Despre audiente radio si 10 ani de Cronica la PrimaTV - Serban Huidu
1913
post-template-default,single,single-post,postid-1913,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Despre audiente radio si 10 ani de Cronica la PrimaTV

Au sosit audientele, ultimul din cele 3 valuri anuale pe 2009 a adus si ceva surprize:

KissFM a depasit pe urban, atat Radio Romania Actualitati, cat si Europa fm. Victoria este cu atat mai clara cu cat ambele posturi au o acoperire superioara cantitativ fata de reteaua Kiss. Cronica Carcotasilor varianta radio spulbera matinalul direct concurent: Desteptarea cu Monica Anghel, dupa cum puteti vedea in graficul urmator:

(click pe poza pentru zoom)

Ce m-a bucurat si mai mult a fost revenirea la normalitate a Bucurestiului. Aici audienta umflata cu pompa marketingului, a celor doi baietasi de cartiere marginase de la zu, a dat semne de oboseala. Junii au pierdut peste 50.000 de ascultatori in 4 luni, in conditiile in care Kissul a castigat doar 4ooo dintre ei. Deci e o greseala nefortata de adversar.

Asadar fanii s-au plictisit de glumele rasuflate de la dictatura umorului de proasta calitate. Ce faceti ma baieti ati obosit? V-au dat internautii in vileag farsele furate cuvant cu cuvant, si au plecat de pe frecventa ascultatorii suparati ca au fost pacaliti atat amar de vreme? Ntz, ntz, ntz!

La matinal e mai grav: Cronica Carcotasilor-varianta radio, are cea mai mare cota de piata in Bucuresti 14,4%, urmata de Morning fas Zu si Desteptarea de la EuropaFM cu 13,7% si respectiv 10,3% .

(click pe poza pentru zoom)

Va multumim voua, celor care credeti in noi, acum la 10 ani de Cronicuta. Va promitem ca nu ne vom lasa, indiferent la cate presiuni vom fi supusi. Cronica este si a voastra, iar aniversarea noastra ar fi seaca fara voi. Va multumim si va respectam mai presus de orice!

197 Comments
  • beberoz
    Posted at 02:24h, 10 februarie

    Feeelicitari 🙂 Sa cresteti si mai mari si sa le „dati peste bot” adeversarilor. 😉

    La multi ani Cronicuta! La multi ani voua celor care ne-ati adus zambetul pe buze!

  • GumiBobo
    Posted at 02:45h, 10 februarie

    Felicitari!
    Cat mai multi ani de acum inainte!

  • gylda
    Posted at 02:59h, 10 februarie

    ne-ai plictisit cu stilul tau de a-ti lauda emisiunea.nu o poti lauda pur si simplu? trebuie neaparat sa te iei de concurenta pentru ca doar asa ai parte cu adevarat de publicitate…altfel nu ai fi bagat in seama de nimeni…esti patetic

  • 1986andrei
    Posted at 04:04h, 10 februarie

    Multi ani inainte!!! Si tot la fel de haiosi sa va vedem in 2010. Salutari la toata echipa.

  • Diana
    Posted at 04:57h, 10 februarie

    M-am bucurat enorm pentru cei de la Kiss FM cand am auzit ca sunt NUMARUL UNU in Romania, dar, sa va spun drept, nu m-a surprins. Pai, numai acum cateva zile, pe 3 februarie, aveau momente de umor de fonoteca de aur, toate absolut spontane, cand vorbeau de ‘Nigerica’, de exemplu, si cand Misu a mai inventat un minunat cuvant -‘ustensiculele’. Nici douazeci de minute mai tarziu, Serban a izbucnit intr-un hip-hop spontan, asistat genial de Misu, cand a fost vorba de cele mai periculoase orase. A fost o interpretare absolut clasica.
    Ma intreb daca si celelalte radiouri au asemenea momente magice. La Cronica Carcotasilor Radio ele sunt prezente in fiecare zi LIVE.
    O singura mare problema au cei de la Cronica si, implicit, de la Kiss FM. Sunt oameni, si, ca Toni Tecuceanu, se mai urca din cand in cand la cer.
    La Multi Ani, Cronica Carcotasilor, si felicitari Kiss FM.
    Cu mare drag,
    Diana

  • adi
    Posted at 06:18h, 10 februarie

    felicitari, dar o muzica mai diversificata se poate macar la matinal? macar sa nu incep ziua cu aceleasi melodii din heavy rotation ca tot le ascult de fac spume dupa matinal. Si nu cred ca sunt singurul.

  • calinutz79
    Posted at 07:36h, 10 februarie

    Apoi mult le-a luat fanilor de la zu sa se prinda de rasuflatele chestii de la zu.
    Bravo KISS FM si celor din echipa. La multi ani!!!

  • JT
    Posted at 07:43h, 10 februarie

    Bravoooooo!

    DAr vedeti ca si eu fac parte din audienta aia maaaaare pe care o aveti si daca se mai intrerupe o data emisiunea pe net… ma supar rau. 🙂

    Faceti ceva va rog cu difuzarea online, are intreruperi mari si dese.

    Va ascult din State si ma revigorati la miezul noptii… e o placere 🙂 cand merge.

    Pupici.

    Io

  • Mario
    Posted at 07:49h, 10 februarie

    imi place filmuletul, e facut bine, si imi place ca aveti respect si bun simt, l-ati inclus si pe toni. Bravo.

    De restul, chiar ii considerati concurenta pe aia doi de la mogulul securist? Aia doi nici impreuna nu scot o rima ca a lui Mihai Gainusa.

  • adi
    Posted at 08:25h, 10 februarie

    Drumul meu spre redactie, dimineata, ar fi cam sec fara voi. Sinteti faini! Oamenii care isi fac treaba bine – astia-mi plac mie! V-as zice ceva de genul „Tineti-o tot asa!”, dar prefer sa nu fiu clasic si sa va urez „Sa carcotiti bine!” 😀 Pfuuuu, ca asta suna a urare marinareasca 😀 😀 Sa fiti iubiti!

  • Anca din Sibiu
    Posted at 08:26h, 10 februarie

    Noi va multumim!
    Fara voi am fi mult mai tristi.
    Numai bine va dorim.

  • costi
    Posted at 08:36h, 10 februarie

    Pai ok ,dar eu pe cine sa mai cred?Ca toti spuneti la fel…suntem pe primu loc bla bla veniti cu grafice,sondaje etc…sincer eu ascult radioul ptr muzica..nu ptr emisiuni ca ale voastre sau ale lor.:D

  • iris
    Posted at 08:40h, 10 februarie

    LA MULTI MULTI MULTI ANI.
    EU N-AS PUTEA DECAT SA VA IUBESC. EMISIUNILE VOASTRE RADIO SI TV, SUNT CALITATIVE. RESTUL NU CONTEAZA. KISSES. (BAGA-TE SI PE BLOGUL MEU NU FII NASOL)

  • icsuleasca
    Posted at 08:50h, 10 februarie

    Nu aveti concurenta! V-ati instalat confortabil in vietile noastre si v-am primit cu bratele deschise. Pentru ca pur si simplu meritati.

  • wolverine
    Posted at 09:03h, 10 februarie

    Eu unul raman ascultator Magic FM, imi place mult muizca pe care o dau. Cronica de dimineata ramane cel mai tare matinal, de la Zu singurul lucru bun e emisiunea lui badea. Si felicitari ca rezistati de 10 ani!

  • wolverine
    Posted at 09:08h, 10 februarie

    Am uitat…la spotul de publicitate cu aniversarea de 10 ani, nu ti se pare cam fortata treaba cu la inceput..a fost ideea unui singur om ? Cumva ca e comparata cu crearea lumii din Geneza.

    sa nu exageram, dar la geneza cronicii a fost un fost un singur om!

  • mariusica
    Posted at 09:26h, 10 februarie

    CONGRATULATIONES !!! cum ar zice neamtul :).Eu sper un singur lucru.Ca audientele acestea sa nu fie gresite ca societatile de sondare sunt lipsite de profesionism, si aici nu ma refer la alegeri ci la cazul ZU care le-au inventat niste ascultatori.Oricum eu cred ca mai aveti de lucrat deoarece pt ca observ o diferenta majora intre emisiunea de dimineata si restul emisiunilor(mai ales pe capitala).
    Oricum felicitari inca o data mai ales ca se prefigureaza si pe tv o depasire a antenelor de catre prima.Sper sa va dea neamtul o PRIMA…

  • Elena
    Posted at 09:39h, 10 februarie

    Hei, ar fi si mai frumoasa victoria daca chiar a-ti avea concurenta! Oricum, bafta in continuare si la mai mare!

  • thorhammer
    Posted at 09:42h, 10 februarie

    Facem pariu ca Badea apare diseara cu o replica gen „a mea e mai mare”?
    Poate ca acum,de nervi,mister „suck the bone” isi da jos si blugii….

  • mirela
    Posted at 10:14h, 10 februarie

    felicitari kiss fm.meritati sa fiti primi,aveti cea mai buna muzica mixata[kiss in the mix],cel mai tonic matinal si cei mai haiosi dj.ma bucur ca nu l-ati uitat pe TONI.

  • aradean
    Posted at 10:21h, 10 februarie

    si eu cand iti spuneam ca e nevoie de voi zilnic…si e nevoie si la tv…la fel ca la radio…da’ tu nu si nu e batman,batman :)))asteptam o emisiune live zilnica…maxim 15-20 de minute…ar schimba mentalitati chiar daca asta ar insemna sa va inzeciti eforturile.

  • EOL
    Posted at 10:23h, 10 februarie

    Ia stai asa : parca nu va pasa de rating – ca voi sunteti „gratisi”- câta ipocrizie !
    Hai, nu va mai impaunati atât ca nici un post nu e de”Doamne ajuta”, iar voi cu atât mai putin.
    Si la televiziune acelasi fiasco !
    La toate ma gândeam, dar ca sa te apuci sa spui ca Discovery e o porcarie, in schimb voi sunteti buricul pamântului, la asta chiar nu m-am gândit.
    Inseamna ca disperarea a ajuns la cote maxime.
    „Auzi babo…ia lasa vrajela” !

    Dicovery e fiasco. National Geografic nu. Inca performam baieti. Asta va roadeeeeeeeee!

  • Southern Star
    Posted at 10:24h, 10 februarie

    Felicitari Serban si Misu,
    felicitari pentru toata echipa de la Cronica si de la Kiss, va multumim noi voua ca ne dati cateva clipe de fericire, fara voi ar fi foarte gri lumea asta! Sa nu va lasati niciodata, de 10 ani treiaesc cu voi si sper sa mai fie de trei ori atat, va iubesc si va respect pentru ceea ce sunteti, cei mai buni!!!

  • Giusepe
    Posted at 10:32h, 10 februarie

    Serbane ,ai facut-o de oaie azi dimineata la radio!Eram in masina ,imi duceam fetita la scoala,am fost oripilata de ce-ai putut sa debitezi.Pana si Misu ti-a atras atentia! Da-o incolo de treaba ,spontan ,spontan da nici chiar asa .Sper ca stii la ce ma refer.Iti doresc o zi buna!

  • cristi_r
    Posted at 10:52h, 10 februarie

    Salut!

    Eu nu inteleg de ce va laudati aiurea si incercati sa va mintiti ascultatorii.

    Am inteles, Kiss FM este Nr.1 la nivel urban dar Radio ZU este Nr.1 pe Bucuresti, de ce nu ati spus asta?

    Asta nu-mi place la tine (voi)!

    Nu prea e. Ne despart 1900 de ascultatori adica sub marja de eroare. Deci nu sunt locul intai. iar la matinal nu sunt deloc pe primul loc. Acolo au pierdut de tot!

  • alina
    Posted at 11:07h, 10 februarie

    lma!!! felicitari ptr cei 10 ani! ma bucur ca a crescut numarul celor care va plac. si ma bucur ca si-au pierdut din ascultatori zu. desi cred ca fiecare e liber sa asculte ce ii place (chiar daca nu intelegeam ce le placea la morar si buzdugan), prin acest sondaj poate isi dau si ei seama ca nu sunt chiar asa cum si-ar dori sau nu mai sunt… si mie imi placea de morar la inceput. imi place ca e si toni in promo. poate aduceti si bebelusele de-a lungul timpului ca invitate. 🙂

  • Midhfai334ds
    Posted at 11:25h, 10 februarie

    Imi place cum iti merge site-ul in ultima vreme. Bravo Serbane! Tine-o tot asa!

  • Kiss Fm Buzau
    Posted at 11:34h, 10 februarie

    Asa va trebuie, locul intii! sa va bagati mintile in cap si altadata…s-o impuscati din nou pe Lady Gaga: http://kissfm.ro/blogs/buzau/2010/02/09/lady-gaga-impuscata/

  • lucielle
    Posted at 12:47h, 10 februarie

    ntz ,ntz ntz! ce-ti mai place „frecusul” la orgoliu…;)
    felicitari ,ascult kiss fm in masina si magic fm la comp. ,muzica ptr sufletul meu.
    serban,ce a fost mai intai OUL sau GAINA?

