Zau ca nu sunt rau da' nici bun! - Serban Huidu
2448
post-template-default,single,single-post,postid-2448,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Zau ca nu sunt rau da’ nici bun!

Am citit recent un interviu de pr cu Mihai Morar. Nu mi-ar fi sarit in ochi daca nu ii placea Hemingway ” Batranul si marea”


Am remarcat si atacurile la querida Oana Zavoranu. Drept urmare, promit sa imi fac poza cu un ceas cat toata mana si sa port niste blugi stramti-stramti gata sa se desire da’ la moda!

53 Comments
  • zoso
    Posted at 21:00h, 08 august

    a citit hemingway in căutare de chestii de furat.

  • gabi
    Posted at 23:38h, 08 august

    Te-am sunat de doua ori de la Oradea.M-am intalnit cu Dezbracatu` si cu Pustiu` zilele trecute :erau cu ceva bicicleta.Ti-am transmis salutari cu ei si am pregatit un plan de bataie pentru la toamna:-)Tot Corul Fiat Lux te saluta !

  • docica
    Posted at 07:57h, 09 august

    Mie chiar nu-mi place Morar, numai ca nu pricep de ce spui ca nu esti rau. De fapt nu esti rau, esti doar invidios sau naiv. Tu te prefaci ca nu stii cati oameni apreciaza literatura de calitate?! Eu personal cunosc vreo 3 persoane care pot spune ca Hemingway este autorul lor de top 3. Cred ca e doar o coincidenta ca va place acelasi scriitor. Sau cumva crezi ca numai tu citesti carti bune?! Iar in legatura cu Oana Zavoranu nu ai de ce sa iti construiesti un argument in plus. Nici el nu o suporta si chiar s-au atacat de cateva ori (ea il tot facea gras si porc).
    E ca si cum as incerca sa spun ca tu ai un baiat pe nume Mircea pentru ca il admiri in secret pe stii tu cine (ceea ce nu cred, dar as putea sa o spun asa, din rautate).
    In concluzie, nu te aprinde asa de usor, ca nu esti singura vedeta cu gusturi la carti.

    Nu e vorba de carti….e vorba de un stil de viata d’aia am zis ca imi iau pantaloni stramti ca il admir sincer! Si se poate uita la postul meu cu „batranul si marea” ba chiar se paote duce la Kay West!

  • docica
    Posted at 08:03h, 09 august

    O precizare: am priceput parafraza la Rai da’ buni, dar nu aceasta e problema articolului tau.

  • Dana
    Posted at 08:56h, 09 august

    nu-mi place Morar deloc …incepand de la voce ,fatza ,stil de imbracat .de vorbit ,nu-mi plac: emisiunea lui,invitatii lui ,subiectele discutate…nimic nimic nimic

  • ilinca
    Posted at 09:40h, 09 august

    va apreciez foarte mult…dar sunteti invidios?credeti ca sunteti singurul care citeste?s-au scris carti numai pentru dvs?

  • San Quentin
    Posted at 10:29h, 09 august

    Good point d-le Huidu.

  • adriang
    Posted at 10:54h, 09 august

    Serbane, lasa prostiile, mai bine zi ceva de U Craiova! Situatia ei disperata necesita interventia celor ce o iubesc, iar tu esti unul dintre cei ce ar putea avea un cuvant de spus pt. salvarea ei.
    Multa sanatate!

    cine ma asculta pe mine? Acum unii ca Becali, Iancu si Mititelu fac jocurile! Trist foarte Trist!

  • adina
    Posted at 11:15h, 09 august

    Morar e un figurant care face tot felul de afirmatii , doar pt a iesi in evidenta. E un fel de Andreea Tonciu varianta masculina…

  • george
    Posted at 11:56h, 09 august

    cine e m. morar ????? :). nu mi se pare important acest omulet. important e cand reveniti la radio ca ma plictisesc in masina dimineata. hai sanatate multa
    p.s. cum a fost in grecia? taverne goale si magazine inchise nu am vazut in toti anii de excursie la ei.

  • Veronica
    Posted at 12:15h, 09 august

    Morar asta nu merita sa se scrie despre el….nici macar daca sunt chestii negative….prostia la el e prea mare. E rautacios si increzut fara motiv. Nici macar nu e amuzant.

