Anul 2010 si tigania din programele televizate. - Serban Huidu
1812
post-template-default,single,single-post,postid-1812,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Anul 2010 si tigania din programele televizate.

Anul acesta am facut revelionul acasa. Din motive cunoscute nu am plecat nicaieri, iar baieteleul meu cel mic Mircea are doar 6 luni si n-am efectuat o deplasare poate si din cauza asta.

M-am uitat in schimb la televizor si-am ramas interzis, m-am luat cu mainile de cap! Oameni buni nu ne mai facem bine, tara asta nu mai are nici o sansa. Antena, pro-ul, Kanald-ul pana si Nationalul au adus ca de obicei la momente speciale cohortele de tigani!

Am tot respectul pentru efortul protv de a face filme si productii de televiziune si pentru actorii implicati in aceste proiecte dar numai cu tigani bai nene? Am avut parte in noaptea de revelion de conflictul dintre gasca lu State de Romania si urlatorii cu muci in nas de la antena. Prima parte a fost castigata conform audientelor de Antena (ajutata si de matusalemicii Nae Lazarescu-Vasile Muraru), dupa care satra lui State a preluat conducerea. De la pro singurii care au salvat situatia au fost Cabral si Bartos care asa Pat si Pataso, Pic si Poc au fost haiosi.

Unde dracu’ ajungem oameni buni? Cand or sa se prinda sefii televiziunilor ca tigania nu duce nicaieri?!? Faci ceva audienta dar fug toti sponsorii de tine. Pacat, mai bine stateau pana dimineta si bagau niste muzica de petrecere cinstita ca eram mai castigati decat cu bocitorii cu muci in nas si cu euroi pe frunte!

282 Comments
  • Florin
    Posted at 15:31h, 02 ianuarie

    100% de acord cu tine. Clar televizorul a fost ultimul pe lista in noaptea de Revelion. Dar Prima TV cu ce a iesit in evidenta? Sau mai bine zis, cand are de gand sa iasa din anonimat si sa dea peste nas celorlalti cu un alt mod de a face televiziune?

    ar putea daca ar avea un pic de oua si niste bani de investit in programe!

  • brutalistu
    Posted at 15:36h, 02 ianuarie

    Televiziunea e pe moarte. Ar trebui sa stii, ca doar lucrezi in domeniu. Sunt ultimele rasuflari ale monstrului. Toate „vedetele facute peste noapte ;)” si „nonvalorile cu gura mare” or sa dispara ca un vis urat. Ratingul hraneste animalul asta urat si ca orice animal lacom o sa plezneasca de la atatea „calorii” obtinute din „mancat rahat”.

    Televizorul a devenit internetul saracului.

  • Alin din Iasi
    Posted at 15:41h, 02 ianuarie

    O intrebare am Serbane: Cine draq te-a pus s-a te uiti la TV?. Eu cum am vazut promo de revelion mi-am facut alte planuri in oras.

  • Emil Trifa
    Posted at 15:48h, 02 ianuarie

    Serbane, eu m-am lasat de televizor de ani buni. Imi pare rau pentru ca nu ma mai uit nici la Discovery, insa raman fan convins al online-ului, locul unde vad ci Cronica.
    Anul acesta am fost la niste prieteni acasa si am prins momentul zero la tv, pe pro, dupa ce m-a ingretosat vrajeala ieftina cu Basescu de la TVR (schimbati directorul, la la la…).
    I-am vazut pentru o secunda pe Cabral si Pavel Bartos si da, au fost simpatici, insa de tigani n-am dat pentru ca am schimbat canalul si am ajuns pe HBO. Din pacate insa am vazut promo-urile facute cu mare fala cu vreo 2 saptamani inainte de sfarsitul lui 2009: tigani, manelist, paranghelie de mahala, mizerie televizata si imbecilizarea cretinilor gata-tampiti din fabrica.
    Nu sunt suficient de batran ca sa fi vazut revelioanele TVR de pe vremuri, insa crede-ma ca m-as uita de curiozitate cu mare drag la un revelion de prin anii `70.

  • Marius
    Posted at 15:54h, 02 ianuarie

    Bravo Serbane,

    Puteam sa jur ca o sa fii aproape singurul care o sa ia atitudine impotriva acestei cascade de mizerii revarsate peste televizoarele noastre.

    Stii ce sentimente ma domina acum?Tristete si mahnire,durere si imposibilitatea de a reactiona.

    Oare cati romani isi doresc o miscarre extremista si pur nationalista?

    Eu cred ca zeci de mii dar nu si au gasit inca un lider.

    Infiorator de grotesc spectacolul din noaptea dintre ani de la televiziuni si ramane intrebarea:facem totusi ceva?

    Respect Serbane!

  • sorin
    Posted at 16:02h, 02 ianuarie

    Daca mai traia Ceausescu ii impusca pe toti :))

  • icsuleasca
    Posted at 16:02h, 02 ianuarie

    Nu stiu cum ai putut sa ti-o furi asa! Sa te uiti la TV in noaptea de Revelion e masochism, mai ales ca au tot difuzat promo-uri inainte si si-au prezentat „ofertele” de refuzat! La tine e deformatie profesionala probabil sa te uiti! Eu am optat pentru filme unul dupa altul, unul si unul! Am vazut si „9 songs”… Iar acum o sa ma uit la Lucia y el sexo, ca asta mi-a scapat!

    foarte bun Lucia y el sexo un film cu totul special de la imagine pana la scenariu

  • Americanul
    Posted at 16:15h, 02 ianuarie

    Draga Serbane,
    Eu sunt plecat din tara si de Revelion nu m-am uitat la tv. Am observat insa tendinta de rromanizare a emisiunilor inca de la revelionul trecut.
    Imi amintesc de emisiunile de Revelion de inainte de 89 si cativa ani dupa, cat de reusite erau. Intercalau momentele comice cu muzica buna de toate felurile.
    Chiar in acest fel a decazut televiziunea in Romania, incat din multitudinea de canale care sunt in prezent sa nu ai ce sa urmaresti toata noaptea?
    Iti lansez o provocare: Stiu ca sunteti cu adevarat talentati si pasionati de meseria voastra, ca Misu nu duce lipsa de inspiratie in realizarea de scenarii, ca energia ta debordanta ii capaciteaza pe toti colegii vostri, ca aveti niste bebeluse foarte frumoase si niciodata indecente, ca sunteti inconjurati numai de persoane cu adevarat profesioniste in ceea ce fac,… de aceea ce ar fi ca urmatorul Revelion de la Prima sa fie realizat de echipa cronicii?
    Nu conteaza cum va iesi acea emisiune (desi eu sunt sigur ca va fi de mii de ori mai buna decat toate emisiunile posturilor concurente la un loc), important e ca dupa aceasta sa faceti precum Nica a lu’ Stefan Apetrei si tovarasii lui de urat si sa va faceti legamant ca urmatorul an sa va intalniti in aceeasi formatie si sa o faceti din nou mai lata.
    Este pacat de tot ceea ce este autentic si frumos ca este inghitit de norii negri ai rromanizarii.
    Multa sanatate colegului vostru Toni, suntem cu totii alaturi de el.
    LA Multi Ani! Un an 2010 asa cum va doriti!

  • Mario
    Posted at 16:26h, 02 ianuarie

    Eu ma intreb lucrul asta de un an si ceva. Daca imi aduc bine aminte, anul trecut protv-ul a bagat tot tiganeala de revelion, si din cate stiu are cateva seriale care se dau zilnic tot cu tiganeala, iar daca luam tot ceea ce se gaseste pe sigla protv-uli o sa vedem ca avem o tiganeala si cu Maruta pe canapeaua lui, mai era o emisiune cu tiganeala a nevestisii lu Maruta, si multi care lucreaza in protv sunt tigani.

    Cum vrei sa fie intr-o televiziune in care factorii de decizie sunt tiganii. Ii trage ata spre origini, si intotdeauna vor incerca sa iasa in fata, ca tiganu nu e fudul destul pana nu ajunge si la televizor, dar Serbane, nu-ti face griji…

    TIGANUL CAND S-A VAZUT IMPARAT IL OMOARA INTAI PE TACSU.

  • iulik
    Posted at 16:31h, 02 ianuarie

    Nea Serbanica ca bine le zici..!!! Cam decent totusi… vrei sa’ti reproduc injuraturile tatalui meu pentru state? De cand acel mare actor joaca rolul de tigan… si vad ca akm nu mai iese din el..tata le trimite camioane.. ce camioane:)))..DEPOZITE de carne!!! Pana knd i’a pus capac „pretena” tatalui meu..LOREDANA:))))(nu o sufera de nicio culoare).. atunci frumusel.. tata si’a luat in brate boxele..si incepu cu melodii de pe youtube:)))!!! ATAT am prins revelionul cu el.. ca am plecat eu:D!!! Iar ca sponsor.. nu stiu..sa fi fost eu sponsor.. prost as fii de as mai investii in ei!!! in manelari..!!! Asta este… ne rezumam la radio;;)..la kiss:D!!! La Multi Ani serbane.. tot ce iti doresti si tie si la cei mici!!! Sa i’a BAC’ul foarte usor..si poate pana atunci se mai schimba de 1000 de ori regulile.. ca yo le’am prins pe astea de akm!!! Am intrat deja in paine..sper sa nu te superi ca nu mai pot sa ask kiss.. dar o fac pt viitorul meu in tara asta de … te las pe tine sa continui propozitia!! sa ne auzim cu bine in vara!!!

  • IRina
    Posted at 16:33h, 02 ianuarie

    am 18 ani, si de 1 an de zile, aproximativ, TV-ul nu mai e parte din viata mea 🙂
    mai stau cu aprintii la cate un film , sau ceva de genul asta.. ori cronica, dar in rest ZERO.

    nu vreau sa fac parte din categoria celor care sustin prin rating tiganimea si manelistii.
    si cine e de vina pentru toate astea?!

    nimeni altii decat NOI.

    noi suntem prosti ca ne uitam la ei, noi suntem prosti ca in loc sa dormim ne uitam la de-al`de adrian a 8a minune a lumii si breasla lui.
    noi, pentru ca tot timpul acolo unde e cea mai mare cearta sau cea mai mare prostie.. acolo suntem si noi, romanii.
    si atat timp cat marea majoritate a tarii se dezvolta in universul manelei omniprezente.. programele TV nu se vor schimba!
    daca ar obtine intr-un singur an , in noaptea de revelion, un rating de tot rahatu`, nu ar mai difuza cu siguranta si anul viitor, dar asta e dovada ca poporul roman asta isi doreste.

    si noi n-avem ce face ..
    rabdam 🙂

  • Mario
    Posted at 16:36h, 02 ianuarie

    Sa-i fereasca cine vrea pe tiganii astia, dar daca aceasta criza a economiei mondiale va mai dura inca vreo 2 ani, sigur vor incepe razboaiele, si atunci sigur orice roman va participa si la epurarea neamului romanesc.

    Sa nu uite ca in al doilea razboi mondial stateau inchisi si doar unii au avut noroc din lipsa de munitie, sau ca a patit-o Antonescu prea devreme. Cateva luni daca mai dura razboiul erau eradicati.

    asta nu e si n-a fost niciodata o solutie! in loc de eradicati poti scrie educati. macar generatiile viitoare sa fie altfel!

  • jolly
    Posted at 17:04h, 02 ianuarie

    Eu dragilor am renuntat de mult sa ma uit la canale tip protv sau antena dar parerea mea este ca se incearca sistemat indobitocirea romanilor si se pare ca functioneaza din moment ce atatia gura casca fac rating la asemena tiganie ordinara. Ar trebui luata atitudine ca altfel viitoru copiilor nostri va fi foarte sumbru. Unde sunt traditiile romanesti…costumele populare…glumele de altadata…? Protv sa ardeti in focul iadului pt. ceea ce faceti poporului roman.

  • 1acolo
    Posted at 17:18h, 02 ianuarie

    Ca bine zici 🙂 aceeasi parere o am si eu,era mai bine daca bagau nişte muzica de petrecere pentru ca romanul adevarat asta vrea.Pro Tv se lauda ca 3 milioane de oameni au vizionat programul lor din noaptea dintre ani.Eu cred ca din alea 3 milioane de televizoare care erau pe Pro Tv 85 % din ele se aflau in case de ţigani :-„

  • Marius
    Posted at 17:44h, 02 ianuarie

    Pana si pe blogul marelui prezentator de paranghelioane si alte haznale,sunt oameni care sunt siderati de puroiul tiganesc.

    De remarcat raspunsurile pe care le da dan negru si cat intelege el .:))))

    http://www.dannegru.com/?p=857&cpage=1#comment-13443

  • maya
    Posted at 17:58h, 02 ianuarie

    chiar ma gandeam ca nu a fost nici macar un film.era mai interesant.oricum prima a avut un program dragut

  • CAVALERU' DE SERVICIU
    Posted at 18:11h, 02 ianuarie

    si eu am stat pe acasa cu sotia si fii-mea de 3 anisori, ca ii este frica de pocnitori, si nu am iesit, ci doar ne-am uitat pe geam (inchis, bineinteles). in schimb la TV e acelasi program ca de vreo 15 de ani incoace. eu am optat pentru Mtv care transmitea LIVE din piata revolutiei (nu comentez ca aveau o „super rezolutie”, ca degeaba ne luam LCD-uri de 82 cm, sau Doamne-fereste mai mari!), dar macar am ascultat muzica ok, am vazut oameni entuziasamti in public, si care au ales sa stea in ploaie decat sa se uite la tv-ul manelist.
    hai, ca mai vorbim… ca ma cheam fii-mea sa rezolvam niste Puzzle-uri 🙂

  • add
    Posted at 18:11h, 02 ianuarie

    prietene, televiziunea e o afacere ca oricare alta, se da ce se vinde, crezi pentru vreun moment ca daca emisiunea ta n-ar avea audienta ai mai fi pe post?

    daca prostimea cere, prostimii i se da.

  • Cristina
    Posted at 18:19h, 02 ianuarie

    Cum se mai simte Toni? multa sanatate la toti!

  • Claudiu
    Posted at 18:24h, 02 ianuarie

    Si noi am facut revelionul acasa ca si tine si din aceleasi motive . In afara de tiganalea si manelele care ne-au invadat pe PRO si ANTENA1 mai vin si colegii tai de la PRIMA TV si baga programul de anul trecut de revelion de la Trasniti in Nato . Nu imi venea sa cred ! Cum sa bagi doi ani la rand acelasi program ? Mi se pare la fel , daca nu mai rau ca la PRO/Antena . E o problema de bani ?! si mare pacat ca se stia ca in acest an foarte multi vor sta acasa de revelion si merita sa investeasca un pic mai mult . Imi e dor de maratonul de filme dupa bulgari 🙂 .

  • Cristina
    Posted at 18:31h, 02 ianuarie

    multumim ca ne tii la curent despre Toni. DUMNEZEU E MARE SI ARE GRIJA DE EL!

  • Pingback:Tigania de la TV (via Serban Huidu) | Monden INFO
    Posted at 18:32h, 02 ianuarie

    […] citi intreg articolul AICI… Voi sunteti de acord cu ce spune? Daca v-ati uitat la TV in noaptea de Revelion, v-a placut […]

  • cosmin
    Posted at 18:34h, 02 ianuarie

    Ne mai miram ca Romania e asociata, dincolo de granite, cu tziganii!? In Italia, Spania, Frantza, Germania toti echivaleaza romanul de rind cu tziganul, e totuna pentru ei. Ne mai miram ca Top Gear vine in Romania, filmeaza, apoi ne catalogheaza: Tzara lui Borat!
    Toti se pling ca e incultura, dar asta urmaresc la Tv! Toti zic de cocalari, de pitzipoance, dar numai asta vor sa vada!

  • cami
    Posted at 18:44h, 02 ianuarie

    ce face toni? lamulti ani si la anul sa vedem revelionul cronicii…

  • gigi
    Posted at 19:00h, 02 ianuarie

    Serbane,este normal,ciorile sunt majoritari printre asistatii Romaniei,au muncit mult si acum se odihnesc pe la tv….si ne suparam cand nemtii ne fac tigani ? nu au dreptate ? stai sa vezi cand se vor intoarce ciorile si curvele de prin tari europene,sa vezi borala la Bahmu la tv

  • gypssy nonman
    Posted at 19:02h, 02 ianuarie

    vai de capul nostru. da astia de la pro ar trebui sa faca si pro taraf sau pro tzygany

  • lalaSweet
    Posted at 19:04h, 02 ianuarie

    si eu am remarcat ca toate televiziunile si-au facut revelionul cu manelisti.. sincer nici nu am deschis televizorul…si nu regret deloc.. partea si mai proasta e ca si zilele astea se tot da in reluare ce a fost atunci…

  • Alecsandra
    Posted at 19:19h, 02 ianuarie

    De cand am plecat din Romania(acum 3 ani) am renuntat la televizor. Acum am 16 ani, si e ceva timp de cand mi’am dat seama de ipocrizia si prostia afisate la televizor , pentru a influenta omenii simpli si naivi din popor.De anul trecut avem si televiziunea romana, si sincer spun dupa 2 saptamani nici macar nu mai aprindeam televizorul(m-am uitat in timpul campaniei electorale,dar m-am scarbit rapid de situatie dintre candidati , asa ca am renuntat). Prefer internetul pentru ca am de unde alege; pot sa aflu orice stire vreau, orice informatie ma intereseaza.
    Atat revelionul trecut cat si acesta : un leptop , niste boxe, o companie buna , „ceva de rontait”, niste racoritoare sau alcolice ( depinde de preferinte) niste muzica buna( atat populara, sarba , de petrrecere cat si house.. si garantez revelionul perfect.

    La multi ani tie si familiei tale , cat si la toti romani care s-au trezit la realitate.

    ps: Iarta-mi greselile de ortografie,gramaticale sau fraseologice, dar yahoou’, sms si limba straina ma pun in eroare.

  • HQ2
    Posted at 19:31h, 02 ianuarie

    Eşti aşa de sigur că mai pot fi educaţi?

  • teodora
    Posted at 19:41h, 02 ianuarie

    Am vazut si eu asa zapand vro 10 minute ce se intampla la tv, daca nu s-ar cere asa ceva nu s-ar da serban, asta e, trebuie sa admitem ca oamenii de la noi din tara, asta vor. Si eu am fost oripilata si sunt in continuare de ce se intampla la tv, dar am ales cea mai simpla metoda de a ma salva, nu ma uit. NU ma uit niciodata la otv, la acces direct la capatos, la bahmu, la manelisti, e singurl mod in care pot sa fac ceva. Am cateva programe pe care le uramresc si care ma satisfac in rest tv nu ma intereseaza. si asa simplu am rezolvat problema, de voi e mai greu pentru ca vreti sa schimbati mentalitati, lucru destul de greu de realizat. Eu va urez succes!

  • TATAEE
    Posted at 20:02h, 02 ianuarie

    N-am apucat sa privesc ţigăniile difuzate, dar îmi imaginez ce a fost. Am văzut doar câteva reclame, aceeaşi jm3k3r!” care urlă despre banii, duşmani, valoare şi talent, cu 4 clase din care doar 6 semestre terminate, aceeaşi ţigani agramaţi cu burtă şi lanţ de aur gros. Îmi imaginez cum s-au bătut televiziunile pe privighetorile poporului cretin. In fine, suntem in …. pâna peste cizme.

  • PussyCat
    Posted at 20:07h, 02 ianuarie

    sunt deja ani buni decand se fac astfel de programe de revelion….

  • Iulian
    Posted at 20:16h, 02 ianuarie

    Pai daca au facut atata audienta prostiile alea care au fost difuzate in noaptea de revelion,atunci,asta reprezinta majoritatea populatiei tarii in care traim.Stiu ca-i trist, dar…….astia sunt romanii.Sorry pt.cei poate 30%dintre romani care nu au suportat sa se uite la asa ceva.Acum, eu nu am vazut ca am fost plecat,dar promo-urile s-au difuzat cu vreo sapt.inainte,asa ca stiu despre ce-i vorba.Dar sincer…era de asteptat.Daca tot anul State cu ai lui au facut audienta,ce-ai vrea sa se difuzeze in noaptea de revelion?Show-uri de calitate?Neeeeeee….Pai cine dracu se mai uita , nu?Oricum,la fel cum ai zis, tara asta nu se mai face bine,asta-i sigur.Poate peste vreo doua generatii.POATE.Si haideti cu cronica aia la tv si la radio, ca va asteptam.Si cu ocazia venirii noului an,va urez, atat echipei cronicii de la tv,cat si celei de la radio…..SANATATE.Ca-i mai buna decat toate.

  • Gabi
    Posted at 20:18h, 02 ianuarie

    Ai perfecta dreptate si nu doar anul asta au fost mizerii de acest gen la televizor, problema e de mai multi ani.

    Serbane, te apreciez pentru articol.
    La multi ani!

  • stef
    Posted at 20:27h, 02 ianuarie

    Te cred…asa a fost in fiecare an…deacea cea mai buna alegere pe care am facut-o a fost aceea de a asculta kiss fm si partidul a fost extraordinar… am avut si web:d…a fost superb rezistentza din muntzi a ajuns si la noi acasa care am privit lucruri frumoase am ascultat cea mai buna muzica fara tiganime si glume fara haz…Multzumesc tuturor dj de la kiss fm care ma uimesc in fiecare zi.Multzumesc OLiX,Oana si Dan Fintescu..:D Cel mai frumos revelion:D

    Suntetzi cei mai tari.Multzumesc Serba Huidu

  • romelien
    Posted at 20:30h, 02 ianuarie

    Mario sincer ai gandire de fascist tine-o tot asa si impuscate cat despre programul revelion de tot rahatu se vede ca ducem lipsa de comedianti de altadata.Sanatate si numai bine Serban

  • Ramona
    Posted at 20:32h, 02 ianuarie

    Serbane,

    La multi ani! Imi pare rau pentru durerile tale de cap, si ale altor multi romani! Eu am ajuns sa ma uit la concertul lui MJ de pe Kanal D, dupa ce s-a terminat topaiala si urlatoreala (de retinut ca eram in restaurant si plasma pe perete!), si pe 1, cand am vazut reluarile, m-am luat cu mainile de cap. Oare asta am ajuns? Manele si circarii pe toate canalele ca „entertainment”?
    Oare poporul din Romania numai asta cere?! Inseamna ca suntem jalnici daca „da”, si e si mai jalnica media, daca nu e in stare sa fie lider de opinie si formator de tendinte!
    Puse una peste alta, sper in 2010 la o spalare pe creier generala si o up-loadare de valori solide si idei luminate, curaj si vointa sa facem o schimbare.
    Continuati cu Cornicuta si pe Kiss ca pana acum, ca sa am si eu zile cu zambete de dimineata. Nu de alta, dar ma iau de lumea nesimtita din trafic de la prima ora si pe perturb trendul lor oripilant de nesimtirie si indiferenta fata de bunul simt elementar.
    La multi ani inca o data, sa dea Dumnezeu sa aibe Mirciulica al tau revelioane muuuuuuuuult mai faine decat ce trairam noi anul asta!!! Trecut, pardon.

  • razvan-vienna
    Posted at 20:32h, 02 ianuarie

    Foarte corect punctul tau de vedere Serban si exprimat cu finete (chiar prea multa as zice eu) insa ma tem ca ai un mare handicap in lupta asta impotriva tiganizarii: ESTI aproape SINGUR! Din pacate.

  • helen
    Posted at 20:39h, 02 ianuarie

    Vai,mai, Serbane! Sa te uiti tu la tv de Revelion? Ziarele de scandal te dadeau plecat pe un iaht cu amicii si cu bebelusii lasati la rude, ha,ha. In schimb a fost ceva vechi, da’ bun pe TVR 2, o combinatie intre „poante” mai noi si momente cu Toma Caragiu si actorii nostri vechi si buni. Bine vorbesc de televiziuni fara audienta, dar mai comestibile. Un an bun!

  • elf
    Posted at 20:40h, 02 ianuarie

    de 4 luni am taiat cablul la tv si i-am spus sotiei ca atunci cand am schimbat ceva tevi de la incalzire , baietii care au lucrat au taiat din gresala cablul si nu mai poate fi reparat.a fost liniste si pace,am citit mai mult ,am lucrat mai mult..pana ce m-a pus sotia sa cumpar alt cablu sa avem tv de revelion.ce am vazut mi-a produs greata si indignare!o tiganie generalizata!! vineri 01.01.01 am scos cablu si l-AM aruncat la gunoi!astia ne vor prosti! vor sa ne cumpere votul cu o galeata si o patura!faceti ca mine si daca rezistati 4 luni sunteti vindecati si mult mai fericiti!!

  • adi
    Posted at 20:43h, 02 ianuarie

    domnule Huidu, aveti perfecta dreptate, eu sunt din Satu Mare ” acolo unde se agata harta in cui ” si aici in oras avem doua posturi tv locale, ambele au avut un program exceptional, de bun gust si fara manele!!! iar apoi ma uitam la „granzii” din Bucuresti, peste tot numai manele si tiganiada, ori asta merge cel mai bine la romani, ori posturile locale poate chiar din lipsa de resurse ajung sa aiba in tara programe mai de bun simt…in rest La multi ani si numai de bine va doresc!

  • Nae Franco Brasov
    Posted at 20:49h, 02 ianuarie

    La multi ani !

