Baietii destepti pe timp de Pandemie

Baietii destepti pe timp de Pandemie

Am citit si m-a ingrozit un articol micut pe hotnews.ro. Amanunte aici Era vorba deapre niste sarmane achizitii ale unor firme de stat. E stare de urgenta, deci licitatiile greoaie si pline de contestatii au fost șuntate. Coruptia si baietii destepti s-au descurcat cumva.

Ei bine, prin incredintare directa, niste intreprinderi de stat au platit de 3 ori mai mult decat pretul dat de emag (care nu e deloc ieftin).

De ce fac asta? Pentru ca pot. Pentru ca ani de zile si-au batut joc. Ani de zile am inchis ochii spunand: ” a furat dar a si facut”. Mie aceasta sintagma imi provoaca sila. Aceste idei de cacat trebuie sa inceteze. Ca sa evoluam si sa mergem mai departe nimeni nu trebuie sa fure.

Eram foarte incantat de reactia Societatii Civile la hotiile si mârșaviile PSD. Consider ca si acum, la fel de indignata trebuie sa fie. Chiar mai indignata. Sau astia au voie, ca nu sunt mafioti ca ailalti.

Imi aduc aminte cum a rezolvat Pinochet problema drogurilor in Chile . Toti cultivatorii si traficantii au facut brusc intoxicatie cu plumb. Cred ca ea, coruptia si baietii destepti, pe timp de pandemie, tot cu plumb se pot rezolva.

Bonus- Omul care se bucura de cea mai mare incredere in Romania, nenea Arafat a transportat cu un elicopter Smurd la Bucuresti pe Pimen episcopul turnator la Secu. Din Suceava-oras inchis. Acolo unde ambulantierul a murit cu zile rapus de un sistem facut praf de baietii destepti ani si ani de zile. Rusine sa va fie!

1 Comment
  • Andreea Sdira
    Posted at 19:40h, 19 iunie Răspunde

    Pandemia a facut destui oameni bogati . Si eu cunosc un site de recenzii de produse care a facut destui de multi bani in aceasta perioada https://www.topzece10.net

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.