Penibililor!

Penibililor!

Penibililor, Dancilismul loveste din nou. Mihai Fifor tocmai a confirmat ceea ce Putin sustine de atat amar de vreme, ca Deveselu adaposteste rachete balistice.

Domnu’ Fifor, chiar dacă era asa, ministrul apărării unei țări NATO nu are voie să facă astfel de declarații. Ele presupun prostie si aroganță. Adică exact ca partidul din care faceti parte.

Vasilica Viorica nu e arogantă dar in rest e neinstruita si toanta si a ajuns intr-un post mult prea important pentru priceperea ei. Adică e ca in legea lui Murphy: a evoluat in cariera pana pe un post ce ii confera gradul maxim de incompetenta.

Asa ca domnul Fifor cereți-va singur afară. Macar atata demnitate pe fundul borcanului sa aveti. Dacă nu, probabil NATO va cere înlocuirea unui incompetent periculos.

În istoria noastră, spunea cineva, am avut la conducere cutre, smecherasi, tovarăși, dar niciodata penibili. Ati venit voi si ati stricat echilibrul! Penibililor!

Declaratia iresponsabila precum si explicatiile penibile aici

1 Comment
  • CosmiN
    Posted at 01:42h, 02 august Răspunde

    In prostia si infatuarea in care se scalda, considera ca cei care au criticat tampenia monumentala pe care a comis-o, „isi fac programul”. Nici gand de demisie. Dar asa, cum ai spus, ma gandesc si eu ca ordinul de a fi demis va veni de mai sus…

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.