Un defibrilator pentru o tara aflata in moarte clinica va rog!

Un defibrilator pentru o tara aflata in moarte clinica va rog!

Am asistat zilele acestea la 2 galceve devenite adevarate scandaluri. Primul-scandalul Hexipharma cel cu solutiile de dezinfectare diluate si al doilea: evenimentul trist petrecut pe stadionul Dinamo.

hexipharma

Am sa incep cu primul-o firma condusa de un nepot al unui general de securitate isi face sediul in spitalul condus de un fiu al unui general de scuritate! Simpla coincidenta. Ani de-a randul nepotul alimenteaza sistemul bolnav din sanatate cu solutii medicale, medicamente si alte consumabile, printr-o smecherie crasa.Un offshore importa substanta la 7,5 euro litrul , le dilueaza de 10 ori deci ajunge la 0,75 euro litrul. Le vinde apoi chiar si cu 120 de euro litrul. Ati mai pomenit asa un adaos comercial?!?!

condrea_patron_arogant

In vremea asta firma a facut matrapazlacurile ei iar Statul, care inca colcaie de fii si nepoti de generali securisti, s-a facut ca ploua. Ba chiar ,nepotul descurcaret, si-a mai facut o firma-singura autorizata sa controleze ce importa tot el! Te doare mintea!

Desi presa a mai scris de porcariile petrecute in sistemul ticalosit al sanatatii, a fost nevoie de o sensibilitate sporita a romanilor(cazul infectiilor intra-spitalicesti dupa Colectiv) pentru ca o mica parte din cotcarii sa iasa la iveala! Stiti cati nepoti, fii, cumnati de generali mai sunt?!

Al doilea caz cutremurator este cel al fotbalistului cazut pe teren. Lasand deoparte drama in sine, nu se putea ca sistemul sa functioneze de data asta. De ce? Pentru ca noua nu ne plac regulile! Pentru ca doctorul a ajuns tarziu, pentru ca ambulanta a ajuns si mai tarziu, pentru ca echipajul ei manca seminte si bea o bere!

40211

Asa ca am o concluzie simpla: e nevoie de un defibrilator pentru Romania. O tara ce facut un stop acum 26 de ani si de atunci se zbate intre viata si moarte! Au fost mici incercari de a isi reveni dar cam nereusite! Acum doar stegarul dac ce isi vantura chilotii seara de seara pe la televiziunea altui securist putin ascuns, ne mai poate salva!

antena-31-610x300

1 Comment

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.