Le multumesc si fanilor mirceabadieni! - Serban Huidu
2534
post-template-default,single,single-post,postid-2534,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Le multumesc si fanilor mirceabadieni!

Dupa ce idolul lor m-a injurat la la usa cortului duminica seara,spunand ca eu am inceput totul, mi s-a umplut blogul de venetici care-mi reprosau ca de ce ma iau de „conferentiarul” lor. Totusi niciunul nu i-a spus ca ce face e lipsit de deontologie. Nu a sarit niciun „fan” sa ii bata obrazul, cand a profitat de starea in care ma aflam, ca sa ii mai dea una de la jartea personajului, pe care l-am invatat cu totii pe dinafara de la antene, Basescu:

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=zkEJ6AbOHgg

Precizez ca dificultatea in vorbire se numeste afazie, este o sechela a accidentului si se recupereaza, dar in timp. Nefericitul incident se putea intampla oricui, era finalul partiei acolo unde schiau copii. Asa ca cine aminteste de viteza nu stie ce spune. E ca si cum ti-ar pica o caramida in cap atunci cand esti in locul nepotrivit si in momentul nepotrivit.

In plus primul sportiv al tarii, ala care admira pumnii, picioarele in gura si kiokosinkaii, a elucrubat cam asa:
Un cartof puhav care stă cu curul pe scaun 10 luni pe an, bagi în tine ca un porc revărsat şi faci pe zmeul când te duci la schi. Nu mă refer doar la Huidu, este cazul multora”

Tin sa ii reamintesc luptatorului innascut ca ,la aceeasi inaltime, eu am cu 7-8 kilograme mai putin ca el si ca in afara de sporturile de contact mai exista si altele la care ‘freza aranjata’ nu ar face fata! Asa cum sunt, ii stau la dispozitie la inot si daca ma enervez chiar si la ski, nu conteaza unde si cand. Numai ca acolo e greu sa ridici piciorul deasupra capului si sa ii cari ‘micutului’ cateva in mufarina cum e obisnuit mircica!

Serban Huidu
p.s. e ultima oara cand ii raspund lui mircica si fanilor lui pe acest subiect! Cred ca am lucruri mai importante de facut!

283 Comments
  • Mircea
    Posted at 22:42h, 12 septembrie

    Jalnic…mai bine ti-ai vedea de treburi mai importante

    jalnic! poti sa strigi mai tare poate te aude mircica!

  • vlad
    Posted at 22:45h, 12 septembrie

    Oare a cata oara spui ca e ultima?!!

    pe acest subiect!

  • Mircea
    Posted at 22:53h, 12 septembrie

    „Cine are urechi” aude oricum 🙂
    O singura intrebare as` avea: -Nu consideri cumva ca introducandui pe toti antenistii in „aceeasi oala” comiti o destul de importanta greseala?
    In rest, toate cele bune in noul sezon.

  • delia
    Posted at 22:54h, 12 septembrie

    nu st fan badea,insa nici huidu,apreciez insa faptul ca mircea badea nu prezinta copia nici unui program,daca tot intentionati sa copiati ceva macar o faceti cap coada,banuiesc ca stiti f bine ca programele cu ,,tema,,voastra se ocupa de mult mai mult decat 3 cuvinte spuse gresit in direct………

  • servus
    Posted at 22:54h, 12 septembrie

    Sanatate multa omule! Nu asculta ce zice dobitocului pulii 😀

  • chiombi
    Posted at 23:00h, 12 septembrie

    bre, ai un curaj exemplar! cum te iei tu de aia care nu te pot atinge!!! cata integritate!!! ce usor si elegant ocolesti coducerea iubita, ce bine dansezi cu limba pe langa basila.

    bine ca nu te iei de aia care o sa ii taie pensia lu ma-ta si caldura lu fii-ta, dreacu, poate iti faceau ceva! mult mai bine ca te certi cu badea, mai afla lumea, muica, de tine!

    hai, la anul, vreau sa aflu de orfanu copil de vedeta eroina

    iti multumesc si tie!

  • andreea
    Posted at 23:13h, 12 septembrie

    you’re the best! fuck the rest! 😉

  • bubu.jackson
    Posted at 23:20h, 12 septembrie

    Sincer sa fiu, eu eram convins ca de starea ta profita ai tai colegi pentru a face audienta. Recunoasc, am fost socat sa imi dau seama, citind cele scrise de tine mai sus, ca, de fapt, tu esti cel care isi impinge handicapul in fata.
    Ai jignit crunt cateva sute, daca nu chiar mii de angajati din Antene, dupa care ti-a intors-o si Mircea Badea. Care a fost primul lucru pe care l-ai facut ? Te-ai plans pe blog ca Badea a profitat de starea in care te afli.
    Fara suparare, dar daca eu merg pe strada si o persoane cu dizabilitati ma scuipa in fata, iti spun, cu mana pe inima, ca-i sterg o pereche de palme, cel putin. Normal, la fel ca tine, si acela o sa tipe ca l-am agresat.

    In ceea ce priveste greutatea ta versus cea a lui Badea, tin sa-ti readuc aminte, daca ai uitat deja, ca ai redevenit suplu nu in urma unei cure speciale sau a unui program sportiv intens, ci in urma unei… come.
    Sa te lauzi ca esti mai slab decat „adversarul” tau dupa o coma, mi se pare… De fapt, nici nu gasesc cuvinte pentru asa ceva.
    Nu-ti doresc, desi cred ca te-a avantajat si ai mai face-o inca o data pentru audienta si simpatia celor cu minte putina, dar cred ca tare-ti mai doresti sa repeti exeperienta.
    Nu de alta, dar parca trece valul cu empatia dupa mizeriile din ultima saptamana.


    cand am intrat in spital aveam 80 de kile acum am 78! si tie iti multumesc!

  • Claudiu
    Posted at 23:20h, 12 septembrie

    Demonstreaza ca esti destul de intelinget cat sa il ignori.

    Cand citesc comentariile date de snobi ma ingrozesc, cum pot trai cu conceptia ca cine nu-l place pe Badea sunt pro Basescu !

    Mare e gradina Domnului, portile sunt larg deschise iar prostii sar gardul.

  • doina
    Posted at 23:23h, 12 septembrie

    P.S.
    Chiar nu te cred – nu de alta, dar nu el a inceput. Nici acum, nici alta data. Iti lipseste modul asta de dialog, probabil. Exista si terapia pentru anger management acolo unde faci recuperare, poate ti-ar folosi.

    husfrabaaaaa nu el a inceput! repeta asta poate o crezi si tu!

  • Denisa
    Posted at 23:29h, 12 septembrie

    Aşa, fă-l pe dobitoc să se simtă important, până la urmă chiar o să creadă că este!

    Pe de altă parte, Şerban, te admir pentru diplomaţie. Sincer.

  • bubu.jackson
    Posted at 23:34h, 12 septembrie

    @Claudiu:
    Cauta inregistrarile interviurilor cu Basescu si Geoana din campania electorala.
    Nu a zis nimeni ca daca nu-l placi pe Badea esti basist. Uita-te la interviuri, vei vedea maniera de abordare total diferita in cele doua cazuri.
    Bascalie grosolana in cazul lui Geoana, glumite fine la Basescu.
    E ca la fotbal cu arbitrajul discret intr-o parte, nu iti da 11 metri dar te impinge, incet si sigur, spre victorie. Nu chiar pe fata ca se prinde tot spargatorul de seminte.

  • doina
    Posted at 23:34h, 12 septembrie

    husfrabaaaaa? Om bun, daca tii la tine macar putin, lasa-te in pace sau schimba ceva, ca nu se vorbeste asa cu cineva care nu te-a jignit – inca, dar nu ma provoca; nu de alta, dar nu cred ca iti face bine atita frasuiala. Sau poate ca da? Bucura-te, dara, daca alte bucurii nu mai ai.

  • CristinaTM
    Posted at 23:34h, 12 septembrie

    Cred că anumite subiecte merită băgate în seamă, altele nu. După părerea mea, Mircea Badea e doar unul dintre mulții ”deștepți” ai națiunii. A-i da atenție e ca și cum l-ai încuraja să continue în prostia lui.

  • yukatan
    Posted at 23:48h, 12 septembrie

    Sunteti penibili si va credeti atotstiutori! De ce dracu mai intrati pe blogul omului daca nu-l intelegeti si nu l-ati inteles niciodata? Cu ce l-a jignit pe karatist in acest post? Dar in cel precedent? Sunteti niste minti imbacsite de fumul antenist si traiti cu impresia ca cine nu-i cu Badea e cu Base! Ei bine, uite: eu AM VOTAT CU BASE! Am votat de frica aceluiasi regim care ne-a adus unde suntem in ziua de azi. Sunteti manipulati dar si mai trist e ca va si place! Nici nu ma mir ca se duce tara dracului… Va credeti toti doctori docenti dar nici macar coaie sa aveti parerea voastra nu aveti. Voi reprezentati cu tarie punctul de vedere al lui Badea, lipsa lui de deontologie, ca omu’ e cool si e curajos, are tupeu sa injure pe post si e misto, ne reprezinta… O sa culegeti ceea ce ati semanat, geniilor!

  • CataliN
    Posted at 23:54h, 12 septembrie

    Serbane nu trebuie sa mai dai explicatii despre accidentul tau, se poate intampla oricui. Din cate am inteles ai evitat un copil care se afla pe partie, si de aceea ai ajuns in pom. In mod sigur majoritatea indivizilor care comenteaza te insulta sunt de pe la Antene, s-au prietenii „Basinosului” vazand in el un idol, fiind plini de originalitate cand replica lor este aceea ca si Ms. Part Badea „PUTI A PROST”. Ceilalti care te injura, sunt (geniile) care nu se culca pana nu se uita la emisiuna „In Gura Masi , pardon In Gura Presei” si apoi se trezesc ca sa o vada din nou in reluare, ca deh Basinosu da tare pe sticla. Acele persoane pline de (inteligenta si cultura)care nu au prieteni si nu sunt sociabili la servici si prin multe alde locuri. Dupa parerea mea toti idioti comenteaza aiurea si te injura. Ps. Nu toci cei ce comenteaza pe Blogul tau sunti idioti si au creieru spalat de antene si Mircea Basinosu Bade, Datr toti idioti s-au gasit sa te injure.

    Multa sanatate Serbane, ca toti avem nevoie de e,

    Astept si eu injuraturi pentru ca sunt de partea ta, si pentru ca la fel ca tine sunt „PROST DE PUT”

  • ioana
    Posted at 00:04h, 13 septembrie

    Haideti, mai! Treceti, amandoi, de stadiul gradinita… Deveniti boring, superficiali, infantili

  • ioana
    Posted at 00:06h, 13 septembrie

    I-auzi, cine a inceput si cine a terminat ! Doamna educatoooaree, Badea ( Huidu ) trage vanturi !!! Ce naiba ?!!!

  • Andrei
    Posted at 00:08h, 13 septembrie

    Serbane, iarta-i ca nu stiu ce zic. Se intoarce roata si il vedem si pe nenea mircea prin vre-un spital din cine stie ce cauza. Si atunci probabil satisfactia e garantata, cu toate ca nu e bine sa doresti raul altuia.

  • Andrei
    Posted at 00:09h, 13 septembrie

    Pai si ce vina are Mircea Badea ca Stan ala face aluzia aia si rade ca boul,personal eu nu inteleg ce tot aveti Badea o spus in emisiune ca tu l-ai injurat de mama si de atunci nu te suporta e adevarat?

  • Mircea
    Posted at 00:33h, 13 septembrie

    rectific, „introducandu-i” … ai vazut ca am dreptate

  • mihai
    Posted at 00:52h, 13 septembrie

    Voiculescu, probabil ar trebuii sa infunde puscaria pt tot restul vietii pt trecutul lui comunisto-securist. „corect” !!!
    Badea – un frustrat irecuperabil greu de inghitit. „corect” !!!
    Dar tu prietene Huidu, esti infantil !!! in loc sa te bucuri ca ai scapat cu viata si ca ai sanse sa te recuperezi stai sa te iei in baza cu altii. ce faceai daca pateai ce a patit Nesu ? iti mai ardea de baza, sau te rugai sa te faci sanatos si nu mai conta nimic altceva ?
    ceea ce aveti voi de impartit a devenit de mult timp plictisitor, dar faptul ca iti scoti handicapul in fata, ma face sa-ti spun ca : esti ieftin !!!!
    Daca esti in stare sa intelegi ceva din urarea „sa fi sanatos” , atunci iti urez

    „prietene” ala te dezavantajeaza si te da de gol!

  • camelia
    Posted at 00:57h, 13 septembrie

    da terminati o data cu timpeniile si faceti-va fiecare meseria,lasindu-ne pe noi telespectatorii sa judecam care e mai bun.

  • Alex
    Posted at 01:09h, 13 septembrie

    Si tu si Badea aveti comportament de neprofesionisti si va mahalagiti ca ultimile lepre de la coltul blocului.
    Inca o ratare a Romaniei la un nou capitil si anume televiziunea si profesionalismul.
    Nici tu si nici Badea nu aveti idee de profesionalism nici cat negru sub unghie.
    Cum sa faceti voi ceva care sa rivalizeze cu televiziunile tarilor vestice vreodata, cand voi mai aveti putin si va injurati unul pe celalat prin intermediul blogurilor precum copiii de 12 ani…

  • kentanuinca un fan
    Posted at 02:20h, 13 septembrie

    mori in chinuri plebeule

    inca un fan!

  • cristi
    Posted at 03:12h, 13 septembrie

    Sper sa iti revii complet cat mai repede!
    Ai dreptate, Badea a inceput inca de acum cateva luni cu mici ironii despre tine, la radio a zis prin primavara ca il stie el pe un baiat care a intrat cu capul in copac la ski in Austria…
    Nu prea ai dreptate la faza cu caramida care pica! comparatia normala ar fi ceva de genul: e ca si cum treci constient pe langa un zid care sta sa cada, se desprinde o caramida si iti pica in cap; cam asa e cu skiul, la cea mai mica greseala, sau la o portiune de gheata risti sa se intample lucruri nasoale!

  • SM
    Posted at 03:48h, 13 septembrie

    Asa e, cum zicea si un alt comentator, sanatate multa Serbane, si nu asculta ce zice sluga p…i seCURISTului. Noi te iubim, te sutinem, si vrem sa te vedem inapoi la emisiune !

  • DanCanada
    Posted at 03:49h, 13 septembrie

    Sanatate si Doamne ajuta! Nu l-am vazut pe Badea EVER, n-am timp de Antene, RTV, Taraf si alte timpenii. Ne mai uitam la o bere/vin la Prima/Kiss, Etno, ceva ProTv, TVRi si ceva TVR3/Cultural si gata! Si stii ce bine e? 🙂
    Avem familii, copii, prieteni, lucruri mult mai importante in viata asta scurta decit sa dam atentie unor gunoaie.
    Da-i in ma-sa, o sa-ti fie mai bine, ai sa vezi!
    All the best!!!

  • eu
    Posted at 04:01h, 13 septembrie

    Draga Serban, nu mai lua in seama rautatile astea. Nici un om lucid nu s-ar bucura de raul cuiva – un rau care nu putea fi evitat. Eu stiu o vorba :” Dumnezeu nu bate cu batul”. Sper totusi sa nu afle nimeni cu ce bate Dumnezeu, nici Mircea si nici fanii lui care nu stiu cat de dureros este sa treci prin asa ceva.

  • SM
    Posted at 04:05h, 13 septembrie

    Si apropo, pentru toti mancatorii de cacat pro Badea, ce ar fi sa facem un poll, sa vedem cati suntem de partea lui Serban si cati il iubim pe Superman-Einstein Badea asta. Candva, hoho, acum multi ani in urma, cand era pe la Tele 7 ABC, da, era un tip ok pe atunci, facea niste matinaluri haioase, insa in timp a luat-o pe aratura, iar acum, tot ce face la Antena 3, sluga seCURSIStului, e o rusine mare, daca avea un osicior de integritate in el, nu accepta sa-si asocieze imaginea cu a unui seCURIST turnator. Si ai vazut Serbane (nici nu stiu daca e de ras sau de plans) fundatia Dan Voiculescu, ingerasu’, manca-l-ar mama pe el, cum ii mai place lui sa ajute oamenii, ca atunci pe vremea comunistilor, cand ii baga la inchisoare. Cum intrau oamenii in direct la OTV si-l injurau ca i-a turnat la securitate, ca membrii familiei si-au petrecut ani grei pin puscarii comuniste datorita lui. Si acum…FUNDatia Dan Voiculescu, acest bine facator, parinte al poporului roman. Ma, daca am avea sange in noi de romani, l-am alunga cu pietre afara din Romania ! E o rusine uriasa ca o japita din asta sa scoata capul la lumina, Serbane, ia-te de el cum trebuie in emisiuni, TE ROG !

  • SM
    Posted at 04:19h, 13 septembrie

    Serbane, cronica carcotasilor vs in gura (masii) presei, ghici cine castiga ? 🙂

    Cine pana corbului e Mircica asta de se da asa de patrat, rotund, dreptunghiular, o fi vreun Einstein de balta nedescoperit si el.

  • SM
    Posted at 04:28h, 13 septembrie

    Aaa, si inca ceva, ca sa-l intelegi mai bine pe Mircica si pe felul in care vede el lumea:

    Daca doi se cearta pe tema a cat face 1+1, iar unul dintre ei sustine ca 1+1=5, ghici cine are dreptate conform mentalitatii Badiste ? Ala cu muschi mai mari, cu ceafa mai groasa, si care da mai bine cu picioru’ in gura (aici introduceti sunete de porci), ca doar na, asa se masoara inteligenta, in muschi si in picioare date in mufa. Tu zici ca 1+1=2 ? Eu zic ca 1+1=5, na de aici, poc ! Deci ? Am invins ! Am avut dreptate, 1+1=5.(introduceti din nou sunete de porci)

  • Adrian Mihai
    Posted at 06:31h, 13 septembrie

    de fapt era Gusfraba…

    Serban…don’t feed the troll…

  • thorhammer
    Posted at 06:41h, 13 septembrie

    Never say never, Serbane. El nu o sa se opreasca, pentru ca e un complexat si ca orice complexat, este violent(ca sa ascunda asta) drept pentru care are nevoie de conflicte.
    Sa nu mai vorbim ca e in scadere de audienta(s-au plictisit pana si prostii ?) si cauta orice, da cu picioarele in laptop, omoara mouse-ul, acum si-a adus aminte de tine.

  • ghita din poplaca
    Posted at 06:49h, 13 septembrie

    Eu nu inteleg atitudinea unora ca sa-l lasi in pace, sa nu te cobori la mintea lui, ca nu merita, ca nimic…GRESIT! Amibele si bolile trebuie starpite si trebuie sa primeasca replica, altfel se inmultesc si strica si restu populatiei si te calca in picioare. Pasivitatea e la gay, tati. La noi nu merge zicala ca ala mai inteligent renunta. Nu. De-aia toti macacii isi fac de cap in tara asta, de-aia toti se dau analisti si mari realizatori, de-aia Plesu e hulit si Ciutacu e za best tobacco money can buy si pustimea omoara oameni cu bemveuri fara sa pateasca nimic.
    Pe de alta parte, nu-ti imagina ca ai putea sa-i schimbi parerea analistului filozofului clovnului acest 50 magazine intr-unul singur. Ca toti astia din antene, ei au dreptate in tot, ei le stiu pe toate, ei STIU! Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa le dai peste bot de cate ori ai ocazia.
    De la 200-300 comentarii pe blogul lui la inceput, acum abia daca are 20-30 pentru ca i-a injurat de mama pe toti, i-a facut muci, i-a banat si i-a terfelit p-aia care au indraznit sa zica ceva impotriva. Norocul lui e ca-l face sa rada pe Gadea si-i da o paine, dar nu va ganditi ca la o adica nu s-ar lua in gura si cu „prietenii” lui de ocazie de la antene.

  • bubu.jackson
    Posted at 07:20h, 13 septembrie

    Te-am auzit, in dimineata asta, pe radio. Nu am ascultat Kiss FM (sau radio, in general) de foarte multa vreme.
    Deci, daca nici ceea ce faci tu acum la radio nu se cheama profit dintr-un handicap, inseamna ca e ceva in neregula.
    Cred ca nici in Congo, cineva cu problemela tale de vorbire nu ar face radio. In fapt, cred ca nu ar face mare lucru.
    Mie, unul, mi se pare ingrozitor ca se poate intampla asa ceva: sa te folosesti de un handicap dobandit intr-un accident pentru a atrage audienta din compasiunea oamenilor.
    Andreea Marin era mic copil pe langa ceea ce faci tu acum

    daca as fi altcineva acum ti-as dori sa afli cum e! si in plus sa ai parte doar de ceva din Congo!

  • JHON
    Posted at 07:30h, 13 septembrie

    Doi oameni maturi cu minte de copil,mai bine mergeti la o bere si va reglati conturile acolo barbateste,asta daca sunteti barbati

  • DaNa
    Posted at 08:01h, 13 septembrie

    Eu l-am vazut de multe ori pe Badea la In gura presei si am vazut ca el si cu colegii din Antene vorbeste la fel, cel putin intr-o emisiune l-a facut pref pe Valentin Stan.

  • HorHe
    Posted at 09:12h, 13 septembrie

    Sunt de acord cu p.s.-ul, si chiar daca nu ai… decat sa vorbesti degeaba, mai bine stai degeaba :))

  • Pingback:scandalul dintre Serban Huidu si Mircea Badea Continua …. – ziare on-line, stiri online, vedete, politica, stiri mondene – kaju stiri si informatii online
    Posted at 09:39h, 13 septembrie

    […] “Tin să îi reamintesc luptatorului înnăscut că, la aceeaşi înălţime, eu am cu 7-8 kilograme mai puţin ca el şi că în afară de sporturile de contact mai există şi altele la care ‘freză aranjată’ nu ar face fata! Asa cum sunt, ii stau la dispozitie la inot si daca ma enervez chiar si la ski, nu conteaza unde si cand. Numai ca acolo e greu sa ridici piciorul deasupra capului şi să îi cari “micuţului” câteva în mufarină cum e obişnuit Mircică!”, a scris Cârcotaşul pe propriul blog. […]

  • anto
    Posted at 09:54h, 13 septembrie

    multa, multa sanatate, Serban!!!!! si Doamne ajuta!

  • Petra neacsu
    Posted at 10:11h, 13 septembrie

    Serbane,nu uita de lucrurile serioase.Cineva trebuie sa cedeze.Intrerupe tu sirul.

