legea (in)tolerantei!

legea (in)tolerantei!

Au fost dezbateri aprinse asupra „Legii Defaimarii” facute de un „plangacios defaimat” vremelnic ajuns sef de partid.

Iata ca subordonatii domniei sale au iesit sa apere oroarea: Gabriela Vrancenu Firea Pandele ne spune cam asa: Firea si legea defaimarii.

Ar fi de ras daca nu am plange amarnic. Doamna cu cele mai mari sanse la functia de primar al Capitalei, (daca alegerile au loc intr-un singur tur-ca asa au votat toti si pnl-istii care se dau acum de ceasul mortii) crede ca legea asta nazisto-comunistoida este un „bine”. Un „bine” pe care politicienii in marinimia lor ni-l fac cadou. Si ar trebui sa fim asa ca oitele sa ne bucuram de el.

images

 

Sa fim bine intelesi: nimeni nu a avut parte mai mult ca mine de defaimare in presa. Poate doar Basescu la Antena3. Dar eu consider ca aceasta lege contine germenii unui nou tip de totalitarism, fapt de neconceput in Europa anului 2016!

httpv://www.youtube.com/watch?v=C2t2ERWAJck

Ascultati ce spune Larry Flint cel care , cu ajutorul „primului amendament” al Constitutiei Americane, a dat o lovitura crancena Cenzurii.

Este inuman si lipsit de orice logica sa inchizi pliscul celor care te critica cu argument! Uneori si cele mai rele scrieri trebuie acceptate! Este esenta democratiei. Este daca vreti raspunsul dat de Churchill dupa ce a pierdut alegerile in Anglia. Tocmai el-un invingator al Razboiului: „pentru asta am castigat Razboiul-ca sa pot pierde alegerile!”

httpv://www.youtube.com/watch?v=SWXtbg3gUJw

Dupa ani si ani, Ratiu facea aproape aceeasi declaratie in timpul confruntarii cu Iliescu, cand tara era fesenista pana in maduva oaselor:

httpv://www.youtube.com/watch?v=fIfDPmu5DC4

Imi place ca politienii nostri  baga pumnul in gura celor ce ii contesta dar ,”toleranti” cum sunt, accepta asemenea mojicii ca aceasta:

httpv://www.youtube.com/watch?v=6ie_ZNfHo9U

Credeti ca Statul Norvegian, impotriva caruia au protestat stimatii nostri parlamentari, ar accepta asa ceva?! 150000 de vizualizari si nu s-a sesizat nici un organ al statului asta „tolerant”. Sa va fie rusine nesimtitilor! Astept „mama eroina” care apara „legea tolerantei” sa ia atitudine. Altfel nu este decat o ipocrita de soi!

images

Serban Huidu

PS-multumesc Vlad Bieltz ca m-ai tras de maneca!

 

4 Comments
 • Zeus
  Posted at 14:09h, 13 februarie Răspunde

  O, da, Serbane! O sa ia atitudine chiar in imnul dumneaei electoral: „Defaimare, defaimare,/ Cand eram eu fata mare …!”

 • vykutzu70
  Posted at 10:24h, 14 februarie Răspunde

  Partidul,gabriela,Romaniiiiia!Poporul,dragnea,Romaniiiiia!:)))

 • Lucian
  Posted at 01:05h, 17 februarie Răspunde

  „aceiasi declaratie”?!

  Dobitoc! Corectat! Multumesc!

 • Hasiuc Marian Andrei
  Posted at 01:16h, 27 februarie Răspunde

  Serban . Tu vrei sa vorbesti cu cineva de steapa ta care sa te inteleaga si sa aiba aceleasi valori ale dreptatii . Dar esti prea optimist . E o tara de CURVE in marea ei parte . Nai cu cine .

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.