Selly sau ce insemna sa fii vai steaua ta. - Serban Huidu
6158
post-template-default,single,single-post,postid-6158,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Selly sau ce insemna sa fii vai steaua ta.

Iată niște imagini de o rară importanță. Dan Negru iar a vrut sa faca cel mai vizionat revelon. De data asta nu i-a iesit. Dar ce ne-a rupt cel mai tare a fost prezenta lu Selly la revelionul antenei. Click pe poza pentru detalii.

Adica aia de i-au dat mumu acum ceva timp. Asta înseamnă sa nu ai coloană vertebrală. Asta înseamnă sa te dai si sa te vinzi celor ce te-au terfelit in utimul hal. Hai siktir nene! Sangele apa nu se face. Idolul adolescentilor. Si prietenul jegosilor.

3 Comments
  • Ciucu Bogdan
    Posted at 10:38h, 02 ianuarie

    Asta e tot articolul , bai vere nu știu ce e mai penibil ca tu ca bărbat de aproape 50 de ani înjuri un copil , UN COPIL CARE ȚI A FOST ȘI COLEG dar mna ce știu eu niciodată nu voi ajunge la rangul Dvs de intelectual fie el și de carton. Nu știu ce l stigmatizați atât pe copilul asta care nu a omorât pe nimeni *cough* *cough*

    • Serban Huidu
      Posted at 10:10h, 08 ianuarie

      unde e injuratura? nu e nici urma de stigmatizare. II explicam cum e sa fii fara coloana vertebrala. Atat.

  • Anakin Skywanker
    Posted at 08:55h, 05 noiembrie

    In timp ce tu explici cum e sa fii fara coloana vertebrala, asa cum i-ai raspuns lui Ciucu tu ii mai si lasi fara coloana vertebrala fizic pe unii, chiar si fara viata. Le-ai luat coloana, viata, tot.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.