Cronica - sezonul 17 - Umor cu Premeditare! - Serban Huidu
1402
post-template-default,single,single-post,postid-1402,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Cronica – sezonul 17 – Umor cu Premeditare!

Aseara la ora 19:30 s-a difuzat Cronica Carcotasilor, intrata deja in sezonul 17. Va multumim ca inca ne asteptati cu emotie, ca inca suntem un reper in vietile voastre, ca inca intelegeti ce vrem sa spunem si cu cine ne luptam!

Va multumim ca, in marea asta de dejectii mediatice, ne faceti sa speram ca va veni ziua in care bunul simt va triumfa, in care Oana Zavoranu va redeveni chivuta, Nichita va fi internata acolo unde-i e locul, la Dan Senztaionescu nu se va uita nimeni, voiculescu va ajunge la zdup, stirile de la ora 5 vor fi culturale, iar manelistii isi vor plati impozitele.

Inca speram ca in Romania societatea va deveni mai buna, politicienii se vor ocupa si de altceva in afara interesului propriu, se vor schimba metehne si alte lucruri utopice! Speram in van! La noi totul se schimba greu si in general in rau, avem o predilectie in a incurca si ingreuna totul, suntem preocupati de capra vecinului, careia ii dorim tot raul din lume si avem  un blestem al nostru: sa ne nastem destepti da’ pe parcurs nu suntem in stare de nimic!

In asteptarea unei zile in care lucrurile sa functioneze perfect, trebuie sa va multumiti cu Cronica. E lingurita de candoare ce indulceste fierea cotidiana! Si promitem sa ramanem asa ori de cate ori ni se va canta prohodul si ni se va prevesti sfarsitul! Pentru ca sfarsitul cronicutei nu poate veni decat atunci cand in jurul nostru vom intalni perfectiunea! Cum omul in sine e imperfect, tare-mi e teama ca vom efectua „lucrari de geniu civil” pana la adanci batraneti!

Iata si cateva trucaje, care vor sustine viitoarea campanie de promovare a cronicii si a echipei care de 8 ani executa „umor cu premeditare” si care va anunta acum 9 ani, zambind amar,  ca „viata-i trista fara coarne!”

157 Comments
  • Alexandra
    Posted at 01:47h, 19 februarie

    Foarte tare, frate!
    Imi plac trucajele. Mai ales cel dupa Godfather (cred).
    Keep up the good work, guys!

  • Raymond
    Posted at 02:00h, 19 februarie

    Frumos, va doresc inca 50 de ani de activitate

  • Canadianul
    Posted at 02:13h, 19 februarie

    is tari trucajele :)) Aia cu ne nastem destepti dar nu suntem in stare de nimic este al dracului de adevarat. Trist.

  • Stash
    Posted at 04:30h, 19 februarie

    Afisul cu Gainusa e cel mai tare.
    Putem spera la un podcast video cu Cronica? Parca torentele nu se mai preteaza in 2009.

  • Marian H
    Posted at 04:46h, 19 februarie

    Traim intr-o lume prea complicata si complexa ca sa triumfe bunul simt la noi in Romania, si sincer sa fiu am senzatia ca romanica noastra, pe zi ce trece se afunda tot mai mult in rahat…

  • deea
    Posted at 07:15h, 19 februarie

    ‘neata Carcotel,
    vin si eu cu o mica parere contra.noi suntem perfeti. suntem asa pt ca am fost „creati” dupa „chipul si asemanarea LUI” dar, pe parcursul existentei noastre aceasta perfectiune ajunge sa se transforme in „imperfectiune”.
    „imperfectiunea” fiind opusul „perfectiunii”, mie imi da la final ca „noi suntem perfecti”. aceasta „perfectiune” este amplificata de toate simtirile, trairile, actiunile noastre, rezultate in urma a ceea ce ni s-a lasat „Liberul Arbitru”. cred ca ma intelegi ceea ce vreau/pot sa spun in cateva cuvinte intr-un spatiu virtual:).
    toate cele bune!

  • Lavinia
    Posted at 07:27h, 19 februarie

    Foarte tare!
    Bine ati revenit – m-am uitat aseara la cronicuta :))))…ati ramas la fel de amuzanti.
    La mai mare!

  • oana_bebe2003
    Posted at 07:29h, 19 februarie

    ff tari imaginile. sper sa fiti si mai comici decat ati fost pana acum.

  • Bobo
    Posted at 09:13h, 19 februarie

    Aoleu nu misu…nu misu in rolul terminatorului=))))))

  • elena
    Posted at 09:27h, 19 februarie

    Cand nu va mai putea fura Microsoft direct din banci , visele tale vor deveni realitate .

  • Raluca Baia Mare
    Posted at 09:38h, 19 februarie

    M-am uitat facand ceva de papica, o fost super tare, mi-o placut cel mai mult scena cu ”Matache Macelaru,, asta da umor frate!!

    Va iubest, toate cele bune !!
    Raluca
    Baia mare

  • crazy_g
    Posted at 09:38h, 19 februarie

    iata ca reveni si cronica la prima tv. tare de tot. tineti-o tot asa, ba chiar fiti mai rai cu marlanii…

  • Ani
    Posted at 09:47h, 19 februarie

    Super tare emisiunea! bafta in continuare!!! :-*

  • Pop
    Posted at 09:48h, 19 februarie

    asa si asa trucajele, daca erau facute de cineva profesionist poate aratau mai convingatoare. Oricum bafta in noul sezon

  • Diadora
    Posted at 09:52h, 19 februarie

    BINE ATI REVENIT!

    V-am asteptat cu nerabdare si curiozitate, pana ati aparut pe sticla nu am ratat nici o emisiune de la Kiss FM… va devorez pur si simplu… si in + imi oblig toti colegii sa va asculte:) sunt mai rau ca un fan inrait:)

    Numai bine si sa o tineti tot asa…. sunteti cei mai BUNI !!!!

    Diana-Sibiu

  • Vio
    Posted at 09:56h, 19 februarie

    Si noi va multumim pentru critica iratiunii pure , pe care o practicati sapatmina de saptamina . Abia cind a inceput cronica ne-am dat seama cit de mult a lipsit din miercurile si duminicile noastre.Asa cum fiecare crede ca profesia aleasa este ( sau nu ? ) un dar , ca esti facut pentru asta , asa si noi ( eu si sotia ) gindim ca voi asta trebuia sa faceti si probabil ca nimic altceva nu s-ar fi bucurat de apreciere maxima . Cu respect.plecatdeacasa.blogspot.com

  • carla.ilaria
    Posted at 10:35h, 19 februarie

    Bine ati revenit!!!!!!!!!!!!!!

  • Maria
    Posted at 10:37h, 19 februarie

    Bafta si „La multi, multi, multi ani!!!”

    P.S: Dezbracatu a fost foarte tare aseara!!!:)

  • cici
    Posted at 10:41h, 19 februarie

    Salutare,ati facut o emisiunea super buna si foarte lunga, a meritat asteptarea pt ca am ras de numa.Sunteti foarte buni si tineti-o tot asa.Daca imi aduc bine aminte si nu gresesc acum 7 ani tot pe vremea asta ai emis prima oara…la multi ani si la multe emisiuni fara numar.PA

  • Goaga Marian
    Posted at 10:50h, 19 februarie

    Pentru a putea reda exact ceea ce gandesc este necesar sa nu citesc nici un comentariu precedent. Am procedat ca atare ! Fratilor ! Mi-e TARE DRAGA CRONICUTA (D)-VOASTRA ! Dati tot ce puteti mai bun, va doresc multa putere de munca si……mai ales IMAGINATIE, cu aleasa stima M.Goaga

  • rosoiu
    Posted at 10:50h, 19 februarie

    Bine-ati revenit!