  • Robert
    Posted at 10:13h, 13 septembrie

    Sunt coleg cu aceasta lepra numita MB. Serbane, nu cred ca merita sa îți irosesti nervii si timpul liber nici cel putin bagandu-l in seama. Pupincuristilor asemenea lui badea si gadea + ciutacu si stan nu merita sa le arunci nicio flegma. E prea mult si asta, iar scarbele astea nu merita nici macar salutate. Mai demult am avut un „conflict” verbal cu limbricul asta de MB pe holurile televiziunii, iar replica lui de final a fost: Prietene, nu-ți meriti locul aici.

    I-am răspuns: „Pana sa fim noi prieteni mai ai multe funduri de stres.
    Probabil ar fi vrut sa mă pocneasca, dar nu si-a permis un scandal. Părerea mea, si nu sunt singurul, e ca Mircica e doar un amarat de spagatist capabil sa facă doar copii in pumn.

  • Dan Pandrea
    Posted at 10:16h, 13 septembrie

    @JHON suntem pe aceeasi lungime de unda, pacat ca Badea nu bea bere (cel putin asa declara).

  • Mihai Gruia
    Posted at 10:26h, 13 septembrie

    Si totusi cineva incearca sa va potoleasca…
    http://venescu.wordpress.com/2011/09/12/razbelul-brunetilor/

  • Laura
    Posted at 10:30h, 13 septembrie

    Salut Serban,
    nu inteleg de ce publici mesajele aste aiurea, da-le dracului, sterge-le, arunca-le la gunoi.
    Aici trebuie sa intre prietenii tai, oameni care te apreciaza, care-ti apreciaza munca, restu…hai pa, sa-si caute alt loc de refulare.

  • Victoras
    Posted at 10:38h, 13 septembrie

    Da eu acum tind sa cred ca iubirea dintre cei 2 este una uriasa se iubesc de mama focului. Eu tot vedeam la tv ca se ataca reciproc dar am zis ca na doar asa de fatada, se plictisesc si mai arunca unu cate o goanga dar se pare ca nu este asa si citind mai mult si mai mult nu totul se rezuma la o goanaga. Pe cuvant de onoare de nu sunt praf amandoi ce au de impartit unul cu altul nu stiu praf praf le place sa faca circ bine si noi fraierii stam sa citim kkaturile astea ale lor, gresit spus ca termin cu rahatu asta, ar trebui sa termini cu tot ca deja deveniti penibili amandoi. Tu plangi pe forumul asta ca voiculescu plm esti deja obsedat iar badea se crede un zeu injurandu-te pe tine iar noi intram sa citit prostiile astea dintre voi 2. In loc sa faci mai ceva cu cap pe blogul asta stai si te plangi ca plm, vai steaua voastra ca nu va duce capul pe nici unul dintre voi dar in rest mari oameni de televiziune ce sunteti voi.
    Daca vei spune sa facem noi ceea ce faci tu sa stii ca nu este greu ti-am zis si ieri o emisiune inregistrata nu este tot una cu una LIVE si ca colegul tau gainusa este pamant.
    Poti sa scrii orice nu sunt fanul tau si nici al lui Badea dar pana nu termini cu prostiile astea esti vazut rau de tot si cred ca oamenii te ridica nu altcineva, iti recomand filmul GLADIATORUL cand tot la fel i s-a zis SA CASTIGE MULTIMEA tu nu faci altceva decat o alungi cu vaicarelile tale si atragi critici uriase asupra ta.

  • Victoras
    Posted at 10:41h, 13 septembrie

    „daca as fi altcineva acum ti-as dori sa afli cum e! si in plus sa ai parte doar de ceva din Congo!”
    daca asta este Huidu e clar sa ajungi sa ripostezi in halul asta 🙂 „amice” esti deja obtuz.

  • Marian
    Posted at 11:14h, 13 septembrie

    Baieti, atat Mircea cat si Serban, amandoi sunteti valori pentru media romaneasca prin ceea ce faceti fie ca va acceptati sau nu, unul pe celalalt, razboiul dintre voi nu duce nicaieri, parca ati fi SUA si URSS, indiferent cine castiga noi suntem cei care vom pierde.

    Parca era mai „fun” acum 10 ani cand va impungeati subtil pe la televizor, acum conflagratia a luat o alta directie, mai neplacuta, cel putin pentru mine.

    As dori ca totul sa fie asa de suprafata, pentru publicitate, in realitate voi doi sa fiti buni prieteni care va intalniti duminica dupa-amiaza la un sprit si povestiti amintiri din liceu si facultate.

    Hai, bafta multa pe viitor amandurora.

  • Diana
    Posted at 11:14h, 13 septembrie

    Apropos de profesionalismul antenist pe care il apara unii…

    „In emisiunea „Sinteza Zilei” din 12 septembrie, Mihai Gadea a prezentat sediul din Soseaua Kiseleff nr. 47 al Fundatiei Europene Titulescu, prezidata de Adrian Nastase, drept resedinta de protocol a ministrului Baconschi.”

    http://www.ziare.com/teodor-baconschi/traian-basescu/teodor-baconschi-voi-reclama-antena-3-la-cna-1120269

    Dragut e ca poporul afla ca Bacnoschi are casa mare. Dezinformarea Antenei o vor cunoste mult mai putini…

  • SM
    Posted at 11:28h, 13 septembrie

    @bubu.jackson, ALUP IGUS BA ! Handicapat esti tu, si ma-ta, si tac-tu, si tot neamul tau de retarzi pupicuristi, mancatori de cacat, sa te calce RATB-ul pe capul ala prost si gol, sigur nu mori !

  • batman
    Posted at 11:54h, 13 septembrie

    ma, eu va plac pe amandoi. intradevar ceea ce a facut badea e „dah porc”, ca sa-l parafrazez. nu asa se vorbeste pe un post public. a fost un manelist, un pervers de pe ocna, un 4 clase… si ma mir cum dracu tot ai timp sa le raspunzi acelor tabula rasa, carora le place scandalul si cearta dintre voi doi…

    multa bafta, si tie si lui mircea, amandurora, dar nu in astfel de scandaluri!

  • vali
    Posted at 12:15h, 13 septembrie

    Serban, eu nu am nimic cu nimeni si cred ca cel mai bine ar fi ca aceste dispute sa nu se rezolve public. Nu sunt adept al sfaturilor cu „cine cedeaza primul e mai destept” etc… Doar ca toate iesirile astea publice nu aduc nimic bun. Poate gresesc, dar asta e parerea mea. Repet, nu pot spune ca sunt fan al lui Badea sau fan de al tau. Una e admiratia, alta e sa fii fan. Insanatosire grabnica!

  • Cristi
    Posted at 12:19h, 13 septembrie

    huidu o intrebare am , scri tu sau altcineva ? ca in emisiunea cronica carcotasilor abia zici 10 cuvinte , sincer sa fiu mai bine mureai in accidentul ala, FAN MIRCEA BADEA PANA LA MOARTE . MOARTE HUIDU

    Inca un fan! Dang!

  • KalsnicoV
    Posted at 12:29h, 13 septembrie

    D’aia Romania este cum este !!!! Că-s mulți ca tine și faceti țara să pută !!!!

    Comentariul tau e corect dar pe blogul lui!

  • ionescu petre
    Posted at 12:30h, 13 septembrie

    „Dupa ce idolul lor m-a injurat la la usa cortului duminica seara,spunand ca eu am inceput totul…”

    Pai nu tu ai zis ca toti lucratorii de la Antene put?

    Corect, Badea a sarit calul cand s-a legat de accidentul tau, dar nu te victimiza caci tu l-ai provocat. Aveti amandoi minte cat o nuca. Unul mai breaz ca celalalt

  • Georgescu Ionut
    Posted at 12:36h, 13 septembrie

    Tu nu l-ai vazut ma ca a ajuns sa faca pe zmeul prin emisiune lovind mausul sau laptopul. Circ ieftin, asta vinde de ceva vreme Mircea Badea. Nimic jurnalistic, nimic relevant din punct de vedere al rezultatelor, nu face nimic pentru nimeni acest Badea.Doar umor de proasta calitate pentru putzoi. Si-mi pare rau pentru ca in primii 2 ani de In Gura Presei chiar era mult mai tare.Cu timpul ajungi insa sa te saturi de un om care vorbeste si vorbeste de 6 ani si vorbele lui n-au niciun rezultat. Apa o s-o traga Voiculescu(desi n-ar fi rau s-o traga si dupa Gadea sau Firea).E nevoie de jurnalisti de investigatie adevarati, nu parameci de studio care sa mimeze preocupari pentru un popor pe duca.

  • AidaB
    Posted at 12:45h, 13 septembrie

    eu inteleg motivele comerciale ale acestui scandal hiper-mediatizat. dar, Serbane, nu te mai cobori la nivelul lui MB, ca nu ma mai uit la Circotasi:ppp
    mult succes in tot ce faci!

  • Adi
    Posted at 12:54h, 13 septembrie

    Badea e un personaj trist fara creier si fara maniere…Tb cineva sa-i mai raspunda din cand in cand sa-si vada lungul nasului…Felicitari Serban si nu ezita sa-l pui la punct de cate ori ai ocazia!!!

  • Judy
    Posted at 12:55h, 13 septembrie

    Imi pare atat de rau ca va certati din motive politice…

  • Alkalinul
    Posted at 13:28h, 13 septembrie

    Sincer nu inteleg cine esti tu de comentezi in fata lui Mircea Badea si de ce lumea e interesata de tine si accidentul tau ! In privinta vietii politice din Romania , nu a existat nici macar o afirmatie facuta de Badea care sa nu fie corecta. Personal, nu am nevoie de de nici un trust ca sa imi dau seama ca Udrea e o curva , Boc e varza ca prim ministru, ca se fura din greu etc. Dar macar atunci cand vad ca desi cei care ne conduc sunt niste dobitoci, intr-o tara normala fiind niste spalatori de WC-uri, pe langa asta fiind si aroganti si sfidatori, mai sunt persoane care spun la televizor ceea ce as vrea si eu sa le spun. Voiculescu nu a venit niciodata sa-mi ceara impozit pe nimic, nu mi-a promis nimic in campania electorala si pe urma nu s-a tinut de promisiune, nu ma obliga sa ma uit la posturile lui de televiziune, nu a pus o curva si cativa imbecili sa conduca tara in care locuiesc si nu imi rade sfidator in fata.Cand il vad pe Basescu la televizor, simt ca mi se scoala parul pe tot corpul meu si simt o dorinta animalica sa vad sange tasnind din al lui.Si mai cred ca toti cei care au votat cu Basescu in 2009 sunt niste idioti sau au fost beti in momentul respectiv!Dar toate acestea sunt opiniile si simtirile mele care se intampla sa fie impartasite si de realizatorii Antena 3.De aceea, deaorece vad ca tie iti place Basescu , nu voi considera ca esti platit ca sa iti placa, voi considera ca esti idiot!

    Gresit mie nu imi place Basescu!

  • Alin
    Posted at 13:38h, 13 septembrie

    Serbane, inainte sa incepi niste atacuri (in care tu pierzi ever, forever) mai inavata si sa scrii, esti mediocru.Si faptul ca mi-ai sters comentariul de ieri dovedeste ca te cam doare la corazón.Te roade, tinand cont ca de la primul meu comentariu a inceput toata tevatura.Ah, dar stai! Nu eu am inceput totul :)), gura ta sparta si imputita, ca de-obicei, este de vina.Badea doar a facut o continuare la ceea ce am scris eu, si bine ti-a facut, o meriti din toata inima patriei 😉 (hai sterge si comentariul asta si poate dupaia mai taci, taci ca…. stii tu continuarea)

    Sterge altul!eu te las ca exemplu negativ!

  • Mihai
    Posted at 14:02h, 13 septembrie

    Eu cred Serbane ca nu se poate spune ca tu esti mult mai carismatic ca Badea. Badea are tendinta de a se lua de oricine. Pana la urma, amandoi aveti o predispozitie la scandal, sa recunoastem. Acum nu stiu cine a inceput?

  • SouthernStar
    Posted at 14:09h, 13 septembrie

    Draga Serban,

    Daca imi permiti o sa ma dezbrac de caracter pentru o secunda, daca as fi acum fata in fata cu acel gunoi de badea i-as sparge fata in mii de bucati, nu pentru ca il urasc pentru mine e un zero nici macar nu-l bag in seama, ci pentru felul in care vorbeste despre un accident oribil care ar trebui sa scoata umanitatea pana si dintr-un salbatic, dar tocmai asta e el nu e om e o tentativa nereusita, un efect al hormonilor urcati la cap, o dovada pura a ceea ce insemna invidia! Crede el cumva ca daca iti doreste tie moartea va fi mai smecher? E incalificabil, dar este o zicala eneglezeasca foarte buna care spune „what goes around inevitably comes around!” si crede-ma asa va fi! dar noi, fiind oameni nu animale ca el, noi nu il vom injura si nici blestema pentru ca asta o va primi de sus!
    Nu il mai baga in seama pentru ca merita nici macar sa-i rostesti numele, e un gunoi cu aspect de om si rautatea lui va fi rasplatita cu varf si indesat!
    Ramai tu acel Serban pe care il respectam si il iubim asta conteaza!

  • Rip
    Posted at 14:48h, 13 septembrie

    Te-ai prostit si tu prietene … niciodata nu te-am iubit prea mult dar l-am detestat totdeauna pe mircea badea exact pentru suferintele lui de bataus si smecheras de bucuresti … da’ acu te vad si pe tine ca ti-o arzi in acelasi stil :

    ” ii stau la dispozitie la inot si daca ma enervez chiar si la ski”

    Jenibil prietene … fara suparare. Imi dau seama ca va faceti fiecare cate putin rating si cativa vizitatori in plus pe chestia asta dar mie mi-ar fi fost rusine

    Cheers !

  • Dan
    Posted at 15:06h, 13 septembrie

    Ce-ti mai place galceava! Tu cu antenele te pui? Si cu telespectatorii lor? Prosti si multi,Serbane!Incredibil cate excremente produce reptila, si le denumeste „vedete”! (Exceptie,RAzvan si Dani.) Si pana una alta, pentru antenisti si alti ofticosi spalati pe creier, Base e acasa la Obama! Evident, asta nu inseamna nimic pentru ei, e un trucaj.
    Pentru tine, Serbane, multa sanatate! Pe maine, la Cronica!

  • jonjones
    Posted at 15:09h, 13 septembrie

    spui ca ai aceeasi inaltime cu badea ?!?!?!? nu pari, de aia ma mir. ce intaltime ai?

  • trahan
    Posted at 15:53h, 13 septembrie

    salut serban,
    in primul rand, apreciez faptul ca lasi toate prostiile pe blogul tau, nedandu-le eject, fapt ce tine de libertatea de exprimare.in al doilea rand, mi se pare ingrijorator ca mirciulica are un aflux remarcabil de fani -pe facebook are de exemplu peste 100000 de like-uri, comparabil cu mick jagger, de exemplu-si ca poate ar trebui facut ceva in directia asta.adica tb venit cu niste explicatii la obiect, pe afirmatiile subiectului, care sa demonteze metodic toate tampeniile pe care le debiteaza zi de zi.nu am avut niciodata rabdare sa il urmaresc mai mult de 1 minut fiindca e extrem de obositor si de rutinist.cam atat, in rest iti tin pumnii.
    p.s. numai un nestiutor in ale ski-ului poate sa isi dea cu parerea in halul ala dar de, avem si noi expertii in tot si toate.

  • Irina Hladiuc
    Posted at 15:59h, 13 septembrie

    Draga Seban,
    Badea este un putzoi complexat, care inca incearca sa se maturizeze, la aproape 40 de ani, cu mamica si bunica pe cap. Nu-l baga in seama si ai sa vezi cum ii reapar coshuri pe tample! :))
    Te pup, insanatosire grabnica!

  • fan victor ciutacu
    Posted at 16:22h, 13 septembrie

    serbane,eu nu inteleg dc te iei de badea mereu din moment ce el te ignora..si intotdeauna dai replici mai putin inteligente la ce iti comunica el:)

    Iaca nu ma ignora am aratat mai sus!

  • driver
    Posted at 16:28h, 13 septembrie

    ai mila de fanii tai si renunta la emisiunea de la radio,sau incearca sa vb cat mai putin ca ne ingrozesti,iti exploatezi handicapul,cum spunea cineva mai sus

    Lumea asculta nu pentru cum spun ci ce spun! Nu e cazul tau!

  • BOLIVIANUL
    Posted at 16:44h, 13 septembrie

    In primul rand ma bucur enorm ca ai revenit dimineata.Acum va ascult ca inainte,fara tine era tare plictisitor.Sa nu se supere Mishu!In al doilea rand tu esti singurul care se ia in piept cu acest Johnny Bravo,cu acest calaret singuratic,cu acest atotstiutor ingamfat care este Badea.El e cel mai tare,le stie pe toate,gagica sa a fost o grasa hidoasa dar acum e topmodela!?Nu-l lasa-ti si da-ti-l la cronicutza si-l face-ti de ras pe „nandrolon”.Este o SLUGA supusa cu buzele in forma de orificiu sfincterian-rectalian Varanic:)))

  • Racla
    Posted at 17:01h, 13 septembrie

    Salutare… as vrea sa-mi exprim si eu opinia, ar fi pentru prima data( sper sa nu fie si ultima).
    Huidu este din generatia mea, si cu mandrie il pot ridica la nivelul de reprezentant al acestei generatii. Razboiul cu Mircea nu-si are rostul din simplu fapt ca Mircea este doar un „pupincurist”.
    Este destul de abil si are o gandire agera dar o foloseste prost, pentru a-si justifica banii pe care ii primeste de la Voiculescu.
    Vorba celor de la Parazitii -” Nu am oprieteni printre oameni cu idei fixe”… Badea tocmai asta face dupa umila mea parere, i-si canalizeaza toate abilitatile spre a da alta culoare raului numit Voiculescu. Pacat, ma asteptam la mai multe din partea altui tanar din generatia noastra, care nu ar trebui sa „stea capra” pentru bani…

  • MONA
    Posted at 17:16h, 13 septembrie

    „Nefericitul incident” este pleonasm. Huidule, n-ai invatat, in atatia ani, sa te exprimi corect romaneste, chiar daca ai avut norocul sa stai atatea ore zilnic impreuna cu Gainusa. In rest, Badea a facut tot felul de emisiuni: matinale, nocturne, politice, chiar Alege Asia. De fiecare data a avut audienta maxima. Eu stiu ca acum vreo 15 ani, Badea te-a inlocuit pe tine la emisiunea-concurs „Buni prieteni” si a avut un succes enorm, spre deosebire de tine care nu faceai audienta mai deloc! De atunci il urasti pe Badea?

    Nu e pleonasm…poate sa existe si un incident fericit!

  • Mihai
    Posted at 17:42h, 13 septembrie

    Eu unul personal,nu sunt de nici o parte din simplul motiv ca pe amandoi va simpatizez,suneti niste persoane inteligente,aveti mereu cuvintele la voi si faceti niste emisiuni cu umor,aveti opinii care de mult ori se interesecteaza cu ale mele si ideile pe care le emiteti sunt argumentate.
    Tie iti urez multa sanatate,ma bucur enorm ca te-ai recuperat si te astept sa te urmaresc maine in cel mai nou sezon al Cronicii.
    Semnat,un elev care a promovat bacul din prima(nu TV)si proaspat student al facultatii de Calculatore.

  • Dan
    Posted at 18:34h, 13 septembrie

    Salut Serban!Sa sti ca nu merita sa te certi cu toate slugile.Lasa-l in pace ca el stie doar sa dea din gura numai baliverne si doar atat.Succes in continuare!

  • Radu
    Posted at 18:47h, 13 septembrie

    sunt curios cum ai fi reactionat tu daca mircea te-ar fi facut imputit. Mi se pare normal sa reactionez la o jignire cu toate ca badea a cam exagerat

  • dana
    Posted at 18:55h, 13 septembrie

    serbaan, ma uit atat la emisiunile de la a3 cat si la cronica carcotasilor si imi plac ambele „parti”. il urmaresc pe badea de foarte mult timp si niciodata nu m-a dezgustat asa cum a facut-o duminica seara cand s-a legat de accidentul tau. bine, nu sunt deloc de acord cu ‘razboiul’dintre voi care nu cred ca se va termina niciodata, insa mitocania de care a dat dovada duminica ma face sa nu ma mai uit niciodata la emisiunile lui. se pare ca si-a luat-o in cap mai mult de cat era cazul si se crede atotputernic si atotstiutor. nu as vrea sa dezvolt subiectul legat de boala prietenei lui, si anume TEO, dar nu vreau sa ii raspund cu aceeasi moneda ca ar insemnna sa fiu la fel de lispita de minte si suflet incat sa me leg de nefericirea unora. in inchiere iti doresc multa sanatate, sa redevii la starea dinainte de accident cat mai curand posibil.

  • ifte
    Posted at 19:05h, 13 septembrie

    Imi pare rau ca in romania sunt atata de multi prosti care se uite la Badea curgandu-le bale din gura si razand copios cand Badea ii mai injura din cand in cand crezand ca este de partea lor.Nu as avea nimic impotriva lui Badea daca nu ar mai vorbi de politica si s-ar reprofila pe divertisment,omul are o problema grava cu toti cei care il acuza pe drept de slugărism.Este adevarat toate partidele au slugi si televiziuni afiliate problema este de ce nu vrea Mircica al nostru sa recunoasca ca face parte din tot rahatul asta pus la punct de toate partidele si televiziunile afiliate doar pentru manipularea maselor si atragerea de voturi.

  • pandele fan badea
    Posted at 19:23h, 13 septembrie

    Sincer? Nu conteza de cate ori ci ce spui…. Puti a statistician!

    apropos de ps’ul tau in care spui ca ai lucruri mai bune de facut

    Aproximativ 137 (de) rezultate (0,15 secunde)
    pentru “badea site:http://www.serbanhuidu.ro”

    Aproximativ 95 (de) rezultate (0,16 secunde)
    “gainusa site:http://www.serbanhuidu.ro”

    pe cand la badea:
    Aproximativ 101 (de) rezultate (0,06 secunde)
    huidu site:http://www.mircea-badea.ro/

    Aproximativ 323 (de) rezultate (0,06 secunde)
    gadea site:http://www.mircea-badea.ro/

    vezi deci ca tu esti ala mai agitat, proportional vorbind? 🙂

    stii de ce ai devenit ptr mine teribil de antipatic? pentru ca ma ataci ca un bou “fanii lu badea” . e alegerea mea sa ma uit la badea. pentru ca e amuzant mai mult decat platonic si inspirat mai mult decat nesimtit. nu ma uit ca e deontolog , cand o sa devina mai nesimtit decat simpatic atunci nu o sa ma mai uit.

    stii de ce esti prost? pt ca eu chiar daca ma uitam la badea si la tine nu ma mai uitam, nu insemna ca aveam ceva impotriva ta. dar tu ai vrut sa te pozitionezi asa. sa fii sanatos , huidule. tu trebuia sa te nasti in alta epoca… tu cu spiritul tau totalitarist. tu te-ai facut penibil cu “cine nu e cu noi e impotriva noastra”.. pacat ca te-ai schimbat asa. in primii ani de radio nu aveai incrancenarea asta. probabil ca nu ti-a facut bine concurenta..

