el, ceea ce e greu de crezut ca astfel si-ar strica „topmodela” corpul.
    deci ai priceput parerea mea despre badea. dar si tu esti foarte ofticat si daca chair esti atat de inteligent precum te dai( closca iti face toate textele la cronica deci…) ar fi trebuit sa te iei de badea doar odata si pricepea mesajul dupa care il lasai sa se certe cu peretii. in poza asta cred ca are o reatie alergica, si oricum ii trec bubele astea in cateva zile, deci nu te mai lua de el. la ce vergeturi ai du-te si alearga si tu prin parc si continua sa faci jalnica cronica in continuare cu glumitele voastre fara haz. nu te mai chiunui sa dai o replica jalnica la comentariul meu ca oricum esti foarte maro. pa

  • Alex
    Posted at 22:13h, 06 septembrie

    Bai Huidule Mircea Badea se da un mare cunoscator in materie de femei dar eu zic ca ( e intentionata cacofonia ) Carmen Bruma il face pe Badea asta.
    Ce Zici?
    Fraieru a fost respins de sot.
    Si ghici ce lo 40 de ani il rejecteaza si se duce la un tip ca Bote si altii care au bani.
    Ea doar il foloseste pe post de PR.
    O chestie tare ar fi ” Consumul excesiv de Nandrolon poate dauna grav; spune tu ce crezi (Fill in the Blanks, doar e democratie) „.
    Apropo cearta voastra este FUNNY !!

  • Adrian Stefan
    Posted at 22:44h, 06 septembrie

    Prietene … te apreciam … da esti un mare tembel. Nici Badea nu face bine ce face … dar tu esti un mare terminat. Tare as vrea sa te aud prestand live zi de zi.

    ma auzi….la radio dimineata de la 7 la 10!

  • Claudiu
    Posted at 23:46h, 06 septembrie

    Atat tu cat si dulaul lui felix sunteti baieti destepti.

    Pacat ca nu sunteti indeajuns de destepti incat sa va ignorati!

    misto scris!

  • Claudiu
    Posted at 00:00h, 07 septembrie

    Daca scriam ce am scris mai sus pe blogul lui Badea sunt sigur ca ma baga de nu mai stiam unde ma aflu. Multumesc ca nu m-ai injurat :)))

  • FunkY
    Posted at 00:21h, 07 septembrie

    nu ma rabda inima sa nu spun si eu :

    Esti PEEENIBL !!! :-j

    totusi poza ta imi spune ca altul e penibilul! lool!

  • Cacamaca
    Posted at 11:37h, 07 septembrie

    Da, m-am uitat pe blogul din link-ul tau.
    La fel de slab ca originalul pe care-l parodiaza.
    In plus „anticomunist” si basist.
    In concluzie, nu-i nevoie sa-mi zica niste lingai basisti ca badea e un cocalar.
    Asa cum nu e nevoie sa-mi zica badea ca tu esti un cocalar.
    Singura diferenta dintre voi e sponsorul.
    La badea am renuntat sa ma uit din momentul in care a inceput sa abereze pe tema dreptului la posesia de arme si a libertatii autoasumate de a face ce vrei in trafic pe motivul ca nu avem autostrazi.
    La tine am renuntat sa ma uit de cind ai trecut in tabara lingailor lui basescu.
    Vorba unui erou caragealian: „nu mai ai nici un haz.”

    daca nu insisti cu basescu asta pana in panzele albe! Parerea mea despre el e in acest blog. Daca vrei sa citesti bine daca nu mananca rahat in continuare!

  • Criticu'
    Posted at 11:46h, 07 septembrie

    Serbane,nu ca vreau sa ma dau mare, si total off topic, da’ mai sus ai dat cuiva o replica legata de Peter Breugel cel Batrin si frumusetile ceva mai plinute din timpul lui. Nu stiu,eu n-am auzit de …”frumuseti breugeliene”. Eu am auzit numai de „frumuseti rubensiene’, e drept,referindu-se la aceleasi doamne mai plinute, insa pictate de Rubens ceva mai tarziu. Si din cite imi aduc eu aminte, Breugel era mai se ocupamai mult cu gravura decit cu pictura…Dar sunt sigur ca de fapt ai vrut sa te referi la Rubens…:D
    P.S. Si te rog,nu te mai enerva cind dai replica tuturor mirceabadistilor, ca faci greseli de ortografie, iti iese altceva, si prin asta nu faci decit sa le dai apa la moara.

