„Omul poate sa fie scos din sat dar satul din om niciodata”-explicatie

„Omul poate sa fie scos din sat dar satul din om niciodata”-explicatie

Am scris direct pe facebook, ca un prost, un comentariu la adresa prezentatoarei de la Abces din Rect, tanti Mirela Vaida. Fara sa ma gandesc la viitura de melteni care se vor simti jigniti,(acordul prin apropiere) ca am comentat prostul gust etalat de idolița lor.
Aceasta era poza:

Am comentat prostul gust ce emana din selfie-ul respectiv, de la pantofii „siclam” (sa inteleaga si marea prezentatoare ce e aia de asta de aceea e scris asa), pana la canapeaua din spate, cu tot cu ursulețul lasat pe jos, totul denota un imens prost gust dar si o fudulie. Ca asta ce insemna un selfie facut in pantofi „siclam” intr-o camera dezodonata.

Adica este exact ca emisiunea pe care o conduce si unde este atat de vizibilă. Abces din rect face un purcoi de bani in urma exploatarii mizerabile a oamenilor simpli dar cu greutati.

Cat de monstruoasă e emisiunea respectiva? In ianuarie a avut invitat un nene ce isi amenința consoarta si in 2 luni a omorat-o. Iar nesimtitii nici in ceasul 12 si-au pus cenusa in cap. Au dat vina pe politie. Alți incompetenti. Dar macar aia sunt incompetenti. Producatorii de la Abces din rect sunt jeguri ipocrite.

Cat priveste vorba populara romaneasca, ea nu se refera la tarani si nu are nici o legatura cu locul unde e nascut si crescut omul. Pur si simplu țăranii autentici nu prea fac țărănii. Au bun simt. Pe cand in poza respectiva, Mirela, care nici nu e nascuta la sat, este intruchiparea prostului gust „siclam”.

Pentru gurnalistii care s-au apucat sa scrie ca ce frica imi e mie de cocalarii reprezentati de emisiunea Abces din Rect, le spun asa: bai cacaciosi de presa mondena, Facebookul primeste raportari. De la cine? De la cocalarii de mai sus. Si dau jos postari. Nu imi e frica mie nici de scrisul vostru, nici de mucii lor, Infectilor!

1 Comment
  • mickey999
    Posted at 10:27h, 04 august Răspunde

    Puteai scrie ca …se arata ca fiind o du-duie(!) „secsi” si nu mai era scandalul mare, na!
    De ce te-ai legat de ea? Ea are papuci de casa „siclam” cu toc, deh…eu am „crocs” si nu-s chiar atit de „secsi’ 🙂 🙂

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.