    Draga Serban ,sunt stupefiat de modul cum patronii posturilor de televiziune private cat si televiziunile nationale doresc sa-si creasca audienta cu programe slabe,cu fel de fel de personaje adunate de pe la periferia societatii.
    Nu putem sa punem in ,,prima linie” tiganii,
    deoarece au si ei cultura lor.
    Problema televiziunilor este ca ne baga pe gat din ce in ce mai multa TIGANIADA.
    Revelionul 2010 a intrecut masura. Pana si artistii romani de valoare au inceput sa imite tigani sau sa reproduca limbajul romales.
    Voi, tineretul din televiziuni ati putea opri
    acest val, pana nu devine un TSUNAMI tiganesc care ar putea distruge munca si profesionalismul
    celor care sau stins dupa o viata petrecuta in studiourile televiziunilor cat si a celor care activeaza in prezent.
    Fac un apel catre toti ROMANII care apar pe ,,sticla”producatorilor de emisie ,regizorilor
    cat si patronilor de posturi TV, starpiti din radacini acest cancer al TELEVIZIUNII ROMANE.
    Nu-i mai difuzati pe posturile Dvs. incetati cu madiatizarea lor , indiferent de sumele banesti pe care vi le-ar oferii.
    Nu pot sa cred ca rating-ul unui post TV va scadea din cauza ca nu mediatizeaza tiganii.
    Din contra, eu sunt sigur ca rating-ul va creste si va atrage simpatia telespectatorilor.
    Draga Serban , sunt sigur ca impreuna cu Mihai
    puteti realiza Cronicuta fara sa apelati la fapte sau greseli din viata rromilor.
    Fiti voi primi.
    Va felicit anticipat.

    Nae F. Brasov

  • thomas
    Posted at 21:04h, 02 ianuarie

    NOI NU AVEM O CULTURA IN AFACE REVELIOANE CU CUST NUMAI MANELE SI ACEIASI INVITATI .

  • dan cel groaznic si cel rau
    Posted at 21:14h, 02 ianuarie

    eu la 23.00 m-am culcat tocmai din cauza asta

  • un tziganush
    Posted at 21:28h, 02 ianuarie

    probabil datorita situatiei materiale care din pacate pentru el este infinit mai nesemnificativa in comparatzie cu ,catziva dintre manelisti dar nu trebuie sa te superi huidule arogant si oligofren ce esti lasa ca tu citesti filozofie nemtzeasca si stai in apartamentul ala de doi bani asa complexat o sa mori jegule pentru ca de mult timp ma jigneshti sistematic pe mine shi pe familia mea care apropo suntem contribuabili la stat muncim in fiecare zi avem copii care merg la scoala ,singurul lucru care te’ar deranja la noi ar fi ca ne’am nascut tzigani .ei bine nu am ales asta huidule asa ca o sa fac tot posibilul sa implor divinitatea si o sa’tzi pun in fiecare zi acatiste la biserica sa dea pareza in tine si toate bolile venerice in nevasta’ta ca prea mult ma faci sa sufar ..si voua celorlaltzi va anuntz ca sunt tzigan am terminat facultatea de petrol si gaze din belfast irlanda de nord si de abia astept sa ma intorc acasa in romania unde apropo in 50 de ani o sa fim majoritari .hahaha

    de tine isi bat joc tovarasii tai care arunca cu bani in stanga si in dreapta si nu platesc o letcaie impozit boule, nu eu! Daca scriu despre ei nu insemna ca sunt rasist! nu! dar pe hotii astia i-as impusca in cap…si crede-ma ca sunt si de-ai nostri romanasi sadea care ar primi acelasi tratament! sa dai acatiste pentru ei nu pentru mine !

  • Cristina Movileanu
    Posted at 21:30h, 02 ianuarie

    Si eu am stat acasa de Revelion cu familia si am „incercat ” sa ne uitam la televizor,cel putin 10 minute am rezistat eu, la discurul presedintelui tarii pana-n miezul noptii.JALNIC!Ca mine,ca tine,ca alti romani care au stat acasa din diferite motive au suportat grila de programe impusa de televiziuni,am crezut ca sunt singura nemultumita dar ma bucur ca azi am citit acest articol!!!!Educati poporul cu ce trebuie!!!!!!!!

  • vasya
    Posted at 21:36h, 02 ianuarie

    sa tii ca ai dreptate.Oare astea ne mai sunt valorile? Unde esti ANTONESCULE?

  • katy stelista
    Posted at 21:44h, 02 ianuarie

    huidule,nu e frumos ca-i faci „tigani” si „urlatori cu muci la nas”,sunt de acord cu tn k televiziunile au exagerat cu acesti manelisti,dar asta e, nu putem noi sa le impunem pe cn sa invite.recunosc,nici eu nu sunt manelista dar ii respect pe acesti oameni, fiecare isi castiga painea cum poate;).trebuia sa te uiti la antena 2, la brancu,nici lui nu-i plac manelele,dar sa stii k el nu se manifesta k tn.

    decat romi mai bine tigani iar manelistii cu muci in nas sunt si romani nu numai tigani!

  • Andrei
    Posted at 21:47h, 02 ianuarie

    Ba frate nu-i ridic in slavi pe tigani cum le zici tu ,da` nici n-am ceva cu ei!”Tiganii” aia cum le zici tu au facut audienta,pe cand tu rasistule si cu colegu tau de la emisiune ca nici nu stiu cum il cheama,stiu doar ca a facut pe el de frica la farsa cu Zmarandescu si dadea tot in primire numai ca sa scape,sunteti penibili si radeti de emisiunile altora care isi dau silinta in direct si tot degeaba ca nu v-a baga nimeni in seama!Asa ca apucati-va si faceti emisiuni in direct si lasati mistocareala ca pana la urma tot voi sunteti aia slabi si fara audienta!;)

    haules maules…a vorbit si nea ion ca si el e om! rasisti auzi…

  • MrSPORT
    Posted at 21:47h, 02 ianuarie

    La multi ani Serbane!
    De ce trebuia sa te uiti la televizor de Revelion?

  • AndreiZ
    Posted at 21:49h, 02 ianuarie

    Sunt curios cine o sa faca ceva in privinta asta. Nu ducem lipsa de altceva si de oameni capabili sa faca si altceva – doar ca… din pacate suntem prea lacomi la rating! Nici nu ne mai intereseaza sa ne educam publicul. Trist. E mai simplu sa il ti needucat si sa nu te stresezi cu ce ii dai decat sa-ti faci un public care are „gust” – pretentii si sa trebuiasca sa faci emisiuni mai bune. Eu cred ca problema este si cu cei angajati acolo in televiziuni… sunt prea fircosi ca sa faca ceva sa ia atitudine. – pentru ca altfel as putea spune ca nu ii duce capul la ceva de calitate. Oricum mi-e sila de ce s-a intamplat de revelion pe tv. Imi dau seama ca suntem o natiune de manelisti… fara sanse de scapare. :((

  • io
    Posted at 21:57h, 02 ianuarie

    Tu si blogul Critica Muzicala ati scris despre acest subiect.Nu esti singurul deranjat de tiganeala din Romania.

  • dan
    Posted at 22:02h, 02 ianuarie

    Sa schimbam Romania in Tzigania fiindca suntem o tara de milogi.Daca nu esti tigan trebuie sa devii numai asa mai poti supravietui in Tzigania

  • Cosmina
    Posted at 22:13h, 02 ianuarie

    Salut! ceea ce am vrut sa zic despre postul asta e ca asta se cere defapt….tot ce e cu tigani prinde pentru ca asa e in Romania.De exemplu uitati-va ce au fost ”povestirile adevarate” inainte ,erau doar cazuri umanitare pentru ca lumea sa ii poata ajuta pe cei cu probleme,acum insa mi-o arata pe Izaura nepoata lui Cioaba cum s-a maritat ea si cum a fost fata mare dovedind cu cearceaful cu sange pe el.Da poate e interesant intr-o anumita masura sa vedem ce obiceiuri au dar nu pe toate programele si toata ziua.:)

  • tutancmon
    Posted at 22:13h, 02 ianuarie

    Buna Serbane si la multi ani!Referitor la problema tiganiei din televiziuni intr-adevar avem o solutie.Butonul rosu de la telecomanda.Dar partea trista este ca o putem face doar o mana de insi,cu cat decata scoala,eventual din mediul urban,care se uita pe la Discovery cateodata,mai da un ochi si pe la Cronica.Ce ne facem insa cu 98% din mediul rural,aceia fara carte si tampiti de munca,griji si saracie si care au antenele de satelit,absolut toti,setate pe posturile de manele,gen taraf sau pe telepubele spaniole?Stiai ca tinerii de la tara merg la „discoteca” din sat?Stii ce se asculta in acele „discoteci”?Se asculta EXCLUSIV manele cu salamuri,gutze si copii minunati.Si atunci cum sa nu ne miram ca tv-urile care difuzeaza tiganii si stiri doar cu betivi,coase,babe violate si topoare au audienta uriasa?Audienta formata din milioanele de analfabeti de la tara care s-au lasat de scoala,indobitociti de „sa moara dujmanii mei ca n-are valoare” si care viseaza la o cariera stralucita in munca gen capsuni in Spania,salahor in Italia,cersit in Franta sau tras din bancomate in Germania?Avem din cauza astora de mai sus si a tiganilor migratori europeni o imagine de tot rahatul.Sa nu ne mire daca un strain care da tv-ul pe un post tv se crede in Bangladesh sau in Pakistan.Atat am avut sa-ti spun despre tiganeala si ca incheiere am o nelamurire,poate ma ajuti tu:de ce pentru o simpla angajare iti trebuie o fisa medicala si examen la bibilica precum ca la permisul auto si la a face 12 copii intr-un catun din varful muntelui,stiind clar ca nu le poti da nici mancare,nici educatie in afara de manele,ofcourse,nu-ti trebuie absolut nimic?Iti zic asta deoarece prin prisma meseriei mele am intalnit cazuri in care taurul comunal era in coma alcoolica tot timpul iar matca,beata si ea, avea 12 plozi cu muci la nas si curul gol,toti stand intr-o camera neincalzita si ascultand la o rabla de casetofon o lalaiala penibila cu dedicatii,marca Nicolae Guta si nefiind mancati de doua zile!Cred ca sterilizarea unui numar mare de cetateni romani si educarea lor prin aducerea fortata la scoala(gen in loc sa mai capeti alocatie pe care s-o bei,daca nu-ti aduci plodu’ la scoala,esti obligat sa muncesti gratis pentru comunitate 15 zile pe luna neplatit,in caz contrar un glont in ceafa)ar fi totusi ceva benefic pentru tara asta aflata,din pacate,pe marginea prapastiei.

  • tutancmon
    Posted at 22:23h, 02 ianuarie

    Multumesc mult domnule Huidu,pentru publicarea parerii mele personale despre tigania din televiziuni,parere pertinenta,nejignitoare si la obiect.Va multumesc pentru nimic.Amin!

  • kla
    Posted at 22:25h, 02 ianuarie

    subscriu celor spuse de tine, da’ si prima nene… cu reluarile alea de la megastar si mondenii…jalnic!macar aia enumerati de tine mai sus au incercat ceva, da voi… nimic,nimic.

  • tutancmon
    Posted at 22:27h, 02 ianuarie

    Revincu o a doua completare spunandu-va ca-mi pare nespus de rau ca nu putem posta pe acest blog audio si video.Ati putea vedea adevarata fauna din Romania.Din pacate.

  • IRina
    Posted at 22:40h, 02 ianuarie

    sunt de acord cu 1acolo .. dar am si o completare:

    daca 85% din TV-uri se aflau in case de tigani, restul de 15% prindeau doar PROtv-u` =))

  • viorel
    Posted at 22:45h, 02 ianuarie

    mare dreptate ai dar cred ca lumea a cam inceput sa se sature de ei (cel putin asa cred eu)tiganiile nu tin mult
    oricum pentru mine e foarte greu sa ii mai inghit din doua motive: lucrez in ferentari si trec in fiecare zi prin Sintesti asa ca sa ii mai vad la tv de revelion mie peste putere

  • silviu
    Posted at 22:50h, 02 ianuarie

    eu mam uitat la otv sa nu razi dar acolo chiar daca a fost reluari a fost un colaj reusit cu artisti adevarati care au fost la emisiunia 100% adevarat .

  • caius
    Posted at 22:56h, 02 ianuarie

    Ce pot sa-ti spun,ca este bine ceea ce se intampla,ca sunt satul de prostia si ignoranta cu care ne trateaza presa sa tv-ul? Da sunt arhi satul de tot,de asa zisa televiziune,de reluariile la nesfarsit,de balbaielile si tiganiada care se face pe post,de tampenia si ardoarea in care se baga in discutii fara rost si interminabile ce dateza de acum 20 de ani. Ce mai este nou?….nu de alta dar le cam stim pe toate,iar in ceea ce priveste „spectacolul” televizat ce se difuzeaza de anul nou,ma amuza cumplit,ce mai pot „baga” ca nu mai au ce,doar traim intr-o Romanie cu un IQ undeva la -136.Cu ce sa te lauzi,ai cu ce? Ma indoiesc,pana la anul ce vine se pot schimba multe,asa ca sa auzim numai de bine !!!

  • costi2791
    Posted at 23:00h, 02 ianuarie

    Nu am putut sa zabovesc nici zece secunde fara sa mi se faca greata de mizeriile de pe tv.Am 37 de ani si tin minte revelioanele la tv din anii 80. Clasa fata de jegul de acum de pe tv.NU AU MAI RAMAS DECAT TIGANI IN TARA ASTA?

  • DanielPreda
    Posted at 23:09h, 02 ianuarie

    Din nefericire și eu am fost în situația ta, am stat acasă de Revelion. M-am uitat la unele programe realizate pentru seara respectivă și pe an ce trece totul devine mai dezastruos, pe lângă posturile tv care au preferat țiganii și manelele, colțului rușinii îl completează Prima TV care au difuzat același episod din Trăsniții de anul trecut! Cine a fost cu ideea asta tâmpită?
    Cea mai bună metodă este Pass-Media!

  • macanta
    Posted at 23:09h, 02 ianuarie

    daca vedeai promo-ul revelionului sigur ai fi urmarit un film ,ceva daca tot stateai acasa.
    casa nu e lipita de televizor:poti primi colindatori,poti dormi,poti sa vezi un film bun,poti sa bei,poti etc,mai putin lipitul de televizor .numar pe degete emisiunile pe care le urmaresc la tv.
    dar fiindca stomacul tau a reactionat la ce vedeau ochii tai se are ca te-ai lecuit 🙂

  • Bogdan
    Posted at 23:11h, 02 ianuarie

    Mai spune-ne ceva despre Toni? Ce mai face? Cum se mai simte? Asteptam vesti. Eu intru in fiecare zi pe blogul tau in speranta ca voi mai afla ceva. Poate ai uitat. Vrem vesti…..

  • Simona
    Posted at 23:11h, 02 ianuarie

    Nu am mai vazut de ani de zile (vreo 20) revelion la tv. Dar din promo-urile facute de pro-tv sau antena era clar ca va fi dezastru.
    Am vazut in schimb si un ceva promo la tvr, parea mai decent, acolo cum a fost?
    Pentru mine din tv au ramas setul de canale discovery si cam atat. De fapt mai sunt mici insulite: cronica voastra, profesionistii, nocturnele. si apropo tv sau cum i-o fi zicand emisiunii de pe pro a lui Moisescu. Cam atat ! Regret enorm ca nu intru niciodata in esantioanele pt ratting, sa mai scad media.

    Sa avem un An Nou fericit, cu programe decente. Oare se mai poate asa ceva?
    LA MULTI ANI !

  • Sincu
    Posted at 23:14h, 02 ianuarie

    Da cand il vedem si noi pe Mircea?

  • dragos
    Posted at 23:15h, 02 ianuarie

    Huaaaaaaaaaa Serbane!!!!!! Esti cel mai tare omule , glumeam.De la tine din „U”Craiova scriu.Din Cetatea Saracilor…scuze Cetatea Banilor.”Poporul sa zica merci ca nu am pus-o pe Bahmuteanu sa candideze”.Asta am vazut la T.V.si …am tacut.Asta se vede de 20 de ani si…am tacut.E ordin sa se aleaga praful.De romani, ca celelalte etnii prospera.Romii sunt nr.1.Mah, e bine si asa nu e chiar asa de rau ce naiba.Domnule nu sunt rasist dar nu suport „indienii” ca prea stiu sa cante
    !Astia intra in istorie inaintea lui Michael, Madona, Metalica, Ac/Dc, Pavarotti, Bocelli etc.In rest subiecte nu mai sunt, ca politica face bine, parvenitii bogati dupa urma poporului, adica a noastra, ne injura si fac ce vor, noi tot asa traim, altii tot asa prospera si nici sanatate nu prea mai este.Vezi?e chiar asa rau?Hai La multi ani si sanatate, bucurii si 3 palate!!!!!!!!

  • state florin
    Posted at 23:25h, 02 ianuarie

    Mai copilasi…sunt incredibil de amuzat de ceea ce citesc aici..:))sunt tigan..si sunt maandru de asta…sunt mandu ca am terminat un liceu …am luat un bac cu o nota foarte buna…si contrar asteptariilor voastre bacul nu l-am luat pe bani pentru ca ai mei sunt oamenii simplii ..cu un servici la stat ..contribuabilii..urmesz o facultate…dar nu asta este important ..mai coplilasi..va intreb cum putetii trai atat de frustratii..nu va omoara sa stitii sau nu..ca imnul romaniei..acel celebru desteapta-te romane a fost scris de un tigan urat mirositor ,furacios ,analfabet de o scursura a societatii..de o persoana care nu ar fi trebuit sa aiba dreptul de a traii pe pamant…Anton Pan..Cu ce suntetii voi mai bun ca mine..oare suntetii mai bunii pentru ca sunteti mai albii ..asta va face oamenii…asta va da dreptul sa jigniti pe cei ca mine oare nopi tiganii suntem vinovatii pentru situatia actuala din romania ..sau ar trebui sa scriu RRomania ca sa fiarba sangele in voi…cu ce esti mai bun u huidule decat mine..cu ce esti u mai bun decat tatal meu care a muncit o viata intreaga pentru a imi asigura mie condiitiile minime ..pentru a ma da la scoala ..la liceu si la o facultate …cu ce??cine iti da .sau cine va da voua dreptul sa jigniti un anumit grup de persoane …doar pentru simplul motiv ca ..la fel in orice tara ..fiecare minoritate are elementele ei negative…oare dintre voi romanii nu este nimeni la furat in spania..nu aveti nici-o prostituata in italia…???Poporul roman este un popor de frustratii..de inadaptatii ve-ti trai tot timpul sub ubra altor persoane..ve-ti fi mereu sclavii ai societatii pentru ca nu putetii fi oamenii..Te intreb pe tine Serban…sper ca nu o sa stergi acest comentariu…cu ce esti u mai bun decat mine..oare pentru ac esti o pseudovedeta ai dreptul de-a critica..si chiar de a jignii ,uneorii in modurii de cea mai joasa speta oamenii…cu ce esti u mai bun ???

    nu am nimic cu tiganii! am prieteni tigani si nici eu nu sunt prea blond! ma enerveaza Tigania nicidecum rasa! Si din pacate romanii sunt mai inclinati catre tiganii decat tiganii! si bravo tie ca iti depasesti conditia! respect! nici tie nu-ti place ca niste analfabeti infecti sa stranga milioane de euro so sa nu plateasca impozite! asta e o tiganie…

  • state florin
    Posted at 23:27h, 02 ianuarie

    Serbanica sper ca imi poti raspunde la intrebare..desi nu te cred in stare sa portii un dialog civilizat …sau nu ai curajul necesar de-a recunoaste ca gresesti..astept raspunsul tau..

  • Dan M.
    Posted at 23:37h, 02 ianuarie

    Ai perfecta dreptate.
    Mi-a fost greu la un moment dat sa gasesc muzica populara autentica pe vreun post.
    Din pacate cred ca ne transformam incet incet intrun neam de oachesi cu ciurde de puradei dupa noi.
    Poate peste o vreme va trebui sa schimbam si numele tari din Romania in Rromania. 🙁

  • Davin
    Posted at 23:50h, 02 ianuarie

    eu cand am vazut ce e la antena si protv am dat pe discovery. era ” A haunting ” m-am uitat cam pana dimineata , pana pe la 4. a fost mai frumos decat tiganelile alea

  • borala
    Posted at 00:04h, 03 ianuarie

    inteleg ca daca erau romani toti si nu tigani ar fi fost mai de calitate programul? adica scalambaiala si prosteala unora albi e mai atractiva?

    mare om esti profesionistule! ai identificat sursa problemei

    pai la pro erau cam albi care faceau pe tiganii daca ne luam dupa actorii din State de Romania!

  • raptor
    Posted at 00:13h, 03 ianuarie

    ai mare dreptate huidule ce draq atatia tigani la tv nu inteleg. bine ca pustiul meu are doar 4 ani si poate o avea sansa sa nu mai apuce in viitor atata tiganeala cine mai stie…

  • Andreea
    Posted at 00:18h, 03 ianuarie

    Eu am renuntat de mai bine de doi a ma mai uita la televizor…De ce?!! Circul ieftin de mahala pe care il prezinta majoritatea televiziunilor il vad in fiecare zi pe strada, si imi ajunge…macar aici am dreptul sa aleg!Va spun sincer ca mi se face pielea de gaina cand aud unii indivizi cum vorbesc…limba asta a inceput sa-mi zgaraie urechile, aproape ca ajungi sa nu mai faci distinctia intre limba romana vorbita corect gramatical si cea noua adoptata in stil manelist!
    Referitor la manelisti…oameni buni, nu ei sunt problema! Problema sunt cei care-i sustin,cei care indeamna poporul asta la prostie si incultura, cei care nu mai au imaginatie si demnitate dupa parerea mea.Ca sa ajungi sa te folosesti de un asa zis trend la moda doar ca sa ai o audienta mai mare, mi se pare jalnic.E de plans!!! Din cate se pare televiziunea romaneasca,in general, nu-si intelege rolul pe care il are in societate! Multe lucruri s-ar putea realiza cu ajutorul ei, ganditi-va ca este cel mai raspandit mijloc de informare de care populatia dispune, singurul mod in care romanul de rand mai intra in contact si cu cealalta parte a societatii…dar daca atunci cand aprinde TV-ul ii apare in fata un tip cu burta care se aaaaaieste (nici nu stiu cum sa ma exprim:)) ) la un microfon,despre care se vorbeste la superlativ, spuneti-mi voi, din prost cum este , nu devine mai prost???!!!( nu vreau sa fiu dura sau exagerata,vorbesc din ceea ce am vazut pana acum…nu stiu daca din 10 persoane poti purta o discutie normala cu doar 2 dintre ele, fara ca sa fii nevoit sa-i spui „stii ma grabesc, o lasam pe alta data”).

  • ginel
    Posted at 00:21h, 03 ianuarie

    Domle care e problema cu tigania?
    Te opreste cineva sa faci tu altceva? Sa faci tu un Revelion la TV altfel? Sa te implici sa cauti sponsori?
    Carcoteala e un sport usor. Facutul e un sport mult mai complicat.
    Astept sa vad la anul un revelion facut de tine.

    Ginel
    P.S. Eu am in grila de programe si altceva decat posturile romanesti. Si e loc pe lumea asta pentru toate gusturile.

    de ani de zile face „altceva” dar se pare ca ne-au coplesit! si carcoteala nu e deloc usoara!

  • Ionut
    Posted at 00:26h, 03 ianuarie

    felicitari serbane! astia/astea sunt modele pentru copii nostri…problema e ca si voteaza, din ce in ce mai multi, cresc exponential..sunt ingrozit. chiar nimeni nu vede degradarea.

  • BoGdan
    Posted at 01:03h, 03 ianuarie

    Foarte bine le-ai zis-o Serbane, pacat ca vorbele astea nu vor ajunge decat la urechile unor surzi.Ce nu face o prostituata pentru bani ? Cam asta au ajuns mari actori si televiziunile noastre sa se prostitueze.Asta este, intr-un fel ne meritam soarta.Si bine zicea cineva mai sus, pacat ca nu mai e Ceausescu ca nu mai era degringolada asta in tara . Numai bine !

  • Claudiu
    Posted at 01:03h, 03 ianuarie

    Asa este… avem niste televiziuni de tot rahatu. Nu se poate asa ceva ca in seara de revelion sa fie pe majoritatea programelor numai TIGANI, e groaznic, chiar asa de rau a ajuns tara asta? Pur si simplu nu aveai ce sa vezi decat behaielile tiganilor peste tot. Unde sunt glumele de altadata, diverstismentul de buna calitate, mie scarba. Eu la TV nu prea ma uit pt ca nu am ce vedea si nici in seara de revelion nu m-am uitat nici macar 5 min. Cine se uita la asa ceva eu cred ca sunt: betivanii, tiganii, aurolacii etc. Avem niste TV-uri de cacat, scuzati-mi vorbele dar asta e. Urasc si mie scarba de manele si de tigani.

  • un om
    Posted at 01:05h, 03 ianuarie

    Sunt total de acord cu tine, multi vad insa putini iau atitudine.

