Buhnici intre ipocrizie si trandy flendy.

Buhnici intre ipocrizie si trandy flendy.

A explodat ieri in media subiectul Buhnici. Am ascultat, am văzut si am urmatoarele concluzii. Prima dată Click pe poza pentru a vedea ce a spus ipochimenul, daca nu știați deja.

Ce mi-a atras atenția este raspunsul pe care il da senin nenea influencerul. El vine pe Twitter si suna cam asa:

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără.

O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.

Nu mă așteptam ca, din tot ceea spun și fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV. Interesant este că interviul nici nu a avut succes, nici pe TV și nici online, în prima săptămână după publicare. Acel interviu a fost reîncărcat parțial pe unele grupuri online și amplificat în ultimele două-trei zile. Crezi că sunt paranoic? Mai multe despre asta, la final.

Deci vinovată pentru amplificare vorbelor sale nu este prostia proprie expusă cu emfază si grandoare intr-un interviu pentru o televiziune de doi lei. Nu. Ca orice paranoic de soi, Buhnici considera ca trolii si unii care vor sa ii faca rau au rostogolit subiectul.

Pai sa iti spun eu ma nene Buhnici care este de fapt problema ta: ai ajuns sa faci un purcoi de bani prin asocierea cu diverse branduri si o parte din filozofiile promovate de ele. Bravo tie. Problema e ca nu te identifici cu valorile lor. Deloc.

Desi te dai mare promotor al ideilor care vor duce lumea mai departe, esti doar un meltean retrograd care nu da doi bani pe ceilalti. De ce spun asta? Priviti ce spunea băbălaul sef acum o luna cand Zozo i-a spus ca e gras:


Auzi ” body shaming”. Adica exact ce spunea el cand voia sa vadă „țâțe si buci” la mare dar fara celulită”. Cata ipocrizie.Bre nea Buhnici tu nu esti body shaming tu esti o rușine din cap până in picioare.

In concluzie. Nu veti auzi niciodata de la Buhnici ” un imi pare rau am gresit” pentru ca in viziunea lui de meltan retrograd plin de fite, el nu a gresit. Altii sunt vinovați. Un fel de Orban, Erdogan sau Trump respectând proporțiile. Aceeasi filozofie: alții sunt de vină niciodată noi.

Nene Buhnici sa îți cumperi o oglindă mare si cand te uiti in ea sa îți aduci aminte de cuvintele astea: ‘vrei sa afli exact cum e caracterul unui om? Da-i putere si bani!”

3 Comments
 • ipp
  Posted at 17:20h, 20 iulie Răspunde

  In ce s-a filmat acum o luna vorbeste fix despre el in prezent…vizionar, ce sa zic, foarte repede i se manifesta vorbele! Sa mai vorbeasca, fiecare cuvant pe care-l scoate e inca un cui! E vremea psihopatilor, enjoy!

 • Cosmin Alexandru Vasile
  Posted at 19:17h, 27 iulie Răspunde

  Sincer s-a făcut de râs,nu mă așteptam la el

 • Dan
  Posted at 19:46h, 21 septembrie Răspunde

  Clar s-a facut de ras…

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.