Ce s-a intamplat la Cluj este un scuipat in fata oricarui roman onest

Ce s-a intamplat la Cluj este un scuipat in fata oricarui roman onest

later edit: a se intelege foarte bine: nu oamenii ce se duc la munca sunt de vina. Ei se duc acolo de nevoie si pompeaza bani tot in tara. Vinovatii sunt altii. Ii gasiti in text!

Am privit siderat aseara stirea, aproape ireala, cum in pline interdictii ce ar trebui implementate de toti romanii, unii, care se cred mai smecheri decat oricine, fac ce vor ei, cum vor ei si unde vor ei.

In tara in care in fiecare zi presedintele, ramas fara concediu anul asta, ne indemna sa stam in casa si sa respectem regulile, a fost de ajuns un strigat de „hilfe” din partea Germaniei, pentru ca Romania sa fac sluj si sa incalce toate regulile impuse tot de ea.

De frica pierderii recoltelor, Hans si Fritz, ar aduce ceva mana ieftina de lucru de la saracii Uniunii Europene. „Noi nu putem muncii la recoltat, e injositor, dar voi puteti face asta. Ia hai la treaba ca am luat teapa cu imigrantii. Aia vor doar ajutoare, kein munca. Nicht arbeit. Corona virus? Aia e o problema pentru noi, cei bogati. Credeti ca intereseaza pe cineva daca voi crapati.?!?!”

Intre oamenii de la Cluj, au fost cativa cu contractul incheiat in Ianuarie si care au fost carantinati pe banii Statului Roman. Aceasta situatie este una inacceptabila. Astept ca la urmatorul discurs de cacat televizat, presedintele Iohanis sa spuna asa: äm vazut cu regret ceea ce s-a intampalt la Cluj. Imi cer iertare cetatenilor onesti pentru ca Statul Roman i-a tratat in halul asta. Voi cei care m-ati votat, v-ati simtit inutili si deznadajduiti cand ati vazut imaginile astea. Va promit ca voi face tot ce sta in puterea mea, pentru ca vinovatii sa plateasca si sa nu mai existe nimeni mai presus de lege’!

Credeti ca o va face? Eu cred ca nu. Si ceea ce e mai grav: nu mai sunt pesedistii la putere sa dea vina pe ei. De multa vreme nu am mai trait asa o magarie. Poate din noaptea in care Dragnea si Iordache bagau ordonante de urgenta pe sest. Noaptea ca Hotii. Sa va fie rusine domnule presedinte. O astfel de magarie nu se uita, Mai ales daca e urmata de pasivitatea dumneavoastra proverbiala.

In ceea ce priveste atitudinea bogatilor din UE am primit un text, nu stiu cine l-a scris, si in plus era cam kaghebist asa, dar care se termina cu o fraza de mare angajament: „În final, voi mai spune doar că nu-i nicio mândrie că ești furnizor de sclavi, de mână brută de muncă. (…..) Africa a furnizat toată istoria sclavi și de-aia nu s-a ales nimic de ei. Nu-i nimic măreț în a fi furnizor de oameni” Pentru ca asta am ajuns: sclavii Europei, Da, da sclavii Europei. Un om cazut in genunchi nu are demnitate.

later edit: a se intelege foarte bine: nu oamenii ce se duc la munca sunt de vina. Ei se duc acolo de nevoie si pompeaza bani tot in tara. Vinovatii sunt altii. Ii gasiti in text!
2 Comments
  • Raluca bogdan
    Posted at 16:21h, 10 aprilie Răspunde

    Se poate difuza stirea in presa altor tari din UE?

  • Sinescu Catalin
    Posted at 22:29h, 10 aprilie Răspunde

    cata dreptate ai….

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.