Mesaj pentru Neurochirurgii demisionari, de la unul salvat de neurochirurgi.

Mesaj pentru Neurochirurgii demisionari, de la unul salvat de neurochirurgi.

Buna ziua.

Am avut in 2010, un politraumatism cranian, căpătat im urma unei căzături la schi. Diagnosticul: leziuni difuze de axoni si o coma de scor Glasgow 6. Am fost salvat de doctorii din Innsbruck desi aveam sanse sub 10 la suta. Nu prin operație ci prin proceduri foarte stricte. Disciplina.

De ce va scriu? Probabil, daca accidentul se producea in Romania, aveam parte anul acesta, in Decembrie, de al 7-lea parastas. Oameni din Sistem mi-au spus ca nu as fi avut nici o șansă. Când ma zbăteam intre viață si moarte, medicii de acolo au asigurat-o pe sotia mea ca daca am o șansă la un milion ei se vor bate pentru mine!

Astfel de lucruri nu avem noi si voi ați încercat sa le aduceți. Nu vreau sa ma tratez tot timpul in străinătate. Nu vreau ca spitalele românești sa fie învinse de nepăsare si nesimțire. Îmi doresc sa putem avea cat mai multi oameni ca voi. Sa puteam avea si noi o Speranță de mai bine intr-un sistem medical moștenit cu bube si aflat in moarte clinica, după ce a fost devalizat si capusat de securiștii de treabă sau de băieții lor la fel de descurcăreți! Cazul Hexifarma despre asta vorbește.

M-am saturat sa nu avem proceduri, curatenie, medicamente si alte lucruri de baza in spitale. M-am saturat ca televiziunile sa transmită de la capul pacientului in agonie, cu binecuvântarea unor directori ahtiați de imagine. M-am saturat de manageri incompetenți numiți acolo de primari incapabili, doar pe baza de nepotism si cumetrie.

Mai sunt cateva insule de normalitate-Catalin Cistoveanu de la spitalul de copii Marie Curie e un exemplu.

Sa nu plecați. Știți de ce? Pentru ca voi reprezentați Speranta pe care milioane de romani o invoca. Nu ne luați Speranta!Si mai e ceva: oamenii rai sunt potențați de inacțiunile oamenilor buni! Pentru viitorul nostru, pentru copiii noștri nu plecați!

12 Comments
 • Popa Didina
  Posted at 20:04h, 08 septembrie Răspunde

  NU PLECAȚI.Mai devreme sau mai târziu Românii vor face curățenie.Mă refer laTinerii care au început curățenia,Nu știu cât va dura dar SÂNT APROAPE SIGURĂ CĂ VOR ÎNVINGE.

 • Serban N
  Posted at 06:59h, 09 septembrie Răspunde

  Serbane , cine sa faca curat? Stii si tu ce are in cap noua generatie. Iar generatia noastra face proteste pasnice. Dam flori jandarmilor. Pe noi nu ne mai vindeca nimeni si nimic. Manele , pariuri si pariuri online pentru aia prea lenesi. Asta e viitorul. In anii 90 era la fel. Adu-ti aminte ca era plin de pacanele. Se formeaza o noua generatie mai tampa acum.

 • John Malkovici
  Posted at 12:06h, 09 septembrie Răspunde

  Peste 5 ani daca ramaneti in Tara va impusca astia!!!

 • Sorina Chitafes
  Posted at 12:44h, 09 septembrie Răspunde

  Nu plecați ptr.viitorul acestei tari! Nu plecați pentru copii acestei tari! Va rugam nu plecați!

 • gica 70
  Posted at 17:17h, 10 septembrie Răspunde

  „Am avut in 2010, un politraumatism cranian, căpătat im urma unei căzături la schi. Diagnosticul: leziuni difuze de axoni si o coma de scor Glasgow 6.” Si de atunci axionii au luat-o razna si-ai omorat 3 oameni dupa ce ai primit niste amenzi pentru boala asta a vitezei capatata la schi! Cat tupeu poti avea! Am sa „huiduiesc” tot ce ai sa faci de-acum incolo.

  • KARMA
   Posted at 15:35h, 21 octombrie

   O spui ca si cum intereseaza pe cineva :))) Patetic ^^

  • Serban Huidu
   Posted at 02:38h, 10 decembrie

   Gica…stai jos 4! Și dacă ma huiduiesti nu mai pot eu!

 • Calin Zavate
  Posted at 14:30h, 18 septembrie Răspunde

  La noi totul e epic si n-o sa evoluam niciodata cu mentalitatea pe care o avem. Cu niste parlamentari care sunt setati doar sa fure de la popor, ce-i cu o cariera profesionala o sa fuga de aici. Evident.

 • carmi
  Posted at 17:02h, 25 septembrie Răspunde

  Asa cum o stim cu totii. Realitatea este crunta si cruda.

 • Sanda Nicolae
  Posted at 15:15h, 09 octombrie Răspunde

  Într-adevăr medicii noştri ar trebui să mai aibe un pic de răbdare, poate în curând vor fi apreciaţi la adevărata lor valoare şi vor avea şi unde să îşi desfăşoare activitatea şi cu ce.
  Medicul nu trebuie să facă rabat de la onoare, cinste şi demnitate. Dacă un medic respecta aceste 3 principii de baza, atunci nu va trata niciodata un bolnav pentru o boala care nu exista, doar ca sa ia nişte bani.

 • Un tanar Roman
  Posted at 15:40h, 21 octombrie Răspunde

  Plecati….vom veni si noi. Ne omoara sistemul in Romania….si nu putem face nimic. Unde sa ramai cand nimeni nu te vrea? unde sa ramai cand nu ai conditii minime si tot tu esti blamat in caz de ceva. Unde sa ramai cand nu esti platit sau apreciat….si mai ales….De ce sa ramai….pentru batjocura, umilinta, stres, mizerie!?!

  Cei care spun ca e prea tarziu sa faca ei ceva… va multumim ca nici nu ati facut, si datorita voua suntem aici :> Job well done after 91′

 • Maria Cimpoeru
  Posted at 16:12h, 17 noiembrie Răspunde

  Pacat! Tot mai multi oameni buni si capabili sa schimbe ceva pentru cei din jur sunt nevoiti sa plece din tara.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.