  • djeo
    Posted at 10:51h, 19 februarie

    Si oamenii noi de la cronica unde îs ?

    eu nu astept sa iesi la pensie ca sa vin la cronica 😀

  • ionut
    Posted at 10:53h, 19 februarie

    Foarte tare emisiunea de ieri,am ras copios!
    Va salut de la Fagaras!

  • Augustin
    Posted at 10:59h, 19 februarie

    „Umor cu premeditare”? Asta nu e o sintagma folosita de Academia Catavencu la rubrica „Bula Demnitarului? Ati dat-o pe plagiat?

    revin:”gandire cu premeditare” se numea rubrica respectiva!

  • mariusica
    Posted at 11:18h, 19 februarie

    Bafta multa la emisiune si sa fiti toti sanatosi ca restul le luam din piata de gros.Sa ne vedem sanatosi si in sezonul 117

  • Luiza_20
    Posted at 11:39h, 19 februarie

    sunteti cei mai tari carcotasilor…prima emisiune a fost superba la fel cum vor fi si celelalte…..stiti mereu cum sa ne surprindeti cu noutati

  • Valentin
    Posted at 11:39h, 19 februarie

    Cand plec spre locul de munca, in fiecare dimineata, va ascult…dar abia asteptam sa va vad din nou „pe sticla”……orice s-ar spune, o imagine exprima mai mult decat 1000 de cuvinte….
    Dupa umila mea parere, si tinand cont de numarul tot mai mare de persoane care se tot inscriu la CarcoCash, Romania mai are o speranta (sau nu mai are bani)….Voi sunteti precum sarpele din vechile simboluri ale mediciniei si farmaciei: un rau necesar(?!)pentru a insanatosii societatea noastra bolnava!
    Va multumesc ca existati!

  • mos gerila
    Posted at 12:09h, 19 februarie

    vezi ca se scrie nikita cu „k”;)… poate te vede femeia-barbat ca ii pocesti numele si te cauta sa te injure ca pe mirela cand a botezat-o „nikita din romana” :))

  • roby
    Posted at 12:11h, 19 februarie

    nu o s se schimbe nimic draga prietene daca stai si razi de greselile altora…daca tu speri ,eu sper ceilalti spera ca situatia sa se indrepte,cine crezi ca va indrepta situatia?????????revolutia a fost ultima picatura de curaj a romanilor,si primul moment de lasitate prin executia lui ceausescu.asa ca de acum inainte nu mi ramane decat sa plec:)

  • Doinita
    Posted at 12:25h, 19 februarie

    Imi era dor de voi.Nu-i lasati ca nici ei nu ne lasa pe noi in pace.Bafta multa si emisiuni super tari!!!

  • Augustin
    Posted at 12:56h, 19 februarie

    Revin, pentru ca se pare ca un comentariu pe care l-am postat mainainte s-a pierdud in negurile netului. Sintagma „umor cu premeditare” este una lansata de Academia Catavencu si este folosita la rubrica „Bula demnitarului” Asa ca ce cauta ea intr-un titlu de-al lui Huidu? Plagiat?

    nu-i rau! daca e asa inseamna ca Academia este in continuare un izvor nesecat de sintagme ! rubrica respectiva se numea -„Gandire cu premeditare” asta cu umorul n-a folosit-o nimeni pana acum! Suntem redactii prietene ne sfatuim cand avem nevoie! asa ca plagiatul e excus.
    Serban

  • Augustin
    Posted at 13:08h, 19 februarie

    Foarte tare titlul postului. mai ales partea cu „umor cu premeditare”! Unde l-ati gasit? In Academia Catavencu?

  • nikol
    Posted at 13:44h, 19 februarie

    bine-ati revenit ! super tare emisiunea de-aseara si vor fi si in continuare ca doar de subiecte nu duceti lipsa . societatea noastra produce si valorifica toate tipurile de specimene care apar si-si duc veacul pe-aici iar televiziunile au subiecte ptr. emisiuni. dar oare ele nu au nici un fel de vina ca promoveaza asemenea personaje : gen nikita ( oala aia de grasime ) sau maimuta aia cintatoare ( urlatoare ) careia nici macar nu intentionez a-i memora numele . ce li s-ar intampla daca nu ar mai fi „invitati de onoare ” in toate emisiunile tv ? nu ar mai avea ocazia sa-si afiseze pe toate posturile gramada de prostie cu care sunt dotati .

  • Andreea
    Posted at 14:15h, 19 februarie

    Sunt tari trucajele,mai ales acela cu Godfather.

  • roscatica cu ochelari:P
    Posted at 14:29h, 19 februarie

    sunteti faini. la mai multe gafe de impartasit:)

  • Titi
    Posted at 14:36h, 19 februarie

    Sceneta cu Matache Macelaru mi-a placut foarte mult. Scurta si la caterinca. Dezbracatu avea o fata de pacalici cu ochelarii aia cururi de borcan!Am ras in gura mare.

  • mefisto
    Posted at 14:43h, 19 februarie

    hmm…atata timp cat va exista un dan diaconescu in direct, inregistrat si in reluare, o magda ciumac dansatoare din buric si mai nou candidata pentru „mititica”, un lucian balbutza si al lui prompter, o politichie de margaritar ca o „zoaie” pe un geam, o paparuda de la vreme huiduita in direct kiar de siamezii razvan si dany ocrotiti de aripa protectoare a bunicutzei radulescu, o „veritabila caterinca genetica” pe numele ei adevarat nikita si multi alti rataciti care se zbat in mocirla neputintei lor intelectuale…mai aveti mult de lucru dragi carcotasi teroristi!
    toata stima,
    mefisto

  • Jay Criss
    Posted at 14:45h, 19 februarie

    m-am uitat si eu la emisiune, a fost chiar tare si sincer imi plac si afisele de mai sus , cel cu Gainusha mi se pare cel mai potrivit , haha

  • laura
    Posted at 14:46h, 19 februarie

    bine ati revenit>mi-a lipsit top rusinica>abia astept miercure viitoare>salutari la bebeluse.

  • lucian radu
    Posted at 14:58h, 19 februarie

    salut serban,
    intrebare: cum as putea sa vad si eu emisiunea vostra inregistrata? Nu stau in RO si nu prind nici un program romanesc. Merci

    o vezi aici in fiecare saptamana dupa duminica!

  • Andreea
    Posted at 14:58h, 19 februarie

    Si cand toate dorintele tale se vor implini, tu ce o sa mai faci? Ca pare-mi-se ca acum tocmai Nikita, si Voiculescu, si Senzationescu iti pun, de bine, de rau, o paine pe masa.
    o sa fiu un pensionar de lux!

  • iry
    Posted at 15:23h, 19 februarie

    Ti-ar place cu Sharon Stone,nebunule? 😉
    Super tari afisele

  • obelix27
    Posted at 15:59h, 19 februarie

    hmm….felicitari pt tot…
    in adoratia mea suprema pt melodia „human” (the Killers) nu am putut sa nu sesizez greseala de dimineata din emisiune…
    iacata si versurile (sa eviti confuziile).

    http://www.elyrics.net/read/k/killers-lyrics/human-lyrics.html
    Ca sa nu crezi ca infatuarea mea de bun cunoscator al limbii engleze ar fi motivul clarificarii tale…

  • PITI
    Posted at 16:21h, 19 februarie

    Super le bag la avatar:D

  • Martianul.ro - Stiri Pamflet
    Posted at 16:51h, 19 februarie

    Sa avem parte de umor fara incrancenare si fara incarcerare (hopefully). Yusulupay, Carcotasi (multumesc, in limba aymara 🙂

  • Denisa
    Posted at 17:12h, 19 februarie

    Feeeeeeeeeeliicitariiiiii!!!!

