Antena 1 reinventeaza „delictul de opinie”..

Antena 1 reinventeaza „delictul de opinie”..

Am aflat ca Antena 1 a notificat Libertatea sa stearga 2 articole legate de un subiect oribil: uciderea unei femei si al copilului ei in curtea unei bieserici dupa ce, acum 4 luni, mizeria televizata Abcces din rect exploatase povestea lor.

Stiu asta dupa ce am citit un articol in pagina de media. Faceti click pe poza pentru articol.

Revenind. Nevertebratele trustului Intact se vede ca au un conducator ce dispretuia libertatea inainte de Revolutie. Domnule Voiculescu Dan, măi Felix, articolul lui Costi Rogozanu nu numai ca e bun dar pune degetul pe rana si va arata de ce antenele reprezinta cel mai mare rau intamplat Romaniei dupa 1989. Click pe poza pentru articol.

Rezumatul e simplu: emisiunea Abcces din rect face un purcoi de bani pentru Antena 1 explotând la maximum problemele unor persoane simple. Bagatelizând gravitatea unor fapte si cautand explicații puerile pentru alte fapte grave.

Si da Mirela, Costi are dreptate:pe langa auroritatile nepasatoare ale statului ai partea ta de vina in tragedia din Arges.

Audiența facila executata cu astfel de persoane, instrumentata de niste excremente ce se numesc producatori tv, este una intre marile probleme ale audio vizualului.

Este o problema morala in primul rand, pe care #cronicacarcotasilor a semnalat-o demult. Si inca o semnaleaza. Dar cine suntem noi sa fim bagcți in seama? Mai ales cand e vorba de Abcces din rect?

Nu am fost de foarte multe ori pe aceeasi lungime de unda cu Costi Rogozanu dar de data asta are 100% dreptate. Si daca nu ar avea as spune asa, citandu-l pe Ion Ratiu: „m-as bate cu toata lumea pentru ca el sa aiba dreptul la o alta opinie”. Asta e spiritul pe care nu o sa-l inteleagă niciodată angajatii lui Voiculescu Dan. Zis Felix.

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.