Joker si presa

Joker si presa

Am sa incep cu cateva cuvinte spuse de Joaqhin Phoenix in filmul pe care tocmai l-am vazut. In emisiunea unui „Jurnalist”, care il invitase ca sa rada de el si sa il umileasca, el a spus asa ” ce vei obtine combinand o sanatate precara a mintii si societatea defecta? Exact ceea ce meriti.” Si l-a impuscat in direct.

Extrapoland, as spune ca toate shourile pline de mizerii din lumea intreaga ar trebui sa invete din asta. Si toti sefii, sefuletii si sefutii care si-au umilit intr-un fel sau altul, subalternii. Cu mintea oamenilor nu te pui. Iar cand ajungi ca personajul din film, si nu mai ai ce pierde, drama vietii tale devine o comedie. Divina chiar. Avea dreptate Alighieri.

Mirela draga esti in primejdie. De ceva vreme emisiunea ta combina sanatatea precara a mintii cu societatea fara empatie si interesata doar de rating si bani. Iti recomand filmul. S-ar putea sa te ia cu tremurici. Si va rog sa puneti un detector de metale la intrarea in cocina. Pardon studio. La fel si la Putoarea Dragostei. Va dati seama ce ar face Roxana acolo cu un pistol?

Alta opinie, la fel de pertinenta, privind presa din ziua de azi, a avut-o Denzel Washington. Ascultati cu atentie ce spune omul, gurnalistilor care va dati jurnalisti. Si incetati sa calcati pe cadavre ca poate dati de un Joker. Hahahahahahahaabaaaha….

Pentru traducere apăsați de doua ori pe video.

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.