o descriere perfecta, din pacate.... - Serban Huidu
3819
post-template-default,single,single-post,postid-3819,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

o descriere perfecta, din pacate….

Dupa scandalul romanesc al tipului care calatorea fara bilet in tramvai si bruscat crunt de contolorii Ratb, spectacol descris aici , am citit cu amaraciune un articol excelent ai unei jurnaliste de la Adevarul:

http://adevarul.ro/news/societate/un-tramvai-numit-romania-1_554b4103cfbe376e35f11ec6/index.html

Ii multumesc autoarei pentru descrierea atat de realista a societatii romanesti si va rog sa invatati ceva din ea. Fie si simplul gest de a plati biletul….

images

1 Comment
  • Vp
    Posted at 06:43h, 03 februarie

    Ieri la pranz pe Smart FM prezentatorul a afirmat public ca de ieri el nu mai merge cu tramvaiul folosindu-si cardul de calatorie.
    A fost un fel de a amenda conditiile inumane de calatorie…si-i dau dreptate si le dau dreptate tuturor calatorilor care au bun simt si constiinta si vor conditii normale si firesti de calatorie.
    A fost o atitudine fireasca si corecta fata ceea ce se intampla in fiecare zi in majoritatea mijloacelor de transport publice din Bucuresti cel putin.

    M-as bucura sa vad pe multi luand atitudine conform constiintei proprii si nu nesimtirii si indiferentei.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.