  • Ramona-Sandrina
    Posted at 01:08h, 03 ianuarie

    „Oameni buni nu ne mai facem bine, tara asta nu mai are nici o sansa.” – 🙂 lasă Şerbane, noi să fim sănătoşi, să ne crească „Mirciulicii” mari şi frumoşi şi poate, pentru ei să sperăm că o să ne dăm de trei ori peste cap până ne-o veni mintea la loc, iar dacă nici aşa nu se poate…, să sperăm că o să ne-o bage ei în cap de dragul lor :))!

    Lăsând hazul de necaz deoparte, îţi doresc să te bucuri de cât mai multe împliniri şi zile senine alături de familia ta şi cei dragi ţie, iar 2010 să îţi aducă tot ceea ce îţi doreşti (dar fi rezonabil :P)!

    La Mulţi Ani!

  • Nae Emigrantu
    Posted at 02:08h, 03 ianuarie

    Vad aici tot felul de isteti cu texte de genul: „Dar cine te-a pus sa te uiti la TV? Eu m-uitat pe HBO sau pe Trinitas sau am fost colo si colo si pe dincolo unde m-am simtit bine.
    Domnilor isteti, asta e politica strutului, sau a gunoiului sub pres.
    Deci istetilor care ziceti ca nu v-ati uitat la programele tiganesti, credeti ca asa ati rezolvat-o, nu? Romania e o tara membra a UE civilizata si normala, nu?
    Ba bine ca nu.
    Romania e devenit in ultimii 5 ani satra UE. Si nu e vorba doar ca avem cei mai multi tigani. Problema e ca tigania a devenit mod de viata in Romania. Tigania e norma, incurajata oficial. De la nivelul cel mai inalt. Si popularizata, programat sau nu, de cvasitotalitatea audio-vizualului. Rezultatul e vizibil oriunde te afli in Romania.
    Agresivitate, vulgaritate, mizerie, promiscuitate, hotie, smecherie, dispret total fata de reguli si legi. Astea le vezi, le simti si le auzi zi de zi, chiar daca eviti Prrom tv sau Hantena 1 sau Hacasa tv.
    Asa ca daca bagati capul in nisip precum strutul, sa nu va mai ofuscati cind ne pune Top Gear oglinda in fata.
    Haoles baoles si sa traiti bine cu manelistul sef al Romaniei, Traian Basescu!
    E valabil si ptr fostii oameni de televiziune si actualii propagandisti portocalii Huidu si Gainusa.

    dobitoc ai fost dobitoc ai ramas! ne confunzi cu Radu Moraru sau cu Diaconescu daca si noi suntem propagandisti portocalii atunci tu esti Gheorghe Gheorghiu Dej!

  • alex19
    Posted at 02:09h, 03 ianuarie

    Salutare Serbane!!!!!! am citit articolul tau si mi-a placut foarte mult,cu toate ca nu imi place sa zic dar romanii sunt in cadere libera,am aceasi parere ca si tine, de cativa ani se repeta aceasi istorie, suntem intoxicati cu acest gen de muzica si showuri ieftine.Uneori cred ca Desteapta-te romane!(suntem adormiti de ani..) va fi inlocuit cu ,,Of,viata mea” o sa citim opere celebre scrise de poeti cum ar fi Dan Bursuc ,Vali Vijelie si ne vom delecta la filme de actiune ,,Inima de Tigan”, ,,State de Romania”.Serban pls poti sa-mi raspunzi la o intrebare? dc se promoveaza prostia peste tot?? fratilor sunt documentare sunt multe lucuri superbe!!!!!! in loc sa evoluam, mai rau ne salbaticim!!!!!!!Serban iti doresc un an cat mai bun cu multe impliniri si bucurii sper sa citesti mesajul meu si daca poti sa-mi raspunzi ar fi perfect !!!!!! Te salut cu stima si respect ,Alex.

  • BUBU
    Posted at 02:18h, 03 ianuarie

    Imi pare rau ca suntem o tara de tigani . As fi plecat acum mult timp din tara asta dar din probleme de sanatate nu pot sa o fac. Chit ca beam apa si mancam paine cu sare nu as fi stat aici. Suntem o tara de manelisti de tigani si de inculti. Tara asta nu mai are scapare. E dureros, da asta e adevarul. Pacat, probabil asta ne este scris noua romanilor, sa avem parte de asa ceva. Si acei sefi patroni de televiziuni care promoveaza asa ceva pentru bani sa le fie rusine , nu sunt mai presus cu nimic fata de acesti tigani care ii dau la televiziunile lor. Pentru mine pot sa aibe si miliarde de dolari nu valoreaza nici cat negrul de sub unghie daca le place sa promoveze asa ceva. Fratilor care puteti plecati din tara asta , nu o sa-si revina nici intr-o mie de ani. Romania=0 La Multi Ani!!!

  • Bogdan
    Posted at 02:54h, 03 ianuarie

    eu am o solutie: sterilizarea tuturor tiganilor.
    in maxim 100 de ani ar disparea cu totii.
    sunt o rasa inferioara care nu merita sa traiasca.

  • alexandra
    Posted at 03:01h, 03 ianuarie

    tocmai asta e problema.ca nu ajungem nicaieri.trebuie sa recunosc,cand vad astfel de programe,ma enervez si iti jur ca imi dau lacrimile de neputinta!apoi imi trece,si doar gandul ca intr-o buna zi voi pleca cu ajutorul lui dumnezeu de aici ma linisteste si ma consoleaza.la multi ani si sa-ti traiasca baietelul!

  • Tristan
    Posted at 04:25h, 03 ianuarie

    Serbane, eu am facut revelionul acasa, fara partyuri plictisitoare. Am urmarit filme bune pe dvd si documentare pana la 6 dimineata, Mi-am pregatit un meniu perfect pe gusturile mele, m-am simtit excelent, relaxat, si ghici ce: ma bucur ca n-am fost nevoit sa suport o petrecere cu tiganeala, sau programele cretine de la tv. Toate cele bune si La multi ani Serban Huidu !

  • Mihai
    Posted at 04:50h, 03 ianuarie

    Salut,

    Eu sunt plecat din tara de mai multi ani. Neavand posturile romanesti la TV, am reusit sa gasesc un site care facea broadcast la Pro TV si m-am uitat la Revelionul Pro.
    Dupa 10 minute ma intrebam cu sotia daca nu cumva astia de la Pro TV au un canal pentru minoritatea de rromi. Nu am putut sa vedem mai mult de jumatate de ora din program ca ni s-a facut jena. In ritmul asta o sa ne tiganizam mult mai repede decat s-ar putea crede. Si tiganii nici macar nu vor avea un rol in asta. Ne-o facem singuri.
    Mare pacat 🙁
    Serbane, sunteti de apreciati pentru ca incercati sa faceti ceva in sensul asta. Ideea de a asocia imaginea patronilor (Carmen si Dan Voiculescu) cu rahaturile care se dau pe posturilor lor e foarte buna. Ati facut si o sceneta cu Sarbu si tiganizarea de la Pro TV. Foarte buna si aia. Nu va lasati! Poate ii atinge ceva si pe nemernicii astia care sunt interesati numai de banii.

    Ce zici de o petitie adresata tuturor posturilor TV si CNA prin care sa cerem reducerea (sau chiar eliminarea) programelor care afecteaza buna educatie a copiilor nostri?

  • GabiLoveBebeDelia:X
    Posted at 04:52h, 03 ianuarie

    In astfel de momente imi vine in minte refrenul lui Valeriu Sterian: ,,Vino Doamne sa vezi cea mai ramas din oameni”.Nu mai exista nici o cale de intoarcere.Romania este inca de mult o cauza pierduta. Eu personal desi am numai 19 ani m-am saturat de prostia si incultura care sunt promovate in romania intr-un hal fara de hal prin intermediul tiganilor.Au ajuns sa fie modele cei care nu stiu cu ce se mananca sapunul sau o carte,iar daca astfel de lucruri cer romanii asta primesc de la televiziuni de aceea MOtv-ul mai ales insa nu numai ii difuzeaza non stop. Cu ocazia asta vreau sa-i transmit lui Toni insanatosire grabnica din partea mea si sa lupte pentru viata, chiar daca e una in romania, pentru ca cineva trebuie sa faca haz de necaz si sa ne faca sa radem! le pup si pe bebeluse! CEI MAI TARI DIN ROMANIA RESPECT!

  • GabiLoveBebeDelia:X
    Posted at 05:06h, 03 ianuarie

    Serbane va rog din suflet sa nu-l mai difuzati pe poponaru ala de mircea solcanu pentru ca ma gandesc cu groaza ca o sa ajunga si ei sa fie promovati sub pretextul ,,stop discriminarii!” exact ca si tiganii!In acest caz groaznic prefer sa fiu mort demult decat sa mai traiesc intr-o astfel de lume! Dumnezeu aproape ca ne-a uitat de tot! Macar voi sa promovati NORMALITATEA!

  • xxxxxxx
    Posted at 06:18h, 03 ianuarie

    hai sa lasam discriminarea si sa ne traim viata

  • delya
    Posted at 06:18h, 03 ianuarie

    Stai linistit, iubitu, ca si tu cu gainusa sunteti pe aceeasi treapta evolutiva…

  • gergorex
    Posted at 07:19h, 03 ianuarie

    LA MULTI ANI!Cand eu am zis ca,ROMANIA E TIGANIA v-ati suparat!Bine ca nu mai traiesc acolo(desi cateodata tare mi-e dor),dar candaud ce se intampla acasa,nu-mi vine sa ma intorc!nici in vizita.Serban i-ti doresc sanatate,si familiei tale,sa cresti copii civilizati.

  • unu' de pe-aici
    Posted at 08:04h, 03 ianuarie

    Am terminat si eu kefu la ora asta si cu gandu’ la Toni am intrat pe blog si ma asteptam sa aud vesti cat mai bune despre el..dar SHOCK..citind ‘commenturile’ am crezut ca sunt pe blogu’ lu’ Cioaba tziganul…

    Asa a fost si va fii..pareri contra si ‘PRO’ tziganeala (atentie,nu TZIGANI) nu de alta nu vreau sa ma blesteme vreo unu degeaba si sa-si strice ‘tiru’ de blasfemii pt ca oricum nu cred in porcariile astea si e pacat..dar cel mai nasol e ca ajungem sa ne simtim obligati (attn Huidu) sa dam explicatii sau replica pt orice gandim sau spunem si ne intoarcem de-acolo de unde am plecat,adica acu 20 de ani.

    Stiu ca atunci cand te lungesti cu un comment risti sa nu ti-l citeasca nimeni dar imi asum ‘riscul’ asta.

    Oricum,programele la TV de revelion sunt o suma a tuturor programelor din anu’ precedent si fiecare post incearca sa faca un rezumat mai mult sau mai putin reusit.. au devenit un clisheu de prost gust in incercarea de a readuce pe micile ecrane ceea ce se intampla inainte de ’89…cand din cate imi amintesc (am si eu vreo 30 de ani) aproape toata lumea mai comenta glumele si momentele vesele din seara de revelion inca 1 luna.

    Serbane daca tot ai scris despre tema asta si iti tocesti limba vorbind despre asta de mult timp dc trebuie sa faci precizari tot timpul ca de fapt tu nu esti rasist si nu ai nimic cu tziganii (carora oricum le dam muuuuult prea multa importanta decat merita ) si ca tot ceea ce le recomanzi este o batista sa scape de mucii aia care-i gatuie si chinuie fara sa fie raciti??!

    Sunt alaturi de Toni cu sufletul!

    All the best!

  • valeria
    Posted at 08:59h, 03 ianuarie

    daca te uiti la „cine” conduce aceste televiziuni nu te-ai mai mira prea mult; eu nu ma mai mir; deja am ajuns la concluzia ca televiziunile sunt conduse de tigani … si tiganii sunt mai uniti decat romanii; pacat ca nu ia nimeni atitudine; toti vor bani

  • Intruder
    Posted at 09:08h, 03 ianuarie

    OK, si ce-i de facut? Poate ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca astia suntem si gata.Nu cred ca o solutia ar fi interzicerea aparitiei la tv. a unor astfel de productii,de fapt cred ca abia atunci „fenomenul” ar lua o amploare si mai mare.Dar s-ar putea face ceva in directia educatiei,astfel incat oamenii sa poata fi in stare sa discearna singuri intre calitate si derizoriu,si in lipsa de aderenti care sa aduca bani totul s-ar stinge de la sine.Din pacate trebuie sa o recunoastem,chiar si cultura si educatia se sprijina in ultima instanta pe resurse…aici e durerea mare.Si uite asa ajungem la izvorul tuturor nenorocirilor din tara asta…saracia.Nimic nu se pate face pe stomacul gol si daca activitatile economice se sting in continuare mi-e teama ca vom esua intr-un primitivism de cea mai joasa speta cu „insule” pe ici pe colo care nu vor putea schimba perceptia generala a ceea ce suntem ca natie.

  • Claudia
    Posted at 09:31h, 03 ianuarie

    Sincer,a fost dezgustator tot ce s-a difuzat de Revelion.Peste tot sunt numai manelisti si tigani si unii se intreaba de ce sunt discriminati.Cel mai rau ma enerveaza State,pacat de domnul Gheorghe Visu.

  • Doina
    Posted at 09:41h, 03 ianuarie

    Iti multumesc pentru curajul de-a lua atitudine, mai ales ca esti o persoana publica si te-ai expus riscurilor. La randu-mi sunt nemultumita, doar ca eu sunt neputincioasa in fata a ceea ce se intampla. N-am nimic cu nicio etnie, respect traditiile fiecareia, doar ca democratia nu inseamna sa impui ceva, cuiva. In democratie, fiecare e liber sa faca ce vrea, unde vrea, cum vrea, dar cu conditia sa nu deranjeze pe ceilalti. Sunt din Transilvania, aici m-am nascut si traiesc, laolalta cu ungurii si sasii. Ma simt bine printre ei, fiindca sunt oameni cu bun simt, iar extremistii sunt pusi la respect. Candva, mi-a fost mila de tigani, fiindca ii consideram dezavantajati de soarta si fara noroc in viata. Intre timp, faptele de viata m-au determinat sa-mi schimb parerea, vazand tupeul cu care se victimizeaza, profitand de orice stare de fapt. Ma consider discriminata in propria-mi tara, atunci cand vine vorba de rromi. Nu-i corect sa comentez aici despre ce nu-mi convine, desi exista un curent puternic de nemultumire peste tot. Spun doar ca nu inteleg atitudinea celor de care depind programele TV. Ce anume sta la baza alegerii lor, de ce nu tin cont de dorintele noastre, de nevoia de relaxare, acum cand majoritatea romanilor nu-si permit decat sa se stranga seara in fata micilor ecrane? La inceput a fost ca o gluma, numai ca incet s-a extins si de la telenovele s-a trecut la emisiuni de divertisment in care predomina incultura, limbajul semi-vulgar, prezenta unor oameni deranjanti ce sunt promovati aparent fara nicio logica. E simplu sa schimbi canalul, numai c-a devenit o moda, iar alegerea devine posibila doar intre discutii sindicale interminabile si emisiuni fara esenta sau valoare. Deja, tot mai multi oameni deschid televizorul numai la anumite ore si emisiuni, lipsindu-se voit de restul. De fapt, totusi poate e un lucru bun sa redescoperim alte moduri recreative mai propice.

  • Dilescu
    Posted at 10:04h, 03 ianuarie

    Natia asta a noastra a avut probleme si inainte de instaurarea asa-zisului comunism. Dar comunismul asta autohton a fost bomboana de pe coliva. Mult trambitatul „om de tip nou al epocii de aur” a aparut (las, incult, mediocru, hot, fara scrupule, fara principii) si bastinasii majoritari sunt din specia asta.
    Orice organism de pe planeta asta, daca gaseste o nisa favorabila, se inmulteste si prospera. Ce vina au tiganii daca in Romania au gasit un mediu propice croit parca dupa chipul si asemanarea lor?!
    Desi nu-mi place sa recunosc si nu ma mandresc cu asta, sunt un pic rasist. Dar asta in mare masura datorita caricaturii de stat in care traim; stat care in loc sa fie in slujba si folosul cetateanului (de orice etnie!) serveste o gasca de INFRACTORI*. Statul roman incurajeaza rasismul prin neaplicarea legilor:
    -nu platesti impozit, venim si confiscam ce se poate, ca pentru orice alt cetatean;
    -nu ai carte de identitate si nu vrei sa fii inregistrat…pai nu esti cetatean roman, poftim in Pakistan;
    -nu vrei sa-ti dai copii la scoala, sa-i educi sa poata intra in rand cu lumea civilizata, pai decazi din drepturi ca parinte si sa-i educe statul;
    -vii cu gasca la spital si vandalizezi spitalul, pai vine si statul cu gasca lui de jandarmi, ramai internat in spital si astfel capeti un mai mare respect pentru institutiile statului…a doua oara te mai gandesti un pic daca sa repeti gestul;
    Si lista cu exemple poate continua.
    Din pacte ne mai trebuiesc vreo 3-4 generatii sa ne civilizam. Si cand IQ-ul mediu va depasi 90, cred ca vor inceta si televiziunile sa mai difuzeze manele si manelisti ca nu vor mai face rating.

    –––––––––––––––––––––
    *infractori care de 20 de ani joaca nestingheriti urmatorul joc: ma cheama Pandele si sunt mare mahar prin guvern sau parlament…hai sa-mi fac si o firma pe numele lu’ bunica ca io cica n-am voie…hihihihi, ce fraieri…ia uite, statul are nevoie de creioane…trebuie facuta o licitatie …sigur ca da…cat e un creion pe piata libera?…1 leu…firma mea castiga ca-l da cu 50 de bani…da’ dupa ce castig, vad io cum fac si-l vand statului cu 50 de lei.

  • elena
    Posted at 10:07h, 03 ianuarie

    si eu am aceeasi parere,si am spus asta familiei mele, dar cred ca nu se poate face nimic .Sunt prea multi si conteza la audienta, la vot,(vezi maneaua din campaia electorala)si in curand ajungem minoritari

  • denisa
    Posted at 10:16h, 03 ianuarie

    Serbane, eu m-am uitat la glumele vechi pe youtube si la glumele voastre de pe site. Nu stiu de ce ne cramponam de imaginea tiganilor si apoi strigam ca nu suntem asa. Tot ca ei facem. Pacat!

  • Popa Teapa
    Posted at 10:18h, 03 ianuarie

    La revelionul acesta nu m-am uitat mai mult de 10 minute la televizor.De cand s-a terminat campania electorala nu m-am mai uitat la programe de stiri,si de fapt emisiunile carcotasilor,si canalele de filme axn si discovery.Nu mai pot suporta atata prostie.

  • stochastic
    Posted at 10:30h, 03 ianuarie

    Good point. Si eu am stat acasa dupa mai bine de 10 ani si nu mi-a venit sa cred ca inca manelele mai traiesc si tigania face legea pe tv. De fapt la ce sa te astepti cind la „Dansez pentru tine” doi concurenti sunt manelisti (si parca au si ajuns in finala)?

    Am cautat innebunit sa vad macar un film, dar tot ce am gasit pe Pro cinema a fost o pseudopelicula cu politiste seminude si replici pentru idioti. Asta dupa ce de la 10 am avut Streaptease cu Demi Moore ales probabil tot din considerente de goliciune.

    Ce sa zic, astept si eu un copil, deci implicit alte revelioane acasa. Tre’ sa ma pregatesc sufleteste de pe acum :)).

  • Mihai
    Posted at 10:42h, 03 ianuarie

    Traiesc in state, dar vin de trei ori pe an in Romania. Incercam sa fac o diferenta intre cele doua tari. Sincer am gasit multe, dar mai importante sint punctele in comun. Toata lumea a inebunit dupa bani, si lucrurile materiale care le poti cumpara cu ei. Am ramas uimit la ce emisiuni au fost de revelion si cum toate au avut la subiect manelisti sau tigani. Inteleg ca ratingul aduce sponsori, dar acum depinde si ce fel de sponsori:))))) In Romania te prostesc in fiecare zi televiziunile cu manelisti si cu minciuni politice, iar in state vorbesc astia de trei zile numai de „atentatu terorist” care sa intimplat inainte de craciun. Defapt nu sa intimplat mai nimic a fost o inscenare, dar lumea e naiva si crede si este spalata pe creier cu tot felu de prostii, ca americani sa aiba o scuza de ce se trimit oameni la razboi. (inca 30,000) Nu prea inteleg cum ii speli pe Romani pe creier cu Manelisti, dar inteleg cai poti idobitoci de tot.

    SInt foarte curios in ce societate va creste fimiu care are doar doua luni. SIncer mie mila de el.

  • alexandra
    Posted at 11:27h, 03 ianuarie

    La multi ani domnu Huidu prin intermediul dvs ii transmit si domnului Gainusa.Ma bucur ce exista persoane care observa ca tara noastra se cam duce pe val.Sincera sa fiu ma bucur ca azi implinesc 1 an de cand am parasit Romania si nu mai vad dezastrul televizat.M-am maritat in Cipru asa ca nu mai vin decat in vizita la parinti.Chiar si asa eu va urmaresc pe internet pentru ca va ador.Cand eram in Romania va urmaream in fiecare miercuri sau duminica in reluare depindea de programul meu de munca.Am sunat acasa de anul nou iar familia mea era foarte dezamagita si in acelasi timp plictisita.Nu mai avem nimic bun in Romania decat marfa tiganeasca.Ma scuzati dar nimeni nu ridica un deget pentru tara noastra.Pentru tara si popor eu va vand tiganilor.Va iubesc carcotasi!

  • holas din iasi
    Posted at 11:28h, 03 ianuarie

    cred ca ne-am ratacit spiritele in taramul tiganiei. avem toate sansele sa ne corcim cu totii daca o mai ducem tot asa. avem noroc de bucovina, ardeal si maramures. doar acolo au mai ramas adevaratii romani

  • dan
    Posted at 11:32h, 03 ianuarie

    Incep deja sa ma gandesc ca dupa 1989 in loc sa evoluam , noi romanii involuam..si asta cu o viteza ametitoare.Prostul gust, marlania si grotescul sunt principalele coordonate ale tuturor televiziunilor din Romania.Nu-ti place ..nu te uiti ! este o filozofie interesanta…problema este ca societatea care ne inconjoara seamana tot mai mult cu ce se intampla la televizor sau invers …

  • adrian
    Posted at 11:38h, 03 ianuarie

    Felicitari d-le Huidu ca mare dreptate ai! Si mi-as permite sa completez ca uitandu-ma in nici un program al vreunei televiziuni nu am vazut vre-un PLUGUSOR TRADITIONAL, un obicei cu masti (ca vorba aia avem destule :ursi,capre,benzi etc)!
    Nu stiu o statistica exacta,dar cred ca populatia de la sate reprezinta un procent destul de ridicat, si atunci stau si ma intreb de ce nu au fost amintite macar in nici o emisiune de stiri(am urmarit pe 1 Ian.si pe Realitatea, si pe Antene si pe Prima ,ProTv)aceste obiceiuri frumoase de iarna care fac deliciul copiilor si tin de traditia culturii noastre?!Ba a fost o singura stire in 31 Dec.legata de traditia bataii de la Ruginoasa.Atat!
    Dar de fapt acum mediatizam strigoii si bostanii
    de Haloowen! A, si balurile mascate din cluburi,ca sa aiba romanul ce rumega….

  • icsuleasca
    Posted at 11:40h, 03 ianuarie

    @un tziganush Te contrazici, minca-ti-ai! O data zici ca n-ai nici o vina ca te-ai nascut tigan si apoi te umfli in pene ca in 50 de ani veti fi majoritari. Asadar, fiecare are orgoliul ca s-a nascut intr-un fel! Hai sa nu fim ipocriti! Tu ti-ai depasit conditia, apara-te pe tine, nu si pe ceilalti, si tu daca ai fi putut alege te-ai fi nascut orice altceva! Desi, daca ma intrebi pe mine, cu blestemele si injuriile pe care le adresezi atit de lejer nu cred ca ti-ai depasit conditia…Tiganieeee!

  • Vianne
    Posted at 11:43h, 03 ianuarie

    Eu nu am fost acasa de revelion si nici nu m-am uitat la TV , dar a doua zi am aflat de ce s-a difuzat pe toate posturile, lucruri care au continuat si a doua zi in reluare. De ce? Ca sa fie fericit rromanul…

    Ce bine ca eu nu ma uit la TV . M-ar durea incontinuu capul 😆

  • corina
    Posted at 11:55h, 03 ianuarie

    La multi ani !!!! Cred ca nu e vorba ca in primul rand sunt tigani , e vorba de faptul ca nu ar avea ce sa caute acolo , nu au pregatirea necesara pentru a face emisiuni sau chiar un revelion , revelionul ar trebui sa ii aiba pe cei mai buni actori si cantareti , manelele sunt doar furaciuni , bucati de piese furate si transformate in manele , probabil de aceea multi oameni le prefera pt ca le amintesc de piese vechi indragite, cand incepe o manea de multe ori nici nu realizezi ca e manea ca sunt ritmuri de toate felutile de la grecesti la populara sau disco, dar asa cum se protesteaza impotriva luarii de piese de pe net impotriva acestor furturi de ce nu se sesizeaza nimeni? Nu au sa dispara oricat ne-am dori sau am spera noi daca autoritatile nu au sa faca ceva , cu banii aruncati pe ei si cu piesele lor furate .Conteaza mai putin natia lor ce conteza e ca popularizeaza incultura si furtul.Eu cred ca ar fi ok daca ei ar fi la locul lor si ar canta muzica de-a lor veche,televiziunile sunt in primul rand de vina ca in ultimul timp sunt de toata jena in afara de prima care are niste emisiuni superbe .Inca o data La multi ani Cronicii si voua sa o mai faceti multi ani inainte ca sa avem si noi la ce ne uita la tv.Bafta in noul an!!