  • ana
    Posted at 19:01h, 08 septembrie

    bravo Serban Huidu,am vizitat blogul recomandat,exelent.e bine cind mai face cineva dreptate,macar asa,desi un ins eminamente ordinar ca badea ar merita ceva mai substantial.nu stiu daca o sa mai ai chef sau timp,dar te-as ruga sa nu-l slabesti defel pe ordinar.

  • Unu
    Posted at 08:40h, 09 septembrie

    Referitor la postul 152 cu masina:

    Huidule, ai cam luat-o pe urmele lu Basescu: „greu de crezut”. Exact asa a zis si presedintele tau de 2 lei cand a lovit copilul ala: nu stiu, sa vad despre ce e vorba….

    Bre, despre tine e vorba, cu tine m-am intalnit pe straduta aia paralela cu virgiliu (poate acum iti aduci aminte). Ce e greu de crezut? nu mai stii ce faci?

    Esti un cocalar, macar ai dreaq tupeu sa recunosti ca esti si nesimtit.

    ba as recunoaste cu placere da nu-mi aduc aminte! nu sunt sfant in trafic da’ nici cocalar!

  • ciprian n
    Posted at 16:36h, 10 septembrie

    Vreau sa stiu si eu parerea ta despre Basescu.am cautat-o pe aici da’ nimic….

    mai cauta! o sa o gasesti!

  • Roxana
    Posted at 19:59h, 11 septembrie

    Da’ de ce ti-ai pierde timpul uitandu-te la emisiunea lui Badea si pe site-uri in care sunt 2 barbati dezbracati? Daca nu-l suporti, nu e mai bine sa te joci cu copiii tai decat sa stai sa numeri cosurile de pe fruntea lu’ Badea. Nu inteleg ce te-a amuzat asa tare in blogul ala cu replici scarboase(ex.”mai spala-te”).
    Cladeste tu si da-le peste nas altora cu realizarile tale.

    asta am si facut!

  • MrsFRR
    Posted at 21:31h, 11 septembrie

    SINCER…amandoi…si tu si Badea…sunteti PENIBILI!!!!…Amandoi pretindeti ca sunteti cu trei capete unul mai destept decat celalalt…Daca, intr-adevar ar fi cazul, desi in mod evident nu este, ati inceta cu injuriile si jicnirile aduse unul la adresa celuilalt, pentru ca…nu stiu, chiar nu impresionati pe nimeni…si sincer mi se pare si lipsit de profesionalism ceea ce faceti voi…Si consider ca este pacat sa va pierdeti din telespectatori din cauza acestui „razboi”…daca cineva va admira si va urmareste, asta nu inseamna ca trebuie sa inghita de fiecare data aceste atacuri aduse unul la adresa celuilalt…

  • MrsFRR
    Posted at 21:35h, 11 septembrie

    Si exact cum a spus si Roxana…lasati realizarile voastre sa vorbeasca de la sine…ca asa…vorbe…poate orice sa spuna…si sa raspunzi la jicnire cu jicnire este cea mai usoara si mai la indemana modalitate de a riposta…

  • Moro
    Posted at 01:02h, 16 septembrie

    Serbane, cand citesc aici si vad la cati copii raspunzi, mai ca imi faci nervi(glumeam:D).Ti-am citit un raspuns la un comentariu mai sus cand spuneai ca ” oamenii care inteleg ce spuneti va inteleg si nu sunt multi”.Corect!!!
    Pai cum sa te inteleaga astia de citesc presa dimineata cu mircea(a se citi cu „m” mic) si nu au pic de umor? Bafta in continuare si continuati in acelasi ritm.