  • lazar
    Posted at 12:53h, 09 august

    hai ma Serbane, te cobori la nivelul lui morar? el si cu buzdugan numai asta fac – sa copieze de la altii. putea morar sa zica si ca citeste filosofie greaca si tot nu imi schimba parerea despre el.
    imi amintesc cum la o emisiune de-a lui cand era invitat felix voiculescu, mihaitza nu mai era rau, ci doar bun 🙂

    Felix se invita peste tot! Cel mai mult ii plac limbile catifelate! Gadea stie!

  • jullya
    Posted at 12:54h, 09 august

    Nu inteleg de ce esti ironic cu Morar. Iar stilul sau vestimentar este unul foarte frumos.

  • anonim
    Posted at 13:46h, 09 august

    lasa Serbane, cine intelege, bine, cine nu, nu!
    unii inteleg o parte din idee. uite: http://www.vedetetv.ro/barfe/morar-incoltit-de-huidu.html

  • Luck
    Posted at 13:56h, 09 august

    Buna Serbane
    Imi place foarte mult ceea ce faci tu. Si la radio si la TV dar…. urmeaza un dar. Nu trebuie sa te superi dar trebuie sa invatam sa scriem romaneste. Ma uit la cei tineri, la fiica-mea (incerc sa o duc pe drumul cel bun, e in clasa a IV a).
    @Incearca sa nu mai fi admiratorul meu! Noaptea e mai desteapta ca tine! Si inca ceva: Sven Hassel nu a existat ca soldat e doar o nascocire a unui danez!-este din alta postare.
    Fii, Serbane, FII SE SCRIE. Daca ai fi spus ” nu mai fi …..” era altceva.
    Sper totusi ca este doar o greseala de tastatura.
    Iti doresc sanatate multa! Ai grija de tine!

    Corect! Important e sa inteleaga mesajul!

  • Dana
    Posted at 14:24h, 09 august

    Doar o „emanatie” si a fost suficient sa mai mestece unul si altul prin calculator.Stiu cine e morar, nu ma fac ca nu stiu, doar ma intreb de ce vrei sa-l faci vedeta? Este printre putinii preyentatori cu adevarat jenanti.Ar mai fi cativa ciudati, da’ macar sunt tentata sa le mai acord o sansa.Asta e gretos si asculta manele.

  • adriang
    Posted at 14:26h, 09 august

    Serbane, raul prolifereaza cand oamenii buni nu fac nimic. Orice cuvant conteaza, mai ales din partea unui lider de opinie cu expunere TV. Daca s-ar crea un curent amplu de opinie, poate ca „ala” ar ceda, iar autoritatile si alti investitori s-ar implica pt. salvarea unui mit.

  • baixinho
    Posted at 14:30h, 09 august

    Nu mai bine îţi vezi tu de sănătatea ta?

  • Alex
    Posted at 14:36h, 09 august

    Morar este doar o curva care inunda si polueaza ce a mai ramas din mass media. si el si ceilalti ca el, o apa si un pamant. poate sa citeasca si pe mama lui shakespeare la o adica, tot o curva media ramane. noroc ca exista discovery si adiacente. mult noroc serbane, esti unul dintre putinii stalpi old school din media romaneasca. incet incet o sa se ajunga la divertisment pornografic 100% si incercari de a face populatia romaniei sa isi depaseasca coeficientul de inteligenta nativ (10).

  • Anamaria
    Posted at 14:44h, 09 august

    @Luck..Serban a scris corect.Se scrie „fi” la condiţional-optativ, perfect sau prezent (eu aş fi, tu ai fi mers, lui nu i-ar fi placut), dar ai punctat bine ca la imperativ negativ se scrie cu un „i”.

