Pentru a rezista Pandemia, e nevoie de incompetenti

Pentru a rezista Pandemia, e nevoie de incompetenti

Am aflat cu stupoare, ca cei ce au făcut testul PCR înainte de data de 4 și le-a ieșit pozitiv, vor fi in carantină mai mult timp decât cei ce au făcut testul in data de 5. De ce? Că așa e aberația de nouă ordonanța. Ce alte tâmpenii conține ea? Priviți aici:

a)Reducerea perioadei de carantină de la 14 la 5 zile pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală în ultimele 180 de zile;
b)Reducerea perioadei de carantină de la 14 la 10 zile pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală în ultimele 180 de zile;
c)Introducerea măsurii carantinei cu privire la contacții direcți ai persoanelor confirmate pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 cu duratele de 5 zile pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală în ultimele 180 de zile,respectiv 10 zile pentru persoanele nevaccinate și care nu au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

Încă o imbecilitate marca Arafat end co. Contacții direcți, deși nu au nici o manifestare clinică si sunt vaccinati cu schema completă, stau acasa 5 zile. Deși s-a demonstrat clar ca in lipsa unor manifestări clinice, si cu respectarea normelor de distanțare, răspândirea virusului este imposibilă.

Acestea fiind spuse, sa ne ocupam puțin de iresponsabili. Din cauza bâlbâielilor si incompetenței lor, teoriile conspiraționiste susținute de d’alde Șoșoaca si compania, au pins aripi.

Primul pe listă atotștiutorul și atotcunoscatorul Arafat. El pozează in erou fie ca a căzut un elicopter in lac, fie ca a căzut un avion in Apuseni,fie ca a sarit in aer un spital, fie ca sunt zeci de mii de morți de covid. Cred ca e maestru Aikido. Deși in toate situațiile departamentul condus de el a eșuat lamentabil, Arafat a intors totul in favoarea lui.

Singurul pe care nu a putut sa il păcălească e fostul președinte Basescu, ce era să fie și suspendat din cauză ca zis urât de Arafat. Care pe atunci era văzut de antena 3 ca un fel de Dumnezeu…..ma rog Alah.

Nu vrei să te ascunzi și să nu îți mai vedem mutra aia acră? Gurile rele spun ca Basescu s-a enervat când l-au informat serviciile despre nu stiu ce fraudă legată de inzestrarile ISU. Dar ce stiu Gurile Rele cum merge treaba pe la noi.

Tecem la al doilea „priceput”: Valeriu Gheorghiță si intre prieteni „ad labam” Click pe poza ipochimenului pentru mai multe detalii.

Omul care trebuia sa dea incredere populației și să se ocupe temeinic de vaccinare. Omul care trebuia sa opreasca politicienii de la declarații impertinente si care sa castige respect. Că ăla nu se impune se câștigă.

Ți-ai găsit. Un ptifelnic ce ii e frică si de umbra lui, ce nu a fost in stare sa fie coerent și să aduca forța și încrederea de care tara avea nevoie in momente de criză. Se spune ca forța unui om este data de comportamentul lui in momente exceptionale. Cata difenta intre saltimbancul ăsta hlizit si omologul lui din Poertugalia, omul care a vaccinat 90% din populatie. Click pe poza pentru detalii.

Si ultimul pe lista, cu voia dumnevoastră, Alexandru Rafila. Omul de la OMS, mai nou si la PSD. Pai unde voiati sa eșueze in politica fiul tortionarului comunist venit cu tancurile sovietice? Ca doar nu la USR. Desi nici ăia nu sunt prea departe de ororile marxismului. Click pe poza pentru detalii.

Domnul ministru Rafila dă vina pe „greaua moștenire” dar nu aia lăsată de colegul de coaliție Tataru, seful coanei Pandemia Nu tăticu aia lăsată de Vlad Voiculescu. Ce a facut Vlăduț într-o lună nu pot desface Useristii 2.0 zece ani.

Cam ăștia sunt iresponsabilii pentru care Pandemia din Romania ocupă penultimul loc in Europa la vaccinare și primul loc la Daci liberi. Să vă fie rusine incompetentilor. Masurile voastre sunt un scuipat in plina figura pentru oamenii corecti si ce respecta regulile in țara asta. Reguli pe care, pe zi ce trece, voi le faceti mai aberante.

De la un vaccinat cu cele 3 doze si trecut prin boala.

1 Comment
  • Andrei
    Posted at 09:07h, 11 februarie Răspunde

    Toti o apa si un pamant…

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.