  • Kato
    Posted at 18:50h, 17 septembrie

    Si Mircea e zalud…dar tu esti josnic..sa razi la blogul scarbos al alora e prea mult Serban..rade la ceva inteligent!

  • Bogdan
    Posted at 10:37h, 22 septembrie

    Fratilor, eu am renuntat la posturile tv romanesti de aproape 3 ani si sincer nu le duc lipsa.
    Am o antena de satelit si un decodor de „afara” platest ce-i drept 47 Euro pe luna dar credeti-ma am la ce ma uita.
    Asa imi dau seama ca posturile de tv de „filme” de la noi sunt absolut jalnice.
    Ma amuz cand vad cu cata pasiune comentati vedetele de pe sticla.
    Eu prefer sa vad stirile din Romania pe posturile de „afara”. Credeti-ma sunt cu adevar impartiale.

  • BlueVD
    Posted at 11:28h, 22 septembrie

    Nu pot sa nu ma minunez cand vad atacuri de genul asta intre colegii de breasla. Si totusi, dl. Serban, trebuie sa recunosc, cu toate greselile de ortografie, cu comentarii care cateodata ar parea deplasate, nu ai intrecut niciodata linia dintre aciditatea subtila, inteligenta si remarcile ironice care decad in prostie si dau dovada de o lipsa de inteligenta cronica (cum sunt cele ale dl-ui. Mircea Badea). Aplauze pentru un joc de crosa impecabil si un puc plasat exemplat sub centura „adversarului” =)

  • Tu_nu_contezi
    Posted at 12:05h, 04 octombrie

    Tu si cu badea, parerea mea ca va certati ca 2 copii de 10 ani pe o juma de eugenie….vedetiva de treaba fiecare parerea mea…

  • no name
    Posted at 10:13h, 31 octombrie

    Ba Huidule .. esti un handicapat , scuza-mi expresia da aia esti 🙂 . de parca tu , tuuuu , arati mai bine .. care-i faza ca el are cosuri ? e problema lui .si in plus el nu se machiaza ca voi altii in televiziune ..
    Dupa ce ca esti un pupincurist , mai esti si prost . inainte erai WAW , adica totusi mai normal .. nu-mi placi pentru singurul fapt ca ti cu Basescu . Macar Badea are ochii deschisi in TARA ASTA DE CACAT , condusa de un handicapat – Basescu .papapapa

    daaang! ia si tu de la basescu! atat aveti in capetele alea patrate!

  • no name
    Posted at 14:37h, 01 noiembrie

    ce sa iau ma de la basescu ? prostie ?!

  • dracula
    Posted at 03:42h, 29 noiembrie

    mai lasa-l in pace serbane ca acest mircea e el cum e dar e cu multe clese peste multi dintre oamnenii de televiziune

  • Mihai
    Posted at 11:01h, 10 decembrie

    Şerbane, de ce te miri? Ăstora li s-a spălat creierul şi au fost reprogramaţi după vechea formulă „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”… deviza lui Felix. Nu au cum să înţeleagă că există oameni care nu-s nici cu Băsescu, nici cu „ăilalţi”… oameni care văd că toată gălăgia asta generală e doar un joc politic de proastă calitate. Nu au cum să ştie ce înseamnă să nu fii de acord cu cineva, dar să-i respecţi părerea. Ăsta e orizontul lor, mai mult de atât nu pot să vadă.

  • Cristina
    Posted at 18:16h, 30 decembrie

    off.Blogul a fost eliminat
    oricum.numa de trucaje ii in stare:-j
    crede ca daca va face o imagine proasta,o sa cedati in fata Mariei sale=))
    omg.PENIBIL TIPU/:)
    si las pe deasupra.=))
    si nu e singura poza trucata:-j
    am mai vazut una pe blogu lui.
    iam lasat un comentariu ‘dragut’
    sa se simta:))

  • SANDOR
    Posted at 06:30h, 31 decembrie

    FATE SANATOS CIT MAI REPEDE SA REVI IN SANUL FAMILIEI SI SA NE INCANTI CU VESELIA TA DEBORDANTA.