  • Nicol
    Posted at 15:08h, 09 august

    Nu mi se pare nimic interesant la tipul asta,iar la emisiunea lui nici atata….incearca sa se dea dupa unul dupa altul…dar degeaba…se vede k nu-i original…si oricum tipul e….pe 2 idei…pana se decide mai e…

  • anonim
    Posted at 15:34h, 09 august

    Pacat ca ai revenit la stilul vechi,de a emite judecati de valoare,critica si dispretui oamenii sub pretextul criticii si a pamfletului.Nu ai inteles nimic din lectia pe care ai primit-o de la D-zeu,nu profiti de sansa pe care ai reprimit-o.A doua oara nu cred ca vei mai fi iertat.La acest capitol nu te deosebesti cu nimic de Oana Zavoranu.A te crede cel mai bun,inteligent,atotstiutor si perfect e un mare pacat.N-ai inteles mesajul! Intamplator pentru un timp nu ai mai putut sa-ti folosesti limba”carcotasa”.Eu am intuit ca odata si odata ai sa fii oprit si asa a fostBine ca nu definitiv!Mai ai o sansa,fa ceva pentru oameni si nu impotriva lor.

    Pentru oameni fac ceva….aia pe care ii reprezint nu fanii blugilor stramti!

  • adi
    Posted at 15:56h, 09 august

    morar e un hipster de 2 lei. ma pis pe pantalonasii lui de hipster si pa vestele lui tot de hipster. mue morar si toate emisiunile de rahat!!

  • Moroi
    Posted at 16:05h, 09 august

    Desigur Serbane, nu uita de poza asta. Mirobolantul Morar, acest pseudo-vedet de prost gust si ciorditor de glume, face poze cu mainile pe „bidoanele” unei pitipoance. Parol monșer.

  • Moldo
    Posted at 16:58h, 09 august

    Era un comentariu despre doua manii cunoscute! Cand o sa faceti diferenta intre tare si persoane?

    E usor pentru unii care nu cunosc personal pe cineva sa vorbeasca! Initial, recunosc, si eu am avut ceva de impartit cu Mihai Morar, desi sunt unul din fanii „nebuni” ai postului de radio unde lucreaza. Insa fericirea mea a fost sa reusesc sa-l cunosc cat de cat mai in detaliu. Nu este deloc o persoana neplacuta. Din contra! Este chiar o companie care-ti face placere!(asta daca meriti sa iti tina companie) As putea si eu foarte simplu sa vorbesc despre tine, Serbane ca esti asa si pe dincolo…(desi nu te-am cunoscut niciodata personal si foarte probabil nici nu am sa te cunosc) Insa stiu ca ai un caracter aparte si pentru asta te respect. Fiecare are dreptul la o parere despre unul sau altul. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim rautaciosi unii cu altii chiar daca suntem in concurenta directa(aici vorbesc strict despre ZU si Kiss FM). Despre stilul vestimentar, nu vad de ce a trebuit sa faci referire la el. Ai vazut cred ca suntem in Romania anului 2011 si s-a cam liberalizat aspectul asta. Fiecare se imbraca asa cum crede ca da bine. E problema fiecaruia. Aaa.. si inca un lucru… Nu vreau sa te superi pe mine…sa stii ca desi sunt fanul lor si ma vezi 24/7 pe wall-ul lor de Facebook, in ziua in care am aflat ca tu ai avut nefericitul accident si ai fost spitalizat, tot noi, fanii de la ZU am postat pe wall la Kiss un gand bun pentru tine! Respectul si admiratia pentru munca ta si ceea ce esti tu…o sa fie mereu…chiar daca faci parte dintr-un trust diferit de cel din care face parte postul nostru preferat de radio. Oameni suntem si peste toate cele neimportante, suntem la fel! Asta trebuie sa nu uitam!

  • Dana
    Posted at 17:16h, 09 august

    te rog …daca nu porti si maieu ….

    Nu ma enerva si nu imi da idei ca imi fac si freza ca celalalt si a nu se intelege aici Buzdu!

  • Luck
    Posted at 18:02h, 09 august

    @Anamaria
    Draga copila. Nu vreau sa fac polemica pe acest blog. Subiectul e cu totul altul si sunt perfect de acord cu el. Morar e stoarfa lui Voiculescu. Ca si Mirciulica de altfel si toti muncitorii de la antene.
    Dar… urmeaza din nou un dar… eu am dreptate. Tu ai citit in ce context am spus ca se scrie FII??? Sau esti si tu o gurnalista din generatia noua? Mie personal mi se pare un macel al limbii romane cum scriu majoritatea in comentarii pe net. Nu e o critica adusa lui Serban. El trebuie sa fie un exemplu ca si majoritatea celor care cat de cat au invatat sa scrie corect. Trebuie sa-i criticam dar si sa-i ajutam pe cei tineri. Altfel va trebui sa schimbam dictionarele si manualele de gramatica a limbii romane pentru ca peste 10 -15 ani o sa ajunga ministru una asa ca tine. Respect!

