Romania-tara fara empatie.

Romania-tara fara empatie.

Empatie….greu cuvant! Imi aduc aminte vremuri grele pentru mine cand Andrei Plesu a scris asa despre cazul meu: articolul se numea „Despre compasiune” si era singura voce articulata din vacarmul acelor zile. Si nu nu a spus despre mine ca sunt nevinovat.

Un alt articol Despre empatie, am gasit azi pe www.15cm.ro. Am sa va expun inceputul lasadu-va sa gasiti continuarea singuri:

EMPATÍE s. f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realității prin identificare afectivă. 2.Tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc. – Din fr. empathie, engl. empathy.

As adauga definitiei si „sentiment care lipseste la majoritatea romanilor”. Ma uit cu groaza la reactiile romanilor la incendiul de la Bamboo.

„Si care e problema daca facem misto de oamenii cu bani????? Este cumva interzis? Sa nu cumva sa suparam toate curvele siliconate si baietasii cu bani de la tata, care nu au facut banii cu mana lor ci doar cheltuie alocatia lunara de la parinti, trebuie tinuti in puf pt ca le a ars locul de joaca???”

„S-au topit silicoanele

continuarea o gasiti aici

No Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.