  • SORIN
    Posted at 12:47h, 10 februarie

    BRAVO HUIDULE, IMI PLACE DE VOI CA ATACATI ACOLO UNDE TREBUIE…NU NUMA PE BASESCU CUM FACE TRUSTU INTACT….NUMA CA SUNT EXASPERANTE CONCURSURILE VOASTRE SI MULTE RECLAME DE LA RADIO

  • andrei
    Posted at 12:59h, 10 februarie

    iar a-ti batut iaurtul de l-ati stricat in audienta :)))

  • dana
    Posted at 13:06h, 10 februarie

    Si din punctul meu de vedere sunteti cei mai tari matinali, kiss-ul s-a imbunatatit mult in ultima vreme ca eu la un moment dat nu mai puteam asculta si dupa un interval de timp cand am revenit pe frecventza voastra, am fost placut impresionata sa vad ca s-a „miscat” ceva pe acolo.Ma bucur pt voi, dimineatza sunteti dementiali,si va ascult cu mare placere.
    Felicitari si la mai mare!
    Astept Cronica la tv!

    Salutari din Ploiesti

  • Canguru'
    Posted at 13:41h, 10 februarie

    Şerban, sunt unul dintre cei care au migrat de la Zu la Kiss. Mai bine spus, au revenit… Recunosc şi îmi fac mea culpa că plecasem de la voi, dar nu dintr-un motiv anume. Poate am vrut să gust „fructul păcatului”, să încerc ceva nou. Am revenit la Kiss şi Cronicuţă. Nu dau cu piatra, nu spun că fură sau sunt răi, dar voi pur şi simplu sunteţi mai buni! MULT mai buni!

    multumim!

  • Ella
    Posted at 14:07h, 10 februarie

    Un trucaj ordinar.
    Glumeam. sunteti cei mai tari 😉 za nambar oan.

  • luc
    Posted at 14:11h, 10 februarie

    FELICITARI

  • cami
    Posted at 14:23h, 10 februarie

    nu inteleg ce inseamna ca discovery e fiasco? ce ai vrut sa spui cu asta?
    merci

    emisiuni cu grasi motociclisti care fac celasi lucru si cu oameni care scotocesc prin gunoaie plus mitbusters?!?!?! ti se par mega emisiuni? era foarte misto pe vremuri, acum e ca dracu. 10 punte peste ei are Nat Geo.

  • Cry
    Posted at 15:49h, 10 februarie

    Observ ca ai facut o obsesie pentru cei de la Antene si intotdeauna simti nevoia sa te compari cu ei. Hmmm! Oare de ce? Mai bine ti-ai vedea de treaba ta,pe care oricum o faci pe spinarea altora si datorita altora ai ce sa muncesti!Si incearca si nu te mai lauda singur. Daca ai fi atat de bun pe cat pretinzi,ar fi destule persoane care sa te laude.

  • dan
    Posted at 16:38h, 10 februarie

    Felicitari baieti!! Succes in noul sezon!!
    Am o intrebare? e vreo problema daca am postat pe blog un filmulet cu o melodie a trupei jukebox cantata in timpul emisiunii voastre ?

  • silvy
    Posted at 16:40h, 10 februarie

    Iaaar audiente??

  • Badea Cartzan
    Posted at 16:47h, 10 februarie

    Pt. concurenta si invidiosi hai sa tragem o hora :

    http://www.youtube.com/watch?v=nHlQcCGBdk8

    La multi ani!

  • Badea Cartzan
    Posted at 17:06h, 10 februarie

    si inca o dedicatie pt concurenta :

    http://www.youtube.com/watch?v=ghXZzIFfUnM

    :)))))))

  • dan
    Posted at 17:11h, 10 februarie

    Felicitari! si La Multi Ani Cronica! Am si eu o rugaminte daca se poate sa mai diversificati playlist-ul.Sa puneti mai putine melodii in heavy rotation adica doar cele mai noi. Si daca tot promovati concertul ACDC ati putea sa difuzati cel putin 1-2 piese pe zi . In rest Bafte si Succesuri .

  • IRina
    Posted at 17:28h, 10 februarie

    La muuulti ani!
    sunteti cei mai tari, de-a dreptul 🙂

    si se vede in grafice.

    in dimineata de 4 februarie, radeam singura acultandu-va :)))

    tema emisiunii de dimineata era cea cu rromii care vor copii blonzi cu ochii albastri :-”
    =)))

    faza aceea cu copii gen Na`vi din AVATAR, sa fie albastri, sa aiba ochii galbeni, eventual si codite, a fost crema ! =))

  • andra
    Posted at 17:40h, 10 februarie

    Cand incepeti emisiunea..?v-ati luat o pauza cam lunga..

  • Marius
    Posted at 17:58h, 10 februarie

    Nu pricep de unde atata lauda la tine si de ce te tot legi atata de Buzdugan si Morar. Ii ascult in fiecare dimineata de vreo 4 ani incoace si nu i-am auzit niciodata sa se lege de voi…din contra, cand e publicitate la ei, dau pe KissFM si va aud pe voi cum va tot legati de ei (nu o spun ironic). Ce v-au facut oamenii astia? Ca singurul lucru la care ma gandesc este ca v-au luat ascultatorii, de aia ai boala pe ei, altfel nu-mi explic. Au fost vreo 3 situatii clare doar in trecutul apropiat cand te-ai legat de ei si ei a doua si a treia zi le-am ascultat toata emisiunea si n-au scos un cuvant despre voi. Raspunde-mi pe mail daca aici n-ai chef de unul fara ironii si superioritate!

    lasa ca nu sunt sfinti. Crede-ma ca nu exista actiune fara reactiune. Si cand au anuntat rezultatul sondajelor au amintit de mine. Ii Doareeeee!

  • marius
    Posted at 18:06h, 10 februarie

    Ce-i cu voi, fratilor? A dat boala in toti pseudoprezentatorii sa va afisati audientele? Ceva de genul: in flegme sa ne inecam, in sosete sa ne mirosim. Ramane de vazut cine e zmeul si cine Fat-Frumos cu palosul gros.

  • mihaela
    Posted at 18:18h, 10 februarie

    bravo baieti…tineti-o tot asa 🙂

  • Amalia
    Posted at 18:22h, 10 februarie

    noi va multumim…in monotonia zilnica, voi sunteti cei care ne mentineti zambetul pe buze…

  • Ileana Andrei
    Posted at 18:43h, 10 februarie

    La multi ani si felicitari.
    Matinalul cat si Cronica sunt 2 emisiuni de top, insa, intr-adevar playlist-ul de la matinal ar trebui un pic diverisificat.
    Eu tot va ascult in fiecare dimineata.

    Tineti-o tot asa!

  • brazvan
    Posted at 18:48h, 10 februarie

    stiu de ce nu-ti place buzdugan: printre altele, pentru ca v-a lasat cu ochii-n soare (dupa o coborare cu mascatii de pe acoperis regizta de primatv) si s-a carat dupa bani. nici eu nu-l inghit, pentru ca mi se pare infumurat, boala de care sufera si badea. insa acuzele tale de plagiat ar trebui sustinute mai concret.

    pai a ascultat toata lumea farsa copiata cuvant cu cuvant dupa Dobrovolschi.

  • Geniu'
    Posted at 18:50h, 10 februarie

    VibeFm nu este prezent in sondaje:(? Oricum…felicitari.

    pese : Sceleratu’ e….smintit? (http://www.mircea-badea.ro/blog/i-am-smintit/ )

    la ora respectiva audienta lui badea este nesemnificativa. el se bucura la cateva mii de oameni. Audienta adevarata la radio e pana in ora 12 si vorbim de zeci de mii spre suta de mii doar in Bucuresti in tara sunt sute de mii. In rest lasa-l sa se bucure!

  • Adi T
    Posted at 19:11h, 10 februarie

    Dimineata dimineste, Gainusa croncaneste, Huidu iarasi huiduieste… mai departe nu mai stiu. Oricum de pe vremea aia va ascult. La multi ani.

  • B.B.King
    Posted at 19:32h, 10 februarie

    Da, da, dai inainte cu tupeu 🙂 Felicitari si la mai mare.

  • Claudiu
    Posted at 19:34h, 10 februarie

    Mai lasati-o in pula calului de lauda. Nici Kiss Fm nici ZU nu sunt bune. Tot ce stiu sa ofere este muzica repetata la greu(mai ales de cei de la Kiss FM), fite si glume proaste. La Zu macar mai aud cate o informatie( stire, un film nou la cinema etc) dar pe frecventa de Kiss fm 104.1 Mhz nu aud decat muzica intruna de te scarbesti. Nu tu stire, nu tu nici o informatie de timp liber etc. Am renuntat la ambele si ascut Radio Romania Actualitati, care nu este asa slab cum il cred unii, s-a schimbat mult.

  • shusta
    Posted at 19:38h, 10 februarie

    sunteti cei mai tari!!!!!!!!!!!!!

  • Mircea
    Posted at 20:00h, 10 februarie

    @Elena: „a-ti avea concurenta?” E buna pt cronica.:))

  • Alexandrina
    Posted at 20:29h, 10 februarie

    Va ascult cu placere in fiecare dimineata, cel putin o ora.Ma uit la cronicuta, cateodata si in reluare.Cu defectele si calitatile voastre (sunteti mai ” umani ” asa), cu verva voastra de neegalat (poate aveti si voi zile proaste, dar nu se vede), ne faceti sa va iubim.La multi ani voua, celor care apareti pe sticla si sunteti ” vizibili” la radio, dar si echipelor care va tin spatele!

  • cristina p.
    Posted at 20:42h, 10 februarie

    mai serbane,dar tu,care ai pile la digi,nu reusesti sa ma faci sa va ascult si eu dimineata,ca mi-e pofta….am setat ieri toate programele dar nu apareti in grila radio..pai,se poate,mon cher?haidi,da-ti silinta,ca tare as vrea sa va aud. la multi ani cronicutei!

  • Florin
    Posted at 21:42h, 10 februarie

    Acum intreb si eu. Daca aia fac glume rasuflate, voi, astia de la kiss fm ce faceti? nu prea vad in articolul tau unde scrie ca ZU e cel mai ascultat in capitala.

    Sincer sa fiu, daca as avea de ales intre Kiss fm si nimic, as alege nimic pentru ca nu am cum sa ascult dimineata un om plin de ura si oftios pana in crestetul capului. totusi afinitatea asta spre scandal pe care o ai e buna la ceva, ca uite, o data pe luna iti resuscitezi blogul luandu-te de Badea sau altii de la Intact. e o strategie desteapta atat timp cat presa e lesinata dupa un scandal de 2 bani.

    te rog io nu mai intra pe aici ca si asa arati rau! Blogul meu nu are reclama deci nu am de ce sa caut „audienta” Radio zu este pe locul1 in capitala cu 1900 de oameni mai mult. Asta intra in marja deroare. si sunt deasupra kissului dupa amiaza ca la matinal au furat-o!

  • Dragos
    Posted at 21:58h, 10 februarie

    Bai fratilor cum puteti asculta asa ceva??? Un heavy rotation si cel mai slab playlist ca la kiss fm nu exista. Genul dance muzical difuzat este foarte bun, dar da-o incolo de treaba numai 40 de melodii exista in lumea asta? De fiecare data cand dau drumu la radio aceleasi melodii se aud, nu pot sa zic asta e o melodie care nu am mai auzit-o de mult. Voi cei de la kiss fm nu ati auzit de: Atb, scooter, darude, modern talking(chiar daca sunt vechi), tiesto etc??? Eu nu stiu cum poate lumea asta sa va asculte. Singura explicatie este ca nu au alta alternativa(nici nu prea exista la noi in tara un radio de calitate care sa nu te plictiseasca).

  • Denisa
    Posted at 22:03h, 10 februarie

    sunteti cu totii dusi :))
    cele mai faine pt k asta e cuv potrivit .. sunt acele mixuri .. de la Partidul Kiss Fm .. dak nu ati auzit de ele .. dati’mi voie sa va spun k sunteti inculti :))
    ascultati macar un mix si o sa vedeti dc .. kiss fm e foarte ok 🙂

  • Denisa
    Posted at 22:05h, 10 februarie

    BTW .. La multi ani :)) :d

  • Cosmin
    Posted at 22:34h, 10 februarie

    Felicitari! Nu ma asteptam la altceva din partea voastra. Aveti cele mai grozave emisiuni…cat despre cei de la radio zu …sunt niste ofticati care nu pot recunoaste ca mereu o sa fie pe locul 2 cat voi sunteti prezenti.Tineti-o tot asa!!!

  • anca
    Posted at 23:14h, 10 februarie

    Bravooo! Sa moara dusmanii si ofticosii:))!

  • relansat
    Posted at 01:04h, 11 februarie

    acum cativa ani, daca nu cumva chiar mai devreme, spuneai ca te doare`n carici de audiente si ca niciodata nu ti`ai/v`ati propus sa ajungi/(eti) no.1 („vulpea cu strugurii”). acum ca v`ati ridicat, repede bagi postari in care vorbesti urat despre concurenta („capra vecinului”); de faptul ca badea va bate pe segmentul orar in care are emisiune, de ce nu spui nimic?
    p.s: astept raspuns si, mai ales, neraportarea postarii ca „spam” 🙂

    Badea nu face nici pe departe audienta cu care se lauda. Ce face el la ora 18 nu are nici o relevanta in economia audientelor de radio. prefer sa fie Badea pe primul loc la ora 18 si matinalil nostru sa snopeasca zu-ul. aaa si emisiunea lui e proasta. E un fel de Gheorghe fara idei si vlaga!

