Cine e de vină? - Serban Huidu
6088
post-template-default,single,single-post,postid-6088,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Cine e de vină?

Am citit un articol foarte bun pe care il recomand si care răspunde la întrebarea Cine e de vină?. Click pe poza pentru articol.

Am avut ieri cel mai mare numar de morți de când a inceput pandemia. Probabil ca în goana noastră prin viață si din cauza aberațiilor de măsuri luate, nici nu am băgat de seamă. Cum nu am băgat de seamă ca suntem pe primul loc in lume la mortalitate Covid.

In timpul ăsta policienii se bălăcăresc între ei, președintele își face mendrele si vizitează piramide fără sa dea doi bani pe drama poporului care l-a ales in funcția supremă.

Procesiunile la moaște continuă, televiziunile fac un spectacol jenant difuzând opiniile unor alienați, sceleratul de la Constanța împărtășește oamenii cu aceeasi linguriță, Sosoacă isi plimbă urdorile peste tot si Arafat se laudă cu ajutoarele medicale primite de la UE. Care Ue, prin vocea Germaniei, ne face idioții Europei. Ceea ce și suntem. Click pe poza pentru articol.

Să ne închipuim următorul scenariu: Să spunem ca mâine un om da o lovitura de stat și îi aresteaza pe toti cei enumerați in primul articol. După un an se retrage dar cei aflati la zdup raman acolo si vor plăti pentru inconștiență lor.

Știu, statutul de membru UE si bunul simt ne impiedica sa ne dorim asta. În plus de o dictatura militara nu scapi așa ușor. Doar daca nu ești cumva Ciuca. El a fost militarul perfect, dupa cum a scris www.cronicacarcotasilor.ro.

Probabil toți vor scăpa basma curata. Și intrebarea Cine e de vină? va rămâne fără raspuns… Iar democrația in Romania va fi puternic afectată ca imagine. Oare câți trebuie sa mai moara cu zile, pentru ca acesti neica nimeni să fie trași la răspundere? Va spun eu, deși e o întrebare retorica: Toti…

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.