  • eternul dorel
    Posted at 19:45h, 13 septembrie

    Pai cine sa-i atraga atentia lui badea ? Nu numai ca cenzureaza la greu ce se scrie pe blogu lui, dar ii injura infiorator pe fanii care il critica.

  • natalia
    Posted at 20:18h, 13 septembrie

    Esti cam fara creier, Huidule. Tii aprins conflictul asta pentru ca n-ai altceva mai inteligent de spus. Ne plictisesti pe toti cu atacurile tale de fata mare isterica

    Cred ca ai o confuzie la personaje….

  • Catalin
    Posted at 20:21h, 13 septembrie

    Acum cativa ani, un idiot a aruncat o bucada de fier sau ce era, ca nici nu stiu sigur, pe balcon si mi-a cazut mie direct in cap de am lesinat. Din fericire pentru mine, ca si la tine, nu am avut nevoie de operatie, dar am ramas cu sechele de vorbire vreo 3 luni. Era cam ciudat. Cuvintele mele erau in capul meu, vroiam sa le scot pe gura, sa vorbesc ca inainte, dar pe gura cuvintele ieseau diferit, fata de cum sunau in mintea mea. Era ca si cum vroiam sa merg, dar aveam picioarele amortite.

  • andra
    Posted at 21:00h, 13 septembrie

    eu cred ca de fapt sunteti prieteni si din cand in cand mai face un pustiu de bine si mai vorbeste despre tine ca sa isi mai aduca aminte lumea cine esti si sa iti mai faca audienta 🙂

  • ramona
    Posted at 21:17h, 13 septembrie

    Prin raspunsurile tale catre Badea ai pus punctul pe i si parca ai vorbit si pentru acele persoane care nu pun botul la tot ceea ce incearca sa ofere sistemul „voiculescian”, prin emisiunile „antenistilor sai” (gen Badea si…multi altii din pacate).
    Bravo tie si succes in continuare!

    P.S: Sper sa nu te tii de cuvant si sa revii pe partia de ski doar pentru a-i demonstra ceva lui Badea. Fa-o cand vei fi complet refacut si cand medicii iti vor da ok-ul!! Take care!

  • ion
    Posted at 21:21h, 13 septembrie

    Tot urli pe unde apuci ca Domnul Dan Voiculescu a colaborat cu securitatea,explica-ne si noua punctul din dosarul lui Voiculescu unde se face vinovat de ceva?Stii ca dosarul e public si poate fi citit de oricine.Cum se face ca un sofer de intreprindere TREBUIA sa dea cu subsemnatul la securitate si BASESCU nu?El fiind reprezentantul statului la Anvers.De ce numai Basescu nu are dosar?Basescu a facut politie politica(adica ala care te turna,te tortura si te baga la parnaie) iar Voiculescu Dan a semnat o declaratie cu intamplarile din Austria asa cum a facut toata lumea,pt. ca asa era sistemul.Asteptam sa ne spui punctul din dosarul lui Voiculescu in care se face vinovat de ceva.De ce nu are Basescu dosar?De ce stacneaza dosarul flota?

    Voiculescu e imaculat, vinovat e Basescu! Suna asa de cunoscut!

  • Adrian
    Posted at 21:23h, 13 septembrie

    Pai tu ai inceput , cu acel comentariu pe blog…ca tu nu puti ca ei , de la Antena ….

    Gresit!

  • aisionline
    Posted at 21:41h, 13 septembrie

    Din pacate nu mai sunt fanul vostru. Nici al lui Badea nu mai sunt… dar inca il urmaresc… la fel cum urmaresc stirile de la pro, dar nu ma poti acuza ca sunt fan crime si violuri, pur si simplu urmaresc cu speranta ca mai sunt si stiri in tara asta.

    Nu comentez cine a inceput, pana la urma voi aveti o emisiune de satira, sau de opinie ca sa nu te contrazic, el are un pamflet, asa scrie pe generic, nu comentam…

    Tu ai gresit ca ai generalizat si sunt de acord cu cei care au spus ca in antene la fel ca si la prima tv sau kiss fm sau kiss tv sunt oameni care fac cu pasiune ceea ce fac si au gasit acolo un loc de munca la care se duc in fiecare zi cu placere sunt sigur ca si la voi este asa ceva, nu ar fi ok sa zica acum Badea ca aia de la Prima sunt niste … pentru ca nu te are pe tine si pe Gainusa la suflet.. nu ar fi frumos fata de oamenii aia, el a gresit ca te-a jignit si ca a apelat la un episod din viata ta care poate marca pe oricine, sa zicem ca a fost provocat, desi cred ca postul cu Voiculescu a starnit pasiunea si mandria de antenist in Badea, dar nu vreau sa fiu de acord cu tine ca e sluga a lui Felix.

    O vorba zice asa: Cel mai destept cedeaza!

    Si tu si el aveti puterea sa incetati aceasta prostie, si sa va intoarceti la ce faceti fiecare, si sa evitati haitele de „fani” care vin si zic „Frate, idolul meu il bate pe idolul tau!” e cam manelistic si stupid…

  • mac
    Posted at 21:47h, 13 septembrie

    Ofer ceva pentru fanii M.B. cu „mult respect”. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=262980200383461&set=a.262980083716806.80173.192042824143866&type=1&theater

    Cat despre subiect: ce poti sa ceri unei persoane care se bucura de raul alteia? Meditati asupra raspunsului.

  • Elena
    Posted at 23:04h, 13 septembrie

    Va Iubesc si Va admir pe amandoi ! Pe Serban Huidu si Mircea Badea ! Ma uit la show-urile voastre, cu mare placere ! Ma uit pt Voi ! Va admir si Va iubesc , indiferent ce ati face ! Va doresc amandoura , Sanatate si Impliniri ! Va pup ! Si Ganditi-va , ca sunteti ” Cineva ” in tara asta , si poate nu numai … ! Ganditi-va ca ” Voi ” ati ajuns ” acolo „”” … unde putini ,, pot ajunge … Iar Noi – oamenii de rand – va admiram pentru Asta ! Ne faceti – Viata mai frumoasa – si de aia Va iubim
    !

  • alka
    Posted at 07:47h, 14 septembrie

    Badea e un pupincurist si un mojic de doi lei (pupa in chiur un bosorog nesimtit care a fost dovedit ca a facut politie politica). O persoana mai infecta ca individul asta cu apucaturi clare de manelist, nu mi-a fost dat sa vad! E un individ cu o gura spurcat si narod cat cuprinde, iar sa treci pe langa el fara sa-i spui ca e un animal jegos e o greseala mare. Acestor indivizi trebuie sa le respunzi cu asupra de masura, nu trebuie sa-i lasi sa creada ca sunt de neatins. Huidule, faci bine ce faci ca-i dai peste bot acestui rahitic labagiu.

  • gainusa
    Posted at 08:24h, 14 septembrie

    :)) Frumoasa replica lui Badea!!! Cat despre huidu , cum a intrat gibonu cu capu-n pom?:)):))

    Inca un fan!

  • STELU
    Posted at 08:56h, 14 septembrie

    VAI DE CAPUL TAU SERBANICA, DUPA CE CA ESTI SI RETARDAT , MAI GRAV ESTI SI MINCINOS. NU POTI MINTI ASA SENIN POATE CA ACUM AI ATENUANTA DUPA ACEL ACCIDENT GROAZNIC NU MAI STII CE SPUI DAR NICI CHIAR ASA. PAI MAI SERBANICA AM URMARIT CU ATENTIE EMISIUNILE LUI BADEA MIRCEA , NU A SCOS NICI UN CUVANT RAU SAU BUN LA ADRESA TA DUPA ACCIDENT. VAD CA TU CU UN TUPEU FANTASTIC VII SI TE PLANGI CA TE-A ATACAT MIRCEA, TE ROG NU MAI MINTI , DE FAPT TU ESTI CEL CE AI ATACAT DIN SENIN NU PE MIRCEA BADEA CI PE TOTI LUCRATORI TRUSTULUI IMPACT ASA DIN SENIN POATE MARE PARTE DINTRE EI NICI NU TE CUNOSC. MAI ESTE NEVOI SA-TI SPUN CE AI ZIS ,, PUT TOTI DE LA ANTENE\\ REPET FARA CA NIMENI SA TE ATACE PUR SI SIMPLU AI RASPUNS LA UN COMENTARIU DE PE BLOG IAR IN MINTEA TA RETARDATA AI SARIT IN SUS SI FARA NICI UN MOTIV POC PE ANTENE.. ACUM AI PRIMIT CE MERITAI.. DE FAPT PENTRU MINE NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE TINE SI CRETINEI, IDIOTI SI RETARDATI CE INVADEAZA BLOGURILE TUTUROR ZIARELOR CARE INSULTA INJURA SI JIGNESC LA GRAMADA PE TOATA LUMEA. ASA SE INTAMPLA CAND IN TARTACUTA AI NUMAI DOI NEURONI… SA AUZIM DE BINE….!!

    Nu mai scrie cu majuscule daca vrei sa te citesca cineva!

  • anamaria
    Posted at 09:04h, 14 septembrie

    Citind textul tau,ma gindeam de ce raspunzi tu,acum si altadata,unui individ de o asa speta,P.S.-ul tau e ceea ce trebuia sa faci demult,ai raspunde inseamna ca te masori cu individu’,iar el nu cred ca are masura in sfera om/omenie.Bravo.

  • Marcel
    Posted at 10:04h, 14 septembrie

    Huidu te iubim, astept cu drag emisiunile voastre, nu te pune la mintea unui om fara bun simt! cei care-l admira sunt la fel ca el adica oameni cu o educatie mai slaba, nu conteaza c-a facut scoli , conteaza ca nu are cei 7 ani de acasa. Apreciem curajul tau de a spune adevarul , pentru asta noi admiratorii tai si ai echipei tale vom fi mereu alaturi de voi la bine si la greu ! Pe scurt Mircea Badea este un nesimtit pentru ca face referire la problemele de sanatate, sa nu uite ca oricui i se poate intampla un accident nefericit, iar noi oamenii trebuie sa fim solidari in fata unor asemenea probleme !

  • Alex
    Posted at 10:04h, 14 septembrie

    Ce ne place sa pozam in victime. Eu , Huidu n-am nicio vina .. Badea e vinovatul , el se leaga de mine tot timpul aiurea , fara sa-i fac nimic , penibil.

  • Alex
    Posted at 10:07h, 14 septembrie

    PS : Faza de mai sus cu schiul , s-a luat de tine pentru ca voi tot timpu , emisiune de emisiune , v-ati luat de el. Chiar crezi ca s-ar lega de tine fara motiv , mai Huidule? Cum am zis .. tuturor ne place sa pozam in victime!

  • Corneliu V.
    Posted at 10:12h, 14 septembrie

    Daca stau sa ma gandesc bine si tu ai atacat-o gratuit si fara temei pe Teo … Acum v-ati impacat, poate fiindca ai realizat ce greseala ai facut, iar suferinta ta si a ei ti-a dat de gandit.
    Atat tu si MB sunteti oameni cu IQul din trei cifre si cred ca ar fi bine sa va intalniti in privat si sa va impacati. Ambii doi(sic!) sunteti in stare sa faceti rating si fara sa va dusmaniti. Parerea mea …

  • lilz
    Posted at 10:18h, 14 septembrie

    Nu sunt un fan Huidu mai degraba trag spre Badea, vroiam sa-ti urez in continuare recuperare usoara.
    Nu aprob multe din ideile lui Badea dar apreciez mai mult genul lui de umor. Am fost dezamagita de formatul „Cronica carcotasilor” care mergea mai degraba pe atitudini gen gradinita iar umorul era la nivelul aratat cu degetul si ras de multe ori fara sens doar din dorinta de a mima o emisiune.

  • Mario.Rafael
    Posted at 10:28h, 14 septembrie

    cel mai destept cedeaza, acest razboi continua de ani buni, se pare ca nici unul dintre voi doi nu e mai breaz, lupta pt audienta e mult mai mare decat pot intelege multi

  • adi
    Posted at 11:19h, 14 septembrie

    Intrebare: toate comentariile astea imbecile in care ti se doreste moartea sunt de la oameni diferiti sau e acelasi redus care nu are altceva de facut sau chiar badea.
    Ma bucur ca iti revii asa de bine si astept sa te vad la cronica. Bafta si lasa prostii sa latre si sa dea limbi, nu-i mai baga in seama decat la cronica.

    Salut.

  • Alina
    Posted at 11:37h, 14 septembrie

    Serbane sa stii una de la mine. Ignorul doare cel mai tare. Nici macar sa nu incerci sa te cobori la mintea lui Badea. Esti net superior din punct de vedere intelectual. In plus umorul tau inteligent in emisiuni nu se compara cu porcariile (cica glume)spuse de el la Antenă. Iti doresc insanatosire grabnica si mult succes. Ai sa vezi ca iti vei reveni complet dupa acel urat accident. Si cine a facut misto de situatia in care ai fost tu sau s-a bucurat de raul tau va vedea si reversul medaliei, ca viata nu ramane niciodata datoare cu nesimtitii. Ai grija de tine.

  • Mircea
    Posted at 12:02h, 14 septembrie

    Ba prietene observ ca bagi pe blog numai posturile care iti conving, ca sa te victimizezi.

    Forza Mircea Badea !!! Maxim ti-o da la cioc !

  • Ileana Andrei
    Posted at 12:11h, 14 septembrie

    Chiar ma gandisem sa te intreb :tu nu te-ai saturat de tampeniile astea??? Doamne, ce fel de om se ia de problemele de sanatate ale cuiva, sau rade de ele? Numai un om fara absolut nicio valoare morala. Mircea Badea…no comment ca ai zis sa nu scriem prostii la tine pe blog. Dar tu, Serban, nu te-ai saturat sa scrii posturi foaaarte lungi prin care sa combati un cretin? Nu te-ai saturat sa te cobori la mintea unui redus mintal si lingau!

  • Ileana Andrei
    Posted at 12:19h, 14 septembrie

    Doamne cati cunoscatori de limba romana si cati oameni cu moralitate scriu la tine pe blog! Sunt „fascinata” de-a dreptul. Cel putin nenea ala „driver”- thumbs up prietene! Esti tare! Si te-ai si bagat in categoria „fanii lui Serban” :-)))

  • edy
    Posted at 14:20h, 14 septembrie

    Chiar nu inteleg de ce iti pierzi timpul cu limbricul numit M.B. Atat el cat si fanii lui(toti cu IQ-ul pe la vreo 20-30…) sunt atat de jalnici si de penibili,ca nu merita nici o atentie…E mare pacat de timpul irosit…

  • Adim
    Posted at 14:34h, 14 septembrie

    Singurul lucru care il face Badea mai bine ca Huidu este spagatul…in rest omu e pamant, s-a nascut lovit la cap

  • Catalin Grigorie
    Posted at 14:47h, 14 septembrie

    Daca fanii lui MB si inclusiv el in persoana au ajuns sa considere ca era mai bine daca ai fi murit in acel accident, atunci nu am ce zice referitor la ei ca persoane.. A fii in contradictie cu alte persoane, a fii in conflict cu alte persoane e ceva ce sta in natura umana, la urma urmei putem invata din aceste conflicte.. insa sa ajungi sa iti doresti ca un om sa moara sau sa fii murit.. dovedeste ca nu esti in stare sa pricepi nimic din viata si ce se intampla in jurul tau.. Nu contest inteligenta lui MB, insa uneori este de o ipocrizie mult prea mare.. Prea isi da cu parerea despre orice.. chiar daca nu se pricepe la acel ceva.. Dovada faptele sale marete de a da cu piciorul in laptop.. nu e vina nimanui ca nu se pricepe la calculatoare si nu stie spre exemplu sa deschida un link intr-un nou tab (ca tot se plange el ca gaseste linkuri interesante si apoi nu ii merge netul sa le deschida din nou)..

  • Constantin
    Posted at 15:00h, 14 septembrie

    Mircea Badea este o persoana mult prea inteligenta pentru ca tu sa il intelegi (si cei ca tine), in ceea ce te priveste cred ca ai meritat toate “injuriile” aduse de domnul Badea pentru ca a insulta pe cineva are efect de boomerang fie ca iti place fie ca nu. Tu si emisiunea ta de doi bani ( placuta de altfel de foarte multi “melteni” – ca sa il citez pe Badea) ati dezvoltat un cult al mistoului de mahala si “bazei” nefondate. In viziunea mea tu esti (la minte) un pustan frustrat, obsedat de ideea de superioritate care din lipsa de vocabular incepe sa ii ia in deradare pe altii, care il ataca in mod indirect prin faptul ca sunt ceea ce el nu va fi niciodata. Sunteti penibili si tu si gasca ta ratata care pierde popularitate pe zi ce trece.
    Si da, sunt fan mirceabadean nu Mirceabadiean ( ca e ‘badea’ nu ‘badiea’- de aici se denota ca intr-adevar tu ai scris acest post pe blog si nu altii) pentru ca este de bun simt sa te identifici cu Badea.

    Hai Pa.

    Pentru ca este de bun simt sa te identifici cu badea….da! Asa e mai ales daca ai creierul spalat!

  • Dita
    Posted at 15:05h, 14 septembrie

    Stii Serbane, mircea de obicei sterge commenturile care sunt impotriva lui.De pe blogul lui cel putin. I-am comentat odata la afirmatia lui dintr-o emisune cum ca Bethoven ar fi fost un fel de „Florin Salam” (incultul) si odata pe un subiect ca se ia de numele unor oameni pe care il schimonoseste intentionat cu toate ca oamenii aia nu au avut cu el nimik. So…cred ca sunt multi care ii lasa comentarii dar el le publica numai pe alea care il prea slavesc, spre deosebire de tine. Sa fii tu sanatos si sa iti faci Cronicuta in continuare ca sa ne mai lumineze miercurile sau duminicile.

  • nathalie
    Posted at 15:29h, 14 septembrie

    Faptul ca tu esti mai presus de muschiuletul spagatin este un lucru care nu poate fi contestat de nici-un om cult, educat. Pe mine ma doare altceva. Tu pui mult suflet si te consumi cu niste oameni pe care ii primesti la tine aici pe cand Badea nu face acest lucru. Pe vremea cand inca va placeam /urmaream pe amandoi ti-am scris si tie si lui. Tu mi-ai raspuns (nu f frumos, recunosc dar am apreciat ca ai facut-o ,gandindu-te de fapt ca eu sunt fan MB) pe cand el nu! Toate comentariile mele , care erau in limita bunului simt dar atingeau pozitiv persoana ta au fost nepublicate, ignorate. Asta e MB!. Ceea ce spune f mult de caracterul lui. In mom in care nu esti de acord cu el si mai esti si femeie te ignora sau jigneste in secunda 1. Cred sincer ca va ajunge un isteric total, odata cu trecerea anilor tot aerul asta oarecum simpatic va disparea .Va ramane doar otrava din el. Este inca legat ombilical de mama, nu are curajul sa-si ia propria viata in maini, nu-si depaseste limitele de Salajan, nu trece cu relatia spre etapa fireasca numita familie si in general se limiteaza in a scuipa in tot si in toate si a-si arata muschii ca un flacau in perioada pro-activa. Tu in schimb stai aici si te lupti cu toti prostii si te intreb : de ce? De ce sa te incarci negativ, de ce sa pierzi din timpul tau pretios , cu acesti neica nimeni care te jignesc ? Singurul lucru de care ma bucur in razboiul pe care il duci cu MB si mai nou cu secta declarata marca Badea este sa-ti regasesc spontaneitatea si spiritualitatea ta, sa vad ca ti-ai revenit. Dar, te rog, mediteaza putin, scurteaza. Nu mai accepta sa postezi toti adeptii scuipatorului din gura presei. Presa este de rahat in Romania, asa ca el isi tine gura exact acolo. In fiecare zi. In fiecare moment al vietii sale. Iar noaptea se duce , trist, in apartamentul lui „gol”, unde nimeni nu-l striga tati, unde realizarile personale sunt ZERO. La varsta lui ar putea sa faca si altceva decat sa repete ca un papagal aceleasi lucruri. Urasc conducatorii, urasc multe lucruri in tara asta, sa se inteleaga! Dar nu m-a ajutat cu nimic latratul lui MB la luna…La voi rad! La el ma incarc si imi vine sa ma supar .. ma incarca cu o energie negativa. Drept pt care am inchis TV-ul, am iesit din gura presei! Numai bine!

  • Flavius Mihoc
    Posted at 16:30h, 14 septembrie

    intre timp se(base) si gasca criminala de securisti nazisti vand toata Romania.Bucata cu bucata, fiinta dupa fiinta.Ne lamentam, injuram unii la altii intrigati pe final ca nimic nu e ok in Romania..
    Cum nu e ok sa spui ca cineva pute ‘la misto’ nu e ok dar deloc nici replica lui Badea.Pana la urma vad ca e ok sa ramanem un pamflet continuu la adresa oricui mai putin sa ne implicam cu adevarat in existenta noastra.Energia asta disipata continuu aiurea lasa locul celor gen ‘basheste’ sa manevreze ucida constiinte/suflete.O fi fost Voiculescu/Felix cum vrei tu securist/anarhist/etc insa bashina asta de bisnitar de tara si natie e fara precedent.Ce ar fi sa te indrepti unde trebuie si e cazul??Ti-e ok sa vezi cum bunicii, nepotii, copii nostri nu mai au viitor/sanse?Cum o natie ca Romania nu mai are aproape nici un reper moral?
    Fi onest in primul rand cu tine Serbane inainte sa arunci pamfleaua’ si tine cont cu adevarat unde si ce faci cu ‘dansa.E pacat sa te pierzi in consumatorism pe doi arginti.
    numai bine si sanatate Serban.

    Esti asa destept ca nu am inteles nimic!

  • Vali Suvarov
    Posted at 17:12h, 14 septembrie

    Mircea Badea? Care Mircea Badea?

    Salut Serban! Nu mai incepeti odata emisiunea aia, ca am si uitat pe unde am pus telecomanda.

