Vreti o țara ca afara? Schimbați-va!

Vreti o țara ca afara? Schimbați-va!

Incendiul de la Piatra Neamt demonstreaza inca odata ca nu am invatat nimic din #colectiv. Si asta a surprins cel mai bine colegul Silviu iliuta in Conicile sale pe Bune. Click pe poza pentru articol.

Ce nu intelegem nici in ceasul al-12-lea este ca ea, clasa politica si sitemele ce alcatuiesc Romania sunt, de fapt, proiectia Societatii. Asa suntem. Gaunosi, ineficienti si, la 30 de ani de la Revolutie, condusi de securisi, de copiii lor sau de interpusi. Nu ma credeti? Iata un material de exceptie marca Recorder. Poate ii credeti pe ei. Click pe poza Sa il vedeti.

Articolul a aparut cu putin timp inainte ca Incendiul de la Piatra Neamt sa loveasca. Era de asteptat. Vreti sa ajungem o societate dezvoltata? Vreti sa schimbam sistemele ce ne omoara lent? Avem o singura solutie. Sa le bagam o mana in piept si sa strigam: „ajunge ba imbuibatilor”. Asta scriam in urma cu multi ani pe acest blog. Click pe poza pentru manifestul de acum aproape 10 ani.

Sa stiti ca Revolutia Bunului Simț incepe de la comportamentul fiecaruia. De la educatie, de la simtul datoriei pe care l-am cam uitat. Si stiți cu ce puteți incepe? Sa nu mai intoarceti capul cand vedeti ceva rau. Sa luati atitudine. Sa nu treceti mai departe. Nu e putin lucru. Probabil ca asta va fi posibil odata cu revenirea eductie pe aceste meleguri. De fapt, cel mai mare rau al celor 50 de ani de comunism a fost exact aceasta privare de educatie.

2 Comments
  • Alexandra
    Posted at 18:23h, 25 noiembrie Răspunde

    Foarte bine scris articolul, like!

  • Ana
    Posted at 17:25h, 14 ianuarie Răspunde

    Cand vom avea o tara ca afara? Niciodata! Mentalitatea romanului este aceeasi din vechi timpuri.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.