Les Misérables..

Les Misérables..

Asa cum era de așteptat , masina de improscat laturi marca Antena Group, les miserables, s-a apucat sa o spoiască pe Emily. Si ea e de vina, ca s-a bagat in troaca si acum o murdaresc porcii. Si fac lucrul asta ca la carte. Traian Basescu stie!

Au inceput stangaci, cu niste acuze cam stravezii in Cancan. Cine e Cancan? Ziarul si site-ul cu cele mai multe infectii pe cap de cititor. Amanunte scabroase gasiti aici.

Sa va amintim ca domnul Romascanu, fost sinistru al culturii in epoca PSD si actual purtator de cuvinte al partidului, a fost director general Cancan. Imputiciunile se atrag intre ele.

Cum spunem, destul de slabut si ezitant articolul „pe surse’ care o desființează pe Emily. De unde deducem ca ori masina de improscat cu noroi s-a gripat, ori le e teama de ceva, ori nu au gasit nimic serios de care sa se lege.

Alo…dom profesor ia sa bagati niste talk show-uri la A3 despre subiect. Cum era Emily importatoare, producătoare si distribuitoare de droguri de mare risc.

Pe urma la Gadea in emisiune, sa aflam cu totii ca de fapt e omul lui Soros si al Monicai Macovei infiltrat sa distruga antenele.

Mircea Badea sa promita ca o sa ii sparga fata, dupa ce va dovedi cu acte in regula ca ea a adus covidul in Romania. Si are legături cu Bil Gates si Elon Musk.

In fine in stilul de investigatie arhicunoscut, Mugur Ciufulica sa ne anunte ca de fapt Emily e neagra si dace parte din mișcarea Antifa care lupta impotriva Mirelei Vaida.

Motane, sfaturile sunt gratis. Pai ori suntem les miserables ori nu mai suntem.

1 Comment
  • Sanda
    Posted at 08:41h, 19 iunie Răspunde

    Măi Şerbane, mi-ai făcut dimineaţa mai bună cu articolul ăsta :)))) Li se potriveşte perfect „les miserables”.
    Hai la mare multe articole care să ne destindă un pic linia dintre sprâncene.
    Multă sănătate!

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.