  • Rar3sh
    Posted at 18:20h, 19 februarie

    Bravo baieti !!!
    Am ras la emisiunea de aseara incontinuu; deci ma durea burta si voi nu va opreati !!!
    Dupa parerea mea, a fost cea mai tare editie, frate !!!!
    La cat mai multe „chiftelutze” si la cat mai multe emisiuni 😉

  • justmylife4u
    Posted at 18:41h, 19 februarie

    treaba sta cam asa: in Romananica nu se vor vinde pentru urmatorii 50-100 de ani decat oameni ca nichita, tarky si alte idiotenii. eu sincer m-am saturat de toate prostiile astea. nu pot sa ii suport. sincer pot dormi linistit daca nu stiu cine sunt personajele astea. nu ma intereseaza ca vantur numai este cu moga, aia gabor nu stiu ce naiba a facut ea in dubai. numai idioti si idiotenii.
    avea dreptate diaconescu este otivizare peste tot si la toate televiziunile.
    numai asta se vinde.
    nu merg la teatru opera sau altceva sa vada si cu totul altceva decat este pe tv.
    televiziunile pt rating asta promoveaza, deci la urma uremi nu este in totalitate vina poporului, desi poporul detine telecomanda:D.

  • mariana
    Posted at 18:46h, 19 februarie

    imi plac trucajele…bravo voua…cel mai tare e „basic instinct”. sa face-ti emisiuni la fel de amuzante….salutare din baia mare

  • Algebra Din
    Posted at 19:00h, 19 februarie

    Sper sa agreati acest post:

    Acest mail are caracter informativ si va aduce la cunostinta faptul ca domeniul „www.presedinteleromaniei.ro” este scos la vanzare. Daca in 2 saptamani nu voi primi nici un feedback din partea persoanelor interesate sa-l cumpere, voi demara un proiect personal. Din clipa in care incepe si pana voi gasi un eventual cumparator, va asigur ca pretul va creste exponential. Va rog sa instiintati prieteni si cunostinte, la randul vostru.

    Pretul de pornire pentru domeniu este de 153.000 euro. Fara TVA.

    Pretul de pornire, dupa ce proiectul va demara: 500.000 euro.

    Cimpoeru Dan-Gabriel
    Mail: [email protected]
    Telefon: 0040763118316

    Multumesc celor de la Jurnalul National ca au preluat stirea.

    O sa va spun concret despre ce e vorba: pe data de 31.07.2008, un oarecare beneficiar, pe nume Cimpoeru Dan-Gabriel (adica eu…) a achitat suma de 160,14 lei in contul RO83BRDE150SV05828651500, apartinand companiei Romarg SRL, la sucursala Giulesti a bancii BRD. Exista facturile care pot sa ateste acest lucru. Suma cu pricina reprezinta „Inregistrare domeniu presedinteleromaniei.ro”. Scopul initial al inregistrarii acestui domeniu (apropo, am fost extrem de surprins ca este liber…) a fost transformarea lui intr-un site cu caracter de pamflet la adresa administratiei prezidentiale. Intre timp, am decis sa pun in aplicare un proiect social pe care l-am gandit in urma cu mai multa vreme si am hotarat sa ma ajut de un viitor site http://www.presedinteleromaniei.ro. Intrucat am considerat de buna cuviinta sa anunt existenta domeniului cu pricina si intrucat sunt hotarat sa pun in aplicare proiectul social de care vorbeam, am hotarat sa profit de situatia existenta si sa fac rost de un buget pentru respectivul proiect scotand la licitatie domeniul.
    O sa ma lamuresc cum se prezinta situatia cu compania Romarg si voi continua demersul inceput. Nu poate fi vorba de prejudicii de imagine aduse site-ului administratiei prezidentiale atata timp cat http://www.presidency.ro este in limba engleza si defineste, practic, o cladire administrativa (sper sa nu ma insel…), implicit un grup de oameni, iar proiectul pe care vreau sa il desfasor vizeaza un singur om, fara nici o legatura cu domnul presedinte Traian Basescu. Plus ca deja exista site-ul http://www.presedintie.ro, care functioneaza fara nici o problema. Sper sa gasesc sprijin din partea mass-media, cu atat mai mult cu cat sunt un coleg din breasla. Inca ceva: as dori sa va pot aduce la cunostinta in ce consta proiectul meu. Poate exista persoane care, macar din dorinta de a avea ceva de spus, vor dori sa se implice. Inclusiv jurnalistii din Romania.
    Inca ceva: sper sa nu va suparati daca veti mai primi e-mail-uri de la mine… Am in curs de desfasurare cateva anchete foarte interesante, si mi-ar placea sa putem colabora.

    P.S.:

    Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am stiut ca dictonul apartine lui Hitler…

    P.P.S.:

    Sper ca domnul Berdeli sa nu numeasca „antisemit”… Din nou…

    Inca o data le multumesc celor de la Jurnalul National.

    http://www.jurnalul.ro/articole/144649/presedintele-romaniei-e-scos-la-vanzare

    acesta este un exemplu elocvent al constatarii ca nu ne mai facem bine!
    hai repede, sariti cu banul ca la 500.000 de euro e un chilipir! Multi sunt cazati in gradina lui Doamne Doamne dar majoritatea au sarit gardul si-au ajuns acolo!

  • Mihaela giurgiu
    Posted at 19:08h, 19 februarie

    Sunteti tari mai ales la radio va ascult din primul minutel de cand intrati pana la sfarsit.stau cu casca in ureche la scoala in timpul orei nu va pierd. continuati baieti.

  • mery
    Posted at 19:27h, 19 februarie

    Ba sa stii ca Voiculescu e marea problema,lasa ca te faci tu mare!

  • Nicoleta15
    Posted at 19:55h, 19 februarie

    Bravo, acestei emisiuni!Imi place foarte mult!La mai multe pseudo vedete de ironizat si la mai multe balbute si chiftelute!Succes!

  • Lili
    Posted at 20:36h, 19 februarie

    @Augustin: Omule, plagiat sau nu, totul este sa se latre impotriva Antenelor, impotriva unei jumatati din guvernare si cam atat. Pentru restul exista Mastercard. Emisiunea a fost subtire, Huidu ezitant, subiectele…de campanie (uuuups) pardon, subiectele aceleasi. Promit sa revin!!!!

    insinuarea ta ca am fi subordonati „celeilalte” jumatati de guvernare, aia care nu se impaca bine cu antenele, nu are suport real! daca ai sa te uiti cu atentie la emisiunile noastre ele sunt probabil cele mai echidistante, politic vorbind, din Romania!
    asa ca las-o jos! macane!
    mastercard folosesc tonomatele pe euro de la antena, care regurgiteaza laturi pe oricine e impotriva scalambaitului suprem cu ifose de mare politician-in realitate, un gunoi securisto-comunist de cea mai joasa speta! te rog nu reveni! uita-te la sinteza zilei si la mirecea baea unde ai multe subiecte variate si o singura idee: muie basescu!
    jeg de tara si jeg de oameni, tu te integrezi cu brio in jeg!

  • johnnyMM
    Posted at 21:58h, 19 februarie

    Salutare fratilor,bine ati revenit,cat mai multe emisiuni si de acu incolo ; si sper sa fiti si voi ca vinu,cu cat e mai vechi cu atat e mai bun.

    V-am tucat si numa bine !

