Coruptia ucide: cazul Musta din Timisoara

Coruptia ucide: cazul Musta din Timisoara

Am citit zilele trecuta, cu reala ingrijorare, ca inmultire cazurilor de Covid, din cauza celui de al doilea val al epidemiei, afecteza sistemul de sanatate. Un sistem de sanatate aflat in colaps si muls de toti capusarii care se descurca. Dar despre asta vom vorbi mai tarziu. Sa va prezentam cum stau lucrurile. Click pe poza pentru articol.

Bun. Reactiile presedintelui Iohanis nu au intarziat sa apara. El i-a urecheat pe cei de la Timisoara asa cum il stim. Molcom si apasat. Adica se uita preocupat. Si a dat o zmetie mediatica. Ce nu va e clar? Click pe poza pentru articol.

Si mi-am adus aminte de un articol din Libertatea, care arata negru pe alb cum „salvatorul” Musta de la Timisoara papa cu lingura aia mare din banii la fraieri. Si se foloseste de influenta pe care o are, pentru a profita de spitalul facut din bani publici, care ii prelucreza testele facute la policlinica lui privata. Ca doar sistemul e in colaps pentru aia care au nevoie de el, nu pentru baietii destepti. Click pe poza pentru articol


Deci domnule presedinte, niste masuri concrete ati putea intreprinde. Nu numai cu Musta, ci cu toti cei ce profita de suferintele oamenilor pentru a face averi. Nu doar in cazul Colectiv coruptia ucide ci peste tot.
Iar nesimtitii, care au facut bani in acest mod, sa spuna merci ca nu e instituita Legea Martiala ca pe vremea razboiului. Ca ar merita cu varf si indesat!

Leter edit:
Libertatea a mai descoperit o coțcarie. Domnule presedinte ce trebuie sa mai faca marțafoiul asta pentru a fi demis? Click pe poza pentru articol

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.