  • Oana
    Posted at 18:00h, 14 septembrie

    Cel destept cedeaza,intotdeauna.
    Atunci cand comentati pana la nesfarsit deja deveniti amandoi antipatici,penibili,plictisitori.
    Iar defectul de vorbire sa fie numit handicap?Mi se pare exagerat…
    Un om care a trecut prin asa ceva e imposibil sa se recupereze imediat.Esti mult prea bine dupa toate prin care ai trecut.
    Las-o balta cu toti inaptii si copilasii care inca stau la bunici.
    Nu se merita!

  • Darth Sidious
    Posted at 18:24h, 14 septembrie

    mi-am dat si eu cu parerea despre personajul mircea badea aici:

    http://argumentalia.blogspot.com/

    poate va aruncati o privire si lasati si un comentariu.
    salutari!

  • Manu Andrei
    Posted at 19:13h, 14 septembrie

    Salut! In primul rand, insanatosire grabnica. In al doilea rand, cred ca aceasta disputa este pur si simplu inutila. Tu te legi de el, el se leaga de tine, nu are niciun rost sa continuati asa. Pot spune ca urmaresc atat cronica carcotasilor cat si in gura presei, nu neaparat pentru prezentatori, ci cat pentru trecerea timpului si poate si ceva amuzament. Problema este ca atat timp cat tu vei continua sa te iei de el, sau el va continua sa se ia de tine, nu veti rezolva nimic. Nu stiu daca va convine sau nu aceasta disputa publica, chit ca aduce niste oameni in plus. Parerea mea e ca ar trebui sa lasati toate certurile deoparte, si pentru ca nu va intelegeti, sa mergeti fiecare pe cararea lui si gata. Parerea mea e ca amandoi aveti mai multa minte de atat, asa ca practic nu are rost.
    Multa sanatate!

  • claussit
    Posted at 19:33h, 14 septembrie

    Salut Serban ,
    Nu ma intereseaza subiectul , Badea imi este foarte indiferent si atat . Vreau sa iti doresc mult succes cu noul sezon si sper sa te recuperezi 110% daca e posibil . Avem mult mai multe subiecte si mult mai bune decat certuri cu trustul Intact si angajatii . Lipseste umorul , lipseste satira in ultima vreme . Sper sa inchei capitolul cu Intact pentru ca eu cred ca si tu si Mihai aveti multa treaba cu societatea noastra . Ca observatie , daca nu te superi , mi se pare ca esti un pic mai „rau” ca inainte – la radio . Gaseste-ti echilibrul ca oamenii si proportiile categoriilor sunt aceleasi ca inainte de decembrie 2010 .
    P.S.
    Cine se mai leaga de afazie sunt niste rahati prost crescuti si needucati . Sa nu mai asculte . Eu si multi din cunoscutii mei dimpotriva , apreciem faptul ca te straduiesti , ai vointa si sigur vei reusi .

  • bogdan_ak47
    Posted at 20:20h, 14 septembrie

    emisiunea a fost odata buna, dar acum e cam fumata…acelasi ‘format’…s-a invechit!
    cat despre badea… e mai bun ca tine, are altfel de a fi…ceea ce tu nu ai, si de aici diferenta dintre voi.BADEA RULES

    Vorbesti de emisiunea lui badea unde nu s-a schimbat nimic de 5 ani? Da asa e!

  • Vladimir
    Posted at 20:27h, 14 septembrie

    esti prost de puti
    Inca un fan frumos mirositor!

  • vlad
    Posted at 20:40h, 14 septembrie

    Eu nu sunt fan nici huidu nici badea dar pentru faptul ca huidu trece printr’o perioada grea din viata involuntar ma simt mai aproape de el..tin sa precizez ca este o mare diferinta intre e simpatiza pe cineva si a fi idiot..doar o oaie cu caracter de sluga infecta care isi exprima ideiile si isi formeaza caracterul in functie de parerea „idolului” (intre noi fie vorba cred ca doar caracterele slabe pot avea idoli) poate dori moartea cuiva.este plina tara si lumea de idioti ca astia care se trezesc vorbind dar tine’ti minte ca orice se plateste mai devreme sau mai tarziu.Huidule fii tare frate si nu lua in seama toti despteptii care sunt in stare de orice pentru o secunda de „celebritate”.multa sanatate

  • un telespectator
    Posted at 20:46h, 14 septembrie

    voi nu vedeti ca baiatul asta aka mircea badea de atatia ani de cand prezinta emisiunea aia nu spune nimic nou? mereu aceleasi subiecte mereu aceleasi frustrari si aceleasi glume despre aceleasi persoane?il injura pe basescu in continu si pe cei de la putere dar daca era voiculescu presedinte oare mai era mirciulica asa de agresiv in comentarii? singura lui calitate este ca e un bun papagal si entertainer nimic mai mult.il cunosc personal statea in salajan e un mare smardoi vocal in viata de zi cu zi e o sluga umila

  • jeni
    Posted at 20:54h, 14 septembrie

    BINE AI REVENIT, SERBAN!!! EU SI TOTI AI MEI: PRIETENII, CUNOSCUTII ETC- TE IUBIM MUUUUULT DE TOT SI AM ASTEPTAT CU NERABDARE SA TE REVEDEM. ESTI DE NOTA 100000000000. PUPICI SI BAFTA MULTA.

  • huidu vs. badea
    Posted at 20:58h, 14 septembrie

    Se vede diferenta dintre Huidu si Badea numai daca stai si citesti comentariile..fanii huidu sunt in general educati si vorbesc frumos nu jignesc ca samantarii de ferentari neargumentat drept dovata sunt si mai cultivati in schimb karatistii lui Badea toti care mai de care mai periculosi si mai duri din spatele tastaturii exact ca idolul lor din spatele camerei de filmat.Multa sanatate huidule te’ai recuperat surprinzator de mult in scurt timp o sa fii ca nou 🙂

  • mircea
    Posted at 22:46h, 14 septembrie

    nu te supara, nu te-am vazut d emult timp pe la televizor, deci nu mai stiu cum arati. dar daca esti tot la fel de plinut cum erai inainte, cand apareai la emisiune, atunci pot sa spun impacat si fara rautate:

    una e sa ai 65 de kile de tesutu muscular, osos, etc plus alte 20, separate, de grasime si alta e sa ai 85 de kile dintre care 2-3 de grasime si restul muschi.

  • maria
    Posted at 23:00h, 14 septembrie

    Un om cu orgoliu raspunde provocarilor…si multi si-au pierdut orgoliul..poate de asta nu inteleg, multi cearta dintre tine si badea.Este evident ca esti cu multe clase peste el deoarece ai mintea deschisa si poti vedea lucrurile dintr-o perspectiva corecta,nesupusa si neinfluentata.
    O persoana ce se bucura de raul altuia si ii doreste moartea este o persoana lipsita de suflet..nu mai are nimic bun in el..cata ura poate fi intr-un om ce doreste moarte unui tata si sot;doar pentru ca iti faci meseria si spui adevarul…(poate e ceva mai mult la mijloc …ce nu stim)..
    Este normal sa te doara cand vezi atata prostie si rautate dar treci peste si mergi mai departe incearca sa nu te bagi prea mult in viata altora decat ceea ce tine de profesie… bucura-te de familie,prieteni si de cateva ganduri bune de la cineva care urmareste emisiunea voastra cu drag.

  • dosaresecrete
    Posted at 07:34h, 15 septembrie

    mie mi se rupe de badea, e doar un ipocrit, un hubrisian, la fel ca toti taranii care il sustin si doresc moartea lui HUidu. NU-i asa ca pe net toti suntem smecher, da’ fata-n fata sunt fetite? Sa doresti moartea unui om nu te face mai destept, nici mai prost, ci doar ca sa citez din mafia „animal cu doua picioare”!

  • alex
    Posted at 08:24h, 15 septembrie

    te mananca rau de tot in cur domnu’ huidu. nu pricep de ce trebuie sa faci tu valuri cu badea, ala pana una alta tacea malc pana sa arunci tu cu cacatul care-ti curgea din gura. nu sunt fan badea, mi se pare usor arogant si infumurat dar ca inteligenta scuza-ma, nu-i ajungi nici la degetul mic. faptul ca rezonez cu un om care spune lucrurilor pe nume nu ma face sa am creierul spalat, pana la urma toti politicienii sunt o apa si-un pamanat. cat despre accidentul tau… ai fost prost ca altfel nu-l pateai; esti talentat la ski cam in aceeasi masura in care ai si umor, esti o nulitate absoluta.

    Poate intr-o zi o sa mergi pe strada si o sa iti cada o caramida in cap! Cred ca ai fi o nulitate absoluta, ce cautai acolo?

  • Dj Nick
    Posted at 08:35h, 15 septembrie

    Am prieteni nevazatori…Radu Ruba e un exemplu! Si incet incet ajungem si la liman! Mai greu a fost sa incep restul vine de la sine! Bafta!

    Salut Serban! Te rog sa ai un pic de rabdare sa citesti ce iti scriu, cu scuzele de rigoare ca aceste ganduri le scriu aici si nu pe mail-ul tau personal. Nu il stiu. Ceea ce face Mircea Badea, intrece orice limita iar un om de buna credinta isi da seama de acest lucru. Eu ma voi indeparta un pic de la subiect, pentru ati multumi pentru un mare bine sufletesc pe care mi l-ai facut. Sa iti explic: Sunt persoana fara vedere. Problema mea e de la nastere. De cand ma stiu Serban, toata viata am avut repulsie de cei care aveau mila de mine. Nu intelegeam dece se intristau toti cand le spuneam fie pe mess fie la telefon ca am problema asta. Am urat si urasc si acum ideea asta de a te plange. Numai ca s-a intamplat ceva cu mine si chestia asta n-am sa mi-o uit cate zile oi mai avea. Te rog din suflet sa nu te superi. Asta e adevarul. Nu te-am ascultat demult, asa ca de curiozitate intr-o zi am vrut sa mai vad ce mai fac radiourile ce emisiuni mai sunt, etc. Am dat de cronica… Serban! In primele doua minute pur si simplu imi venea sa plang. Pe urma dintr-odata mi-am venit in fire si am realizat ce se intampla. De atunci mi-am jurat ca n-am sa mai condamn nici odata lumea din jur ca se comporta asa cu mine. Multi n-o fac din rea intentie. Eram deprimat pot spune, cand vedeam ca toti mai mult sau mai putin ma compatimeau. Mi-am dat seama ca nu sunt departe de ei si atunci n-am dreptul sa ii condamn. Poate nu realizezi, dar mie mi-ai schimbat multe conceptii… M-ai facut sa ma analizez mai mult iar asta se numeste cu adevarat un bine pe care l-ai facut fara sa iti dai seama. In final, iti mai spun ceva. Sunt niste oameni in tara asta care nu va uita pentru faptul ca ati promovat acel proiect cu centrul de reabilitare pentru persoanele fara vedere.

  • Mircea
    Posted at 09:10h, 15 septembrie

    Prietene eu zic ca cel mai bine ar fi sa-ti ceri scuze de la Mircea Badea si sa recunosti ca e mai tare decat tine la orice …

    Asta nu am mai intalnit-o pana acum….un fan declara ca Badea e mai tare la orice! Waw!

  • Emigrant
    Posted at 09:37h, 15 septembrie

    Vaaaaaaaai, deci ceva deosebit si extrafin, deci o polemica de abisal nivel antelectoal intre doua varfuri ale cocalarismului rromanesc. Fiecare e convins ca alalalt e cocalar. De fapt amandoi sunteti la fel de cocalari, difera doar palma din care ciuguliti, ca doar trebuie sa maninca si gura voastra, altfel cum sa va rupeti capul la schi in Austria sau sa faceti spagatul calare pe topmodela pe insule exotice.
    In rest ramine cum am stabilit.
    Sunteti niste nulitati intr-o tara de nulitati. Cine se mai pricepea cit de cit la ceva concret in afara de dat din gura a plecat deja.
    Sa traiti amindoi bine si haoles baoles!

    Stiu si cand mai treci le aici spui foarte des numele tarii in care traiesti…” la noi ib Batustan curge lapte si miere frate!”

  • ana
    Posted at 10:40h, 15 septembrie

    Badea nu a zis nimic cad ai avut tu accidentul, acum a fost cam rautacios dar doar pentru ca si tu ai fost. Ai o placere deosebita sa te legi de el. Normal ca omu spune nasoale daca mereu ai cate ceva de comentat.

    Tocmai ti-am aratat ca a zis….

  • keopss
    Posted at 11:02h, 15 septembrie
  • Compass
    Posted at 12:36h, 15 septembrie

    Nu ar fi mai simplu sa il ignori?

  • shadowcat
    Posted at 12:52h, 15 septembrie

    ce maimutoi badea asta :))

  • CATA
    Posted at 13:37h, 15 septembrie

    Serbane, nu pot decat sa-si doresc multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede. Nu pot sa inteleg rautatea oamenilor, nu pot sa inteleg de ce unii se cred mai destepti decat altii si, ce-i si mai rau, se cred feriti de orice rau, fara sa se gandeasca la faptul ca, poate, intr-o zi, li se poate intampla si lor. Sti, e ca si faza cu teribilistii care gonesc pe sosele. Cred ca lor nu li se poate intampla nimic. Pacat, pentru ca si asa suntem destul de chinuiti, o tara de care toti isi bat joc – dar poate ne meritam soarta si, mai presus de toate, suntem muritori… Cat despre conflict… ce sa zic… Nu mai acorda importanta vorbelor spuse de un individ care nu are in cap decat lupte, batai, injurii şi propria persoana. Cultul personalitatii nu face bine nimanui, iar daca tu il bagi in seaman, nu faci decat sa ii dai apa la moara. Cred ca e mai important sa-ţi vezi de sanatate, sa ai grija de tine, de familia ta, de emisiunea ta, de colegii tai. Iar restului, care posteaza comentarii rautacioase la adresa ta, le-as spune doar atat: mai puneti mana pe cate o carte, un dictionar, un indreptar ortografic, pentru ca, sincer, sunteti jale la gramatica.

  • razvan
    Posted at 14:00h, 15 septembrie

    N-a fost rea emisiunea, mi-a placut mult sceneta cu bacalaureatul.
    Ce sa-ti zic?
    Bine ai revenit si sezonu’ asta sa fie cel mai bun din istoria cronicii 😉

  • stejarel
    Posted at 14:15h, 15 septembrie

    audienta foarte mica aseara, serbane! mai da-te o data cu capu-n pom, poate va reveniti.

  • alex
    Posted at 14:24h, 15 septembrie

    o replica mai papagaliceasca nici ca gaseai. am ani buni de cand nu ma mai uit la prostia ta de emisiune, semeni tot mai mult cu maruta : amandoi prosti de bubuie, umor de cacat si replici de infantili indiferent de situatie. este o adevarata tortura sa va urmaresc mai mult de 5 secunde. norocul vostru e ca romania musteste de prostie si emisiunile astea de „divertisment” vor tine o vesnicie. noroc la mai multi pomi, sper sa-ti ramana creierasii in scoarta data viitoare 😉

    E spus adanc…mai ai frati?

  • ana
    Posted at 14:44h, 15 septembrie

    DRAGA PRIETENE,ITI DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE,RECUPERARE USOARA SI COMPLETA,CAT DESPRE DOMNUL MIRCEA BADEA…..NU INTELEG CUM AI ATATA RABDARE SA RASPUNZI SAU SA COMENTEZI ABERATIILE UNUI OM DERANJAT LA CAP!SPER DIN TOT SUFLETUL SA TE PARASEASCA ‘PUTERILE’ IN CEEA CEL PRIVESTE PE MIRCEA BADEA ,SI SA TE CONCENTREZI PE CEVA CE ESTE MULT MAI IMPORTANT PE LUMEA ASTA;SANATATE SI CREDINTA!

  • huliganu
    Posted at 15:06h, 15 septembrie

    Eu unul ma distrez de minune cand incepeti sa va jucati:P
    Ar fi mare pacat daca v-as vedea facand pace…simpaticilor:)))

  • Alexandra
    Posted at 15:10h, 15 septembrie

    Ignor!!!

  • dana
    Posted at 15:32h, 15 septembrie

    unde pot vedea si eu emisiunea de aseara? pe site’ul emisiunii nu e!!

  • Cosmin
    Posted at 16:20h, 15 septembrie

    Nu-i vad rostul scandalului asta. Ati ajuns amandoi unde sunteti acum prin munca voastra. Ca aveti conceptii si pareri diferite..stii cum se zice „nu poti sa te ca*i in gusturile cuiva ”

    Va respect pe amandoi si va urez succes in continuare

  • Adina
    Posted at 17:29h, 15 septembrie

    daca eu nu te plac pe tine, inseamna ca toti angajatii de la Prima put?

  • Marcel
    Posted at 19:45h, 15 septembrie

    Mircica te lauzi ca faci audienta ? Si cum faci audienta ?, jignind-ul pe Hudu si spargandu-ti laptopul? te-ai intrebat cine se uita la emisiunea ta ? . pai 50% sunt basistii curiosi sa vada ce mai inventezi , 30% sunt oameni oripilati de minciunile tale si probabil restul 20% din audienta ta e formata din cei ca tine . Ia zi Mircica la BBC isi sparg aia laptopurile ca sa faca audienta ? Ai ajuns jalnic ! intreaga ta emisiune este de pupincurism. Zi aici , jura tu ca nu ti-e frica ca vor face Carcotasii o sceneta cu tine cand spargi laptopul ? Daca o sa vezi sceneta iti inghiti limba de ciuda . Ar fi bine ca in sceneta sa fie inclus si un psihiatru care sa-si dea cu parerea despre sanatatea ta psihica , asta ca tot faci tu referiri la sanatatea altora …Huidu asteptam cu nerabdare emisiunea voastra !

  • Rusu Alin
    Posted at 23:59h, 15 septembrie

    Bravo! Mi-a placut „p.s.-ul”. Sper ca asta chiar este ultima oara cand ii raspunzi sau il ataci pe Badea. Te retragi onorabil din acest conflict, cearta, sau cum vrei tu sa-l numesti. Felicitari inca o data!

  • Faze si scheme
    Posted at 02:37h, 16 septembrie

    Si totusi, inafara de asta nu mai scrii si altceva?
    Trei posturi la rand pe tema asta…cam aiurea.


    Ai rabdare!

  • Willyx
    Posted at 10:37h, 16 septembrie

    Mircea Badea = unu’ din Salajan (mai destept ca restul din zona sa) care a stiut sa se „invarta” sa „puna mana” pe o emisiune in care vorbeste si comenteaza doar ce vrea el. De-a dreptul patetic!!!!!!!!!!!!!!!! Sanatate multa Serban!!!

  • stanciu
    Posted at 11:59h, 16 septembrie

    Domnule Huide, imi pare rau ca ati devenit penibil in ultima vreme. V-am admirat, pentru umorul dumneavoastra si pentru inteligenta, dar orgoliull v-a distrus. Din cauza acestei lupte eterne impotriva lui Badea nu ati castigat nimic!
    Recunosc ca am renuntat sa ma uit la emisiunea dumneavoastra in urma cu 2 ani tocmai din cauza acestei atitudini, de scandalagiu, a dumneavoastra. Din acel moment am inceput sa urmaresc emisiunea domnului Badea.

    Nu stiu cine e domnul Huide. In rest toate cele bune!

  • Adelina
    Posted at 12:20h, 16 septembrie

    Un sfat, nu pune la suflet rautatile unora.
    Si daca nu sunt fanii tai, nu ar trebui sa vorbeasca asa urat cu tine. Nici eu nu sunt printre cei mai infocati fani, dar nu ma pun sa te injur sau sa vorbesc urat. Poate sa critice un om si fara sa aiba un vocabular neadegvat. Te-am vazut miercuri la emisiune, m-am bucurat sa te vad din nou in postura de prezentator.

  • Ramona
    Posted at 13:27h, 16 septembrie

    Nu imi vine sa cred ce comentarii pot sa apara aici. Cum puteti arunca cu niste vorbe atat de dure la adresa unui om, doar pentru simplul fapt ca simpatizati pe celalalt om cu care acesta este in conflict. Comentarii de genul „mai bine mureai” ma duc cu gandul ca cei care le debiteaza au deja un handicap mult mai greu de suportat si tind sa ii dau dreptate lui Serban cum ca nu sunteti decat niste oameni cu creierul spalat. Sincer Serban, nu au ce cauta asemenea comentarii pe blogul tau. Inteleg sa aduci o critica, sa te contrazici, dar de aici la asemenea injurii e cale lunga. Multa bafta in tot ceea ce faci Serban!

  • dana
    Posted at 17:39h, 16 septembrie

    deci unde pot sa vad emisiunea de miercuri ca nu m’ai lamurit??

  • Marius
    Posted at 19:44h, 16 septembrie

    Imi pare rau pentru ce ai patit la schi . Eu iubesc schiul si stiu ce inseamna sa schiezi spre deosebirea de mircea badea care vrea doar sa fie penibil si sa arate cat de prost poate sa fie vorbind aiurea si despre lucruri care ii sunt de neinteles…. daaar stai linistit ca viata e lunga si maine poimaine il vedem cum isi rupe gatu incercand sa-i pozeze bikineii de aventuriera tovarasei bruma prin grecia ca sa vada si pretenii lui de la sala ce femeie are el .. iar atunci nu vom simti nimic ….

    Insanatosire grabnica!!!

  • deep
    Posted at 20:40h, 16 septembrie

    Ce facultate ai facut Serban ?

    Ase-ul economie generala- dreptul si economia afacerii

  • x-ulescu
    Posted at 21:24h, 16 septembrie

    Serban, am o intrebare: cine e mai nociv azi pentru Romania: Basescu sau Voiculescu ?

    Sincer? Voiculescu dar nici Basescu nu e mai breaz!

  • irina
    Posted at 21:35h, 16 septembrie

    esti varza!badea face emisiuni in direct in fiecare seara de 7 ani,vorbeste liber,corect gramatical,este spontan si are umor.tu nici la o emisiune inregistrata o biata data pe sptamana nu faci fata…..esti zero pe langa el.treci la direct sa-ti vedem spontanietatea…..

    Am facut direct un sezon intreg! Nu-mi aduc aminte de balbe sau altele! Iar scoti marota asta fanule?

  • bosonul higinsurilor
    Posted at 00:14h, 17 septembrie

    da de ce Basescu nu e mai breaz -doar asa?

    Pentru ca si Base are un dosar care „s-a pierdut”…Dar Basescu nu are niste slugoi media! Ii are pe ai lui dar nu sunt media!

  • afurisita
    Posted at 01:37h, 17 septembrie

    ba bine zice badea ca puti a prost

    Afurisito iti meriti numele!