  • un tigan de 26 de ani: mi-e rusine..
    Posted at 12:17h, 03 ianuarie

    bai „fratilor” eu sunt tigan, dar ce s-a intamplat de rev e de neconceput; pe orice program dadeam tot de tigani dadeam. pana si eu m-am saturat de ei. sunt tigani artisti cu care ma mandresc, dar n-am vazut nici unu de rev, doar scursuri care lalaie. m-am mirat ca lupu rednic s-a bagat in tarasenia asta(dezamagire totala). au fost aceeasi oameni lipsiti de valoarea doar ca s-au perindat de la o televiziune la alta. RUSINE producatorilor de emisiuni. IN CONCLUZIE: romanii sunt de vina pentru ca accepta si chiar isi doresc agest gen infect de emisiuni plus ca suntem un popor de prosti (imi permit sa ma consider apartinator al acestui popor fiindca de nationalitate sunt roman, chiar daca nu-mi face cinste in situatia de fata, nu ca etnia mi-ar face..) pentru ca nu promovam cultura, oamenii de cultura prin mijloace moderne si atractive in special pentru tineret ca doar ei sunt baza, doar ca peste baza asta s-a turnat acid. doamne ajuta!

  • Petrutza
    Posted at 12:33h, 03 ianuarie

    Iti dau dreptate 100%, dar nu mi-a placut cum ai formulat, i-ai jignit prea rau, si nu cred ca merita toti „tiganii”, „romii” sau cum s-o mai numi ei sa ii bagi in aceiasi oala. Din punctul meu de vedere nu sunt toti la fel si tind sa cred ca nici tu nu ii crezi pe toti la fel! SAu….Da??
    In fine…ai dreptate…programele TV si nu numai in noaptea de Revelion si mai tot timpul promoveaza „tiganimea” si manelistii de care si eu m-am saturat motiv pentru care nu ma uit la TV decat la stiri.
    Aaaa… si inca ceva….Ai raspuns rautacios la niste comentarii incat m-am amuzat copios si vroiam sa te intreb: Esti carcotas si in viata de zi cu zi sau….numai la Tv sau la radio???

  • Shadow15
    Posted at 12:47h, 03 ianuarie

    Si mai a fost un moment pe Antena 1 cu Doru Octavian Dumitru . In rest tigania insuportabila .

  • icsuleasca
    Posted at 12:52h, 03 ianuarie

    @un tziganush Si inca ceva, spurcatule! Daca te iubea Dumnezeu nu te nasteai tigan! Asa ca pune tu acatiste si blesteama pina crapi…tot tigan mori!

  • lucielle
    Posted at 13:29h, 03 ianuarie

    se pare ca romanii nu mai au inspiratie deloc.absolut plictisitor programul de revelion .inteleg :”sa nu fim rasisti ,sa fie bine si cald ,sa ocrotim animalele”…etc dar treaba asta cu tiganiada ma dispera,prea ostentativ ,niste actori buni intradevar dar ce roluri!
    vorba lui mama „mai bine dadeau momentele din perioada dinainte de 89’si era mai bine”.
    bine ca mai sunt si alte programe asa ca m-am uitat la straini!mult mai civilizat.
    la antena aia repetau ca maimutele ce le spunea dan negru ,daca le spunea sa sara in cap cred ca o faceau ;)))asta spune mult despre poporul nostru.daca isi invatau fiecare rolurile pe de rost poate era ceva,asa ca nu erau in stare sa retina niste replici si alea de 2 bani.
    iti doresc un an nou mai bun ,sanatate la familie si tot ce iti doresti sa devina realitate.
    astept cu nerabdare cronica !

  • alina
    Posted at 13:37h, 03 ianuarie

    Nu-mi plac tiganii deloc. Sunt uriti, murdari, necinstiti (oricita scoala ar avea). As vrea sa vad la televizor emisiuni de divertisment cu actorii nostri celebri (care au pensii sau salarii de nimic) si muzica noastra romaneasca. Desi nu-i mai avem pe Bogardo, Aurelian Andreescu,etc sunt multi din generatia tinara care m-ar incinta sa-i aud. Din pacate nu avem nimic frumos la televizor la care sa ne uitam. La Cronica Circotasilor ma uit cu placere ca ma face sa rid.Va doresc sanatate si succes in noul an, la fel si colegului dumneavoastra care are nevoie mai mult ca oricind de aceste urari.

  • celmaibun
    Posted at 13:41h, 03 ianuarie

    mda, nimic de zis. toată lumea critică ţiganii că fac România de râs da’ nimeni nu zice nimic că pro tv de ani de zile face rahaturi de filme pline de borâţi. de fapt e de înţeles, sârbu nu pare prea român.

  • liviu
    Posted at 14:01h, 03 ianuarie

    Nu acuz, constat doar:
    – ni se arată cum aruncă cu banii(euro, dolari) la diferite ocazii şi totuşi nimeni/organe competente nu ia măsuri să afle cum produc acei bani şi dacă au plătit dările la stat
    – la alegeri a fost cea mai disciplinată entitate care şi-a exprimat opţiunea, fiind arvunită de la Costeşti.
    – Înainte de alegeri la mitingul PD-L din Bucureşti numai cine nu a vrut nu a văzut mulţimea de lucrători de la salubritate îmbrăcaţi în pelerine portocalii care au „participat de bunăvoie”.
    – să ne întrebăm ce susţinere are băieţelul lui Prigoană care are parte de o reclamă la alegeri asemănătoare cu a altui pui al lui tata?
    – a aflat cineva rezultatele ultimului recensământ ca să ne reamintească şi nouă celorlalţi cât de repede trebuie să ne apucăm să învâţăm limba ţigănească pentru a putea fi înţeleşi?
    – şi mai sunt o mulţime de alte constatări dar sunt curios cine va avea curajul să ofere şi explicaţiile lor.

  • Andra
    Posted at 14:13h, 03 ianuarie

    eu nu am fost acasa de revelion, dar am vazut diferite reluari in zilele urmatoare! sunt total impotriva „tiganizarii” Romaniei. incep sa cred din ce in ce mai mult, ca asa cum Diaconescu si`a propus „otevizarea” Roamaniei, acum Srabu si Voiculescu contribuie la „tiganizarea” acesteia. mi se face sila si scarba cand vad cat de multi sint promovati tiganii. am inteles cu prima telenovela cu tigani, am inteles`o si pe`a 2a…. dar deja e prea mult. din pacate in tara noastra manele au un susces nebun, deci si tiganii! nu cred ca vom mai avansa si noi ca popor recunoscut in europa decat prin tiganii astia care ne fac de ras! si rusine sa le fie celor care`i provoveaza!

  • Andra
    Posted at 14:18h, 03 ianuarie

    imi cer scuze pt greselile de tastatura. starea de nervozitate si`a pus amprenta 😀

  • Tutan C'mon
    Posted at 14:50h, 03 ianuarie

    PENTRU „DASHTEPTU” de la nr.70––-Ce ziceai mah analfabetule ca ai terminat ca studii?Liceul?Si ai luat si BAC-ul?Si acum esti la facultate?Rusine celor care ti-au dat note de trecere la scoala generala si la liceu,dar mai ales la examenul de bacalaureat(oi pricepe ce scriu eu aici?)!Aia ar trebui impuscati in burta si lasati sa se chinuie pana mor!Cum poate un analfabet sa promoveze un examen de BAC si apoi unul la o facultate?Nuexista decat o singura explicatie in cazul acesta:la fel ca mii de analfabeti „rromi”(am scris asa ca sa nu te „discriminez” si sa-ti crape vreo vena ceva) ati ocupat pe nedrept niste locuri in licee,fara a avea habar macar sa SCRIETI,iar apoi dupa ce ati „promovat” examenul de bacalaureat(pe principiul”trece-l da-l naibii,ca de nu vine cu sabia”) ati ocupat pe nedrept niste locuri in facultati,numai ca sa dea bine statului roman in fata Evropei,Evropa pe care o prostiti si o furati de atatia ani!Se vede ca nici cu forta si nici cu bunavointa nu puteti fi educati si integrati intr-o societate civilizata ce se vrea europeana!Voua tot cu satra pe camp si wc-ul in boscheti va place!Sfatul meu este sa te intorci la clasa a patra(acolo unde de fapt ti-e locul) si sa pui mana pe cartea de Gramatica(nu doar sa faci cornete din ea) si sa aprofundezi ce scrie acolo!M-am cam saturat ca in tara asta sa-mi dea sfaturi orice mucos analfabet tigan,mie care am terminat Dreptul in ’87,ASE-ul in ’92 si mai am si un master in Administratie la SNSPA si toate astea ca sa pot plati taxe pentru etnia voastra de rahat formata exclusiv din asistati social,manelisti,hoti si escroci!Revenind la subiectul comentat mai sus,afla ca eu nu am chef ca la orice televiziune sa se promoveze kitsch-ul,prostul gust,marlania si miile de fuste tiganesti ridicate in cap.Daca ai chef de salami,gutzi,stati,flacari,jeani,fernanzi si copii minunati priveste-i te rog in particular,nu mai reprosa altora lipsa de gust pentru tiganeala.Nici mie nu-mi place opera,dar nu urlu ca descreieratul la cei carora le place acest gen de muzica.Deci(asa cum va place voua sa spuneti),deci inca odata:fuguta repede la cartea de Gramatica si lasa scrisul pe forumuri pentru cei care stiu a scrie in limba romana!P.S.Va rog din suflet domnule Huidu sa binevoiti a aproba publicarea acestui post,numai si numai pentru a-i arata unui analfabet manelist care nu stie sa scrie romaneste(desi zice ca este la facultate,Rahova pe 7 ani probabil),ca nu etnia lui este buricul pamantului.Va multumesc,o zi buna!

  • Ciudi
    Posted at 15:29h, 03 ianuarie

    La multi ani Domnul`Huidu:)
    Aveti mare dreptate…Toata lumea din ziua azi..sau nu majoritatea s`au tiganit…am 17 ani si observ cu parere de rau ca Romania va deveni o tara de tigani`..Urat..

  • cici
    Posted at 15:30h, 03 ianuarie

    Este trist dar nu ai ce face la nivel de populatie.
    Pina la urma fiecare decide ce e bine sau rau pentru el. Nu pot eu decide ce e mai bine pentru ceilalti ca doar a mai incercat unul aproximativ 5 decenii…
    Daca oamenii nu s-ar uita atunci si televiziunile ar renunta la astfel de „divertisment”.
    Eu constat o manelizare inclusiv in limbajul stirilor. Chiar ieri un prezentator la Realitatea ne spunea ca romanii s-au „ghiftuit” si apoi s-au „bulucit” etc…
    Asta este ca sa folosesc fatalismul turcesc specific noua.
    Daca nu ne place un program la tv avem telecomanda daca nu ne place tara avem pasaport si emigrare…

  • ginel
    Posted at 15:36h, 03 ianuarie

    Cum adica ne-au coplesit?
    Pai eu prefer sa ma uit pe Cartoon Network si TVR Cultural.
    Tine de fiecare ce alege. Si treaba e clara, majoritatea romanilor prefera programele alea.
    Televiziunile sunt niste pravali ca oricare alta. Ei traiesc din publicitate. Daca e cineva care merita tras de mana e ala care nu schimba postul si se uita, nu televiziunea.
    Ia sa observe un nenea de la tv ca festivalul Enescu aduce mai multi banii ca State sa vezi cum se schimba lucrurile.

    Ginel

    P.S. Inteleg ca nu-ti convine situatia. Dar stii mai bine ca mine ca asa stau lucrurile si nu numai la noi.

  • LUCI
    Posted at 15:43h, 03 ianuarie

    CORECT SERBANE,AI DREPTATE.SUNT UN ADEPT AL ROMANIEI CURATE-DACA MA INTELEGI-.TE ROG CA DIN POSTURA DIN CARE TE AFLI ,SA FI TU CEL CARE IA ATITUDINE PENTRU CA AI POSIBILITATI PE CARE EU NU LE AM.FA CEVA IN PRIVINTA TIGANILOR ,CEVA CARE SA NE FACA SA REDEVENIM MANDRII CA SUNTEM ROMANI.TIGANII SUNT PROMOVATI PE TOATE POSTURILE IN TIMP CE NOI NE PLANGEM CA SUNTEM FACUTI TIGANI IN TOATA LUMEA.OARE ROMANIA ESTE REPREZENTATA DE CEI CA ROMULUS MAILAT,SAU DE CELEBRII MANCATORI DE LEBEDE DE PE LAC,SAU DE CEI TUCIURII LA CARE FRANCEZII LE-AU SCRIS LA VAMA PE PASAPOARTE (ELIBERATE DE STATUL ROMAN)-HOT-????????NU SERBAN,ROMANIA AR TREBUI SA FIE REPREZENTATA FARA LIPSA DE MODESTIE DE CEI CA MINE,CEI CA TINE DE ACEIA CARE PRIN FAPTELE LOR NU ADUC NICI UN DESERVICIU ROMANIEI SI ROMANILOR .TE ROG SA IEI ATITUDINE

  • danielXXL
    Posted at 16:36h, 03 ianuarie

    Asta e Romania dupa 20 de ani de la Revolutie.Mai mult de atat nu putem astia suntem cu asta ne mandrim si nu e ceva nou se poarta de cativa ani buni – tiganii label pt. televizini.

  • pitzisicoca.blogspot.com
    Posted at 16:44h, 03 ianuarie

    singurii decenti au fost prima. au avut mondenii.. restul…mi-e scarba! rusine!!! ce cred strainii cand se uitala posturile noastre? ca astea-s traditiile noastre, astia-s oamenii nostri de televiziune!!!ne meritam soarta!!!

  • ank
    Posted at 17:07h, 03 ianuarie

    Jalnic si patetic ce s-a intamplat de revelion la tv, eu nici nu m-am uitat ca stiam ce ma asteapra din promo-uri , cred ca e singurul revelion in la am adormit la 12-30. Pana akm stateam pana aprope de 6 dar anul acesta a fost grotesc, si-ti impartasesc scarba . Dar daca asta cer romanii ce putem face , zii si tu?

  • Toni Montana
    Posted at 17:22h, 03 ianuarie

    Aloo, toate ciorile atentia la mine! Poate ca Serban a fost prea fin cu voi cand va facut <>. De fapt, voi sunteti niste CIORI spurcate care aveti atitudine de „mari oameni”. Puneti draqu sa va ia mana la treaba, si platiti-va impozitele asa cum o facem toti. In ziua in care veti fi oameni demni de respect, voi inceta sa va mai numesc CIORI SPURCATE. Pana atunci, ENJOY THE SILENCE(ma rog, <>) !

  • razvan-vienna
    Posted at 17:26h, 03 ianuarie

    Sper ca acest comentariu sa nu fie considerat reclama, dar am mai citit un post la fel de interesant ca al tau. Postul ii apartine lui Bogdan-Demaio (http://mjollnir.demaio.info/?p=1009). Poate ca nu ar fi rau sa faceti un fel de alianta a celor care chiar conteaza in online (sunt destul de multi) si nu numai si sa incercati sa imprastiati macar o bruma de educatie asupra unei tari care cat de curand se va scrie Rromanesia.

  • Gabriel
    Posted at 17:38h, 03 ianuarie

    Asta inseamna disperare, televiziunile au alunecat jalnic. Nu sunt sau mai exact nu eram un fan al cuplului Huidu – Gainusa, au scazut si ei lamentabil ca si grupul Divertis fata de ce erau candva, ceea ce insa remarca Dl. Huidu este ingrijorator de corect, oare asta a ajuns Romania, ar fi pacat, cunosc multi oameni care nu se regasesc in cretinismul asta generalizat si care il asculta cu placere la orice ora pe Dan Puric … si sunt tot romani.

  • stelian
    Posted at 17:41h, 03 ianuarie

    Cine vroia sa se distreze de Revelion, gasea pe net o gramada de videoclipuri cu TOMA CARAGIU, TAMARA BUCIUCEANU si multi alti artisti adevarati, cu momente de dinainte de ’89. Eu asa am petrecut de revelion, ca era de asteptat sa fie asa. 🙂

  • alexndra cipru
    Posted at 17:45h, 03 ianuarie

    pentru ,,un tiganus”daca te supara adevaru ne pare rau pentru tine.Dute si da acatiste ca asa fac tiganii dar ce nu stiu tiganii este ca acatistele se leaga de spurcati.Exista tigani romanizati care poti traii langa ei noi care scriem aici nu suntem rasisti dar vad ca tu te-ai simtit cu jegu pe tine.Imi pare rau ca vorbesc asa dar ma aduce in stare.Cu diploma ta de la facultate cand ma taie …. sti tu te las pe tine sa ghicesti o folosesc.poate nu toti au norocul sa faca o facultate din cauza situatiei materiale dar ca si Simona Senzual a facut dar nu stie cat este pi.Asa ca lasa toate facultatile pe care le ai ca nici nu stii sa fii educat.Asa se ameninta iti dau acatiste.Dute nene la spitalul 9 poate mai au vreun leac pentru tine si lasa tiganii respectuosi sa scrie aici.Nu va suparati Domnu Huidu sunt o fata educata dar ma aduce in stare.Va salut.

  • alexndra cipru
    Posted at 17:59h, 03 ianuarie

    pentru ,,un tiganus”daca te supara adevaru ne pare rau pentru tine.Dute si da acatiste ca asa fac tiganii dar ce nu stiu tiganii este ca acatistele se leaga de spurcati nu de igienizati si educati iar tu nu te enumeri printre ei poate prima parte .Exista tigani romanizati care poti traii langa ei noi care scriem aici nu suntem rasisti dar vad ca tu te-ai simtit cu jegu pe tine.Imi pare rau ca vorbesc asa dar ma aduce in stare.Cu diploma ta de la facultate cand ma taie …. sti tu te las pe tine sa ghicesti o folosesc.poate nu toti au norocul sa faca o facultate din cauza situatiei materiale dar ca si Simona Senzual a facut dar nu stie cat este pi.Asa ca lasa toate facultatile pe care le ai ca nici nu stii sa fii educat.Asa se ameninta iti dau acatiste.Dute nene la spitalul 9 poate mai au vreun leac pentru tine si lasa tiganii respectuosi sa scrie aici.Nu va suparati Domnu Huidu sunt o fata educata dar ma aduce in stare.Va salut.

  • Sandu
    Posted at 18:44h, 03 ianuarie

    esti un prost huidule :).

  • corina
    Posted at 19:05h, 03 ianuarie

    Eu m-am uitat din Canada la programul de revelion,pe internet.Am ramas fara cuvinte cand am vazut ce emisiuni au fost pe aproape toate canalele romanesti!Aici in Montreal a fost un mic conflict cand de alegeri „Jurnal de Montreal„ a publicat un articol despre alegeri si au afisat o poza cu doua tiganci!!Toata lumea a sarit ca de ce s-a bublicat poza,inclusiv eu am fost intrigrata,dar privind programul de revelion mi-am dat seama ca nu avem nici un drept!!Asta este imaginea pe care ni-o afisam eu ma intreb daca salariile acestori mari actori sunt atat de mici incat sa accepte sa promoveze tiganimea pana la asemenea cote si fara limite…mi-e rusine cateodata ca sunt roman………..

  • personal freud
    Posted at 19:14h, 03 ianuarie

    romanii sunt arieni????????
    probabil datorita situatiei materiale care din pacate pentru el este infinit mai nesemnificativa in comparatzie cu ,catziva dintre manelisti dar nu trebuie sa te superi huidule arogant si oligofren ce esti lasa ca tu citesti filozofie nemtzeasca si stai in apartamentul ala de doi bani asa complexat o sa mori jegule pentru ca de mult timp ma jigneshti sistematic pe mine shi pe familia mea care apropo suntem contribuabili la stat muncim in fiecare zi avem copii care merg la scoala ,singurul lucru care te’ar deranja la noi ar fi ca ne’am nascut tzigani .ei bine nu am ales asta huidule asa ca o sa fac tot posibilul sa implor divinitatea si o sa’tzi pun in fiecare zi acatiste la biserica sa dea pareza in tine si toate bolile venerice in nevasta’ta ca prea mult ma faci sa sufar ..si voua celorlaltzi va anuntz ca sunt tzigan am terminat facultatea de petrol si gaze din belfast irlanda de nord si de abia astept sa ma intorc acasa in romania unde apropo in 50 de ani o sa fim majoritari .hahah

  • uiflorin
    Posted at 19:37h, 03 ianuarie

    La Multi Ani, Serbane! Doamne, ce-am pierdut! Imi dau pumni in cap, in nimicnicia mea am petrecut revelionul la Bologna. Fara tv, fara tiganie, doar cu niste prieteni si niste vecini de masa italieni. Cu vin italian, sec rau, nu la fel de gustos ca cel romanesc, dar stiti ce otzet iese din el? Cred ca italienii au cel mai bun otzet din lume. A doua zi am vizitat turnul din Pisa si iar am mancat niste bunatati italienesti, subtiri. Am mancat de-am spart si tot kilele alea cu care am plecat le-am adus acasa. Singurul regret este ca nu prea era zapada in Italia, doar ploaie. Poate ca peste ani si ani, cand voi avea bani mai multi, voi petrece Revelionul si in Romania. Anul trecut am fost in Austria, la Villach, cu zapada cat cuprinde pe partiile de la Gerlitzen. Sanatate si un an 2010 NORMAL!

  • mamitzu
    Posted at 19:47h, 03 ianuarie

    -o fi vreun program de integrare care impune televiziunilor astfel de emisiuni…..daca cere UE,ne conformam,nu conteaza ca vrem sau nu
    -or fi avand toti tiganii televizoare si asa sunt tinuti in casa …sa nu mai fure sau sa omoare pe altii….
    -e foame mare de bani si nu sunt sponsori decat din tiganie….
    -se doreste expulzarea romanilor care nu se lasa manipulati….sa ramana doar tiganii ca pe ei ii duc mai usor de nas..
    -sunt infiltrati in structurile de conducere ale televiziunilor si atunci ei dicteaza….
    -adevarata arta nu mai exista in romania….pana si loredana a dat-o pe tiganeala
    -e foame mareeeee!!!!!

  • DYUTZA
    Posted at 20:42h, 03 ianuarie

    eu am fost de servici de sarbatori da am vazut 5 min un program la antena 1 cum Vali Vijelie tinea in lesa un om {nu cunosc persoana} Dan Negru il punea sa faca sluj, iar Lupu Rednic cu sotia radeau. stupefianta imagine. era pana si sub conditia lui Vali sa faca asa ceva , dar restul nu au nici o scuza SA LE FIE RUSINE , ca rusinica e putin spus. mai bine ma uit la TVR la Viata Satului ca acolo sunt animale cu un IQ mai mare ca al lor.

  • clasp
    Posted at 21:08h, 03 ianuarie

    Daca va uitati pe programele romanesti o sa va dati seama ca TOATE sunt trse la indigo dupa programele spaniole(sunt plecat de11 ani din tara)
    singurul lucru de care suntem in stare sa-l facem(MADE IN ROMANIA) sunt tiganiile de manele si asazisi interlopi (gasti de tigani)
    Sa puna cineva punct tuturor tiganiilor? hai sa fim seriosi.De unde crede-ti ca,curg banii?
    Stiti cum se numeste asta?FRECTIE LA PICIORUL (lipsa)LUI PRIGOANA
    LA MULTI ANI SI UN AN CAT MAI,,BOGAT,, IN MANELE

  • Roxana
    Posted at 21:21h, 03 ianuarie

    Buna Serban si La multi Ani
    Mare dreptate ai.
    Totusi ma mir cum de suntem atatia impotriva tiganelii si manelismului, dar televiziunile tot continua cu „daca telespectatorul asta cere…”.
    Din cati oameni cunosc, nu stiu pe nici unul sa „ceara” asa ceva si totusi numai asta primim. Ideea e ca ori iesim cu totii, astia zdraveni la cap, in strada si dam jos politicienii si manelismul, ori e ducem slugi la straini cat mai repede.
    Multumesc Lui Dumnezeu, de un an si ceva lucrez in afara. Si crede-ma ca cel putin o data la cateva zile, in diverse discutii trebuie sa ma revolt si sa ma apar („si nevoile si neamul”) si sa le explic astora de prin alte tari ca exista 2 feluri de romani: noi si „ceilalti” Si nu stau in Italia ci intr-o tara din vest, dar care de asemenea ne catalogheaza romani=tigani=hoti&talhari, etc.
    Tot aici am mai invatat ca foarte mult conteaza de unde vii (tara) si ce limba vorbesti. daca esti englez, german, etc. ai alte sanse de promovare, decat daca vii din estul Europei.
    Asa ca pana cand nu ne vom lua soarta (din nou, pt ca se vede ca n-am invatat nimic din 89 incoace) in maini si ne vom revolta impotriva mizeriilor de langa noi nu vom schimba nimic.
    Din rau in mai rau o vom duce si desi nu ne dorim manelismul si tiganeala ne vor cuprinde si se va aplica „daca nu poti lupta cu ei, alatura-te”.
    Peace and Keep Safe.

