Selly sau ce insemna sa fii vai steaua ta.

Selly sau ce insemna sa fii vai steaua ta.

Iată niște imagini de o rară importanță. Dan Negru iar a vrut sa faca cel mai vizionat revelon. De data asta nu i-a iesit. Dar ce ne-a rupt cel mai tare a fost prezenta lu Selly la revelionul antenei. Click pe poza pentru detalii.

Adica aia de i-au dat mumu acum ceva timp. Asta înseamnă sa nu ai coloană vertebrală. Asta înseamnă sa te dai si sa te vinzi celor ce te-au terfelit in utimul hal. Hai siktir nene! Sangele apa nu se face. Idolul adolescentilor. Si prietenul jegosilor.

3 Comments
 • Ciucu Bogdan
  Posted at 10:38h, 02 ianuarie Răspunde

  Asta e tot articolul , bai vere nu știu ce e mai penibil ca tu ca bărbat de aproape 50 de ani înjuri un copil , UN COPIL CARE ȚI A FOST ȘI COLEG dar mna ce știu eu niciodată nu voi ajunge la rangul Dvs de intelectual fie el și de carton. Nu știu ce l stigmatizați atât pe copilul asta care nu a omorât pe nimeni *cough* *cough*

  • Serban Huidu
   Posted at 10:10h, 08 ianuarie

   unde e injuratura? nu e nici urma de stigmatizare. II explicam cum e sa fii fara coloana vertebrala. Atat.

 • Anakin Skywanker
  Posted at 08:55h, 05 noiembrie Răspunde

  In timp ce tu explici cum e sa fii fara coloana vertebrala, asa cum i-ai raspuns lui Ciucu tu ii mai si lasi fara coloana vertebrala fizic pe unii, chiar si fara viata. Le-ai luat coloana, viata, tot.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.