  • comentator
    Posted at 01:14h, 11 februarie

    oricum nu are importanta cine e pe primul loc…doar aveti acelasi target de audienta: cocalarii si manelistii.

    si da, sunt foarte multi (prezentatorii sunt inclusi)

  • Mina
    Posted at 02:17h, 11 februarie

    Sunteti cei mai tari!!!!!!!!!!va doresc multi ani de cronicuta si radio.

  • Pingback:Huidu se mai ridica odata pe val: Kiss-Magic-One Fm « Dr Stoica / da-te-n blogul meu, te rog!
    Posted at 03:19h, 11 februarie

    […] parea ca Huidu stie ce face in divizia de radio a trustului SBS. De cand e sef acolo peste toti, Kiss creste, […]

  • Adrian
    Posted at 07:23h, 11 februarie

    La Multi Ani, dragi carcotasi! Va doresc sa va pastrati umorul si puterea de a „carcoti” cat mai multi ani de acum inainte. Eu locuiesc (un pic mai departe)in Toronto, va ascult emisiunile la Kiss FM si ma uit la Cronica online. Cronica Carcotasilor este emisiunea mea preferata si astept intotdeauna cu nerabdare sfarsitul de saptamana cand postati Cronica online ca sa va vad. Toate cele bune!

  • EOL
    Posted at 09:00h, 11 februarie

    Personal, nu ma „roade”nimic-sunt pur si simplu echidistant-in schimb pe tine te roade totul.Ai grija sa nu te tocesti – nu esti esenta tare!
    Intr-un audio-vizual de doua parale,faptul ca poti alege un post serios, care sa te invete ceva – intr-o tara in care nu se mai invata nimic-este totusi, o oportunitate.
    Sunt si oameni care vor sa afle „cum se fabrica” de exemplu,sau ce se intâmpla in lumea asta mare, ca nu suntem numai noi pe pamântul asta si nici Alfa si Omega, nu suntem !
    Asa ca, nu te mai lua de Discovery. N-ai alte gaselinte ?! N-as vrea sa te suspectez ca nu-ti place ceea ce nu intelegi.
    Nu va imbatati cu apa rece, publicul vostru format din pusti imberbi si babe surde – pe care le ajutati sa treaca strada, chiar daca nu vor- nu reprezinta inteligenta româneasca.Un fel de „spune-mi ce post asculti/privesti, ca sa-ti spun cine esti”-ca sa parafrazam proverbul.
    Unii fac otevizare, voi faceti cârcotizare care ar fi difernta ?!
    Si pâna la manelizare mai e doar un pas.
    Uite asa, viata bate DEX -ul !

    daca esti interesat iti trimit demograficele sa vezi cine ne asculta. Decovery este maneua televiziunilor „intelectuale”!

  • Georgiana
    Posted at 09:31h, 11 februarie

    Felicitari intregii echipe de la Kiss FM si Cronica Carcotasilor! Ma bucur in fiecare dimineata de emisiunea de la radio in drum spre serviciu, ia la birou tot Kiss FM se aude in toata cladirea. Am si eu o nemultumire cu playlist-ul, care e putin cam enervant cu atatea „hit-uri”, dar cand ne plicitsim, schimbam pe Magic FM si totul e ok.
    Astept cu nerabdare revenirea pe TV si mi-ar face si mie placere o Cronica Carcotasilor zilnica la TV, chiar daca e de doar 15-20 minute.
    Felicitari din nou, va pup!

    P.S. Serban, si eu sunt Cancer ca si tine si te pot intelege pentru aitudinea competitiva, insa iti sugerez mai multa detasare 🙂

  • gyusyy
    Posted at 10:17h, 11 februarie

    nu cred ce zici..nu stiu cum se calculeaza audientele astea..dar e o mare vrajala..zilnic lucrez cu sute de persoane(un parc auto imens)si te asigur ca kiss fm nu exista pe nici un radio in nici o masina.in fine..inceraca sa minti mai frumos…poate te crede cineva.

    da ma stiu. de fapt nici nu emitem suntem vai mama nostra!

  • Radu
    Posted at 10:33h, 11 februarie

    Hotarati-va care cum stati cu clasamentul ca vad ca va contraziceti toti. Oricum, Carcotasi….sunteti rasuflati, extrem de rasuflati.

    bine ca e umflat nedea Buzdugan dupa ce popiaza farse de la Dobro!

  • Mario
    Posted at 10:41h, 11 februarie

    Salut Serban,

    postez din cand in cand pe la tine, mai citesc si comentariile, si cineva a sugerat ca se cam da muzica comerciala de proasta calitate la Kiss.

    Poate ca emisiunea de dimineta e foarte ascultata, dar sincer e aceeasi muzica mereu. Ne-am cam saturat de aceeasi muzica. Ati avut o emisiune (cu cateva luni in urma) unde probabil nu ai respectat nicio regula unde chiar ai pus muzica buna.

    Crezi ca trebuie sa tragi in jos emisiunea in intregul ei numai prin muzica comerciala difuzata.

    Nu ar fi bine sa faci un mixt?
    Sunt 3 oameni la microfon de calitate.
    Muzica ar trebui sa o impartiti in doua: muzica de calitate si muzica comerciala (cea pe care va luati banii ca o difuzati). Mariti pretul pentru melodiile comerciale ce se vor da dimineata in emisiunea voastra, bagati mai putina, iar in rest muzica cu adevarat buna. Sunt destule melodii de calitate pe care le ascult numai de pe cd-uri pentru ca pe niciun radio nu se mai aude.

    ar mai fi o idee, daca nu se poate cu muzica de calitate zi de zi, prestati doar o emisiune pe saptamana fara muzica comerciala. Faceti radio adevarat nu comercial macar o data in saptamana.

    Astept comentariul tau argumentat cu ce se poate face in privinta muzicii proaste (comerciale) difuzate dimineata la kiss.

    Multumesc!

  • Adrian
    Posted at 11:00h, 11 februarie

    Serbane nu inteleg prea bine postatul audientelor si lauda cu ele.Aduce a Dan Diaconescu sincer :)).Bine ca nu esti singurul care sufera din cauza asta.
    Apropo de Discovery ,sunt de acord cu tine chiar au niste emisiuni proaste,nu mai exista nimic interesant la ei.Iar National Geographic dau documentare interesante,dar eu unul nu stiu cum nimeresc de le vad doar noaptea.
    Despre Radio Zu nu prea am ce zice … nu ii ascult, il urasc pe Buzdugan, mi se par complet idioti cu farsele lor.
    In rest spor la emisiuni atat radio cat si TV.

  • Franc Zapa
    Posted at 13:13h, 11 februarie

    Vai dar cit de tari sunteti!
    Ceva extrafin!
    Si asta in conditiile in care imi pareti toti la fel de penibili, isterici si falsi in rarele momente cind mai zappez peste fisiiala kiss sau cocalareala zu.
    Va tiganizati incet, incet, ca de altfel intreaga societate romaneasca.
    Ce mi-ar place mult de tot ar fi sa fumeze pipa pacii felix cu Dom’ Profesor si sa vad cum va bateti cu badea pe prezenta Primului Cocalar al Tarii in emisiunile voastre.
    Hai pa, va las cu graficele voastre.

  • raul tg.mures
    Posted at 13:14h, 11 februarie

    De-abia astept 17 feb!!!!!ar fii super tare o colectie de dvd-uri cu sezoanele trecute.succes

  • fabiana
    Posted at 13:20h, 11 februarie

    draga huidu, discovery ala de se vede in romania nu este acelasi cu cel care se vede in franta, de pilda. la fel si national geografic, care este jalnic in franta!!! deci nu stiu cine selecteaza emisiunile lasandu-le romanilor doar emisiuni cu grasi motociclisti. stii tu?

  • Florin
    Posted at 13:31h, 11 februarie

    Fratilor,lasa ti o balta,acelasi piese le aud si la kiss fm si la radio zu si la pro fm,radio 21 etc.o iei razna si toate se repeta in acelasi timp,am observat o chestie cand radio zu difuzeaza o piesa,in acelasi timp o aud si la kiss fm si invers,voi va luati unii dupa altii,lasati o in colo de treaba…

  • EOL
    Posted at 13:37h, 11 februarie

    Nu, nu ma intereseaza demograficele voastre, chiar daca va asculta si unul „mai rasarit”, poate o face sa afle ce ati mai zis despre el.
    Ca la asta n-aveti egal, nu va intrece nimeni când e vorba de luat lumea peste picior, ca si când voi ati fi perfecti!
    Si renunta sa mai stâlcesti cuvântul Discovery, asta nu te face in niciun caz, spiritual.
    Discovery ar fi „maneaua televiziunilor intelectuale”, in cazul in care s-ar rasturna scara valorilor.
    Ca sa ajungi sa spui”nu va mai uitati la Discovery ca e prost, uitati-va la cronicuta” nu ti-se pare ca se simte disperarea in glasul tau ?!
    Când aveati audienta – ca ati avut un timp- mai faceai reclama in gura mare ?! Un lucru bun, se vinde singur,moncher.
    PS – gyusyy, nu se refera la faptul ca nu emiteti ci ca nu va asculta nimeni, dintre sutele de persoane cu care vine zilnic in contact.Capisci?!

  • ionut
    Posted at 14:12h, 11 februarie

    bravoooooo,kiss fm sunteti cei mai tari,cva ascult in fiecare zi de dim de la 6 30 pana ajung acasa deoarece nu am radio acasa doar im masina!vreau sa va mai urez un sincer La Multi ani si de acum incolo!!!

  • coco
    Posted at 14:35h, 11 februarie

    Sanatate si placere de a munci in continuare !
    Ascult Kiss FM dar si Radio 21 !

    Toate cele bune !

  • Raul
    Posted at 15:12h, 11 februarie

    Dada, se vad aia buni din rating.Bravo cracotasii si echipei de la KissFm, nu va lasati si nu ne lasati si pe noi cu astia din tara de la noi va rugam ca apoi a fi vai si amar mai mare de cat e acuma.cei mai tari se remarca.Cei mai prosti se justifica(antenele).!

  • oana
    Posted at 16:21h, 11 februarie

    La multi ani si la cat mai multe carcoteli! Poopici echipei Carcotasilor

  • Georgescu
    Posted at 17:47h, 11 februarie

    Aici sunt de acord cu nea’ Mario, o chestie de genul „o zi fara comercial” chiar ar fi necesara.Acum eu nu stiu foarte bine care sunt factorii comerciali de care depinde initierea unui asemenea demers,e adevarat ca mai e si criza, e adevarat ca sufla si concurenta in ceafa, dar , fratilor nici houserul houseritilor nu suporta de 15 ori pe zi aceeasi INA/BINA/TRINA.Asa ca, Radio Guerrila va bate pe toti la fundu’ gol pe categoria muzica de calitate, si de ce nu chiar si pe alte segmente.
    Da’ , tu stii cel mai bine cu e cu banii si ce primeaza. Si ca sa fim seriosi, mai exista si Magic Fm care chiar are muzica buna, si stim ca tot al tau/vostru, deci aveti un plus mare fata de carnatii expirati de la ZU/21

  • Bya
    Posted at 18:26h, 11 februarie

    Bravo Kiss Fm!! Bravo Serbane!! Bravo Cronica!!! Bravo tuturor celor din echipa!! Faceti o treaba minunata chiar daca unora nu le convine si isi baga unghia in gat.

  • Bya
    Posted at 18:30h, 11 februarie

    Apropo, am o rugaminte. Daca o sa vrei si ai vreun banner serbanhuidu.ro, stiu ca iti apare adresa mea de e-mail, cand ai timp, poate imi trimiti si mie unul… ca sa-l pun pe blog…
    Multumesc anticipat!

  • Gabriella
    Posted at 18:42h, 11 februarie

    Pana acum imi placea Cronicutza. Dar ..altceva mai bun nu aveti de facut decat sa va luati de altii? Buzdu si Morar sunt super tari, la fel si voi, insa puteai pur si simplu sa te lauzi fara a te lua de ei, e chiar foarte urat ..

  • gogu
    Posted at 18:50h, 11 februarie

    radio-uri bune sunt cele online restul ,in fm, sunt cam acelasi ce mi-e zu ,kiss pro fm aceeasi muzica repetata de care te saturi intr-o zi

  • ciupercutza zburatoare
    Posted at 19:14h, 11 februarie

    Vi s-a cam urcat la cap domnule Huidu,nu se mai intelege nimeni cu dvs. 🙂 toti sunt prosti numai dvs. si bineinteles prietenii dvs. sunteti festepti,frumosi,corecti si inteligenti.Aiurea 🙂
    PS: Nu-mi place de nici o culoare caracterul tau,iar de Gainusa nu mai spun,parca e o domnisoara…dar la emisiune tot ma uit,sper ca macar ea sa nu se schimbe dupa cum bate vantul,asa cum faci tu. 🙂
    PPS: Mai usor cu mahalaua,ca in ultimul timp nu pierzi nici o ocazie de a te lua GRATUIT de cineva…oricine…chiar daca nu esti bagat in seama…si poate maine-poimaine te vedem la Cronicutza,nu pe scaunul de prezentator ci in reportaje…sau mai rau la Dan Diaconescu.Nasol.Parol!

