Mica, mica, dar ridica: Croatia stie sa isi promoveze destinatiile turistice. Ieri, am gasit pe Internet, site-ul www.pulanonstop.com, pe care l-am promovat fara mila pe Kiss Fm. Daca intrati pe acest site, veti putea vedea, cu amuzament, cum face Croatia Pula mare.

Si, pentru ca putem, astazi am facut un concurs prin care trimiteam doua ascultatoare intr-o vacanta de vis direct in Pula. Pe adresa de mail vacantapula@kissfm.ro, s-au inghesuit multe doritoare. Doua dintre ele au capatat fix ce-au cautat: pleaca impreuna in Pula, oras din Croatia. Ca sa vada si ele cum e, si sa ne povesteasca daca e chiar atat de tare precum se lauda “pulenii” (cred ca asa se intituleaza bastinasii acestui pitoresc oras) in site, sau din contra, ar trebui sa o lase mai moale cu patriotismul local.

(inca 3 spoturi audio gasiti aici)

Si pentru ca avem si noi cu ce sa ne mandrim, l-am invitat in direct si pe simpaticul Primar din Baicoi, care a relatat, in exclusivitate, care sunt planurile de dezvoltare urbanistica: “noi ne-am gandit sa ne unim cu comuna Floresti, care este langa noi, si sa facem o localitate mai mare si sa-i zicem Flocoi”. Noi vrem sa incepem demersurile pentru infratirea orasului Baicoi, cu Pula, oras din Croatia, si cu orasul Giurgeni, cu conditia sa revina la denumirea arhaica: Targul de Floci.