    (vecinu lu unguru)

  • Laura
    Posted at 23:01h, 19 februarie

    In sfarsit !!!Ma bucur enorm ca o sa va revad…in direct ,in reluare,inregistrat…dupa posibilitati,oricum nu ratez nimic .
    Si acum realizez ca in acesti 9 ani de cand va urmaresc ,facand punte intre varsta de 20 ani la 30 ani,pur si simplu am crescut cu voi … 🙂
    iar acum am ajuns la nivelul la care cand vad cate o tampenie la televizor (adica mai tot timpul…) realizez ca replica ce urmeaza este …p-asta sigur o vad la carcotasi 🙂
    iar cel mai tare este ca am inceput sa vad lucrurile in lumina asta si in viata de zi cu zi …si imi este din ce in ce mai greu sa suport ,prostia ,fudulia si ipocrizia …dar spiritul de carcotas ma tine pe linia de plutire si cu umor rezist si ma simt foarte bine cand mi se spune „Doamne cat de carcotasa esti !!! ” Sunt cea mai mandra atunci ,mai bine carcotasa decat …altceva.
    EEE…asta e spiritul carcotasului nu-i asa ???
    Multa BAFTA …desi nu de bafta aveti nevoie ,caci din pacate izvorul de subiecte este de nesecat

  • corina
    Posted at 11:57h, 20 februarie

    buna, ma bucur ca ati revenit, imi place f mult cronica si toata echipa voastra, sunteti super .reclama care ati facut-o e super tare, cea cu kilturile!!!si cea cu ernest e super de fapt toate cu i love to entertain you sunt f tari!!!cred ca ar fi super daca ati face un film!multii ani inainte si emisiuni la fel de bune!!

  • Sunt Junior
    Posted at 12:21h, 20 februarie

    Am ramas fara cuvinte cand l-am vazut pe Giovani Becali cum l-a scuipat pe moderator.Nu pot sa cred.Abia astept sa termin liceul vara asta sa plec in Anglia si sa uit ca am fost vreodata roman.Nimeni si nimic nu mai poate salva Romania.Poate o bomba.
    Salut Serbane!

  • TiBi
    Posted at 12:25h, 20 februarie

    mult succes in noul sezon. we need YoU!!

  • TiBi
    Posted at 12:27h, 20 februarie

    apropo. foarte bune printuri!

  • gabi_ela
    Posted at 12:50h, 20 februarie

    1. Shoshoi romanesc si voodoo african pt CNA ca din cauza lor v-ati cam “potolit” pe sticla
    2. Puneti inapoi placutele cu Huidu si Gainusa
    3. Please please spuneti ceva de stirea aia cu un interlop din Craiova cu freza de MC Hammer expirat care a injunghiat un om si a scapat basma curata. Nasul puradelului sau este …Stolojan???? Mi-e sila…. Asta apopos de politicieni si schimbare…..

  • vector
    Posted at 14:30h, 20 februarie

    Am urmarit si eu emisiunea din seria noua, dar m-a dezamagit cumplit reluarea temei, deja fumate zic eu, „Anti-trust Intact”! Nu mai prinde la nimeni si scade foarte mult calitatea emisiunii! Se pot gasi si alte formulari mai „destepte” decit plictisitoarele atacuri asupra celor care activeaza in acel trust media! Am crezut ca v-a trecut ura impotriva lui Badea&comp., dar se pare ca este una „CRONICA”!Sincer, nu va face bine si nu va atrage mai multi spectatori, ba dimpotriva!

    o sa va spun de ce e „anti intact”! nu anti oamenii angajati acolo ci doar impotriva lingailor si slugoilor!
    Serban

  • Mogosh
    Posted at 14:41h, 20 februarie

    Bine ati revenit Carcotashilor !

    Ardeti-o bulanilor 🙂

  • Concediaza-ti seful!
    Posted at 15:43h, 20 februarie

    „iar manelistii isi vor plati impozitele.”

    si vor asculta manele NUMAI la casti 😀

  • bogdan
    Posted at 16:21h, 20 februarie

    hahaha prea tare FECALUL hahahaha nu mai pot de 2 zile rad nonstop hahahahah

  • DADI
    Posted at 17:07h, 20 februarie

    abia astept sa puneti si pe net emisiunea….ca nu am prima tv p;aci…

    MI-era dor de voi!

  • keloo
    Posted at 17:33h, 20 februarie

    serbane intradevar sunteti tari si aveti umor.dar am o sugestie pt voi:faceti o emisiune impreuna cu baietii de la parazitii.atunci va fi show.

  • Babilonul imobiliar
    Posted at 17:33h, 20 februarie

    …s-aveti bafta !

    Si noi…”CU VOI” ! 🙂

  • teodoruTa
    Posted at 18:43h, 20 februarie

    atata modestie face rau la stomac, pe bune…nu m-am uitat miercuri la cronica dar o sa ma uit la reluare,sau macar la urmatoarea emisiune,sa vad daca e chiar asa de tare. daca e promit sa te laud daca nu te…nu stiu inca ce , ma mai gandesc.

  • Cody
    Posted at 19:30h, 20 februarie

    Foarte reusite imaginile – aveti cu totii o fata inedita, dar cel mai tare a fost clipul cu scotienii – la o prima privire era sa nu va recunosc – si da – a meritat sacrificiul la -2 grade – ne distram si noi putin uitandu-ne la voi . Daca si in emisiune ar fi clipuri dintr-astea, ar fi mult mai reusita si amuzanta, dar e buna si asa – ne multumim cu ea pentru ca e singura de profil si ne descreteste fruntile . Spor la treaba in continuare si nu va culcati pe o ureche !

  • ConfusedComputerUser
    Posted at 20:09h, 20 februarie

    Exceptionale Imagini.
    Felicitari pt noua emisiune, si la mai multe. Astep cu nerabdare ca emisiune sa fie disponibila pe http://www.carcotasii.ro

  • brutalistu
    Posted at 20:25h, 20 februarie

    Sa traiti sa infloriti! Puteti sa imi mai trimiteti o data mail-ul in care am castigat un aparat de ras de la Nivea ca de draci l-am cam sters. Dar mai stii? Poate am castigat. Ca io-s foarte norocos! Numai ieri am luat legatura cu 2 printi africani care aveau nevoie de cineva care sa le scoata comoara din tara! Hai va rog cu mail-ul ca scrie acolo frumos: parteneri NIVEA si CRONICA CARCOTASILOR
    Frumoasa asociere… trebuie sa recunoasc. „Nu mai merge emisiunea? Da-i cu alifie sa alunece!!”

    e o tzeapa! si ceio de la orange au reclamat-o si noi!
    Serban

  • iulia
    Posted at 20:51h, 20 februarie

    Mai fratilor, ce sa zic felicitari ca rezistati pe piata si inca mai reusiti sa aveti umor. La voi se poate, nush daca e umor sau bascalie mai mult in emisiunile voastre, va place asa sa va luati de toata lumea, iar daca doamne fereste se ia cineva de voi, e jale, da e jale mare si vad ca romanii apreciaza asta, si eu ma numar printre ei. Sincera sa fiu sunteti buni daca de 9 ani sunteti on air si inca aveti ascultatori si telespectatori.