  • ciupercutza zburatoare
    Posted at 19:16h, 11 februarie

    destepti*
    Sper sa nu ma vad la cronicutza pt ‘rusinica’ spusa.hihihi 🙂

  • BoGdan
    Posted at 20:03h, 11 februarie

    Eu nu inteleg de ce nu exista o concurenta fair-play intre voi si ZU.Kiss a fost in trecut, trebuie sa recunoastem ca nu mai e nici macar la 25% la ceea ce era in trecut.In schimb ZU cu toate ca nu-l ascult, vad ca este mai mult mediatizat si de-aia si-au castigat atatia ascultatori.Cat despre Buzdugan si Morar eu nu prea inteleg ce cauta oamenii astia la Radio si la Tv, n-au pic de haz, n-au nimic.Asta e buba la ZU, prezentatorii.Au crezut ca daca l-au luat pe Popescu au dat tunu’, dar daca nu il baga Razvan dimineata in locul celor 2 muppeti tot degeaba.Iar despre voi baietii de la Kiss nu prea stiu ce sa zic, dar glumele voastre nu mi-au placut niciodata si nici Cronica nu o urmaresc pentru ca este umor de proasta calitate, tipic poporului roman.Iar ca muzica ZU este peste voi.De vreo jumatate de an ascult Radio21, pentru ca acolo se face o gluma buna, de calitate, prezentatori de calitate(mai ales Bubanu care e cel mai bun din Ro, parerea mea).Cu toate ca au si ei minusurile lor, dar mi se pare un radio de bun gust.In schimb sper ca voi cei de la KISS sa investiti mai multi bani in radio si sa duceti radioul in top pentru ca atata timp cat KISSu urca si nr. de persoane care va asculta va creste.Bafta !

  • Gratzian
    Posted at 20:11h, 11 februarie

    Vad ca parerile sunt impartite pe aici si unii cred ca radio ZU ar fi mai bun decat KISS FM. parerea mea e ca sunteti peste ei, dar e doar parerea mea. eu ascult decat matinalul vostru in restul zilei nu ascult pentru ca ma tampeste muzica care se difuzeaza, aceleasi piese repetate la nesfarsit, ma si minunez cand m-ai aud o piesa rock din cand in cand, asta cand esti generos :)) Oricum matinalul vostru este super si ma distrez copios la servici cand va ascult, si timpul imi trece mai repede pana la ora 10.
    Tot asa baieti ca sunteti pe drumul cel bun…
    Multumesc!

  • Mary
    Posted at 20:18h, 11 februarie

    Nu inteleg de unde atata lauda, si cine esti tu de critici pe toata lumea? Ai cumva impresia ca emisiune voastra Cronica Carcotasiloir este super tare si plina de umor? Ei bine, NU ESTE!!! Ati intrecut de mult limita bunului simt si ati ajuns atat de departe ca sa faceti audienta incat aveti tupeu ordinar sa jigniti multi oameni in emisiunea voastra de cacat care nu mai are pic de umor.

    daaaa! cand nu ne convine e o emisiune lipsita de umor si care nu are nici un farmec. Da, dar e a al dracu de dureros sa ajungi in gura ei!

  • bogdan
    Posted at 20:35h, 11 februarie

    GINERICA, te cam roade invidia.
    Nu te inteleg de ce te tot iei de cei de la „antene”. Cumva pt putina publicitate 😕
    E sigura treaba asta. Daca te iei de Badea, acesta o sa iti raspunda in emisiunea lui, si asa mai auda si lumea de tine.
    Dimineata, eu nu va ascult nici pe voi, nici pe aia de la ZU.
    Nu vezi ca in majoritatea comentarilor, oamenii te contrazic.
    intre tine si zavoranca sau bahmaimuteanca, nu e o diferenta foarte mare.

    nici nu ma astept sa imi publici comentariul 🙂

    ai uitat sa spui ca am emisuni inregistrate, in rest ai invatat poezia pe dinafara bravo!

  • Andreea
    Posted at 20:46h, 11 februarie

    serbane, va consider cei mai buni si mai populari realizatori de emisiuni radio si tv. nu ma intereseaza audientele. si nici nu imi place ca fiecare va laudati cu aceste audiente. conteaza pana la urma ce prefera fiecare sa vada sau sa auda. cred ca la capitolul matinal ii bateti la curu’gol pe buzdugan si morar. pt kiss fm as sugera sa mai schimbe piesele. nu mai suport sa ascult si ACUM hit-urile de asta vara. inteleg ca asta se cere sau asta trebuie sa difuzati ca sa castige toata lumea, dar personal prefer sa ma orientez catre magic fm ca sa imi desfund urechile de atata muzica comerciala. succes pe viitor si nu va mai certati!!! 😛

  • Pingback:La Huidul lăudat să nu te duci cu saxul « Victor Futacu
    Posted at 21:21h, 11 februarie

    […] Înviorat de atmosfera tare a unei ierni care ține cu tot dinadinsul să-l siluiască pe conu Gore să-și returneze Nobelu’ pă caz dă dol, în loc să deverseze prea-plinul vezicii, Șerpănică s-a apucat nitam-nisam să deverse prea-golul Huidului, eructând că Buzduganii și Morarii cu care-și dă și-și ia regulat muie sunt “doi băiețași de cartiere mărginașe”. […]

  • culaie
    Posted at 21:42h, 11 februarie

    Serbane sunt fan, deci nu ma injura. Dar azi dimineata la KissFm, intre 06:45 si 07:00 (aproximativ) ati avut o eroare demna de cronicuta: vorbea realizatorul si in paralel erau niste inregistrari (cu Boc si altii). Stiai de asta? Nu am avut cu ce sa inregistrez, dar la Rm. Valcea asta s-a intamplat! M-am distrat copios in timp ce inotam prin zapada flescaita.
    Legat de rating nu ma mir!Qed!

  • ildiko
    Posted at 21:55h, 11 februarie

    bine a-ti revenit la tv,succes

  • ALEXANDRA
    Posted at 22:51h, 11 februarie

    1.Huidule nu te mai suport, in ciuda faptului ca sunt o persoana rationala mi s-a acrit de fitele tale 2.Esti un FRUSTRAT care nu stiu din ce motive nu ii suporti pe cei de la antene -e prea pe fata nene! 3.Esti de porc deoarece spui ca cei de la ZU au glume copiate SA-TI REAMINTESC CA EMISIUNEA CRONICA CARCOTASILOR ESTE O COPIE DUPA O ALTA EMISIUNE DIN STRAINATATE? nu cred ca mai este nevoie! 4. Ai inceput din cauza faptului ca esti foarte frustrat sa te afirmi prin tot felul de rautati si mizerii nedemne de „un om destept”-ceea ce de mult ai demonstrat ca nu esti:nu stii sa scrii corect, sa folosesti semnele de punctuatie atunci cand trebuie si cand nu….in fine nu mai are rost ESTI UN GUNOI FRUSTRAT CARE INCEARCA CU ULTIMA ZVACNIRE SA SE FACA AUZIT, DAR NU PT. LUCRURI BUNE CI PT. RAUTATEA SI URATENIA CARACTERULUI, SI A SUFLETULUI TAU; MI-E SCARBA DE TINE, IMI REPUGNA CAND TE VAD!

    daca mai scriai o data „frustrat” incepem sa cred ca doar cuvantul asta il cunosti! In rest, mai traim, mai imbatranim, ne mai vine mintea la cap si intelegem dupa un timp si ce vroia sa spuna Huidu!

  • brutalistu
    Posted at 22:53h, 11 februarie

    „Kissul a castigat doar 4ooo dintre ei”. Vrei sa spui 4000. E o greseala comuna. Pana si *tunete! fulgere! fiarele padurii scot sunete nefiresti si se ascund in hatisuri* MIIIIIIIIIIIIIIIE!! mie se intampla sa confund 0 cu o.
    http://imgur.com/3YFVx.jpg

  • băse
    Posted at 00:17h, 12 februarie

    Felicitări, era timpul. Așteptăm și rezultatele celor mai ascultate telefoane… idee de marketing, na 🙂 moka! (la dreaq, am patentat deja ideea)

    ps: adresa email e reală și chiar a mea!

    Cu stimă,
    Băse

    (mă semnez, doar de ți-or sparge site-ul să-mi afle adresa de mail)

  • vali
    Posted at 00:44h, 12 februarie

    in primul rand felicitari pt performanta. in al doilea rand multi oameni de aici iti sugereaza ceva interesant, ai castiga si mai multi ascultatori daca ati schimba playlistul kiss fm , incercati sa nu repetati piesele asa de mult , sincer lume se plictiseste si trebuie sa schimbe un radio doar sa asculte un anumit gen , incercati sa faceti un radio cu un playlist modern , adica difuzati mai multa muzica straina noua , sunt o multime de artisti din intraga lume pe care nu prea ii aud la radio, daca vor muzica veche oamenii schimba pe E.p nu fac reclama , sincer sper ca vei citi acest comentariu , in rest bafta cu emisiuniile , sunteti tari!

  • Robby
    Posted at 00:50h, 12 februarie

    Felicitari si la multi ani de emisii dar sincer,de ce atata dorinta gen;noi suntem mai buni ca voi,in media sau divertismentul asta de 2 lei romanesc.Daca judecam la rece c-am tot ce e pe sticla sau radio(mai putin e drept) e furat.Eu unul ascult si Kiss FM(la radio) si ZU(pe net)si singura diferenta o vad in playlist,ZU repeta o melodie,,noua” din 5 in 5 minute iar voi mai bagati o vechitura din cand in cand si aici aveti un punct.Intotdeauna noi adica publicul decidem iar graficele si audientele nu stiu cui pot fi mincinoase depinde cine le comanda.Felicitari inca o data si apropo Dicovery chiar are cateva emisiuni interesante acum depinde de gusturi.

  • Gopo
    Posted at 03:17h, 12 februarie

    Sunteti BETON!!!!!!!!!!!!!!

  • watchaddict
    Posted at 08:06h, 12 februarie

    serbane cred ca ai luat-o pe cai gresite.am inteles cand te-ai luat de „antene” pe buna dreptate…dar cand vreodata in romania asta de 2 lei n-o sa mai aud „caterinca” asta.ce atatea ratinguri,ce atata vrajeala.
    1-cronica n-a mai scos nimic nou
    2-dimineata intr-adevar mai scoateti ceva-ceva pe gura
    3-pai daca zu a pierdut 40000 de ascultatori si voi ati crescut cu 4000 tot n-ati facut mare branza
    vreau sa mai fac precizarea ca nu sunt fan al nici unui post de radio.ascult ce imi place.azi pe tine, maine poate pe monica,poimaine „jmecherasii din cartiere marginase”.stai linistit ca si astia doi au intrat in derizoriu,ca si badea de altfel.
    spor la treaba in continuare si sper ca odata si odata poate va dati si voi pe brazda.

  • Iulian
    Posted at 08:31h, 12 februarie

    Ce nu inteleg eu e urmatorul lucru: de cand Kiss FM a ajuns un radio quality ?
    Va certati cu cei de la ZU de parca ati fi cu ceva mai buni. Va bateti pe aceasi ascultatori cu aceleasi glume rasuflate si cu aceeasi muzica de duzina difuzata la nesfarsit.
    Cred ca ar fi mai ok sa va intelegeti, nu va deosebiti cu nimic unii de altii dar fiecare va credeti mai destepti.

  • dan
    Posted at 09:15h, 12 februarie

    bravo,man! i-ati dat peste bot lu’ badea!

  • adi
    Posted at 09:18h, 12 februarie

    Camarade cu inima sportiva, ai dreptate cu Discovery. Mi s-a acrit de meserii murdare, OCC si inca una. Si, evident, Dolce a decis, in marea-i intelepciune, sa elimine Discovery Civilization si sa ne ofere Travel & Bullshit in locul lui.

    Darkness / Imprisoning me, / All that I see / Absolute horror… bine ca exista youtube.

  • razvi
    Posted at 09:33h, 12 februarie

    Incredibil Serbane!Uitete pe blogul lui Mircea Badea sa vezi ce raspunsuri a dat la 2 commenturi (152&153)….

  • andra
    Posted at 09:35h, 12 februarie

    Msiune de dimineata de la radio zu „morning zu” este mult mai frumoasa decat ce faceti voi acolo..”Sunt băieţaşi de cartiere mărginaşe” asa si ? care este problema ta?
    te oftici ca teo a castigat mai mult decat tine…esti un om imatur cu afirmatiile tale ? dupa limbajul tau tu esti un „baietas de cartier marginas”.rusine …mare si degeaba…rusine

    Sunt nascut si crescut in Salajan! Altceva vroiam sa spun cu cartierele respective. Tu fiind fan de zu, pricepi mai greu! Imi pare rau….

  • cami
    Posted at 09:39h, 12 februarie

    WOW, tare… ma bucur pentru voi…. dar fa-ti un bine: revino la Serban Huidu pe care il stiam si il apreciam noi. Sincer, tot scandalul asta cu alte televiziuni si alte vedete ii scarbeste pe majoritatea. te stiu de pe vremea Radio 21, emisiunea seara pe la 9, un pusti super nostim de care nu saturam (cred ca juma’ de clasa era high inlove de tine si emisiunea aia). Inca imi place sa te aud la radio sau sa te vad „pe sticla”, dar lasa-i pe altii sa faca scandal „si albie de porci”. Ar fi pacat sa iti strici imaginea pe care ai lasat-o in mintea unor pusti de liceu (cred ca prin ’97 aveai emisiunea la 21).
    Oricum, FELICITARI si emisiuni bune in continuare.