  • Ciprian
    Posted at 03:28h, 17 septembrie

    Ce speri să rezolvi răspunzându-le celor care te atacă?

    Sper ca ceilalti sa citeasca!

  • pt proasta de Irina
    Posted at 07:20h, 17 septembrie

    Draga vaca de IRINA, esti atat de vaca incat imi vine sa te mulg,Eu sunt fanul lui Badea numarul 1(unu, vaco), dar du-te dracu de proasta ca nu stii tu despre ce e vorba in televiziune, vaco!Deci, daca esti fan al lui Badea, este super ok, dar nu-ti da cu parerea despre altii, vaco!Sa va para rau de un om care a suferit, vacilor si boilor!

    Ma depasesc invectivele!

  • Radu
    Posted at 11:54h, 17 septembrie

    Sanatate SERBANE , si ar fi mai bine sa nu mai raspunzi la oameni de nimic , si la ”INTELIGENTI” precum mircea badea . lasa-l pe mircea sa fie inteligent si frumos si tot ce vrea el , stii vorba aia cel mai destept cedeaza primul . SANATATE MULTA ITI UREZ

  • anemone
    Posted at 13:01h, 17 septembrie

    Te inseli, Serban, exista multi slugoi in media, cohorte intregi care-i ridica osanale baselului.
    Tvr-ul e intesat, labe1 asisderea… si pe la protv s-au mai aciuat cativa, dar ce e cu adevarat trist e faptul ca tvr-ul s-a multiplicat/extins ca o caracatita si urmeaza cu sfintenie politica pupi’n’baselului.
    Nu ne spune ca tu nu ai observat… stii si vezi prea bine, e ostentativ si te ingretoseaza pe alocuri. A! colac peste pupaza, a mai aparut unul cu aceeasi orientare: 10tv, fiindca Moraru avea nevoie de propriul post pentru asta. Nu mai vorbesc de Realitatea tv, unde musteste deontologia.

  • Mircea
    Posted at 14:57h, 17 septembrie

    Ba ginerica chiar ca puti ba a prost ba baiatule, prostule! Cum poti ma sa spui ca Basescu nu are slugi media? Dar Evenimentul Zilei ce e? Dar la-Be1 TV ce e, dar 1OTV ce e? Nu-s toti slugoii lui Base, cu Nasu, cu Cristoiu, cu Mircea Marean si cu toate japitele alea penale de acolo … aia ce fac, nu-l pupa pe Basescu in nume non-stop? Si prin comentariile tale de pe aici m-am convins ca si tu si Gainula tot niste slugi sunteti, numai ca nu-l pupati pe Base asa pe fata, ci mai pe ascuns oleaca, dar tot pupincuristi va numiti.

    Ba si Voiculescu e un jeg uman, asta e clar si indisputabil, ba dar la ora actuala, Base e muuuult mai nociv decat Voiculescu, pentru simplul fapt ca el e la putere. Daca ar fi fost invers, probabil ca Voiculescu ar fi fost cel mai nociv, dar la momentul de fata Voiculescu nu prea poate sa faca nasoale poporului din moment ce e doar un senator din opozitie. Basescu in schimb e intr-adevar un dusman al romanilor, prin ceea ce face acolo unde se afla. Si pentru afirmatia aia, cum ca Voiculescu e mai nociv, puti a prost, Huidule!

    Si inca un motiv pentru care duhnesti a prost e faptul ca te legi de Mircea Badea ca ar fi pupincuristul lui Voiculescu. Dupa cum a explicat si el intr-una din emisiuni, ar fi imoral si ipocrit din partea lui sa zica nasoale de Voiculescu din moment ce lucreaza la televiziunea lui. In momentul in care nu o sa mai poata cu Voiculescu, o sa plece de la antenele lui Voiculescu la alta televiziune, unde o sa poata sa zica nasoale de Voiculescu in voie. Si in plus, e normal ca Base sa fie principala tinta a lui Badea, din moment ce el e la putere. De ce sa zica nasoale de Voiculescu, cand el e in opozitie? Deocamdata Basescu e raul cel mai rau, pentru ca el detine toate parghiile, toata puterea in tara asta. Este practic un dictator si in el trebuie lovit, nu in Voiculescu sau in opozitie. Din moment ce Basescu conduce tot in tara asta, iar restul de prin guvern sunt doar niste portavoci, niste sclavi, e normal ca in Basescu sa se loveasca cel mai tare.

    multumeste-i lui Voiculescu ca Basescu e la putere…

  • Marcel
    Posted at 21:05h, 17 septembrie

    mircica este in cadere libera cu emisiunea sa de 3 parale asa ca s-a gandit s-o revitalizeze asa ca a dorit sa capteze atentia publicului cu ceva insolit , si-a spart laptopul , s-a luat de sarmanul mous, apoi cand a vazut ca de fapt s-a cam facut de ras a dorit s-o dreaga oarecum si s-a gandit sa-l pomeneasca pe Huidu in emisiunea sa . Huidu la devastat apoi pe blog si mai ales la radio . Subtilitatile lui Hudu il fac sa spumege pe Mircica si pe colegul sau de suferinta Gadica pe care maine poimaine nu ne mira nimic sa-l vedem inlocuit de Razvan proaspatul pupincurist felixoman !

    Mircica a realizat gafa imensa ca s-a luat de Huidu cand a vazut cum il ironizeaza huidu , mai ales daca se va lansa pe piata sceneta cu laptopul spart … Auzi Mircica da de ce nu ai spart laptopul cu capul ? , oricum se pare ca nu-ti prea este de folos (capu adica) …

  • Mircea Badea
    Posted at 23:02h, 17 septembrie

    Zise Huidu: „Dar Basescu nu are niste slugoi media! Ii are pe ai lui dar nu sunt media!”

    NNeeeeeehhhhh!!! Nici macar unul.

    Dar ce zici geniule, de : EVZ?!!! B1 TV, TVR1,2,3 INFO!!!!!, Ziare.com, HOTNEWS, ROMANIA LIBERA, adevarul, 10tv, etc etc?????????

    Eu sper ca fraza, citata mai sus, se datoreaza doar unei simple amnezii de impact, caci altfel, daca ai spuso pe bune, atunci Badea, Mircea Badea, a avut dreptate… Intreaba-l pe Gainusa, daca nu ma crezi

    Si poate tot de la amnezie, ai uitat ca Badea, inainte tragea in Nastase si Ilici…

    inainte cand facea „alege Asia” sau cand?

  • CosmiN
    Posted at 23:40h, 17 septembrie

    @ „Ciprian” + raspuns Serban (159) Da, Serban, pe mine m-ai nimerit, ca citesc doar comentariile la care raspunzi. Doar n-o sa citesc comentarii in care ti se spune ca esti PDL-ist sau PSD-ist – depinde d cum s-a trezit omu’ :p . BTW, pentru EI, care te acuza de apartenenta politica: VA ROG PUTINA COERENTA! NU SE POATE ASA, AZI PDL-ist, MAINE PSD-ist!! SA INCERCAM SA COMENTAM CAND SUNTEM LUCIZI!
    Serban, zilele astea, m-am gandit la asta, ca ai fost acuzat ca esti ba PDL-ist, ba PSD-ist. Cel mai tare ar fi (si acum asta astept 😀 ) sa-ti zica vreun nedormit ca esti PRM-ist, sau PP-ist (DD in direct si in reluare). 🙂

  • Marcel
    Posted at 08:50h, 18 septembrie

    Mircica nu te mai da atat de mare ca faci audienta , audienta si rating face si Ogica , Columbeanca cu Iri sau Qerida . Tu ai priza la electoratul semianalfabet la muncitorii necalificati , la muncitorii din agricultura si la vacarii satelor . pai cand iti spargi laptopus crezi ca-l impresionezi pe Mircea Cartarescu ? Audienta ta e compusa din toti pierde vara care stau cu sticla-n mana prin bodegile satelor si-ti copiaza limbajul oribil si violaent pe care-l utilizezi ! Un intelectual se simte oribil vazand ce manifestari ai si dupa 5 minute de audienta se gandeste ca deja iti trebuie un doctor . Vai de capul tau !

  • Marius
    Posted at 13:01h, 18 septembrie

    Prin grandomanismul vostru nefondat ati pierdut multi fani. Ce faceti voi nu se mai numeste umor decat pe alocuri… restul e nesimtire 🙂 pacat. Si cand tara e vanduta de baselu si breasla lui tu ne spui acolo ca voiculescu e dusmanul poporului numarul 1 🙂 pe voiculescu il pot inchide din telecomanda. Mi-as dori sa pot face acelasi lucru si cu Basescu. Bine ca il pot face cu tine. Mult succes in cariera ta … aia in care arati cu degetul si razi exact cum face un oligofren care nu intelege ce se intampla in jurul lui si reactioneaza doar cand este doar persoana lui jignita. Halal…

    tocmai ca intelegem ce se intampla…ca sa intelegi si tu iti trebuie doi neuroni functionali si o sinapsa intre ei.Din pacate tu ai doar unul! Halal!

  • UnOm
    Posted at 15:33h, 18 septembrie

    Pentru ca si Base are un dosar care “s-a pierdut”…Dar Basescu nu are niste slugoi media! Ii are pe ai lui dar nu sunt media!

    B1 TVR nu sunt slugoi media :)) ?

    nu ca ai lui Voiculescu

  • Moldo
    Posted at 19:38h, 18 septembrie

    Domnule Huidu, daca a-ti spus ca aveti lucruri mai importante de facut(lucru de care nu ma-ndoiesc) de ce nu dezactivezi optiunea de a adauga comentarii, toti „fanii” ai dumneavoastra sau a domnului Badea? Imaginati-va cat timp a-ti economisi daca nu a-ti face scroll la toate comentariile „fanilor”; binenteles, acestea fiind pe fundalul unei gramatice de Jilava. Sincer sa fiu…in ultimul timp am accesat foarte rar blogul d-voastra deoarece de o vreme incoace postarile sunt raspunsuri sau atacuri la dl Badea,etc. As vrea ca in viitorul apropiat sa adaugati si alte posturi interesante, palpitante dar mai ales benefice pentru tinerii doritori de lucruri noi si utile.Cu toata ironia va spun ca eu cred ca din capul („unui prost,nemernic,etc.”-Badea) pot iesi lucruri pe care le-am scris adineauri, lucruri care le-am citit cu mare placere si simpatie in trecut. Sper doar sa cititi comentariul meu. De acolo…e alegerea d-voastra.

    in postul urmator nu e vorba de badea sau Varan o sa vezi!

  • Solomonar
    Posted at 12:42h, 19 septembrie

    Voi doi sunteti de groaza… Si tu si Badea! Culmea e ca eu, unul, ma uit frumusel la amandoi, ca-mi sunteti deopotriva simpatici. Mai calca unu-n strachini, mai calca celalalt… Face si asta parte din peisaj si savoarea clipei!:)) Da` va mananca rau pe sub limba… Acuma na! Sare si piper. Totusi, nu mi-as dori sa va luati la paruiala prea tare. Bafta multa la Cronicuta!

  • Doina
    Posted at 13:59h, 19 septembrie

    NU MOR CAII CAND VOR CAINII!!!!!!!!Vechiul proverb romanesc este perfect adevarat.Draga Serbane,(imi permit sa-ti spun asa deoarece am varsta mamei tale)nici nu trebuie sa dai atentie elucubratiilor unui baietel frustat,care,daca nu ar exista postul la care este,ar fii seful somerilor!Trebuie sa multumesti sortii care a vrut sa fii langa familia ta,sa-ti cresti copiii frumos si sa realizezi inca multe,multe lucruri pentru ascultatorii tai!Sa stii ca sunt mult mai multi cei care iti doresc binele si asteptam sa-ti revii complet!Curaj si multa sanatate.

  • Mircea
    Posted at 15:05h, 19 septembrie

    Urias aparat de propaganda….si in campanie l-asustinut gigantul B1 Tv si maretul Otv!

    Ba gingirel mai vizioneaza si tu blogul lui Mircea Badea si o sa vezi ca el posteaza cam zilnic cate ceva noi pe blog. Tu esti atat de prost, incat nu ai ce posta … noroc de Mircea Badea ca te mai baga in seama si dupa aia mai elucubrezi cateva dejectii despre el pe aici, ca altfel nu ai avea nici ce scrie si nu te-ar citi nici dracul, ca 90% din cei care au citit posturile astea sunt fani Mircea Badea. Si nu o mai fa pe a victima atata, ca chiar si in posturi de-ale tale mai vechi de pe blog, de anul asta, te-ai luat de Mircea Badea si de freza lui chiar atunci cand nu avea absolut nicio legatura cu subiectul. Tu ai inceput, asa ca nu te mai victimiza atat … Badea nu a facut decat sa raspunda la provocarile tale. De mult tot incercai tu sa ii atragi atentia, ca sa zica nasoale de tine, sa mai auda lumea de tine …

    Badea e inteligent, ba baiatule, stie sa faca pamflet de calitate si sa aiba umor tot timpul, fara a se scalambai ca un retard si a rade de altii cand nu e cazul, cum faci tu.

    Si inca ceva, te crezi destept, dar cum poti sa spui ma prostule ca slugoii lui Base nu-s asa rai ca cei ai lui Voiculescu. Ba baiatule, in primul rand Voiculescu e un baiat particular, treaba lui ce face, nu-ti convine nu te uita, dar nu e normal ca un presedinte de tara sa aiba asa un aparat urias de propaganda media, care sa ii ridice osanale non-stop in speranta ca vor mai prosti niste prosti. Nu vezi ba jegule ca Basescu a facut numai rau, ca manelizat tara asta, ca a dat unda verde tiganilor si hotilor sa faca ce vor, sa te atace ca in jungla prin tara si politia sa nu faca nimic … Acest Basescu e un criminal al poporului, nu Voiculescu. Voiculescu e o jigodie securista si atata tot, dar Basescu e mult mai rau de atat.

  • Raluca
    Posted at 18:30h, 19 septembrie

    Serbane, sincer acum, ma dezamagesti. Nu inteleg de nu il ingnori pur si simplu pe Badea si toate comentariile lui. Vrea si el putina atentie dar, …… nu merita atentia ta. Eu in locul tau l-as lasa sa-si faca treaba de pupincurist si as ignora orice comentariu sau atac din partea lui. Sincer nu merita osteneala.
    Sanatate multa.

  • 2fast4u
    Posted at 09:26h, 20 septembrie

    Bai Huidule, Mircea nu a pomenit de tine in perioada in care erai in convalescenta pentru ca oricum nu avea de ce . In al doilea rand omul nu te-a jignit degeaba ,pentru ca tu ai inceput prin faptul ca ai zis ca cei de la antene put intr-un reply de pe blogul tau ,fiind o replica la adresa unui critic de-al tau care te-a jignit .De unde stii tu ca toti angajatii lor put, i-ai mirosit tu in parte ?
    PS: Trateaza-te la psihiatru pentru obsesia maladiva fata de Voiculescu deoarece omul acela nu te-a jignit cu nimic ,nici nu te-a bagat in seama si spre deosebire de tine le da o sansa tinerilor prin fundatia sa ,si a creat locuri de munca .

    Ca sa folosesc un limbaj pe care il intelegi ” bai nene e prost rau de tot! Esti prost de puti!” Adica eu iti arat ca a zis de mine ca sa il loveasca pe Basescu in perioasa aia si tu zici ca nu!

  • anca_uriel
    Posted at 21:35h, 20 septembrie

    Este trist sau,mai bine, esti trist! Daca ai ramas cu sechele in urma accidentului, nu crezi ca ar fi mai bine, inainte de a face public ceea ce ai scris, sa recitesti, poate ai nevoie sa te corectezi? Te vrei a fi „carcotas”… Nu am intrat sa-ti postez un comentariu pentru ca ii inteleg emisiunile lui Mircea, dar cred, ca majoritatea, ca ne regasim in multe din trairile, intamplarile lui si, ca avem o mare problema : Basescu. Poate tu traiesti in alta lume!
    Iti permiti sa jignesti, sa razi de oameni care au avut ceva de spus, care au avut si reprezinta, inca, o valoare in tara asta in care traim( un alt exemplu este Adrian Paunescu pe care l-ai numit porcin emisiunile tale, desi ne-a lasat, mostenire, o avere literara, si-o numesti „carcoteala”).Cred ca este trist, desi traim aceste vremuri superficiale, sa nu avem demnitatea de a recunoaste valoarea unui om sau inteligenta, in cazul lui Mircea. Din pacate ne lipseste corectitudinea, noua… poporului roman.
    Serban, am vrut doar sa spun ca intr-o „hora”, nu joaca doar o persoana…

    Multumeste-i lui Voiculescu ca e Basescu acolo unde e! Fata corecta! In afara de accident mai stii ceva?

  • ali
    Posted at 00:34h, 21 septembrie

    imi pare rau sa vad ca trait intr-o tara plina de oameni rai si invidiosi,m-as uita de o mie de ori la carcotasi decat sa il suport pe badea infumuratul care isi jigneste ascultatorii de fiecare data cand are ocazia..si care ii pupa in dos pe voiculescu si pe gadea fara incetare!chiar mi-se pare lipsit de umor acest narcisist .Si el si ”bruma” lui lasa mult de dorit…cat despre tine serban…imi pare sincer rau ca ai avut acel accident si ca recuperarea dureaza atat de mult.

  • ana maria
    Posted at 09:28h, 21 septembrie

    Buna Serban!Eu sincer va simpatizez pe amandoi fiecare are un farmec anume.Recunosc insa ca Badea poate exagereaza uneori.Mi-as dori sa nu va mai certati pentru ca nu faceti decat sa ii faceti pe astia cu ziarele sa faca vanzare pe spatele vostru.Toate cele bune si multa sanatatae:)

  • adilucian
    Posted at 09:39h, 21 septembrie

    Daca ai ramas cu sechele in urma accidentului, nu crezi ca ar fi mai bine, sa o lasi mai moale!?dupa ceea ce ti s-a intamplat?vorbesti mult si prost, sau vorbesti( acum) greu si prost nu mai fi asa de nemernic! oricum esti penibil!

    Bine scriu….e la fel de dureros pentru unii! Deltfel o replica scrisa l-a enervat pe atotputernicul mircica!

  • pass
    Posted at 10:42h, 21 septembrie

    …eu chiar nu inteleg de unde a inceput toata divergenta asta intre voi doi.. doar pentru faptul ca sunteti la televiziuni concurente si ca fiecare vrea sa se mandreasca cu un rating bun?
    Aveti stiluri diferite chiar daca va mai suprapuneti pe subiecte, dar STILUL e clar diferit si place audientei.
    La fel nu inteleg manifestarea acestor „fani inraiti” … poate e determinata de dorinta de popularitate ? Pentru ei nu am decat un mesaj: fanatismul face rau la neuron !
    Serbane, sincer, e regretabil accidentul tau, dar ma bucur ca esti pe drumul cel bun, si ca te voi vedea din nou alaturi de gasinusa „salbatica” 🙂
    Sunt convins ca apele se vor linisti intre voi doi si ca, aceasta divergenta se va muta din nou doar pe comparatiile de rating, acolo de unde nu ar fi trebuit sa iasa….
    Multa sanatate iti doresc, multa lumina si caldura !

  • ligiam
    Posted at 11:25h, 21 septembrie

    Draga Serban
    Ai o varsta, esti adult, si mai ales, dupa accidentul avut, prioritatile are trebui sa fie bine stabilite. Pentru ce iti pierzi vremea ascultand/vizionand ce are Mircea de impartit cu tine? Repet, este o pierdere de vreme. Nici nu stii ce binecuvantare este sa elimini astfel de personaje din viata ta. Nu ma refer neaparat la Mircea Badea, ci la intreaga categorie de astfel de oameni.
    Parerea mea este ca dansului ii lipsesc cei 7 ani. E trist. Comentariile malitioase cu referire la recuperarea ta in urma accidentului dovedesc cat de josnic poate sa fie uneori.
    In fine, nu iti mai pierde timpul si lasa-l sa se maimutaresca singur. Tot si-or mai da seama unii ca unoeri este un clovn.

    Toate cele bune

  • Cristi
    Posted at 15:30h, 21 septembrie

    Esti atat de „subtire” Huidu…Esti penibil.

    Multumesc ” infofolitule”!

  • Maria
    Posted at 16:36h, 21 septembrie

    Imi pare nespus de rau pentru cei care nu inteleg drama unui om ce a fost la un pas de moarte… insa noroc ca exista si cei cu scaun la cap care inteleg perfect ca i se putea intampla ORICUI asa ceva.Serban a facut progrese imense ceea ce demonstreaza ca e un om ambitios, nu un „cartof puhav care stă cu curul pe scaun 10 luni pe an”. Ideea e ca NOI TOTI suntem inconjurati de probleme si necazuri insa ne place la nebunie sa privim in ograda altora si mai ales sa radem,ca si cand ar fi un spectacol. Eu zic sa incetati cu rautatile nefondate(NIMENI NU POATE STII CE I SE VA INTAMPLA MAINE…PUTEM FACE DOAR LUCRURILE CARE TIN DE NOI, ATAT)!!! E fix problema lui Serban si a lui Mircea daca se cearta pe nu stiu ce teme…insa toti suntem rautaciosi la un moment dat(poate unii mai mult)!! Eu ii apreciez pe amandoi si sunt convinsa ca doar ambitia e de vina pentru aceste dispute….fiecare e foarte bun in ceea ce face…chiar merita aprecieri intrucat sunt foarte putini oameni cu cariera solida in TV,sau care au ceva interesant de spus…in rest idiotenii, asta putem vedea in fiecare zi la televizor; pot numara pe degete emisiunile la care am rabdare sa ma uit,sau la care ma uit cu placere!!
    Serban,dupa accidentul din iarna(fiind foarte mediatizat),am observat ca sunt ff. multi oameni care te apreciaza; asa ca cei care vin sa arunce cu pietre fara nici un interes sunt doar niste frustrati.Felicitari pentru toate actiunile in care te implici,pentru ambitie si perseverenta si…pentru ca ma faci sa zambesc!! 🙂
    Sanatate&Succes 🙂

  • Ama
    Posted at 16:51h, 21 septembrie

    Ce am apreciat intotdeauna la Cronica a fost faptul ca reusea intr-un limbaj civilizat sa tranteasca in murdar pe multi cei care meritau.
    Si mai era si amuzant, pe deasupra.
    Cu Mircea Badea am o sechela in ceea ce priveste literatura cand s-a apucat sa critice o carte foarte apreciata, fara ca macar sa fi pus mana pe ea vreodata. L-am mai urmarit de cateva ori, observand entuziasmul altora, dar de fiecare data am observat ca singurul lucru prin care se facea remarcat erau tipete si jigniri la adresa celor criticati, ca un baiat suparat ca si-a pierdut jucaria sau, mai rau, ca un adult frustrat pe viata si dand mereu vina pe altii.
    Nu contest ca si Huidu are defectele lui (uneori imi pare rau de tintele criticelor lui…se resimt sanatos), dar in orice caz nu are elementul vulgar al „minunatului” Badea. Cel putin pe ecran. In viata privata, nu ma priveste.