  • andra
    Posted at 21:59h, 20 februarie

    sunteti super tari. ma bucur ca ati revenit. daca vreti sa va distrati cu ceva ce nu a aparut la tv

    http://www.lupamea.ro/tv/index.php?rubrica=5&id=145&title=O-organizatie-cu-simbol-urat-i-au-rapit-mama-moarta-si-tatal-viu-

  • Florina
    Posted at 00:37h, 21 februarie

    Pacat..m-ai dezamagit.Chiar erai un om pe pare il admiram la un moment dat si in special cand am inceput sa iti citesc blogul. Vrei sa se schimbe ceva? da tu un exemplu demn de urmat, care sa ne mobilizeze, sa ne motiveze (si aici prin „ne” ma refer la cei care ne identidicam oarecum cu tine, sau cel putin avem aceleasi idei, principii, conceptii). doar vorbe, constatari pe un blog nu vor schimba nimic din ce iti doresti. lucrurile spuse de tine aici se citesc si se uita. Incearca sa fii mai profund de cuvinte. [Ca o constatare, tu raspunzi doar la comentariile de critica/jignire. Ce rezolvi cu asta?]

  • bursucul
    Posted at 01:33h, 21 februarie

    Inca speram ca in Romania societatea va deveni mai buna.
    O societate nu poate deveni mai buna, cit timp Egoismul,invidia,birfa,lenea,mirajul banului nemuncit,falsitatea,mizeria morala sunt cartile de vizita prezentate de constiinta Multor romani in fata altor romani.(raul din societate este raul adunat,cumulat din toate faptele ANTISOCIALE produse des si in nr mare de unii semeni de ai nostri)
    Bineinteles ca societatea romana este asa cum este,si datorita Lipsei crase de altruism si virtuti morale care ar fi trebuit sa existe in mod normal in inima si ratiunea oamenilor politici.
    Multe lucruri negative din ziua de azi se vor produce pe mai departe in societate,pentru ca vointa fiecarui om executa in exterior TOT ce mintea si sufletul sau cloceste din interior.
    Poate peste 50 de ani o sa inceapa sa fie ceva mai bine in Romania,dar pina atunci,o sa ramina in top,top,rusinica realitatea existentiala din atitia romani.

  • edy
    Posted at 14:15h, 21 februarie

    in sfarsit ati inceput!credeam k o sa mor!:))faina emisiunea de aseara. si trucajele..super tari!la mai multe editii de acum incolo!!

  • ALEX
    Posted at 14:26h, 21 februarie

    ZDREANTO

  • un muc
    Posted at 15:00h, 21 februarie

    Daca traiati intr-o tara normala cu cine mai faceati voi emisiune? :mrgreen: Iar o sa va acuze Nikita ca va faceti reclama cu imaginea ei 😆

    Acu serios vorbind, ati putea sa alocati 10 minute din emisiune pentru promovarea unor chestii de bun-gust. Cum facea Andi Moisescu la Apropotv cand prezenta trupe de muzica necunoscute publicului larg dar care aveau potential.

    „Succesuri” 😆

  • mely
    Posted at 16:59h, 21 februarie

    imi doresc(…da sunt egoista…)sa va urmaresc alaturi de stranepotii mei,apropo eu am 19 ani 😀

  • ioio
    Posted at 20:22h, 21 februarie

    @deea: nu ai spus nimic!!!!

  • shok
    Posted at 22:29h, 21 februarie

    ^:)^…maestre

  • viorica dobre
    Posted at 00:12h, 22 februarie

    V-am urmarit miercuri si am vazut inca o emisiune reusita! Felicitari!

  • Foolish
    Posted at 01:52h, 22 februarie

    mai dureaza pana sa puneti ultima emisiune pe site?, sau daca nu, este vreun alt loc in care ma pot uita?

  • Marius
    Posted at 01:56h, 22 februarie

    si tu chiar crezi ca o sa dispara astea cu ajutorul emsisiunii? Romanii in general sunt prosti, romantici(vezi audientele acasa), si atata timp cat nu e ceva ciudat la televizor nu se uita nimeni. Perfectiunea nu prea vinde. Noroc ca aveti niste virgine care danseaza pe masa.
    BEBELUSELE DANS!!!

  • the_guardian
    Posted at 16:04h, 22 februarie

    Tare afisul cu „pisica alba,pisica neagra” :)))

  • Skorpyon
    Posted at 17:11h, 22 februarie

    emisiunea voastra e la fel d tare..k doar acesta e formatul importat din alte tari:):P…in schimb nu prea stiu dak faceti voi mai multa audienta decat gadea sau badea d la antena…am vazut k va cam luati d ei…mie mi s par foarte tari si in plus d asta mi se pare o prostie faptul k s tot afiseaza audientele astea peste tot…oricum fiecare emisiune are un public tinta…si in plus ei fac emisiuni in direct p cand voi…nu vreau sa fiu un aparator al celor d la antena dar fiekre e cu emisiunea lui….in fine sunteti tari si voi si e bine k aveti o emisiune k asta…

  • Vlad Mocanu
    Posted at 18:49h, 22 februarie

    „Mai avem vreo 2 saptamani si incepem o noua serie de emisiuni! Am ajuns la sezonul cu numarul 19 si incercam sa supravietuim! ”
    Acum spuneti ca sunteti intrati in sezonul 17.
    EU CU CINE VOTEZ??? daca ma intelegeti…

    eu singur cu cronica carcotasului am inceput in 14 aprilie 2000, iar cronica carcotasilor cu misu a inceput in 7 februarie 2001! deci ambele variante sunt adevarata intr-un fel!

  • manu
    Posted at 23:05h, 22 februarie

    EXTRAORDINAR!!! Sunteti incurabili… V-a cuprins febra umorului, a ironiei si a geniului. Va imbratisez!

  • manu
    Posted at 23:11h, 22 februarie

    Miercuri seara pe tot parcursul emisiunii voastre nu am schimbat postul deloc… nici macar la reclame… mi-a fost frica sa nu pierd nici cea mai mica particica din Cronica. Sunteti bestiali!!! Cu respect, Manuela.

  • sorinabby
    Posted at 23:34h, 22 februarie

    Augustin,cat de beat sa fii(sau greu de cap)incat sa trimiti acelasi comm de „n” ori???noi chiar intelegem din PRIMA!!!
    la naiba-n puii meu,ca nu pot sa ma abtin de la carcoteli :))

  • sorinabby
    Posted at 23:39h, 22 februarie

    @Lili: Si-a dat si lili gospodina cu parerea:-j
    bubulino,stai acasa!
    aa,cat despre „cronica carcotasilor”,daca nu te „coafeaza”,schimba programul;vb lu` huidu,uita-te la mirciulica live,”in direct” si-n reluare,ca-i la moda si f „cul” :))

  • oakye
    Posted at 05:46h, 23 februarie

    La mai mare carcotasilor..intr-un fel pot spune ca am crescut cu emisiunea, ca m-a ajutat sa vad lumea altfel si a contribuit intr-o mica mare masura la omul care sunt azi (rau sau bun)!

    Sa ne auzim cu bine pe viitor!

  • Andreea
    Posted at 11:07h, 23 februarie

    Nu mai postezi?La cat de mult vorbesti ma asteptam sa scrii la fel.

  • Adela
    Posted at 11:54h, 23 februarie

    de ce ai sters postul cu Pitziponcool?

  • redhonor
    Posted at 12:34h, 23 februarie

    buna sa va fie inima!tocmai m-am intors dintr-un mini concediu in carpatii de criblura(la vara sper s-ajung si-n aia occipitali :>> )si vazui emisiunea partial pe net :))) he! he! he!

    spre rusinea mea numai acum am reusit sa citesc „orizonturi rosii” a d-lui Pacepa si terminand-o mi-a ramas o dilema:felix din carte e acel felix???

  • Petrica
    Posted at 13:05h, 23 februarie

    As propune un impozit si pentru furturi,caci manelistii tot n-or sa plateasca ,c-asa a ajuns tara asta de cacao.S-a colorat de tiganime si acum un roman cinstit nu mai poate munci legal in afara.