  • Night-elf
    Posted at 22:13h, 03 ianuarie

    Nu m-am uitat la TV in seara de Revelion, dar unul din motive a fost tocmai ca stiam, din promo-uri, ce va urma. Din pacate asta e ceea ce ni se serveste. Sunt convins ca nu cererea este de vina, ci pur si simplu incompetenta si incultura producatorilor emisiunilor. Nu cred ca nu mai avem actori de comedie si muzica de calitate in tara asta. Oricu, Serban, te admir pentru curajul de a spune tiganului tigan si romanului roman. Putini isi mai permit asta in ziua de azi. numai bine !

  • Gal Dezso
    Posted at 22:48h, 03 ianuarie

    La multi ani Circotasilor ,de ani de zile urmarasc emisiunea cind am posibilitatea…..
    Cred ca effectul manelisto-tiganesc promovarea ei in asa maniera e parte a proiectului in ansamblu urmarind paralel televiziunea ungara observ la fel acelasi poveste ….
    Cred ca e ceva „global ” reducerea gindirii la un nivel la cere orce manipulare sa fie posibila………..

    Emisiunea dumneavoastra inseamna umor de calitate Felicitari.

  • Mihai
    Posted at 22:57h, 03 ianuarie

    Observ ca nu ai scris nimic de prima tv.Ei au fost ok?Te intreb pentru ca eu nu am mai urmarit de foarte mult timp posturile nationale de televiziune si la mine televizorul este pe post de suport de praf…

  • Pingback:Discovery Channel – The World Is Just Awesome !!!! - Info Monden, Lansari, Videoclipuri, Premiere, Muzica
    Posted at 00:51h, 04 ianuarie

    […] NU am reusit sa’mi petrec sfarsitul de an in tara. dupa reactiile de pe net se pare ca a fost “super” tare si cum eu ratez lucrurile marete,  am sarit si peste mioriticul revelion cu bine. pentru cei care […]

  • MONICA
    Posted at 01:09h, 04 ianuarie

    BUNA SERBAN ,AM CITIT DE MAI MULTE ORI COMENTARIUL TAU LEGAT DE PROGRAMUL DE REVELION PE CARE L-AM PUTUT VIZIONA:)…AM TRAS O CONCLUZIE ,CE-I DREPT NU FOARTE OBIECTIVA:)DUPA PAREREA UNORA,POATE:): ORI SUNTEM UN POPOR DE TIGANI,CEEA CE REFUZ SA CRED,ORI CINEVA INCEARCA SA NE CONVINGA DE ACEST LUCRU… REFUZ SA CRED CA ,IN AFARA DE MANELE DE PROST GUST,NU MAI EXISTA ALTE VALORI IN ROMANIA ASTA.. SI MAI REFUZ SA CRED CA ROMANII SE POT DISTRA NUMAI PE RITMURI TIGANESTI.ORICUM…LUMEA TREBUIE SA INTELEAGA CA IN GENERAL,ESTI PERCEPUT IN URMA ACTIUNILOR PE CARE LE INTREPRINZI..CU ALTE CUVINTE..DACA IN NOAPTEA DE REVELION 4 TELEVIZIUNI AU NUMAI PROGRAME TIGANESI,ATUNCI…TOTI VOR SPUNE CA SUNTEM UN POPOR DE TIGANI…ASA SA FIE? ORICUM.MI S-A FACUT SCARBA DE CEEA CE AM VAZUT LA TELEVIZOR IN NOAPTEA DE REVELIOM..ACESTA E REZULTATUL FAPTULUI DE A PROMOVA NONVALORILE SI PROSTUL GUST INTR-O TARA CARE SE CREDE CIVILIZATA…REZULTATUL SE VEDE LA SFARSITUL ANULUI CAND FACI PROGRAM DE REVELION DOAR CU GUNOAIE…PACAT

  • bogdanv
    Posted at 01:28h, 04 ianuarie

    natia cea mai reprezentativa si-a spus cuvintul. acum ca in cei citiva ani trecuti s-a demonstrat stiintific faptul ca astia aduc audienta, iata ca teleVIZUINILE se arunca in cap dupa ea. modellele noastre, din nefericire a le copiilor nostri, tind sa fie gutza, adi si altii ca ei. noi sintem cei care trebuie sa facem ceva in sensul schimbarii acestor tendinte. atitudinea trebuie sa o luam noi. pentru asta avem telecomanda si discernamint. a, si mai e ceva: trebuie sa ii combatem si public!

  • Catalin
    Posted at 02:45h, 04 ianuarie

    Andra a scris pe 3 January 2010, 2:13 pm

    eu nu am fost acasa de revelion, dar am vazut diferite reluari in zilele urmatoare! sunt total impotriva “tiganizarii” Romaniei. incep sa cred din ce in ce mai mult, ca asa cum Diaconescu si`a propus “otevizarea” Roamaniei, acum Srabu si Voiculescu contribuie la “tiganizarea” acesteia.

    Culmea e ca OTV nu a avut un revelion tiganesc si chiar au fost mult mai ok decat granzii televiziunilor.

  • Marius
    Posted at 02:55h, 04 ianuarie

    state florin esti un cretin.un imbecil care isi da pumni in piept ca sa atraga atentia,tipic tiganesc de altfel.

    elucubrezi pe aici dobitocule(a nu se confunda cu ejaculezi cretinule) ca ai studii,ai fix pa` mata`,habar n-ai sa scrii.

    ti as zbura beregata fara sa stau pe ganduri,tie si stolului tau de rude.

    cam smecher tutan c`mon(respect romanule)

  • roxyna
    Posted at 05:15h, 04 ianuarie

    acelasi lucru ii spuneam si eu mamei mele….
    ceva interesant… de fapt mai interesant decat tigania a fost pe prima parca, cei de la trasniti in nato au facut un fel de mondenii… dar a fost ok, am ras… in rest… tot schimbam canalul… aici Guta, iiiiiiii uite si aici mami, rrrrrrr tot guta :)) si tot asa fu tot revelionul..

    that is

  • Elena
    Posted at 06:01h, 04 ianuarie

    Ca director ziua este incarcata; ce atata analiza si sponsor? Amanta o bagi la stiri, nepotu pac pac producator si de Revelion il suni repede pe ala de la nunta, sa cante si el ceva acolo de suflet, ma intelegi? :)))

  • silviu
    Posted at 11:07h, 04 ianuarie

    La multi ani domnule Huidu!!Aveti perfecta dreptate!!!Mi-a fost scarba de programele prezentate de cei de la antena 1 ,protv, national tv.Candva aveam o stima pentru Maria Carneci.Dar dupa ce am vazut-o la antena intrand in mascarada aceea de spectacol m-a dezamagit.Pare-mi-se ca au mai fost si altii in „spectacolul” acela. In fine daca se respectau nu intrau in mascarada aceea.

  • Paul
    Posted at 11:43h, 04 ianuarie

    Misu ai dreptate in tot ce zici .. dupa parerea mea cel mai frumos moment a fost undeva in noapte pe la 1 sau 2 .. cei de la KanalD au dat un concert deal lui Michael Jackson unde am fost noi 20 pers neam distrat de minune si-am dansat , dar cand am vazut pe televizor Michael toata lumea s-a oprit si a ramas atintita cu ochi in televizor timp de vreo 30-40 minute .

  • adriang
    Posted at 12:01h, 04 ianuarie

    Nu e neaparat problema ca aia sunt tigani, exista(u) si tigani talentati, problema e ca sunt promovati cei mai nesimtiti si lipsiti de talent. Si nu e vina lor, ci a televiziunilor care i-au scos din nisa lor din mahala si i-au bagat pe gatul tarii, facandu-i vedete, iar marea masa de prosti crede tot ce i se spune la TV.
    Si programele de Revelion cu ne-tigani au fost la fel de cretine, de o banalitate crasa, cu texte lipsite de orice umor si cu interpretari penibile pana la dureros.
    Nici cele dinainte de ’89 nu erau ideale, aveau destule momente batranicioase si fade. Norocul era ca mai existau unele varfuri gen Amza, Bibanu, Toma, Puiu Calinescu si textierii lor (Dan Mihaescu, Grigore Pop etc.). Am revazut DVD-urile cu Bibanu si nici scenetele cu el nu erau toate la fel de bune, am ras tot la alea la care radeam atunci, desi nu mai sunt acelasi si mi-am mai nuantat gusturile in timp, ceea ce demonstreaza ca alea cateva sunt valori durabile.
    Si inca ceva: talentul si profesionalismul in divertismentul TV nu sunt apanajul vremurilor dinainte de ’89, cum recita unii cu nostalgie. Am revazut (pe net!) scenete exceptionale, pline de umor si naturalete, interpretate magistral, cu grupul Voua din anii ’90 (in formula cu Radu Gabriel si Vizante).
    P. S. – De fapt de ce trebuie facut program de Revelion, cine a inventat asta?

  • Southern Star
    Posted at 12:05h, 04 ianuarie

    Dragul meu Serban,

    Eu nu m-am uitat la asa numitele programe de revelion desi am fost acas in Brasov, am ales sa stau cu familia si sa cant la chtara mea bass cu familia mea, dar a doua zi am aflat ce s-a intamplat de revelion pe toate posturile, am fost socata, cred ca stii pana acum ca eu de mult nu ma mai uit la nimic in afara de Cronica, dar socul a fost prea mare mai ales cand am vazut ca pana si Pro tv a innebunit de tot, este foarte trist daca am ajuns sa ne uitam la asa ceva, nu sunt cuvinte pentru a denumi aceste emisiuni, eu nu am nimic cu nimeni dar e impardonabil ce ni se baga pe gat si asta numesc ei divertisment?? Vai de noi, incep sa cred ca nu mai este speranta pentru poporul asta complet pierdut! Totusi undeva mai indraznesc sa sper ca va fi poate un pic mai bine in acest nou an, dar am o presimtire ca iar ma voi insela, cred ca singura solutie ar fi sa nu se mai uite nimeni, sa le aratam ca nu ne intereseaza tiganiile lor dar asta ar fi cam greu de realizat.

    Oricum, imi lipsiti enorm pe Kiss, sper sa reveniti cat mai curand, multa multa sanatate lui Toni Dumnezeu sa stea langa el!
    Va iubesc si va respect enorm!

  • Cristian Ion
    Posted at 12:52h, 04 ianuarie

    La Multi Ani si un an nou minunat iti doresc

  • Mariana_Iasi
    Posted at 13:00h, 04 ianuarie

    Mare dreptate ai, draga Serban. Din fericire pentru mine nu m-am uitat deloc la tv in noaptea dintre ani. Am facut un revelion extraordinar in Suceava. Am avut de toate: muzica buna de dans, obiceiuri de anul nou, voie buna. Nici nu speram sa fie atit de bine dupa ce acasa, in Iasi, ne lasasera cretinii de la E_ON gaz fara gaz metan, adica fara caldura, fara apa calda, fara mincare. In consecinta nu am fost nevoiti sa ascultam manele, sau nai rau, sa-i si vedem in tot felul de timpenii de piese cum am citit prin ziare. Ma uimeste cum, dupa atitia ani inca mai au succes. Suntem un popor bolnav rau de tot. Si fara vindecare.
    Sa aveti un an bun, cu sanatate, bucurii si multe, multe realizari. Atit timp cit mai existati voi inca e bine. V-am urmarit de la bun inceput si va urmaresc in continuare.
    Sa auzim de bine.
    La multi ani!

  • Georgescu Ionut
    Posted at 13:03h, 04 ianuarie

    Salveee, si eu am stat acasa de revelion, diferenta este ca in loc de televizor, am „comandat” 15 prieteni si 2 boxe cat casa, am bagat brasoveanca/bregovic/zdob si zdup si alte sute de adevarate „muzici” pana la 7 dimineata, asa ca cei pentru care din pacate televizorul a fost una din putinele optiuni au din partea mea sincere condoleante:D.Mort fiind, a doua zi am vazut si eu grosul cacat redat milioanelor de romani de catre „manageri” de televiziuni.S-a depasit recordul de ciori pe metru patrat si de prostie in televiziune pe cap de angajat.Mi-e jena mie de cacanautii care au acceptat ca si forma de umor pentru noaptea de revelion, urletele unor huligani analfabeti.
    Asta e, aku, back to work si strangem banuti(evident pentru a pleca din Romania).
    La multi ani Huidule

  • aradean
    Posted at 13:22h, 04 ianuarie

    off:
    @icsuleasca:”Daca te iubea Dumnezeu nu te nasteai tigan!” habar n-ai despre ce vb stimabila!Pacat ca mai exista oameni care gandesc astfel!

    on:
    Am vazut ca multa lume injura tiganii care au ragait de revel la tv.Apai oamenii aia n-au nici o vina…au fost chemati sa faca ceea ce stiu si au fost platiti pt asta si ce e mai grav nu de catre tigani!A punctat foarte bine huidu in legatura cu sponsorii!

    Am vazut relatari de la „fata locului” facute de niste domnite semianalfabete care nu erau tiganci,relatarile lor le-au inteles doar ele si cei care le platesc,am vazut un popor in majoritate alcoolic pe strazi,mucosi si mucoase de 16/17 ani „varza” ca deh o data e noaptea de revel.Am vazut „domsoare” atat de fumate ca le iesea „iarba” pe urechi si „domsori” fumati si ei care roiau in juru’ lor pt ca sigur va pica ceva mai tarziu.Asta e poporul roman???

    Nu imi place sa vb la modul general da’ ceea ce se vede la tv,pe strada,in cluburi e mult mai de speriat decat babi minune&co.Din ceea ce se vede tineretul feminin e lipsit de maturitate,demnitate iar cel masculin e in drum spre evul mediu.

  • mircea
    Posted at 13:29h, 04 ianuarie

    Bine spus! Prostul gust, marlania, smechereala nesimtita,schingiuirea limbii romane au devenit modele ale noului an! Ei propun 2010 cu „Mancatiasi!!” (anume scris asa) in gura….Unde sa plec???? Ce sa fac sa scap de mocirla asta???

  • thorhammer
    Posted at 13:35h, 04 ianuarie

    Sunt de acord aproape cu tot ce ai spus,Serbane.
    Nu sunt de acord cu ce ai spus mai jos intr-un comentariu.Nu,nu pot fi aducati.Instinctul de animal de prada este mai puternic la tigani decat la romani.Pentru simplul fapt ca au sarit cateva trepte in procesul evolutiv.La ei se potriveste cel mai bine sintagma inventata in Franta anilor ’70…”au coborat direct din copac in Mercedes”…si care se referea la negrii emigranti.
    O cioara(fara legatura peiorativa cu etnia),daca vede la tine pe masa un inel de aur care luceste intra in casa si il ia fara sa se gandeasca la faptul ca poate sa intre de fapt intr-o capcana.Animalul de prada intai pune mana fara sa se gandeasca la consecinte,intrucat pentru el prada conteaza.Tiganii se comporta exact la fel.Instictul lor de vantoare e mai puternic decat cel de conservare.
    Nu sunt adeptul executarii lor in lagare de concentrare,dar nici nu imi fac sperante cu privire la educarea lor.

  • rusupgl
    Posted at 13:49h, 04 ianuarie

    Ma bucur ca nu ma uit la tv, doar la carcotasi si la sport, restu emisiunilor implicit stirile sunt doar de manipulare. cui nu ii plac tiganii sa nu se uite la ei si sa nu ii asculte si cel mai important e sa nici nu vorbeasca de ei, nici de rau si nici de bine, pt ca le facem reclama.
    la multi ani tuturor.

  • Danielu'
    Posted at 14:20h, 04 ianuarie

    Am ramas scarbit de programul televiziunilor de revelion.
    Nu o sa ajungem nicaieri, doar o sa ne facem de ras si o sa ne lipim mai bine emblema de frunte ca „tara plina doar de tigani”. Din fericire nu e asa, dar strainii nu o sa ne creada, pentru ca vad doar ce afisam – tigania.

  • florin
    Posted at 15:17h, 04 ianuarie

    in ziua de azi cuvantul „tigan” a ajuns adjectiv,nu mai e un substantiv.tigan nu inseamna omul care apartine etniei respective,ci omul care fura,miroase urat,vorbeste vulgar… .din pacate si unii dintre romani au devenit tigani!!!legat de subiect:vazand reclamele la emisiunile de revelion,stiut-am demult ca va fi prapad.si a fost.n-a fost nevoie sa ma mai uit la tv.m-am uitat pe youtube,la momente comice cu marii nostri actori!va recomand(in special tie,serbane):”noi seara nu mancam nimic” cu tamara buciuceanu botez.am ras cu pofta,ca acum 10 ani.

  • Dita
    Posted at 15:58h, 04 ianuarie

    Degeaba scrieti aici si va aratati nemultumirea…ar trebui sa scrieti mail-uri si commenturi pe site-urile tembeliziunilor(citez pe carcotasi). Numai astfel le puteti arata ca nu sunteti multumiti de ceea ce fac ei. Sau altfel…uitati-va pe discovery sau cnn si nu mai faceti raiting la prostofili

  • Gabi
    Posted at 17:26h, 04 ianuarie

    Buna Serban si La multi ani! tie si intregii echipe de la Cronica Carcotasilor.Comentariile despre progrmul de revelion nu-si mai au rostul, s-au spus destule, acum singurul lucru ce ma intereseaza este starea de sanatate a lui Toni.Sper din tot sufletul sa fie buna, si daca ai noutati sa ne scri . Pa

  • Mihai
    Posted at 19:03h, 04 ianuarie

    @un tigan de 26 de ani: mi-e rusine..:
    FOARTE misto ai scris :). Toata stima !

  • mariana
    Posted at 20:30h, 04 ianuarie

    subscriu pozitiei 119 , dar ce ziceti de tiganul de la 109 ? din puncul meu de vedere tot respectul . huidule nu lasa nimic sa-ti scape , noi te sustinem . PS . am facut ieri un comentariu f acid vizavi de acest subiect ( cu referire la scrierile lui Toni V Moldovan , care ii pozitioneaza pe tigani ca fiind rasa cu informatia genetica cuprinsa in ADN , cea mai slaba din UNIVERS ) textul a supravietuit pe forum cca 5 minute , apoi cineva l-a sters . asta imi intareste niste baniuieli …

  • mariana
    Posted at 20:42h, 04 ianuarie

    daca tot trebui sa astept aprobarea divina , poate imi spune cineva si de ce actori pe care ii credeam onorabili ( observati , nu spun de prima mina ) se preteaza sa se puna in situatii atit de jenante !!!

  • mihaela
    Posted at 20:44h, 04 ianuarie

    Subscriu in totalitate afirmatiilor domnului Huidu, insa comentariile m-au lasat „masca”. Excluzandu-i pe agramati (vezi „bacalaureatul cu nota mare” care a scapat la „i”-uri), nici unul nu v-ati indignat de faptul ca, de fapt, nu e o solutie sa inchidem televizorul pentru ca la toate porcariile astea difuzate contribuim si noi din plin. Nimeni nu zice nimic de tarifele firmelor de cablu in care sunt incluse si taxe percepute de televiziuni pentru dreptul de difuzare. Cat despre televiziunea nationala pentru care fiecare roman plateste 8 lei lunar, nu pot spune decat ca mai bine ar fi desfiintata, pentru ca oricum numeri pe degetele de la o mana programele cu adevarat bune.
    In rest, sanatate si sa ne dea Domnul un an mai bun!

  • MADAM
    Posted at 21:24h, 04 ianuarie

    Da’ cine va pune ciacarliilor sa va huitati la telivizor? Credeati ca o sa vedeti momente,schite si scheciuri? Ha? Pai, revelionul e sinteza a tot ce a facut audienta intr-un an intreg. Si ce a facut audienta? Aud?
    Eram precisa ca o sa fie caca de maca la tv, asa ca m-am inchis in casa, mi-am deschis laptopul, mi-am facut playlist cu filme si filmulete, am scos piftia si salata „biof” pe masa, m-am innoit cu pijama noua si am petrecut un revelion extra. La miezul noptii am facut poc la sticla cu sampanie, am baut de m-am machit, am vazut focul de artificii de la rusi, le-am vazut si pe cele de la Londra in direct pe BBC, am mai vazut un film de prin 50 , mi-am sunat neamurile (doar 2 tf) si apoi somn activ pana dimineata cand Vasilica mielul si-a intrat in paine…
    Misto de revelion. Ca nu m-am uitat la TV. La anu’, promit, ma duc la bulgari….

  • mishu
    Posted at 21:27h, 04 ianuarie

    pai bai ”un tziganush” (com 45) pai nu vezi cat esti de penibil
    mai intai te ridici in slavi cu studiile facute de tine si dupa aceea vorbesti exact ca la gura cortului………halal argumentare

    si apropo bravo huidu pt cum ai punctat si ar trebui sa scrii la sfarsitul fiecarei teme de dezbatere
    ”cibe are cap sa inteleaga”

  • Dan B.
    Posted at 22:02h, 04 ianuarie

    N-ai cu cine tata! e greu! merita impuscati si incinerati ca altceva nu au ce sa faca…

  • YESMAN
    Posted at 03:46h, 05 ianuarie

    Eu zic aşa: Nu are cum sa difere prea mult programul de revelion de cel din timpul anului. Chiar voi doi, cârcotaşi fiind aţi observat că în timpul anului se promovează prostul gust şi ţigania.
    Dar nu este obligatoriu sa stăm numai în faţa televizorului în noaptea dintre ani indiferent de program. În grupul de prieteni apropriaţi putem face si altceva. Noi preferăm să discutăm între noi, preferăm să jucăm o carte, un remi, o mimă sau altceva care sa ne bine dispună. Credeţi-mă că m-am simţit mult mai bine petrecând în felul acesta decât stând cu ochii în televizor. Mulţi români au calculatoare, au dvd-playere ce pot fi folosite să revadă un film plăcut ca alternativă la filmele de la tv. Anul acesta recunosc, a fost la munte, nu am avut televizor în cameră, dar nici nu m-am obosit când am ajuns acasă să văd la ce am pierdut la tv. De ce ? Motivul: Stiu precis că nu am nimic de pierdut şi că m-am simţit mult mai bine alături de prieteni ca să mai am nevoie de tv. Pentru cei ca domnul Huidu, care au copii mici nu aş putea da o alternativă la uitatul la tv, dar sigur s-ar gasi una sau doua variante (nu imi vin in minte acum), numai ca unii oamenii chiar au aceasta placere sa se uite la televizor in noaptea de revelion. Fratilor imi pare rau pentru voi, din pacate cred ca este o problema la felul cum măsoară televizuniile ratingul, pentru ca mi-e greu sa cred că românilor le place prostul gust.

    An bun cu fericire la toata lumea !!!

  • adi
    Posted at 07:37h, 05 ianuarie

    Domnu’ Serban, noi sigur nu suntem frati? Ca prea avem aceleasi opinii.

    Offtopic: 159, sedan, neagra?

  • dumnezeu sa-l ierte
    Posted at 11:40h, 05 ianuarie

    am citit in gazete ca a murit Toni Tecuceanu… Dumnezeu sa-l ierte

  • zvoner
    Posted at 11:51h, 05 ianuarie

    Ti-as intelege frustrarea daca si voi nu ati mai avea scenete cu tigani, facute la acelasi nivel slab, plicticos si rasist.

    In timp ce in alte tari emisiunile de divertisment au iesit demult din zona caricaturizarii grosiere a altor etnii, la noi ni se serveste de toata lumea – inclusiv de voi, carcotasii – aceeasi ciorba statuta.

    100% de acord ca televiziunea s-a tiganit iremediabil, insa sunt stupefiat ca tocmai tu te enervezi. Unul dintre motivele pentru care nu ma mai uit la Cronica este exact abundenta de scenete ‘tiganesti’ pe care le practicati.

    Cum ramane aia cu ‘barna din ochiul tau’?

    ps. un mic sfat: mai priviti si voi Carcotasii la scenetele facute inainte de ’89. Chestii rupte din viata in care nu se hahaie, ci se fac aluzii inteligente, in care nu se behaie ci se fac calambururi acide.

    Cosmin are suficient talent sa fie un nou Caragiu, dar e indolent si s-a limitat in acelasi rol inept pe care il practica de ani de zile.

    Mihai are suficienta inteligenta pentru a genera calambururi mult mai proaspete si bune decat scrie acum, insa e ca un disc stricat, n-a inovat nimic in mai bine de trei ani.

    Iar tu poti sari usor dintr-o zona artistica in alta, ai talent cu carul, insa pe langa rabufniri si rafuieli personale eu n-am mai auzit nimic realmente haios sau memorabil in ultimele tale 6 luni la radio.

    Privind in acest context, a critica tigania de la ceilalti e jenant. Valoarea voastra tinea piept la un moment dat acestor non-valori. Nu mai e cazul, si nu suntem noi privitorii/ascultatorii de vina.

  • ELIS
    Posted at 12:00h, 05 ianuarie

    Nu-mi vine sa cred ca TONY nu mai este printre noi.Am urmarit cu infrigurare si speranta evolutia sanatatii sale si regret sincer ca s-a intamplat asa.Ne va fi dor de tine TONY.

  • yo
    Posted at 12:05h, 05 ianuarie

    Cei mai castigati au fost cei de la PrimaTV…au transmis programul de Revelion de anul trecut.