  • Rosu ,verde si albastru! Si galben! :)
    Posted at 19:38h, 09 august

    Pfff ! Am scapat … Vai ! Daca eram vedeta , anul trecut apaream si eu pe aici ,de mana cu Morar : ” Rosu, galben si albastru ! Si galben! Aaaa ! Uitati-o cum se imbraca , imi explodeaza ochii. Maro si roz ! Nu merg , nu se potrivesc… ” . Si tot asa … 🙂

    Ai ceas cat toata mana? Faci poze cu el? Nu? N-am rezolvat nimic!

  • Filip
    Posted at 19:39h, 09 august

    Numa` io m-am prins, ca intai s-a luat Morar „subtil” de Serban, dupa care, Serban i-a raspuns in acelasi stil?!?

  • Delia
    Posted at 20:31h, 09 august

    Ooo, iti revenisi? Imi faceam griji, ca nu-i mai tine nimeni isonul lui Misu. Faza cu pantalonii aluia, e pe cat de subtila, pe atat de dracoasa! Si cum bine spunea o antescriitoare, ochelari ai, neste blugi cambrati, un maio’ si vreun ghiul ar merge la fix cu citatele lui Hemingway. Bine ai revenit, maestre!
    PS.Da,E.R Burroughs, nu-ti place?

    Bine ca esti tu desteapta!

  • maria
    Posted at 20:36h, 09 august

    Esti un mare dobitoc Huidule!Vad ca nici apropierea de moarte nu te-a facut mai bun daca nu mai destept. immmm cred ca te-am creditat cu prea multa desteptaciune macar ia aminte ca Dumnezeu nu sta degeaba!

    Cine crede ca zguduiala m-a redus la tacere se inseala amarnic! Si in plus poti sa imi spui unde am fost asa de rau?

  • Ioana
    Posted at 22:19h, 09 august

    Pacat ca nu sunt Huidu. Ca as raspunde „De ma voi scula, pe multi am sa popesc si eu!”
    Primo, nu am inteles legatura asta, cum ca daca avem accidente, neimpliniri si alte nenorociri in viata, platim pentru conduita noastra (deh, conexiunile unora fac o flama puternica, cu atat mai mult daca „iau foc” vis-a-vis de parcursul unei persoane). Conform acestui precept, majoritatea dintre noi ar trebui sa fie intr-o suferinta continua. „La vale” deci, cu logica voastra!! Deci, Serban, s-a intamplat, s-a intamplat, bine ca ti-ai revenit.
    Secundo, ma conving din ce in ce mai mult (impotriva vointei mele, uneori:))), ca parca functionam dupa dictonul „Sa moara si capra vecinului”. Yeeee, se sfarsesteeee,baaaa, Serbanica, gaudeamus!!
    Tertio, imi este jena sa spun ca dintre toate emisiunile romanesti urmaream doar „Cronica carcotasilor”, asta in sensul in care mass-media romaneasca ar trebui sa ofere (tele)spectatorului o varietate de emisiuni, informatii din care sa ne selectam ceea ce ne place, ceea ce ne reprezinta. Supraevaluand cronicuta, ii afirm unicitatea, subestimand-o (tot la modul favorabil) pot spune ca nu are cu ce sa concureze (desigur, din punctul meu de vedere; „de gustibus non est disputandum „).
    Pentru cei „comentati”, nu inteleg vexarea. Consider ca odata ce devii „persoana publica” (la noi, uneori, apari o data pe sticla si gata, ai notorietate de vedeta)trebuie sa-ti asumi, nu numai aplauzele, aprecierile si limbile catifeloase:)),ci si eventualele remarce malitioase. Nu poti fi iubit asa, intr-o eterna spirala:)), laudat si pupat pe toate partile (inclusiv dorsale).
    Despre tinutele prezentatorilor si ale „vedetelor”, cred ca se tinde catre manelizare si „cocalareala” (stiu ca nu exista cuvantul in DEX, dar intr-un stil „harra”-ist–-scuzati-ma, tanti:))), pot prevedea ca va fi instituit). Si maiiii vadddd….ce mai vad?? Ca se va gasi medicamentul minune, o inovatie a secolului, pentru Tudor&co.