  • Eu
    Posted at 13:13h, 23 februarie

    Salutare cu tristete..

    Am vazut aseara putin din emisiune in reluare
    Din pacate orice e frumos nu poate tine o vesnicie
    Ca si emisiunea lui Teo si a voastra a cam apus asa ca incet incet cam dispare.
    Daca acum cativa ani abia asteptam emisiunea voastra, acum abia cand mai trec cu telecomanda ma mai uit cateva minute la voi, dar nu rezist prea mult…
    Dca nu incercati ceva nou cred ca o sa dispareti cu totul(nu de pe ecran ci din inimile oamenilor).
    In afara de a ataca furibund pe cei de la antene,care probabil au eclipsat cu totul emisiunea voastra nu mai stiti altceva?
    Asta nu mai prinde la lume, poate dimpotriva….

    nu atacam antenele ci prostul gust in general! se pare ca antenele devin campioane in acest domeniu! va rog sa nu va mai uitati la noi! aveti divertisment pe cinste la capatos sau acces direct! vizionare placuta dar sa va luati o punga vomitiva langa….

  • Cip
    Posted at 16:41h, 23 februarie

    Nu mai e ce a fost..Glume rasuflate…
    nici tu nu mai esti ce ai fost….jumatate din neuroni ti-au murit…si asta e ireversibil!

  • Skorpyon
    Posted at 16:48h, 23 februarie

    serbane i-ai raspuns lui „vector” k emisiunea e impotriva lingailor si slugoilor d la trustul intact.nominalizeaza-ne te rog si noua cativa…si voi nu aveti asa ceva la prima?sau alte televiziuni nu au?gen „irealitatea” sau „lab1” s.a. pe aia nu-i prea vedem pe la voi prin emisiuni…

    ii vedeti pe toti la emisiune, dar cei mai jenanti raman slugoii de la antene!
    la pria nu avem interese politice deloc si asta se vede!

  • Concursuri
    Posted at 17:50h, 23 februarie

    Interesante postere, poate organizati un concurs de postere sa vedeti ce imaginatie bohata au fanii cronicii carcotasilor…

  • Alex
    Posted at 18:00h, 23 februarie

    m asteptam sa fie blogul putin mai la caterinca…dar oricum e genial…in schimb trucajele nu-mi plac….mai bine ramaneti la stilul de umor britanic…adica inteligent…umorul mascat

  • Dee
    Posted at 18:59h, 23 februarie

    Serbanica, bine ati revenit. Am reusit sa ma uit la Cronicuta abia duminica si ati fost la fel de buni ca si pana acum, cu o exceptie: filmuletul cu Nikita. Nu pot sa cred ca l-ati dat pe post, si necenzurat. Chiar era nevoie? L-a vazut o carca de lume pe net, de ce trebuia sa va coborati atat de jos si sa-l difuzati? Brrrrrr. Ma asteptam sa va mentineti standardele, 100%.

  • Oany
    Posted at 20:13h, 23 februarie

    Serban, renunta…Dan Senzationescu si Ciumaca is la putere:)) GO OTV!!!:))

    Bv Bv pentru emisiune, fiti rai!!!
    Va doresc toate cele bune si AER CONDITIONAT in studio!!:)

    PS: Vine tare din urma Acces Direct si Fernando:)) Sunt mandra sa declar ca orasul meu natal (Otelu Rosu) este situat la 20 km de Caransebes…de unde e Fernando:)) Omorati-ma!!!

  • Vladi Martinus
    Posted at 22:45h, 23 februarie

    Tot respectul meu pentru ceea ce faceti voi de atata amar de vreme, Huidu! Cativa ani v-am urmarit fiecare emisiune. Acum nu mai am TV acasa (stau in chirie) si, deci, nu prea reusesc sa va prind emisiunile. Ma bucura, insa, enorm cand vad ca dupa fiecare pauza de carcoteala (fie ca este „vacanta” de vara, fie ca este cea de iarna) apare un promo de genul „Cronica revine”. Va consider unii dintre extrem de putinii oameni care promoveaza si respecta adevaratele valori (fara incercari de „a da bine pe ecran” sau pura ipocrizie) si mi-as dori sa continuati cat mai mult ceea ce faceti.
    Si mai multa admiratie pentru articolul de fata, pentru ca este in ton cu modul meu de a vedea lumea de astazi (in special in Romania). Fac tot posibilul sa nu renunt la speranta ca, la un moment dat, lucrurile se vor schimba in bine.
    p.s. nu am inteles de ce, in articolul de fata vorbesti de sezonul 17, iar in articolul de pe 2 februarie ziceai ca ati ajuns la al 19-lea sezon. De unde decalajul?
    Numai de bine!

    cronica carcotasului fara Misu a inceput in 2000 aprilie!
    cronica carcotasilor, cu MIshu a inceput in februarie 200!
    Serban

  • romeo
    Posted at 23:32h, 23 februarie

    Ce sa intamplat cu pozele cu ciumpalacu in calduri?

  • iulia
    Posted at 11:26h, 24 februarie

    Salutare, nu are legatura cu textul, azi de dimineata ai promis ca postezi o melodie pe blog.., astepatm

  • Lili
    Posted at 12:05h, 24 februarie

    Ok, am inteles! Aici nu au loc decat cei care lauda. Mi-am exprimat o opinie si m-ai facut jegoasa. Nu mai pierd vremea pe aici.
    Bye!

  • vector
    Posted at 15:21h, 24 februarie

    Daca in opinia voastra, numai la „Trust” sunt lingai si slugoi, atunci se pare ca sunteti complet partinitori si nu „cei mai echidistanti”, asa cum pretindeti sus si tare! Toate televiziunile au parte de astfel de caractere, dar sa condamni pe fata numai anumite televiziuni este derizoriu si chiar copilaresc!

    nu e nici o exagerare: nici un detinator de media nu eate atat de implca politic precum felix!
    iar trepadusii lui se vad cu ochiul liber!

  • mcgogoo
    Posted at 16:52h, 24 februarie

    „manelistii isi vor plati impozitele.”
    e clar Cronica nu o sa dispara niciodata …

  • rob
    Posted at 18:33h, 24 februarie

    Salutare. Ce s-a intimplat cu „pitziponcu”-l? Nu am vazut bine? Cine va cenzureaza? Doar atit am vrut sa te intreb. Succesuri!!!

  • bianca
    Posted at 01:59h, 25 februarie

    cum sa nu ne uitam la dan senzationescu la cate aberatii spune si la cate tampeni da pe post nu inteleg cum ii posibil asa ceva in mileniul 3 :)) se duce lumea pe apa sambetei bravo voua ca mai faceti cate ceva toata stima si respectul!!

  • kpital
    Posted at 10:42h, 25 februarie

    de ce ai scos postul cu morar?
    ti-au tras-o astia de la catavencu acum. si tie si lui. asta e!
    http://www.catavencu.ro/cum_a_zurprins_mihai_morar_niste_silicoane-6414.html

  • Moroi
    Posted at 16:41h, 25 februarie

    Salut Serbane. inutil sa mai zic ca eu ca si restul tarii abia am asteptat sa revina cronica. Unica oaza de umor inteligent ,de bun-gust si adevarat. Sunt si suparat pe tine ,pentru ca prin 300 de oameni a ajuns la mine blogul tau (ulterior sters) despre Morar …si pozele lui de prost gust. Nu stiu de ce nu l-ai pastrat. Eu am preluat ideea pe blogul meu (http://www.danimoraru.blogspot.com/) si m-am gandit sa te citez. Bineinteles ca nu am genialitatea ta si m-am exprimat intr-un limbaj mai colocvial. Mi-am permis sa te citez… sa-mi zici daca vrei sa-l sterg sau nu. Keep up the good work.