  • Corneliu Vaida
    Posted at 12:07h, 05 ianuarie

    Condoleante pentru Toni …. Dumnezeu sa-l imburde-n Rai spunem noi banatenii in asemenea ocazii … Sa va dea Dumnezeu putere sa zambiti din nou si sa ne faceti si pe noi sa zambim…

  • cristina
    Posted at 12:28h, 05 ianuarie

    Imi pare rau de pierderea suferita.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  • raffael
    Posted at 12:36h, 05 ianuarie

    http://www.realitatea.net/prima-personalitate-rapusa-de-gripa-noua–toni-tecuceanu–de-la-cronica-carcotasilor–video_694028.html
    NU IMI VINE SA CRED….CONDOLEANTE familiei, tocmai ma pregateam sa adaug un comentariu cand am citit stirea. Sunt alaturi de voi in aceste clipe.

  • manu
    Posted at 12:49h, 05 ianuarie

    Nu pot sa cred!!! Nu! Nu! NU!
    Condoleante familiei prietenilor si celor care il iubesc si-l apreciaza pe acest om extraordinar.

  • DJ TOM
    Posted at 13:03h, 05 ianuarie

    Bai Huidule,sunt consternat si foarte trist fiindca „batranul” Tony nu mai este…nici nu-mi vine sa cred!?!
    Dumnezeu sa-l odihneasca !
    …………………………………………..
    Ce sa mai zic…plang si scriu…si anul trecut a fost tzyganie la tv dar anul acesta a fost chiar de tot!!!
    Am ajuns o tara de rahat,cu politicieni de rahat si televiziuni de rahat…
    Noroc ca mai exista si oameni ca voi care sa ia atitudine impotriva manelizarii si tabloidizarii in masa…Sa va dea Dumnezeu sanatate!

  • traian m.
    Posted at 13:03h, 05 ianuarie

    Dumnezeu sa-l odihneasca pe TONI.

  • Magda
    Posted at 13:33h, 05 ianuarie

    De Revelion singurele programe pe care le-am vizionat au fost : National TV – Concert MIKA; Candal D – Concert Michael Jackson 1997 .

  • carolina bianca
    Posted at 13:36h, 05 ianuarie

    Sincere condoleante pentru trecerea in nefiinta a colegului Toni. D-zeu sa il odihneasca.

  • Anca
    Posted at 13:46h, 05 ianuarie

    Sunt tiganca, mi-e jena de tot ceea ce am vazut la TV.Pot sa inteleg ca exista (la sfatul Europei) proiecte, politici de integrare a romilor in societate; pot sa inteleg ca se incearca „spalarea” imaginii negative pe care o avem noi tiganii de f multi ani, DAR sa faci sarbatoare de Craciun si revelion din circul, mizeria, prostul gust, kitschul, pe atitea canale si sa pretinzi ca le faci in numele simpatiei sau respectului fata de tigani, e jale! Imi venea sa vomit deja cind mutam pe antena….cum Dumnezeu nu simt realizatorii acestor emisiuni ca au condus la supra-saturatie, ca e un exces daunator chiar imaginii tiganilor! deja lumea e satula – pe buna dreptate de natia mea doar din cauza mediei, in loc sa fie promovate doar valorile reale din rindul lor si cu multa discretie si bun simt! Eu ma si tem deja…caci simt cum lumea e satula, simt cum oamenii comenteaza si se revolta impotriva tiganilor….s-a obtinut exact efectul invers decit cel dorit…patologia excesului.
    Mi-e tare jena…

  • Adi Danila
    Posted at 14:16h, 05 ianuarie

    Ai dreptate Serbane. Eu am stat acasa de revelion, insa pe la 10 seara, cand am vazut tigania de la tv m-am hotarat sa iau somn. Si cred ca n-am pierdut nimic.

  • Cosmin
    Posted at 14:17h, 05 ianuarie

    Vezi Serbane acum de ce ne zic toti europenii ca suntem o natie de tigani. Ii vedem pe toate posturile pentru ca baga bani in televiziunile astea pentru care numai banul conteaza (permite-mi sa le zic televiziuni fara caracter), iar toata plebea romaneasca sta si se uita cu gura cascata la ei, iar ei ne sfideaza. Atata timp cat o sa existe consumatori pentru astfel de porcarii si educatia poporului nostru nu o sa isi ridice standardul de educatie/comportament, cu tristete cred ca ai mare dreptate cand spui „ca nu ne mai facem bine vreodata”

  • raffael
    Posted at 14:23h, 05 ianuarie

    Ma pregateam sa trimit acest comment cand serverul mi-a generat un mesaj, cum ca user-ul serbanhuidu a fost suspendat; am mai incercat de 2 ori dupa care am renuntat. M-am gandit ca este ceva legat de conexiune, ca sa constat apoi, citind in presa ca Toni Tecuceanu nu mai este printre noi. Cu regret in glas, NICI ACUM NU IMI VINE SA CRED, dar asa este viata. Inca odata SINCERE CONDOLEANTE familiei, Dumnezeu sa il odihneasca, acolo unde s-a dus.
    Va sustin sa aveti taria sa mergeti mai departe…cu toate ca sunteti greu incercati.

    Buna dimineata.
    Haideti sa facem un exercitiu de vointa si sa vedem ce diferente exista; deci, in opinia mea nu natia in sine, ma refer la tigani ar trebui blamata aici, poate am fi considerati rasisti, ci doar atitudinea unora dintre ei, cu mucii la nas ca sa zic asa, care acum se autointituleaza mari interpreti. Acestia sunt aceia care nu au nici un fel de pregatire artistica si/sau coregrafica pentru a face aceste lucruri, ci canta dupa ureche. Le lipseste vocabularul pentru ca nu au avut de unde sa il deprinda, vezi aici absenta la scoala. Le lipseste bunul simt pentru ca iarasi nu au avut de unde sa il deprinda pentru ca nu au primit educatia aia din primii sapte ani. Probabil ca atunci au deprins tainele furtului in fapt iar odata cu cresterea in sine ca individ, observand ca se poate si altfel tainele inselatoriei. Nu ei sunt de vina pentru ceeace promoveaza, ci noi, pentru ca le cumparam piesele, doar noi pentru ca admitem sa ii invitam pe la diferite petreceri (nunti, botezuri), noi pentru ca i-am invatat sa aruncam cu bani catre cei care „canta” spre dispretul tuturor, Noi suntem de vina ca am permis ca ritmurile muzicii noastre, populare sau usoare, sa fie prelucrate pe ritmurile lor. Imi amintesc de raposatul Pruteanu, Dumnezeu sa il odihneasca, cand a fost invitat la Nasu, la o emisiune daca nu gresesc exact pe tema manelelor, alaturi de Dan Bursuc si Adi de la Valcea. Era dea dreptul consternat de replicile partenerilor de dialog, mai putin de cele ale lui Radu Moraru, pentru care am un oarecare considerent si pentru emisiunile pe care le face. Deci dupa cum spuneam, toleranta noastra au condus la amplificarea acestui fenomen.
    Haideti sa ne uitam putin si la altii din natia lor, cel putin cei pe care ii stiu ca s-au declarat ca sunt tigani si cam ce fel de oameni sunt; as incepe cu:
    – Mircea Toma – Academia Catavencu ziarist, l-ati auzit vreodata vorbind?;
    – Madalin Voicu – politician, fiul cui?..al marelui dirijor Oprea Voicu, ia-ti vazut CV-ul vreodata?;
    – Jean Constantin, sa spuna cineva ca nu i-au placut filmele in care a jucat;
    – Gabi Lunca o legenda a muzicii lautaresti, cu melodii si versuri care exprima sentimente.
    Si exemplele ar putea continua, dar inca odata vreau sa spun: sunt oameni cu pregatire specifica care cand deschid gura stiu sa „lege doua vorbe” si vocabularul nu le joaca feste niciodata. SI SUNT TIGANI. Eu cred ca indiferent de natie, daca ai ambitie si iti depasesti conditia, vei fi de apreciat in societate. O sa imi spuneti ca ii sustin: NU. Ba dimpotriva, NU suport acest gen de zgomot, pardon, care se vrea de muzica – manelele. Apreciez insa pe oricine care vrea ceva de la viata. Nu confundati muzica de petrecere sau lautareasca cu manelele de azi. Versurile celor de acum sunt lipsite de orice ratiune, ba unele dintre ele instiga chiar la fapte antisociale; cautati versuri de manele cu „mascati”, „garda” sau ceva de genul si cititi printre randuri. Dar din pacate cei care au scoala vietii sunt putini; ce ne facem insa cu cei multi, cu cei care vin sa isi ridice ajutorul social cu limuzine de lux si care ne sfideaza pur si simplu prin atitudinea lor, cu cei care nu platesc impozite, cu cei care se ocupa de camatarie s.a.m.d. si care sunt tolerati de societate pentru ca sponsorizeaza. Rana este mai adanca decat va imaginati. Ar mai fi multe, foarte multe de zis, dar imi este teama ca va voi plictisi cu cititul.
    La final, insa, sanatate multa voua carcotasilor, Serbane, sa iti traiasca cei mici si sa te bucuri de ei, il salut si pe acesta cale si pe tizul meu Mihai Gainusa.
    Sa auzim numai de bine.

  • corina
    Posted at 14:26h, 05 ianuarie

    condoleante pt colegul vostru.. ff trist ce s-a intamplat… sincere condoleante

  • apa grea
    Posted at 14:27h, 05 ianuarie

    – confiscarea tuturor cd-urilor cu manele de pe piata (majoritatea sunt piratate deci nu platesc taxe)
    -boicotarea muzicii tiganesti la radio, tv si pe internet(eventual „bannarea” site-urilor cu pricina)
    – verificarea la sange a „palatelor” cu turnulete (autenticitatea proprietatii precum si justificarea detinerii acesteia sau a banilor cu care s-a achizitionat)
    -decaderea din drepturi parintesti a parintilor prinsi cu copiii la cersit si eventual „rapirea ” puradeilor de catre Stat (vezi cazul Elvetiei intre anii ’20-’70
    -retragerea cetateniei tuturor tiganilor care denigreaza imaginea Romaniei prin furt, cersit, prostitutie si comasarea acestora intr-o enclava de sine statatoare administrata de UE
    -arestarea politistilor si judecatorilor care au legaturi ilicite cu lumea interlopa
    -interzicerea portului tiganesc deoarece nu corespunde valorilor romanesti sau europene (vezi burqa in Franta)
    mai sunt cateva masuri speciale de integrare…

  • Roxana
    Posted at 14:38h, 05 ianuarie

    desi nu prea intru la tine pe blog,pe aceasta cale vreau sa va transmit condoleatze pt colegul vostru.Dumnezeu sal ierte!acum va juca alaturi de ingeri!Dumnezeu sal ierte ….

  • so
    Posted at 14:42h, 05 ianuarie

    Din fericire am fost plecat anul asta undeva la o cabana si m-am chefuit in noaptea de revelion. Ad vazut in schimb a doua zi ceva reluari. Nu am rezistat 5 minute. Televiziunile se duc de rapa. Imi este dor de revelioanele de pe TVR1 cu Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Dem Radulescu , Puiu Calinescu si multi multi alti actori de valoare, care ma faceau sa rad in hohote uneori. Din pacate in ziua de azi manelele „este” la putere.

  • Garm
    Posted at 14:43h, 05 ianuarie

    Tot respectul pentru Prima TV. Eu unul m-am uitat la Mondeni, la Trasniti, dupa aia am bagat si un film romanesc pe B1 tv iar in final somn de voie.

    Antena si PROTV-ul s-au facut cu tot respectul de kkt. Ce naiba, am ajuns o natie de tigani? Asta ne reprezinta pe noi?

  • csizmas
    Posted at 14:46h, 05 ianuarie

    condoleante baieti …inca nu imi vine sa cred ca Toni nu o sa mai fie :-< era foarte simpatic

  • unul
    Posted at 15:00h, 05 ianuarie

    Serbane,ce sa iti spun ca si Prima tv a avut un program „super” .Adica ,Tranitii cu ale lor scarbosenii porno .Arata bine tipa ,dar ar fi mai bine daca a renunta sa isi arate „tot ” ce are .Oricum penibil programul de Rev si la PRima ,nu mai da atat in restul tv .Toti sunteti la fel .

  • Mihai Popa
    Posted at 15:35h, 05 ianuarie

    Sa-i spui „La revedere” din partea mea si a Alinei lui Toni, o sa-l tinem mereu minte, mare pacat. Dumnezeu sa-l ierte!

  • andreeanik
    Posted at 15:44h, 05 ianuarie

    ce draq se intampla in tara asta?asta ne repezinta pe noi?oare astea sunt valorile pe care trebuie le scoate in fata?!nu e de ajuns ca suntem condusi de adevaratii „tigani” care vorbesc de o romanie moderna si europeana mai trebuie sa fin intoxicati de grohaiturile acestor patachine si martalogi??…coane Caragiale,daca traiai matele in vremurile astea ai fi inteles ca realitatea bate orice fel de fictiune…TREZITI-VA baaaa k ne ia draq…avem cu ce da nu avem cu cine (iar pt voi sa ve dea Dumnezeu cat mai multe emisiuni sa avem si noi de ce deschide tv ul.sunteti f teri)

  • Bibliotecaru
    Posted at 16:05h, 05 ianuarie

    Dacă e poantă ştirea cu Tony, nu mă mai uit niciodată la cârcotaşi.

  • Marilena
    Posted at 16:21h, 05 ianuarie

    Bravo.Un adevarat Revelion ORIBIL.Pacat pentru Romania si adevaratele Valori

  • gabi
    Posted at 16:28h, 05 ianuarie

    imi vine sa plang… este tara mea pe care am jurat sa o apar, care ma trimite in concediu fara plata…

  • gabi
    Posted at 16:30h, 05 ianuarie

    imi vine sa plang… este tara mea pe care am jurat sa o apar, care ma trimite in concediu fara plata…

  • Gratzian
    Posted at 17:17h, 05 ianuarie

    Si eu am ramas acasa anul acesta dar in schimb nu am repetat aceeasi greseala ca si tine serbane. in schimb m-am uitat la cateva stand-up comedy (Adam Ferrara, omul acesta e genial) , la care sincer am ras cu lacrimi. dupa cum ziceai si tu la noi mai exista tiganii, care din pacate aduc bani dar care duc la deprecierea imaginii noastre dar si spre incultura. eu unu nu vad ce as putea invata de la tiganii care apar pe la TV. mi sila cand ii vad, daramite sa ii mai si aud. si din cate spui tu pe aici nu am ratat nimica interesant la TV, asa ca am fost mai castigat. toate cele bune si emisiuni la fel de bune in continuare…toata stima

  • miky
    Posted at 17:29h, 05 ianuarie

    ce note ai avut nr.70 la romana? te-ai facut singur de cacao. Voi tiganii sunteti atat de plini de voi incat nici nu stiti ca daca va aafirmati spuneti numai tampenii… PACAT CA PROSTIA SE VINDE IN ROMANIA… ar cam trebui sa ne fie rusine de noi!

  • andreea
    Posted at 18:10h, 05 ianuarie

    bai cacatzilor dak nu erau manelele nu era revelion…ce petrecere mai vedeti voi fara manele…ce dak is tigani bah aaaa va e ciuda k au valoare si k ei au succes..ce serbade te manank invidia tie ciuda k tu ai stat la
    TV si ei se distrau….dak ai vazut kas tigani ce plm teai uitat

  • andreea
    Posted at 18:13h, 05 ianuarie

    te mananca invidia serbane:)))tiganii au valoare in ziua de azi…stai si freaca menta-n continoare in fata TV-ului:))cacatule

  • casiel
    Posted at 18:18h, 05 ianuarie

    va pierdeti timpul (ca si mine… ) cu aceste mesaje. iesiti afara si veti vedea ca si romii sunt asemenea voua… .
    atat de simplu. nu ati avut parinti sa va inveti ca nu tb doar sa judeci?
    🙂

  • Padrino
    Posted at 18:33h, 05 ianuarie

    Serban Huidu , o persoana cunoscuta pentru satira si umorul sau , alaturi de colegul sau Gainusa. O persoana care ne face sa zambim sau chiar sa radem in hohote prin satira sa fata de mondenitati si mondenii saptamanii . Tot respectul pentru divertismentul din Romania , divertisment facut fie de actori de teatru cu nume mari , precum si de persoane fara pregatire in domeniu dar carismatice .
    Pornind de la programele de divertisment din noaptea de revelion , ne-am bucurat de diverse tipuri de umor printre care si „cohortele de tigani ” , printre altele. In functie de gusturi fiecare a urmarit un anumit post de televiziune sau o anumita emisiune. Ceea ce e adevarat este ca „cohortele de tigani ” au avut o mare audienta , audienta care se datoreaza muzicii tiganilor sau pur si simplu datorita celor prezenti in emisiune (tigani) . Cei mai buni muzicanti , lautari sau cum vreti sa ziceti , sunt indiscutabil tiganii , iar o mare parte din populatia acestei tarisoare , asculta manele sau muzica tiganeasca. In ceea ce proveste exprimarea dlui Huidu , este una licentioasa pentru ca aceste cohorte de tigani , au adus audientele acestor posturi tv , dar multi TIGANI nu au fost de acord cu umorul sec si satiric la adresa lor .
    Asadar in momentul de fata , numarul romilor din Romania este unul foarte mare , iar aptitudinile lor sunt de natura publica . Prietenul tau cel mai bun poate fi tigan si tu nu stii , vecinul cu care te ajuti , te vizitezi sau iti bei cafeaua , poate fi tigan , dar nu recunoaste , mancarea de la restaurantul tau preferat , poate este gatita de un tigan . Dar pentru noi tiganii , nu ne deranjeaza deloc denumirea de „tigani” pentru ca este adevarat . suntem tigani ! Si o marte parte dintre tigani sunt mai frumosi decat romanii , mai curati , mai cinstiti si au mai multa scoala decat altii .

  • mewsette
    Posted at 19:06h, 05 ianuarie

    Domnule Huidu, condoleante pt colegul dvs., dl Toni Tecuceanu! Imi pare foarte rau si sper sa-i dedicati o emisiune, sa amintiti si de rolul din filmul domnului Mungiu, merita asta, nu trebuie uitat si sa faceti emisiuni in continuare.Chiar daca treceti printr-o perioada cumplita, nu va lasati! Romanii va iubesc emisunea!Am ras de atatea ori cu lacrimi si am uitata de necazuri la emisunea dvs…Sper sa imbatraniti in acea emiune. Undeva , sa fie si fotografia lui Toni, asa va ramane mereu in emisune… Imi pare foarte rau si imi este foarte frica de gripa asta…Apollinaire a murit si el de gripa spaniola. Dumnezeu stie mai bine.
    Multa sanatate familiei si copiilor dvs. Regret… Un an mai drept decat cum a inceput va doresc.

  • Cezar T.
    Posted at 19:34h, 05 ianuarie

    Sa le dea careva o bucata de hartie igienica bocitorilor, in loc de euroi, sa-si stearga buzele dupa ce pupa-n fund toti borfasii de cea mai joasa speta, care-n anii ’90 spargeau magazine prin Occident, si care vin acum cu tupeu de tigan, auto-proclamandu-se mari VIP-uri ale muzicii romanesti. Rusine PROTV, A1, KD, NTV. Stropiti cu gunoi un neam si asa intunericit de prostie si apatie. Faceti rating acum, pentru ca odraselele voastre sa traiasca in tigania inzecita pe care o saditi acum. Daca cineva din cei responsabili citeste mesajul meu (si are obraz cat de cat subtire), sa-i fie rusine c-au facut o facultate in domeniu.

  • Cristina A.
    Posted at 19:36h, 05 ianuarie

    La multi ani, Serban! La multi ani tuturor fanilor tai!

    Serban, vorbesti de tigani, tiganie si manele comerciale, probabil diferentiezi nuantele, dar nu vrei sa vezi cum un simplu articol ca al tau instiga. Vezi tu cum folosesti termenul de tiganie? Nu inteleg de ce folosesti termenul asta ca o eticheta de rasa. Nu mi se pare fair-play, pt ca ai multi fani tigani destepti pe care ii dezamagesti fara sa-ti pese.

    in manelele astea tiganii nu se regasesc. Nici filmele nu fac altceva decat sa exarcebeze viata tiganilor, deformand-o pentru rating.

    In plus, ura nu ajuta, dimpotriva! Think about it!

  • Mircea
    Posted at 20:12h, 05 ianuarie

    Respect Serbane. Toti am ramas stupefiati de revelioanele pregatite de pro si antena. Mi se face greata. Noi unde sa plecam din tara asta… Ne-am saturat de atatea emisiuni numai despre tigani…. (…) Nu mai zic nimic caci m-am blocat… ma duc sa vomit…

  • Catalin
    Posted at 20:40h, 05 ianuarie

    Ce ma, ati inceput sa muriti? rasismul mai baietzi, rasismul, xenofobia, homofobia – asta va omoara, sunt boli sociale grele! condoleante!

  • Vasile
    Posted at 21:15h, 05 ianuarie

    O singur consolare: AC/DC in MAI 2010 !!!

  • neuron blond in vacanta
    Posted at 22:36h, 05 ianuarie

    iti prezint condoleantele mele pentru pierderea lui Toni…. am pierdut un mare actor…. condoleante si familiei…. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l tina in paza!!!

  • MAXX
    Posted at 22:48h, 05 ianuarie

    exact asa am reactionat si eu in noaptea de revelion. nu mai suportam: oriunde dadeam vedeam tigani. a fost un revelion la tv rusinos. eram cu mai multi prieteni si ei au spus acelasilucru: sintem invadati de tigani. nu mai spun ca la ora 2-3 noaptea s-a terminat distractia: la tv era film. cel mai tare program mi s-a parut cel al otv-ului. da, stiu, insa dupa ora 3 nu mai aveai la ce sa te uiti, si uite asa am dat de otv. rusine posturilor tv care nu au gasit altceva mai bun de dat la tv decit niste tigani.

  • Tudor
    Posted at 23:02h, 05 ianuarie

    Tin minte ca inainte de ’89 asteptam cu interes Revelionul la TeVeu. Stiu ca era o vanatoare de program radio-tv cu programul de revelion, ca sa vezi ce emisiuni ca de, era cea mai lunga transmisie din an 🙂 ! Stiu ca in ultimii ani, adica ’87, ’88 au inceput deraparile necontrolate si ne urau pana la cuvantul tovarasului, de ni se acrea. Acum au inceput promovarea intensa a non-valorii.

    PS Dumnezeu sa-l ierte pe Toni, imi pare sincer rau ca s-a stins asa de repede, mare pacat. Ma intreb: de ce „gunoaiele ordinare” ajung 80 de ani si oamenii cumsecade sunt niste comete ?!!

  • Ghitza
    Posted at 23:30h, 05 ianuarie

    Serbane…suntem o tara de manelisti…nu ne mai cunoastem valorile…peste tot numai marlani,cocalari,pitipoance…bunul simt si bunele maniere parca au disparut cu totul din peisajul romanesc…ma uit in jurul meu si uneori imi vine sa fug in munti…sa stau acolo….

  • Bibliotecaru
    Posted at 23:35h, 05 ianuarie

    Din păcate nu a fost o glumă. Dumnezeu să-l ierte! Un actor care avea ceva şi din Puiu Călinescu şi din Dem Rădulescu…

  • Bogdan
    Posted at 00:03h, 06 ianuarie

    Televiwhat ? cine naiba se mai uita la televizor ?! 90 % din oamenii care se uita la TV in ziua de azi ( si aici ma refer pe canale gen OTV/ProTV/Antena etc ) sunt cocalari , oameni cu un nivel de inteligenta redus .
    Daca ai un PC si acces la internet , e de 100 de ori mai distractiv decat un amarat de televizor .

  • memo85vl
    Posted at 02:06h, 06 ianuarie

    Din cauza asta am scos tv din camera ca sa nu-l sparg…..nu e posibil asa ceva,suntem gunoaiele Europei,toti ne arata cu degetul,toti ne numesc Tigani…..
    Am fost in Germania si au vazut nr de Romania….m-au aratat cu degetul „Tigan Tigan” mi-a venit sa intru in pamant si sa nu mai ies…la dracu sunt alb ca branza,am pierdut mai toata viata prin toate formele de invatamant…NU SUNT TIGAN!!!!!!

    Nu ne comvine ca suntem bagati in aceeasi oala cu ei,dar ascultam manele peste tot,avem telenovele cu Tigani la care se uita toti ca disperatii si habar nu au de ce se intampla in lume…
    Nu mai zic nimic,mi-ar trebuii o zi intreaga ca sa-mi exprim nemultumirea prin injuraturi….

    Suntem ceea ce „consumam”….Tigani

  • happycorazon
    Posted at 02:09h, 06 ianuarie

    Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut programele de Revelion. Din an in an este mai rau. Unde sunt Revelioanele tv, cand abia asteptam daca doriti sa revedeti…

  • B.B.King
    Posted at 08:52h, 06 ianuarie

    La Multi Ani, un an nou mai bun(pacat ca incepe asa trist). Condoleante pentru pierderea unui coleg drag …
    Cat despre rromi … sunt o rasa elitista, exceptia de la regula, chit ca vorbim de randul de la posta sau spital. Incep sa ne copleseasca …

    p.s. fan Steaua si Cronica pana la moarte.

    Toate cele bune.

  • Jasmin
    Posted at 10:20h, 06 ianuarie

    Bună ziua! La mulţi ani!

