„Gurnalisti”, pe care lumea nu putea sa-i mai incapa…

„Gurnalisti”, pe care lumea nu putea sa-i mai incapa…

Am aflat azi din presa, ca pot sa ma urc la volanul oricarui autovehicul. Pentru jurnalistii care ani de zile m-au facut cum le-a venit la gura, adevarul nu conteaza. Conteaza doar cum sa mai dea una cu bocancu’ in Huidu, ca e bun incasator.

Deci, pentru autorii de toata jena, Radu Constantin- in cazul Wowbiz si autor colectiv la Cancan.ro, se cuvine sa fac urmatoarele precizari: nu posed carnet de conducere si NU ma pot sui la volan. Trebuie sa fac scoala de soferi si sa dau examen daca vreau. Si in plus abia azi este sorocul termenului de incercare.

Pentru nesimtiti astia, adevarata drama nu conteaza. Conteaza doar sa scrie magarii in fituicile si siteurile ce m-am mancat de popou toti acesti ani. Sa va fie rusine. Dar cum sunteti nerusinati o sa va doara fix in cur.

Daca preluati de aici ce am scris, nu uitati sa puneti la finalul articolului urmatorul text: „Șerban Huidu și-a revenit după cele două accidente care i-au marcat viața, dar nu mai e cel dinainte, chiar el o spune. La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, realizatorul de la Prima TV a provocat un accident auto în care au pierit trei oameni”
Ca asta scrieti de cate ori e vorba despre mine.

4 Comments
 • criminal
  Posted at 23:00h, 23 februarie Răspunde

  Ce adevar, bai, gunoiule? Te gandesti la oamenii aia, inconstientule? Criminalule!

 • Mariana
  Posted at 16:42h, 25 februarie Răspunde

  Probabil musiu Radu Constantin sufera de o lipsa cronica de idei asa ca ce s-a gandit{?} el; ia hai sa mai scriu ceva despre Huidu ca doar sunt atatia care nu mai pot de grija lui chiar si acum. Ii recomand politica, si politicienii astia de doi bani , sunt o sursa inepiuzabila .

 • Mariana
  Posted at 16:46h, 25 februarie Răspunde

  Inepuizabila.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.