  • Bogdan
    Posted at 17:35h, 25 februarie

    Salut Huidu! Ma bucur ca a reinceput Cronica. Ma uit cu placere la fiecare editie. Sunt un fan de-al vostru.

  • Zizou
    Posted at 18:12h, 25 februarie

    foarte tare cronica,
    sper inca 8 ani, pe putin…..

  • ovidiu
    Posted at 19:13h, 25 februarie

    super tare imagine aia cu Godfather…….cronica make the rules:Pnu mai faceti cronica cu invitati speciali daca ar fi fain sa o aduceti pe Crudu de la neatza cu razvan si dani sau pe gherghe visu(ma uit la regina doar ca sa il vad pe el ii ilar)bafta in continuare

  • mircea badea
    Posted at 21:59h, 25 februarie

    A-ti cenzurat bebelusele ahahahaaaaaa
    Se duce dracu audienta

    Rusinica Rusinica

  • Serban Gainusa
    Posted at 22:02h, 25 februarie

    A-ti cenzurat bebelusele ahahahaahah
    Se duce dracu audienta
    RUSINICA!! RUSINICA!!

  • Cody
    Posted at 22:54h, 25 februarie

    Serbane – in seara asta la Cronica ai fost pur si simplu minunat – ai o mimica faciala fantastica – cand ai imitat-o pe baba de la Kanal D m-am stricat de ras, iar in scena in care ai parodiat concursurile interactive pur si simplu te-ai intrecut pe tine insuti . Tine-o tot asa, Cronica a revenit in forta si sper sa ramana la nivelul asta sau si mai bine daca se poate !

    garda moare dar nu se preda!
    sa fim sanatosi ca resurse inca mai avem!

  • Flory
    Posted at 14:40h, 26 februarie

    Vise, taica, vise nu ne facem noi bine prea curand asa ca spor la treaba baieti, aveti de unde alege. Imi plac trucajele facute cat si cronicuta.

  • eu
    Posted at 14:49h, 26 februarie

    pe online se poate vedea emisiunea? intr-o vreme erau niste inregistrari pe trilulilu. or sa mai fie?

  • the_guardian
    Posted at 15:00h, 26 februarie

    Super tare emisiunea de miercuri…Tineti-o tot asa si sa va vedem si in sezonul 50.Meritati.

  • Filmari
    Posted at 18:27h, 26 februarie

    La mai multe emisiuni. Bv baieti

  • TheMan
    Posted at 22:12h, 26 februarie

    Buna
    Urmaresc emisiunea de mult timp (de la inceput) dar am hotarat sa nu va mai urmaresc in urma sezonului trecut. Motive:

    1. Umorul vostru este rautacios, nu face haz de situatie ci deobicei de persoana. drept pentru care subiectele D-vs v-au devenit, de fapt, dusmani iar emisiunea un atac la diverse persoane.
    2. Batjocura permanenta la adresa clasei politice este un lucru de care eu unul m-am saturat. Ori iesim in strada si protestam ori stam linistiti si ne vedem de treaba noastra. E usor sa faci bascalie dar la urma urmelor nu ajuta pe absolut nimeni. In plus, a face PERMANENT bascalie nu mai are efect in aceasta tara. toata lumea asta face, arata cu degetul spre altii. In plus, astia sunt oamenii pe care i-am votat, asta e; pe astia ii avem cu astia defilam: ar trebui incurajati sa faca ce este bine pt Romania, nu ridiculizati constant.
    3. Emisiunea e prea lunga si pauzele de reclama sunt prea mari.
    4. Bebelusele au devenit indecente (trebuia sa schimb repede canalul daca era fiul meu de 4 ani in preajma, anul trecut), sunt foarte sumar imbracate iar camera deobicei cauta anumite unghiuri.. nu mai comentez ati prins ideea. In plus emisiunea incepe(a) de pe la 8 si copiii sunt evident interesati sa vada ce urmaresc parintii 🙂
    5. Hrubaru s-a molipsit de rautate.
    6. Aveti pretentii de formatori de opinie si nu stiu zau, in ce calitate. In calitate de realizatori de emisiuni de divertisment? In privinta asta semanati cu Mircea Badea care din prezentator de ziare a devenit, ca asa a avut el chef, analist politic. Voi inca sunteti mai moderati in opinii dar aveti o puternica tendinta de a da sentinte de pe sticla ca vorba aia, nu conteaza ce spui neaparat sau ce argumente ai in spate, important e sa faci bascalie de ‘dusmani’.

    Sa ne auzim de bine, va doresc o emisiune mai buna, mai senina si mai plina de umor de calitate.

  • sorin
    Posted at 01:30h, 27 februarie

    felicitari pentru Cronica Carcotasilor. Huidu eu te felicit si pentru ceea ce faci la Kiss FM..felicitari.

  • Florin
    Posted at 01:35h, 27 februarie

    O singura precizare inafara faptului ca e un blog super… Voiculesc se scrie cu V mare domnu` Huidu.

    nu!
    se scrie cu v mic! nu merita un V mare!

  • sm
    Posted at 06:00h, 27 februarie

    Tocmai dvs. vorbiti despre „marea de dejectii mediatice”? Poate un pic de rusine nu v-ar strica.

  • Anca
    Posted at 09:10h, 27 februarie

    Macar ceva pozitiv daca ma intorc acasa: cronicuta 😀 !
    Era emisiunea mea preferata cat timp am stat in Romania si nu vad sa existe in viitorul apropiat ceva mai bun ca ea.
    Felicitari!

  • diana
    Posted at 10:17h, 27 februarie

    Draga Serban si Mihai,

    sunteti consacrati in inimile multora din Romania si din afara Romaniei…este si cazul meu si al sotului meu….care va „devoram” cu placere emisiunea!
    am plecat din tara cu ceva ani in urma, aruncati de sistem inafara (ca multi altii)…….totusi, ca 2 naivi, nu ne am pierdut speranta ca lucrurile vor evolua in sensul bun….si ca, intr-o buna zi, ne vom intoarce acolo sa cladim ceva si sa ne putem mindri ca putem face asta!

    dar, ca si voi….privim cu durere la ceea ce se intimpla azi in Romania, ba mai mult citim mai asiduu ziarele romanesti decit atunci cind eram in tata..suntem, pur si simplu, consternati……parca poporul roman e in hibernare!

    Politicieni hoti,un prim ministru ce da petrolul din Insula serpilor la o firma canadiana fantoma, clauze contactuale secretizate, scandaluri peste scandaluri…..politia nu are nici o putere, justitia nu exista, medicii sunt acuzati ca nu merge sistemul medical si ca se uita la mica spaga……..la Tv apar noi „vedete”, e promovata prostitutia de lux si mahalaua…. Erau astea erau promovate cu citiva ani in urma?!!…. e revoltator!

    Bine ca existati voi si cu mult umor „indulciti” situatia!stim ca vi s a sugerat sa schimbati formatul, ca nu mai merge…..cite emisiuni din romania au rezistat 9 ani??!! nu cred ca mai e vreuna…. e normal sa ai fluctuatii mai ales cind lucrurile evoluaza in acelasi sens in Romania!
    Noi va felicitam si va promitem sa va raminem fideli, de peste mari si tari!!!

    D&A

  • Mirel
    Posted at 10:27h, 27 februarie

    Emisiunea e buna atata timp cat ne distreaza cu gafele din televiziuni. „Pastielle” sunt insa jenante. Iar voi.. cand veti avea cojones sa modificati putin formatul sa o faceti in direct? Sau va e frica sa nu va deveniti clienti? 🙂 Bafta!

