Despărțirea anului si măgăriile „gurnaliștilor”

Despărțirea anului si măgăriile „gurnaliștilor”

Săptămâna trecută am aflat că Dragnea, fostul mare baștan pesedist, s-a despărțit de juna din dotare. Nu asta e știrea că ar fi in natura lucrurilor cumva. Atât le-a trebuit „gurnaliștilor” Click pe poza pentru un articol.

Mi se pare însă abominabil ca in 2021, site-uri de toata jena să publice o conversație privată. Nimeni si nimic nu permite așa ceva. Legea privind confidențialitatea convorbirilor private exact de asta a apărut. Pentru ca tabloidele britanice, adica alea de au îndobitocit o natiune cândva măreață, exact asta făceau.

Își dezvoltataseră niste servicii secrete particulare ce urmăreau vip-uri. Și aveau neobrăzarea să publice convorbiri private. Asta numeau ei presă. Eu in locul Irinei aș face ceva bani de pe urma jegurilor din presa. Si cu un avocat bun, sigur se lasă si cu niște condamnari penale in rândurile „gurnaliștilor”

Dacă se dovedește ca Moșul a lansat mesajele, ii pot spune de la jartea ca de la bărbat la ciorap: Esti un încornorat ofticos și un om de nimic. Și sper să rămâi toata viața asa cum esti descris in „corespondența” publicată. Pam pam!

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.