Metoda Kominsky

Metoda Kominsky

As vrea sa fac o recomandare: pe Netflix gasiti următorul serial:Metoda Kominsky Cel mai bun din câte am văzut. Cu niște replici tăioase și pline de sarcasm, cu niște actori mari și perfect impacati cu condiția lor, industria americana de filme demonstrează ca se poate glumi și atunci când e vorba de lucruri pe care mulți le considera tabu.

Am ras cu lacrimi la glume despre îmbătrânire, la poante despre cancer, prostata mărită, moarte ori alte neajunsuri ale vârstei a treia. De care ma apropii cu pași mari.

Dar cel mai tare am ras de demascarea ipocriziei cu care se confrunta societatea americana. Aici Morgan Freeman, în rol de medic legist de gen neutru care indruga vorbe apreciate doar de hipsterii de după anii 2000, e genial.

Pentru ca, vedeți voi,în ciuda acestei revoluții neo marxiste planetare, nu egoismul, individualismul exacerbat sau falsa preocupare de a nu ii deranja pe ceilalti, reprezinta viitorul. Poate tandrețea, empatia, prietenia, familia și alte asemenea cuvinte „degenerate” sunt salvarea acestei lumi. Zic și eu ca un dinozaur în devenire ce sunt.

Sper sa va placa Metoda Kominsky la fel de mult cât mi-a plăcut mie.

1 Comment
  • Maria
    Posted at 16:55h, 08 iunie Răspunde

    Excelenta recomandare, big like!

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.