  • Ama
    Posted at 16:56h, 21 septembrie

    Nu pot sa ma abtin sa nu ii raspund unui comentariu de mai sus la adresa lui Adrian Paunescu : n-a fost niciodata o mare valoare literara. I-am citit o carte de poezii si un penibil mai mare in literatura romana cred ca e greu de gasit. Pe langa asta, recunosc, exista si aversiunea mea fata de comunisti lingai in ultimul hal.
    Insa, n-am auzit pe nimeni pana acum sa il elogieze pe Mircea Cartarescu. E adevarat, e un scriitor extrem de abstract, dar am ajuns la un nivel atat de jos incat sa ne multumim cu lucruri ieftine?
    Cat despre Basescu, stati calmi, si el a fost comunist, dar nu asta e marea lui problema, ci setea de putere. 🙂

  • Stefan
    Posted at 20:43h, 21 septembrie

    Serbane nu e bine ceea ce faci.. de ce alegi sa te contrazici cu lumea de pe aici? Cand am timp va urmaresc cu placere si pe voi – Carcotasii, dar si pe Badea.. cu voi zambim la toate lucrurile absurde, proaste care se mai petrec la noi in tara.
    De ce acest conflict cu Badea? Pentru ce? Pana cand?
    Sunteti colegi de profesie si ar trebui sa existe mai mult respect intre voi. Fiecare om are calitati si defecte, inclusiv voi..

    Oare va veni ziua in care sa prezentati amandoi o emisiune? :))
    Inca o curiozitate.. voi v-ati intalnit vreodata intamplator pe strada? Ce v-ati spus? Sau daca te-ai intalni cu el.. ce i-ai spune?

    Sanatate, ca e mai buna decat toate 🙂

    Stefan

  • sebao
    Posted at 21:46h, 21 septembrie

    Salut, Serban! Sper sa fie ultima oara cand ii raspunzi lui Mirciulica, dar, cum ai spus si tu, pe acest subiect. Altfel baiatul asta trebuie penalizat din cand in cand pentru ca infatuarea si badarania nu trebuie sa fie printre trasaturile pe care le pretuim.

  • Corina Ghita
    Posted at 08:33h, 22 septembrie

    Serbanele!! Ma bucur ca te-ai revenit!! te iubim mult si multzi!!Nu mai pierde din energie pt niste fleacuri!
    Pupici si accepta-mi odata prietenia pe Facebook ca ma enervezi!! :))))

  • florin
    Posted at 08:48h, 22 septembrie

    Serbane bine ai revenit esti tareeeee .esti mai vesel ca inainte si mai bun.Ce pot sa spun incep sa te recunosc iar.Esti pe sufletul meu.

  • gabi
    Posted at 08:50h, 22 septembrie

    huidu, tine-o tot asa! te iubim!

  • Alina
    Posted at 17:39h, 23 septembrie

    Doamnee :)) inca nu s-a terminat razboiul Huidu-Badea ? sunt multe lucruri pe care nu le inteleg din acest razboi,inteleg doar ca va atacati peste tot din motive de culise.Eu si majoritatea oamenilor ce asista la aceasta disputa nu cred ca intelegem mare lucru,de aceea cred ca ar fi mai bine sa se termine,pentru ambele parti.Dar ce conteaza ce cred eu?Sunt doar un copil de 19 ani care se plictiseste pe internet si se uita la Huidu si Badea cum se cearta.

  • Ovi Olaru
    Posted at 19:41h, 23 septembrie

    Nu am nimic cu nimeni dar e cam penibil badita asta de la oi.

  • Marcel
    Posted at 07:52h, 24 septembrie

    Mirciulica a blocat comentariile pe tot blogul sau , va dati seama ce-o fi primit de la fanii carcotasi ? In viata lui cred ca numai vrea razboi cu Huidu …vai de capu tau mai Mirciulica , pune mana insoara-te lasa aburelile cu Huidu si vezi ca daca mai vorbesti mult timp singur la televizor poti s-o dai in nebunie !

  • Dan
    Posted at 12:25h, 24 septembrie

    Vad ca romanul are mult timp liber de sta si comenteaza la lucruri d-astea. Mai bine s-ar duce la munca! Se plange romanu’ ca n-are bani, dar timp are sa se injure ca la usa cortului.
    In timpul asta mai bine:
    – s-ar duce la munca;
    – ar citi o carte;
    – si-ar dezvolta o afacere daca nu-i convine sa munceasca pentru altul, stau degeaba fondurile alea europene;
    – ar invata ceva nou (pentru inceput sa citeasca si sa scrie corect);
    – ar face o facultate (excludem Spiru si Cantemir).
    Dar nu… Romanul mai bine sta si vorbeste de Voiculescu si Basescu, de-aia nu poate el sa doarma noaptea.

  • JJ
    Posted at 16:19h, 26 septembrie

    Erai gras ca un porc inainte sa dai cu capul de pom, retardule. :))
    Acum ai slabit, stim cu totii de ce.

    spre informarea ta aveam 80 de kile cand am intrat in pom! si acum am 78! Retard cred ca e altcineva unu JJ daca ai auzit de el…

  • Carmen
    Posted at 16:43h, 26 septembrie

    Am citit parte din comentarii (nu pe toate, am incercat sa sar peste aglomeratiile de injurii) si m-am tot minunat. Serbane, imi place ca, desi a trecut mult timp, si disputa asta intre tine si Badea/ fanii sai a tot luat amploare, te-ai decis sa pui punct (cel putin pe blog).
    Succes iti urez, si multa sanatate ! Si rabdare pentru a putea edita materialul pentru Cronica. Toate bune !

  • Florin
    Posted at 12:22h, 28 septembrie

    Nu stiu zau Serban de ce le raspunzi tuturor prostilor. MB e un personaj trist si ingamfat, o minte de copil de 8-10 ani, rasfatat de parinti si care urla cand nu i se da jucaria.Si-a gasit vocatia de „injurator in direct” si o fi si el fericit ca altceva in viata nu cred ca e in stare sa faca (vezi afacerea cu chibrituri).
    Nu-ti bate capul cu d-astia ca pierzi vremea degeaba.
    Multa sanatate :))

  • Marcel
    Posted at 14:39h, 28 septembrie

    Mai Mircica te lauzi ca ai adus nu stiu cate milioane din publicitate alo trezeste-te , ia intreaba-te cate milioane a adus Elodia , Magda Ciumac sau Columbeanca . Marea majoritate a celor care casca gura la tine in loc sa doarma sunt basistii curiosi sa vada ce minciuni mai inventati . Pui pariu ca dupa ce ia USL-ul puterea si n-o mai fi Basescu la putere audienta ta va fi tandari ? Esti unealta lui Voiculescu , goarna lui , cu ajutorul vostru isi tine la respect oponentii !

  • jhon
    Posted at 14:50h, 28 septembrie

    Sper ca timpul sa rezolve divergentele dintre voi, pentru ca sunteti tineri si inteligenti!

  • Gimmy
    Posted at 09:37h, 29 septembrie

    Poate te (sau va) intereseaza.

    Mircea si gagica lui, sunt imaginea unui club de fitness din Cluj, condus de un patron care isi injura clientii (fete in mare parte): http://blogantiliviualexa.wordpress.com/

    Asta spune cam multe despre Mirciulica.

    Becali mai are de invatat de la acest „domn” ce inseamna badarania ! 🙂

  • Marcel
    Posted at 19:24h, 29 septembrie

    Ha ha ha Gimmy esti tare de tot ..”Becali mai are de invatat de la acest “domn” ce inseamna badarania !” …, am ras cu lacrimi ! Nu-l mai enerva pe Mircica se va supara si te va cauta , ai grija el le are cu kiokusincai. In plus nu-i mai zice lui Mircica despre gagiga sa , el are sotie si doi copii gemeni unu se numeste pumnul stang si altul pumnul drept …Daca citeste asta Mircica isi sparge iar laptopul! Auzi Mircica desi declari foarte des ca te speli sa stii ca mirosi a sluga , ai un miros asa de persistent incat nu cred ca te va parasi niciodata indiferent cat te vei spala …Puti a sluga de-a dreptu…

  • ochiu' si timpanu'
    Posted at 15:43h, 02 octombrie

    „multumeste-i lui Voiculescu ca Basescu e la putere…”
    Corect, exact, ceas elvetian.
    Cat despre Badea si cearta voastra, ma depaseste…

  • parazitul
    Posted at 10:53h, 06 octombrie

    Am ras cu lacrimi aseara la emisiunea Cronica Carcotasilor.La aia a lui Badea nu voi putea face asta niciodata.Daca aia se poate numi emisiune

  • Razvan
    Posted at 00:18h, 07 octombrie

    Huiduuu dupa tine! La cat ti-ai batut joc de toata lumea meriti toate intamplate! A ajuns sa ii fie lui taicatu rusine cu tine!!!

  • George
    Posted at 10:02h, 08 octombrie

    Salut Serban!Ma bucur sa aud ca esti bine!Citeam comentariile la articolul tau si m-am uluit in unele cazuri!!!Nu pot sa imi explic cum unii oameni nu au forta empatica,intelegere pentru ceea ce ti s-a intamplat,compasiune(chiar daca pentru Romania suna rau,compasiunea nu este acelasi lucru cu mila!!)Nu pot intelege cum un om ca MB poate avea in acelasi timp 2 discursuri total opuse,cum ar fi morala de a empatiza cu diverse cazuri publicate pe blogul lui personal(diversi copii sau tineri loviti de accidente ori diverse boli,ceea ce este foarte onorant pentru el,in scop caritabil)si in acelasi timp sa rada absolut diabolic atunci cand isi aminteste de nefericitul accident prin care ai trecut.Poate ca suna banal,insa articolul tau mi-a readus aminte de un moment in care,mare fan Kiss Fm fiind,am sunat pentru a da o dedicatie la emisiunea lui Ovidiu Stanescu(emisiune de seara,cu mai multi ani in urma),cand Ovidiu Stanescu,auzind ca am probleme de vorbire,din cauza unei malformatii fizice,a ras ironic,intrebandu-ma absolut sarcastic de ce vorbesc asa nazal,inchizandu-mi telefonul mai apoi.Ce vreau sa reliefez este ca peste tot exista oameni gata oricand sa te umileasca,doar pentru ca ei nu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta,sau doar pentru ca ei sunt ceva mai norocosi,insa am invatat un lucru Serban si anume ca ceea ce numim noi calitate,rezista in timp.
    Ma bucur sa stiu ca ce faceti voi la Cronica nu este un instrument de manipulare si ca voi chiar aveti o calitate umana.
    Sper sa intelegi substratul acestui comentariu si mult succes:)

  • Dant3
    Posted at 14:08h, 08 octombrie

    Tin sa te felicit Huidu pentru faptul ca ai curajul sa tii active comentariile pe blogul tau, avand in vedere ca D-nul Harcea.. adica D-nul Mirceaparcea si le-a dezactivat.
    Succes! Si mai adu-ti aminte din cand in cand ca ai un blog, nu scrie asa rar.

  • aurikk
    Posted at 12:33h, 10 octombrie

    salut
    viata e un pamflet in sine, asa ca radem de ea oricum, cu sau fara MB; daca te tii de cuvant si nu mai zici nimic despre el, probabil ca se va desparti de dra Bruma si va avea un nou subiect 🙂

  • RCA Ieftin
    Posted at 21:59h, 12 octombrie

    chiar am vrut sa intru aseara sa-ti las un comentariu dar internetul nu mi-a permis asta . super tare emisiunea , nu se compara cu nimici o emisiune din romania . tine-o tot asa .

  • Radu
    Posted at 17:52h, 15 octombrie

    Stimate Serban,

    “Stimate” pentru ca esti la conducerea celui mai ascultat post de radio, deci toata stima si respectul; “Serban”, si nu “dl. Huidu” pentru ca te stiu si te urmaresc de cand erai mic (intr-ale carcotelii evident, adica de pe vremea cand era “Cronica Carcotasului”. Caci daca vorbim de varsta, ma iei cu vreo 10 ani :-)) ). Ma numar asadar printre urmaritorii cu state vechi de plata, si printre ascultatorii fideli as putea zice, avand in vedere ca dimineata deschid pe Kiss de cum ajung la birou, poate chiar inainte de a-mi saluta colegii :-)). Si sa tot fie vreo 5 ani de cand fac chestia asta…
    M-am familiarizat cu radioul asta inca de pe vremea cand era Radio Contact, asadar am fost martor la toate schimbarile prin care a trecut si prin care trece, mai ales sub bagheta ta de “director de programe”. Si am sa vorbesc aici numai despre radio, fiindca despre Cronicuta de la TV nu am ce sa reprosez. Misu nu lasa loc pentru critici in textele pe care le scrie, echipa e de nota 10, iar tinerii actori care vi s-au alaturat dupa ce regretatul Toni a trecut in nefiinta sunt foarte buni, poate de aceea nu-i corect ca nu i-ati inclus si pe ei in generic. A trebuit sa se termine sezonul trecut ca sa aflu prenumele lor.
    Revenind la radio… ei bine, aici am multe de punctat, tocmai pentru ca va ascult cel putin 10 ore pe zi, plus atunci cand muncesc suplimentar de acasa. Si da, am si viata personala ) Marea mea curiozitate este ce anume implica functia ta si ce efecte are asupra acestui radio, tip CHR din cate am inteles, adica mare emitator de muzica dintr-asta comerciala. Se stie ca atunci cand spui Kiss FM, spui “Carcotasii”, asa cum stindardul oricarui post de regula este matinalul. Voi realizati Cronicuta si tot tu te ocupi si de restul programelor. Si nu gresesc cand zic “restul”, pentru ca de fapt celelalte programe sunt unul si acelasi. Difera poate dj-ul animator si programele de mix, care nu sunt altceva decat acelasi playlist, numai ca mixat. Ceea ce de multe ori nu e rau, fiindca pur si simplu suna… altfel.
    Ziceam ca imediat ce ajung la job, deschid pe Kiss. Prind ultima ora de Cronicuta, il prind si pe Dezbra’ “specialistul in toate”, mereu la fel de savuros, chiar daca rolul lui e sa bata campii, il bate mereu cu gratie.
    Cea care m-a impiedicat intotdeauna sa schimb/inchid radioul, ma rog, stream-ul, este Andreea Berghea. Responsabila cu muzica de pe post. Fata asta mananca muzica pe paine. Este o mare profesionista in domeniu si as putea zice ca e dj-ul animator perfect. Atat doar ca mai obisnuieste ea sa-si exprime in eter feminismul si aversiunea fata de barbati, ceea ce nu cred sa convina la o mare parte din audienta formata din sexul tare. )
    Ora 13 o aduce pe Alice Tudor. Moldoveanca de peste Prut, experta la lb. rusa, care si vara asta a facut treaba excelenta la Mamaia. Si poate ca insasi chimia dintre ea si Fintescu i-a tinut mai mult pe litoral, decat pe Andrele. Chiar mi-a facut placere sa-i aud. Insa cand vorbim de Alice in studio, nu prea ar fi multe de zis. Tot repeta ea niste fraze si cuvinte in fiece interventie, care mie imi dau senzatia ca e un robot acolo si asa imi accentueaza senzatia de somn, mai ales dupa ce iau pranzul…
    Dupa Alice, Remetan. Reme cea prietenoasa, despre care cineva comenta ca “parca s-ar adresa publicului de gradinita”. Responsabila cu tronsonul de “drive-time”. Sincer nu stiu ce anume face programul ei sa fie dedicat celor aflati in trafic. Fiindca si ea umple interventiile exact ca Alice: stiri luate de pe kissfm.ro; vorbeste despre Kiss Cash, foarte mult despre mancare si… si cam atat. Imi amintesc de programul lui Ovidiu si Dezbracatu’ de dupa amiaza, sau de Autostrada Kiss cu Ovidiu si Oana Radu. Chiar nu te plictiseai in trafic. Apropo, ce-ai avut cu saraca bistriteanca de ai scos-o de tot de pe post?

    Olix si Ovidiu Stanescu, Who’s your daddy, Dj Yaang. Ultimii sunt de fapt 3 in 1. Wow ce nebunie era initial cu “Kiss Kiss in the mix”. Era altceva in grila, desi pana la urma tot acelasi playlist 3 sferturi. Restul, piese noi si invitati. Ceea ce nu-i rau deloc. A, si dedicatii. Desi poate ca nu era bine sa le dea curs ei, ca asa le place sa fie cica sarcastici cu cei care tortureaza limba romana… Asta e un lucru bun, ca genul de public caruia ei se adreseaza are ce invata, problema e modul cum o fac ei. Nici Olix nu-i vreun maestru intr-ale dictiei si cititului pe post, spre deosebire de cum mixeaza, de exemplu. Iar Ovidiu a dat o impresie tare buna cand a afirmat pe Facebook parerea lui cum ca tare trist trebuie sa fie sa-ti petreci o zi intreaga acolo, pe site. Cui a zis-o? Celor de pe FB, care va apreciaza si care v-au asigurat cel mai mare numar de like-uri de pe pagina vreunui post de radio.
    Vine Maaaaariaaaan Bobaaaa, cel care a primit de curand un titlu de “cea mai buna voce de radio”. Pe merit!! A avut ingrata misiune de a ocupa spatiul lasat liber de “French Kiss”, de disparitia caruia multi pe tine de acuzau. Ceea ce mi se pare demn de taxat de catre ascultatori este insa faptul ca interviurile luate invitatilor, plus telefoanele pe post NU sunt LIVE, desi se sustine ca sunt. E mai mult decat evident, pentru cei cu o atentie mai ascutita, ca nu se intampla asa.
    Miezul noptii o aduce pe Carmen Badan. Fata faina, cea mai naturala dintr dj-ite as putea zice. Vocea ei ma detensioneaza cand muncesc noaptea pana tarziu. Problema e ca o aud doar de vreo 3 ori pe ora, si atunci anuntand piesele ce urmeaza, asa pe fuga. Ma intreb de ce asa rar? Oricum muzica e aceeasi de peste zi. Nu e multumita de salariu? Ce o impiedica sa faca programul mai atractiv, astfel incat sa nu-i ia somnul pe cei ce muncesc de noapte. Tu stii, in calitatea ce o detii…
    Cei doi matinali de weekend sunt doi profesionisti. V-au suplinit cu succes pe timp de vara, stiu ce sa zica si fac glume bune. Personal, cred ca merita mai mult de atat. Si la ei interventii ceva mai dese, ca pastilutele din Cronica se asculta si in programul de dupa-amiaza, iar acolo sunt mai mult decat binevenite.
    Pe Ana Moga o stiu la fel ca si pe Angel si Johnny de la One FM. Spontana, stie sa se faca placuta. S-a molipsit insa de la colegele ei cu mania de spune aceleasi lucruri: kissfm.ro, kiss cash si cam atat. Nimic interesant.

