Găgăuța.

Găgăuța.

Găgăuța. Asa mă alinta pe mine bunica ori de câte ori făceam ceva, ca un copil ștrengar ce eram. De aceea, pentru mine, termenul, la fel ca si celebra injuratra oltenească „ba futu-te-n cur pe mă-ta”, are mai mult semnificație de alint.

Nimicusor dan are un an de când functia de primar al Bucurestilor a ajuns vremelnic in posesia lui. Nimicusor dan este le fel ca majoritate românilor ce l-au ales.

Este un mic viermuș ce își da multă importantă, pe care nu il recomandă nimic si care a ajuns in punctul descris de legea lui Murphy. „Fiecare va evolua in viata până când gradul sau de incompetența fi maxim”

Păi cam asa cu nea’ Nimicusor. A trecut un an si avem doar jale legata de greaua mostenire. Ceva concret făcut pentru oamenii ce ți-au dat cel mai mare numar de voturi directe dupa presedinte? Ei As!

Pe langa incompetenta, Nimicișor dan a demonstrat zile astea ca este si prost facut grămadă. Eu nu s-a vaccinat si nici nu are certificat verde. Pai alea sunt pentru oi.

Probabil pentru oile alea ce te-au votat pe tine, badaran incompetent, un maimutoi coafat si inchipuit ce esti. Din pacate Nicicusor dan este exact dupa chipul si asemănarea dumneavoastră stimați votanți.

Vreți să schimbati papagalii cu ifose ce va conduc? Schimbati-va voi primii. Daca faceati asta nu aveati cum sa puneati stampila pe un stupid care in campaniile electorale, nu a venit cu nici o idee de redresare a Bucurestilor si care uneori nici nu stia ce vorbește sau pe ce lume se afla.

Si dupa acest video asa sa ii ramana numele : Găgăuța.

2 Comments
  • Cristi
    Posted at 00:30h, 12 noiembrie Răspunde

    Foarte fain articolul. Felicitari!

  • Alexa
    Posted at 17:54h, 01 decembrie Răspunde

    Mare teapa am luat cu gagauta asta, inainte sa fie primar il vedeai peste tot in strazi si in parcuri, cate face el, acum daca il vezi la tv doar cu scuze.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.