Cancan-fabrica de lături

Cancan-fabrica de lături

Am citit intr-un articol de toata jena ca am fost la Neversea si nu mi-am cumparat bautura pentru ca „am arici” la buzunar, că m-am „clătinat” serios etc. Si cel mai tare si de o profunzime adanca sunt urmatoarele cuvinte:

„Nu este, însă, de condamnat. De condamnat este fapta pe care a săvârșit-o în urmă cu mai bine de un deceniu. Dar în acest caz justiția și-a spus cuvântul, iar interpretările și supozițiile nu-și mai au rostul”

Vai aceste cuvinte ” ne doare”. Să reamintesc domnului Scarlat, semnatarul acestei ” anchete de investigatie”, ca eu am avut un accident, din culpa si fara circumstante agravante( nu eram baut sau drogat si aveam carnetul asupra mea) lucru ce i se poate intampla oricarui sofer.

E de condamnat si am fost condamnat. Si, daca tot isi aduce aminte Cancan de accidentul meu de acum 12 ani, articolul asta prezinta la final, sa le aduc si eu aminte cum patronul lor a furat ca un hoț ce se afla si a mai si recunoscut. Adica „a dat pe goarna”. Adica a”ciripit” Adica face parte din cea mai joasa specie de hoti. Aia de toarna. Click pe poza pentru detalii. Cum e ipocrizia asta. Pentru gurnalistii plini de laturi de la cancan: luati cu lamâie. Pam pam.

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.