    Semnez, o ex stimata telespectatoare.
    Acu’ am ramas doar stimata.
    Cu drag,
    Ioana.

  • andreea
    Posted at 22:32h, 09 august

    imi pare bine ca ai revenit pe blog! nu inteleg ce vor uni oameni , nu inteleg ca asa e carcotasul Serban! Halal sprijin! Ce vor ? Sa devi vocea unui personaj de desen animat! Asta fac carcotasii! Si apropo Dumnezeul de care vorbesc ei de ce i-a casunat pe tine si nu pe cei care ne chinuie zi de zi si aici ma refer strict la maimutele de la guvern(am jignit maimutele) ? Nu cred ca da lectii cui trebuie! Si critici de mai sus pot ajunge unde nu trebuie! Daca nu pot scrie ceva interesant ,un contraargument bun sa nu o faca! Nu te ajuta cu nimic! Sanatate!

  • Rada
    Posted at 22:42h, 09 august

    Bine ai revenit Huidu ne era dor de părerile tale 😉

  • Rosu ,verde si albastru! Si galben! :)
    Posted at 00:19h, 10 august

    :)) Haha ! Intr-adevar n-am rezolvat nimic !
    Un asa ceas mare cat toata mana … sa lesin si sa mor daca mi-as dori . Oricat de prost , colorat m-as imbraca ! 🙂

    Acu ‘ mesaj pentru ingerasii de aici , care-ti scriu ( stiu , nu ai nevoie de avocati , purtatori de cuvant , oameni care sa-ti ia apararea , dar sunt prea prea de tot …) : voi ,oameni atat de buni la suflet , ingerii Lui Dumnezeu , sa lesin daca va inteleg vreun pic ! Lasati omu’ sa spuna , scrie ce vrea el ! E blogul lui ! Fiti voi oameni buni ,pe el lasati-l in pace , sa fie cat de dracos vrea ! Lasati-l sa fie cat de dobitoc doreste el ( ai auzit , draga @Maria? Mai bine cerceteaza asupra caracterului tau ,cu siguranta nu e unul impecabil, si dupa aceea permite-ti sa vii aici si sa-l numesti „dobitoc” . Draguto care esti… )
    D’aia nu o sa mai dormiti voi la nopate (astia cu frica de Dumnezeu) , ca e Huidu dracos , dobitoc , ca a fost aproape de moarte si ca Doamne -Doamne i-a dat o sansa , iar el BLA BLA BLA … Pe langa persoana publica , e si el un om . Da ? Si poate sa scrie , sa-si dea cu parea despre oricine ,orice . Ce atata suparare , galagie ?! Doamne, de parca ar trebui sa se calugareasaca … Daca a avut un accident , nu inseamna ca trebuie sa fie miere ( ne-ar si plictisi) . Hai , calmati-va ! Nu va mai irositi timpul cu acest blog dracos care va innegreste sufletul , mergeti si faceti o rugaciune !

  • bebe
    Posted at 01:27h, 10 august

    cine scrie tampeniile astea la adresa carcotasilor sunt , sa nu o spun intr-un mod prea vulgar, oameni cruzi la minte, care nu isi dau seama k urmaresc zilnic la tv niste inculti, analfabeti si kt s poate de putin „oameni cu carte”, pe kre huidu si colegii lui incearca sa ii faca sa-si vada greselile, daca nu cumva sa ii destepte, makr putin..
    huidu ma bucur k ai revenit si va doresc, tie si echipei, numai bine si baftaaaa! va pup

  • Cosma Angela
    Posted at 03:54h, 10 august

    Ma bucur sincer si nespus ca pot citi / auzi rautati calde marca ” Huidu ” !
    Inainte tot asa , ai grija de ce copac te mai „imburzi „!

