Scurt exercitiu de imaginatie: jurnalisti in politica

Scurt exercitiu de imaginatie: jurnalisti in politica

Am fost asaltat, in ultimele zile, de argumentele pro și contra jurnaliștilor care au eșuat în politica. M-am gandit sa fac un exercitiu de imaginatie si sa vedem ce jurnalisti s-ar preta sa ajunga in troaca politicienilor.


Ctp ministerul mediului ca ii put toate,Dan Capatos sau Mirela Vaida sa treaca de la infectiile telvizate la ministerul Educația și Inculturii. Denis Rifai la ministerul sanatosilor, Bianca Dragusanu la relația cu parlamentarii, Radu Banciu la ministerul de externe- asta stie si franceza.   Răzvan Dumitrescu la Injustiție,  Mircea Badea la culturism, educația fizică si sport. Dan Diaconescu la Ministerul fraudelor europene.

Ciutacu la ministerul subdezvoltarii și al flegmelor. Andreea Esca sa se mute, cu tot cu salariul din dotare, de la protv la ministerul muncii si injustiei sociale. Pentru Serban Huidu e pregătit ministerul transporturilor al nesiguranței rutiere. Peste toți, premier Mihai Bendeac si vicepremier Tudor Chirilă. Florin Călinescu președinte evident.

 

Toate borfeturile ai retardatii din emisiunile reality show sa isi faca  mendrele in parlament pe post de derutați sau senatori. Si sa ii si filmeze. Sa se dea in stambă, dar in folosul societății platitoare de impozite. Mugur Civică și Bogdan Chiriac sa conduca Dna-ul si Diicotul. Mihai Gadea sa devina șeful tvr, unde sa ii pupe in cur pe cei ce trebuie.

Prelipceanu si Horia Brenciu nici nu sunt amintiți in aceasta constructie ca ăștia ne fac breasla de rahat. Cheloo  se va caca pe el de ras iar Mircea Dinescu o sa elaboreze un poem despre acest cosmar  politico-mass mediatic. Poem numit program de guvernare.

Si atunci, cu o scârbă nemăsurată in ochi, ultimul român sa închidă lumina si sa plece din tara, lăsând nabadaiosii ăștia cu ifose de mari salvatori sa faca ce stiu ei mai bine. Sa se balacareasca asa cum scrie la carte si sa se mănânce intre ei, in timp ce se bat cu pumnul in piept ca salveaza țărișoara asta mica din mâinile clasei politice. Care clasa politică este, din pacate, exact dupa chipul si asemănarea noastra. Noapte buna, Romania, oriunde te-ai afla.

 

1 Comment
  • Roxana
    Posted at 17:51h, 29 ianuarie Răspunde

    Imi place blog-ul, tau, sa nu te opresti niciodata din postat.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.