Cine-i Huidu?

Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta.
A absolvit Academia de Studii Economice insa nu a profesat niciodata in acest domeniu.

Despre copilaria sa, carcotasul spune ca a fost “plina de pozne, bunici sfatosi, gradinita, scoala, viata la tara”.

Inca de pe atunci era un razvratit, iar in adolescenta nu s-a schimbat prea mult, pasiunea lui pentru AC/DC nemaifiind de mult un secret. Are acasa o intreaga colectie de albume, postere, reviste si fotografii cu idolii lui din acea vreme.

Spune depre el ca este un tip orgolios, are “gura mare si rea” si este destul de greu de contrazis. Dispretuieste ipocrizia, iar prostia oamenilor o accepta doar in conditiile in care o priveste ca pe o boala sau ii furnizeaza subiecte pentru emisiune.

Pasiunea pentru mass-media si-a descoperit-o inca din timpul facultatii, atunci cand s-a angajat la un post de radio bucurestean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, invatand cum sta treaba cu butoanele, castile si microfonul. Acolo i s-a spus pentru prima oara ca ar fi “carcotas”.

In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Carcotasului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai tarziu, Huidu a intrat si in televiziune in calitate de prezentator, iar in 2000 “Cronica Carcotasului” a debutat pe micile ecrane, la Prima TV. In acelasi timp, Serban si Mihai au inceput colaborarea la radio, iar dupa un an de “tatonari” Gainusa a intrat in echipa Cronicii si emisiunea si-a schimbat numele in “Cronica Carcotasilor”.

Serban este suporter al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Iubeste deopotriva baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burta si coca-cola, muntele si marea. Prefera imbracamintea sport si parfumurile Christian Dior.

Ii admira pe Robert De Niro, iar filmul sau preferat este „Underground”. Printre hobby-urile sale se numara cititul (Caragiale si Umberto Eco) si excursiile, iar atunci cand are putin timp liber fuge la munte impreuna cu sotia Cristina si cei doi fii Rares si Mircea.