  • Pingback:Şerban Huidu îl şicanează pe Mihai Morar: "Zău că nu sunt rău da’ nici bun!" | Revista Performanta - toate informatiile intr-un singur loc
    Posted at 06:29h, 10 august

    […] blugi strâmţi-strâmţi gata să se deşire da’ la modă!”, a scris Şerban Huidu pe blogul lui, iar titlul acestei postări poartă numele “Zău că nu sunt rău da’ nici bun!”, […]

  • maria
    Posted at 06:46h, 10 august

    nu-ti pot spune decit ca ma bucur nespus de mult ca ti-ai revenit si ca ai aparut din nou pe sticla.
    fara tine emisiunea nu are nici o noima.
    iti doresc multa sanatate si mult succes in continuare.

    p.s. lasa naibii schiurile si mergi la mare.

  • San Quentin
    Posted at 08:49h, 10 august

    Sincer n-am sa inteleg niciodata de ce unele personaje au atata succes la public. Si cum de publicul asta atat de inteligent precum se pretinde a fi nu-si da seama de micile manipulari ieftine la care recurg asa-numitele vedete pentru a obtine audienta. Si daca-si da seama, de ce le accepta?
    Buzdugan, de exemplu, a facut „farsele” alea acum cativa ani. Era el la moda cu imitatiile a doua tipuri de personalitati: babele si taranoii. De atunci a ramas tot la stadiul ala, pentru ca atat stie sa faca, inclusiv in reclame si in tot felul de alte evenimente: sa se scalambaie. In rest- nimic amuzant sau inovator. Si cu tot respectul si fara sa ma laud, de-as fi avut o emisiune as fi facut farse mult mai bune si mult mai inteligente. Ma rog. Apoi, dupa ce guvernul a luat decizia de inchidere a magazinelor de vise, la cateva luni – maaaaare campanie mare a lu’ morar si buzdugan lupta impotriva drogurilor legale. Pai fratilor, de ce nu ati fost primii?. Va spun eu de ce: pentru ca ati asteptat reactia publicului, nu cumva sa va pierdeti „fanii”. Trecand la morar, mi se pare penibil cu oscilarile lui intre monden si audienta, intorcandu-se precum frunza-n vant dupa ultimele cerinte. E cool sa inviti copilasi care sa cante in emisiune? E simplu: iesi si strigi: „noi ne-am saturat de mizerii, promovam valoarea” Asta cu toate ca ai facut o gramada de emisiuni cu tiganu’ de pe targu ocna. Si toate aceste mici trucuri de 2 lei le faci avand aerul ala de pseudo-intelectual. Iar exemplele pot continua, de la acces direct pana la mereu-enervantul capatos. Oricum o un modalitate jignitoare de a capta publicul dar macar faceti-o cu inteligenta si vorba unuia „mai subtil, mai boule, mai subtil”. Iar daca cineva precum d-ul Huidu este ironic…aa e limpede, e invidios.

  • Miruna
    Posted at 11:30h, 10 august

    Desi este destul de off topic nu ma pot abtine…am tot citit comentariile legate de accident…cat de tampit/retardat poate fi un om pentru a spune ca Dumnezeu ti-a dat accidentul ca sa nu mai faci misto…Ciudat Dumnezeu au oamenii astia eu sunt socata de atata prostie sincer… si tot melodramatismul asta…trebuia sa inveti sa ce?? sa nu mai faci misto de niste compartamente ( personal nu cred ca ceea ce faci tu e atac la persoana ci la niste modele comportamentale)… Pe ei Serbane!!!!

  • merisorul
    Posted at 12:34h, 10 august

    Serbane, pun pariu ca nu stii cum de a pus mana Morar pe cartea lui Hemingway. Daca vrei detalii citeste aici: http://merisorul.ro/2011/08/10/moraru-si-marea/

  • RALUCA
    Posted at 14:44h, 10 august

    Se vede ca ti-ai revenit…..incepi iar cu ironiile si cu vorbele urate scrise despre niste oameni care nu ti-au facut niciun rau,fiecare are dreptul la propria lui viata….nu uita…exista un Dumnezeu…

  • ana-maria
    Posted at 14:49h, 10 august

    dupa ce ti-ai revenit din handicap tot carcotesti… nimeni nu a facut glume de ticurile tale dupa accident chiar si in momentul in care ai aparut la tv si nu erai complet recuperat totusi voi nu aveti o emisiune in direct ci una regizata si facuta cu 100 de montaje.. esti chiar penibil mai ales daca erai vreun critic literar… inteligenta ti-a lipsit si iti lipseste cu desavarsire dar totusi exagerezi cu aberatiile tale daca in afara de ziare nu citesti altceva e logic ca nu stii sa apreciezi o opera 😉

    mai citeste blogul! Asta nu al lui Morar! Dpa aia astept sa iti retragi ineptiile!