  • Luci
    Posted at 09:58h, 12 februarie

    De la un concurent pe Cluj: Felicitari! O revenire reusita si meritata in top.

  • Alex- shark
    Posted at 10:29h, 12 februarie

    Lauda de sine nu miroase a bine. Las-o mai moale Serbane, ocupate de proiectele care le aveti si de emisiune si lasa-i pe altii. Faci foarte bine ceea ce faci, dar nu ii mai critica pe altii.

  • PRUTEANU
    Posted at 10:42h, 12 februarie

    bai baiatule, u esti un gunoi la fel ca si papagalul ala de gainusa:))) sunteti niste panarame si sa-ti spun si dc: pentru ca nu aveti curajul sa va asumati ceea ce spneti, ci din contra, fugiti si va eskivati , comportamentul vostru in momentul in care va intalniti cu persoanele despre care faceti misto, semanand cu al unui copil de 10 ani care ii e frica :))) inainte faceati emisiuni bune dar de vreo 4 ani incoace toate subiectele voastre sunt cu si despre politica, or publicul vostru e in marea majoritate format din pusti iar politica ptr pusti e … cacat…

    nu te mai lua de teo frate ca e mai inteligenta ca tine, gunoiule

    PS: ia sa vedem daca imi postezi coment-ul, sigur ca nu!:)))

    il postez ca esti bun de exemplu: esti ca un scuipat care se usuca la soare….

  • Gero
    Posted at 10:56h, 12 februarie

    Mai incet cu pianul pe scari Serbane. Emisiunea de matinal facuta de voi a fost odata frumoasa si chiar te binedispunea. Ceea ce faceti acum e varza si chiar indispune. Nu mai aveti spontaneitate deloc, iar cand fortati un moment de spontaneitate, tu cel putin devii penibil. Stiu, strugurii sunt acrii, dar cu ce fac baietii de la concurenta, sunt peste voi. Daca s-ar auzi Zu peste tot unde se aude KissFm, rating-ul ar fi jalnic pentru voi.

    vorbim de audiente pe bucuresti unde farseurii care copiaza farse rupeau norma. Acum au facut-o praf!

  • daniel
    Posted at 11:38h, 12 februarie

    ce tare esti ba ginerica

  • byanca
    Posted at 12:01h, 12 februarie

    mai tu chiar ai innnbunit . deci acuma de ceva vreme nu se aude despre tine ca te certi cu X si Y te tziganesti toata ziua cu toata lumea raman masca de fiecare data cand apare intr-un articol numele tau . oricum faza e ca devi cu pasi repezi o „nikita” sau ceva „tarky” personaje pe care le critici pt ca nu fac nika si apar la tv doar pt scandal dar draga si tu faci EXACT dar EXACT la fel.

  • mario
    Posted at 12:14h, 12 februarie

    huidule….nu mai esti ce ai fost!esti ca o gospodina careia ia dat laptele in foc!ai atata ura si dusmanie in tine…si nu stiu de unde!ii ataci pe toti…in special oamenii din intact!frate…sunt lucratori acolo…angajati…nu e postul lor!ai o boala…sincer..mergi un pik la psiho…!nu cred k tu esti omul perfect…k sa fii in masura sa judeci totul!gainusa….baiat simpatic si la locul lui!potolestete…..sa nu iti gaseasca astia casca de motociclist umpluta cu capul…la vreo 200 de metri de corp!o zi faina!in rest…esti profi!

    fara puncte puncte!
    mi-a placut aia cu gospodina si lapticu!

  • Alice
    Posted at 12:29h, 12 februarie

    Invata sa te bucuri de „succesurile ” personale! Lasa-i pe altii!
    Faptul ca te legi mereu de altii, cu motiv sau fara, demonstreaza ca nu stii sa te bucuri cu aceeasi intensitate cu care urasti!
    I-auzi: „discovery e fisco” , Huidu dixit, ilustra autoritate in materie!
    Intreb iarasi: Sa vorbim despre omenie???

  • thespy
    Posted at 13:07h, 12 februarie

    felicitari pentru rezultatele audientelor, personal cred ca sunt meritate in special pentru atidtudinea dj-ilor de la kiss care sunt foarte fresh si dinamici.datorita lor cred ca s-a inregistrat aceasta crestere in sondaje, deoarece muzica de pe kiss nu e cu nimic diferita decat muzica altor chr-uri, ba din potriva aveti un heavy rotation chiar mai ridicat decat altii.sfatul meu:mai putina muzica romaneasca gen connect-r, inna…inteleg notiunea de chr si stiu ca vei spune ca asta e modelul dar nu-i chiar asa…se pot introduce in playlist si cateva piese care nu sunt auzite si la ceilalti.nu multe, doar cateva.

  • catalin tansanu fanul vostru din iasi
    Posted at 15:46h, 12 februarie

    huidule te respect si chiar daca nu ascult in fiecare dimineata, sunt sigur ca pot recupera in zilele norocoase. recunosc ca nu sunt un fan kiss fm in adevaratul sens al cuvantului,insa cronica mi se pare cea mai tare emisiune matinala. as dori daca imi poti spune unde pot gasi emisiunile voastre de pana in 2005, deoarece din motive obiective nu v-am putut urmari pana atunci. va iubesc si va respect. iar misu gainusa este un adevarat barbat. 4ever CRONICA CARCOTASILOR! si as dori sa va bateti joc mai des de ionescu de la „abces din rect” si de gigi becali =))

  • dan
    Posted at 18:19h, 12 februarie

    tipic romanesc…sa aratam ce echipament sportiv avem , ce masini avem, cat de tari suntem…la fel si cu audientele…O intrebare am totusi: pentru acest blog tot de textele lui Gainusa ai nevoie?

    dupa cum vezi: aici e vorba de munca noastra nu de masinile si trenigurile de firma!

  • catalin
    Posted at 18:41h, 12 februarie

    Nu comentez matinalul…dar sincer nu stiu cum puteti fi pe primul loc. Aceeasi muzica repetata la nesfarsit…pur si simplu ma obligati sa schimb postul. Guerilla va da clasa.

  • George
    Posted at 19:13h, 12 februarie

    Salut!Felicitari si nu cumva sa coborati stacheta! Stiu ca asta inseamna multa munca dar merita.

  • andrey
    Posted at 19:26h, 12 februarie

    Ai dreptate si nu ai in privinta Discovery. Si Nat Geo si Discovery au partile lor pozitive si negative. Nu inteleg de ce insisti atat doar pe cele negative de la Discovery. Nu cred ca e corect sa spui ca este un fiasco. E ca si cum eu care ascult Cronicuta in fiecare zi as zice ca KISS FM e de rahat. Nici eu nu mai pot cu motociclisti grasi si mitbusters, dar sunt si emisiuni care merita vazute si la care ma uit cu placere ca de exemplu: 5th Gear(care este peste TopGear in sensul ca oamenii aia chiar se pricep la ce fac) Human Body: Ultimate Machine, Nextworld si Grand Designs. Daca si astea sunt „maneua televiziunilor “intelectuale”…inseamna ca n-as mai avea motive sa mai deschid televizorul vreodata.

    asae si-a mai revenit in ultima perioada, dar ajunsese de neprivit. 5 gear imi place si mie!

  • octav
    Posted at 19:30h, 12 februarie

    [I]”Aici audienta umflata cu pompa marketingului, a celor doi baietasi de cartiere marginase de la zu, a dat semne de oboseala”[/I] bun dar audienta kiss fm cum a fost la inceput? nu tot influentata de „pompa marketingului”? sau kiss-ul are avantajul de a se fi constituit pe ruinele fostului Radio Contact? (sau a renascut ca o pasare phoenix… dar atunci si numele trebuia sa fie altul 🙂 ), asta + avantajul promovarii pe sticla in emisiune.

    Concluzia: esti rau :).

    Oricum eu am renuntat la radiourile din bucale. Asta e, sunt din provincie si prefer Radio Vox T (Iasi), chiar daca sunt statii locale si ale Kiss Fm, parca nu se compara. Ma crezi sau nu muzica este mult mai diversificata iar stirile privesc in primul rand orasul meu.

    P.S : nu lucrez la vox t, dar daca tot sunt ascultator fidel , poate ca nu e nimic rau in a le face un pic de reclama (moca).

    In rest, numai bine!

    sunt rau dar merita! In curand in Iasi o sa avem Magic fm, ti-l recomand o sa-ti placa! pana atunci asculta-l pe net: http://www.magicfm.ro

  • flo
    Posted at 20:21h, 12 februarie

    eu nu mai ascult radio zu de cant s-au dus la Voiculescu ce-i doi trisiti ai radioului.

  • naspaa
    Posted at 21:05h, 12 februarie

    Buzdugan e mult mai amuzant ca tine, voi ramaneti la house-ul vostru de pe kiss fm si melodiile comerciale.Guerilla..mult mai tare decat toate

    cand e amuzant Buzdugan cand da copy paste la ce face Dobro?!?

  • Palarie
    Posted at 22:00h, 12 februarie

    Sunteti buni. Ia zi Huidu vii la ACDC? :>

  • moni
    Posted at 13:10h, 13 februarie

    mie-mi place zone reality!si…serban huidu!

  • Andrei Ghiorghe
    Posted at 14:48h, 13 februarie

    Bravo baietzi! Felicitari!Marfa munca din radio !

  • antenist
    Posted at 16:54h, 13 februarie

    esti penibil, ca de obicei …

  • mery
    Posted at 19:16h, 13 februarie

    Pe Trafic ranking iar ai ajuns unde ti-e locul,pe 36 (bine locul tau era pe 45,cand te injurai cu Badea ajunsei pe 7).
    Asadar succesuri bai „nimeni pe lume”.Hai pa,pa,pa,pa.

    blogul asta nu e o inttutie comerciala asa cum sunt kissul si prima sau mai stiu eu cine. E pur si simplu o modalitate a mea de a scrie lucruri si a comunica ce vreu eu. Nu fac bani din el, nu vand publicitate. Daca as vrea sa fac asta, tinem un pariu ca ajung pe primul loc? Nimeni cu acte esti tu. te poti uita in oglinda: macar tu pe tine sa te recunosti!

  • Sergiu
    Posted at 21:07h, 13 februarie

    Am ajuns pe pagina blogului tau pentru ca am citit manifestul „Va acuz” pe blogul altcuiva. Sunt de acord cu ce spui acolo, dar turnarea de cenusa in cap pe care o practici la sfarsit nu prea tine. Si iti spun si de ce. Te arunci in dezbateri inutile, de fapt certuri, cu oameni care nu stiu ce mai inseamna decenta, profesionala sau personala.

    Nu esti mai prejos decat ei dupa cuvintele pe care le folosesti. De ce nu incepi prin a te schimba tu si sa pastrezi asta ? Oamenii cu bun-simt sunt multi, dar nu pot iesi din cercul vicios daca nu le arata cineva asta. Varianta pe care o vad eu este ca nu vei schimba modul in care vorbesti cu „dusmanii” tai pentru ca orice controversa atraga bani din publicitate. Dovada este tocmai studiul pe care l-ai publicat pe blogul tau.

    Si daca cineva te critica de ce dai o replica de mahala de genul „da ma stiu. de fapt nici nu emitem suntem vai mama nostra!” ? Omul ala a spus ce este in parcul sau auto. Daca nu aveai o dovada despre ce se intampla acolo puteai sa spui „da, poate ai dreptate, dar un sondaj nu intervieveaza toti cetatenii unui oras si poate ca parcul tau auto nu a fost pe lista institutului care a facut sondajul”. Asta ar fi aratat respect chiar si in cazul in care ar fi avut un limbaj de mahala.

    Limbajul face parte din stil, di personalitate. Si Caragiale si Eminescu scriau rau si urat dupa standardele vremii atunci cand polemizau. Sa nu mai vorbesc de Arghezi care e odois la limbaj. Totunsi pe langa vorbe ideile pe care le sustin cred ca sunt mult mai importante!

  • Mihaela
    Posted at 09:26h, 14 februarie

    Mai Serbane,ti-au murit laudatorii?Cred ca este loc pentru toata lumea in radio.De ce trebuie sa te lauzi apoi sa dai in altii?Ce e cu limbajul asta de mahala?Ai acuzat-o pe Teo ca aducea manelisti in emisiune.Intre tine si ei ce diferenta vezi?De ce ai o parere atat de proasta despre ei?Si ei ,ca si tine ,se lauda cu valaorea pe care o au.Cred ca esti un frustrat ,ca prea iti place sa arunci cu vorbe grele si urate in cei cu care esti in concurenta.Nu ai fair -play.Daca nu esti tu buricul targului incepi sa-ti scuipi veninul.De unde atata rautate si ura? Si pentru ce?Mai ales pentru ce?Ati innebunit cu totii!

    nu arunc cu vorbe aiurea ci ca raspuns!

  • B.B.King
    Posted at 09:29h, 14 februarie

    OFF TOPIC

    Happy Valentine’s si la multi ani BB King hahaha.
    14021970 😀

  • franco
    Posted at 09:35h, 14 februarie

    eram sigur ca nu imi postezi anuntul ptr ca nu sunt fanul tau:))) e normal, cn nu e cu tn e impotriva ta:)))
    nu te credeam atat de incorigibil!

