Mirela Voicu- un ziarist nu bun-foarte bun!*

Mirela Voicu- un ziarist nu bun-foarte bun!*

Am facut ,de-a lungul vietii, niste ineptii mai mari ca mine. Una dintre ele este difuzarea imaginilor cu „reporterul Grohaitor”. Am citit niste niste amintiri deloc vesele aici: http://mirelavoicu.ro/huidu-dans-ma/.

As vrea sa fac trei precizari: nu am primit nici o caseta de la nimeni cu Mirela, ci transmiteau printr-un releu, Victoriei 18 parca, la care aveau acces cam toti ce il foloseau. Imaginile erau necodate si asa au ajuns la noi. Au fost inregistrate in sediul Prima tv din bulevardul Maniu. Care Primatv folosea acelasi releu pentru o transmisiune tot atunci.

Nu am folosit niciodata emisiunea in scop de santaj sau a ma ajuta personal. Niciodata. Am destule bube, dar nu sunt Dan Diaconescu. Daca antenele fac asta nu inseamna ca toti facem asta.

Cat priveste povestea cu Vlad Petreanu, socrul meu, dat afara din Psd din cauza unui reportaj marca A1, daca se vor corela datele, se va vedea ca nu exista nici o legatura.

Daca vreodata credeti ca in sectia de terapie intensiva a unui spital din Austria, se pot face poze sau se poate filma cum se face in Romania, va inselati amarnic! Daci Mirela: daca ai o singura poza sau filmare cu mine intubat eu ti-o le cumpar. Ce zici? Ca si asa iti sunt dator…Si inca ceva: Spitalul unde am fost internat eu se numeste LKH adica LANDES KRANKEN HOUSE si se afla in Innsbrucke, AKH insemna ALLEGEMEINES KRANKEN HOUSE si se afla in Viena.
Screenshot_20170320-232003

Mie imi e draga Mirela, si spun asta citand nenumarati cunoscuti comuni. Care au laudat-o si ca om dar mai ales ca jurnalist. Nu am intalnit-o niciodata. Dar daca as face-o i-as saruta mana si as ruga-o sa ma ierte!

*ziarist bun este cel ce nu foloseste franturi de adevar, nu foloseste minciuni sfruntate, nu emite sentinte, si verifica stirile din 3 surse.

7 Comments
 • Stanciu Alex
  Posted at 09:24h, 21 martie Răspunde

  Nu băga în seamă Șerbane. Cine te cunoaște știe ce trăiești în interiorul tau și te respecta pentru că ai reușit să invingi. Rămâi ceea ce ai fost și ești , un om obiectiv și imparțial.

 • Comisaru
  Posted at 16:09h, 21 martie Răspunde

  Da! Ramai ce ai fost!

 • Mariana Chirica
  Posted at 19:33h, 21 martie Răspunde

  Orice ai face Serban eu te admir si te urmaresc cu placere! Stiu ca „rautatile” tale sant critici si umor! Critica este” mama indreptarilor” si fara umor nu santem oameni!!

 • Turistbooking
  Posted at 22:31h, 22 martie Răspunde

  Serban este de admirat, umorul lui este extrem de plauzibil. Felicitari! Te respect si te admir.

 • Martinica de Plus
  Posted at 23:08h, 15 aprilie Răspunde

  Cam multe gafe…dar in fine

 • Adelyna
  Posted at 11:29h, 21 martie Răspunde

  Tot „grohaitoare” ramane. Este departe de a fi un „ziarist bun”!

  • Rose
   Posted at 00:08h, 20 octombrie

   Ea ramane grohaitoare, iar Huidu ramane Huidu!

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.