  • B
    Posted at 16:29h, 10 august

    Nu urmaresc antenele si nu-mi pot da cu parerea despre Morar, dar realitatea este ca la toti ne este dor de … ironiile „Cronicii” .

  • Ali
    Posted at 16:53h, 10 august

    Mircea Badea devine din ce in ce mai penibil. Nenea asta are criza varstei mijlocii? Cand nu o arata pe Bruma dezbracata prin reviste sau blog, ii vine lui randul sa se dezbrace : nu, nu m-am ingrasat. Stati numai sa ma vedeti asa gol 🙂 Astia doi cred ca au multe complexe. Ca sa dau din casa: Tu ai fost mereu preferatul meu 🙂 Dupa incercarea grea prin care ai trecut trebuie sa intelegi un lucru : ai devenit mai puternic. Incercarile sunt date oamenilor puternici. Tie iti doresc de azi inainte sa ai parte numai de incercari bune 🙂 (profesional si familial).

    am vazut si eu! si cand te gandesti ca are 85 de kg si eu cel mai mult am avut 92 de kg. Cam la aceeasi inaltime 1.80!

  • RALUCA
    Posted at 21:12h, 12 august

    Ai vrea tu sa arati ca Badea…..

    Sincer? N-as vrea! Numai un om dus pune atat accent pe fizic si pe freza!

  • trolleu
    Posted at 01:52h, 16 august

    poate devine gelos perversu de pe targu ocna si o sa-l caute pe hemingway sa-i sparga arcada

    Buna asta!

  • materazzi
    Posted at 17:18h, 16 august

    Ai vazut ce melodie tine pe repeat la nr.3?
    „Coldplay – Neutral Star Collision”.
    In primul rind ca se cheama Neutron Star Collision
    si apoi ca o cinta Muse…
    Ma intreb daca i-a placut cintata in concert de Coldplay, ca tot se lauda el ca i-a vazut live.
    Papagalul!!!

  • popescu
    Posted at 18:04h, 16 august

    Tot un jegos ai ramas..un nigger retardat de la lovitura primita in capatana.Mai bine crapai dracului cu invidia ta cu tot.Dar poate nu e tarziu.Oricum toata lumea vede ca ai ramas cealapadiu.Probabil pastilele pe care le inghiti nu-ti fac bine…deja ai privirea cam shashie.Stai linistit ca mai sunt care inca te blesteama si a doua oara fi sigur ca nu mai scapi.d-zeu ti-a dat o sansa ca sa te indrepti.Data viitoare cred ca nu prea o sa mai aiba ce culege din tine…o sa te adune cu patura.


    Iti doresc aceleasi lucruri bune si o pereche de blugi stramti!

  • adi
    Posted at 12:44h, 17 august

    popescule,te mai agreseaza ma-ta sexual sau ai ramas asa din copilarie?!?!

  • corina
    Posted at 13:25h, 17 august

    Buna tuturor! si tie nebunule-popescu. Tu ai D-zeu?? Aaa, pe tine te-a uitat demult! Mai, in ce tara traim, ce oameni, ce mai ANIMALE!? Fiecare are probleme,dar cand stim ca si vecinul are suntem in al 9-lea cer si uitam sa ne traim VIATA NOASTRA! Serban, intotdeauna te-am adorat, am suferit enorm in ianuarie pt tine, dar acum ma bucur ca lucrurile au intrat pe fagasul normal.

    O zi buna, si sa nu uitam sa fi OAMENI!

  • corina
    Posted at 13:35h, 17 august

    Era sa uit.. Serbane, te ador… DAR….il ador si pe Mircea. Nu a-ti putea face ceva, macar sa va suportati?? Acum cer prea mult: sa-l inviti pe Mircea la emisiune..ar fi ceva EXCEPTIONAL, sau sa va vad la o terasa impreuna ar fi NEMAIPOMENIT! Acum eu ti-am dat idei, hmmm dar practica.. Hai ca te-am pupat!!!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.