  • tony
    Posted at 10:34h, 14 februarie

    Scuze pt. intarziere ….aaaa….LA MULTI ANI!!!!

  • Pasăre
    Posted at 10:39h, 14 februarie

    Din complexele calcule savante,
    Am obţinut suma audienţelor rezultante,
    Vizibile în grafice frumos desenate,
    În curbe haios reflectate
    Unduitoare şi pestriţ colorate,
    Vedem că lui Şerban i-a ieşit socoteala
    Şi după zece ani e Prima întâia Cârcoteala.

    Sincer să fiu şi cârcotind un pic
    Din succes nu cred că li se datorează nimic
    Unor Huiduieli ori Găinuşe,
    Ci audienţa ţine mai curând de Bebeluşe.

    Asta la televizor, dar la radio??

  • alex
    Posted at 14:51h, 14 februarie

    bai astia ,taceti naiba din gura , cand va aud ca ii tot criticati , faceti ma cateva comparatii intre cronica carcotasilor si emisiunile alea de 2 bani de la protv si antene, porcariile alea de emisiuni , de kanal d si ce dau aia nici nu mai zic iar de kiss fm … sondajele nu mint niciodata , iar gurile alea care vorbesc postii ca astea sunt vrajeli vorbesc si ei sa-si dea cu parerea pe bloguri … nimic nu se compara cu huidu si gainusa , absolut nimic ! dupa ei o sa se aleaga prafu`… abia astept cronica ! bafta baieti si tineti minte, multi va critica deoarece ati ajuns departe prin multa munca !

  • Andreea-Georgiana
    Posted at 20:22h, 14 februarie

    Toate urarile de bine venite sincer din sufletul unei fane a carcotasilor.Cat despre promo…mi-a adus lacrimi in ochi cand a fost partea cu Toni.Sigur carcoteste alaturi de ingeri.Foarte bine facut promo-ul.
    In concluzie:reverente,maestrilor! 😀

  • ok nume
    Posted at 21:49h, 14 februarie

    mi se pare aproape penibil cum va laudati cu audientele. voi, si oricine in televiziune in general. Adica…daca imi place cronica carcotasilor(mai putin de o vreme..) ma uit la emisiune indiferent cati o urmaresc si in general nu ma uit la tampenii doar pt ca nu e nimic interesant pe alte posturi. Dupa principiul asta acum ar trebui sa iau inregistrarile cu toate manelorevelioanele de pe orice post, si sa le vizionez, doar toata lumea le-a vazut, nu? Aceasi treaba si la radio… Cu Discovery chiar nu vad ce ai si ce treaba ai avea. Are si emisiuni inutile cu burtosi, dar daca esti la PrimaTv, nu prea poti sa vorbesti despre discovery ca e ‘manelist’. Eu sunt interesat de ‘demografice’, mailu’ e valid.

  • Mario
    Posted at 08:35h, 15 februarie

    ai citit comentariul cu numarul 74?

  • EOL
    Posted at 09:47h, 15 februarie

    @ciupercutza zb…
    Sper, ca nu te superi daca te contrazic in privinta lui Misu! Nu este nici pe departe „o domnisoara”, este un tip educat si instruit.
    Are o ironie fina, este ponderat si cu bun simt.
    Imi place ca nu se avânta cu capul inainte ca un berbec si este subtil.
    Impreuna cu Serban fac un tandem reusit,il mai calmeaza si pe el atât cât poate;ca asta când se dezlantuie, frate e ca o tornada! Noroc ca „racusorul” din el il face sa mai dea si un pas inapoi – câteodata .
    Pe mine ma calca pe nervi, blondaaaaaaaa cu hi,hi,hi si ha, ha, ha e de groaza !

  • danatina
    Posted at 10:57h, 15 februarie

    Huidule?….. probleme ma?….. in loc de faima la care poate ai sperat aducandu-l pe base la TV ce sa vezi! ce sa vezi!…. te-ai varsat cu tot cu „cronicuta”. Asa ca BIG, BIG ” MISTEIC”. Sa traiesti cum ai manipulat si cum ai votat. Sper ca in max 1/2 de an sa fii istorie.Din nefericire tatuca dupa ce va foloseste va scoate ca pe niste masele srticate. Se spune ca nu este bine sa te bucuri de raul altuia dar in ceea ce te priveste ma bucur din suflet ca iti merge rau si sper sa-ti mearga si mai rau ca sa-ti iasa ifosele din cap si sa revii cu picioarele pe pamant si sa-ti vezi lungul nasului.

    alta spalatura de creier gen: daca nu-l injuri pe basescu de mama, esti cu el!
    Te inseli ma crier-gelatina. E nasol ca Base conduce Romania pentru inca 5 ani. E si mai nasol ca nu am avu o alternativa viabila ci doar o carpa invinsa de flacara violet!

  • mihai_tgv
    Posted at 17:55h, 15 februarie

    Tostusi Europa FM da clasa oracarui post de radio din Romania.Acolo sunt adevarti profesioniti,iar muzica…no comment.
    Si cum sa nu fie cel mai ascultat kiss cand in Targoviste,unde stau eu prind kiss pe 4 frecvente-1 se aude perfect,2 se aud acceptabil,iar a 4-a mai rau.
    Astept data de 25 sa vad daca aveti sange in instalatie.Daca sti la ce ma refer ai un mare „+” de la mine.

  • Bogdan
    Posted at 18:41h, 15 februarie

    Am inteles ca miercuri (17 februarie) reincepe cronica. Abia astept sa inceapa noul sezon…..mi-e dor de voi…….ce-i drept aduce si o mica tristete deoarece e mai saraca decat inainte, ma refer la moartea lui Toni dar in acelasi timp astept nespus sa vad ca-i pastrati vie amintirea in emisiune. Trebuie sa gasiti o modalitate de a il aminti si pe el ca fost membru al echipei. Abia astept sa vad prima editie ( desigur si celelalte). Felicitari!!!

  • Iulian
    Posted at 20:49h, 15 februarie

    Graficele pe Bucuresti ? Acolo sunt toate radiourile, acolo se face comparatia.
    E usor sa spui ca esti tare in tara cand ai dublu numar de statii fata de Radio ZU, nu ?

    e si graficul pe Bucuresti! te rog uita-te mai bine. In plus matinalul morning zu a luat bataie in fieful lui adica pe Bucuresti

  • Ioana
    Posted at 13:16h, 16 februarie

    „a celor doi baietasi de cartiere marginase de la zu, a dat semne de oboseala. ”

    cine te crezi?!

    sunt mai buni ca voi doi. ati cam expirat….

    daca te uiti la datele de audienta nu e chiar asa! Sunt sub noi. E rusinos sa te bata unii care fac matinal de 12 ani!

  • watchaddict
    Posted at 13:42h, 16 februarie

    dar unde e vibe fm serbane?si cred ca sunt destul de multi ascultatori
    P.S.:ascult foarte rar vibe fm

  • dana
    Posted at 13:46h, 16 februarie

    ca orice alt exces si cel de marketing creeaza greata si repulsie, mai ales cand ti se urca la cap :)))))

  • Mihai
    Posted at 14:24h, 16 februarie

    ceea ce apreciez cu adevarat la u mai Serbane, este faptul ca postezi si commenturile negative pe blogul u,iar de aici reiese ca potzi sa accepti sa fii si criticat ,ceea ce la Mircea Badea nu am vazut.Pe blogul lui se afla doar commenturi care il lauda.Sunt fan MIrcea Badea, dar asta nu inseamna ca nu pot sa fiu si fanul u.Asta e un aspect care te face cu mult superior fatza de Badea si bineinteles foarte putini isi dau seama.N-ar fi trebuit sa existe un conflict intre voi doi.Tine-o tot asa…..

  • scorpyo
    Posted at 15:14h, 16 februarie

    As vrea sincer sa transformati prima tv intr-un pro sieben romansesc..sincer…
    In rest…sunteti cei mai tari!!!!!!!!!!!!!!!

  • mari
    Posted at 15:20h, 16 februarie

    Felicitari pentru tot ceea ce faceti voi acolo…
    Nu mai da importanta rautatilor…noi(ascultatorii) cei care am ramas alaturi de voi nu va parasim nici atunci cand dati de greu………
    Va pup

  • mona
    Posted at 16:06h, 16 februarie

    si atunci mie de ce mi-e din ce in ce mai greu sa ma uit la emisiunea voastra …. iar de matinalul de la kiss fm….ce sa zic …. am renuntat de mult ….

    nu cred ca te-ai uitat sau ai ascultat vreodata!

  • paul
    Posted at 20:12h, 16 februarie

    ati fost simpatici mai sunteti uneori.incercati sa aduceti ceva nou.de fapt e ceva normal.
    cu privire la conflictul lui huidu cu mircea badea s-o lase mai molae e sub si nu are cum sa fie peste el.trebuie sa ne cunoastem masura, e un mare merit si asta daca recunosti.bafta!

  • onuka
    Posted at 20:49h, 16 februarie

    …cauta piesa „die mf die” de la dope….asa..pt ciutacu…si restu…:))

  • AL INN
    Posted at 22:05h, 16 februarie

    Salut Serbane si fi tare si tine-0 tot asa mai vreau sa iti spun ca din tot interviul ciutacu si madalin care l-ai dat la radio cea mai tare parte a fost melodia cu decicatie, dar trebuia sa o faci pentru toti pupincuristii si tot lotul olimpic de curling a lui felix miau motanul turnatot si vreau de la tine o adresa de e-mail pe care sa iti pot trimite niste poze ca sa vada romanii ca viata nu e roz nici daca o coloram si sa fie multumiti de gropile pe care le au soferii ca si alte tari care sunt la ora actulala peste noi ca si puteri economice si financiare au dificultati astept un raspuns ai adresa de e-mail a mea si astept un raspuns succes in continuare si tot ce e mai bun tie si la toata echipa carcotasilor pa

  • tutahunia
    Posted at 10:57h, 17 februarie

    SERBANE IARA NU AU URCAT OAMENII CARE ADMINISTREAZA
    cronica.primatv.ro EMISIUNIILE VOASTRE DE DIMINEATA.IA BAGATA UN PIC IN EI.
    EU NU SUNT IN TARA SI NU VA POT ASCULTA LIVE.
    ITI SCRIU AICI CA SA FIU SIGUR CA IL PRIMESTI TU.
    CELE BUNE .SPOR LA MUNCI.

  • Vlad
    Posted at 11:47h, 17 februarie

    Felicitari pentru munca pe care ai/ati depus-o, la mai mare si mai mult! Vreau sa te intreb daca iti doresti sa fii inca 10 ani de acum inainte un cunoscator fin si promotor al adevarului? si daca ai prefera sa inlocuiesti adevarul cu fericirea?

    Multumesc,

    Vlad

    uneori pe termen scurt adevarul aduce nefecirea. O viata pusa in slujba lui nu poate fi decat una fericita!

  • NuTeUita
    Posted at 14:58h, 17 februarie

    Deja e regie ieftina, voi spuneti intr-un fel, aia de la zu intr-un fel, restu intr-un fel, grafice pot sa fac si eu in photoshop de ma plictisesc.
    Oricum, succes cu emisiunile.

  • AnnnaM
    Posted at 16:48h, 17 februarie

    Criticilor lui Huidu si ai Carcotasilor in general:

    1.ma miram ca in tzara asta, dupa revolutzie, sa incerce cineva sa accepte ca exista si opinii, ori reactii, contrare fatza de cele proprii; cum emite Huidu vreo critica se gasesc cativa „catzei” de treaba sa-l invetze regulile de buna purtare, dar mai ales pilde ritoase despre cum nu trebuie sa vorbeasca el pe cineva de rau . Pai stimatzi concetatzeni, sa ne reintoarcem dara, cu frenetica bucurie si sarind intr-un picior, in epoca de trista amintire in care nu puteai injura decat in gand, caci de criticat pe fatza nici nu putea fi vorba!!! Poate acolo v-ar fi mai bine!

    2.Cat despre vehementza de coloratura suburbana ce insotzeste amendarile „constructive” la adresa emisiunilor cu carcoteli ori a Kiss-ului, arata doar ca poate multi din autorii lor se crestau probabil cu lama de ciuda in timp ce-si etalau ofurile pe acest blog. Pai, voi nemultzumitzi ai sortzii, daca vretzi sa fitzi „constructivi” nu ar strica sa innodatzi robinetul cu invective si sa puneti mina pe condei, daca va tzin baierile intelectuale, apoi sa rupetzi gura targului cu vreo emisiune noua, concurenta, care sa ne dea pe totzi cu teneshii la soare. Dar, cum nu suntem in USA, asta n-o sa se intample! Acolo indivizii care au ceva de dovedit isi masoara puterile concurandu-se la greu pe teren profesional si nu basculand deseuri lingvistice ori dojeni rasuflate la fiece coltz de blog…
    ======

    Asa cum sunt, si Cronica de pe tv dar si Kiss-ul, cu lucrurile bune dar si cu imperfectziunile lor, isi merita existentza pe deplin. Din pacate ele au aparut intr-un mediu care e mai degraba dispus sa sufoce orice intentzie de manifestare libera si inteligenta.

