Mesaj pentru toti alarmistii mancatori de laturi: sunteti niste ordinari.

Mesaj pentru toti alarmistii mancatori de laturi: sunteti niste ordinari.

In Romania stirile nu sunt exacerbate sunt monstruoase rau: alarmistii care viseaza sute de mii de morti si cazuri astepta cu sufletul la gura informatia despre numarul nou de infectari ca mai apoi sa umple fituica sau mai nou, site-ul de laturi: citam: „nu sunteti educati, faceti doar ce vreti, nu va mai satura lumea, huooo”. Plus alte asemenea aberatii. As vrea sa le arat si lor, dar si voua celor ce cadeti in capcana aberatiilor, cum e de fapt cazul. Putina atentie va rog.

In martie tot felul de analisti, matematicieni si alti ratati defilau cu scenariile posibile. Toate evident furate de pe internet. Imi aduc aminte ca marele fas, DIGItv l-a adus prin skype pe unul care nu lega doua vorbe, dar era mare specialist matematician si facea si achizitii de masti pentru guvern, Un ageamiu cam ca ei asa.

Ce spuneau toate aceste predictii furate de pe net? Simplu- o pandemie, scapata de sun control, nu poate fi oprita in mod real decat dupa ce isi face mendrele. Dar e de preferat ca rada imbolnavitii sa nu fie una exponentiala ci una controlabila. Asta e fraficul.

Asica: sa inteleaga toata lumea. Decat sa avem 200 de imbolnaviri azi, 400 maine si 1600 poimaine, mai bine avem o crestere liniara asa cum se intampla azi. Adica decat zeci de mii de cazuri pe zi, mult mai convenabil e sa ai 700 de cazuri crestere in 2 saptamani. Asa s-a intamplat cat am fost eu plecat. Fix o crestere cu 700 dde cazuri de noi imbolnaviri peste rata zilnica. De la 700 de cazuri noi la 1300 de cazuri noi,

Desi au facut destule tampenii, autoritatile statului s-au descurcat in a opri manifestarea necontrolata a epidemiei. Cel mai bun exemplu este ca in Romania pe 26 februarie era un singur infectat si in Spania erau doi. Ce a urmat stiti cu totii.

Sa vedem acum cum stam la nivel global: iata pozele unui clasament facut in aceasta dimineata. Cand a inceput pandemia, eram in a doua coloana jos. Dupa cum deveti ne descurcam mai mult decat onorabil. Dar acest comentariu nu va fi preluat de nimeni. In mintea lor ingusta „nu vinde”. Nu conteaza viata oamenilor, nu conteza sentimentele pe care le induc. Conteaza doar panica de cacat pe care o vand.

Sa va arda pe mate de alarmistii cu fituicile voatre de tot rahatul. Sa aveti voi parte de toate atrocitatile pe care le descrieti cu lux de amanunte. Iar cititorilor si telespectatorilor vostri, sa le dea Dumnezeu o minte in colturi ca sa va urmareasca si in viitor. Pentru ca „lumea asta nu va muri de pandemie ci de prostie”

Iata si un ted (unul in care se vorbesc lucruri intereseante, nu cum isi bea pisatul Bendeac), despre cum presa exagereaza tot. Si raul in lumea nu mai e chiar atat de rau. Ar fi bine sa va faceti timp sa il urmariti. Si voi carnatilor care cica faceti presa. Si voi imbecililor pentru care o stire este doar ceva negativ.

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.