3.000.000…

3.000.000…

Sunt 3 milioane de romani plecati sa munceasca in afara! Drama copiilor abandonati la bunici in Romania in noul clip Voltaj! Bravo baieti asta meaj social nu latraturile celor ce vor sa imite Parazitii!

httpv://www.youtube.com/watch?v=uZF8jCgUQFI

10 Comments
 • Horatiu
  Posted at 17:12h, 15 noiembrie Răspunde

  Clipul e inspirat si contine imagini din scurt-metrajul „Calea Dunarii”. Mesajul e transmis foarte bine, puternic. Bravo lor!

 • Horatiu
  Posted at 17:12h, 15 noiembrie Răspunde

  Nu stiu daca e permis, dar incerc. Scurtmetrajul a fost lansat si pe youtube zilele trecute: http://www.youtube.com/watch?v=kE2JQGOBres

 • din Oltenia
  Posted at 17:37h, 15 noiembrie Răspunde

  In orasul meu f.multi corupti au fost anchetati s.a.m.d. Dar niciodata nu a fost „prins in flagrant” unul dintre hotiii bancilor de pe aleile cartierelor
  sau parcurilor.Cam una din cinci dispar „pe sezon”.Pare job de banda.
  Sunt recunoscator ca ne-au fost aratati spioni,corupti si mari mafioti.
  Oricum ce se intampla cu baniii lor nu vom afla vreodata.Dar macar cu
  baniii pe bancile furate ?! Eu spun asa: end the show and game’s over –
  FOR ME !” Numai bine ! din Oltenia

 • oana
  Posted at 20:19h, 15 noiembrie Răspunde

  Eu sunt dintre norocosii care au plecat dar cu tot cu sot si copii în dotare,de fapt am plecat sa pot sa-mi tratez fetita dar nu pot sa nu ma întristez când vad situatii de gen…e trist.Toti prietenii de la Paris sunt veniti cu tot cu familii dar nu vreau sa judec si nu pot sa judec pe cei plecati fara copii.Felicitari Voltaj ! Sunt la înaltime asa cum au fost mereu.

 • Maria
  Posted at 11:31h, 16 noiembrie Răspunde

  Practic Romania o ia de la capat la fiecare schimbare de „regim”.
  Nu avem ce face, atata timp cat exista oameni care voteaza cum le spune domn parinte sau daca primesc o punga cu ulei si zahar, e clar ca Romania nu este inca pregatita pentru un trai ca in Vest.

 • George B.
  Posted at 16:00h, 18 noiembrie Răspunde

  @Maria Problema este ca romanii dupa 25 de ani inca nu au invatat ce este democratia. Intr-o democratie reala, fiecare are dreptul sa aleaga, sa simpatizeze cu cine vrea, problema este cind cei dintr-o tabara sau alta improasca cu lucruri neadevarate sau vreau sa ascunda adevarul jignind, sau manipuleaza. Asta este miezul democratiei cum zicea d-nul Ion Ratiu, sa ai dreptul sa nu fi de acord cu mine. Si lasati-ne cu disapora, disapora e plina de smecheri, care ar face orice sa nu munceasca sa faca bani usor si repede. Nu o sa vezi romanii sa traiasca ca in vest deoarece ei nu vor asta. Tot ce vor e sa se „prostitueze” pe bani putin, sa tradeze, sa fure, sa smechereasca. O natiune de oameni fara coloana vertebrala, niste „nevertebrate” si usor de manipulat intr-o directie sau alta. Pacat, de tara noastra care e atat de frumoasa…

  Numai bine.

 • Florin Dobrean
  Posted at 23:47h, 24 noiembrie Răspunde

  sunt un dobitoc! Asa am fost toata viata mea!

 • Ionut
  Posted at 14:58h, 25 noiembrie Răspunde

  Foarte frumos videoclipul! Aceasta problema chiar e una reala si lumea ar trebui sa o cunoasca.

 • Radu
  Posted at 15:07h, 30 noiembrie Răspunde

  Ma intorc dupa mult timp pe blog, ma bucur ca e totul in regula si ca te-ai intors in activitate…simt miros de schimbare prin meleagurile natale; poate poate ne-a venit timpul sa recuperam acei 50 de ani care ne desparteau de restul lumii.
  Frumos clipul, sper sa scoata un film din acel scurt metraj pentru ca talentul si ideile nu ii lipsesc regizorului.
  O zi buna din „diaspora”

 • m
  Posted at 18:57h, 21 februarie Răspunde

  Tema e buna, dar nu mi se pare valorificata. E mai mult bla, bla, bla,…
  Spre comparatie as numi cantecele traditionale romanesti care surprind atat de bine intamplarile majore din viata omului. E vorba de limbaj, de o filosofie de viata care razbate dincolo de versurile simple, nu doar asa niste clisee ieftine de spiholog obosit.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.