In ce capcana a cazut Selly

In ce capcana a cazut Selly

Capcana in care a cazut Selly: Scrrrriam acum cateva luni , dupa ce Selly a luat o nota imprrrrresionanta la Bac, cam asa: click pe poza boșilorrrr:

Intrrrre timp Selly m-a lamurrrrit bustean. Desi l-am chemat sa vina si sa isi expuna ideile la emisiune, pe vremea cand nu avea, Boss s-a dus rrrrepede la Gadea. Carrruia i se parrrea interrrresant puștiul rârâit doar pentru ca se lua in clonț cu o ministrrrresa PNL. La Crrrrronica chiar trebuia sa expui idei nu doar sa injuri Guvernul Boss. Capcana in care a cazut el. Click pe poza pentru amanunte.

Vrrremea a trrrrecut, junele a facut emisiune, iar dupa veselia de la petrrrrecerea lui, la cei 20 de ani impliniti, prrrrimul care i-a dat muie lu’ Boss frrrratilor, a fost Mirrrrcea Badea. Scelerrrratul de la miezul noptii.
Click pe poza pentru amanunte.

Si da bai boss, cu totii ne imbatam si mai ascultam o manea, dar canta Țanca Urrrraganul la parrrrty. Si nu ne filmam cu el sa ne si mandrrrrim cu asta pe interrrrrnet.

Si vezi bai Boss, exact cum iti spuneam: primii care te-au jupuit de viu au fost frrrrratii tai de la Antene. Adica #celmaimarerau intamplat Romaniei in ultimii 30 de ani. Niste manipulatori jalnici retrograzi si care inca defileaza cu ideile comunistoide de cacat. Dar Boss, astia raman curand fara audinta.

Inca te astept sa vad ideile tale si cum schimbi Sistemul. Inceput a fost necaștigator. Bossule!

2 Comments
  • CosmiN
    Posted at 01:14h, 09 martie Răspunde

    Da, bine-ai zis. Foarte probabil ca daca nu era un guvern PNL, ci un guvern ‘prieten cu cine trebuie’ (cu dom’ profesor), cei de la Antena 3 nu erau neparat interesati de parerile lui Selly. Si gandind asa, ne dam seama ca ei doar s-au folosit de el pe moment. Si la asta trebuia sase gandeasca el. Dar e tanar, se mai maturizeaza… Bine ca nu l-au pus sa strige „Jos Basescu”, pt a vedea cum suna de la el ;p

  • Paul
    Posted at 23:02h, 02 iunie Răspunde

    selly acum pe a3

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.