    Da, poate urangutanii care se zgaiesc pe la Cronica si nu intzeleg cum vine treaba pe acolo mai au in fatza ani de evolutzie, dar asta nu e motiv serios ca restul lumii sa bata pasul pe loc asteptandu-i. Asa ca, Huidu, Gainusha, dati-i inainte!!! Retarzii, se pierd singuri pe drum. De fapt sunt destule posturi tv si radio care ii aduna cu farashul in cote de audientze ce identifica cu ravna doar numarul de capete furajate cu balast intelectual si nu valoarea prestatziilor difuzate.

    La cat mai multe emisiuni si la o viatza profesionala cat mai lunga! Huidu, sa ramai asa cum esti!

    Annna

  • Badea
    Posted at 20:15h, 17 februarie

    Incepi sa plictisesti lumea cu atacurile la adresa lui M.Badea.voi la cronica numai aveti subiecte de discutie? Sa stii ca de la prieten la prieten ca nu mi-a placut niciodata emisiunea ta. AAA si Badea a reusit sa fie mai amuzant intr-o emisiune ( Bad to the bone ) decat voi in 10 ani. Sunteti niste cacaciosi!!!!!


    waw! te rog sa ne ierti ca ne-am permis sa radem de nadrolon!

  • gabi
    Posted at 20:41h, 17 februarie

    Pai bine mai baieti !!! Ati avut o vacanta de 2 luni si ati revenit cu o emisiune atit de searbada si plictisitoare incit cu greu am rezistat pina la ora 20,30 ! Pina si momentele cu bilbe ( singurele care va mai sustineau emisiunea ) sint anoste si lipsite de umor ! Iar momentele voastre umoristice sint complet neinspirate, fara har ! Ai dreptate Serbane sa te superi ca Gainusa ia mai multi bani decit tine ! Nu ii mai justifica ! Si voi ca si Divertis ( inainte de reorganizare ) nu mai aveti nici un haz ! Cred ca e momentul sa renuntati la acest format prafuit si sa incercati altceva ! Si inca ceva ! Serbane ,nu mai tipa in emisiune ! Devine si mai greu de suportat ! A propos de prestatiile posturilor tv in campania electorala ! E adevarat , asa cum ati spus si voi , ca e tare urit sa scuipi …..dar e mai frumos sa lingi ?……

  • bogdan
    Posted at 22:02h, 17 februarie

    E normal sa arate asa audientele…
    Daca pupi in cur un marinar si pe gasaca lui…

    nu pupa nimeni in cur marinarii. si daca ar fi asa ce trwaba ar avea asta cu audientele?

  • Bogdan
    Posted at 23:10h, 17 februarie

    Bravo pentru ideea pe care o aveti de a da burse tinerilor actori in memoria lui Toni. Felicitari pentru idee. Ma bucur ca ati difuzat in prima editie imagini cu Toni. Au fost emotionante. Din pacate nu am mai putut sa ma amuz vazandu-l pe Toni si stiind ca sunt doar amintiri…..chiar mi-au dat lacrimile . Sper ca in fiecare emisiune sa acordati minim 5 minute in memoria lui. Felicitari inca o data!!!

  • mihaita
    Posted at 01:22h, 18 februarie

    Sincere FELICITARI si sa o tineti tot asa. Am 22 de ani si acum realizez ca va urmaresc de la 12 ani :)), si chiar si atunci, copil fiind ma amuzam copios! De Kiss ce sa mai zic, e pe pozitia 1 la playerul din masina. Sincer sa fiu nu ii inteleg pe toti astia care spun ca domne Zu e cel mai tare ca e mult peste kiss si alte aberatii. Pai tampitii aia ar fi in stare sa le puna numele la copii ZUon sau ZUorghe, ce-i atata isterie cu acest cuvant, care daca stau sa ma gandesc nici nu e cuvant :)) mai sunt si copiate toate siglele, jinglelurile, cu farsele alea stupide….in fine…mi se pare sincer un post de radio taranist, de ascultat de bunicu` cand se duce la camp cu vacile. Daca toata media din romania ar avea angajati care sa aibe macar 10% din caracterul si profesionalismul vostru celor de la prima si kiss am fi si noi o tara normala, dar na…de unde sa mai aflam noi toate porcariile si ineptiile despre toti terminatii din tara asta, de unde sa mai fim noi „indrumati” cu cine sa votam…mai au sa ne spuna si pe cine sa iubim, pe cine sa avem ca prieteni…in fine…sa ii fie rusine felix-motanului pt tot trustul ala de cacao pe care il conduce.
    Cat despre tine, Kiss, Prima si toata „familia” voastra de acolo, multe succese si realizari in continuare si sper ca peste inca 10 ani…daca mai iesim din criza asta pana atunci :)) sa ma uit si sa va ascult cu acelas drag cu care o fac acum! BRAVO!

  • maria
    Posted at 06:04h, 18 februarie

    Sunteti singura emisiune (Gronica Carcotasilor) din televiziune,cu un real rol de SANITAR .
    Stiu ca forta RAULUI este mai mare decat cea a BINELUI,iar in Romania e vizibil non stop acest lucru.
    Sper sa reusiti sa treceti peste gunoaiele pe care vi le arunca in drum cei interesati sa va diminueze meritele.
    Va multumesc pentru bucuria pe care o aduceti in casa mea miercurea seara .

  • EOL
    Posted at 07:48h, 18 februarie

    Ce faceti mai?!…
    10 emisiuni aniversare in direct si in reluare?
    Adica ne omorâti cu arhivele in loc sa inventati ceva nou, e clar inceputul sfârsitului!
    Pai , mutati-va si voi inapoi la etjul 4 respectiv la 10, poate ca asa va reamintiti de unde ati plecat !

  • o fosta admiratoare
    Posted at 11:21h, 18 februarie

    Serbane emisiunea de aseara a fost o dezamagire totala.Oricum mi-a fost greu sa urmaresc emisiunea cand o vedeam pe bebelusa academician in specialitatea medicina,care era suparata ca nu a murit si ea de gripa porcina .Atat a inteles ea despre boala ,de parca nu ii ajungea meseria nobila de dansatoare a simtit nevoia sa lumineze masele cu nedumerirea ei.Voi nu v-ati lasat mai prejos decat ea si l-ati atacat pe Streinu Cercel jignind astfel multe cadre medicale ,cum sunt si eu,dar care recunosc ca sunt multe catastrofe prin spitale dar si multi profesionisti.Oricum sunt sigura ca au depus eforturi considerabile cei care l-au ingrijit pe Toni.Mie mi s-a intamplat si nu o data sa vina mama unui tanar care a decedat pe sectia unde lucrez sa imi multumeasa pt tot ce am facut. Acestia sunt oamenii echilibrati care inteleg ca uneori diagnosticul poate fi incompatibil cu viata.Gesturile acestea iti dau energia sa lucrezi in continuare,ca de injuraturi nu ducem lipsa.

    Nu l-a atacat nimeni pe Streinu Cercel. A fost o gluma nevinovata. Cred ca exacerbezi o problema pe care nu este la noi. Daca sunt probleme ele sunt cu familia nu cu echipa Cronicii.

  • Victoria
    Posted at 16:52h, 18 februarie

    Bravo, Cronica Carcotasilor, Serbane si Misule… Am asteptat cu mare drag revenirea emisiunii si nu m-ati dezamagit. Este una din putinele emisiuni pe care o urmaresc regulat si cu placere deosebita. E adevarat… acum revenirea a fost ceva mai grea dupa disparitia( ce urat suna!) „uriasului cu suflet bland” Toni, dar v-ati descurcat foarte bine… Cred ca e si el mandru de voi… Va iubesc mult si nu va lasati de munca pentru ca merita sa intrati in casele noastre in fiecare miercuri, de la 19.30…

  • Sergiu
    Posted at 18:31h, 18 februarie

    Stai sa inteleg. Tu te compari cu Eminescu, Caragiale si Arghezi ? Da, ei scriau in felul ala, dar au lasat ceva in urma. Majoritatea oamenilor ce tin minte de la cei trei amintiti mai sus ? Poeziile si piesele de teatru. Tu cand nu ai sa mai ai succes in televiziune ce o sa tina minte lumea ? Nimic. Si nu iti spun cu nici un rau. Asta e realitatea.

    Ce idei ai ? Despre cum o sa faci Romania mai buna ? Pai mistocareala nu duce la nimic constructiv. Si va prindeti in cercul asta vicios. Nu am ce sa ma astept de la SUA si Canada, unde exista doar cultura televiziunii, dar de la Romania am asteptari. Tu, de fapt, prin raspunsurile date unor comentatori pe blogul tau te bagi intr-i tiganeala ieftina, care are cat de cat staif fata de tiganeala obisnuita. Un comentariu scris de bodgan pe 17 februarie de genul „E normal sa arate asa audientele…
    Daca pupi in cur un marinar si pe gasaca lui…” puteai sa-l ignori, sa nu-i raspunzi deloc sau sa nu-l accepti sa apara pe blog. Pana la urma tu decizi cine are limbaj civilizat si cine nu. Si numai tu poti da tonul discutiei pe blogul tau. Fii tu macar primul care iese din cercul asta vicios.

  • florin
    Posted at 19:54h, 18 februarie

    esti penibil huidule.nu sti decat sa te certi cu unul sau cu altul. Recunosc ca ma uitam la cronica de pe Prima tv, insa aveti glume atat de fumate, scenete penibile si sa nu mai zic de mizeria aia de top rusinica. Daca voi mai radeti daca una tuseste in emisiune sau stalceste un cuvant, sunteti chiar fumati. La radio nu va ascult ca ar fi prea monoton.

    si ce altceva nu mai faci?

  • ionut
    Posted at 12:00h, 20 februarie

    faceti si voi un id de messenger ptr kissfm (radio) sa va putem contacta si online 😛 sa va punem intrebari ar fi super sa faceti ceva si pentru cei care sunt online mai mult ar fi soper sa incercati sa intrati si in inimile celor care stau mai mult pe internet sa va asculte 😛 sal

  • Cris
    Posted at 18:46h, 21 februarie

    @catalin: şi eu mă întreb acelaşi lucru…

  • da, comentez
    Posted at 22:24h, 22 februarie

    Suporti critici? Un pic mai tarziu………. Acum,urmaresc de zece ani Cronicuta, dar ascult Zu! (uneori, cand ma plictisesc) Ca mine sunt multi. Stii de ce? E o chestie sado-maso, exact asa cum fac si cei care se uita la Otv. Vulgaritate, un ” sa te iau peste picior, ascultatorule” ….. M-a distrat la audiente, ca au sarit ca Geoana la alegeri. Tzop, tzop,multumesc dragostea mea….audienta! Din subiectivism ( SI NU NUMAI, CA NU VA FACE CONCURENTA) , ascult RRA!
    Critica : de ce te pui la mintea celor care scriu vadisme si vanghelieisme pe blogul tau?

    Va kiss si va respect, prieteni!

    Buna comparatia cu Geoana exact asa a fost!

  • Robert Laurentiu
    Posted at 00:55h, 23 februarie

    Serbane imi place cum joci la doua capete , esti dat dracu : pe deoparte ti coada sus si te lauzi cat de buni sunteti si dai in amaratii aia doi de la zu . pe cealalta parte stai cu botu pe labe si te scuzi ca a fost o ” gluma nevinovata” . Daca te simti coplesit, te rog …. i-a o pauza , detaseazate si o sa vezi mai bine ce se intampla injurul tau, o sa vezi ca si tu gresesti…. a, apropo …ai inceput sa castigi ascultatori de la RRA 🙂 , e timpul sa te reinventezi …. Have fun !

    inca una si ma duc,… ascultatorii astia noi , doar i-ai cumparat cu premii ( dovada ca in bucuresti nu ai reusit ) atat, esti exact ca romania te amagesti cu solutii de moment si te ascunzi dupa solutii temporare… LOST ( oricum ai lua-o )

    dovada ca in Bucuresti am reusit cu matinalul sa-i detronam. Premii dau si ei stai linistit. Toate radiourile dau. Noi nu furam farse cuvant cu cuvant cum fac ei! asta e altceva!

  • Panda_mare
    Posted at 15:41h, 24 februarie

    Guerilla rules!!!! Sincer, cei doi (Dobro si Craio) mi se par pe departe cei mai buni realizatori de matinal, cel putin pe Bucuresti. Sunt chiar surprins de faptul ca nu apar nicaieri in sondajele de audienta. Dar, cum eu de obicei nu-mi schimb parerile sau obiceiurile in functie de sondaje sau sau rezulatele lor, le voi ramine fidel.
    Pe voi v-am ascultat ocazional, vara, cind voi plecati in vacanta ceva mai tirziu decit ei si va intoarceti ceva mai devreme. In ceea ce-i priveste pe baietasii de la radioul cu nume de iaurt, nu-mi pot permite sa comentez, deoarece nu i-am ascultat aproape deloc. In extrem de rarele ocazii in care mi s-a intimplat totusi sa-i ascult, am facut-o fortat, fiind intr-un taxi de obicei in drum spre aeroport. Totusi, am constatat ca si taximetristii s-au cam plictisit de ei…
    Cu cei de la Europa FM nu am nimic, i-am ascultat tot asa, foarte rar, tot in taxiuri. Par OK, iar cota lor intre taximetristi pare in crestere. Mai bine decit zu, oricum, nu???