    Mie deja îmi sună a ipocrizie tot ce fac televiziunile din România. În loc să facă puţin şi bun şi să câştige inima românilor şi implicit să facă mai multă lume să urmărească cu interes programele lor, ei fac mult şi prost, preferă cantitatea în locul calităţii. Degeaba îmi vine pro tv-ul cu emisiuni de genul jos pălăria şi prezintă români de calitate, români care merită respectaţi, dacă pe de altă parte îşi fură singuri căciula şi aduce toate scursorile.

  • Marius
    Posted at 12:31h, 06 ianuarie

    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE TONI !

  • Matt85
    Posted at 13:15h, 06 ianuarie

    Este trist si din nefericire ireparabil ceea ce se intampla cu acest popor care incet dar sigur se indreapta spre prototipul unei natii fara valori reale prin simplul fapt ca sinonimul valorii in perceptia majoritatii au devenit banii, smecherii, tupeul si cam tot ceea ce se poate asocia anumitor segmente din societate.Asistam la manelizarea Romaniei? Daca ne uitam cum spui si tu la programele de revelion ne putem da usor seama ca au ca target un segment de populatie avid de vulgar, grobian si ca sa inchin – grotesc. Aceasta este evolutia democratiei? Aceasta este puterea poporului? Intrebari cu un raspuns trist pentru o natie care avea sansa unui viitor mai bun si care alege exact ceea ce aveti voi ca subiect de carcotit – nesimtirea, tupeul, ipocrizia, lipsa de profesionalism. Revelionul a insemnat febra cauzata de gripa si un program exceptional pe TV5Monde unde umorul si bunul gust rezonau cu viziunea mea asupra lor. Devine Romania sinonim cu lipsa de cultura? Ce repere morale are majoritatea in Romania?

  • gianina
    Posted at 13:28h, 06 ianuarie

    imi pare sincer rau ptr Toni Dumnezeu sa l odihneasca in pace
    Sincere condoleante

  • George
    Posted at 14:04h, 06 ianuarie

    Salut!De ce va intrebati cum am ajuns in situatia asta!Pai daca patronii respectivelor canale sunt si ei de aceeasi speta pe cine sa promoveze ei!Stiu ca aveti ceva impotriva TVR-ului dar a fost singurul canal care a „dat” muzica buna ,romaneasca,care a prezentat obiceiuri stramosesti (nu prea le-au reusit scheciurile dar cred ca si din lipsa de experienta a „actorilor”).Oricum, daca realizatorii de programe de divertisment ai televiziunilor noastre continua asa nu vad bine viitorul acestui gen.Si asa si-au aratat in nenumarate randuri lipsa de profesionalism ca sa nu o dea in bara si acum.Am impresia ca la noi se face televiziune dupa „ureche”.Nu mai avem regie,directorii de platou sunt inexistenti,moderatorii se misca aiurea si dupa cum ii taie capul iar publicul din platou se comporta de parca nu ar sti ce cauta acolo si care e rolul lui.Si cum sa faci emisiuni in niste locatii inghesuite (adevarate cutii de chibrituri) unde toti sunt bagati gramada si nu se pot desfasura chiar daca unii chiar ar avea ceva de „spus”?Sa stiti ca dupa asta chiar sunt un nostalgac al revelioanelor de dinainte de 1989.Era profesionalism, actorii erau buni(chiar foarte), aveai ce vedea.Si pentru ca am ajuns la actori;am mai spus-o si o repet:pacat ca mai aveam si noi cativa profesionisti dar s-au „tiganit” si ei.Sa fie cumva partea financiara explicatia pentru „reprofilarea” lor?Decat sa moara de foame…Trebuie sa facem ceva!Sau vrem ca si urmatorul revelion sa fie la fel?

  • Pingback:O să fim majoritari. Un țigan. « Tall, arab looking like insane man.
    Posted at 15:05h, 06 ianuarie

    […] “un tziganush a scris pe 2 January 2010, 9:28 pm […]

  • brazvan
    Posted at 16:48h, 06 ianuarie

    PAT si PATACHON, prietene…

  • ioan
    Posted at 18:37h, 06 ianuarie

    Serban, avand in vedere felul in care ati tratat subiectul gripei in emisiune (gaselnita pentru imbogatirea companiilor farmaceutice, isterie etc) si tragedia recenta a colegului vostru, cred ca s-ar impune scuze publice din partea voastra pentru trivializarea subiectului. Mai ales a ta.

  • Stelian
    Posted at 18:47h, 06 ianuarie

    Imi pare rau pentru Toni. DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace.

  • Catalin
    Posted at 20:39h, 06 ianuarie

    nuam treaba cu mnelele, nici nu ascult. dar stiu ceva si e bine de invatat: daca nu-ti place nu te uita ca si tiganii sunt oameni. vreti totul nu mai pentru voi, dupa ce ca sunt aruncati de colo colo si daca merge sa caute un loc de munca ii spune:” pleaca dracu cioara dreacu”, mai faceti si figuri nesimtitilor ei nu au dreptul sa se uite la nimic nu?

  • ginel
    Posted at 21:00h, 06 ianuarie

    Dupa toate comentarile pe care le-am vazut pe aici ma apuca un chef nebun sa ma duc sa ma fac voluntar la o organizatie pentru nediscriminarea rromilor.
    Oamenii normali de altfel devin niste brute cand considera ca alti oamenii ca si ei, sunt mai putin oamenii din cauza muzici pe care o asculta sau a culori pe care o au.

  • Garcea
    Posted at 21:30h, 06 ianuarie

    In Germania, Hitler a incercat cu fortza sa creeze o societate perfecta, fara tzigani si fara evrei, dar nu a reusit. La noi, Antonescu a incercat si el sa scape tzara de tzigani, dar nu a reusit nici el. Eu cred ca numai timpul va rezolva problema tziganilor din Romania si nu numai. Cand moare un tzigan, in urma lui se nasc 10 puradei. Se inmultzesc ca sobolanii. Problema este alta la noi in Romania. Chiar daca noi romanii nu avem pielea neagra ca a tziganilor, prin comportamentul nostru tot tzigani suntem. Nu mai departe, mai Huidule in emisiunea ta si a lui Gainusa , e curata tziganie „made in Romania”. Tot timpul va muscatzi de fund unii pe altii, va balacariti ca la usa cortului, va jigniti fara nerusinare in public, ca sa nu mai spun de minciuni, dezinformari, mistocarii si nu in ultimul rand, toti va credetzi „buricul pamantului” unul mai destept ca altul. Nu mai exista respect, nu mai exista decentza, iar civilizatzia s-a oprit la granitza tarii. Esti revoltat ca de revelion la tv. a fost o mascarada tziganeasca, dar noi ce sa mai zicem ca zi de zi , ceas de ceas trebuie sa inghitzim tziganie dupa tziganie aproape in orice domeniu : politica, muzica, sport, viatza privata, etc. Ti se face greatza si sa-i dea Domnul sanatate celui care a inventat telecomanda.

  • Marius B
    Posted at 23:00h, 06 ianuarie

    Ssincere condoleante familiei si voua cei care iati fost ca o a doua familie Dumnezeu sal odihneasca in pace .A fost este si va fi mereu cu noi .

  • Cora
    Posted at 23:38h, 06 ianuarie

    Perfect deacord cu tine Serban. M-am nascut in tara asta si nu voi spune niciodata ca am alta nationalitate, dar imi este rusine ca traiesc in aceeasi tara care ridica tigania la rang inalt. Si nu e vina lor ci a alora care le dau nas, si ii incurajeaza, ca doar asa ajungi frate’ sa fii vazut de o natiune intreaga la Pro de Revelion. Alta data programele de revelion erau facute de Toma Caragiu, Stela si Arsinel, Horatiu Malaiele! Si uite unde am ajuns! Eu nu ma regasesc in tara asta care se scurge sub gradul de mediocritate.

  • Crisrom
    Posted at 23:42h, 06 ianuarie

    Felicitari Domnule Huidu, ai reusit si de data asta. Incitarile rasiste din postul dumitale isi gasesc bineinteles ecou in scandarile pline de ura ale unora dintre cei ce posteaza, este stiut gradul de intoleranta din societatea romaneasca. Din fericire, exista si forum-isti care se pot dezbara de asocierea etnica a kitch-ului (de altfel universal – de ce o faceti pe „tiganii” mai in fiecare cronica televizata, daca nu pentru aceeasi hulita audienta?) si analiza la rece declinul consumist al media din Romania (nu ca ar fi fost vreodata asociata cu impartialitate si profesionalism). Sanatate sa ai si ratiune, nu emotivitate plina de ura, sa poti discerne etichete individuale si nu de grup, pe baze etnice.

    stii bine ca nu despre discriminare e vorba in articol dar o tii langa! cand facem pe tiganii, combatem niste tare sau accentuam niste stereotipuri, asa se face umorul, de aia evreii sunt prezentati in bancuri ca bogati si avari, scotienii zgarciti etc Glumele accentueaza nistre trasaturi dominante

  • Marius
    Posted at 01:07h, 07 ianuarie

    Omule , ai perfecta dreptate ! Aproape aceleasi cuvinte le am si eu in minte …numai suport ciorile si muzica lor de prost gust …panaramele care sunt promovate si muzica buna sau oamenii de calitate sunt dati la o parte .Aveti o emisiune super ! Sper sa mai aud si de ceva trupe de hip-hop pe la voi !
    Pace si Respect omule !
    Sincere condoleante lui Toni !

  • Der Kommissar
    Posted at 09:16h, 07 ianuarie

    Dupa ani de suportat vrand nevrand astfel de manifestari „culturale” mai mult decat un Vaya con Dios spusa in variantele : „Du-te Tare” , „Jet” , „Mars cu puncte punte” si altele nu pot vad sa merite eforturile nervilor mei. In continuare sper in ignoranta mea ca totusi nu avem chiar asa de multi romanasi care se omoara dupa asa ceva. Cat despre televiziunile care incurajeaza aceste manifestari nu cred ca e cazul sa mai spunem ceva. Nu merita nici macar o injuratura. Eu unul am ales sa nu mai servesc decat stiri si anumite emisiuni.

  • alex
    Posted at 11:56h, 07 ianuarie

    P.E.N.I.B.I.L !!! de ce ii promoveaza atat pe tiganii astia needucati ??? in loc sa promoveze oameni talentati, educati, cu o bogata experienta de viata??? erau multe alte subiecte mai importante..

  • Baby Blue
    Posted at 12:12h, 07 ianuarie

    eu am preferat ca in nouaptea de revelion sa ma uit pe mtv;)

  • Nu conteaza
    Posted at 14:01h, 08 ianuarie

    Of…mi-e mila de voi, stimati comentatori! Mi-e mila pentru ca imi dau seama cata suferinta va aduc sentimentele acestea de ura, dispret, invidie pe care le purtati cu voi si nu ratati nici o ocazie sa le etalati, insa numai incognito.
    Aaaa, voiati sa spuneti ca manelistii sunt asa cum graiesc domniile voastre? Ei, de ce sa nu spuneti de toti la fel, doar e aceeasi rasa, nu? Doar nu va doare „gura”?
    Sa aveti un somn linistit!

  • Madalina
    Posted at 17:39h, 08 ianuarie

    Dupa parerea mea, Romania dupa ’89 si-a pierdut complet valorile morale. Peste tot este promovata non-valoarea, iar romanii sunt intoxicati cu ea din toate partile : televiziune ( cea mai agresiva ), ziare, politica! Eu am plecat din tara de 4 ani, dar prin intermediul Cronicii Carcotasilor, care incearca disperat sa traga un semnal de alarma tuturor, am aflat cam ce fel de emisiuni se difuzeaza la TV….Am ramas consternata sa vad ca emisiuni ca cea a lui Capatos, Madalin Ionescu, Bahmuteanu, Zavoranu ( cine a lasat-o pe asta in televiziune ar trebui impuscat )…..chiar si a lui Maruta, fac audienta mare!…De ce? Pentru ca promoveaza, de cele mai multe ori, non-valoarea, oameni needucati, scursori!…..Stau si ma intreb : oare astia ne reprezinta pe noi ca popor?….Nikita, Naomi, Ciumac sau cum o fi chemand-o?!…manelistii, care ne agreseaza auditiv cu modul in care vorbesc limba noastra romaneasca si cu versurile lor lipsite de orice bun-simt?…..Eu NU INTELEG de ce se uita romanii la asa ceva, in loc sa inchida televizorul, sa asculte muzica mai veche dar buna si sa deschida o carte, SA CITEASCA!….Pe vremea comunismului, lumea era mult mai educata si erudita. Stiti de ce? Pentru ca nu era nimic de vazut la televizor si oamenii citeau, se duceau la spectacole, piese de teatru….nu existau internetul si calculatorul….Dar mai ales, in acea perioada nu ne manca invidia si egoismul. Saream in ajutorul vecinului nostru si-i dadeam si ultima bucatica de paine din casa daca avea nevoie! Eram uniti si nu divizati! Cei care conduc tara ( trecuti si prezenti ) se ghideaza dupa acest principiu : Divide si conduce! si care se pare ca merge de minune de atatia ani in Romania! Poate daca romanii s-ar trezi din letragie si ar face, asa, o ” greva de protest ” impotriva a tot ceea ce nu ne reprezinta si e urat si lipsit de bun simt, poate, cine stie, vom scapa de non-valorile care se cred ” vedete ” dar care nu stiu sa vorbeasca, de manelistii care ” au luat cu asalt ” toate posturile de televiziune, de emisiunile care nu te invata nimic, ci doar iti expun uratenia lumii in care traim.
    Eu inca mai sper ca romanii mei vor deveni din nou ce au fost inainte, mandri de originea si de tara lor si ca nu vor inceta sa-si iubeasca semenii, din tot sufletul.

    Condoleante pentru pierderea suferita si stiu ca va ramane mereu in inimile voastre.

  • Piranda
    Posted at 17:55h, 08 ianuarie

    Mi-aduc aminte ca i-ai spus la un moment lui Vadim la Carcotasi ceva de genul :”….va iasa dusmania prin toate partile…” cam la asta instigi tu prin parerile-ti sincere si nevinovate „draga ciob(…)”.
    E adevarat ca nu m-am uitat la televizor de Revel’ si nici ca stiu ca n-am pierdut mare lucru, pt. ca in afara de TVR Cultural,sincer, nu stiu care mai merita sa ramana clasificata ca o televiziune …”normala”, toate vand, vand…si iarasi vand TAMPENII(apropo, fetele voastre care danseaza in studio sunt frumoase si danseaza fain, dar…sunt in total dezacord cu specificul emisiunii, plus ca uneori, ma mai uit cu tata-meu la voi si mi-e jena ca s-ar putea sa li-se ridice fusta sau altceva de genul asta, faza care in context…sunt de rahat, scuzati expresia).
    Codoleante sincere familiei colegului vostru.
    Numai bine.

  • Mihai
    Posted at 08:46h, 09 ianuarie

    Legat de acest subiect aseară (8 ianuarie) am dat întâmplător de emisiunea d-nei Firea unde i-a avut ca invitaţi pe domnii Ţiriac şi Voiculescu (ultimul mai bine spus autoinvitat). La un moment dat al emisiunii don’ profesor Felix ridică problema lipsei modelelor în România şi scoate un ziar (probabil Libertatea) şi ni-l arată pe prima pagină cum acesta în loc să dezbată problema pensiilor (parcă) publică cum Saleam a spart 100.000 euro în cazinou … asta mi s-a părut culmea ipocriziei, adică nu vezi emisiunile de rahat de la antenele tale cu „n” salami, parizeri şi alte minuni inclusiv în noaptea de revelion şi vezi paiul din ziarul respectiv. După ce şi-a educat copii (care cică conduc aceste televiziuni), don’ profesor să-şi educe nepoţii în spiritul acestor emisiuni gen Abces in rect, Capatos ş.a. voi le ştiti mai bine. Şi spre finalul emisiunii Felix spune ceva profund : „Românul tace şi îndură” … să-i demonstrăm contrariul dezvoltând acest subiect.

    cand ii aduce bani sa plateasca productiile hidoasei antena 3 aia care nu face bani ci doar injura, salam e bun la ei pe post ipocritu dracului!

  • Magda M
    Posted at 02:06h, 10 ianuarie

    Draga Serban,
    Nu am rezistat sa citesc toate comentariile postate ,insa am citit cu interes raspunsurile tale. trebuie sa spun ca m-au surprins intr-un mod total neplacut argumentele puerile si extremiste pe care le folosesti pentru a-ti exprima convingerile, lipsa de informatii si pe ultima suta de metri chiar si limbajul pe care il folosesti.
    Despre ce vorbesc?
    1. argumente extremiste :”…i-as impusca in cap…si crede-ma ca sunt si de-ai nostri romanasi sadea care ar primi acelasi tratament”.
    stii foarte bine ca e figura de stil, dar exista personaje in Romania, nu tigani ci hoti cu multe miliarde in cont care ar merita un astfel de tratament. E drept ca nu o sa-l primeasca niciodata suntem in 2010. sunt vorbe spuse la naduf nu le scoate din context!
    2.argumente puerile, simpliste si chiar confuze: „nu am nimic cu tiganii! am prieteni tigani si nici eu nu sunt prea blond! ma enerveaza Tigania nicidecum rasa! Si din pacate romanii sunt mai inclinati catre tiganii decat tiganii! si bravo tie ca iti depasesti conditia!”
    mie nu mi se pare un argument simplist si nici pueril. Fie ca iti convine fie ca nu, cuvantul tiganie asa apare in dex iata: ȚIGĂNÍ//E ~i f. 1) Mahala locuită de țigani. 2) fig. Gălăgie mare. 3) peior. Comportare care denotă lipsă de politețe, de tact. 4) v. ȚIGĂNIME. [G.-D. țigăniei] /țigan + suf. ~ie Dupa cum vezi pe langa primul sens tiganie are si alte intelesuri. si exact asa cum spuneam romanii sunt mult mai inclinati catre tiganii decat multi dintre tigani!

    3. lipsa de informatii:nu cunosti/nu te ntereseaza legislatia in vigoare in Romania pentru ca atlfel nu ai instiga la violenta si ura; nu cred ca ai citit 5 randuri despre drepturile omului,teorii rasiste, extremism .
    Limbajul: nici nu are sens sa il comentez
    limbajul este al meu si mi-l asum si o sa-l am si in viitor fie ca-ti place fie ca nu! prefer un limbaj colorat decat niste talas asa cum ai facut tu aici. Cat priveste drepturile omului sunt foarte informat. De aici pana la a-mi cenzura gandurile e cale lunga. Nu instig la violenta si nici la ura, dar nu-mi poti impune sa nu scriu despre lucruri care ma deranjeaza doar ca nu convine comunitatii. Sunteti tigani asumati-va asta, si incercati emanciparea. pentru asta trebuie sa va delimitati de cioturile voastre proprii. Daca nu veti sfarsi in acceasi mare oala cu laturi si nu o sa va ia nimeni in seama.

    Adica as prefera ca lumea sa va vada ca Romanichriss tiganii aia destupati la minte care se emancipeaza decat sa spuna: alta asociatie de rahat tiganeasca ce urla „rasistilor”, atunci cand cineva spune ca manelistii sunt needucati sau evazionisti.

    Vrei nu vrei esti formator de opinie in Romania si daca folosesti critica in mod constant, uita-te mai critic si la tine, analizeaza impactul pe care il ai si vezi ce se poate face! O solutie ar fi sa incepi sa te informezi mai bine si sa nu mai instigi la ura, violenta,etc pe nici un criteriu (nici macar hotii nu trebuie omorati, s-au facut eforturi mari in jurul nostru asta pentru a eradica pedeapsa cu moartea, nu crezi?).
    ba da si cred ca e o evolutie firesca, cu mentiunea ca ar trebui inchisi. din nefericire ei nu pot fi prinsi. e de domeniul evidentei ca au furat si-au facut ce-au vrut dar nu pot fi prinsi. asta naste frustrari si in final din frustrari nu iese nimic bun

    Solutia mai simpla este sa dezbati mai putin despre subiecte pe care nu le stapanesti.
    acum vrei sa-mi faci o lista cu subiecte pe care le pot comenta si cu unele care sunt tabu? nu ti se pare ca esti cel putin obrazica, ca nu spun impertinenta? eu iti spun tie cu ce sa te imbraci, cum sa te comporti? de unde libertatea asta de a cotrobaii si a pune reguli in libertatea mea de exprimare. Halal! cine vorbea de drepturile omului!

    Sper sa nu alegi sa iei drept „pamflet” mesajul meu pentru ca nu incerc sa te pun la punct sau sa te jignesc ci doar imi exprim ingrijorarea fatza de efectele mesajelor tale si ale altora. Argumentul e simplu: citeste cu atentie comentariile amicilor de pe blog pe acest subiect. Ti-ai putea asuma contributia, oricat de mica la crearea unei miscari extremiste? La un pogrom? Hai pune mana pe o carte de istorie,te rog si lasa televizorul!

    multumesc, am citit si rascitit carti de istorie, de aia ma si enerveaza porcariile televizate. Nu mi-as asuma contributia la o miscare extremista si nici la pogroame. Celor mai extremisti dintre comentatori le-am explicat asta. Dar daca vrei ca de miscari de genul asta sa nu se intample, atunci in loc sa ma condamni pe mine ca deschid un asfel de subiect ar trebui sa va condamnati pe voi cei care trebuie sa educe, sa emancipeze tinerii tigani pentru ca in loc sa va faceti treaba va agatati de aceleasi vechi idei: rasisti, xenofobi etc! Daca nu vorbim despre asta o sa fie rau pentru ca un milion de cuvinte nu face cat un glont. si din cartile alea de istorie invatam ca atunci cand nu exista dialog gloantele incep sa suiere…

  • claudiu
    Posted at 02:57h, 10 ianuarie

    daca ai fi avut curiozitatea sa vezi daca si otv-ul este in trend cu ceilalti , probabil ai fi avut cea mai mare surpriza din accea seara. A fost singurul revelion de bun gust de la tv…. de neimaginat dar adevarat.

  • dan
    Posted at 15:39h, 10 ianuarie

    Ai dreptate,Serbane.Inca de la promovarea programelor de Revelion,am remarcat exact aceea revarsare de manelisti pe posturile noastre,asazis mari.Drept urmare am decis sa nu urmaresc deloc programele lor,lucru care,sunt convins,s-a intamplat cu toti cei care uram tigania.Din pacate avem in tara prea multi manelisti(ascultatori,vorbitori si caractere),care le-au ridicat ratingul.

  • irina
    Posted at 20:52h, 10 ianuarie

    nu ma consideram o persoana care face discriminari, DAR din pacate, am ajuns la o concluzie trista: TIGANUL E TOT TIGAN. am avut prieteni tigani, au dormit la mine in casa, au mancat la mine la masa, dar din cauza lor, era sa pierd tot ce am muncit o viata intreaga, si asta pt ca am vrut sa ii ajut. dar mi-am invatat lectia. am ajuns sa ii cunosc prea bine, sa aflu multe despre mentalitatea lor, felul de a trai. la ei nu exista notiunea de PRIETEN.esti bun atata timp cat ii poti oferi ceva. pe urma, te nenorocesc.am ajuns prin tribunale cu ei. sa vedeti acolo comportament, sa-i vedeti urland la presedinta tribunalului, amenintand judecatorii, etc. Am ajuns alergica la ei, asa ca nu m-am putut uita la programele de revelion unde era plin de tigani. Am preferat sa ma uit la TOM & JERRY 🙂
    pt Huidu- apreciez foarte mult faptul ca iti spui punctul de vedere, fara sa te intereseze ca s-ar putea supara cineva. ar fi fantastic sa procedeze toti ca tine, macar asa am stii cine ne sunt prieteni

  • radu'
    Posted at 00:20h, 11 ianuarie

    Asa e, mare tiganeala a fost de revelion. responsabili pentru situatia asta sunt (intentionat scriu cu minuscule): bahmuteanca, dan negru, tociu si palade, teo si toti ceilalti care i-au promovat in timp

  • Roxana
    Posted at 16:02h, 11 ianuarie

    Asta este ceea ce doreste marea masa a audientei.
    Suntem un popor usor influentabil, incult si limitat.
    Asta este adevarul.

  • Magda M
    Posted at 18:38h, 11 ianuarie

    Draga Serban,
    Cateva comentarii pt tine:
    -manelele nu sunt un gen musical identic sau similar cu maneaua romani. Este un gen musical cu putine influente romani, are mai multe influente turcesti, grecesti, orientale. Ca acest gen este cantat de multe ori de romi (nu neaparat ascultat de romi), ca atat in Romania, cat si in alte tari din jur, manelele / „turbo folk-ul ” au priza nu este responsabilitatea romilor, ca grup etnic si nici a organizatiilor de drepturile omului. Este absolut aberant sa ai asteptarea ca elitele sa iasa public si sa se „dezica” de nu stiu ce grup! Sincer nu iti inteleg logica! Da-mi tu un exemplu de natiune sau de grup etnic unde elitele vin public si ii numesc pe cei cu care nu sunt de acord ca fiind mai putin „cetateni” sau mai putin membri ai grupului respectiv.
    Nu este vorba de manele aici ci de un anume comportament reprobabil si iresponsabil al celor care fac din aceste spectacole de prost gust, o manifestare a trufiei, a incalcarii legii si a inducerii unor comportamente deviante cum ar fi: lipsa de respect fata de stat si de organizarea statala. Sa-ti dau un exemplu: Adi Minune, avandu-va pe voi ca exemplu, a inceput sa urle ca bunica lui nu a fost tratata cum se cuvine la spitalul de urgenta. Domnul minune a uitat sa precizeze ca bunica lui, si nici el probabil, nu a cotizat niciodata la CAS, astfel incat sa aiba parte de drepturi. Inainte de a urla ca nu ti s-au respectat drepturile incerca sa respecti sistemul si sa-ti asumi obligatiile asta trebuie sa-i invatati pe romi inainte de a urla ca le sunt incalcate drepturile!

