nostalgia-un concept superb facut praf de mileniali - Serban Huidu
5397
post-template-default,single,single-post,postid-5397,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

nostalgia-un concept superb facut praf de mileniali

Am fost aseara la Nostalgia. Greseala maxima.

Conceptul este senzational, iar aducerea aminte a anilor 80, 90 si chiar a inceputurile anilor 2000 a fost interesanta.

Expozita din jurul evenimentului, mi-a adus aminte de o multime de lucuri din copilarie: de la camasile de pionier la tricourile echipei de fotbal. a Romaniei, de la bancile din scoala pana la rafturile goale din alimentara.

Aici trebuie sa recunosc faptul ca au lipsit celebri creveti vietmamezi, atat de cunoscuti de cei din generatia mea..


Asta a fost inceputul. La muzica nici nu prea dadeam atentie, Dupa, a devenit din ce in ce mai clar ca Nostalgia e doar in capul meu.

 

Evenimentul a fost facut pentru hoardele de mileniali care formau publicul, oameni care nu au prins sau au prins foarte mici, vremurile evocate,

 

Pe unde intorceai privirea, numai insi in jurul a 30 de ani care dadeau din cap ca e fancy sa fii vintage, Incredibil, Oameni, care nici nu au mirosit vremurile despre care e vorba in Nostalgia, faceau lege frate.

 

Si acum vine partea care m-a oripilat, pe scena 2 dj de 20 de ani, au pus melodiile pe care le credau ei interesante . Ei si gasca lor, care habar nu avea despre ce e evenimentul, au facut praf Nostalgia. Am avut parte de 15 secunde de Depeche Mode mixata cu o prostie de care nimeni nu a auzit vreodata.

 

80% din playlist a fost o bataie de joc generalizata. Incredibil. Nu am auzit Inxs, Depeche Mode, Talking Heads, Nici urma de 3 sud Est, Nu tu o Macarena, un Coco Jambo sau un Snap, Nici un Modern Talking, Sabrina sau Enigma. Nu tu Falco sau Est 17.

 

In schimb au fost niste hituri scremute care au culminat cu Smiley, Am fost bucuros sa ma intalnesc cu Sing Sing BB. Atat.  Din playlist nu aveau voie sa lipseascã La bouche, Dj bobo, Masterboy,   Jessica jay, Dr Alban, Pandera, Garcia, Fun Factory, Corona, Scooter, Prodiggy, Sir Prize, Captain Jack , Spice Girls, Coolio, C+c Music Factory, Nana, Ace of Base, 4 the couse, E-rotic…Nana, Mc Hammer,  Sin With Sebastian, Phet shop boys, A-ha, sa nu mai zic de Queen, Michael, etc.

 

Am plecat scarbit de faptul ca o idee buna a fost facuta praf de niste mileniali care au confiscat si conceptul asta, Cata diferenta intr cortul Nostagia de la Untold si porcaria de la Romexpo.

 



Iata si un imn generatiei mele pe care l-au ocolit cu prisosinta „priceputii” care au facut praf si pulbere playlistul

 

Serban Huidu

ps- despre generatia pierduta-milenialii intr-un episod viitor.

1 Comment

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.