Despre Andreea Esca

Despre Andreea Esca

Abia acum imi pot spune parerea despre patania Andreei Esca. Stiu ca am fost citat in ‘nșpe ziare de cacat, cu analfabeti pe post de reporteri si seo in loc de vanzari.

Carnatilor le pot spune ca am distribuit in articol sarcastic de pe site-ul Cronici pe bune. Scris de Silviu Iliuta. Daca nu stiti ce e aia „sarcastic” dati o cautare le google. Prostilor care sunteti prosti.

Acestea fiind spuse, sa trecem la subiect. Am vizionat interviul Andreei Esca. Mi se pare onorabila intentia Pro tv de a isi apara emblema.


Este omul cel mai prezent si vizibil al Protv-ului si nu e putin lucru. Totusi a baga pumnul un gura colegilor ziaristi (chit ca unii dintre ei sunt foarte prosti-dupa cum am scris mai sus) si a le interzice sa scrie despre Esca e o greseala cumplita.

Acum 9 ani era sfartecat de colegii din presa. Protv stia si cum s-a intamplat, au pus o simulare cica de la mine din masina. Bucati m-au facut. Si totusi nu mi-am permis odata, subliniez o singura data, sa invoc dreptul la viata privata.


Si da, mi-ar fi placut ca Primatv sa ma apere macar o zecime din cat a aparat-o proteve-ul pe Esca. Eu am avut parte de un sobor de popi si un priveghi facut de fostul coleg Gainusa. Ce spera sa ma ingroape mai repede. Rusine sa iti fie Misule pentru magaria aia.

Cand o persoana ajunge publica, dreptul la viata privata dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat in budigai la vestiarul de la sala sau infamul penelist Paul Pacuraru, care-i dadea-n in cap in fata calculatorului. Asta inainte de GDPR.

Una peste alta imi e draga Andreea si sper sa iasa cu bine din aceasta incercare. Si sa inteleaga faptul ca desi parem de neatins, noi, oamenii cunoscuti la baza suntem tot oameni. Cu slabiciunile noastre, cu sentimentele noastre, cu trairile noastre, cu fricile noastre. Si cu cate un virus mic si infam din cand in cand.


Iti tin pumnii Andreea.

1 Comment
  • Mitica
    Posted at 16:04h, 12 august Răspunde

    Sa compari situatia lui Esca cu accidentul pe care, din pacate, l-ai produs…………

    Nu e comparatie. E vorba despre cu totul altceva

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.