    Munca ta iti permite si te obliga sa critici/combati/razi/injuri diverse persoane, doar pentru ca nu esti de acord cu ele. Munca mea ma ajuta sa lucrez in jurul drepturilor omului si sa ma adresez doar celor ale caror drepturi sunt incalcate sau celor ce incalca drepturile.
    Te rog sa citesti cu atentie ce-ti spun: voi sunteti responsabili cu emanciparea tinerilor romi. Crede-ma ca sunt dispus sa va ajut mai mult decat credeti, in momentul in care va despartiti de aceasta „solidaritate de rasa” si veti condamna ce este de condamnat atunci cand cineve din randurile etniei se comporta asocial. Voi va faceti ca nu vedeti asta si o bagati la „discriminare pozitiva” adice ceva de genul lasa sa nu facem tam-tam pe treaba asta ca si asa tiganii sunt discriminati! Incorect procedeu, care nu va va ajuta in viitor!

    -nu sunt tocmai in masura sa vorbesc despre manele, persoane care asculta manele, dar nici nu e treaba mea sa interzic, sa condamn…ca e cumva tot la limita libertatii de exprimare,nu ?(„Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile”).

    subiectul taxe si impozite in Romania este important, desigur, dar din pacate noi cei de la Romani CRISS nu ne pricepem la asta sau mai precis nici nu face obiectul muncii noastre. Ceea ce nu intelegi nici tu, nici altii este ca noi lucram cu oameni ale caror drepturi sunt incalcate, nu cu infractiuni (oricare ar fi ele).
    Insista mai mult la institutiile ce se ocupa de asta.

    Asta si fac stai linistita! Dreptul meu cetatenesc este sa sesizez institutiile statului ca niste concetateni de-ai mei isi aleg libertatea de a nu plati impozite. Asta imi incalca mie dreptul de dezvoltare normala in tara mea. Adica din banii incasati pe impozitele platite de mine mai cresc si altii pe langa care nu si le platesc. Nivelul meu de trai scade, al lor creste. E corect?

    Daca in schimb comentez ceva, vin intitutiile ca voi si-mi sar in cap ca sunt „rasist”, „xenofob” etc. Eu sunt la fel de radical in comentarii si cu cei ce nu-si platesc impozitele si sunt romani nu numai tiganii. Dar manelistii care sunt in majoritate tigani sunt foarte vizibili, ei fiind un exemplu clar de nesocotire a legii. Cand o sa-i condamnati si voi atunci veti avea credibilitate in ochii mei, pana atunci nu!

    -nu sunt de acord cu abordarea si cu pesimismul multora dintre voi, generalizand ca cetatenii romani nu mai stiu ce este aia cultura, asta pentru ca TNB-ul este ful saptmanal, la festivaul George Enescu s-au epuizat biletele instant,etc. Putem sa le cerem celor de la sate fara acces la informatii si la cultura sa aiba aceleasi gusturi cu cei de la Bucuresti? Cum se explica ca in Bucuresti 47% dintre romani citesc lunar, iar in alte zone deloc? Eu vad dezbaterile voastre de pe forum mai orientate catre ceea ce puteti face sa aduceti cultura mai aproape de zonele unde nu exista… ca spiritul civic in Romania e cam la pamant!

    Problema cea mare a Bucurestiului, din punct de vedere cultural, este ca aceste oaze de cultura sunt mult prea putine. Asta mi-a spus-o fostul meu sef, care e elvetian si care, inainte de a sta in Bucuresti 3 ani, a stat in Budapesta. El spune asa ca activitatea culturala si de recreere a Zurich-ului este de 10 ori mai intensa decat aici in conditiile in care orasul este mult mai mic. Suntem la coada culturala a Europei crede-ma! De aici si gradul de subdezvoltare sociala in care ne zbatem!

    Partea cu cenzura si cu libertatea de exprimare banuiesc ca ai adus-o in discutie de dragul polemicii pentru ca sensul celor spuse de mine era cu totul altul. Avand „stampila” de jurnalist cred ca e bine sa te documentezi bine de ce ne spunem romi si nu tigani , sa ma contrazici folosind argumente …in nici un caz sa ma convingi folosind analize psihologice. Asa ma trezesc si eu maine , cum s-au mai trezit si altii sa te conving ca cetatenii romani ar trebui sa isi spuna vlahi sau rumani…ne-am mai certa inca 5 zile fara nici un rezultat , ca asa e la moda in Romania: toti ne pricepem la tot si la toate!

    Tiganii sunt un neam aparte si in toate limbile europene sunt prezentati ca atare, cu un cuvant care se aseamana cu tigan. Mai sunt si alte natiuni care sunt altfel de prezentate in lume si in alt mod se prezinta ei: Grecii sunt eleni, finlanda e suomi, albanezii au sqhiperia etc. Eu va spun tigani si nu e peiorativ deloc, mi se pare respect fata de traditia voastra!

    Continui sa cred ca expresia „i-as impusca pe toti” , folosita de tine, de Mircea Badea si alte persoane publice e departe de libertatea de exprimare, instiga la violenta.
    mot-a-mot asa este, daca am avea toti o mitreliera la brau ar fi cam nasol. Asa e mai mult o figura de stil, dar n-o s-o mai folosesc o za zic i-as pune cu nasul in jos sa se afume la miresme de ardei iuti. ce zici e mai plastic!?

    Poate ca te-a plictisit mesajul meu, dar prefer sa raman in limitele decentei si bunului simt..spre deosebire de tine!
    nu cred ca ceea ce scriu eu depaseste de foarte multe ori limitele bunului simt…eu dau si argumente pertinente spre deosebire de tina, care incerci niste eschive elegante dar ocolesti fondul problemei!
    Multumesc pentru polemica oricum!
    Magda

  • aRt3
    Posted at 18:09h, 12 ianuarie

    Magda draga, ce aperi tu „cultura” si poporul tiganesc. Manelele nu pot fi considerate un gen muzical! Ar fi o insulta fata de muzica adevarata. Sa fim seriosi acum, nu o ard ironic sau satiric, dar asa e. Este doar o corcitura de mai multe genuri, texte furate, videoclipuri PENIBILE [ un tigan rage si 2 proaste dau din cur , ce e asta ? ]

    Apoi, nu exista asa ceva ca „romani” sau „rom” sa-ti intre bine in cap asta. Termenii astia chiar le inteleg provenienta si nici rostul. Poate doar sa se confunde cu noi, romanii. Tigani se numesc de sute de ani, tigani vor ramane.

    Inca ceva, nu ti se pare ORIBIL ca tiganii, ei fiind „musafiri” in tara noastra adica in casa noastra, sa ne trateze si sa faca ce fac ? Neamul tau merita pus la punct cu orice masura! Indiferent daca acestea trec pragul de uman. Daca tot nu v-ati potolit atata timp, trebuie luate masuri drastice.

  • aRt3
    Posted at 18:15h, 12 ianuarie

    Ah, da , ca tot o arzi cu drepturile omului, consider ca omul are anumite drepturi din nastere pe care pe parcurs le poate pierde , datorita comportamentului sau. Tiganii , majoritatea lor, si-au pierdut demult din niste drepturi si degeaba aperi tu nu stiu ce, ca si-o merita. O sa se trezeasca si romanul de rand, nu numai oamenii cu un grad mai ridicat de cultura, nationalistii, „formatorii de opinie” si tot ce-a facut neamul asta va fi platit.

  • Pingback:Serban Huidu este un tip destept | Constanteanul.info
    Posted at 20:21h, 12 ianuarie

    […] de ce spun asta? Pentru ca are dreptate in acest articol . Pentru ca este singurul tip care nu a ramas indiferent fata de lucrul dezgustator care […]

  • kittyro32
    Posted at 05:24h, 13 ianuarie

    Maa, e greu subiectul asta… eu am crescut in cartier de tigani si stiti ce? Erau si hahalere in cartier, dar erau si tigancile florarese, despre care am numai cuvinte de apreciere: erau curate, politicoase, munceau de le sareau capacele, asta acum vreo 25-30 de ani. Cel mai bun prieten al fratelui meu cel mare era un tigan, noi nu stiam de „romi” si sincer, mi se pare o mare abureala faza asta cu romii…Eu cred ca se face o mare confuzie, ca bagam in aceeasi oala tiganii care sunt oameni de valoare, cu cei care sunt nespalati si recidivisti.Mie nu imi place cei murdari si hoti indiferent de culoarea pielii. Legat de manele sunt din punctul meu de vedere o subramura a muzicii…Dar haideti sa fim sinceri cu noi, cine nu asculta cu placere un Faramita Lambru, cine nu il adora pe Stefan Banica, ce a fost un mare artist, si cine nu il admira pe Ioan Voicu, un mare violonist, care cu totii au fost tigani? O Romica Puceanu si altii pe care nu ii mai enumar? Mai sunt si contemporani care sunt oameni de valoare.Dar stiti voi, Mark Twain spunea ca educatia este totul; conopida este o varza cu studii superioare… Poate nu sunteti de acord, e problema voastra, dar mai nou urmaresc la stiri un fenomen interesant: cele mai mari atrocitati de la stiri (adik cam tot ce vedem la stiri, care pe cn a mai killerit si din astea) au loc in grupuri de oameni cu o pregatire limitata, lipsiti de educatie, dar cu multa saracie, alcool si alte asemenea!
    Eu nu am nik cu tiganii ca rasa, am ce am cu tiganii sau romanii care put in autobuz, care trag din punga, care fura (si nu sunt toti tigani, sa fim sinceri), ma intriga pt ca ma intreaba copilul meu dak omul murdar este si sarac si ii spun ca nu, pt ca nu vreau sa ajunga sa ii fie sila de un om sarac, incerc sa o invat diferenta dintre un nespalat si un sarac care are demnitate.
    Mult bine va doresc tuturor si mai ales echipei carcotasilor!

  • kittyro32
    Posted at 05:29h, 13 ianuarie

    As vrea sa rectific, nu stiu sigur daca Romica Puceanu a fost tiganca, am vrut sa scriu Gabi Lunca.

  • Pingback:Serban Huidu este un tip destept : Raspunsuri QUIZ ConQUIZtador – Oker.ro
    Posted at 10:51h, 13 ianuarie

    […] de ce spun asta? Pentru ca are dreptate in acest articol . Pentru ca este singurul tip care nu a ramas indiferent fata de lucrul dezgustator care […]

  • uti13
    Posted at 19:54h, 13 ianuarie

    Eu anul trecut am facut revelionul in Kaprun (Austria),la un hotel super frumos si elegant.In seara de revelion,patronul hotelului a pus muzica super ok. Un grup de bucuresteni,cazati in acelasi hotel si-au adus laptopul si au pus manele la maxim.Directorul i-a rugat foarte frumos sa inceteze,dar n-a avut cu cine vorbi.Bineinteles ca am plecat in Zel am see,la un alt hotel unde spre norocul nostru erau cazati niste prieteni. Asa ca, anul acesta ca sa scap de faze penibile de acest gen,facute de concetatenii mei, am ales o destinatie unde era mai greu sa se intample asa ceva. Si bine am facut. In noua zile ,nci urma de romani. Destinatia: THAILANDA. Cel mai frumos revelion din viata mea.

  • Ktemaeis
    Posted at 11:24h, 14 ianuarie

    Acum vreo doi ani, eram intr-un magazin de lenjerie. Eram intr-o vraja tipica femeilor cand vad dantelarii, cand un ritm apoi cateva cuvinte „dusmanii mei… banii..averea mea” au distrus tot zambetul care-mi plutea pe fata. M-a apucat groaza. Eram in Suedia, aproape la capatul pamantului, si eram socata ca si acolo ajunsesera manelele, si mai mult, in magazin!!! Am avut tendinta sa ma duc la casa sa-i intreb de unde mama naibii au muzica aia si s-o inchida. Dar am ales sa plec de acolo. Suedezii au facut oarecum aceeasi greseala cu arabii, somalezii, albanezii cum am facut noi, romanii, cu tiganii. I-au acceptat, le-au dat case, bani, un loc in societate iar multi dintre ei incendiaza masini, fac cate 6-7 copii ( ca sa aiba ajutorul social pana cand copilul implineste 18 ani) sau smulg wc-ul din baie pentru ca sunt obisnuiti la gaura. O solutie este ca statul sa-i asimilieze pe „noii veniti” ci nu ei sa ne acapereze cu muzica asta tanguitoare de cacat sau cu primitivitatea lor comportamentala. Intrebat, un tip a raspuns in Metro suedez, ca sunt mai multe capete negre decat cele blonde (suedezi). Tragand mai tot timpul o paralela cu Romania, m-a ingrozit gandul ca la un moment dat voi citi intr-un ziar romanesc, ca vor fi mai multi tigani/romani tiganizati decat romani in Romania. Am vazut ca au renuntat la al doilea „r”, asa ca se numesc „romi” acum. Asta e modul lor de adaptare la poporul roman sau de dominare a acestuia?

  • maddie
    Posted at 12:12h, 16 ianuarie

    ei bine, tare ma bucur sa va postul acesta. ganditi-va ca daca voi, oameni maturi si independenti ganditi acest lucru, noi, cei tineri, ce sa mai zicem? abia se mai gaseste cate un local un sa poti sta sa asculti muzica buna alaturi de prieteni, sa vorbesti linistit fara sa apara vreun „jmeker” de hi5, sau vreo petrecere fara manele-> care nu e petrecere daca nu se pune macar o manea in viziunea unora. eu am 17 ani, fenomenul manelelor este vreo 7 ani prezent in tara noastra, iar daca nu s-a facut nimic pana acum, nu cred ca se va mai face de acum.

    bine, totusi trebuie sa recunoastem ca nu merita toti manelistii sa fie pusi in aceeasi oala, nu e normal sa ne luam de ei, asta e discriminare. Si ei sunt oameni, si trebuie sa recunoasteti, ca in general ei sunt ocoliti si fara munca tocmai din cauza ca sunt de etnie rroma. daca nu s-ar fii apucat de manele, s-ar fii apucat de furat…au ales raul cel mai putin rau, nu credeti?

    si mai e ceva: de revelion eu nu m-am uitat la tv, pt ca am vazut ca nu are rost, fiecare ar trebuii sa aiba dintre ce sa aleaga. ar trebuii ca fiecare program sa faca ceva diferit, nu numai cu manelisti si carmen serban peste tot.

  • Iulian
    Posted at 15:23h, 20 ianuarie

    mda, trist dar adevarat, tigania e la putere in TV 🙁

  • personal freud
    Posted at 04:28h, 24 ianuarie

    si ma rog de ce sunt atat de multi lingai care dau comenturi?emisiunea ta este hidoasa fara un gram de coerenta.te implor nu ne mai jigni pe mine pe anton pann ,pe budai deleanu,nicolae coman ‘sociologul,pe vasile burtea,andreea raicu,mircea lucescu,pe bunicul meu care e pensionar si a lucrat 35 de ani la fabrica de ulei din buzau.nu veni cu argumente de genul jignesc pe cei ce nu’si platesc taxele si pe cei ce promoveaza demagogia si prostul gust.lovesti de foarte mult timp in sufletele noastre.termina

    spui de mine ca sunt incoerent dar ce legatura au personajele alea enumerate de tine mai sus eu n-am inteles!

  • personal freud
    Posted at 20:50h, 24 ianuarie

    sir charles chaplin,sir michael caine,boby hoskins,sergiu celibidache,ion voicu,gheorghe zamfir,jhonny raducanu,sir joseph wood,juscelino oliveira,hristo stoichkov,eric cantona,shack august steenberg krogh ,ultimul castigator al premiului nobel simteam nevoia sa o spun.ce au in comun toate aceste nume ? ei bine toti acesti ilustrii domni apartin etniei tiganilor ,rromilor ,ciorditorilor, sau cum vrei tu sa ne spui.ma ataci sistematic domnule huidu ,pe mine si pe familia mea care apropo suntem contribuabili,de ce trebuie sa ma simt jignit ?de ce trebuie sa simt umilinta cand ma uit la emisiunea ta?de ce trebuie sa faci misto de noi?de ce nu vorbesti ca acesti domni de mai sus sunt tigani ?de ce nu incerci sa citesti despre noi?de ce nu vrei sa ne intelegi ?sa ajuti?te implor termina cu atacurile .. esti mai puternic tu esti in spatele ecranului….ar trebui sa ataci ma mult pe vantu ,pe patriciu ,pe tiriac,pe becali datorita lor romania se afla astazi in cadere libera nu datorita tiganilor.

    de unde si pana unde ideea asta cu atacul nostru asupra etniei? V-am spus si o repet: am pata mongoloida si eu si baietii mei, deci suntem departe de a fi considerati arieni. Am invitat in emisiune tigani (madalin Voicu), am luat amenda de la ca pentru melodia Dumba la dumba cu adevaratul grup de la clejani. La mine in masina gasesti toate melodiile Romicai Puceanu. Ba chiar intr-o emisiune de pomina de la sfarsitul anului, Dezbracatu a dezbatut cursul politicii Romanesti cu 10 tigani din ferentari deliciosi.

    Dar asta nu insemna ca ma impac cu banii primiti fara numar de Copilul minune si neimpozitati, asa cum nu ma impac cu evaziunile si ilegalitatile machidonului de la Steaua. nu inseman ca nu o sa spun despre hoardele de pirande care fura de peste tot si cand le aresteaza politia urla ca sunt discriminate, ca poezia asta au invatat-o foarte bine!

    condamna-i, delimiteaza-te de ei si vei castiga respectul tuturor oamenilor de bun simt, indiferent de culoarea pielii. Pentru ca o societate moderna e una in care respectul fata de valoriile statului sunt pentru orice membru de orice etnie. Restul, valorile culturale, traditionale etc sunt pastrate de membrii etniilor cum stiu ei mai bine!

  • personal freud
    Posted at 02:07h, 25 ianuarie

    huidule nu traiesti in luxemburg si nici in suedia asa ca societatea asta moderna in care toti platim taxe si toti ne respectam atributiunile este doar un concept efemer pentru romania de astazi.fara dubii romania se indreapta la fel ca marea majoritate a celorlalte state ale lumii catre autodistrugere ,lucrul asta nu i’l putem impiedica si crede’ma cu parere de rau i’ti spun i’mi pare foarte rau pentru ca am un fiu de doar 3 luni si nu asta e universul pe care a’s fi vrut sa i’l daruiesc.dar viata e prea scurta sa urasti sa’ti creezi un tel din asta bucura’te de cei doi fii ai tai de doua ori mai mult pe zi si cred eu ca o sa fii mai fericit decat sa ti se umple blogu cu mesaje pline de ura si de dispret fata de semeni .

    daca asta ai inteles tu din explicatia mea pot sa am o singura concluzie: tiganu tot tigan!

  • cristi_manu
    Posted at 00:05h, 28 ianuarie

    Iti dau dreptate Huidule. Televiziunea promoveaza prea multa tiganie. Tigani, cortorari, jeg, injuraturii, vorbe scarboase, si cand mergem in europa daca ne spun straini gypsy sau zigaro sarim in sus. In viata mea nu am vazut un episod de la State… mie scarba de tigania ce se promoveaza. Ma apuca durerile de cap cand ma gandesc ca pt multe romance, cum e baba aia de la State, e o mandrie sa te imbraci ca o piranda si sa vorbesti scarbos si porcos si pe un ton de parca a dormit sub pat. Nu inteleg de ce 90% din telenovelele romanesti ce s-au scos implica tiganimea in centrul atentiei. Nu sunt rasist, dar sunt culese cele mai marshave lucruri din mediul asta al rromilor. Nu inteleg de ce imparati nostri manelisti, fara putina carte, cu o educatie de trib, sunt in centrul atentiei in romania. Cum nu exista baba frumoasa, asa nu mai exista petrecere fara manea.

  • personal freud
    Posted at 02:18h, 28 ianuarie

    salut serbane ,permite’mi te rog sa’ti spun serban chiar daca ne despart ceva ani si probabil foarte multe carti in favoarea ta,asara am revazut un film pe care i’l vazusera’si cu vreo 15 ani in urma se numeste lista lui schindler ,cred ca stii despre ce film este vorba ,spielberg ,liam nilson,ben kingsley,vroiam sa stii ca fiecare glont din filmul asta mi’a ridicat pulsul ,fiecare strigat nazist m’a facut sa respir adanc si greu fiecare costum ss m’a facut sa ma cutremur ,excelent film, m’am gandit la discutile pe care le’am purtat pe forum si cred ca nu si’au rostul stii de ce?pentru ca atunci cand nu exista suficienta comunicare si politicul trateaza superficial lucrurile pot degenera foarte repede si punctul indivizilor ca mine si ca tine nu conteaza ,si apropo m’am gandit la ceva eu a’s putea sa fiu oskar schindler a’s face toate lucrurile alea dintrun singur motiv sunt tolerant si iubitor de semeni pe cand tu prietene nu cred ca ai putea fi oskar .nu lua in seama vorbele mele dar te rog sa te gandesti macar doua secunde la vorbele mele.o zi buna

  • S.S.
    Posted at 17:34h, 02 februarie

    Domnule Huidu , dar nu mai jigniţi , dom’le , ciorile , pentru că trollu’ ăla diuretic de „freud” , crede ca Anton Pann a fost ţigan . Să vadă cretinul ăla cioroi , intestin de curcan cu pecingine ce e , că una e o cioară , alta e un aromân şi ce calota mea glaciară spune de Hristo că a fost om de anvergură , care mai bine juca fotbal de circ cu alea de la teatrul Balşoi , sau cum se spune , că la Barcelona îl luaseră ăia să aducă apă minerală adevăraţilor jucători şi Hagi era cu prosoapele , că în afară de ’94 unde a mai strălucit ?
    Ah , da ! A mai strălucit la meciul cu Tunisia de la vopseaua de păr .
    Să îmi fie cu iertare că am papagalit despre altceva , dar te previn , domnule Şerban , că următorul comentariu dat de trocaru’ impozat , va spune că Stallone , Hitler , Decebal , Deceneu , Optimus Prime şi Werner Heisenberg erau ţigani .

    p.s. mă cac pe Badea şi Pitici Gratis .
    p.s. 2 scuzele mele pentru expresiile licenţioase.

  • S.S.
    Posted at 18:18h, 02 februarie

    …chiar şi Qui-Gon Jinn ( Liam Neeson sau Liam Nilsongerson ) din Star Wars era ţigan…..

  • Unterhaltung
    Posted at 01:41h, 27 februarie

    Este incredibil cum o chestie de asta, asa „arzatoare” cum e tiganismul gregar, ii irita si-i agita si-i suscita pe romani… Pf…

    Mi-e dor de vremurile alea cand totul era mai simplu.

  • Adina
    Posted at 16:13h, 28 martie

    trist dar adevarat…suntem invadati de persoane care nu ar putea reprezenta un model nici pentru oile si vacutzele din propia curte!

  • DAN
    Posted at 23:25h, 06 noiembrie

    Serbane, cioara aia de Magda este precum calu’ troian. TIGANU’ NU STIE ALTCEVA DECAT : – DA… SI MIEE E E … Asta face tiganu’ dupa ce invata ceva care, sa o-ntoarca, sa expliceee savant…sa insele, sa fure, DE FAPT.

  • dan
    Posted at 23:42h, 06 noiembrie

    Oare suntem hipnotizati, prostiti, tiganu’ se comporta antisocial,provocator, are apucaturi deviante care ne lezeaza pe majoritari si – noi- nu trebuie sa avem prejudecati. Ni se serveste chestia cu ”prejudecata; fata de ei; sa te fure dar sa n-ai prejudecata asta, sa te agaseze in mijloacele de transport in comun cu limbajul murdar si pe ton ridicatdar sa nu ai prejudecata asta, sa-i vezi in Obor in fata magazinului – de ani buni- vanzand telefoane furate fara sa fie saltati de politie (linga primaria sect. 2 ), si sa nu ai prejudecata asta…. Eu nu sunt persoana publica, asa ca imi permit libertatea de a afirma ca acese scursuri infecte se apropie vertiginos de momentul in care se vor trezi intr-o foarte mare problema a existentei lor…valabil si pentru romanii cu apucaturile lor. (Nu ma intreba cum ? )

  • dan
    Posted at 23:47h, 06 noiembrie

    De retinut : ”Tiganii sunt o minoritate cu o majoritate INFRACTIONALA, romanii sunt o majoritate cu o MINORITATE infractionala” ––Tiganii fac caz de traditiile lor. Traditiile lor sunt, de fapt, APUCATURI.

  • Phoebe Legnon
    Posted at 18:03h, 20 septembrie

    Hey, Thank you for the excelent writing. It in fact was a nice short read. I will come back to enjoy more of your excellent work. By the way, how could we communicate? Thanks.

  • Nail Designs
    Posted at 20:54h, 18 februarie

    Nail designs….

    Thank you for sharing your viewpoint. Best regards…..

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.