    Cu programul dupa-amiezelor de weekend este insa o mare problema. Una foarte mare, chiar. Din primavara incoace nu stiu sa fi fost o editie live. Fintescu este un adevarat maestru intr-ale “MC-ielii”, stie sa faca atmosfera, am avut ocazia sa constat pe viu atunci cand Partydul Kiss FM a fost intr-un club de la mine din oras. Insa intorcandu-ne la programul despre care am inceput… ce-ai avut cu Emi David de l-ai debarcat la Magic, pentru ca mai apoi sa dispara de tot?? Omul ala stia ce zice, ambuteiajele in care erai prins in dupa-amiezele de duminica atunci cand te intorceai din mini-vacanta nu mai erau asa exasperante. Or cu Fintescu la programul asta, lucrurile nu mai stau asa. El e tot timpul plecat cu Partydul si e lesne de inteles ca nu poate face programul live, si totusi il inregistreaza. Chiar si kiss cash-ul atunci cand nu poate ajunge sa-l faca doar pe el live, undeva pe inceput de program. Ceea ce e groaznic. Inainte era Carmen pe tronsonul asta. Fain era sa ramana ea in continuare pentru simplul motiv ca il putea face LIVE.
    Si am pastrat pentru final ceea ce se vrea a fi Kissss Caaaaash. O garantie pentru voi ca va veti mentine no 1. Insa cu ce pret? Al amagirii ascultatorilor? Este cat se poate de clar pentru cine ii merge mintea si va asculta constant ca este o facatura. Oamenii aceia sunati NU sunt dintre cei inscrisi in baza voastra de date. E mai mult decat evident. Incepand cu dictia, accentul, atunci cand “participantul” se vrea a fi dintr-o zona anume, modul de exprimare. TOTAL diferiti de cei care intra pe post sa furnizeze o parola. Plus nenumaratele scapari.
    – unul din trei telefoane intotdeauna este dat in van, tonul care suna degeaba sau ocupat e mereu la fel, desi in unele retele in mod normal suna altfel. Niciodata n-am auzit “esti in reteaua Orange…” sau “pentru moment, abonatul Vodafone…” ci doar un “07…” si cam atat. Sincer nu stiu de unde vine, poate stie Misu, ca a lucrat in domeniu )
    – aproape de fiecare data cel sunat serveste aceeasi explicatie: “v-am ascultat toata ziua, pana acum 5 minute”; “doar ce coboram din masina”; “sunt racit/a”; „sunt la dentist”; „nu pot vorbi, suna mai tarziu”; o tanti zicea pe la 5 seara ca doarme fiindca a lucrat de noapte, fara sa stie cu cine vorbeste. Pai tu dai detalii dintr-astea unui necunoscut?? sau “eram in sedinta”.
    – Ideea de a va adapta la situatiile de moment: cand e vreun meci important, clar cel sunat era la tv in momentul ala; daca e miercuri, se urmareste Cronica, si respectivul nu asculta radioul; daca e vreo sarbatoare, omul e la petrecere; daca e weekend, se pregateste de ieseala; cand s-a inceput scoala, cea sunata ghici ce facea? Asculta radio? Nicidecum, era cu copilul in prima zi de scoala. Deci ceva mai multa imaginatie ca s-au epuizat toate ideile!!
    – Si se epuizara si vocile care intra in direct. Ajung sa se repete. Numai eu m-am saturat de o tanti care cu o voce de miloaga se tanguia mereu: “Vaaaai, dar pana mai adineauri v-am ascultat… imi pare rau…”. Sezonul asta parca n-am mai auzit-o. S-o fi saturat si ea de ea insasi )
    – Multi raspund fara nici-o problema ca n-au ascultat si dau un nr la intamplare, fara emotii, trac sau mai stiu eu, de parca zilnic esti sunat de la kiss cash si zilnic iti trec prin mana mii de euro, deci niciun stres.
    – fiecare dj are modalitatea proprie. Daca la voi dimineata se formeaza imediat, la altii se asteapta mult timp pana “Gicutza” alege pe cineva, sau se bate in tastatura, sa se auda pe post =))
    – Sa mai zic ca intr-o dimineata Dan Marcu a scapat pe postul tonul care arata ca suna, inainte de a fi fost furnizata parola??
    – Sa mai zic ca Alice a validat pe post un numar mai mare decat totalul inscrisilor si culmea, a si vorbit cu respectivul? Imediat s-a modificat regulamentul in sensul asta
    – Sa mai zic ca si Reme a facut aceeasi greseala chiar azi? Ca sa vezi cata atentie se acorda, mai ales cand se stie cu cine urmeaza sa se vorbeasca…
    Si as putea continua la nesfarsit. Crezi tu ca e mai rentabil sa-l aranjati? Vreau sa cred ca pana la urma banii se dau. Insa fara nicio indoiala aveti voi grija CAND sa se dea. Pai daca suplimentezi sambata dimineata cu o masina si se da sambata seara, voi cand va mai laudati cu ea? Cum ramane cu emotia si interesul pentru concurs daca potul e de doar cateva sute de euro… Sigur asa ganditi. Si e trist. Tocmai voi care dati de pamant cu toti „hahalerii”. Voua ce ar trebui sa vi se faca? Reclamatii in justitie? Doar sa fii tampit, ca doar nu te obliga nimeni sa asculti. E vorba de etica si frica de Dzeu aici. Din pacate. Sau din fericire.
    Mi-ar placea ca randurile astea, apropo, scrise in decursul a catorva saptamani, daca nu luni :)), sa nu fi fost in van. De mult ma gandeam sa le trimit, dar am zis ca nu are rost, insa sunt indignat de fiecare data cand aud faimosul concurs, iar gafa de azi a lui Reme, m-a determinat sa le pun punct randurilor si sa-ti trimit. Mi-as dori mult sa vad de aici inainte aceleasi programe insa imbunatatite calitativ. NU INREGISTRATE, ca asta nu se numeste radio, diversitate in interventiile dj-ilor animatori, ca destul specificul postului de radio obliga mereu la aceleasi si aceleasi piese, ca sa mai auzim si din partea lor aceleasi lucruri. E greu sa faca asta? Incepand cu jingle-ul de ora fixa si pana la sfarsit sa capteze atentia cu lucruri interesante, cum numai la Emi David si Raul Brebu auzeam. Si culmea, ei nu mai sunt la Kiss. Iar cu Kiss Cash-ul.. Dumnezo’ cu mila, eu am sa ascult in continuare ca sa mai adaug la cele cu liniuta de mai sus. :))
    N-am nevoie sa-mi publici ditamai comentariul. Nici macar sa-mi raspunzi. Mi-e indiferent daca ma injuri sau sa ma trimiti… sa schimb canalul :)) simplul fapt ca ai citit imi e mai mult decat suficient, caci stiu ca cele scrise ti-au ramas undeva, in minte, iar tu nu esti un tip nepasator 😉 Multa sanatate iti urez tie, spor intregii echipe si sa va mentineti no 1, dar fara sa trisati. Si pentru ca voi puteti si sunteti neingraditi, spre deosebire de colegii de breasla.

  • corina
    Posted at 15:41h, 16 octombrie

    Imi pare rau pt tote intamplarile rele din viata ta, din ultimul timp. Sper sa fii tare si sa treci si peste aceasta de astazi. D-ne ajuta!

  • camelia
    Posted at 16:58h, 16 octombrie

    Sper sa platesti cu varf si indesat pentru accidentul de azi. De la pamflet si satira ai trecut la bataie de joc cu aceeasi usurinta cu care pupi in fund tot ce-i portocaliu. Totul are o limita si tu tocmai ai depasit-o! Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ucisi de tine!
    Si ca sa te parafrazez: faci tampenii pe propria piele.

  • Tomy
    Posted at 18:20h, 16 octombrie

    pfff….nasol accidentu….numai ghinioane pe omul asta

  • Raluca
    Posted at 20:24h, 16 octombrie

    Suntem energie domnu’ Huidu…si atunci cand avem ca scop in viata sa aratam lumii ce tari suntem (si ce fraieri sunt ceilalti), facand mistouri de altii, sicanand, umilind…energiile pe care le emanam se intoarc precum un bumerang!…
    Succes!…caci vei nevoie!

  • mihnea
    Posted at 20:33h, 16 octombrie

    Intr-un comentariu pe aici ti-am urat sa ajungi la mititica daca in pamant nu ai avut sanse si mi-ai sters comentariul nu inainte de a-mi da si o replica.Uite ca incet , incet vei ajunge si la bulau…fraiere.Pana una alta acordeaza-ti corzile vocale ca sa poti vb cat mai subtire…si nu ita sapunul.

  • fla
    Posted at 21:39h, 16 octombrie

    Huidu ar trebui sa te gandesti la telefonul care l-ai primit de la aceea batranica .Fii mai credincios.Mai bine mergeai la Iasi asa cum aila cronica vineri, dar ai zis doar la misto. Mult noroc.

  • zoly.Arad
    Posted at 21:42h, 16 octombrie

    Serbane,sper sa nu tii se intample nimic dupa accidentul tau de azi .Iti tin pumnii.Tin mult la tine si la emisiunile tale.Succes.

  • Daniela
    Posted at 06:09h, 17 octombrie

    serban , sunt momente in care simti ca viata nu iti apartine si ca traiesti cel maiurat cosmar, ceea ce niciodata nu ai fi visat sa se intample se intampla….. nu esti singurul care a trecut prin asa ceva….. dar poti fi printre noi cei cativa care pot trece mai departe …. nu usor, nu repede, dar trebuie ai si tu copii … e groaznic ce ti s/a intamplat, dar sigur nu ai vrut tu si nimeni nu si/ar dori sa se intample asta , e marea incercare a vietii tale…… fa ceva si incerca sa stai drepti …. atata macar ca pe urma ve/i reusi si restul, nu esti singurul care ai comis o fatalitate pt altcineva ma refer la victime…. e trist dar accidente se intampla… scize pt incoerenta dar e f devreme si trebuie sa imi duc fetita la scoala…… atat stai in picioare…. pentru a putea sta pe urma si asezat….. imi pare rau stefan…..

  • adriana
    Posted at 11:29h, 17 octombrie

    serban,imi pare foarte rau de ce ti sa intamplat,fi tare ,o sa treci tu si peste asta.multa sanatate

  • mihaela
    Posted at 12:03h, 17 octombrie

    Imi pare rau ptr ceea ce s-a intamplat, imi pare rau de oamenii aia, cu siguranta vina e a ambilor soferi…dar e prea tarziu!!acum trebuie sa lupti ptr familia ta, ptr linistea voastra si eu personal ti-as recomanda sa stai departe de rautatea oamenilor din mass media si nu numai…consider ca e mult mai importanta viata voastra de familie!dar alegerea e a ta…
    As vrea sa inteleaga oamenii ca nimeni nu-si doreste sa fie implicat intr-un astfel de accident, sa nu mai judece aspru ptr ca uneori conjunctura e mai presus de noi:(((((
    nu inteleg cum altii jubileaza cand au loc astfel de tragedii!!!
    si indiferent de ce parte a baricadei ai fi fost tot s-ar fi gasit judecatori(iar ex cel mai elocvent e cel al politistului sibian…care din pacate nu mai e..si tot a fost aspru judecat)
    .
    iti doresc multa putere sa mergi mai departe!

  • Eugen
    Posted at 13:20h, 17 octombrie

    Te citez „Cred ca am lucruri mai importante de facut! ” si te completez, Cred ca am lucruri mai importante de facut! SA OMOR OAMENI !

  • GINA
    Posted at 16:53h, 17 octombrie

    DUMNEZEU SA TE AJUTE SI SA TE INTAREASCA! Sint alaturi de tine si ma rog pentru tine! Am plins cind am auzit ce ti s-a intimplat iar!!… Sa nu=ti pierzi nadejdea, DUMNEZEU ARE UN PLAN AL LUI CU TINE, DESCHIDE-TI INIMA SI-L VEI AFLA! TE IUBIM SI TE SUSTINEM!! Fii tare pentru copilasii tai si pentru sotia ta, care au nevoie de tine! Dumnezeu si Maica Domnului sa va dea putere sa treceti peste aceasta incercare cumplita

  • mihaela
    Posted at 18:58h, 17 octombrie

    Sa fii tare pentru familia ta si in special pentru tine.Ai incredere in Dumnezeu.El nu te-a uitat, chiar daca te-a supus unor incercari foarte grele in ultimul timp.
    Multi carcotesc pe seama ta, dar nu-i baga in seama.Nu merita!
    Ai grija de tine!ne rugam pentru tine!

  • Iuliana Honciu
    Posted at 19:07h, 17 octombrie

    serbane sa iti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste necazurile astea…

  • Mihovici Lucius Daniel
    Posted at 20:57h, 17 octombrie

    Salutare tuturor! Salutare Serban! Dale pace Serbane, nu-i baga in seama pe oameni care nu pot sa gandeasca in momentul cand scriu! ….

  • Lorena
    Posted at 21:03h, 17 octombrie

    De 14 ani parcurgem cu regularitate acest traseu si aproape mereu avem acelasi ” ghinion”; facem aproximativ 2-3 h (in special in perioada sarbatorilor) pe un drum pe care il poti parcurge in 45 minute. Se putea intampla oricui( niciodata sa nu spui niciodata).Pentru necunoscatori e usor de comentat.Sunt putini cei care au vazut accindentul, insa sunt multi care arunca cu piatra. Aproape toti cei ce comenteaza negativ in mass-media au fost criticati pentru gafele lor. Emisiunea era doar un pamflet.
    Brusc toti devenim justitiari!!
    Sanatate tie si familiei tale!
    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei ce au cazut victime !

  • Neo
    Posted at 21:08h, 17 octombrie

    Viata este o succesiune de urcusuri si coborasuri.La unii oameni extremele sunt maxime ceea ce nu trebuie sa-i dezamageasca sau sa-i sperie dar nici sa cada prada exaltarii.Luptam in continuare si vom depasi hopurile indiferent de inaltimea lor.In anumite momente dificile ale vietii trebuie sa-nvatam sa iertam si sa ne rugam.

  • Flore
    Posted at 22:22h, 17 octombrie

    As vrea sa stii ca impreuna cu familia ne rugam pentru tine! Fie ca Dumnezeu sa-ti dea putere, sa-ti linisteasca sufletul si sa te ajute. Nu va fi deloc usor dar Dumnezeu este singurul care te iubeste cu adevarat. Lu ii pasa de tine si de sufletul tau si-ti va fi alaturi pe acest drum anevoios. Dumnezeu sa aline si suferinta celorlalte familii!

  • cristyan
    Posted at 09:51h, 18 octombrie

    salut vad tot si aud tot ce se intampla la adresa ta nu am fost un fan al tau dar badea,zavoranca sa mai taca ca poate le da si lor cel de sus intr-o zi asa ca daca nu erai persoana publica nu se facea atata zarva

  • bibykili
    Posted at 10:40h, 18 octombrie

    sa-ti dea DUMNEZEU taria sa treci peste acest necaz,dar mai ales peste dusmania oamenilor.religia mea spune ca DUMNEZEU il supune pe credincios la multe incercari sa vada daca rezista fara sa se manie pe EL. suntem alaturi de tine

  • georgiana
    Posted at 15:20h, 18 octombrie

    pacat hudu pentru cele intamplate sper ca poate vreodata vei citi acest mesaj sper din tot sufletul sa te faci bine atat tu cat si familia ta asa este ai avut drepate ceaia ce sa intamplat numai poti repara,dar nu te distruge si tu ,macar mergi mai departe asa este viata uneori
    i buna(ca ai avut succes)alteori rea(accidentele)nimeni nu doreste sa se intample un asa ghinion,deci capul sus ,multa putere si dumnezeu sa va ajute pe mai departe si poate vreodata vei mai aparea la televizor sa ne mai faci si pe noi sa radem.

  • Parascheva
    Posted at 16:04h, 18 octombrie

    Buna ziua, Dle Huidu
    Sunt Parascheva de la Iasi si as vrea sa te intreb numai un singur lucru: atunci cand ati glumit cu sarutatul moastelor chiar credeati, cu dl Gainusa, ca ceea ce spuneti e bine? Acum puteti sa-mi raspundeti, ca abia acum vorbiti in cunostinta de cauza! Va astept la Iasi… dar nu oricum, ci la hram si dupa 28 de ore de stat la coada. Succes!

  • JUSTINA SAMOILA
    Posted at 16:05h, 18 octombrie

    Imi pare sincer rau pentru ghinionul care s-a abatut asupra ta si a familiei tale!!!!!!! E usor sa tragi cu alice in elefanti, dar cat de usor este sa nu fie de folos nimanui! „Unde esti tu, Tepes Doamne?”
    Si eu, care nu credeam in sansa, sau in nesansa. Deci, este adevarat, totul are un pret, iar celebritatea este cea mai scumpa…
    Inca o data, imi pare rau!

  • Victoria
    Posted at 18:46h, 18 octombrie

    Gandeste-te de ce Dumnezeu ti-a dat doua sanse la viata si nu te-a trecut din viata neimpacat cu El…Acum e sansa ta sa te pocaiesti pana nu va fi prea tarziu…Preda-ti inima Domnului…Domnul sa te binecuvinteze

  • Iulia Ersilia
    Posted at 20:59h, 18 octombrie

    Imi pare rau ca exista oameni care rad de ghinionul altuia. Multa sanatate!

  • Gringo
    Posted at 11:32h, 19 octombrie

    Este uimitor ce incerci sa faci; te comporti cu mult cinism…

    Imi vine greu sa inteleg succesul tau; ai ceva umor dar nu suficient…Imi aduc aminte de emisiunea C C inainte de a aparea Gainusa; era o barfa nesimtita plina de rautati…

    Prietene, iti trebuie multa penitenta, multa umilinta pentru a spala raul facut pe aceasta lume!

    Nici o retragere in munti nu ti-ar strica. Eventual, o poti face purtatoare de cuvant pe C Topescu!

  • ioana
    Posted at 12:23h, 19 octombrie

    iti doresc toata putere si linistea din lume dupa cele intamplate,sper din tot sufeltul sa poti trece peste acest necaz si sa nu te eie dupa toata eacuzatiile care ti se aduc…or fi multi cei care te urasc dar sunt sigura ca sunt mult mai multi cei care te iubesc si te apreciaza.As vrea sa pot da timpul inapoi pt tine si sa iti iau durerea cu mana mea…daca as putea….imi pare ffff rau pt cele intamplate dar sa fii tare !!!MULTA SANATATE!!!

  • marius
    Posted at 14:00h, 19 octombrie

    oameni buni, dragii mei,

    Voi ati vazut ca badea e sarit de pe fix ?
    Vorbeste singur, rade singur, citeste ziarul si se enerveaza singur, comenteaza o ora niste aberatii pe care le vede doar in felul lui si i se pare ca nu stiu ce idei nemaigasite ne transmite el, vai de el saracul…. !!!!
    Asta badea va ajunge pe la 70 de ani (dk nu se gaseste unul sa-i sparga ochii) sa citeasca ziarul singur in parc si sa vorbeasca doua ore cu un pom sau o floare …..saracul

  • Laura
    Posted at 00:08h, 20 octombrie

    Serban, te urmaresc de ani de zile si imi esti foarte simpatic. Mi-ai fost dintotdeauna, cu exceptia momentelor cand ai ignorat suprematia lui Dumnezeu si ai ironizat si aspecte care nu aveau voie sa fie supuse pamfletului.
    Imi pare rau ptr. aceia care pun evenimentele nefericite prin care ai trecut, pe seama vreunor „blesteme”. Sa nu te lasi coplesit si sa nu acorzi atentie acestor aberatii. E adevarat ca momentele pe care le traversam in viata, mai ales acelea dificile, sunt lectii de viata prin care Dumnezeu permite sa trecem. Nimic nu este insa intamplator. Iar tu esti un tip prea destept, prea profund ca sa nu intelegi ca Dumnezeu, pe care tu poate Il renegi, sau in tot cazul, nu-I acorzi atentia cuvenita, iti transmite un mesaj esential – acela ca inteligenta si abilitatile tale trebuie sa ti le canalizezi in slujba binelui. Mai concret spus, Serban, nu-ti mai pierde timpul nutrind sentimente mai mult sau mai putin negative pentru cei care nu au coloana vertebrala. Ignora-i! Uita-i! Ai o familie frumoasa si completa, o sotie distinsa si discreta si doi copii sanatosi, frumosi si zurbagii – asa cum tu insuti spuneai. Lasa ce nu-ti place in seama… altora. Priveste la ceea ce ai bun si pozitiv, ptr. ca ai din plin, si bucura-te cat poti de mult de aceste lucruri. Nu te mai risipi in lupte virtuale cu oameni care nu merita nici macar titlul de colegi de breasla.

    Se prea poate ca mesajul acesta sa fie plictisitor ptr. tine, mai ales in aceste momente. Ptr. momentele prin care treci acum, eu ma rog pentru tine ca sa-ti poti simti sufletul usurat. Este greu, stiu, dar sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu iti da putere daca I-o ceri. Desi nu ma cunosti, dintr-un colt nestiut, alaturi de familia mea (sotul si cei doi copii – ce familiar suna, nu-i asa?), sunt cu sufletul alaturi de tine. Daca simti nevoia sa vorbesti, sa-ti descarci sufletul, sau daca ai disponibilitatea sa asculti pe cineva atunci cand te vei simti in stare, poti sa-mi scrii cu toata increderea si siguranta, pe adresa de mail mentionata. Mi-ar placea sa va cunosc si sa va sustin, atat pe tine, cat si pe Cristina.

    Va doresc intregii familii sanatate fizica si spirituala, va doresc liniste si relaxare. Dreptatea o va face D-zeu. Destinul nu e scris de noi, deci nu te mai invinovati. Roaga-te la Dumnezeu si El iti va aduce eliberare sufleteasca. Niste prieteni discreti te saluta, te sustin si se roaga sa treci si de acest moment dificil, cu bine, asa cum ai facut-o cu succes si dupa incidentul din iarna.

    Ai grija de tine, si de cei dragi. Fiti uniti. Suntem alaturi. Cu bine si pe curand.

    Oamenii par ca au fost flamanzi si au asteptat „la colt” sa te prinda cu ceva, iar acum „sa te dezbata” cu toata lumea, pe orice motiv.

  • larisa
    Posted at 07:34h, 20 octombrie

    e plina tara asta de oameni ciudati… MB si diva zavo sunt unii dintre ei. eu cred un singur lucru… ii doare rau de tot cand vad cat de ……in cap sunt si ajung la cronica. cum sa nu ajungi la cronica in fiecare editie daca esti asa ca cei mentionati mai sus. eugen cristea de exemplu spunea zilele trecute intr-un interviu: „nu sunt suparat pe huidu ca am aparut la cronica, daca am fost prost si m-am impiedicat la o emisiune tv”…astia sunt aoameni care recunosc ca gresesc nu cei gen mircica si zavo care se cred buricul emisiunilor tv. mircea capul sus si pune vorbele rele la spate

  • droncy
    Posted at 09:47h, 20 octombrie

    Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste nenorocirea care a cazut asupra ta! Se poate intampla oricui. Sunt alaturi de tine si de familia ta Serbane !!!

  • Arpad
    Posted at 12:09h, 20 octombrie

    Ceea ce a facut Huidu e foarte trist. Insa sa ne gandim ca este vorba de Huidu (nu un psihopat gen Mircea Badea) si dupa ceea ce am vazut nu este vorba de vitezoman sau smecher de Romania. Sa ne gandim si la stat. Avem drumuri potrivite pentru atatea masini? Ma refer la autostrazi si la curatarea drumurilor. Unde s-a produs accidentul si vara e un pericol. Cei cu exploatare lemn duc noroi pe asfalt si pun in pericol siguranta circulatiei. E vinovat Huidu, dar nu 100%. Sa ne uitam si la circumstante care duc aici. CT e un taran nesimtit care isi gaseste linistea numai daca apare la TV si poate sa atace pe cineva.
    In Ungaria de exemplu cand Stohl (actor si prezentator) drogat si beat facut accident toti actorii au fost alaturi de el. Aici de ce nu pot colegii sa fac la fel? CT= cancer tampit, Badea= retardat. Chiar merita Huidu sa-l loviti unde il apucati? Huidu fii tare!!!!

  • bogdan
    Posted at 21:11h, 20 octombrie

    Serbane imi pare foarte rau de accidentul de masina pe care l-ai avut.Fii tare si nu lua in seama ce spune Mircea Badea care se cred3e mare si tare,dar de fapt nu e asa.Cand a facut meciul acela de box cu Doroftei a luat la mufa.Sunt sigur ca multa lume te iubeste,stimeaza si incurajeaza…unul dintre ei sunt eu.

  • ion alina
    Posted at 22:08h, 20 octombrie

    curajjjjjjjjjjj,sunt sigura ca nu ai vrut sa faci un rau ,s-a intamplat,te inteleg pt ca si iubitul meu a avut un accident cu o victima,acum cativa ani. Stiu ca e greu,sper ca sotia ta este alaturi de tine ,pt ca sunt sigura ca impreuna o sa reusiti sa treceti peste aceasta perioada grea din viata voastra. Nu baga in seama persoanele care fac comentari rautacioase,o fac pt ca nu au trecut in viata lor prin asa cevaaaaaaaaaaaa………..FIIIIIIIIII TARE

  • Toby Crew
    Posted at 07:00h, 21 octombrie

    Normal ca ai lucruri mai bune de facut maestre, sa ne incanti cu cronica, sa ignori marcajele de circulatie si altele!
    Abia astept sa revii pe micul ecran! Insanatosire grabnica!

  • doimi
    Posted at 14:42h, 21 octombrie

    Iti doresc, din suflet, sa treci cu bine peste tot cosmarul asta. Suntem alaturi de tine. Sanatate multa si ……..nu asculta ce zice lumea. E rea, mult prea rea.