  • elena
    Posted at 17:59h, 02 ianuarie

    Pfff…circ,paine si sex,spoite cu cele mai parfumate sortimente de cacat gen Otv si grupu de lingai”anti-base”!
    Sunt fana a emisiunii tale,o echipa de oameni talentati si destepti,mereu am apreciat scenetele amuzante dar si cu subinteles,insa nu inteleg un lucru de ce atata harta cu bendeac si cu asta de la antena1,badea asta,prea multa atentie si intr-un mod exagerat, esti un om care se respecta,ti se pare relevant sa numeri cate cosuri are pe fata?

  • alin
    Posted at 15:27h, 24 februarie

    foarte tare…chiar k are nevoie de putina activitate:))))

  • sanzy
    Posted at 13:52h, 17 octombrie

    Cum puteti ma fi atatia care tin cu domnul badita?
    Ce’ati vazut la el? Felul in care incearca sa para real si nu ii iese?
    Macar Huidu le mai are cu glumele, cu astea…dar Mircica e penibil cand incearca sa faca glume…Sa nu uitam ca Mircea a pornit conflictul…pentru ca s’a simtit el jignit cand a aparut la Cronica insa sunt foarte multi care au aparut si nu s’au suparat! Voi vedeti ca arata ”bine” si pt asta credeti ca e mai bun… Pe dracu´e mai bun. E un frustrat nesigur pe el insusi si crede ca daca isi arata musculetii publicului e cel mai bun…din pacate pe multi dintre voi(dobitoci) va cucerit deja cu „atuurile” lui…
    Mie imi place Huidu, si daca a facut asta o fi avut el motivee lui! Pace!

  • Aless
    Posted at 14:53h, 20 octombrie

    buna Stefan, ma numesc Ghonu Ellena Alexandra si ti am scris ptr ca acum 3 ani am avut si eu accident de masina si sa te intreb cum ai reusit sa ti revy asa repede

  • COSMIN@
    Posted at 00:46h, 31 octombrie

    In legatura cu accidentul, trebuie sa platesti, ai omorat 3 persoane si vrei sa scapi nevinovat?

  • captana
    Posted at 09:07h, 05 noiembrie

    da Cosmine dar asta nu se va intampla sigur ca omul are cazierul curat si are cele mai multe sanse sa scape fara o zi de parnaie ,mai ales daca le despagubeste pe rudele acsestora ….ca dor nu este un sarantoc ..doar ghinionist si ca atare nu stiu cu ce se mai poate alege dupa ce trage linie,poate doar cu libertatea cel mult ca sanatate este cred in pioneze!

  • SnuKe[SnK]
    Posted at 19:00h, 04 iunie

    Serbane.. te rog eu (un oarecare) anunta-ne si pe noi cand apari la t.v pt ca emisiunea care ai realizat-o tu este a ta iar eu vreau sa te vad si pe tine, dar nu ca mesaj subliminal incearca sa-ti faci curaj omule. Te lasi doborat de vorbele unor batrani ce viseaza la dry cooker si se uita la ‘deces in direct’? Sau de copii plini de cosuri ce sunt impinsi de parintii lor ciudati ce sunt ahtiati dupa click-uri( CLICK ZIAR) si ca-cat(CAN-CAN)? Frate da-i in mm de oameni tu ai fani, fanii care inca se uita la emisiune ….nu ai realizat emisiunea pentru fanii lu’ gherle sau dan hartie igienica elodia. Deci iti tin pumnii si sper sa-ti revii omule esti cel mai tare si am invatat din umorul tau ca… DACA IEI VIATA PREA IN SERIOS, NU VEI SCAPA CU VIATA!

  • Andrushka
    Posted at 17:37h, 07 august

    Ce aveti cu Mircea Badea? Omu are activitate, din surse MediaPro Pictures reiese clar ca Mircea are activitate manuala de cateva ori pe zi, uneori chiar in direct pe sub masa in emisiune , isi antreneaza incheieturile si din cand in cand mai schimba mana. Cu toate astea mai are foarte mult de munca pana sa-l ajunga pe distinsul Chuck Norris. 🙂 ( Acest mesaj este un pamflet )

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.