As vrea sa citeasca stirea asta si jegul de la Mediasud.ro, care a fost cu mine in avion.

As vrea sa citeasca stirea asta si jegul de la Mediasud.ro, care a fost cu mine in avion.

Acum o săptămâna, veneam cu un avion charter din Grecia. Avionul pleca de la București, oprea in Santorini unde debarcau si suiau niste turisti si apoi pleca spre Zakinthos unde coborau alti turisti si se suiau cei pentru intoarcere.

Asa a fost si arunci: s-au suit unii in Zackinthos din care o covidioata. Cu masca sub barba. Nu sub nas, sub barba. Prietena cu jegul care a scris si m-a filmat. Adica noi toti veneam din Santorini, stateam deja cu mastile pe nas de doua ore, iar covidioata din Zakinthos era smechera.

Gurnalistul m-a filmat in aeroport. Pentru ca lumea sa-l mai injure odata pe Huidu. Cand i-am spus sa publice si dreptul meu la replica, cretinoidul a spus ca de fapt e un articol bun pentru mine ca restul e un cancan. De parca io fac presa de ieri.

Din cauza unor imbecili ca asta, oamenii sunt indusi in eroare. Si cred ce li se spune. Pentru ca tablodizarea, promovata de un descreierat ca asta, face praf viitorul. A se vedea Brexitul, unde balanta a fost inclinata semnificativ de tabloide.

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.