  • SuperAscultator
    Posted at 22:30h, 24 februarie

    Luna aceasta Radio Contact ar fi implinit 20 de ani de radio, de muzica, de orice. Sunt tot atatea motive pe care le putem enumera ce l-ar fi diferentiat de restul.
    Sa nu uitam ca ce cei mai buni vor ramane ce mai buni..no offence.
    La Multi Ani Radio Contact! Multumim pentru TOT!

  • Alex Mann
    Posted at 09:21h, 25 februarie

    Se aude la Timisoara ca v-a „ciuruit” ZU. E adevarat ?

    daca orbin strict de Timisoara nu stiu ce sa-ti spun. Daca vorbim de Romania si de Bucuresti, Zu s-a ciuruit pe el. Adica a pierdut 30% din audienta si pe matinal nu mai sunt numarul 1.

  • rocrina
    Posted at 12:19h, 25 februarie

    TE ROG SA CITESTI. Am ceva IMPORTANT de spus. Tocmai pentru ca sunt fan „Cronica carcotasilor” si va apreciez sincer talentul, vreau sa va rog sa incercati sa fiti obiectivi si corecti in ceea ce faceti. De exemplu, criticati si ridiculizati cat vreti acele aspecte de care oamenii chiar sunt vinovati, nu inaltimea sau chelia lor. Criticati ce face rau Boc din punct de vedere politic, nu ca e scund!!!!!un gust tare amar mi-a lasat intr-o dim cronicuta voastra de la radio, cand din 5 in 5 minute faceati glume cu adevarat rautacioase despre inaltimea lui Boc, si culmea, chiar M.Gainusa, care e in aceeasi barca. Pai tocmai de aceea va apreciaza lumea, ca sanctionati prostia, ipocrizia si rautatea umana; si atunci, voi ce faceti??!!! terfeliti un om pentru ca e scund? asta stie sa faca si Becali, sa jigneasca pe oricine. Faceti lucrurile cu inteligenta, pentru ca nu stiu de ce, noi romanii avem „darul”de a strica tot ce e bun: daca apare un grup umoristic bun, cand ajunge sa aiba succes, o da pe glume deocheate si-au stricat tot. Acum, cand ati ajuns sa aveti succes, incepeti sa depasiti si voi limitele decentei si ale obiectivitatii? Dadeati exemple de emisiuni care au audienta doar pt ca au fete dezbracate; dar voi, cu bebelusele carora li se filmeaza mai mult fundul si chiloteii,care se tavalesc lascive pe jos, oare nu faceti acelasi lucru? Si inca ceva: oricat de buna ar fi o gluma sau o melodie, auzite la nesfarsit, iti cad in greata. Asa se intampla cu muzica de la KISS FM. ascult uneori o zi intreaga postul si sfarsesc sa ma intreb disperata: „Fratilor, astia DOAR PE ACESTE MELODII LE AU, CA INNEBUNIM!!!!!” Nu, sincer, e groaznic sa asculti intr-o zi aceleasi melodii, de 6, 7,20 de ori! Chiar nu sesizeaza nimeni, ce D-zeu? La cronica dimineata, ACELEASI melodii dati!!!Va rog, faceti ceva, eu chiar vreau sa va ascult, dar cu placere. Succes in tot ceea ce faceti!

  • Mitzulina
    Posted at 19:54h, 25 februarie

    Serbane, cu toata simpatia ce o port Kiss FM-ului de cand s-a nascut el, cred ca azi- la concursul Kiss Cash – s-a produs o mica neintelegere de o cifra. Numarul ales (cu toata gandeala) era 38553 (chiar a fost repetat…), iar tipul din Oradea a spus 38353. Chiar am ascultat radioul cu volumul tare (cum fac de fiecare data cand e concursul, tocmai pentru a auzi numerele clar) si am notat nr. Sper ca nu ne-am inselat cu totii (m-au sunat si cativa prieteni, imediat). Nu am avut vata in urechi si nici dl care a dat nr. nu cred ca a avut prune-n gura… Verificati inregsitrarea audio si postati-o pe site… ca sa nu existe dubii. Bafta lui Flaviu din Oradea (parca asta e numele) a fost aceea ca v-a cam „fraierit” si v-a luat potul. Vreau doar sa atrag atentia asupra acestui fapt, mai ales ca ieri s-a invalidat premiul, in baza nerespectarii regulamentului. Nu este „oftica” romanilor – asa cum au apreciat dj-ii in emisiune – ci doar dorinta de transparenta. (P.S. – sa nu uitam ca si la „Kiss Cash”-urile anterioare au mai avut loc mici nereguli si incalcari ale regulamentului.)

    asculta cu atentie inregistrarea de pe kissfm.ro si o sa vezi ca 3 este cifra chiar daca se aude mai greu.Bafta!

  • Marian
    Posted at 21:17h, 25 februarie

    Salutare tuturor. Imi pare rau pentru acel „ascultator”(care dormea…habar n-avea de regulament), dar regulamentul trebuie respectat. Lasa, data viitoare poate o sa aiba noroc, lol ( o sa-l mai sune prin 2080 ). Sunt foarte dezamagit de Huidu, acest internaut drogat cu „praful” superioritatii, care spre uimirea mea nu cunoaste regulamentul – chiar peroana care organizeaza concursul nu cunoaste regulamentul – , asta e de un penibil fara precedent. App. Misu Alexandru Gainusa e taticul lor, al tuturor. Cu siguranta IQ lui Gainusa este de cel putin 2X-IQ lui Huidu. Felicitarile mele pentru Misu, ai fost singurul din studiou care a realizat ca domnul acela a pus pe Hold conversatia (de fapt l-a pus pe Hold pe Huidu, ceea ce as face si eu daca as putea …l-as da afara din radio, gandeste prea greu pentru vremurile noastre). Iar in ceea ce priveste audientele, tin sa iti reamintesc faptul ca Kiss Fm NU este nr.1(de ce nu dai in fiecare zi audientele daca esti smecher). Nu stiai ca „lauda de sine nu miroase a bine”. Aaaa si inca ceva, cum este posibil ca de la ora 21:30 pana dimineata la 7:30 sa se inscrie 3434 de persoane. Iti reamintesc ca in decursul zilei precedente s-au inscris 2697 (toata ziua).
    Ascultati Kiss Cash…aaaa….pardon Kiss Fm, oricat de greu ar fi. Bafta tuturor!

    Dupa 3 ore cu castile pe urechi cu greu distingi sunete, convorbiri etc. Nu am sesizat ca eram on hold cum se spune, pentru ca a vorbit putin si nici nu a aparut aceea voce care te anunta ca esti on hold. Dupa ce am analizat convorbirea inregistrata, am anulat premiul. Unde este marea problema? Nu exista audiente zilnice ca le-as da. Imi pare bine ca stii cu exactitate cati oameni s-au inscris. Asta inseamna ca ne asculti, deci scopul nostru a fost indeplinit! Din ce in ce mai multi oameni asculta kissfm!

  • Marian
    Posted at 21:22h, 25 februarie

    Mesajul de mai sus este un mesaj care nu a fost publicat pe Kissfm.ro! ca sa fac o remarca.
    Kiss Fm NU este, cu siguranta, cel mai ascultat radio din Romania.

    asta ti-ai dori tu dar iata ca pana si tu il asculti deci este cel mai ascultat din Romania. Lauda de sine e buna cand muncesti pentru ea!

  • petre79
    Posted at 11:14h, 27 februarie

    Am si eu o intrebare la voi:ce cauta Oana in matinal?de cate ori rade trebuie sa schimb postul;nu am nimic personal cu ea dar parca locul ei nu este acolo.Orice spuneti voi ea rade chair daca nu este amuzant;asta e un fel de pupincurism catre sefie,cel putin asta pare.Trebuia sa o lasati sa prezinte doar stirile nu sa aiba interventii in matinal.Bafta

  • Roby
    Posted at 14:07h, 27 februarie

    Felicitari Serbane, dar nu te supara cand instalati o camera web in studioul Kiss FM sa va putem urmari live pe site. Nu toata lumea care intra pe site numa-i ce-i care au cont pe kissfm.ro, sa stie cine vrea sa va urmareasca in direct sa-si faca cont. Hai Kiss tot asa si ma-i diversificati putin muzica o combinatie de vechi cu nou nu prinde rau ani 80-90 😉

  • Roby
    Posted at 14:14h, 27 februarie

    A era sa uit, cand ma-i faceti o emisiune Carcotasi in Europa. Mie personal mi-a placut enorm, si sunt sigur si altora. Un raspuns daca te rog sa-mi dai daca se poate. Tineti-o tot asa.

  • Pingback:nu mai ai ce citi pe bloguri! « Mutulik’s Blog
    Posted at 22:03h, 28 februarie

    […] Huidu, multumit de cum a iesit in sondaje, a dat-o in politica si plange de mila debusoladei social democratilor, ajunsi unii pe mana […]

  • Mircea Badea
    Posted at 14:52h, 03 martie

    Ma ginerica, eu nu numai ca nu ascult never emisiunea ta dar nici nu intru pe site-ul vostru decat ca sa votez o anumita piesa, dar observ o lipsa crancena de transparenta in intocmirea acestui top, adica esti al x votant si piesa e cu un loc mai sus sau tot pe acel loc pe care era inainte, pe Radio ZU nu poti vota decat 3 piese si iti arata cate voturi are, daca ai ajutat piesa sa urce asa ca Ginerica lasa-ne nu dume din astea rasuflate ca sunte-ti pe primul loc deoarece nu va cred ca asa vreau eo iar in topul vostru o piesa este de 1 an sau 2 e mai veche decat bunica mea care are peste 93 de ani si anume piesa celor de la Residence Deejays feat. Frissco – Sexy Love deci e eterna in acest top, nu cade niciodata. Eu zic ca voi sunte-ti pe 3 dupa Radio ZU, Radio 21 cu emisiunea aia penibila Fabrica Dementa ramnasa fara „succesuri” cum iti place tie si fanilor basascieni sa ziceti, dupa plecarea lui Daniel Buzdugan si Mihai Morar, doua personaje absolut geniale care va bat la orice. Bine pa Ginerica si mai documenteaza-te si tu din cand in cand.


    io zic sa nu ne mai porti de grija asa zic!

  • Roby
    Posted at 19:58h, 04 martie

    Nu stiu de unde a scos si Badea topul la matinale, cred ca s-a uitat pe ratingul de anul trecut in primavara si nu stie sau nu a observat.
    Eu personal cred ca ar fi bine sa se documenteze inca o data. Carcotasii sunt in fruntea clasamentului nu numai in Bucuresti dar si in tara. Serbane tot asa, sa le dai peste nasuc.
    „Cred ca lui Badea ii este ciuda, ca nu este si el in top 3 cu emisiunea lui ca si voi sunteti si la Rdio in top si la TV, nu toata lumea e perfecta”

    Hai Kiss Hai Carcotasii

  • schoria
    Posted at 12:11h, 05 martie

    Sînt convins că unui „cu-născător” îi SARE în ochi,
    dacă nu suferă de discromatie, cel puţin 4 colori
    greşit aplicate !
    Poate e necesară o corectură: de culoare şi TOP!

  • Paparazzi
    Posted at 23:52h, 08 martie

    Domnul Huidu in primul rand va salut sunt un mare fan al dumneavoastra si a intregi echipe Carcotasii . Vreau sa va arat niste materiale postate de catre un utilizator pe Youtube cea ce nu prindeti voi mai jos gasiti adresa iar acolo sunt mai multe gherle date pe Tv http://www.youtube.com/watch?v=8ZCP579pfsY&feature=related

  • funny
    Posted at 15:19h, 18 martie

    „It is far more impressive when others discover your good qualities without your help”. Miss Manners

    asa era pe vremuri cand cavalerii respectau unele coduri. Acum trebuie sa spui lumii adevarurile, ca altfel te numesc toti contestatarii expirat. Daca dupa 10 ani inca avem puterea sa fim primii e mare lucru!

  • just me
    Posted at 01:23h, 19 martie

    totusi… nu apare in grafice rad. romania actualitati, ci doar antena satelor… sunteti buni, dar fiti si corecti!

    in graficul asta nu e. dar nu are relevanta e sub kiss oricum!

  • Corina
    Posted at 11:00h, 05 septembrie

    Imi place tare mult de voi…sa mergeti mai departe ca o sa va iasa..o sa vedeti…
    mult succes in tot ceea ce faceti pt natiune!!!
    va pup!

  • Claudiu
    Posted at 22:26h, 08 septembrie

    One FM s-a dus! Gata cu el. Mai ramane si kiss fm sa de duca ca e jalnic, baga de 10 ori o melodie pe zi. Nu aveti mai mult de 40mel in playlist. Sunteti jalnici frate, cum pot oare unii sa asculte acest post, devine plictisor. Genul e bun dar limitat. Mai cititi si voi pe forum pe softpedia la sectiunea radio sa vedeti acolo ce zice lumea despre voi, apoi vine si zu si 21. Da voi umpleti paharu cu heavy-rotation. Asa a fost si cu One Fm, difuza muzica buna, hop si dintr-o data aud Lady Gasca pe post, am si zis: astia se duc numai rezista mult daca au ajuns sa bage lagy gaga. Deci schimbati, mai adaugati in playlistu ala si muzica dance din afara nu numai popcorn din Romania ca suntem scarbiti de el, toate melodiile seamana intre ele.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.