  • Irina Iasi
    Posted at 15:30h, 21 octombrie

    Dupa parerea mea cred ca cel mai oky ar fi ca fiecare sa isi vada de ale lui…. si sa nu mai raspunda provocarilor…. Acum dupa acel accident toata lumea isi da cu parerea si speculeaza in stanga si-n dreapta. Acum cel mai important lucru este acela ca Serban sa se recupereze 100% ca sa ne poata bine dipune in continuare. Multa sanatate si forta sa treci peste toate. Cu mult drag.

  • Maria
    Posted at 18:44h, 21 octombrie

    Huidule, ai cam luat-o pe urmele lu Basescu: “greu de crezut”. Exact asa a zis si presedintele tau de 2 lei cand a lovit copilul ala: nu stiu, sa vad despre ce e vorba….

    Bre, despre tine e vorba, cu tine m-am intalnit pe straduta aia paralela cu virgiliu (poate acum iti aduci aminte). Ce e greu de crezut? nu mai stii ce faci?

    Esti un cocalar, macar ai dreaq tupeu sa recunosti ca esti si nesimtit.

    ‘ba as recunoaste cu placere da nu-mi aduc aminte! nu sunt sfant in trafic da’ nici cocalar!’

    Ti-am mai scris in vara ca ar fii bine sa te potolesti inainte sa o patesti mai rau.Ei bine, uite ce ti s-a intamplat, nu ma bucur si imi pare foarte rau pt acei oameni dar si pt tine. Nu te mai lua de lume mai ales de Mircea Badea, el face o emisiune in direct si ii iese bine, pe cand tu faci o emisiune pe care o difuzezi dupa ce o corectezi, o faci sa fie ok dar nu e in direct. Ai grija de tine si de familia ta si mai lasa rautatile.

  • alina23
    Posted at 14:28h, 22 octombrie

    sper sa treci cu bine peste acest necaz…intr`adevar, este o tragedie dar important e sa fii tare,indiferent care va fi pedeapsa…iti suntem alaturi ,orice ar fi si orice ar spune oricine!fii tare,serbanica!

  • anca
    Posted at 21:16h, 22 octombrie

    Draga Serban,

    Sincer, in ultimul timp nu m-am uitat la emisiunea ta… asta nu are insa legatura cu ceea ce doresc sa iti transmit…

    Treci printr-o perioada cumplita a vietii tale, iar constiinta ta este destul de incarcata… numai tu stii ce este in sufletul tau, cat de rau iti pare de tot ce s-a intamplat …
    D-zeu sa te ajute sa treci peste toate astea, pentru sotia si copii tai trebuie sa mergi mai departe… NU ESTI UN CRIMINAL

    RUSINE COLEGILOR DE BREAZLA CARE AR FI TREBUIT SA FIE DE PARTEA TA..

  • larisa
    Posted at 08:54h, 23 octombrie

    scz am vrut sa zic serbane capul sus…

  • Mi
    Posted at 16:00h, 24 octombrie

    Am auzit acum cateva minute la stiri ca Serban Huidu se retrage din viata publica. Serban Huidu a avut un ghinion imens, a facut o greseala pe care o fac zilnic sute de soferi dar s-a nimerit ca tocmai atunci sa vina o masina din fata. Vinovat sau nu durerea este imensa si foarte greu de dus cu fruntea sus. Numai ca Serban Huidu mai are si o familie, una frumoasa cum pare din exterior. Serban Huidu are niste copii pe care pare ca-i iubeste si, chiar daca nu s-ar topi de dragostea copiilor si sotiei, Serban Huidu are responsabilitati fata de ei. Nu neaparat materiale cat cele ce duc la o viata normala, nu una cenusie si trista. Ce va face Serban Huidu, se va retrage de aici ca din viata publica? Fruntea sus si nu lua hotarari pripite. Lasa loc de intoarcere. Asta este viata ta, asta stii sa faci bine, asta trebuie sa faci. Vrei sa fi alaturi de familiile celor ce s-au dus cind vor avea nevoie? Pentru asta nu ajung bani, de multe ori este nevoie de influenta pe care nu o poate avea decit o persoana publica. Vrei sa ai niste copii fericiti si realizati in viitor? Nu bani le trebuie ci o familie cu zambetul pe buze langa care sa se simta fericiti. Esti bun realizator de emisiuni. Fa asta in continuare si zimbeste-ne din cand in cand de dupa cortina, iar peste un an lucrurile se vor vedea altfel. Ar fi bine ca fratele tau sa dea o dezmintire la acel filmulet contrafacut cu excesul de viteza (indiferent ca e sau nu contrafacut). Ar fi bine ca toti din familia ta sa sufle si-n iaurt. Daca vor gresi cu ceva, greseala nu va fi a fratelui, tatalui, cumnatului etc ci a fratelui lui Huidu, tatalui lui Huidu… Persoana publica Serban Huidu nu avea fani, avea PRIETENI,iar prieteni sunt capabili sa inteleaga multe.

  • corina
    Posted at 16:38h, 24 octombrie

    imi pare rau de tot ceea ce s-a intamplat! Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei trei,sa le intareasca familiile , iar tie si familiei sa-va dea puterea sa facet fata incercarii! Iar celor care te condamna sa-i fereasca Dumnezeu de asa ceva! Ce mai pot scrie… Doamne apara-ne pe toti! Sunt alaturi de tine si de familia ta, si de familiile victimelor!

  • simonabv
    Posted at 17:37h, 24 octombrie

    niciodata sa nu iti pierzi speranta contrar celor cARE arunca nu noroi in tine si te umilesc in asemenea hal e normal sa iti asumi vina sa te simti asa sa ai sufletul gol si plin de durere dar sa sti ca nu trebuie sa asculti gurile rele ei asa vor face cu oricine numai cei care au suflet te pot intelege pot sti prin ceea ce treci tu cat de greu iti e.e trist e dureros dar nu inceta sa speri ca intr-o buna zi Dumnezeu iti va arata cat de mult insemni pt toti .contrar emisiunii tale eu cred ca esti un om ca toti ceilalti ba chiar un om special cu un suflet mare su iubitor,cu un caracter puternic .fi tare fi tu insuti incontinuoare.capul sus .e greu dar nu te lasa doborat de acestea

  • Luminita
    Posted at 17:55h, 24 octombrie

    Imi pare rau pentru Huidu,e un tip foarte talentat,soarta i-a fost grea dar cu greu o sa treaca raul acesta,trebuie sa-l ajutam toti,cei care suntem buni si oameni.Trebuie sa-ti revii cumva,incearca,ajuta-te singur si noi te vom ajuta cu energiile bune,noi cei care te iubim…Imi pare foarte rau dar trebuie sa traiesti pentru familia ta,pentru noi toti,pentru viata asta,asa cum este ea,urata,dar primita de la D-zeu,mesajul tau spune ceea ce trebuie pentru toti,oamenii buni te iarta cu adevarat,aduna-ti puterile si traieste….

  • Simona
    Posted at 20:55h, 24 octombrie

    Va fi cumplit de greu, dar trebuie sa reusesti sa te aduni – le esti dator copiilor si sotiei. Ca sa poti depasi cat de cat aceste momente dificile, trebuie sa stai cat mai mult in preajma lor. Cu siguranta, izolarea nu este o solutie.
    Cronica nu va mai fi la fel fara tine, insa ai dreptate, nu trebuie sa dispara – este o emisiune unicat pe care o gusta doar oamenii capabili ai acestei tari.
    Roaga-te, iarta, daruieste, ajuta si vei reusi sa zambesti din nou… eu, una, oricine as fi, am incredere in tine.

  • elena
    Posted at 22:25h, 24 octombrie

    povestea ta nu este unica pe aceasta terra .Poate sunt mii sau sute de mii de oameni care trec prin ce treci tu . Nu uita ca Dumnezeu te iubeste asa cum esti ,pentru ca mai ai ceva de facut in viata.Daca te rogi si intelegi de ce s-a intamplat asta, el ne iarta si ne ridica de jos.Este foarte greu si numai langa El iti vei gasi pacea!

  • Alina H.
    Posted at 23:25h, 24 octombrie

    Sunt momente de-astea in viata in care cazi, ca apoi sa trebuiasca sa te ridici, sa te stregi de praf si…fruntea sus, Carcotasule! 🙂
    Ai gresit, e adevarat, dar la fel de adevarat e ca oricare dintre noi puteam fi in locul tau….sau in locul lor, vor spune unii….
    Cine nu a facut nicio miscare gresita la volan, sa dea primul cu piatra!
    Umila mea parere e ca ai o singura viata, iar ea trebuie traita exact asa cum simti, pentru a nu avea regrete. Daca tu consideri ca e momentul sa stai in culise o vreme sau pentru totdeauna, actioneaza in consecinta. Pacat ar fi sa iei aceasta decizie din alte motive insa…
    Cred cu tarie ca noi, cei care ne dorim sa te mai vedem, suntem mult mai numerosi decat ceilalti….
    Ia o pauza in care sa iti lingi ranile, in care sa reflectezi, iar noi te asteptam si te sustinem cuminti, de pe cealalta parte a ecranului!

  • Raluca
    Posted at 23:47h, 24 octombrie

    Draga Serban,

    Decizia de a nu mai continua in postura de prezentator al Cronicii Carcotasilor
    iti apartine si dupa parerea mea este una dreapta, ai nevoie de un ragaz sa iti revii tu si familia ta; Dumnezeu sa fie alaturi de voi.

    Oamenii de la cronica toti sunt minunati si profesionisti, tare mult mi-ar placea ca acesta emisiune sa continue. Este singura emisiune pe care o urmaresc de aici din Canada- viata ar fii mai trista fara aceasta emisiune.
    In incheiere iti doresc numai bine si multa sanatate, iar Cronicii o audienta cat mai mare.

    Raluca Canada

  • Emilia
    Posted at 09:29h, 26 octombrie

    Buna ziua om bun!

    Imi pare nespus de rau de fatalitatea evenimentelor din ultima perioada a vietii tale, insa stiu ca functioneaza o lege a compensatiei ptr. fiecare dintre noi si cu siguranta vei avea parte de mult soare in sufletul tau si te vei bucura din nou de aspectele placute ale vietii intrucat meriti cu prisosinta!

    Iti doresc sa-ti revina echilibrul interior, forta personalitatii tale deosebite cu care ai reusit sa-i eclipsezi pe multi, adancindu-le frustrarile.
    Numai ganduri frumoase pentru tine!

  • Flori
    Posted at 09:35h, 26 octombrie

    Capul sus Serbane , noi toti iti suntem alaturi si iti vom fi mereu.Pentru noi tu trebuie sa mergi mai departe!!!Nu mai lua de seama tot ce zice cretinilonul ala de Badea.Din prima clipa in care a aparut la TV l-am asociat cu un gandac slinos iar in timp s-a dovedit ca nu m-am inselat in privinta lui.Are un comportament mult prea infect ce nu se poate compara.La gara pentru cursa de Congo ,cu el si cu toti sustinatorii lui !!! 😉
    Pentru mine esti cel mai bun!!!

  • silvia slatina
    Posted at 12:45h, 26 octombrie

    Serbane,trebuie sa fii tare pentru tine si pentru familia ta,pentru copiii tai!! nu lua in seama ce spun oamenii cu gura mare si rea! tu esti un om bun si daca ai iesit in evidenta ai facut-o prin lucruri pozitive, ai vrut sa ne deschizii ochii!!! si roaga-te pentru cei care au avut curajul sa dea in tine sa nu li se intample nici macar pe jumatate ce ti s-a intamplat tie…pentru vorbele rele vor plati si ei!!
    Te rog sa fii tare si ai incredere ca Dumnezeu e langa noi, langa fiecare!!! Prietenii tai te iubesc orice ar fi!!
    Te iubim!!!

  • miha
    Posted at 20:41h, 26 octombrie

    Dupa crimele facute cu sau fara vina ta, trebuia sa taci din gura sa te duci in munti si sa te aduni,daca mai poti.Dat tu trebuie sa te dai in stamba sa-ti arati muschii si cat de tare esti tu cand ai pdl si pe Base in spate.Esti de o lipsa de bun simt crasa si nu inteleg cum Gainusa e prieten cu tine?Stiu ca o sa stergi comentariul dar nu-mi pasa important e sa-l citesti TU REALIZATORUL CU TUPEU.

  • maria
    Posted at 10:27h, 27 octombrie

    Curaj! Nu va fi usor, dar va trebui sa TE IERTI pentru ceea ce s-a intimplat si sa mergi inainte! Daca o faceai intentionat era cu totul altceva. Asa… Dumnezeu stie mai bine ce si cum. Tu incearca sa te ierti si continua-ti viata. Timpul te va ajuta. Numai bine!

  • Addy
    Posted at 09:28h, 28 octombrie

    Singurul lucru pe care poate nu trebuia Serban Huidu sa il faca a fost acela de a conduce autovehiculul, avand in vedere faptul ca nu era refacut complet. Pe de alta parte, nu pot sa neg faptul ca cei de la Cronica sunt urmariti de un blestem (cel putin eu asa vad lucrurile). Si nici nu poti sa stai sa astepti sa cada drobul de sare fara sa faci nimic….viata merge inainte. In concluzie, as vrea sa le transmit condoleante membrilor familiei celor decedati in accident, multa sanatate si putere pentru a trece peste aceste teribile momente tuturor persoanelor implicate, familiei lui Huidu, si nu in ultimul rand lui Serban.
    Le doresc tot binele din lume si lui si tuturor celor care l-au sustinut si il sustin, il incurajeaza.

  • soc
    Posted at 16:39h, 01 noiembrie

    ma,mircica e socant de prost!

  • paula
    Posted at 15:24h, 02 noiembrie

    Mircea draga, pot sa jur cu mana pe suflet ca in cei 25 de ani in care am facut umbra pamantului nu am vazut un om mai penibil! Ma uit la tine si nu-mi vine sa cred, cum te mai suporti??? „M-as lasa de maine(de meserie), da mai stau un an”… si de atunci au trecut vreo 3 si tu tot aceleasi aberatiile scoti pe gura!! Nu inteleg cum de nu ai fost omorat in bataie pana acum !!

  • Iordache Claudia Andreea
    Posted at 16:28h, 03 noiembrie

    Sincer, pana acum ceva timp ma numaram printre fanii infocati ai lui Mircea..nu stiu exact de ce si inca ii mai urmaresc emisiunea din cand in cand.. dar glume si comentarii de genul asta nu se fac pe seama unei persoane care a suferit un accident oricat de antipatica ti-ar fi.. din vina ta sau nu, ai avut un accident..grav! e un miracol ca esti bine! mi se pare inuman, de prost gust si lipsit de respect sa spui asemenea lucruri despre un om care sufera..si pe langa el si familia si prietenii! asa ceva nu se face sub nicio forma! rusine Mircea Badea!

  • MIstyQue
    Posted at 11:48h, 09 noiembrie

    Sunt fana amandoi, amandoi sunteti amuzanti, dar nu imi place ca va atacati reci’porc’. Nu conteaza cine a inceput, ideea e ca cineva trebuie sa termine joaca asta de copii orgoliosi. Amandoi sunteti oameni mai mult sau mai putin maturi, nu raniti pe nimeni altcineva decat propria persoana cand va atacati asa. Poate acum se vor linisti apele intre voi doi.

  • Gabriela Tasca
    Posted at 21:18h, 10 noiembrie

    Serban, sunt alaturi de tine cu tot sufletul… Am stat sa ma gandesc daca sa-ti scriu si ce sa-ti scriu…mi s-a rupt sufletul cand am auzit ce ai patit…Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti iar tie sa-ti aline suferinta si sufletul, sa ajungi sa poti trai cu constiinta ta…sunt convinsa ca aceasta este cea mai grea dintre „pedepse” te cunosc,instictiv, suficient de bine si mult ca sa simnt si sa stiu ca esti afectat de cele intamplate…Pe cei care isi dau cu parerea ii intreb un singur lucru: dintre cei care conduceti masini,zilnic, cati puteti spune cu mana pe inima ca nu v-a fugit niciodata din mana??? Locul nepotrivit si momentul nepotrivit, adica GHINION. Cu mare drag, sunt alaturi de tine si de familia ta.

  • kompakt
    Posted at 14:40h, 26 noiembrie

    Stiti ca la inceput nu urmaream emisiunile lui Mircea Bad(ea). Apoi am inceput sa ma uit la ele, dupa care am tras concluzia: „Toate bune si frumoase pana cand nu incepe Badea sa intre cateodata in balarii. Si cum derapajul ocupa emisiunii, schimb canalul pe Animal Planet, unde se pot viziona in liniste necuvantatoarele planetei. E asa de educativ. Hai pa Bad(ea). <>”.
    Multa sanatate si bafta in continuare domnule Huidu.

  • mic
    Posted at 13:27h, 28 noiembrie

    Pt Razvan: de care „toata lumea” si-a batut joc Huidu? Pai daca tu te simti in categoria aia, e nashpa despre tine… Stiu un singur Razvan despre care pot spune ca doar daca pomenesti despre el , in orice fel , se ofenseaza si se sifoneaza s.a.m.d. si asta pentru ca-i pe bune parasuta numarul 1! Primul ce naiba, tre’ sa fii mandru Razvanel , ai coronita de ….. si de….. s.a.m.d., oho, câti de s.a.m.d…..Nu te rusina, asa fac unii cariera , de când lumea si pamântul!

  • Laura
    Posted at 10:17h, 05 decembrie

    E penibil, saracul !

  • alina
    Posted at 10:24h, 15 decembrie

    Draga Serban,cu totii facem greseli in viata.Poate ca cei care te-au judecat nu ar fi trebuit s-o faca .Nu lovesti un om cand el se afla deja la pamant.Ceea ce nu inteleg ei este ca tu o sa porti pe umeri acest lucru toata viata ta…si asta este cea mai mare pedeapsa…
    Tu incearca sa nu-i iei in seama cu rautatile lor.Sunt atatia oameni care te iubesc si ti-au transmis numai ganduri bune.Pentru ei trebuie sa lupti si sa mergi mai departe…pentru ei si pentru familia ta minunata.Eu stiu ca tu esti un luptator si cred ca vei trece peste toate greutatile.
    Iti doresc multa sanatate si „SARBATORI FERICITE!”.

  • laura
    Posted at 22:24h, 28 decembrie

    Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.Este foarte adevarat, trebuie sa mergem mai departe chiar daca uneori ni se pare imposibil. Nimeni nu poate spune ca stie ce ai in suflet, numai tu stii ce simti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la planurile tale. Multa putere sa treci peste toate!!!

  • leonard
    Posted at 12:52h, 03 ianuarie

    urmaresc emisiunea voastra de mult,cred ca de la inceput,cand erai singur cu catrinel daca nu ma insel. eram in armata,aveam 20 de ani si mi se parea ceva foarte tare.a venit misu,au trecut anii iar voi a-ti devenit mai buni pe zi ce trece. spuneam la toata lumea ce super emisiune,ca este altceva pt. romania,ca nu este numai umor si ca trebuie sa citesti printre randuri sa intelegi
    parodia si pamfletul ne fac sa radem dar tematica emisiunii era sa ne faca sa intelegem in ce hal am ajuns ca natie daca putem urmari si facem audienta unor scandaluri si facaturi mizerabile televizate
    m-am abtinut in ceea ce te priveste pt ca am incercat sa inteleg ce s-a intamplat
    sunt sofer profesionist de 8 ani si fac mii de km saptamanal
    am trecut pe dn1 de sute de ori,aproape ca stiu bucata cu bucata drumul
    nu te-am judecat pt. ca in general nu judec pe nimeni pt. chestii de genul asta,se intampla zilnic,se intampla multora
    parerea mea este ca nu ai fost atent o fractiune de secunda,timp in care te-ai trezit pe contrasens
    mie mi s-a intamplat de multe ori si cred ca la multi soferi
    termin comentariu prin a-ti spune ca eram un fan inrait al tau,imi placea cum esti cum te porti si bineinteles ca-mi place si acum dar nu mai esti in viata publica
    sa ai parte numai de lucruri bune de acum incolo serbane si multa sanatate

  • elena
    Posted at 16:23h, 27 februarie

    serbane, te rog frumos da un semn ca mai esti, ca mai vb cu noi. Nu ai mai last nici un semn pe blog. Te rog frumos, mai scrie ceva. Lasi impresia ca vb singuri. Lasa un mesj de genul: va salut si v/am citit mesajele

  • luiza
    Posted at 20:13h, 17 martie

    Te iubesc! serban si imi este dor de tine! salutari din austria…:*

  • anonim100
    Posted at 22:09h, 21 martie

    Serban dai in pi**a mami lor de ratati si nu ii mai baga in seam!Si cu badea e un gunoi care merita sa fie dus la auschwitz in camera de gazare!Sanatate multa!Fi tare!!!!

  • remi
    Posted at 18:37h, 22 aprilie

    serban ma numesc remi am doi copii sint tigan atentie nu room,sint sarac dar aldracu de fericit am o familie care acopera starea mea cu brio si ma incarca de bucurie si de multa energie negativa sincer iti zic si din suflet ca am fost alaturi de tine si am simtit ce ai simtit si tu ,vazintude schimbat si fara zimbet nu acum sa nu crezi ca sint frun fiu ratacit a lu mama omida asa am simtit.mam saturat de atitudinile infecte ale unor macanitori tv ,si mammmmmmmmmmmmeomizi tv care te face sati fie greata de ce zice pe sticla .fi zuralo(tare)mo del per tute(dumnezeul meu pentru tine)

  • Cristina
    Posted at 10:05h, 17 iunie

    Serban iti urez multa sanatate si ai incredere in Dumnezeu pentru ca te va ajuta!prin incercarile pe care le-ai avut a vrut sa iti arate ca esti o peersoana puternica altfel nu iti dadea mai mult decat poti duce.

  • Georgiana
    Posted at 12:23h, 29 septembrie

    Mereu cand deschid TV la Cronica Carcotasilor miercurea tot imi vine sa cred ca intr-o zi poate o sa apareti!! Nu vati gandit, a trecut ceva timp? 😀 Sper ca intr-o buna zi sau in urmatorul sezon sa fiti dvs. pe micile ecrane!**********

  • aalexander romanoff
    Posted at 20:41h, 03 iunie

    cred ca daca era mircea badea in locul tau,SERBANE,sigur se spanzura!el ”rupe smardoi”ca atat stie!bataie stim toti,si eu stiu bataie,si tu stii bataie serbane!dar nu toti putem sa facem ceva si sa avem si succes!este o mare diferenta sa faci umor de calitate,e altceva sa cotcodacesti in fundul gol in piata victoriei!spun asta pentru ca l-am injurat in fata,personal pe mircea badea!singurul baiat care e langa voi sau de nasul vostru este BANCIU!dar tot SERBAN&CO este NO1

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.