  • kpital
    Posted at 11:58h, 27 februarie

    serbanica, de ce m-ai cenzurat la intrebarea privind postul cu morar? 🙁

  • egasua08
    Posted at 16:50h, 27 februarie

    foarte faine afise :d

  • nimeni
    Posted at 22:14h, 27 februarie

    La ASE profesoara le spune studentilor: Sa stiti ca nu accept absente de la examenul de miine decit daca motivele sint chiar exceptionale. Adica urgenta medicala, deces in familie sau ceva de natura asta. In ultimul rind mircea badea ridica mina si intreaba: doana prosoara da’daca va spun ca nu pot veni din cauza unei extenuari totale din motive sexuale, acceptati? Studentii incep sa rida si sa-si dea coate. Profesoara zimbeste si spune cu o voce calda: Domnu badea, mi-e teama ca nu pot sa accept si va trebui sa scrieti teza cu mina cealalta!

  • fabiana
    Posted at 02:52h, 28 februarie

    draga serbanel,
    sa stii ca tare imi place de voi. sunteti naturali si spontani. si eu nu fac parte din categoria celor care cred ca gainusa iti scrie textele. esti un baiat destept, dar…
    daca tot dai ocazia oamenilor sa se exprime pe blogu tau, nu ii umili dupa placul tau, nu te da cu parerea despre cati neuroni are fiecare. pe mine asta ma dezgusta. fii baiat finut si nu-ti dezamagi fanii…

  • vector
    Posted at 11:15h, 28 februarie

    Este posibil ca „lingaii” Antenelor sa te ofenseze, mai ales dupa „meciurile” cu MB, dar sa-ti descarci public oful, cu un vadit caracter tendentios, asta chiar este de prost gust. Aici doream eu sa ajung de fapt, dar vad ca perseverati tot mai mult cu acest gen de manifestari. Si ce exemplu poate fi mai bun (poate pentru unii fani infocati a trecut neobservat, in emisiunea din aceasta saptamina) decit „dojenirea fizica” cu desfasuratorul emisiunii, in ritm alert si in fata publicului, a unei bebeluse care numai a pomenit numele Mircea Badea intr-o comparatie nevinovata! Aici ti-ai dat adevaratul examen si orice argument pro-bun gust si echidistanta paleste!

    emisiunea nu e in direct, puteam sa tai partea respectiva!
    dar nu as fi fost eu daca o facem!
    tu pupa-l in popou in continuare pe „artistul” care spune ce vrei tu sa auzi, chiar daca nu crede o iota din ce spune!

  • Titi
    Posted at 13:15h, 28 februarie

    Prea mult Hrubaru, dom’le! Nu avea nici un rost sa bata apa in piua cu imbecila aia care prezenta vremea. Carpatii Occipitali sau de Cribrura sunt regizate, sa fim seriosi!
    Va cam place si de grasa aia care-si zice nikita. Nu inteleg ce cauta in atentia voastra.

  • annw
    Posted at 14:09h, 28 februarie

    wow.. am ramasa de-a dreptul uimita de aciditatea ta pentru comentariile negative , nu ma asteptam la o asemenea atitudine din partea ta.cronica in sine a devenit cam prea malitioasa , prea scoateti ochii unora pentru niste balbe . in plus bebelushele mie mi s-au parut penibile de la inceput ( sa fim seriosi in afara de oana nu poti sa zici ca au ceva talent iesit din comun la dans). insa sunt si parti foarte tari de exemplu dezbracatu (e mortal , ii omoara pe toti 🙂 )sau tipul de la baia mare.

  • Amellia
    Posted at 17:54h, 28 februarie

    Ma bucur ca ati revenit. Cat despre tv fara diaconescu sau alte personaje penibile, nu stiu daca se va intampla din pacate

  • horya
    Posted at 18:21h, 28 februarie

    ROmania, tara unde toata lumea iubeste..:D
    http://112ocupat.wordpress.com o cronica de milioane de zambete.. si postere mai mult decat haioase. cool.

  • Ioana
    Posted at 18:30h, 28 februarie

    Occipitalii au facut toata seara :)))

  • RaulRugby
    Posted at 21:38h, 28 februarie

    Oricum ramane cea mai tare emisiune ! Dar ce parere ai Serbane de ce a zis Nikita ca iti aducea de mancare cand lucrai la radio 21, ai vazut la otv?! E adev?

  • lili
    Posted at 22:00h, 28 februarie

    sunte_ti foarte tari tinetio tot asa.

  • Cristian
    Posted at 00:04h, 01 martie

    Mai degraba faceai un afis cu mesajul:
    „Atentie penibiliziuni, incep iar sa cada bombe”

  • alex
    Posted at 00:05h, 01 martie

    IMI PLACE TRUCAJUL CU TERMINATOR GAINUSA.SI VA DORESC SUCCES!VOUA, TRUPEI JUKEBOX SI MAI ALES BEBELUSELOR!

  • Carcotasul
    Posted at 01:11h, 01 martie

    Sunteti cei mai tari.

  • Radu
    Posted at 15:48h, 01 martie

    de pe 18 februarie pana acum nu mai este nici o emisiune?! de ce nu updatati site-ul…8-|

  • doroftei
    Posted at 02:14h, 02 martie

    huidule,ai grija ca mirciulica loveste tare…si mai face si spagatul dupa aia.Treaba ta,sa nu zici ca nu ti-am spus.

  • priscila saftoiu si elvis
    Posted at 02:15h, 02 martie

    huidule,vezi ca mirciulica e puternic…si mai face si spagatul..treba ta,sa nu zici ca nu ti-am spus.

  • priscila saftoiu si elvis
    Posted at 02:17h, 02 martie

    mirciulica stie spagatul

  • vector
    Posted at 14:05h, 03 martie

    Multumesc pentru „invitatie”! Mare om, mare caracter!

  • Nicu Ardelean
    Posted at 15:26h, 07 martie

    Echipa este foarte talentata (Mistretu,Tony,Pustiu,Dezbracatu)la fel cum avea Florin Calinescu vechea echipa de la Chestiunea Zilei !Felicitari pentru ca i-ai gasit deoarece au talent.Cand il imita Tony pe Tintareanu este magnific!Delia s-a facut mai faina ca Oana!!!

  • Emilian
    Posted at 21:25h, 13 martie

    Sincer parerea mea despre Carcotasi este una destul de buna dar sa nu mai comentati de Mircea Badea ca face semne obscene sau face greseli gramaticale. El face emisiunea aia in direct de 4 ani voi de 9 ani faceti emisiuni inregistrate si tot gresiti deci e cam putina lipsa de profesionalism!

  • B_silvian
    Posted at 23:10h, 18 martie

    m-am uitat la emisiunea voastra am ras cu lacrimi multa bafta in continuare

  • Andreea
    Posted at 14:48h, 09 aprilie

    Va admir, va iubesc, sunteti cred, singurii oameni de televiziune cu personalitate si inca „necumparati” de diversi moguli TV..
    In Romania de azi au ramas foarte putini nepupatori de funduri transportate in masini de lux..
    Keep going:)

  • mishu
    Posted at 22:08h, 15 iunie

    faza aia cu mircea badea care spune numai ceea ce vor sa auda urechile telespectatorilor(adik vecinii lui:D)este mai mult decat adevarata
    si despre emisiune nu am ce sa zic MIRIFICA

    PS:mai dialogheaza si cu sustinatorii nu numai cu contestatarii

  • sniperr
    Posted at 13:36h, 21 noiembrie

    cine este fata cu ochelari de la WE LOVE TO ENTERTAIN YOU care aduce plicul

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.